Notulen vergadering 9 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen vergadering 9 november 2015"

Transcriptie

1 Stichting Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Secretariaat: De Meren 1218, 6605 XM Wijchen, Notulen vergadering 9 november 2015 Aanwezig: Marco Roeleven (voorzitter), Hans Moesman, Peter Leenders, Kroeze (notulist). Afwezig: Wil Leseman (afgemeld). 1. Opening. Voorzitter heet iedereen welkom. Wil heeft zich afgemeld voor deze vergadering. Wij zullen eerst het gesprek met wijkagent Gijs Janssen voeren en daarna de agenda volgen. 2. Vaststellen agenda. Toevoegen bij rondvraag: verslag bijeenkomst LBG s. 3. Gesprek met wijkagent Gijs Janssen. Rotonde Zuiderdreef-Kerkedreef. Ondanks dat er zich recentelijk een aantal ongelukken heeft voorgedaan geeft de wijkagent aan dat de rotonde er bij de ongevallencijfers niet uitspringt. Ook is het aantal ongelukken niet toegenomen. Wijkagent en LBG zijn het er over eens dat de lichte en bijna-ongelukken niet worden geregistreerd, waardoor de kruising niet per definitie veilig is. Aspecten die de veiligheid beïnvloeden zijn: - de muur belemmert nog steeds het uitzicht - snelheid automobilisten - onveilig verkeersgedrag fietsers (bv. geen hand uitsteken) - kruising is onoverzichtelijk doordat de fietsers van 2 kanten komen De wijkagent adviseert contact op te nemen met Marcel Rutten, verkeersdeskundige van de gemeente, om ter plaatse (b.v. in de ochtendspits) te gaan kijken en de verkeerstechnische aspecten te bespreken. De oorzaak van het laatste ongeval, waarbij een jongen gewond raakte, is nog niet bekend; er wordt een ongevallenanalyse gemaakt. Diefstallen uit auto s/woninginbraken. In heel Wijchen-Zuid (incl. Kerkeveld) zijn er dit jaar al 52 auto inbraken geweest. Er lijken georganiseerde bendes aan het werk. De politie is bezig met het opstellen van een actieplan om dit aan te pakken. Er zijn dit jaar in Kerkeveld 5 woninginbraken geregistreerd. Een aantal malen kwam men binnen via een (gesloten)velux dakraam. Deze zijn op eenvoudige wijze te openen. Dit probleem kan verholpen worden door er klinken op te monteren, zodat het raam er niet meer uitgelicht kan worden. Wij zullen dit opnemen in de Kerkevelder.

2 Buurt Apps Het organiseren van buurt WhatsApp groepen wordt door de gemeente en de politie gestimuleerd. De Wijkagent zal NIET deelnemen aan dit soort groepen; omdat deelnemers dan automatisch zouden kunnen veronderstellen dat de wijkagent/politie dus is geïnformeerd (wat niet per definitie waar is) omdat de wijkagent niet 24/7 werkt. Meldingen moeten dus altijd door degene die de onraad als eerste ziet worden gemeld bij 112. De LBG geeft aan er naar te streven om het WhatsApp systeem over heel Kerkeveld te willen organiseren (zie ook punt 12). De wijkagent heeft over dit onderwerp een stuk geschreven voor de Kerkevelder, waarvoor dank. Communicatie met de wijk en de LBG. Wijkagent en LBG weten elkaar te vinden. Dat de wijkagent minder zichtbaar is in de wijk heeft ermee te maken dat dankzij de reorganisatie bij de politie er minder uren beschikbaar zijn. De wijkagent draait veel meer gewone diensten mee, wat hij betreurt. Dat we recentelijk meer op Twitter lazen over auto-inbraken in andere wijken dan in Kerkeveld heeft te maken met de interne informatievoorziening bij de politie. Het verzoek van wethouder Loermans om rond school en in De Diemewei extra te controleren op snelheid/verkeersgedrag heeft de wijkagent (nog) niet bereikt. Hierna verlaat de wijkagent de vergadering. 4. Notulen/actiepunten. De notulen van 5 oktober jl. waren reeds per mail goedgekeurd. - Prullenbak skatebaan: nog niets van gehoord. We gaan eerst even kijken of er toevallig al een bak is geplaatst. Anders Jan Janssen nogmaals benaderen. - Overige actiepunten gereed. 5. Kerkevelder. Het concept is bijna gereed: artikel van de wijkagent en artikel van Marcel Rutten moeten nog worden geplaatst. Stukje van De Brink moet worden aangepast, want bezorging van de wijkkrant is na aankomst van de Sint op 22 november a.s. mailt Eugenie hierover. Stukje over rotonde nog aanvullen met nadruk op verantwoordelijkheid die iedere verkeersdeelnemer zelf draagt. Aantal kleine wijzigingen besproken. Dupliceren in week 23 november, weekend 28/29 november bezorgen. 6. Ontsluiting, doorstroming, bereikbaarheid Kerkeveld. Marco en zijn bij de laatste vergadering van de werkgroep geweest en hebben aangegeven dat het treffen van verkeersremmende maatregelen allemaal veel langer duurt dan afgesproken, wat door alle aanwezigen werd erkent.

3 Er zijn tijdens deze bijeenkomst concrete afspraken gemaakt: 2015: aanbrengen zebra, belijning, wegversmalling. 2016: 2 drempels verhogen en aanpassen van het plateau op kruising Woordsestraat-De Meren 10 e straat. 2017: Metingen verrichten n.a.v. de genomen maatregelen en dan bespreken wat er eventueel nog aan extra voorzieningen nodig is. Het was een van de leden van de werkgroep gelukt om dhr. Velvis (directeur Trinoom) aan tafel te krijgen maar deze is op het laatste moment afgebeld door Marcel Rutten, hetgeen verbazing wekt bij de werkgroep en de LBG. Omdat dhr. Velvis nu de volgende bijeenkomst wèl wordt uitgenodigd wordt ook de LBG verzocht weer aan te schuiven. en Hans gaan, Peter biedt zich aan als reserve. Na het aanbrengen van de zebra en de fietssuggestiestroken zijn er geen borden geplaatst met verkeerssituatie gewijzigd. Dit zullen we bespreken met Marcel Rutten. 7. Innovatiefonds. Bezwaar is aangetekend, reactie volgt waarschijnlijk eind november. Via Twitter heeft contact gelegd met Wouter vd Bogaart van Kernachtig Wijchen inzake een sport- en ontmoetingsplaats voor jongeren. Hij zal vanuit de LBG meer info ontvangen via de mail. Ook de Gelderlander had de tweet opgepikt en zal wellicht een artikel met jongeren maken. 8. Herinrichting Oosterpark. Werkgroep is door de gemeente stilgelegd: bewoners Oosterweg zijn uit de werkgroep gestapt en er is pas in 2018 (!) budget voor de herinrichtingsplannen, aldus Lambert van Beusekom. Weer een voorbeeld van hoe door de gemeente een burgerparticipatie-project wordt opgetuigd zonder budget. Wij vinden dit een bijzondere manier van werken en zetten dit op de agenda voor het volgende overleg met de LBG s. 9. Afronding speelvoorziening 15 e straat De Meren. De goals zijn nog niet verwijderd. Op aangeven van de LBG zullen de zandheuvels pas in het voorjaar worden aangebracht om te voorkomen dat er de hele winter kale heuvels liggen. Overigens heeft de LBG bij de gemeente aangegeven dat er totaal geen overlast meer is, waarbij de vraag ontstaat of het aanbrengen van zandheuvels nog wel nodig is. Gemeente wil niet terugkomen op eerdere beloften. Wanneer de goals worden verplaatst naar De Gamert is nog niet bekend. Wij beschouwen dit onderwerp als afgehandeld. Naschrift: de goaltjes zijn in week 46 verplaatst naar de Gamert.

4 10. Hondenbeleid. Hondenspeelveld bij De Slingert; De speeltoestellen worden wel verplaatst zoals in de brief aan de bewoners was geschreven. Er is een verzoek gekomen om de ingang van het speelveld iets te verplaatsen; ons lijkt dit geen probleem en dat zullen wij Lambert van Beusekom laten weten met een cc. aan Nancy en Mike. Gemeente heeft aangegeven dat het voornemens is het speelplein van De Trinoom open te stellen voor de wijk. De LBG heeft aangegeven dat de omwonenden bij dit besluit dienen te worden betrokken. Concept hondenbeleidsplan: Van de adviserende kynoloog hebben we al een reactie gehad, evenals van Hans. Peter en zullen het concept beleidsplan vóór 14 november doornemen en ook aan Nancy en Mike is nog een reactie gevraagd. zal het commentaar en verwerken en naar Lambert van Beusekom sturen met het verzoek het volgende keer als Word document te verzenden. 11. Rotonde Zuiderdreef-Kerkedreef. Zie punt WhatsApp buurtgroepen in Kerkeveld. We hebben een vrijwilliger die het opzetten van een dekkend netwerk in Kerkeveld wil begeleiden. Hij is al beheerder van de WhatsApp buurtgroep De Meren e straat. Omdat er per groep maar 100 telefoonnummers kunnen aansluiten zullen we voor Kerkeveld in totaal minimaal 30 groepen krijgen. Er komt dan een aparte WhatsApp groep voor alle beheerders. Stickers en bordjes kunnen bij de gemeente worden verkregen. Maar als we heel Kerkeveld kunnen aansluiten is een groter bord bij de ingang van de wijk wellicht zinvoller. 13. Windenergie. Adviesrapporten zijn door de werkgroep naar de raad gestuurd, die er in december over beslist. De werkgroep is niet toegekomen aan het aanwijzen van geschikte gebieden. Er volgt nog een evaluatiebijeenkomst van de werkgroep. 14. Financiën. Er is nog geen nieuwe penningmeester gevonden. Komt er niemand, dan moet iemand uit het huidige bestuur de taak op zich nemen. Wil moet worden uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel en de Rabobank. Hij maakt dit jaar vol en is gaarne bereid te zorgen voor overdracht. Subsidie voor 2016 is goedgekeurd, voor 2017 moet in april worden aangevraagd. Er zit nog een bedrag in de actie kas, besloten wordt dit mee te nemen naar volgend jaar.

5 15. Functioneren Leefbaarheidsgroep. We krijgen als groep, o.a. via Facebook, veel positieve feedback waar we erg blij mee zijn. Maar wanneer we dan vragen om extra bestuursleden/vrijwilligers, dan komen er vanuit de wijk geen reacties en dat stelt ons teleur. Temeer omdat wij per 1 januari a.s. met slechts 4 bestuursleden niet alle projecten kunnen oppakken die we graag willen doen. In de komende Kerkevelder doen we nogmaals een oproep, maar anders gaan we publiceren welke projecten we wegens gebrek aan mankracht niet kunnen oppakken. en Marco gaan beide nog iemand benaderen als bestuurslid. 16. Website, Facebook, Twitter. Er zijn voor de zoveelste maal problemen met de mail van Kerkeveld. heeft daarover keurige mails verstuurd met gedetailleerde informatie, maar de firma Maroli reageert totaal niet. Derhalve gaat Peter zoeken naar een nieuw bedrijf om de hosting te verzorgen. 17. Rondvraag. - Kroonringen zijn door een bewoonster van De Meren aangedragen als oplossing voor de rond waaiende plastic afvalzakken. zal informeren naar de kosten en de gemeente benaderen. - Halfjaarlijks overleg met de LBG s: geen bijzonderheden die nog niet besproken zijn. heeft een aantal aanpassingen in de notulen naar Marion gestuurd. - Peter zal LBG aanmelden bij wijwijchen.nl. 18. Sluiting vergadering uur. Bijeenkomsten: Woe. 2 dec. Bijeenkomst verkeer Gem. huis uur Hans en Volgende LBG vergadering: Maandag 14 december aanvang uur WC De Brink. ACTIEPUNTENLIJST Actie Wie Wanneer Notulen maken Mail 1 x per 2 dagen Allen vanaf heden lezen/beantwoorden Kerkevelder gereed maken Eugenie mailen over artikel Voor 23 nov. Wijkkrant naar Gijs Janssen Terugkoppeling naar Marion Indien gereed Marcel Rutten uitnodigen rotonde Verzoek laseren onbekend bij /Hans Bijeenkomt 2/12

6 wijkagent-navragen Borden situatie gewijzigd Oorzaak ongeval uitzoeken Innovatiefonds /Oosterpark info naar Kernachtig Wijchen Hondenspeelveld-verplaatsen ingang- Lambert mailen. Wil uitschijven Rabo en KvK Marco Potentiele bestuursleden benaderen /Marco Prullenbak skatebaan Marco Nieuwe webhosting zoeken Peter Kroonringen-kosten en toestemming Aanmelding Mijnbuurtje.nl Peter

Notulen vergadering 11 januari 2016

Notulen vergadering 11 januari 2016 Stichting Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Secretariaat: De Meren 1218, 6605 XM Wijchen, e-mail secretariaat@kerkeveld.info, www.kerkeveld.info Notulen vergadering 11 januari 2016 Aanwezig: Marco Roeleven

Nadere informatie

Notulen vergadering 22 februari 2016

Notulen vergadering 22 februari 2016 Stichting Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Secretariaat: De Meren 1218, 6605 XM Wijchen, e-mail secretariaat@kerkeveld.info, www.kerkeveld.info Notulen vergadering 22 februari 2016 Aanwezig: Roeleven (voorzitter),

Nadere informatie

Notulen vergadering 10 oktober 2016

Notulen vergadering 10 oktober 2016 Stichting Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Secretariaat: De Meren 1218, 6605 XM Wijchen, e-mail secretariaat@kerkeveld.info, www.kerkeveld.info Notulen vergadering 10 oktober 2016 Aanwezig: Afwezig: Gasten:

Nadere informatie

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016 Welkom 14 maart 2016 20.10 Welkom - Voorstelronde bestuursleden LBG - Terugblik jaarplan 2015 - -groepen - jaarplan 2016 - jaarplan 2016 en leefbaarheid - Verkeer 21.30 Afsluiting met een drankje Irma

Nadere informatie

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 19, nummer 35, december 2015

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 19, nummer 35, december 2015 De Kerkevelder Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 19, nummer 35, december 2015 Beste Kerkevelders, Voor u ligt de laatste uitgave van De Kerkevelder van dit jaar. Ook in deze laatste

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Afwezig: Gast: Anita Gerritsen, Rene Derksen, Hans Hofs, Marian Trommelen Ellen van Hierden,

Nadere informatie

Jaarboek WebSite LBG Hierin vindt u een opsomming van alle aktiviteiten en diens zij meer van de werkzaamheden van de LBG-KERKEVELD

Jaarboek WebSite LBG Hierin vindt u een opsomming van alle aktiviteiten en diens zij meer van de werkzaamheden van de LBG-KERKEVELD Jaarboek WebSite LBG 2015 Hierin vindt u een opsomming van alle aktiviteiten en diens zij meer van de werkzaamheden van de LBG-KERKEVELD Samensteller Peter Leenders 31-12-2015 Inhoud 1. Weer auto inbraken

Nadere informatie

Gespreksverslag evaluatie burgerparticipatie verkeer Kerkeveld woensdag 30 januari 2019

Gespreksverslag evaluatie burgerparticipatie verkeer Kerkeveld woensdag 30 januari 2019 Stichting Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Secretariaat: De Brink 27, 6603 JR Wijchen, e-mail secretariaat@kerkeveld.info, www.kerkeveld.info Gespreksverslag evaluatie burgerparticipatie verkeer Kerkeveld

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidgroep Kerkeveld Jaargang 18, nummer 32, november 2014

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidgroep Kerkeveld Jaargang 18, nummer 32, november 2014 De Kerkevelder Is een uitgave van de Leefbaarheidgroep Kerkeveld Jaargang 18, nummer 32, november 2014 Beste Kerkevelders, Het jaar 2014 heeft nog maar een paar weken te gaan en voor u ligt alweer de laatste

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: Mien van Kollenburg, Stoelenmatter

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 26 oktober 2011 Tijd: 20:30 22:45 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Marije Wildschut Teamgeleding: Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 november 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst,

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015 Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Maandag 26 oktober 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Robert Jack, Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015.

Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015. Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015. Aanwezig: Zie bijlage presentielijst 1. Opening Vergadering geopend door de voorzitter. 1.1. Annalies heeft zich kort voorgesteld,

Nadere informatie

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidgroep Kerkeveld Jaargang 19, nummer 33, mei 2015

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidgroep Kerkeveld Jaargang 19, nummer 33, mei 2015 De Kerkevelder Is een uitgave van de Leefbaarheidgroep Kerkeveld Jaargang 19, nummer 33, mei 2015 Beste Kerkevelders, Als bestuursleden van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld houden wij u graag op de hoogte

Nadere informatie

De gemeenteraad van Wijchen

De gemeenteraad van Wijchen De gemeenteraad van Wijchen 17 6 3437 Mobiliteit en infrastructuur Geamendeerd aangenomen Beslisnota Verkeersveiligheid Kerkeveld Wijchen, 24 oktober 2017 Geachte leden van de raad, Wat adviseert het college

Nadere informatie

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel Weyknieuws 6E JAARGANG, NO.1, MAART 2009 NIEUWSBRIEF VAN DE WASSENAARSE BUURTVERENIGING BURGWEY HANDIGE ADRESSEN: Secretariaat: Prinsenweg 64 2242 EJ Wassenaar 070 5146492 info@burgwey.nl Contributie:

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezigen dorpsraad: Rene Derksen, Susan Dikker, Jurgen Thijssen, Marian Trommelen Overige aanwezigen:

Nadere informatie

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 22, nummer 42, april 2018

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 22, nummer 42, april 2018 De Kerkevelder Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 22, nummer 42, april 2018 Beste Kerkevelders, Het eerste deel van het jaar ligt alweer achter ons met een gezellige carnaval en

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Notulen Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Totaal aantal stemmen: 150; aantal stemmen vertegenwoordigd: 30 (20 procent) Aanwezig Zie presentielijst Overig

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp

Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 13 december 2016 Aanwezig: Suzanne, Jack, René, Jochem, Hans W, Bram, Robert Afwezig: Hans L., Marieke Agenda 1 Opening 2 Notulen 22 november 2016 3 Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

Opzetten van een. Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016

Opzetten van een. Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016 1 Opzetten van een buurt WHATSAPP-groep Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat zijnde doelstellingen van de Whatsapp... 3 3.Opbouw van de Whatsapp groepen

Nadere informatie

Hans geeft aan in principe niet bij het inloopspreekuur aanwezig te zijn. Hij zal elke vergadering om 20:30 aanschuiven.

Hans geeft aan in principe niet bij het inloopspreekuur aanwezig te zijn. Hij zal elke vergadering om 20:30 aanschuiven. NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best 12 januari

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Woensdag 25 november René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Jack, Robert

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Woensdag 25 november René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Jack, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Woensdag 25 november 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Jack, Robert Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Whatsapp Buurtpreventie

Whatsapp Buurtpreventie Whatsapp Buurtpreventie Ik ben Jeroen Halmans Whatsapp groep begonnen n.a.v. inbraak in onze woning december 2014. Aanwezige systemen te traag en omslachtig Snel en adequaat kunnen reageren Zo min mogelijk

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 december 2011.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 december 2011. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl Secretariaat: Previnaireweg 3 1759 GW Callantsoog VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1

Nadere informatie

MEDENZEGGENSCHAPSRAAD NOTULEN EN ACTIEPUNTEN

MEDENZEGGENSCHAPSRAAD NOTULEN EN ACTIEPUNTEN MEDENZEGGENSCHAPSRAAD NOTULEN EN ACTIEPUNTEN Datum 11 februari 2016 Aanwezig Afwezig MK Afwezig ZK Voorzitter Notulen Andries Boschker, Marja Assinck, Anke Cuppers, Peter van Uden, Inez Vallenduuk, Annie

Nadere informatie

Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg

Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg Verslag Dorpsraad Valburg/Homoet Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg Aanwezig: Dorpsraad Valburg/Homoet Annemieke Uitvlugt (voorzitter) Dorpsraad Valburg/Homoet Esther Fintelman

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

NOTULEN. Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739. De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best. Inloopspreekuur. Opening. Notulen vorig overleg

NOTULEN. Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739. De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best. Inloopspreekuur. Opening. Notulen vorig overleg NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best 18 januari

Nadere informatie

Buurtvereniging Het Oude Buurtje Hoofddorp

Buurtvereniging Het Oude Buurtje Hoofddorp Verslag Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Het Oude Buurtje Nr. : 1 Datum : 11 juni 2015 Aanwezig bestuur : Leo Spruit (voorzitter), Larissa Dortland (penningmeester), Harm van Nieuwenhuijzen (algemeen

Nadere informatie

Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d

Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d Willeke/MR/-04-10 Betreft Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d. 04-10- Aanwezig: Judith, Marjo, Monique, Maura. Namens het lerarenteam Henny, Carina, Ilonka en Willeke. Afgemeld:

Nadere informatie

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc.

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc. ACTIEPUNTENLIJST BRUNSSUM NOORD November 2011 Toelichting op afkortingen = korte termijn uiterlijk na 1 maand klacht opgelost / aan verzoek voldaan = middellange termijn uiterlijk na 6 maanden klacht opgelost

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst Notulen vergadering d.d. 30 oktober 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Afwezig Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel

Nadere informatie

Verslag intern overleg WIN

Verslag intern overleg WIN Verslag intern overleg WIN 5 maart 2013 Aanwezig: Afwezig: Ruud de Bruijn, Norbert van Doorn, Hans van Irsen, Joke Kaptein (voorzitter), Roy Piket, Marco van Schadewijk (notulist), Pepijn van de Burgt

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert.

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert. Notulen Stichting Boomberg -01-23 Aanwezig: Lambert, Helmi, Josien, Afwezig: Patrick, Geert Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 23-1- 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering.

Nadere informatie

DORPSRAAD GRUBBENVORST

DORPSRAAD GRUBBENVORST DORPSRAAD GRUBBENVORST Secretariaat@dorpsraadgrubbenvorst.nl www.dorpsraadgrubbenvorst.nl Verslag van de openbare Dorpsraadsvergadering. Datum: woensdag 18 januari 2017 Locatie: t Haeren te Grubbenvorst.

Nadere informatie

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven Verslag OPR vergadering d.d. 8 november 2016 19:30 uur. Locatie: Odysseuslaan 2, Eindhoven Aanwezig: dhr. J. Raijmakers dhr. R. van den Hove mevr.

Nadere informatie

ADR INTERNATIONAL REGISTER CERTIFICATION & REGISTRATION FOR ARBITRATORS, CONFLICTCOACHES & MEDIATORS

ADR INTERNATIONAL REGISTER CERTIFICATION & REGISTRATION FOR ARBITRATORS, CONFLICTCOACHES & MEDIATORS KERNGEGEVENS Document type: Onderwerp: Versie nummer: 2 Versie datum: Juli 2013 INHOUDSOPGAVE Modeldocument - Nederlands Uitnodigingsbrief, agenda, notulen, besluitenlijsten en actiepuntenlijsten voor

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Als ze er allemaal zo uitzagen

Als ze er allemaal zo uitzagen Als ze er allemaal zo uitzagen 1 Wijkbijeenkomst Pannenschuur 2 Veilig Wonen algemeen Whatsapp waarom Werking Whatsapp 3 Buurtapp Wijkagent Pannenschuur Welkom Cees Pasmans 4 Aantallen Aantal inbraken

Nadere informatie

RAPPORT. Bestuursorgaan : het College van burgemeester en wethouders Onderdeel : OCSW Dossiernummer :

RAPPORT. Bestuursorgaan : het College van burgemeester en wethouders Onderdeel : OCSW Dossiernummer : RAPPORT Bestuursorgaan : het College van burgemeester en wethouders Onderdeel : OCSW Dossiernummer : 14.1.001 Klacht Verzoekers stellen dat zij als direct-belanghebbenden door de gemeente niet zijn betrokken

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 10 april 2015 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, Josine Neuhof, Ankie Opbroek, Jolanda Colnot, Marieke Le Large Afwezig

Nadere informatie

Louis van Nimwegen,wethouder Gertjan van der Hoeven en Guus Koppenaal (vanuit de gemeente).

Louis van Nimwegen,wethouder Gertjan van der Hoeven en Guus Koppenaal (vanuit de gemeente). VERSLAG WIJKOVERLEG AALSMEER OOST 9 november 2015 Aanwezig: Timo Kreike (voorzitter), Marcel de Nijs (secretaris), Bep Korsse (Penningmeester), Marie Louise Boom, Peggy Moespot, Linda Olman (verslaglegging)

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Vergadering Wijkplatform Landweert d.d. 02-04-2013 Aanwezig : Joop Linders, Herman Hendrix, Trinus Dijkstra, Han Verkuijlen, Joyce van de Laar, Math Goumans, Cor van Dijk, Bas Woldenberg en Liesbeth Arts.

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 22 oktober 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Afwezig m.k. Aanwezig publiek Gerben Canninga

Nadere informatie

VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN

VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN Beste Lezer, Met deze enquête willen we uw mening over de verkeersveiligheid op de Ringdijk in beeld brengen. Het verkeersadviesbureau

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen. Notulen MR vergadering 2 november 2015 Aanwezig: Sanne, Michiel, Annet, Folkert en Marielle. Afwezig: Natascha en Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 15-11-2015 1. Welkom: Michiel heet

Nadere informatie

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Aanwezig: Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Afwezig: René, Marieke Agenda 1 Opening Spreekuur voor gast om situatie brede

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Bert Paalman (BP) Voorzitter X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Roel van Dooremaal (RvD) Lid/Notulist X 6. Niels

Nadere informatie

Wijkraad de Brabander

Wijkraad de Brabander Wijkraad de Brabander Notulen: nummer 07 en 08 gecombineerd 2014 Datum overleg: 10-03-2014 & 12 mei 2014 Aanwezig:, Dorus van Rooij (Penningmeester), Mark van Dalen (nieuw lid), Bas Gorissen, Rolf van

Nadere informatie

Rieke Voorstad (notulist)

Rieke Voorstad (notulist) Notulen MR vergadering (70) te Rotterdam op 15 september 2014 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens leerkrachten: Kim Vlot, Elma Geluk en Suzanne Goudriaan Margreeth Radenborg, Drea Severins en Rieke

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum:21 februari 2012 Aanvang: 19.30 uur

Notulen MR- vergadering Datum:21 februari 2012 Aanvang: 19.30 uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Mark Kramer (lid/ ouder), Peter Kingma (Plv.vz/ ouder), Margriet Reatch, en Titia Woudwijk (lid/ ouder), Alfred Slöetjes (lid/ personeel) Astrid Schoonhoven (lid/personeel),

Nadere informatie

Jaarvergadering Plaatselijk Belang

Jaarvergadering Plaatselijk Belang Jaarvergadering Plaatselijk Belang 12 maart 2008 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 28 maart 2007 4. Jaarverslag 2007 5. Financieel verslag / kascommissie 6. Bestuursverkiezing

Nadere informatie

Handreiking WhatsApp Buurtpreventie

Handreiking WhatsApp Buurtpreventie Handreiking WhatsApp Buurtpreventie 2017 Inleiding In deze handleiding wordt ingegaan op de stappen die u moet ondernemen om een WhatsApp-groep Buurtpreventie te ontwikkelen binnen de wijk. Dit plan bevat

Nadere informatie

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven Verslag OPR vergadering d.d. 22 september 2016 CONCEPT 19:30 uur. Locatie: BS De Regenboog, Son en Breugel Aanwezig: dhr. J. Raijmakers Personeelsgeleding

Nadere informatie

Schetsontwerp. Herstructurering Overhoeken I, II en Binnenbaan

Schetsontwerp. Herstructurering Overhoeken I, II en Binnenbaan Schetsontwerp Herstructurering Overhoeken I, II en Binnenbaan Presentatie definitief schetsontwerp - 19 maart 2015 INHOUD 1. GEFORMULEERDE KNELPUNTEN EN OPGAVEN - doorstroming van het verkeer - organisatie

Nadere informatie

Verslag Wijkplatform dinsdag

Verslag Wijkplatform dinsdag Verslag Wijkplatform dinsdag 03-12-2013 Aanwezig : P.Boosten,N. Felling, J. Koenen, P.Kerremans D. Lokkerbol, J. Porankiewicz, J. Tummers en E. Vliex, Afwezig: S.Coenen en J. Tieleman. Gemeente: F. Mosterd

Nadere informatie

Notulen MR. Agenda mr vergadering

Notulen MR. Agenda mr vergadering Notulen MR Voor : Janneke van den Berg, Janneke de Jong, Haico van Deijne, Bruce Vork, Jeroen vd Cruijsen, Maartje Daverveld, Van : Janneke van den Berg/ Haico van Deijne Onderwerp : Bijlage : Concept

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF

SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF 1 2 7 2 0 1 7 SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF Op 30 mei 2017 was er een inloopavond in de raadzaal

Nadere informatie

NOTULEN PLAATSELIJK BELANG HAARLE Dinsdag 14 maart 2017 Aanvang uur Sportorant.

NOTULEN PLAATSELIJK BELANG HAARLE Dinsdag 14 maart 2017 Aanvang uur Sportorant. NOTULEN PLAATSELIJK BELANG HAARLE Dinsdag 14 maart 2017 Aanvang 20.00 uur Sportorant. 1. Opening vergadering door Jet Mars. Iedereen wordt welkom geheten, Jet legt de aanwezigen uit dat het PB Haarle op

Nadere informatie

Evaluatie buurttoezicht. november 2011 april 2012

Evaluatie buurttoezicht. november 2011 april 2012 Evaluatie buurttoezicht november 2011 april 2012 1 Inleiding In de zomer van 2011 werd ineens een grote toename van het aantal diefstallen uit auto s waargenomen. Met de donkere dagen in het vooruitzicht,

Nadere informatie

1.Opening en vaststelling agenda De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder, en met name Marianne en Monic, wederom van harte welkom.

1.Opening en vaststelling agenda De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder, en met name Marianne en Monic, wederom van harte welkom. NOTULEN Onderwerp Vergadering Datum : Woensdag 18 september 2013 Aanwezig Marco (voorzitter en vertegenwoordiger ouders) Cora (vertegenwoordiger team) Jacqueline (vertegenwoordiger team) Marianne (vertegenwoordiger

Nadere informatie

STICHTING DORPSRAAD BIERVLIET Braakmanlaan AA Biervliet tel: kvk reg.no:

STICHTING DORPSRAAD BIERVLIET Braakmanlaan AA Biervliet tel: kvk reg.no: Braakmanlaan 36 4521 AA Biervliet tel: 0115-694561 w.verstraeten@hetnet.nl kvk reg.no: 22061809 VERSLAG DORPSRAADVERGADERING BIERVLIET OP DINSDAG 11 FEBRUARI 2014 Aanwezig: De heer Johan de Reu(vz),mevr.

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 november 2011.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 november 2011. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl Secretariaat: Previnaireweg 3 1759 GW Callantsoog VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3

Nadere informatie

Speelplekken: verkeersveiligheid. 't Chijnsgoed, LOG: vrachtverkeer

Speelplekken: verkeersveiligheid. 't Chijnsgoed, LOG: vrachtverkeer Werkgroep Infrastructuur Speelplekken: verkeersveiligheid 't Chijnsgoed, LOG: vrachtverkeer Parkeren: advies Enquête: vervolg Providentia: visie 1. Verkeersveiligheid Speelplekken Werkgroep Verkeersveiligheid

Nadere informatie

Aanwezig: Henk-Jan Hoekjen, Bianca Veldkamp, Vera Bartelds,, Femke van Dijk, Quintus Schipper (deel) Nr. Onderwerp Acties

Aanwezig: Henk-Jan Hoekjen, Bianca Veldkamp, Vera Bartelds,, Femke van Dijk, Quintus Schipper (deel) Nr. Onderwerp Acties Notulen MR-vergadering d.d. 04-07- Aanwezig: Henk-Jan Hoekjen, Bianca Veldkamp, Vera Bartelds,, Femke van Dijk, Quintus Schipper (deel) Afwezig: Tjally Wijngaards Nr. Onderwerp Acties 1. Opening, mededelingen

Nadere informatie

5. Mededeling van uit de gemeenten 5.1 Nieuwe lift gebouw Viermeren 5.2 Hondenpoep 5.3 Brandtrappen beleid

5. Mededeling van uit de gemeenten 5.1 Nieuwe lift gebouw Viermeren 5.2 Hondenpoep 5.3 Brandtrappen beleid Het dagelijks bestuur van de Stichting Wijkplatform Snel & Polanen nodigt U van harte uit voor het bijwonen van het wijkoverleg welke gehouden zal worden op Dinsdag 18 september 2012 aanvang 20.00 uur

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 22, nummer 43, september 2018

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 22, nummer 43, september 2018 De Kerkevelder Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 22, nummer 43, september 2018 Beste Kerkevelders, Wat een mooie zomerdagen beleven we. Genieten van de zomervakantie is zelfs

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 19 oktober 2015 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 19 oktober 2015 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 19 oktober 2015 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Harry Jansen (voorzitter), Anita Gerritsen, Carlo Heuveling, Anita Derksen, José Miedema,

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

Notulen vergadering Dorpsraad Aartswoud

Notulen vergadering Dorpsraad Aartswoud Notulen vergadering Dorpsraad Aartswoud Datum: 17 mei Plaats: Zuiderzeestraat 5, Aartswoud Tijd: 20.00 uur Aanwezig: Jack Kranenburg, Roelof Kalsbeek, Frank van Staveren, Margriet Brouwer, Jacco Bos, Natasja

Nadere informatie

René, Suzanne, Jochem, Babette, Hans W, Wendy, Marieke, Hans L, Marcel, Robert

René, Suzanne, Jochem, Babette, Hans W, Wendy, Marieke, Hans L, Marcel, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 23 mei 2017 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Suzanne, Jochem, Babette, Hans W, Wendy, Marieke, Hans L, Marcel, Robert 1 Opening 2 Welkom collega Babette

Nadere informatie

De handreiking voor inwoners WhatsApp buurtpreventie

De handreiking voor inwoners WhatsApp buurtpreventie 2016 De handreiking voor inwoners WhatsApp buurtpreventie Inhoud Inleiding... 3 Doelstellingen... 3 Opbouw WhatsApp groepen per straat, buurt of wijk... 3 Een beginnende WhatsApp groep... 3 Meerdere groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 2 SEPTEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 2 SEPTEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 21, nummer 41, december 2017

De Kerkevelder. Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 21, nummer 41, december 2017 De Kerkevelder Is een uitgave van de Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Jaargang 21, nummer 41, december 2017 Beste Kerkevelders, Sinterklaas is net geweest en Kerstmis nadert; deze gezellige decembermaand is

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 8 juni 2015 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 8 juni 2015 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 8 juni 2015 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Harry Jansen, Anita Gerritsen, Carlo Heuveling, HansHofs, Ellen van Hierden, José Miedema,

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 4 september 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Afwezig Leo Hellinga (vice-voorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Afwezig Tineke

Nadere informatie

WhatsApp-groep GB. Welkom bij de bijeenkomst: WhatsApp-groep Veiligheid Gemert-Bakel

WhatsApp-groep GB. Welkom bij de bijeenkomst: WhatsApp-groep Veiligheid Gemert-Bakel WhatsApp-groep GB Welkom bij de bijeenkomst: WhatsApp-groep Veiligheid Gemert-Bakel WhatsApp-groep GB Programma bijeenkomst: Burgemeester René van Diessen Politie Gemert-Laarbeek Mensen uit de praktijk

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 30 maart 2016 Aanwezig: Marie-José Jaspers, Tineke van Sprundel,

Nadere informatie

RAADSINFORMATIEBRIEF Oudewater 17R.00732

RAADSINFORMATIEBRIEF Oudewater 17R.00732 Gemeente Oudew ntei RAADSINFORMATIEBRIEF Oudewater 17R.00732 Van College van burgemeester en wethouders Datum 5 september 2017 Portefeuillehouder(s) : Wethouder L.W. Vermeij Portefeuille(s) : Verkeer Contactpersoon

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

Hoe veilig was Haarlemmermeer in 2014?

Hoe veilig was Haarlemmermeer in 2014? Hoe veilig was Haarlemmermeer in? Haarlemmermeer is in veiliger geworden. Het aantal misdrijven is in vergelijking met 213 met 13 procent gedaald. Toch blijft veiligheid volop aandacht krijgen. Want misdrijven,

Nadere informatie