WATERINGSE VELD & WONEN OP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WATERINGSE VELD & WONEN OP"

Transcriptie

1

2 WATERINGSE VELD

3 & WONEN OP BROADWAY Wilt u luxe wonen combineren met het gemak van huren? Dan is appartementencomplex Broadway u op het lijf geschreven. Het appartementencomlex ligt in Wateringse Veld, een nieuwe wijk in het zuidwesten van Den Haag. Wateringse Veld bestaat uit totaal woningen verspreid over 8 buurten. Broadway ligt in de buurt Hoge Veld en dankt haar naam aan de aangrenzende straten met Amerikaanse namen en het feit dat het complex is gelegen aan de brede Laan van Wateringse Veld. De Laan van Wateringse Veld is de centrale as van de wijk, met een stadsgracht, tramlijnen 16 en 17 en ruim opgezette wegen met brede wandelpromenades. Het winkelcentrum Hoge Veld ligt recht tegenover Broadway. Het gebouw bestaat uit 16 woonwerkwoningen, welke zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping en 56 huurappartementen op de verdiepingen 2 t/m 5. De 56 huurappartementen kennen een grote diversiteit in vorm, aantal kamers en oppervlakte. Opmerkelijk zijn de zeer ruime terrassen, die aan de rustige achterzijde op het zonnige zuidwesten zijn gelegen. Aan de achterzijde is eveneens het afgesloten parkeerterrein, waar elk appartement beschikt over minimaal 1 parkeerplaats. Alle appartementen zijn voorzien van een keuken met luxe inbouwapparatuur en een complete badkamer met ligbad en douche. Wonen in Broadway combineert de voordelen van een nieuwe aangename woonwijk met een uitstekende bereikbaarheid, zowel per auto als met het openbaar vervoer, en een grote concentratie aan voorzieningen op loopafstand. Naast het bruisende stadscentrum van Den Haag zijn de stranden van Kijkduin en Scheveningen gemakkelijk en snel te bereiken.

4 LUXE Volop privacy Het appartementencomplex heeft 4 centrale entrees voorzien van een lift en trappenhuis. Elke entree biedt toegang tot 14 appartementen. Met maximaal 4 woningen per etage heeft u volop privacy. Riant comfort Alle appartementen zijn toegerust met een luxe Bruynzeel keuken met alle inbouwapparatuur (afzuigkap, keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser). De keuken sluit aan op de woonkamer, waar u voldoende ruimte heeft voor het inrichten van een eethoek. Toilet en badkamer met ligbad en aparte douche zijn ruim bemeten en bieden alle comfort en luxe. In de berging bevindt zich de installatie voor ventilatie. Hier kunt u ook uw wasmachine en wasdroger plaatsen. De appartementen zijn aangesloten op het stadsverwarmingsnet en beschikken daarom niet over een gasaansluiting. De energiezuinige technieken voor ventilatie en verwarming garanderen een aangenaam binnenklimaat tegen lage kosten. Veilig wonen Een videofoon laat zien wie er voor de centrale entree staat en de toegang is vanuit de woning te openen. Aan de achterzijde is de entree dubbel beveiligd, zowel met een speedgate voor de inrit van het parkeerterrein als met een afgesloten deur naar de centrale entrees. De appartementen en de entrees worden tevens voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Privé parkeren Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een privé parkeerterrein met ruim 100 parkeerplaatsen, voor elk appartement minimaal één. Aan de voorzijde zijn voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers aanwezig. Berging Ieder appartement beschikt zowel over een ruime berging in de woning zelf als een afsluitbare en veilige berging in het bergingenblok op het parkeerterrein. Voordelen huren Wonen in een huurwoning heeft diverse voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen kosten te maken voor het (groot) onderhoud van de woning. Ook hebt u niet te maken met hoge transactiekosten als u de woning betrekt of extra investeringen in een keuken en apparatuur of een badkamer. Wonen in een luxe huurwoning in Broadway betekent dus woongemak en tegelijkertijd zorgeloos wonen met een vast uitgavenpatroon.

5 WONEN & ZORGELOOS HUREN

6 Impressie indeling van appartement type G VOLOP leefruimte

7 Impressie indeling van appartement type F & MOGELIJKHEDEN De 56 appartementen in Broadway kennen een grote mate van diversiteit. Afhankelijk van het type appartement beschikt u over 2 tot 4 kamers. De oppervlakte van de woningen varieert van 85 m² tot 132 m². Één voordeel hebben ze gemeen: als bewoner kunt u met een grenzeloze fantasie de inrichting bepalen. De open keuken stelt u in staat de woon- en eetkamer geheel naar eigen inzicht in te delen. Maakt u een aparte tv-hoek of krijgt het beeldscherm een meer centrale plaats? De tweede of zelfs derde slaapkamer richt u als logeerkamer in. Of wellicht heeft u behoefte aan een werk-, studeer-, of hobbykamer? Één ding is zeker: de appartementen voegen zich probleemloos naar uw persoonlijke wensen. Dat is de luxe van huren in een aangename omgeving!

8 ZONNIG BUITEN & Bij de appartementen in Broadway is niet alleen gedacht aan een aangenaam en comfortabel verblijfsklimaat binnen. Ook buiten kunt u gezellig en riant verblijven. Want nagenoeg ieder appartement heeft een ruim privé terras variërend van 11 m² tot wel 109 m²! Plaats genoeg dus voor (lig)stoelen, een ruime tafel en plantenbakken om de nodige kleur aan te brengen en uw leefruimte te vergroten. De terrassen zijn op het zuidwesten gelegen, waarmee u de garantie heeft op zon vanaf het begin van de middag tot in de avond. De buurt Hoge Veld ligt aan uw voeten en u kijkt uit op de oude dorpskern van Wateringen en het landelijke Westland.

9 COMFORTABEL BINNEN

10 NOO RDW EG STO ATL A NS NTA TRA AT N AA T AN D FR CI SC SI STR TRA BO GA TÁS NG EL AGOS ST AS TRA O ILIA AA T AT WINKELCENTRUM HOGE VELD SANTI OO AS LIM VE L SA STR BR OS IN LO S N GE AT L AA NE AN L. XIC AA T STR ME STR GE EO TO MA TEN GE L WY OR KS IN N KW AK L AA GO SIN EVID LAA N CH ICA DO NA NT GS E LAN HA VAN AA T MO BROADWAY OR EL STR VAN WA TER IN LO S NOORDWEG ING GE L BO INGEL EIN DE OO ST EIN DE CENTRALE LIGGING Wateringse Veld is een wijk in het zuidwesten van Den Haag. Een nieuwe wijk waarover goed is nagedacht. Samen met de woningen werden alle openbare voorzieningen gelijktijdig tot stand gebracht. In dat opzicht ligt Broadway perfect. Je kunt er alle kanten op. Wilt u wandelen of fietsen? Dan ligt het landelijke Westland voor u open. U winkelt op loopafstand in het direct tegenover Broadway gelegen winkelcentrum Hoge Veld met onder andere een Albert Heijn, Lidl en Hema. U vindt er verder onder meer een bibliotheek, apotheek, scholen, sportverenigingen en een zorgcluster. Groen Den Haag Den Haag staat bekend als stad in een park en dat beeld gaat ook op voor Wateringse Veld. Het streven naar een wijde opzet in een groene omgeving is volledig geslaagd. De groene ruimte biedt de bewoners van de wijk extra leefkwaliteit. Er zijn parken om te wandelen en leuke speelvelden voor kinderen.

11 & GOED BEREIKBAAR Heel Den Haag bereikbaar Alle andere delen van de stad Den Haag zijn snel en probleemloos te bereiken. Direct voor Broadway zijn de halte van tramlijn 16 en 17 gelegen, die Wateringse Veld verbinden met het Haagse centrum en de NS-stations Rijswijk, Den Haag HS en Den Haag CS. Diverse buslijnen koppelen de wijk daarnaast aan het regionale vervoersnet. Een ander voordeel van Broadway is de aansluiting op het wegennet. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A4 richting het Prins Clausplein. Daar kruisen alle wegen richting de Randsteden en de rest van Nederland. Kortom, vanuit Broadway bent u multimobiel.

12 BRUISEND & Veelzijdig Den Haag heeft een eigen karakter, gevormd door de historie als regeringscentrum en woonplaats voor diplomaten. De stad ligt er prachtig bij. Groene parken doorbreken de bebouwing en Den Haag biedt de moderne mens vele rustpunten. Wie de historie wil beleven loopt over het Binnenhof met de Ridderzaal en naar de Gevangenpoort aan het Buitenhof. Musea en galeries zijn er te kust en te keur. Aantrekkelijk En Den Haag bruist. Het centrum is in de zomer vol van terrassen en naast de praatcafés brengen swingende disco s variatie in het uitgaansleven. Een bioscoop is snel gevonden en er is veel te beleven in de theaters in het centrum en andere stadsdelen. De drukbezochte winkelstraten bieden een ruime keuze. Vanuit Broadway bent u binnen een kwartier in dat bruisende centrum. Den Haag, strand en zee De zee is sfeerbepalend voor Den Haag. Met de badplaatsen Scheveningen en het kleinschalige Kijkduin zijn de duinen en stranden voor de bewoners van Wateringse Veld lekker dichtbij. Die extra recreatiemogelijkheden bieden de stad zo veel meer dan elders in Nederland.

13 THUIS IN DEN HAAG

14 AFWERKINGSNIVEAU LUXE APPARTEMENTEN Keuken Bruynzeel Atlas keuken met luxe Atag inbouwapparatuur (afzuigkap, keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser). Badkamer Kunststof badkuip en aparte douchehoek met hardglazen douchedeur. De badkamer wordt compleet met thermostatische mengkranen, wastafel, spiegel en tegelwerk opgeleverd. Toiletruimte Aparte toiletruimte met vrij hangend toilet en compleet met wastafel en tegelwerk. Verwarming De appartementen zijn aangesloten op het stadsverwarmingsnet. De appartementen beschikken derhalve niet over een gasaansluiting. Parkeren Elk appartement beschikt over minimaal 1 parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het complex. Videofooninstallatie De appartementen hebben een videofooninstallatie. Wanden De wanden in de appartementen worden sausgereed (afgefilmd) opgeleverd. Plafond De plafonds worden voorzien van spuitpleisterwerk (m.u.v. bergingen en kasten). Privé buitenruimten Nagenoeg alle appartementen beschikken over een privé terras variërend in grootte van 11 m² tot 109 m². Hang- en sluitwerk De appartementen worden voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Aan de tekst en inhoud van deze brochure is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks zijn fouten niet altijd te voorkomen. Alle technische tekeningen, situatieschetsen en artist impressions zijn indicatief. Aan de inhoud van de brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

15

Kenmerkend. Avontuurlijk

Kenmerkend. Avontuurlijk Kenmerkend Den Haag ademt historie en richt tegelijkertijd de blik op de toekomst. Met een mythische naam en moderne architectuur is Parktoren Pharos een kenmerkend voorbeeld. Architect Liesbeth van der

Nadere informatie

28 luxe huurappartementen

28 luxe huurappartementen 28 luxe huurappartementen W W W. PA R K T O R E N D E E L S H O F. N L Nijmegen Als oudste stad van Nederland kent Nijmegen een lange geschiedenis. Een stad waar het al eeuwenlang aantrekkelijk wonen en

Nadere informatie

www. 3 8 l u x e h u u r a p pa r t e m e n t e n

www. 3 8 l u x e h u u r a p pa r t e m e n t e n www. 3 8 l u x e h u u r a p pa r t e m e n t e n UTRECHT & VLEUTERWEIDE Utrecht & Vleuterweide De stad Utrecht is door de centrale ligging in ons land al eeuwen aantrekkelijk om er te wonen en te werken.

Nadere informatie

Wilt u meer informatie over dit project neem dan contact op met:

Wilt u meer informatie over dit project neem dan contact op met: Wilt u meer informatie over dit project neem dan contact op met: TE HUUR 23 appartementen in de Eschmarke, ENSCHEDE Aan de tekst en inhoud van deze brochure is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks

Nadere informatie

Wonen in één van de 22 luxe huurappartementen in de parel van Leidsche Rijn: de poort van terwijde

Wonen in één van de 22 luxe huurappartementen in de parel van Leidsche Rijn: de poort van terwijde TE HUUR Wonen in één van de 22 luxe huurappartementen in de parel van Leidsche Rijn: de poort van terwijde Kiest u voor wonen in een gebied met veel water, groen en voorzieningen? Wonen in de Poort van

Nadere informatie

www.hurenaanhetspaarne.nl

www.hurenaanhetspaarne.nl 25 LUXE HUURAPPARTEMENTEN www.hurenaanhetspaarne.nl H A A R L E M Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige woon- en winkelstad met ca. 150.000 inwoners. De

Nadere informatie

Specificaties. Appartementen huurappartementen

Specificaties. Appartementen huurappartementen L U X E H u u r A p p a r t e m e n t e n A p e l d o o r n Apeldoorn Apeldoorn is sinds jaar en dag een aantrekkelijke woon- en werkstad. Het historische centrum, de ligging aan de rand van het Nationaal

Nadere informatie

Dr. Lelykade 154 a 2583 CN Den Haag k.k.

Dr. Lelykade 154 a 2583 CN Den Haag k.k. TE KOOP Dr. Lelykade 154 a 2583 CN Den Haag 895.000 k.k. KENMERKEN Prijs 895.000 k.k. Adres Dr. Lelykade 154 a Postcode 2583 CN Stad Den Haag Wijk Vissershaven Ligging Aan het water, Vrij uitzicht, Aan

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

2 0 A P PA R T E M E N T E N K A T W I J K

2 0 A P PA R T E M E N T E N K A T W I J K 2 0 A P PA R T E M E N T E N K A T W I J K 3 W O N E N I N U R B A N V I L L A 5 O V E R Z I C H T V E R D I E P I N G E N 6 D E A P P A R T E M E N T E N 16 K E U K E N, S A N I T A I R E N T E G E L

Nadere informatie

TE KOOP. Kloosterveenstraat LP Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 95m². Vraagprijs k.k. Verkocht

TE KOOP. Kloosterveenstraat LP Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 95m². Vraagprijs k.k. Verkocht TE KOOP Kloosterveenstraat 7 2545 LP Den Haag Benedenwoning, Appartement, 95m² Vraagprijs 240.000 k.k. Verkocht KENMERKEN Vraagprijs 240.000 k.k. Status Verkocht Oplevering per direct Soort appartement

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

Sterrenkroos 157 Zwolle

Sterrenkroos 157 Zwolle Wilt u wonen met alle voorzieningen en gezelligheid dichtbij, maar ook het gevoel van midden in de natuur te wonen? Dat kan in dit moderne 3-kamerappartement op de 4 de woonlaag aan de Milligerplas in

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem

Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem Velperweg 30-13, 6824 BJ Arnhem Vraagprijs 445.000,- k.k. Omschrijving Een mooi, zeer ruim en goed verzorgd 4 kamer appartement, gelegen aan een van de meest aansprekende lanen van Arnhem, de Velperweg.

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

VERHUURD. 95 m² - Nicolaas Witsenkade 46 C Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 95 m² - Nicolaas Witsenkade 46 C Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 95 m² - Nicolaas Witsenkade 46 C Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Stijlvol gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers en zonnig dakterras gelegen op een prachtige

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Wateringse veld BN Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan van Wateringse veld BN Den Haag k.k. TE KOOP Laan van Wateringse veld 705 2548 BN Den Haag 399.500 k.k. KENMERKEN Prijs 399.500 k.k. Postcode 2548 BN Ligging Aan drukke weg, In woonwijk Woningtype Beneden + bovenwoning Tuin Ja Woonruimte

Nadere informatie

Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep K.K. Weegbreestraat EE Nieuw-Vennep. Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP

Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep K.K. Weegbreestraat EE Nieuw-Vennep. Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep TE KOOP Weegbreestraat 114 2153 EE Nieuw-Vennep Koophuis Makelaardij Nieuw Vennep Schoolstraat 12 2151 AA Nieuw-Vennep 0252-681825 info@vmp-advies.nl koophuis.nl 195.000

Nadere informatie

TE KOOP. Warschaustraat TS Den Haag k.k.

TE KOOP. Warschaustraat TS Den Haag k.k. TE KOOP Warschaustraat 43 2548 TS Den Haag 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2548 TS Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest, 510 1141cm

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

Appartement Huur. 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland

Appartement Huur. 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland Appartement Huur 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: In de groene omgeving van Amsterdam Buitenveldert, nabij het levendige winkelcentrum

Nadere informatie

BROCHURE. Emmer-Compascuum. Runde ZZ 120

BROCHURE. Emmer-Compascuum. Runde ZZ 120 Emmer-Compascuum Runde ZZ 120 In deze mooie Rundeflat wordt dit prachtige hoekappartement aangeboden! Het complex is in 2008 gebouwd en is voorzien van alle gemakken als lift, inpandige berging en garage

Nadere informatie

C. VAN MAASDIJKSTRAAT 152 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

C. VAN MAASDIJKSTRAAT 152 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // C. VAN MAASDIJKSTRAAT 152 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES C. VAN MAASDIJKSTRAAT 152 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 189.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 54M2 INHOUD CIRCA

Nadere informatie

901,- Edisonstraat 44 A2 4816AW, Breda. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg.

901,- Edisonstraat 44 A2 4816AW, Breda. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg. Edisonstraat 44 A2 4816AW, Breda Oppervlakte: 109 m 2 Aantal kamers: 3 Appartement 901,- WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg vrijesectorbreda@wonenbreburg.nl Brochure Edisonstraat 44 A2

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

,- k.k. Maandlasten: ± 594,- p.m. Vlashoflaan KS, Tilburg. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg

,- k.k. Maandlasten: ± 594,- p.m. Vlashoflaan KS, Tilburg. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg Vlashoflaan 138 5012KS, Tilburg Oppervlakte: 97 m 2 Aantal kamers: 3 Appartement 165.000,- k.k. Maandlasten: ± 594,- p.m. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg infoverkoop@wonenbreburg.nl

Nadere informatie

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spaarwaterhof 17 2593 RS Den Haag Maisonnette, Appartement, 85m² Vraagprijs 315.000 k.k. Vraagprijs 315.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Maisonnette, Appartement

Nadere informatie

Landkaartje 217, 4904 ZR Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Landkaartje 217, 4904 ZR Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Landkaartje 217, 4904 ZR Oosterhout Vraagprijs 359.000,- k.k. Omschrijving Landkaartje 217, 4904 ZR Oosterhout 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen

Nadere informatie

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL Mari Andriessenrade 40 CAPELLE AAN DEN IJSSEL Vraagprijs: 134.500 k.k. T 010 818 14 87 E michael@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM 1 Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars TE KOOP Heiloostraat 243 2547 KE Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag 070-4483150 info@remax-hofstad.nl remax-hofstad.nl 89.500 K.K. Keurig 2

Nadere informatie

Baden Powellweg 59, Amsterdam

Baden Powellweg 59, Amsterdam Baden Powellweg 59, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.500 bepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 14-03-2019 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.500 Totale servicekosten

Nadere informatie

Laan van Wateringse Veld 705 Den Haag

Laan van Wateringse Veld 705 Den Haag TE KOOP Luxe woonwerk woning Laan van Wateringse Veld 705 Den Haag Gekoppelde werk unit op begane grond van circa 35 m2 Luxe appartement op 1e verdieping van circa 115 m2 Terras van ruim 75m2 Prijs: 445.000,-

Nadere informatie

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k. Te Koop Groenewegje 72 2515 LN Den Haag Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Beneden +

Nadere informatie

Variaties op één thema: genieten!

Variaties op één thema: genieten! Variaties op één thema: genieten! Zorgeloos genieten van ruimte en comfort. Dat is waar alle toekomstige bewoners van de GiessenPoort op mogen rekenen. In totaal 41 appartementen, onderverdeeld in 13 types,

Nadere informatie

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 35 luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 Inhoudsopgave Over La Gare In de levendige stationsomgeving van Alphen aan de Rijn zijn alle denkbare voorzieningen op

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Wateringse Veld CJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan van Wateringse Veld CJ Den Haag k.k. TE KOOP Laan van Wateringse Veld 350 2548 CJ Den Haag 299.500 k.k. KENMERKEN Prijs 299.500 k.k. Postcode 2548 CJ Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Bovenwoning Woonruimte 126m² Inhoud 390m³

Nadere informatie

Nobelpark. Gebouw Crutzen, Wageningen

Nobelpark. Gebouw Crutzen, Wageningen Nobelpark Gebouw Crutzen, Wageningen Wonen wordt beleven in Nobelpark Aan de rand van Wageningen, niet ver van Veluwe en Rijn, ontstaat een bijzondere woonomgeving: Nobelpark. Op dit park, in het eigentijds

Nadere informatie

Brochure. Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Luxe appartementencomplex gelegen op een mooie locatie aan het water. Het appartement heeft een fraai uitzicht en is gelegen in de

Nadere informatie

Plattegronden en informatie. 28 riante appartementen in kleinschalig woongebouw

Plattegronden en informatie. 28 riante appartementen in kleinschalig woongebouw Plattegronden en informatie 28 riante appartementen in kleinscig woongebouw Appartement 3 kamers Appartement 2 kamers H01 H02 < 307 > < 174 > < 297 > terras < 174 > < 262 > < 545 > < 438 > < 258 > < 200

Nadere informatie

Thomas Jeffersonlaan. Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk

Thomas Jeffersonlaan. Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk Thomas Jeffersonlaan Een belegging van: 192 huurappartementen Rijswijk 1 Centraal en royaal wonen in Rijswijk De 192 huurappartementen aan de Thomas Jeffersonlaan in Rijswijk kenmerken zich door veel ruimte,

Nadere informatie

VERHUURD. - Borneokade XE, Amsterdam, NoordHolland Nederland

VERHUURD. - Borneokade XE, Amsterdam, NoordHolland Nederland VERHUURD - Borneokade 229 1019 XE, Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Deze gerenoveerde royale woning (gestoffeerd) met 4 slaapkamers, kastenkamer, 2

Nadere informatie

Vanuit de woon- en slaapkamer heeft u een fantastisch uitzicht over Voorburg en de skyline van Den Haag!

Vanuit de woon- en slaapkamer heeft u een fantastisch uitzicht over Voorburg en de skyline van Den Haag! Royaal goed onderhouden vierkamer appartement (ca. 100 m2) gelegen op de 9e etage van het goed onderhouden appartementencomplex Meeuwenhof in een groenrijke omgeving. Soort woning: Appartement Plaatsnaam:

Nadere informatie

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Omschrijving: OMSCHRIJVING: Heerlijk en licht 3 kamer appartement met een eigen garage gelegen in het complex "CallandparC", midden in het groen, is gebouwd

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

Vraagprijs 788.000,- k.k.

Vraagprijs 788.000,- k.k. AMSTERDAM, Centrum Vraagprijs 788.000,- k.k. PB Makelaars OZ Tweede Laurierdwarsstraat 31, 1016RA Amsterdam T 020-820 34 56 W www.pbmakelaars.nl E info@pbmakelaars.nl Aantrekkelijk, licht en ruim grachtenappartement

Nadere informatie

Rotterdam. W.G. Witteveenplein 90. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Rotterdam. W.G. Witteveenplein 90. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Rotterdam W.G. Witteveenplein 90 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Een fris/strak onderscheidend appartement op de Kop van Zuid -

Nadere informatie

parterre met royale tuin

parterre met royale tuin parterre met royale tuin VOORBURG Prins Bernhardlaan 108 vraagprijs 225.000 k.k. 070 219 6219 info@isee.nl www.isee.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Vereniging

Nadere informatie

Luzernevlinder DK UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)

Luzernevlinder DK UTRECHT (LEIDSCHE RIJN) Luzernevlinder 98 - UTRECHT Luzernevlinder 98 3544 DK UTRECHT (LEIDSCHE RIJN) VERKOCHT 67m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Te koop gekomen

Nadere informatie

Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173

Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173 Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173 Splinternieuw 4-kamerPENTHOUSE met prachtig uitzicht Woonkamer Keuken Terras met uitzicht Sliedrecht Prof. Kam. Onneslaan 173 Vraagprijs e 348.000,-- k.k. Op een

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Oldenhagen BX ROTTERDAM

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Oldenhagen BX ROTTERDAM Villex Wonen B.V. TE KOOP Oldenhagen 60 3078 BX ROTTERDAM Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 154.500, k.k. Instapklaar

Nadere informatie

PRACHTIG EN LUXE 4 KAMER APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN LEIDSCHENVEEN. SIMON CARMIGGELTHOF 83 TE LEIDSCHENVEEN

PRACHTIG EN LUXE 4 KAMER APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN LEIDSCHENVEEN. SIMON CARMIGGELTHOF 83 TE LEIDSCHENVEEN PRACHTIG EN LUXE 4 KAMER APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN LEIDSCHENVEEN. SIMON CARMIGGELTHOF 83 TE LEIDSCHENVEEN CENTRAAL WONEN MET ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK DIT SCHITTERENDE 4-KAMER APPARTEMENT

Nadere informatie

TE KOOP. Lobelialaan PJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Lobelialaan PJ Den Haag k.k. TE KOOP Lobelialaan 44 2555 PJ Den Haag 345.000 k.k. KENMERKEN Prijs 345.000 k.k. Postcode 2555 PJ Ligging Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Bovenwoning Woonruimte 100m²

Nadere informatie

Te Koop. Spotvogellaan CN Leidschendam. Herenhuis 227m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spotvogellaan CN Leidschendam. Herenhuis 227m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spotvogellaan 4 2261CN Leidschendam Herenhuis 227m² Vraagprijs 749.000 k.k. Vraagprijs 749.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP Miles Davisstraat 275 te Utrecht Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Miles Davisstraat 275 te Utrecht Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Miles Davisstraat 275 te Utrecht Vraagprijs: 325.000,-- k.k. Super modern maar vooral licht PENTHOUSE gelegen op de vijfde tevens bovenste verdieping, met maar liefst 27 m 2 DAKTERRAS over de volle

Nadere informatie

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede 19 nieuwbouw appartementen in de vrije sector Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede Aan de oever van de Spaarne, naast het Spaarne ziekenhuis in Heemstede, staat Aurora. Een kleinschalig,

Nadere informatie

Thuis in Rotterdam. Eric Kropstraat 12, Rotterdam Vraagprijs woning: ,- k.k.

Thuis in Rotterdam. Eric Kropstraat 12, Rotterdam Vraagprijs woning: ,- k.k. Thuis in Rotterdam Vraagprijs woning: 339.000,- k.k. Heerlijk ruime 3-kamer maisonnette op de 1 ste en 2 de verdieping van het appartementengebouw Statendam op de levendige Kop van Zuid! Met als klap op

Nadere informatie

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen Fantastisch wonen in het centrum van Blerick Rutgerus 28 ruime huurappartementen Rutgerus 28 ruime huurappartementen Lekker wonen op een kwaliteitslocatie In het centrum van Blerick is het goed wonen.

Nadere informatie

GRONINGEN Grote Beerstraat 120

GRONINGEN Grote Beerstraat 120 GRONINGEN Grote Beerstraat 120 Vraagprijs: 269.500 Omschrijving GRONINGEN - Grote Beerstraat 120 Bent u op zoek naar een ruime, onderhoudsarme gezinswoning die van alle gemakken is voorzien? Deze moderne

Nadere informatie

Appartement Te Huur. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

Appartement Te Huur. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Appartement Te Huur 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: High end en zeer hoogwaardig gerenoveerd 2 slaapkamer

Nadere informatie

Heerlijk appartement met ruim balkon.

Heerlijk appartement met ruim balkon. Heerlijk appartement met ruim balkon. AMSTERDAM, AMSTERDAM 530.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 83900845 Aantal kamers: 3 Verdiepingen : Slaapkamers : 2 Verdieping: Badkamers : Woonoppervlakte: 87 Aantal Toiletten:

Nadere informatie

CHARLOTTE VAN PALLANDTHOF 29 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

CHARLOTTE VAN PALLANDTHOF 29 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // CHARLOTTE VAN PALLANDTHOF 29 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES CHARLOTTE VAN PALLANDTHOF 29 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 350.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 125M2 INHOUD

Nadere informatie

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k.

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k. e-mail info@troost-onroerendgoed.nl BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel 045 571 79 76 SITTARD Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs 335.000,= k.k. Zeer comfortabel

Nadere informatie

TE KOOP. Bart uw makelaar K.K. Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg. Bart uw makelaar. Ringbaan-Noord AC

TE KOOP. Bart uw makelaar K.K. Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg. Bart uw makelaar. Ringbaan-Noord AC Bart uw makelaar TE KOOP Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg Bart uw makelaar Ringbaan-Noord 156 28 5046 AC 013-5909612 info@bartuwmakelaar.nl bartuwmakelaar.nl 200.000 K.K. Ruim en sfeervol driekamerappartement

Nadere informatie

VERHUURD. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Woning type: High end en zeer hoogwaardig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k. Te Koop Frankenslag 117 2582HH Den Haag Bovenwoning 225m² Vraagprijs 650.000 k.k. Vraagprijs 650.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Wonen Op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp, fraai en ruim appartement van ca. 125m 2 op de begane grond met privé parkeerplaats in de parkeerkelder

Nadere informatie

Te Koop. STADS WONEN in deze schitterende 3-LAAGSE WONING met riant dakterras, eigen parkeerplaats en zolder verdieping!

Te Koop. STADS WONEN in deze schitterende 3-LAAGSE WONING met riant dakterras, eigen parkeerplaats en zolder verdieping! Te Koop 3- LAAGSE WONING Laan op Zuid 84 Rotterdam Kop van Zuid Vraagprijs 325.000,= k.k. (Inclusief parkeerplaats) STADS WONEN in deze schitterende 3-LAAGSE WONING met riant dakterras, eigen parkeerplaats

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Jozef Israelslaan 222, Rijswijk Goed onderhouden 3 kamer appartement met vrij uitzicht, balkon op het zuidwesten en grote berging in de kelder van het gebouw, gelegen in de wijk Rembrandtkwartier. Vraagprijs:

Nadere informatie

Appartement Te Huur. 97 m² - Weteringschans 133 III, Amsterdam, NoordHolland Nederland

Appartement Te Huur. 97 m² - Weteringschans 133 III, Amsterdam, NoordHolland Nederland Appartement Te Huur 97 m² - Weteringschans 133 III, Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Compleet gerenoveerd luxe dubbel bovenhuis (gestoffeerd) met 2 ruime

Nadere informatie

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Huurprijs 2.250 per maand OMSCHRIJVING: Mooi! Dit fraaie appartement,inclusief PARKEERPLAATS, is gelegen op de zesde verdieping in het prestigieuze complex Residentie Bellegarde.

Nadere informatie

Van der Heimstraat 68 B. 2582SB Den Haag. Appartement, Appartement, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

Van der Heimstraat 68 B. 2582SB Den Haag. Appartement, Appartement, 100m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Van der Heimstraat 68 B 2582SB Den Haag Appartement, Appartement, 100m² Vraagprijs 1.750 p.m. ex. Vraagprijs 1.750 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort

Nadere informatie

Markiezaat de Brug. 16 vrije sector huurappartementen Bergen op Zoom

Markiezaat de Brug. 16 vrije sector huurappartementen Bergen op Zoom Markiezaat de Brug 16 vrije sector huurappartementen Bergen op Zoom Introductie Welkom bij Stadlander Wij zijn Stadlander. Een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Wij willen

Nadere informatie

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k.

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k. TE KOOP Kanaalboulevard 82 5705 KR Helmond 169.000 k.k. KENMERKEN Prijs 169.000 k.k. Postcode 5705 KR Ligging Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Galerijflat Garage Garage, Parkeerkelder Woonruimte

Nadere informatie

Boerhaavelaan 313 Leiden

Boerhaavelaan 313 Leiden Boerhaavelaan 313 Leiden Wonen Dichtbij het centrum van Leiden gelegen, op de 2e verdieping, ruim en verzorgd 3 kamer-appartement met twee balkons. Dit appartement heeft een ruime woonkamer met groot balkon

Nadere informatie

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs 477.500,- k.k. Omschrijving WOON-PRAKTIJKPAND! Op loopafstand van Rotterdam-Centrum bieden wij aan een LUXE 4-KAMER APPARTEMENT (153 m2) MÉT APARTE BEDRIJFSRUIMTE (112 m2).

Nadere informatie

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vraagprijs: 147.000 k.k. MAARTENMakelaardij E michael@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena 290

Nadere informatie

Krugerstraat 23 Bis 3531 AM UTRECHT (LOMBOK)

Krugerstraat 23 Bis 3531 AM UTRECHT (LOMBOK) Krugerstraat 23 Bis - UTRECHT Krugerstraat 23 Bis 3531 AM UTRECHT (LOMBOK) VERKOCHT 100m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Om de hoek van

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 469.000 k.k. Aangeboden sinds 26-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

132 Luxe appartementen in Den Haag

132 Luxe appartementen in Den Haag huren in DEN HAAG 132 uxe appartementen in Den Haag Wonen in het Wijnhavenkwartier met alle voorzieningen in de buurt. Nassaubuurt Haagsche Bosch Plein 1813 WASSENAAR Bezuide west Zeeheldenkwartier Voorhout

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Frederikstraat 585 2514 LR Den Haag 2.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.250 p.m. ex. Postcode 2514 LR Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 96m² Inhoud 318m³ Kamers 4 Oplevering per

Nadere informatie

Pablo Picassoplein 41, Vlissingen

Pablo Picassoplein 41, Vlissingen Pablo Picassoplein 41, Vlissingen Vraagprijs 285.000,- K.K. Royaal appartement. Een prachtig en royaal appartement met privé parkeerplaats in het karakteristieke 'Harlekijn' gebouw. Het meest in het oog

Nadere informatie

Noteboompark LA Voorburg k.k.

Noteboompark LA Voorburg k.k. TE KOOP Noteboompark 29 2273 LA Voorburg 575.000 k.k. KENMERKEN Prijs 575.000 k.k. Postcode 2273 LA Ligging Aan park, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Tuin Ja, Zonneterras, 240 650cm Garage

Nadere informatie

Te Koop. KATWIJK, Duinreepstraat 133. Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

Te Koop. KATWIJK, Duinreepstraat 133. Vraagprijs ,- K.K. T E. W. Te Koop KATWIJK, Duinreepstraat 133 Vraagprijs 550.000,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2019 Woonoppervlakte: 99m² Verwarming:

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Eind 2015 Mientekade in Halfweg Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

k.k. M.P. Lindostraat 45-45BIS

k.k. M.P. Lindostraat 45-45BIS 625.000 k.k. M.P. Lindostraat 45-45BIS UTRECHT Kamer 1, M.P. Lindostraat 45bis 1e verdieping achterzijde Omschrijving: Unieke kans: Nu te koop goed onderhouden beleggingsobject met 5 studio/appartementen

Nadere informatie

Wolbrantskerkweg 78 E

Wolbrantskerkweg 78 E TE KOOP Wolbrantskerkweg 78 E AMSTERDAM Kenmerken Vraagprijs 217.500,- k.k. Uitzicht op het park. Maar liefst 5 openslaande deuren / franse balkons. Winkelstraat Tussenmeer om de hoek. Winkelcentrum Osdorpplein

Nadere informatie

TE KOOP. Waldorpstraat CH Den Haag k.k.

TE KOOP. Waldorpstraat CH Den Haag k.k. TE KOOP Waldorpstraat 464 2521 CH Den Haag 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2521 CH Ligging Aan drukke weg, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Garage Garage, Parkeerplaats Woonruimte

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 26. Huurprijs 865,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 26. Huurprijs 865,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Achterom 26 Huurprijs 865,-- p.m. De in 2010 opgeleverde drie kamer maisonnette tussenwoningen hebben twee woonlagen, gelegen op de tweede

Nadere informatie

LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG. Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras K.K.

LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG. Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras K.K. LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras 325.000 K.K. OMSCHRIJVING LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A, 2564 AC DEN HAAG LUXE GERENOVEERDE HOEK DUBBEL

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op schitterende locatie op de 4e verdieping gelegen 4 kamer appartement in het Huis

Nadere informatie