De, in eigen beheer, gehouden voetbaldagen waren wederom succesvol mede door de enthousiaste deelnemers en vrijwilligers.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De, in eigen beheer, gehouden voetbaldagen waren wederom succesvol mede door de enthousiaste deelnemers en vrijwilligers."

Transcriptie

1 1 FC ODA WEERT Jaarverslag periode 1 juli juni 2013 OVERLEDENEN In het seizoen 2012/2013 is Tony Vleeshouwers overleden. We willen ook stilstaan bij het overlijden van: Tonia de Vries, Henk Geeven en Damir Vdovic BELANGRIJKE GEBEURTENISSEN EN ITEMS Ons eerste team presteerde in dit seizoen naar behoren. Het eerste team werd 2 e in de competitie en mocht deelnemen aan de nacompetitie. Hierin bleek EVVC te sterk. Het 2 e elftal heeft zich gehandhaafd in de 2 e klasse. Het 3 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse na een beslissingswedstrijd tegen Reuver. Het 4 e en 5 e hebben zich afgelopen jaar in de middenmoot gevestigd. Daarnaast is het zesde van FC Oda kampioen geworden. Bij de jeugd werden de C3 en E5 kampioen (in de najaarsreeks), de F1 in de voorjaarsreeks en de C1 werd kampioen in de hele competitie, tevens heeft de F1 de beker gewonnen evenals de regiobeker in de winterzaalcompetitie. Bij de G voetballers heeft de G2 in de voorjaarsreeks het kampioenschap behaald. De, in eigen beheer, gehouden voetbaldagen waren wederom succesvol mede door de enthousiaste deelnemers en vrijwilligers. Evenals in voorgaande jaren werden weer diverse jeugdleden uitgenodigd voor trainingen in het kader van het Jeugd Plan Nederland van de KNVB als ook bij profclubs. VRIJWILLIGERS Veel werk is weer verzet door al onze vrijwilligers. Wij willen onze dank dan ook uitspreken aan al deze vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles zo goed mogelijk draaiende wordt gehouden. FC Oda is als vereniging namelijk afhankelijk van het goede werk van alle vrijwilligers. Het is dus belangrijk om deze groep te behouden en uit te breiden. Dat zal de nodige aandacht vragen aangezien het in deze samenleving steeds moeilijker wordt om vrijwilligers te werven. HOOFDBESTUUR Het bestuur was in dit seizoen als volgt samengesteld: M.Smeets: Voorzitter a.i. lid van het DB (2012) J.Hendriks Algemeen secretaris a.i. lid van het DB (2011) P.van Deuren : Penningmeester, lid van het DB (2009) M. Geraats: 2 e penningmeester a.i. en wedstrijdsecretaris senioren (1963) J. Stam: Lid Algemeen jeugdsecretaris en wedstrijdsecretaris jeugd ( 1998) J.Bergman : Lid horeca en oud papier (2001) S.van Driel: Lid evenementen en sociale activiteiten (2008)

2 2 JEUGDBESTUUR Het jeugdbestuur bestaat uit: R.Kennis: Jeugdvoorzitter J. Stam: Algemeen jeugdsecretaris C. Loijen: Lid H.Haex : Lid E.Lenaers: Lid F. van Hout: Lid VETERANENBESTUUR Dankzij de inzet van het veteranenbestuur, bestaande uit John Snijders, Rene Aspers, Huib Thijs en Mies Geraats, werd ook dit jaar weer een geslaagde bbqavond voor veteranen gehouden. AANTAL LEDEN EN LEDENVERGADERINGEN Het aantal leden kwam in het verslagjaar uit op 636. De Algemene Ledenvergadering (Jaarvergadering) werd gehouden op 12 oktober De opkomst op deze vergadering was hoger dan in voorgaande jaren. Dit jaar zijn de aftredende en herkiesbare bestuursleden: Math Smeets; Peter van Deuren; Sander van Driel; en John Hendriks Toetredend: Eli Pashouwers; Sander Hofs; en Roel Kennis Aftredend en niet herkiesbaar: Mies Geraats SENIORENVOETBAL Bij FC Oda waren het afgelopen seizoen 6 elftallen actief in de seniorencompetitie. De prestaties van deze elftallen zijn al eerder genoemd. De trainingen van de selectie werden goed bezocht. Voor de thuiswedstrijden van de lagere elftallen kon wederom een beroep gedaan worden op onze verenigingsscheidsrechters. Dankzij deze vrijwillige scheidsrechters konden alle wedstrijden worden gespeeld. De vereniging prijst zich gelukkig te kunnen beschikken over een dergelijk korps clubscheidsrechters. Het bestuur bedankt alle trainers, leiders, verzorgers en verenigingsscheidsrechters voor hun inzet en betrokkenheid.

3 3 JUNIORENAFDELING De jeugdafdeling heeft zoals gebruikelijk een eigen verslag opgemaakt dat apart wordt uitgebracht. FC Oda kent een bloeiende jeugdafdeling. De instroom van beginnende voetballertjes ging ook dit seizoen weer onverminderd voort. Voor alle teams konden trainers en leiders worden aangesteld, zij het na enige moeite. Het bestuur dankt het jeugdbestuur, de trainers, leiders en ouders voor hun inzet en betrokkenheid. Onze grootste zorgen binnen de jeugd zijn: het werven van voldoende leiders en trainers. De trainingsindeling van de teams op de beschikbare trainingsvelden. GVOETBAL De Gvoetballers voetballen met zeer veel plezier bij FC Oda. Momenteel zijn er 2 senioren teams en 2 jeugd teams Gvoetballers. Hun inzet en beleving is hartverwarmend. Wij hopen dat we de begeleiding verder kunnen uitbreiden. Veel dank zijn we verschuldigd aan de trainers en de leiders van het Gvoetbal. Verder verwijzen wij u naar het jaarverslag van de Gvoetbalafdeling. MEDISCHE VERZORGING Jan Salmans is een deskundige en toegewijde verzorger, die dank en waardering van ons maar zeer zeker van de spelers verdient. ACCOMMODATIE In het verslagjaar werden weer diverse investeringswerkzaamheden, reguliere als ook incidentele onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. We prijzen ons gelukkig dat we een aantal enthousiaste specialisten onder onze leden hebben, die dergelijke werkzaamheden uitvoeren, waarvoor zij onze dank en waardering verdienen. Het reguliere onderhoud: schoonhouden en het speelklaar maken van de velden werd wederom op uitstekende wijze verzorgd door de onderhoudsploeg. Ook deze personen verdienen onze dank en waardering. In deze sector hebben we echter per direct meer vrijwilligers nodig. Het bestuur doet dan ook een dringend beroep op de leden om regelmatig of incidenteel in te springen als vrijwilliger. Meld je aan en blijf niet aan de zijlijn staan. Wanneer meer leden een helpende hand bieden kan het tijdsbeslag voor de huidige vrijwilligers verminderd worden onder het motto Vele handen maken licht werk. SPEEL EN TRAININGSVELDEN De kwaliteit van de velden, onder toezicht van Harald Van de Boogaard, was afgelopen jaar naar behoren. Het streven is dat elk team de mogelijkheid heeft om te kunnen trainen en spelen op voldoende en goede kwaliteit velden. KANTINE De opbrengsten van de kantine zijn heel belangerijk voor FC Oda, anders zou onze exploitatierekening nog een groot tekort hebben. Wel baart het ons zorgen dat we de omzet niet op peil kunnen houden. Dat neemt niet weg dat we veel respect en waardering hebben voor de personen die in de kantine werkzaam zijn.

4 4 BEHEERDER EN TOEZICHTHOUDER Guus Aspers, Jan Jacobs en Math Smeets hebben ook dit jaar weer het materiaal en outfitbeheer op uitstekende wijze verzorgd. TOERNOOIEN/BRADERIE Dit jaar hebben er door omstandigheden geen jeugdtoernooien plaatsgevonden op FC Oda. Om de toernooien in de komende jaren te kunnen verzorgen is er een nieuwe toernooiencommissie gevormd. Het Gvoetbal toernooi kende zoals vanouds een sportief geslaagd verloop. De braderie op Boshoven was dankzij de inzet van Mies Geraats en enkele andere leden wederom geslaagd en leverde financieel weer wat op. OUD PAPIER Zoals bekend haalt de vereniging op Boshoven oud papier op. Dit is evenals in voorgaande jaren een belangrijke financiële opbrengstbron. Daarnaast komt er ook veel geld binnen uit de breng container voor oud papier. De totale opbrengst is dit jaar echter lager uit gevallen als de jaren hiervoor. Dat komt mede door de dalende waarde van papier. De vrijwilligers die zich hiervoor inzetten, verdienen onze dank en waardering. VRIENDEN VAN ODA/CLUB 50 De niet aflatende inzet van het bestuur van deze club heeft geleid tot een zich stabiliserend aantal vrienden van FC Oda. De club heeft voor een aantal zaken van de vereniging een financiële bijdrage verleend. Het bestuur van FC Oda bedankt het bestuur en de deelnemers van de Club van 50 voor deze financiële ondersteuning. SPONSORING/FINANCIËN Financieel is het een zwaar jaar geweest voor FC Oda: het inzamelen van oud papier is een lagere opbrengst dan het vorige jaar en de kantine opbrengsten zijn minder geworden. De sponsorcommissie heeft echter al vele nieuwe sponsoren gewerfd. Dit is ook te zien aan het hoofdveld, waar steeds meer nieuwe sponsorborden komen te staan. Voor het financieel overzicht wordt verwezen naar het verslag van de penningmeester. In de extra ledenvergadering van is bepaald dat de vergoeding van was/reisgeld het komende jaar zo wordt ingevuld dat het geen kostenpost meer is voor FC Oda. WEBSITE De website van FC Oda bleek wederom een belangrijk communicatiemiddel, echter was deze wel aan vernieuwing toe en daar wordt nu hard aan gewerkt door o.a. de sponsorcommissie.

5 5 VRIJWILLIGERSFEEST/ HULDIGING JUBILARISSEN Wederom werd een zeer geslaagd vrijwilligersfeest gehouden, waarvoor ca. 140 leden werden uitgenodigd. Tijdens dit feest werden Vincent Vaesen en Chris van der Looij tot Vrijwilligers van het jaar uitgeroepen. Op 6 april 2013 werd een zeer geslaagd jubilarissenfeest gehouden. De volgende personen zijn toen gefeliciteerd: 50 Jaar Lid: Jan Litjens Wim Litjens Jac Salmans Jan Timmermans Jac Vaessen 40 Jaar Lid: Wim Aspers Theo Bouwels Henk Haex Jac Peulen Hans Smeets Peter Smeets Andre Vleeshouwers 25 Jaar Lid: Rob Baens Bas Coenen Jac Peters Robert Stroeks Gerald Verbeek Damir Vdovic AFSLUITING Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, al dan niet hiervoor genoemd, kunnen we wederom een redelijk succesvol jaar afsluiten voor FC Oda. Ook in de toekomst rekenen we op de bijdrage van alle leden om FC Oda een bloeiende vereniging te zijn en blijven. Weert, 8 november 2013 JohnHendriks Algemeen secretaris

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen Oog op de toekomst, actie voor morgen Agenda 1. Opening/inleiding 2. Terugblik opbrengst beleidsavond februari 2010 3. Doelstellingen voetbal beleidsplan 2011 2015 4. Vragenronde 5. Afsluiting Overige

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Inschrijfformulier Nieuwe leden.

Inschrijfformulier Nieuwe leden. Inschrijfformulier Nieuwe leden. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient een van de ouders of verzorgers mede te ondertekenen. Naam: Voornaam voluit: Tussenvoegsels: Straat: Dit formulier met pasfoto en kopie

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 29 november 2017

Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Agenda Opening Jaarverslag secretaris Jaarverslag penningmeester Jaarverslag vertrouwenspersoon Vaststellen contributie 2018-2019 Bestuursmededelingen, Rondvraag

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Jeugdinformatiegids voetbalvereniging FC Oda

Jeugdinformatiegids voetbalvereniging FC Oda Jeugdinformatiegids voetbalvereniging FC Oda www.fcoda.nl 19-8-2017 Pagina 1 van 18 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Samenstelling Hoofdbestuur... 4 Organogram Hoofdbestuur... 5 Samenstelling Jeugdbestuur...

Nadere informatie

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen 2012/2013

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen 2012/2013 Algemeen De opening van het seizoen was weer voorbehouden aan de Weerter Voetbaldagen, Begin juli zorgden de vele (Oda) vrijwilligers weer voor een succesvol voetbal festijn. De velden waren bij aanvang

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017

Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017 Augustus 2014 Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017 Sport Combinatie Badhoevedorp (SCB) heeft in de afgelopen jaren bij het voetbal bij de jeugd een enorme groei en ontwikkeling

Nadere informatie

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd Seizoensopening 2018/2019 Presentatie ouders/verzorgers jeugd Opening Welkom bij WWNA Welkom Wie doet wat bij WWNA Algemene zaken Technische zaken Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Lid TCJ Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

VV BAARLO Seizoen

VV BAARLO Seizoen VV BAARLO Seizoen 2019-2020 21 augustus 2019 Waar gaan we het over hebben vanavond: Korte terugblik over het afgelopen jaar Hoe ziet de organisatie van VV Baarlo er uit Wat doen de JC en TC zoal voor de

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL Beste leden van BVV Barendrecht, Hierbij ontvangt u voor de 1 e maal de Zomerspecial van BVV Barendrecht. Ook gedurende de zomervakantie zitten wij zeker niet stil

Nadere informatie

Sportvereniging BLAUW-WIT

Sportvereniging BLAUW-WIT Sportvereniging BLAUW-WIT Opgericht 14 november 1914, K.v.K. nr. 40144551 Pagina 1 Algemeen: Onderstaand bieden wij u het jaarverslag aan over het seizoen 2014-2015. Met dit verslag willen wij zoals gewoonlijk

Nadere informatie

EINDSE BOYS INFO 1/5.

EINDSE BOYS INFO 1/5. Ongelofelijk, wat heeft Eindse Boys een drukke en fantastische periode achter de rug. Te beginnen natuurlijk met het jubileum van 9 t/m 12 mei, waar we als vereniging trots op terug kunnen kijken. Samen

Nadere informatie

Kortom; VV Actief is een club die het de moeite waard maakt om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

Kortom; VV Actief is een club die het de moeite waard maakt om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Wij zijn!! Wij zijn trots op VV Actief! VV Actief bestaat al bijna 100 jaar en heeft een zeer goede naam in het dorp en in de wijde omgeving! Ons eerste team speelt zondag 2e klasse en heeft de ambitie

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen Met de Weerter Voetbaldagen in juli 2015 werd weer langzaam gestart met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Met plm. 180 deelnemers en vele leiders en vrijwilligers werd het weer een succes en een

Nadere informatie

Jeugdinformatiegids voetbalvereniging FC Oda

Jeugdinformatiegids voetbalvereniging FC Oda Jeugdinformatiegids voetbalvereniging FC Oda www.fcoda.nl 20-1-2014 Pagina 1 van 17 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Samenstelling Hoofdbestuur... 4 Samenstelling Jeugdbestuur... 5 Samenstelling Jeugdafdeling...

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang 7 Inschrijving competitie Anouk Engelen Evie Vaessen Stan vd Homberg Czeslaw Kobylko Frans van Geesink Sanne van Geffen Max Zonnevijlle Casper van Rens Marco Hezel Stef

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Algemene jaarvergadering KVV Losser

Algemene jaarvergadering KVV Losser 1 Algemene jaarvergadering KVV Losser 27-09-2013 Afmeldingen: A. Ellenbroek, J. Poorthuis, J. Poorthuis, F. Schoppink, J. Rikhof, B. Rikhof, G. Nijland, M. Boerrigter, B. Barelds, J. van Huizen. Op vrijdag

Nadere informatie

Jaarverslag KSH-voetbal

Jaarverslag KSH-voetbal Jaarverslag KSH-voetbal 2013-2014 Seizoen 2013-2014 is weer voorbij gevlogen en wederom is er door al onze vrijwilligers een enorme hoeveelheid werk verzet zodat al onze voetballers, jong en oud, weer

Nadere informatie

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Welkom De vereniging DVG Organisatie DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders

Nadere informatie

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen 2014-2015

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen 2014-2015 Dit jaar begonnen we weer voor de zoveelste keer met de Weerter Voetbaldagen als eerste activiteit. Elk jaar loopt het aantal aanmeldingen op en de positieve reacties van de deelnemers geven aan dat dit

Nadere informatie

Sporting Almere. Koers op kwaliteit. Algemeen beleidsplan

Sporting Almere. Koers op kwaliteit. Algemeen beleidsplan Sporting Almere Koers op kwaliteit Algemeen beleidsplan 2014-2019 Inhoud Koers op kwaliteit, missie en visie 3 Speerpunten 4 Professionaliteit 5 Voetbal 6 Vrijwilligers 7 Boeien en binden 8 Samenwerken

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kas Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling Sportafdeling

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kascommissie Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling

Nadere informatie

SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER'

SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' vfv Pagina 1 17-10-2013Onderwerp: SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' vv Gieterveen vv Gasselternijveen vv G.K.C. VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Versie

Nadere informatie

Voetbalvereniging Sporting Krommenie

Voetbalvereniging Sporting Krommenie Informatieboekje Voetbalvereniging Sporting Krommenie Sporting Krommenie, een Zaanse voetbalvereniging, opgericht op 28 mei 1999 (fusie GVO/KVV) Sportcomplex Provily Sportpark Tel. clubgebouw: 075 628

Nadere informatie

Algemeen jaarverslag seizoen

Algemeen jaarverslag seizoen Algemeen jaarverslag seizoen 2006-2007 Helaas heeft de vereniging het afgelopen seizoen afscheid moeten nemen van Johan Jansen (ex-jeugdvoorzitter) en van Frits Cornelissen (ex-jeugdbestuurslid). We zijn

Nadere informatie

Arbitrageplan DSVP. Doelstellingen en aanpak. Scheidsrechterscommissie DSVP Versie: 29 maart 2012 Versie 1.0

Arbitrageplan DSVP. Doelstellingen en aanpak. Scheidsrechterscommissie DSVP Versie: 29 maart 2012 Versie 1.0 Arbitrageplan DSVP Doelstellingen en aanpak Scheidsrechterscommissie DSVP Versie: 29 maart 2012 Versie 1.0 1 Inhoud 1.Inleiding... 3 2.Doelstellingen... 4 3.Werving en selectie... 5 4.Opleiding en begeleiding...

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016

Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016 Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016 Aanwezige bestuursleden: Jan Wijnia, Axel Roes, Ben Klaassen, Henk Jans, Isaäc Soeter, Piet Geerts. Afwezig: Erik van Aalzum, Jack de Bruin (met

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

VOETBALVISIE VAN DE CLUB

VOETBALVISIE VAN DE CLUB Hoofdstuk 1 VOETBALVISIE VAN DE CLUB Een gezonde amateurclub zijn die op een aanvaardbaar niveau speelt dat een gemeente als Herentals (20.529 inwoners,zonder de deelgemeenten) verdient. De club moet een

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Werkcommissie scheidsrechterszaken Vv Beilen/cvv FIT Boys. Meer samenwerking loont!!!

Werkcommissie scheidsrechterszaken Vv Beilen/cvv FIT Boys. Meer samenwerking loont!!! Werkcommissie scheidsrechterszaken Vv Beilen/cvv FIT Boys. Meer samenwerking loont!!! WCS vv Beilen/cvv FIT Boys Inleiding De voetbalverenigingen vv Beilen en cvv FIT Boys beslaan gezamenlijk ruim zestig

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

HASSINK KABOUTER TOERNOOI

HASSINK KABOUTER TOERNOOI HASSINK KABOUTER TOERNOOI MAANDAG 16 MEI 2016 sv Slikkerveer Sportpark Reijerpark Kastanjelaan 28 2982 CM RIDDERKERK Vanaf de rijkswegen A15 en A16 afslag Ridderkerk volgen. Bij de verkeerslichten rechtsaf

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur. Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit:

Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur. Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit: Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit: 1. Voorzitter 2. Secretaris 3. Wedstrijdsecretaris 4. Coördinator jeugd trainers 5. Coördinator minipupillen 6. Coördinator F teams 7. Coordinator

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Beleid Jeugdafdeling S.V. Real Lunet Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Visie...3 Beleid...4 Selectiebeleid...4 Overlegstructuur...5 Organigram

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi 19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni 2017 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-11. Poule F1 t/m F6 Zaterdag 20 mei

Nadere informatie

vv Noordwijk, onze club

vv Noordwijk, onze club vv, onze club Inleiding Wie zijn we? Wat vinden we belangrijk? Hoe ziet onze ideale vereniging eruit? Dit is onze visie. Hier staan wij voor. Dit is vv, onze club Kernwaarden: Waar staan wij voor? Plezier

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015)

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015) Elst, juli 2015 Voorwoord De voetbal vereniging Musketiers is opgericht in januari 1952. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een goede ledenaanwas en zijn een financieel gezonde vereniging. Zoals bij veel

Nadere informatie

INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN

INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN 2017-2018 AGENDA Voorstelling bestuur Terugblik seizoen 2016-2017 Huidige werking Toekomstvisie Pijlers van de club Onderverdeling jeugdploegen en trainers Trainingsdagen

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 Programma boekje DSV Full Speed Voorwoord Namens het Jeugdbestuur en de toernooicommissie van DSV Full Speed willen

Nadere informatie

18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei Vivafloors Jeugdtoernooi

18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei Vivafloors Jeugdtoernooi 18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei 2016 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-7. Poule MC1 t/m Mc2 Zaterdag 14 mei 8-13.

Nadere informatie

Clubblad v.v. Veenendaal

Clubblad v.v. Veenendaal De Spil juli 013 Beste leden, Het voetbalseizoen zit er inmiddels al weer op. Als bestuur van onze voetbalvereniging lijkt het ons daarom ook goed om even terug te kijken en jullie te informeren over datgene

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

Maandag 21 november 2016

Maandag 21 november 2016 Maandag 21 november 2016 Agenda 1. Opening, mededelingen 2. Vaststellen verslag vergadering 20 juni 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Financieel Jaarverslag 2015-2016 5. Algemeen Jaarverslag 2015-2016 6.

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Ouderavond Jeugdafdeling DVG

Ouderavond Jeugdafdeling DVG Ouderavond Jeugdafdeling DVG Welkom De vereniging DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Organisatie DVG Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders en trainers Vertrouwenspersoon Huishoudelijke

Nadere informatie

SAMEN SCOREN. Beleidsplan Fc. Grootegast 2015-2020. Fc. Grootegast Provincialeweg 139 9863 PE Doezum 0594 612608 (sportcomplex)

SAMEN SCOREN. Beleidsplan Fc. Grootegast 2015-2020. Fc. Grootegast Provincialeweg 139 9863 PE Doezum 0594 612608 (sportcomplex) SAMEN SCOREN Beleidsplan 2015-2020 is een grote, ambitieuze dorpsvereniging uit Grootegast/Doezum en telt in 2015 ongeveer 520 leden, 33 teams en ruim 100 vrijwilligers. De vereniging heeft een regionale

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Stuurgroep fusie voetbalverenigingen vv Axel en AZVV Informatiebijeenkomst 25 juni 2012 Programma vanavond Aanleiding van deze bijeenkomst Ondernomen stappen Noodzaak, waarom fusie? Model fusievereniging

Nadere informatie

Hassink Kabouter Toernooi Maandag 9 Juni 2014

Hassink Kabouter Toernooi Maandag 9 Juni 2014 Hassink Kabouter Toernooi Maandag 9 Juni 2014 Adviesbureau A. Vellekoop Stichting Jeugdvrienden van Slikkerveer De doelstelling van de SV Slikkerveer is om met de jeugdteams op een zo hoog mogelijk niveau

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO. Zaterdag 6 juni 2015

Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO. Zaterdag 6 juni 2015 Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO Zaterdag 6 juni 2015 5 Bon Boys Quick'20 ONS Sneek Hvv Hengelo Saasveldia FC Trias Rigtersbleek ASV Dronten Hvv Tubantia Wilhelminaschool

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aarle-Rixtelse Sport Vereniging Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aanleiding analyse Een vereniging als ASV 33 kan alleen goed functioneren door de vrijwilligers die

Nadere informatie

Dit is een beknopte weergave van het arbitrageplan. Klik hier voor de volledige versie.

Dit is een beknopte weergave van het arbitrageplan. Klik hier voor de volledige versie. (Samenvatting) Inleiding HHC Hardenberg is een vereniging met veel actieve voetballers en vrijwilligers en heeft de beschikking over een prachtig complex. Noem het maar gerust een bedrijf waar dagelijks

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING RKDSV 2015/2016. Arbitrageplan

VOETBALVERENIGING RKDSV 2015/2016. Arbitrageplan VOETBALVERENIGING RKDSV 2015/2016 Arbitrageplan RKDSV 1. Inleiding Het imago van een scheidsrechter is belangrijk en zijn autoriteit wordt zowel door spelers, trainers, bestuurders en toeschouwers regelmatig

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

v.v. Hulzense Boys Jaarverslag van de secretaris Seizoen juli 2008 t/m 30 juni 2009

v.v. Hulzense Boys Jaarverslag van de secretaris Seizoen juli 2008 t/m 30 juni 2009 v.v. Hulzense Boys Jaarverslag van de secretaris Seizoen 2008-2009 1 juli 2008 t/m 30 juni 2009 1 Verslag van de secretaris over het verenigingsjaar 2008-2009 Overeenkomstig het bepaalde in de statuten/

Nadere informatie

Sponsorbeleid Juni 2017

Sponsorbeleid Juni 2017 Sponsorbeleid Juni 2017 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Historie:...4 Organisatie:...4 Visie...5 Doelstellingen sponsoring...5 Doelgroep...6 Stappenplan...6 Sponsormogelijkheden...7 Sportpark Drenkeling, Korteweg

Nadere informatie

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse.

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo SINCE 1957 Oude Tonge, maart 2011 Commissie Za-Zo Hans Teyn Marcel Pieterse Tim Fransen Rob van den Berg Mike Jacobs INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Onderzoek en analyse

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

Er wordt 1 minuut stilte gehouden en onze gedachte gaat uit naar overleden lid, de heer Toon van de Kerkhof.

Er wordt 1 minuut stilte gehouden en onze gedachte gaat uit naar overleden lid, de heer Toon van de Kerkhof. Datum: Maandag, 11 juni Tijd: 20.00 uur tot 21.15 uur Aanwezig: Bestuur en leden club (31 personen) Afwezig: Zie elders in het verslag (opening). Notulist: Sjoerd Titulaer, secretaris Referentie EALV-11JUN-ST

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Missie sv Enter. ZO GAAN WIJ MET ELKAAR EN MET ONZE GASTEN OM OP ONS COMPLEX EN DAT VERWACHTEN WIJ OOK VAN HEN Trainers/leidersbijeenkomst dec 2016

Missie sv Enter. ZO GAAN WIJ MET ELKAAR EN MET ONZE GASTEN OM OP ONS COMPLEX EN DAT VERWACHTEN WIJ OOK VAN HEN Trainers/leidersbijeenkomst dec 2016 Agenda Wat voor club willen we zijn? S&R, 10 regels sv Enter kader, pestgedrag, alcohol beleid Video de macht van gezag Steven Pont Jeugd: de hoofdlijnen Binden en groeien (JB) Technische beleid (TC) Nieuwe

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen 2012/2013

Jaarverslag seizoen 2012/2013 Jaarverslag seizoen 2012/2013 Inhoud De teams Kantine Materialen, Velden en Opstallen Bijzondere gebeurtenissen Bestuur Slotwoord De teams Het eerste 3 e klasse D Trainer: Wim Tijl Assistent trainer: Henk

Nadere informatie