Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp

2 Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Comfortabele twee-onder-een-kap woning met werk-/hobbyruimte, garage met carport (incl. 2 parkeerplaatsen) en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Op korte afstand van Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp; zowel met fiets of auto, als met OV. Deze woning is in meerdere opzichten comfortabel te noemen. Allereerst zijn er twee eigen parkeerplaatsen direct voor de deur (waarvan één onder de carport). Een heerlijke leefruimte is er gecreëerd door de grote uitbouw aan de achterzijde, de nette open keuken (voorzien van inbouwapparatuur) met bar, de open haard in de woonkamer bij het zitgedeelte en de grote schuifpui naar de diepe en zonnige tuin. Daarnaast nog een grote aangebouwde werk-/hobbyruimte op de begane grond (2000): ideaal als ruimte voor kantoor aan huis of als speelkamer voor de kinderen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de grote ouderslaapkamer toegang biedt tot het aangrenzende terras. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet en een wastafelmeubel. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en ingedeeld met een grote zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde en een praktische bergruimte. De woning is strak afgewerkt met duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit en uitstekend geïsoleerd. In de woonkamer ligt een massieve merbau parketvloer. Zowel huis als tuin zijn in goed verzorgde staat. Vraagprijs ,00 kosten koper

3 BEGANE GROND Woonkamer (ca. 10,15x3,72/5,77m) Ruime doorzon woonkamer met uitbouw aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning. De woonkamer is ingedeeld met een ruime zithoek aan de voorzijde met extra zijraam en open haard (voorzien van marmeren open haard bank, soortgelijk als ook de vensterbanken). Op de vloer ligt een massieve merbau parketvloer (met bies en rand) en de wanden zijn deels gestuukt en deels afgewerkt met spachtelputz en gesausd; het gestuukte en gesausde plafond is voorzien van inbouwverlichting. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte met toegang tot de bijkeuken/garage en met een houten schuifpui en extra toegangsdeur naar de achtertuin. Tussen de open keuken en de woonkamer bevindt zich een eetbar. De woonkamer is voorzien van een convectorput en wandradiator in de uitbouw.

4

5 De open keuken is door een gezellige eetbar betrokken bij de woonkamer. De witte keuken is L-vormig opgesteld. In de keuken zijn onder meer een 5-pits gasfornuis met wokbrander, een combimagnetron/oven, een afzuigkap, een close-in boiler (2015) en een vaatwasser. Apparatuur uit De keuken is uitgevoerd met een hardstenen antraciet aanrechtblad met anderhalve spoelbak en mengkraan. De achterwand is deels afgewerkt met een glasplaat en deels met witte wandtegels. Overige wanden eveneens witte wandtegels. De keuken is voorzien van inbouwverlichting. Keuken

6 Werk-/hobbyruimte Via de bijkeuken/garage is de aangrenzende werk-/hobbyruimte te bereiken, aangebouwd in Het is een ruime kamer, voorzien van witte plavuizen met vloerverwarming en eveneens met een grote hardhouten schuifpui naar de tuin. Ideaal als kantoor aan huis, als extra leefruimte voor de kinderen of met de mogelijkheid tot een (ouder)slaapkamer op de begane grond. De wanden en het plafond zijn gestuukt en gesausd en het plafond is voorzien van inbouwverlichting.

7 Garage/bijkeuken (ca. 5,77x2,92m) Keurig afgewerkte grote garage/bijkeuken met de mogelijkheid tot parkeren van een auto in de garage. In de garage bevindt zich verwarming, water (inclusief wasbak) en elektra. Elektrische garagedeur. Op de vloer liggen grijze plavuizen; de wanden zijn wit betegeld (tot aan het plafond). In deze ruimte is het tevens mogelijk een wasmachine-aansluiting aan te brengen. Vanuit de garage/bijkeuken is de achtergelegen werk-/hobbyruimte bereikbaar. Vóór de garage is in 1995 een carport gebouwd voor het plaatsen van één auto. Tevens de mogelijkheid voor het plaatsen van een 2 e auto op de voorgelegen oprit.

8 Hal Ruime hal met meterkast en toegang tot de woonkamer en het separate toilet. De wanden zijn deels afgewerkt met spachtelputz en zijn gesausd; gestuukt plafond met inbouwverlichting. Op de vloer liggen grijs gemêleerde plavuizen. In de hal bevindt zich een garderobekast met spiegelschuifdeuren. Hardhouten deuren en kozijnen. Toilet Het zwevend toilet met fonteintje is betegeld met wit gemêleerde wandtegels (tot aan het plafond, met grijs gemeleerde sierrand) en grijs gemêleerde plavuizen (soortgelijk als in de hal). Het sanitair is in het wit uitgevoerd. Het plafond is wit gestuukt en voorzien van inbouwverlichting en mechanische ventilatie. EERSTE VERDIEPING Overloop Vanuit de hal met een vaste hardhouten open trap toegang tot de eerste verdieping. Op de overloop ligt een massieve merbau parketvloer. De wanden en het plafond zijn gestuukt en gesausd (plafond voorzien van inbouwverlichting). De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers, waarvan één in gebruik is als walk-in closet, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. Hardhouten deuren en kozijnen.

9 Slaapkamer 1 (ca. 3,79x3,73m) met toegang tot terras Aan de achterzijde gelegen grote (ouder)slaapkamer met toegang tot het terras van circa 18 m². De wanden zijn behangen en gesausd; het plafond is gestuukt en gesausd en voorzien van inbouwverlichting. Op de vloer ligt een laminaatvloer. De kamer is voorzien van een screen voor de zon.

10

11 Badkamer De badkamer is voorzien van een ligbad (voorzien van mengkraan), een zwevend toilet en een wastafelmeubel met wastafel en mengkraan. De wanden en de vloer zijn gemêleerd wit betegeld; het sanitair in het wit uitgevoerd. Gestuukt en gesausd plafond met mechanische ventilatie. Gevelraam voor natuurlijke ventilatie. In de badkamer is een witte handdoekradiator aangebracht.

12 Slaapkamer 2 (ca. 2,79x3,16/3,73m) Aan de voorzijde gelegen ruime slaapkamer. De wanden en het plafond zijn gestuukt en gesausd en het plafond is voorzien van inbouwverlichting; op de vloer ligt een laminaatvloer. Slaapkamer 3 (ca. 2,86x1,65m) Aan de achterzijde gelegen derde slaapkamer, momenteel in gebruik als walk-incloset. De slaapkamer is uitgevoerd met een grote kastenwand met spiegelschuifdeuren en een tweetal houten inbouwkasten onder de trap.

13 De wanden zijn behangen en gesausd; het plafond gestuukt en gesausd en voorzien van inbouwverlichting; op de vloer ligt een laminaatvloer. De kamer is voorzien van een screen voor de zon. TWEEDE VERDIEPING Inpandige berging met wasmachine-ruimte Deze inpandige berging biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine (aansluiting aanwezig). De ruimte is eveneens voorzien van een witte wastafel (met mengkraan) met wit betegelde achterwand. Tevens is in deze ruimte de Cv-installatie aangebracht; ook extra bergruimte. Op de vloer ligt vinyl.

14 Slaapkamer 4 Vanaf de eerste verdieping via een vaste trap bereikbare vierde slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel aan de achterzijde en diverse bergruimtes aan zowel voor- als achterzijde. De wanden zijn gesausd; het plafond voorzien van inbouwverlichting. Op de vloer ligt vloerbedekking. De slaapkamer biedt toegang tot de berging/wasmachineruimte. Tevens extra gevelraam.

15 ACHTERTUIN De fraai aangelegde achtertuin (ca. 14x9m) is op het zuidoosten gelegen. Grenzend aan de woning is de tuin voorzien van een sfeervol terras met pergola en zonnedoek. Een tweede terras ligt achterin de tuin, die de hele dag zon biedt. Een net houten tuinhuis (berging) maakt het buiten compleet. Dit tuinhuis is geïsoleerd en voorzien van elektra. De tuin is aangelegd met sierbestrating, borders met vaste beplanting en een grasgazon. De tuin is besloten gelegen en biedt veel rust en privacy. Geen achterom, de tuin is te betreden via de woonkamer of werk- /hobbyruimte. De tuin is voorzien van buitenverlichting (met sensor), een besproeiingssysteem en een buitenkraan.

16

17 BIJZONDERHEDEN Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks Verbouwingen: omstreeks 1973 dakkapel achterzijde/ 1994 uitbouw woonkamer/ 1995 bouw carport/ 2000 uitbouw werk-/hobbyruimte achterzijde. Inhoud/Woonoppervlakte De inhoud van de woning bedraagt circa 485 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 131 m² (exclusief bijkeuken/garage); de overige inpandige ruimte circa 17 m² (bijkeuken/garage). Gebouw gebonden buitenruimte circa 18 m² (dakterras); externe bergruimte circa 6 m² (tuinhuis). Totale gebruiksoppervlakte circa 172 m². Elektra/ alarm De groepenkast is uitgevoerd met 6 groepen elektra, een fornuisgroep en een aardlekschakelaar. Glasvezel aanwezig, evenals een alarmsysteem. Elektrische garagedeur. Verwarming/Warmwater Verwarming en warmwater middels een Intergas HR Cv-ketel, geplaatst in 2002 (met onderhoudscontract). De open haard wordt jaarlijks geveegd; de trek is goed. De keuken is voorzien van een close-in boiler (2015). Onderhoud / Isolerende voorzieningen De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden. De woning is voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van de voordeur) grotendeels in hardhouten kozijnen, gevelisolatie en dakisolatie. Het schilderwerk aan de buitenzijde heeft in 2016 plaats gevonden in eigen beheer.

18 Milieu/asbest Volgens opgave van de Bodemomgevingsdienst zijn er geen bezwarende bodemverontreinigingen respectievelijk een olietank bekend. Aan verkoper is geen asbest/zijn geen asbesthoudende materialen bekend in de woning. ALGEMEEN Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 5870, groot 2 are en 48 centiare. Locatie De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Badhoevedorp met verschillende supermarkten en winkels. Andere voorzieningen (scholen en kinderdagverblijven, sporthal/zwembad, tennispark en sportscholen) liggen om de hoek, evenals een park en kinderboerderij. De omgeving is groen en rustig. Bovendien zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting Amsterdam/Amersfoort, Den Haag/Rotterdam, Amstelveen/Utrecht, Haarlem en natuurlijk de kust. Verder zijn er goede OV-verbindingen met bus, tram en trein in de buurt.

19 Lasten Eigenarenbelasting: 378,49 Per jaar Rioolrecht: Waterschapslasten: 122,16 98,00 Per jaar Per jaar Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Energielabel Verkoper beschikt over een voorlopig energielabel F. Een definitief label zal nog worden aangevraagd vóór datum van levering. Oplevering In overleg. Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Vraagprijs ,00 kosten koper Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

20 Plattegrond

21

22 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp Informatiebrochure Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp Zeer ruime onder architectuur gebouwde vrijstaande woning van circa 233 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1989) op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Gerard Doustraat 98 2A Amsterdam

Informatiebrochure. Gerard Doustraat 98 2A Amsterdam Informatiebrochure Gerard Doustraat 98 2A Amsterdam Gerard Doustraat 98 2A Amsterdam Op een fantastische locatie, midden in het bruisende hart van De Pijp, aan de Gerard Doustraat, grenzend aan het Gerard

Nadere informatie

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam Informatiebrochure Stadionkade 5-II Amsterdam Stadionkade 5-II Amsterdam Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht

Nadere informatie

Wonen. Wonen dicht bij het bruisende centrum van Leiden!

Wonen. Wonen dicht bij het bruisende centrum van Leiden! Spoorlaan 82 Leiden Wonen Wonen dicht bij het bruisende centrum van Leiden! Aan de rand van het centrum van Leiden gelegen, sfeervolle gezinswoning met een flinke woonkamer voorzien van een uitbouw aan

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam Informatiebrochure Willem Mollhof 13 Amsterdam Willem Mollhof 13 Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper BEGANE GROND Entree/hal Entree met toegang tot hal/gang en toegang tot (fietsen)berging. De

Nadere informatie

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k.

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k. ALVER 48 PAPENDRECHT 319.000 k.k. www.alver48.nl Omschrijving Goed onderhouden split-level herenhuis met inpandige garage, gelegen in de jonge en gewilde woonwijk Oostpolder. De woning is voorzien van

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Balsebaan 113

Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Balsebaan 113 4621 AM Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Rustige gelegen twee onder één kapwoning met onder andere een eigen oprit

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

De Soom 22. Grubbenvorst. Vraagprijs: ,- k.k.

De Soom 22. Grubbenvorst. Vraagprijs: ,- k.k. De Soom 22 Grubbenvorst Vraagprijs: 264.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 385 m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 230 m2 Type Object Twee onder een kap Woonoppervlakte Ca. 105 m2 Bouwjaar 1991

Nadere informatie

Vollenhovenstraat 2 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Vollenhovenstraat 2 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Vollenhovenstraat 2 Vlaardingen Vraagprijs 315.000 k.k. Deze zeer ruime 5-kamer HOEKwoning is ook nog eens gelegen op EIGEN GROND. De woning heeft een fraaie uitstraling en is omgeven door groen en ligt

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 72 2987 EN Ridderkerk 549.000 k.k. Waterland 72 - Ridderkerk Vraagprijs: 549.000 k.k. INSTAPKLARE (jaren 30 -stijl) 2/1-kapwoning met garage en tuin op het Zuiden! Markante en moderne 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje. Ruime en lichte hoekwoning met een royale woonkamer, semi-open keuken, 4 slaapkamers, nette badkamer, inpandige garage en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Gelegen in de wijk Heuveleind nabij openbaar

Nadere informatie

Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten

Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten Wonen Gunstig gelegen in autoluwe straat, aan groenstrook, goed verzorgde gezinswoning met een ruime woonkamer (type doorzon) en 4 slaapkamers, een voortuin en diepe

Nadere informatie

St Bonifaciuslaan 44. Eindhoven

St Bonifaciuslaan 44. Eindhoven Sfeervol en verrassend ruim herenhuis (eindwoning) met een lichte woonkamer, moderne keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, dakterras, achtertuin op het zuidwesten met een vrijstaande garage en vrije achterom.

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

KARWIJSTRAAT 63 HOOGVLIET 219.000 k.k. www.karwijstraat63.nl Omschrijving Verrassend ruime en goed ingedeelde ééngezinswoning, gelegen nabij het "Ruigeplaatbos" in een "groene" en geliefde omgeving. De

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

De Ambachten 82D. Heeze

De Ambachten 82D. Heeze Hoogwaardig afgewerkte 2-onder-1-kapwoning met een grote woonkamer, luxe open keuken, 3 slaapkamers, modern sanitair, inpandige garage, oprit en fraai aangelegde achtertuin in Japanse stijl. Gelegen in

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca. Brochure Object Steenbergenstraat 24 te Eindhoven Vraagprijs Aanvaarding 179.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een rustige locatie, aan een eenrichtingsweg in de wijk 't Ven, in stadsdeel Strijp gelegen,

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw. VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK Prachtig gelegen, een fantastisch uitzicht en veel privacy! Op een geliefd plekje in Rhoon-Portland, direct grenzend aan een brede

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

WATERING 19 POORTUGAAL

WATERING 19 POORTUGAAL WATERING 19 POORTUGAAL 229.500 k.k. www.watering19.nl Omschrijving Goed onderhouden royale 5-kamer HOEK-ééngezinswoning met vrijstaande stenen garage, gelegen in een kindvriendelijke wijk op 172 m2 eigen

Nadere informatie

Papendrecht Vlierbeshof 7

Papendrecht Vlierbeshof 7 Papendrecht Vlierbeshof 7 Luxe vrijstaande villa met garage Riante woonkamer Open keuken Zeer grote luxe badkamer Papendrecht Vlierbeshof 7 Vraagprijs e 495.000,-- k.k. Deze luxe vrijstaande villa met

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Schadijk 44. Vraagprijs : 267.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Schadijk 44. Vraagprijs : 267.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Schadijk 44 Deze 2-ONDER-1-KAPWONING is op de begane grond met 3 meter UITGEBOUWD en biedt zodoende een heerlijk royale woonkamer! Verder zien we een nette keuken

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Moerschans 31. Vraagprijs : 335.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Moerschans 31. Vraagprijs : 335.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Moerschans 31 In een rustige en kindvriendelijke woonwijk in Veenendaal- West bevindt zich deze moderne, geschakelde TWEE- ONDER-EEN-KAPWONING. De woning beschikt

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k.

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Inhoud: 370 m³ Woonoppervlakte: 127 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1981 Perceel: 132 m² VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Den Brem 69 te GOIRLE Recent gemoderniseerde eindwoning met voortuin, op het zuidoosten

Nadere informatie