U maakt een paar kledingstukken per jaar, is dat de aanschaf van een paspop waard?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U maakt een paar kledingstukken per jaar, is dat de aanschaf van een paspop waard?"

Transcriptie

1 Altijd de perfecte pasvorm en een professioneel resultaat Assortiment U maakt een paar kledingstukken per jaar, is dat de aanschaf van een paspop waard? U zult ontdekken dat een ARDIS-paspop het zelf maken van mode leuker maakt dan u ooit voor mogelijk had gehouden. De ARDIS-paspoppen zijn eenvoudig in het gebruik terwijl zij alle voordelen bezitten om zelfs de meest doorgewinterde kleermaker tevreden te stellen. Of u nu voor uzelf of voor iemand anders kleding maakt, door een ARDIS-paspop te gebruiken bent u er zeker van dat uw kleding er vakkundig gemaakt uitziet.

2 Modellen C en D Modellen Junior, A en B Nu met verbeterde halsknop voor meer grip! Diana Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional. Diana is eenvoudig in gebruik en heeft onder andere 13 eenvoudig te bedienen maatknoppen, een verstelbare halswijdte en ruglengte, een eenvoudige instelling van heuphoogte, ruglengte en schouderhoogte en een speldenkussen op het halsstuk. De maatknop op het halsstuk is verbeterd zodat u meer grip heeft om de halswijdte aan te passen. Diana is speciaal ontworpen om de natuurlijke vrouwelijke vormen weer te geven. De lange torso laat uw kleding beter uithangen. Diana heeft een verstelbare torso bestaande uit 8 secties. De hele lengte van de taille is beschikbaar om te spelden. Verder heeft Diana een rokmeter om op eenvoudige wijze een kaarsrechte zoom te spelden en de sterke 3-poots standaard is opvouwbaar voor een compacte berging. De Diana is verkrijgbaar in 5 modellen. Model Junior Model A Model B Model C Model D Maten 30 t/m t/m t/m t/m t/m 58 Halswijdte 33 t/m 43 cm 33 t/m 43 cm 33 t/m 43 cm 33 t/m 43 cm 33 t/m 43 cm Bovenwijdte 76 t/m 91 cm 84 t/m 100 cm 100 t/m 116 cm 111 t/m 127 cm 122 t/m 138 cm Taillewijdte 56 t/m 71 cm 64 t/m 80 cm 77 t/m 93 cm 94 t/m 109 cm 104 t/m 120 cm Heupwijdte 78 t/m 94 cm 86 t/m 102 cm 101 t/m 117 cm 117 t/m 132 cm 129 t/m 145 cm

3 Lady Lewenstein Bedoeld als uw hulp bij het maken van kledingstukken als jurken, jasjes, blouses, rokken,... en Pantalons! Lady Lewenstein maakt het mogelijk pantalons op de paspop te vervaardigen door de juiste vormen rond de heupen, billen en het begin van benen, waaromheen u de pantalon kunt passen. De maatverdeling is in de buis gelaserd, zodat deze altijd goed zichtbaar blijft. Lady Lewenstein is de jongste ontwikkeling op het gebied van paspoppen. De meest uitgebreide, veelzijdige en variabel instelbare paspop op dit moment op de markt. Lady Lewenstein maakt het mogelijk, dat het belangrijke maar lastige klusje van het inzetten van de rits in de broek, snel verloopt en met een professioneel resultaat. Voor mensen die problemen hebben een goed passende broek te kopen, is Lady Lewenstein een uitkomst. Model A Model B Maten 36 t/m t/m 48 Halswijdte 33 t/m 43 cm 33 t/m 43 cm Bovenwijdte 84 t/m 104 cm 100 t/m 119 cm Taillewijdte 65 t/m 85 cm 80 t/m 100 cm Heupwijdte 91 t/m 112 cm 104 t/m 124 cm Stel de paspop in op uw eigen maten, gebruik eventueel wat opvulstof rondom de paspop en maak of vermaak uw eigen broeken! Lady Lewenstein kan in een niet centrische positie gezet worden, zodat de pijp van de pantalon perfect uit kan hangen voor uw kritische blik. Maakt u een rok of een jurkje, plaatst u de pop eenvoudig weer in haar centrische positie voor een optimaal resultaat. De Lady Lewenstein is verkrijgbaar in 2 modellen.

4 Lady Valet Traditionele Dress-Lady en verstelbare paspop in één. Lady Valet is een bruikbaar en praktisch hulpmiddel om kleding te maken, te verzorgen en te bewaren. Gebruik Lady Valet als Dress-Lady. Stel haar in op uw eigen maten en hang er vervolgens uw kleding op die nu prachtig in vorm blijft. U kunt bijvoorbeeld uw kleding voor de volgende dag uitzoeken en compleet met accessoires op de Lady Valet aanbrengen en bekijken. Als paspop brengt Lady Valet u de mogelijkheden van professioneel kleding maken binnen handbereik door haar nauwkeurige maatinstellingen van alle relevante lichaamsvormen. Maten SMALL MEDIUM Halswijdte 33 t/m 43 cm 33 t/m 43 cm Bovenwijdte 84 t/m 104 cm 100 t/m 116 cm Taillewijdte 59 t/m 81 cm 74 t/m 94 cm Heupwijdte 86 t/m 106 cm 102 t/m 122 cm Lady Valet heeft de uitstraling van een erfstuk, uit een tijd van degelijkheid en vakmanschap. Lady Valet staat op een massieve houten standaard en heeft een houten halsstuk en een naturel of zwart beklede body van zacht katoen. Lady Valet misstaat niet in de woonkamer, of in de slaapkamer. Eigenlijk kunt u Lady Valet overal neerzetten. De Lady Valet is verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart.

5 TwinFit Past als uw tweelingzus. TwinFit is eenvoudig in gebruik en heeft o.a. 12 eenvoudig te bedienen maatknoppen, een verstelbare halswijdte en ruglengte, eenvoudige instelling van heuphoogte, ruglengte en schouderhoogte en een speldenkussen op het halsstuk. TwinFit is speciaal ontworpen om de natuurlijke vrouwelijke vormen weer te geven. De torso laat uw kleding beter uithangen. TwinFit heeft een verstelbare torso bestaande uit 8 secties en de hele lengte van de taille is beschikbaar om te spelden. TwinFit staat op een stabiele onderstel met 4 kunststof poten. De maatbuis is voorzien van een cm-verdeling en een rokmeter. De TwinFit is verkrijgbaar in 2 modellen. Model A Model B Maten 36 t/m t/m 48 Halswijdte 33 t/m 43 cm 33 t/m 43 cm Bovenwijdte 84 t/m 100 cm 100 t/m 116 cm Taillewijdte 64 t/m 80 cm 77 t/m 93 cm Heupwijdte 86 t/m 102 cm 101 t/m 117 cm

6 NIEUW! Nu ook voor uw kind! Supa-Fit Ook op de kleintjes wordt gelet Supa-Fit is eenvoudig in gebruik, licht van gewicht en gemakkelijk neer te zetten en weer op te bergen. De verstelbare torso bestaat uit 8 secties en de hele lengte van de taille is beschikbaar om te spelden. De ruglengte kunt u snel en eenvoudig instellen. Er zijn 13 maatinstelknoppen aangebracht waarvan 12 verdeeld over de torso. Tevens is de halswijdte instelbaar. Door eenvoudig aan de maatinstelknoppen te draaien kunt u de boven-, taille- en heupwijdte aanpassen. Verder heeft Supa-Fit een speldenkussen op het halsstuk, een rokmeter om op eenvoudige wijze een kaarsrechte zoom te spelden en de sterke 3-poots standaard is opvouwbaar voor een compacte berging. Maten Afmetingen Confectiemaat Bovenwijdte 61 t/m 76 cm 116 t/m 152 Taillewijdte 56 t/m 68 cm 122 t/m 164 Heupwijdte 66 t/m 81 cm 122 t/m 152

7 Mr. Ardis Speciaal voor herenkleding. Mr. ARDIS is licht van gewicht, gemakkelijk neer te zetten en weer op te bergen en tegelijkertijd sterk genoeg voor een jarenlang gebruik. De voorgevormde secties zijn bekleed met sterk nylon en ideaal voor het spelden en merken van stof. Mr. ARDIS heeft volle schouders die mouwen perfect laten hangen en verlengde heupen om bijvoorbeeld jasjes prima op maat af te leveren. Maar het unieke van deze paspop is de manier van instellen. Hiervoor zijn in totaal 13 maatinstelknoppen aangebracht waarvan er 12 zijn voorzien van een maatindicatie zodat u de ingestelde maten direct kunt aflezen. Maten 46 t/m 56 Halswijdte 36 t/m 46 cm Bovenwijdte 94 t/m 114 cm Taillewijdte 84 t/m 104 cm Heupwijdte 99 t/m 119 cm Tevens is de halswijdte verstelbaar. Door eenvoudig aan de maatinstelknoppen te draaien kunt u de boven-, taille- en heupwijdte aanpassen. Ook de ruglengte kunt u eenvoudig en snel instellen.

8 2 JAAR GARANTIE! PASSENDE OPLOSSING NAAITIPS EN ADVIEZEN < Hals > wijdte < Bovenwijdte > < Taillewijdte > Pas de hoogte van de paspop aan tot exact de hoogte van uw schouders. Ruglengte Op de juiste wijze de maten nemen Een professioneel uitziend kledingstuk verbetert uw imago en is evenzeer het resultaat van een juiste pasvorm als van een zorgvuldige constructie. Correcte lichaamsmaten zijn essentieel om van uw nieuwe paspop een zo nauwkeurig mogelijke kopie van uw lichaam te maken. Vraag iemand om u te helpen bij het opnemen en controleren van uw basismaten. Bij het meten trekt u het meetlint goed passend aan, niet te strak, rond het volste deel van het lichaamsdeel dat u opmeet. Neem de hiernaast aangegeven maten op en noteer ze voor uzelf. Neem ook de gewenste lengte voor broeken als uw model ook bedoeld is voor het maken van broeken. Pas de hoogte van de paspop aan uw eigen schouderhoogte aan alvorens specifieke veranderingen aan te brengen. (Vooral hierbij is hulp van iemand anders belangrijk.) < Heupwijdte > Over Ardis Ardis-paspoppen biedt een compleet assortiment paspoppen voor de beginnende en gevorderde naaister en worden gefabriceerd door de grootste paspoppenfabrikant van de wereld. De in Engeland gevestigde fabriek is al meer dan 40 jaar toonaangevend en staat garant voor de hoogste kwaliteit verstelbare paspop. Standaard heeft u dan ook 2 jaar garantie op ons complete assortiment. Broeklengte Roklengte Hulp bij uw naaiwerk Uiteraard kunt u bij uw Ardis dealer: tips en tricks inwinnen om uw naaivaardigheden te vergroten. Geregeld organiseren onze Ardis dealers workshops of cursussen. Daarnaast kunt u op onze website duidelijke naaitips vinden. Standaard worden onze producten geleverd met een duidelijke handleiding, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw aankoop. Gebruik vulstof om je gewenste maat te bereiken Naaimachine-vakhandel Onze Ardis dealers zijn ruim vertegenwoordigd in de Benelux en op internet. Heeft u vragen over de werking en mogelijkheden van onze producten, dan is er altijd wel een vakhandelaar bij u in de buurt die u in een persoonlijk gesprek kunt adviseren om een passende oplossing te vinden. Op vindt u een overzicht van onze Ardis dealers. Uw Ardis dealer: Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar bij deelnemende ARDIS dealers. Prijzen zijn adviesverkoopprijzen en inclusief BTW. Druk- zetfouten voorbehouden. Copyright EFKU-Kuipers b.v. All Rights Reserved.

U maakt een paar kledingstukken per jaar, is dat de aanschaf van een paspop waard?

U maakt een paar kledingstukken per jaar, is dat de aanschaf van een paspop waard? Altijd de perfecte pasvorm en een professioneel resultaat Assortiment 2012 U maakt een paar kledingstukken per jaar, is dat de aanschaf van een paspop waard? U zult ontdekken dat een ARDIS-paspop het zelf

Nadere informatie

creëer en geniet van onbeperkte mogelijkheden

creëer en geniet van onbeperkte mogelijkheden DE NIJVERE NAAIMACHINE SINDS 1868 creëer en geniet van onbeperkte mogelijkheden Registreer uw aankoop Registr via ww www.lewenstein.eu ww w ww ankoop ww.lewenstein.eu Assortiment 2017-2018 overzichtelijke

Nadere informatie

NAAIEN WORDT LEUKER MET DE LADY LEWENSTEIN PASPOP! Al meer dan 140 jaar de nijvere naaimachine

NAAIEN WORDT LEUKER MET DE LADY LEWENSTEIN PASPOP! Al meer dan 140 jaar de nijvere naaimachine NAAIEN WORDT LEUKER......MET DE LADY LEWENSTEIN PASPOP! Uw naaiavontuur gaat beginnen! Uw naaiwerk wordt leuker en u bereikt professioneel ogende resultaten. VEEL GEBRUIKSMANIEREN De onderstaande punten

Nadere informatie

Lichaamslengte Meet de verticale lijn tussen de vloer en het hoogste punt van het hoofd

Lichaamslengte Meet de verticale lijn tussen de vloer en het hoogste punt van het hoofd Maatneem formulier A007 Jolanda (jurk) Let op bij het maatnemen!!het is van zeer groot belang dat de maten juist genomen worden voor de perfecte pasvorm Laat een andere je maat nemen Bij het maatnemen

Nadere informatie

MATEN OPNEMEN. Schrijf je metingen op. Zorg ervoor dat je de metingen noteer zodra je ze gedaan hebt, zodat je ze niet vergeet en opnieuw moet meten.

MATEN OPNEMEN. Schrijf je metingen op. Zorg ervoor dat je de metingen noteer zodra je ze gedaan hebt, zodat je ze niet vergeet en opnieuw moet meten. MATEN OPNEMEN TIPS: Correct meten. Zorg dat als je meet, het meetlint recht en uitgelijnd is met het te meten lichaamsdeel. Bijvoorbeeld, voor de meeste metingen van de omtrek zal het meetlint parallel

Nadere informatie

modevakopleiding zelf lingerie maken Momenten voor mij

modevakopleiding zelf lingerie maken Momenten voor mij modevakopleiding zelf lingerie maken De maten die we nodig hebben: U meet altijd over een niet voorgevormde of opgevulde beha. 1. bovenwijdte Deze meet u over het dikste gedeelte van de buste. 2. onderborstwijdte

Nadere informatie

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet De pasvorm kan je outfit maken of breken. Een slechte pasvorm zorgt ervoor dat zelfs de mooiste jurk er rommelig en een tikkeltje goedkoop uitziet.

Nadere informatie

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord... 7

Inhoud. Voorwoord... 7 Inhoud Voorwoord.......................... 7 Algemene inleiding.................. 9 Lichaamsmaten......................... 11 Constructie van het basispatroon van het lijfje 12 De verschillende soorten

Nadere informatie

De map dient compleet, en door de lerares geparafeerd/ afgestempeld te zijn. De complete indruk van de map dient netjes en verzorgd te zijn.

De map dient compleet, en door de lerares geparafeerd/ afgestempeld te zijn. De complete indruk van de map dient netjes en verzorgd te zijn. INHOUDSOPGAVE: 1.0 VOORWOORD. 2.0 BENODIGDHEDEN. 3.0 OPMETEN VAN DE LICHAAMSMATEN. 4.0 TEKENSYSTEEM. 5.0 EXAMEN EISEN. 6.0 GRONDPATROON GLADDE ROK. 7.0 GERENDE ROK. 8.0 VIERBAANSROK. 9.0 HALVE/ HELE CIRKELROK.

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE Je maat Draag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1711-28 Belangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst

Nadere informatie

Het voorpand moet vervolgens worden afgewerkt met een beleg. We onderscheiden twee soorten beleg:

Het voorpand moet vervolgens worden afgewerkt met een beleg. We onderscheiden twee soorten beleg: Inhoudsopgave. 1.0 VOORWOORD.... 2.0 BENODIGDHEDEN.... 3.0 LICHAAMSMATEN DAMES.... 4.0 MAATSCHEMA DAMES.... 5.0 LICHAAMSMATEN HEREN.... 6.0 MAATSCHEMA HEREN.... 7.0 TEKENSYSTEEM.... 8.0 EXAMEN EISEN....

Nadere informatie

Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16

Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16 Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016 Ook het komende seizoen heeft Beauty VoF weer het nodige op het programma staan. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16 We hebben de vrijdagavonden ingepland met een

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE Je maat Draag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1708- Belangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst ALLEEN

Nadere informatie

1. Schouderbreedte SchBr Vanaf de hals aanzet tot de schoudertop. 2. Voorbreedte Vbr Van armsgat tot armsgat, ± 7 cm onder het hals kuiltje.

1. Schouderbreedte SchBr Vanaf de hals aanzet tot de schoudertop. 2. Voorbreedte Vbr Van armsgat tot armsgat, ± 7 cm onder het hals kuiltje. Inhoudsopgave 1.0 VOORWOORD.... 2.0 BENODIGDHEDEN.... 3.0 LICHAAMSMATEN DAMES.... 4.0 MAATSCHEMA DAMES... 5.0 LICHAAMSMATEN HEREN.... 6.0 MAATSCHEMA HEREN.... 7.0 TEKENSYSTEEM.... 8.0 EXAMEN EISEN....

Nadere informatie

4. Taillewijdte TW M.b.v. elastiek om de taille. Let erop dat het kind met een ontspannen buik staat. Meet het dikste gedeelte van de romp.

4. Taillewijdte TW M.b.v. elastiek om de taille. Let erop dat het kind met een ontspannen buik staat. Meet het dikste gedeelte van de romp. Inhoudsopgave 1.0 VOORWOORD... 2.0 BENODIGDHEDEN.... 3.0 OPMETEN VAN DE LICHAAMSMATEN.... 4.0 TEKENSYSTEEM.... 5.0 EXAMEN EISEN.... 6.0 GRONDPATROON GLADDE ROK.... 7.0 GERENDE ROK... 8.0 VIERBAANSROK....

Nadere informatie

Hét handboek voor zelfmaakmode

Hét handboek voor zelfmaakmode ekeningen810 Hét handboek voor zelfmaakmode tmet meer dan Het geheel herziene & meest complete naslagwerk voor alle naaitechnieken Je eigen stijl. Je maakt het met Knipmode. Wat is er leuker dan je eigen

Nadere informatie

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!!

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 1 Kledingcombinaties samenstellen? Het lukt me niet! HELP!!! Al denk je dat je het nooit zult leren, IK GA JE HELPEN! In de praktijk hoor ik heel veel dat

Nadere informatie

Op de plaats waar de plooi moet komen tekent u een knip lijn.

Op de plaats waar de plooi moet komen tekent u een knip lijn. Inhoudsopgave 1.0 VOORWOORD.... 2.0 BENODIGDHEDEN.... 3.0 LICHAAMSMATEN DAMES.... 4.0 MAATSCHEMA DAMES.... 5.0 LICHAAMSMATEN HEREN.... 6.0 MAATSCHEMA HEREN... 7.0 TEKENSYSTEEM.... 8.0 EXAMEN EISEN....

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE Je maat Draag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1708-26 Belangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst

Nadere informatie

T- MORE YEARS OF EXPERIENCE.

T- MORE YEARS OF EXPERIENCE. T- MORE YEARS OF EXPERIENCE TRANEMO WORKWEAR ESTABLISHED IN www.tranemoworkwear.com T-MORE NIEUW 2014 T-More onze nieuwe collectie werkkleding. Geïnspireerd door de Scandinavische natuur en ontworpen op

Nadere informatie

TEMPUR bedden. Bedcollectie

TEMPUR bedden. Bedcollectie BEDCOLLECTIE TEMPUR bedden North slaapsysteem Met een collectie van aantrekkelijke bedden biedt TEMPUR niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing voor uw slaapkamer. Kies

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde

Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde Omschrijving: De Julia jurk is een volledig nieuw kledingstuk gebaseerd op de Julia sweater. Met een paar kleien aanpassingen, kan je dit jurkje naaien in 1,5 uur tijd! Het is resultaat is comfortabel

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

PMETEN VD LICHAAMSMATEN LICHAAMSMATEN VROUW. SERAFINO INT E info@serafino-int.com T 058-8447294 WWW.SERAFINO-INT.COM

PMETEN VD LICHAAMSMATEN LICHAAMSMATEN VROUW. SERAFINO INT E info@serafino-int.com T 058-8447294 WWW.SERAFINO-INT.COM PMETEN VD LICHAAMSMATEN LICHAAMSMATEN VROUW SERAFINO INT E info@serafino-int.com T 058-8447294 WWW.SERAFINO-INT.COM HOE U UW EIGEN MATEN OP KUNT METEN Voordat u begint Bedankt voor het kiezen van Serafino

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak voorwoord Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één van onze kastensystemen.

Nadere informatie

Goed opbergen is ons vak

Goed opbergen is ons vak ACCESSOIRES & VERLICHTING Model- en prijswijzigingen voorbehouden 2013/04. Aanbiedingen geldig tot 4 weken na verspreiding. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Overzicht maattabellen Davanti, Bontrager, Maloja, Craft & 36 Cycling

Overzicht maattabellen Davanti, Bontrager, Maloja, Craft & 36 Cycling Overzicht maattabellen Davanti, Bontrager, Maloja, Craft & 36 Cycling Maattabel Davanti De pasvorm van de Davanti fietskleding is Noord-Europees. Dat houdt in dat de lengtes van de kledingstukken niet

Nadere informatie

500,- SETVOORDEEL per ligplek*

500,- SETVOORDEEL per ligplek* Tot 500,- SETVOORDEEL * Ontdek de nieuwe TEMPUR Hybrid matrassen! Kijk op de achterzijde van deze folder voor uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller. Zo ondersteunend dat u zich he lemaal gewichtloos

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Bewaar exemplaar VOORWOORD INHOUD Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE Je maat raag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1707-1 Belangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst ALLEEN

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE Je maat Draag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1706-22 Belangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst

Nadere informatie

Maak kennis met Micro-Tech

Maak kennis met Micro-Tech Maak kennis met Micro-Tech Authentiek TEMPUR materiaal Ieder product geeft je de kwaliteit die je verwacht van TEMPUR De compleet nieuwe boxspring is ontworpen door onze beste Deense ontwerpers & ingenieurs,

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

Tekst: Astrid-Fia De Craecker Fotografie: Clair Obscur Vormgeving/Opmaak: Studio Lannoo Patronen: Cleemput bvba

Tekst: Astrid-Fia De Craecker Fotografie: Clair Obscur Vormgeving/Opmaak: Studio Lannoo Patronen: Cleemput bvba patronen Colofon www.lannoo.com Registreer u op onze website en we sturen u regelmatig een nieuwsbrief met informatie over nieuwe boeken en met interessante, exclusieve aanbiedingen. Tekst: Astrid-Fia

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt 2 Couture Collectie: Deze exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van horizontale jaloezieën opnieuw uit. Subtiele

Nadere informatie

SUMMER. SalE SUMMERSALE: 2e matras. gratis. t.w.v. 695,- * Zomeractie: 2e matras gratis t.w.v. 695,- * ShowroomSale Bedtextiel Sale Boxspringvoordeel

SUMMER. SalE SUMMERSALE: 2e matras. gratis. t.w.v. 695,- * Zomeractie: 2e matras gratis t.w.v. 695,- * ShowroomSale Bedtextiel Sale Boxspringvoordeel SalE : t.w.v. 695,- * Zomeractie: t.w.v. 695,- * ShowroomSale Bedtextiel Sale Boxspring Verkoelend Zomer bij een complete Auping Auping Auronde Ontwerp: Frans de la Haye : Auping Match Wat uw smaak ook

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 Family LICHTGEWICHT VERSTELBAAR CONFIGUREERBAAR Action 5 Vouwframe Perfect voor jouw actieve levensstijl! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker

Nadere informatie

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring De vier in vogelvlucht Kiruna Unik Matras: 18 cm hoge matras met tonvormige veren, 7 comfortzones en keuze uit twee hardheden: soepel en stevig Kiruna Unik DeLuxe Matras: 20 cm hoge matras met een combinatie

Nadere informatie

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames 2014 1 Dames Werkkleding Broek Haaksluiting Elastische taille in de rug Haaksluiting Elastische taille in de rug steekzak Veel opbergzakken steekzak Veel opbergzakken

Nadere informatie

Rolgordijnen. Eindeloos kiezen met een eigen accent

Rolgordijnen. Eindeloos kiezen met een eigen accent Rolgordijnen Eindeloos kiezen met een eigen accent 2 Patroon Transit: Het extra brede patroon is uitermate geschikt voor bredere ramen waardoor u daarvan een uniek stijlstatement kunt maken. Rolgordijnen

Nadere informatie

modevakopleiding Patroontekenen Deel Patroontekenen deel 1

modevakopleiding Patroontekenen Deel Patroontekenen deel 1 modevakopleiding Deel 1-1 - EEN GLADDE ROK VOOR DAMES. U begint met het tekenen van een gladde rok. De rok wordt op fictieve maten getekend. Als het papier niet goed doorschijnt, houdt u dan beide tekeningen

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: de 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade The Netherlands www.americandj.eu American DJ - www.americandj.eu Gebruikershandleiding pagina 1 Inhoudsopgave Introductie..

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 2 Duette Shades Energiebesparende stijl Wist je dat tot 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis via de ramen kan ontsnappen?

Nadere informatie

SNELLEVER ASSORTIMENT

SNELLEVER ASSORTIMENT SNELLEVER ASSORTIMENT. arbo goedgekeurde stoelen (NEN-EN-1335, NPR-1813, EN-1728) 5 jaar garantie Levertijd 6 werkdagen. Aalsmeer praktisch en comfortabel Aalsmeer, specificaties: vanaf e 308,- Boxmeer,

Nadere informatie

Maattabel Happy Rainy Days

Maattabel Happy Rainy Days Maattabel Happy Rainy Days Onderstaande tabellen kunnen u helpen bij het maken van de keuze van de juiste maat. Hieronder staan per model en per maat de centimeters beschreven van de buitenmaten van de

Nadere informatie

Omschrijving: Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde

Omschrijving: Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde Omschrijving: De Julia jurk is een volledig nieuw kledingstuk gebaseerd op de Julia sweater. Met een paar kleien aanpassingen, kan je dit jurkje naaien in 1,5 uur tijd! Het is resultaat is comfortabel

Nadere informatie

Voorbeelden van wat er in de cursusreeks Patroontekenen wordt behandeld:

Voorbeelden van wat er in de cursusreeks Patroontekenen wordt behandeld: Beste lezer, Hendrik-Ido-Ambacht, maart 2016 Wat leuk dat je interesse hebt in onze cursus Patroontekenen! Met deze proefles willen we je een eerste indruk geven van deze uitgebreide cursus. Samen met

Nadere informatie

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional!

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! VR VR Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! Groot borduurgebied van 200 x 200 mm Tot 1000 steken per minuut Automatisch draadinrijgsysteem

Nadere informatie

KORTING. NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen. tot 800,- We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. ZOMERVOORDEEL. Behalve misschien de rits dan...

KORTING. NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen. tot 800,- We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. ZOMERVOORDEEL. Behalve misschien de rits dan... NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen ZOMERVOORDEEL tot 800,- op alle TEMPUR producten* We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. Behalve misschien de rits dan... Bezoek uw dichtstbijzijnde Tempur Premium

Nadere informatie

Hoe meet je je eigen lijf?

Hoe meet je je eigen lijf? Hoe meet je je eigen lijf? Voor je begint te meten: - Draag tijdens het meten strakke onder kledij en een goed zittende BH - Meet nooit over je gewone kleren heen - Meten doe je niet alleen. Vraag hulp

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE Je maat raag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1708-21 Belangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst ALLEEN

Nadere informatie

WINTER. SalE WINTERSALE: 15% voordeel * 100% Auping. Winteractie: * 15% Voordeel op een Auping bedbodem met matras Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel

WINTER. SalE WINTERSALE: 15% voordeel * 100% Auping. Winteractie: * 15% Voordeel op een Auping bedbodem met matras Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel WINTER SalE 100% Auping Winteractie: * Voordeel Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel Warm wintervoordeel bij een Auping bedbodem Auping Auronde Ontwerp: Frans de la Haye * Auping Cleopatra De Auping Cleopatra

Nadere informatie

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl Collectie. MARCO MARKNESSE 2013 Leef! LICHT RUIMTE KLEUR BEKIJK ONZE JAARCOLLECTIE 2 De Meubelier pasklare comfortabele fauteuils RELAX IN ONZE WINKEL Boxspringcombinatie

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades. Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht 2 Silhouette Shades Unieke lichtregulering De stijlvolle Silhouette Shades transformeren het harde zonlicht naar een prettig

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE Je maat Draag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1706-21 Belangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst

Nadere informatie

Maat 50 t/m 68 cm. 1.0 GRONDPATROON VOOR- EN ACHTERPAND BABY.

Maat 50 t/m 68 cm. 1.0 GRONDPATROON VOOR- EN ACHTERPAND BABY. Inhoudsopgave 1.0 VOORWOORD.... 2.0 BENODIGDHEDEN.... 3.0 OPMETEN VAN DE LICHAAMSMATEN.... 4.0 TEKENSYSTEEM.... 5.0 EXAMEN EISEN.... 6.0 GRONDPATROON VOOR- EN ACHTERPAND BABY.... 7.0 GRONDPATROON VOOR-

Nadere informatie

Wooncollectie salontafels. Creëer jouw eigen interieur

Wooncollectie salontafels. Creëer jouw eigen interieur Wooncollectie salontafels Creëer jouw eigen interieur Goreti is hèt merk dat staat voor een eigentijdse tafelcollectie. De collecties van Goretti zijn het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling

Nadere informatie

Deuren collectie Jan des Bouvrie. exclusief bij

Deuren collectie Jan des Bouvrie. exclusief bij Wit blijft de tijdloze basiskleur die rust en harmonie geeft. Een inspirerende kleur om te combineren. En om een sfeer te creëren die past bij de jaargetijden, uw eigen stijl en uw interieurideeën. Deuren

Nadere informatie

bereik(baar) voor iedereen!

bereik(baar) voor iedereen! VOLAUTOMATISCHE SATELLIETSYSTEMEN bereik(baar) voor iedereen! SATENNE, bereik(baar) voor iedereen! De slogan van SATENNE heeft zich bewezen; de SATENNE R-2 heeft in 2011 alle verkooprecords gebroken. Volautomatische

Nadere informatie

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems BEDBODEMCOLLECTIE TEMPUR Flex (Cloud) collectie Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Alle TEMPUR

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie

ear uspension perience

ear uspension perience ear uspension perience Comfort is er nu voor iedereen www.tnsrijen.nl Nieuw: nu ook geheel instelbare en uitschakelbare onafhankelijke vering in uw rolstoel Lichtgewicht Handgemaakt, Custom made Vering

Nadere informatie

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie)

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop

Nadere informatie

Prijslijst Tilbanden en Hulpmiddelen versie 2014

Prijslijst Tilbanden en Hulpmiddelen versie 2014 lijst Tilbanden en Hulpmiddelen versie 2014 support@archie.nl Inhoud: Tilband Flex Toiletbanden 2 Tilband modellen 3 Tilband Gevoerd 5 Tilband Maatwerk 10 Tilband Accessoires 10 Tilband Diensten 10 Tilband

Nadere informatie

TEMPUR Kussens. Kies het kussen dat echt bij u past

TEMPUR Kussens. Kies het kussen dat echt bij u past TEMPUR Kussens Kies het kussen dat echt bij u past februari 2013 ERGONOMISCHE KUSSENS Voorgevormde kussens om u te ondersteunen in uw favoriete slaaphouding. zij- en rugslapers Tempur Symphony KUSSEN Dit

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

my baby carrier NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING LET OP! BEWAAR DE GEBRUIKS- AANWIJZING VOOR LATERE REFERENTIE!

my baby carrier NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING LET OP! BEWAAR DE GEBRUIKS- AANWIJZING VOOR LATERE REFERENTIE! my baby carrier GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS Geïntegreerde hoofdsteun LET OP! BEWAAR DE GEBRUIKS- AANWIJZING VOOR LATERE REFERENTIE! > WAARSCHUWINGEN WAARSCHUWING: Je evenwicht kan door je eigen bewegingen

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture Collectie: De nieuwe exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van

Nadere informatie

Cursushuishoudelijkehulp.nl. Handleiding. Wassen, drogen en strijken. Handleiding - Wassen, drogen en strijken 1

Cursushuishoudelijkehulp.nl. Handleiding. Wassen, drogen en strijken. Handleiding - Wassen, drogen en strijken 1 Cursushuishoudelijkehulp.nl Handleiding Wassen, drogen en strijken Handleiding - Wassen, drogen en strijken 1 Handleiding wassen, drogen en strijken Voordat je begint met drogen, strijken of wassen bekijk

Nadere informatie

THE chino COLLECTION

THE chino COLLECTION THE chino COLLECTION Navy Huntingview Jacket Camel Officer Chino THE chino COLLECTION Een goed passende en comfortabele broek hoort thuis in elke garderobe. Onze Officer chino is op talloze manieren te

Nadere informatie

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: - patroonpapier - naald - papierschaar - spelden - stofschaar - rijgdraad - centimeterband - 1 meter stof FOTO 1 1. Opmeten Rokrand: cm : 2

Nadere informatie

Vouwgordijnen. Decoratieve stoffen, op maat gemaakt

Vouwgordijnen. Decoratieve stoffen, op maat gemaakt Vouwgordijnen Decoratieve stoffen, op maat gemaakt 2 Vouwgordijnen Stijl, kwaliteit en innovatie De nieuwe collectie Luxaflex Vouwgordijnen wordt gekenmerkt door luxe stoffen en vakmanschap. Experts in

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE Je maat raag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1706-26 elangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst ALLEEN

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

Inhoud. Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17. Algemene uitleg 97 Dank! Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19

Inhoud. Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17. Algemene uitleg 97 Dank! Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19 Inhoud Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17 1 Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19 2 Strakke truitjes en T-shirts 25 3 Slanke jurk, trui of mini-jurk 31 4 Jurk met iets bollende zijnaden

Nadere informatie

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun!

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun! Je houdt van prints, maar op jouw lichaam komen ze altijd gek uit. Of je bent juist gek op een bepaald soort materiaal, maar als je het draagt voel je je allesbehalve slank. En moet je je riem nu op de

Nadere informatie

Actie Nieuws November / December 2013

Actie Nieuws November / December 2013 Actie Nieuws November / December 2013 VOORWOORD We naderen het eind van 2013, en graag presenteren wij u nog wat leuke eindejaarsacties, noviteiten en er komen wat acties van het afgelopen jaar terug in

Nadere informatie

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek 2014 Pijpondersteuning Bekkering lastechniek. Brasem 8 4941 SE Raamsdonksveer Tel. +31(0) 162-510542 Fax. +31(0) 162-510072 Belder 25B 4704 RK Roosendaal Tel. +31 (0) 165-395506 fax. +31 (0) 165-399715

Nadere informatie

Patroon aanpassen/ veranderen

Patroon aanpassen/ veranderen Patroon aanpassen/ veranderen Bij smalle getailleerde modellen zijn soms veranderingen of aanpassingen in het patroon noodzakelijk. Daarvoor zijn hieronder een paar tips bij elkaar gebracht. Schouder aanpassen

Nadere informatie

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen!

plak-/lijmvlak - niet afknippen Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! HOE e maat Draag t d een goed meetlint n draaien/g Artikel KM1710-22 Belangrijk! Voordat u verder gaat, eerst deze pagina goed lezen! Voordat u begint met het printen van alle pagina s, print u eerst ALLEEN

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 2 Duette Shades zijn uitermate geschikt voor het kantoor, waardoor je een warme en stijlvolle uitstraling creëert. Duette Shades

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Patroon Sterren steek tas Groot

Patroon Sterren steek tas Groot Patroon Sterren steek tas Groot Het patroon beschrijft hoe: 1. U de twee patronen kunt combineren en hoe u de bodem haakt in dubbele vaste voordat u aan de Sterren steek begint 2. U de Sterren steek haakt

Nadere informatie

Past perfect bij jouw lifestyle!

Past perfect bij jouw lifestyle! Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op zoek is naar een rolstoel met goede rijeigenschappen en daarnaast gemakkelijk opvouwbaar is om mee

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie