Flexibele Casco s. Vanaf 34 m Inschrijving vanaf 340,- Reserverings-overeenkomst vanaf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Flexibele Casco s. Vanaf 34 m Inschrijving vanaf 340,- Reserverings-overeenkomst vanaf"

Transcriptie

1 Flexibele Casco s 2 Vanaf 34 m Inschrijving vanaf 340,- Reserverings-overeenkomst vanaf 3.400,- Richtprijs V.O.N. vanaf en mogelijk voordeliger.

2 Geef toe! Het uitzicht vanaf de Pier. Onvergelijkbaar. Geen dag hetzelfde. Het licht, de luchten, de zee. Badgasten langs de vloedijn. Het grote genieten. De zinnen verzetten. Even niets. Uitwaaien. Dromen. Vergeten. De kust laat niemand onberoerd. Temidden van dit alles torent op ranke benen trots de Pier. Onverzettelijk geworteld in branding en zee. Wie wil er niet dingen naar haar hand?

3 Inleiding Bouwgroepen op zelfbouwplatform HIJ IS TE KOOP! De Pier is een symbool voor Den Haag en voor de relatie van ons Nederlanders met de zee. Binnenkort wordt de Pier geveild. Wat ons betreft wordt de Pier van Scheveningen de Pier van U. Wij hebben ons tot doel gesteld om de Pier behouden voor Nederland en teruggeven aan de mensen. Dit doen we door de openbaarheid te garanderen. Dit doen we door u ruimte op de Pier aan te bieden om samen met ca. 150 andere particulieren hier uw droomhuis, recreatiewoning, bed & breakfast, winkel, werkplek, galerie of restaurant te realiseren. Dit willen we doen tegen de laagst mogelijke prijs dus zonder winstdoelstelling. Als u na het lezen van dit plan net zo enthousiast bent als ons kunnen we samen de Pier behouden voor Scheveningen en Den Haag. Het is eenvoudiger dan u denkt en bovendien ook een goede investering. De grote lijnen leest u hier. De details hoort u op de informatiebijeenkomst die we bij voldoende belangstelling organiseren. INTERESSE? Lijkt het u interessant om dit samen met ons te realiseren? Meldt u zich dan aan op zelfbouwplatform nl, type PierDORP in het zoekscherm, download onze brochure en schrijf u in. Ook kunt u ons een sturen op: pier@cooperfeldman.nl. We mailen u dan onze brochure en inschrijfformulier. Iedereen die zich ingeschreven heeft nodigen we uit voor de informatiebijeenkomst. Wie wij zijn? PierDORP is een initiatief van Cooper Feldman, ondernemers in gebouwen gebiedsontwikkeling. We werken samen met Holland Legal Partners, een bekend Haags architectenbureau en een van de meest gerenommeerde ingenieursbureaus van Nederland. Deze partijen beschikken samen over de kennis en ervaring om de Pier naar nieuwstaat terug te brengen,om samen met u een mooi ontwerp te maken, om goede en heldere overeenkomsten met elkaar op te stellen en bovenal: om de Pier voor de komende eeuw veilig te stellen.

4 Ons aanbod VRIJPLAATS We verbouwen de Pier tot een vrijplaats met flexibele vestigingsmogelijkheden voor ondernemende mensen. Wandelend over de Pier kom je straks langs kleinschalige winkels, eettentjes, terrasjes en ateliers, gerund door particulieren. De beleving van de ruimte is afwisselend met enkele pleintjes waar in de zomer terrasjes kunnen zijn, of waar de Italiaanse ijswagen staat. Er zouden golfkarretjes heen en weer kunnen rijden voor toeristen, of voor het bevoorraden van woningen, winkels en restaurants. Op de eilanden is eventueel ruimte voor grotere voorzieningen. Uiteraard is het daarbij niet de bedoeling om nacht-

5 ZUID-EILAND PierDORP samen bouwen, wonen, recreëren en ondernemen op de opmerkelijkste uitloper van Nederland WEST-EILAND voorzieningen te realiseren. Dus geen discotheek, maar eerder een bijzondere trouwkapel met een klein en luxe hotel, NOORD-EILAND misschien een zwembad, of pied-aterre voor kamerleden en expats. Om ieder een juiste plek te kunnen bieden onderscheiden we op de Pier zones met meer en minder activiteit. Hoe dichter bij het strand hoe meer levendiger. Aan het eind van de plein Pier willen we iets realiseren waar je naar toe wilt wandelen. Kijken naar het bijzondere gebouw, of op plein een zomerterras uitkijken over zee. Randvoorwaarde is dat dit niet ten koste gaat van het verblijfsgenot in de avonden en de ochtenden. Natuurlijk moet de Pier levendig te zijn. Rustzoekers vinden buiten het hoogseizoen hier hun plek wel. Maar ook voor het hoogseizoen willen we wel grenzen stellen. In overleg met de gemeente zal gekeken worden hoe het toezicht geregeld wordt plein op het openbare wandeldeel. Dit deel loopt voor de units langs tot aan het Loggers- en het Toreneiland. Als voor het toezicht onvoldoende garanties worden gevonden is het onze insteek om een deel van de Pier tussen en 07.00u alleen voor eigenaren/gebruikers open te stellen. De gemeente heeft aangegeven een parkeergarage te willen realiseren bij het ingang van de Pier. Wij hebben alvast aangegeven dat wij graag parkeerplekken willen aanbieden aan mensen die geïnteresseerd zijn in de Pier. Voor vervoer van zware boodschappen tussen garage en unit hebben we al een idee..

6 NOORD-EILAND WEST-EILAND plein plein plein ZUID-EILAND FLEXIBELE CASCO S Het PierDORP biedt voordelige casco s aan die in grootte variëren van ca. 34m 2 tot maximaal ca. 300 m 2. In het huidige opzet zit een mix van klein, gemiddeld en groot (resp. 32m 2 88m 2 130m 2 ). Incidenteel zijn een paar grotere eenheden mogelijk, maar we willen de Pier juist kleinschalig maken. Heel anders dan de Pier nu, dit gebouw verwacht je eerder op Schiphol dan in Scheveningen-Bad. Bij voldoende interesse willen we dan ook voorrang geven aan particulieren en kleine investeerders. Op moment dat heel veel interesse ontstaat voor vooral kleinere of vooral grotere units veranderen de prijzen iets. Kleine units zijn namelijk per m 2 duurder om te maken dan grotere. De casco s zijn ruimtes met zo min mogelijk binnenmuren. Daardoor zijn ze door u zelf af te bouwen naar eigen smaak en functie. U kunt kiezen hoe breed uw casco moet zijn, over hoeveel lagen en op welke plek u op de Pier wilt zitten. Wij verzamelen de wensen en proberen die voor iedereen te vervullen. De casco s worden water en winddicht opgeleverd met vloeren en trappen, meterkast, aan en afvoer van water en nuts en riolering. Zelf kunt u vervolgens binnenmuren, wand- en plafond-afwerking, sanitair, keuken, CV etc (laten) aanbrengen. Doordat we alleen de ruwbouw aanbieden kunnen we de lage prijzen aanbieden. Mocht overigens veel belangstelling bestaan voor complete afbouw dan kunnen wij ook dit tegen kostprijs voor u regelen. casco s in afmeting variërend van ca. 25 m 2 tot maximaal ca. 300 m, door particulieren, zelf regel-arm af te bouwen en flexibel te gebruiken als (recreatie)woning, winkel of restaurant.

7 ZORGELOZE DRAAGCONSTRUCTIE De casco s worden gerealiseerd op een compleet gerenoveerde draagconstructie voorzien van een langjarig onderhoudsplan met bijbehorende financiêle middelen. De op te richten vereniging van eigenaren (VVE) ziet toe op deugdelijke uitvoering van het onderhoudsplan. We kunnen de kwaliteit van de draagconstructie na renovatie garanderen voor de komende eeuw. Bij onze reserveringsovereenkomsten zullen de precieze garanties worden beschreven. De kosten voor de renovatie en het jaarlijks onderhoud zijn al in de VON-prijzen verwerkt en worden in een beheerfonds geplaatst die de Vereniging van Eigenaren beheert. Dat betekent dat u de komende decennia geen grootschalige onderhoudskosten heeft. Ook bij het ontwerp en de materiaalkeuze van de nieuwbouw wordt ingestoken op minimaal onderhoud. Gedacht kan worden aan 3-dubbel hitte-werend glas (stiller en zuiniger), kunststofkozijnen etc. Tevens wordt nadrukkelijk ingezet op comfort en kwaliteit. Alternatieve energiebronnnen als zonne-, winden getijden-energie kunnen u van comfortabele, betaalbare en duurzame energie voorzien. FLEXIBELE PROGAMMERING De casco s kunnen door u zelf flexibel worden gebruikt als woning, werkplek of recreatiewoning, maar u heeft ook allerlei mogelijkheden om er iets mee te ondernemen. Een ijswinkel, een sushi-bar, een kledingzaak, een café

8 WINTER WINTER FLEXIBELE ZOMER PROGRAMMERING ZOMER ZOMER (RECREATIE)WONING HORECA WINKEL (RECREATIE)WONING HORECA WINKEL (RECREATIE)WONING met bescheiden terras, een theehuis HORECA een bed & breakfast. U speelt hierbij WINKEL uiteraard in op de behoefte en het aanbod van andere ondernemers op de Pier in verschillende seizoenen, waardoor het aanbod eigenlijk nooit hetzelfde is. Zo kunt u er voor kiezen om in het hoogseizoen een deel van uw unit te verhuren als winkel of recreatiewoning. ZONDER WINSTOOGMERK We ontwikkelen het project bij voorkeur met u tegen kostprijs, dus zonder commerciële partijen en zonder winstoogmerk. Hierdoor is het aanzienlijk eerder mogelijk om de Pier te handhaven. We doen dit met particulieren, die zelf bereid zijn een klein bedrag te investeren in de planontwikkeling. Per fase worden alle stappen en risico s met u doorgenomen. Na realisatie kunt u er zelf gaan wonen, ondernemen, (deels) verhuren, of om alsnog met winst doorverkopen. Mochten er niet genoeg eindgebruikers zelf willen financieren, dan kan alsnog financiering worden betrokken bij commerciële partijen. Hierdoor zullen de units wel iets duurder worden in verband met de dan verlangde winstopslag. ZO VOORDELIG MOGELIJK Met de aanpak dat u zelf financiert en wij tegen kostprijs voor u werken, kunnen de casco s zeer voordelig worden gerealiseerd. De afnameprijs van een casco van 32 m 2 begroten we nu op ca ,- euro. Bij de verdere planuitwerking zal blijken in hoeverre de casco s voordeliger kunnen worden gerealiseerd. We ontwikkelen tegen kostprijs en delen de meevallers met u. We nemen geen risico s met uw geld en uw Pier. Wij gaan bijvoorbeeld uit van het zwaarste opknap-scenario. Als dit meevalt kan de prijs al zakken naar ca voor 32 m 2. De verschillende partijen moeten dan wel willen meewerken. Als het Rijk (RVOB) tegen de verwachting in bijvoorbeeld als dank voor het handhaven van de Pier de erfpacht fors verhoogt stijgt de prijs weer. Dit zoeken wij allemaal uit.

9 WAT voorlopige 1 e indrukken NIVO 2 NIVO 1 BEGANE GROND

10 INHOUDELIJKE STAPPEN PLANUITWERKING In de uitwerking zullen we nadrukkelijk aandacht besteden aan het totaalbeeld. We zullen met onze ontwerpers een ruime keuzemogelijkheid in gevels aanbieden. Ook hier is het van belang dat u kunt kiezen. Het gemeenschappelijk belang qua uitstraling en waarde-ontwikkeling is dat het geheel meer is dan de som der delen. Daarom zullen wij ook regie houden op het eindresultaat met dorpse variatie als uitgangspunt. Ook zullen we veel aandacht besteden aan de scheiding tussen openbare ruimte en uw ruimte zodat u altijd voldoende privacy heeft. We werken met zeer ervaren architecten die voor u mooie en praktische bruikbare units zullen ontwerpen. CO-CREATIE Zodra u een reserveringsovereenkomst met ons heeft afgesloten bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (V.V.E.). Dit is een coöperatieve bouwvereniging met een zelfgekozen bestuur. De vereniging is de afnemer en aandeelhouder van de ontwikkeling. Het bestuur van deze coöperatie maakt deel uit van het planontwikkelteam en heeft daarin een toetsende rol. VAKKUNDIGE ONDERSTEUNING Ons team bestaat uit zeer ervaren mensen in gebouw- en gebiedsontwikkeling, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. We hebben onze partners geselecteerd op hun vermogen om op een eerlijke en prettige manier met klanten om te gaan. Bij ons geen gelikte jongens en meisjes, maar bevlogen vakmensen die houden van hun werk. KOSTEN We hebben onze ervaring met ontwikkelings-projecten samengevat in een exploitatie. Zodra mensen zich hebben ingeschreven zullen we deze met u doornemen. Tijdens de ontwikkeling nemen we u mee in kostenposten op gebied van : verwerving, planontwikkeling, oprichting, renovatie, contractvorming, onderhoud, sloop, nieuwbouw etc.. Ons model is zo opgebouwd dat wij net als u belang hebben bij een snelle en goede realisatie tegen een scherpe prijs. Uiteraard loodsen wij u erdoor heen en zorgen wij dat het goed komt. Wij bewaken de kosten, u kunt zich

11 CROWDFUNDING besteedde werkzaamheden. Zo delen we samen het risico en hebben beiden een groot belang om dit daadwerkelijk en zo goedkoop mogelijk te realiseren. Kosten die we in deze fase niet maken worden niet berekend en ziet u dus terug in de projectwinst. Transparant, bij twijfel mag u onze boeken inzien. OPBRENGSTEN Wij denken dat een unit op de Pier een goede investering is. Wie wil het energie-systeem etc.etc. De helft daardoor richten op de opbrengsten; een eigen plekje op de Pier. In eerste instantie is financiering nodig voor de uitwerking van het idee tot een realiseerbaar project. Deze kosten zijn nodig voor de ontwikkeling van het ontwerp, constructie- en wind-onderzoek, vergunningen, opzet eigendom en beheer, opstellen van het grootschalig onderhoudsplan, van deze planontwikkelingskosten financieren we met de uitgifte van reserveringsovereenkomsten aan investeerders als u. De reserverings-kosten zullen ongeveer 100/ m 2 bedragen. Voor het kleinste appartement van 32m 2 is dit dus ca Deze reserveringsovereenkomst geeft u het (verhandelbare) recht op de afname van de door u gereserveerde vierkante meters op de door u gekozen plek. Deze bedragen zijn pas verschuldigd nadat u een reserveringsovereenkomst heeft getekend die we in de komende maanden speciaal voor u zullen opstellen. De andere helft van de planontwikkelingskosten financieren we zelf. Zolang het ons nog niet is gelukt het plan realiseerbaar te maken rekenen we maar de helft van onze niet wonen of huren op een van de bekendste gebouwen van Nederland? De verwachting is ook dat de waarde van de units snel kan toenemen. Tijdens de ontwikkeling zullen we daarvoor meerdere experts uitnodigen die ons de vooruitzichten uit de doeken kunnen doen.

12 Meedoen AANMELDING Wanneer het u interessant lijkt om als koper, huurder, investeerder of sympathisant betrokken te raken kunt u zich op bij de regio Den Haag aanmelden als geïnteresseerde. Op Wikaza bij de locatie PierDORP kunt u kiezen uit enkele bouwgroepen: wonen, werken, recreëren, winkels, horeca, leisure, kunst & cultuur. U kunt daarvoor gratis een profiel aanmaken. U kunt zich ook aanmelden op pier@cooperfeldman. nl. Dan sturen we u de stukken over de mail thuis. Bij voldoende belangstelling ontvangt u een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. 340, , ,- maatwerk INVESTEERDER 1. ORIËNTATIE 2. INSCHRIJVING 3. RESERVERING 4. REALISATIE info bijeenkomsten lid bouwvereniging pdf-brochure wensen ligging voorkeuren gebruiksoppervlak 2 casco 35 m coll. onderhoud draagconstructie 5. AFBOUW casco afwerking indeling

13 Uitgangspunten ZAKELIJK Een aantal zaken moeten we heel aanmeldingen zijn we genoodzaakt een helder stellen. De Pier is nog niet inschrijfbedrag te betalen van ca 10 /2 ons eigendom, als er voldoende (minimum is dan 320). Krijgen we interesse is voor ons concept en onze geen positie bij de curator dan krijgt u aanpak kunnen we een bieding doen. dit geld terug. Krijgen we wel de positie Uiteraard hopen wij dat gemeente dan is dit de eerste aanbetaling en Den Haag en de overheid zich met de bent u dit bedrag kwijt. Dit is dan een selectie bezig houden zodat partijen kleine tegemoetkoming voor de kosten die de Pier echt willen behouden de die we maken om de plannen verder uit voorkeur krijgen boven bedrijven die de te werken. curator een hoger bedrag bieden. Ter geruststelling: uw risico hierin is erg klein. Klein financieel risico in de Ook is sprake van erfpacht onder de zomer Pier, daarom is het rijk betrokken, want De reserverings-vergoeding die in het strand is van de BV Nederland. de zomer betaald wordt als u een Dat betekent natuurlijk niet dat u reserverings-overeenkomst getekend geen rechten heeft. De erfpacht is hebt is wel risicodragend. Op basis van momenteel al tot 2048 betaald. huidige inzichten is dit 100/m2 dus minimaal Wel hebben we met elkaar een contract gesloten waarin Geen financieel risico nu alle voorwaarden en risico s helder Tot de reserverings-overeenkomst benoemd zijn. loopt u geen financieel risico. Bij veel Geen projectverlies Als voorafgaand aan de reserveringsovereenkomst de kosten tegenvallen en er zijn onvoldoende mensen die wel een reserverings-overeenkomst tekenen voor het hogere bedrag dan bent u alleen uw inschrijdbedrag kwijt. Als na de reserverings-overeenkomst er tegenvallers zijn dan heeft u het recht om de reservering te ontbinden, wel bent u dan u reserveringsvergoeding kwijt, tenzij blijkt dat er sprake is van evident mismanagement. Uw maximale projectverlies is dan 100/m 2. Pier 100 jaar zeker en vast, geen bouwkundig risico Er zijn partijen die om commerciêle redenen er belang bij hebben om te stellen dat het achterstallig onderhoud wel mee valt. Hij gaat uit van het lichtste reparatie-scenario. Wij nemen geen risico met uw belangen, noch de toekomst van de Pier. Samen met de ingenieurs van ons support team gaan wij uit van het zwaarste scenario. Ook hebben we deze kosten zijn in onze prijzen al verwerkt. Mocht het wel meevallen dan delen we samen het voordeel. Onderhoudsarm Ons ontwerp gaat uit van minimaal onderhoud. Voor een gebouw aan zee geen overbodige luxe. Tevens maken wij bij de reserveringsovereenkomst een onderhoudsplan zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het onderhoud aan de constructie is voor de komende 20 jaar al ondervangen in ons aanbod. Regelgeving Ook al is de Pier een bijzonder gebouw, wij zullen er uiteraard voor zorgdragen dat aan alle regelgeving wordt voldaan. Het gebouw wordt dermate robuust gemaakt dat het bestand is tegen weer- en wind.

14 Achtergronden

15 Voorgeschiedenis bron: Jenneken.nl De Pier van Scheveningen is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Maar De Pier waarover men spreekt, is niet één en dezelfde Pier. Oudere generaties denken met weemoed terug aan het eerste bouwwerk in zee, het Wandelhoofd Wilhelmina. De Pier is rond 1900 in samenhang met het Kurhaus ontworpen. Anderhalf jaar duurde de bouw van de oude Pier. Recht tegenover het Kurhaus baande het bouwwerk zich meter voor meter een weg de zee in. Er voerde een brug van het Kurhaus terras, over de boulevard naar de entree van het Wandelhoofd. De 380 meter lange wandeling eindigde op een achthoekig platform, waarop het voor muziekuitvoeringen gebruikte paviljoen aan mensen onderdak bood. In de Tweede Wereldoorlog werd het paviljoen door de Duitse bezetter gebruikt. In 1943 sloopten de Duitsers de Pier en ontstond er een leegte in Scheveningen. Nog jaren na de oorlog verscheen bij laag water een zonderlinge plattegrond. De resten werden in 1955 definitief opgeruimd. Bezoekers en inwoners van Scheveningen hadden het gevoel dat Scheveningen zonder Pier niet compleet was. Vanuit die gedachte ontstonden plannen voor een nieuwe

16 Pier. In 1961 werd deze gerealiseerd en geopend door Prins Bernhard. Tijdens de wederopbouw kreeg De Pier dankzij de moderne vormgeving en het gebruikte beton een nieuwe uitstraling en een dubbel zo groot oppervlak als voorheen. Het uiterlijk was anders, maar aan het karakter veranderde niets. Flaneren, pierewaaien, zien en gezien worden daar ging het om! In 1991 werd De Pier voor het symbolische bedrag van 1 gulden door Van der Valk overgenomen van Nationale Nederlanden. In nauw overleg met de gemeente Den Haag heeft Van der Valk zich met energie gestort op dit prestigieuze project. De doelstelling was duidelijk: De Pier moest weer als beeldbepaler en trekpleister van de badplaats Scheveningen gaan fungeren. Lange tijd is van der Valk hierin met haar invulling van de Pier ook geslaagd. De Pier kreeg een overdekt gedeelte en werd een attractie voor iedereen met een veelzijdig aanbod. Desondanks is de Pier de laatste jaren geleidelijk in verval geraakt. De Pier is, met haar draagconstructie in zee en een opbouw die is blootgesteld aan de weersinvloeden, een relatief kostbaar gebouw om te onderhouden en beheren. Geleidelijk aan bleek dat de door van der Valk gekozen formule eenvoudigweg niet in staat was genoeg inkomsten te genereren om in het duurzaam herstel en onderhoud van de Pier te kunnen voorzien.

17 Huidige situatie Na jaren proberen heeft Van der Valk in 2012 de handdoek in de ring geworpen en geprobeerd de Pier te verkopen. Hoewel er best serieuze gegadigden waren is dit niet gelukt. Een combinatie van factoren heeft daarin een rol gespeeld. Allereerst de vraagprijs van Van der Valk waaruit zij faalkosten uit het verleden hadden willen dekken. Ten tweede het achterstallige onderhoud, waardoor een majeure investering nodig is om de draagconstructie weer uitstekend te maken. Ten derde de financiële crisis, waardoor commerciële partijen zoals projectontwikkelaars de financiële slagkracht missen om deze opgave -op risico- aan te pakken. Het belangrijkste was wellicht het algehele gebrek aan inventiviteit om het heel anders aan te pakken. Het eerste punt is inmiddels opgelost doordat de Pier Vastgoed B.V. eigenaar van de Pier failliet is verklaard en een curator is aangesteld om het faillissement verder af te wikkelen. De overige punten vormen een uitdaging en waren voor ons de basis om onze aanpak de afgelopen maanden voor u in de steigers te zetten. Veiling is zorgelijk De curator heeft besloten de Pier te willen veilen. Het ziet ernaar uit dat de Pier dan per opbod naar de hoogste bieder zal gaan. Interessant voor wie voor weinig de nieuwe eigenaar van de Pier wil worden. Maar ook best zorgelijk, voor de omgeving van de Pier en de uitstraling van Scheveningen, aangezien we inmiddels weten hoe lastig het is om de Pier kostendekkend te krijgen met de verlangde renovatie. Wij hopen dat niet alleen de financiêle afhandeling van het faillissement de boventoon voert. Zeker omdat er nu een aanpak is om met 100% privaat geld de Pier voor de volgende eeuw veilig te stellen.

18 2013 Cooper Feldman ondernemers in gebouw en gebiedsontwikkeling in samenwerking met Holland Legal Partners.

VERKOOPINFORMATIE LIVE VEILING BIJ OPBOD EN AFSLAG

VERKOOPINFORMATIE LIVE VEILING BIJ OPBOD EN AFSLAG VERKOOPINFORMATIE LIVE VEILING BIJ OPBOD EN AFSLAG DE PIER VAN SCHEVENINGEN DEN HAAG (NEDERLAND) A UNIQUE LEISURE REDEVELOPMENT OPPORTUNITY ABOVE THE SEA! Live veiling dinsdag 24 september om 14.00 uur

Nadere informatie

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 189.000 k.k.

Nadere informatie

Wonen in een oude school aan het Prins Hendrikpark!

Wonen in een oude school aan het Prins Hendrikpark! Wonen in een oude school aan het Prins Hendrikpark! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Doe je mee? Floris Versterstraat 11 Bennebroekstraat 11 Floris Versterstraat 10 ZELFBOUW IN DE AANBIEDING Transformatie

Nadere informatie

Koopgarant. Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf. eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt

Koopgarant. Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf. eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt Koopgarant Koopgarant Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt verkopen. U leest er alles over in deze folder. Betaalbaar

Nadere informatie

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact versie 25 januari 2013 URBAN SHOPPER De locatie Plattegrond De unit Aantrekkelijke voorwaarden Wij zoeken Planning Contact 3 4 5 5 6 6 7 URBAN SHOPPER Strijp-S is het nieuwe creatieve en culturele hart

Nadere informatie

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Eind 2015 Mientekade in Halfweg Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het

Nadere informatie

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek BIJLAGE 2 Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek Beschrijving van varianten De Cichoreifabriek bestaat constructief uit een vloer, verdieping en kapconstructie die een onlosmakelijke verbinding met elkaar

Nadere informatie

GRONINGEN Studentenlaan 34 - A

GRONINGEN Studentenlaan 34 - A GRONINGEN Studentenlaan 34 - A Vraagprijs: 139.000 k.k. 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verkoopt! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities

Nadere informatie

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Avenue Alexandre Dumas 15 Puys - Neuvilles les Die, Code:

Avenue Alexandre Dumas 15 Puys - Neuvilles les Die, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Guido Prins Telefoon:

Nadere informatie

Rotterdam Schieweg 208

Rotterdam Schieweg 208 Rotterdam Schieweg 208 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving In het mooiste appartementencomplex aan de Schieweg in Rotterdam-Blijdorp

Nadere informatie

Pastoriedijk 325 te Pernis-Rotterdam Code: PEKL 2492

Pastoriedijk 325 te Pernis-Rotterdam Code: PEKL 2492 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Nieuwbouwplan De Koekoek

Nieuwbouwplan De Koekoek Sprang-Capelle Nieuwbouwplan De Koekoek S Daar waar gemoedelijkheid, tevredenheid, wonen en werken, inspanning en ontspanning hand in hand gaan. Dát is wonen in de gemeente Sprang-Capelle, met de vele

Nadere informatie

Wagenmaker 79, Alphen aan den Rijn

Wagenmaker 79, Alphen aan den Rijn Wagenmaker 79, Alphen aan den Rijn 2-kamer appartement op de begane grond met zonnige tuin Ideaal gelegen t.o.v. winkelcentrum, o.v. en uitvalswegen Zeer ruime achtertuin met toegang tot inpandige berging

Nadere informatie

TE HUUR. Stationsstraat ong, 7641 BV Wierden. Huur: 100,= per m² per jaar excl. BTW

TE HUUR. Stationsstraat ong, 7641 BV Wierden. Huur: 100,= per m² per jaar excl. BTW .. TE HUUR Stationsstraat ong, 7641 BV Wierden Huur: 100,= per m² per jaar excl. BTW.. Weghorst Makelaardij B.V. Omschrijving Object: Het plan Stationsplein bestaat uit 3 gebouwen: 1. de Schakel 2. het

Nadere informatie

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 117.500 k.k. OEGSTGEEST Lijtweg 204 De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl

Nadere informatie

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN Waar woonwensen werkelijkheid worden 1 2 DROOMPLEK GEVONDEN? OF ZOEKT U NOG? HOE WORDT UW DROOMWONING WERKELIJKHEID? Iedereen heeft dromen. Zeker als het om wonen gaat. Maar

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

TE KOOP: Gerstakker 38 3124 XA Schiedam

TE KOOP: Gerstakker 38 3124 XA Schiedam TE KOOP: Gerstakker 38 3124 XA Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Zo te betrekken, modern 4 kamer appartement op de tweede

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

Koningin Wilhelminastr 2 B

Koningin Wilhelminastr 2 B Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Koningin Wilhelminastr

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

KATWIJK ZH Waaigat 20. Vraagprijs 675.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH Waaigat 20. Vraagprijs 675.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Waaigat 20 Vraagprijs

Nadere informatie

TE KOOP: Westvest 115 3111 BT Schiedam

TE KOOP: Westvest 115 3111 BT Schiedam TE KOOP: Westvest 115 3111 BT Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving LET OP! IN PRIJS VERLAAGD! DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF

Nadere informatie

Schorpioen 1 Katwijk

Schorpioen 1 Katwijk Schorpioen 1 Katwijk Vraagprijs 165.000,- k.k. Bent u op zoek naar een appartement dat helemaal af is, zodat u slechts uw meubels hoeft te verhuizen en het appartement kunt betrekken? Bezichtig dan eens

Nadere informatie

TE KOOP: Project 'Noordersluis' circa 32 Bedrijfsunits met 158 parkeerplaatsen.

TE KOOP: Project 'Noordersluis' circa 32 Bedrijfsunits met 158 parkeerplaatsen. TE KOOP: Project 'Noordersluis' circa 32 Bedrijfsunits met 158 parkeerplaatsen. Units zijn te koop v.a. 125 m2 v.a. prijs 155.000 V.O.N. Wij zoeken investeerders welke willen deelnemen om dit unieke project

Nadere informatie

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Tramstraat 252 Vraagprijs

Nadere informatie

Goudsesingel 43 C - Rotterdam

Goudsesingel 43 C - Rotterdam Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum,

Nadere informatie

Een eigen huis, voor iedereen haalbaar.

Een eigen huis, voor iedereen haalbaar. Een eigen huis, voor iedereen haalbaar. Een eigen huis, een eigen keuze. WoonInvest Koopgarant Droomt u weleens van het hebben van een eigen woning? De stap naar het kopen van een eigen woning neemt u

Nadere informatie

TE KOOP: Sibeliusplein 186 3122 XA Schiedam

TE KOOP: Sibeliusplein 186 3122 XA Schiedam TE KOOP: Sibeliusplein 186 3122 XA Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Zeer strak verbouwd en dus instapklaar 4 (voorheen

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Inschrijving van start!

Inschrijving van start! LittleAmsterdam bouw nu uw eigen grachtenpand 14 appartementen + 2 bedrijfsruimtes Inschrijving van start! De karakteristieken: - een sfeervol energiebewust grachtenpand zonder de ongemakken van bestaande

Nadere informatie

TE KOOP Bulten 34, Groenlo

TE KOOP Bulten 34, Groenlo TE KOOP Bulten 34, Groenlo 3 kamerappartement met berging op de begane grond. Vraagprijs 24.500,-- k.k. Servicekosten er mnd. Afkoopsom VvE tm 2022,-- Gebruiksoppervlakte 65 m² Bouwjaar 1997 OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Schimmelpenninckstraat 5 Katwijk

Schimmelpenninckstraat 5 Katwijk Schimmelpenninckstraat 5 Katwijk Vraagprijs 249.500,- k.k. Ruim appartement met prachtig zonnig terras! Dit heerlijk ruime drie-kamerappartement is voorzien van alle gemakken. Een zeer ruime en lichte

Nadere informatie

Salomon Huygenslaan 1 KATWIJK ZH. Vraagprijs 495.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Salomon Huygenslaan 1 KATWIJK ZH. Vraagprijs 495.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Salomon Huygenslaan

Nadere informatie

Selectie procedure nieuwe locaties

Selectie procedure nieuwe locaties 1/6 Selectie procedure nieuwe locaties 1.0 Algemeen 1.1 Zijn de vierkante meters van de woningtypen inclusief eventuele afbouwvloer? Zo ja, hoeveel (percentage) afbouwvloer is gerekend? De opgegeven metrages

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Jean Monnetstraat 314. H e e m s k e r k. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Jean Monnetstraat 314. H e e m s k e r k. VRAAGPRIJS ,- kosten koper B R O C H Jean Monnetstraat 314 H e e m s k e r k U R E VRAAGPRIJS 339.500,- kosten koper J e a n M o n n e t s t r aat 3 1 4 t e H e e m s k e r k Geheel verbouwde hoekwoning met garage In de woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Bedrijfsruimte 100 m 2 bvo. Henricuskade 73-C 's-gravenhage. Makelaar: Michael Brands

TE KOOP. Bedrijfsruimte 100 m 2 bvo. Henricuskade 73-C 's-gravenhage. Makelaar: Michael Brands Bedrijfsruimte 100 m 2 bvo TE KOOP Henricuskade 73-C 's-gravenhage Op uitstekende locatie gelegen bedrijfsruimte tussen de stad en het groen Makelaar: Michael Brands OMGEVINGSFACTOREN Op een mooie locatie

Nadere informatie

Prinses Margrietlaan 68 Katwijk

Prinses Margrietlaan 68 Katwijk Prinses Margrietlaan 68 Katwijk Vraagprijs 212.500,- k.k. Bent u op zoek naar een zeer ruim en tot in de puntjes verzorgd 4-kamerappartement? Neem dan eens een kijkje in deze moderne 4-kamer maisonnette,

Nadere informatie

TE KOOP: Westvest 321 3111 BT Schiedam

TE KOOP: Westvest 321 3111 BT Schiedam TE KOOP: Westvest 321 3111 BT Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Leuk startersappartement voor een scherpe prijs. Intern

Nadere informatie

Wilgenplaslaan 312, 3052 SN Rotterdam

Wilgenplaslaan 312, 3052 SN Rotterdam Wilgenplaslaan 312, 3052 SN Rotterdam 159.500,- k.k. Omschrijving In de groene Rotterdamse deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek gelegen: Top appartement met 3 (voorheen 4)-kamerappartement, op de hoek

Nadere informatie

slim kopen, slim verkopen

slim kopen, slim verkopen slim kopen, slim verkopen Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper via een veiling op internet verkocht zal worden. Dat is misschien even wennen, maar het veilen is

Nadere informatie

Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k.

Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k. Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k. Deze aantrekkelijke en ruime eengezinswoning in de kindvriendelijke Molenwijk (Katwijk-binnen), heeft een uitstekende ligging nabij winkels, uitvalswegen en

Nadere informatie

Notel 42 Oirschot, Code: MIKL 3804

Notel 42 Oirschot, Code: MIKL 3804 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon: 06-53 298 925

Nadere informatie

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Levendaal 193 Vraagprijs 119.000,-

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

weer thuis in de stad

weer thuis in de stad weer thuis in de stad Wonen boven winkels Een levendige binnenstad is aantrekkelijk voor bezoekers, levert woongenot voor specieke groepen mensen, is een broedplaats voor kenniseconomie en cultuur en vormt

Nadere informatie

TE KOOP: Overschiese Dorpsstraat 67 3043 CN Rotterdam

TE KOOP: Overschiese Dorpsstraat 67 3043 CN Rotterdam TE KOOP: Overschiese Dorpsstraat 67 3043 CN Rotterdam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Wilt u dorps wonen aan de rand van bruisend

Nadere informatie

Rotterdam, Oldegaarde 234D

Rotterdam, Oldegaarde 234D Rotterdam, Oldegaarde 234D Super ruim appartement met vrij uitzicht over het Zuiderpark, gelegen op de 6 e verdieping. Het hele appartement is luxe afgewerkt met modern en strak sanitair. Je waant je in

Nadere informatie

TE KOOP: Gerrit Verboonstraat 48 3111 AA Schiedam

TE KOOP: Gerrit Verboonstraat 48 3111 AA Schiedam TE KOOP: Gerrit Verboonstraat 48 3111 AA Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Leuk en ruim ingedeelde 3 kamer woning inclusief

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

Lindenlaan. 2 halfvrijstaande woningen Maarn

Lindenlaan. 2 halfvrijstaande woningen Maarn van bekkum projecten bv juli 2012 1. Inleiding De Lindenlaan in Maarn, dat is wonen in de buitenlucht in een intiem hofje. In een fonkelnieuwe woning waar u zich snel thuis zult voelen. Twee halfvrijstaande

Nadere informatie

Piet Heinlaan 21 Katwijk

Piet Heinlaan 21 Katwijk Piet Heinlaan 21 Katwijk Vraagprijs 275.000,- k.k. Op dit heerlijke plekje in Katwijk in het luxe de Vijverhof vindt u dit zeer ruime 3- kamerappartement met prachtig groen uitzicht! Zoekt u ruimte, comfort

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis

Stap voor stap naar je eigen huis Stap voor stap naar je eigen huis Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? In 9 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Belangstelling? Kopen bij Rochdale U woont in een huurwoning

Nadere informatie

Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting

Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting Koopgarant, dat is kopen met korting De stap van een woning huren naar een woning kopen is voor veel mensen helaas moeilijk te maken. De

Nadere informatie

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

275.000,- kosten koper

275.000,- kosten koper 275.000,- kosten koper EEN SCHILDERIJ ALS UITZICHT!!! In het appartementencomplex De Helling gelegen aan de Ringdijk bieden wij aan een ruim 3kamerappartement (voorheen 4) op de vierde woonlaag met ruime

Nadere informatie

Hoppenhof nr. 16* Roermond

Hoppenhof nr. 16* Roermond Hoppenhof nr. 16* Roermond Vraagprijs: 459.000,00 v.o.n. Omschrijving VERRASSEND RUIM, VERRASSEND LICHT EN OPTIMAAL TUINCONTACT! Op het eerste oog lijkt deze woning niet heel groot. Maar wie iets verder

Nadere informatie

verkoopt Start verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Start verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Versie 2016 Mientekade in Halfweg Start verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het water

Nadere informatie

Te koop. Zeven woningen aan Mientekade. Mientekade in Halfweg

Te koop. Zeven woningen aan Mientekade. Mientekade in Halfweg Te koop Mientekade in Halfweg Zeven luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het water * In een landelijke

Nadere informatie

TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1

TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1 TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1 HOOGWAARDIG AFGEWERKTE COMMERCIËLE RUIMTE WINKEL- / KANTOOR- / HORECARUIMTE Op een fantastische hoeklocatie langs een drukke doorgaande weg, tegen de Spuiboulevard, bevindt

Nadere informatie

Te huur: Bedrijfsruimte In het nieuw te bouwen zwembad Krommerijn. Oppervlak ca. 950 m2 VVO

Te huur: Bedrijfsruimte In het nieuw te bouwen zwembad Krommerijn. Oppervlak ca. 950 m2 VVO Te huur: Bedrijfsruimte In het nieuw te bouwen zwembad Krommerijn Oppervlak ca. 950 m2 VVO Bestemming: sportactiviteiten / maatschappelijke voorzieningen Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht Omschrijving: Algemene

Nadere informatie

Hotel Braams, Brink 9 Gieten, Code: JAAB1212

Hotel Braams, Brink 9 Gieten, Code: JAAB1212 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Janscho van Abel Telefoon:

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

OEGSTGEEST Dahlialaan 42. Vanafprijs 102.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST Dahlialaan 42. Vanafprijs 102.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl OEGSTGEEST Dahlialaan 42 Vanafprijs 102.500,-

Nadere informatie

Noordzeestraat 47 Noordwijk. Vraagprijs: 595.000,- k.k.

Noordzeestraat 47 Noordwijk. Vraagprijs: 595.000,- k.k. Noordzeestraat 47 Noordwijk Vraagprijs: 595.000,- k.k. Noordzeestraat 47 Noordwijk Vraagprijs: 595.000,- k.k. Bouwjaar 1995 Woonoppervlakte ca. 116 m 2 Inhoud ca. 350 m 3 Garage/Parkeren parkeerplaats

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

Bloemendaalseweg 251-251A Overveen. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 1.612,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Bloemendaalseweg 251-251A Overveen. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 1.612,- p/m. www.kokmakelaars.nl Overveen 1.612,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk!

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219 Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! Algemeen Object : Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol Rijk worden op de 2e verdieping,

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Bosveldweg 18. Bouwjaar : 1994 Woon opp. : 155 m² Perceel opp. : 403 m² Inhoud : 650 m³

Te Koop. Maastricht, Bosveldweg 18. Bouwjaar : 1994 Woon opp. : 155 m² Perceel opp. : 403 m² Inhoud : 650 m³ Te Koop Maastricht, Bosveldweg 18 Bouwjaar : 1994 Woon opp. : 155 m² Perceel opp. : 403 m² Inhoud : 650 m³ Vraagprijs: : 365.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Van Limburg Stirumstraat 115, 3118 LS Schiedam

Van Limburg Stirumstraat 115, 3118 LS Schiedam Van Limburg Stirumstraat 115, 3118 LS Schiedam 225.000,- k.k. Omschrijving Ben je op zoek naar een ruim 4 kamer hoekappartement met balkon op het zuiden én een eigen parkeerplaats op een centrale plek

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV Objectinformatie: Demmersweg 41-47 (units) te Hengelo Ov. pag. 1 van 10 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 7556 BN

Nadere informatie

De Ondernemershuizengids

De Ondernemershuizengids De Ondernemershuizengids Het Ondernemershuis Inleiding De Plaspoelpolder is in beweging! Het aantal lunchrooms is in 2014 meer dan verdubbeld en lege gebouwen vinden nieuwe gebruikers! De opkomst van verschillende

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

TE KOOP. Siemensstraat 12, Utrecht. Vraagprijs 239.000, kosten koper. IREA Makelaars BV. Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT

TE KOOP. Siemensstraat 12, Utrecht. Vraagprijs 239.000, kosten koper. IREA Makelaars BV. Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT TE KOOP Siemensstraat 12, Utrecht Vraagprijs 239.000, kosten koper IREA Makelaars BV Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT Telefoon 030 288 39 93 Telefax 030 262 58 52 E mail info@irea makelaars.nl

Nadere informatie

Schelfhorst 167, Alphen aan den Rijn

Schelfhorst 167, Alphen aan den Rijn Schelfhorst 167, Alphen aan den Rijn 3-kamer appartement op de 1e verdieping met balkon op het zuid/oosten. Schitterend uitzicht op dijksloot en park Dichtbij winkelcentrum, bushaltes en uitvalswegen gelegen

Nadere informatie

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 249.000 k.k.

Nadere informatie

Pieter Zeemanstraat 1-07 te EINDHOVEN

Pieter Zeemanstraat 1-07 te EINDHOVEN Pieter Zeemanstraat 1-07 te EINDHOVEN Omschrijving: Op de eerste verdieping gelegen een modern 2-kamer appartement. Het complex is gelegen op de hoek van de Boschdijk en de Pieter Zeemanstraat te Eindhoven

Nadere informatie

VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu-

VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu- Hinthamerstraat 100 6 unieke monumentale appartementen CENTRUM S-HERTOGENBOSCH VOOR EN ACHTERGEVEL HINTHAMERSTRAAT 100 monu- KELDER nieuw jasje BEGANE GROND EERSTE VERDIEPING TWEEDE VERDIEPING overzicht

Nadere informatie

Projectplan Dwingeloo

Projectplan Dwingeloo Scouting labelterrein Dwingeloo februari 2014 1 Inhoud Inleiding... 2 Voorzieningen... 3 Terrein... 3 Contacten... 3 Projectdoel... 4 Planning... 4 Financiën... 5 Project financiering... 5 Bijlage... 8

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT

GENERAAL VETTERSTRAAT GENERAAL VETTERSTRAAT Disclaimer De informatie in deze brochure is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. FRED is niet aansprakelijk voor

Nadere informatie

TE KOOP: Sibeliusplein 172 3122 XA Schiedam

TE KOOP: Sibeliusplein 172 3122 XA Schiedam TE KOOP: Sibeliusplein 172 3122 XA Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Dit bijzonder ruime 5-kamer (type extra groot!) appartement

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Een huis kopen in de 21 e eeuw

Een huis kopen in de 21 e eeuw Een huis kopen in de 21 e eeuw Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper bij opbod op internet verkocht zal worden. Het kopen via Bieden en Wonen heeft belangrijke

Nadere informatie

Winkelpand Marktstraat 6 5801 BM Venray Code: ROBO 3173

Winkelpand Marktstraat 6 5801 BM Venray Code: ROBO 3173 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rob van den Borne Telefoon:

Nadere informatie

BOUWGROEP NIEUW-WEST LOCATIE EN PLANNING

BOUWGROEP NIEUW-WEST LOCATIE EN PLANNING BOUWGROEP NIEUW-WEST LOCATIE EN PLANNING LOCATIE JAN TOOROPSTRAAT 5 Op de locatie Jan Tooropstraat 5 komt een zelfbouwkavel beschikbaar voor een kleine bouwgroep. Vlakbij het Rembrandtpark en op zo n 10

Nadere informatie

Informatie over kopen bij Vidomes. Wij willen kopen. Is dat haalbaar? Koopgarant: voordelig en veilig een woning kopen

Informatie over kopen bij Vidomes. Wij willen kopen. Is dat haalbaar? Koopgarant: voordelig en veilig een woning kopen Informatie over kopen bij Vidomes Wij willen kopen. Is dat haalbaar? Koopgarant: voordelig en veilig een woning kopen De Vidomes Koopgarant-woning; voordelig en veilig een woning kopen Veel mensen kennen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. de Raep 57 Beverwijk. Vraagprijs ,- k.k.

INFORMATIEBROCHURE. de Raep 57 Beverwijk. Vraagprijs ,- k.k. INFORMATIEBROCHURE de Raep 57 Beverwijk Vraagprijs 195.000,- k.k. W E L K O M Deze brochure wordt u aangeboden door Teer Makelaars en de verkoper(s) van het pand. In deze brochure willen wij u een zo goed

Nadere informatie

Opaalstraat 203 LEIDEN. Vraagprijs 129.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Opaalstraat 203 LEIDEN. Vraagprijs 129.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 129.000 k.k. 2332 TA

Nadere informatie

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort DE STERRE 35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort Hoge ramen Vrij uitzicht Gunstig geprijsd Vloerverwarming Compleet met sanitair Schuifpui naar balkon of terras Energiezuinig

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Prof ten Doesschatestraat 185 Heemskerk. Vraagprijs ,- k.k.

INFORMATIEBROCHURE. Prof ten Doesschatestraat 185 Heemskerk. Vraagprijs ,- k.k. INFORMATIEBROCHURE Prof ten Doesschatestraat 185 Heemskerk Vraagprijs 295.000,- k.k. W E L K O M Deze brochure wordt u aangeboden door Teer Makelaars en de verkoper(s) van het pand. In deze brochure willen

Nadere informatie

NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND. Postbus 159 4460 AD Goes Telefoon: 0113-764 082 Mobiel: 06-153 294 96

NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND. Postbus 159 4460 AD Goes Telefoon: 0113-764 082 Mobiel: 06-153 294 96 NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND Telefoon: 0113-764 082 Mobiel: 06-153 294 96 In de Dorpsstraat 116 in Heinkenszand bieden wij u een totaal gerenoveerde boerenwoning aan met een

Nadere informatie

Taste Schoutenstraat 9 Hilversum

Taste Schoutenstraat 9 Hilversum Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Bedrijfsmakelaar: Marije Brinkman Telefoon:

Nadere informatie

Rozenlaan Rotterdam

Rozenlaan Rotterdam Rozenlaan 143 - Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Rozenlaan 143 Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Zeer royale en nette jaren '30-bovenwoning gelegen aan een leuke straat in het gezellige

Nadere informatie

NOORDWIJK ZH. Beeklaan 84. Vraagprijs 229.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

NOORDWIJK ZH. Beeklaan 84. Vraagprijs 229.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl NOORDWIJK ZH Vraagprijs 229.000

Nadere informatie