BZL Waardebepaling 1 Opmaken van een Taxatierapport

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BZL Waardebepaling 1 Opmaken van een Taxatierapport"

Transcriptie

1 Academiejaar Faculteit Natuur en Techniek Valentin Vaerwyckweg Gent BZL Waardebepaling 1 Opmaken van een Taxatierapport Klas: 2LAMD Studenten Bram Muylle en Roel Provost Bachelor in vastgoed, afstudeerrichting landmeten Docent Couckuyt Thomas

2 Schattingsverslag ROEL PROVOST & BRAM MUYLLE

3 Inhoud 1 Inleiding... 2 Identificatie van het VGO... 3 Beschrijving van het VGO Plannen Gedetailleerde beschrijving Gelijkvloers e verdiep e verdiep... 4 Beschrijving van de vergelijkingspunten... 5 Waardebepaling... 6 Besluit... 7 Bibliografie...

4 1 Inleiding Wij, Bram Muylle en Roel Provost, zijn studenten aan de Hogeschool Gent. Op 23/10/2015 hebben we een plaats afstapping gedaan in de Londenstraat 72, 9000 Gent. Dit is gelegen in de Nieuwe Muidebuurt. We kregen de opdracht van de financiële instelling van Dhr. en Mevr. Pieters om een schattingsverslag op te bouwen van dit pand. De financiële instelling kan zo een aanslag leggen op het pand indien Dhr. en Mvr. Pieters stoppen met het afbetalen van de lening. Het is een pand is bestemd voor een jong gezin die willen investeren in een te renoveren woning. Het schattingsverslag werd opgemaakt op 02/12/ Identificatie van het VGO Adres: Londenstraat 72, 9000 Gent Kadastrale gegevens: GENT,AFD1,SECTIE A, 3326y 5 Kadastrale perceeloppervlakte: 98,15 m² Kadastrale bebouwde oppervlakte: 80,60 m²

5 3 Beschrijving van het VGO Het is een verouderd pand met veel renovatiemogelijkheden. De woning heeft 3 verdiepingen. Er zijn 4 slaapkamers en de mogelijkheid om de zolder om te bouwen tot een slaapkamer. De woning heeft achteraan een koertje met een berging/werkplaats. Onder de trap is er een kleine kelder. Er is centrale verwarming aanwezig. De gevel is 5 meter breed. Het is gelegen in een rustige buurt net buiten het centrum. In de straat is een parkje, goed voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn parkeergelegenheden voor de deur. Niet ver van de woning bevindt zich een kanaal. Het centrum is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Nabij gelegen zijn buurtwinkels. De R4 is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de N424. Schets van het pand:

6

7

8

9 3.1 Plannen Gewestplan: Het onroerend goed is gelegen in een woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde. Watertoets-kaart: Het onroerend goed is niet gelegen in een overstromingsgebied.

10 3.2 Gedetailleerde beschrijving Gelijkvloers Inkom De vloer, muren en plafond zijn in goede staat. Materialen: vloer in tegels, marmeren tablet, muren in behangpapier, houten plafond.

11 Kelder Er is een kleine opbergruimte voorzien onder de trap. Materialen: betonnen vloer en trap met tegels.

12 Keuken De keuken is in orde maar verouderd. Er is verwarming voorzien. De travertin is gebroken. Materialen: vloer uit tegels, overgang keuken naar woonkamer in travertin, houten keuken.

13 Living Open haard aanwezig en in goede staat. Er is ruimte voor een zithoek en voor een eethoek. Er is 2 verwarmingstoestellen aanwezig. Er ontbreekt nog één lamp maar er is aansluiting voorzien. Materialen: houten vloer, marmeren vensterentablet, kachel in onafgewerkte stenen met hout.

14 Badkamer De badkamer is uitgerust met een bad die ook kan gebruikt worden als douche, toilet, voetbad, kast, lavabo met spiegel, verwarming. De gehele badkamer is in een verouderde staat maar zonder schade. Zowel warm en koud water aanwezig. Materialen: vloer en muur betegeld.

15 2 e gang naar buiten Deze ruimte is in slechte staat. De lamp is gebroken. Het plafond bladert af. De buitendeur is aan de onderkant aan het rotten. Er zijn kleine scheuren in de muur aanwezig. In het dak zijn twee dakkoepels die zorgen voor genoeg natuurlijk licht.

16 Buitenkoer Er is een kleine koer aanwezig achteraan het gebouw die een klein onderhoud nodig heeft.

17 Berging De berging kan gebruikt worden als werkplaats. Er is een werktafel met schroefbank voorzien. De boiler staat daar opgeborgen. De berging is niet afgewerkt. De berging is enkel via de koer bereikbaar e verdiep Trappenhal De houten trap is in goede staat. Afgewerkt met een tapijt. De ruimtes er rond zijn afgewerkt met behangpapier. Materialen: houten trap, behangpapier, houten plafond.

18 kamer straatkant De kamer is in goede staat maar vereist nog wat kleine afwerkingen, zoals het stopcontact en de lamp. De vloer is ook wat versleten. De kamer is goed voorzien van stopcontacten en van tv- en telefoonaansluiting. De kamer heeft zijn eigen verwarming. Boven de verwarming is een groot raam met veel lichtinval en een passend muggenscherm. Materialen: houten vloer, marmeren vensterbank.

19 Kamer achterkant De muren van deze kamer moeten op afgewerkt worden want het behangpapier is in slechte staat. Deze kamer heeft ook een groot raam met passend muggenscherm en een verwarming eronder. Materialen: marmeren vensterbank, houten vloer e verdiep Kamer staatkant De kamer verkeert in goede staat. Er is een scheur in de muur en de vloer is versleten. Verder is deze kamer ook voorzien van een groot raam en verwarming. Materialen: houten vloer, marmeren vensterbank.

20 Kamer achterkant Ondanks de nieuwe Velux is de kamer aan grondig onderhoud toe. De kamer vertoont verschijnselen van vochtprobleem. Er is nog geen afwerking aanwezig. De kamer is toe aan een nieuwe vloer. In deze kamer is de doorgang van de zolder via een verplaatsbare houten trap. Materialen: houten plafond.

21 Zolder De dakpannen zijn vernieuwd.

22 4 Beschrijving van de vergelijkingspunten 1 e vergelijkingspunt: Positief: badkamer en keuken zijn nieuw, mogelijkheid tot een 3 e slaapkamer, zicht op oude voorhaven, buurtwinkels op wandel- en fietsafstand. Negatief: behoefte aan opfriswerk en aanpassingen aan elektriciteit, individuele gaskachels.

23 2 e vergelijkingspunt: Positief: gerenoveerd, nieuwe ingerichte open keuken met ingebouwde toestellen, dubbel glas, instap klaar, nieuwe CV op gas, ruime berging. Negatief: kleinere woning dan ons VGO.

24 3 e vergelijkingspunt: Positief: mogelijkheid tot garage, recent vernieuwd, ingerichte keuken en badkamer. Negatief: 3 e verdieping niet geïsoleerd, oppervlakte kleiner dan VGO.

25 4 e vergelijkingspunt: Positief: zicht op water, geïsoleerde zolder, CV met aardgas. Negatief: licht op te frissen, kleinere oppervlakte dan VGO.

26 5 e vergelijkingspunt: Positief: gerenoveerd in 1997, centrum en ring rond Gent goed bereikbaar, nabij buurtwinkels en speelruimtes voor kinderen, jacuzzi. Negatief: kleinere oppervlakte dan VGO.

27 5 Waardebepaling We hebben gekozen voor de methode van de vergelijkingspunten. De motivatie van onze methodekeuze: We hebben de verkochte onroerende goederen in de buurt van de financiële instelling gekregen. Deze kunnen dienen als vergelijkingspunten voor ons pand. Tabel: Uitleg: De waarde van een vastgoedobject wordt in deze methode bepaald door te kijken naar 5 eerder verkochte onroerende goederen die gelijkaardig zijn. Als koper zal men dan ook bereid zijn om voor hetzelfde pand evenveel te betalen. Men start met de verkoopprijs van elke vergelijkingspunt. Er werd geen rekening gehouden met inflatie aangezien de goederen onlangs zijn verkocht en deze dus verwaarloosbaar is. Geen enkel vastgoedobject is identiek dus zullen we hiermee rekening moeten houden. Men gaat elk vergelijkingspunt afwegen t.o.v. ons vastgoedobject door met percentages aan te duiden of het meer of mindere appreciatie heeft van een bepaald kenmerk. Men bekomt op het einde een grotere of kleinere appreciatie. Dit percentage gaat dan op de verkoopprijs van dat vergelijkingspunt worden toegepast. Van deze nieuwe bekomen prijzen wordt het gemiddelde genomen en afgerond. Volgens onze berekeningen is de waarde van ons pand te schatten op ,00 euro.

28 6 Besluit Deze schatting in opdracht van de financiële instelling moest gebeuren tegen 11/12/2015. Het onroerend goed heeft een waarde van euro en is toe aan renovatiewerken. Dit is een redelijke waarde omdat naar dit type woningen zeer veel vraag is vanuit jonge gezinnen met kinderen. Ik zweer dat ik mijn opdracht in eer en geweten getrouw heb vervult. Bram Muylle en Roel Provost

29 7 Bibliografie Geraadpleegd op 9 december 2015 via Geraadpleegd op 9 december 2015 via Geraadpleegd op 9 december 2015 via Paelinck, M. & Couckuyt, T. (z.j.). Methode van vergelijkingspunten. (pp)

TAXATIERAPPORT LONDENSTRAAT GENT

TAXATIERAPPORT LONDENSTRAAT GENT 15-12-2015 TAXATIERAPPORT LONDENSTRAAT 72 9000 GENT Vandemalle Thijs Geldhof Bjorn BACHELOR IN HET VASTGOED: MAKELAARDIJ 2B WAARDEBEPALING 1 - COUCKUYT THOMAS ACADEMIEJAAR 2015-2016 2 INHOUDSOPGAVE 1 Opdracht/opname...

Nadere informatie

Scholekster 55, Eemnes

Scholekster 55, Eemnes Scholekster 55, Eemnes Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.700 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 17-12-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 3.400 Totale servicekosten

Nadere informatie

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden Gabitat Portfolio van 10 panden TE KOOP: Pioenstraat 2, 9000 Gent 159.000 Bewoonbare opp. 137m² Opp. terrein 53 m² Praktische, gezellige starterswoning of opbrengstwoning gelegen nabij het Rabot en hogeschool

Nadere informatie

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Datum: Adres: Postcode: Bouwjaar: Vraagprijs: Woning Oppervlakte totaal: m 2 Oppervlakte woning: m 2 Oppervlakte achtertuin: m 2 Oppervlakte voortuin: m

Nadere informatie

Te huur huizen 10 februari 2014

Te huur huizen 10 februari 2014 Te huur huizen 10 februari 2014 Woonwinkel Regio Tielt - Markt 13 - - Tel: 051 42 81 81 1 Te huur huizen Meulebeke Linnenstraat 5 525 2 Een verzorgde gelijkvloers landelijk gelegen alleenstaande woning

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving U U TE p. 1 Gedetailleerde beschrijving KOOP Rustig gelegen hedendaagse villa op 12 are. 3 slaapkamers. Terras van 60 m 2. Garage (60 m 2 ) voor 2 wagens en ruime oprit (6 wagens). Zolder (via valtrap)

Nadere informatie

Paul Parmentierlaan 247 / 0201

Paul Parmentierlaan 247 / 0201 Schattingsverslag 8300 KnokkeHeist Paul Parmentierlaan 47 / 001 Albert Vastgoed familie@albertvastgoed.be 0800 5378 Type Appartement Gistelse Steenweg 53 800 Brugge BIV 51150,51035,5110,511389,51 Opgemaakt

Nadere informatie

Kluswoning Florent Cootmansplein 19, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM

Kluswoning Florent Cootmansplein 19, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM 1 ALGEMENE INFORMATIE Adres: Kadastrale ligging: Florent Cootmansplein 19, 2600 Berchem Antwerpen 22 ste afd. (Berchem 2 de afd.) sectie A nr. 169/C/4 Niet

Nadere informatie

SCHUTTERSWEG 59 APELDOORN 459.500 k.k. www.schuttersweg59.nl Schuttersweg 59, Apeldoorn Geheel gemoderniseerde (met behoud van de authentieke details) jaren 30 twee-onder-1- kap woning van het brede type

Nadere informatie

TE KOOP. Guido Gezellelaan K.K EK Geleen

TE KOOP. Guido Gezellelaan K.K EK Geleen Guido Gezellelaan 34 6165 EK Geleen TE KOOP 294.500 K.K. Guido Gezellelaan 34 6165 EK Geleen Inleiding KARAKTERISTIEK MET MODERNE AFWERKING! U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE HYPOTHEEKANALYSE, HELDER EN TRANSPARANT

Nadere informatie

Zwevegem. Karakterpand met handelspand en ruime woning!

Zwevegem. Karakterpand met handelspand en ruime woning! Zwevegem Karakterpand met handelspand en ruime woning! Prachtig gelegen pand te Zwevegem met onbeperkte mogelijkheden! Handelspand/slagerij en ruime woning met achterbouw. Laat u verrassen door de zee

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 475.000 Slaapkamers 3 Badkamers 1 Totale oppervlakte 2836 m² Tuin oppervlakte 2600 m² Garages 1 LOCATIE Gelegen in een rustige straat vlakbij het residentiële golf- en meerdomein

Nadere informatie

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Uitnodigende cottagewoning: inkomhal met vestiairekast, ruime living, volledig ingerichte

Nadere informatie

Kluswoning Saffierstraat 140, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM

Kluswoning Saffierstraat 140, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM KLUSWONING SAFFIERSTRAAT 140, BERCHEM 1 ALGEMENE INFORMATIE Adres: Kadastrale ligging: Saffierstraat 140, 2600 Berchem Antwerpen 22 ste afd. (Berchem 2 de afd.) sectie A nr. 78/L/5 Niet geïndexeerd KI:

Nadere informatie

TE KOOP. Sint Servatiusweg TS Maastricht

TE KOOP. Sint Servatiusweg TS Maastricht Sint Servatiusweg 34 6227 TS Maastricht TE KOOP 224.500 Sint Servatiusweg 34 6227 TS Maastricht Inleiding IN HEER GELEGEN TWEE ONDER EEN KAPWONING MET ZEER RUIM PERCEEL! U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkhofstraat K.K Houthalen-Helchteren

TE KOOP. Kerkhofstraat K.K Houthalen-Helchteren TE KOOP 329.000 K.K. Kerkhofstraat 21 3530 Houthalen-Helchteren Kerkhofstraat 21 3530 Houthalen-Helchteren Inleiding Prachtige villa rustig en groen gelegen centraal te Houthalen! Deze knappe villa kan

Nadere informatie

TE KOOP. Zeer degelijke ruime villa op 26 are 12 ca!

TE KOOP. Zeer degelijke ruime villa op 26 are 12 ca! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Zeer degelijke ruime villa op 26 are 12 ca! 1 Ringlaan 17 3950 Kaulille Beschrijving: Zeer degelijke, goed onderhouden villa op maar liefst 2612m² wat een

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Speenkruid 2, Odijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 410.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

ZUIDHORN van Houtenstraat 2

ZUIDHORN van Houtenstraat 2 ZUIDHORN van Houtenstraat 2 Vraagprijs: 245.000 kosten koper Omschrijving ZUIDHORN - van Houtenstraat 2 Op grote hoekkavel gelegen, ruim opgezette halfvrijstaande woning met meer dan 150 m2 woonoppervlakte!

Nadere informatie

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst.

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Een defect melden aan de technische dienst 2 Inhoud Bel naar de technische dienst Wat moet u doen? p. 4 Wat zegt u? p. 4 Kent

Nadere informatie

TE KOOP. Caumerbeek K.K GE Geleen

TE KOOP. Caumerbeek K.K GE Geleen Caumerbeek 36 6166 GE Geleen TE KOOP 209.500 K.K. Caumerbeek 36 6166 GE Geleen Inleiding IN OUD-GELEEN, HAESSELDERVELD, LIGT DEZE TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMER EN GARAGE! U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE

Nadere informatie

8930 Menen Type Ambachtenstraat 42

8930 Menen Type Ambachtenstraat 42 Schattingsverslag 8930 Menen Type Ambachtenstraat 42 Huis Bellis'Immo Iepersestraat 120 kantoor@bellis-immo.be 8890 Moorslede +32 472 96 20 60 BIV 204918 Opgemaakt 16 juli 2019 door Sylvie Teirlynck -

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 479.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

TE KOOP. Ruime vrijstaande hoeve voorzien van een privatief gedeelte en een Bed & Breakfast!

TE KOOP. Ruime vrijstaande hoeve voorzien van een privatief gedeelte en een Bed & Breakfast! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Ruime vrijstaande hoeve voorzien van een privatief gedeelte en een Bed & Breakfast! 1 Laagstraat 3 3900 Overpelt Beschrijving: Deze vrijstaande hoeve is gelegen

Nadere informatie

CONSTRUCTIEVE PLAATSBESCHRIJVING 9 december 2016 plaatsbeschrijving bij aanvang van werken op het adres Plotersgracht 24, 9000 Gent

CONSTRUCTIEVE PLAATSBESCHRIJVING 9 december 2016 plaatsbeschrijving bij aanvang van werken op het adres Plotersgracht 24, 9000 Gent CONSTRUCTIEVE PLAATSBESCHRIJVING 9 december 2016 plaatsbeschrijving bij aanvang van werken op het adres Plotersgracht 24, 9000 Gent Pien Hoogervorst Mathieu Vande Voorde Liselotte Verhofstadt 3MAK B Vastgoed

Nadere informatie

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda Jan van Riebeecklaan 111, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 22-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Opleiding Vastgoed-Makelaardij. Opleidingsonderdeel Waardebepaling. Lector werkcollege Thomas Couckuyt

Opleiding Vastgoed-Makelaardij. Opleidingsonderdeel Waardebepaling. Lector werkcollege Thomas Couckuyt Opleiding Vastgoed-Makelaardij Opleidingsonderdeel Waardebepaling Lector werkcollege Thomas Couckuyt Studenten Simon Pieters (201424739) Mathieu Vande Voorde (201425323) Academiejaar 2015-2016 Algemeen

Nadere informatie

Aan De Heer David Baudeweyns Vijfstraten 2a Keerbergen. 02 maart Betreft: Schatting Park Tremeland 16 te 3120 TREMELO

Aan De Heer David Baudeweyns Vijfstraten 2a Keerbergen. 02 maart Betreft: Schatting Park Tremeland 16 te 3120 TREMELO Aan De Heer David Baudeweyns Vijfstraten 2a 3140 Keerbergen 02 maart 2017 Betreft: Schatting Park Tremeland 16 te 3120 TREMELO Geachte Heer Baudeweyns, Het aangevraagde schattingsverslag is inmiddels afgewerkt.

Nadere informatie

TE KOOP. Kastanjelaan K.K GN Hoensbroek

TE KOOP. Kastanjelaan K.K GN Hoensbroek Kastanjelaan 146 6431 GN Hoensbroek TE KOOP 265.000 K.K. Kastanjelaan 146 6431 GN Hoensbroek Inleiding EEN KARAKTERISTIEK VRIJSTAANDE WONING MET EEN ZEER RUIM PERCEEL AAN DE ACHTERZIJDE GELEGEN! U KRIJGT

Nadere informatie

Opmaken van een taxatierapport Niet-periode gebonden evaluatie

Opmaken van een taxatierapport Niet-periode gebonden evaluatie Hogeschool Gent Faculteit Natuur en Techniek Bachelor in het vastgoed - makelaardij Waardebepaling 1 Thomas Couckuyt Academiejaar 2015-2016 Opmaken van een taxatierapport Niet-periode gebonden evaluatie

Nadere informatie

Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te:

Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te: Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te: W. Van Nassaustraat 51 en 53 te 9000 GENT H. Metdepenningenstraat 14 te 9000 GENT W. Van Nassaustraat 51 + 53 en H. Metdepenningenstraat

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT. Londenstraat 72, 9000 GENT IDENTIFICATIE. Charlotte Cree lle Louise Aers Vastgoed Makelaardij 2B

TAXATIERAPPORT. Londenstraat 72, 9000 GENT IDENTIFICATIE. Charlotte Cree lle Louise Aers Vastgoed Makelaardij 2B Charlotte Cree lle Louise Aers Vastgoed Makelaardij 2B TAXATIERAPPORT Londenstraat 72, 9000 GENT IDENTIFICATIE Taxateur Charlotte Cree lle Louise Aers Aanvragers Financie le instelling (waarbij dhr en

Nadere informatie

Augustuslaan 56, Beuningen Gld

Augustuslaan 56, Beuningen Gld Augustuslaan 56, Beuningen Gld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 25-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Jean Sibeliusstraat 87 3069 MJ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 249.500 K.K. Zeer net afgewerkte 4 kamer

Nadere informatie

Brochure. De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 975.000,-- k.k.

Brochure. De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 975.000,-- k.k. Brochure De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 975.000,-- k.k. Omschrijving De Beaufortlaan 12 - Driebergen-Rijsenburg Charmante riet-gedekte VILLA op riant perceel In de lommerrijke buurt

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Gelegen aan één van de mooiste lanen in Driebergen ligt deze royale, karakteristieke

Nadere informatie

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop Eerste Blokweg 29, Vroomshoop Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 24-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Wielingen 6 - Brielle Vraagprijs 595.000,= k.k. Omschrijving Vrijstaande villa met garage op een fraaie locatie in de geliefde wijk Nieuwland. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 7 are 20 ca!

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 7 are 20 ca! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 7 are 20 ca! 1 Mulkerbos 23 3930 Hamont - Achel Beschrijving: Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Kenmerken Overdracht Vraagprijs 215.000 k.k. Aangeboden sinds 22-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Ede Oude Arnhemseweg 35

Ede Oude Arnhemseweg 35 Ede Oude Arnhemseweg 35 357.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 115 m2 ± 380 m3 1986 3 2 / 3 optioneel ± 383 m2 Aanvaarding in overleg Mooi gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Kleikoeleweg K.K CC Landgraaf

TE KOOP. Kleikoeleweg K.K CC Landgraaf Kleikoeleweg 63 6373 CC Landgraaf TE KOOP 289.000 K.K. Kleikoeleweg 63 6373 CC Landgraaf Inleiding PRACHTIGE RUIME VRIJSTAANDE WONING MET DUBBELE GARAGE! U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE HYPOTHEEKANALYSE,

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving U p. 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving UInstapklaar, recent appartementje (2 de verdiep). Twee slaapkamers, balkon, lift, kelder & zolder. Zeer energiezuining. UCentrum Aarschot. Aarschot, Leuvensesteenweg

Nadere informatie

Zandhovenstraat 8, Eindhoven

Zandhovenstraat 8, Eindhoven Zandhovenstraat 8, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 245.000 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa.

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Op het einde van deze doodlopende straat ontmoet u deze perfect instapklare woning. De drie slaapkamers zijn reeds volledig afgewerkt en

Nadere informatie

Pijlhovestraat 19, Enschede

Pijlhovestraat 19, Enschede Pijlhovestraat 19, Enschede Kenmerken Overdracht Vraagprijs 192.500 k.k. Aangeboden sinds 27-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 19.250 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Kamillehof 19, Arnhem

Kamillehof 19, Arnhem Kamillehof 19, Arnhem Soort woning: Eengezinswoning Plaatsnaam: Arnhem Straat: Kamillehof Vraagprijs: 114950 Aantal kamers: 3 Bouwjaar: 1949 Inhoud: 170 m³ Perceeloppervlakte: 119 m² Woonoppervlakte: 64

Nadere informatie

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²!

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²! Herent 108 3910 Neerpelt Beschrijving: De woning omvat gelijkvloers een inkomhal met trap naar

Nadere informatie

TE KOOP. Verzorgde halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers,veranda en garage!

TE KOOP. Verzorgde halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers,veranda en garage! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Verzorgde halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers,veranda en garage! Schansweg 5 3950 Kaulille Beschrijving: Goed onderhouden halfvrijstaande woning op een

Nadere informatie

Wagenmaker 1, Middelbeers

Wagenmaker 1, Middelbeers Wagenmaker 1, Middelbeers Kenmerken Overdracht Vraagprijs 234.000 k.k. Aangeboden sinds 11-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom 21 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

TE KOOP. Opbrengsteneigendom bestaande uit 3 appartementen!

TE KOOP. Opbrengsteneigendom bestaande uit 3 appartementen! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Opbrengsteneigendom bestaande uit 3 appartementen! Kanaalstraat 12 3910 Neerpelt Beschrijving: Dit opbrengstenpand bestaat uit 3 mooie knusse appartementen

Nadere informatie

Royale hoekwoning in rustige villawijk

Royale hoekwoning in rustige villawijk Royale hoekwoning in rustige villawijk Hartenveld 25 Almere www.hartenveld25.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 322 m² 1999 in overleg 385.000 k.k. Bijzonderheden Soort

Nadere informatie

Tarwehullen 37, Assen

Tarwehullen 37, Assen Tarwehullen 37, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 209.000 k.k. Aangeboden sinds 24-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 20.900 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

ZETSTEE 99 ZUIDLAREN k.k.

ZETSTEE 99 ZUIDLAREN k.k. ZETSTEE 99 ZUIDLAREN 389.000 k.k. www.zetstee99.nl Zetstee 99, Zuidlaren Let op: er zijn restylefoto's gemaakt om te laten zien hoe de living op een heel eenvoudige manier een metamorfose verkrijgt. Andere

Nadere informatie

TE KOOP. Herenstraat K.K Hoeselt. Immofusion Heusden-Zolder. Schootstraat Heusden-Zolder

TE KOOP. Herenstraat K.K Hoeselt. Immofusion Heusden-Zolder. Schootstraat Heusden-Zolder TE KOOP 895.000 K.K. Immofusion Heusden-Zolder Schootstraat 254 3550 Heusden-Zolder 78787870 info@immofusion.be Herenstraat 17 3730 Hoeselt Herenstraat 17 3730 Hoeselt Inleiding Klassevilla in moderne

Nadere informatie

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 20-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Boechout (2530) 1.000,- / maand Grote bel-etage op top-locatie in Boechout 3 1 ja De

Nadere informatie

Waardebepaling onroerend goed Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 123 Opgemaakt door: Grabowski Dylan Schatter-expert 0496 /

Waardebepaling onroerend goed Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 123 Opgemaakt door: Grabowski Dylan Schatter-expert 0496 / Waardebepaling onroerend goed Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 123 Opgemaakt door: Schatter-expert Opgemaakt op: 21/06/2018 Waardebepaling onroerend goed Inleiding Opdrachtgever Voornaam + naam / benaming Rijksregisternummer

Nadere informatie

Prachtig handelspand met ruim appartement

Prachtig handelspand met ruim appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Handelspand met woonst Niel (284 5) 690.000,- Prachtig handelspand met ruim appartement 3

Nadere informatie

HALMERSINGE 8 ZUIDLAREN

HALMERSINGE 8 ZUIDLAREN HALMERSINGE 8 ZUIDLAREN 289.000 k.k. www.halmersinge8.nl Halmersinge 8, Zuidlaren Op loopafstand van het centrum ligt deze uitstekend onderhouden, gerieflijke en fraai uitgebouwde twee onder één kapwoning

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Burgwal 32, Oss Kenmerken Overdracht Vraagprijs 135.250 k.k. Aangeboden sinds 21-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom 13.950 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Venkelstraat 26, Tholen

Venkelstraat 26, Tholen Venkelstraat 26, Tholen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 231.500 k.k. Aangeboden sinds 19-03-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

RONDESTRAAT 40 DEURSEN-DENNENBURG 189.500 k.k. www.rondestraat40.nl Rondestraat 40, Deursen-dennenburg Wonen met dat echte dorpsgevoel Prachtige kansen voor wie altijd al in een echte landelijke kern wilde

Nadere informatie

Planetenlaan 17, Assen

Planetenlaan 17, Assen Planetenlaan 17, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 239.000 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Weerselostraat 22, Tilburg

Weerselostraat 22, Tilburg Weerselostraat 22, Tilburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 10-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

ALSEMSTRAAT 10 HOOGVLIET 137.500 k.k. www.alsemstraat10.nl Omschrijving Deze ruime ééngezinswoning is gesitueerd in een rustige straat van de wijk "Westpunt" nabij het "Ruigplaatbos" en de "Oude Maas"

Nadere informatie

TE KOOP. Grubbelaan K.K GE Hoensbroek

TE KOOP. Grubbelaan K.K GE Hoensbroek Grubbelaan 55 6431 GE Hoensbroek TE KOOP 187.500 K.K. Grubbelaan 55 6431 GE Hoensbroek Inleiding RUIME HOEKWONING MET DUBBELE GARAGE AAN DE ACHTERZIJDE! U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE HYPOTHEEKANALYSE,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 330.000,- kosten koper Bouwjaar : 1988 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 127 m² Inhoud : circa 533 m³ Perceel : circa 235 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard

Nadere informatie

Julie De Baere & Laura De Maeyer

Julie De Baere & Laura De Maeyer Julie De Baere & Laura De Maeyer Vastgoedportefeuille HoGent-MAK-2015-Digitale media Prijs 350.000 Karakteristieke woning, recentelijk gerenoveerd met tuin en prachtig open zichten te koop in Zuidzande

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkepad K.K RM Tilligte

TE KOOP. Kerkepad K.K RM Tilligte Kerkepad 11 7634 RM Tilligte TE KOOP 398.000 K.K. Kerkepad 11 7634 RM Tilligte Inleiding Op zoek naar rust en ruimte voor iedereen? Hier kan het nog gewoon. Op royale kavel aan de rand van het dorp Tilligte

Nadere informatie

Brederostraat 24, Breda

Brederostraat 24, Breda Brederostraat 24, Breda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 419.000 k.k. Aangeboden sinds 29-04-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Maurice Roelantslaan KOKSIJDE (Sint-Idesbald)

Maurice Roelantslaan KOKSIJDE (Sint-Idesbald) Informatiebrochure Maurice Roelantslaan 14 8670 KOKSIJDE (Sint-Idesbald) ALGEMEEN PRIJS: 515.000 EUR Contact & plaatsbezoek: Van Erps Dennis (GSM 0479/22 64 90) Type onroerend goed: Ruimtelijke ordening:

Nadere informatie

AAK 5, KROPSWOLDE k.k.

AAK 5, KROPSWOLDE k.k. AAK 5, KROPSWOLDE 649.000 k.k. www.aak5.nl Aak 5, Kropswolde Zo vanaf uw eigen steiger het water in om te zwemmen, varen of vissen? In de winter heerlijk schaatsen vanuit uw tuin? Hier kan het. Want deze,

Nadere informatie

SCHATTINGSVERSLAG. Aard : Opbrengsteigendom: 1 studio, 4 kamers. Ligging : Kempische steenweg 22 te 3500 Hasselt

SCHATTINGSVERSLAG. Aard : Opbrengsteigendom: 1 studio, 4 kamers. Ligging : Kempische steenweg 22 te 3500 Hasselt Schatter: Henri Matisselaan 16 Datum opdracht: 26/05/15 1140 Evere Datum plaatsbezoek: 04/06/15 Verstuurd naar Record op: 12/06/15 Fax 02/728.91.69 Bemiddelaar: DHA, Dhr Neyens Geert e-mail voornaam.naam@recordgroup.be

Nadere informatie

Diepenbrocklaan 68 Tilburg

Diepenbrocklaan 68 Tilburg Diepenbrocklaan 68 Tilburg www.woningintilburg.nl Pagina 2 van 14 maandag 19 december 2011 Inhoud Omschrijving... 3 Kenmerken... 4 Foto s... 5 Plattegronden... 10 Omgeving... 13 Pagina 3 van 14 maandag

Nadere informatie

Spartodonk 18, Maastricht

Spartodonk 18, Maastricht Spartodonk 18, Maastricht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 269.000 k.k. Aangeboden sinds 02-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 369425 Benissa 800.000 KENMERKEN Prijs 800.000 Woningtype Finca Woonruimte 320m² Perceeloppervlakte 1,1ha Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 369425 OMSCHRIJVING Omgeven door campo en toch

Nadere informatie

HARTENLUSTLAAN 13 BLOEMENDAAL 1.525.000 k.k. www.hartenlustlaan13.nl Hartenlustlaan 13, Bloemendaal Op een top locatie, midden in de gezellige dorpskern van Bloemendaal is de markante villa Blomstergarden

Nadere informatie

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Kenmerken Overdracht Vraagprijs 259.000 k.k. Aangeboden sinds 25-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k.

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k. ESWEG 30 ZUIDLAREN 495.000 k.k. www.esweg30.nl Esweg 30, Zuidlaren Deze unieke vrijstaande woonboerderij met 5 slaapkamers (bouwjaar 1910) is gelegen in het centrum van Zuidlaren en in het bezit van zonnepanelen,

Nadere informatie

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen Bloemaartsbeemd 5 - Rijen Ruime rustig gelegen tussenwoning voorzien van 3 slaapkamers, garage, eigen oprit en achtertuin op het zuidwesten. Vraagprijs 199.000,- k.k. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Refelingse Erven 4, Nuenen

Refelingse Erven 4, Nuenen Refelingse Erven 4, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin!

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Oostdijk 219, 3261 KE Oud-Beijerland Deze dijkwoning met klein plaatsje aan de voorzijde en tuin met berging aan de achterzijde is gebouwd begin 1900

Nadere informatie

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch In groene woonwijk nabij winkels en alle voorzieningen treft u deze opvallend ruime tussenwoning met mooi aangelegde tuin Jasmijnlaan 50, Oudenbosch NU TE KOOP Ruime woning met 4 slaapkamers Grote jaren

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Mergen 12, Mill Kenmerken Overdracht Vraagprijs 297.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

TE KOOP. Zeer goed onderhouden woning met 5 slaapkamers!

TE KOOP. Zeer goed onderhouden woning met 5 slaapkamers! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Zeer goed onderhouden woning met 5 slaapkamers! Teutenlaan 9 3990 Peer Beschrijving: Residentieel gelegen in een rustige straat in de deelgemeente Kleine

Nadere informatie

TE KOOP. Wolfswaard K.K CH Beesd. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem

TE KOOP. Wolfswaard K.K CH Beesd. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem TE KOOP 339.500 K.K. Wiebox makelaars Kazerneplein 35 4201 MB Gorinchem 0183 76 38 24 info@wiebox.nl Wolfswaard 19 4153 CH Beesd Wolfswaard 19 4153 CH Beesd Inleiding INSTAPKLARE WONING. Deze woning is

Nadere informatie

Marie Curielaan 48, Utrecht

Marie Curielaan 48, Utrecht Marie Curielaan 48, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 186.500 k.k. Aangeboden sinds 03-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Hogeborg 46. Te Koop CM Maastricht (De Heeg) Vraagprijs k.k.

Hogeborg 46. Te Koop CM Maastricht (De Heeg) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 210.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 210.000 k.k. Status Verkocht Oplevering in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning, Hoekwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Onderhoud binnen

Nadere informatie

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond Tevens slaap- en badkamer op de begane grond HOLLANDSE HOEVE 19 5521 SE EERSEL VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34

BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34 BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34 Een in 2003 geheel gerenoveerd pand in het centrum van Bolsward. Momenteel in gebruik als dubbele woning (bovenwoning is geheel zelfvoorzienend met eigen opgang en nutsvoorzieningen).

Nadere informatie