MERCURIUSSTRAAT 6 - DONGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MERCURIUSSTRAAT 6 - DONGEN"

Transcriptie

1 Hoofdstraat JA Rijen telefoon: (0161) telefax: (0161) MERCURIUSSTRAAT 6 - DONGEN Half vrijstaande woning, type kwadrant met verrassend veel wooncomfort en veel privacy biedende tuin op het zuiden gelegen. Enkele kernpunten van deze woning zijn; een woonkamer van 42m2, 4 slaapkamers, dakterras van 21m2, casco aanbouw en een carport. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat in het groene gedeelte van de woonwijk West I. Bouwvorm: Bestaande bouw Bouwjaar: 1996 Permanente bewoning: Ja Perceeloppervlakte: 216 m² Woonoppervlakte: 164 m² Inhoud: 452 m³ Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: ,- k.k. Deze verkoopbrochure en fotopresentatie vormen een uitnodiging tot het doen van een bod. Deze uitnodiging geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Tevens kunnen aan de informatie in deze verkoopbrochure geen rechten of aanspraken worden ontleend.

2 Locatie gegevens Adres gegevens Mercuriusstraat WB DONGEN Noord-Brabant Wijk gegevens De woning is rustig gelegen aan de groene kant van de woonwijk West I, in de nabijheid van de bossen en het Wilhelminakanaal. Ideaal voor mensen die van wandelen en fietsen houden of bijvoorbeeld in het bezit van honden zijn. Via de Rijensestraatweg bent u op enkele minuten fietsafstand zo in het centrum van Dongen.

3 Omschrijving Half vrijstaande woning, type kwadrant met verrassend veel wooncomfort en veel privacy biedende tuin op het zuiden gelegen. Enkele kernpunten van deze woning zijn; een woonkamer van 42m2, 4 slaapkamers, dakterras van 21m2, casco aanbouw en een carport. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat in het groene gedeelte van de woonwijk West I. Casco aanbouw De woning is vergroot door middel van een aanbouw, echter deze is nog niet afgebouwd. De aanbouw kan bijvoorbeeld keuken worden en veel woongenot geven. De aanbouw is tot zo ver professioneel gebouwd en met zorg gezet. In de foto serie zijn visualisaties opgenomen en geven u alvast een beeld wat de mogelijkheden zijn. Begane grond Entree/hal In de royale entree een wand met glazen bouwstenen. Deze bouwstenen geven de ruimte licht en een moderne uitstraling. In de entree vindt u een toilet en de meterkast en op de vloer een tegelvloer. Woonkamer Fraaie woonkamer van circa 42m2 voorzien van een eiken houten vloer. In de woonkamer een open trap, welke op de verdieping is afgesloten met een deur. Vanuit de woonkamer twee openslaande deuren naar de (casco) aanbouw. Keuken Open keuken met hoekkeuken van ca. 6m2. Deze dient vernieuwd te worden. ** De huidige keukenruimte kan met het verplaatsen van het keukenmeubel naar de aanbouw (zie visualisaties), eventueel een grote inloopkast worden met aansluitingen voor de wasmachine.** Tuin Royale tuin van circa 11 meter diep en 8 meter breed, welke breed uitloopt aan de voorzijde. Door het kwadrantmodel is de tuin veel groter en biedt meer privacy dan menig standaard woning. Aan de voorzijde is een oprit met parkeerruimte. Naast de entree een carport, welke thans dienst doet als opslagruimte. Eerste verdieping Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een nette badkamer. Alle slaapkamer zijn uitgevoerd met dubbele beglazing. Overloop U komt op de eerste verdieping via een afsluitbare deur vanuit de woonkamer. Op de overloop een vaste kast.

4 Badkamer De badkamer is uitgevoerd met een douche, ligbad, toilet en een wastafel. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleurstelling. Slaapkamer 1 Aan de linker achterzijde ligt een grote slaapkamer van circa 13m2 groot. Slaapkamer 2 Aan de linker voorzijde gelegen slaapkamer van circa 7m2 groot. Slaapkamer 3 Aan de rechter voorzijde gelegen slaapkamer van circa 13m2 groot. De vloer van de eerste verdieping is uitgevoerd met en hoogwaardige PVC vloer. Tweede verdieping/studio van ca. 26 m2. Op de tweede verdieping is een hobbyruimte en een vierde slaapkamer. U heeft geen verlies van de ruimte onder een schuine dak. De voorzolder heeft een deur naar het fraaie dakterras van 22m2. Op dit dakterras zit u volledige privé en door de hoge ligging en de borstwering heeft u geen inkijk. De zon staat op dit dakterras vanaf de middag tot zonsondergang. Op de voorzolder is de wasmachine en droger is geplaatst, alsmede de opstelling voor de combiketel en de mechanische ventilatie unit. De AWB combiketel dateert uit Slaapkamer 4 Aan de voorzijde gelegen slaapkamer van circa 11m2. Leuk detail is het fish-eye raampje.

5 Kenmerken Algemeen Soort woning: Eengezinswoning Type woning: Halfvrijstaande woning Bouwjaar: 1996 Bouwvorm: Bestaande bouw Permanente bewoning: Ja Huidig gebruik: Woonruimte Huidige bestemming: Woonruimte Aantal kamers: 7 Aantal slaapkamers: 4 Volume: 452 m³ Perceeloppervlakte: 216 m² Woonoppervlakte: 164 m² Woonkamer: 52 m² Onderhoud binnen: Matig Onderhoud buiten: Redelijk, Goed Kadastrale gegevens Kadastrale gemeente: Sectie: Nummer: 4832 Indexnummer: Dongen A Grootte: 216 Soort eigendom: Volle eigendom Tuin Tuin: voortuin, zijtuin Ligging: Zuid Tuin diepte: 11 m Tuin breedte: 8 m Achtertuin: 88 m² Kwaliteit tuin: normaal Installaties Verwarming: Warmwater: Isolatie: C.V.-Ketel C.V.-Ketel Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Begane grond

20 1 e verdieping

21 2 e verdieping

22 Kadastrale kaart

23 Kin ERA Makelaars: Sterk door Service Als makelaar zijn we een soort duizendpoot. In de gesprekken zijn we de communicatiedeskundige en de onderhandelaar, voor de presentatie van uw object zijn we het reclamebureau, schrijver, fotograaf en drukker tegelijk, voor uw advertentie zijn we de mediaspecialist en voor de verkoop de commercieel strateeg. De veelzijdigheid van ons vak is wat ons aanspreekt. Met een persoonlijke aanpak, heldere analyse en maximale aandacht voor de aan- of verkoop van uw woning of bedrijfsobject nemen wij al uw zorgen uit handen. Uiteraard beschikken wij over een NVM lidmaatschap en zijn de makelaars van onze kantoren gecertificeerd registermakelaars (RMT). De NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) komt niet alleen op voor u als klant, maar ondersteunt de makelaar in zijn werkzaamheden. Tevens zijn wij aangesloten bij ERA, een landelijke samenwerking van makelaars met tal van terugkerende activiteiten zoals de Open Huizen Route, gezamenlijke site ( en een overzichtelijk periodiek magazine. Onze kantoren zijn gespecialiseerd in: Aan- en verkoop; Verhuur; Taxaties; Nieuwbouwverkoop en nieuwbouw initiëring; Financiële dienstverlening; Verzekeringen; Advisering van woningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten. We nodigen u van harte uit bij ons op kantoor uit of komen bij u langs. Wij zijn u graag van dienst. Kin ERA Makelaars p.s. Kijk voor ons actuele woningaanbod op of Kin ERA Makelaars is gevestigd in: Breda Ginnekenweg Gilze-Rijen Hoofdstraat Tilburg Bredaseweg

24 Informatie voor de aspirant-koper Bezichtiging Om een volledige indruk van een woning te krijgen is een bezichtiging natuurlijk onontbeerlijk. Indien u dit wenst, maken wij hiervoor graag een afspraak met u. Uw reactie Wij stellen het bijzonder op prijs wanneer u enige tijd na de bezichtiging ons op de hoogte stelt van de bevindingen, zodat wij onze verkoper kunnen informeren. Onderzoeksplicht Wij gaan ervan uit dat u, vóórdat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Daartoe behoort minimaal het bestuderen van de informatie, die door ons wordt aangeboden, eventueel het inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Bevestiging geaccepteerd bod Bij de makelaar, die bemiddelend optreedt namens de verkoper, dient u in een eventueel bod de volgende zaken aan te geven: Geboden koopsom Datum van aanvaarding Eventuele overname van roerende zaken Eventuele ontbindende voorwaarden Let op; als bieder krijgt u niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor de financiering, u dient dit bij uw bod te vermelden. Indien u een ontbindende voorwaarde voor financiering wenst op te nemen, dient bij het bod te worden aangegeven tot welk bedrag (maximaal 110%) een hypotheek benodigd is. Voor een deskundig en onafhankelijk advies omtrent de financiering kunt u uitstekend terecht bij onze hypotheekadviseur. Dit advies is gratis en geheel vrijblijvend. Over ontbindende voorwaarden moeten partijen het eens zijn vóór de koop. Belangrijk: een verkoop komt alleen tot stand, indien overeenstemming is bereikt over alle hierboven genoemde zaken. Waarborgsom/bankgarantie Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op de rekening van de notaris van zijn keuze voor het bedrag, groot 10% van de koopsom. De waarborgsom kan worden vervangen door een bankgarantie van een Nederlandse bankinstelling.

25 Koopakte Tenzij anders vermeld, zal de koopakte worden opgemaakt door Kin Era Makelaars volgens de modelkoopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. De koopakte zal binnen 5 werkdagen door partijen worden ondertekend, tenzij anders wordt afgesproken. Drie dagen bedenktijd Wat houdt dat in? Hoofdlijnen: - Een consument die een woning koopt krijgt drie dagen bedenktijd, waarin hij de overeenkomst alsnog ongedaan kan maken. De koper krijgt zo de gelegenheid om deskundigen te raadplegen en om onder een overhaast gesloten koopovereenkomst uit te komen. Van deze bedenktijd kan geen afstand worden gedaan (dwingend recht). De bedenktijd begint nadat de getekende akte of een kopie daarvan aan de koper wordt overhandigd. Om het moment van ontvangst vast te leggen dient de koper een ontvangstbevestiging in te vullen. De bedenktijd geldt alleen in geval de koopovereenkomst een woonruimte voor eigen gebruik betreft en kan slechts éénmaal worden gehanteerd. - De koop is pas gesloten als deze schriftelijk is vastgelegd en door beide partijen ondertekend. - De koop van registergoederen kan worden ingeschreven in de openbare registers en biedt bescherming tegen bijvoorbeeld later gelegd beslag op het registergoed. Bij de koop van een woning door een consument kan van het recht op inschrijving niet ten nadele van de koper worden afgeweken. Asbestclausule Asbest is in het verleden veel toegepast in de bouw vanwege de goede eigenschappen die het materiaal bezit. Sinds 1 juli 1993 is de verkoop van asbesthoudende materialen in Nederland verboden. Woningen van voor die tijd kunnen dus asbesthoudende materialen bevatten. Wanneer u meer wilt weten over asbest kunt u de brochure: Asbest in en om het huis, de meest gestelde vragen bestellen bij Distributiecentrum VROM, telefoonnummer Verantwoording De verstrekte gegevens in deze fotopresentatie zijn met zorg verzameld, waarbij de grootst mogelijke nauwkeurigheid is nagestreefd. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij, in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. Deze bijlage is bedoeld om algemene informatie te verstrekken. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Indien u na het lezen van deze bijlage nog vragen heeft of een toelichting wenst, wendt u zich dan tot onze makelaar met wie u de woning heeft bezichtigd. Hij/zij neemt graag de tijd voor u! Tenslotte Een huis kopen doet u niet ieder jaar. Verzekert u zich ervan dat alle, voor u belangrijke zaken ter sprake zijn gekomen. Schroomt u niet om onze makelaar tekst en uitleg te vragen over de woning en de te volgen (aankoop)procedure.

26 Straks plezierig wonen? Besteed voldoende aandacht aan uw hypotheek. Met het afsluiten van een goede hypotheek is immers de belangrijkste financiële beslissing in uw leven. Daarom kijken we samen met u welke hypotheekvorm het beste bij uw levensstijl en financiële situatie past. En nemen u stap voor stap mee. Zo weet u zeker dat u altijd een verantwoorde keuze maakt waardoor u met een gerust hart kunt zeggen dat u straks een hypotheek heeft die volledig op u is afgestemd. De voordelen die Kin Assurantiën en Hypotheken u biedt: De gunstigste rentetarieven en voorwaarden, dankzij een grote landelijke inkooporganisatie We doen zaken met alle belangrijke geldverstrekkers Wij zijn volstrekt onafhankelijk van de geldverstrekkers. Dus objectief in uw belang! De kwaliteit van ons advies wordt door onafhankelijke deskundigen gewaarborgd De meest voordelige maandlasten, die passen bij uw persoonlijke situatie en levensstijl We zijn helder over de kosten. U weet vooraf altijd precies waar u aan toe bent Ook voor al uw verzekeringen en pensioenen We nemen u de totale papier en regelwerk uit handen Ook na het afsluiten van uw hypotheek kunt u op ons rekenen Samen met Kin ERA Makelaars heeft u alle diensten inzake wonen onder één dak, dat is wel zo makkelijk voor u Kortom, bij Kin Assurantiën & Hypotheken krijgt u altijd een duidelijk verhaal! Door onze nauwe samenwerking met Kin ERA Makelaars kunt u vrijblijvend een afspraak maken of gerust eens binnenlopen bij één van de kantoren. U vindt ons in: Gilze en Rijen Breda Tilburg Hoofdstraat 23 Ginnekenweg 170 Bredaseweg (0161) (076) (013)

VERDISTRAAT 8 - DONGEN

VERDISTRAAT 8 - DONGEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl VERDISTRAAT 8 - DONGEN Gelegen in een rustige straat, te moderniseren tussenwoning met royale

Nadere informatie

ARCHITECT VAN BEIJSTERVELDTHOF 5 - GILZE

ARCHITECT VAN BEIJSTERVELDTHOF 5 - GILZE Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl ARCHITECT VAN BEIJSTERVELDTHOF 5 - GILZE Te huur in Gilze: Luxe patiowoning Aan een intiem hofje

Nadere informatie

BREEDSTRAAT 4 A - DONGEN

BREEDSTRAAT 4 A - DONGEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl BREEDSTRAAT 4 A - DONGEN Bouw uw droomhuis! In landelijke omgeving, maar op steenworp afstand

Nadere informatie

DIRK HARTOGSTRAAT 281 - BREDA

DIRK HARTOGSTRAAT 281 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl DIRK HARTOGSTRAAT 281 - BREDA Licht, ruimte en het mooiste uitzicht van Breda! Wonen in een appartement

Nadere informatie

PATRIJZENLAAR 13 - BAVEL

PATRIJZENLAAR 13 - BAVEL Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl PATRIJZENLAAR 13 - BAVEL Breda heeft aan de zuidrand in Bavel een schitterende nieuwbouwplan ontwikkeld,

Nadere informatie

SMIDSPAD 49 - TILBURG

SMIDSPAD 49 - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl SMIDSPAD 49 - TILBURG Aan het Smidspad worden op dit moment 2 bijzondere 2-onder-1-kapwoningen

Nadere informatie

CONCORDIASTRAAT 1 - BREDA

CONCORDIASTRAAT 1 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl CONCORDIASTRAAT 1 - BREDA Royaal 3-kamer hoekappartement (95 m²) met zonnig gesitueerd terras op het

Nadere informatie

WATERHOEFSTRAAT 17 B - TILBURG

WATERHOEFSTRAAT 17 B - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl WATERHOEFSTRAAT 17 B - TILBURG Op gunstige locatie gelegen, gemoderniseerd (september

Nadere informatie

ANNEVILLE-LAAN 49 - ULVENHOUT

ANNEVILLE-LAAN 49 - ULVENHOUT Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl ANNEVILLE-LAAN 49 - ULVENHOUT CHARMANTE, half vrijstaande jaren 30-woning gelegen op een gewilde locatie

Nadere informatie

!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 175.000,- k.k.

!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 175.000,- k.k. Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl DIJKLAAN 47 - BREDA!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij

Nadere informatie

Vraagprijs: 180.000,- k.k.

Vraagprijs: 180.000,- k.k. Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl HORST 0 ONG - GILZE Aan de rand van Gilze gelegen uniek royaal bouwperceel grenzend aan een intiem,

Nadere informatie

TUINSTRAAT 59 - TILBURG

TUINSTRAAT 59 - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl TUINSTRAAT 59 - TILBURG BELEGGINGSOBJECT. In hartje centrum gelegen, beleggingsobject

Nadere informatie

HAYDNSTRAAT TILBURG

HAYDNSTRAAT TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl HAYDNSTRAAT 128 - TILBURG Aan een rustige weg met vrij uitzicht over groenrijk plantsoen

Nadere informatie

MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN

MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN Bouwperceel Mathilde Wibautplein Rijen Bouwvorm: N.v.t. Permanente

Nadere informatie

VANAFPRIJS: 100.000,- k.k.

VANAFPRIJS: 100.000,- k.k. Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl SPUISTRAAT 7 - BREDA IDEAAL APPARTEMENT VOOR DE STARTER! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een

Nadere informatie

LIZZY ANSINGHHOF 12 - TILBURG

LIZZY ANSINGHHOF 12 - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl LIZZY ANSINGHHOF 12 - TILBURG Rustig en veilig wonen op een zeer goede locatie, op loopafstand

Nadere informatie

ZWARTVENSEWEG 98 - TILBURG

ZWARTVENSEWEG 98 - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl ZWARTVENSEWEG 98 - TILBURG Op magnifieke en bijzondere locatie midden in de bossen gelegen

Nadere informatie

Koopsom: 339.000,- v.o.n.

Koopsom: 339.000,- v.o.n. Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl BERNINI 1 - BREDA EILAND B* Type E Eigentijds, groen en omgeven door water. Eiland Bernini onderscheidt

Nadere informatie

KRONENBURGWERF 15 - BREDA

KRONENBURGWERF 15 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl KRONENBURGWERF 15 - BREDA Wonen en werken in deze Stadwoning met tuin en dakterras? Deze recent (2011)

Nadere informatie

HEINSIUSSTRAAT 2 - BREDA

HEINSIUSSTRAAT 2 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl HEINSIUSSTRAAT 2 - BREDA!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAFPRIJS,

Nadere informatie

HEUVELRING TILBURG

HEUVELRING TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl HEUVELRING 178 - TILBURG In hartje centrum gelegen ruim en uitstekend onderhouden driekamer-hoekappartement

Nadere informatie

TE KOOP OUDE BAAN TE HULTEN

TE KOOP OUDE BAAN TE HULTEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: 0161-244 844 telefax: 0161-244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl www.kinmakelaars.nl TE KOOP OUDE BAAN TE HULTEN Twee royale bouwpercelen gelegen op een prachtige

Nadere informatie

BAVELSELAAN 24 - BREDA

BAVELSELAAN 24 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl BAVELSELAAN 24 - BREDA!!! SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS,

Nadere informatie

WESTPOINT PP - TILBURG

WESTPOINT PP - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl WESTPOINT 118 + 2 PP - TILBURG Op de 30ste verdieping in het prestigieuze wooncomplex

Nadere informatie

HOGE HAM 134 B - DONGEN

HOGE HAM 134 B - DONGEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl HOGE HAM 134 B - DONGEN Gelegen in centrum van Dongen, ruim opgezet appartement van circa 150

Nadere informatie

ARGUSVLINDER 43 - BREDA

ARGUSVLINDER 43 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl ARGUSVLINDER 43 - BREDA!!! SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS,

Nadere informatie

Vraagprijs: 325.000,- k.k.

Vraagprijs: 325.000,- k.k. Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl STORMVOGEL 3 - BREDA INRUIL MOGELIJK! Bijzonder fraai, onder architectuur gebouwd woonhuis met grote

Nadere informatie

DONKVAART 9 B4 - BREDA

DONKVAART 9 B4 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl DONKVAART 9 B4 - BREDA WONEN IN EEN EIGENTIJDS INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS IN HET BRUISENDE

Nadere informatie

ACHTERSTE VEN - GOIRLE

ACHTERSTE VEN - GOIRLE Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl ACHTERSTE VEN - GOIRLE ACHTERSTE VEN 4,5 6, EN 7 NU OOK TE HUUR AANGEBODEN! In het midden

Nadere informatie

CHABOTSTRAAT 40 - BREDA

CHABOTSTRAAT 40 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl CHABOTSTRAAT 40 - BREDA Nabij het centrum van Breda gelegen recent (2011) opgeleverd ruim 3-kamer appartement

Nadere informatie

DR. BATENBURGLAAN BREDA

DR. BATENBURGLAAN BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl DR. BATENBURGLAAN 138-140 - BREDA DUBBEL UITGEBOUWD WOONHUIS MET MULTIFUNCTIONELE RUIMTE/KANTOOR EN

Nadere informatie

MARKSINGEL 42 - BREDA

MARKSINGEL 42 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl MARKSINGEL 42 - BREDA!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAFPRIJS, waarbij

Nadere informatie

VELLINGENHOEF 80 - TILBURG

VELLINGENHOEF 80 - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl VELLINGENHOEF 80 TILBURG Uitstekend onderhouden en leuke (rugaanrug) woning gelegen in

Nadere informatie

!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 175.000,- k.k.

!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 175.000,- k.k. Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl BIJVANG 30 - BREDA!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij

Nadere informatie

VIJFHAGEN 347 - BREDA

VIJFHAGEN 347 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl VIJFHAGEN 347 - BREDA!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS,

Nadere informatie

CHABOTSTRAAT 16 - BREDA

CHABOTSTRAAT 16 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl CHABOTSTRAAT 16 - BREDA Nabij het centrum van Breda gelegen recent (2011) opgeleverd ruim 3-kamer appartement

Nadere informatie

ADRIAAN VAN BERGENSTRAAT 96 - BREDA

ADRIAAN VAN BERGENSTRAAT 96 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl ADRIAAN VAN BERGENSTRAAT 96 - BREDA SCHERPE PRIJS: Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS,

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN ARENBERGLAAN 195 IN BREDA. Vraagprijs 166.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN ARENBERGLAAN 195 IN BREDA. Vraagprijs 166.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN ARENBERGLAAN 195 IN BREDA Vraagprijs 166.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Leuke eengezinswoning met 3

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl WATERLELIE 12 BREDA Perfect onderhouden, onder fraaie architectuur gebouwd, luxe vrijstaand woonhuis

Nadere informatie

Taxusstraat 50 TILBURG

Taxusstraat 50 TILBURG Taxusstraat 50 TILBURG Vraagprijs 285.000,00 kosten koper Op loopafstand van het centrum, nabij de Bredaseweg en de Ringbaan-West gelegen royale, uitstekend geïsoleerde tussenwoning. De woning is gelegen

Nadere informatie

MARKSINGEL 68 - BREDA

MARKSINGEL 68 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl MARKSINGEL 68 - BREDA Wonen met de WOW factor! Voor iedereen die van comfort houdt, een perfect afgewerkt

Nadere informatie

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Grevenbichtstraat 20 TILBURG Grevenbichtstraat 20 TILBURG Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Grevenbichtstraat 20 te Tilburg Leuke tussenwoning met erker aan de voorzijde en opbouw op de 1e verdieping, waardoor op de 1e verdieping

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN LOOIERSVELD 56 IN RIJEN. Vraagprijs ,- k.k. Kin ERA Makelaars

TE KOOP AANGEBODEN LOOIERSVELD 56 IN RIJEN. Vraagprijs ,- k.k. Kin ERA Makelaars TE KOOP AANGEBODEN LOOIERSVELD 56 IN RIJEN Vraagprijs 145.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Looiersveld 56, 5121 KG Rijen

Nadere informatie

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Aabeekstraat 21 GOIRLE Aabeekstraat 21 GOIRLE Vraagprijs 415.000,00 kosten koper Perceel 791 m² Inhoud 692 m³ Woonoppervlakte 187 m² Bouwjaar 1966 Op een goede locatie gelegen vrijstaande, uitgebouwde woning met bedrijfsruimte

Nadere informatie

TE HUUR AANGEBODEN POSTELSE HOEFLAAN 250 IN TILBURG. Huurprijs 798,05 p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE HUUR AANGEBODEN POSTELSE HOEFLAAN 250 IN TILBURG. Huurprijs 798,05 p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE HUUR AANGEBODEN POSTELSE HOEFLAAN 250 IN TILBURG Huurprijs 798,05 p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Postelse Hoeflaan 250, 5042

Nadere informatie

VAANDRIGSTRAAT 7 - ETTEN-LEUR

VAANDRIGSTRAAT 7 - ETTEN-LEUR Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl VAANDRIGSTRAAT 7 - ETTEN-LEUR VRIJSTAAND GESCHAKELD WOONHUIS (ARCHITECTUUR BOSSCHE SCHOOL) Deze luxueus

Nadere informatie

TE KOOP Bernardstraat 24, Rijen Bieden vanaf ,- kosten koper

TE KOOP Bernardstraat 24, Rijen Bieden vanaf ,- kosten koper TE KOOP Bernardstraat 24, Rijen Bieden vanaf 225.000,- kosten koper Deze twee onder één kapwoning ligt aan een rustige weg, waar praktisch alleen bestemmingsverkeer komt. De woning is gunstig gelegen ten

Nadere informatie

HOOGSCHOOR 82 - GOIRLE

HOOGSCHOOR 82 - GOIRLE Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl HOOGSCHOOR 82 - GOIRLE Bouwvorm: Bestaande bouw Bouwjaar: 2011 Permanente bewoning: Ja

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN LEIBEEMD 130 IN RIJEN. Vraagprijs 175.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN LEIBEEMD 130 IN RIJEN. Vraagprijs 175.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN LEIBEEMD 130 IN RIJEN Vraagprijs 175.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Leibeemd 130, 5121 RR Rijen Aan woonerf

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN VINCENT VAN GOGHSTRAAT 22 IN RIJEN. Vraagprijs 135.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN VINCENT VAN GOGHSTRAAT 22 IN RIJEN. Vraagprijs 135.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN VINCENT VAN GOGHSTRAAT 22 IN RIJEN Vraagprijs 135.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Vincent van Goghstraat

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN GEEFHUISHOF 75 IN TILBURG. Koopsom 285.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN GEEFHUISHOF 75 IN TILBURG. Koopsom 285.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN GEEFHUISHOF 75 IN TILBURG Koopsom 285.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Geefhuishof 75, 5021 GE Tilburg

Nadere informatie

KORVELSEWEG TILBURG

KORVELSEWEG TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl KORVELSEWEG 182 08 TILBURG Starters en studenten opgelet! Betaalbaar wonen in het centrum

Nadere informatie

Sloep 219 te Groningen

Sloep 219 te Groningen Sloep 219 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving Op leuke locatie met vrij uitzicht in de wijk Lewenborg gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met TUIN op het zuiden

Nadere informatie

PRIMUS VAN GILSPARK 29 IN

PRIMUS VAN GILSPARK 29 IN TE HUUR AANGEBODEN PRIMUS VAN GILSPARK 29 IN TILBURG Huurprijs 860,- p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Primus van Gilspark 29,

Nadere informatie

Schout Backstraat 18 TILBURG

Schout Backstraat 18 TILBURG Schout Backstraat 18 TILBURG Vraagprijs 340.000,00 kosten koper In de gewilde wijk "Zorgvlied" gelegen royale hoekwoning met voortuin, oprit, garage met carport en achtertuin op het zuidoosten. Deze woning

Nadere informatie

G. Sterringastraat 20 te Groningen

G. Sterringastraat 20 te Groningen G. Sterringastraat 20 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving In de gewilde woonwijk "de Hoornsemeer" gelegen ruime EINDWONING met aangebouwde BERGING en TUIN.

Nadere informatie

Leharstraat 137 TILBURG

Leharstraat 137 TILBURG Leharstraat 137 TILBURG Vraagprijs 225.000,00 kosten koper Aan één van de oudste straten van Tilburg ligt deze knusse, karakteristieke woning met dubbele carport en grote berging. De woning is een beschermd

Nadere informatie

Puccinihof 618 TILBURG

Puccinihof 618 TILBURG Puccinihof 618 TILBURG Vraagprijs 167.500,00 kosten koper Bouwjaar 1977 Inhoud 285 m³ Perceel 195 m² Woonoppervlakte 92 m² Leuke hoekwoning met stenen berging, drie slaapkamers, carport en parkeerplaats

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN RIJENSEWEG 20 IN DORST. Vraagprijs ,- k.k. Kin Makelaars

TE KOOP AANGEBODEN RIJENSEWEG 20 IN DORST. Vraagprijs ,- k.k. Kin Makelaars TE KOOP AANGEBODEN RIJENSEWEG 20 IN DORST Vraagprijs 499.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Rijenseweg 20, 4849 RE Dorst Op een

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN BEEKLAAN 31 IN TILBURG. Vraagprijs 227.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN BEEKLAAN 31 IN TILBURG. Vraagprijs 227.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN BEEKLAAN 31 IN TILBURG Vraagprijs 227.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Beeklaan 31, 5032 AA Tilburg In

Nadere informatie

TAXUSSTRAAT 34 - TILBURG

TAXUSSTRAAT 34 - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl TAXUSSTRAAT 34 TILBURG In het populaire "Regenboogpark" op korte afstand van centrum,

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN BAARLESEWEG IN ALPHEN. Koopsom ,- v.o.n. Kin Makelaars

TE KOOP AANGEBODEN BAARLESEWEG IN ALPHEN. Koopsom ,- v.o.n. Kin Makelaars TE KOOP AANGEBODEN BAARLESEWEG 13-03 IN ALPHEN Koopsom 209.000,- v.o.n. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Baarleseweg 13 03, 5131 BA Alphen

Nadere informatie

Meerpaal 316 GRONINGEN

Meerpaal 316 GRONINGEN Meerpaal 316 GRONINGEN Vraagprijs 129.950,00 kosten koper Deze goed onderhouden eengezinstussenwoning is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk Lewenborg. Aan de

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN PATRIJSSTRAAT 13 IN BREDA. Vraagprijs 219.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN PATRIJSSTRAAT 13 IN BREDA. Vraagprijs 219.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN PATRIJSSTRAAT 13 IN BREDA Vraagprijs 219.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving In de populaire wijk Belcrum

Nadere informatie

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Fruitweidestraat 43 - Zwolle Fruitweidestraat 43 - Zwolle Vraagprijs 205.000,= k.k. Omschrijving Fruitweidestraat 43 - Zwolle Deze royale, in jaren 30 stijl gebouwde woning is gelegen aan één van de leuke hofjes van Stadshagen. Dit

Nadere informatie

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Nieuwe Krim 38 - Coevorden Vraagprijs 265.000,-- k.k. Lamberink Garantiemakelaars Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg Tel: 0523-270174 Fax: 0523-270175 Omschrijving Nieuwe Krim 38 - Coevorden In landelijke omgeving gelegen vrijstaande

Nadere informatie

makelaardij ZIJL Lottinglaan 2 Zuidlaren

makelaardij ZIJL Lottinglaan 2 Zuidlaren makelaardij ZIJL Woningpresentatie Lottinglaan 2 Zuidlaren Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken

Nadere informatie

Geul 13 TILBURG. Vraagprijs ,00 kosten koper

Geul 13 TILBURG. Vraagprijs ,00 kosten koper Geul 13 TILBURG Vraagprijs 489.000,00 kosten koper Ligging: Laat u verrassen door wat deze woning te bieden heeft achter de voorgevel. In de populaire woonwijk de Blaak gelegen prima onderhouden, semi-bungalow

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Rooseveltstraat 118 DONGEN Rooseveltstraat 118 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe middenwoning met o.a. woonkamer met open keuken van circa 42 m², luxe keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers en multifunctionele

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN BROEKSTRAAT 56 IN MOLENSCHOT. Vraagprijs 225.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN BROEKSTRAAT 56 IN MOLENSCHOT. Vraagprijs 225.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN BROEKSTRAAT 56 IN MOLENSCHOT Vraagprijs 225.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Broekstraat 56, 5124 NK

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN LOCHTSTRAAT 2 IN GILZE. Vanafprijs ,- k.k. Kin Makelaars

TE KOOP AANGEBODEN LOCHTSTRAAT 2 IN GILZE. Vanafprijs ,- k.k. Kin Makelaars TE KOOP AANGEBODEN LOCHTSTRAAT 2 IN GILZE Vanafprijs 159.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Lochtstraat 2, 5126 ES Gilze!!! SCHERPE

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

H B Hulsmanstraat I 26, Nieuwe Pekela NIEUWE PEKELA

H B Hulsmanstraat I 26, Nieuwe Pekela NIEUWE PEKELA H B Hulsmanstraat I 26, Nieuwe Pekela NIEUWE PEKELA 135.000 k.k. Begane grond Entree; tuinkamer (ca.15m²) voorzien van trap naar zolder (ca.12m²) met vide; gang; toilet; badkamer voorzien van ligbad, douche

Nadere informatie

Scheepswerfkade 20, Stadskanaal STADSKANAAL

Scheepswerfkade 20, Stadskanaal STADSKANAAL Scheepswerfkade 20, Stadskanaal STADSKANAAL 129.000 k.k. Begane grond Entree/hal; trapopgang; meterkast (6 groepen); voorkamer (ca.11,5 m²); woonkamer (ca. 17m²); kelder; keuken (ca. 7m²) v.v. inbouwapparatuur;

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen van Heemskerckstraat 3 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Keurig onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning met berging, gelegen in rustige straat in plan West II. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen Mercuriusstraat 4 - Dongen Werkelijk perfect onderhouden kwadrantwoning met dakterras, sfeervolle veranda, carport en oprit voor meerdere auto's. Gelegen op een mooie plek in een nieuw woongebied in Plan

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN RUYSDAELSTRAAT 13 IN RIJEN. Vraagprijs 189.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN RUYSDAELSTRAAT 13 IN RIJEN. Vraagprijs 189.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN RUYSDAELSTRAAT 13 IN RIJEN Vraagprijs 189.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Ruysdaelstraat 13, 5121 WB Rijen

Nadere informatie

Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k.

Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k. Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k. Omschrijving In een rustige straat gelegen een leuk appartement met twee slaapkamers, woonkamer met aansluitend een balkon, ruime zolderverdieping

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN WILHELMINAPARK 58-B IN BREDA. Vanaf-prijs ,- k.k. Kin Makelaars

TE KOOP AANGEBODEN WILHELMINAPARK 58-B IN BREDA. Vanaf-prijs ,- k.k. Kin Makelaars TE KOOP AANGEBODEN WILHELMINAPARK 58-B IN BREDA Vanaf-prijs 325.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving RECENT VOLLEDIG GERENOVEERDE

Nadere informatie

Woonzinnig in Tilburg

Woonzinnig in Tilburg Woonzinnig in Tilburg TILBURG Humperdinckstraat 53 vraagprijs 175.000 k.k. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN BARONIESTRAAT 26 IN RIJEN. Vraagprijs 199.500,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN BARONIESTRAAT 26 IN RIJEN. Vraagprijs 199.500,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN BARONIESTRAAT 26 IN RIJEN Vraagprijs 199.500,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Baroniestraat 26, 5121 VL Rijen

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving In een fijne jonge woonwijk gelegen eengezinswoning, met voor- en achtertuin, vrijstaande stenen berging in de voortuin.

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP. Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP. Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Nimrodel 2, 5663 TE Geldrop Op

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 Fraaie, sfeervolle twee-onder-een kap woning met 4 slaapkamers, dakterras op het zuiden en garage. Zeer kindvriendelijk gelegen in woonhofje met speelvoorzieningen in De Hoge

Nadere informatie

Dongenseweg 128 TILBURG

Dongenseweg 128 TILBURG Dongenseweg 128 TILBURG Vraagprijs 565.000,00 kosten koper Op verrassende locatie treft u deze bijzonder sfeervolle vrijstaande villa met prachtig gelegen zwembad en een tweetal garages in een bosrijke

Nadere informatie

ITTERVOORT Concordiastraat 11

ITTERVOORT Concordiastraat 11 ITTERVOORT Concordiastraat 11 Vraagprijs 145.000,-- k.k. Halfvrijstaand woonhuis met royale uitbouw, met onder meer een badkamer en slaapkamer op de begane grond en zwembad in de royale achtertuin georiënteerd

Nadere informatie

Torenakker 2 BERKEL-ENSCHOT

Torenakker 2 BERKEL-ENSCHOT Torenakker 2 BERKEL-ENSCHOT Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Op zoek naar een leuke hoekwoning? U bent van harte welkom bij deze woning met keuken in de aanbouw, dakkapel op zolder, parkeren op eigen

Nadere informatie

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k.

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Omschrijving Leuke tussenwoning in de Maastrichtse wijk Heer met o.a. een omheinde tuin met 'achterom' en een afzonderlijke stenen berging. Deze

Nadere informatie

Abdijlaan 6 BERKEL-ENSCHOT

Abdijlaan 6 BERKEL-ENSCHOT Abdijlaan 6 BERKEL-ENSCHOT Vraagprijs 425.000,00 kosten koper Deze vrijstaande woning is gelegen aan een mooie laan in een rustige en gewilde woonomgeving, op een perceel van maar liefst 843 m2. Het winkelcentrum,

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

TE HUUR AANGEBODEN SMIDSPAD 31-A IN TILBURG. Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars

TE HUUR AANGEBODEN SMIDSPAD 31-A IN TILBURG. Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars TE HUUR AANGEBODEN SMIDSPAD 31-A IN TILBURG Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Smidspad 31 a, 5046 JA Tilburg Verhuurvoorwaarden:

Nadere informatie

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs 150.000,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs 150.000,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen. Weide 55 - Dongen Vanafprijs 150.000,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen. * Let op! Wij bieden u deze woning aan met een bieden vanaf prijs,

Nadere informatie