Informatiebrochure 48 huurappartementen nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure 48 huurappartementen nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk"

Transcriptie

1 Informatiebrochure 48 huurappartementen nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

2 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot en aan de rand van Broek op Langedijk. In deze nieuwe woonwijk verrijzen de komende jaren in totaal 690 woningen, zowel koop als huur. De bouw van de wijk is in verschillende fasen opgedeeld, waarbij eerst de woningen in De Centrale Buurt gebouwd worden. De bouw van de woningen is nu in volle gang. In de periode van oktober 2013 tot april 2014 worden de eerste 112 huurwoningen van Woningbouwvereniging Langedijk opgeleverd. De typen huurwoningen zijn als volgt: 47 twee- en driekamerappartementen en één maisonnette met vier kamers. 33 eengezinswoningen met de badkamer en één slaapkamer op de begane grond. 42 eengezinswoningen met slaapkamers op de 1e en 2e verdieping. Dit informatieboekje betreft de 48 appartementen in het appartementengebouw in de Centrale Buurt van de wijk. De verwachte oplevering van de appartementen gebeurt in 2 delen: Woongebouw 1 in december 2013, Woongebouw 2 in maart De wijk Westerdel in vogelvlucht Westerdel ingetekend in huidige situatie, met rechtsonder in de wijk de Centrale Buurt De Centrale Buurt, een vergrote versie op de volgende pagina (appartementengebouw geel gekleurd)

3 De Centrale Buurt (geel = appartementen, woongebouw 1 en 2)

4 2. Inschrijving en toewijzing appartementen Het appartementengebouw bestaat uit 2 losse gebouwen, in de Centrale Buurt. Op het kaartje op de vorige pagina zijn deze geel gekleurd. Alle huurwoningen, waaronder ook de 48 appartementen, worden geadverteerd op de website van de SVNK, Het adverteren gebeurt gefaseerd: gebouw 1 wordt naar verwachting in oktober 2013 geadverteerd, gebouw 2 naar verwachting in januari U kunt verderop in deze folder meer lezen over het reageren en de toewijzing. Eisen bij toewijzing Voor alle 48 appartementen geldt geen eis van minimum aantal personen: een huishouden met één persoon is dus passend voor alle appartementen. (Voor alle 75 eengezinswoningen geldt de eis dat alleen huishoudens met minimaal 2 personen mogen reageren.) De huurprijzen van alle appartementen vallen in de betaalbare sector (dat wil zeggen lager dan 681,02 waardoor er huurtoeslag mogelijk is.). Dit betekent dat er bij de toewijzing een maximale inkomenseis geldt. De maximale inkomenseis (verzamelinkomen per jaar van u en uw eventuele partner) is ,-. Woningcorporaties mogen maximaal 10% van hun woningen toewijzen aan huishoudens met een inkomen hoger dan ,- (prijspeil 2013). Als we aan deze grens komen, moeten we de inkomenseis naar beneden bijstellen naar ,- (prijspeil 2013). De inkomenseis wordt genoemd in de advertentie. 3. Het appartementengebouw: twee losse woongebouwen Het appartementengebouw bestaat uit twee losse woongebouwen met een eigen entree. Gebouw 1 en 2 zijn beiden geel gekleurd op de tekening. Gebouw 1 staat links (westelijk) en gebouw 2 rechts (oostelijk). Bij het ontwerp van de gebouwen en de woningen is met name gelet op de toegankelijkheid. Dit betekent onder meer dat de drempels in de woning maximaal 2 cm hoog zijn. Elk gebouw heeft een eigen trappenhuis met lift. Woongebouw 1 Dit woongebouw heeft vier woonlagen, met 20 appartementen. Er zijn 8 tweekamer woningen en 12 driekamerwoningen. De oppervlaktes van de tweekamer woningen variëren van 61 m 2 tot 72 m 2. De oppervlaktes van de driekamer woningen variëren van 80 m 2 tot 96 m 2. De woningen op de 3de verdieping hebben een bergzolder onder het schuine dak. Via het trappenhuis en de lift in de centrale hal heeft u toegang tot de hal op elke verdieping waaraan de toegangsdeuren van de appartementen zich bevinden. Woongebouw 2 Dit woongebouw heeft vier woonlagen, met 28 appartementen. Er zijn 4 tweekamer woningen en 23 driekamer woningen en één maisonnette met vier kamers. De oppervlaktes van de tweekamer woningen variëren van 61 m 2 tot 77 m 2. De oppervlaktes van de driekamer woningen variëren van 80 m 2 tot 100 m 2. De maisonnette is 123 m 2. Sommige woningen op de 2de verdieping en de woningen op de 3de verdieping hebben een bergzolder onder het schuine dak.

5 Woongebouw 2 is open aan de binnenzijde: een patio in de open lucht met op de begane grond een klein gemeenschappelijk binnenplein. Op elke bovenver-dieping is een galerij rondom deze patio. (In tegenstelling tot woongebouw 1; deze heeft een centrale hal op elke verdieping). Via het trappenhuis en de lift in de centrale hal heeft u toegang tot de galerijen op de eerste, tweede en derde verdieping, waaraan de toegangsdeuren van de appartementen zich bevinden. Entree en bergingen Woongebouw 1 en 2 De deur van de hoofdentree is elektrisch ontgrendelbaar vanuit de woning. De centrale hal (gebouw 1) of buitenruimte (gebouw 2) met de entrees naar de woningen is alleen toegankelijk voor bewoners en doorgelaten bezoek. De postkasten zijn voorzien van nummer-/naamplaten, met daarnaast een bellentableau, met een video-intercomsysteem. Elke woning heeft een aparte berging op de begane grond die toegankelijk is vanuit de centrale buitenruimte of hal en vanaf de buitenzijde van het gebouw. Iedere berging heeft een eigen elektra-aansluiting. Woongebouw 1 Woongebouw 2

6 4. Afwerking in de woning De binnenwanden van de woning worden behangklaar opgeleverd. De plafonds zijn voorzien van spuitwerk. De vloeren zijn voorzien van een cementdekvloer. De kozijnen van de binnendeuren zijn afgelakte stalen kozijnen met bovenlicht, en voorzien van afgelakte vlakke opdekdeuren. De woningen zijn volgens het nieuwe bouwbesluit gebouwd, wat onder andere inhoudt dat de plafonds 2,60 m hoog zijn. Keuken In de woningen wordt een standaard keukenblok geplaatst. De keuken is voorzien van een korvenladekast en twee, drie of vier bovenkasten (afhankelijk van het woningtype). Ter plaatse van het keukenblok wordt een deel van de wand boven het blad en in de kookhoek tot 1,8 m hoogte betegeld. Op de plattegrond van de woning ziet u de opstelling van de keuken. De gestippelde vlakken zijn opstelplekken voor apparatuur zoals bijvoorbeeld een koelkast. De kleur van het aanrechtblad is grijs gemêleerd en de frontjes van de kastjes zijn wit. Koken doet u hier op elektra. Omdat de woningen in Westerdel worden verwarmd door wijkverwarming kookt u op elektra; er is namelijk geen gasaansluiting in de woning. Sanitair en tegelwerk De badkamer is standaard voorzien van een betegelde douchehoek met douchegarnituur en een wastafel. De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje met kraan. De vloeren in de toiletruimte en de badkamer zijn betegeld. De wanden zijn roomwit betegeld waarbij één wand een andere kleur wordt betegeld. In de toiletruimte zijn de wanden betegeld tot een hoogte van circa 1,6 m, in de badkamer tot een hoogte van circa 1,8 m, in de douchehoek tot ongeveer 2,4 m. Boven het tegelwerk zijn de wanden in het toilet en badkamer voorzien van wit spuitwerk. In sommige woningen is het mogelijk om in de badkamer een tweede toilet te laten plaatsen, tegen betaling van een huurverhoging. Laag Energieverbruik Alle woningen hebben een A+ energielabel. Dit is het bijna hoogst haalbare energielabel en betekent dat de woningen zeer energiezuinig zijn. Dit komt omdat de woningen zeer goed geïsoleerd zijn. Uw energierekening zal daarom relatief laag zijn. Installaties Verwarming en warm water Alle woningen in de wijk Westerdel worden verwarmd door middel van een warmtenet in de wijk. Dit is een duurzame manier van verwarmen en warm water gebruik. Het warme water komt via een warmte-unit in de meterkast de woning binnen. Alle woningen krijgen een eigen warmtemeter. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de warmte en het warme water wat u zelf gebruikt. De woning wordt verwarmd door radiatoren. Ventilatie De ventilatie van de woning gaat door middel van een tijd gestuurd ventilatiesysteem dat is geplaatst in de technische ruimte. Deze is bedienbaar nabij de keuken.

7 Electra, telefoon, televisie en internet Er wordt standaard een kabel- en telefoonaansluiting in de woonkamer aangebracht. Conform de huidige wetgeving worden rookmelders geplaatst die op het elektranet zijn aangesloten. Wasmachine en droger In de berging in de woning is een opstelplaats voor een wasmachine en droger (soms op elkaar, soms naast elkaar). Er is geen afvoer voor de droger; u kunt dus alleen een condens-droger plaatsen. Video-Intercominstallatie voor bezoekers In de woning bevindt zich de video-intercominstallatie waarmee ook de hoofdtoegangsdeur in de centrale hal wordt bediend. Dit betekent dat u de bezoeker die aanbelt kunt zien en spreken voordat u deze toegang geeft tot het gebouw. Balkons Alle appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping hebben een privébalkon. Dit balkon is voorzien van een glazen afscheiding. Terrassen en erfafscheiding Langs de privéterrassen wordt in sommige gevallen een privacyscherm geplaatst en de terrassen worden bestraat. Om de privéterrassen worden hagen aangeplant. In de huurovereenkomst worden er voorwaarden gesteld om de aangeplante hagen in stand te houden; de huurders mogen deze dus niet verwijderen of verplaatsen. Ook het plaatsen van schuttingen is niet toegestaan; dit wordt opgenomen in de huurvoorwaarden. Parkeren Er worden rondom de gebouwen door de gemeente Langedijk voldoende nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Afval Er worden door de gemeente ondergrondse afvalcontainers geplaatst. De bewoners krijgen hiervoor een toegangspas.

8 5. Inschrijven De appartementen worden niet tegelijk geadverteerd, maar in volgorde van oplevering. Er wordt per woongebouw geadverteerd op de website U kunt op deze advertenties reageren als u ingeschreven staat als woningzoekende op deze website. Advertentie SVNK (onder voorbehoud!) Woongebouw 1 (20 woningen): Oktober 2013 (verhuur december 2013) Woongebouw 2 (28 woningen): Januari 2014 (verhuur maart 2014) De maximale inkomenseis (verzamelinkomen per jaar van u en uw eventuele partner) is ,-. Woningcorporaties mogen maximaal 10% van hun woningen toewijzen aan huishoudens met een inkomen hoger dan ,- (prijspeil 2013). Als we aan deze grens komen, stellen we de inkomenseis naar beneden bij naar ,- (prijspeil 2013). De inkomenseis wordt genoemd in de advertentie. 6. Toewijzing Nadat de inschrijving op de website van SVNK is gesloten, zijn de kandidaten bekend. De ranglijst wordt bepaald door de inschrijftijd van de kandidaat. Hoe langer u ingeschreven staat, hoe hoger u op de lijst eindigt. Er geldt géén voorrang voor mensen met een zorgindicatie. Kandidaat 1 mag eerst kiezen uit alle woningen in de betreffende advertentie, kandidaat 2 uit de overgebleven woningen, enzovoorts. Bezichtiging woningen Per advertentie worden ongeveer 60 kandidaten (die het hoogst geëindigd zijn) schriftelijk uitgenodigd voor een bezichtiging. De bezichtigingsdatum staat in de advertentie, zodat u hier alvast bij de inschrijving rekening mee kunt houden. Tijdens deze bezichtiging ontvangen deze kandidaten van ons informatie over alle woningen, is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kunt u bepalen voor welke woning u in aanmerking wilt komen. Na de bezichtiging dient u binnen 1 dag uw keuze aan ons doorgeven. Acceptatiegesprekken Als u in aanmerking komt voor een woning, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Deze gesprekken vinden plaats in de week na de bezichtiging. Tijdens dit gesprek controleren wij uw gegevens, waarna u een acceptatieformulier tekent. Door ondertekening van dit formulier komen wij overeen dat u de woning krijgt toegewezen en dat u de woning gaat huren. De huurovereenkomst wordt op de dag van de oplevering van de woning getekend en vanaf deze datum gaat u ook de huur betalen. Let op dat u een IB 60 van de Belastingdienst van alle volwassenen in uw huishouden meeneemt. Dit vraagt u aan bij de Belastingtelefoon, telefoon Zonder dit formulier kunnen wij de woning niet toewijzen.

9 7. De advertenties op SVNK Er komen twee advertenties van de appartementen in woongebouw 1: één advertentie voor alle tweekamerwoningen en één advertentie voor alle driekamerwoningen. De advertenties voor woongebouw 2 worden drie maanden later geplaatst en zijn er drie: één advertentie voor alle tweekamerwoningen en één advertentie voor alle driekamerwoningen en één advertentie voor een maisonnette. U kunt op maximaal 2 advertenties per keer reageren. De publicatie van de advertenties is als volgt: Oktober 2013 (verhuur december 2013) Advertentie 1: 2-kamer appartementen Woongebouw 1 Advertentie 2: 3-kamer appartementen Woongebouw 1 Januari 2014 (verhuur maart 2014) Advertentie 3: 2-kamer appartementen Woongebouw 2 Advertentie 4: 3-kamer appartementen Woongebouw 2 Advertentie 5: 4-kamer MAISONNETTE Woongebouw 2

10 Advertentie 1 Tweekamer appartementen - Woongebouw 1 Advertentie SVNK oktober Verhuur december 2013 (onder voorbehoud) Deze advertentie omvat alle TWEE KAMER appartementen in Woongebouw 1, totaal 8 woningen waarvan 2 op de begane grond. De 6 appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. De woningen hebben een woonkamer met balkon of tuin, een open keuken, één slaapkamer, een badkamer met douche en wastafel en soms een optie tot 2e toilet, een aparte toiletruimte en een technische ruimte waar u de wasmachine kunt plaatsen. De woonoppervlaktes variëren van 61 m 2 tot 72 m 2. De appartementen op de 3e verdieping hebben een bergzolder (bereikbaar via een vlizotrap). Elke woning heeft een aparte berging op de begane grond die toegankelijk is vanuit de centrale hal en vanaf de buitenzijde van het gebouw. Iedere berging heeft een eigen elektra-aansluiting. De huurprijzen variëren van 481,20 tot 511,52,- (exclusief servicekosten). Op de overzichtstekening ziet u waar deze woningtypen zich bevinden in Woongebouw 1. Woningtypen A3 : huurprijs 481,20 (1e en 2e verdieping) A3* : huurprijs 488,77 (3e verdieping met bergzolder) A5 : huurprijs 511,52 (begane grond) Huurprijzen zijn exclusief servicekosten. Advertentie 2 Driekamer appartementen - Woongebouw 1 Advertentie SVNK oktober Verhuur december 2013 (onder voorbehoud) Deze advertentie omvat alle DRIE KAMER appartementen in Woongebouw 1, totaal 12 woningen waarvan 2 op de begane grond. De 10 appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. De woningen hebben een woonkamer met balkon of tuin, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en soms een optie tot 2e toilet, een aparte toiletruimte en een technische ruimte waar u de wasmachine kunt plaatsen. De woonoppervlaktes variëren 80 m 2 tot 96 m 2. De appartementen A1* en A2 * op de 3de verdieping hebben een bergzolder. (bereikbaar via een vlizotrap). Elke woning heeft een aparte berging op de begane grond die toegankelijk is vanuit de centrale hal en vanaf de buitenzijde van het gebouw. Iedere berging heeft een eigen elektra-aansluiting. De huurprijzen variëren van 538,09 tot 560,83 (exclusief servicekosten). Op de overzichtstekening (3 pagina s verderop) ziet u waar deze woningtypen zich bevinden in Woongebouw 1.

11 Woningtypen A1 : huurprijs 538,09 (1e en 2e verdieping) A1* : huurprijs 560,83 (3e verdieping met bergzolder) A2 : huurprijs 545,67 (begane grond en 1e verdieping) A2 : huurprijs 545,67 (1e en 2e verdieping) A2 * : huurprijs 557,05 (3e verdieping met bergzolder) Huurprijzen zijn exclusief servicekosten. Advertentie 3 Tweekamer appartementen - Woongebouw 2 Advertentie SVNK januari Verhuur maart 2014 (onder voorbehoud) Deze advertentie omvat alle TWEE KAMER appartementen in Woongebouw 2, totaal 4 woningen waarvan 2 op de begane grond. De 2 appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. De woningen hebben een woonkamer met balkon of tuin, een open keuken, één slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel, een aparte toiletruimte en een technische ruimte waar u de wasmachine kunt plaatsen. De woonoppervlaktes variëren van 61 m 2 tot 77 m 2. Het appartement A6* op de 3e verdieping heeft een bergzolder (bereikbaar via een vlizotrap) en de mogelijkheid tot het plaatsen van een 2e toilet in de badkamer tegen een huurverhoging van 2,- per maand. Elke woning heeft een aparte berging op de begane grond die toegankelijk is vanuit de centrale buitenruimte en vanaf de buitenzijde van het gebouw. Iedere berging heeft een eigen elektra-aansluiting. De huurprijzen variëren van 481,20 tot 526,70 (exclusief servicekosten). Op de overzichtstekening (2 pagina s verderop) ziet u waar deze woningtypen zich bevinden in Woongebouw 2. Woningtypen A3 : huurprijs 481,20 (1e verdieping) A3 : huurprijs 481,20 (begane grond) A4 : huurprijs 503,95 (begane grond) A6* : huurprijs 526,70 (3e verdieping met bergzolder) Huurprijzen zijn exclusief servicekosten. Advertentie 4 Driekamer appartementen - Woongebouw 2 Advertentie SVNK januari Verhuur maart 2014 (onder voorbehoud). Deze advertentie omvat alle DRIE KAMER appartementen in Woongebouw 2, totaal 23 woningen waarvan 2 op de begane grond. De 21 appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. De woningen hebben een woonkamer met balkon of tuin, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche,

12 wastafel en soms een optie tot 2e toilet, een aparte toiletruimte en een technische ruimte waar u de wasmachine kunt plaatsen. De woonoppervlaktes variëren van 80 m 2 tot 100 m 2. Sommige appartementen op de 2de en alle appartementen op de 3e verdieping hebben bergzolder (bereikbaar via een vlizotrap). Elke woning heeft een aparte berging op de begane grond die toegankelijk is vanuit de centrale buitenruimte en vanaf de buitenzijde van het gebouw. Iedere berging heeft een eigen elektra-aansluiting. De huurprijzen variëren van 538,09 tot 576,02 (exclusief servicekosten). Op de overzichtstekening (op de volgende pagina) ziet u waar deze woningtypen zich bevinden in Woongebouw 2. Woningtypen A1 : huurprijs 538,09 (begane grond, 1e en 2e verdieping) A2 : huurprijs 545,67 (begane grond, 1e en 2e verdieping) A1* : huurprijs 560,83 (3e verdieping met bergzolder) A2* : huurprijs 553,26 (3e verdieping met bergzolder) A2**: huurprijs 576,02 (2e verdieping met bergzolder) Huurprijzen zijn exclusief servicekosten. Advertentie 5 Vierkamer maisonnette - Woongebouw 2 Advertentie SVNK januari Verhuur maart 2014 (onder voorbehoud) Deze advertentie omvat een VIER KAMER MAISONNETTE in Woongebouw 2. Dit is een appartement met 2 woonlagen op de 2e en 3e verdieping (kapverdieping). De 3e verdieping is met een vaste trap bereikbaar. Deze woning is op het niveau van de woningentree bereikbaar met een lift. De woning heeft op het niveau van de woningentree een woonkamer met balkon, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en een optie tot een 2e toilet, een aparte toiletruimte en een technische ruimte waar u de wasmachine kunt plaatsen. Via een vaste trap bereikt u de derde slaapkamer. Het woonoppervlakte is circa 123 m 2. Deze woning heeft een aparte berging op de begane grond die toegankelijk is vanuit de centrale buitenruimte en vanaf de buitenzijde van het gebouw. Iedere berging heeft een eigen elektra-aansluiting. De huurprijs houden we net in de sociale sector, waardoor huurtoeslag nog mogelijk is. De netto huur zal ongeveer 680,- zijn (afhankelijk van nieuwe huurtoeslaggrens 2014). Op de overzichtstekening (op de volgende pagina) ziet u waar dit woningtype zich bevindt in Woongebouw 2. A7 : huurprijs 680,- (maisonnette op 2e en 3e verdieping) Huurprijs is exclusief servicekosten.

13 Overzichtstekening woningtypen in Gebouw 1 en 2.

14 Plattegrond A1

15 Plattegrond A1*a

16 Plattegrond A1*b

17 Plattegrond A2

18 Plattegrond A2

19 Plattegrond A2*

20 Plattegrond A2 *

21 Plattegrond A3

22 Plattegrond A3

23 Plattegrond A3*

24 Plattegrond A4

25 Plattegrond A5

26 Plattegrond A6

27 Plattegrond A7

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot

Nadere informatie

Informatiebrochure. 9 studio s pand Fameus Voorburggracht, Noord-Scharwoude. Dit is een uitgave van Woonstichting Langedijk

Informatiebrochure. 9 studio s pand Fameus Voorburggracht, Noord-Scharwoude. Dit is een uitgave van Woonstichting Langedijk Informatiebrochure 9 studio s pand Fameus Voorburggracht, NoordScharwoude Dit is een uitgave van Woonstichting Langedijk Juni 2018 9 studio s Fameus Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 2 2. Het appartementengebouw...

Nadere informatie

Informatiebrochure 62 huurappartementen Nieuwbouwproject Broekerplein Broek op Langedijk

Informatiebrochure 62 huurappartementen Nieuwbouwproject Broekerplein Broek op Langedijk Informatiebrochure 62 huurappartementen Nieuwbouwproject Broekerplein Broek op Langedijk Dit is een uitgave van Woningbouwverenging Langedijk Juli 2015 Inhoudsopgave Informatiebrochure Broekerplein 1.

Nadere informatie

36 APPARTEMENTEN NIEUWE VEILING J. VAN STOLBERGSTRAAT NOORD-SCHARWOUDE

36 APPARTEMENTEN NIEUWE VEILING J. VAN STOLBERGSTRAAT NOORD-SCHARWOUDE Dit is een uitgave van Woonstichting Langedijk november 2018 36 APPARTEMENTEN NIEUWE VEILING J. VAN STOLBERGSTRAAT NOORD-SCHARWOUDE Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 2 2. Het appartementengebouw...

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Verhuurinformatie Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1... 2 Indeling en faciliteiten... 2 3 tweekamer appartementen... 2 15 driekamer appartementen... 3 Afwerking...

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt

Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt Burgemeester Vening Meineszlaan 150 t/m 208 30 sociale huur appartementen Impressie hoek Burgemeester Vening Meineszlaan hoek Burgemeester

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen Mooiland realiseert nieuwbouwhuurwoningen in Beugen op de locatie van de (voormalige) huurwoningen aan de Brouwers-,

Nadere informatie

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk 14 Nul op de Meter woningen Groenhove te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk Deze projectdocumentatie is met zorg samengesteld. De tekst en tekeningen in deze brochure

Nadere informatie

Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat. 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011

Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat. 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011 Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat huisnummers 9 t/m 73 - postcode 3882 HS Bijsteren - fase 2.4 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011 Woonomgeving Ligging De appartementen liggen in

Nadere informatie

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Versie: 18 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50

Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50 Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Veerschuit 5 t/m 11 Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden De gemeente

Nadere informatie

Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum. 6 huurwoningen

Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum. 6 huurwoningen Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum 6 huurwoningen 2 uitbreidingsplan de thijs in wilsum Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum In Wilsum realiseert Beter Wonen 6 huurwoningen in Fase 2 van plan De Thijs.

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in de Wever 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in De Wever Mooiland realiseert vernieuwbouw huurappartementen in de Weverstraat in Gennep. Gennep is een stadje in de provincie Limburg waar

Nadere informatie

Seniorenappartementen. in Oostkapelle

Seniorenappartementen. in Oostkapelle 1 Seniorenappartementen in Oostkapelle 2 3 Seniorenappartementen in Oostkapelle met zorg naar wens Aan de Duinweg in Oostkapelle ontwikkelen Woonburg en Marsaki 31 seniorenappartementen, bedoeld voor bewoners

Nadere informatie

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

Comfortabel wonen in Empel. 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart

Comfortabel wonen in Empel. 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart Comfortabel wonen in Empel 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart 10 huurwoningen Vragen? te Empel Vlakbij het dorpshart van Empel bouwt Mooiland 10 huurwoningen voor senioren. De 10 nultredenwoningen

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 4 levensloopbestendige woningen in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan de Matjador 75 t/m 81. De postcode voor deze woningen is

Nadere informatie

Nieuwbouw in Putten RIMPELER. Fase 1 en 2A

Nieuwbouw in Putten RIMPELER. Fase 1 en 2A Nieuwbouw in Putten RIMPELER Fase 1 en 2A Wonen in Rimpeler Rimpeler is de nieuwe uitbreidingswijk in Putten waar de komende jaren ca. 340 woningen worden gebouwd. Woningstichting Putten (WSP) bouwt hiervan

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Dr. Bouwdijkstraat 21b, 21c, 21d, 21e, 21f en 25a In het centrum van Zoeterwoude Dorp Huurprijs 499,20 1 woning op de begane grond

Nadere informatie

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Praktische informatie over 80 sociale huurappartementen 1. Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van

Nadere informatie

16 seniorenappartementen in Het Groene Hart Informatiebrochure

16 seniorenappartementen in Het Groene Hart Informatiebrochure 16 seniorenappartementen in Het Groene Hart Informatiebrochure 16 seniorenappartementen in Het Groene Hart Het Groene Hart Het is zover! Een langgekoesterde wens van de Molukse gemeenschap te Lunteren/Ede

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

mijneikendonk Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij

mijneikendonk Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij mijneikendonk ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad Eikendonk verrassend wonen in de tuin van de binnenstad Eikendonk

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE 56 SOCIALE HUURWONINGEN. Brittenstein IN LEIDERDORP

VERHUURBROCHURE 56 SOCIALE HUURWONINGEN. Brittenstein IN LEIDERDORP VERHUURBROCHURE 56 SOCIALE HUURWONINGEN Brittenstein IN LEIDERDORP VERHUURBROCHURE 56 SOCIALE HUURWONINGEN In Leiderdorp bouwt aannemer Meerburg voor Rijnhart Wonen 56 sociale huurappartementen aan de

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

FORUM DEEL C. 37 sociale huurappartementen (het: o: meervoud:

FORUM DEEL C. 37 sociale huurappartementen (het: o: meervoud: FORUM DEEL C 37 sociale huurappartementen (het: o: meervoud: appartementen) Woning die deel uitmaakt van een groter gebouw hu-ren ( werkwoord: Huurde, heeft gehuurd) in gebruik nemen tegen betaling: een

Nadere informatie

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018 Salomon Levystrjitte Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen Versie: 20 november 2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Informatiebrochure Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn

Nadere informatie

Verhuurbrochure. De Weverij. 23 ruime 2-kamer stadsappartementen in Zijdebalen Blok 3 in Pijlsweerd.

Verhuurbrochure. De Weverij. 23 ruime 2-kamer stadsappartementen in Zijdebalen Blok 3 in Pijlsweerd. Verhuurbrochure De Weverij 23 ruime 2-kamer stadsappartementen in Zijdebalen Blok 3 in Pijlsweerd www.mitros.nl 2 Verhuurbrochure Zijdebalen Blok 3 De Weverij Wonen in Zijdebalen naast de historische binnenstad

Nadere informatie

Verhuurinformatie St. Vitusstraat

Verhuurinformatie St. Vitusstraat Verhuurinformatie St. Vitusstraat St. Vitusstraat 4 t/m 30 1404 HS BUSSUM Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 St. Vitusstraat... 2 Indeling en faciliteiten... 3 Afwerking... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van de 2 woningen gelegen aan de Molenweg 23a en 23b in Andijk.

Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van de 2 woningen gelegen aan de Molenweg 23a en 23b in Andijk. Algemeen Beide woningen hebben op de begane grond een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, hal en toiletruimte. Beneden is de woning rolstoeltoegankelijk. Op de eerste verdieping vindt u twee grote

Nadere informatie

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd.

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in Andijk. Deze levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Molenweg in Andijk. De postcode voor deze woningen is 1619 ET. In dit

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN DE BRINKSTRAAT 26 sociale huurwoningen Woningzoekenden tot 55 jaar krijgen voorrang 1 Een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject Midden in het centrum van

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud Oosterweijden Maurik 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud 2 10 gelijkvloerse woningen in Maurik Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer

Nadere informatie

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag Nieuwbouw 30 huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof Kollumerzwaag Versie: 14 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en informatie kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en informatie kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Borgstaete bevindt zich naast Het Meulenbelt (aan de Sportlaan). Borgstaete is een woon-zorgcomplex voor mensen die willen wonen in een groene omgeving,

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, algemene parkeerplaatsen voor de woningen aan de Zuiderzeestraat en naast de woningen aan de Noordzeestraat 15 en Noordzeestraat

Nadere informatie

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Laantje van Heijenbrock... 1 Indeling en faciliteiten... 2 4 kopwoningen en 8 tussenwoningen... 2 4 woon-werk-woningen... 2 Afwerking... 3 Tuin... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Appartementen Herdershof Serooskerke

Appartementen Herdershof Serooskerke Appartementen Herdershof Serooskerke 3 Appartementen Herdershof Ruime appartementen met balkon De centrale ligging van het gebouw zorgt ervoor dat de voorzieningen van het dorp op loopafstand bereikbaar

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN FASE 1 21 HUURAPPARTEMENTEN BRINKSTRAAT De Brinkstraat wonen in het centrum van Putten! Een gezichtsbepalend nieuwbouwproject, dat een prominente plek in het centrum van Putten

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede 19 nieuwbouw appartementen in de vrije sector Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede Aan de oever van de Spaarne, naast het Spaarne ziekenhuis in Heemstede, staat Aurora. Een kleinschalig,

Nadere informatie

Gysbert Japicxstrjitte Kollum

Gysbert Japicxstrjitte Kollum P a g i n a 1 Gysbert Japicxstrjitte Kollum Nieuwbouw 15 levensloopbestendige huurwoningen P a g i n a 2 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Wat gaan we bouwen? 4 3. Plattegronden 5 4. Huurprijzen

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan

Nadere informatie

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen De Hoek Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith Prachtig gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Lobith Lobith is onderdeel van de groene en waterrijke gemeente Rijnwaarden in de provincie Gelderland

Nadere informatie

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, openbaar. Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het openbare binnenterrein en langs de openbare weg. Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

Markendaalseweg 285 4811KC Breda 214.500,- k.k. Appartement In het centrum gelegen, bieden wij namens één van onze relaties te koop aan een goed onderhouden 2-kamer appartement (maisonnette) met fraaie

Nadere informatie

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking... 13 6. Keuzemogelijkheden...

Nadere informatie

WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN. 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof

WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN. 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof 2 grondgebonden woningen voor 55+ 2 appartementen op de begane grond 2 appartementen op de verdieping zonder lift Dorpsvernieuwingsproject

Nadere informatie

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Wijk Oosterdalfsen, oplevering vanaf voorjaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 44 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Oosterdalfsen in Dalfsen. Het

Nadere informatie

Te huur 15 ééngezinswoningen. Stakenbeek

Te huur 15 ééngezinswoningen. Stakenbeek Te huur 15 ééngezinswoningen Stakenbeek Wonen aan de Groene Loper! Stakenbeek Park Stakenkamp Groene Loper Aan de rand van het centrum van Oldenzaal is nieuwbouwlocatie Stakenbeek in ontwikkeling. Een

Nadere informatie

Informatieboekje. project Oosterhaar. 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur

Informatieboekje. project Oosterhaar. 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur Informatieboekje project 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur Overzicht Het project bestaat uit drie delen Appartementen Anjerplein 43 appartementen boven het winkelcentrum. De winkels komen

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Bouwblok: C 6 patio woningen. Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals

Bouwblok: C 6 patio woningen. Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals Nieuwbouw 31 won. Kerkveld Vaals Bouwblok: C 6 patio woningen C Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals pagina Omschrijving nieuwbouw 31 woningen Woningstichting Vaals bouwt in het Kerkveld Vaals 31 huurwoningen,

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen 2 13 toekomstbestendige woningen Aan het Baentje in Grijpskerke ontwikkelt Zeeuwland 4 woningen. In Veere aan de Charlotte van Bourbonlaan

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Hebben de woningen eigen parkeerplaatsen? Nee, parkeren kan langs de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 17 gezinswoningen voor starters in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan Matjador 63 t/m 73 en 83 t/m 103. De postcode voor deze

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

5 Appartementen Lange Dreef 2 5 APPARTEMENTEN LANGE DREEF 2A, 2B, 2C, 2D, 2E

5 Appartementen Lange Dreef 2 5 APPARTEMENTEN LANGE DREEF 2A, 2B, 2C, 2D, 2E 5 Appartementen Lange Dreef 2 5 APPARTEMENTEN LANGE DREEF 2A, 2B, 2C, 2D, 2E 1 2 5 Appartementen Lange Dreef 2 INHOUD In deze brochure treft u de volgende zaken aan: Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Situatie

Nadere informatie

WONEN IN HULZEBRAAK INHOUDSOPGAVE

WONEN IN HULZEBRAAK INHOUDSOPGAVE WONEN IN HULZEBRAAK In de wijk Hulzebraak zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Tussen de straten de Dierenriem en de Schorpioen komen nieuwe eengezinswoningen van Huis & Erf. Graag laten we u zien

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen Nee, u

Nadere informatie

Dreef 24 4875AC Etten-leur 189.500,- k.k. Appartement IN PRIJS VERLAAGD! In het centrum gelegen, bieden wij namens één van onze relaties te koop aan een goed onderhouden 3-kamer hoekappartement met

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Kleine Vos 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Situatie Kadastraal bekend, gemeente

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in het nieuwbouwplan Schuitvaerder in Onderdijk. Deze woningen, van het type Aak, zijn geschikt voor alle doelgroepen. De woningen zijn

Nadere informatie

Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool

Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein. Is het een afgesloten parkeerterrein? Ben ik verplicht om een parkeerplaats

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. De woningen hebben een moderne architectuur met een warme kleurstelling. Veel aandacht is besteed aan gemak en functionaliteit. Daarnaast voldoen de huurwoningen aan de modernste eisen. Dit houdt in dat

Nadere informatie

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp Habeko wonen gewoon goed Weidelanden Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp 6 appartementen en 6 maisonnettes op een mooie

Nadere informatie

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Weerdhuisweg nummer 14, 16, 18, 20, 22 en 22A, oplevering in najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat zes duurzame nieuwe huurwoningen bouwen aan

Nadere informatie

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Wijk Westerbouwlanden, oplevering vanaf najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 25 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Westerbouwlanden in Nieuwleusen.

Nadere informatie

Algemene informatie 30 woningen stationslocatie

Algemene informatie 30 woningen stationslocatie Algemene informatie 30 woningen stationslocatie Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen?

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen Verhuurinformatie Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum 4 appartementen op de begane grond Impressie van de woningen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Jacob van Campenlaan... 2 Indeling en

Nadere informatie

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren.

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. 16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen

Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen Verhuurbrochure mei 2015 Voorwoord Woonzorgcomplex Borgstaete bevindt zich naast Het Meulenbelt (aan de Sportlaan). Borgstaete is een woon-zorgcomplex voor mensen

Nadere informatie

Zeven woningen Hoefslag in Westerhoven

Zeven woningen Hoefslag in Westerhoven Zeven woningen Hoefslag in Westerhoven Inhoudsopgave Inleiding De woningen Situatie Gevels Plattegronden Plattegrond en doorsnede berging Aandachtspunten bij oplevering van een nieuwe woning Informatie

Nadere informatie

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd.

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd. Nieuwbouw Kerkrade-West U zoekt een ruime, energiezuinige woning met tuin en berging, in een rustige buurt? Dan is dit prachtig gelegen nieuwbouwproject aan de rand van het nog aan te leggen Park West

Nadere informatie

Karnsberg 196 4871JA Etten-leur 169.000,- k.k. Appartement In het meest schitterende gedeelte in het appartementencomplex De Brandsehof in de woonwijk De Keen is deze zeer goed onderhouden 2-kamerappartement

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 26. Huurprijs 865,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 26. Huurprijs 865,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Achterom 26 Huurprijs 865,-- p.m. De in 2010 opgeleverde drie kamer maisonnette tussenwoningen hebben twee woonlagen, gelegen op de tweede

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Molenwal in Westkapelle ontwikkelt Zeeuwland 12 toekomstbestendige woningen. Westkapelle staat bekend om de vuurtoren

Nadere informatie

Proef de sfeer Ervaar de rust 46 fraaie huurappartementen. Appartementencomplex Musette in Boxmeer Nieuwbouwwijk Weijerstaete

Proef de sfeer Ervaar de rust 46 fraaie huurappartementen. Appartementencomplex Musette in Boxmeer Nieuwbouwwijk Weijerstaete Proef de sfeer Ervaar de rust 46 fraaie huurappartementen Appartementencomplex Musette in Boxmeer Nieuwbouwwijk Weijerstaete Wonen en genieten in Musette Midden in een bosrijke omgeving ligt de nieuwbouwwijk

Nadere informatie

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand Te huur Het Leeuwse Veld Fase 7 Beneden-Leeuwen Een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen. Fase 7 bestaat uit diverse woningtypen gelegen in een hofje met een landelijk

Nadere informatie

RIJNVESTE 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN HAZERSWOUDE-RIJNDIJK

RIJNVESTE 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN HAZERSWOUDE-RIJNDIJK 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN RIJNVESTE HAZERSWOUDE-RIJNDIJK Inhoudsopgave Algemene informatie 3 De bouw is gestart 3 Levensloopbestendig, voor alle leeftijden 3 Een eigen berging 3 Parkeerplaatsen 3 Veiligheid

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen

Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen - 1 - 25 Nieuwe huur eengezinswoningen in Volgerlanden Oost Voor u ligt het informatieboekje over de 25 huur eengezinswoningen in Volgerlanden Oost. De

Nadere informatie

42 woningen Molenbeek Oost

42 woningen Molenbeek Oost 42 woningen Molenbeek Oost Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke

Nadere informatie