VACATURE Logistiek medewerker - Statutair

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VACATURE Logistiek medewerker - Statutair"

Transcriptie

1 Departement: Facilitaire Diensten Dienst: Magazijn VACATURE Logistiek medewerker - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg en residentiële ouderenzorg. Wat houdt je functie in? Als logistiek medewerker sta je in voor het magazijnbeheer voor onze organisatie. Je verzorgt de administratie die hier bij hoort en verwerkt de voorraadgegevens in de bijhorende software. Je staat in voor de opmaak van bestelbonnen. Daarnaast volg je de lopende contracten met onze leveranciers op. Voor de verdeling van goederen tussen onze sites (verschillende woonzorgcentra, welzijnsbureaus en kantoren van OCMW Leuven) en ga je als chauffeur de baan op. Je rapporteert aan de teamcoördinator Logistiek. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Welk profiel zoeken we? - Je bent een zelfstandig werker die streeft naar veiligheid en nauwkeurigheid - Fysiek werk schrikt je niet af (heffen en tillen van goederen kan regelmatig voorkomen) - Je beschikt over een diploma van het secundair onderwijs of gelijkgesteld. Ben je een laatstejaarsstudent of heb je een buitenlands diploma? zie bijlage 2 - Je beschikt over een rijbewijs C of bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid om binnen 1 jaar je rijbewijs C te behalen. Wat bieden we je aan? 1. Loon en contract - Aanstelling in statutair verband, met een inlooptijd van 6 maanden. - Als je slaagt voor de selectieproef word je opgenomen in een wervingsreserve (3 jaar geldig, mogelijks verlengbaar). Bij een nieuwe vacature contacteren we de kandidaten op deze lijst in volgorde van hun behaalde resultaat. - Je startloon is afhankelijk van je anciënniteit. Anciënniteit opgebouwd in de publieke sector neem je onbeperkt mee, relevante privéanciënniteit wordt beperkt tot 10 jaar. De functie is ingeschaald op niveau C1-C2-C3: - Loon van minimum 1852,51 bruto per maand o.b.v. 0 jaar anciënniteit. - Loon van minimum 2255,83 bruto per maand o.b.v. 10 jaar anciënniteit. 2. Aanvullende voordelen - Maaltijdcheques van 8, met een eigen bijdrage van 1,14 - Fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk - Gunstige verlofregeling: 35 vakantiedagen bij voltijdse tewerkstelling, 14 feestdagen en vrij op de maandag van Leuven Kermis! - Glijdende werkuren - Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden - Gratis hospitalisatieverzekering voor jezelf, interessante tarieven voor je gezinsleden

2 - Samenaankoopdienst KUL vb. kortingen bij pretparken, handelaars, Wat zijn de vereisten (toelatings- en aanwervingsvoorwaarden)? - Bij je indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag op dat moment niet ouder zijn dan 3 maanden. - Je geniet de burgerlijke en politieke rechten. - Je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie. Voor indiensttreding vindt er een medisch onderzoek plaats. - Je voldoet aan de gevraagde diploma en/of ervaring. - Je slaagt voor een vergelijkende selectieproef. - Je voldoet aan de vereiste over de taalkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966 Hoe solliciteren? Solliciteren kan je tot en met 15 augustus Je doet dit online via de link (klik daarna op HIER en klik door naar de vacature). Laad volgende documenten allemaal op bij je sollicitatie: 1. Nederlandstalige motivatiebrief 2. Uitgebreid en overzichtelijk Nederlandstalig Cv 3. Kopie van het vereiste diploma (zie pg. 1 onder 'Welk profiel zoeken we') Opgelet, bij een onvolledige of laattijdige kandidatuur word je niet uitgenodigd voor de selectieprocedure. Tijdens de selectie zal je steeds via op de hoogte gebracht worden van de verdere stappen en afspraken in de selectieprocedure. Selectieprogramma Schriftelijke proef en eventuele préselectie - 12/09 of 13/09: data onder voorbehoud De schriftelijke proef bestaat uit een capacitaire proef, een taakgerichte proef die peilt naar kennis van Excel en een gevalstudie. Bij meer dan 50 kandidaten wordt de computergestuurde capacitaire proef gezien als preselectieproef. Deze is eliminerend en peilt naar: - Snel en nauwkeurig uitvoeren van een eenvoudige controle- en opzoektaak - Rekenvaardigheid Je behaalt minstens 60% op de preselectieproef om door te stromen naar het schriftelijk. Het schriftelijk gedeelte is eliminerend. Om te slagen behalen de kandidaten opnieuw minstens 60% (30/50).

3 Jurygesprek met vakinhoudelijke case - (21/09, 26/09 en/of 29/09: data onder voorbehoud) De mondelinge proef bestaat uit een competentiegericht interview met case. Hier gebeurt de evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie evenals van zijn/haar motivatie en professionele verwachtingen. De kandidaat krijgt zijn case uit de schriftelijke proef ter voorbereiding, vervolgens wordt de case bevraagd door de juryleden tijdens het gesprek. De kandidaten worden geïnterviewd door een jury die samengesteld is uit een interne en externe deskundige, actief in het werkveld en een consultant van een extern selectiekantoor. Het mondeling gedeelte is eliminerend. Om te slagen behalen de kandidaten minstens 60% (30/50). Eindrangschikking De schriftelijke (inclusief de eventuele préselectie) en de mondelinge proef worden elk gequoteerd op 50 punten. De eerst gerangschikte kandidaat is de hoogst scorende kandidaat op het totaal van de mondelinge proef en de schriftelijke proef. Contactgegevens & nuttige informatie Wens je meer informatie over de selectieprocedure,de functie-inhoud of het online solliciteren, neem dan gerust contact op met de dienst Werving & Onthaal per telefoon Eventuele wijzigingen van het adres en telefoonnummer na het indienen van de kandidatuur moeten onmiddellijk medegedeeld worden aan de dienst Werving & Onthaal zodat de kandidaat kan bereikt worden. - Een kandidaat moet zijn antwoord op een aanbod van een job schriftelijk of via bekend maken binnen een termijn van 7 kalenderdagen, zoniet verliest hij zijn opname in de reserve. - Kandidaten kunnen een aanbod van een aanstelling in statutair verband, een contract voor onbepaalde en bepaalde duur één keer gemotiveerd weigeren, zonder hun opname en hun plaats in de reserve te verliezen. - Kandidaten kunnen op eigen schriftelijk verzoek uit de reserve worden geschrapt. - Ook bij de effectieve indiensttreding moeten de kandidaten aan alle aanwervingsvoorwaarden voldoen.

4 1. Functiedoel: Bijlage 1: functiekaart logistiek medewerker Zorgen dat de logistieke dienstverlening, de dagelijkse magazijnwerkzaamheden en de bevoorrading van de interne klanten correct, efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Uitleveren van goederen met de vrachtwagen. Opvolgen en registreren van de magazijnverrichtingen en van het contract- en inventarisbeheer in het FMIS (facilitair managementinformatiesysteem). 2. Opdrachten: 1.1. Mee instaan voor de dagelijkse werking van het magazijn, adviseren en ondersteunen van de verantwoordelijke logistiek, o.a.: Opvolgen van de voorraden zodat deze zo optimaal mogelijk worden gehouden Opvolgen van de bestelvoorstellen van de magazijnartikelen zodat de wekelijkse uitleveringen niet in het gedrang komen Controle van de uitleveringen en interne facturatie naar de verschillende instellingen Materiaalbeheer Contractbeheer 1.2. Contracten en inventaris beheren en registreren in het FMIS. Opstarten en mee uitrollen van de inventaris van alle investeringgoederen en installaties binnen het OCMW. Registreren en opvolgen van die gegevens in het FMIS Ingeven en up to date houden van alle raamcontracten en onderhoudscontracten binnen de Facilitaire Diensten Zorgen voor de uitleveringen van verbruiksgoederen naar interne klanten, o.a.: Klaarzetten van de gevraagde materialen en controle hiervan Uitleveren naar de instellingen/diensten en besturen van de vrachtwagen Registreren in het FMIS Doorgeven van informatie aan de teamcoördinator Logistiek en de administratief medewerker Logistiek over beschadigingen en verschillen in het centraal magazijn 1.4. Zorgen voor de ontvangst en controle van inkomende goederen, o.a.: Lossen en ontvangen van de inkomende goederen Nazicht van de geleverde goederen (schade, aantallen, ) Signaleren van onregelmatigheden aan de teamcoördinator Logistiek en de administratief medewerker Logistiek Team 1.5. Registreren en uitleveren van technisch materiaal, o.a.: Uitleveren van materialen aan de technisch medewerkers, technisch assistenten en ICT Registreren van de verbruiken op het werkorder en gereed melden van de werkorders Signaleren van onregelmatigheden aan de teamcoördinator Logistiek en de administratief medewerker Logistiek Team Herbevoorraden en registreren van de verbruiken van de mobile magazijnen 1.6. In functie van de noodwendigheid de continuïteit van de dienstverlening verzekeren o.a.: Taken overnemen van de administratief medewerker en van de teamcoördinator Logistiek Verzekeren van de permanentie van de dienst 1.7. Verzorgen van de communicatie zowel intern als extern, o.a.: Gerichte feedback geven aan de medewerkers zowel intern als extern, probleemoplossend denken en proactief handelen bij de dagdagelijkse bezigheden.

5 1.8. Zorgen voor de veiligheid en netheid in het centraal magazijn en tijdens de distributie, o.a.: Ordelijk en efficiënt stockeren van de goederen zodat de ruimte en de transportmiddelen optimaal worden benut Opruimen van verpakkingen en afval Veilig rijgedrag bij het besturen van de vrachtwagen en de bestelwagen Opvolgen van veiligheidsvoorschriften in verband met stockeren, laden en lossen van goederen 1.9. Op peil houden van kennis binnen de eigen specialiteit, o.a.: Productkennis Materiaalkennis Procedures: o.a. voorraad, uitlevering, inventaris Informaticasystemen: o.a. voorraad- en reservatiemodule in het FMIS ter registratie van ontvangsten, uitlevering en reserveringen 3. Vereiste competenties: Integriteit: A Hanteert de algemeen aanvaarde normen. - Handelt op een correcte en eerlijke wijze - Kan een mogelijk belangenconflict erkennen Samenwerken: B Stelt zich collegiaal op en levert een wezenlijke bijdrage aan het groepsresultaat. - Uit zich positief over prestaties van anderen. - Steunt voorstellen van anderen, bouwt daarop voort in de richting van een gemeenschappelijk doel. Klantgerichtheid: B Stelt zich dienst- of hulpverlenend en neemt zelf het nodige initiatief, treedt pro-actief op. - Overtuigt zich van de bedoeling van een verzoek, verkent de vraagstelling adequaat. - Schetst mogelijke oplossingen en hun beperkingen, helpt de klant kiezen in functie van specifieke behoeften. - Past indien mogelijk de modaliteiten aan in functie van de vraag. Organisatieloyaliteit: A Kent de organisatie en toont respect voor de belangen en problemen - Handelt naar derden steeds conform de belangen van de organisatie - Laat blijken dat het organisatiebelang primeert op het individuele belang Nauwkeurigheid: B Doet de dingen direct goed. Hanteert een nultolerantie voor persoonlijke onzorgvuldigheid. - Blijft onder tijdsdruk en grote hoeveelheden werk vasthouden aan de zorg voor juistheid en aandacht voor details - Werkt systematisch om niets te vergeten of over het hoofd te zien - Doet aan zelfcontrole. Voorzichtigheid: B Neemt de nodige tijd en voorbereiding in acht en signaleert mogelijke risico s van de handelswijze. - Houdt rekening met de mogelijke consequenties van zijn beslissingen en gedragingen op eigen werk en dat van andere afdelingen. Zelfstandigheid: B Werkt zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid. Heeft oog voor de verantwoordelijkheden van anderen en signaleert knelpunten. - Gedraagt zich meestal onafhankelijk, neemt de passende acties/beslissingen zonder onnodige inmenging van anderen. - Kan alleen werken, zonder directe collega s. Plannen en Organiseren: B Stelt een actieplan op met respect voor de beoogde timing en geeft tijdig aan wat hiervoor nodig is.

6 - Stelt orde op zaken bij chaotische situaties. - Werkt complexe taken af in duidelijk te onderscheiden fasen. - Heeft een doel voor ogen en werkt daar systematisch naartoe. - Maakt een passende afweging tussen belangrijk/dringend.

7 Bijlage 2: diploma De functies bij OCMW Leuven zijn onderverdeeld in niveaus. Voor de niveaus A, B en C heb je een diploma nodig. Hieronder vind je per niveau de diplomavoorwaarde. Je kan enkel deelnemen aan - contractuele en statutaire - selectieprocedures bij OCMW Leuven als je aan de diplomavoorwaarden voldoet: niveau A: je hebt een masterdiploma niveau B: je hebt een bachelordiploma of graduaatsdiploma (m.u.v maatschappelijk werker) niveau C: je hebt een diploma van het hoger secundair onderwijs niveau D: je hebt geen diploma nodig Diploma nog niet behaald? Ben je laatstejaarsscholier of -student en sta je voor je eindexamens of herexamens, dan moet je de verwachte datum van afstuderen bij je sollicitatie vermelden. Je moet jouw diploma bezorgen voor jouw aanstelling (en indiensttreding). Dus, indien je in het laatste jaar van je studies zit: Verwachte datum van afstuderen vermelden bij je sollicitatie Diploma inleveren vóór je indiensttreding. Buitenlands diploma? Als je jouw diploma in het buitenland behaalde, dan moet je een gelijkwaardigheid (homologatie) aanvragen bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, afdeling NARIC. De academische gelijkwaardigheidserkenning is een officiële bevestiging van de gelijkwaardigheid van twee diploma's. Als je een buitenlands diploma voorlegt, moet je vóór de uiterste inschrijvingsdatum die geldt voor een selectieprocedure, het bewijs leveren dat je de gelijkwaardigheid hebt aangevraagd. Uiterlijk op het ogenblik van de aanstelling moet je het bewijs van de gelijkwaardigheid voorleggen. Voor meer informatie over gelijkwaardigheid kan je terecht bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, NARIC-Vlaanderen met vermelding van de juiste administratie: Administratie Hoger Onderwijs (buitenlands diploma hoger onderwijs) Administratie Secundair Onderwijs (buitenlands diploma hoger secundair onderwijs) Meer info, klik dan op volgende link: Naric Vlaanderen of surf naar Dus, indien je jouw diploma in het buitenland hebt behaald: Bewijs dat je de gelijkwaardigheid van jouw diploma hebt aangevraagd bij NARIC mee opladen bij jouw kandidatuur Bewijs van gelijkwaardigheid, afgeleverd door NARIC, voorleggen uiterlijk op het ogenblik van je aanstelling.

VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3)

VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3) Departement: Personeel en Organisatie Dienst: Personeelsbeheer VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3) Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair

VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair Departement: Facilitaire Diensten Dienst: Technische Dienst VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000

Nadere informatie

VACATURE HELPDESKMEDEWERKER

VACATURE HELPDESKMEDEWERKER VACATURE HELPDESKMEDEWERKER Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk,

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur)

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur) VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur) Dienst: Werving & Onthaal Departement: Personeel & Organisatie Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn

Nadere informatie

VACATURE Boekhouder. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE Boekhouder. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VACATURE Boekhouder Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJECTEN (B1-B3)

VACATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJECTEN (B1-B3) Departement: Thuiszorg Dienst: Administratie VAATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJETEN (B1-B3) Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL

VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL Departement: Personeel en Organisatie Dienst: Werving en Onthaal VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker

VACATURE Maatschappelijk werker Departement: Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? VACATURE Maatschappelijk werker OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE

VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE Wie wordt je werkgever? VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE Departement: Beleid en Staf Dienst: Communicatie Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke dag werk van. Jaarlijks

Nadere informatie

VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair

VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair Departement: Facilitaire Diensten VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker

VACATURE Maatschappelijk werker Departement: Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? VACATURE Maatschappelijk werker OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst

VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR P&O

VACATURE DIRECTEUR P&O Wie wordt je werkgever? VAATURE DIRETEUR P&O Departement: Personeel en Organisatie Sinds 1 januari 2017 verenigen stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één

Nadere informatie

VACATURE BOEKHOUDER B1-B3

VACATURE BOEKHOUDER B1-B3 Wie wordt je werkgever? VACATURE OEKHOUDER 1-3 Departement : Financiële Dienst 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één overkoepelende

Nadere informatie

DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair

DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair Wie wordt je werkgever? Departement:Personeel en Organisatie Dienst: Personeelsbeheer Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke

Nadere informatie

VACATURE ANIMATOR. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE ANIMATOR. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Departement: Ouderenzorg Dienst: Woonzorgcentra Wie wordt je werkgever? VACATURE ANIMATOR Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur

Nadere informatie

VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V

VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V 14.07.2015 Als baliemedewerker ontvang je de cliënten van de Sociale Dienst op de verschillende locaties in Leuven. Je bent stressbestendig en gedraagt je vlot

Nadere informatie

Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u

Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u Wie wordt je werkgever? VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u Departem ent: Thuiszor g Adm inistr

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE PERSONEEL M/V

VACATURE DESKUNDIGE PERSONEEL M/V Werving & Selectie VACATURE DESKUNDIGE PERSONEEL M/V 18.06.2015 Als deskundige Personeel ben je het aanspreekpunt van je collega dossierbeheerders van de dienst Personeel. Je verdiept je in de relevante

Nadere informatie

VACATURE ANIMATOR C1-C2

VACATURE ANIMATOR C1-C2 VACATURE ANIMATOR C1-C2 Departement: Ouderenzorg Dienst: Woonzorgcentra Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je ook nodig hebt, bij Zorg

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE WERVING M/V

VACATURE DESKUNDIGE WERVING M/V Werving & Selectie 18.06.2015 VACATURE DESKUNDIGE WERVING M/V Heb jij een passie voor rekrutering en selectie? Dan is een job als deskundige Werving bij OCMW Leuven iets voor jou! Als deskundige Werving

Nadere informatie

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VAATURE DIRETEUR P&0 Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%)

VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%) Departement: eleid en Staf Dienst: Communicatie VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%) Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke dag werk van.

Nadere informatie

VACATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG

VACATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG VAATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG Wie wordt je werkgever? Op 1 januari 2017 willen stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur onderbrengen in één overkoepelende organisatorische

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V Rekrutering & Selectie VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V 5.03.2014 Als maatschappelijk werker bij OCMW Leuven kom je terecht in één van onze drie welzijnsbureaus of in één van onze teams wonen, tewerkstelling

Nadere informatie

VACATURE Deskundige Personeel

VACATURE Deskundige Personeel Wie wordt je werkgever? VACATURE Deskundige Personeel Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk,

Nadere informatie

VACATURE PREVENTIEADVISEUR

VACATURE PREVENTIEADVISEUR Wie wordt je werkgever? VAATURE PREVENTIEADVISEUR Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST M/V Rekrutering & Selectie 28.10.2015 VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST M/V Als maatschappelijk werker bij OCMW Leuven kom je terecht in één van onze drie welzijnsbureaus of in één van onze teams

Nadere informatie

VACATURE STAFMEDEWERKER P&0

VACATURE STAFMEDEWERKER P&0 Wie wordt je werkgever? VACATURE STAFMEDEWERKER P&0 OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven,

Nadere informatie

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE Departement: Ouderenzorg Dienst: Centrale intakecel Zorgzeker VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE Wie wordt je werkgever? Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG - Contractueel

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG - Contractueel Departement: Thuiszorg VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG - ontractueel Wie wordt je werkgever? Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V 9.12.2015 Als administratief medewerker binnen de Thuiszorg ondersteun je de maatschappelijk werker administratief en organisatorisch.

Nadere informatie

VACATURE JURIST. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE JURIST. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VACATURE JURIST OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren, wonen

Nadere informatie

VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3)

VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3) Departement: Ouderenzorg Dienst: Coördinatie VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3) Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je ook nodig hebt,

Nadere informatie

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 VACATURE TEAMCOÖRDINATOR M AATSCHAPPELIJK WERK THUISZORG Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten,

Nadere informatie

VACATURE EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (A1a-A2a-A3a)

VACATURE EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (A1a-A2a-A3a) Departement: Thuiszorg Dienst: oördinatie VAATURE EERSTELIJNSPSYHOLOOG (A1a-A2a-A3a) Wie wordt je werkgever? Om te kunnen blijven rekenen op een sterke openbare dienstverlening waarbij kwaliteit en betaalbaarheid

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING

VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING Wie wordt je werkgever? VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk,

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER Wie wordt je werkgever? VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER Je kan als administratief medewerker tewerkgesteld worden binnen de ondersteunende diensten of de sociale dienst van OCMW Leuven

Nadere informatie

VACATURE TEAMCOORDINATOR PERSONEEL M/V

VACATURE TEAMCOORDINATOR PERSONEEL M/V Werving & Selectie VACATURE TEAMCOORDINATOR PERSONEEL M/V 18.06.2015 Je stuurt een team van dossierbeheerders aan dat gespecialiseerd is in de verschillende facetten van de dienst Personeel. Je bouwt generalistische

Nadere informatie

2.1. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt.

2.1. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt. ijlage 1: Functiekaart Thuiszorgcoördinator 1. Functiedoel: Voorbereiden, coördineren en begeleiden van de thuisverzorging zodat cliënten kwaliteitsvolle hulpverlening in hun thuisomgeving krijgen aangeboden.

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE AANKOOP

VACATURE DESKUNDIGE AANKOOP Wie wordt je werkgever? VAATURE DESKUNDIGE AANKOOP Departement: Facilitaire Diensten Dienst: entrale aankoopdienst Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OMW Leuven elke dag werk

Nadere informatie

VACATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE ICT-STATUTAIR

VACATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE ICT-STATUTAIR Departement: Facilitaire Diensten VAATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE IT-STATUTAIR Wie wordt je werkgever? OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

VACATURE OPLEIDINGSVERANTWOORDELIJKE

VACATURE OPLEIDINGSVERANTWOORDELIJKE VACATURE OPLEIDINGSVERANTWOORDELIJKE 14.07.2015 Als opleidingsverantwoordelijke speel je, in samenspraak met de departementen en het beleid, een cruciale rol in het ontwikkelen van het potentieel in de

Nadere informatie

VACATURE COÔRDINATOR ICT M/V

VACATURE COÔRDINATOR ICT M/V Rekrutering & Selectie VAATURE OÔRDINATOR IT M/V 16.05.2014 Je bent in bezit van een master diploma en hebt reeds ervaring in IT of je bent een schoolverlater met ambitie, gedreven door het bedenken van

Nadere informatie

Bijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop

Bijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop ijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop 1. Functiedoel: Voorbereiden, uitvoeren, opvolgen, administratief afhandelen en projectbeheer van de aankoopdossiers met als doel op een wettelijk correcte manier,

Nadere informatie

VACATURE meerdere LOGISTIEK MEDEWERKER(S)

VACATURE meerdere LOGISTIEK MEDEWERKER(S) Departement: Kinderopvang Dienst: Kinderdagverblijven VACATURE meerdere LOGISTIEK MEDEWERKER(S) Wie wordt je werkgever? Op 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten

Nadere informatie

VACATURE THUISZORGCOORDINATOR

VACATURE THUISZORGCOORDINATOR Wie wordt je werkgever? VAATURE THUISZORGOORDINATOR Departement: Thuiszorg Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één overkoepelende

Nadere informatie

VACATURE JURIST - Statutair

VACATURE JURIST - Statutair Wie wordt je werkgever? VAATURE JURIST - Statutair OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

VACATURE LOOPBAANCONSULENT

VACATURE LOOPBAANCONSULENT VACATURE LOOPBAANCONSULENT 14.07.2015 Als loopbaanconsulent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, implementeren, bewaken en bijsturen van de personeelsinstrumenten inzake loopbaan- en ontwikkelingsbeleid

Nadere informatie

VACATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE ICT

VACATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE ICT VAATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE IT Wie wordt je werkgever? OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven,

Nadere informatie

VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDELIJKE

VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDELIJKE Departement: Kinderopvang Dienst: Kinderdagverblijven VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDELIJKE Wie wordt je werkgever? Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten

Nadere informatie

Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp

Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is een recent opgestarte openbare organisatie die 7 gemeentelijke brandweerdiensten

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

VACATURE COORDINATOR WOONZORG (hoofdverpleegkundige)

VACATURE COORDINATOR WOONZORG (hoofdverpleegkundige) Wie wordt je werkgever? VAATURE OORDINATOR WOONZORG (hoofdverpleegkundige) Zorg Leuven ambieert een kwaliteitsvolle en betaalbare zorg voor iedere Leuvenaar, zowel binnen ouderenzorg, kinderopvang als

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

VACATURE TEAMVERANTWOORDELIJKE SCHOONMAAK en LOGISTIEK M/V

VACATURE TEAMVERANTWOORDELIJKE SCHOONMAAK en LOGISTIEK M/V Rekrutering & Selectie VACATURE TEAMVERANTWOORDELIJKE SCHOONMAAK en LOGISTIEK M/V 28.1.2015 Als teamverantwoordelijke Schoonmaak en Logistiek sta je in voor de hygiëne en netheid, het wasgebeuren, het

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

VACATURE ANIMATOR-DESKUNDIGE M/V

VACATURE ANIMATOR-DESKUNDIGE M/V Rekrutering & Selectie VAATURE ANIMATOR-DESKUNDIGE M/V 5.03.2013 Als animator-deskundige organiseer en begeleid je individuele en groepsactiviteiten zodat de kwaliteit van het wonen en leven van onze bewoners

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 2.12.2015 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

VACATURE 5 KINDERBEGELEIDER(S)

VACATURE 5 KINDERBEGELEIDER(S) Departement: Kinderopvang Dienst: Kinderdagverblijven Wie wordt je werkgever? VACATURE 5 KINDERBEGELEIDER(S) Op 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Bijkomende info. Voorwaarden:

Bijkomende info. Voorwaarden: Bijkomende info Voorwaarden: 1. Je hebt minstens een bachelordiploma. 2. Je bent houder van rijbewijs B. 3. Je voldoet aan de vereisten over de taalkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator dagverzorgingscentrum, graad B1-B3, voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 19.11.2014 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 voltijdse contractuele betrekking van technisch assistent gebouwen open (D1-D3) m/v en legt een wervingsreserve

Nadere informatie

VACATURE SOCIAAL CONSULENT

VACATURE SOCIAAL CONSULENT Wie wordt je werkgever? VACATURE SOCIAAL CONSULENT Op 1 januari 2017 verenigen stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één overkoepelende organisatorische

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een bibliotheekassistent - graad C1-C3 deeltijdse (19/38) contractuele functie van bepaalde

Nadere informatie

communicatiemedewerker

communicatiemedewerker Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een communicatiemedewerker B1-B3 in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDEL IJKE

VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDEL IJKE De pa rte me nt: Kinde ropva ng Die nst: Kinde rda gve rblijve n VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDEL IJKE Wie wordt je werkgever? Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve

INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve Ergotherapeut zorgcampus Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem legt een wervingsreserve van 3 jaar aan voor de functie van ergotherapeut (m/v) - graad B1-B3, voltijdse

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werker. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werker. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werker Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK Inleiding Het stadsbestuur en OCMW van Tielt gaan over tot de aanwerving

Nadere informatie