G2, Snelheid, Schoonheid & Comfort. Puur zeilen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "G2, Snelheid, Schoonheid & Comfort. Puur zeilen"

Transcriptie

1 G2, Snelheid, Schoonheid & Comfort Puur zeilen

2 Optimale prestaties, puur ZEILPLEZIER

3 Een boot met KARAKTER Laat de klassieke lijnen van de G2 u niet op het verkeerde been zetten. De G2 is een echte zeilmachine, ontworpen voor snelheid. Een boot met karakter waarmee u gezien mag worden. De G2 staat voor puur zeilplezier, optimale prestaties en comfort. De gestrekte rompvorm en het materiaalgebruik maken dat zeilen ook écht zeilen is. Wendbaar, soepel. Met gevoel voor de juiste trim en gewichtsverdeling. Niet voor niets werd de G2 in 2004 uitgeroepen tot Hiswa Zeilboot van het jaar. Met slechts 1.05 meter diepgang is de boot geschikt voor een groot zeilgebied. Ook op de kustwateren kunt u met de G2 prima uit de voeten. Bovendien is de G2 voorzien van innovatieve snufjes. Het gepatenteerde klapmechaniek voor de buitenboordmotor bijvoorbeeld. Hiermee legt u de motor in een handomdraai vlak in de achterruimte van de kuip. De G2 is net als de Randmeer afkomstig van de tekentafels van het befaamde Van de Stadt Design. Het ontwerp staat voor durf, eenvoud en uitstekende zeileigenschappen.

4 De G2 combineert bedieningsgemak moeiteloos met aansprekende prestaties, wat het zeilen tot een genot maakt.

5 De perfecte ZEILEIGENSCHAPPEN Als het om snelheid en hoogte gaat, beschikt de G2 over alle eigenschappen van een modern zeiljacht. De G2 heeft een plat en modern onderwaterschip en is licht in gewicht. Onder zeil verdwijnen motor en schroef geheel in het schip. Zodra u de zeilen aantrekt, spurt de G2 er vandoor; ook met licht weer. Het kleine voorzeil en het grote grootzeil maken de boot zeer handelbaar. Bij hoge snelheden of bij meer wind laten de zeilen zich eenvoudig bedienen. Het rolsysteem voor de fok dat standaard wordt geleverd, draagt eveneens bij aan optimaal gebruiksgemak. Hierdoor kunt u ook in uw eentje met de G2 het water op. Het gewicht van de G2 is 750 kilo, waarvan 375 kilo ballast. Dit in combinatie met het optimaal gebalanceerde vrijhangend balansroer maakt dat de boot hoog aan de wind vaart en zeer wendbaar is. Als je de G2 ziet liggen,weet je het meteen: dit is een boot met pretenties. Maar maakt hij het ook waar? Om daarachter te komen, nemen we de G2 op een vroege voorjaarsdag mee het Heegermeer op. De wind is vlagerig, overwegend zwak, maar s middags trekt het nog even aan naar een kleine 4 beaufort. De G2 bewijst onder die omstandigheden dat hij zijn uitstraling geen geweld aandoet. Integendeel, denk niet dat de G2 een bezadigd karakter heeft. De G2 ontpopt zich als een zeer levendige, snelle boot; allesbehalve een gezapige kielboot. Hij springt zeer snel aan en luistert haarscherp naar zijn roer. Geef je de G2 de aandacht die hij verdient, dan beloont hij je ook ruimschoots. Met een vlagerige 2 tot 3 halen we aan de wind moeiteloos 5 tot 5,5 knopen op de GPS. Laat je de G2 meer ruimte dan toont de boot z n potenties zonder terughoudendheid. En lezen we, bijna verbaasd, dik 6,5 tot een kleine 7 knopen af. Kortom, de G2 combineert bedieningsgemak moeiteloos met aansprekende prestaties, wat het zeilen tot een genot maakt. (uit testrapport Waterkampioen)

6 INSTAPPEN EN ZEILEN. Geniet van de snelheid, de schoonheid én het ZEILCOMFORT

7 UITVOERINGEN G2 Alle uitvoeringen van de G2 zijn tot in de puntjes afgewerkt en beschikken over een meetbrief. Met een diepgang van 1.05 meter is de boot geschikt voor een groot zeilgebied. De G2 is bovendien trailerbaar door een personenauto. Hierdoor kan de G2 bijna overal varen, ook in het buitenland. Mast en zeilen Op alle G2 s is een verjongde, wit gespoten, aluminium Neutmast gemonteerd met één paar zalingen en diamant verstaging. Ook de giek is van Neutmast. De mast van de G2 is eenvoudig strijkbaar. De boot heeft in totaal 26.5 m 2 zeil en is fractioneel 4/5 getuigd. Naast een deels doorgelat grootzeil van 18 m 2 en een fok van 8.5 m 2 is er een werkfok beschikbaar. Alle blokken en schootklemmen, de cunninghamhole en de giekneerhouder zijn van Harken. De vallen zijn gemaakt van Dyneema. Deze combineren extreme sterkte met de afwezigheid van rek. De val voor het grootzeil én de trimlijnen kunt u onderdeks bedienen. Standaard leveren we de G2 met een rolfoksysteem dat onderdeks is weggewerkt. Het systeem is gelagerd en eenvoudig te bedienen vanuit de kuip. Revolutionaire kiel De G2 heeft een revolutionaire kiel, deze is speciaal ontworpen voor snelheid en wendbaarheid. De aangezette bulbkiel, gemaakt van brons en tin, is van nature aangroeiwerend.

8

9 Innovatief MOTORSYSTEEM De G2 heeft in de bun ruimte voor een 5 pk buitenboordmotor. Dankzij een gepatenteerd klapmechaniek haalt u de motor in een handomdraai uit het water om hem daarna op z n zij in de achterruimte van de kuip te leggen. De motor is gemonteerd op een RVS frame dat verbonden is met een lierhendel. Door de hendel te draaien tilt u de motor eerst op uit het water om hem daarna zijwaarts op de bodem van de bun neer te leggen. Twee luikjes in de romp sluiten het onderwaterschip volledig af. De bovenkant van de bun maakt u met een driedelig luik dicht. De motor valt hierdoor buiten het directe zicht. In de bun is ook ruimte voor de kunststof brandstoftank. Werkelijk briljant is het gepatenteerde systeem van motorisering, dat in de G2 is toegepast. In de ontwerpfase is besloten voor een buitenboordmotor van 4-6 Pk in een bun. Alleen moest deze tijdens het zeilen wel op te klappen zijn. Want elke open boot zeiler weet hoe veel zo n extra staart in het water remt. De buitenboord is in de G2 gemonteerd op een klein RVS frame. Dit past precies in de bunopening en is via een arm en een wormsysteem verbonden met een handle. Door deze te draaien komt de motor omhoog en kan vervolgens zijwaarts op de bodem van den bun worden gelegd. Zodra de motor omhoog is, klappen twee luikjes de onderzijde van de bun dicht. De bovenkant van de bun kan met een driedelig luik worden dichtgemaakt, waarmee de motor buiten het direct zicht valt. Het systeem is werkelijk het ei van Columbus. Het werkt super eenvoudig zelfs de meest onhandige zeiler kan met de ogen dicht de motor opklappen. De constructie is solide en de handle kan op elk moment worden losgelaten, zonder dat de motor terugvalt. (Testimpressie Yacht Vision)

10 De perfecte DAYSAILER

11 Veiligheid, comfort en ERGONOMIE De kuip van de G2 is met een lengte van bijna 250 cm en een breedte van 125 cm lekker ruim. U kunt hierin gemakkelijk met zijn drieën of vieren plaatsnemen, zonder elkaar in de weg te zitten. De kuip heeft twee bankjes van 125 cm breed en een diepe zit van 25 cm. Samen met een 32 centimeter hoge rugsteun bieden ze voldoende zitcomfort. Uiteraard kunt u onder helling op het brede gangboord zitten. De diepe kuip beschut u tegen opspattend water en biedt voldoende veiligheid tegen overboord vallen. De dekken zijn voorzien van uitstekende antislip. De G2 valt onder de CE normering categorie C (IJsselmeer en de kustwateren). De compartimenten hebben voldoende drijfvermogen en de G2 is zelfrichtend.

12 G2 klassenorganisatie In 2006 is de G2 klassenorganisatie opgericht. Een nationale klasse die jaarlijks meerdere wedstrijden organiseert zoals o.a. tijdens de Sneekweek.

13 Zeer beweeglijk, LICHT EN SNEL Jachtwerf Heeg in Heeg is in Nederland vooral bekend door de Randmeer. De jarenlange ervaring in het omgaan met polyester zie je direct aan de G2. De afwerking is grandioos. Met 750 kilogram is de G2 licht te noemen en daarbij zit bijna de helft van het gewicht in de ballast. Onder water heeft ontwerper Van de Stadt de G2 voorzien van een modern onderwaterschip met een slanke kiel van een tin-bronslegering en een bijna even diep roerblad. De G2 zeilt dan ook zeer lichtvoetig en comfortabel. En reageert als een jol op elke windverandering of gewichtsverplaatsing, twee vingers aan de helmstok zijn voldoende. De meest in het oog springende bijzonderheid van de G2 is de slinger achter in de kuip. Deze maakt deel uit van het geniale klapmechaniek van de buitenboordmotor. De buitenboordmotor bevindt zich in een schacht vóór het roerblad. Voor het zeilen kan deze eenvoudig worden binnengehaald. Een paar keer draaien aan de slinger is voldoende, de motor wordt eerst opgelicht en dan dwars op de vaarrichting in het schip gelegd. Een klep in de romp sluit de schacht daarbij automatisch af. De G2 is zeer beweeglijk, licht en snel, eenvoudig te bedienen en heeft een gunstige prijs. (Test die Yacht Magazine)

14

15 SPECIFICATIES G2 Totale lengte Lengte waterlijn Maximale breedte Diepgang Masthoogte Gewicht 7.80 m 5.50 m 2.00 m 1.05 m 9.85 m boven de waterlijn 750 kg Zeilopp. grootzeil 18 m 2 Zeilopp. fok 8.5 m 2 Zeilopp. werkfok 3.9 m 2 Totale zeilopp m 2 Ontwerper Van de Stadt Design Romp polyester hand-lay-up kleur naar keuze: wit, blauw, groen Dek en Binneninrichting polyester hand-lay-up kleur: lichtgrijs Kiel gegoten tin-bronslegering, onderhoudsvrij Roerblad (balansroer) polyester hand-lay-up, geprofileerd Zitbankjes (2 stuks) polyester hand-lay-up kleur: lichtgrijs Mast en giek verjongd, wit gespoten, Neutmast Verstaging Dyform 3 mm, hekstag Dyna-One 3 mm Diamantverstaging 3 mm. Optioneel: klapsysteem b.b. motor gepatenteerd klapsysteem met bun en afgesloten romp Rolfokinstallatie onderdeks Blokken en schootklemmen harken Cunninghamhole harken Giekneerhaler harken Windvaan windex Peddel Landvasten vier stuks Stootkussens twee stuks

16 Jachtwerf Heeg bv It Bûtlân DV Heeg T F E info@jachtwerf-heeg.nl I www. jachtwerf-heeg.nl

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters w fe^^^^^^k^é^ Snel * Betrouwbaar * Ruim Gebouwd voor langdurig zeilplezier ^p i< L. 2 -Wm Lengte over alles Lengte waterlijn Breedte over alles Breedte waterlijn Kieigewicht Fok 4.88 m 4.40 m 1.99 m 1.66

Nadere informatie

INTRODUCTIE KEUS 22 FRIESE SPORTBOOT VAN DE WERELD TIJD NIEUWS IETS VOOR

INTRODUCTIE KEUS 22 FRIESE SPORTBOOT VAN DE WERELD TIJD NIEUWS IETS VOOR TIJD NIEUWS Open kielboot voor Friesland, het Wad, IJsselmeer, Zeeland, de kust en de hele wereld Ontwerpopdracht Eindproduct Kwaliteit VOOR IETS Versies INTRODUCTIE FRIESE SPORTBOOT VAN DE WERELD KEUS

Nadere informatie

SPLASH SNEL EN SPECTACULAIR. www.splashboats.com

SPLASH SNEL EN SPECTACULAIR. www.splashboats.com SPLASH SNEL EN SPECTACULAIR www.splashboats.com SPLASH GREEN SPLASH BLUE SPLASH RED SNEL EN SPECTACULAIR De Splash is speciaal ontworpen voor jonge zeilers van 13 t/m 19 jaar. De Splash is niet alleen

Nadere informatie

Waarom echte zeilers voor Breehorn kiezen

Waarom echte zeilers voor Breehorn kiezen breehorn Waarom echte zeilers voor Breehorn kiezen De Breehorn 37 en 44 hebben bewezen tijdloze schoonheden te zijn. Met de recent ontwikkelde Breehorn 41 zetten we de traditie voort. Schepen die er om

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters VAARIMPRESSIE KoopMMS zx PM ui (er Eigenzinnig 42 2212010 IANWBWATERSPORT.li 2 Op de Hiswa te Water zagen we de Koopmans 28 Daysailer voor het eerst in levende lijve. We vonden hem eigenwijs genoeg om

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters COMPROMIS 909 2 3 In vervolg op de succesvolle zeiljachten Compromis 720, 777 en 850, heeft de werf nu door Frans Maas de Compromis 909 laten ontwerpen. De Compromis 909 is een snel, veilig familie-toerjacht,

Nadere informatie

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

Nautiner 30 S Semi one-off met variabele diepgang

Nautiner 30 S Semi one-off met variabele diepgang Nautiner 30 S Semi one-off met variabele diepgang Snelheid Allround Comfort S Sportief Genieten 1 2 3 Het beste van twee werelden Vripack tekende voor de ophaalbare bulbkiel die de Nautiner haar stabiliteit

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters anwb.nl/watersport, de site voor watersporters Elan 3 De Elan 31 is het kleinste zeiljacht uit de Elan serie en wordt door de werf aangeduid als een performance cruiser. De Nederlandse Elan dealer, Nautisch

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters i VWJL1. 1 U J I YV/V/1 11VI VJW een genot om mee te varen ff. 50 2 De Saffier 6.50, een sensatie in open zeiljachten! Wie vandaag de dag een open zeiljacht wil aanschaffen heeft genoeg keuze. De juiste

Nadere informatie

VAARTEST DRASCOMBE DRIFTER OKTOBER 2008

VAARTEST DRASCOMBE DRIFTER OKTOBER 2008 78 OKTOBER 2008 Vierentwintig jaar na de laatste Drascombe komt Churchhouse Boats met een nieuwe: de Drifter 22. Een typisch Brits bootje dat het ongetwijfeld goed zal doen op de nichemarkt van liefhebbers

Nadere informatie

WWS Dameszeilen! Kort lesschema! Benamingen en begrippen!

WWS Dameszeilen! Kort lesschema! Benamingen en begrippen! WWS Dameszeilen Kort lesschema Hieronder een zeer beknopte beschrijving van het basiszeilen. Wanneer je dit allemaal onder de knie hebt kun je gerust een bootje meenemen. Het is geschreven als korte leidraad

Nadere informatie

Ahoy! Mijn naam is Moos Matroos. Aan boord steek ik graag mijn handen uit de mouwen én maak ik veel plezier. Wil je ook aan de slag als matroos?

Ahoy! Mijn naam is Moos Matroos. Aan boord steek ik graag mijn handen uit de mouwen én maak ik veel plezier. Wil je ook aan de slag als matroos? ---- Samen varen, samen doen----------- Laatst was mijn kleinzoon voor de eerste keer aan boord van mijn motorboot, een jochie van net anderhalf jaar. Het eerste wat hij deed, was draaien aan het stuurwiel.

Nadere informatie

Hoe stel ik mijn mm boot af vooral de zeilen dat is het belangrijkste en waar zeil ik mee

Hoe stel ik mijn mm boot af vooral de zeilen dat is het belangrijkste en waar zeil ik mee Wedstrijd MM klasse 28 juni Hoe stel ik mijn mm boot af vooral de zeilen dat is het belangrijkste en waar zeil ik mee De ROMP: Deze is voor iedereen gelijk het onderhoud gewoon zorgen dat hij schoon is

Nadere informatie

Comfortabel. Pointer 25. & Elegant:

Comfortabel. Pointer 25. & Elegant: Comfortabel & Elegant: Pointer 25 www.pointeryachts.com Comfortabel en elegant zeiljacht voor een GROOT ZEILGEBIED De POINTER 25 is een modern kajuitzeiljacht met de zeileigenschappen en de kwaliteit

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters internationale volksboot HOLLAND SAILING Importeur voor de Benelux: Holland Sailing - Valkenveenschelaan 3 - Huizen n.h. 2 Telefoon 02159-133 21 *.^j^^*^z^w^ï^ssê0^*^ ïjm* """V"-" ****\*ï»»' ~^!fp»nft,::.

Nadere informatie

Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m. Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2.

Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m. Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2. Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2.800 kg Personen: 16 personen Sanitair: Porta Potti of elektr. toilet Koelfacilteit:

Nadere informatie

Hood 38 MK II Centreboard

Hood 38 MK II Centreboard Hood 38 MK II Centreboard Omschrijving Basisgegevens De Hood 38 MK II heeft een kielmidzwaard en heeft daardoor een groot vaargebied (1,30 mtr) maar combineert dat met goede zeileigenschappen (3,30 mtr).

Nadere informatie

Gipon Hoogaars 900. Visie Doeve Makelaars. BTW n.v.t.

Gipon Hoogaars 900. Visie Doeve Makelaars. BTW n.v.t. Doeve Makelaars/taxateurs vof Sworn & EMCI certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL-3133 AV Vlaardingen Havennummer 703 Tel +31(0)10 248 98 30 Mobiel +31(0)653 20 20 84 Email

Nadere informatie

J BOATS J92 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

J BOATS J92 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Heerlijk snel zeiljacht van de bekende J/Boats werf. Als u snel wilt zeilen met een schuin oog op het log, dan is de J/92

Nadere informatie

TIRION 21 Meetrapport

TIRION 21 Meetrapport TIRION 21 Meetrapport Auteurs : Technische Commissie Tirion 21 Klassenorganisatie. Datum : april 2015. Tirion 21 zeilnummer Naam eigenaar : E-Mail adres : Volledig adres : : NED Watersportvereniging +Lidnummer

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters SPECIFICATIE TRINTELLA Romp polyester, Dek polyester met gelegde teak latten. Kuip zelflozend, polyester met teak banken en vloerrooster. Ballast 1750 kg gietijzer, lood extra. INRICHTING : loronder :

Nadere informatie

Een gevarieerd aanbod

Een gevarieerd aanbod Comfortline 2 TALAMEX COMFORTLINE: kwaliteit is de basis U zoekt een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven. Talamex

Nadere informatie

NORDIA 35 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

NORDIA 35 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Na vele jaren schepen bouwen heeft Van Dam Nordia een goede naam ontwikkeld in de nautische branche. Deze Nordia 35 is een

Nadere informatie

Kielboot zeilen - Basistheorie Overstag Manoeuvre

Kielboot zeilen - Basistheorie Overstag Manoeuvre Kielboot zeilen - Basistheorie Overstag Manoeuvre In deze les wordt de overstag manoeuvre uitgelegd. Dit is een manoeuvre waarbij de zeilen naar de andere boeg worden verplaatst. Tijdens de overstag manoeuvre

Nadere informatie

Visie Doeve Makelaars

Visie Doeve Makelaars Doeve Makelaars/Taxateurs vof Sworn & EMCI Certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL - 3133 AV Vlaardingen Tel Mobiel +31 (0)10 248 98 30 +31 (0)653 20 20 84 E-mail Website

Nadere informatie

Hybride voortstuwing sloep met ballen

Hybride voortstuwing sloep met ballen Hybride voortstuwing sloep met ballen Sloep met ballen is een overnaads geklonken aluminium reddingssloep van 8,25 m met een gewicht van circa 2500 kilo. Voor deze sloep ben ik op zoek naar een hybride

Nadere informatie

FRIENDSHIP 26 FREE ALLEMANSVRIEND

FRIENDSHIP 26 FREE ALLEMANSVRIEND ANWW0307-024-vaarimpressie 26-03-2003 15:02 Pagina 24 VAARIMPRESSIE FRIENDSHIP 26 FREE ALLEMANSVRIEND 24 WATERKAMPIOEN#7 2003 ANWW0307-024-vaarimpressie 26-03-2003 15:04 Pagina 25 Plus + Bouw/constructie

Nadere informatie

Visie Doeve Makelaars

Visie Doeve Makelaars Doeve Makelaars/taxateurs vof Sworn & EMCI certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL-3133 AV Vlaardingen Havennummer 703 Tel +31(0)10 248 98 30 Mobiel +31(0)653 20 20 84 Email

Nadere informatie

J BOATS J 109 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

J BOATS J 109 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''J-109... Comfort, gebruiksgemak, stabiliteit, snelheid in een 35 'performance jacht. Een 35 'racer-cruiser, de J-109 is voorzien

Nadere informatie

FEELING 36DI BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

FEELING 36DI BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Deze goed onderhouden Feeling 36 DI is door haar ruime indelling en 3 hutten de ideale zeilboot voor een gezin. Door haar

Nadere informatie

45 FT FLEVO SAILOR. De Flevo sailor is kottergetuigd en kan eenvoudig worden gezeild door twee personen.

45 FT FLEVO SAILOR. De Flevo sailor is kottergetuigd en kan eenvoudig worden gezeild door twee personen. De 45 FT Flevo is ontworpen door Martin Bekebrede in 2003 Het zeiljacht heeft prachtige moderne belijningen. het is een Jacht wat in 2003 zijn tijd voor uitwas wij vonden het dan ook daarom interessant

Nadere informatie

Een dwarsgetuigdschip vaart prima met de wind mee.maar veel minder goed met halve wind of aan de wind.

Een dwarsgetuigdschip vaart prima met de wind mee.maar veel minder goed met halve wind of aan de wind. 1 2 3 Lateraalpunt:het middelpunt van de dwarskrachten die onder water ontstaan. Het lateraalpunt valt ongeveer in de kiel (of het zwaard) en noemen we punt L. Zie het boek van Hoefnagels, pagina 309.

Nadere informatie

Nationale BENETEAU First 31.7 Klasse

Nationale BENETEAU First 31.7 Klasse Watersportverbond www.watersportverbond.nl info@watersportverbond.nl Nationale BENETEAU First 31.7 Klasse HOOFDAFMETINGEN Lengte over alles: Grootste breedte: Diepgang: 9,85 m 3,23 m 1,90 m (standaard

Nadere informatie

NISSEN 52 DS BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

NISSEN 52 DS BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Dit stoere door Nissen ontworpen jacht wat nu als casco te koop is, met dure onderdelen als motor, tuigage, hydrauliek geeft

Nadere informatie

NIMARINE EN SUZUMAR RUBBERBOTEN BROCHURE 2019

NIMARINE EN SUZUMAR RUBBERBOTEN BROCHURE 2019 NIMARINE EN SUZUMAR RUBBERBOTEN BROCHURE 2019 NIMARINE RUBBERBOTEN Nimarine rubberboten zijn te combineren met elke buiten boordmotor naar keuze. Deze kwaliteits - rubberboten zijn zeer scherp geprijsd.

Nadere informatie

CENTAUR JACHTWERF ZAADHOORDIJK BV

CENTAUR JACHTWERF ZAADHOORDIJK BV CENTAUR De inhoud van deze ringband is afgestemd op de Centaur. Daarnaast zijn er algemene gegevens opgenomen. Wij wensen u veel plezier met deze boot. Waar u ook op avontuur gaat, een gezonde Nederlandse

Nadere informatie

Technische gegevens. Dek. Romp

Technische gegevens. Dek. Romp www.woutersinternational.com 1 september 2015 Tofinou 12 De Tofinou 12 is weekend-sailer, klassiek gestyled, maar ultramodern qua constructie en tuigage. Hij is gebouwd om snel en comfortabel zeilen, zelfs

Nadere informatie

48 voet pure aantrekkingskracht

48 voet pure aantrekkingskracht breehorn 48 48 voet pure aantrekkingskracht Een compromisloos no-nonsense schip met een zeer krachtig ontwerp. Dit schip is gemaakt om alle omstandigheden comfortabel te handlen. Met de Breehorn 48 laten

Nadere informatie

BENETEAU OCEANIS 311 49.900,-

BENETEAU OCEANIS 311 49.900,- BENETEAU OCEANIS 311 49.900,- Algemeen Type BENETEAU OCEANIS 311 Vraagprijs 49.900,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2001 Ligplaats Stavoren Lengte 9.85 mtr. Breedte 3.23 mtr. Diepgang 0.00-1.45 mtr. Doorvaarthoogte

Nadere informatie

Materiaalkeuze en moderne splitstechnieken. Jan-Willem Polman

Materiaalkeuze en moderne splitstechnieken. Jan-Willem Polman Materiaalkeuze en moderne splitstechnieken Jan-Willem Polman www.lijnenspecialist.nl Grote voorraad lijnen voor de watersport en industrie In twee dagen geleverd Gratis verzenden (bestellingen > 50) Deskundig

Nadere informatie

VAREN Boottest. 50 mei 2013 VAREN

VAREN Boottest. 50 mei 2013 VAREN Reuze comfortabele 50 mei 2013 VAREN cruisers bij Bénéteau De Franse werf stelt dit jaar twee nieuwe 55-voeters voor. De Sense 55 en de Océanis 55. Varen trok naar Palma de Mallorca en kon beide schepen

Nadere informatie

Dit formulier is eigendom van Panta Rhei Brokerage. Ca. 4 - huidige eigenaar heeft het schip een nieuw leven gegeven

Dit formulier is eigendom van Panta Rhei Brokerage. Ca. 4 - huidige eigenaar heeft het schip een nieuw leven gegeven 0 - Algemeen 1 - Historie 2- Maten 3 - Romp 4 - Dek 5 - Opbouw 6 - Kiel 7 - (Mid)zwaard 8 - Roer Type / model Korte omschrijving Eigenaren Lengte over alles (cm) 1473 Lengte waterlijn (cm) 1080 Breedte

Nadere informatie

HUITEMA ZEESCHOUW, ruim en goed onderhouden, heerlijke zeiler Vraagprijs 35.000

HUITEMA ZEESCHOUW, ruim en goed onderhouden, heerlijke zeiler Vraagprijs 35.000 TE KOOP: HUITEMA ZEESCHOUW, ruim en goed onderhouden, heerlijke zeiler Vraagprijs 35.000 Vorm Platbodem Afmetingen l x b x d 10.50 x 4.00 x 0.70 Dek uitvoering Staal, antislip Opbouw vorm, materiaal Staal

Nadere informatie

Beneteau Antares 8.80 en Barracuda 9

Beneteau Antares 8.80 en Barracuda 9 vaarimpressie Beneteau Antares 8.80 en Barracuda 9 44 11 // 2012 // ANWBWATERSPORT.NL >>> ook snelvarend, maar dan nog iets extremer: de 2ehands maxum 3200, Pag. 52 Twee verschillende motorboten, maar

Nadere informatie

WAARSCHIP ,-

WAARSCHIP ,- WAARSCHIP 1076 49.000,- Algemeen Type WAARSCHIP 1076 Vraagprijs 49.000,- BTW betaald betaald Bouwjaar 1989 Ligplaats Stavoren Lengte 11.00 mtr. Breedte 3.70 mtr. Diepgang 0.00-1.75 mtr. Doorvaarthoogte

Nadere informatie

Nimarine en Suzumar rubberboten 2018

Nimarine en Suzumar rubberboten 2018 Nimarine en Suzumar rubberboten 2018 Powered by Nimarine rubberboten Nimarine rubberboten zijn te combineren met elke buiten boordmotor naar keuze. Deze kwaliteits rubberboten zijn zeer scherp geprijsd.

Nadere informatie

BENETEAU OCEANIS 423 109.500,-

BENETEAU OCEANIS 423 109.500,- BENETEAU OCEANIS 423 109.500,- Algemeen Type BENETEAU OCEANIS 423 Vraagprijs 109.500,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2003 Ligplaats Stavoren Lengte 12.64 mtr. Breedte 3.90 mtr. Diepgang 0.00-2.10 mtr. Doorvaarthoogte

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE PRIOR COASTER 33

VERKOOPBROCHURE PRIOR COASTER 33 VERKOOPBROCHURE PRIOR COASTER 33 Naam: coaster 33 Eigenaar: Familie B. Tuinman, GENEMUIDEN 1 INHOUD VAN DEZE BROCHURE 1) ALGEMENE INFORMATIE 2) BESCHRIJVING 3) TECHNISCHE GEGEVENS 4) PRIJSINFO 2 1 ALGEMENE

Nadere informatie

Elektrisch Varen met de Randmeer

Elektrisch Varen met de Randmeer Elektrisch Varen met de Randmeer Voorwoord Naast het zeilen ben ik sinds de zomer van 2000 verknocht aan het elektrisch varen, waarmee ik mijn eerste ervaringen had in een visbootje van 4,5 meter. Het

Nadere informatie

Powered by. Suzumar en Nimarine rubberboten

Powered by. Suzumar en Nimarine rubberboten Powered by Suzumar en Nimarine rubberboten Suzumar rubberboten Suzuki is sinds jaar en dag marktleider in buitenboordmotoren. Daarnaast voert ze kwalitatieve rubberboten onder de naam Suzumar. Deze boten

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters VAARIMPRESSIE ETAP 37S FOTOFINISH 22 I WATERKAMPIOEN#U 2002 2 Etap leek de afgelopen jaren wat 'zoekend'. De werf wilde af van het imago goede, maar behoudende boten te bouwen. Maar slaagde er niet goed

Nadere informatie

HANSE 370 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

HANSE 370 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Hanse 370 is een innovatief ontwerp. Het moderne interieur biedt veel ruimte benedendeks met twee full size cabines en

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters Aan het eind van de veertiger jaren begon Gerrit Gerritsma met twee compagnons -hoewel vrienden een beter woord is- met een bedrijfje... Foekema was de ene partner, neef.. Gerritsma de andere. Boten bouwen,

Nadere informatie

Een gevarieerd aanbod

Een gevarieerd aanbod Comfortline 2 TALAMEX COMFORTLINE: kwaliteit is de basis U zoekt een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven. Talamex

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters Postbus 36 - Telefoon 05202-12909 Rek.nr. 47.58.00.974 3-1 - Gironr. 1952435-7

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters ?tttopïper öo 2 MATILDA 20 ZEEWAARDIG P O L V E S T E R MIDZWAARD KAJUITZEILJACHT MET 4 SLAAPPLAATSEN De 20 is een ruim en geheel onkenterbaar polyester kajuitzeiljacht met 4 slaapplaatsen. Het is een

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters waarschip 7 4 0 om zelf af te bouwen 2 waarschip 740 -" De romp wordt steeds door de werf gebouwd, zodat men dus de zekerheid heeft van een 100% gave en veilige romp. Het waarschip 740 is evenals de andere

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters ZO GOED ALS NIEUW 86 I WATERKAMPI0EN#6 2002 2 IP. Dat staat voor Island Plastic Ltd te Ryde, Island of Wight in GrootBrittannië. In 1975 werd de eerste IP 23 gebouwd. Als professionele vissersboot. Voor

Nadere informatie

Parallelwei CH Workum +31(0) Nederland. Opgevraagd op: zondag 4 augustus Materiaal: Bouwjaar: Lengte: 14,00 m.

Parallelwei CH Workum +31(0) Nederland. Opgevraagd op: zondag 4 augustus Materiaal: Bouwjaar: Lengte: 14,00 m. Exailor 45 Cabrio Hybride Prijs: 595.000 BTW betaald Bouwjaar 2016 Ref. nr.: erkoper: Categorie: Lengte: Breedte: Diepgang: Materiaal: Bouwjaar: Ligplaats: Land: Slaapplaatsen: Prijs: Lengte: 14,00 m Materiaal:

Nadere informatie

Handleiding Max Fun 25.

Handleiding Max Fun 25. Handleiding Max Fun 25. Deze handleiding is opgezet om snel de Max Fun 25 te leren kennen, en is gericht aan zowel beginnende en min-of-meer ervaren Max Fun zeilers. Het zou zonde zijn om elke keer opnieuw

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters 1-1-19 9 9 PRIJSLIJST COMPROMIS ZEILJACHTEN EEN 'ZEEVASTE' 2 INVESTERING .a&y STANDAARDUITVOERING Motor: Yanmar Saildrive Diesel, 20,1 kw (27,3 PK) met interkoeling Middenkikkers Wierpot voor koelwater

Nadere informatie

Een uitgekiend aanbod

Een uitgekiend aanbod Aqualine 2 TALAMEX AQUALINE: Betaalbare kwaliteit U zoekt een betaalbare boot, geschikt voor jong en oud en met een verzorgde standaard uitrusting? Dan is de Talamex Aqualine u op het lijf geschreven.

Nadere informatie

foto: Zilt Magazine Hanse 315 door de ogen van:

foto: Zilt Magazine Hanse 315 door de ogen van: foto: Zilt Magazine Hanse 315 door de ogen van: PRODUCTIE Geregeld stellen we op deze plek een nieuwe of bijzondere boot aan je voor. Een boottest is het niet. Onze eigen mening doet er niet toe. We nodigen

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters jacht en scheepswerf DAIMIO GEBR. SERRY Oud Loosdrechtsedijk 249 ad Oud Loosdrecht 2 Holland Tel.021583404 DAIHIO ZEEWAARDIG POLYESTER KAJUITZEILJACHT MET 4 a 5 SLAAPPLAATSEN De Daïmio is een onkenterbaar,

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters VAARTEST >HNNNN &\^acv\ts-n\ VOOR PUUR ZEILPLEZIE Zo af en toe stapt het testteam aan boord van een boot die nu eens niet gemaakt is om oceanen mee te bedwingen. De Big 500 is klein, speels en trailerbaar.

Nadere informatie

DEHLER 39 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

DEHLER 39 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Dehler 39 is een zeer snel, comfortabel en luxueus jacht, gebouwd voor liefhebbers van snelheid en kwaliteit. Judel &

Nadere informatie

SWEDEN YACHTS 36 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

SWEDEN YACHTS 36 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Sweden 36 heeft prima zeileigenschappen gecombineerd met comfort, schoonheid en kwaliteit. Het interieur is kenmerkend

Nadere informatie

BENETEAU OCEANIS ,- onder bod

BENETEAU OCEANIS ,- onder bod BENETEAU OCEANIS 361 64.500,- onder bod Algemeen Type BENETEAU OCEANIS 361 Vraagprijs 64.500,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2001 Ligplaats Winterstalling Lemmer Lengte 11.10 mtr. Breedte 3.80 mtr. Diepgang

Nadere informatie

The Making of C-Yacht 12.50

The Making of C-Yacht 12.50 The Making of C-Yacht 12.50 Zaadnoordijk Yachtbuilders (2004-2) Deel 1, de ontwikkelingsfase In dit eerste deel de ontwikkelingsfase van de C-Yacht 12.50 Een prachtige boot van 12,5 meter lang met een

Nadere informatie

Met de Maril 7 serie kiest u bewust voor een grotere ruime sloepen, zeer geschikt voor vaartochten van meerdere dagen. Met uw gezin of met vrienden.

Met de Maril 7 serie kiest u bewust voor een grotere ruime sloepen, zeer geschikt voor vaartochten van meerdere dagen. Met uw gezin of met vrienden. Maril 730 Al vanaf 40995,00 Incl. BTW Maril 730 Met de Maril 7 serie kiest u bewust voor een grotere ruime sloepen, zeer geschikt voor vaartochten van meerdere dagen. Met uw gezin of met vrienden. De modellen

Nadere informatie

RS-Feva. Handleiding. RACING MANUAL (Part I)

RS-Feva. Handleiding. RACING MANUAL (Part I) RS-Feva Handleiding RACING MANUAL (Part I) Datum: 8 oktober 2009 Alle foto s (behalve foto s 4-8 en A en B) en tekst zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen NIET gebruikt of gepubliceerd worden zonder

Nadere informatie

Genieten tot in het oneindige

Genieten tot in het oneindige Foto s Neptune marine Genieten tot in het oneindige Amper twee jaar oud is de Infinity-lijn van Motion Yachts, maar in die korte tijd heeft de serie toch heel wat hoge ogen weten te gooien. De absolute

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters BIJZONDERE BOOT BJUSTERBAARÜ - Het uitgangspunt was een lichte, stijve en onzinkbare boot die door twee mensen te zeilen is. En dus koop je watersportbladen, ga je beurzen af, struin je op internet en

Nadere informatie

10 (wedstrijd) TIPS VOOR PATINZEILERS

10 (wedstrijd) TIPS VOOR PATINZEILERS 10 (wedstrijd) TIPS VOOR PATINZEILERS 05 AUG 2007 NORTH SEA PATIN SAILORS BEACHCLUB DE WINDHAAN 1 1/ koers- of snelheidsschema: (figuur 1) onderling verband tussen windrichting, koers en snelheid voorbeeld

Nadere informatie

Sustainability isn t just something we claim, it s how we live.

Sustainability isn t just something we claim, it s how we live. 1010 Sustainability isn t just something we claim, it s how we live. Het Waarschip 1010 CR Een snelle cruiser De nieuwe 1010 CR van Waarschip spreekt iedere echte zeiler aan. Hij geeft je het zeilgevoel

Nadere informatie

BoatTrial test report sailboat (NL) Bavaria Yachtbau

BoatTrial test report sailboat (NL) Bavaria Yachtbau BoatTrial test report sailboat (NL) Bavaria Yachtbau 2013 BoatTrial test report sailboat (NL) conducted for Bavaria Yachtbau Author Wim Vercauter Date 31-mei-2011 Location Alacati Cesme Turkije Personnel

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters pagina 1 van 3 Welkom bij Sailing 1 Design J/22 - standaard uitrusting omvat: alles Harken beslag, mast, giek, standwand, lopendwand, spiboom, schoten - afleverkosten, zeilklaar maken; afmonteren aanpassen

Nadere informatie

Het ROER-ei van Columbus

Het ROER-ei van Columbus HANSE 315 E-MOTION Het ROER-ei van Columbus 6 juni 2017 VAREN by Hanse De Hanse 315 vaart al een tijdje rond en heeft zelfs een aantal internationale onderscheidingen weggekaapt, waaronder de titel European

Nadere informatie

Bootcentrum Geertsma is al 50 jaar de bouwer van de BEGE kruiser. In het Friese Grou worden de stalen kruisers geheel naar wens van de klant gebouwd.

Bootcentrum Geertsma is al 50 jaar de bouwer van de BEGE kruiser. In het Friese Grou worden de stalen kruisers geheel naar wens van de klant gebouwd. BEGE ALLROUNDER Bootcentrum Geertsma is al 50 jaar de bouwer van de BEGE kruiser. In het Friese Grou worden de stalen kruisers geheel naar wens van de klant gebouwd. Een kleine werf met een grote passie.

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters Vaarimpressie Buil Tekst: fan Briek, foto's: Bertel Kolthof Hij ziet eruit zoals zijn naam klinkt: Buil. Met hoorns op de kop en smalle zwarte zijruiten. Als gespannen toegeknepen ogen van een dier klaar

Nadere informatie

TIRION 21. Klassenvoorschriften

TIRION 21. Klassenvoorschriften Klassenvoorschriften TIRION 21 Auteurs : Technische Commissie Tirion 21 Klassenorganisatie. Datum : April 2015 Inhoudsopgave 1.Algemeen...4 1.1Doel...4 1.2Grondregels...4 2 1.2.1Bouwersverklaring...4 1.2.2Gegevens

Nadere informatie

De Randmeer Advance Limited Edition

De Randmeer Advance Limited Edition De Randmeer Advance Limited Edition Een snelle kennismaking en de belangrijkste aandachtspunten Auteur Bert Reemer Juni 2013 Versie 1.0 Inleiding Vanaf 10 mei heeft de prachtige nieuwe Randmeer haar ligplaats

Nadere informatie

Jachtinformatie. 1/10 rev. 00

Jachtinformatie. 1/10 rev. 00 1/10 rev. 00 Inhoud 0. Jacht informatie... 3 1. Ontwerp... 5 2. Zeileigenschappen... 5 3. Is de PION ideaal voor U?... 6 4. Bouw... 6 5. Fotos... 7 6. Website informatie van de PION klasseorganisatie...

Nadere informatie

36 WORLDS 2018 EDITION

36 WORLDS 2018 EDITION WORLDS 2018 EDITION 36 IK HOUD VAN BIJZONDERE PROJECTEN Erik van Vuuren is zee- en wedstrijdzeiler die avonturen niet schuwt. Zijn jongste project: het in de vaart brengen van een nagelnieuwe Waarschip

Nadere informatie

COMPROMIS 999 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

COMPROMIS 999 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Zeer gezochte Nederlandse "Classic" van Frans Maas. Er zijn niet veel jachten die kunnen concurreren met de binnenruimte

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters E.G. VAN Zuiddijk 412 Z a a n d a m Telefoon 4708 Na 17.30 uur 4209 Postgiro 216288 Postbus 113 DE S T A D T S C H E E P S W E R F N.V. Houten en plastic jachtbouw - Reparatie Taxaties - Bemiddeling bij

Nadere informatie

Noordkaper Sailing Yachts

Noordkaper Sailing Yachts Noordkaper Sailing Yachts fun to sail in comfort and safety Noordkaper 40 Lengte romp 12.00 meter Lengte over alles 12.95 meter Breedte 4.00 meter Diepgang 1.25-2.25 meter Waterverplaatsing 17 ton Zeiloppervlakte

Nadere informatie

Januari 2012 waardevaststellend onderzoek punt 57 Oostvoorne door B. de Lange & P. Zaal

Januari 2012 waardevaststellend onderzoek punt 57 Oostvoorne door B. de Lange & P. Zaal Van: Aan: Betreft: Barend de Lange RCE & Frank Stoop Beperkte waarde vaststelling punt 57 Oostvoornse meer Datum: 15 januari 2012 Inleiding: Uit een bron zijn enkele punten gedeeld van mogelijk archeologisch

Nadere informatie

SLOEPEN EN TENDERS. Kijk voor onze modellen en dealers op:

SLOEPEN EN TENDERS. Kijk voor onze modellen en dealers op: SLOEPEN EN TENDERS Kijk voor onze modellen en dealers op: WWW.OUDHUIJZER.NL INHOUDSOPGAVE 471 BASIC / 471 TENDER 3 480 LIMITED / 480 LUXURY 4 568 TENDER 5 570 TENDER 6 575 LUXURY 7 616 TENDER 8 630 CABINE

Nadere informatie

HANSE 540E BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

HANSE 540E BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''In prima conditie verkerende Hanse 540E, 3 cabine uitvoering. Nooit gecharterd en één eigenaar sinds nieuw. Rijk uitgerust

Nadere informatie

MAXUS 24 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

MAXUS 24 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Deze Maxus 24 biedt een mooi gebalanceerde combinatie van voordelen; goede kwaliteit, comfortabel interieur, veilig zeilen

Nadere informatie

VICTOIRE 1044 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

VICTOIRE 1044 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Victoire 1044 "Compaen", ontwerp Dick Koopmans sr, bouwjaar 1988. Zeer stabiel en goed gebouwd zeiljacht; teak houten

Nadere informatie

VICTOIRE 1044 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

VICTOIRE 1044 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De klassieker van Koopmans en Victoire, de ultieme Nederlandse zeilboot, veilige cruise zeiler met veel trim mogelijkheden,

Nadere informatie

Dufour 2800 met ondiepe kiel VERKOCHT

Dufour 2800 met ondiepe kiel VERKOCHT Dufour 2800 met ondiepe kiel Met veel spijt in het hart verkopen we onze Dufour 2800. De kindjes worden kinderen, de boot wordt wat te klein... De boot is in uitzonderlijk goede staat, zowel van binnen

Nadere informatie

GIB SEA 33 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

GIB SEA 33 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Gib'Sea 33 is een moderne cruiser met een mooi licht en ruim interieur voor haar grootte. Prima te zeilen met een kleine

Nadere informatie

GEWICHTSBEREKENING STANDAARD SCHIP. Commissie Evaluatie Zeilformule

GEWICHTSBEREKENING STANDAARD SCHIP. Commissie Evaluatie Zeilformule GEWICHTSBEREKENING STANDAARD SCHIP Commissie Evaluatie Zeilformule Versie: 8 Datum: 5maart2016 INHOUD 3 Algemene informatie 4 Totaal gewicht van het standaard skutsje 5 Extra gewicht bij verlenging 6 Extra

Nadere informatie

Snooky. Dufour 34 Performance / 3 cabin

Snooky. Dufour 34 Performance / 3 cabin Jachtmakelaardij Lemmer Nautic BV Vuurtorenweg 20 8531 HJ Lemmer +31(0)514-564994 +31-514-565759 info@lemmernautic.nl http://www.lemmernautic.nl Snooky Dufour 34 Performance / 3 cabin Vraagprijs: 79.500

Nadere informatie

Klassieke lijnen, moderne materialen

Klassieke lijnen, moderne materialen Een vlinder onder Klassieke lijnen, moderne materialen De Albatros. Traditionele naam. Klassieke lijnen. Maar: moderne materialen. Het nieuwe schip van Jos Scholten verrast. Zilt wilde er meer van weten.

Nadere informatie