Beste ouders en leerlingen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en leerlingen,"

Transcriptie

1 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg Hove tel. 03/ gsm 0479/ fax. 03/ Beste ouders en leerlingen, Op de 1 ste schooldag maakten we allemaal kennis met Sherlock en Holmes. Zij gaan dit jaar op zoek naar de tofste school van Vlaanderen. Daarom komen de 2 heren regelmatig langs op onze school en geven ons opdrachten die we tot een goed einde moeten brengen. Bij het begin van het schooljaar moesten we bewijzen hoe goed we ons schooldomein kenden. Een heuse speurtocht leidde tot ons nieuw jaarthema: SPEURNEUZEN. Ook tijdens de samenspelweek brachten ze ons een bezoek. Die week moesten we met z n allen - Samen speuren in een verhaal - Samen speuren naar heel veel vriendjes op de speelplaats - Samen speuren naar een andere klas om eens heerlijk te verwennen - Samen speuren naar een tof gezelschapspel De onderstaande foto s willen jullie mee laten genieten van fijne speurmomenten op onze school.

2

3 november december ACTIVITEITENKALENDER ma : 13.30u Gezamenlijk moment : Speuren naar elkaar di : Oudercontacten woe : Medisch onderzoek 3A Oudercontacten do : Wapenstilstand vrijaf vr : Facultatieve verlofdag vr : Zwemmen za : Naamopgave 1 ste communiecanten in de St.-Laurentiuskerk zo : Naamopgave vormelingen St.-Laurentiusparochie EN St.- Jozefparochie in de St.-Jozefkerk. ma : Fluodag, de leerlingen mogen vandaag zo fluo mogelijk naar school komen! di : L3: workshop La Bohème, over kunstenaars in Parijs woe : Medisch onderzoek 3B L1 : grootouders brengen een bezoekje in de klas do : Personeelsvergadering gaat door in RP2. De nabewaking gaat gewoon door in de refter van de LS. vr : 13.30u Adventsopening met de hele school. Afhalen taarten en pizza s in de refter van de lagere school tussen 15.30u en 20.00u. De nabewaking gaat dan door in de cafetaria van de humaniora. za : Iedereen welkom om 18.00u voor de grootouderviering In de voetsporen van in de St.-Laurentiuskerk di : 12.30u Kinderparlement 23.30u Ouderraad do : Medisch onderzoek 1A vr : Zwemmen De Sint op bezoek in onze school. woe : Medisch onderzoek 3C do : Medisch onderzoek 1B di : 2 klassen van L5 of L6 gaan schaatsen in Kontich (zie agenda leerlingen) woe : Fluodag, de leerlingen mogen vandaag zo fluo mogelijk naar school komen! 2 klassen van L5 of L6 gaan schaatsen in Kontich (zie agenda leerlingen)

4 do : Medisch onderzoek 1C 2 klassen van L5 of L6 gaan schaatsen in Kontich (zie agenda leerlingen) vr : Zwemmen di : Personeelsvergadering. De nabewaking gaat door in de cafetaria van de humaniora. do : L2 bezoekt het speelgoedmuseum te Mechelen. vr : Rapport u eucharistieviering OPGELET, vrijdag 24 december eindigt de school om 12.05! De leerlingen hebben maar een halve dag school. Van vrijdagnamiddag 24 dec. tot en met zondag 9 jan. kerstvakantie! 1. Dankjewel! 2. MEDEDELINGEN Overal lachende kinderen, opgewekte ouders, lekker eten en heerlijke desserten, nieuwe leuke activiteiten, toffe workshops, jeugdig talent op de talentenshow, de zon van de partij en nog zoveel meer: het familiefeest was meer dan geslaagd! Zoveel enthousiaste ouders en leerkrachten die hier telkens weer hunschouders onder zetten, dat is onbetaalbaar! Een welgemeend dankjewel aan alle ouders die zich vrijwillig hebben ingezet om van dit familiefeest een succes te maken voor al onze kinderen! Dankjewel aan de ouderraad die al maanden vooraf bezig was met de voorbereidingen! Het was super! Dankjewel aan alle losse medewerkers, hopelijk mogen we volgend jaar opnieuw op jullie rekenen! Dankjewel aan alle leerkrachten die ook weer paraat stonden! Dankjewel aan alle leerlingen die enthousiast kwamen feesten! Er staan nog enkele borden en schotels (van het dessertenbuffet) te wachten op hun eigenaar. Vraag ernaar op het secretariaat.

5 2. Schooluniform Mogen wij bij deze gelegenheid er nogmaals op aandringen het uniformvoorschrift stipt na te leven, ook bij het eventueel aankopen van winterkleding. Graag alle kledingstukken goed naamtekenen. Dank voor uw medewerking. De school is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van materiaal van de kinderen. Indien je wat verloor, kan je steeds terecht op het secretariaat om na te gaan of je eigendom zich bij de gevonden voorwerpen bevindt. Voorwerpen waar geen eigenaar voor opdaagt, komen terecht bij caritatieve organisaties. Kledij waar de naam opstaat, vindt makkelijker zijn eigenaar terug! 3. Advent Op school starten we de advent met een gezamenlijke opening. We werken ook dit jaar mee met de campagne van Welzijnszorg: Samen werkt het!. Met dit project willen we de kinderen op een speelse en belevende manier meenemen in de leefwereld van kinderen in (kans)armoede. Hierbij staat het groepsgebeuren in de klas centraal. De rode draad is het leuke en spannende verhaal van Robby, Jeroen, Lena en Fatmira, een ingenieus plan en helpende handjes. 4. Scholenveldloop van woensdag 22 september Alle leerlingen hebben weer knap hun best gedaan. We vermelden fier onze medaillewinnaars: BRONS ZILVER GOUD 1A Maxim Dirickx 1C Louise Laforce 1B Amélie Deroo 1A Eleonore Moller 2B Merel De Graef 1C Tine Buitink 2A Cailey Van Aken 2C Catherine Dilewyns 1C Brasen Van Looy 2A Emilia Van Bruggen 2C Mathis Toelen 2A Léa Donck 2B Loïc Schoenmaekers 2D Emie Stockbroekx 2C Maxine Bogaerts 3B Juliet Van Looveren 3B Morgane Verwilghen 2D Cyrille Stevens 3C Thibault Hutse 4A Justine Aléda 3A Maxime Maes 4A Margot De Vos 4B Thibault Castille 3C Jules Thijsen 4A Jack Lowet de Wotrenge 5B Jules Van Hacht 4A Vadim Campo 4C Helene De Ferm 6C Mégane Plaisant 4B Charlotte Verstreken 5C Max Van de Perre 5A Katrien De Vos 5C Thomas Dewaele 5C Florence Van der 6A Maxime Muller Voordt 6D Louise Van Laer 6B June Van Thillo

6 5. Hove werkt Aanvullende info vanuit de gemeente: Vanaf 15 november is de schoolingang aan de Boechoutsesteenweg reeds bereikbaar voor voetgangers, fietsers en personeel van de school, komende vanuit Boechout. Dit geldt niet voor de wagens van de ouders. In het voorjaar plant de gemeente de werken van de kiss & ride parking aan de Oudstrijdersstraat. Wanneer deze werken voltooid zijn, kan deze parking door de ouders gebruikt worden om hun zoon of dochter af te zetten. 6. Website lagere school Wie een bezoekje brengt aan onze website merkt dat hij niet meer up to date is. Voor de aanpassingen hangen wij volledig af van de humaniora, zij kunnen door omstandigeheden voorlopig niet meer aan de website werken. Wij zijn volop bezig met het creëren van een eigen webstek, dit vraagt wel eventjes tijd. Wij rekenen op jullie begrip en vragen hiervoor even geduld. Maar onze ouderraad nodigt iedereen uit om alvast eens naar hun knappe website te surfen. Daar kan je een heleboel foto s bekijken van het recente familiefeest en de openlucht-viering. Op de startpagina zal u informatie vinden over de komende activiteiten van de ouderraad OUDERRAAD 1. Familiefeest van 10/10/10 De ouderraad wil graag nog eens alle ouders bedanken, die voor het familiefeest een heerlijk dessert klaarmaakten. Dankzij jullie kookkunsten en inzet konden wij alle aanwezigen verrassen met heel veel lekkers. Ook aan al diegenen, die één of meerdere uren kwamen helpen bij de opbouw, tijdens of na het feest, een oprechte dank u wel. Sfeerbeelden van het familiefeest zijn terug te vinden op de website van de ouderraad (

7 2. Taarten- en Pizzaslag 2010 Jullie ontvingen wellicht net voor de herfstvakantie de infobundel van een eerste editie Taarten- en Pizzaslag Het nieuwe project vervangt de vroegere wijnslag. Wij, als ouderraad, vinden het fantastisch dat we samen met het schoolteam onze schouders kunnen zetten onder deze starteditie. De inkomsten gaan onmiddellijk naar de school voor de aankoop van nieuw spelmateriaal voor de speelplaats en bijbehorende opbergkasten. Wij rekenen op ieders hulp om van deze verkoop een succes te maken. Je kan je bestelde taarten en pizza s op vrijdag 26 november ophalen in de refter van de lagere school. Deelname door de leerlingen is uiteraard volledig vrijblijvend. De klas die de meesten taarten en pizza s weet te verkopen (per leerjaar) ontvangt een verrassing. De leerkrachten zullen uw kinderen op een fijne en educatieve manier aanmoedigen om mee te werken aan het project.

8 1. Grootouderviering : In de voetsporen van. Zaterdag 27 november De Werkgroep Gezinsvieringen en de Parochie Sint-Laurentius nodigen u, uw kinderen en hun grootouders uit op onze Grootouderviering In de voetsporen van. op zaterdag 27 november om 18 uur in de Sint-Laurentiuskerk. Het wordt een viering op maat van uw kinderen. De nadruk ligt op samen-vieren met alle generaties. Niemand mag ontbreken : oma, opa, moeke, vake, mama, papa, kinderen, kleinkinderen en overgrootouders Groot en klein, jong en oud. Een enthousiaste uitnodiging om al wie jou warm omringt mee te brengen. We mogen genieten en meezingen met het fantastische kinderkoor van onze school olv. Juf Lut Peeters. Na de viering voorzien we een gezellig samenzijn en dit naar goede gewoonte met een drankje. Bij de uitnodiging zal U twee voetafdrukken vinden. Om uw kinderen (en de grootouders) bij het feest te betrekken, nodigen we jullie uit om deze twee voetjes te laten : inkleuren, versieren, e.a. en ten laatste op di 23 november af te geven in de klas. Zo zal ieders persoonlijke voetafdruk aanwezig zijn tijdens de viering. Wij rekenen op een massale familiale opkomst. U komt toch ook? 2. REBUS : Hoe deze twee activiteiten prettig combineren? Antwoord/Suggestie : zie achteraan

9 4. NOG EVEN SPEUREN NAAR

10 Antwoord/Suggestie : Steun enthousiast onze taarten- en pizzaslag, kom je bestelling afhalen op vrijdag 26 november, nodig je grootouder(s) uit op zaterdag 27 november op onze grootouderviering en tracteer hen voor of na op een heerlijke pizza en/of taart. Met deze suggestie wordt samen- vieren ECHT een feest! Wedden dat dit één van de mooiste weekends van het jaar wordt!

Beste ouders en leerlingen,

Beste ouders en leerlingen, G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Beste ouders en leerlingen, De eerste

Nadere informatie

Echo november - december 2015

Echo november - december 2015 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november - december 2015 Beste

Nadere informatie

Echo november december 2012

Echo november december 2012 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november december 2012 Beste ouders

Nadere informatie

Echo november - december 2013

Echo november - december 2013 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november - december 2013 Beste

Nadere informatie

Echo september oktober 2016

Echo september oktober 2016 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo september oktober 2016 Beste ouders

Nadere informatie

G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg Hove tel. 03/ gsm 0479/

G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg Hove tel. 03/ gsm 0479/ G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat1.ls@regpacho.net Beste ouders en leerlingen, De voorbije 2 maanden kregen we juf Lies

Nadere informatie

Echo september oktober 2015

Echo september oktober 2015 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo september oktober 2015 Beste ouders

Nadere informatie

Een boom met veel gekleurde blaadjes die er op wijzen dat elk kind uniek is. Het uniek zijn is het uitgangspunt van ieder leerproces.

Een boom met veel gekleurde blaadjes die er op wijzen dat elk kind uniek is. Het uniek zijn is het uitgangspunt van ieder leerproces. G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 fax. 03/454 07 81 www.regpacho.com secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Joepiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee!!!

Nadere informatie

Echo januari - februari 2013

Echo januari - februari 2013 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo januari - februari 2013 Beste ouders

Nadere informatie

Echo november - december 2016 HIP HIP HOERA!!! Eerst en vooral aan iedereen een spetterend 2017 toegewenst! Beste ouders en leerlingen,

Echo november - december 2016 HIP HIP HOERA!!! Eerst en vooral aan iedereen een spetterend 2017 toegewenst! Beste ouders en leerlingen, G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november - december 2016 Beste

Nadere informatie

Echo september-oktober 2013

Echo september-oktober 2013 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo september-oktober 2013 Beste ouders

Nadere informatie

Echo september oktober 2014

Echo september oktober 2014 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo september oktober 2014 Beste ouders

Nadere informatie

In de namiddag deden we een stoet door Hove, we genoten van het zonnetje! Kijken jullie mee?!

In de namiddag deden we een stoet door Hove, we genoten van het zonnetje! Kijken jullie mee?! G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 fax. 03/454 07 81 www.regpacho.com secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Wat was carnaval

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

Echo november - december 2014

Echo november - december 2014 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november - december 2014 Beste

Nadere informatie

PARELTJES. Kalender 2015-2016. V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat 19 8211 Aartrijke. Telefoon 050 / 24 11 31. Fax 050 / 24 11 35. www.vekba.

PARELTJES. Kalender 2015-2016. V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat 19 8211 Aartrijke. Telefoon 050 / 24 11 31. Fax 050 / 24 11 35. www.vekba. V.E.K. Basisschool Aartrijke Schoolstraat 19 8211 Aartrijke Telefoon 050 / 24 11 31 Fax 050 / 24 11 35 PARELTJES directeur@vekba.be www.vekba.be www.facebook.com/vekbaschool Kalender 2015-2016 Niemand

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Echo april mei - juni 2016

Echo april mei - juni 2016 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo april mei - juni 2016 Beste ouders

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

JANUARI Nieuwe kleuters voor groep 1-2 middagpauze middagsport (o.l.v. meester Fre)

JANUARI Nieuwe kleuters voor groep 1-2 middagpauze middagsport (o.l.v. meester Fre) JANUARI 2018 VOORAF De actie Bernardus scoebidoet for life bracht 2000 euro op. Ik ben fier op de initiatiefnemers en op iedereen die heeft meegewerkt om dit project te realiseren. Het was ook fijn dat

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 - oktober 2017

nieuwsbrief 2 - oktober 2017 Stedelijke Basisschool Fruithof Flor Alpaertsstraat 45 2600 Berchem tel. 03 440 44 78 fax. 03 448 26 41 fruithof@so.antwerpen.be www.fruithof.be nieuwsbrief 2 - oktober 2017 Op onze school staat alles

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 -

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 - - 1 - PRIKBORDBLAD (belangrijke data in oktober) ma. 1.10 - LS Hier beweegt iets jaarthema startmoment 13.15u. di. 2.10-5A/5B bezoek dierenkliniek Sint-Jan Brasschaat (vm) wo. 3.10 - VRIJAF: pedagogische

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Mini-schooltreintje. november 2014

Mini-schooltreintje. november 2014 Mini-schooltreintje november 2014 Beste, Aan het begin van iedere maand verschijnt het minischooltreintje. Hierin vindt u een aantal algemene inlichtingen en belangrijke informatie van activiteiten voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team :

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team : NIEUWSBRIEF 2019 Een eerste blik op het nieuwe schooljaar! -We hervatten de lessen op maandag 2 september om 8u40. -Het 7-sprong team : K1 K2 K3 Kleuterturnen en SES Kinderverzorgster juf Natalie Verelst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken NIEUWSBRIEF Oktober 2018 Agenda Ma 01/10 Wo 03/10 Do 04/10 Schoolraad 20.15 u Vrijaf lokale verlofdag L5: T.O. voeding L6: T.O. techniek L3 + L4: Zwemmen Di 09/10 L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

Regina Pacis Hove. Algemeen Secundair Onderwijs

Regina Pacis Hove. Algemeen Secundair Onderwijs Regina Pacis Hove Algemeen Secundair Onderwijs Dag zesdeklasser, Volgend jaar ga je naar het eerste jaar secundair onderwijs. Er staat je een leerrijke en boeiende tijd te wachten, met nieuwe ervaringen

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Echo april mei - juni 2014

Echo april mei - juni 2014 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo april mei - juni 2014 Beste ouders

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019

Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019 We wensen iedereen een deugddoende

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag. 11 di ICT lessen voor 2de en 3de graad. 13 do grootoudersfeest. 16 zon 11 uur aperitiefoptreden

5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag. 11 di ICT lessen voor 2de en 3de graad. 13 do grootoudersfeest. 16 zon 11 uur aperitiefoptreden Nieuwsbrief 30 september 2016 Beste ouders, We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 4 di Mondiale dag voor L4 5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag 7 vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? Lana, een zusje voor Ashley Pilaet (K2A)

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? Lana, een zusje voor Ashley Pilaet (K2A) GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.10 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? FAMILIENIEUWS We verwelkomen Muhammad, een

Nadere informatie

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag KALENDER 2018-2019 Volgende afkortingen worden gebruikt: KS = kleuterschool LS = lagere school ZW = zwemmen 2KAB = 2 e kleuterklas A en B 3LAB= 3 e leerjaar A en B MST = medisch schooltoezicht CLB = centrum

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Activiteitenkalender september 2019

Activiteitenkalender september 2019 Activiteitenkalender september 2019 Zo 1 Ma 2 Instuif eerste schooldag: welkom Alle kinderen Di 3 Wo 4 Do 5 Infoavond -> start om 19u30 in polyvalente zaal Ouders lager Vr 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Zwemmen

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht?

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.5 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? Denk niet wit. Denk niet zwart. Denk niet zwart-wit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt.

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt. de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Nieuwsbrief Oktober 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE

HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE NOVEMBER 2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin)

Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin) Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin) Leerlingen van onze 6 de klas aan het werk o.l.v. Ivan Janssens, een kunstenaar uit Mariaburg. contactblad

Nadere informatie

September Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12

September Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12 September 2018 Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12 Do 13 Vr 14 Ma 17 Di 18 Klassenfoto s Wo 19 Looiven 19.30 uur : Infoavond Do 20 Boslaan 19.30 uur : Infoavond

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016

15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016 15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016 SCHOOLNIEUWS Dankjewel dat je hebt deelgenomen aan onze fluoactie! Onze fluoactie, die liep van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie was weer een succes.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

juni 2013 Beste ouders,

juni 2013 Beste ouders, Klokzeel 11 juni 2013 Beste ouders, Wat is het nu plots snel gegaan Nog maar een goeie veertien dagen scheiden ons van de grote vakantie. We kijken nog snel, snel even naar deze laatste dagen en lichten

Nadere informatie

Maandplanning december 2018

Maandplanning december 2018 Maandplanning december 2018 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Een hart vol warmte! Extra maandpunt: Activiteitenkalender kleuters - Maandag 3 december: - Juf Krista: Hij komt, Hij komt, die lieve, goede

Nadere informatie

2. FLUO FLUO FLUO --- VERPLICHT!!!!

2. FLUO FLUO FLUO --- VERPLICHT!!!! 2015-2016 december 1. Uitbreiding speelplaats KS Jullie zagen het vast al wel en onze kleutertjes hebben ze al helemaal ingespeeld de kleuterspeelplaats werd over de hele lengte met meer dan 2 meter uitgebreid.

Nadere informatie

Allerheiligen. het schoolteam. Basisschool Zilverenhoek - contactblad 1

Allerheiligen. het schoolteam. Basisschool Zilverenhoek - contactblad 1 Allerheiligen Beste ouders, Mogen wij in de herfstvakantie met zijn allen ook toekomen aan stilstaan en daarbij verwijlen bij wat en wie voor ons altijd wezenlijk blijven hun namen bewaard als een lied

Nadere informatie

september 2011 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1-1 eerste schooldag

september 2011 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1-1 eerste schooldag september 2011 1-1 2 3 4 eerste schooldag NM sportbeurs L2 en L4 In de sporthal in Terhagen 2-5 6 7 8 9 10 11 19.30 uur algemeen oudercontact in de klas van je kind waar de juf uitleg geeft over haar begeleiding

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

DECEMBER turnzaal lln uitbreiding di 5 dec middagpauze wo 6 dec 9u. turnzaal aansluitend 10.30u

DECEMBER turnzaal lln uitbreiding di 5 dec middagpauze wo 6 dec 9u. turnzaal aansluitend 10.30u 1. Maandplanning vr 1 dec za 2 dec zo 3 dec ma 4 dec voormiddag namiddag s morgens 14.30u DECEMBER 2017 rapport Zwemmen muziek op de Sportnamiddag Maandopener in de klas middagsport (kegelspel) evacuatieoefening

Nadere informatie

Regina Pacis Hove. Algemeen Secundair Onderwijs 1

Regina Pacis Hove. Algemeen Secundair Onderwijs 1 Regina Pacis Hove Algemeen Secundair Onderwijs 1 Dag zesdeklasser Volgend jaar ga je naar het eerste jaar secundair onderwijs. Er staat je een leerrijke en boeiende tijd te wachten, met nieuwe ervaringen

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandplanning november 2015 Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandpunt: Ook mijn mening telt! Kunstproject Start with Art van maandag 9 tot en met vrijdag 20 november! Activiteitenkalender

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

September Zaterdag 1. Zondag 2. Maandag 3 Eerste schooldag - Koffie moment 1 e schooldag. Dinsdag 4. Woensdag 5 Algemeen oudercontact kleuters

September Zaterdag 1. Zondag 2. Maandag 3 Eerste schooldag - Koffie moment 1 e schooldag. Dinsdag 4. Woensdag 5 Algemeen oudercontact kleuters Zaterdag 1 September 2018 Zondag 2 Maandag 3 Eerste schooldag - Koffie moment 1 e schooldag Dinsdag 4 Woensdag 5 Algemeen oudercontact kleuters Donderdag 6 Algemeen oudercontact lager Vrijdag 7 Zaterdag

Nadere informatie

Het krantje. Oktober Welkom! Welkom bij de vernieuwde editie van onze nieuwsbrief. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje. Oktober Welkom! Welkom bij de vernieuwde editie van onze nieuwsbrief. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje Oktober 2016 Welkom! Welkom bij de vernieuwde editie van onze nieuwsbrief voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave die we doopten met de naam

Nadere informatie

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken.

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. We vieren alle heiligen die in hun leven Gods licht en onvoorwaardelijke liefde hebben weerspiegeld

Nadere informatie

Halloweenfuif vrijdag ZEVENENTWINGIG oktober. Durven JULLIE komen griezelen

Halloweenfuif vrijdag ZEVENENTWINGIG oktober. Durven JULLIE komen griezelen nieuwsbrief - Woensdag 25/10 grootouderdag - Donderdag 26/10 oudercontact lager - Vrijdag 27/10 Halloweenfuif - Herfstvakantie 30/10 tot 3/11 (betaalde opvang voorzien op ma 30/10, di 31/10 en vrij 3/11)

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2019

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2019 warm, samen en voluit voor de brede en evenwichtige ontwikkeling van elk kind NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2019 Vrije School Bierbeek De Kinderberg Belangrijke mededeling Vrije dagen woensdag 18 september maandag

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

t Klavernest

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 22 2019 Fiscale attesten Indien je in 2018 een schoolrekening betaalde met een bedrag voor middagtoezicht

Nadere informatie

Indien u dus nog een broertje of zusje wil inschrijven, meld je kind dan zeker aan binnen deze periode!

Indien u dus nog een broertje of zusje wil inschrijven, meld je kind dan zeker aan binnen deze periode! Januari 2016 Beste kinderen, Beste ouders, Ik wens jullie in naam van het hele team een warm kerstfeest en een bruisend 2016. Dirk Vranken directeur INSCHRIJVEN IN ONZE SCHOOL Nieuwe kinderen kunnen op

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE

DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE Schooljaar 2015-2016 nr. 8 30 juni 2016 Beste ouders en kinderen deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Een nieuwe weg Op woensdag 22 juni namen we feestelijk

Nadere informatie