Investeren. talentontwikkeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Investeren. talentontwikkeling"

Transcriptie

1

2 Iemand die doelgericht bezig is met het ontdekken van zijn of haar talent, zal plezier en geluk vinden in het ontplooien Investeren ervan. Jongeren hebben namelijk in de intrinsieke behoefte om zich onderscheiden van de rest, denk bijvoorbeeld doen op basis van hun schoolprestaties. talentontwikkeling aan sport. Socrates daagt leerlingen uit om dat ook te Wij zijn ervan overtuigd dat een slimme combinatie van erkenning, beloning, uitdaging en verbondenheid, de sleutel is tot een topsportmentaliteit in het voortgezet onderwijs. Iedereen leert en presteert op zijn eigen manier, waarbij de een wat meer uitdaging of begeleiding nodig heeft dan de ander. Door een community te creëren waarin excelleren wordt aangemoedigd en (top)talenten elkaar motiveren en inspireren, ondersteunen wij leerlingen en scholen om eruit te halen wat erin zit!

3 Socrates, zoals we de Socrates International Honour Society kortweg aanduiden, is een uniek netwerk voor en door toptalenten uit heel Nederland. Het is een multidisciplinair gezelschap van ambitieuze leerlingen en studenten die gericht bezig zijn met het ontwikkelen van hun vaardigheden. Lokale afdelingen verspreid over het land zorgen voor de organisatie van activiteiten waar leden de kans krijgen om waardevolle contacten, kennis en ervaring op te doen. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en meer dan 240 middelbare scholen, belonen wij jaarlijks de best presterende leerlingen en studenten tijdens hun diploma-uitreiking met een officiële uitnodiging voor ons netwerk. In slechts 3 jaar tijd hebben zich maar liefst 6,000 topleerlingen uit het voortgezet onderwijs aangemeld bij Socrates. Organisatie Socrates is een onafhankelijke stichting zónder winstoogmerk en wordt op nationaal niveau aangestuurd door een overkoepelend bestuursorgaan van 15 personen. Op lokaal niveau zijn er in acht verschillende universiteitssteden chapters actief, waarbij in totaal 50 personen betrokken zijn bij o.a. het organiseren van activiteiten. Socrates wordt daarnaast gesteund door vooraanstaande academici in het Comité van Aanbeveling en verschillende experts, die ons in een Raad van Advies met kennis en ervaring bijstaan.

4 Socrates is dé uitgelezen plek waar jongeren tijdens en na hun studie kunnen investeren in de opbouw van een waardevol en divers netwerk. Op zowel landelijk als lokaal niveau, komen ze tijdens allerlei activiteiten in contact met toptalenten uit heel Nederland. We stimuleren hen om over de grenzen van hun eigen vakgebied heen te kijken en met elkaar, kennis en ervaring uit te wisselen. In het netwerk moedigen we onze leden aan om zich ook naast hun studie verder te ontwikkelen. Zo kunnen ze extra bestuurservaring opdoen en slaan we een brug naar de praktijk door meer en meer in samenwerking met de top van het bedrijfsleven, interessante activiteiten te ontplooien. Daarnaast geldt het lidmaatschap als waardevolle aanvulling op het cv, waarmee leden zich kunnen onderscheiden van de rest als ze op zoek zijn naar een stage, traineeship of (bij)baan. Het Socrateslidmaatschap kan ook erg van pas komen bij de inschrijving voor een opleiding of honoursprogramma. Tot slot kunnen leden meedingen naar enkele scholarships en awards die jaarlijks worden uitgereikt.

5 Socrates wil jongeren stimuleren om boven zichzelf uit te stijgen en legt daarom de lat hoog. Om een Socratesuitnodiging in de wacht te slepen, moeten leerlingen voldoen aan de toelatingseisen van tenminste één van onderstaande milestones. Met een milestone kunnen studenten aantonen wanneer en op welk niveau ze een topprestatie hebben geleverd. Milestone havo of vwo Leerlingen die hun eindexamens met excellent gevolg afronden, gemiddeld eindcijfer hoger of gelijk aan 7.5 (±10%), kunnen lid worden op basis van de milestone HAVO of VWO. Honoursprogramma Leerlingen die tijdens hun vwo een programma op de universiteit succesvol hebben afgerond ((bv. een pre-university/junior college), kunnen lid worden op basis van de milestone VWO/H. (Zoals bij criteria staat vermeld is hiervoor geen minimumeindcijfergemiddelde vereist.) Referenties Dit jaar zijn de toelatingseisen uitgebreid met referenties (HAVO/R of VWO/R). Scholen kunnen door middel van referenties, leerlingen voordragen die niet voldoen aan het eindcijfercriterium maar wel op een andere manier excelleren. Een inschrijving op basis van referenties bevat de contactgegevens van minimaal drie docenten, mentoren, decanen of schoolleiders die de bijzondere prestatie of potentie van de desbetreffende leerling onderschrijven.

6 Het bemachtigen van een officiële uitnodiging wordt door jongeren ervaren als een bijzondere erkenning. Dit vooruitzicht motiveert veel leerlingen om zich extra in te spannen in voorbereiding op hun eindexamens. Het lidmaatschap en netwerk van Socrates is een krachtige, extrinsieke prikkel die een positieve invloed heeft op de prestaties. Het uitreiken van een officiële uitnodiging geeft niet alleen extra glans aan uw diploma-uitreiking, maar opent deuren voor degene die hem ontvangt. Met Socrates geeft u op een betekenisvolle manier invulling aan de relatie met uw huidige en talentvolle oud-leerlingen. Ons netwerk is bovendien de ideale plek om met deze bijzondere groep alumni in contact te blijven. Zij zijn immers de succesverhalen die met hun kennis en ervaring, uw toekomstige lichting toptalenten kunnen inspireren en motiveren.

7 Als school kunt u kiezen uit drie verschillende partnerprogramma s: Alfa, Sigma en Omega. Aan de hand van de vinkjes kunt u zien welke componenten bij welk programma horen. Als Omega-partner profiteert u van alle voordelen die een samenwerking met Socrates omhelst. De jaarlijkse bijdrage geldt voor de periode van een schooljaar, ongeacht het moment van inschrijving. Deelname aan het Alfa-programma is geheel kosteloos. Echter, om de onkosten te kunnen dekken, vragen we om een kleine vrijwillige bijdrage van 50.

8 Officiële uitnodiging Socrates Fraai gewaarmerkte uitnodiging van Socrates, aangevuld met een begeleidende brief en informatieflyer. Community bovenbouwleerlingen Community voor leerlingen vanaf havo en vwo klas 4. In het najaar van 2014 wordt er een haalbaarheidsstudie uitgevoerd onder middelbare scholen, universiteiten en hogescholen. Op basis van de resultaten zal blijken op welke manier deze community in de loop van het schooljaar tot stand zal komen. We houden u op de hoogte. LinkedIn-community collega s Met steeds meer middelbare scholen in ons netwerk, willen we een plek creëren waar collegaprofessionals die bezig zijn met excellentiebevordering met elkaar in contact kunnen komen. LinkedIn biedt daarvoor een ideaal platform en wij nodigen u van harte uit zich aan te sluiten bij dit netwerk en nog morgen te starten met het uitwisselen van kennis en ervaring. Vermelding school op website Socrates School staat met naam en adres vermeld op de website van Socrates. Profiel school op website Socrates Aparte pagina op de website van Socrates voorzien van allerlei informatie over de school. Gratis Socrateslidmaatschap leerlingen Ieder lid van Socrates betaalt een eenmalig inschrijfbedrag van 35. Leerlingen van Sigma en Omega-partners kunnen zich geheel kosteloos inschrijven en profiteren de rest van hun studie van alle voordelen die het lidmaatschap te bieden heeft. Gepersonaliseerde uitnodiging in luxe koker De gepersonaliseerde uitnodiging, met daarop de voor- en achternaam van de leerling, wordt gepresenteerd in een luxe certificaatkoker. Korting activiteiten Socratespartners Socrates werkt samen met verschillende partners die interessante trainingen en workshops op het gebied van talentontwikkeling aanbieden, waaronder Youngworks en Novilo. Omega-partners krijgen 25% korting op het gehele aanbod dat op de Socrates-website en in de nieuwsbrief wordt gepresenteerd. Socratespredicaat school Fraai vormgegeven predicaat van Socrates voor Omega-partners. In verband met de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl die rond de jaarwisseling wordt gepresenteerd, zal het predicaat van dit schooljaar pas in januari beschikbaar worden gesteld.

9 Op de middelbare school wordt een belangrijke basis gelegd voor toekomstige topprestaties. Het is daarom van groot belang dat we samen blijven investeren in de ontwikkeling van onze toekomstige generatie leiders, denkers en doeners. Mocht u nog vragen hebben over Socrates, het partnerprogramma of deze brochure, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook onze website raadplegen voor meer informatie. Heeft u besloten van welk partnerprogramma u gebruik wilt maken, dan kunt u dit kenbaar maken door een te sturen naar onderwijs@socrateshonours.org. U kunt ons ook telefonisch bereiken op We zijn echter maar een kleine organisatie en kunnen u helaas niet altijd telefonisch te woord staan. Krijgt u ons niet meteen aan de lijn, dan verzoeken we u een te sturen, die wij zo snel mogelijk zullen beantwoorden.

Socrates International Honour Society

Socrates International Honour Society Samen investeren in talentontwikkeling Socrates International Honour Society Voortgezet Onderwijs Brochure 2016-2017 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Over ons... 4 Over onze leden... 5 Over ons programma...

Nadere informatie

Het Giving Back studentenprogramma is een ontwikkelingsgericht programma met een mentorschap en interessante workshops gericht op jouw ontwikkeling.

Het Giving Back studentenprogramma is een ontwikkelingsgericht programma met een mentorschap en interessante workshops gericht op jouw ontwikkeling. Succes inspireert! Ben jij (binnenkort) HBO/WO student en is voor jou alleen de sky the limit? Heb jij ambitie en talent, en wil je leren nog krachtiger te worden om je ambitie daadwerkelijk waar te maken?

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Tilburg 2016-17 JOHAN CRUYFF UNIVERSITY INSTITUTE COLLEGE Johan Cruijff Oprichter In mijn ervaring bezitten sporters

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Groningen 2016-17 JOHAN CRUYFF UNIVERSITY INSTITUTE COLLEGE Maak van je passie voor sport je beroep Open Dagen www.hanze.nl/opendag

Nadere informatie

Concours: talenten voortgezet onderwijs

Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: uitnodiging Beste docenten, schoolleiders, Namens Kunstencentrum Kadmium willen wij via u uw leerlingen uitnodigen om mee te doen aan het project Concours,

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Groningen 2016-17 JOHAN CRUYFF UNIVERSITY INSTITUTE COLLEGE Johan Cruijff Oprichter In mijn ervaring bezitten sporters

Nadere informatie

VU PRE UNIVERSITY COLLEGE VOOR DE SCHOLIER DIE VERDER KIJKT

VU PRE UNIVERSITY COLLEGE VOOR DE SCHOLIER DIE VERDER KIJKT VU PRE UNIVERSITY COLLEGE VOOR DE SCHOLIER DIE VERDER KIJKT NAAR VU PRE UNIVERSITY COLLEGE VERDIEPT, VERRIJKT EN VERBINDT De VU wil graag met u werken aan de versterking van de kwaliteit van het voortgezet

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Amsterdam 2016-17 JOHAN CRUYFF UNIVERSITY INSTITUTE COLLEGE Maak van je passie voor sport je beroep Open Dagen www.hva.nl/opendagen

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Amsterdam 2016-17 JOHAN CRUYFF UNIVERSITY INSTITUTE COLLEGE Johan Cruijff Oprichter In mijn ervaring bezitten sporters

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute Commerciële Economie / afstudeerrichting Sportmarketing Amsterdam 2020-2021 JOHAN CRUYFF ACADEMY AMSTERDAM Johan Cruijff Grondlegger Johan Cruijff wist als

Nadere informatie

HONOURS VOOR HAVO ALGEMENE INFORMATIE OVER HET HONOURS PROGRAMMA BIJ HET BATAAFS LYCEUM

HONOURS VOOR HAVO ALGEMENE INFORMATIE OVER HET HONOURS PROGRAMMA BIJ HET BATAAFS LYCEUM HONOURS VOOR HAVO ALGEMENE INFORMATIE OVER HET HONOURS PROGRAMMA BIJ HET BATAAFS LYCEUM Informatiebrochure over het Honneursprogramma van de HAVO van het Bataafs Lyceum Versie 1.0 J. Ardesch, G.J. de Wilde,

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Amsterdam 2018-2019 JOHAN CRUYFF ACADEMY AMSTERDAM INSTITUTE COLLEGE ALGEMENE INFORMATIE Diploma: HBO-diploma van de

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Tilburg 2018-2019 JOHAN CRUYFF ACADEMY TILBURG INSTITUTE COLLEGE ALGEMENE INFORMATIE Diploma: HBO-diploma van de Fontys

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Groningen 2018-2019 JOHAN CRUYFF ACADEMY GRONINGEN INSTITUTE COLLEGE ALGEMENE INFORMATIE Diploma: HBO-diploma van de

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Groningen 2017-2018 JOHAN CRUYFF ACADEMY GRONINGEN INSTITUTE COLLEGE Johan Cruijff Oprichter Johan Cruijff wist als geen

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Amsterdam 2017-2018 JOHAN CRUYFF ACADEMY AMSTERDAM INSTITUTE COLLEGE Johan Cruijff Oprichter Johan Cruijff wist als geen

Nadere informatie

Theo Koot Ivo de Nooijer Raffi Balder

Theo Koot Ivo de Nooijer Raffi Balder HUBspot is een plek waar innoverende studenten, ondernemers, investeerders, docenten en bedrijven elkaar ontmoeten en inspireren, kennis opdoen en samen ondernemen. Met als doel om Leiden innovatiever

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Tilburg 2017-2018 JOHAN CRUYFF ACADEMY TILBURG INSTITUTE COLLEGE Johan Cruijff Oprichter Johan Cruijff wist als geen

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute Commerciële Economie / afstudeerrichting Sportmarketing Tilburg 2020-2021 JOHAN CRUYFF ACADEMY TILBURG Johan Cruijff Grondlegger Johan Cruijff wist als geen

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET COLLECTIEF ONDERWIJS VAN MORGEN

DE KRACHT VAN HET COLLECTIEF ONDERWIJS VAN MORGEN Op weg naar 2020 Dit is het verhaal van de NUOVO scholengroep. Verantwoordelijk voor voortgezet onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen in de stad Utrecht. Tien openbare scholen bieden samen een breed aanbod:

Nadere informatie

Socrates Nederland Vacatures (Utrecht)

Socrates Nederland Vacatures (Utrecht) Socrates Nederland Vacatures (Utrecht) Om de groei van Socrates in Nederland extra kracht bij te zetten, zijn we op zoek naar ambitieuze studenten uit Utrecht die het leuk vinden om naast hun studie onze

Nadere informatie

' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis

' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis IDENTITEITS- BEWIJS ' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis 2 Onderwijs draait om mensen Als wij in onze onderwijsinstelling iets willen bereiken, dan

Nadere informatie

OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo

OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) Inleiding In onze scholen volgen veel talentvolle leerlingen onderwijs. Dat talent willen

Nadere informatie

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Roosendaal 2016-17 JOHAN CRUYFF COLLEGE UNIVERSITY INSTITUTE Johan Cruijff Oprichter In mijn ervaring bezitten sporters een

Nadere informatie

Brochure. The Honours Club 2015-2016

Brochure. The Honours Club 2015-2016 Brochure The Honours Club 2015-2016 The Honours Club is een initiatief om WO en HBO studenten uit regio De Langstraat bij elkaar te brengen. The Honours Club Waarom The Honours Club? Veel studenten uit

Nadere informatie

Dienst Studentenzaken Risicoprofiel nieuwe studenten

Dienst Studentenzaken Risicoprofiel nieuwe studenten Dienst Studentenzaken Risicoprofiel nieuwe studenten student: score: studentnummer: vraag 1: opleiding: Rechtsgeleerdheid vraag 8: email: vraag 12: 1 Met welke vooropleiding heb je toegang tot de opleiding

Nadere informatie

Trainersopleiding Voorjaar 2019

Trainersopleiding Voorjaar 2019 Trainersopleiding Voorjaar 2019 Remind Learning Eerste van Swindenstraat 381, Amsterdam www.remindlearning.nl liza@remindlearning.nl 020 261 1835 1 Remind Trainersopleiding voorjaar 2019 Hoi! Wat ontzettend

Nadere informatie

Piter Jelles Strategisch Perspectief

Piter Jelles Strategisch Perspectief Piter Jelles Strategisch Perspectief Strategisch Perspectief Inhoudsopgave Vooraf 05 Piter Jelles Onze missie 07 Onze ambities 07 Kernthema s Verbinden 09 Verbeteren 15 Vernieuwen 19 Ten slotte 23 02 03

Nadere informatie

Slimmer Leren en Motiveren Programma s voor Middelbare Scholen

Slimmer Leren en Motiveren Programma s voor Middelbare Scholen Slimmer Leren en Motiveren Programma s voor Middelbare Scholen Contact: Florian Brunsting (florian@remindlearning.nl) of www.remindlearning.nl Wat is Remind? Remind leert middelbare scholieren in de onder-

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over de U-Talent Academie

Veel gestelde vragen over de U-Talent Academie Veel gestelde vragen over de U-Talent Academie Veel leerlingen die overwegen om deel te nemen aan de U-Talent Academie hebben vragen over het programma, de selectie, de zwaarte van het programma. In dit

Nadere informatie

OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo

OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo OMO-profielwerkstukprijs havo - vwo Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast juli 2019) Inleiding In onze scholen volgen veel talentvolle leerlingen onderwijs. Dat talent willen we

Nadere informatie

topklas randstad. human forward.

topklas randstad. human forward. topklas randstad. human forward. traineeship voor ondernemende docenten. Je bent docent, net afgestudeerd of juist ervaren. Je bent een ondernemend type. En je vindt het werken met leerlingen geweldig.

Nadere informatie

Spellingcontrole mag aan voor kandidaten met dyslexie. Afschaffing loting bij opleidingen met een numerus fixus

Spellingcontrole mag aan voor kandidaten met dyslexie. Afschaffing loting bij opleidingen met een numerus fixus Voortgezet Onderwijs 19 februari 2016 Inhoud Algemeen Meer maatwerk voor leerlingen Overgang po-vo Spellingcontrole mag aan voor kandidaten met dyslexie Rekenresultaten 2015 per school Scholen aan de slag

Nadere informatie

C. Blijf ik bij HZ werken, maar wel voor minder uren. D. Stop ik bij HZ en ga ik mijn droom realiseren.

C. Blijf ik bij HZ werken, maar wel voor minder uren. D. Stop ik bij HZ en ga ik mijn droom realiseren. TESTVRAAG Als ik morgen 2 miljoen win: A. Blijf ik bij HZ werken. B. Stop ik direct met werken. C. Blijf ik bij HZ werken, maar wel voor minder uren. D. Stop ik bij HZ en ga ik mijn droom realiseren. Stemmen:

Nadere informatie

Premaster Managementwetenschappen

Premaster Managementwetenschappen Premaster Managementwetenschappen Studeren om hogerop te komen Zelfstandig naar een masteropleiding toe werken, maar toch ook weer niet alleen. Studeren in modulen, op momenten dat het je zelf uitkomt,

Nadere informatie

Welkom bij de Ambassadors Club!

Welkom bij de Ambassadors Club! Welkom bij de Ambassadors Club! Je ontvangt dit bericht omdat jij je hebt aangemeld bij de World Travel Academy Ambassadors Club. Hoewel wij helaas met enige vertraging te kampen hadden en sommige leden

Nadere informatie

HU Honours : opleiding Commerciële Economie

HU Honours : opleiding Commerciële Economie HU Honours 2016-2020: opleiding Commerciële Economie Coördinatie: Krijn Jansen Missie HU Honours Honours om studenten op te leiden tot leading professional in waardecreatie Honours als aanjager van een

Nadere informatie

TWEEDE FASE VWO RSG TROMP MEESTERS. Klas 5 Schooljaar

TWEEDE FASE VWO RSG TROMP MEESTERS. Klas 5 Schooljaar TWEEDE FASE VWO RSG TROMP MEESTERS Klas 5 Schooljaar 2016-2017 Programma Algemene Inleiding Vervolgstudie Met de mentor mee Deze presentatie komt op de website te staan. 2 V.W.O. Voorbereidend Wetenschappelijk

Nadere informatie

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Groningen 2019-2020 JOHAN CRUYFF COLLEGE GRONINGEN Johan Cruijff Grondlegger Johan Cruijff wist als geen ander dat sporters

Nadere informatie

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Enschede 2017-2018 JOHAN CRUYFF COLLEGE ENSCHEDE Johan Cruijff Oprichter Johan Cruijff wist als geen ander dat sporters een

Nadere informatie

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Amsterdam 2018-2019 JOHAN CRUYFF COLLEGE AMSTERDAM Johan Cruijff Oprichter Johan Cruijff wist als geen ander dat sporters

Nadere informatie

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Groningen 2016-17 JOHAN CRUYFF COLLEGE UNIVERSITY INSTITUTE Johan Cruijff Oprichter In mijn ervaring bezitten sporters een

Nadere informatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie. Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie. Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Programma - Wat kan er in de opleiding - Hoe kies je? - Loopbaan oriëntatie en Studieloopbaankeuzes, binnen

Nadere informatie

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten 2012 2013 Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten (NEWS) is een netwerk van ruim 3000 Nederlandse studenten die een studie

Nadere informatie

U-Talent. Verrijking en verdieping van onderwijs

U-Talent. Verrijking en verdieping van onderwijs U-Talent Verrijking en verdieping van onderwijs U-Talent Binnen U-Talent werken de Universiteit Utrecht (UU), de Hogeschool Utrecht (HU) en meer dan 40 partnerscholen uit de regio Utrecht samen aan het

Nadere informatie

DeDecaan.net. DeDecaan.net. uw decanaat online. DeDecaan.net info@dedecaan.net 030 3200 324

DeDecaan.net. DeDecaan.net. uw decanaat online. DeDecaan.net info@dedecaan.net 030 3200 324 DeDecaan.net DeDecaan.net uw decanaat online Scholieren die een gegronde pakket- en studiekeuze maken. Dat is het doel van iedere decaan. DeDecaan.net ondersteunt u en uw leerlingen om dat doel te bereiken.

Nadere informatie

BÈTA-EXCELLENT IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. Platform BètaTechniek Judith Lieftink en Maxime Rooijmans YoungWorks, 9 juni 2011

BÈTA-EXCELLENT IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. Platform BètaTechniek Judith Lieftink en Maxime Rooijmans YoungWorks, 9 juni 2011 BÈTA-EXCELLENT IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS Platform BètaTechniek Judith Lieftink en Maxime Rooijmans YoungWorks, 9 juni 2011 Je moet lol hebben. Een zes is goed genoeg. Je hoeft echt geen tien te halen.

Nadere informatie

Leven lang ontwikkelen: van praten naar doen!

Leven lang ontwikkelen: van praten naar doen! Leven lang ontwikkelen: van praten naar doen! Marian Thunnissen Lector Fontys HRM & P Pact Brabant, 6 december 2018 Leven lang leren: actoren Leven lang leren: actoren Min. Sociale zaken Min. OC&W Belastingdienst

Nadere informatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Programma - Wat kan er in de opleiding - Hoe kies je? - Loopbaan oriëntatie en Studieloopbaankeuzes, binnen

Nadere informatie

Beste bijna Brugklasser...

Beste bijna Brugklasser... Beste bijna Brugklasser... Informatieavond dinsdag 5 februari 2019 Start om 19.30 uur (voor ouders van leerlingen uit groep 8) Open Huis zaterdag 9 februari 2019 Tussen 10.00 en 13.00 uur Beste bijna brugklasser,

Nadere informatie

NTERVIEW. In Bedrijf.Bite Coaching, loopbaan & studiekeuze. Doen waar je goed in bent

NTERVIEW. In Bedrijf.Bite Coaching, loopbaan & studiekeuze. Doen waar je goed in bent NTERVIEW In Bedrijf.Bite Coaching, loopbaan & studiekeuze Doen waar je goed in bent Ieder mens moet regelmatig keuzes maken. Dat begint al met de keuze voor een bepaalde school, een studie of een opleiding.

Nadere informatie

GELUKKIG LEREN ONTWIKKELEN

GELUKKIG LEREN ONTWIKKELEN GELUKKIG LEREN ONTWIKKELEN Editie 2019 OPEN DAG ZATERDAG 26 JANUARI 2019 10.00-13.00 UUR VOORLICHTINGSAVOND (ouders/verzorgers) DONDERDAG 31 JANUARI 2019 19.30 UUR ORIËNTATIELESMIDDAG (groep 8) WOENSDAG

Nadere informatie

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en RECRUITMENT EVENT EEN KRACHTIG MIDDEL OM BRILJANT TOPTALENT VAN MORGEN TE VERLEIDEN Om een plek te verkrijgen in de drukke agenda van scholieren en young professionals moet het event de nodige triggers

Nadere informatie

Jeroen Groenewoud. Het rolmodellenproject

Jeroen Groenewoud. Het rolmodellenproject Jeroen Groenewoud Het rolmodellenproject Inhoud presentatie Aanleiding project Theoretische achtergrond Inhoud rolmodellenproject Ervaringen en uitkomsten onderzoek Werving rolmodellen en randvoorwaarden

Nadere informatie

Acadin voor talenten in uw klas!

Acadin voor talenten in uw klas! Acadin voor talenten in uw klas! Dé digitale leeromgeving met uitdagend onderwijsaanbod voor talentvolle leerlingen. Acadin voor talenten in uw klas! In het Bestuursakkoord primair onderwijs (2014) staat

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

WAT IS COOLSOCIETY? WAARDEVOL EN GEVALIDEERD CONCEPT

WAT IS COOLSOCIETY? WAARDEVOL EN GEVALIDEERD CONCEPT PAGINA 1 WAT IS COOLSOCIETY? CoolSociety biedt vmbo-scholen in steden een compleet programma voor de maatschappelijke stages van hun leerlingen. Daarbij staat voorop dat de leerlingen hun stage beleven

Nadere informatie

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten FiT Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten Vergroot je circle of influence Niemand kan de financiële gevolgen van strategische beslissingen beter inzichtelijk maken

Nadere informatie

TWEEDE FASE VWO RSG TROMP MEESTERS. Klas 5 atheneum en gymnasium Schooljaar

TWEEDE FASE VWO RSG TROMP MEESTERS. Klas 5 atheneum en gymnasium Schooljaar TWEEDE FASE VWO RSG TROMP MEESTERS Klas 5 atheneum en gymnasium Schooljaar 2017-2018 Programma Algemene Inleiding Vervolgstudie Met de mentor mee Deze presentatie komt op de website te staan. 2 V.W.O.

Nadere informatie

PRE UNIVERSITY JAARPROGRAMMA MASTERCLASSES EN HONOURSTRAJECT

PRE UNIVERSITY JAARPROGRAMMA MASTERCLASSES EN HONOURSTRAJECT PRE UNIVERSITY JAARPROGRAMMA MASTERCLASSES EN HONOURSTRAJECT schooljaar 2016-2017 1 Inhoud Inleiding... 3 Jaarplanning masterclasses... 4 Aanbod masterclasses... 4 Programma honourstraject... 5 Samenwerking

Nadere informatie

Samen. stevige. ambities. werken aan. www.schoolaanzet.nl

Samen. stevige. ambities. werken aan. www.schoolaanzet.nl Samen werken aan stevige ambities www.schoolaanzet.nl School aan Zet biedt ons kennis en inspiratie > bestuurder primair onderwijs Maak kennis met School aan Zet School aan Zet is de verbinding tussen

Nadere informatie

Werken aan kwaliteit oog voor onderwijs in de 21e eeuw

Werken aan kwaliteit oog voor onderwijs in de 21e eeuw inspireren motiveren realiseren Werken aan kwaliteit oog voor onderwijs in de 21e eeuw primair onderwijs Klassewijzer BV Lageweg 14c 9698 BN Wedde T 0597-464483 www.klassewijzer.nl info@klassewijzer.nl

Nadere informatie

onderwijsgroep noord identiteitsbewijs

onderwijsgroep noord identiteitsbewijs onderwijsgroep noord identiteitsbewijs 'Zijn wie je bent. Dat is geluk.' Erasmus 4 Onderwijs draait om mensen Als we met elkaar in het onderwijs iets willen bereiken, dan draait alles om passie, energie

Nadere informatie

Contact. particuliere hogeschool voor beroepsonderwijs. bezoekadres Handelskade 75. postadres Postbus 2119 7420 AC Deventer

Contact. particuliere hogeschool voor beroepsonderwijs. bezoekadres Handelskade 75. postadres Postbus 2119 7420 AC Deventer Contact bezoekadres Handelskade 75 postadres Postbus 2119 7420 AC Deventer telefoon 0570-60 30 83 fax 0570-60 37 05 e-mail info.next@saxion.nl particuliere hogeschool voor beroepsonderwijs Hbo Tweedegraadslerarenopleiding

Nadere informatie

Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Groninger Studenten Roeivereniging Aegir Groninger Studenten Roeivereniging Aegir G.S.R. Aegir is een vereniging om sporten en ontspanning te combineren. Het roeien gebeurt op zowel recreatief (competitieroeien) als topsport (wedstrijdroeien)

Nadere informatie

YoungWorks. weet wat jongeren beweegt

YoungWorks. weet wat jongeren beweegt YoungWorks Academy weet wat jongeren beweegt InhoudsOpgave 5 YoungWorks Academy 9 Puberbrein binnenstebuiten & Schooluitval en schoolsucces 10 Communiceren met jongeren & Talent en Excellentie 11 Risicogedrag

Nadere informatie

Over het Vecht-College

Over het Vecht-College Over het Vecht-College Het Vecht-College is een particuliere middelbare school voor mavo, havo en vwo. Wij bieden kwalitatief hoogstaand onderwijs, gericht op de individuele behoeften en talenten van kinderen.

Nadere informatie

NAAR VERNIEUWD TOEZICHT EXCELLENTE SCHOLEN

NAAR VERNIEUWD TOEZICHT EXCELLENTE SCHOLEN NAAR VERNIEUWD TOEZICHT EXCELLENTE SCHOLEN juni 2016 1 Inleiding 1.1 Achtergrond In 2012 heeft de toenmalige minister van Onderwijs het predicaat Excellente School in het leven geroepen om goed presterende

Nadere informatie

HBO-ICT BACHELOROPLEIDING DEELTIJD 2015-2016

HBO-ICT BACHELOROPLEIDING DEELTIJD 2015-2016 HBO-ICT BACHELOROPLEIDING DEELTIJD 2015-2016 LEERROUTES: BUSINESS IT & MANAGEMENT, SOFTWARE ENGINEERING EN SYSTEM AND NETWORK ENGINEERING CREATING TOMORROW HBO-ICT DEELTIJD NAAST JE WERK LEG JE MET EEN

Nadere informatie

Nieuwe serie Workshops! met het Co-Creatie-Wiel. Succesvol innoveren. Drie workshops Najaar 2018

Nieuwe serie Workshops! met het Co-Creatie-Wiel. Succesvol innoveren. Drie workshops Najaar 2018 Nieuwe serie Workshops! Succesvol innoveren met het Co-Creatie-Wiel Drie workshops Najaar 2018 Met de ontwerper van het Co-Creatie-Wiel dr. Corry Ehlen 2 Succesvol innoveren! Een hele uitdaging! In de

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over de U-Talent Academy

Veel gestelde vragen over de U-Talent Academy Veel gestelde vragen over de U-Talent Academy Deze lijst met veel gestelde vragen gaat in op de meest gestelde vragen over de U-Talent Academy. Deze lijst is bedoeld voor vwo-leerlingen die interesse hebben

Nadere informatie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs Editie 2011-2012 Onderwijscommunicatie ontwikkelt zich Communicatie is een belangrijk thema geworden binnen het onderwijs. Schooldirecties

Nadere informatie

Wat kun je na deze opleiding? Hoe leer je?

Wat kun je na deze opleiding? Hoe leer je? ASSISTENT VERKOOP/RETAIL Als assistent verkoop/retail begroet je klanten, wijst ze de weg in de winkel en je beantwoordt eventuele vragen. Ook pak je het gekochte artikel in of legt bestellingen klaar.

Nadere informatie

Brochure. Training functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren. Meer resultaat uit de gesprekken met uw medewerkers

Brochure. Training functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren. Meer resultaat uit de gesprekken met uw medewerkers Brochure Training functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren Meer resultaat uit de gesprekken met uw medewerkers Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training functionerings- en beoordelingsgesprekken

Nadere informatie

Meer jonge mensen in de techniek. Daarbij ondersteunen we uw school of bedrijf!

Meer jonge mensen in de techniek. Daarbij ondersteunen we uw school of bedrijf! Meer jonge mensen in de techniek Daarbij ondersteunen we uw school of bedrijf! Over TechniekTalent.nu TechniekTalent.nu is een samenwerkingsverband van acht technische sectoren met één doel: meer instroom

Nadere informatie

OMO-praktijkwerkstukprijs. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018)

OMO-praktijkwerkstukprijs. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) OMO-praktijkwerkstukprijs Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) Inleiding In onze scholen volgen veel talentvolle leerlingen onderwijs. Dat talent willen we graag

Nadere informatie

Elke dag inspirerend. vwo / havo. elke dag een uitdaging

Elke dag inspirerend. vwo / havo. elke dag een uitdaging Elke dag inspirerend vwo / havo elke dag een uitdaging Samen met uw zoon of dochter staat u voor een belangrijke keuze. Op basis van het advies van de basisschool ligt de uitdaging op vwo of havo-niveau.

Nadere informatie

Sterk in toekomst VMBO HAVO VWO TTO. Leren voor je toekomst? Werken aan je talenten? SGR! Scholengemeenschap Reigersbos. sgreigersbos.

Sterk in toekomst VMBO HAVO VWO TTO. Leren voor je toekomst? Werken aan je talenten? SGR! Scholengemeenschap Reigersbos. sgreigersbos. VMBO HAVO VWO TTO Sterk in toekomst Leren voor je toekomst? Werken aan je talenten? SGR! sgreigersbos.nl Scholengemeenschap Reigersbos Het onderwijs Ik ben trots op wat ik heb bereikt! VMBO - Theoretische

Nadere informatie

Er zijn 4 selectiecriteria voor goede vwo-ers die meer aankunnen en hoogbegaafden: vaardigheden kennisniveau werkhouding zelfstandigheid

Er zijn 4 selectiecriteria voor goede vwo-ers die meer aankunnen en hoogbegaafden: vaardigheden kennisniveau werkhouding zelfstandigheid Fast Lane VWO: de pilot fase Handleiding voor 2015-2016 Inhoud Inleiding. 1. Welke leerlingen? 2. Hoe aanmelden? 3. Welke leraren? 4. Lesprogramma en rooster. 5. Bevordering, slagen en vwo 6. 6. Leermiddelen

Nadere informatie

Leiden Leadership Programme Honours programma voor ambitieuze masterstudenten

Leiden Leadership Programme Honours programma voor ambitieuze masterstudenten Leiden Leadership Programme Honours programma voor ambitieuze masterstudenten Bij ons leer je de wereld kennen Leiden Leadership Programme Voor wie? In het Leiden Leadership Programme ontwikkel je als

Nadere informatie

Erasmus MC Junior Med School

Erasmus MC Junior Med School a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a Erasmus MC a a a a a a a a a a a a a a a

Nadere informatie

Kijk eens naar je eigen praktijk. Hoe en waar raakt onderzoekend leren aan jouw onderwijssituatie?

Kijk eens naar je eigen praktijk. Hoe en waar raakt onderzoekend leren aan jouw onderwijssituatie? Onderzoekend leren; kansen voor uitdagend onderwijs aan excellente Dr. Marieke Peeters, projectmanager Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit WKRU Onderzoekend leren geeft hoogbegaafde de kans om de

Nadere informatie

' Zijn wie je bent. Dat is geluk.'

' Zijn wie je bent. Dat is geluk.' identiteitsbewijs ' Zijn wie je bent. Dat is geluk.' Erasmus 4 Onderwijs draait om mensen Onderwijs draait om mensen. Als we met elkaar in het onderwijs iets willen bereiken, dan draait alles om passie,

Nadere informatie

Hondsrug College. Ondernemend leren. Op het Hondsrug College. Voor mavo, havo en vwo. Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst!

Hondsrug College. Ondernemend leren. Op het Hondsrug College. Voor mavo, havo en vwo. Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Hondsrug College Ondernemend leren Op het Hondsrug College Voor mavo, havo en vwo Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Inhoudsopgave Ondernemend leren Droom jij van een eigen bedrijf?

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS Graag vertel ik u in deze brochure over Leiders van Morgen, een Management Development (MD) netwerk dat october 2010 van start gaat. Voor meer

Nadere informatie

Herken het Talent! Talentgerichte loopbaangesprekken met passie voor techniek. Dr. Kariene Mittendorff

Herken het Talent! Talentgerichte loopbaangesprekken met passie voor techniek. Dr. Kariene Mittendorff Herken het Talent! Talentgerichte loopbaangesprekken met passie voor techniek Dr. Kariene Mittendorff i.s.m. Karin Truijen, Tjark Huizinga, Laura Staman, Charlotte Bisschop, Marike Faber, Mark Gellevij

Nadere informatie

Hoger opgeleide vrouwen ontmoeten elkaar bij de VVAO!

Hoger opgeleide vrouwen ontmoeten elkaar bij de VVAO! Actief, betrokken en ambitieus Hoger opgeleide vrouwen ontmoeten elkaar bij de VVAO! 1 vereniging van vrouwen met hogere opleiding sinds 1918 De VVAO is een landelijk vrouwennetwerk dat bestaat sinds 1918.

Nadere informatie

Profileringstool Innerspective BV April 2018

Profileringstool Innerspective BV April 2018 01 TALENT AAN ZET! Profileringstool Innerspective BV April 2018 Auteur: Wout Plevier SLiM! Talent-ontwikkeling Innerspective BV 02 WAAROM TALENT SLIM! AAN ZET? De maatschappij gaat steeds sneller. Organisaties

Nadere informatie

identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord

identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord 1 identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord identiteitsbewijs onderwijsgroep noord I Zijn wie je bent. Dat is geluk. I Erasmus 2 Onderwijs draait om mensen Als we met elkaar in het onderwijs

Nadere informatie

Proces Technologie Talenten Programma - partnership pakket

Proces Technologie Talenten Programma - partnership pakket Proces Technologie Talenten Programma - partnership pakket Versie July 2014 Exclusieve mogelijkheid tot een partnership met HBO procestechnologie toptalenten programma Over het tekort aan instroom van

Nadere informatie

Op zoek naar talent en ambitie!

Op zoek naar talent en ambitie! Op zoek naar talent en ambitie! Geneeskunde studeren in Rotterdam Decentrale selectie 2014 2015 Wat hebben we jou te bieden? Sterke kanten van het onderwijsprogramma Erasmusarts zijn: a patiënt-georiënteerd

Nadere informatie

Motiveren is de sleutel

Motiveren is de sleutel Motiveren is de sleutel 1 Werken aan betere bedrijfsresultaten door je medewerkers te motiveren Motivatie is de sleutel Een medewerker die van binnenuit gemotiveerd is voor zijn werk, kan ook saaie of

Nadere informatie

Na je Bachelor een Master gaan volgen aan de UT 7 82 96 Na je Bachelor een Master gaan volgen aan een andere universiteit in Nederland 28 10 66 83 Na je Bachelor een Master gaan volgen aan een een universiteit

Nadere informatie

Dwarsdwarsdwars hhhhhhhhhhhhhhh

Dwarsdwarsdwars hhhhhhhhhhhhhhh Dwarsdwarsdwars hhhhhhhhhhhhhhh De waarde van onderwijs oktober 2013 lllllllllllllll dwarsdwarsdwars Inleiding De tijd dat het onderwijs alleen maar gericht was op het overdragen van kennis en vaardigheden

Nadere informatie