Praktijkfolder. Welkom. Welkom op de website van onze huisartsenpraktijk! Via deze weg wensen we jullie nog beter te informeren over onze praktijk.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Praktijkfolder. Welkom. Welkom op de website van onze huisartsenpraktijk! Via deze weg wensen we jullie nog beter te informeren over onze praktijk."

Transcriptie

1 Praktijkfolder Welkom Welkom op de website van onze huisartsenpraktijk! Via deze weg wensen we jullie nog beter te informeren over onze praktijk. U vindt hier alle informatie: wat we doen, wanneer er raadplegingen zijn, hoe vraag ik het beste een huisbezoek aan, wanneer bel ik het beste voor mijn resultaten, informatie over de wacht en nog veel meer. Blader eens rustig door de pagina's heen, we zijn benieuwd naar uw reactie. Veel leesplezier en tot later! Dr. An Heymans Dr. Ian Sysmans

2 Raadplegingen Elke dag is er consultatie na afspraak. Lees hierover meer onder 'afspraak maken'. We willen graag elk probleem volgens de regels van een goede geneeskunde behandelen. Ook willen we het tijdschema zo efficiënt mogelijk laten verlopen, om de wachttijden voor u en de andere patiënten tot een minimum te beperken. Daarom zouden we willen vragen: Bespreek op één consultatie slechts 1 of maximum 2 problemen. Kom tijdig op een afspraak. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken. Kijk vooraf welke chronische medicatie u nodig hebt, zo kan uw arts U voldoende voorschrijven. Bereid uw consultatie voor, schrijf desnoods een paar zaken op een briefje Voormiddag Namiddag Avond maandag van 8 u tot 12 u van 16 u tot 18 u van 20 u tot 22 u dinsdag van 8 u tot 12 u van 16 u tot 18 u van 20 u tot 21 u woensdag van 8 u tot 12 u van 15 u tot 18 u XXX donderdag van 8 u tot 12 u van 16 u tot 18 u van 20 u tot 21 u vrijdag van 8 u tot 12 u van 16 u tot 18 u van 20 u tot 22 u Wat brengt u mee naar uw afspraak? Uw ziekenfondsboekje met kleefbriefjes. Een volledige lijst met uw medicatie. Eventueel ook terugbetalingtoelatingen, of aangifteformulieren voor een ongeval.

3 Huisbezoeken Aangezien er in de praktijkruimte betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, adviseren wij u, indien enigszins mogelijk, altijd naar de praktijk te komen. Vraag geen huisbezoek aan 'voor het comfort', dat vertraagt de dienstverlening aan de patiënten die écht op een huisbezoek zijn aangewezen. Wanneer u door uw aandoening echt niet in staat bent naar de praktijk te komen, kunt u om een huisbezoek vragen tussen 8 u en 11 u. Huisbezoeken kunnen niet op een vast tijdstip worden gepland. Vermeld bij uw aanvraag steeds: Naam en voornaam van de patiënt Het juiste adres Een bondige beschrijving van de klacht Uiteraard kunnen echt dringende huisbezoeken ook buiten deze uren worden gevraagd. Afspraak maken Via de link kan u online een afspraak maken. Onze gekende patiënten hebben alle al een gebruikersnaam en wachtwoord. Als gebruikersnaam is dit de achternaam gevolgd door de voornaam, aan elkaar geschreven in kleine letters. Het wachtwoord is de volledige geboortedatum aan elkaar, in cijfers. Bij het eerste gebruik zal u wel verzocht worden om het wachtwoord aan te passen. Indien u op deze manier toch niet kan inloggen, bestaat er steeds de mogelijkheid om jezelf te registreren.

4 Je hebt zo direct zicht op alle vrije afspraakmomenten en de raadpleging wordt op die manier niet gestoord. Spreek ons gerust aan mocht je zelf de weg niet vinden op het internet! Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken via ons nummer : 054/ bij voorkeur 's ochtends tussen 8 u en 11 u of tussen u en 20 u. Advies/Resultaat De telefoon is voor ons huisartsen een zegen en een kwaad. Onmisbaar om ons werk te kunnen organiseren, essentieel om bereikbaar te zijn, maar storend tijdens consultatie-uren (dat heb je misschien zelf al wel eens gemerkt) en maaltijdmomenten. U kan ons helpen die overlast te verminderen! Probeer zo mogelijk te telefoneren tijdens het telefonisch spreekuur elke dag tussen 8 u en 11 u en tussen u en 20 u. Houd het bij korte vragen. Voor langere besprekingen komt u beter naar de praktijk. Telefonisch kan geen diagnose of zelfs een verkeerde diagnose gesteld worden. Voor het invullen van attesten en formulieren is informatie en tijd nodig. Daarom dient u ook hiervoor op raadpleging te komen. Uw arts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Maak het hem daarom niet moeilijk: vraag alleen wat redelijk, écht en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden. Uw arts schrijft steeds medicatie voor, voor een tijdspanne tot de volgende consultatie, waarop hij controle nodig acht. Tussentijds afhalen van voorschriften zou dus niet nodig mogen zijn! Het stoort het vlot verloop van de raadpleging. Medicatievoorschriften worden niet aan derden meegegeven. Telefonische bereikbaarheid Voor het maken van afspraken zijn we telefonisch bereikbaar elke ochtend tussen 8 u en 11 u en 's avonds tijdens het telefonisch spreekuur van u tot 20 u. Voor korte vragen over ziektes of medicatiegebruik kan u elke avond tussen u en 20 u terecht tijdens het telefonisch spreekuur. Voor medische urgenties zijn wij overdag op elk moment bereikbaar. Indien u ons niet kan bereiken via het praktijknummer, kan u ons bereiken via het GSM nummer: 0479/ Mogen we u echter met aandrang vragen hiervan geen misbruik te maken.

5 Dringende hulp/wachtdienst Week In de loop van de dag kan u voor dringende zaken natuurlijk ook buiten het telefonisch spreekuur een beroep doen op uw arts. Spoedgevallen kunnen tussendoor worden opgevangen. Tijdens de week is het op woensdag, donderdag en vrijdag mogelijk dat u na 20 u en tijdens de nacht geen beroep kan doen op uw arts. De permanentie wordt dan immers afwisselend verzorgd door één van de artsen uit Gooik. Indien u dus na 20u dringend een beroep dient te doen op een arts, belt u best het praktijknummer van uw huisarts: 054/ U zal dan op het antwoordapparaat vernemen op welk telefoonnummer u de dienstdoende arts kan bereiken. Hij/zij brengt de ochtend erna hiervan verslag uit bij uw huisarts. Uiteraard kan u indien nodig de dag erna vanaf 8 u terug beroep doen op uw huisarts. Bel 100 bij een levensbedreigende situatie! Weekend Tijdens het weekend is de praktijk gesloten, tenzij uw arts van wacht is. Moest u toch een dringend medisch probleem hebben, kan u steeds beroep doen op de dokter van dienst. Deze is rechtstreeks te bereiken, vanaf zaterdagochtend 8 u tot maandagochtend 8 u via het centraal oproepnummer. Voor Gooik en Lennik is dit: 02/ Voor de andere gemeenten kan u de huisarts van wacht opzoeken via inlichtingnummer 1207 of via de website [kiezen "wachtdienst" en dan uw deelgemeente invullen] Apotheek Hieronder vindt u informatie in verband met de wachtregeling van de apotheek. U kan het groene nummer bellen 0800/ of kijken op

6 U kan bij ons terecht voor elk gezondheidsprobleem. Maar u kan ook bij ons terecht voor: algemene check-up algemene preventie (bloeddruk, cholesterol,...) en kankerpreventie (borst, baarmoederhals,...) bloednames voedingsadvies reisadvies en -vaccinaties vaccinaties van zuigelingen, kinderen en volwassenen gynaecologie (pilvoorschrift, uitstrijkje, gynaecologische klachten,...) snijwonden en kleine ongevallen (verstuikingen,...) huidaandoeningen (wratten, acné, eczeem, voetschimmels,...) ECG (electrocardiogram) pre-operatieve onderzoeken begeleiding en opvolging van chronische aandoeningen zoals verhoogde bloeddruk, suikerziekte, allergie, astma, migraine,... thuiszorg en inrichten thuisbegeleiding palliatieve thuiszorg zwangerschapsbegeleiding (in samenwerking met de gynaecoloog) preventief zuigelingenonderzoek en kinderziekten kleine heelkunde gezins- en levensvragen homeopatisch advies Bijzondere consulten Indien u een consultatie wenst in kader van een bijzondere problematiek, waarvan u vermoedt dat deze langer dan 20 min. in beslag zal nemen, gelieve hiervoor dan ook de nodige tijd te voorzien in het agendasysteem. U kan dit zelf doen door in het online afsprakensysteem te kiezen voor een gesprek. Echter indien het over een heelkundig probleem of een gynaecologisch onderzoek gaat, raden we u aan om telefonisch een afspraak te maken. Zo kunnen we er voor zorgen dat het nodige materiaal ter beschikking is. Voor homeopatisch advies is het steeds nodig een dubbele consultatie te boeken (40 min), aangezien deze aanpak toch de nodige tijd vergt.

7 Globaal medisch dossier WAAROM EEN GLOBAAL MEDISCH DOSSIER? De beste zorgen voor de beste prijs? Al uw medische gegevens worden op één plaats bijgehouden, waardoor uw huisarts en uzelf een beter idee hebben over uw gezondheidstoestand. Zo worden nutteloze onderzoeken en dubbele handelingen vermeden. Doorverwijzing naar andere zorgverleners met uitwisseling van gegevens is veel eenvoudiger. (vb. bij een ziekenhuisopname). Bovendien krijgt u een vermindering van 30 % op uw eigen bijdrage (remgeld) voor een raadpleging bij de huisarts (voor 75-plussers en chronisch zieken ook bij een huisbezoek). De extra 2 euro voor de avondraadpleging, krijgt u dan ook volledig terugbetaald. WAT MOET U DOEN? Uw huisarts zal u, naast het ereloon voor de consultatie, een vastgesteld bedrag aanrekenen als jaarlijkse vergoeding voor het bijhouden van uw dossier. U kunt uw huisarts eventueel vragen de betaling rechtstreeks met het ziekenfonds te regelen. Dit kan evenwel vertraging opleveren in de toekenning van de remgeldvermindering. Het ziekenfonds betaalt u dit bedrag volledig terug. Het is voorzien dat deze procedure elk jaar herhaald wordt. Nuttige nummers Ambulance en Brandweer 100 Politie 101 Rode Kruis 105 Tele Onthaal 106 Child Focus 110 Antigifcentrum Zelfmoordpreventie ( 24u/24u ) Kankerfoon Kinder-en Jongerentelefoon Het Vlaamse Kruis Vlaamse Kankertelefoon Aids en Soatelefoon Apothekers Wachtdienst Nationale inlichtingen 1207 Internationale inlichtingen 1204 Kaart verloren of gestolen ( Card stop ) De alcohol en drugslijn Alzheimertelefoon Anonieme Alcoholisten ( 24u/24u ) Brailleliga

8 Diabetes Infolijn MS infonummer SOS jongeren Vluchthuis voor mishandelde vrouwen Vluchthuis Mechelen UZ Gasthuisberg Kindermishandeling Vertrouwenscentrum Kindermishandeling AZ VUB Brandwondencentrum Neder-over-Heembeek (24u/24u) Brandwondencentrum Leuven Trefpunt Zelfhulp

Dr. Robrecht Dhollander

Dr. Robrecht Dhollander Dr. Robrecht Dhollander A. Welkom Welkom op de praktijksite van Dr. Robrecht Dhollander. U vindt hier allerhande informatie over mijn huisartspraktijk. Wanneer zijn de raadplegingsuren? Hoe moet ik een

Nadere informatie

PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING

PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING Dr.Johan BUFFELS, Dr.Tim HILGERT en Dr. Indra Van Hoorick, erkende huisartsen. Dr.Elena Loncin, huisarts in opleiding. Rita LASAT, praktijkassistente. Jean

Nadere informatie

PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING

PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING Dr.Johan BUFFELS en Dr.Tim HILGERT, erkende huisartsen. Dr.Indra VAN HOORICK, huisarts in opleiding. Rita LASAT, praktijkassistente. Jean Hayetsquare 14/11

Nadere informatie

PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING

PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING PRAKTIJK DE VIJVERS : EEN GEBRUIKSAANWIJZING Dr.Johan BUFFELS en Dr.Tim HILGERT, erkende huisartsen. Dr.Indra VAN HOORICK, huisarts in opleiding. Rita LASAT, praktijkassistente. Jean Hayetsquare 14/11

Nadere informatie

PRAKTIJK INFORMATIE. Huisartsenpraktijk Dolium. Adres Gebint 1b 5521 WD Eersel. Telefoon Huisartsen spoednummer

PRAKTIJK INFORMATIE. Huisartsenpraktijk Dolium. Adres Gebint 1b 5521 WD Eersel. Telefoon Huisartsen spoednummer PRAKTIJK INFORMATIE Huisartsenpraktijk Dolium Adres Gebint 1b 5521 WD Eersel Telefoon 0497 598360 Huisartsen spoednummer 0497 598368 Receptenlijn 0497 598369 www.huisartsendolium.nl Na 17.00 uur en in

Nadere informatie

B. Wie werkt op de medische dienst "het Heelal"

B. Wie werkt op de medische dienst het Heelal 1/6 Beoordeeld: Goedgekeurd: Geldig vanaf:2009 Alle ouders ontvangen deze brochure. A. Inleiding U vindt in deze brochure - wie op de medische dienst werkt en wanneer U hen best kan bereiken - wat u kan

Nadere informatie

Praktijkinformatie. Adres: Van Hogendorplaan 1409 3135 BK VLAARDINGEN. dr Van der Pas/dr Van der Geest: 010-470 85 08. dr Poerbodipoero: 010-434 35 73

Praktijkinformatie. Adres: Van Hogendorplaan 1409 3135 BK VLAARDINGEN. dr Van der Pas/dr Van der Geest: 010-470 85 08. dr Poerbodipoero: 010-434 35 73 Praktijkinformatie Adres: Van Hogendorplaan 1409 3135 BK VLAARDINGEN dr Van der Pas/dr Van der Geest: 010-470 85 08 dr Poerbodipoero: 010-434 35 73 www.dehogenhoed.nl Telefoonnummers HUISARTSEN H. Poerbodipoero

Nadere informatie

WEGWIJS IN DE EERSTELIJNS GEZONDHEIDSZORG

WEGWIJS IN DE EERSTELIJNS GEZONDHEIDSZORG WEGWIJS IN DE EERSTELIJNS GEZONDHEIDSZORG HUISARTS WEGWIJS IN DE EERSTELIJNS GEZONDHEIDSZORG: HUISARTS TANDARTS APOTHEEK ZIEKENFONDS GEEN PAPIEREN Heb je vragen over je gezondheid? Voel je je niet goed?

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD PATIENTEN WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE ZILVEREN KNOOP VZW WELKOM IN ONS WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM

INFORMATIEBLAD PATIENTEN WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE ZILVEREN KNOOP VZW WELKOM IN ONS WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM INFORMATIEBLAD PATIENTEN WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE ZILVEREN KNOOP VZW WELKOM IN ONS WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM In deze folder vind je informatie over de werking van het wijkgezondheidscentrum Aarzel niet om

Nadere informatie

wegwijs in de eerstelijns gezondheids zorg

wegwijs in de eerstelijns gezondheids zorg wegwijs in de eerstelijns gezondheids zorg huisarts huisarts Heb je vragen over je gezondheid? Voel je je niet goed? Ga dan naar de huisarts. Dat kan een solopraktijk zijn, een groepspraktijk of een wijkgezondheidscentrum.

Nadere informatie

Huisartsenpraktijk. L. Hiltermann B. van der Velden

Huisartsenpraktijk. L. Hiltermann B. van der Velden Huisartsenpraktijk L. Hiltermann B. van der Velden Algemene Informatie Huisartsenpraktijk Hiltermann en Van der Velden Adres: Vossenbrinkweg 1k 7491 DA Delden Telefoon: 074 376 1257 Fax: 074 376 5208 E-mail:

Nadere informatie

apotheek ziekenhuis mutualiteit SIS-kaart dringende medische hulp handicap dokter van wacht medisch centrum gezinsplanning Gezondheid

apotheek ziekenhuis mutualiteit SIS-kaart dringende medische hulp handicap dokter van wacht medisch centrum gezinsplanning Gezondheid SIS-kaart dringende medische hulp handicap gezinsplanning mutualiteit medisch centrum apotheek ziekenhuis dokter van wacht Gezondheid Ik leef in België. Heb ik recht op gezondheidszorg? In België heeft

Nadere informatie

Ook studenten kunnen ziek worden Op de website van de universiteit kan je informatie vinden over de studentendokter.

Ook studenten kunnen ziek worden Op de website van de universiteit kan je informatie vinden over de studentendokter. DE STUDENTENARTS Ook studenten kunnen ziek worden Op de website van de universiteit kan je informatie vinden over de studentendokter. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. 2. Zoek de antwoorden

Nadere informatie

PRAKTIJKFOLDER. Praktijkfolder Huisartsenpraktijk Hendriksen Best. Huisartsenpraktijk Hendriksen Best

PRAKTIJKFOLDER. Praktijkfolder Huisartsenpraktijk Hendriksen Best. Huisartsenpraktijk Hendriksen Best PRAKTIJKFOLDER Praktijkfolder Huisartsenpraktijk Hendriksen Best Huisartsenpraktijk Hendriksen Best Kapelaan J.A. Heerenstraat 31 5683 ED BEST Telefoon: 0499-371325 Spoed: 0499-371325 optie 1 Fax: 0499-392654

Nadere informatie

Huisartsenpraktijk Thermion voor persoonlijke en wijkgerichte zorg. Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Thermion voor persoonlijke en wijkgerichte zorg. Praktijkinformatie Huisartsenpraktijk Thermion voor persoonlijke en wijkgerichte zorg Praktijkinformatie Contact Telefonische bereikbaarheid Maandag t/m vrijdag tussen 8.00-17.00 uur. Tussen 10.00-10.30 uur is de praktijk

Nadere informatie

De telefoon. Maak van een vijand een vriend

De telefoon. Maak van een vijand een vriend De telefoon. Maak van een vijand een vriend Een efficiënte aanpak voor organisatorische problemen in uw praktijk Opbouw van deze vorming Brainstorm/Interactie Wat vertelt de literatuur ons? Hoe zit het

Nadere informatie

We willen jullie langs deze weg meer informeren over de praktijk en onze manier van werken.

We willen jullie langs deze weg meer informeren over de praktijk en onze manier van werken. We willen jullie langs deze weg meer informeren over de praktijk en onze manier van werken. We willen streven naar een optimale organisatie van de praktijk zodat we ons ten volle kunnen concentreren op

Nadere informatie

De telefoon. Maak van een vijand uw vriend

De telefoon. Maak van een vijand uw vriend De telefoon. Maak van een vijand uw vriend Efficiënte aanpak van organisatorische problemen in uw praktijk 1 Probleemstelling Telefoonoproepen storen huisarts en de patiënt. De telefoonbelasting lijkt

Nadere informatie

Hartfalenpolikliniek

Hartfalenpolikliniek Afdeling: Onderwerp: Cardiologie 1 U bent (wordt) door uw cardioloog verwezen naar de polikliniek hartfalen. In deze informatie staat nog eens beschreven waarom u verwezen bent en wat u op de polikliniek

Nadere informatie

Stappenplan voor het zorgtraject diabetes

Stappenplan voor het zorgtraject diabetes Stappenplan voor het zorgtraject diabetes Informatie voor patiënten Februari 2011 In samenwerking met zorgtrajectpromotoren Uw gegevens Naam: Adres:. Telefoon/GSM: E-mailadres:. Geboortedatum:. Kleefbriefje

Nadere informatie

Dossier. Welkom in ons kinderdagverblijf

Dossier. Welkom in ons kinderdagverblijf Dossier Welkom in ons kinderdagverblijf Aan te vragen formulieren: Kind en Gezin Attest inkomenstarief kinderopvang: De kindcode wordt aangevraagd bij Kind en Gezin De ouders berekenen zelf het inkomenstarief

Nadere informatie

Donderdagmiddag is de praktijk om uur gesloten.

Donderdagmiddag is de praktijk om uur gesloten. Huisartsenpraktijk F.Smits Mierloseweg 4 5707 AL Helmond Tel: 0492-537740 Spoedlijn: 0492-521088 Centrale Huisartsenpost: 0900-8861 Openingstijden Praktijk: Maandag tot en met Vrijdag 08.00-17.00 uur Donderdagmiddag

Nadere informatie

NAAR EEN PREVENTIEPLAN OP UW MAAT

NAAR EEN PREVENTIEPLAN OP UW MAAT NAAR EEN PREVENTIEPLAN OP UW MAAT VOORWOORD Voorkomen is beter dan genezen luidt het alom bekende spreekwoord. Toch gaan mensen vaak pas naar hun huisarts wanneer ze al ziek zijn of acute klachten en/of

Nadere informatie

Algemene informatie huisartspraktijk

Algemene informatie huisartspraktijk Algemene informatie huisartspraktijk Adres en telefoon Kruidentuin 5d 2991 RK Barendrecht Telefoonnummer: 0180-617141 Receptenlijn: (24 uur per dag bereikbaar): 0180-617141 (optie 2) (alleen voor herhaalrecepten/chronische

Nadere informatie

Vaak gestelde vragen en hun antwoorden

Vaak gestelde vragen en hun antwoorden Vaak gestelde vragen en hun antwoorden 1 Deel I: Algemene vragen over het forfaitaire systeem... 4 Forfaitair systeem, wat is dat?... 4 Als de patiënten niets betalen, waar haalt een forfaitair centrum

Nadere informatie

Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal

Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal Kort en overzichtelijk Dan zullen wij hier nog even wat nummers voor u op een rijtje zetten. Hr. F.P. Greeven 0541 627 030 Mw. Y.J. Schilthuis 0541 627 040 Receptenlijn

Nadere informatie

Stappenplan ZORGTRAJECT DIABETES TYPE 2

Stappenplan ZORGTRAJECT DIABETES TYPE 2 Stappenplan ZORGTRAJECT DIABETES TYPE 2 Uw gegevens Naam: Adres:... Telefoon/GSM: Emailadres: Samenvatting belangrijke gegevens in mijn zorgtraject: ZORGTRAJECT loopt van (startdatum) tot TYPE GLUCOSEMETER

Nadere informatie

Praktijkfolder Nederlands Huisarts aan de Herengracht

Praktijkfolder Nederlands Huisarts aan de Herengracht Praktijkfolder Nederlands Huisarts aan de Herengracht Beste Patiënt, Welkom bij Huisarts aan de Herengracht! Service staat bij ons naast goede zorg hoog in het vaandel. Om je nog sneller bij ons thuis

Nadere informatie

Huisarts van Sint Fiet, praktijk Mediville (gezondheidscentrum Heerderrein) Vriend met medische kennis

Huisarts van Sint Fiet, praktijk Mediville (gezondheidscentrum Heerderrein) Vriend met medische kennis Huisarts van Sint Fiet, praktijk Mediville (gezondheidscentrum Heerderrein) Vriend met medische kennis Vooraf Deze (digitale) folder informeert u over huisartspraktijk van Sint Fiet in Mediville. Hij is

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Hodes en van Beek ARGO BV 2015 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Huisartsenpraktijk Hodes en van Beek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Gezondheidszorg in België

Gezondheidszorg in België Gezondheidszorg in België Inhoud 4 Hoe gebruik ik deze map? 5 De vaste huisdokter 13 Het Globaal Medisch Dossier (GMD) 17 De regeling sociale derdebetaler 21 Het systeem van forfaitaire betaling 25 De

Nadere informatie

Wijkgezondheidscentrum

Wijkgezondheidscentrum 1 Wijkgezondheidscentrum t Spoor vzw Nieuwsbrief oktober november december 2018 driemaandelijkse uitgave van wgc t Spoor vzw verstuurd naar onze patiënten 13de jaargang N 4 V.u Gert Devolder Guldensporenstraat

Nadere informatie

M.M.J.M. Brassé, huisarts

M.M.J.M. Brassé, huisarts M.M.J.M. Brassé, huisarts Kim van Haren, assistente Irene Brentjens, assistente Sandy Gelissen, assistente Beukenlaan 3 6063 DA Vlodrop Tel: 0475-401225 Tel: spoedlijn in levensbedreigende situaties:0475-400010

Nadere informatie

Stappenplan voor het zorgtraject diabetes

Stappenplan voor het zorgtraject diabetes Stappenplan voor het zorgtraject diabetes Informatie voor patiënten November 2010 In samenwerking met zorgtrajectpromotoren Beste, U hebt beslist om in het zorgtraject diabetes te stappen. Wij willen

Nadere informatie

referentie voor de babysitter bijvoorbeeld.

referentie voor de babysitter bijvoorbeeld. referentie voor de babysitter bijvoorbeeld. Aids- en Soatelefoon 078 / 15 15 15 Informatie over aids en andere seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) Ambulance / Brandweer 112 Amnesty Int. Vlaanderen

Nadere informatie

ZORGPAD ZWANGERSCHAPS- BEGELEIDING

ZORGPAD ZWANGERSCHAPS- BEGELEIDING ZORGPAD ZWANGERSCHAPS- BEGELEIDING 1 CONTACTGEGEVENS Afsprakensecretariaat gynaecologie: 014/71 28 88 Belt u voor resultaten? Hiervoor kan u elke werkdag van 9u tot 10u en van 13u tot 14u rechtstreeks

Nadere informatie

Artsen: Dhr. K.L. Lub / Drh. R. Rijntjes / Mw. G. Kleefstra

Artsen: Dhr. K.L. Lub / Drh. R. Rijntjes / Mw. G. Kleefstra Praktijkinformatie Medisch centrum Rembrandt van Rijn Rembrandtlaan 76 7944 GK Meppel Artsen: Dhr. K.L. Lub 0522 252733 / 0522-251633 Drh. R. Rijntjes / Mw. G. Kleefstra 0522 251864 Fax nummer 0522 253940

Nadere informatie

Waar staan wij voor. Wie zijn wij

Waar staan wij voor. Wie zijn wij Medische dienst Waar staan wij voor Revalidatie: Het medisch team waakt over de therapeutische revalidatie en de algemene gezondheidstoestand van uw kind. Informatie: Wij geven medisch en therapeutisch

Nadere informatie

Wijkgezondheidscentrum

Wijkgezondheidscentrum Wijkgezondheidscentrum t Spoor vzw Nieuwsbrief oktober november december 2017 driemaandelijkse uitgave van wgc t Spoor vzw verstuurd naar onze patiënten 12de jaargang N 4 V.u Hendrik Roelandt Guldensporenstraat

Nadere informatie

Huisartsengroep Ommen

Huisartsengroep Ommen Huisartsengroep Ommen Baron Bentinckstraat 67 P.C.M. Habets tel (0529) 456626 A.J. Lock tel (0529) 451325 Mw. M.A. Bonnes, tel (0529) 463494 Carrouselplein 6 M.P.A. Andriessen tel (0529) 451462 E.Th. van

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE DIENST SPOEDGEVALLEN WELKOM OP ONZE DIENST SPOEDGEVALLEN

INFORMATIEBROCHURE DIENST SPOEDGEVALLEN WELKOM OP ONZE DIENST SPOEDGEVALLEN INFORMATIEBROCHURE DIENST SPOEDGEVALLEN WELKOM OP ONZE DIENST SPOEDGEVALLEN Onze dienst spoedgevallen telt gemiddeld 85 aanmeldingen per dag. Het aantal aanmeldingen kan sterk variëren. Daarnaast komen

Nadere informatie

Stappenplan voor het zorgtraject chronische nierinsufficiëntie

Stappenplan voor het zorgtraject chronische nierinsufficiëntie Stappenplan voor het zorgtraject chronische nierinsufficiëntie Informatie voor patiënten November 2010 In samenwerking met zorgtrajectpromotoren Uw gegevens Naam: Adres:... TelefoonGSM: Emailadres: Samenvatting

Nadere informatie

U.Z. Leuven Interne Geneeskunde Afdeling Endocrinologie. Diabetesteam

U.Z. Leuven Interne Geneeskunde Afdeling Endocrinologie. Diabetesteam U.Z. Leuven Interne Geneeskunde Afdeling Endocrinologie Diabetesteam Inleiding Diabetes mellitus of suikerziekte is een chronische aandoening die in België naar schatting 250 000 mensen treft. Men verwacht

Nadere informatie

Welkom op de dienst spoedgevallen

Welkom op de dienst spoedgevallen Welkom op de dienst spoedgevallen Beste patiënt U komt naar de dienst spoedgevallen voor een dringende behandeling of opname. Een team van erkende urgentieartsen en gespecialiseerde verpleegkundigen staan

Nadere informatie

Spoedgeval s avonds of in het weekend? Wij zijn er voor u! 010 249 39 39

Spoedgeval s avonds of in het weekend? Wij zijn er voor u! 010 249 39 39 Centrale Huisartsen Post Nieuwe Waterweg Noord Spoedgeval s avonds of in het weekend? Wij zijn er voor u! U leest hier wat u kunt doen als u met spoed een huisarts nodig heeft: tussen 17.00 s avonds en

Nadere informatie

Feiten en Fabels over patiëntgegevens

Feiten en Fabels over patiëntgegevens 05-11-2012 en en s over patiëntgegevens Op maandag 5 november 2012 startte de landelijke campagne om Nederlanders te informeren over het elektronisch uitwisselen van medische gegevens via de zogenaamde

Nadere informatie

DR. VERDICKT MARINO - PRAKTIJKOPLEIDER

DR. VERDICKT MARINO - PRAKTIJKOPLEIDER DR. VERDICKT MARINO - PRAKTIJKOPLEIDER info@deoudelanden.be De Beukelaerlaan 51 tel: 03/ 542.11.64 2180 Ekeren (Antwerpen) fax: 03/541.12.62 VOORSTELLING VAN DE OPLEIDINGSPRAKTIJK huisartsenpraktijk de

Nadere informatie

Hartkatheterisatie. Patiënteninformatie. voorbereiding op uw onderzoek in het UZA

Hartkatheterisatie. Patiënteninformatie. voorbereiding op uw onderzoek in het UZA HHZH/INF/094.01 h.-hartziekenhuis vzw Mechelsestraat 24 2500 Lier tel. 03-491 23 45 fax 03-491 23 46 www.hhzhlier.be Patiënteninformatie Hartkatheterisatie voorbereiding op uw onderzoek in het UZA Voorwoord

Nadere informatie

Algemeen Inwendige Ziekten. informatiebrochure

Algemeen Inwendige Ziekten. informatiebrochure Algemeen Inwendige Ziekten informatiebrochure 1 Inhoudstafel 1. Inleiding en verwelkoming 2. Voorstelling afdeling 3. Dagindeling en bezoekuren 4. Verpleegkundige verzorging 5. Medische opvolging 6. Meebrengen

Nadere informatie

Universitaire huisartsenpraktijk (UHP) VUmc

Universitaire huisartsenpraktijk (UHP) VUmc Universitaire huisartsenpraktijk (UHP) VUmc Praktijkinformatie belangrijke telefoonnummers en beltijden Telefoonnummers praktijknummer (020) 444 1400 spoednummer overdag (020) 444 1402 spoednummer buiten

Nadere informatie

DR. VERDICKT MARINO - PRAKTIJKOPLEIDER

DR. VERDICKT MARINO - PRAKTIJKOPLEIDER DR. VERDICKT MARINO - PRAKTIJKOPLEIDER info@deoudelanden.be De Beukelaerlaan 51 tel: 03/ 542.11.64 2180 Ekeren (Antwerpen) fax: 03/541.12.62 VOORSTELLING VAN DE OPLEIDINGSPRAKTIJK huisartsenpraktijk de

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis

Patiënteninformatie. Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis Patiënteninformatie Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis Inhoud Welkom op onze dienst... 3 Wie zijn we en wat doen we?... 3 Voorstelling van het multidisciplinair team... 3 Afspraak en openingsuren...

Nadere informatie

Bereikbaarheid: Spoedlijn: Alle huisartsen 0528-371133. Praktijklijnen: Receptenlijnen:

Bereikbaarheid: Spoedlijn: Alle huisartsen 0528-371133. Praktijklijnen: Receptenlijnen: In deze folder van huisartsenpraktijk Zuidwolde vindt u informatie over de algemene gang van zaken in de drie praktijken en de belangrijke telefoonnummers. Wellicht is het een goed idee om deze folder,

Nadere informatie

Gynaecologische oncologie, waar kan ik terecht?

Gynaecologische oncologie, waar kan ik terecht? Gynaecologie Gynaecologische oncologie, waar kan ik terecht? www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl GYN119 / Gynaecologische oncologie, waar kan

Nadere informatie

Spoed buiten openingstijden:

Spoed buiten openingstijden: St. Jacobslaan 343 6533 VD Nijmegen Telefoonnummer: 024 355 08 10 Spoed buiten openingstijden: 0900 8880 www.bhh-huisartsen.nl Kwaliteit met een menselijk gezicht Bij ons kunt u terecht voor laagdrempelige,

Nadere informatie

Huisartsenpraktijk Kok-Wisselink

Huisartsenpraktijk Kok-Wisselink Huisartsenpraktijk Kok-Wisselink Eén gezamenlijke praktijk Na een jarenlange prettige samenwerking hebben wij, dokter Kok en dokter Wisselink, besloten om de handen ineen te slaan en onze praktijken samen

Nadere informatie

Uitwisseling van uw medische gegevens bij de behandeling van uw chronische ziekte Alleen als u dat goed vindt

Uitwisseling van uw medische gegevens bij de behandeling van uw chronische ziekte Alleen als u dat goed vindt Uitwisseling van uw medische gegevens bij de behandeling van uw chronische ziekte Alleen als u dat goed vindt volgjezorg.nl Wat leest u in deze folder? U heeft een chronische ziekte. Daarvoor wordt u langere

Nadere informatie

SPOEDGEVALLENDIENST. Tevredenheidsenquête

SPOEDGEVALLENDIENST. Tevredenheidsenquête SPOEDGEVALLENDIENST Tevredenheidsenquête Mevrouw, Juffrouw, Mijnheer, Door omstandigheden werd u opgenomen op onze spoedgevallendienst. Het is essentieel voor ons uw mening te kennen over uw verblijf op

Nadere informatie

Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee bij hart- en vaatziekten! Optimale zorg bij hart- en vaatziekten door samenwerkende zorgverleners

Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee bij hart- en vaatziekten! Optimale zorg bij hart- en vaatziekten door samenwerkende zorgverleners Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee bij hart- en vaatziekten! Optimale zorg bij hart- en vaatziekten door samenwerkende zorgverleners 1 op de 3 mensen in Nederland overlijdt aan een hart- of vaatziekte.

Nadere informatie

Uw opname op de eerste hart-long hulp (EHLH)

Uw opname op de eerste hart-long hulp (EHLH) Uw opname op de eerste hart-long hulp (EHLH) www.nwz.nl Inhoud De gang van zaken op de EHLH 3 De ontvangst: wat willen wij van u weten? 4 Onderzoeken en controles 4 Triage (urgentie en volgorde vaststellen)

Nadere informatie

Informatiebrochure Oncologisch Centrum

Informatiebrochure Oncologisch Centrum Informatiebrochure Oncologisch Centrum Oncologisch Centrum 3 We werken samen aan uw gezondheid De laatste jaren is de kennis over de behandeling van kanker sterk toegenomen. Enerzijds heeft dit geleid

Nadere informatie

Verpleegafdeling interne geneeskunde

Verpleegafdeling interne geneeskunde Verpleegafdeling interne geneeskunde Beste patiënt Wij heten u welkom op onze verpleegafdeling voor interne geneeskunde. Een multidisciplinair team van artsen, hoofdverpleegkundige, verpleegkundigen, kinesisten,

Nadere informatie

patiënteninformatie Onthaalbrochure Spoedgevallendienst GezondheidsZorg met een Ziel

patiënteninformatie Onthaalbrochure Spoedgevallendienst GezondheidsZorg met een Ziel i patiënteninformatie Spoedgevallendienst Onthaalbrochure GezondheidsZorg met een Ziel Inhoud Voorwoord... 5 1. De kernactiviteit van de spoedgevallendienst... 6 2. Aankomst op de spoedgevallendienst...

Nadere informatie

Brief 1: Bevestiging geen deelname zorgprogramma

Brief 1: Bevestiging geen deelname zorgprogramma Brief 1: Bevestiging geen deelname zorgprogramma Datum Onderwerp: bevestiging afzien van ketenzorg voor Diabetes / COPD / Astma / CVRM Geachte heer/ mevrouw, Inleiding Voor patiënten met Diabetes / COPD

Nadere informatie

I Patiënteninformatie I. Hartkatheterisatie. voorbereiding op uw onderzoek in UZA

I Patiënteninformatie I. Hartkatheterisatie. voorbereiding op uw onderzoek in UZA I Patiënteninformatie I Hartkatheterisatie voorbereiding op uw onderzoek in UZA HHZH/INF/091. ) h.-hartziekenhuis vzw Mechelsestraat 24 2500 Lier tel. 03-491 23 45 fax 03-491 23 46 www.hhzhlier.be Patiënteninformatie

Nadere informatie

Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee bij hart- en vaatziekten! Optimale zorg bij hart- en vaatziekten door samenwerkende zorgverleners

Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee bij hart- en vaatziekten! Optimale zorg bij hart- en vaatziekten door samenwerkende zorgverleners Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee bij hart- en vaatziekten! Optimale zorg bij hart- en vaatziekten door samenwerkende zorgverleners 1 op de 3 mensen in Nederland overlijdt aan een hart- of vaatziekte.

Nadere informatie

Algemeen Inwendige Ziekten. informatiebrochure

Algemeen Inwendige Ziekten. informatiebrochure Algemeen Inwendige Ziekten informatiebrochure 1 Inhoudstafel 1. Inleiding en verwelkoming 2. Voorstelling afdeling 3. Dagindeling en bezoekuren 4. Verpleegkundige verzorging 5. Medische opvolging 6. Meebrengen

Nadere informatie

Diabetes type 2. Stappenplan voor uw zorgtraject

Diabetes type 2. Stappenplan voor uw zorgtraject Diabetes type 2 Stappenplan voor uw zorgtraject Beste, U hebt beslist om in het zorgtraject diabetes te stappen. Het zorgtraject heeft tot doel uw diabetes zo goed mogelijk te behandelen. Dit is geen uitgebreide

Nadere informatie

Module 4 Gezondheid en gezondheidszorg

Module 4 Gezondheid en gezondheidszorg Module 4 Gezondheid en gezondheidszorg 4.1 De huisarts De huisarts Je gezondheid is erg belangrijk. Je kunt zelf op je gezondheid letten. Dit doe je door veel te bewegen en gezond te eten. Als je veel

Nadere informatie

Afsprakennota hemodialyse N Jan Yperman Ziekenhuis Briekestraat Ieper

Afsprakennota hemodialyse N Jan Yperman Ziekenhuis Briekestraat Ieper Afsprakennota hemodialyse 92.019N Jan Yperman Ziekenhuis Briekestraat 12 8900 Ieper www.yperman.net 057 35 35 35 info@yperman.net 1 Bij de opstart van hemodialyse houden wij eraan om een aantal richtlijnen

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven.

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 1 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang Leuven

Nadere informatie

Gezondheidszorg in België

Gezondheidszorg in België Gezondheidszorg in België Inhoud 4 Hoe gebruik ik deze map? 5 De vaste huisdokter 13 Het Globaal Medisch Dossier (GMD) 17 De regeling sociale derdebetaler 21 Het systeem van forfaitaire betaling 25 De

Nadere informatie

Uw medische gegevens elektronisch delen?

Uw medische gegevens elektronisch delen? Uw medische gegevens elektronisch delen? Alleen met uw toestemming! Goede zorg met goede informatie Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende

Nadere informatie

Uw medische gegevens elektronisch delen?

Uw medische gegevens elektronisch delen? Uw medische gegevens elektronisch delen? Alleen met uw toestemming! Goede zorg met goede informatie Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende

Nadere informatie

Infobrochure Geheugen onderzoek

Infobrochure Geheugen onderzoek Infobrochure Geheugen onderzoek Welkom Vanuit het geriatrisch dagziekenhuis heten wij u van harte welkom op onze dienst. Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om uw dagopname zo aangenaam mogelijk

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein Leuven.

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 1 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang Leuven

Nadere informatie

Ja/Neen 15/10/ /10/2015: Verplichte DBR voor huisarts. Welke patiënten? Recht op Verhoogde Verzekeringstegemoetkoming

Ja/Neen 15/10/ /10/2015: Verplichte DBR voor huisarts. Welke patiënten? Recht op Verhoogde Verzekeringstegemoetkoming 1/10/2015: Verplichte DBR voor huisarts 15/10/2016 475075 101076 Welke patiënten? Recht op Verhoogde Verzekeringstegemoetkoming Welke prestaties? Consultaties + technische prestaties tijdens consultatie

Nadere informatie

UMC St Radboud. Verpleegkundig spreekuur voor ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa

UMC St Radboud. Verpleegkundig spreekuur voor ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa UMC St Radboud Verpleegkundig spreekuur voor ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa Patiënteninformatie Van uw behandelende arts heeft u gehoord dat u de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa heeft. Een ziekte

Nadere informatie

Heeft u met spoed een huisarts nodig? 0900-9229. s avonds, s nachts, in het weekend en op feestdagen

Heeft u met spoed een huisarts nodig? 0900-9229. s avonds, s nachts, in het weekend en op feestdagen Heeft u met spoed een huisarts nodig? 0900-9229 s avonds, s nachts, in het weekend en op feestdagen Als medische hulp niet kan wachten Stel, het is weekend en uw kind wordt plotseling flink ziek. Of u

Nadere informatie

[De Krant van ZUIDRAND]

[De Krant van ZUIDRAND] [De Krant van ZUIDRAND] {V o o r w o o r d} Laten we dit boekje geheel volgens de traditie starten met onze welgemeende nieuwjaarswens: Neem dit jaar de tijd! De tijd om je gedachten te vormen, de tijd

Nadere informatie

Huisartsengroep Ommen

Huisartsengroep Ommen Huisartsengroep Ommen Baron Bentinckstraat 67 P.C.M. Habets tel 456626 A.J. Lock tel 451325 Mw. M.A. Bonnes, tel 463494 Carrouselplein 6 M.P.A. Andriessen tel 451462 E.Th. van den Berg tel 451451 Mw. A.G.M.

Nadere informatie

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM IBO DE WIEBELBOOM INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM SCHOOLSTRAAT 5 2820 BONHEIDEN tel. 015/.... gsm 04../...... mail: dewiebelboom@bonheiden.be Dexia -.-.. 1. GEGEVENS VAN HET KIND Naam:.

Nadere informatie

Onthaalbrochure Dienst spoedgevallen

Onthaalbrochure Dienst spoedgevallen Onthaalbrochure Dienst spoedgevallen Nederrij 133 2200 Herentals t 014 24 61 11 f 014 24 61 26 www.azherentals.be Welkom op de dienst spoedgevallen Namens het team van de dienst spoedgevallen heten wij

Nadere informatie

De diabetesverpleegkundige. polikliniek interne geneeskunde

De diabetesverpleegkundige. polikliniek interne geneeskunde De diabetesverpleegkundige polikliniek interne geneeskunde Onlangs is bij u diabetes mellitus geconstateerd. Dit is een chronische aandoening die grote invloed heeft op uw dagelijks leven. De diagnose

Nadere informatie

Polikliniek Reumatologie

Polikliniek Reumatologie Patiënteninformatie Polikliniek Reumatologie Informatie over uw onderzoek op de polikliniek Reumatologie 1234567890-terTER_ Inhoudsopgave Pagina Reumatologie 4 Op de polikliniek Reumatologie 5 Waar moet

Nadere informatie

Maak kennis met Gezondheidscentrum de Marne

Maak kennis met Gezondheidscentrum de Marne Maak kennis met Gezondheidscentrum de Marne Gezondheidscentrum de Marne Maak kennis met Gezondheidscentrum de Marne Vanaf oktober 2012 heeft Leens een nieuw gezondheidscentrum: Gezondheidscentrum de Marne.

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten: Von Reth Huisartsenpraktijk

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten: Von Reth Huisartsenpraktijk Analyserapport van de patiënten vragenlijsten: Von Reth Huisartsenpraktijk Datum aanmaak rapport:05-01-2017 1 Patiënten vragenlijsten praktijk Periode waarin ingevuld van: 2-10-2016 tot 4-1-2017 Aantal

Nadere informatie

Eerstelijnscentrum Carnegiedreef F.A.M.van Balen

Eerstelijnscentrum Carnegiedreef F.A.M.van Balen Geachte heer, mevrouw, Welkom bij huisartsenpraktijk Carnegiedreef! Wanneer kunt u zich inschrijven bij onze praktijk: U kunt zich bij ons inschrijven als u bent komen wonen op een adres met postcode 3561,

Nadere informatie

Inschrijfbrief Wij vragen u deze brief in te vullen te ondertekenen en samen met het inschrijfformulier bij ons in te leveren.

Inschrijfbrief Wij vragen u deze brief in te vullen te ondertekenen en samen met het inschrijfformulier bij ons in te leveren. Welkom bij huisartsenpraktijk Carnegiedreef. Wij vragen u om: - Het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. - De inschrijfbrief in te vullen en te ondertekenen. - Een kopie te maken

Nadere informatie

Kinderlongpoli. Algemene informatie

Kinderlongpoli. Algemene informatie Kinderlongpoli Algemene informatie Inleiding De kinderarts heeft uw kind doorverwezen naar de kinderlongverpleegkundige. De kinderlongverpleegkundige is een gespecialiseerde verpleegkundige die begeleiding

Nadere informatie

Chirurgische Dagkliniek. Campus Henri Serruys

Chirurgische Dagkliniek. Campus Henri Serruys Voorstelling van de chirurgische dagkliniek De dagkliniek bevindt zich op de 3e verdieping van het AZ. St. Jan Brugge- Oostende, campus Henri Serruys. De dienst is open van maandag tot en met vrijdag van

Nadere informatie

AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID

AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID www.vnz.be Hoogstratenplein 1-2800 Mechelen Tel. 03 491 09 88 Vlaams & Neutraal Ziekenfonds Hoogstratenplein 1 arbeidsongeschiktheid@vnz.be 2800 MECHELEN AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Welkom op de afdeling pneumologie

Patiënteninformatie. Welkom op de afdeling pneumologie Patiënteninformatie Welkom op de afdeling pneumologie 2 Inhoud Inhoud... 3 Welkom op onze dienst... 5 Wie zijn we en wat doen we... 5 Voorstelling van het multidisciplinair team... 5 Medisch team... 5

Nadere informatie

Resultaten Verbeteracties

Resultaten Verbeteracties Tevredenheidsmeting van de patiënten over de praktijk Dr. Gevers - najaar 2011 - Resultaten Verbeteracties Geachte Mevrouw, Mijnheer, We streven ernaar om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te hebben

Nadere informatie

Oncolytica via Rijnstate Poli-apotheken

Oncolytica via Rijnstate Poli-apotheken Oncolytica via Rijnstate Poli-apotheken Uw medisch specialist heeft in overleg met u een medicijn ter behandeling van kanker voorgeschreven (een oncolyticum). Deze medicatie kunt u alleen in de Rijnstate

Nadere informatie

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres:

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres: Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem Medisch attest Dit medisch attest moet door de ouders zorgvuldig ingevuld worden. Zo kan er rekening gehouden worden met de specifieke behoeften en mogelijkheden

Nadere informatie

Betreft: nieuwe inschrijving als Patiënt(en) Geachte heer/mevrouw,

Betreft: nieuwe inschrijving als Patiënt(en) Geachte heer/mevrouw, Betreft: nieuwe inschrijving als Patiënt(en) Geachte heer/mevrouw, Welkom, bij uw eerste bezoek wordt u verzocht het volgende mee te nemen. Zorgverzekeringpas Identiteitsbewijs Inschrijfformulier Medische

Nadere informatie