26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Vakantierooster Nieuws van KDV Wijziging MR ouders Wenmoment in nieuwe groep Prijs voor groep 5! Overblijven in het nieuwe schooljaar Eten en drinken in de pauzes Opbrengst actie War Child Uitstroom groep 8 De Vreedzame School Gedicht van Linde (gr.5) Een paar laatste kattenbelletjes Belangrijke data Di Wenmoment in de nieuwe groep; van uur Afscheidsavond groep 8 Vr Laatste schooldag; alle kinderen om 12 uur uit! Ma t/m vr Zomervakantie Vr Nieuwsbrief-1 uit Ma Eerste schooldag Vakantierooster Hierbij stuur ik u het overzicht van de schoolvakanties en de vastgestelde studiedagen van het team door. Op deze studiedagen zijn alle kinderen van Schreuder vrij. De dagen zijn ook opgenomen in de jaarplanning die u z.s.m. via School en Wijk kunt bekijken. Na de zomervakantie kunt u, indien u dat wilt, een papieren versie van de jaarplanning ophalen bij de administratie. Herfstvakantie Ma t/m vr Studiedag team Ma Kerstvakantie Ma t/m vr Studiedag team Vr Voorjaarsvakantie Ma t/m vr Studiedag team Do Paasvakantie Vr t/m ma Meivakantie (incl. Koningsdag, Hemelvaart) Ma t/m Vr Pinkstervakantie Ma Studiedag team Di Zomervakantie Ma t/m vr

2 2 Nieuws van KDV In elke nieuwsbrief zal er vanuit het Kinderdagverblijf Schreuder een stukje worden gepubliceerd. Beleidsverandering KDV: leeftijdsgrens wordt verlaagd tot 18 maanden en aanbieding bij overstap voor ouders van Instituut Schreuder: Met goedkeuring van de oudercommissie KDV is besloten om de instroomleeftijd van de peutergroep te verlagen van 24 naar 18 maanden. De meeste kinderen gaan rond deze leeftijd bij een andere opvang van een babygroep naar een peutergroep. Het was in het verleden soms lastig voor ouders om twee keer in korte tijd hun kind te laten wennen bij een nieuwe groep, waardoor ouders soms besloten hun kind met 24 maanden niet over te plaatsen naar KDV Schreuder. En dat vinden wij jammer. Met deze beleidsverandering kunt u uw kind dus eerder plaatsen! U kunt dus nu de stap nemen, met als voordeel: Al uw kinderen op één plek. Zo bent u niet meer in de stress bij het ophalen van uw ene kind op het ene adres en uw andere kind op het andere adres. U bespaart jaarlijks veel tijd, stress en geld, door over te stappen. Wij hebben voldoende keuzemogelijkheden. U mag kiezen uit lange of korte dagen, wel of geen vakantieopvang. Uw kinderen wennen sneller omdat ze weten dat hun grote broer of zus boven is en maken (meestal) zonder moeite de overstap naar de basisschool. Wij hebben een leuke aanbieding voor u: Stap over met uw kind naar KDV Schreuder en u ontvangt 20% korting op de eerste drie maanden opvang! Heeft u zelf geen dagopvang nodig maar weet u iemand uit uw omgeving die wel op zoek is naar een goed kinderdagverblijf, geef het door. Wij hebben momenteel geen wachtlijsten en als beloning krijgt u van ons 25% van de opbrengst van de eerste maandnota cadeau (als het kind twee maanden bij ons is). Mond op mond reclame blijft het beste werken vinden wij. Dus: geef het door en ontvang deze mooie beloning, of kom vrijblijvend langs voor een rondleiding, ook in de vakantie. Vergelijk de kosten van dagdelen bij KDV Schreuder met uw huidige crèche. Bekijk ons voorbeeld! KDV Schreuder 08:00-18:00 uur per maand. Wereld Kids hele dag 346,06 per maand 09:00-15:00 uur per maand. Wereld Kids halve dag 199,66per maand 09:00-13:00 uur (op woensdag) per maand. U ziet het grote verschil qua kosten! En qua kwaliteit opvang zult u er zeker op vooruit gaan. We hebben een goed (vast) team en bieden de kinderen veel leuke activiteiten, ook Uk & Puk (voorschoolprogramma) waardoor er extra activiteiten, gericht op taal, maar ook alle andere ontwikkelingsgebieden, geboden worden. Neem contact op via de mail kdvschreuderschool@gmail.com of telefoonnummer en vraag naar: Gertrude O Byrne.

3 3 Wijziging MR- ouders Na een periode van 4 jaar nemen Martijn Winnen en Wybe van Wijngaarden afscheid van de MR. Martijn is al die tijd een enthousiaste voorzitter geweest en Wybe heeft de MR gesierd met zijn kritische noot. We danken hen voor hun inzet. We zijn erg blij dat ze opgevolgd worden door Jörgen Liesveld (vader van Karsten uit groep 3a) en Coen Ackers (vader van Birger uit groep 1c). We heten hen van harte welkom en kijken uit naar een prettige samenwerking. Binnen de MR is er ook een wijziging gekomen in de taakverdeling van de leden. Mischa Rus (MR-ouder) is voorzitter van de MR en Liesbeth Feilzer (MR-team) is secretaris. Wenmoment in nieuwe groepssamenstelling Omdat het voor veel kinderen best spannend is hoe de start van het schooljaar gaat lopen (ander lokaal, andere leerlingen erbij, andere leerkracht), gaan we op dinsdag ochtend al even proeven hoe we na de zomervakantie gaan starten. Van 11 tot 12 uur gaan de groepen doorschuiven naar de volgende leerkracht, naar het lokaal van volgend jaar en met de klasgenootjes van volgend schooljaar. We zorgen dat zoveel mogelijk nieuwe leerlingen daarbij aanwezig zullen zijn, zodat ook zij kunnen kennis maken met Schreuder. De leerlingen die na de zomervakantie niet meer op Schreuder zijn, worden voor dat uur opgevangen door een teamlid met een leuke activiteit. Prijs voor groep 5! Vorige week kreeg de school een onverwacht telefoontje. De Muziekschool had voor ons een superleuke mededeling: groep 5 heeft meegedaan aan een flashmob -wedstrijd en zij hebben deze wedstrijd gewonnen!!! Woensdag 24 juni jl. is de prijs uitgereikt door zangeres Berget Lewis (o.a. gezongen in The Passion, Dream Girls). En dat werd één groot feest. De kinderen hebben hun lied gezongen, Berget heeft handtekeningen en heerlijke knuffels uitgedeeld en als toegift heeft ze nog voor groep 5 gezongen. Dat alleen al was geweldig; maar wat zij blijvend heeft achtergelaten was een mooie cheque ter waarde van 1.500,- die we mogen gebruiken voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten. Groep 5: jullie zijn fantastisch!

4 4 Overblijven in het nieuwe schooljaar Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat de organisatie van het overblijven veranderen. De onderbouwgroepen gaan nu net zoveel lesuren krijgen als de bovenbouw (tot nu toe hadden de groepen 1 t/m 4 een half uur minder les op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). De pauzetijd tussen de middag zal nu voor de hele school drie kwartier zijn. Ook gaan niet alle groepen tegelijk naar buiten maar wordt dit gesplitst, zodat er minder groepen tegelijk naar het Museumplein lopen. Verder zal het eten en drinken in de klas gebeuren onder begeleiding van de eigen juf of meester, in plaats van een TSO-medewerker of een andere leerkracht. Het rooster voor overblijven komt er als volgt uit te zien: Groep 1 t/m 4: Buiten spelen onder begeleiding van TSO-medewerkers uur Eten en drinken in de klas, met de eigen leerkracht* uur Start met middagprogramma uur Groep 5/m 8: Eten en drinken in de klas, met de eigen leerkracht uur Buiten spelen onder begeleiding van TSO-medewerkers uur Start met middagprogramma uur *De leerkracht heeft de mogelijkheid om de eet- en drink-tijd te verlengen, indien dat nodig is. Deze verandering zal uiteraard in het team en MR worden gevolgd en zo nodig worden bijgesteld. De eindtijd van de schooldagen blijft komend schooljaar gehandhaafd: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag om uur en de woensdag om uur. Het bestuur gaat echter wel onderzoeken of we in het schooljaar kunnen overgaan naar een lesmodel, waarbij alle schooldagen dezelfde eindtijd gaan krijgen (het 5 gelijke lesdagen-model). Daarover zal ik u in het nieuwe schooljaar verder over informeren. Eten en drinken in de pauzes Eind april is er een ouderavond georganiseerd over het nieuwe ingezette eten en drinken op school. De werkgroep heeft zich gebogen over het verruimen van de bandbreedte en heeft daarvoor een notitie opgesteld. In deze notitie wordt aangegeven op welke wijze de school het eten en drinken in de pauzes ingevuld ziet. De notitie wordt als bijlage bij deze nieuwsbrief gevoegd, zodat u deze rustig kunt doorlezen. Het gezond eten en drinken blijft ook volgend schooljaar een onderwerp van aandacht. Met deze notitie denken wij aan veel wensen tegemoet te komen en toch een verantwoord beleid te kunnen voeren.

5 5 Opbrengst actie War Child Op het geweldige eindfeest van vorige week vrijdag is de opbrengst bekend gemaakt van de actie die is gevoerd voor War Child. Een vrijwilliger, verbonden aan War Child, is speciaal gekomen om de cheque in ontvangst te nemen. Iedereen was enorm verrast over de hoogte van het opgehaalde bedrag: 821,74 Geweldig!! Namens War Child wordt iedereen die een bijdrage heeft geleverd enorm bedankt. Het is hartverwarmend om te zien dat een spontane actie, geïnitieerd door twee leerlingen, zo omarmd wordt door iedereen. Uitstroom groep 8 Nog een week en dan vliegt groep 8 echt uit. De basisschool is dan verleden tijd. Een laatste belangrijke activiteit staat voor hen op het programma: de afscheidsavond met de musical. Er is flink geoefend en de kinderen zien uit naar het optreden. Elk jaar houden we bij waar de leerlingen naar toe uitstromen in het voortgezet onderwijs. Hieronder ziet u het overzicht van de uitstroom van onze groep 8 leerlingen van dit schooljaar, en de vier schooljaren daarvoor. schooljaar _ VWO/HAVO vmbo-t _ vmbo-kb 2010/ % 17% 0% 2011/ % 20% 8% 2012/ % 38% 7% 2013/ % 37,5% 12,5% 2014/ % 14% 24% De Vreedzame School Volgend schooljaar gaan we in elke groep van start met De Vreedzame School. Dit is een programma dat bijdraagt aan het democratisch burgerschap van de leerlingen en het sociaal en emotionele klimaat in de klas en school. De kinderen leren sociale en emotionele vaardigheden die zij nodig hebben in de maatschappij. Er wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan een actieve betrokkenheid bij de gemeenschap en aan het open staan voor verschillen. Het team heeft de eerste training er al op zitten en staat te popelen om daar na de vakantie mee aan de slag te gaan. Het programma bestaat uit zes blokken die worden uitgesmeerd over het schooljaar. De onderdelen zijn: - We horen bij elkaar (groepsvorming en sociaal klimaat) - We lossen conflicten zelf op (conflicten oplossen) - We hebben oor voor elkaar (communicatievaardigheden) - We hebben hart voor elkaar (Omgaan met gevoelens) - We dragen allemaal een steentje bij (mediatie bij conflicten) - We zijn allemaal anders (omgaan met diversiteit) In de nieuwsbrief wordt u met grote regelmaat geïnformeerd over hoe De Vreedzame School op Instituut Schreuder wordt ingevoerd.

6 6 Een werkgroep zal deze invoering voorbereiden en uitwerken. In het nieuwe schooljaar zal een themaavond voor ouders worden georganiseerd over De Vreedzame School. Gedicht van Linde van Wijngaarden Groep 5 valt echt met zijn neus in de prijzen!! Linde van Wijngaarden heeft een paar gedichten geschreven en één ervan is het winnende gedicht geworden! Haar gedicht zal in een boek gepubliceerd worden. Hierbij één van haar ingezonden (mogelijk) winnende gedichten: Donkere wolken drijven over de zon Wat is dat? Een druppel op mijn hoofd Er komen steeds meer Een bak valt naar beneden Ik sta op twee benen Iedereen is nat Maar ik had geen spat Alleen een druppel als herinnering Dat is wat! Een paar laatste kattenbelletjes Nog een week en dan is het vakantie. Even geen school, niet vroeg opstaan en haasten. Maar lekker luieren, uitrusten en leuke dingen doen!! Voordat het zover is, nog een paar kattenbelletjes: Er staan in de teamkamer nog wat schalen/ bakjes die over zijn van het Eindfeest. Vergeet u niet deze op te halen? De jaarplanning wordt in de vakantie op School en Wijk geplaatst. Daarin vindt u bijna alle activiteiten die gedurende het komende schooljaar zijn gepland. Handig, voor uw eigen agenda! Na de vakantie kunt u een papieren versie van de jaarplanning ophalen bij de administratie indien u dat wenst. Samen met de BSO willen we volgend schooljaar wat extra naschoolse activiteiten gaan opzetten. Wij zijn erg benieuwd voor welke activiteiten u/ uw kind warm zou lopen. Zou u kunnen mailen/doorgeven welke naschoolse activiteiten uw interesse hebben? Alvast bedankt voor de medewerking!!

7 7 Bestuursleden: Menno vd Horst: Voorzitter en ICT Cornelie Goede: Secretaris Jan-Chris Lefering: Penningmeester Bart van Tuinen: Juridische zaken Carla van Lier: Communicatie en Marketing Tamara Meiling: P&O Anja van Andel: onderwijs MR ouderleden: Mischa Rus: voorzitter Jörgen Liesveld: lid Coen Ackers: lid MR teamleden: Nancy van Geene (groep 7/ 8B) Liesbeth Feilzer (groep 4): secretaris Yke te Wechel (groep 1/2 C) Ouderraad: Femke Giese- de Boer: voorzitter Alle klassenouders hebben zitting in de Ouderraad.

Nieuwsbrief juni In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief juni In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-12 24 juni 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Lustrumfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Eindfeest op vrijdag 19 juni. 5 juni 2015. De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Eindfeest op vrijdag 19 juni. 5 juni 2015. De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 5 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt.

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. Nieuwsbrief 1 19 december 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief-10. 22 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-10. 22 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! 110 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Avondvierdaagse Trakteren op

Nadere informatie

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen.

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. Nieuwsbrief-6 18 december 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Personeel Kerstviering Naschools

Nadere informatie

Nieuwsbrief-1. 2 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-1. 2 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-1 2 september 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Start/KOM-gesprekken

Nadere informatie

27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief-4. 30 oktober 2015

Nieuwsbrief-4. 30 oktober 2015 Nieuwsbrief-4 30 oktober 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Oudertevredenheidsenquête Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar

Nieuwsbrief juli In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-13 8 juli 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief-9. 1 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-9. 1 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Nieuwsbrief-9 1 april 2016 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Opa &

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Maandag 5 juni t/m woensdag 7 juni: alle kinderen zijn vrij! Zomerfeest; start om 14 uur Nieuwsbrief- 11 uit

Maandag 5 juni t/m woensdag 7 juni: alle kinderen zijn vrij! Zomerfeest; start om 14 uur Nieuwsbrief- 11 uit Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Vakantierooster 2017-2018 Ouderkamer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. Bestuurs-nieuws

Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. Bestuurs-nieuws Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen.

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. Nieuwsbrief-2 28 augustus 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data School schaken Schoolplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief-1. 1 september In deze nieuwsbrief. We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden

Nieuwsbrief-1. 1 september In deze nieuwsbrief. We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden Nieuwsbrief-1 1 september 2017 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden Akoestiek

Nadere informatie

Di Afscheidsavond groep 8 Wenmoment: doorschuiven naar volgende groep Laatste schooldag: kinderen om 12 uur vrij!

Di Afscheidsavond groep 8 Wenmoment: doorschuiven naar volgende groep Laatste schooldag: kinderen om 12 uur vrij! Nieuwsbrief-12 6 juli 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

--Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in)--

--Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in)-- Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Personeel Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Herfsttentoonstelling

Herfsttentoonstelling Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Informatiebijeenkomsten

Nadere informatie

Nieuwsbrief-8. 7 april In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Eén week meivakantie

Nieuwsbrief-8. 7 april In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Eén week meivakantie Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Eén week meivakantie Marktverkenningsonderzoek bestuur Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. Personeel

Nieuwsbrief juli In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. Personeel Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Personeel Toekomst Schreuder KDV:

Nadere informatie

Ouderkamer: Voorkom een zomerdip! Zomerfeest Nieuwsbrief-12 uit (de laatste van het schooljaar)

Ouderkamer: Voorkom een zomerdip! Zomerfeest Nieuwsbrief-12 uit (de laatste van het schooljaar) Nieuwsbrief-11 15 juni 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Bestuur nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen.

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. Nieuwsbrief-7 29 januari 2016 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Naar vijf gelijke lesdagen Voorstellen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt.

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. Nieuwsbrief 1 6 februari 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Welkom. Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt.

Welkom. Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt. Welkom Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt. Verreweg de meeste informatie over de visie, het onderwijs, de samenstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief-4. 2 december In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-4. 2 december In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-4 2 december 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2018-2019 Kalender Vrijdag 31/5 t/m vrijdag 7/6 vakantie Maandag 10/6 Pinksteren: Leerlingen vrij Vrijdag 14 juni: Schoolfotograaf Koch, vanaf 12.15 uur

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 37 20 juni 2019 Belangrijke data 21-06 Studiedag alle leerlingen vrij 26-06 De Ontdekfabriek groep 1 t/m 8 26-06 Vergadering oudervereniging/activiteitencommissie 28-06 Ouderbedankmoment (datum

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Continurooster Woensdagmiddag Gelijke dagen Huidig rooster. Niet afschaffen

Continurooster Woensdagmiddag Gelijke dagen Huidig rooster. Niet afschaffen Andere Schooltijden Basisschool De Ontdekking Didam, februari 2014 Beste ouders, Enige tijd geleden heeft u een ouderenquête ingevuld m.b.t. het onderwerp schooltijden. Voorafgaand aan deze raadpleging

Nadere informatie

Schooljaar 2019/2020 nr. 1

Schooljaar 2019/2020 nr. 1 30 augustus 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie zit er bijna op. Hopelijk kunt u terug kijken op ontspannen momenten met elkaar. Het team is heerlijk bijgekomen en inmiddels druk bezig met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

-- Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in) -- Tentoonstelling: Recycling

-- Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in) -- Tentoonstelling: Recycling Nieuwsbrief-7 9 februari 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen KOM-gesprekken

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival WEEKBULLETIN Week 5 Belangrijke data februari: Woe 01/02: maandviering 08.40 uur Do 02/02: studiemiddag vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 8 vrij Vr 03/02: studiedag groep 1 t/m 8 vrij Vr 10/02: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Nieuwsbrief 10 * juni 2017 nieuwsbrief Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Juni 2017 De laatste nieuwsbrief van

Nadere informatie

Talismanbulletin 15 mei 2014

Talismanbulletin 15 mei 2014 Talismanbulletin 15 mei 2014 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 15 mei Open podium 14:00 uur 8m, 6ml, 3m, 4d, 1-2c Vrijdag 16 mei Open podium 14.00 uur 7m,6c,4n,3s,1-2n,1-2mm Maandag

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN

Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN Aanleiding voor deze avond Signalen van team en ouders (tevredenheidsonderzoek) Tendens binnen de Groeiling Veranderingen in de maatschappij Doel van deze avond Informatie

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg SPORCKTKALENDER 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sporcktinfo #1 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Sporcktinfo #2 OR 29 30 31 Op 19 augustus

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie