Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 30"

Transcriptie

1 Schooljaar Nr. 30 Koningsspelen 2016 Vrijdag 22 april zijn de Koningsspelen. JIBB organiseert voor de vier scholen in Mierlo-Hout allerlei spelactiviteiten. Omdat het hier om bijna 800 kinderen gaat zult u begrijpen dat dit niet op één sportveld past. Vandaar dat de leerlingen van de Joris en OBS t Hout op de sportvelden van Mierlo-Hout hun Koningsspelen hebben, de leerlingen van de bovenbouw van t Baken en de Odulfus gaan naar de sportvelden van HVV voor de Koningsspelen. De leerlingen van groep 1 t/m 4 blijven gewoon op school en hebben allerlei spellen op de speelplaats en in de gymzaal. Alle kinderen mogen op deze dag in het oranje / rood-wit-blauw komen zodat het er extra feestelijk uitziet. De oudercommissie zorgt voor drinken en fruit. De kinderen hoeven zelf niets mee te nemen. Hoe ziet deze dag er uit? We verwachten alle leerlingen op de gewone tijd op school. Na de gezamenlijke opening waarbij het lied Hupsakee van Kinderen voor Kinderen centraal staat, gaan de leerlingen naar de eigen groepen toe. Om uur vertrekken de leerlingen van groep 5 t/m 8 richting de sportvelden van HVV. Om uur is voor alle leerlingen de school uit en kan de meivakantie beginnen. Schoolfruit van deze week: Na 21 weken schoolfruit hebben we deze week voor de laatste keer fruit. Na de meivakantie mag iedereen weer zelf zijn of haar fruit meebrengen op di-woe-do. Op maandag en vrijdag is een gezonde koek ook toegestaan. Agenda: Dinsdag 19 april 20.00u MR-vergadering Dinsdag 19 t/m 21 april Eindcito groep 8 Dinsdag 19 april Fietsenkeuring groep 8 Vrijdag 22 april Koningsspelen 12.30u Start van de vakantie Meivakantie 25 april t/m 06 mei Maandag 09 mei Kriebelouders Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag Groep 0 t/m 8 hebben vrij Maandag 23 mei Start groot project Dinsdag 24 mei 20.00u MR-vergadering Woensdag 25 mei JIBB-battle groep 6a en 7a Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Heelys en oxboarden Op ouders kun je rekenen! Ouderbijdrage Meivakantie Schoolreisjes Avond4daagse Wie schrijft die blijft Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk!

2 Heelys en een oxboard; liever niet op school Vanuit het niets is het er ineens. Een spel of activiteit, zoals loomen of pokémonkaartjes. We noemen dat een rage, een soort gedrag dat zich bij een grote bevolkingsgroep ontwikkelt en gezamenlijk en enthousiast opgevolgd wordt gedurende een bepaalde periode. Meestal omdat deze rage als nieuw, hip en eigentijds wordt beschouwd. Een rage slaat aan wanneer het aantal mensen dat er aan meedoet snel stijgt. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de heelys en het oxboard. Vanwege de veiligheid, want de lange gangen en de gladde vloeren in de school lenen zich uitstekend voor heelys, hebben we in het team afgesproken dat de heelys in de school niet mogen. Buiten op het plein is het geen probleem, maar in de school graag de wieltjes er uit. Het oxboard lijkt ook een rage te worden, maar is niet welkom op school. We kunnen de veiligheid van gebruik niet garanderen (een eerste keer op zo'n board is een hele uitdaging) en daarnaast kost een board al gauw een paar honderd euro. We kunnen als school niet garanderen dat er niets met het board gebeurt, en vinden om genoemde redenen voorkomen beter dan genezen. We hebben bovenstaande uiteraard ook in de klassen met de kinderen besproken. Op ouders kun je rekenen! De meivakantie komt er aan en dus krijgen alle kinderen, zoals gebruikelijk vóór elke vakantie, deze week weer een rekenspel mee naar huis. Het is belangrijk dat u hier thuis aandacht aan besteedt, vooral ook om uw kind in het begin wegwijs te maken met het spel. De meeste spellen kunnen met meerdere personen gespeeld worden, maar ook individueel. Samen spelen geeft echter dubbel plezier voor ouder en kind. Bij sommige spellen is het handig om ze in een plastic hoesje te stoppen, zodat er met een whiteboard-stift op geschreven kan worden. Zodoende heeft u geen fiches nodig. U hoeft alleen kruisjes te zetten en na het spel kan alles uitgeveegd worden met een microvezel-doekje. De vorige keer zijn met de digitale versie, de spellen van de groepen 7 en 8 verkeerd door gegeven. Daarom sturen we die spellen nogmaals digitaal door. Veel spelplezier! Namens de rekencoaches, Trudy van Hoof.

3 Ouderbijdrage Als ouder betaalt u geen lesgeld voor de basisschool. De school kan wel om een vrijwillige ouderbijdrage vragen om activiteiten, die buiten het normale lesprogramma vallen, te bekostigen. Het bedrag verschilt per school en er moet instemming zijn van de MR over de hoogte van het bedrag. De meeste opvallende activiteiten bij ons op school zijn de activiteiten die door de Oudercommissie worden georganiseerd. Vanaf de start van het schooljaar tot aan nu zijn dat de volgende activiteiten geweest: St.Odulfusdag (o.a. pannenkoekenlunch) Open Huis voor de herfstvakantie Sinterklaas (o.a. cadeautjes / surprisegeld / snoepzak / vergoeding Sint) Kerstviering Carnaval (o.a. drinken en traktatie) Paasviering Aankleding school (seizoenen / thema s) Koningsspelen (voorbereidingen zijn in gang) Naast de activiteiten van de Oudercommissie worden van de ouderbijdrage ook excursies en activiteiten bij het Groot Project betaald. De leerlingen van de groepen 7 en 8 zijn naar het Rijksmuseum geweest, de leerlingen van groep 3 en 4 zijn naar het kasteel van Sinterklaas geweest maar ook de kosten die gemaakt worden bij de groepen 1 en 2 voor de herfstwandeling of een bezoek aan de kinderboerderij worden van de ouderbijdrage betaald. Zo zijn er nog veel meer activiteiten op te noemen waar kinderen gedurende een schooljaar op groepsniveau of schoolniveau aan deelnemen. De MR heeft een rol bij het vaststellen van de ouderbijdrage. Op basis van de gemaakte kosten in dit schooljaar besluiten we, in samenspraak met de MR, of het bedrag voor de ouderbijdrage bijgesteld moet worden. Het bedrag is de laatste vijf jaar niet gewijzigd. We streven er naar om het bedrag te handhaven of naar beneden bij te stellen. De ouderbijdrage is vrijwillig maar het fijn om te merken dat het overgrote deel van de ouders de ouderbijdrage heeft betaald. Dit maakt het voor de school mogelijk om alle activiteiten te blijven organiseren, waarbij we steeds kritisch kijken naar het uitgavenpatroon. Meivakantie Op vrijdag 22 april begint om uur voor alle groepen de meivakantie. De meivakantie duurt twee weken. Wij zien graag alle leerlingen op maandag 9 mei weer terug voor de laatste 11 weken van het schooljaar.

4 Schoolreisjes 2016 Het duurt nog even, maar over een maandje of twee gaan de eerste groepen al weer op schoolreis. De leerlingen van groep 0 t/m 2 gaan naar de Hooiberg, de groepen 3 en 4 vertrekken met de bus naar Hullies, groep 6 vermaakt zich een dagje in de Efteling terwijl groep 5 richting Toverland gaat. Groep 7 steekt de grens over en brengt een bezoek aan Bobbejaanland. De kosten voor de schoolreisjes staan los van de ouderbijdrage en zijn als volgt: Leerling uit groep ,50 Leerling uit groep ,00 Leerling uit groep ,00 Hebt u meerdere kinderen, dan komt u in aanmerking voor gezinskorting. Hebt u bijvoorbeeld drie kinderen, dan kunt u voor het tweede en derde kind 2 x 2,50 euro van het totaalbedrag afhalen. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL15 RABO t.n.v. basisschool St.Odulfus o.v.v. de naam/namen van uw kind(eren), de groep(en) en uw adres. Dit om verwarring met naamgenoten te voorkomen. Mocht het financieel niet haalbaar zijn om het bedrag voor het schoolreisje te betalen, dan kunt u een beroep doen op Stichting Leergeld. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het kamp van groep 8 en de trektocht van groep 7. Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact op met de administratie. Via j.mariman@odulfusschool.nl of telefonisch op maandag- / dinsdag- en donderdagochtend via Inschrijven voor de wandelvierdaagse 2016 Op woensdag 25 mei start de Avond4daagse. Inschrijven kan op woensdag 11 en 18 mei om uur in de hal voor het aquarium. De kinderen krijgen deze week de inschrijfformulieren mee naar huis. Kinderen betalen voor deelname 1,50 euro. Dit dient te worden voldaan tijdens de inschrijving. De wandelavondvierdaagse vindt plaats van woensdag 25 mei t/m zaterdag 28 mei Tijdens de Wandelavondvierdaagse worden 2 verschillende afstanden gelopen: 5 of 10 km. Kinderen van de onderbouw lopen de 5 km, kinderen van de bovenbouw mogen zelf kiezen. Meer informatie staat in de brief die de kinderen mee krijgen. Met vriendelijke groeten, Oudercommissie St. Odulfus

5 Wie schrijft die blijft Op vrijdag 15 april is het boek Doorzichtig, geschreven door Maartje van Houwelingen (oud-leerling van onze school en zus van Art en Fiene) uitgekomen bij uitgeverij Boekscout-Yo. Het boek is een fantasyboek en is te bestellen via de website Boekscout Yo is een boekenuitgeverij voor kinderen. Ben je tussen 10 en 15 jaar, dan geven wij je boek uit. Dat kan in Nederland nergens, alleen bij ons. Heel veel kinderen en jongeren hebben een boek geschreven. Of een gedichtenbundel gemaakt. Boekscout YO! is een uitgever. Wij gaan met je boek aan de slag. Jouw boek wordt bij ons een écht boek. We zorgen dat dat voor elkaar komt, zonder dat je daar een cent voor betaalt! We zetten het daarna in onze winkel, zodat het verkocht kan worden. En dat heeft Maartje dus gedaan. Geweldig! Maartje van Houwelingen Doorzichtig Samenvatting: Lieke overlijdt bij een ongeluk. Vreemd genoeg komt ze terug op aarde Als geest. Ze gaat op weg naar Ghost City, de geestenwereld waar alle geesten wonen en werken alsof ze nog leven. Daar ontmoet ze de superknappe Timothy. Same n met hem komt ze erachter dat Ghost City in gevaar is, en niet zo n beetje ook! Een mysterieuze organisatie probeert de geestenwereld te vernietigen en als dat lukt, verdwijnt niet alleen Ghost City, maar ook de aarde! Lieke doet haar best om de gevaarlijke organisatie te stoppen en ondertussen laat Timothy haar hoofd op hol slaan Komt het nog goed?

6

7

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29 Schooljaar 2015-2016 Nr. 29 Helpt u mee tijdens de Koningsspelen? Op vrijdag 22 april worden de Koningsspelen gehouden. Diverse ouders hebben zich al opgegeven om een groepje kinderen uit de boven- of

Nadere informatie

Als iemand zegt: STOP, dan houd je op! = vrijheid & verantwoordelijkheid. Agenda:

Als iemand zegt: STOP, dan houd je op! = vrijheid & verantwoordelijkheid. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 29 Viering E.H.Communie Zondag 12 april doen negen leerlingen van onze school, samen met vijf leerlingen van de Westwijzer om 10.15 uur hun E.H. Communie. De schooljaar communicanten

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 6 Ouderbijdrage 2016-2017 Nu het schooljaar enkele weken bezig is, vragen wij uw aandacht voor de ouderbijdrage 2016-2017. Deze bijdrage maakt het mogelijk om allerlei buitenschoolse

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 32

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 32 Schooljaar 2018-2019 Nr. 32 Koningsspelen 2019 Afgelopen vrijdag vonden de koningsspelen plaats. Ondanks de kou kijken we terug op een geslaagde activiteit, zowel op de eigen locatie (voor groep 1 t/m

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 33. Basisschool St.Odulfus; daar zit muziek in!

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 33. Basisschool St.Odulfus; daar zit muziek in! Schooljaar 2017-2018 Nr. 33 IKC oudernieuwsbrief Afgelopen week is de nieuwste IKC oudernieuwsbrief via de mail verstuurd. Via onderstaande link kunt u de oudernieuwsbrief ook lezen. U kunt de link ook

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 32. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 32. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 32 Luizencontrole Op woensdag 09 mei is de luizencontrole. Denkt u er aan om de haren van uw kind(eren) niet in een staart of vlecht te doen. Dit maakt het controleren voor de

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!! Schooljaar Nr. 36

Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!! Schooljaar Nr. 36 Schooljaar 2017-2018 Nr. 36 90 jaar St.Odulfus Op zaterdag 09 juni organiseren oud-leerlingen een grote reünie in het kader van 90 jaar basisschool St.Odulfus. Als school willen wij dit heugelijke feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 BELANGRIJKE DATA: 03-10: Opening Kinderboekenweek 10-10: Schoolkorfbaltoernooi groep 7/8 11-10: Informatie-avond Schoolmaatschappelijk werk 22-10: Start herfstvakantie Privacyreglement Stichting Talent

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 32 Na twee weken vakantie, nu nog 10 weken er tegenaan! Met het mooie weer lijkt het al bijna grote vakantie, maar we hebben schooljaar dit een 2010-2011 lang schooljaar, dus nog

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 8

Schooljaar Nieuwsbrief 8 Reigerlaan 5 5702 PT Helmond NIEUWSBRIEF Email: info@sbo-de-toermalijn.nl Website: www.sbo-de-toermalijn.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 8 Agenda Dinsdag 24 mei praktijk verkeersexamen BB 3,4,5 Donderdag

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf:

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf: NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Nieuws Woord vooraf: Beste leerlingen en ouders / verzorgers, Het voorjaar laat zich inmiddels van de goede kant zien. De eerste zomerse dag hebben we zelfs al gehad. Voor onze 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - juni 2018

Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Beste ouders en verzorgers, De zomervakantie komt alweer aardig dichtbij en ook wij zijn langzaamaan bezig met de afsluiting

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 6 14-11-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA 19 november 2018 vrij team 1; 20 november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!!

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!! Nr 19 AGENDA: 3 juni 2016 OUDPAPIER 8 juni 2016 SCHOOLREIS groep 1,2 12 juni 2016 KOFFIE- CONCERT 13 Juni 2016 AVONDVIER- DAAGSE 17 juni 2016 MARGEDAG WELKOM! Nieuwe leerling. In groep 1 is er de afgelopen

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD. Yell, Yell, Yell, Storm kan het wel, we geven hem moed Want lezen kan hij super goed!

DE NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD. Yell, Yell, Yell, Storm kan het wel, we geven hem moed Want lezen kan hij super goed! OUDERBIJDRAGE Van de penningmeester van onze oudercommissie is er een brief aan deze BundersInfo toegevoegd betreffende de ouderbijdrage. Hiervan is een deel voor het schoolreisje bestemd. Het verzoek

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk!! Agenda: Schooljaar Nr. 32

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk!! Agenda: Schooljaar Nr. 32 Schooljaar 2015-2016 Nr. 32 Oudertevredenheidsonderzoek Afgelopen week hebt u als ouder via de email een brief gekregen met daarin informatie over het oudertevredenheidsonderzoek. De uitnodiging voor het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Prismajournaal 16 woensdag 7 mei

Prismajournaal 16 woensdag 7 mei Prismajournaal 16 woensdag 7 mei Schoolreis Bijna is het zo ver. Op 6 juni gaan we met schoolreis. Inmiddels komen de eerste betalingen binnen. Aan de overige ouders willen we vragen dit per direct te

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA Nieuwsbrief 5 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA vrij 3 nov. Extra gymles voor groep 7 do 9 nov. Les over brandveiligheid voor groep 6 vrij 10 nov. Extra gymles voor groep 8 wo 15 nov.

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders SAM Jaarplanner Schooljaar 2017 2018 Ouders Versie: 4 september 2017 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle Agenda: - 5-12 Sinterklaasfeest - 6-12 Studiedag; alle leerlingen zijn vrij! - 13-12 Volgende nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW 2017 - Nieuws vanuit

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

8.1! De school en ouders werken samen

8.1! De school en ouders werken samen ROL VAN DE 8.1! De school en ouders werken samen Het contact met de ouders is van groot belang. Als school verzorgen wij het onderwijs aan kinderen en het is dan ook erg belangrijk een goed en open contact

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 12, januari 2017

Jaargang 14, nummer 12, januari 2017 De Insel 23, 6442 AJ Brunssum Tel. 045-525 11 83 Carnavalsviering Groepen 1 en 2 De groepen 1 en 2 vieren carnaval op donderdag 23 februari in de kleine gymzaal op school. De leerlingen lunchen deze dag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

Schooljaar 2017-2018 Nr. 41 Start derde kleutergroep bij aanvang nieuw schooljaar Op maandag 20 augustus starten we met drie kleutergroepen. Dit is mede mogelijk door de vele inschrijvingen van nieuwe

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Agenda: Ik speel, ik deel en ik werk, samen staan we sterk! Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Ik speel, ik deel en ik werk, samen staan we sterk! Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 24 Excursie Rijksmuseum De leerlingen van de groepen 8 van de Odulfus, de Joris en t Baken gaan maandag 05 maart naar Amsterdam voor een excursie naar het Rijksmuseum. Dit in het

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 08. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 08. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 08 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Op donderdag 25 oktober starten de ZIEN-gesprekken. Verderop in deze Schakel informeren wij u over het doel en de inhoud van deze gesprekken. Normaal

Nadere informatie

Maandbrief mei In en rond de school

Maandbrief mei In en rond de school Maandbrief mei 2018 Agenda 27 april t/m 11 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 14 mei - eerste avond avondvierdaagse 15 mei - tweede avond avondvierdaagse 17 mei

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag 11 Vrijdag 12 Zaterdag 13 Zondag 14 Maandag 15 Dinsdag 16 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op:

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op: OUDERBIJDRAGE 2016-2017 Beste ouders / verzorgers, Voor het schooljaar 2016-2017 willen we het proces van het innen van de ouderbijdrage eerder opstarten dan u wellicht gewend bent van andere jaren. Dit

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 5 september 2016

Nieuwsbrief. 5 september 2016 Nieuwsbrief 5 september 2016 Informatie voor Balans en Fontein Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Capellenaren (ouders, kinderen en professionals) kunnen elke werkdag terecht bij het Centrum voor Jeugd

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Wij zorgen goed voor elkaar en voor onze spullen! Agenda: In dit lokaal is ruimte voor ieders verhaal!

Wij zorgen goed voor elkaar en voor onze spullen! Agenda: In dit lokaal is ruimte voor ieders verhaal! Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 Nog even en dan kan het Sinterklaasfeest gaan beginnen Over een week vaart de stoomboot van Sinterklaas ons land binnen. De ouders van de Oudercommissie gaan op woensdag 12

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 NIEUWSBRIEF Geachte ouders/verzorgers De temperaturen buiten geven het al aan: het is lente! Langzaam maar zeker komt de natuur weer tot leven en kunnen we gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

1.Informatie van de directie

1.Informatie van de directie Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: 0594-612661 Nieuwsbrief 1 van schooljaar 2016-2017 2 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 24e jaargang nummer 9 26 januari 2018 Wilt u de agenda goed lezen? Hier staan belangrijke data en mededelingen in! Dank u. Schooltijden Wij

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 10 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Afgelopen week zijn de ZIEN-gesprekken van start gegaan. Ook deze week staan er nog ZIEN-gesprekken gepland na schooltijd en in de avonduren. Info-avond

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer Wolderweetjes Weekinfo Maandag 2 Oktober 2017 KBS Wolderweide BELANGRIJKE DATA Stakingsdag Kinderen de middag vrij Kinderen vrij Donderdag 5 oktober Donderdag 16 november Maandag 29 januari Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2017-2018 Nr. 3 St.Odulfusdag Op woensdag 20 september is de St.Odulfusdag. Op deze feestelijke dag lunchen we met alle kinderen op school. Voor de pannenkoekenlunch zorgt de oudercommissie.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie