Parkeren in Barneveld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Parkeren in Barneveld"

Transcriptie

1 Parkeerfolder februari 2015 Parkeren in Barneveld Een aantrekkelijk en bereikbaar centrum is voor de kern Barneveld een belangrijk uitgangspunt. Voor haar inwoners, gasten en bedrijven speelt parkeren daar een belangrijke rol in. De gemeente onderkent het belang van parkeren en stuurt met haar parkeerbeleid op een zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare parkeerruimte. Tijden en parkeerduur Van maandag tot en met zaterdag van tot uur en op koopavonden geldt in het centrum van Barneveld betaald parkeren. De wekelijkse koopavond in het centrum is op vrijdag tot uur. Maar ook op andere dagen worden bijzondere koopavonden gehouden. Parkeren op zondagen is gratis. In het centrum van Barneveld en de schil daar direct omheen is een algemeen parkeerverbod van kracht. Borden en markeringen op het wegdek wijzen u daarop als u de zone binnen rijdt. Binnen deze zone mag u alleen op de daartoe aangegeven plaatsen betaald parkeren. Op pagina s 6 en 7 van deze folder vindt u een parkeerkaart met de parkeerterreinen in Barneveld Centrum. In het hart van het centrum is de parkeerduur onbeperkt en is het gehanteerde tarief hoger. Aan de rand van het centrum liggen de parkeertarieven lager. Op enkele parkeerterreinen geldt een maximale duur, maar veelal is de parkeerduur onbeperkt. Het is ook mogelijk om een dagkaart bij de parkeerautomaat af te nemen tegen een gereduceerd tarief.

2 2 Tarieven De tarieven voor het betaald parkeren worden vastgesteld door de gemeenteraad. De actuele tarieven staan vermeld op de parkeerautomaten waar u parkeert. Ook vindt u de tarieven op de gemeentelijke website of op de parkeerkaart in het hart van deze folder. Betalen Op de meeste parkeerplaatsen in het centrum kunt u betalen met pin of muntgeld. U betaalt op deze wijze vooruit voor uw parkeeractie. Op de parkeerterreinen met een slagboom, het Torenplein en Gowthorpeplein, en in de parkeergarage De Heusplein kunt u achteraf betalen bij de parkeerautomaat. U krijgt bij het inrijden een ticket waarmee u achteraf bij de parkeerautomaat kunt betalen. Belparkeren Betaald parkeren Om achteraf betalen ook mogelijk te maken op parkeerterreinen en -plaatsen zonder slagboom ondersteunt de gemeente belparkeren. Hierbij meldt u uw parkeeractie aan en af via uw gsm. Via uw provider betaalt u achteraf de parkeerkosten. De tarieven voor het parkeren zijn gelijk. Om gebruik te kunnen maken van belparkeren, moet u aangemeld zijn bij een provider. In Barneveld zijn de volgende providers actief: Naam provider Parkline Yellow brick Parkmobile My Order Sms parking Sunhill ANWB Parkeren MKB brandstof Multi Tank Card Website De zonenummers voor het belparkeren vindt u op de parkeerautomaten van het parkeerterrein of in de straat waar u parkeert. Kijkt u voor meer informatie over belparkeren en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn, op de websites van de providers.

3 3 Feestdagen Op nieuwjaarsdag, Koningsdag, eerste en tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, eerste en tweede Pinksterdag en eerste en tweede Kerstdag geldt er geen betaald parkeerregime en kan iedereen vrij parkeren. Op alle overige feestdagen wordt het parkeren wel gereguleerd. parkeervergunning voor het Gowthorpeplein kunnen tijdens de markt parkeren op het parkeerterrein van het Schaffelaartheater. Bezoekers kunnen parkeren in de parkeergarage De Heusplein of uitwijken naar één van de andere parkeerterreinen in Barneveld Centrum. Laden en lossen in het centrum Onder laden en lossen wordt verstaan: het onmiddellijk nadat het voertuig tot stilstand is gebracht bij voortduring inladen of uitladen van goederen van enige omvang of enig gewicht, gedurende de tijd die daarvoor nodig is. Het gaat dus om goederen met een grotere omvang. Deze goederen moeten onmiddellijk in of uitgeladen worden. Laden en lossen in het (winkel)centrum van Barneveld is mogelijk van maandag tot en met zaterdag s morgens tot uur. Indien u buiten deze tijden om wilt laden en lossen, moet u een ontheffing aanvragen voor het berijden van een voetgangersgebied bij de gemeente. U kunt een ontheffing aanvragen bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving in het gemeentehuis. Parkeren warenmarkt Gowthorpeplein De wekelijkse warenmarkt in Barneveld wordt op donderdag van uur op het Gowthorpeplein gehouden. Tijdens de markt kan er niet geparkeerd worden op dit parkeerterrein. Houders van een Grote voertuigen Voertuigen langer dan 6 meter en/of hoger dan 2, 40 meter (met inbegrip van de lading) mogen in de bebouwde kom niet op straat worden geparkeerd, behalve bij het uitvoeren van werkzaamheden. In Barneveld zijn plaatsen aangewezen op bedrijventerreinen waar dit wel mag. Neemt u voor meer informatie contact op met mevr. Den Hartog van de afdeling Bestuur en Dienstverlening (T ).

4 4 E -aadpunten voor auto s In de gemeente Barneveld zijn vier openbare laadpalen voor elektrische auto s, waaronder één laadpaal in het centrum van Barneveld. Per laadpaal kunnen twee auto s opladen. De oplaadpalen staan op de volgende locaties: Kampstraat 26 in Barneveld, Schoonderbeekhof 1 in Kootwijkerbroek, Smidsplein 21 in Voorthuizen, Oud Milligenseweg 5 in Garderen;en Nieuwe Markt (p-supermarkt) in Barneveld. Meer informatie over e-laadpunten vindt u op Tijdelijke verkeersmaatregelen Wanneer parkeerplaatsen (betaalde of vergunninghoudersplaatsen) tijdelijk niet beschikbaar zijn door werkzaamheden of een evenement wordt dit waar mogelijk van tevoren kenbaar gemaakt via een publicatie in het lokale huis-aan-huis blad. Deze officiële bekendmakingen zijn ook te vinden op Volg de aanwijzingen op de tijdelijke geplaatste verkeersborden altijd op. Beheer parkeerterreinen De parkeerterreinen Gowthorpeplein en Torenplein en de parkeergarage De Service. Bij storing kunt u gebruik maken van de intercom om contact op te nemen met de beheerder. Of bel de storingsdienst via telefoonnummer: (033) WIST U DAT U OP DIVERSE PARKEERTERREINEN OOK EEN DAGKAART KUNT AFNEMEN?

5 5 Controle & handhaving Om het gemeentelijk parkeerbeleid goed tot haar recht te laten komen, handhaaft de gemeente ook de naleving van de regels door middel van Parkeertoezicht. De gemeentelijke buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA s) zijn verantwoordelijk voor het Parkeertoezicht. Zij controleren doorlopend: of u betaald heeft voor uw parkeeractie indien u gebruik maakt van een parkeerplaats waarvoor betaald parkeren geldt; of u op correcte wijze geparkeerd staat (binnen de aangegeven belijning); of u parkeert op een toegestane locatie; indien u parkeert op een gehandicaptenparkeerplaats, wordt gecontroleerd of u in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart; indien u met een gehandicaptenparkeerkaart parkeert in een verbodszone, wordt gecontroleerd of u zich aan de maximaal gestelde tijdsduur (3 uur) houdt en of u het overige verkeer niet hindert; indien u gebruik maakt van een parkeerplaats voor vergunninghouders, wordt gecontroleerd of u in het bezit bent van een parkeervergunning en in de juiste vergunningzone parkeert. Ook is het niet toegestaan om uw voertuig te parkeren of te laten stoppen op een plaats waardoor normaal gebruik van de aanwezige betaalapparatuur wordt verhinderd. Bij geconstateerde overtredingen gaan de BOA s over tot het opleggen van een boete. Mocht u vragen hebben over de inzet van de BOA s, dan kunt u contact opnemen met de veiligheidscoördinator, Dirk Klein, van de gemeente via telefoonnummer

6 6 Parkeerkaart Barneveld Centrum OP DE DIGITALE KAART VAN BARNEVELD, KAART.BARNEVELD.NL, VINDT U EEN LAAG MET ALLE PARKEER- INFORMATIE OVER BARNEVELD CENTRUM. DE DIGITALE KAART BESCHIKT OVER EEN ROUTE- PLANNER. ZO KUNT U EENVOU- DIG UW ROUTE PLANNEN NAAR ÉÉN VAN DE PARKEERTERREI- NEN IN BARNEVELD CENTRUM.

7 7

8 8 Parkeervergunningen Voor een aantal groepen inwoners en mensen die in het centrum van Barneveld werken, is het mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Parkeervergunningen zijn een kalenderjaar geldig voor een vergunningzone binnen Barneveld centrum. Soorten vergunningen De gemeente onderscheidt de volgende soorten parkeervergunningen: Bewonersvergunning, bedoeld voor inwoners die in het betaald parkeren gebied wonen. betaald parkeren gebied moeten parkeren. Parkeervergunning voor mantelzorgers, bedoeld voor mensen die mantelzorg verlenen aan een familielid woonachtig in het centrum van Barneveld. Vergunning met een tijdelijk karakter; bedoeld voor mensen die maximaal twee weken in verband met bijvoorbeeld een verhuizing in het centrum moeten parkeren. Bedrijfsvergunning, bedoeld voor bedrijven gevestigd in het gebied waar betaald parkeren geldt. Woon-werkvergunning, bedoeld voor mensen die buiten Barneveld wonen, maar werken bij een bedrijf of organisatie in Barneveld centrum waar betaald parkeren geldt. Parkeervergunning voor ambulante zorgverleners, bedoeld voor zorgverleners die voor hun beroepsuitoefening hun auto in het

9 9 Aanvragen De uitgifte van de parkeervergunningen in het centrum van Barneveld wordt in opdracht van de gemeente Barneveld uitgevoerd door de Coöperatie ParkeerService. U kunt een vergunning aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen en toe te sturen aan ParkeerService. Het aanvraagformulier vindt u op U kunt uw formulier ook afhalen bij de balie van het Servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving in het gemeentehuis. U ontvangt uw parkeervergunning zodra uw betaling van de leges is ontvangen. Vergunning met een tijdelijk karakter Een parkeervergunning met een tijdelijk karakter is de enige parkeervergunning die u rechtstreeks bij de gemeente aanvraagt. U kunt een aanvraagformulier afhalen bij de balie van het Servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving of downloaden in het digitaal loket op de gemeentelijke website. Uw aanvraag wordt gecontroleerd om te bepalen of u in aanmerking komt voor een parkeervergunning. Indien u een parkeervergunning krijgt toegekend, ontvangt u hierover bericht. Betalen kan door middel van een automatische incasso die u afgeeft bij het invullen van het aanvraagformulier of door middel van een acceptgiro die bij de toekenningsbrief zit. Soort vergunning Tarief Bewoners Barneveld Centrum, eerste vergunning 85,00 Bewoners Barneveld Centrum, tweede vergunning 170,00 Bedrijf gevestigd in Barneveld Centrum 350,00 Woonwerkvergunning 65,00 Mantelzorger 65,00

10 0 Parkeren gehandicapten Met een gehandicapten parkeerkaart kun u dichter bij uw bestemming parkeren en heeft u minder parkeerbeperkingen in Barneveld. Er is een Europese en een gemeentelijke gehandicapten-parkeerkaart, speciaal voor inwoners met een beperking. Meer informatie vindt u op of via servicepunt Scoiale Ondersteuning van de gemeente via telefoonnummer Algemene gehandicaptenparkeerplaats Een algemene gehandicaptenparkeerplaats wordt aangegeven door een blauw bord met een witte P en een wit rolstoelsymbool. Alleen voertuigen met een gehandicaptenparkeerkaart mogen hier parkeren. Gewone parkeerplaats bij parkeermeter (betaald parkeren) Parkeren op een gewone parkeerplaats bij een parkeermeter is met een gehandicaptenparkeerkaart gratis. Op de eerder aangegeven parkeerterreinen met een slagboom moet u wel betalen. Parkeren bij een parkeerverbod Met een gehandicaptenparkeerkaart mag u parkeren op plaatsen waar het bord verboden te parkeren een parkeerverbod aangeeft. U mag hier maximaal 3 uur staan, mits u het verkeer niet hindert. Om de parkeerduur aan te geven, gebruikt u een parkeerschijf. Niet parkeren op terrein voor vergunningparkeren Met de gehandicaptenparkeerkaart mag u niet parkeren op plaatsen waar het bord parkeren voor vergunninghouders aangeeft. Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Als u een gehandicaptenparkeerkaart heeft, kunt u in aanmerking komen voor een kentekengebonden gehandicaptenparkeerplaats in de buurt van uw huis. Of u zo n parkeerplaats krijgt, hangt af van uw medische beperking en de verkeerssituatie bij u in de buurt. Neemt u voor meer informatie contact op met het servicepunt Sociale Ondersteuning van de gemeente.

11 11 Openbaar Vervoer Openbaar Vervoer Regiotaxi De Regiotaxi is openbaar vervoer op afroep. U reist ermee van deur tot deur. Ook komen de taxi s op plaatsen waar u met het gewone openbaar vervoer niet komt. De Regiotaxi is collectief vervoer. Dat betekent dat ritten van verschillende reizigers worden gecombineerd. Iedereen kan gebruik maken van de Regiotaxi. Dus ook mensen die aangepast vervoer nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een rolstoel. U betaalt een marktconform tarief per zone als u de Regiotaxi als openbaar vervoer gebruikt. De Regiotaxi wordt vaak gecombineerd met vervoer in het kader van de Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Met een Wmo-Regiotaxipas betaalt u een reisttarief dat vergelijkbaar is met het normale bustarief. Meer informatie over de Regiotaxi: Indien u een rit met de regiotaxi wilt bestellen, belt u met , maar reserveren kan ook via de hierboven genoemde website. Meer informatie over de Wmo: gemeente Barneveld, servicepunt Sociale Ondersteuning, T: of kijk op Openbaar Vervoer Bus In de gemeente Barneveld zijn diverse buslijnen beschikbaar: Lijn 87 Nijkerk Barneveld Lijn 105 Arnhem Barneveld Lijn 205 Harderwijk Barneveld Lijn 509 Barneveld Nijkerk Kijkt u op voor meer informatie over de buslijnen en de dienstregeling. Openbaar Vervoer Trein In onze gemeente kunt u gebruik maken van de Valleilijn. De Valleilijn rijdt elk half uur tussen Amersfoort en EdeWageningen. Op maandag tot en met zaterdag is er tussen Amersfoort en Barneveld Centrum elk kwartier een trein. Stations op de Valleilijn zijn Amersfoort, Hoevelaken, Barneveld Noord, Barneveld Centrum, Barneveld Zuid, Lunteren, Ede Centrum en EdeWageningen. In Barneveld Noord is een transferium met 250 gratis, overdekte parkeerplaatsen. Kijkt u op voor de actuele dienstregeling van de Valleilijn.

12 2 Meer informatie Mocht u vragen hebben over het parkeerbeleid van de gemeente, dan kunt u deze stellen via de parkeren@barneveld.nl. Als u geen heeft, kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer (u hoeft geen netnummer in te toetsen). Met vragen over parkeervergunningen, het beheer van de parkeerterreinen Gowthorpeplein, Torenplein of parkeergarage De Heusplein, dan kunt u contact opnemen met ParkeerService; T: (033) ; E info.barneveld@parkeerservice.nl. Meer informatie over parkeervergunningen of het aanvragen hiervan, vindt u op Colofon De parkeerfolder is een uitgave van de gemeente Barneveld. Hoewel de inhoud met zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud. Februari 2015

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Bijlage: Kraagregeling Vruchtenbuurt

Bijlage: Kraagregeling Vruchtenbuurt Bijlage: Kraagregeling Vruchtenbuurt 1 In deze bijlage vindt u praktische informatie over het aanvragen van uw parkeervergunning. Inhoudsopgave Hoe werkt de regeling? bladzijde 1 Parkeervergunning voor

Nadere informatie

Parkeer vergunningen in Haarlem

Parkeer vergunningen in Haarlem Reageren antwoord@haarlem.nl Meer informatie www.haarlem.nl Vragen 023 511 51 15 Gemeente Haarlem Parkeer vergunningen in Haarlem Parkeervergunningen in Haarlem Parkeerruimte in Haarlem is schaars. De

Nadere informatie

Ondernemen of werken in betaaldparkeergebied Tarieven parkeerproducten voor bedrijven en werknemers

Ondernemen of werken in betaaldparkeergebied Tarieven parkeerproducten voor bedrijven en werknemers Ondernemen of werken in betaaldparkeergebied Tarieven parkeerproducten voor bedrijven en werknemers ondernemen werken Tarieven 2015 Betaald parkeren in Almere In de centra van Almere Stad en Almere Buiten

Nadere informatie

Betaald parkeren in woonwijken. Betaald parkeren in combinatie met een parkeervergunning voor bewoners en bedrijven

Betaald parkeren in woonwijken. Betaald parkeren in combinatie met een parkeervergunning voor bewoners en bedrijven Betaald parkeren in woonwijken Betaald parkeren in combinatie met een parkeervergunning voor bewoners en bedrijven augustus 2014 In woonwijken dichtbij het centrum, winkelcentra of P andere verkeers aantrekkende

Nadere informatie

Bus en trein op één lijn

Bus en trein op één lijn Contact en reisinformatie Reisinformatie oor vragen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Betaald parkeren in Almere Tarieven, vergunningen en abonnementen voor bedrijven en werknemers

Betaald parkeren in Almere Tarieven, vergunningen en abonnementen voor bedrijven en werknemers Betaald parkeren in Almere Tarieven, vergunningen en abonnementen voor bedrijven en werknemers ondernemen werken winkelen Tarieven per 1 januari 2014 Betaald parkeren in Almere In de centra van Almere

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 86 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 10 december 2017 Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning

Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning 1. Kosten Hoeveel kost de digitale bezoekersvergunning per jaar? Zie www.parkerendelft.com/parkeren voor de actuele tarieven. Wat kost het bellen met 14015? Voor

Nadere informatie

Gelet op artikel 149 van de Gemeentewet en artikel 2a van de Wegenverkeerswet 1994;

Gelet op artikel 149 van de Gemeentewet en artikel 2a van de Wegenverkeerswet 1994; besluit van de gemeenteraad voorstelnummer onderwerp Parkeerregulering en parkeertarieven div-nummer 676764 de raad van de gemeente gouda Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 10 mei

Nadere informatie

Parkeren in IJsselstein

Parkeren in IJsselstein Parkeren in IJsselstein IJSSELSTEIN IJSSELSTEIN Maakt parkeren makkelijker! Inleiding Verbeterde binnenstad Het ontwikkelen van een binnenstad met een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan winkels, voorzieningen

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2009;

Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2009; besluit van de gemeenteraad voorstelnummer div-nummer 567845 56 onderwerp Vaststellen belastingverordeningen 2010 de raad van de gemeente gouda Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d.

Nadere informatie

Parkeren voor vergunninghouders

Parkeren voor vergunninghouders Vragen en antwoorden Parkeren voor vergunninghouders 1. Waar wordt vergunningparkeren in zone 3 ingevoerd? Het parkeervergunninggebied Wilhelminaweg en omgeving bestaat uit de volgende straten: Wilhelminaweg

Nadere informatie

Parkeerwijzer Particulieren Uitgave 2016

Parkeerwijzer Particulieren Uitgave 2016 Parkeerwijzer Particulieren Uitgave 2016 Vergunninggebieden In een groot deel van de binnenstad betaalt u voor het parkeren tussen 09.00-24.00 uur (in het weekeinde tot 02.00 uur) en op zondag tussen 13.00-24.00

Nadere informatie

vast te stellen de Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2013.

vast te stellen de Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2013. CVDR Officiële uitgave van Almere. Nr. CVDR250310_1 12 december 2017 De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders: B E S L U I T: gelet op artikel 225 van de Gemeentewet;

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2019

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2019 CVDR Officiële uitgave van Almere. Nr. CVDR616888_1 19 december 2018 Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2019 De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester

Nadere informatie

Parkeervergunningen in Haarlem

Parkeervergunningen in Haarlem Reageren antwoord@haarlem.nl Meer informatie www.haarlem.nl Vragen 14 023 Gemeente Haarlem Parkeervergunningen in Haarlem Parkeervergunningen in Haarlem Parkeerruimte in Haarlem is schaars. De gemeente

Nadere informatie

Kraagregeling: informatieavond en aanvragen vergunning

Kraagregeling: informatieavond en aanvragen vergunning Gemeente Den Haag Dienst Stadsbeheer Parkeren Retouradres: Postbus 12 651, 2500 DP Den Haag Uw brief van Aan bewoners, bedrijven en instelling in Heesterbuurt-Noord Uw kenmerk Ons kenmerk SB2009.15090

Nadere informatie

Gehandicapten ParkeerKaart. Gehandicapten ParkeerPlaats

Gehandicapten ParkeerKaart. Gehandicapten ParkeerPlaats Gemeente Hof van Twente, De Höfte 7 Postbus 54, 7470 AB Goor Tel. 0547 85 85 85 Fax 0547 85 85 86 E-mail info@hofvantwente.nl Website: www.hofvantwente.nl Gehandicapten ParkeerKaart Gehandicapten ParkeerPlaats

Nadere informatie

2015-454. Wijzigingen wettelijke parkeerverordeningen en -besluiten. Parkeerverordening 2016. Artikel 3, lid 3, onderdeel m en n

2015-454. Wijzigingen wettelijke parkeerverordeningen en -besluiten. Parkeerverordening 2016. Artikel 3, lid 3, onderdeel m en n Bijlage 11 2015-454 Wijzigingen wettelijke parkeerverordeningen en -besluiten Parkeerverordening 2016 Artikel 3, lid 3, onderdeel m en n 2015-454 m. Digitale bezoekersregeling Bewoners voor de parkeerzone

Nadere informatie

Jaarvergunningen parkeren voor bedrijven

Jaarvergunningen parkeren voor bedrijven Straatparkeren AMERSFOORT VERGUNNING AMERSFOORT BEDRIJVEN Jaarvergunningen parkeren voor bedrijven Maakt parkeren makkelijker! 2 Straatparkeren Jaarvergunningen parkeren voor bedrijven Inhoud Inleiding

Nadere informatie

BETAALD PARKEREN, WAT BETEKENT HET VOOR U? FAQ

BETAALD PARKEREN, WAT BETEKENT HET VOOR U? FAQ BETAALD PARKEREN, WAT BETEKENT HET VOOR U? FAQ Over de peiling Waarom wordt er een peiling gehouden? De parkeeroverlast in de Oosterpark is groot. Vooral in gebieden waar nog geen betaald parkeren geldt.

Nadere informatie

Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning?

Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? januari 2015 645_DSB_Handl_A6_Bezoekersparkeervergunning_v1.indd 1 21-11-14 10:4 2 Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? Inhoud Wat is de digitale

Nadere informatie

Regio Zwolle. Dienstregeling geldig per 10 december 2017

Regio Zwolle. Dienstregeling geldig per 10 december 2017 201 202 203 Regio Zwolle 100 112 200 600 601 602 609 Dienstregeling geldig per 10 december 2017 Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 14 april 2015, nr. RVB ; BESLUIT: PARKEERVERORDENING 2015

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 14 april 2015, nr. RVB ; BESLUIT: PARKEERVERORDENING 2015 BIS- 001351 De raad van de gemeente Bergen op Zoom; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 14 april 2015, nr. RVB15-0034; gelet op Gemeentewet, artikel 149 en Wegenverkeerswet

Nadere informatie

A. Voor bewoners die geen vergunning kunnen aanvragen Pagina 5 1. Waar kan ik parkeren zonder vergunning? 2. Waarom kan ik geen vergunning aanvragen?

A. Voor bewoners die geen vergunning kunnen aanvragen Pagina 5 1. Waar kan ik parkeren zonder vergunning? 2. Waarom kan ik geen vergunning aanvragen? Voor bewoners Pagina 2-5 1. Wat is het gebied waar het betaald parkeren wordt uitgebreid? 2. Kan ik een vergunning aanvragen? 3. Hoe en waar kan ik een vergunning aanvragen? 4. Vanaf wanneer kan ik een

Nadere informatie

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Bus en trein op één lijn Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 14 december 2014 Beste reiziger, Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

Evenementen in de stad en het Parkeerbedrijf Arnhem

Evenementen in de stad en het Parkeerbedrijf Arnhem Evenementen in de stad en het Parkeerbedrijf Arnhem 2014 - juli Thijs Uitgangspunt Dit document heeft betrekking op de rol van het Parkeerbedrijf Arnhem en haar rol met betrekking tot de organisatie van

Nadere informatie

Gemeente Almere. Besluit. De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders: B E S L U I T: Pagina 1

Gemeente Almere. Besluit. De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders: B E S L U I T: Pagina 1 Besluit Nummer Datum De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders: B E S L U I T: 1 gelet op artikel 225 van de Gemeentewet; vast te stellen de: VERORDENING op de

Nadere informatie

Verordening op de heffing en de invordering parkeerbelastingen 2018

Verordening op de heffing en de invordering parkeerbelastingen 2018 CVDR Officiële uitgave van Doesburg. Nr. CVDR480625_1 31 december 2018 Verordening op de heffing en de invordering parkeerbelastingen 2018 De raad van de gemeente Doesburg; gelezen het voorstel van burgemeester

Nadere informatie

Verordening parkeerbelastingen Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2016 (Verordening parkeerbelastingen 2016)

Verordening parkeerbelastingen Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2016 (Verordening parkeerbelastingen 2016) Verordening parkeerbelastingen 2016 De raad van de gemeente Veghel; gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 17 november 2015; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet; besluit: vast te stellen

Nadere informatie

Versie 4.0 April 2017

Versie 4.0 April 2017 Versie 4.0 April 2017 Gebruikershandleiding Parkeergarage De Kaap Hoogeveen De parkeergarage op De Kaap kent verschillende vaste gebruikers: U bent huurder of koper van een appartement met parkeerplaats

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Almere (Flevoland)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Almere (Flevoland) De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders: B E S L U I T: Gemeenteblad nr. 188 1 gelet op artikel 225 van de Gemeentewet, vast te stellen de: VERORDENING op de

Nadere informatie

Parkeervoorzieningen. voor mensen met een handicap in Den Haag

Parkeervoorzieningen. voor mensen met een handicap in Den Haag Parkeervoorzieningen voor mensen met een handicap in Den Haag Als u door een handicap of aandoening slecht ter been bent, parkeert u natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij uw woning of werk. Voor

Nadere informatie

gelet op artikel 2 van de Parkeerverordening 2019 en artikel 2 van de Parkeerbelastingverordening 2019;

gelet op artikel 2 van de Parkeerverordening 2019 en artikel 2 van de Parkeerbelastingverordening 2019; Bijlage 1 Collegebesluit Het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein; gelet op artikel 2 van de Parkeerverordening 2019 en artikel 2 van de Parkeerbelastingverordening 2019; besluit vast

Nadere informatie

DE RAAD DER GEMEENTE DEURNE BESLUIT. Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen gemeente Deurne 2017

DE RAAD DER GEMEENTE DEURNE BESLUIT. Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen gemeente Deurne 2017 Gemeenteblad nr. 329, 24 november 2016 Nr. 91g DE RAAD DER GEMEENTE DEURNE gezien het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober 2016 nr. 91; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet; vast

Nadere informatie

Gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2011;

Gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2011; 00007777 besluit van de gemeenteraad voorstelnummer div-nummer 720454 onderwerp Vaststelling belastingverordeningen 2012 de raad van de gemeente gouda Gelezen het voorstel van het college van burgemeester

Nadere informatie

Voor de toepassing van deze verordening wordt verstaan onder: a. RVV 1990: het Reglement verkeersregels en verkeerstekens van 26 juli 1990 Stb.

Voor de toepassing van deze verordening wordt verstaan onder: a. RVV 1990: het Reglement verkeersregels en verkeerstekens van 26 juli 1990 Stb. "Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2016". Artikel 1 Begripsomschrijvingen Voor de toepassing van deze verordening wordt verstaan onder: a. RVV 1990: het Reglement verkeersregels

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2015 gemeente Harderwijk

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2015 gemeente Harderwijk GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Harderwijk. Nr. 79998 24 december 2014 Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2015 gemeente Harderwijk De raad van de gemeente Harderwijk;

Nadere informatie

Parkeerverordening Venray 2016

Parkeerverordening Venray 2016 Onderwerp Datum 3 november 2015 Parkeerverordening Venray Pagina 1 van 5 De raad van Venray, gelezen het advies van het college van burgemeester en wethouders, gelezen het advies van de commissie Werken

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Wonen in betaaldparkeergebied

Wonen in betaaldparkeergebied Wonen in betaaldparkeergebied of blauwe zone Tarieven parkeerproducten voor bewoners wonen bezoeken Tarieven 2015 Wonen in een betaaldparkeerg Bewonersvergunning of -abonnement Woont u in een betaaldparkeergebied,

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

Het college van burgemeester en wethouders van Vlaardingen, CVDR Officiële uitgave van Vlaardingen. Nr. CVDR77334_2 10 oktober 2017 Aanwijzingsbesluit Parkeren 2010-01 Het college van burgemeester en wethouders van Vlaardingen, gelet op de Parkeerverordening Vlaardingen

Nadere informatie

Verordening op het gebruik van parkeerplaatsen en de verlening van vergunningen en ontheffingen voor het parkeren (Parkeerverordening 2007)

Verordening op het gebruik van parkeerplaatsen en de verlening van vergunningen en ontheffingen voor het parkeren (Parkeerverordening 2007) CVDR Officiële uitgave van Heerhugowaard. Nr. CVDR42259_1 7 november 2017 Verordening op het gebruik van parkeerplaatsen en de verlening van vergunningen en ontheffingen voor het parkeren (Parkeerverordening

Nadere informatie

VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2005

VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2005 VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2005 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie gemeente Lelystad Officiële naam regeling VERORDENING op

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR616638_1 VERORDENING PARKEERBELASTINGEN 2019

CVDR. Nr. CVDR616638_1 VERORDENING PARKEERBELASTINGEN 2019 CVDR Officiële uitgave van Waalwijk. Nr. CVDR18_1 18 december 018 VERORDENING PARKEERBELASTINGEN 019 De raad van de gemeente Waalwijk heeft het voorstel over de belastingverordeningen 019 van het college

Nadere informatie

Betaald parkeren in Nieuwegein

Betaald parkeren in Nieuwegein Betaald parkeren in Nieuwegein Maakt parkeren makkelijker! Inhoud Parkeren in Nieuwegein 3 Parkeerrecht 4 Parkeren bewoners 5 Parkeren zakelijk 7 Parkeren bezoekers 10 Vergunning aanvragen, wijzigen, verlengen

Nadere informatie

Uitvoeringsregels Parkeerbeleid 2013-2020. Tot stand gekomen in combinatie met het Parkeerbeleid 2013-2020

Uitvoeringsregels Parkeerbeleid 2013-2020. Tot stand gekomen in combinatie met het Parkeerbeleid 2013-2020 Uitvoeringsregels Parkeerbeleid 2013-2020 Tot stand gekomen in combinatie met het Parkeerbeleid 2013-2020 Vastgesteld door B&W in december 2013 INHOUDSOPGAVE Het parkeerbeleid 2013-2020 is 26 september

Nadere informatie

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis.

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. Algemeen Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ALG023 / Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. / 10-12-2014

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Vaststellen verordening parkeerbelasting 2014 (inclusief tarieven) Registratienummer: GF

Vaststellen verordening parkeerbelasting 2014 (inclusief tarieven) Registratienummer: GF Gemeenteraad Onderwerp: Vaststellen verordening parkeerbelasting 2014 (inclusief tarieven) Registratienummer: GF13.20086 De raad van de gemeente Heerenveen; gelezen het voorstel van het college van burgemeester

Nadere informatie

Module 7. Parkeren. Inleiding. Situatiebeschrijving

Module 7. Parkeren. Inleiding. Situatiebeschrijving Module 7. Parkeren Inleiding Modulaire opbouw GVVP Het GVVP van Reusel-De Mierden kent een flexibele, modulaire opbouw. Er is een inventarisatie en evaluatiedocument opgesteld. Vervolgens is een verkeersvisie

Nadere informatie

Informatiebrief bedrijven

Informatiebrief bedrijven ARCHIEFEXEMPLAAR Informatiebrief bedrijven Aan de bedrijven in het centrum van Zandvoort informatiebrief parkeervergunningen voor bedrijven (OB/CT/2011/07/000628/ Z2010-001655) Geachte heer/mevrouw, Per

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelasting gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van ;

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelasting gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van ; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Heerenveen Nr. 230350 27 december 2017 Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelasting 2018 De raad van de gemeente Heerenveen; gelezen het

Nadere informatie

Gemeenteblad van Zaltbommel 2009 Nr. 4.13

Gemeenteblad van Zaltbommel 2009 Nr. 4.13 Gemeenteblad van Zaltbommel 2009 Nr. 4.13 Verordening op het gebruik van parkeerplaatsen en de verlening van vergunningen 2010 Status In werking Algemene informatie Deze verordening stelt regels ten aanzien

Nadere informatie

AFDELING II. PLAATSEN VOOR VERGUNNINGHOUDERS, VERGUNNINGEN EN VERGUNNINGBEWIJZEN

AFDELING II. PLAATSEN VOOR VERGUNNINGHOUDERS, VERGUNNINGEN EN VERGUNNINGBEWIJZEN Parkeerverordening Súdwest-Fryslân 2014 AFDELING I. DEFINITIES EN BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN Artikel 1 In deze verordening wordt verstaan onder: a. RVV 1990: het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990;

Nadere informatie

Alle oude regelingen zijn vanaf 1 januari 2018 niet meer van kracht bij invoering van dit nieuwe ontheffingenbeleid.

Alle oude regelingen zijn vanaf 1 januari 2018 niet meer van kracht bij invoering van dit nieuwe ontheffingenbeleid. CVDR Officiële uitgave van Lingewaard. Nr. CVDR485268_1 26 juni 2018 Blauwe parkeerschijfzone in Bemmel en Huissen Blauwe parkeerschijfzone in Bemmel en Huissen Voorwaarden voor het verlenen van een parkeerontheffing

Nadere informatie

Gemeente Den Haag. Parkeerwijzer Bedrijven

Gemeente Den Haag. Parkeerwijzer Bedrijven Gemeente Den Haag Parkeerwijzer Bedrijven UITGAVE 2010 Parkeerwijzer Bedrijven 34 25 Vergunninggebieden In een groot deel van de binnenstad betaalt u voor het parkeren tussen 10.00-22.00 uur en op zondag

Nadere informatie

RIS PARKEERVERORDENING BOXMEER 2015 GEMEENTE BOXMEER. 2 december (Vastgesteld door de gemeenteraad op 29 januari 2015)

RIS PARKEERVERORDENING BOXMEER 2015 GEMEENTE BOXMEER. 2 december (Vastgesteld door de gemeenteraad op 29 januari 2015) RIS 2014-650 PARKEERVERORDENING BOXMEER 2015 GEMEENTE BOXMEER 2 december 2014 (Vastgesteld door de gemeenteraad op 29 januari 2015) Inhoud Colofon... 2 Parkeerverordening Boxmeer 2015... 3 AFDELING I...

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016; De raad van de gemeente Heerenveen; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet en de parkeerverordening 2014; BESLUIT

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Parkeervoorzieningen. voor mensen met een handicap in Den Haag

Parkeervoorzieningen. voor mensen met een handicap in Den Haag Parkeervoorzieningen voor mensen met een handicap in Den Haag Als u door een handicap of aandoening slecht ter been bent, parkeert u natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij uw woning of werk. Voor

Nadere informatie

Gewijzigde verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen

Gewijzigde verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen De raad van de gemeente Harderwijk; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 8 mei 2017, collegebesluitnummer h170031681; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet en de Parkeerverordening

Nadere informatie

VERORDENING PARKEERBELASTINGEN 2019

VERORDENING PARKEERBELASTINGEN 2019 1 VERORDENING PARKEERBELASTINGEN 2019 De raad van de gemeente Waalwijk heeft het voorstel over de belastingverordeningen 2019 van het college van burgemeester en wethouders van 25 september 2018 gelezen

Nadere informatie

VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN PARKEERBELASTINGEN 2018

VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN PARKEERBELASTINGEN 2018 Onderwerp: Besluit tot vaststelling van de verordening Parkeerbelastingen Oss 2018 Volgnummer Dienst/afdeling IBOR/SLWE De raad van de gemeente Oss; gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2016

Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2016 CVDR Officiële uitgave van Oldenzaal. Nr. CVDR407423_1 5 december 2017 Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2016 De raad van de gemeente Oldenzaal; gelezen het voorstel van

Nadere informatie

Regio Zwolle Streeklijnen

Regio Zwolle Streeklijnen 201 Regio Zwolle treeklijnen 100 200 609 Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling. Ook een

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Nr

GEMEENTEBLAD. Nr GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Gouda. Nr. 130389 31 december 2015 Uitvoeringsbesluit parkeerverordening 2012 Burgemeester en wethouders van Gouda; gelezen het voorstel van 5 november 2015;

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 24 november 2015;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 24 november 2015; Verordening parkeerregulering en parkeerbelasting Delft 2016 Datum inwerkingtreding Terugwerkende kracht Bijzonderheden Ondertekening Bekendmaking Voorstel 1-1-2016 Raad Elektronisch gemeenteblad 1-2-2016

Nadere informatie

Parkeerverordening Valkenswaard 2016

Parkeerverordening Valkenswaard 2016 Parkeerverordening Valkenswaard 2016 Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie: Gemeente Valkenswaard Officiële naam regeling: Parkeerverordening Valkenswaard 2016 Citeertitel: Parkeerverordening Valkenswaard

Nadere informatie

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug 3 Regiotaxi Eemland-Heuvelrug Openbaar vervoer van deur tot deur Dagelijks tussen 06:00 en 0:00 uur Reserveren? Bel 0900-11 22 445 of online via www.rteh.nl Wat is Regiotaxi Eemland-Heuvelrug? Regiotaxi

Nadere informatie

VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN PARKEERBELASTINGEN

VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN PARKEERBELASTINGEN De raad van de gemeente Purmerend; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d 2013; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet; vast te stellen de : Artikel 1 Begripsomschrijvingen Besluit: VERORDENING

Nadere informatie

REACTIES PARKEREN 2016

REACTIES PARKEREN 2016 REACTIES PARKEREN 2016 REACTIES OP PRESENTATIE INFORMATIEVE COMMISSIE Datum: 16 september 2015 Plaats: Raadzaal Behandelde onderwerpen Actie 1. Zone 1 aan de binnenzijde van de singels kortparkeren instellen

Nadere informatie

Parkeren Centrum Meerssen

Parkeren Centrum Meerssen Versie nov 018 Parkeren Centrum Meerssen GEMEENTE MEERSSEN Voldoende parkeergelegenheid In Meerssen-centrum is voldoende parkeergelegenheid. Zo kunt u parkeren op parkeerplaats t Gasthoes, parkeerplaats

Nadere informatie

VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen

VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2012 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie gemeente Lelystad Officiële naam regeling VERORDENING op

Nadere informatie

Verordening op de Heffing en Invordering van Parkeerbelastingen gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 12 maart 2019;

Verordening op de Heffing en Invordering van Parkeerbelastingen gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 12 maart 2019; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Oss Nr. 97255 1 juli 2019 Verordening op de Heffing en Invordering van Parkeerbelastingen 2019 De raad van de gemeente Oss; gezien het voorstel van burgemeester

Nadere informatie

dat zich in de wijk Biezen aan de Koekoekstraat de Fenikshof bevindt;

dat zich in de wijk Biezen aan de Koekoekstraat de Fenikshof bevindt; STAATSCOURANT 19 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 70561 december 2016 Verkeersbesluit Parkeerschijfzone parkeervakken Fenikshof Nijmegen Kenmerk: 16.0011220 BURGEMEESTER

Nadere informatie

VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen

VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2008 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie gemeente Lelystad Officiële naam regeling VERORDENING op

Nadere informatie

VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen

VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen VERORDENING op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2013 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie gemeente Lelystad Officiële naam regeling VERORDENING op

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 6 november 2018;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 6 november 2018; Raadsbesluit De raad van de gemeente Nieuwegein; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 6 november 2018; gelet op de artikel 149 van de Gemeentewet en artikel 2a van de

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR617411_1. Parkeerverordening 2018

CVDR. Nr. CVDR617411_1. Parkeerverordening 2018 CVDR Officiële uitgave van Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Nr. CVDR617411_1 4 februari 2019 Parkeerverordening 2018 De raad van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude; gelezen het voorstel van het

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 22 november 2016;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 22 november 2016; Nummer: 118-57 Portefeuillehouder: drs. L. Bromet Onderwerp: Vaststellen Parkeerverordening Waterland 2017 De raad van de gemeente Waterland, gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Jaarvergunningen parkeren voor bewoners

Jaarvergunningen parkeren voor bewoners Straatparkeren AMERSFOORT VERGUNNING AMERSFOORT BEWONER Jaarvergunningen parkeren voor bewoners Bewonerspas Bezoekerspas Dalurenbezoekerspas Maakt parkeren makkelijker! 2 Straatparkeren Jaarvergunningen

Nadere informatie

Gemeenteraad Zaltbommel Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2015 vastgesteld

Gemeenteraad Zaltbommel Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2015 vastgesteld GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Zaltbommel. Nr. 76632 19 december 2014 Gemeenteraad Zaltbommel Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2015 vastgesteld De raad van de

Nadere informatie

Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2019

Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2019 Parkeerbelastingen Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2019 Gemeenteblad Texel 2018 nr 32 datum 27-dec-18 Verordening parkeerbelastingen 2019 Tevens intrekking van de Verordening

Nadere informatie

Blauwe parkeerschijfzone in Bemmel en Huissen. Voorwaarden voor het verlenen van een parkeerontheffing

Blauwe parkeerschijfzone in Bemmel en Huissen. Voorwaarden voor het verlenen van een parkeerontheffing Blauwe parkeerschijfzone in Bemmel en Huissen Voorwaarden voor het van een 01-01-2018 1 Inhoud 1. Beschrijvend beleid... 3 1.1 Centrum Bemmel... 4 1.2 Centrum Huissen... 5 1.3 De Brink... 6 2. Toetsingscriteria.....

Nadere informatie

Raadsvoorstel. agendapunt. Aan de raad van de gemeente IJsselstein. Onderwerp Vaststellen Parkeerverordening 2013 en Parkeerbelastingverordening 2013

Raadsvoorstel. agendapunt. Aan de raad van de gemeente IJsselstein. Onderwerp Vaststellen Parkeerverordening 2013 en Parkeerbelastingverordening 2013 Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Raadsstuknummer : 2012/28557 Datum : 20 november 2012 Programma : Mobiliteit Blad : 1 van 5 Cluster : Ruimte Portefeuillehouder: dhr. T.

Nadere informatie

De raad van de gemeente Valkenswaard in zijn openbare vergadering van 16 december 2009;

De raad van de gemeente Valkenswaard in zijn openbare vergadering van 16 december 2009; De raad van de gemeente Valkenswaard in zijn openbare vergadering van 16 december 2009; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 10 november 2009; registratienummer: 09b&w00842;

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 3 november 2015; VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN PARKEERBELASTINGEN 2016

gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 3 november 2015; VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN PARKEERBELASTINGEN 2016 Onderwerp: Verordening Parkeerbelastingen Oss 2016 Volgnummer Dienst/afdeling G/ID De raad van de gemeente Oss; gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 3 november 2015; gelet op het advies

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 22 augustus 2017, nr ,

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 22 augustus 2017, nr , CVDR Officiële uitgave van Meppel. Nr. CVDR76554_8 28 november 2018 Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Meppel houdende regels omtrent de heffing en invordering van parkeerbelastingen Verordening

Nadere informatie

DE RAAD VAN DE GEMEENTE DEURNE BESLUIT. Verordening parkeerbelastingen Deurne 2018

DE RAAD VAN DE GEMEENTE DEURNE BESLUIT. Verordening parkeerbelastingen Deurne 2018 Gemeenteblad nr. 385, 16 november 2017 DE RAAD VAN DE GEMEENTE DEURNE gezien het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 24 oktober 2017 nr.69e gelet op artikel 225 van de Gemeentewet; vast te stellen

Nadere informatie

Datum: 6 oktober 2014 Portefeuillehouder: wethouder Horst

Datum: 6 oktober 2014 Portefeuillehouder: wethouder Horst Raadsvoorstel Raadsnummer: 2014-079 Registratiekenmerk: Onderwerp: Parkeerverordening 2015 Korte inhoud: De Parkeerverordening 2015 vervangt de overeenkomstige verordening uit 2003. Datum: 6 oktober 2014

Nadere informatie

Beleidsregels ontheffingen parkeerschijfzones Centrum Sectie 1 en Breukelen zuid Sectie 2

Beleidsregels ontheffingen parkeerschijfzones Centrum Sectie 1 en Breukelen zuid Sectie 2 Beleidsregels ontheffingen parkeerschijfzones Centrum Sectie 1 en Breukelen zuid Sectie 2 Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel; Gelet op het bepaalde in artikel 1.3, vierde lid van de Algemene

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2007;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2007; De raad van de gemeente Zaltbommel; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2007; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet en de Parkeerverordening 2005; b e s

Nadere informatie