Vitras. Vitras (5807) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 81 Zou u Vitras bij vrienden en familie aanbevelen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vitras. Vitras (5807) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 81 Zou u Vitras bij vrienden en familie aanbevelen?"

Transcriptie

1 Vitras Cliënten Zorg Thuis Vitras (5807) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 81 Zou u Vitras bij vrienden en familie aanbevelen? Respect voor mensen: ervaren bejegening 3,6 4.5 Ervaringen met (lichamelijke) verzorging 3,2 5.4 Ervaren kwaliteit personeel 3,6 6.1 Ervaren inspraak 3,1 6.2 Ervaren informatie 3,4 Net Promotor Score A antal V an totaal aantal respondenten Aantal zeer tevreden cliënten (score 9 en 10) Aantal ontevreden cliënten (score 0 tot en met 6) Positieve punten: uitspraken cliënten 7 72 Het vakkundig optreden van de medewerkers. Ze hebben een zeer vriendelijke benadering. De persoonlijke betrokkenheid van de meeste medewerkers. Het contact met de eerstverantwoordelijke en coördinator. Ze zijn heel vriendelijk en ook deskundig. Er wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen. Verbeterpunten: uitspraken cliënten Niet teveel uitzend- en/of vakantiekrachten. Graag dezelfde personen; voor de structuur is dat voor dementerenden het beste. Dat wordt tenminste altijd beweerd. Planning zorg kan beter. Kwaliteit zorg kan incidenteel beter, vooral bij verzorging, niet bij verpleging. Productie gefaciliteerd door

2 Verdiepingsinformatie Vitras Cliënten Zorg Thuis Vitras (5807) Vergelijking CQ-scores met beste zorgorganisaties in Nederland Frequentieverdeling Net Promotor Score Respect voor mensen: ervaren bejegening 3,7 3,6 4.5 Ervaringen met (lichamelijke) verzorging 3,6 3,2 5.4 Ervaren kwaliteit personeel 3,7 3,6 6.1 Ervaren inspraak 3,4 3,1 6.2 Ervaren informatie 3,6 3,4 A antal Aantal cliënten met score Aantal cliënten met score 9 10 Aantal cliënten met score 8 19 Aantal cliënten met score 7 6 Aantal cliënten met score 6 3 Aantal cliënten met score 5 2 Aantal cliënten met score 4 0 Aantal cliënten met score 3 1 Aantal cliënten met score 2 0 Beste scores van Vitras Aantal cliënten met score 1 0 Aantal cliënten met score 0 1 Totaal aantal cliënten 72

3 Verdiepingsinformatie Vitras Cliënten Zorg Thuis Vitras (5807) Positieve punten Zorgverlener Als ik opbel voor verandering van de tijd voor doktersbezoek of dergelijke. Ze doen het goed en volgens afspraak. De aandacht en behandeling. Het zijn heel vriendelijke dames met geduld en humor. Heel tevreden. Ze laten me mezelf zijn. Allemaal lieve mensen. Het medeleven van de meeste verzorgers. De adviezen die ze geven. De betrokkenheid en toewijding van de zorgverleners. Ze zijn heel sociaal en aardig voor de mensen. Dat is een pre. Er komt altijd iemand. Mevrouw is matig tevreden, over 1 verzorgende is ze erg tevreden. Het vakkundig optreden van de medewerkers. Ze hebben een zeer vriendelijke benadering. De samenwerking onderling. De aandacht. De samenwerking: er is goed overleg over de zorg. Gaat het goed, dan een stapje terug. Gaat het minder, dan weer één erbij. De persoonlijke betrokkenheid van de meeste medewerkers. Het contact met de eerstverantwoordelijke en coördinator. De betrokkenheid. Het tijdstip van de zorg is goed. Cliënt vindt de zorg prima. Vriendelijk en behulpzaam. Er wordt naar je geluisterd. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. De mensen zijn altijd paraat. Ze zijn heel vriendelijk en ook deskundig. Er wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen. De vele aandacht die ik krijg. De hulpverlening door de vaste medewerksters. Tevreden over geboden hulp. De tijden zijn heel variabel, maar daar wen je aan. Iedereen is bereid om een praatje te maken, ik woon zeer geïsoleerd. Ik kan goed alleen zijn en thuiszorg is heel vriendelijk. Over de zusters die mij komen douchen, aankleden en insmeren met zalf. De persoonlijke behandeling, prettige omgang en het contact. Ik ben tevreden dat ik de juiste medicijnen op de juiste tijd krijg. Zelf kan ik dat niet organiseren.

4 Lichamelijk welbevinden De hulp bij het dagelijks douchen. Over de zusters die mij komen douchen, aankleden en insmeren met zalf. Ik ben tevreden dat ik de juiste medicijnen op de juiste tijd krijg. Zelf kan ik dat niet organiseren. Mentaal welbevinden Het zijn heel vriendelijke dames met geduld en humor. Heel tevreden. Ze laten me mezelf zijn. Ze zijn heel sociaal en aardig voor de mensen. Dat is een pre. Het vakkundig optreden van de medewerkers. Ze hebben een zeer vriendelijke benadering. Participatie De samenwerking: er is goed overleg over de zorg. Gaat het goed, dan een stapje terug. Gaat het minder, dan weer één erbij. Voor mijn partner als mantelzorger is het een uitkomst. Ik hoop dat het zo door mag blijven gaan. Vriendelijk en behulpzaam. Er wordt naar je geluisterd. Ze zijn heel vriendelijk en ook deskundig. Er wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen. Tevreden over geboden hulp. De tijden zijn heel variabel, maar daar wen je aan. Iedereen is bereid om een praatje te maken, ik woon zeer geïsoleerd. Ik kan goed alleen zijn en thuiszorg is heel vriendelijk. De persoonlijke behandeling, prettige omgang en het contact. Woon-/leefomgeving De huishoudelijke hulp. Organisatie Als ik opbel voor verandering van de tijd voor doktersbezoek of dergelijke. Ze doen het goed en volgens afspraak. De persoonlijke betrokkenheid van de meeste medewerkers. Het contact met de eerstverantwoordelijke en coördinator.

5 Overig Het gaat uitstekend. Alles loopt goed zo. Ik ben tevreden over alles. Alles eigenlijk. Ja, zeer tevreden. Heel tevreden. Tevreden. Tevreden. In het algemeen zeer tevreden. Ik kan uw vragen niet beantwoorden, omdat ik nog maar net zorg heb. Zeer tevreden. Ik ben heel erg tevreden. Ze doen het allemaal goed. Ik ben tevreden. Cliënt mist niks, is behoorlijk tevreden. Cliënt is niet in staat het in te vullen. Wij zijn tevreden. Zeer tevreden. Niet altijd tevreden met de persoonlijke aandacht voor somige problemen.

6 Verbeterpunten Zorgverlener Niet teveel uitzend- en/of vakantiekrachten. De verzorgenden moeten op vaste tijden komen. Vaker dezelfde hulpverlener. Het is volgens mij niet goed als er voorgedaan moet worden hoe de bloeddruk moet worden opgenomen. Ook dat de meesten geen wondjes verzorgen en dat dit door de partner moet worden gedaan. Er zijn er maar enkelen bevoegd om een spuit te geven. Ook zou elke verzorgster voor de hygiëne plastic slofjes aan moeten doen. Geen. Mevrouw heeft sinds januari vaste medewerkers. Vaste tijden van zorg. Vaste groep verzorgers, minder wisselingen. Ik krijg alleen zorg voor de wekelijkse wasbeurt. Planning zorg kan beter. Kwaliteit zorg kan incidenteel beter, vooral bij verzorging, niet bij verpleging. De zorgverleners kunnen zich niet aan de tijden houden. De tijden hangen af van de patiënten die eerder moeten worden geholpen. Wel moeilijk en vervelend natuurlijk, maar de hulpverleners doen het niet met opzet. Duidelijkheid over het tijdstip en wie er komt. Op afgesproken tijd hulp verlenen. Voor zover mogelijk dezelfde hulpverlener. Niet door mannelijke hulpverlener geholpen worden. Lichamelijk welbevinden [Privacygevoelige informatie] Het is volgens mij niet goed als er voorgedaan moet worden hoe de bloeddruk moet worden opgenomen. Ook dat de meesten geen wondjes verzorgen en dat dit door de partner moet worden gedaan. Er zijn er maar enkelen bevoegd om een spuit te geven. Ook zou elke verzorgster voor de hygiëne plastic slofjes aan moeten doen. Ik krijg alleen zorg voor de wekelijkse wasbeurt. Meer deskundigheid van de medewerkers, met name op het gebied van steunkousen. [privacygevoelig verhaal] Verzoek om een gesprek is genegeerd. Mentaal welbevinden [Privacygevoelige informatie] Het blijft moeilijk je neer te leggen bij het feit dat je niet meer zelfstandig bent. Graag dezelfde personen; voor de structuur is dat voor dementerenden het beste. Dat wordt tenminste altijd beweerd. Participatie Meer deskundigheid van de medewerkers, met name op het gebied van steunkousen. [privacygevoelig verhaal] Verzoek om een gesprek is genegeerd.

7 Woon-/leefomgeving Betere bereikbaarheid: Graag terugbellen, de voic is irritant. Het gaat goed zoals het gaat. Veranderingen zijn moeilijk (ander team) en geven veel onrust. Graag dezelfde personen; voor de structuur is dat voor dementerenden het beste. Dat wordt tenminste altijd beweerd. Organisatie Betere bereikbaarheid: Graag terugbellen, de voic is irritant. Niet teveel uitzend- en/of vakantiekrachten. De verzorgenden moeten op vaste tijden komen. Vaker dezelfde hulpverlener. Het gaat goed zoals het gaat. Veranderingen zijn moeilijk (ander team) en geven veel onrust. Ik zou 's morgens de planning willen hebben om te weten waar ik aan toe ben. Geen. Mevrouw heeft sinds januari vaste medewerkers. Vaste tijden van zorg. Vaste groep verzorgers, minder wisselingen. Planning zorg kan beter. Kwaliteit zorg kan incidenteel beter, vooral bij verzorging, niet bij verpleging. De zorgverleners kunnen zich niet aan de tijden houden. De tijden hangen af van de patiënten die eerder moeten worden geholpen. Wel moeilijk en vervelend natuurlijk, maar de hulpverleners doen het niet met opzet. Duidelijkheid over het tijdstip en wie er komt. Op afgesproken tijd hulp verlenen. Voor zover mogelijk dezelfde hulpverlener. Niet door mannelijke hulpverlener geholpen worden. Overig Bij mij niks. Het gaat allemaal naar wens. Tijdens de vragen valt cliënt regelmatig in slaap. Tussendoor verwarrende zinnen. Tot zover hebben we ons best gedaan om de enquête samen in te vullen. Alles zo laten. Cliënt zegt: ik zou ze niet nodig moeten hebben.

8 Appendix: gecasemixte uitkomsten CQ-index Vitras Cliënten Zorg Thuis Vitras (5807) Deze appendix bevat de gecasemixte gegevens van de CQ-index van uw zorgorganisatie. In de correctie is rekening gehouden met kenmerken van cliënten (of cliëntvertegenwoordigers) én de grootte van de steekproef. Bij de analyses is gebruik gemaakt van een bestand waarin alle zorgorganisaties zijn opgenomen die sinds augustus 2012 een spiegelrapportage hebben opgevraagd of deel hebben genomen aan de ActiZ Benchmark in de Zorg. De gecasemixte gegevens in deze appendix zijn berekend door het NIVEL en zijn op eenzelfde wijze tot stand gekomen als de gecorrigeerde gegevens voor landelijke uitvraag verslagjaar 2014 ( Voor de indeling in de percentielen (groen, rood, oranje) is ook aangesloten bij dezelfde landelijke kwaliteitsuitvraag Zie voor meer uitleg over de berekening van de gegevens Handle with Care op Respect voor mensen: ervaren bejegening Ervaringen met (lichamelijke) verzorging 5.4 Ervaren kwaliteit personeel 6.1 Ervaren inspraak 6.2 Ervaren informatie.tot Totaalscore De 20% beste scores van Nederland De 60% scores in de middengroep De 20% minst goede scores van Nederland Gemiddelde Vitras (5807) Het betrouwbaarheidsinterval Vitras (5807) Het betrouwbaarheidsinterval geeft aan hoe groot de spreiding in de antwoorden is. Een klein interval betekent weinig spreiding. Layout figuren geïnspireerd op rapportages Picker Institute Europe

Zorgcentra Betuweland

Zorgcentra Betuweland Zorgcentra Betuweland Verpleging en Verzorging st. Jozef (5531) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 13 Zou u st. Jozef bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 1.1A Ervaringen met maaltijden:

Nadere informatie

Stichting ZuidZorg V&V (4389) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 85 Zou u V&V bij vrienden en familie aanbevelen?

Stichting ZuidZorg V&V (4389) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 85 Zou u V&V bij vrienden en familie aanbevelen? Stichting ZuidZorg Cliënten Zorg Thuis V&V (4389) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 85 Zou u V&V bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 4.3 Respect voor mensen: ervaren bejegening

Nadere informatie

De Stouwe. Vonder (4964) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 18 Zou u Vonder bij vrienden en familie aanbevelen?

De Stouwe. Vonder (4964) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 18 Zou u Vonder bij vrienden en familie aanbevelen? De Stouwe Verpleging en Verzorging Vonder (4964) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 18 Zou u Vonder bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 1.1A Ervaringen met maaltijden: smaak 3,3

Nadere informatie

Zorgcentra Betuweland

Zorgcentra Betuweland Zorgcentra Betuweland Verpleging en Verzorging st. Liduina (5345) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 30 Zou u st. Liduina bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 1.1A Ervaringen met

Nadere informatie

Zorgcentra Betuweland

Zorgcentra Betuweland Zorgcentra Betuweland Verpleging en Verzorging Sancta Maria (5517) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 29 Zou u Sancta Maria bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 1.1A Ervaringen met

Nadere informatie

Zonnehuisgroep Amstelland

Zonnehuisgroep Amstelland Vertegenwoordigers cliënten psychogeriatrie Gerardus Majella (5766) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 23 Zou u Gerardus Majella bij vrienden en familie aanbevelen? 1.1 Ervaringen met maaltijden

Nadere informatie

RAPPORTAGE ZGAO CLIËNTENRAADPLEGING CQ-INDEX ZORG THUIS 2016

RAPPORTAGE ZGAO CLIËNTENRAADPLEGING CQ-INDEX ZORG THUIS 2016 RAPPORTAGE ZGAO CLIËNTENRAADPLEGING CQ-INDEX ZORG THUIS 2016 Rapportage CQ Zorg Thuis ZGAO 2016 1 1. Inleiding Met het oog op het handhaven en/of verbeteren van de kwaliteit van de zorg die ZGAO levert,

Nadere informatie

Overzicht aantal ingevulde vragenlijsten van De Schutse Zorg Tholen Aantal ingevulde vragenlijsten Sociaal Domein 84. Resultaten

Overzicht aantal ingevulde vragenlijsten van De Schutse Zorg Tholen Aantal ingevulde vragenlijsten Sociaal Domein 84. Resultaten Schutse Zorg Tholen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - De Schutse Zorg Tholen Doelgroep: Sociaal Domein verslagjaar 2018 -

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Centraalzorg Vallei en Heuvelrug. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Centraalzorg Vallei en Heuvelrug. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Centraalzorg Vallei en Heuvelrug Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

De Stouwe Stichting voor Zorg- en Dienstverlening

De Stouwe Stichting voor Zorg- en Dienstverlening De Stouwe Stichting voor Zorg- en Dienstverlening Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 21 Zou u Kaailanden 6191 bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 1.1 Ervaringen m et m aaltijden

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Eilandzorg Schouwen-Duiveland. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Eilandzorg Schouwen-Duiveland. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

Interne rapportage voor zorgaanbieder

Interne rapportage voor zorgaanbieder Interne rapportage voor zorgaanbieder Buurtzorg Nederland Resultaten vragenlijstonderzoek over ervaringen van cliënten met de wijkverpleging http://www.nivel.nl nivel@nivel.nl Tel 030 2 729 700 Contactpersoon:

Nadere informatie

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna (Wonen met Zorg)

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna (Wonen met Zorg) Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna (Wonen met Zorg) Bewonerstevredenheidsonderzoek, oktober 2014 2.1 Inleiding De conclusies hieronder zijn

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten Volckaert-Oosterhout

Ervaringen thuiszorgcliënten Volckaert-Oosterhout Ervaringen thuiszorgcliënten Volckaert-Oosterhout Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: december 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en werkwijze

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Comfortzorg Heerenveen. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Comfortzorg Heerenveen. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Heerenveen Verslagjaar 2015 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten... 3 Resultaten... 4 1. Gemiddelde

Nadere informatie

Rapportage Verslagjaar 2012

Rapportage Verslagjaar 2012 Rapportage Verslagjaar 2012 Kwaliteitsdocument Verpleging, Verzorging en Thuiszorg OE-code: 5090 Inhoudsopgave Rapportage Verslagjaar 2012...1 Kwaliteitsdocument Verpleging, Verzorging en Thuiszorg...1

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom Gemeten met de CQI index Februari 2016 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: februari 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Rapportage Verslagjaar 2012

Rapportage Verslagjaar 2012 Rapportage Verslagjaar 2012 Kwaliteitsdocument Verpleging, Verzorging en Thuiszorg OE-code: 30053 Inhoudsopgave Rapportage Verslagjaar 2012... 1 Kwaliteitsdocument Verpleging, Verzorging en Thuiszorg...

Nadere informatie

Agenda. Uitkomsten cliëntenraadpleging Consumer Doel: Quality Index Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek. Steenstraat

Agenda. Uitkomsten cliëntenraadpleging Consumer Doel: Quality Index Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek. Steenstraat Agenda Uitkomsten cliëntenraadpleging Consumer Doel: Quality Index Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek Alrijne Dialoog Zorggroep, over sterke- en Oever verbeterpunten en Steenstraat 22 Opbouw

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Zorgbureau Endless Almere Zorg Thuis Verslagjaar 2018 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten... 3 3.

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Zorgbureau Endless Almere Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten... 3 Resultaten

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Oosterlengte Thuiszorg Winschoten Zorgketen Oosterlengte. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Oosterlengte Thuiszorg Winschoten Zorgketen Oosterlengte. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Oosterlengte Thuiszorg Winschoten Zorgketen Oosterlengte Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2016 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding...

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten St. Elisabeth Roosendaal

Ervaringen thuiszorgcliënten St. Elisabeth Roosendaal Ervaringen thuiszorgcliënten St. Elisabeth Roosendaal Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: september 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en werkwijze

Nadere informatie

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen)

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen) Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen) Bewonerstevredenheidsonderzoek, oktober 2014 Inleiding

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V La Vie! Gemeten met de CQI index

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V La Vie! Gemeten met de CQI index Ervaringen thuiszorgcliënten V&V La Vie! Gemeten met de CQI index December 2014 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: december 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en werkwijze

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Kapelle. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Kapelle. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Cederhof Kapelle Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

ConsumerQuality Index Uitkomsten cliëntenraadpleging Sociale Geriatrie 1 april 2015

ConsumerQuality Index Uitkomsten cliëntenraadpleging Sociale Geriatrie 1 april 2015 ConsumerQuality Index Uitkomsten cliëntenraadpleging Sociale Geriatrie 1 april 2015 Agenda Doel: Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek Dialoog over sterke- en verbeterpunten Opbouw presentatie:

Nadere informatie

CQ-Index VV&T Lentis / Dignis Concernrapportage cliëntervaringsonderzoek

CQ-Index VV&T Lentis / Dignis Concernrapportage cliëntervaringsonderzoek CQ-Index VV&T Lentis / Dignis Concernrapportage cliëntervaringsonderzoek Versie 4.1 ARGO BV juli 2014 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 4 1.1 Inleiding... 4 1.2 Leeswijzer... 4 HOOFDSTUK 2. Uitkomsten

Nadere informatie

Consumer Quality Index

Consumer Quality Index Consumer Quality Index Uitkomsten cliëntenraadpleging Alrijne Zorggroep, locatie Oudshoorn 22 september 206 Agenda Doel: Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek Dialoog over sterke- en verbeterpunten

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Oosterlengte Thuiszorg Reiderland Zorgketen Oosterlengte. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Oosterlengte Thuiszorg Reiderland Zorgketen Oosterlengte. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Oosterlengte Thuiszorg Reiderland Zorgketen Oosterlengte Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2016 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding...

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Zorgcentrum de Blanckenbörg Thuiszorg Stichting Blanckenbörg. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Zorgcentrum de Blanckenbörg Thuiszorg Stichting Blanckenbörg. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Zorgcentrum de Blanckenbörg Thuiszorg Stichting Blanckenbörg Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2014 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding...

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Open Waard Alerimus Oud-Beijerland

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Open Waard Alerimus Oud-Beijerland Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Open Waard Alerimus Oud-Beijerland Gemeten met de CQI index April 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek;

Nadere informatie

Thuiszorg Cliënten. Ervaringen thuiszorgcliënten Van Ommerenpark. Meting Gemeten met de CQI index

Thuiszorg Cliënten. Ervaringen thuiszorgcliënten Van Ommerenpark. Meting Gemeten met de CQI index Ervaringen thuiszorgcliënten Van Ommerenpark Meting 2017 Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en werkwijze

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V St. Elisabeth Gemeten met de CQI index

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V St. Elisabeth Gemeten met de CQI index Ervaringen thuiszorgcliënten V&V St. Elisabeth Gemeten met de CQI index December 2014 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: december 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Rikkers-Lubbers Groningen. Bewoners intramuraal Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Rikkers-Lubbers Groningen. Bewoners intramuraal Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Rikkers-Lubbers Groningen Bewoners intramuraal Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten...

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie. Bewoners intramuraal Verslagjaar 2014

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie. Bewoners intramuraal Verslagjaar 2014 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie Bewoners intramuraal Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Kenmerken cliënten...

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Oosterlengte Thuiszorg Pekela Zorgketen Oosterlengte. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Oosterlengte Thuiszorg Pekela Zorgketen Oosterlengte. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Oosterlengte Thuiszorg Pekela Zorgketen Oosterlengte Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2016 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Woonzorgcentrum 't Holthuys Lentis/Dignis. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Woonzorgcentrum 't Holthuys Lentis/Dignis. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Woonzorgcentrum 't Holthuys Lentis/Dignis Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2014 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Opbouw rapport...

Nadere informatie

HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN. Centrum Zorg & Welzijn. Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers

HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN. Centrum Zorg & Welzijn. Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN 2019 Centrum Zorg & Welzijn Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers www.klantok.nl klantok CTO 2019 Centrum Zorg & Welzijn, v1 1 INHOUDSOPGAVE INLEIDING...

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Thuiszorg. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Thuiszorg. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Cederhof Verslagjaar 2018 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten... 4 Resultaten Cederhof... 5 1. Gemiddelde

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. De Pieter Raat Stichting - Thuiszorg De Pieter Raat Stichting. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. De Pieter Raat Stichting - Thuiszorg De Pieter Raat Stichting. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T De Pieter Raat Stichting - Thuiszorg De Pieter Raat Stichting Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2015 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding...

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda Gemeten met de CQI index Februari 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Bernlef Lentis/Dignis. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Bernlef Lentis/Dignis. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Bernlef Lentis/Dignis Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2014 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Opbouw rapport... 3 HOOFDSTUK

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Conclusie. Resultaten. Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr.

Inhoudsopgave. Inleiding. Conclusie. Resultaten. Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr. Rapport Inhoudsopgave Inleiding Conclusie Resultaten Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr.nl Inleiding Meest patiëntvriendelijk De prijs voor meest

Nadere informatie

Uitkomsten Cliëntenraadpleging Dagverzorging Somatiek

Uitkomsten Cliëntenraadpleging Dagverzorging Somatiek Uitkomsten Cliëntenraadpleging Dagverzorging Somatiek S.M.N. Thuiszorg november 2012 Publicatie van (delen van) deze rapportage is toegestaan met bronvermelding. Inhoudsopgave Inleiding... 5 DEEL I...

Nadere informatie

Overzicht aantal ingevulde vragenlijsten per afdeling van De Schutse Zorg Tholen Aantal ingevulde vragenlijsten Kleinschalig Wonen 15.

Overzicht aantal ingevulde vragenlijsten per afdeling van De Schutse Zorg Tholen Aantal ingevulde vragenlijsten Kleinschalig Wonen 15. Schutse Zorg Tholen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - De Schutse Zorg Tholen Doelgroep: Naasten verslagjaar 2018 - - - -

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Stramproy, Leudal en Hunsel

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Stramproy, Leudal en Hunsel Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Stramproy, Leudal en Hunsel april juni 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Thuiszorg Dichtbij. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Thuiszorg Dichtbij. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Thuiszorg Dichtbij Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Kenmerken respondenten... 5 3. Afspraken over

Nadere informatie

CQ-Index VV&T Zorg Thuis. Zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg Stichting Blanckenbörg. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T Zorg Thuis. Zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg Stichting Blanckenbörg. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Zorg Thuis Zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg Stichting Blanckenbörg Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten 2017 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 4 1.1 Inleiding... 4

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. CarePool BV. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. CarePool BV. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T CarePool BV Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2016 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Opbouw rapport... 3 HOOFDSTUK 2. UITVOERING

Nadere informatie

Stichting Werkt voor Ouderen

Stichting Werkt voor Ouderen Stichting Werkt voor Ouderen Thuiszorg Werkt voor Ouderen 25-4-2014 Uitkomsten CQ cliënten zorg thuis Meting door PwC in de periode januari tot en met april 2014 Inhoudsopgave 1. Introductie 2 2. Uw uitkomsten

Nadere informatie

Pagina 1 van 13. Tevredenheid cliënten extramuraal Westerkim. Datum : 7 juli 2017

Pagina 1 van 13. Tevredenheid cliënten extramuraal Westerkim. Datum : 7 juli 2017 Tevredenheid cliënten extramuraal Westerkim Datum : 7 juli 2017 Tussen 19 juni en 4 juli 2017 is er een eigen tevredenheidsmeting uitgevoerd, bij 20 cliënten die extramurale zorg ontvangen van de Westerkim

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Oosterlengte Thuiszorg Scheemda Zorgketen Oosterlengte. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Oosterlengte Thuiszorg Scheemda Zorgketen Oosterlengte. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Oosterlengte Thuiszorg Scheemda Zorgketen Oosterlengte Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2016 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3

Nadere informatie

Resultaten. 2. Heeft De Schutse Zorg Tholen voldoende aandacht voor uw verhaal? 33,3 56,3 23,5. Nee, helemaal niet Een beetje Grotendeels Ja, helemaal

Resultaten. 2. Heeft De Schutse Zorg Tholen voldoende aandacht voor uw verhaal? 33,3 56,3 23,5. Nee, helemaal niet Een beetje Grotendeels Ja, helemaal Schutse Zorg Tholen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - De Schutse Zorg Tholen Doelgroep: Bewoners intramuraal verslagjaar

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Centraalzorg Vallei en Heuvelrug Leusden. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Centraalzorg Vallei en Heuvelrug Leusden. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Centraalzorg Vallei en Heuvelrug Leusden Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Kenmerken respondenten...

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V t Derkshoes Westerbork

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V t Derkshoes Westerbork Ervaringen thuiszorgcliënten V&V t Derkshoes Westerbork Gemeten met de CQI index April 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Benchmarkrapportage. CQI Audiologische centra 2016

Benchmarkrapportage. CQI Audiologische centra 2016 Benchmarkrapportage CQI Audiologische centra 2016 Zeist, november 2017 Betreft: Terugkoppeling benchmark CQi Audiologische centra 2016 Geachte mevrouw/meneer, Bijgaand treft u uw individuele benchmarkrapportage

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index April 2014 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en

Nadere informatie

Samenvatting rapportage CQ index Zinzia Zorggroep 2014

Samenvatting rapportage CQ index Zinzia Zorggroep 2014 Samenvatting rapportage CQ index Zinzia Zorggroep 2014 J. Hogeling Mei 2014 0 Inleiding De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ), Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en de vertegenwoordigers van cliëntenraden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Conclusie. Resultaten. Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr.

Inhoudsopgave. Inleiding. Conclusie. Resultaten. Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr. Rapport Inhoudsopgave Inleiding Conclusie Resultaten Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr.nl Inleiding Meest patiëntvriendelijk De prijs voor meest

Nadere informatie

Ervaringen met zorg van personen die thuiszorg ontvangen

Ervaringen met zorg van personen die thuiszorg ontvangen Ervaringen met zorg van personen die thuiszorg ontvangen Onderzoek van ZorgDNA naar ervaringen met zorg op basis van een enquête onder thuiswonende cliënten Verpleeghuis Bergweide Versie 1.0 drs. J.J.A.

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Huize St. Franciscus. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Huize St. Franciscus. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Huize St. Franciscus Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2015 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Opbouw rapport... 3 HOOFDSTUK

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Felixoord Stichting ICARE. Rapportage ervaringsonderzoek onder bewoners

CQ-Index VV&T. Felixoord Stichting ICARE. Rapportage ervaringsonderzoek onder bewoners CQ-Index VV&T Felixoord Stichting ICARE Rapportage ervaringsonderzoek onder bewoners ARGO BV 2014 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Opbouw rapport... 3 HOOFDSTUK 2. UITVOERING

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Villa Attent BV Nijverdal. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Villa Attent BV Nijverdal. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Villa Attent BV Nijverdal Zorg Thuis Verslagjaar 2017 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

Rapport NPS+ meting. Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport NPS+ meting. Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport NPS+ meting Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden Verslagjaar 2018 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

ActiZ Benchmark Zorg Module Cliënten 2016: Resultaten en duiding

ActiZ Benchmark Zorg Module Cliënten 2016: Resultaten en duiding ActiZ Benchmark Zorg Module Cliënten 2016: Resultaten en duiding ActiZ, mei 2016 Deze resultaten zijn gebaseerd op benchmarkronde 2016 module Cliënten, met de CQ- en NPS-resultaten over meetjaar 2015.

Nadere informatie

Bereikbaarheid van de praktijk

Bereikbaarheid van de praktijk Bereikbaarheid van de praktijk Hoe tevreden bent u over de dagelijkse openingstijden van de praktijk? 2 0 0, 3 0 0, 4 2 0,3% 5 1 0,1% 6 13 1,8% 7 62 8,4% 8 285 38,6% 9 189 25,6% 10 171 23,1% n.v.t. 14

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK SCHOONMAAKDIENST GEMEENTE HAREN

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK SCHOONMAAKDIENST GEMEENTE HAREN KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK SCHOONMAAKDIENST GEMEENTE HAREN Klanttevredenheidsonderzoek Schoonmaakdienst gemeente Haren Colofon Opdrachtgever Gemeente Haren Datum December 2016 Auteurs Tessa Schoot Uiterkamp

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem totaalrapportage alle locaties. PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2014

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem totaalrapportage alle locaties. PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2014 1 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Hof en Hiem totaalrapportage alle locaties PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Kenmerken

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis, Regio 4 Surplus

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis, Regio 4 Surplus Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis, Regio 4 Surplus september - november 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting zonder winstoogmerk

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Zorgketen Oosterlengte. Concernrapportage cliëntervaringsonderzoek. Versie 4.1

CQ-Index VV&T. Zorgketen Oosterlengte. Concernrapportage cliëntervaringsonderzoek. Versie 4.1 CQ-Index VV&T Zorgketen Oosterlengte Concernrapportage cliëntervaringsonderzoek Versie 4.1 ARGO BV januari 2016 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Leeswijzer... 3 HOOFDSTUK

Nadere informatie

Rapportage Thuiszorgmeting

Rapportage Thuiszorgmeting Rapportage Thuiszorgmeting Versie 1.0.0 Drs. J.J. Laninga juli 2018 www.triqs.nl Voorwoord Met genoegen bieden wij u hierbij de rapportage aan over de uitgevoerde thuiszorgmeting. Deze rapportage bevat

Nadere informatie

Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verpleeghuis Roosendaal

Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verpleeghuis Roosendaal Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verpleeghuis Roosendaal Meting 2016 Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: augustus 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek;

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Kenmerken respondenten...

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis, Regio 2 Surplus

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis, Regio 2 Surplus Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis, Regio 2 Surplus september - november 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting zonder winstoogmerk

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis QuaRijn

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis QuaRijn Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis QuaRijn juni - september 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting zonder winstoogmerk met

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten SWZ-Thuiszorg

Ervaringen thuiszorgcliënten SWZ-Thuiszorg Ervaringen thuiszorgcliënten SWZ-Thuiszorg Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: december 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en werkwijze 1 Opbouw

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Cranendonck en Someren

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Cranendonck en Someren Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Cranendonck en Someren april juni 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Nederweert en Ospel

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Nederweert en Ospel Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Nederweert en Ospel april juni 205 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Weert Boshoven/Hushoven en Weert Centrum 2

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Weert Boshoven/Hushoven en Weert Centrum 2 Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Land van Horne Team Weert Boshoven/Hushoven en Weert Centrum 2 april juni 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Nadere informatie

Locatierapport. CQ-meting. Zorggroep Groningen - Innersdijk

Locatierapport. CQ-meting. Zorggroep Groningen - Innersdijk Locatierapport CQ-meting Zorggroep Groningen - Innersdijk In opdracht van Zorggroep Groningen Schaaksport 102 Postbus 8047 9718 LM Groningen T: (050) 549 5715 I: www.zorggroepgroningen.nl Contactpersoon

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Lentis-Dignis Lentis. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Lentis-Dignis Lentis. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Lentis-Dignis Lentis Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2015 CQI VV&T thuiszorg rapportage Lentis-Dignis ARGO BV - juni 2015 2 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING...

Nadere informatie

Ervaringen met zorg van cliënten die thuiszorg ontvangen van Zorg&Co

Ervaringen met zorg van cliënten die thuiszorg ontvangen van Zorg&Co Ervaringen met zorg van cliënten die thuiszorg ontvangen van Zorg&Co Gemeten met de CQI index Versie: December Alle rechten voorbehouden Zorg&Co Parallelweg 42 6221 BD Maastricht Tel. 088-0405900 info@zorgenco.nl

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Schutse Zorg Tholen St. Annaland Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Uitkomsten CQ-index VV&T vertegenwoordigers van bewoners

Uitkomsten CQ-index VV&T vertegenwoordigers van bewoners Dit onderzoek is uitgevoerd volgens de richtlijnen van de CQ-index. Uitkomsten CQ-index VV&T vertegenwoordigers van bewoners ViVa! Zorggroep Vergelijking van alle locaties mei juni 0 Publicatie van (delen

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Zorggroep Crabbehoff Locatie Crabbehoff

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Zorggroep Crabbehoff Locatie Crabbehoff Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Zorggroep Crabbehoff Locatie Crabbehoff september oktober 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een

Nadere informatie

Cliënttevredenheidsonderzoek

Cliënttevredenheidsonderzoek Cliënttevredenheidsonderzoek Wijkverpleging 9 Heemzicht Rapportage Definitief, augustus 9 Managementsamenvatting Alle cliënten wijkverpleging van Heemzicht is gevraagd om een tevredenheidsonderzoek in

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Hamrikheem Lentis/Dignis. Rapportage ervaringsonderzoek onder bewoners

CQ-Index VV&T. Hamrikheem Lentis/Dignis. Rapportage ervaringsonderzoek onder bewoners CQ-Index VV&T Hamrikheem Lentis/Dignis Rapportage ervaringsonderzoek onder bewoners ARGO BV 2014 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Opbouw rapport... 3 HOOFDSTUK 2. UITVOERING

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Buitensluis Alerimus Numansdorp

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Buitensluis Alerimus Numansdorp Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Buitensluis Alerimus Numansdorp Gemeten met de CQI index April 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek;

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. Senior Assist. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. Senior Assist. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T Senior Assist Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2015 CQI VV&T thuiszorg rapportage Senior Assist ARGO BV - juni 2015 2 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING...

Nadere informatie

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Zorg Groep Beek

Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Zorg Groep Beek Rapportage CQ-index VV&T Zorg Thuis Zorg Groep Beek oktober november 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting zonder winstoogmerk

Nadere informatie

Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar:

Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: Ervaringen Palliatieve Zorg Thuiszorg Dichtbij > Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: 37% 52% 7% 4% echtgeno(o)t(e)partner

Nadere informatie

Overzichtsrapport. CQ-meting Zorggroep Groningen. Uitvoerende organisatie ZorgfocuZ BV Leonard Springerlaan 23a Postbus AL Groningen

Overzichtsrapport. CQ-meting Zorggroep Groningen. Uitvoerende organisatie ZorgfocuZ BV Leonard Springerlaan 23a Postbus AL Groningen Overzichtsrapport CQ-meting 2015 Zorggroep Groningen In opdracht van Zorggroep Groningen Schaaksport 102 Postbus 8047 9718 LM Groningen T: (050) 549 5715 I: www.zorggroepgroningen.nl Contactpersoon Mevr.

Nadere informatie

CQ-Index VV&T. CarePool B.V. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten

CQ-Index VV&T. CarePool B.V. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten CQ-Index VV&T CarePool B.V. Rapportage ervaringsonderzoek onder thuiswonende cliënten ARGO BV 2014 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Opbouw rapport... 3 HOOFDSTUK 2. UITVOERING

Nadere informatie

Bewoners Intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2017

Bewoners Intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2017 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zierikzee Bewoners Intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2017 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd

Nadere informatie

Ervaringen bewoners SWZ Willibrord Wassenaar

Ervaringen bewoners SWZ Willibrord Wassenaar Ervaringen bewoners SWZ Willibrord Wassenaar Meting 2016 Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: december 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. t Gerack Thuiszorg Noord Uithuizermeeden. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. t Gerack Thuiszorg Noord Uithuizermeeden. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek t Gerack Thuiszorg Noord Uithuizermeeden Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering

Nadere informatie

FACT SHEET Kwaliteitsuitvraag Verpleging Verzorging Zorg thuis

FACT SHEET Kwaliteitsuitvraag Verpleging Verzorging Zorg thuis 2-1-216 FACT SHEET Kwaliteitsuitvraag Verpleging Verzorging Zorg thuis Nieuw in deze versie (2-1-216): Referentiecijfers 214 per vraag toegevoegd (bijlage 2) Verouderde links aangepast De facts bij de

Nadere informatie

Rapportage CQI-meting. Rijn en Valleizorg. Ervaringen met de zorg thuis

Rapportage CQI-meting. Rijn en Valleizorg. Ervaringen met de zorg thuis Rapportage CQI-meting Rijn en Valleizorg Ervaringen met de zorg thuis Onderzoeksleider: Margo de Leijer Meetorganisatie: Kleemans B.V. Onderzoeksperiode: November 2012 Januari 2013 Datum rapportage: 04-02-2013

Nadere informatie

Rapportage. CQI-meting Thuiszorg. Zorg Intens

Rapportage. CQI-meting Thuiszorg. Zorg Intens Rapportage CQI-meting Thuiszorg Zorg Intens December 2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 1.1 Aanleiding voor de meting... 2 1.2 Aanpak onderzoek... 2 1.3 Responsanalyse... 4 1.4 Rapportage... 4 2 Resultaten...

Nadere informatie