Programmaboekje voor het. Huttendorp Polsbroek augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programmaboekje voor het. Huttendorp Polsbroek augustus 2015"

Transcriptie

1 Programmaboekje voor het Huttendorp Polsbroek augustus 2015

2

3 Wanted! Het Polsbroekse Timmerdorp komt er weer aan. Van 18 tot en met 22 augustus hopen we jullie weer een leuk programma aan te bieden. Met heel veel tijd om te timmeren aan je eigen saloon, tipi, bank of misschien wel een goudmijn! We hopen weer op veel deelnemers en mooi weer. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Het programma in het kort: Za. 15 augustus opzetten van de tent / Saloon Ma. 17 augustus opbouwen terrein en verder inrichten Di. 18 augustus start: hele dag timmeren! Woe. 19 augustus knutselochtend namiddag Jeu de Boules avond BBQ en volleybal Do. 20 augustus ochtend timmeren spelmiddag door Ev. Commissie. avond: fietstocht voor het hele gezin

4 Vrij. 21 augustus Za. 22 augustus ochtend: hut afbreken + naar de brandstapel brengen middag: Huifkarrentocht avond: film en verbranding, nazit avond: kinderdisco Natuurlijk kan het bestuur dit niet alleen. We hopen dat er ook dit jaar weer veel vrijwilligers bereid zijn om er samen met ons iets leuks van te maken. Bewaar dit boekje goed; je kunt er alles in vinden wat je wilt weten over het Huttendorp. Heb je toch nog (andere) vragen? Bel iemand van het bestuur of mail naar dorpsverenigingposlbroek@gmail.com. Tot slot wensen wij jullie een hele fijne vakantie! En we hopen jullie op dinsdag 18 augustus allemaal uitgerust en goed getooid te mogen begroeten. Groetjes, Bestuur Dorpsvereniging Polsbroek

5 regels Kinderen t/m 5 jaar altijd onder begeleiding op het terrein Hout voor het bouwen mag niet worden geverfd, i.v.m. afvoer/verbranding. Maximaal 10 kinderen per hut, jongeren v/a 13 jaar zijn van harte welkom om de allerkleinste bouwers te helpen (even opgeven van te voren bij één van de bestuursleden). Ouders mogen wel begeleiden maar ook dit jaar is het de bedoeling dat de kinderen zoveel mogelijk zelf bouwen! Trek schoenen aan met dikke zolen of klompen voor de spijkers. Er is EHBO, die zien hier ook op toe!! Geen crocs, gympies of slippers. Iedereen moet zich houden aan de door de leiding gestelde regels. De bouwsels mogen niet hoger zijn dan 2,5 meter DE DORPSVERENIGING IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR GELEDEN SCHADE OF DIEFSTAL E.D. IEDEREEN BETREEDT HET TERREIN OP EIGEN RISICO! Neem zelf een hamer en schaar mee (met je naam erop). Entree / deelname voor de hele week voor leden 10.00, voor niet-leden 15,00. (Het is ook mogelijk om een dagdeel bij te wonen leden 2.00, nietleden 3.00). Graag even afrekenen aan de bar in de saloon. Voor uw kinderen kunt u eventueel een knipkaart kopen, waarmee ze de hele week aan de bar iets kunnen bestellen. Zo hoeft uw zoon/dochter niet elke dag met contant geld op stap.

6 Dinsdag 18 aug uur: Aanmelden & inschrijven in de Saloon uur: Opening uur: Vorm een groepje, verzin een leuk idee en ga jullie eigen hut bouwen. Wees vooral zelf creatief uur: lunch in de tent of bij je eigen hut (wordt verzorgd) uur: verder timmeren!! uur: Einde van de dag. knutselen: Voor kinderen die even wat anders willen doen, is er in de tent meestal wel iets waarmee ze zelfstandig kunnen knutselen. En neem anders spulletjes mee van thuis. Bv. wcrolletjes, doosjes, stukjes behang, stof, wol etc. Je kunt er altijd wel iets van gebruiken in de knutselhoek!

7 Woensdag 19 aug uur: In de tent zijn de dames en heren van het knutselteam weer aanwezig. We gaan Wild West dingen maken. Voor jezelf of voor in je hut. Kinderen die niet de hele week aanwezig kunnen zijn, maar wel graag een ochtendje mee knutselen zijn natuurlijk van harte welkom! (Leden: 2.00, niet leden: 3.00) uur: Einde van deze ochtend. Thuis eten uur tot einde: Jeu de Boules toernooi voor de kinderen tot 12 jaar uur: De barbecue begint. Je hoeft je hiervoor niet op te geven, de inloop is vrij. We hebben namelijk genoeg lekkers klaar staan uur: Volleybal. Geef je bij de Saloon op, individueel of per team! Vorig jaar waren er diverse teams en werd het erg gezellig. De eerste aanmelding is zelfs al binnen. Dus kom met je vriendengroep, buren, of sportclub. Er zijn ook gelegenheidsteams. Afwezig zijn is geen optie!

8 Donderdag 20 aug uur: Start van de laatste dag voor het bouwen en aankleden van jullie hutten. Vandaag worden ook groepsfoto s gemaakt, dus kleed je hut helemaal aan, zodat je het beste voor de dag komt voor de jury! uur: Je mag komen lunchen in de tent, dit wordt georganiseerd door de evangelisatiecommissie uur: Aansluitend zullen zij een leuk programma voor jullie verzorgen met o.a: zingen, een Bijbelverhaal en spel uur: Einde van de middag. Ga thuis eten, we zien je graag op tijd terug! : vertrek op eigen gelegenheid vanaf de tent voor de fietstocht door de regio. Geschikt voor het hele gezin, er zijn namelijk twee tochtjes uitgezet. Een kortere (ca. 12,5 km) en een wat langere (ca. 25 km). Onderweg vind je onderdelen voor een totempaal, die na afloop wordt gebouwd. Vooraf én bij terugkomst kun je het eindresultaat van je hut laten zien aan alle bezoekers! Uiteraard is de Saloon open en kunnen we nog wat naborrelen!

9 Vrijdag 21 aug uur: Vandaag worden alle hutten weer gesloopt. Alles moet weer netjes worden achter gelaten. Met zijn allen zorgen we ervoor dat het veld weer vrij is van hout, spullen, afval en spijkers. Ouders en oudere broers en zussen zijn natuurlijk ook van harte welkom om te helpen. Alle houtafval moet naar de brandstapel, zodat we die vanavond in de fik kunnen steken!!! Neem je kar, kruiwagen of ander rijdend materieel mee!! uur: Goudkoorts De Trek naar het Westen. Er zijn geruchten dat er goud is gevonden. Omdat het huttendorp nu gesloopt is laden we onze spullen in en hopen op wat nieuw geluk in het Westen. Misschien vinden we wel goud!! We gaan op huifkarrentocht. Onderweg is er lunch, zijn er spelletjes en mogen de kinderen vanaf 9 jaar zelfs boogschieten! Natuurlijk is ook van alles te drinken en te snoepen. Rond uur zijn we terug en is het einde middag.

10 Aannemersbedrijf Gebr. Bergstra BV

11 Vrijdag 21 aug. 19:30 uur In de tent kun je tekenfilms komen kijken op het grote scherm. Natuurlijk is Lucky Luke geschikt voor alle leeftijden! 20:30 uur: prijsuitreiking (voor de mooiste hut en voor de netste hut) 21:00 uur: gezamenlijk vertrek naar de brandstapel 21:30 uur: Een wel heel groot kampvuur. De brandweer is aanwezig om het veilig te houden. 21:30 uur tot einde: gezellige nazit met (achtergrond)muziek in en bij de tent.

12 Zaterdag 22 aug. 9:00 uur: Afbreken van de tent en spullen opruimen. Sterke vaders, moeders en anderen gevraagd! Als iedereen helpt is het snel gedaan. Van uur Kinderdisco! Om de vakantie af te sluiten. In samenwerking met de jongens van TentFeest Polsbroek. Kindermuziek, Wicky en veel snoep in de feesttent tussen Zuidzijdseweg 104 en 106 ( Bij Boer Bos ). Natuurlijk mogen je ouders mee om te kijken.

13 Dit evenement is mede mogelijk te maken door de inzet van veel vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen wij niet datgene waarmaken wat wij in ons hoofd hebben. Daarnaast is het ook erg gezellig om samen iets neer te zetten. Dus wil je ook verder integreren in de buurt of de banden met bekenden verder aanhalen? Meld je dan aan via of bij een van de bestuursleden! En natuurlijk een hartelijk dank aan onze sponsors. De logo s van de bedrijven vind je in dit boekje! ALLEN BEDANKT! ALGEMENE INFORMATIE VAN DE DORPSVERENIGING Ons doel is: organiseren van leuke activiteiten voor alle dorpsbewoners; JONG EN OUD! Iedereen kan lid worden van de dorpsvereniging. Er verschijnen jaarlijks 3 a 4 nieuwsbrieven in Polsbroek. Ondersteunen? Graag! Gezinslidmaatschap: 10,00 per jaar, donateur: 5,00 per jaar. Het lidmaatschap loopt gelijk aan het kalenderjaar, opgeven kan het gehele jaar. Opzeggen kan alleen schriftelijk en uiterlijk voor 1 december van het lopende jaar. De activiteiten die wij in dit jaar georganiseerd hebben of gaan organiseren: Nieuwjaarsduik Oldtimer trekker toertocht Avondvierdaagse Huttendorp 55+ activiteit. Burendag / running dinner Sinterklaasfeest Kerstknutselen Kerstmarkt en kerstboom Voorjaars- en najaarseditie Kinderen op Stap met leuke workshops En wie weet wat nog meer

14 bestuur Voorzitter: Secretaris: Gerrit Jan Verstoep Dorp 35, 3415 PB Polsbroek Tel.: Lonneke Louis Dorp 72, 3415 PH Polsbroek Tel.: Penningmeester: Marleen Zijderlaan de Jong Leden & Zuidzijdseweg 98a, 3415 RB Polsbroek Sponsoradm. Tel: Alg. bestuurslid: Alg. bestuurslid: Alg. bestuurslid: Alg. bestuurslid: Kees van Toor Dorp 57-59, 3415 PC Polsbroek Tel.: Margriet Smit Dorp 49, 3415 PB Polsbroek Tel: Joke van Vliet-Verwaal Noordzijdseweg 153, 3415 RB Polsbroek Tel.: Peter Jan de Jong Noordzijdseweg 99a, 3415 RA Polsbroek Tel.:

15

16 Hoofdsponsor van het Huttendorp Polsbroek

Programmaboekje voor het. Huttendorp Polsbroek 2014. circus. 23 en 26 t/m 29 augustus

Programmaboekje voor het. Huttendorp Polsbroek 2014. circus. 23 en 26 t/m 29 augustus Programmaboekje voor het Huttendorp Polsbroek 2014 circus 23 en 26 t/m 29 augustus Entree / deelname voor de hele week: Leden: 10,00, niet leden: 15,00 Het is ook mogelijk om een dagdeel bij te wonen:

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras 2019 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen.

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

ma 5 t/m vr 9 augustus Coördinatieteam Jevak 2019 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 5 t/m vr 9 augustus Coördinatieteam Jevak 2019 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 5 t/m vr 9 augustus Coördinatieteam Jevak 2019 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 5 augustus 2019 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Ruimte. Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Ruimte. Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2017 Ruimte Maandag 21 augustus t/m donderdag 31 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers JOL Oudieplas 2018 Indianen en Cowboys Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

JUNGLEDORP. Informatieboekje

JUNGLEDORP. Informatieboekje JUNGLEDORP GROTE BEER Informatieboekje Huttendorp De Meent 07 t/m 11 juli 2014 Nieuwe situatie Door het verdwijnen van Cardanus is er ook bij ons het een en ander veranderd. Ella Korzelius, die ons vanuit

Nadere informatie

Kinder Vakantie Pretdagen 2015

Kinder Vakantie Pretdagen 2015 Kinder Vakantie Pretdagen 2015 Informatie voor de begeleiders van een groepje Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden!! Daarom hopen wij dat je als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de

Nadere informatie

Kinder Vakantie Pretdagen 2017

Kinder Vakantie Pretdagen 2017 Kinder Vakantie Pretdagen 2017 Informatie voor de begeleiders van een groepje Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden! Daarom hopen wij dat jij als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de

Nadere informatie

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!!

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2016 22 t/m 26 augustus Thema Sprookjes!!!! Reglementen Jevak Het toestemmingsformulier

Nadere informatie

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel:

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: Programma Jevak 2017 24 28 juli Thema Western (Cowboys en Indianen) Coördinatieteam Jevak 2017 Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: 636650 www.deoverzet.nl Maandag 24 juli 2017 Programmaoverzicht:

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018

Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018 Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018 INFORMATIE VOOR BEGELEIDERS VAN EEN GROEPJE Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden! Daarom hopen wij dat jij als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de kinderen

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide Jeugdvakantiewerk Someren-Heide JVW Televisieland 24 tot 28 augustus 2015 Voorwoord Misschien lijkt het nog ver weg, maar met leuke dingen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Ook komende zomervakantie organiseren

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

NIEUW-BALINGE TELEGRAPH

NIEUW-BALINGE TELEGRAPH THE NIEUW-BALINGER TELEGRAPH Jaargang 52 Programmaboekje Zomerfeest, 1 augustus tot en met 6 augustus 2017 ZOMERFEEST 2017 IN WESTERNSTIJL 2 e Editie Obstakelrun NIEUW-BALINGE Vrijdag 4 augustus 2017 wordt

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Beste gasten van Camping De Eenhoorn, Ook dit seizoen bieden wij weer een gevarieerd activiteitenprogramma met leuke en gezellige evenementen voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Onderwaterwereld. Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Onderwaterwereld. Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2016 Onderwaterwereld Maandag 15 augustus t/m donderdag 25 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van de meivakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten die

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Thema Gevonden voorwerpen Ouders EHBO Internetsite Burgermeester Parkeren Veilig oversteken het zebrapad bij de oude Rabobank

Thema Gevonden voorwerpen Ouders EHBO Internetsite Burgermeester Parkeren Veilig oversteken het zebrapad bij de oude Rabobank Thema Dit jaar is het thema Feesten als Beesten Kinderdorp Angeren bestaat 40 jaar, dit gaan we natuurlijk vieren als beesten! Verkleed jezelf als een beest en feest met ons mee! Ouders Het kinderdorp

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus 2014 Per kind één formulier helemaal invullen Naam :... Adres :... Postcode + Woonplaats :... Telefoonnummer :... E-mailadres :. Geboortedatum

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Tovenaarswereld. Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Tovenaarswereld. Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2019 Tovenaarswereld Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus Wat is de JOL? Tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie worden er op verschillende

Nadere informatie

In verband met besparing op onze kosten zal de Huttenbouwkrant niet per kind maar per gezin worden bezorgd.

In verband met besparing op onze kosten zal de Huttenbouwkrant niet per kind maar per gezin worden bezorgd. Stichting Organiseert Hallo Huttenbouwers, het is alweer bijna zover voor de 12de keer Huttenbouw met Sichting Nu! Op 19, 20, 21 augustus kunnen jullie weer heerlijk aan de slag om de mooiste creaties

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

PROGRAMMA BOEKJE deelnemers

PROGRAMMA BOEKJE deelnemers PROGRAMMA BOEKJE deelnemers Speelweek De Wilp 2018 Beste jongens en meisjes, Ook dit jaar heeft stichting t Wylpke weer een speelweek voor jullie in petto. Het bestuur is de afgelopen maanden weer druk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

pinkeltje 50 jaar feestweek

pinkeltje 50 jaar feestweek pinkeltje 50 jaar Uitnodiging feestweek 28 juni t/m 01 juli 2017 Woensdag 28 juni 2017 Kindermiddag Wat Een gezellige kindermiddag met Oud Hollandse spelletjes, schminken, springtouw maken op de touwbaan

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide. Techniek en Ruimte

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide. Techniek en Ruimte Jeugdvakantiewerk Someren-Heide Techniek en Ruimte 21 augustus t/m 24 augustus 2017 Voorwoord Zoals jullie op de voorkant van ons informatie boekje al hebben kunnen zien gaan we van de Middeleeuwen als

Nadere informatie

Tijdens deze week (vanaf maandag 13 augustus) zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer:

Tijdens deze week (vanaf maandag 13 augustus) zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer: 2018 Inleiding Beste ouders / verzorgers, Dit jaar vindt de Kindervakantieweek Oewakadoe plaats van maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus op de Lemelvelden in Hapert. In dit programmaboekje vindt

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten,

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten, 10-08-2015 t/m 15-08-2015 Vliegerweek Reestdal mededelingen: Is de Deel gesloten dan kunt u storingen melden bij de intercom van het kantoor. Het kantoor vindt u bij de ingang van de camping tegenover

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Ambrasoft AmbraSoft gratis thuis gebruiken Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 krijgen een brief mee naar huis met daarin een activeringscode voor AmbraSoft. Met deze

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017 Programma Kindervakantiewerk 2017 OPGEVEN: woensdag middag 5 juli tussen 12.30 en 13.00 op het schoolplein. Neem bij het opgeven het volgende mee: Een emailadres zodat we veranderingen kunnen doorgeven

Nadere informatie

PROGRAMMA AUTO PUZZEL TOCHT BARBECUE CABERET: KLUN & KNOFFELHAKKE AFSLUITEND ONTBIJT

PROGRAMMA AUTO PUZZEL TOCHT BARBECUE CABERET: KLUN & KNOFFELHAKKE AFSLUITEND ONTBIJT PROGRAMMA in en bij de grote feesttent op het terrein van Teak & Tún (het Zuid 39) parkeren op het terrein aan de overkant van de weg VRIJDAG 4 SEPTEMBER ZATERDAG 5 SEPTEMBER ZONDAG 6 SEPTEMBER AUTO PUZZEL

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 10 Afscheid juf Wilma. Gisteren is er op onze school genoten van een heerlijk en sfeervol Kerstdiner. Ook juf Wilma heeft met volle teugen genoten van de sfeer in de groepen. Een sfeer

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus

Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Stichting Kindvriendelijk Goor kindvriendelijkgoor@gmail.com kindvriendelijkgoor.hyves.nl Mei 2012 Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus Is er weer het kinderkamp!!! Op het terrein aan de Hogekamp

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Recreatie programma herfstvakantie 2019

Recreatie programma herfstvakantie 2019 Vrijdag 11 oktober 19.00 uur Familie herfsttocht Op een leuke manier het park verkennen? Er wordt overal goed gezocht, tijdens deze gezellige familie herfsttocht! Waar: start receptie Zaterdag 12 oktober

Nadere informatie

Programma Voorjaarsvakantie BSO Baloe

Programma Voorjaarsvakantie BSO Baloe Programma Voorjaarsvakantie 2017 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie Dorpsstraat 11/13 worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Neck, De Harpoen, Wormerwieken

Nadere informatie

Oranjevereniging Middenmeer

Oranjevereniging Middenmeer Koningsnacht 2017 K on i n g s d a g Oranjevereniging Middenmeer Vernieuwd programma! Het is bijna zover!! Voor u ligt het vernieuwde programmaboekje van de koningsfestiviteiten 2017. Dit jaar een bijzonder

Nadere informatie

Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015

Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015 Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015 Dinsdag 28 juli tot en met zondag 2 augustus Voor het vijfde opeenvolgende jaar zijn vanaf dinsdag 28 juli een groep vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

dat u als ouders zelf meegeeft komende periode met MR en oudercommissie hierover nog praten en waarschijnlijk na de voorjaarsvakantie

dat u als ouders zelf meegeeft komende periode met MR en oudercommissie hierover nog praten en waarschijnlijk na de voorjaarsvakantie jaargang, nummer 5, 21 december 2012 WEBITE Neem eens een kijkje op onze website: LEKKER FRUIT Zoals iedereen wel weet, is de Bogermanschool een Lekker-Fit school. Dat betekent 3 beweegmomenten per week,

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Het animatieteam, Wapper en Hummel hopen jullie snel te zien! En Cootje natuurlijk!

Het animatieteam, Wapper en Hummel hopen jullie snel te zien! En Cootje natuurlijk! Mei vakantie op Camping Heino! Gezellig dat je vakantie komt vieren op Camping Heino! Je hoeft je niet te vervelen, want er is een super leuk animatieprogramma! Wapper en Hummel beleven dan de spannendste

Nadere informatie

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Oktober, November en December 2012 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie