BABBELBOX. Van BS Kameleon. Vrijdag 18 december Eerste kleuterklas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BABBELBOX. Van BS Kameleon. Vrijdag 18 december Eerste kleuterklas"

Transcriptie

1 BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 18 december 2015 Eerste kleuterklas Niks anders dan gezelligheid deze week in onze eerste kleuterklas. Samen hebben we genoten van verschillende activiteiten, allemaal in kerstsfeer. Zo mochten we ook op de tafel schilderen ja ja op de tafel! We hebben er prachtige afdrukken van gemaakt. Mijn portret Nieuw sinds dit schooljaar: Mijn portret. Onze kleuterjuffen brachten op deze leuke manier alle kwaliteiten van de kleuters in kaart. Tijdens de gesprekken op de ouderavond werden de verschillende ontwikkelingsdomeinen verder toegelicht aan de ouders.

2 Oproep reservekledij Wie heeft er thuis nog broeken, truitjes, die we op school mogen gebruiken? Onze reservekledij is bijna op. Ook wat er nog van de school is en nog thuis ligt, graag mee terug geven. Bedankt mama s! Speelnamiddag in de 2 de kleuterklas! Vorige week dinsdag kwam de mama van Yara met ons meespelen. We speelden onder andere het leuke gezelschapsspel : Monkey swing waarbij kleuters zoveel mogelijk aapjes in de boom proberen te hangen zonder dat deze hun evenwicht verliezen en er weer uit vallen. Er volgen nog heel wat speelnamiddagen waarbij alle ouders uit de 2 de kleuterklas meer dan welkom zijn! Hieronder nog eens een overzicht : donderdag 7 januari dinsdag 16 februari donderdag 3 maart dinsdag 19 april donderdag 19 mei maandag 13 juni

3 3 de kleuterklas December was een echte feestmaand. Na de komst van de Sint, bereidden we ons voor op Kerstmis. Hierbij hebben we kerstbomen versierd en geknutseld, kerstversiering geknutseld, kerstspelletjes gespeeld en nog zo veel meer. Natuurlijk hebben we ook onze nieuwjaarsbrieven gemaakt. Ik ga nog niets verklappen, maar ze zien er schitterend uit! Als afsluiting van 2015, gaan we op vrijdag genieten van een heerlijk kerstontbijt zodat we goedgemutst aan de vakantie kunnen beginnen. Alvast een prettige vakantie en een gelukkig nieuwjaar! In het eerste leerjaar Samen in de leescaravan, leuk en spannend! Als voorbereiding op de komst van de sint knutselden we leuke zwarte pietjes, we zetten onze schoenen klaar, we oefenden ons versje en verkleedden ons. s Morgens vonden we iets lekkers in onze schoenen, wat een verrassing.

4 2 de leerjaar Het 2 de en het 4 de leerjaar zijn de voorbije maanden elke dinsdag gaan zwemmen. Springen, voorwerpen opduiken, baantjes zwemmen, watertrappelen. kwamen allemaal aan bod. Elke week oefenden we flink voor een brevetje. Dinsdag 1 december was het dan zo ver. We deden supergoed ons best en we hebben allemaal een brevetje gehaald! Dikke bravo! Een weekje later was het vrij spelen in het water. Wat een pret hadden we! Kijk maar mee!

5 Nieuws uit het 3 de leerjaar Wij zijn van woensdag 9 december tot en met vrijdag 11 december samen met het 2 de leerjaar op boerderijklassen geweest! Vooraf vonden we het heel spannend: wat gaan we er allemaal doen, waar gaan we slapen, welke dieren mogen we verzorgen,?

6 Maar je ziet het op de foto s: wij hebben ons SUPERGOED geamuseerd. KONIJNEN KNUFFELEN EN VERZORGEN CONFITUUR MAKEN DANSEN KAARSEN ROLLEN BROOD BAKKEN KIPPEN VOEREN SPELEN STALLEN UITMESTEN POTTENBAKKEN PAARDRIJDEN KAMPVUUR Drie dagen vol fijne activiteiten. Drie dagen die we niet meer vergeten!

7 Veel technologie bij de kerstkaarten en nieuwjaarsbrieven in het 4 de De leerlingen hebben vele witte broodzakken in hele kleine stukjes gescheurd. De laatste weken waren ze bijna altijd aan het scheuren als ze met hun werk klaar waren. Die snippers hebben ze 1 nachtje laten weken in een emmer water. Dan konden ze papier scheppen. Dit moest natuurlijk nog een dagje drogen. Maar dan konden ze met het versieren van hun zelfgeschepte kerstkaart beginnen. Ook maakten ze zelf een leuke nieuwjaarsbrief. Na heel wat knippen, ijzerdraadjes plooien, naaien en kralen plakken, hadden ze een leuk vilten bladwijzerpopje. Op de computer typten ze in Word ook een brief waarvan ze zelf het lettertype, de kleur en lettergrootte kozen. Ze leerden dit opslaan en printen. En hun volledig zelfgemaakte brief was klaar. Vol trots kunnen ze dit geven aan iemand die zij heel graag zien. Het vijfde leerjaar zit vol met fotomodellen! Voor Frans werkten we de afgelopen weken rond het thema kleren en kleuren. We sloten het hoofdstuk af met een défilé de mode : een Franse modeshow. Een toets is nog nooit zo leuk geweest!

8 schattige beestjes! Begin september bracht Stein zijn juf op de hoogte van een wedstrijd uit Kempenklok. De opdracht maak een originele klasfoto in het thema dieren. De prijs voor de winnaar een klasuitstap naar de Olmense Zoo. We hebben heel hard gewerkt en onze superoriginele klasfoto doorg d. Begin januari verwachten we de uitslag. Duimen jullie mee????... superkrachten! Vorige maand vertelden we al dat we op zoek zijn naar onze eigen en elkanders krachten. We hebben hiervoor heel wat opdrachten gedaan en weten ondertussen heel duidelijk van onszelf waarin we goed zijn. We vonden het ook fijn om complimenten te geven en te krijgen! Hopelijk blijven we dat nog lang onthouden Patricia, Miek en Kiara hebben veel teamkracht: ze kunnen goed samenwerken en houden rekening met iemand anders. Senne en Ilyes blinken uit in de beweegkracht: zij zijn heel sportief en onvermoeibaar

9 Hennie en Fezan beschikken over een sterke muziekkracht. Ze zitten er ook niets mee in om dit aan iedereen te laten zien en horen! De natuurkracht overheerst bij Mathias en Stein. Handig om onze kamielklas in orde te houden! Lezen, vertellen, schrijven, Echt iets voor onze taalkrachtige Siham en Tiany! En ook de rekenkracht is aanwezig, daar zorgen Kiran en Emima wel voor! 6 de leerjaar Zwemmen In het zesde leerjaar gaan ze vanaf nu wekelijks zwemmen. De eerste les werd alvast een voltreffer: pretbad! Na de vakantie starten we met het serieuzere werk. Zo hopen we allemaal een zwembrevet te behalen!

10 Klasverbouwing Op woensdag 16 december werd er hard gewerkt in het 6 de leerjaar: de klas kreeg een volledige make-over. Om nog beter in groepen te kunnen werken en nog meer zelfontdekkend te kunnen leren, werd gans de klas anders ingericht. De leerlingen en de juf zijn er alvast heel blij mee! Vogelspotters van de ATN- klas (anderstalige nieuwkomers) Vandaag hebben we weer iets bijgeleerd over België. We hebben in Natuurpunt gespeurd naar vogels die we in onze tuinen kunnen zien. Dankzij onze verrekijkers konden we 4 Groenlingen, 2 Koolmezen, 10 Mussen, 1 Heggemus, 1 Houtduif, 2 Pimpelmezen, 1 Zwarte mees, 1 kwikstaartje, 1 Goudhaantje, 1 Merel en 1 Kauw spotten. Als we een vogel op de voederplaats zagen konden we op een reeks foto s zijn naam ontdekken. Dit was best moeilijk hoor. Sommige vogels lijken heel erg op elkaar. Alleen de kleur van hun hoedje is anders. (Koolmees- Pimpelmees) Een lieve gids heeft ons door het museum geleid. Vooral het vossenhol met geluiden vonden we de moeite. Wisten jullie dat het Goudhaantje het kleinste vogeltje in België is. Wij hebben het zelfs horen zingen. Kliederen is ook altijd leuk. Netjes gezegd: knutselen. We kregen een dennenappel ( groot, van een Zee-den). Hij hing aan een touwtje en we moesten hem volsmeren met pindakaas. Daarna in een zadenmengeling rollen en klaar was kaas. We hebben er 3 bij de Kamielklas gehangen. Zo kunnen we eens bekijken welke vogels er in onze schooltuin op bezoek komen. Groetjes: Lara, Elena, Ana - Maria, Maria- Helena, Maartje, Wissal, Yasser en juf Ann

11 Foto s nog steeds te bestellen! De foto s van uw kind zijn nog steeds digitaal te bestellen op de website van de schoolfotograaf. De inlogcode kan u indien nodig opnieuw opvragen bij juf An. Indien u nog hulp nodig hebt, steeds welkom op ons secretariaat. Schaatsen lagere school Joepie! Wij gaan weer schaatsen! Dit al op donderdag 21 januari (foutje op de kalender, daar staat donderdag 28 januari) Een apart briefje om in te schrijven met kostprijs en afspraken volgt later nog. Naschoolse studie Elke dinsdag- en elke donderdagavond organiseren wij naschoolse studie van 16u tot 16u30. Na de kerstvakantie kunnen ook de kinderen uit het 4 de leerjaar deelnemen, dit samen met de leerlingen van 5 en 6. Juf Annick en Juf Els bieden studiebegeleiding aan. Schrijf je in bij de juf van je klas.

12 Datums op een rijtje Maandag 4 januari: Gelukkig Nieuwjaar iedereen! Instapdag voor nieuwe peuters van 2 jaar en 6 maanden: welkom in de klas van juf Jasmine Dinsdag 5 januari: zwemmen 1 en 6 Dinsdag 12 januari: zwemmen 1 en 6 Dinsdag 19 januari: zwemmen 1 en 6 Donderdag 21 januari: schaatsen lagere school Vrijdag 22 januari: vergadering kinderparlement Maandag 25 januari: zwemmen K3 + besteldag februari + toneel 456 Dinsdag 26 januari: zwemmen 1 en 6 + infoavond bosklassen voor 5 en 6 Donderdag 28 januari: kijkdag in de eerste kleuterklas, tussen 9 en 12u, voor nieuwe peuters en hun ouders en onze beste wensen voor een schitterend Kennen jullie onze facebook-pagina al? Zoek BS Kameleon!

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 19 december 2014 Onze kleinste kapoenen bezoeken tuincentrum Pelckmans De kindjes van de eerste kleuterklas van juf Jasmine leerden over het thema kerst. Hun allereerste

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 23 december 2016 Peuterklas Sinterklaasbezoek op school Op 6 december 2016 vond het Sinterklaasfeest plaats. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kwamen op bezoek! Onze kleuters

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 30 januari 2015 Fladder fladder in K1 De kleutertjes van juf Jasmine knutselden tijdens de vogel-tel-week deze kleurrijke vogeltjes en zorgden ook voor overheerlijk vogelvoer

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon. Vrijdag 2 oktober 2015. Verkeersles in de eerste kleuterklas

BABBELBOX. Van BS Kameleon. Vrijdag 2 oktober 2015. Verkeersles in de eerste kleuterklas BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 2 oktober 2015 Verkeersles in de eerste kleuterklas Onze kleuters hebben hun eerste uitstapje van het schooljaar gemaakt! Zie je zie je zie je dat? Wit en zwart een zebrapad!?

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 30 oktober 2015 Herfst! Onze kindjes van de eerste kleuterklas genoten deze maand nog van een heerlijke herfstwandeling in onze schooltuin. Na al dat werken en spelen

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 28 februari 2014 MOS Kamiel openluchtklas Zaterdag 22 februari 2014 is de start gemaakt. Enkele enthousiaste leerlingen, ouders en leerkrachten werkten samen met 2 medewerkers

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 april 2016 Peuters Na de paasvakantie mochten wij 6 nieuwe peutertjes verwelkomen in ons klasje! Welkom nieuwe vriendjes! Wij vinden het superleuk dat jullie komen

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 november 2013 Wetenschapsdag Op dinsdag 19 november ging het zesde leerjaar op wetenschapsdag naar KA Boomgaardplein en Zenit. We begonnen met het bakken van overheerlijke

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 26 februari 2016 Nieuwe peuterklas Door de groei van onze eerste kleuterklas, werken we voortaan in 2 vaste groepen. Sinds vorige week maandag komt juf Kim het kleuterteam

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 27 november 2015 Voorlezen in de 1 ste kleuterklas De hele school genoot deze week van verschillende heerlijke voorleesmomenten. Zo ook de kindjes van de eerste kleuterklas.

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: juni

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

HORIZONTAAL. Voorwoord juf Esther GENIET VAN JE VAKANTIE! OP TIJD! De school start s morgens om 08u35. WEBSITE. PASEN APRIL 2019

HORIZONTAAL. Voorwoord juf Esther GENIET VAN JE VAKANTIE! OP TIJD! De school start s morgens om 08u35. WEBSITE.   PASEN APRIL 2019 PASEN APRIL 2019 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Wat vliegt de tijd! Het is alweer begin april en LEVEN DE LENTE! Ik denk spontaan aan volgende dingen : een voorjaarszonnetje,

Nadere informatie

Maandplanning december 2018

Maandplanning december 2018 Maandplanning december 2018 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Een hart vol warmte! Extra maandpunt: Activiteitenkalender kleuters - Maandag 3 december: - Juf Krista: Hij komt, Hij komt, die lieve, goede

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 mei 2015 De boerderij Twee weken leerden onze kleinste kleuters alles over de koe, het paard, het varken, de geitjes en nog zoveel andere dieren. Als kers op de taart

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Oproep voor kosteloos materiaal Ik heb in onze berging gemerkt dat onze

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juf Greta en Juf Marian. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1. www.mmibasisschool.be. info@mmibasisschool.

Nieuwsbrief. Juf Greta en Juf Marian. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1. www.mmibasisschool.be. info@mmibasisschool. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1 Nieuwsbrief MMI-basisschool Handzamestraat 14 www.mmibasisschool.be info@mmibasisschool.be Beste ouders, beste leerlingen, Zie hier onze tweede nieuwsbrief

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 13 september 2013 De eerste babbelbox! Hij is er weer onze eerste babbelbox van het nieuwe schooljaar. Via deze tweewekelijkse nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Kerstvakantie. Instapdata nieuwe kleuters. Pedagogische studiedag. Rapport 3. Carnavalforum. Basisschool van het GO! Menen Ontvoogdingsstraat 32

Kerstvakantie. Instapdata nieuwe kleuters. Pedagogische studiedag. Rapport 3. Carnavalforum. Basisschool van het GO! Menen Ontvoogdingsstraat 32 Basisschool van het GO! Menen Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 bs.menen@g-o.be Leefschool Kameleon december 2012 Kerstvakantie van zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari 2013 Beste

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 2 december 2016 Peuterklas: Sprookje: Goudlokje en de drie beren De afgelopen 2 weken werkten we rond het sprookje: Goudlokje en de drie beren, naar aanleiding van het

Nadere informatie

OUDERS Schaatsen! AUB! Mag ik Carinaa

OUDERS Schaatsen! AUB! Mag ik Carinaa NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2012-2013 http://www. leefschooldezonnewijzer.be/ MAILL TO: BS.KIELDRECHT@RR AGO.BE POORT SLUITEN AUB! Voor de veiligheid van onze kinderen, vraag ik met aandrang om er steeds

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

december 16 En wist je dat Leander ( LO5) ook jarig was in november? Namelijk de 15 e. Belangrijke data januari 17:

december 16 En wist je dat Leander ( LO5) ook jarig was in november? Namelijk de 15 e. Belangrijke data januari 17: Schoolkrant Agenda: december 16 Jarigen van de maand december: 2: Ismaïl 7: Mattia( KO3) 11: Ghislaine 14: Thieme en Ynse ( LO2) 15: Aulii ( KO2) 18: Thijs ( LO5) 22: Yana ( LO2) 23: Janneke ( LO3) 25:

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht?

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.5 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? Denk niet wit. Denk niet zwart. Denk niet zwart-wit

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2015-2016 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

Nota, maandag 20 december 10

Nota, maandag 20 december 10 Nota, maandag 20 december 10 1)- Data om niet te vergeten Dinsdag 21 december: kinderen van het lager onderwijs gaan schaatsen i.p.v.zwemmen! Gelieve handschoenen, dikke kousen, muts en sjaal mee te geven

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 15 december 2014 tot vrijdag 19 december 2014 Aan iedereen alvast een fantastisch eindejaar gewenst en een leuk, gezond en schitterend 2015!! Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag:

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag: Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels Maandag: We begonnen onze maandag zoals gewoonlijk in het forum. Een leuk begin van de

Nadere informatie

Schooljaar NOVEMBER & DECEMBER

Schooljaar NOVEMBER & DECEMBER Schooljaar 2014-2015 NOVEMBER & DECEMBER Beste ouders, November en december zijn naar traditie drukke maanden op school. We leefden toe naar de komst van Sint en zijn Pieten. We moeten natuurlijk leuke

Nadere informatie

De lieveheersbeestjes en de bijtjes

De lieveheersbeestjes en de bijtjes NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E De lieveheersbeestjes en de bijtjes Ons weekje verkeer is weer voorbijgevlogen.

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

t Klavernest

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 22 2019 Fiscale attesten Indien je in 2018 een schoolrekening betaalde met een bedrag voor middagtoezicht

Nadere informatie

Schoolkrant. Planning: Jarigen van de week: Week 14 Vrijdag 13 december 2013. Agenda:

Schoolkrant. Planning: Jarigen van de week: Week 14 Vrijdag 13 december 2013. Agenda: Week 14 Vrijdag 13 december 2013 Agenda: Schoolkrant Planning: Maandag 16-12: L 3+4: Schaatsen Dinsdag 17-12: geen extra activiteiten voorzien Woensdag 18-12: geen extra activiteiten voorzien Donderdag

Nadere informatie

Weeknieuws. 1. Iedereen sociaal evenw(v)aardig! 2. Onze kinderverzorgster(s) N R 1 5. In dit nummer:

Weeknieuws. 1. Iedereen sociaal evenw(v)aardig! 2. Onze kinderverzorgster(s) N R 1 5. In dit nummer: N R 1 5 Weeknieuws S C H O O L J A A R 2 0 1 7 2 0 1 8 D E C E M B E R In dit nummer: 1. Iedereen sociaal 2. Onze kinderverzorgsters 3. Rommel in K1A 4. Verrassing voor KS 5. Verloren voorwerpen 6. E-mailadressen

Nadere informatie

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten.

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten. INFO 8 21 december 2012 belangrijke data voor de komende periode ma 24 dec 2012 t/m vr 4 jan 2013 kerstvakantie groep 1 t/m 8 vrij 25 jan. en 1 feb. en 8 feb. schoolschaatsen groep 3 t/m 8 wo 23 jan. voorleesontbijt

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 7 december tot vrijdag 11 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Deze week brengen we de kerstsfeer in de klas en zorgen we samen voor warmte en gezelligheid.

Nadere informatie

babbelbox tweeëntwintig december tweeduizendzeventien Prettige feestdagen vanwege het ganse Kameleon-team

babbelbox tweeëntwintig december tweeduizendzeventien Prettige feestdagen vanwege het ganse Kameleon-team Basisschool Kameleon babbelbox tweeëntwintig december tweeduizendzeventien Prettige feestdagen vanwege het ganse Kameleon-team eendjesklas Alles schittert: Kerstmis vieren, boom versieren Tijdens de 2

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Week van 7 december tot 11 december 2015

Week van 7 december tot 11 december 2015 Week van 7 december tot 11 december 2015 Project: Kerst/Nieuwjaar Maandag: Het werd vandaag een dansforum met verschillende dansen: twee volksdansen, het standbeeld van kapitein Winokio en de schooldans

Nadere informatie

7-11 november 2016 / 33 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

7-11 november 2016 / 33 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 10 / 7-11 november 2016 / 33 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 pannenkoeken

Nadere informatie

t GraGo tje juni 2018

t GraGo tje juni 2018 t GraGo tje juni 2018 Kleuterschool Grammene Grijsbulckstraat 3 051 63 64 17 Lagere school Gottem Ardense Jagersstraat 6 051 63 51 47 www.wongrago.be directie@wongrago.be PEUTER- & EERSTE KLEUTERKLAS Dieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Week 4-8 november: thema herfst

Week 4-8 november: thema herfst Week 4-8 november: thema herfst We leerden deze week over de herfst. We deden een natuurwandeling in het domein van de school en verzamelden veel herfstmateriaal. Daarmee konden we onze experimenteerbak

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 18 december tot vrijdag 22 december 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe

Nadere informatie

Van 9 december tot 13 december 2013. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 9 december tot 13 december 2013. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 9 december tot 13 december 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Mooi versierde kerstbomen, kerstballen die schitteren, lichtjes die fonkelen, De hoogste

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 8 tot en met 12 november 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Ons weekje vakantie zit erop. Hopelijk hebben jullie er een beetje van genoten. We starten

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Kalender. Extra editie schoolfeest Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012

Kalender. Extra editie schoolfeest Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest Leefschool

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 9 november tot vrijdag 13 november Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Na een weekje vakantie zijn we er terug en wat zal het spannend zijn deze week

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 4/03 ; uitreiking van de journalistenwedstrijd

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

AGENDA MENU MENU DEADLINES DEADLINES E D I T O R I A A L. Leefschoolnieuws van de directie

AGENDA MENU MENU DEADLINES DEADLINES E D I T O R I A A L. Leefschoolnieuws van de directie 23 e jaargang nummer 28/ 27 april 2018 redactie: Els 3 E D I T O R I A A L Alweer een boeiende week voorbij: leefgroep 5 maakte een reis door de tijd, de moestuin ligt er weer pico bello bij dankzij leefgroep

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Maandplanning december 2017

Maandplanning december 2017 Maandplanning december 2017 Jaarthema: Op zoek naar schatten! Maandpunt: Ook mijn mening telt! Activiteitenkalender kleuters Maandag 04 december Juf Krista : Hij komt, hij komt, die Lieve goede Sint Thema

Nadere informatie

Leefschool Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag 9 februari tot en met zondag 17 februari

Leefschool Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag 9 februari tot en met zondag 17 februari Basisschool van het GO! Menen Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 kameleon.team@g-o.be Leefschool Kameleon Krokusvakantie van zaterdag 9 februari tot en met zondag 17 februari Instapdata nieuwe

Nadere informatie

Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid!

Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid! en n stukje van 35 23/05 10/06/ 16 FORUM OP MAANDAG Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid! OVER ONS PROJECT We werken verder aan onze goochelhoeden.

Nadere informatie

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes:

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes: Weeknieuws week 50 Peutercollege weetjes: - We hebben een nieuwe collega in onze invalpool. Haar naam is Albertina dos Santos en we zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. - Heeft u al aan de leidster

Nadere informatie

KAAIKRANT Februari 2017

KAAIKRANT Februari 2017 Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Deinze Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@olvdeinze.be Website: www.olvdeinze.be KAAIKRANT Februari 2017 EETFESTIJN 5 februari

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Smiskenskrant 3. Smiskenskrant 3. Nieuws van juf Dominique. Smiskenskrant 3. Beste ouder(s),

Smiskenskrant 3. Smiskenskrant 3. Nieuws van juf Dominique. Smiskenskrant 3. Beste ouder(s), G E M E E N T E L I J K E B A S I S S C H O O L G I E R L E Smiskenskrant 3 Smiskenskrant 3 30 november 2017 Nieuws van juf Dominique Beste ouder(s), Zoals jullie reeds te horen kregen, staat er voor onze

Nadere informatie

Curieuzeneuze krantje

Curieuzeneuze krantje SCHOOLKRANT basisschool Sint-Lucia Jaargang 1, nr. 1 oktober 2017 Curieuzeneuze krantje Dag beste lezer(es), Wij stellen U vandaag zeer trots de eerste editie van onze schoolkrant Het Curieuzeneuze krantje

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij - Schoolzwemkampioenschappen - Hulp gezocht - Thema Reuzen en Kabouters bij de peuteropvang - Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

oudercomité NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 soep Ontbijt Paasbrunch wafelverkoop KERSTHAPPENING Midzomerhappening Bedankt Schooljaar WENSEN

oudercomité NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 soep Ontbijt Paasbrunch wafelverkoop KERSTHAPPENING Midzomerhappening Bedankt Schooljaar WENSEN G.B.S.-DE VLIEGER Mgr. Heylenstraat 22 2460 KASTERLEE Tel.014/85.00.67 Tel/Fax secretariaat 014/84.26.34 E-mail: woutersv@gbsdevlieger.be Website: www.gbsdevlieger.be Schooljaar 2018-2019 soep Ontbijt

Nadere informatie

Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas

Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas - we onze brief voor sinterklaas afwerkten? - we nog heel wat van onze knutselwerkjes afwerkten? - we konden dansen op sinterklaasliedjes?

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein!

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein! t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: februari

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 25 maart 2016 Pasen in de peuterklas Als voorbereiding op de komst van de paashaas verstopte de juf eitjes in de klas. Wij hielden onze oogjes toe en konden nadien samen

Nadere informatie

Week van 1 tot 4 september 2015

Week van 1 tot 4 september 2015 Week van 1 tot 4 september 2015 Project: eerste schoolweek Maandag: Genieten van de laatste vakantiedag Dinsdag: Eindelijk was het weer zover! 1 september... Na het invullen van de maaltijden trokken we

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari

Inlichtingenblaadje januari Inlichtingenblaadje januari Stedelijke Basisschool Staakte VOORWOORD Voor hele bijzondere mensen vele fijne wensen. Een goede gezondheid en bergen van geluk voorzien van veel gezelligheid een heel jaar

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie