Stempelworkshops event 2012 met weinig stempels veel techniek ISBN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stempelworkshops event 2012 met weinig stempels veel techniek ISBN"

Transcriptie

1 Pagina 10 en 11 Workshop 3 Transferen op stof Stap 1 Stempel met Colorbox Chalk dark Brown inkt de boom op transferpapier (Action). Stempel hem zo dat de stam helemaal links wordt afgestempeld en de voet van de stam helemaal onderaan. Stempel hierover heen met Disstress Worn lipstick inkt diverse keren de bloemen in de boom en met Colorbox chalk olive pastel inkt de blaadjes. Stempel onderop nog een hoopje afgevallen bladeren. Stap 2 Knip de afbeelding uit, overtollige takjes en bloemen kun je hierbij ook afknippen. Stap 3 Leg het stempelwerk ondersteboven op het stoffen zakje. Bedek het met bakpapier en strijk het gedurende 60 sec. met de strijkbout op de stand katoen. Let op! Geen stoomstrijkijzer maar zo n ouderwetse strijkbout! Het bakpapier is om het plakken tegen te gaan, want je smelt het filmlaagje. Laat het even afkoelen en haal voorzichtig het schutvel eraf (en mocht het niet goed loslaten dan even opnieuw verhitten). Stap 4 Neem zo n 40 cm touw en rijg dit rechts boven (ong. 2 cm van de bovenkant) door de stof. Zoek het midden van de draad en knoop het vast. Rijg met een naald beide draden naar de linkerkant van het zakje. Stempel de tekst met de bruine inkt op een roze kaartje en stempel met groene inkt de blaadjes. Pons rechts de randjes rond en knip aan de andere kant de hoekjes af (labelvorm). Spons de randen met bruin, pons er een gaatje in en bevestig er een lintje aan. Stap 5 Knoop met het lintje het label vast aan het touwtje en trek de touwtjes aan. Probeer dit transferen maar eens uit en kijk waar je uitkomt. Veel succes en veel plezier! Grietje Zijlstra

2 Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 en 21 Naaimandje Zoals Grietje laat zien kun je heel veel transferen. Kijk naar de zijkanten van het naaimandje, de bodem, het speldenkussen en het brede lint. Deze stoffen mandjes zijn kant en klaar te koop. Nodig: - stof: pitjeskatoen ecru, stoffen mandje kunje kant en klaar kopen. (deze is zelf gemaatk) - cardstock ecru (Jen Compen) - inkt: Colorbox chalk Dark brown; Adirondack Pool; Distress Antique linen. - transfer papier voor donkere en lichte stoffen: Action. - stempels: ARTSpecially Couture sheet 2011; Katzelkraft KTZ14 couture; Eline's huis EC0131; Stampers Anonymous U4-1043, X1-1097; Hampton art photo background; Tim Holtz Adverts cms 101; Oxford Impression knopenkaartje; Inkadinkado ornament met franse lelie. - klosjes garen, stans:frame no van Go Kreate, lintjes, strijkbout, knopen, kant, strijkbout Mandje: Knip uit het transfer papier voor donkere stoffen het vierkant op de juiste grootte voor de bodem van het mandje. Kleur dit met Pool en Antique linnen. Dit kan door sponsen, maar omdat het papier direct de inkt opneemt heb ik het gedaan door met een spons de stempel photo background te beïnkten en dat meerdere malen afgestempeld. Dan worden de kleuren iets subtieler. Stempel hierover heen met bruin in het midden X designer patroon collage. Langs de rand het schulpje van ARTSpecially en vul de leegte op met de swirl, stitch en spelden. Breng nog even wat extra Pool aan op het mantelpakje. Haal het schutvel van de transfer en leg het met de afbeelding naar boven op de bodem van het mandje. Bedek het met bakpapier en strijk het 60 sec. op de stand katoen. Laat afkoelen en haal het bakpapier eraf. Stempel voor de zijschotten 4x op transferpapier voor lichte stof: Met Pool de achtergrond piket U4-1043, knip op maat en stempel hierover het naaigerij en klosjes en swils met bruin. Rond de hoekjes af en spons de randen met Pool (je werkt in spiegelbeeld).

3 Leg dit met de afbeelding op de kop op de stof en strijk het met schutvel (en bakpapier) op de stof gedurende 60 sec. op katoenstand. Laat afkoelen en haal het schutvel er voorzichtig af. Speldenkussen: Stempel met bruin de collage van naaispulletjes ( KTZ14) op transferpapier voor lichte stoffen. Spons de binnenkant met Pool. Knip rondom uit, strijk het (zie voorgaande) op stof. Naai hierop een stuk stof in het vierkant (naai gelijk een lintje lusje mee) maar laat een stukje open. Keer het en vul het kussen. Naai tenslotte met de hand het verder dicht. Innaai labels: Scheur een reep stof, breder dan het label (Tim Holtz). Spons het transfer voor donkere stof met Pool. Stempel hierop met bruin het label van Tim Holtz. Doe dit meerdere malen en strijk dit op de stof (zie voorgaande voor donkere stoffen). Rol op en strik er een lintje omheen. Klosjes: Spons ecru kleurig papier met Pool, stempel hierop de spoolrondjes van Eline's huis. Knip uit en plak op de klosjes. Knopenkaartje: Stempel met bruin het knopenkaartje (Oxford Impressions), spons met Pool. Knip uit en naai er echte knopen op. Labels voor aan de kleding: Stans uit ecru cardstock de labels, spons in het midden een beetje Pool, en stempel het label (Tim Holz) erop, daar boven handmade van Eine's en de swils (ARTSpecially) rondom. Spons de randen met bruin. Maak een gaatje, en bevestig er een touwtje aan. Kant kaartje: Knip uit ecru cardstock de ouderwetse vorm van een draadkaartje. Stempel hierop met bruin het element van Inkadinkado. Spons de randen. Rol hier kant om. Nog een oud meetlint in de goede kleur erbij en het mandje is gevuld.

4 Pagina 22 en 23 Het Tikkende Hart Een oud uurwerk met bekisting een nieuw leven geven. De radertjes niet weggooien maar een nieuw plaatsje geven. En dusdanig dat het er toch heel oud en versleten uit blijft zien. Ga ook eens transferen. Nodig: Transferpapier voor lichte en donkere stof, Action Stempels: ARTSpecially: Hart met radertjes, tekst: heart made Inkt: Vivid lemon ice; Staz-on mustard; Distress wild honey, rusty hinge; Colorbox chalk dark brown. Stof: pitjeskatoen ecru verder: oud uurwerk met bekisting, MDF, Hout, spijkers, hamer, zaag, boortjes, bruin kant, houten kralen, stevig draad, dun ijzerdraad. Strijkbout Stempel met bruin het hart op het transfer papier voor lichte stof. Spons het in met de overige inkten. Knip het hart uit en leg het met de afbeelding naar beneden op de stof, en leg hierop een stuk bakpapier. Strijk het op de stof gedurende 60 sec. met de strijkbout op de stand katoen. Laat het afkoelen en trek voorzichtig het schutvel eraf. Naai het stuk stof op een ander stuk stof. Naai hierbij langs het hart, maar laat een stukje open. Stop door dit stukje vulmateriaal zodat het hart opbolt, naai het daarna helemaal dicht. Sloop het uurwerk en al zijn radertjes, maar laat het kistje heel. Zaag een stuk MDF passend in het kistje. Bevestig houten balkjes in het kistje waar de achterwand tegen aan komt (het werk moet iets naar voren geplaatst, anders ligt het te diep in het kistje.) Maak nu het plan waar de radertjes komen moeten en geef dit aan op het MDF plaatje. Boor gaatjes op die plekken ter grootte van de stijltjes van de radertjes. Span het stof met hart om het MDF. Sla een spijker door het hart met daaraan vast de wijzers van de klok. Sla de spijltjes van de radertjes door de stof in het MDF vast. Zit er geen spijl aan dan het radertje met dun ijzerdraad vastzetten. (evt de wijzers ook nog op hun plek houden met ijzerdraad). Stempel op transfer voor donkere stof de tekst met bruin, en spons het lichtjes met wild honey. Knip uit en spons de randen. Haal het schutvel erachter weg, en leg het op de stof (afbeelding naar boven). Bedek het met bakpapier en strijk het erop.

5 Zet het MDF plaatje met hart terug in het kistje en spijker er een paar houten kralen onder als pootjes. Plak tenslotte kant rond de voorkant. Pagina 24 en 25 hugs & kisses Krijg je het al een beetje in de vingers? Zo n hartje maak je met plezier en geef je met een warm hart aan een speciaal persoon. Home made = extra speciaal. Stoffen hart nodig: - stof: pitjes katoen ecru - stempels: hart: JB010-6 van Stampingback lace: TM215 Lace duo van B-Line tekst: love struck sheetje van Making Memories hart klein: Punch Love van Fiskars - inkt: Adirondack shell pink; Staz-on Blackcherry; India Ink Black - tranferpapier voor donkere en lichte stof, Action - Verder: lintje, kant, vulling, knopen, roosje, strijkbout Stempel het kant met zwart op transfer papier voor lichte stof, en knip uit. Breng op een ander stuk transferpapier roze aan rechtstreeks met het stempelkussen, stempel hierover met rood het hart, en knip uit. Strijk eerst het hart en daarna het kant op de stof (dek wel alles af met bakpapier ). Transferpapier voor lichte stof strijk je omgekeerd op de stof, dus met de afbeelding naar beneden. Hierover heen komt eerst een stuk bakpapier tegen het plakken. Strijk dit 60 sec. op de stand katoen. Laat afkoelen, en trek daarna het schutvel er voorzichtig af. Naai over het kant een stukje lint. Stempel op het transferpapier voor donkere stof het binnenste hart met roze. Stempel hierover heen de buitenrand met rood en binnen in de tekst met zwart, en knip dit uit. Haal het schutvel van het transferpapier eraf en leg het met de afbeelding naar boven op een stukje stof. Bedek dit met bakpapier en strijk het in 60 sec. katoenstand vast. Laat het afkoelen en verwijder het bakpapier. Knip het met een randje uit en naai het op het grote hart. Teken met een potlood een lijn 2 cm vanuit de buitenrand van het grote hart. Naai hierop het kant (leg het naar binnengericht neer).

6 Leg nog een stuk stof op het hart en naai over de stiklijn van het kant. Laat een stukje open. Knip dit met een rand van 0,5 cm uit en knip inkepingen (tegen het trekken van de stof). Keer het en vul het hart met een vulling. Naai met de hand het laatste stukje dicht. Naai voor de sier wat knoopje erop, en bevestig boven een lintje met een roosje. ATC blokje met vlinder Altijd praktisch en toch persoonlijk. Een ATC blokje, home made met oog voor details. Natuurlijk thuis zelf te maken met de praktische download via onze site Nodig: - inkt: colorbox chalk lime pastel, yellow citrus, blue lagoon; Memento zwart - stempel: crafty individuals CI atc blokje met plaklaag, Jen Compen - stof katoen ecru kleurig grof geweven - transferpapier voor donkere stof: Action - Verder: lintje, hotfix, stickles, post-it, wattenstokje, sponsje, draad groen, strijkbout. Stempel met zwart de stempel af op transferpapier en knip uit. Doe dit meteen ook op post-it. Knip de klok, vlinder en bloem uit de post-it en plak ze op de stempelafdruk. Spons de stempel afdruk in met de 3 kleuren colorbox chalk. Haal de post-it stukjes eraf en spons die gedeelten in mbv. een wattenstokje. Haal het schutvel van het transferpapier en leg het op de stof, denk hierbij aan de draadrichting van de stof. Leg het bakpapier er boven op. Strijk het op hoge stand (katoen) op de stof (60 sec.). Laat afkoelen en trek het bakpapier er af. Stempel nog 2x de vlinder en kleur in. Knip uit en strijk het op stof (beide zijden). Denk daarbij ook om aan beide kanten het bakpapier erop te leggen (anders plakt het op je strijkplak vast door de hitte). Naai het lijfje van de vlinder vast met garen op de grote stempelafdruk, naai gelijk ook de voelsprieten. Duw de vleugels iets omhoog ( 3D-effect). Leg het stuk stof nu op het boekje en bepaal de bovenkant. Trek hier in het midden enkele draden uit de stof en weef er het lintje door met een strikje. Lijm de stof op het atc blokje en knip de stof ruim uit. Trek de buitenste draden van de stof eruit voor een rafelige rand. Versier het tenslotte met hotfix en stickles (op de vleugels).

Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof

Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 en 21 Naaimandje Zoals Grietje laat zien kun je heel veel transferen. Kijk naar de zijkanten van het

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244 Workshop 3 Workshop Maak je eigen Bottlecap in een mooie boekenlegger Pagina 16 Boekenlegger For You - snel en simpel bottlecap met seal en een grote paperclip inkt: versafine zwart stempel: wildrosestudio:

Nadere informatie

Workshop werken met glas en kopertape

Workshop werken met glas en kopertape Workshop werken met glas en kopertape Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Algemene benodigdheden: stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon microscoop glaasjes 1 x 3 inch = 26x76 mm. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch Workshop Stempelliniaal Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders Original Dutch Stempel op wit papier de inchies (molen, klompjes en de 2 achtergrondstempeltjes) met Versafine majestic

Nadere informatie

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Angelika Altzemer Tegelwijsheid Stempel op wit cardstock

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #8

ARTSpecially for You magazine #8 Love - dubbele kaart van 12,5 x 12,5 cm - ecolinepapier, gemaakt met Cuttlebug en waxpapier (techniek 3) - cremekleurig papier - restje papier in bijpassende kleur - vierkant houtje, gekleurd met mini-mister

Nadere informatie

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Door Mariska Stam en Grietje Zijlstra Algemene aanpak: 1e deel: Breng inkt aan op de tag. Doe dit door rechtstreks met je inktpad over de tag te vegen. Droog

Nadere informatie

ART Freakin people person (boekje) ART

ART Freakin people person (boekje) ART Hier de beschrijving van de bezonder vrolijke kaartjes van Nellie van Leeuwen gemaakt met de techniek zoals beschreven in ARTSpecially magazine #14 op pagina 56 en 57. Nellie laat zien wat Dylussions sprayinkt

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Live Inspired, formaat 13 x 16 cm. Anne Swinkels Materialen: stempels: cirkel Paperback studios, tekst

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN Workshop 6 Werken met Panpastels en templates Pagina 40 Speel alsof er geen winnaars zijn Neem een witte kaart van 15 x 10 cm. Spons het geheel met Panpastel licht blauw, neem een template en spons hier

Nadere informatie

Workshop met o.a. Perfect pearls

Workshop met o.a. Perfect pearls Workshop met o.a. Perfect pearls Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen, Anne Swinkels, Audrey Meijs en Karin Koppen Algemene aanpak: Spons de grootste witte tag helemaal met Adirondack stream, gebruik

Nadere informatie

Speldenkussen van zeshoekjes

Speldenkussen van zeshoekjes Speldenkussen van zeshoekjes Deze speldenkussentjes zijn gemaakt van 14 zeshoekjes en 6 vierkantjes. Techniek: Engels Patchwork Voor beginners Nodig: Wat restjes stof in leuke bij elkaar passende kleurtjes.

Nadere informatie

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen Workshop Stempelen op zelfhardende klei Door Eefke Moes en Geralda Jansen Draai in je handen een bolletje van zelfhardende klei (bijvoorbeeld darwi classic of efaplast classic van eberhard faber). Rol

Nadere informatie

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af.

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het kastje van vorige week verder af. Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af. Het kastje was al bijna klaar, maar zelf heb ik er nog een en ander

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #7

ARTSpecially for You magazine #7 Boekjes, doosjes en foedraaltjes Pagina 24 en 25 Door Geralda Jansen en Hermine Koster Benodigdheden voor de twee verschillende setjes en het boekje: Setje voor een doosje, een foedraal en een boekje,

Nadere informatie

Grijze konijnenset TEKST MARIETA VAN DRIEL BEELD STUDIO 5982 STYLING MIRJAM KNOTS

Grijze konijnenset TEKST MARIETA VAN DRIEL BEELD STUDIO 5982 STYLING MIRJAM KNOTS Grijze konijnenset romper ( 3,60 hema.nl) mutsje ( 3 hema.nl) slofjes ( 3 hema.nl) 1 vel strijkvelours (20x 25 cm, 2,95 vanmarieke.nl) strijkijzer wit bakpapier (bruin geeft af) Aan de slag Was de babykleding.

Nadere informatie

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering Instructies Dit heb je nodig: Totally Me!- naaimachine 2 stukjes stof (11,4 cm x 33 cm) 1 stukje zelfhechtende voering 6,4 cm dun elastiek 1 gekleurde knoop Schaar Spelden De patronen staan op de laatste

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #4

ARTSpecially for You magazine #4 Een stempel, vele voorbeelden Pagina 4 en 5 Door diverse artiesten Art celebrate Door Mariska Stam Begin met een fel stukje rode kaartkarton en druk de stempel celebrate af met versamark. Embos dit met

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal Dit E-book is in stand gekomen met input van Wilt u een workshop organiseren in omgeving Groningen? Kijk dan op www.artak.nl Werkbeschrijving

Nadere informatie

My Travelbook, deel 3

My Travelbook, deel 3 My Travelbook, deel 3 Goedemorgen! Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd om verder te gaan met The Travelbook. We maken vandaag de kaft af! Leg de drie delen naast elkaar en check of je nog meer

Nadere informatie

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

A Christmas Carol. Hallo allemaal, A Christmas Carol Hallo allemaal, Vandaag alweer het een na laatste deel van The Christmas Carrousel. We gaan aan de slag met het boekje dat in de Carrousel past en wat je zelf kunt vullen met foto's over

Nadere informatie

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Workshop 1 Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Spuit een blanco tag nat met water en kleur delen van deze natte tag met Distress stain kleur Barn Door. Kleur

Nadere informatie

Workshop acrylverf en medium

Workshop acrylverf en medium Workshop acrylverf en medium Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Algemene benodigdheden: craftsheet Water spritser keukensponsjes baby lotiondoekjes stempel reiniger voor permanent

Nadere informatie

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar "Dreamtime!" deel 5 Vandaag alweer de 5e week van de online workshop "Dreamtime!" We gaan het laatje vullen... en we maken de flesje klaar om in het kastje te gaan stan pronken. In het pakket zit een pakketje

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

"Dreamtime!", deel 3

Dreamtime!, deel 3 "Dreamtime", deel 3 Vandaag gaan we het kastje bekleden Alle designpapier en embellishments komen op hun plek. Als je een pakket hebt, zit het designpapier er al op maat in. Ook de bloemen en alles wat

Nadere informatie

Huisje boompje. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas. voor de babykamer

Huisje boompje. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas. voor de babykamer Huisje boompje Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas voor de babykamer 102 beestje CREATI EF Baby op komst in de familie? Creatieve vingers gaan dan bijzonder hevig jeuken. Want niets is leuker

Nadere informatie

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS The Collection DECOUPAGE SHEETS Snoesjes Kaarten gem aakt door Wybrich van der Roest http://wybrichspapercards.blogspot.com vouw aan de bovenkant. Rond alle hoeken van de kaart af. Snijd dessinpapier van

Nadere informatie

Oh, kom er eens kijken... van :

Oh, kom er eens kijken... van : Oh, kom er eens kijken... van : http://kneutsel.blogspot.nl Ik heb een haakpatroon gemaakt voor een Sinterklaasje! Dit is de eerste keer dat ik zelf een haakpatroon heb geschreven en dat kostte me toch

Nadere informatie

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1 S Frühling Spring stamping stempeln DC Magazine Spring Laat je meenemen in de betoverende wereld van inkt, papier en natuurlijk deze prachtige stempels. Geef een zelfgemaakt mapje weg met een paar chocolaatjes.

Nadere informatie

Workshop Stempelen op krijtverf. Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam

Workshop Stempelen op krijtverf. Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Workshop Stempelen op krijtverf Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Grietje Zijlstra Wooden shoes Benodigheden: Plaatje (zie P.S. als je dit plaatje

Nadere informatie

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Bedankt Bedankt voor het aanschaffen van deze workshop. Dit Family album is per pagina beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je

Nadere informatie

Petra van Dam juni 2014

Petra van Dam juni 2014 Petra van Dam juni 2014 Algemene werkwijze: De maten in cm zijn zo aangegeven: je leest eerst de hoogte en dan de breedte. Dus staat er 10x5cm, dan is het 10cm hoog en 5cm breed. Kantjes worden vastgepakt

Nadere informatie

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace Happy Easter Ca. 28 x 35 cm Benodigdheden: - 27 x 22 cm witte stof1 voor de achtergrond - 12 x 27 cm witte stof2 voor de achtergrond - 10 x 110 cm roze voor de tussenbiezen en de afwerkbiezen - 20 x 15

Nadere informatie

Patroon Een bijzonder mooie tas

Patroon Een bijzonder mooie tas Patroon Een bijzonder mooie tas Ik heb deze tas gemaakt met een combinatie van Kimara van Adriafil en Catania. Van de Kimara had ik 5 bollen nodig, van de Catania 4 bollen. Verder gebruikte ik 4 ringen

Nadere informatie

Cute Kitty-Cat Sock Doll. Tutorial

Cute Kitty-Cat Sock Doll. Tutorial Cute Kitty-Cat Sock Doll Tutorial Bij het maken van dit sokpopje heb ik me laten inspireren door de tutorial van de sok pop schaapjes van Craftpassion: http://www.craftpassion.com/2015/02/sew-sock-sheep.html

Nadere informatie

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard,

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard, Jingle All The Way! Vandaag alweer deel drie van The Christmas Carrousel! De "basis" van de Carrousel is klaar en we gaan nu beginnen met het afwerken van de "vakken" in de Carrousel. Vandaag het kastje

Nadere informatie

Versierd lichtje. ! 1!

Versierd lichtje. !  1! Versierd lichtje Verlicht de donkere dagen voor kerst met een Versierd lichtje : een lichtje met een vilten boom, een bal en een slinger. Met een klein beetje voorbereiding is Versierd lichtje ook heel

Nadere informatie

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Klein prinsesje Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Materiaal Prinses Pink. Prinses Blue. Prinses Yellow - Huidskleur. - Huidskleur. - Huidskleur - Licht roze. - licht

Nadere informatie

en de achterzijde van de la zijn bijna gelijk... maar toch niet helemaal. Zet er met potlood op welke wat is zodat je je niet kunt vergissen.

en de achterzijde van de la zijn bijna gelijk... maar toch niet helemaal. Zet er met potlood op welke wat is zodat je je niet kunt vergissen. "Dreamtime" deel 2 Goedemorgen allemaal, Vandaag het tweede deel van de online workshop "Dreamtime" Vorige week hebben we het kastje in elkaar gezet en vandaag gaan we het laatje maken dat erin past. Als

Nadere informatie

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black.

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Kleur in met Lyra krijtjes. Neem een Versamark marker en stippel het binnenste

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 5

Home Sweet Home! Deel 5 Home Sweet Home Deel 5 Goedemorgen allemaal Alweer deel 5 van Home Sweet Home vandaag... het gaat al aardig snel. Deze keer de bekleding van het dak. Ook maken we de dakkapel af. In het pakket zit een

Nadere informatie

Rudolf 1

Rudolf  1 i Dit patroon is beschermd door copyright. Gelieve het niet door te verkopen. Ken je iemand die het patroon ook graag wil maken? Bezorg hem/haar dan de link naar de website www.peggysew.com waar je het

Nadere informatie

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm

S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: 1. Opmeten. Rokrand: cm : 2 = cm. Heupwijdte: cm : 2 = cm S T A P P E N P L A N - K A T O E N E N R O K Benodigdheden: - patroonpapier - naald - papierschaar - spelden - stofschaar - rijgdraad - centimeterband - 1 meter stof FOTO 1 1. Opmeten Rokrand: cm : 2

Nadere informatie

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine "contructie" onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine contructie onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van On top of the Roof! Hallo allemaal! Wat een heerlijke mailtjes heb ik afgelopen week ontvangen van enthousiaste mensen die uitgebreid aan de slag zijn met de Carrousel. Fijn dat er ook een aantal dames

Nadere informatie

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen! Scrapbookforum nummer 22, mei 2012 Rood wit blauw en bloemen! voorwoord Met al die Holland feesten in ons achterhoofd zijn we gaan scrappen in rood wit blauw! Om het iets moeilijker te maken, hebben we

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Nodig voor eenvoudige bistertechniek: Potjes met verschillende kleurenkorrels bister; kwast en/of

Nadere informatie

Mac s Machine by Ms.mcb

Mac s Machine by Ms.mcb boodschappen tas MATERIALEN Stof A* (buitenkant): ca. 0,5 meter Stof B* (binnenkant): ca. 0,5 meter Biaisband totaal: 60 cm, dubbelgevouwen en gestikt. Koordjes: ca. 2x 30 cm 2 Koorddopjes Afmetingen boodschappentas

Nadere informatie

Sinterklaas knutselen

Sinterklaas knutselen Sinterklaas knutselen Stoomboot Materiaal: een melkpak, gekleurd karton en papier, evt. watten, keukenrol en verf. Leg het melkpak op z'n kant en pak twee stroken en niet die aan beide kanten aan elkaar.

Nadere informatie

Werkbeschrijving Shabby Chic armband

Werkbeschrijving Shabby Chic armband Werkbeschrijving Shabby Chic armband In deze werkbeschrijving kun je kennismaken met mijn manier van werken en kun je leren hoe je op een eenvoudige manier een prachtig sieraad kan creëren. Om met deze

Nadere informatie

Vlinder maken met een koffiefilter

Vlinder maken met een koffiefilter Kinderactiemodel klimaatcampagne 2011 Knutseltips vlinders maken Maak een vlinder-knutselhoek waar kinderen allerlei vlinders kunnen knutselen. Hierna geven we een overzicht van enkele concrete voorbeelden

Nadere informatie

Rupsje nooit genoeg. Instructievel Traktaties maken Jumpin

Rupsje nooit genoeg. Instructievel Traktaties maken Jumpin Rupsje nooit genoeg Voor rupsje nooit genoeg: prikker, 5 à 6 druiven, cherrytomaat, zelfklevende wiebeloogjes Rijg de prikker bijna vol met druiven () Prik de cherrytomaat aan het eind van de prikker ()

Nadere informatie

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast!

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast! "Dreamtime!" deel 4 Vandaag gaan we beginnen aan het "inrichten" van het kastje. We maken twee projectjes die je in het kastje kunt zetten. Het eerste is het mini lijstje. (We verkopen het lijstje ook

Nadere informatie

Patchwork. Patchwork met driehoekjes

Patchwork. Patchwork met driehoekjes Patchwork INSTRUCTIES 80411 Houd jij van patchwork? Er zijn een heleboel leuke projecten die je kunt doen en wij hebben de stoffen die je nodig hebt. Patchwork is een techniek waarbij je kleinere stukken

Nadere informatie

Patroon. Chanel Stitch. Go handmade. Incl.: Uitleg voor de voering en ritssluitingzakja

Patroon. Chanel Stitch. Go handmade. Incl.: Uitleg voor de voering en ritssluitingzakja Patroon Chanel Stitch Incl.: Uitleg voor de voering en ritssluitingzakja Gehaakt met Go handmade s Cosy Een heerlijk zacht en van hoge kwaliteit katoen mix dat zijn vorm behoud. 60% Katoen/40% Acryl, 50

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. The Good Old Times, deel 4! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. We gaan het kale kastje eerst bekleden met cardstock en designpapier

Nadere informatie

Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden

Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden Algemeen Boodschappenlijstje: 1 basis voor de ring Ultra Suède Fire Line 0.08 Crystal seedbeads 15/0 Kraal of plaksteen

Nadere informatie

The Winter Workshop: Home for X- Mas

The Winter Workshop: Home for X- Mas The Winter Workshop: Home for X- Mas Goedemorgen Hier is het derde en laatste deel van de online workshop The Winter Workshop. Vandaag gaan we een huisje maken voor in de boom. En het leuke is dat het

Nadere informatie

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART De kinderen met een handicap die door het Liliane Fonds geholpen worden komen uit arme landen. Zij hebben meestal geen geld om een muziekinstrument te

Nadere informatie

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Door Eefke Moes en Geralda Jansen Neem een stuk craft sheet en druppel daar een paar kleuren navulinkt (reinker) van de Brilliance inkt op. Neem daarbij in ieder

Nadere informatie

werkbeschrijving voor jouw eigen * werkbeschrijving * 'Onder-je-Boompje'

werkbeschrijving voor jouw eigen * werkbeschrijving * 'Onder-je-Boompje' werkbeschrijving voor jouw eigen * werkbeschrijving * 'Onder-je-Boompje' 'Onder-je-Boompje' 1 Afmetingen: 27 (breedste deel) x 34 cm x 6 cm Hoi! Wat leuk dat je dit Onder-je-Boompje wilt maken. Hieronder

Nadere informatie

Happy Bunny. Veel plezier met haken. Dit patroon niet verkopen a.u.b. Wat hebben we nodig:

Happy Bunny. Veel plezier met haken. Dit patroon niet verkopen a.u.b. Wat hebben we nodig: Happy Bunny Dit konijntje is geïnspireerd door de film Bambi. In tegenstelling tot mijn andere dierpatronen, is dit geen klein dier. Het konijntje word ongeveer 15 cm hoog, zijn oren van 9 cm niet inbegrepen.

Nadere informatie

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek 2011. Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek 2011. Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan Werkbeschrijvingen Vakantiebijbelweek 2011 Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan Dag 2: Kleuters: gezichtspel boterbakje Middengroep: gezichtspel melkfles Dag 3: Kleuters: Zacheus spaarpot Middengroep:

Nadere informatie

Patroon Sterren steek tas Groot

Patroon Sterren steek tas Groot Patroon Sterren steek tas Groot Het patroon beschrijft hoe: 1. U de twee patronen kunt combineren en hoe u de bodem haakt in dubbele vaste voordat u aan de Sterren steek begint 2. U de Sterren steek haakt

Nadere informatie

Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein

Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein Materialen: Haaknaald nr. 5. Kies een maat groter als u strak haakt. Hobbii Ribbon Go Handmade leren bodem 15x15 cm Stekenmarkeerders 10 cm zwarte leren bandjes

Nadere informatie

Lees eerst de hele beschrijving door zodat je geen verrassingen tegenkomt en daardoor teleurstellingen.

Lees eerst de hele beschrijving door zodat je geen verrassingen tegenkomt en daardoor teleurstellingen. Speldenkussentjes in reverse applicatie Wat heb je hier voor nodig: Restjes rode stof en achtergrond stof (voor hartjes kussentje) Restjes witte en rode stof (voor het zeilbootje.) Blaadje papier Liniaaltje

Nadere informatie

Werk niet te snel, een fout is snel gemaakt. Lees de tekst heel goed. Als je iets niet begrijpt vraag je eerst je leerkracht om hulp.

Werk niet te snel, een fout is snel gemaakt. Lees de tekst heel goed. Als je iets niet begrijpt vraag je eerst je leerkracht om hulp. Werk niet te snel, een fout is snel gemaakt. Lees de tekst heel goed. Als je iets niet begrijpt vraag je eerst je leerkracht om hulp. Vraag eerst aan de leerkracht om het stukjesblad en het schietroosblad

Nadere informatie

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Workshop Zia Techniek Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Stap 1: Zet met olie pastelkrijt wat lijnen op je kaartkarton. In werkelijkheid is dit wit maar dat is niet te zien op een scan vandaar dat

Nadere informatie

www.zonweringbenelux.nl

www.zonweringbenelux.nl www.zonweringbenelux.nl Model : Met Flap Wij maken hier een vouwgordijn van 1 meter breed x 1 meter hoog gemaakt van een kamerhoge stof die recht van draad is. Benodigdheden: Schaar Naaimachine Strijkplank

Nadere informatie

Tutorial 4-kant-etui kant etui. Patroon/Nodig:

Tutorial 4-kant-etui kant etui. Patroon/Nodig: 4-kant etui Patroon/Nodig: Rechthoek van 25 x 15 cm (2 x van buitenstof en 2x van binnenstof) Rechthoek 4 x 6 cm (2x voor zijkanten rits) Rits van 22 cm Vlieseline 2x rechthoek van 25 x 15 cm (om buitenstof

Nadere informatie

My Travelbook, deel 6

My Travelbook, deel 6 My Travelbook, deel 6! Hallo allemaal! Vandaag het laatste deel van My Travelbook. We gaan het boek afmaken en dat wordt nog best een flink klusje. Heb je afgelopen week gezien hoe je roosjes maakt? En

Nadere informatie

The Winter Workshop: Sweet Little Tree

The Winter Workshop: Sweet Little Tree The Winter Workshop: Sweet Little Tree! Hallo allemaal! Welkom bij de Winter Workshop van dit jaar. Deze keer een hele andere vorm van online workshop, eentje waarbij we drie kerst ornamenten gaan maken

Nadere informatie

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken Ho ho ho! Maak een knikkende kerstman van 8 cm om samen met jou Kerstmis te vieren. Tel op een heel bijzondere manier de dagen af tot Kerstmis! Creatief aftellen tot kerst is een adventskalender en activiteitenboek

Nadere informatie

Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013. Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord. Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje

Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013. Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord. Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013 Dag 1: Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje Dag 3: Dag 4: Kleuters: Tien gebodenzuil Midden: Tien geboden in klei

Nadere informatie

unicorn stokpaard DIY NAAIPATROON

unicorn stokpaard DIY NAAIPATROON unicorn stokpaard DIY NAAIPATROON EENHOORN STOKPAARD DIY NAAIPATROON Wat leuk dat je je eigen eenhoorn stokpaard gaat maken! Lees voordat je begint eerst de uitleg door en leg de benodigdheden klaar. Alle

Nadere informatie

Mijn kekke sokken. Kekke sokken-week 5

Mijn kekke sokken. Kekke sokken-week 5 Mijn kekke sokken Kekke sokken-week 5 Het eerste mee-maak project van de Kreafabriek. Je eigen kekke sokken haken in vijf weken. Heerlijk voor in huis! Elke week, op zaterdagmorgen, komt er een gratis

Nadere informatie

'Onder-je-Boompje' * werkbeschrijving *

'Onder-je-Boompje' * werkbeschrijving * * werkbeschrijving * 'Onder-je-Boompje' 1 * werkbeschrijving * 'Onder-je-Boompje' Afmetingen: 27 (breedste deel) x 34 cm x 6 cm Benodigdheden Voor het maken van dit Boompje heb je het volgende materiaal

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 7

Home Sweet Home! Deel 7 Home Sweet Home Deel 7 Vandaag zijn we aangekomen bij week 7. Alweer het laatste deel van de beschrijving van Home Sweet Home. Afgelopen weekend heb ik al een klein "voorproefje" geplaatst voor deze week,

Nadere informatie

STAPPENPLAN KUSSEN BOHO. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S KUSSEN BOHO STAP 1: ZO MAAK JE HET STAP 2: MAAK HET WEEFRAAM

STAPPENPLAN KUSSEN BOHO. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S KUSSEN BOHO STAP 1: ZO MAAK JE HET STAP 2: MAAK HET WEEFRAAM ALLE BENODIGDHEDEN VIND JE OP: https://www.veritas.be/be_nl/creatieve-ideeen/kussen-boho MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S Hoe maak je het? STAP 1: ZO MAAK JE HET - knip 2 lappen van 41 X 35 cm - knip 1

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

STAPPENPLAN DRAAGTAS BOHO. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S DRAAGTAS BOHO STAP 1: ZO MAAK JE HET STAP 2: MAAK HET WEEFRAAM

STAPPENPLAN DRAAGTAS BOHO. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S DRAAGTAS BOHO STAP 1: ZO MAAK JE HET STAP 2: MAAK HET WEEFRAAM ALLE BENODIGDHEDEN VIND JE OP: https://www.veritas.be/be_nl/creatieve-ideeen/draagtas-boho MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S Hoe maak je het? STAP 1: ZO MAAK JE HET - knip 4 stukken katoen van ongeveer

Nadere informatie

Werkbeschrijving tekenmap met elastiek

Werkbeschrijving tekenmap met elastiek Werkbeschrijving tekenmap met elastiek Materiaal 2 stukken grijs karton 35 x 50 cm, 2,5 mm dik Stevige katoenen stof 80 x 60 cm 2 stroken boekbinderslinnen: 1 van 10 x 59 cm (buitenrugstrook) en 1 van

Nadere informatie

Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120

Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120 Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120 Deze schitterende ranken met doppen en bloemen kunt u in een handomdraai van eenvoudige materialen maken

Nadere informatie

Paper Piecing met freezerpaper

Paper Piecing met freezerpaper Paper Piecing met freezerpaper 1. Print eerst het patroon van de kerstboom uit, dat u onder "Paper Piecing" kunt vinden. Houd er bij paper piecing rekening mee dat het patroon ALTIJD in spiegelbeeld staat.

Nadere informatie

Kleine Katrijne. De liefste pop maak je zelf. Werkbeschrijving van het knuffelpopje

Kleine Katrijne. De liefste pop maak je zelf. Werkbeschrijving van het knuffelpopje Kleine Katrijne De liefste pop maak je zelf Werkbeschrijving van het knuffelpopje Leuk dat je geïnteresseerd bent en veel plezier met het maken van dit lieve knuffelpopje! Copyright 2013 - Inge Schuurmans

Nadere informatie

Uil van stof. Knutselidee. com N 103.636

Uil van stof. Knutselidee. com N 103.636 www.aduis.. Neemt u eens een kijkje. Deze uil ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog een handig knutselidee, dat als een boekensteun, deurstopper of gewoon als decoratie kan worden gebruikt. Het

Nadere informatie

DAT VERDIENT EEN BLOEMETJE!

DAT VERDIENT EEN BLOEMETJE! 1B DAT VERDIENT EEN BLOEMETJE! - Tuinbouw - "ik hoor en ik vergeet, ik zie en ik onthoud, maar ik doe en ik begrijp" Naam:... Klas:... 1 Probleem Binnen enkele weken is het weer infodag en de directie

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 2

The Good Old Times, deel 2 The Good Old Times, deel 2 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel twee en we gaan flink aan de slag met het beplakken van het boekje! Aan het einde van dit deel is dat klaar zodat we volgende ronde aan het

Nadere informatie

Bijlage 6: Verwerking

Bijlage 6: Verwerking Bijlage 6: Verwerking Onderbouw rechthoekig/ plat stuk hout (gekloofd haardhout/ steigerhout) verschillende soorten rode wol/touw (oude) grote spijker label/ kaartje met bijpassende Bijbeltekst Je wikkelt

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur!

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur! Scrapbookforum nummer 18, mei 2011 Scrappen in één kleur! voorwoord Van harte welkom! We zitten midden in de lente, heerlijk genieten van het mooie weer, de vogels die fluiten, de tuin met al het moois

Nadere informatie

Boho strepen mandje!!!!

Boho strepen mandje!!!! Boho strepen mandje Benodigdheden Garen en kleuren byclaire Cotton 2 x Vintage green 028 1 x Light pink 004, 1 x Flamingo pink 006, 1 x Iceblue 019, 1 x Ocher 041, Haaknaald: 3,5 mm Tunische haaknaald:

Nadere informatie

Augustus Mailing 2013

Augustus Mailing 2013 Augustus Mailing 2013 Kaart 1: Boeket rozen Papicolor karton: original zalmroze ( 25 ), abrikoos ( 24 ), brilliant champagne ( 163), marble witroze ( 64 ). Pretty papers bloc: Romantic Vintage PK9093 Knipvel:

Nadere informatie

Genaaide organizer. Knutselidee. com N 103.633

Genaaide organizer. Knutselidee. com N 103.633 Een nuttige helper die u helpt om orde te houden en een frisse wind door uw huiskamer laat waaien! Eerst worden de afzonderlijke stoffen op maat geknipt en op de bruine basisstof de latere rangschikking

Nadere informatie

Tipi tent. Dit heb je nodig: 8 Stokken (1,5 tot 2 meter lang) Verf in verschillende kleurtjes Touw

Tipi tent. Dit heb je nodig: 8 Stokken (1,5 tot 2 meter lang) Verf in verschillende kleurtjes Touw Tipi tent 8 Stokken (1,5 tot 2 meter lang) Verf in verschillende kleurtjes Touw Verf de stokken in verschillende kleuren. Het makkelijkste is om eerst met 1 kleur te beginnen en die kleur op alle stokken

Nadere informatie

The Christmas Carrousel

The Christmas Carrousel The Christmas Carrousel Goedemorgen allemaal! Eindelijk is het dan zover: We starten vandaag met de tweede online workshop. Deze keer helemaal in Kerstsfeer: The Christmas Carrousel. In zes weken tijd

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Naai zelf mooie stoffen manden

Naai zelf mooie stoffen manden INSTRUCTIES Naai zelf mooie stoffen manden 84848 Voor een kleine mand (ca. Ø25, hoogte 25 cm) heb je nodig: Stof New dots green (305242) ca. 27 cm Stof Flowermosaic green (305240) ca. 27 cm (025881) ca.

Nadere informatie

Patroon Sterren Steek Klein

Patroon Sterren Steek Klein Patroon Sterren Steek Klein Incl.: Stap voor Stap, Foto's (73). Uit leg voor de voering & ritssluitingzakje Gehaakt met Co sy een mooi za natie van katoen ch en acryl van een te combihoge kwaliteit 60%

Nadere informatie