Besluitenlijst College van B&W

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst College van B&W"

Transcriptie

1 Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder), aanwezig Vos- Kroeze M. (Wethouder), aanwezig Oomen M.A.C. (Loco-secretaris), aanwezig AGP Uitnodigingen gericht aan het college van burgemeester en wethouders Uitnodigingen zijn besproken AGP Vervolg verkeersbesluit Lageweg De Stichting Dorpsraad Wagenberg heeft verzocht paaltjes te plaatsen onder het viaduct van de A59 op de Lageweg, zodat de weg doodlopend wordt voor autoverkeer. In eerste instantie is dit verzoek afgewezen, waarop de Dorpsraad bezwaar maakte tegen de afwijzing. Na uitspraak van de bezwaarschriftencommissie is besloten een voornemen te publiceren en de reacties van belanghebbenden af te wachten, alvorens een definitief besluit te nemen. Inmiddels zijn alle binnengekomen reacties verwerkt. Deze geven geen aanleiding om van het voorgenomen besluit af te zien.

2 1. De huidige geslotenverklaring op de Lageweg ter hoogte van het viaduct onder de A59 voor voertuigen die, met inbegrip van de lading, hoger zijn dan 2,4 meter op te heffen, door het verwijderen van de borden model C19 van Bijlage 1 van het RVV 1990; 2. De huidige geslotenverklaring voor voertuigen op meer dan twee wielen op de Lageweg, tussen de Ruitersvaartseweg en de straat Hofstad, op te heffen door het verwijderen van de borden model C6 van Bijlage 1 van het RVV 1990 en de onderborden met de tekst uitgezonderd bestemmingsverkeer ; 3. De bijbehorende (onderdelen van de) verkeersbesluiten, betreffende het instellen van de onder lid 1 en lid 2 van dit besluit genoemde geslotenverklaringen, hierbij in te trekken; 4. de Lageweg ter hoogte van het viaduct onder de A59 fysiek af te sluiten voor voertuigen op meer dan twee wielen door het plaatsen van paaltjes in het wegdek; AGP Samenwerkingsovereenkomst Preventie en Nazorg Stedelijk Kompas Breda e.o. in Drimmelen Om de afspraken ten aanzien van het plan van aanpak regiogemeenten vast te leggen is er gekozen voor een samenwerkingsovereenkomst tussen corporaties, zorgaanbieder en gemeente. De afspraken betreffen de preventieve aanpak ter voorkoming van dakloosheid en de nazorg na dakloosheid. Het betreft hier afspraken met betrekking tot corporaties/zorgaanbieders, preventieve huisuitzettingen, begeleiding en zorg en financiering (=huidige situatie). De centrumgemeente Breda heeft inmiddels een dergelijke samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De regiogemeenten zijn gevraagd hetzelfde te doen voor de eigen gemeente. Woningstichting Volksbelang en Goed Wonen (onder voorbehoud) en Surplus Welzijn stemmen in met de overeenkomst. 1. College stemt in met samenwerkingsovereenkomstpreventie en nazorg Stedelijk Kompas in de gemeente Drimmelen 2. Wethouder van Oosterhout te machtigen om de overeenkomst namens het college te ondertekenen AGP Evaluatie aansluiting Veiligheidshuis Breda e.o. Het college heeft in december 2010 samen met de 5 andere Dongemond gemeenten besloten tot aansluiting bij het Veiligheidshuis Breda. Destijds is afgesproken om de aansluiting na 2 jaar te evalueren. Bij dezen treft u het evaluatierapport aan. De steller van deze nota heeft deel uitgemaakt van het voorbereidingsteam die gewerkt heeft aan de totstandkoming van dit evaluatierapport. Voor kennisgeving aangenomen.

3 005 13AGP Voortzetting Werklink In 2009 is gestart met Werklink, als samenwerkingsverband in de regio van UWV, WAVA/GO, Oosterhout, Drimmelen en Geertruidenberg. In 2011 is op basis van een businessplan besloten tot continuering van Werklink voor de periode van twee jaar. Deze periode liep op 1 juli 2013 af. In de afgelopen 2 jaar heeft ook vanuit Loket Altena (Woudrinchem en Werkendam) en gemeente Aalburg aansluiting bij Werklink plaatsgevonden. Op basis van een positieve evaluatie hebben alle 6 Dongemond gemeenten, samen met WAVA/GO en het UWV besloten tot voortzetting van Werklink. Vooralsnog tot 1 januari Vanaf deze datum staat immers de inwerkingtreding van de Participatiewet gepland waarvan het nu nog niet mogelijk is om alle consequenties in beeld te hebben. De gemeenten, waaronder Drimmelen, dragen een jaarlijks bedrag bij in de kosten op basis van jaarlijkse resultaten. De overige gemeenten hebben inmiddels ingestemd met continuering en de bijbehorende kostenverdeling. 1. College stemt in met voortzetting van Werklink van 1 juli 2013 tot 1 januari College stemt in met de kostenverdeling, waarbij Drimmelen jaarlijks een bedrag van bijdraagt op basis van de jaarlijkse taakstelling; 3. De kosten voor Drimmelen van jaarlijks ten laste te brengen van het W- deel/participatiebudget; 4. Hierbij af te wijken van het gemeentelijk aanbestedingsbeleid. 5. De raad te informeren op basis van bovenstaande "informatie aan de raad" AGP Beantwoording art.37 RvO mbt informatieverplichting bij uitkering De fractie van de Lijst Harry Bakker heeft art. 37 RvO vragen gesteld over de informatieverstrekking bij een uitkering. De fractie van Lijst Harry Bakker conform brief beantwoorden AGP uitbreiding schoolplein De Lage Weide De directeur van basisschool De Lage Weide in Made heeft een verzoek ingediend om het schoolplein aan de zijde van de entree uit te breiden. Het college ziet geen belemmeringen, aangezien het openbare ruimte betreft die in de praktijk nauwelijks gebruikt wordt. Alle kosten zijn voor rekening van de school. Dit geldt ook voor de kosten voor toekomstig onderhoud, wat leidt tot een kleine besparing op het onderhoudsbudget van de gemeente.

4 College stemt in met: 1. de uitbreiding van het schoolplein van De Lage Weide met ca. 157 m2; 2. formaliseren van grondgebruik huidige zandbak ca. 247 m2; 3. deze uitbreiding in eigen beheer uitvoeren; 4. alle hiermee gepaard gaande kosten verhalen op de school (zoals overeengekomen); 5. de juridische overdracht van de grond (ca 404 m2) via de notaris regelen en verwerken in het kadaster AGP Restitutie rekeningoverschot 2012 In de raadsvergadering van 20 juni jl. heeft de raad het college opgedragen te onderzoeken of het rekeningoverschot 2012 uitgekeerd kan worden aan de inwoners Aangehouden. De steller wordt verzocht een raadsvoorstel op te stellen en het voorstel terug te brengen in het college AGP Aanwijzing éénmalige trouwlocatie Bruidspaar geeft aan te willen trouwen op een eigen trouwlocatie. Namelijk het ouderlijk huis van de bruid: Patrijsstraat 25 te Made. De leges voor 2014 zijn nog niet bekend, maar zullen zodra deze bekend zijn worden betaald door het bruidspaar. Van het feit dat een eigen trouwlocatie bepaalde kosten met zich meebrengt is het bruidspaar zich bewust. Bruidspaar zorgt ook nog voor het meldingsformulier kleine evenementen. Patrijsstraat 25 te Made aanwijzen als éénmalige trouwlocatie op vrijdag 6 juni AGP Uitwerking Redesign RWB Bij schrijven van 8 juli 2013 deelt de directeur van de Regio West Brabant uw college mede dat op 3 juli jl. het Algemeen Bestuur heeft ingestemd met de voorstellen die door de werkgroep Redesign zijn voorbereid. Opdracht is nu om, met in achtneming van de opmerkingen uit gemeenteland, tot een utwerking te komen. Na het zomerreces moet met de uitwerking gestart worden, zodat op 1 januari 2014 in de nieuwe opzet gewerkt kan worden. Dit betekent dat na het zomerreces een plan van aanpak, voorzien van mensen en termijnen zal worden opgesteld.

5 1. College neemt kennis van voortgang omtrent de voorstellen van de werkgroep Redesign van de Regio West-Brabant. 2. Raad informeren via rubriek leespost 3. Standpunt college Drimmelen in format leespost aangeven AGP Beantwoording art.37 Rvo mbt extra middelen schuldhulpverlening De fractie van het CDA heeft een art. 37 Rvo vraag gesteld over de besteding van de extra middelen schuldhulpverlening en armoedebeleid die in 2013 aan de gemeenten worden toegekend. De fractie van het CDA conform brief antwoorden AGP Licentieovereenkomst voor elektronische bekendmaking regelgeving Vanaf 1 januari 2014 zijn gemeenten verplicht algemeen verbindende voorschriften (zoals verordeningen) elektronisch bekend te maken. Publicatie op de eigen website of via volstaat niet. De regels en verordeningen moeten we digitaal bekendmaken in een elektronisch gemeenteblad. Voor decentrale overheden is hiervoor een landelijk publicatiesysteem ontwikkeld: de GVOP. Door hieraan deel te nemen kunnen we per 1 januari 2014 aan onze wettelijke verplichting voldoen. Aangehouden in afwachting van raming mogelijke meerkosten AGP Wijziging GR Omgevingsdienst Bij de oprichting van de GR in december 2012 is aangegeven dat voor enkele technische zaken en vanwege de tijdsdruk bij de totstandkoming van de GR in de loop van 2013 een eerste wijziging van de GR voorgelegd zou worden. De eerste wijziging van de GR ligt nu ter besluitvorming voor. Aangehouden in afwachting van uitsluitsel of het een bevoegdheid van college of raad betreft AGP Streekalliantie Biesboschregio

6 Sinds 2012 is de oprichting van de streekalliantie Biesboschregio een feit. Met deze nota wordt het college van B&W geïnformeerd over de reeds uitgevoerde projecten, en over de voortgang van het proces en de mogelijk nieuwe projecten. 1. College neemt informatie voor kennisgeving aan. 2. De gemeenteraad conform concept raadsbrief informeren over deze voortgang. Raadsbrief moet aangevuld worden in overleg met wethouder AGP Biodiversiteit in een Duurzaam Drimmelen, een gemeentelijke uitvoeringsplan biodiversiteit De gemeente Drimmelen is een duurzame blauwgroene gemeente met een goed leefklimaat en een hoge belevingswaarde. Behoud en versterken van de biodiversiteit is een belangrijke voorwaarde om dit voor de toekomst zeker te stellen. Onder biodiversiteit verstaan we kortgezegd de variatie aan planten, dieren en ecosystemen. Behoud van het blauwgroene karakter vraagt om een duurzame aanpak. Een algemene beleidslijn plus overzicht van de huidige uitvoering ontbrak. Het bijgevoegde uitvoeringsplan beschrijft de algemene visie op biodiversiteit, de doelen voor de komende jaren en de werkzaamheden die daar invulling aan geven. De doelen en werkzaamheden zijn grotendeels geborgd in bestaande beleidsvelden en zullen vooralsnog worden opgepakt binnen de aanwezige personele en financiële ruimte Aangehouden in afwachting van verwerking opmerkingen afdeling Openbare Werken en raadsvoorstel AGP Afhandeling raadsvragen Raadsvragen worden besproken AGP Ontwikkelingen regionale samenwerking

7 Wethouder Vos heeft gisteren een contract ondertekend namens de regio m.b.t. zonnepanelen. Op 27 augustus a.s. is er een informatie avond in het gemeentehuis. Wethouder vraagt na bij afdeling Grondgebied wanneer de resultaten onderzoek zonnepanelen voor gemeentelijke gebouwen bekend zijn. Wethouder Vos heeft op 30 augustus a.s. een bijeenkomst afvalverwerking en overleg aanbesteding 7 gemeenten biomassa. Gemeente Woudrichem heeft aangegeven een ander standpunt in te nemen. Wethouder Vos houdt vast aan genomen collegebesluit AGP Toekomstige projecten coördinatieteam van uur Jaarrekening 2012 BMD van tot uur Kampeerterrein + erfpacht Crezee Lage Zwaluwe (Monique Verschuren) van tot uur KTD (+ J. Lunenburg) van tot uur Voorbereiding West-Brabant dagdelen (+ F. Adriaenssen) van tot uur KTD (+ J. Lunenburg) van tot uur Voorbereiding West-Brabant dagdelen (+ F. Adriaenssen) van tot uur KTD (+ J. Lunenburg) Nog in te plannen: Waar staat je gemeente (G. de Kok + J. Lunenburg) - na de zomer Inkoopbeleid (J.W. Stoop + J. Lunenburg) - oktober 2013 Presentatie Provinciale fondsen (+ MT) AGP Externe activiteiten leden college van 29 augustus t/m 4 september augustus 2013 (M. van Oosterhout) ontmoeting dementie KBO Brabant in Gilze Rijen 29 augustus 2013 (G. de Kok) afscheid burgemeester Petter in Woudrichem 29 augustus 2013 (M. van Oosterhout) burgemeester Van Dirven te Dongen 31 augustus 2013 (J. Stoop) afsluiting seizoen Puzzelbad 1 september 2013 (J. Stoop) kampioenschappen BMX afdeling Zuid bij Flying Devils in Made 2 september 2013 (M. van Oosterhout) is gast bij opleidingsdag Verpleging. 2 september 2013 (J. Stoop) uitreiking BVL Label Basisschool De Zonzeel. 3 september 2013 (college) naar bezoekerscentrum Drimmelen 3 september 2013 (G. de Kok) installatie burgemeester Petter te Bergen op Zoom

8 020 13AGP Communicatie Wethouder Van Oosterhout heeft donderdag 22 augustus a.s. overleg met BN De Stem over onderzoek jongerenparticipatie. In BN De Stem heeft een artikel gestaan over de krimp en groei van gemeenten West- Brabant. Naar aanleiding hiervan heeft de burgemeester afdeling Grondgebied gevraagd e.e.a. uit te zoeken. Op basis hiervan wordt gekeken of gereageerd moet worden AGP Besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 16 juli College gaat akkoord met de besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 16 juli AGP Openbare besluitenlijst van BenW van 30 juli 2013 College stelt de openbare besluitenlijst van BenW d.d. 30 juli 2013 vast AGP Besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 13 augustus College gaat akkoord met de besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 13 augustus AGP Benoeming tot éénmalig buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand

9 De heer B.J.M.G. benoemen tot éénmalig buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand De heer B.J.M.G. te benoemen tot éénmalig buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand om op vrijdag 6 juni 2014 het huwelijk te voltrekken van de heer M.F.E.N. en mevrouw A.T.C.A AGP Benoeming tot éénmalig buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Mevrouw A.B. benoemen tot éénmalig buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Mevrouw A.B. te benoemen tot éénmalig ambtenaar van de burgerlijke stand om op vrijdag 25 april 2014 het huwelijk te voltrekken van de heer P.C.J.H.H. en mevrouw F.B. in onze gemeente AGP Volwasseneneducatie productovereenkomst Jaarlijks dienen wij als gemeente een productovereenkomst met het ROC West-Brabant af te sluiten voor de uitvoering van de volwasseneneducatie. We ontvangen de (geoormerkte) gelden hiervoor van het Rijk en dienen deze volledig hiervoor in te zetten voor dit doel en bij het ROC (gedwongen winkelnering) te besteden. Bijgevoegd de productovereenkomst College stemt in met productovereenkomst Volwasseneneducatie tussen de Gemeente Drimmelen en ROC West-Brabant; 2. deze te ondertekenen AGP Verkeersbesluit voetgangersoversteekplaats Markstraat vervolg Op 19 februari 2013 heeft uw college besloten een officiële voetgangersoversteekplaats (zebrapad) aan te brengen in de Markstraat in Terheijden. Door een procedurefout is een belanghebbende niet in de gelegenheid geweest bezwaar te maken, terwijl ze het niet met het besluit eens was. In eerste instantie is geprobeerd door bemiddeling tot oplossing te komen. Dat is niet gelukt, waardoor we nu formeel de procedure opnieuw moeten doen.

10 1. Door het aanbrengen van een voetgangersoversteekplaats, zoals bedoeld in Hoofdstuk IV, paragraaf 2, onderdeel 9 van de Uitvoeringsvoorschriften van het BABW inzake Verkeerstekens, voetgangers de wettelijke bescherming te bieden bij het oversteken van de Markstraat ter hoogte van het kruisgebouw, tussen de panden met huisnummers 4A en 11; 2. De verkeerstekens aan te brengen zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende situatietekening. 3. Het eerdere verkeersbesluit over dit onderwerp, van 12 februari 2013, hierbij in te trekken. Vastgesteld in de vergadering van B&W d.d. De Secretaris, De Burgemeester,

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/02/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/10/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/10/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/09/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/10/2016 Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 04/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/06/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/07/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/08/2008 Hennekam B (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/07/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Loco-burgemeester),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/03/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/04/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Jong J. de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 26/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Vos- Kroeze M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/08/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/09/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/02/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 27/11/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/08/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/08/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/12/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/09/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/09/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/04/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 24/05/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/04/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/07/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/10/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/02/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 23/10/2012 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/06/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/08/2014 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/10/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 06.02.2007 09:00 uur tot 06.02.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/10/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 20.03.2007 09:00 uur tot 20.03.2007 11:00 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, mevrouw C. van Mourik,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 23/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.01.2008 09:00 uur tot 15.01.2008 10:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/01/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/07/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Orimrnelen. m*«ntt Oosferhöäf IN /UL2011. Burgemeester en wethouders van Oosterhout Postbus GB Oosterhout

Orimrnelen. m*«ntt Oosferhöäf IN /UL2011. Burgemeester en wethouders van Oosterhout Postbus GB Oosterhout IN. 1112962 GEMEENTE V3 L. IVI C L IY I t -f Orimrnelen Burgemeester en wethouders van Oosterhout Postbus 10.150 4900 GB Oosterhout m*«ntt Oosferhöäf ^ ^ boh:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/07/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/08/2015 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 31/08/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden (wethouder Briels wel aanwezig bij agendapunten 1.6 en 1.7)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.10.2007 09:00 uur tot 02.10.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.10.2006 09:00 uur tot 24.10.2006 11:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

WAT WILLEN WE BEREIKEN?

WAT WILLEN WE BEREIKEN? Aan de Raad Made, 8 juni 2012 Agendapuntnummer: 12 Raadsvergadering : 21 juni 2012 Onderwerp: Afstoten gemeentelijk vastgoed Registratienummer: 12int01894 Casenr: 12.00750 Portefeuillehouder: Bijlagen:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/11/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 02/03/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.03.2005 10:00 uur tot 15.03.2005 13:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: G.J.A. Broeders, drs.ir. F.J.M. Stoffels, J. van

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/01/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 31.10.2006 09:00 uur tot 31.10.2006 12:45 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/07/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aan de Raad. Made, 20 mei 2008. Ontwerp begroting GROGZ 2009

Aan de Raad. Made, 20 mei 2008. Ontwerp begroting GROGZ 2009 Aan de Raad Made, 20 mei 2008 Raadsvergadering: 26 juni 2008 Nummer raadsnota: 19 Onderwerp: Ontwerp begroting GROGZ 2009 Portefeuillehouder: Bijlagen: Ter inzage: Drs. J. Krook Ambtelijke coördinatie:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W extern. 14 mei 2019 Gemeenschappelijke regelingen. Afd /Verseon. Zienswijze begroting 2020 Omgevingsdienst Middenen West Brabant

Besluitenlijst B&W extern. 14 mei 2019 Gemeenschappelijke regelingen. Afd /Verseon. Zienswijze begroting 2020 Omgevingsdienst Middenen West Brabant Besluitenlijst B&W extern 14 mei 2019 Gemeenschappelijke regelingen BESLUITENLIJST B&W D.D. 14 mei 2019 Nr Poho Afd /Verseon Onderwerp Besluit GEMEENSCHAPPELIJKE REGELINGEN 1 Hans Wierikx, 18481 2 Thomas

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 DECEMBER 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 DECEMBER 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 DECEMBER 2018 Aanwezig: Afwezig: R. Wortelboer, burgemeester, L. Groot, N. Slagter en B. Nootebos,

Nadere informatie

Verkeersbesluit: Verkeersmaatregelen Ebbingestraten

Verkeersbesluit: Verkeersmaatregelen Ebbingestraten STAATSCOURANT 10 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 65387 november 2017 Verkeersbesluit: Verkeersmaatregelen Ebbingestraten Kampen Burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017 Aanwezig: Afwezig: W. van Beek, burgemeester, N. Slagter, B. Nootebos, J. Munnik en

Nadere informatie

Verzoek om medewerking bij opheffing Stichting GMK en wijziging Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Verzoek om medewerking bij opheffing Stichting GMK en wijziging Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Midden- en West Brabant Aan de Raad Made, 9 oktober 2006 Raadsvergadering: 14 december 2006 Nummer raadsnota: 13 Onderwerp: Verzoek om medewerking bij opheffing Stichting GMK en wijziging Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/09/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

brede welzijnsinstelling. MA 2. Projectplan/subsidieaanvraag Steller:

brede welzijnsinstelling. MA 2. Projectplan/subsidieaanvraag Steller: Aan de Raad Made, 30 augustus 2012 Agendapuntnummer: 7 Raadsvergadering: 30 augustus 2012 Onderwerp: Onderzoek naar 1 brede welzijnsinstelling Registratienummer: 12int02383 Casenr: 12.00919 Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

VOORSTEL AAN DE RAAD. Uitvoeringsplan Wet Werk en Bijstand Volgnr Portefeuillehouder wethouder B. van Vessem

VOORSTEL AAN DE RAAD. Uitvoeringsplan Wet Werk en Bijstand Volgnr Portefeuillehouder wethouder B. van Vessem Onderwerp Uitvoeringsplan Wet Werk en Bijstand Volgnr. 2012-004 Portefeuillehouder wethouder B. van Vessem Ambtenaar Ad Huijsman Afdeling Loket Altena Datum voorstel 23 december 2011 Opiniërende raad 31

Nadere informatie

Aan de Raad Raad Made, 24 maart 2015

Aan de Raad Raad Made, 24 maart 2015 Aan de Raad Raad Made, 24 maart 2015 Agendapuntnummer: 9 Raadsvergadering 23 april 2015 Onderwerp: Overdracht molen de Arend aan stichting Molen de Arend Terheijden. Registratienummer: 15int00934 Casenr:

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt :

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Aan de Raad Made, 23 december 2008 Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Raadsvergadering: 29 januari 2009 Nummer raadsnota: 8 Onderwerp: Beheer natte ecologische verbindingszones / Uitvoeringsproject

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 13.05.2003 08:30 uur tot 13.05.2003 10:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Aan de Raad. Made, 3 mei 2007. Ontwerpbegroting Veiligheidsregio 2008

Aan de Raad. Made, 3 mei 2007. Ontwerpbegroting Veiligheidsregio 2008 Aan de Raad Made, 3 mei 2007 Raadsvergadering: 21 juni 2007 Nummer raadsnota: 9 Onderwerp: Ontwerpbegroting Veiligheidsregio 2008 Portefeuillehouder: Bijlagen: Ter inzage: Drs. G.L.C.M. de Kok Ambtelijke

Nadere informatie

Aanleiding: Met deze brief brengen wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie in de gemeente Drimmelen.

Aanleiding: Met deze brief brengen wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie in de gemeente Drimmelen. Raadsbrief Made, 18 april 2011 Registratienr.: Onderwerp: Evaluatie Toerisme 2010 Portefeuillehouder: Ambtelijke coördinatie: Steller: M. Vos-Kroeze Grondgebied S. van Dijk Aanleiding: Met deze brief brengen

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.078184 No. 25 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN R.A.J. VAN DER MEIJ, BURGEMEESTER, WETHOUDER N. DIERDORP,

Nadere informatie

De Participatieraad heeft kennis genomen van beide verordeningen en kan zich verenigen met de inhoud ervan.

De Participatieraad heeft kennis genomen van beide verordeningen en kan zich verenigen met de inhoud ervan. Haarlem Raadsstuk Onderwerp: Raadsvoorstel: Verordening Loonkostensubsidie Participatiewet gemeente Haarlem en Eerste wijzigingsverordening verordeningen Participatiewet gemeente Haarlem. BBV nr: 2015/136644

Nadere informatie

A.J. Gerritsen 25 september 2014

A.J. Gerritsen 25 september 2014 Portefeuillehouder Datum raadsvergadering A.J. Gerritsen 25 september 2014 Datum voorstel 15 juli 2014 Agendapunt Onderwerp Publicatie van gemeentelijke kennisgevingen De raad wordt voorgesteld te besluiten:

Nadere informatie

OPINIERONDE 7 maart 2013. Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek Kafi en Rekenkamerrapport "Lage Zwaluwe West"

OPINIERONDE 7 maart 2013. Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek Kafi en Rekenkamerrapport Lage Zwaluwe West Aan de Raad Made, 29 januari 2013 OPINIERONDE 7 maart 2013 Agendapuntnummer: 6 Raadsvergadering 21 maart 2013 Registratienummer: 13int00406 Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek

Nadere informatie