De smart. fortwo. >> The urban original.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De smart. fortwo. >> The urban original."

Transcriptie

1 De smart fortwo >> The urban original.

2 smart fortwo >> FOR a new urban joy.

3 smart fortwo Inhoud 04 smart fortwo Voor meer plezier in de stad. 12 Design Typisch smart. 24 Rijplezier Meer plezier bij het rijden, parkeren en manoeuvreren. 30 Functionaliteit Duizend ideeën op 2,69 meter. 36 Infotainment De multimediaoplossingen van smart. 38 Veiligheid Actief, passief, innovatief. 40 Standaarduitvoering & uitrustingslijnen Standaarduitvoering, passion, prime, proxy. 48 Uitrustingspakketten & opties Alles wat je nodig hebt. En alles wat je graag zou willen hebben.. 62 Kleuren Combineer je lievelingskleuren. 66 BRABUS originele accessoires Grote keuze voor een grootse look. 68 Service voor je smart Service, financiering en smart collection. 72 Uitrustingslijsten & technische gegevens FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen te houden is, omdat het de status quo als uitdaging ziet en niet als struikelblok. Een idee dat de grote en kleine vragen van het stadsverkeer met een glimlach bekijkt. En antwoorden zoekt die het leven in de stad elke dag weer makkelijker, spannender en leuker maken.

4 smart fortwo FOR more smiles per hour. Dé revolutie voor het stadsverkeer welkom bij de smart fortwo. Waar anderen nog in kilometers per uur denken, zijn wij alweer een stapje verder. Want in de stad tellen heel andere eigenschappen dan op de snelweg. Zoals bijvoorbeeld een grote wendbaarheid, een kleine draaicirkel, veel comfort, slimme functies en, niet in de laatste plaats, de mogelijkheid overal probleemloos te kunnen parkeren. In deze opzichten is ook de smart fortwo weer groots. En dat op niet meer dan 2,69 m.

5 smart fortwo fun FOR more per ride. De smart fortwo is in alle opzichten gegroeid, alleen niet in de lengte. Met een baanbrekend design en nog meer slimme oplossingen stelt het model de nieuwe norm in zijn klasse. Tot de highlights van de nieuwe smart fortwo behoren innovatieve assistentiesystemen voor meer veiligheid en comfort, een onovertroffen draaicirkel, een verbluffende hoeveelheid ruimte en een hoogwaardige afwerking. Kortom: aan de oude sterke punten is een uitgebreide reeks nieuwe toegevoegd. En dat maakt het leven en rijden in de stad nóg leuker.

6 Design wow FOR more per view. Een frisse look die dynamisch oogt en meteen opvalt. De smart fortwo is 10 centimeter breder dan het vorige model, wat niet alleen ruimer aanvoelt maar er ook goed uitziet. Een indrukwekkende verschijning die de aandacht zal trekken met een vertrouwd, aansprekend design.

7 Design love FOR more per detail. Typisch smart en uniek: bekende designelementen, waar onder het tweekleurenconcept van de tridion veiligheidskooi en de body panels, worden bij de smart fortwo gecombineerd met buitengewone ideeën en details. Het resultaat is een design dat zich duidelijk onderscheidt en de stad een beetje spannender maakt. De bodypanels van kunststof dragen bij aan het lage gewicht en het tweekleurenconcept van de smart fortwo, en gaan bovendien deukjes en krasjes tegen. De achterlichten voegen zich perfect in de achterzijde van de tridion veiligheidskooi. Optioneel kun je het geraffineerde design nog eleganter maken met ledachterlichten. Extreem korte overhangen: de zover mogelijk naar voren en achteren geplaatste wielen leveren een uniek uiterlijk op. Niet alleen oogt dit design fraai, in combinatie met de achterin geplaatste motor zorgt het ook voor een optimale indeling van de ruimte en een maximaal ruimtegevoel. Het kunststof dak met stoffen bekleding in zwart geeft de smart fortwo de uitstraling en elegantie van een cabriolet. Een bijzonder idee - en typisch smart. Het koplampdesign en de grille in honingraatdesign geven het front een eigenzinnige look. De koplampen achter helder glas begroeten je met de als optie leverbare welcome-functie en de elegante, geïntegreerde dagrijverlichting als led-lichtstrook. Het optionele panoramadak van onbreekbaar polycarbonaat oogt niet alleen van binnen en buiten bijzonder fraai, maar zorgt ook voor een nog royaler ruimtegevoel. Tegelijkertijd mis je niets van de bezienswaardigheden in de stad stoplichten bijvoorbeeld.

8 Design FOR more room per personality. De smart fortwo heeft ver openslaande portieren, een verbluffend royaal interieur en een opwindend design dat een nieuwe norm in zijn klasse stelt.

9 FOR more style per mile. Design Veel plaats voor een heel bijzondere stijl: in de smart fortwo voel je je direct thuis. Een plek om je goed te voelen, waarbij de stad je woonkamer wordt. Dat je in een kleine auto zit, merk je waarschijnlijk alleen nog als je je smart moeiteloos in het kleinste gaatje parkeert. In elk geval is het interieur in alle opzichten opvallend royaal te noemen. Hoe de materialen eruitzien en aanvoelen en hoe het lijnenspel van het design consequent is doorgevoerd je geniet van elke kilometer. Veel oppervlakken zijn met stof bekleed in kleurencombinaties die variëren van stijlvol tot extravagant. Het is bijna jammer dat je zo snel een parkeerplaats hebt gevonden, want eigenlijk wil je helemaal niet meer uitstappen. Maar bij de smart fortwo is er niet alleen qua design en uitstraling een schepje bovenop gedaan. De 10 centimeter die hij in de breedte is gegroeid, merk je duidelijk in het interieur.

10 Design fun FOR more per function. De schuiflade in de middenconsole 1 is een slimme oplossing, waardoor ruimte ontstaat die er voorheen niet was. Hier kun je je spulletjes veilig en van buitenaf onzichtbaar opbergen. De stoffen bekleding van het dashboard 1 en de portieren laat de liefde voor het detail zien. Een interieur waar je alleen maar plezier van hebt: de voor smart zo typische functionaliteit is nog nooit zo hoog geweest. Van verrassende opbergruimtes tot de vormgeving van de luchtuitstroomopeningen elk detail verenigt functie en emotie. Het optionele smart Media-System met 17,8 cm (7 inch) multitouch display als bij een smartphone is een van de highlights in het interieur. De combinatie van materialen en kleuren in het interieur onderstreept het unieke karakter van de smart fortwo en geeft elke uitrustingslijn een heel eigen touch. De grote luchtuitstroomopeningen op het dashboard zorgen voor voldoende frisse lucht. En als ze niet worden gebruikt en afgesloten zijn, is het smart logo te zien. Op het combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay 1 kun je alle belangrijke gegevens en aanduidingen terugvinden die je onderweg nodig hebt. Als optie kun je de informatiecentrale van je smart fortwo uitbreiden met een dashboardinstrument met toerenteller en cockpitklok. Van de luidsprekerpanelen in de portieren heb je, dankzij het honingraatdesign, ook plezier zonder dat er muziek te horen is. Want iets wat goed klinkt, kan er natuurlijk ook goed uitzien. De gordel ter bevestiging van voorwerpen op de passagiersstoel is een simpele maar bijzonder praktische oplossing. De gordel houdt je tas veilig op z n plek en is dankzij de klittenbandsluiting snel los en vast te maken. 1 Standaard bij de uitrustingslijnen passion, prime en proxy.

11 punch per inch. FOR more Rijplezier Achterin geplaatste motor me achterwielaandrijving: klinkt dat niet meer als een sportwagen dan als een stadsauto? Dat klopt. En ook dat kan in deze klasse alleen bij de smart fortwo. De achterin geplaatste motor en aandrijving maken het uiterst compacte design mogelijk, een bijzondere constructievorm die de smart fortwo zijn iconische uiterlijk verleent. De efficiënte driecilinder benzinemotor met een vermogen van 52 of 66 kw en de handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgen voor veel rijplezier, ook op korte stadsritjes. Voor extra veel comfort is als optie de twinamic zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling leverbaar.

12 Rijplezier FOR more smoothness per cruise. Dankzij de twinamic zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling rijd je in de stad nu nóg dynamischer en comfortabeler. De moderne transmissietechniek die door smart als eerste fabrikant in deze voertuigklasse wordt toegepast, schakelt zo soepel en efficiënt, dat je het schakelen nauwelijks nog voelt. Dankzij de twee deeltransmissies duren schakelmanoeuvres slechts enkele honderdsten van een seconde, of je nu liever volledig automatisch voor je laat schakelen of zelf via de stuurschakelpaddles schakelt. Beweeg je soepel door de stad en ervaar wat écht rijplezier inhoudt.

13 Rijplezier FOR more options per shift. Met de verschillende schakelopties van de twinamic kun je zelf beslissen hoe je je het liefst door de stad beweegt. Efficiënt en comfortabel of dynamisch en sportief, de keuze is aan jou. Met de schakelpaddles van het multifunctionele stuurwiel 1 heb je het schakelen zelf in de hand of beter gezegd, in de vingers. Dat kan niet alleen in het handmatige schakelprogramma, maar ook in het automatische programma. In de automaatmodus kun je kiezen tussen de schakelprogramma s Comfort (E) en Dynamic (S). In beide programma s wordt volledig automatisch geschakeld, zonder trekkrachtverlies. De twinamic zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling bestaat uit twee transmissies en twee koppelingen, één voor de oneven versnellingen en één voor de even versnellingen en de achteruitversnelling. Beide transmissies zijn tijdens het rijden actief, maar slechts één is er verbonden met de motor. Zo staat in elke versnelling de eerstvolgende hogere of lagere versnelling al in de wachtstand. Geschakeld wordt er door te koppelen eenvoudig, snel en zonder trekkrachtverlies. Je schakelt hierdoor aanzienlijk efficiënter dan bij een conventionele handgeschakelde of automatische transmissie, ongeacht of je nu in de handmatige of automatische modus rijdt. Het automatische schakelprogramma Comfort (E) schakelt al bij lagere toerentallen op. Zo glijdt je comfortabel en zuinig door de stad. Bij het automatische schakelprogramma Dynamic (S) wordt de schakelsnelheid verhoogd. Als je dus sportief wilt rijden en dynamisch wilt accelereren, is dit het juiste programma voor jou. Bij het handmatige programma schakel je zelf met de versnellingshendel en beslis je dus zelf bij welk toerental je schakelt. 1 Alleen in combinatie met Sport pakket of Urban Style pakket.

14 Hoe je het ook wendt of keert, wat zijn draaicirkel betreft is de smart fortwo ongeëvenaard. Dankzij een lengte van niet meer dan 2,69 meter en de Direct steering met variabele stuuroverbren - ging kun je de smart bijna om zijn eigen as draaien de draaicirkel bedraagt niet meer dan 6,95 meter 1. En dat maakt het leven vaak een stuk gemakkelijker. Bijvoorbeeld als je aan de overkant van de straat een parkeerplek ziet en je kunt keren zonder vooren achteruit te hoeven steken. En dankzij de hogere zitpositie en het uitstekende zicht rondom vind je waarschijnlijk veel eerder een parkeerplek. Functionaliteit Gemeten van trottoirband tot trottoirband. FOR more agility per road.

15 Functionaliteit FOR more space per life. Je neemt gewoon alles mee wat je nodig hebt. Je zult verbaasd zijn over hoeveel je kwijt kunt in een auto die van buiten zo compact oogt.

16 Functionaliteit Dankzij de tweedelige achterklep kan de bagage simpel worden in- en uitgeladen. Voor kleinere zaken open je gewoon het bovenste gedeelte. En als je een keer wat meer wilt meenemen, klap je het onderste gedeelte neer zodat je je spullen moeiteloos kunt inladen. De rugleuning van de passagiersstoel kan volledig worden neergeklapt, zodat er nog meer ruimte vrijkomt. Voorwerpen tot een lengte van 1,55 meter passen zonder probleem in de smart fortwo. FOR more space per life. De bagageruimte van de smart fortwo is met een volume van 350 liter verrassend groot. Je bepaalt dus helemaal zelf wat je meeneemt; de ruimte vormt nooit een belemmering.

17 FOR more entertainment per trip. Infotainment De innovatieve infotainmentoplossingen van smart maken veel mogelijk en heel gemakkelijk. Het smart Media-System overtuigt dankzij de hoge functionaliteit en het bedieningsgemak. En de smart cross connect app koppelt je mobiele telefoon aan het smart Audio-System en vormt zo een multi mediale commandocentrale. Voor een overweldigend geluid is bovendien het JBL Soundsystem met acht hoogvermogenluidsprekers inclusief een uitneembare subwoofer als optie leverbaar. Het smart Media-System 3 kenmerkt zich door een gemakkelijke en intuïtieve bediening. Het perfect in het interieurdesign geïntegreerde, optionele systeem overtuigt bovendien dankzij een 17,8 cm (7 inch) multitouch display en uitgebreide functionaliteit: naast handsfreefunctie en audiostreaming via Bluetooth, beschikt het smart Media-System over een aux- en usb-aansluiting, alsmede een sleuf voor een sd-kaart. Dankzij deze voorzieningen kun je niet alleen altijd naar je eigen muziek luisteren, maar ook foto s weergeven of films afspelen op het systeem. Dankzij TomTom LIVE-services 4 kun je elke reis tot in de puntjes plannen, waarbij bovendien realtime file-informatie wordt gegeven en de zoekfunctie van TomTom Places tot je beschikking staat. De belangrijkste functies van het smart Media-System, zoals de navigatie en telefonie, kun je spraakgestuurd bedienen. En voor snelle toegang tot je contactpersonen, je muziek en bepaalde apps kun je met behulp van MirrorLink 5 je smartphone-display op het smart Media-System spiegelen. Het JBL Soundsystem inclusief zeskanaals DSP-versterker met een vermogen van 240 watt verandert je smart fortwo in een kleine concertzaal. Acht hoogvermogenluidsprekers zorgen voor een kristalhelder geluid vanaf alle kanten. De subwoofer in de bagageruimte, die indien nodig eenvoudig en zonder gereedschap kan worden verwijderd, zorgt voor een vol basgeluid en een juiste portie kriebels. Het smart Audio-System heeft een uitgebreide functionaliteit voor onbeperkt luistergenot. Speel je favoriete muziek af vanaf usb-stick of mp3-speler of stream de audiobestanden gewoon via Bluethooth vanaf je smartphone. Met deze interface wordt het smart Audio-System bovendien een comfortabel handsfreesysteem. Met de universele houder voor de smartphone 1 verbind je je mobiele telefoon 2 met je smart fortwo. Direct in het smart Audio-System geïntegreerd, wordt je smartphone een centrale bedieningseenheid voor muziek, infotainment en navigatie overzichtelijk aangebracht en gemakkelijk te bedienen. De smart cross connect app is de interface tussen je smartphone en je smart fortwo. Hiermee krijgt je smartphone niet alleen toegang tot alle voertuiginformatie maar kun je ook je rijdynamiek analyseren. De intuïtief te bedienen app met navigatiefunctie zoekt zelfs naar parkeerplaatsen voor je. Daarnaast kun je luisteren naar je eigen radioprogramma en onderweg nieuwe songs, passend bij jouw muzieksmaak, ontdekken. En ook buiten de auto biedt de app handige functies: zo kun je bijvoorbeeld het afgelegde traject en het brandstofverbruik opvragen. Bovendien onthoudt de app niet alleen waar je je auto hebt geparkeerd maar ook hoe lang je auto daar al staat. 1 Voor smartphones met smart cross connect app. Alleen in combinatie met Cool & Audio pakket of smart Audio-System. 2 Voor ios en bepaalde Android smartphones; zie smart.com/connect voor de compatibiliteit. 3 Alleen in combinatie met Cool & Media pakket en elektrisch bedienbare buitenspiegels. 4 Drie jaar gratis, daarna individueel te verlengen. 5 Informatie over compatibele smartphones en apps op MirrorLink.com.

18 Veiligheid guard >> FOR more per body. Omdat het altijd beter is om gevaren helemaal niet te laten ontstaan, beschikt de smart fortwo over diverse innovatieve assistentiesystemen, die je voor ernstige ongevallen kunnen behoeden. En mocht er toch eens iets gebeuren, ben je dankzij de innovatieve tridion veiligheidskooi en de vijf standaard airbags optimaal beschermd. De tridion veiligheidskooi De kern van het innovatieve veiligheidssysteem van smart is niet alleen verantwoordelijk voor het kenmerkende tweekleurenconcept van de smart, maar speelt ook een centrale rol bij de bescherming van de inzittenden. De kooi bestaat voor 75 % uit hoogvast staal waarmee de inzittenden net zo worden beschermd als een parel in zijn schelp. In combinatie met andere onderdelen als kreukelzones en vervormbare wielen levert de tridion veiligheidskooi veel veiligheid in weinig ruimte. Automatische afstandswaarschuwing De optionele automatische afstandswaarschuwing helpt kop-staartbotsingen te voorkomen. Als de afstand ten opzichte van een bewegend of stilstaand object te klein wordt, krijg je een waarschuwing op het combi-instrument, zodat je tijdig kunt reageren. Als de afstand kritiek wordt, geeft het systeem bovendien een hoorbare waarschuwing. Zijwindassistent Bij hogere snelheden kunnen plotselinge windvlagen voor een gevaarlijke rijsituatie zorgen. De standaard zijwindassistent herkent storingen in de rechtuitstabiliteit en zorgt er met gerichte remingrepen op afzonderlijke wielen voor dat je minder tegenstuur hoeft te geven. Spoorassistent De optionele spoorassistent is actief vanaf 70 km/h en houdt het wegdek voor de smart fortwo in de gaten met behulp van een camera. Zodra je onbedoeld (zonder richting aan te geven) een rijstrook verlaat, geeft het systeem naast een hoorbare waarschuwing ook een zichtbaar signaal in het combi-instrument. Airbags Naast airbags voor de bestuurder en passagier beschikt de smart fortwo standaard over een kneebag voor de bestuurder en twee head-/thoraxbags in de stoelleuning van de bestuurder en passagier.

19 Standaarduitvoering & uitrustingslijnen FOR more life per style. Naast de standaarduitvoering bestaan er voor de smart fortwo drie individuele uitrustingslijnen, elk met een eigen karakter. Extravagant, elegant, dol op technische snufjes wat voor leven je ook leidt, er bestaat altijd een smart fortwo die perfect bij je past. Hoe je je ideale smart fortwo kunt vinden? Selecteer een uitrustingslijn en motoruitvoering en voeg daar uitrustingspakketten en opties aan toe voor meer design, comfort of functionaliteit.

20 Standaarduitvoering & uitrustingslijnen ideas FOR more per standard. De standaarduitvoering van de smart fortwo is al in alle opzichten anders dan anders. En toch is het een echte smart fortwo, met vele innovatieve veiligheidsfuncties, zoals een zijwindassistent, esp, abs, vijf airbags en cruisecontrol met limiter. Daarbij komen vele functies en uitrustingen die het leven in de stad makkelijker en leuker maken, zoals Direct steering met stuurbekrachtiging, de hill start assist en het combi-instrument met boordcomputer. Hou je van ongecompliceerd, stap dan in en ontdek hoe gemakkelijk je dagelijkse ritje door de stad kan zijn. Maak kennis met de smart fortwo in zijn puurste vorm. Interieur > Dashboard en portieren generfd (zwart) en accentdelen in wit > Stoelbekleding in stof (zwart) > Driespaaks stuurwiel > Direct steering > Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer > Versnellingshendelknop generfd (zwart) 1 > Middenconsole met dubbele bekerhouder > Elektrische ruitbediening inclusief comfortbediening en beknellingsbeveiliging > Portiergrepen interieur generfd (zwart) > Dashboardkastje open > Interieurverlichting > Stoelleuning passagier horizontaal neerklapbaar (doorlaadmogelijkheid) > Sjorogen in de bagageruimte Exterieur > tridion veiligheidskooi in black > bodypanels in unilak black, white of red > 38,1 cm (15 inch) stalen velgen met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter > Kunststof dak met stoffen bekleding in black > H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichting 1 In combinatie met 66 kw, versnellingshendelknop in leder. Op de foto s op deze dubbele pagina zijn ook optionele uitrustingen te zien.

21 Standaarduitvoering & uitrustingslijnen prime. >> Stijlvol, tijdloos, chic. De smart fortwo prime is bijzonder hoogwaardig uitgerust en straalt tijdloze elegantie uit. De tridion veiligheidskooi in black en de glanzend zwarte 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks kenmerken de klassieke look van het exterieur. proxy. >> Progressief, sportief, geavanceerd. De standaard tridion veiligheidskooi in black en de glanzend zwarte 40,6 cm (16 inch) acht-y-spaaks lichtmetalen velgen laten al raden hoe progressief het interieur is vormgegeven. Voor veel extra dynamiek zorgt het Sleek Style pakket met verlaagd sport onderstel en verchroomd uitlaatsierstuk, terwijl het panoramadak voor een perfect uitzicht zorgt. passion. >> Zelfbewust, extravagant, modern. De smart fortwo passion is gemaakt voor wie iets bijzonders wil. De tridion veiligheidskooi is standaard in black uitgevoerd, de zilverkleurige 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen benadrukken het karakter van deze uitrustingslijn. FOR more character per car. De afbeelding bevat opties.

22 passion. Standaarduitvoering & uitrustingslijnen prime. Elegant en tijdloos: de elegante stoelbekleding in leder van de smart fortwo prime. > Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in zwart/grijs en stoelbekleding in leder zwart met grijze siernaden > Stoelverwarming voor de bestuurder en passagier > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay > Versnellingshendelknop in leder > Middenconsole met schuiflade > Make-up spiegel in zonneklep voor de bestuurder en passagier > Middenconsole met schuiflade > Leeslampje voor de bestuurder en passagier > Opberg pakket proxy. De blauw-witte look in het interieur van de smart fortwo proxy is een heel bij zondere blikvanger. Kijk zelf maar! Het interieur van de smart fortwo passion is in drie kleurvarianten leverbaar, die elk het extravagante karakter van deze uitrustingslijn benadrukken: zwart/oranje, zwart/wit en zwart/zwart. > Dashboard en portieren in stof oranje, accentdelen in zwart/grijs en stoelbekleding in stof zwart/oranje of: > Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in wit en stoelbekleding in stof zwart/wit of: > Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in zwart/grijs en stoelbekleding in stof zwart/zwart > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay > Versnellingshendelknop in leder > Middenconsole met schuiflade > Make-up spiegel in zonneklep voor de bestuurder en passagier > Leeslampje voor de bestuurder en passagier > Opberg pakket > Panoramadak met zonwering > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder > Cool & Audio pakket > Dashboard en portieren in stof blauw, accentdelen in wit en stoelbekleding in lederlook/stof wit/blauw > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay > Versnellingshendelknop in leder > Dashboardkastje afsluitbaar > Middenconsole met schuiflade > Gordel voor bevestiging van voorwerpen op de passagiersstoel > Make-up spiegel in zonneklep voor de bestuurder en passagier > Leeslampje voor de bestuurder en passagier > Opberg pakket Op de foto s zijn ook optionele uitrustingen te zien.

23 Uitrustingspakketten & opties >> FOR expanding your possibilities in the city. Met de speciale uitrustingspakketten Sleek Style pakket en Urban Style pakket bezorg je je smart grotere, sportievere lichtmetalen velgen én een verlaagd sportonderstel. Het interieur krijgt een dynamische look door een multifunctioneel sportstuur en sportpedalen. Het karakter van het Sleek Style pakket wordt benadrukt door de acht-y-spaaks lichtmetalen velgen, terwijl het Urban Style pakket zich van het Sleek Style pakket onderscheidt door de combinatie van zwarte wielkasten met opschrift smart en vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen. Als je dat nog niet opvallend genoeg is, kun je optioneel bij dit pakket 40,6 cm (16 inch) BRABUS Monoblock VIII lichtmetalen velgen in twee varianten bestellen. Sleek Style pakket. Hou je van een dynamische look? Met dit pakket wordt je smart fortwo een echte sportieveling. Voor een dynamisch uiterlijk, van binnen en buiten. > 40,6 cm (16 inch) acht-y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R16 achter (als optie ook leverbaar met lichtmetalen velgen R84, R91 en R97) > Sportonderstel 10 mm verlaagd > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder met grijze siernaden, in combinatie met twinamic zestraps automatische transmissie inclusief schakelpaddles > Sportpedalen in geborsteld rvs met rubbernoppen De 40,6 cm (16 inch) BRABUS Monoblock VIII lichtmetalen velgen zijn optioneel zowel voor het Sleek Style pakket als voor het Urban Style pakket leverbaar. Urban Style pakket. Bovenop de sportieve basis van het Sleek Style pakket (sportonderstel, uitlaatsierstuk, multifunctioneel sportstuur, sportpedalen) bevat het Urban Style pakket dynamische wielkasten en stijlvolle vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen in bicolor. > 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R16 achter (als optie ook leverbaar met lichtmetalen velgen R84, R95 en R97) > Wielkasten in zwart met opschrift smart

24 Uitrustingspakketten en opties BRABUS Sport pakket. Wie sportief in het leven staat, wil dit ook tonen en merken. Zo vullen design en functionaliteit elkaar aan bij het BRABUS Sport pakket. Hierdoor ontstaat bij de uitrustingslijnen passion, prime en proxy een rijbeleving die niet alleen indrukwekkend voelt maar er ook groots uitziet ook in het interieur. Sportiviteit zit immers ook van binnen. 1 BRABUS frontspoiler in bodypanelkleur (hierboven afgebeeld) 2 BRABUS achterskirt in bodypanelkleur met achterdiffusor in matgrijs BRABUS 40,6/43,2 cm (16 inch/17 inch) Monoblock VIII lichtmetalen velgen in matgrijs, met banden 185/50 R16 voor en 205/40 R17 achter BRABUS sportonderstel, 10 mm verlaagd 3 BRABUS versnellingshendelknop in leder 4 Sportpedalen in geborsteld rvs met rubbernoppen 5 BRABUS handremgreep in leder 6 BRABUS driespaaks multifunctioneel sportstuur in nappaleder met BRABUS siernaad in grijs (in combinatie met twinamic automatische zestraps transmissie met dubbele koppeling en schakelpaddles) 4 5 6

25 Uitrustingspakketten & opties Comfort pakket. Maak het je gemakkelijk in meerdere opzichten. De in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en het eveneens in hoogte verstelbare stuurwiel kunnen bij het Comfort pakket optimaal op je lichaamslengte worden afgestemd. > Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar > Rugleuningverstelling met one-touch-functie voor de bestuurder en passagier > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED & Sensor pakket. Je voelt je welkom: de koplampen met welcomefunctie begroeten je zodra je je smart ontgrendelt. De dagrijverlichting als led- lichtstrook en de led-achterlichten maken je gedurende de dag extra zichtbaar in het verkeer. De mistlampen met afslagverlichting verlichten de bocht, wanneer je bij een snelheid onder de 40 km/h de knipperlichten inschakelt. En wanneer het gaat regenen of donker wordt, heb je met de regen- en lichtsensor altijd een waakzame metgezel aan boord. > H4-halogeenkoplampen met welcomefunctie en geïntegreerde dagrijverlichting als led-lichtstrook > Led-achterlichten > Mistlampen met afslagverlichting > Regen- en lichtsensor Opberg pakket. Maak ruimte: met het Opberg pakket (standaard bij passion, prime en proxy) kun je je spullen snel en veilig opbergen in het dashboardkastje, opbergnet of op de passagiersstoel. > Dashboardkastje afsluitbaar > Opbergnet aan de middenconsole, in de beenruimte van de voorpassagier > Gordel voor bevestiging van voorwerpen op de passagiersstoel

26 Uitrustingspakketten & opties Cool & Audio pakket. Muziek graag! Speel je favoriete muziek af vanaf usb-stick of mp3-speler of stream de audiobestanden gewoon via Bluetooth. En dat bij een aangename temperatuur. > smart Audio-System met aux-/usbaansluiting, Bluetooth voor handsfreefunctie, audiostreaming en koppeling aan de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android 3 ) > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actievekoolstoffilter Cool & Media pakket. Altijd goed: het grote 17,8 cm (7 inch) multi touch display ziet er niet alleen fraai uit maar is ook bijzonder gemakkelijk te bedienen. Voor gemak zorgt ook de automatische airconditioning, waarbij je simpelweg met de schuifknop de temperatuur kunt instellen. > smart Media-System met 17,8 cm (7 inch) multitouch display, aux-/usb-aansluiting, sleuf voor sd-kaart, spraakgestuurde bediening, Bluetooth -interface met handsfreefunctie, audiostreaming voor muziekoverdracht, MirrorLink 1, navigatiesysteem met kaarten voor heel Europa, inclusief drie jaar TomTom LIVE-services 2 > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actievekoolstoffilter 1 Informatie over compatibele smartphones en apps vind je op mirrorlink.com. 2 Drie jaar gratis, daarna individueel te verlengen. 3 Voor bepaalde Android smartphones; zie smart.com/connect voor de compatibiliteit.

27 Uitrustingspakketten & opties Opties voor het interieur waarmee je je smart fortwo nóg comfortabeler, fraaier of praktischer maakt. >> FOR more comfort inside. 1 Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de portieren, beenruimtes, dasboardkastje en middenconsole 2 Middenarmsteun voor opklapbaar 3 Dashboardkastje afsluitbaar 1 4 Dashboardinstrument met cockpitklok en toerenteller 5 Bagageruimteafdekking (scherm) met netvak 2 6 Instaplijsten, tweedelige set 7 Bagageruimtebak, laag 8 Veloursmatten in zwart 9 Stoelverwarming voor de bestuurder en passagier 10 Panoramadak met geïntegreerde zonwering Voor de standaarduitvoering als optie leverbaar. 2 Standaarduitrusting in België en Nederland

28 Uitrustingspakketten & opties Opties voor meer veiligheid om nóg ontspannender te rijden. > Automatische afstandswaarschuwing met licht- en geluidssignalen > Spoorassistent met hoor- en zichtbare waarschuwingen > Parkeerhulp aan de achterzijde > Achteruitrijcamera 1 > Antidiefstalsysteem met bewaking portieren en onderhoudspaneel > Pechset met compressor en bandenreparatieset > Mistlampen > Gevarendriehoek > EHBO-set >> FOR more pleasure and connectivity. >> FOR more safety and functionality. Niet alleen de naam klinkt goed: het JBL Soundsystem voor de smart fortwo omgeeft je met een perfect geluid. Opties voor infotainment, navigatie en communicatie voor als er even niets leuks op de radio is. Luister dan gewoon naar je eigen muziek bijvoorbeeld via acht luidsprekerboxen inclusief subwoofer. > Smartphone-oplaadkabel kit voor micro-usb en Apple Lightning > smart Audio-System met aansluiting voor mp3-speler, usb-aansluiting, Bluetooth - interface met handsfreefunctie, audiostreaming en koppeling aan de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android) > Digitale radio voor de standaards DAB, DAB+ en DMB > Universele houder 2 voor de smartphone behorend bij het smart Audio-System > JBL Soundsystem inclusief zeskanaals DSP-versterker met een vermogen van 240 watt, acht hoogvermogenluidsprekers inclusief uitneembare subwoofer in de bagageruimte 1 Alleen in combinatie met Cool & Media pakket en elektrisch bedienbare buitenspiegels. 2 Voor smartphones met cross connect app.

29 Uitrustingspakketten en opties >> For more individuality Kan het je niet individueel genoeg zijn? Pas het uiterlijk van je smart dan aan je persoonlijke stijl aan. Bijvoorbeeld met sportieve of elegante velgen en een meerdelige folieset. smart lichtmetalen velgen 38,1 cm (15 inch) met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter Achtspaaks lichtmetalen velgen (R86), zwart en glas gedraaid Vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen (R87), zwart en glansgedraaid Achtspaaks lichtmetalen velgen (R88), zilver smart lichtmetalen velgen 40,6 cm (16 inch) 1 met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R16 achter Folieset 2 De meerdelige folieset met stickerfolie in grijs-geel of wit-geel voor het dak, de zijkanten en het front verfraait het exterieur van je smart op dynamische wijze. Het getal op de motorkap is bovendien een statement: de voertuiglengte. Vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen (R91), zwart en glansgedraaid 8Y-spaaks lichtmetalen velgen (R95), zwart BRABUS Monoblock VIII lichtmetalen velgen (R97), antraciet, glansgedraaid en mat BRABUS Monoblock VIII lichtmetalen velgen (R84), zilver en glansgedraaid 1 Alleen in combinatie met Urban Style pakket of Sleek Style pakket; ook combineerbaar. Zie de prijslijst voor details. 2 Alleen in combinatie met panoramadak.

30 red (uni) cool silver (metallic) white (uni) hazel brown (metallic) black (uni) black-to-yellow (metallic) Kleuren >> Voor meer individuele De kleurencombinaties bij de smart fortwo zijn net zo veelzijdig als het leven zelf. Kies uit een groot aanbod kleuren voor de bodypanels, tridion veiligheidskooi en grille. En met een van de exclusieve lichtmetalen velgen komt je smart fortwo wel héél individueel voor de dag. midnight blue (metallic) moon white (matt) lava orange (metallic) titania grey (matt) stijl.

31 >> For interior, exterior and more. Kleuren en smart accessoires bodypanels black (uni), white (uni), red (uni), black-to-yellow (metallic), cool silver (metallic), hazel brown (metallic), lava orange (metallic), midnight blue (metallic), moon white (mat), titania grey (mat) Met de smart originele accessoires (verkrijgbaar bij het smart verkooppunt) ben je op alles voorbereid en zie je er flitsend uit. Of het nu om kleine details die je smart nóg aantrekkelijker maken, nieuwe lichtmetalen velgen of praktische oplossingen voor de bagage - ruimte gaat het smart verkooppunt adviseert je graag. Acculader (ECE-versie, 3,6 A). Bagagenet op de bagageruimtebodem. Voorkomt het verschuiven van lichte bagage. Grille black (uni), white (uni), cool silver (metallic), black-to-yellow (metallic) Ventieldoppen, set van vier stuks, beschermen de ventielen tegen vuil. Dubbelzijdige mat in de bagageruimte. Beschermt de bagageruimtebodem tegen vuil. tridion veiligheidskooi black (uni), white (uni), jupiter red (uni), cool silver (metallic), lava orange (metallic), graphite grey (mat) Kinderzitjes waaronder het kinderzitje DUO plus met optimale veiligheid voor kleine kinderen vanaf ongeveer 8 maanden tot 4 jaar (9 tot 18 kg). Meer informatie over onze accessoires is in de actuele brochure met originele accessoires van smart te vinden. Ripsmatten gemaakt van duurzaam en slijtvast naaldvilt, met gestikt opschrift smart.

32 BRABUS originele accessoires For a strong look. BRABUS originele accessoires: geef je smart fortwo passion, prime of proxy de sportieve touch van BRABUS. Met een uitgebreid assortiment accessoires voor inen exterieur bepaal je zelf hoe dynamisch je smart wordt. Alleen de montage kun je aan het smart verkooppunt overlaten. 1 Frontspoiler, in grondlak geleverd, kan in de gewenste kleur worden gespoten 2 Accentstrepen antracietkleur of oranje 3 Dakspoiler, achterskirt met diffusor en dorpelverbreders, in grondlak geleverd, kunnen in de gewenste kleur worden gespoten, derde remlicht in rookglaslook 4 Interieurdecoratiedelen in carbonlook, stuurschakelpaddles in matzwart of zilverchroom 5 Buitenspiegels in carbonlook 6 BRABUS pedalen in geborsteld rvs met rubbernoppen 7 BRABUS instaplijsten in geborsteld rvs, tweedelige set 8 BRABUS handremgreep met manchet, veloursmatten in zwart, zilverkleurige of oranje naden, versnellingshendel handgeschakelde versnellingsbak 4 5 Niet afgebeeld > Bagageruimtemat, zilverkleurige of oranje rand > Versnellingshendelknop twinamic 6 Meer informatie over onze accessoires is in de actuele brochure met originele accessoires van smart te vinden. 7 8

33 Service voor je smart >> FOR carefree driving: service & road assistance. Om ervoor te zorgen dat je na de aanschaf zo lang mogelijk plezier beleeft aan je smart, heeft deze professionele, op maat gesneden service nodig bij het smart servicepunt. Vertrouw op het smart serviceteam dat je smart van binnen en van buiten kent. Voor je eigen veiligheid en een optimaal waardebehoud van je smart gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsonderdelen met smart onderdelengarantie. En het smart serviceteam maakt gebruik van speciaal op je smart afgestemde diagnosetechniek. Overtuig jezelf van onze uitstekende service. smart road assistance Bij de aanschaf van een nieuwe smart krijg je gratis hulp bij pech onderweg. Deze service kan bij elke onderhoudsbeurt worden vernieuwd, mits het onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften wordt uitgevoerd. Profiteer in bijna heel Europa van deskundige, snelle hulp bij pech, een ongeval, vandalisme of andere kleine ongelukken. Indien nodig, wordt je auto naar het dicht stbijzijnde smart servicepunt gesleept. Om je mobiel te houden, stellen we bovendien vervangend vervoer ter beschikking. Als alternatief kun je met een taxi, trein of het vliegtuig verder inclusief eventuele overnachtingskosten. smart forward Elke smart heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. In die periode staat het smart verkooppunt altijd voor je klaar. Zo kun jij lekker onbezorgd blijven rijden. Wil je dat onbezorgde gevoel langer vasthouden? Dan is smart forward de slimme keuze. Daarmee kun je je garantie met één of twee jaar verlengen. Tegen een superscherp tarief! De voordelen: > Geen eigen risico in geval van schade. > Afsluitbaar tot maximaal acht jaar na de eerste kentekenregistratie. > Afsluitbaar tot kilometer. > Europese dekking. De voorwaarden: > smart forward biedt alleen dekking indien het voertuig volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden is. > smart forward kan niet worden afgesloten op voertuigen die worden ingezet als huurauto of koeriersdienst. > De dekking van slijtagedelen is uitgesloten. > Vraag naar de volledige lijst met uitsluitingen. 1 Mobiele providers brengen mogelijk kosten in rekening. Service24h Het is goed om te weten dat smart in bijna heel Europa 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar is. Wanneer je een keer hulp nodig hebt, kun je ons callcenter bereiken op het gratis nummer:

34 Service voor je smart >> FOR more flexibility: Financial Services. Met een smart blijf je flexibel ook op het gebied van de financiering. Zo neem je met onze lease-, financierings- en verzekeringsproducten snel en slim plaats achter het stuur van je smart. En dat tegen aantrekkelijke voorwaarden, die geheel op jouw situatie kunnen worden afgestemd. Het smart verkooppunt bij de Mercedes-Benz dealer voorziet je graag van passend advies. Strandlaken in smart design. (B ) Zonnebril passion in zwart/oranje. (B ) Lease Altijd een nieuwe auto rijden en daarbij financieel flexibel blijven dan is het een goed idee om een smart te leasen. Je betaalt alleen voor het gebruik en profiteert daarbij van lage maandtarieven. We informeren je graag over onze producten, die je niet alleen financiële speelruimte geven maar ook goed verzekeren. Financiering Wil je je smart op je situatie afgestemd financieren? Geen enkel probleem. Vraag het smart verkooppunt naar de mogelijkheden die smart samen met Mercedes-Benz Financial aanbiedt. Ook bij de financiering is sprake van een grote flexibiliteit tot aan de vraag of je je smart aan het einde van de contractduur wilt houden of wilt inruilen voor een nieuwe. >> FOR an Poloshirt met witte inzetstukken van netstof op de schouders. (B ) urban lifestyle: the smart collection. Strandtas in geel met blauwe accenten. (B ) Wel héél aantrekkelijk. De smart collection vult je smart fortwo perfect aan. Net als de uitrustingslijnen passion, prime en proxy tonen alle artikelen uit de smart collection echt karakter. Ontdek kleding en nuttige zaken voor elke dag en elke situatie. Tenslotte staat het merk smart niet alleen voor auto s maar ook voor individuele, urban lifestyle. Dit is slechts een kleine greep uit de hele collection, die je kunt vinden op Poloshirt met doublelayer-effect met oranje netstof op de mouwboorden en zoom. (B ) Cap passion in orange met highlights in zwart. (B ) Sport- en reistas in matzwart met oranje accenten. (B )

35 >> Uitrustingskenmerken. Kenmerken standaarduitvoering Uitrustingslijnen passion, prime en proxy 1 Uitrustingslijsten & technische gegevens Exterieur > bodypanels in unilak black, white of red > tridion veiligheidskooi in black > Buitenspiegels generfd (zwart) > Grille generfd (zwart) > 38,1 cm (15 inch) stalen velgen met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter > Zomerbanden > H4-halogeenkoplampen met geïntegreerde leddagrijverlichting > Derde remlicht met led-techniek > Richtingaanwijzers in wit > Portiergrepen generfd (zwart) > Dak in black Interieur > Dashboard en portieren generfd (zwart) en accentdelen in wit > Stoelbekleding in stof zwart > Driespaaks stuurwiel > Versnellingshendelknop generfd (zwart) 1 > Middenconsole met dubbele bekerhouder voor, enkelvoudige bekerhouder achter 2 > Portiergrepen interieur generfd (zwart) > Opbergvak in de portieren > Dashboardkastje open > Interieurverlichting > Stoelleuning passagier horizontaal neerklapbaar (doorlaadmogelijkheid) > Sjorogen in de bagageruimte > Zonnekleppen met parkeerkaarthouder Functionaliteit en elektrische systemen > Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing > Buitenspiegels handmatig verstelbaar > Elektrische ruitbediening inclusief comfortbediening en beknellingsbeveiliging > Comfortruitenwissers met intervalschakeling en automatische wis-/wasfunctie > Achterruitwisser met intervalschakeling en automatische wis-wasfunctie > Achterruit verwarmd > Combi-instrument met monochroom lcd-display en boordcomputer > Koplamphoogteregeling handmatig > Richtingaanwijzers met comfort-tipschakeling > Centrale vergrendeling met radiografische afstandsbediening en startblokkering > 12 V-aansluiting met afdekpaneel Techniek > Direct steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrenging > Handgeschakelde vijfversnellingsbak voor de 52 kw en 66 kw turbo > Start-stopsysteem > Brandstoftank (35 liter) Veiligheid en assistentiesystemen > Elektronisch stabiliteitsprogramma (esp ) > Antiblokkeersysteem (abs) met elektronische remkrachtverdeling > Zijwindassistent > Hill start assist > Bandenspanningscontrolesysteem > tridion veiligheidskooi in black > Cruisecontrol met limiter (variabele snelheidsbegrenzing) > Airbag voor de bestuurder en passagier > Sidebag voor de bestuurder en passagier (gecombineerde head-/thoraxbag) > Kneebag voor de bestuurder > Driepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer > Gordelwaarschuwingssysteem voor de bestuurder en passagier > i-size-kinderzitverankering met handmatige uitschakeling airbag > Crashsensor om de noodknipperlichtinstallatie te activeren > drive lock automatische centrale vergrendeling van de portieren tijdens het rijden > Buitenspiegels met asferisch gebogen spiegelglas aan bestuurderszijde Exterieur > Buitenspiegels in tridion kleur 2 > Grille gelakt > Lichtmetalen velgen Interieur > Dashboard en portieren in stof > Driespaaks multifunctioneel stuurwiel in leder > Versnellingshendelknop in leder (zwart) > Middenconsole met schuiflade > Portiergrepen interieur in matchroom > Handgreep voor de passagier > Make-up spiegel in zonneklep voor de bestuurder en passagier > Brillenvak voor de bestuurder > Opbergvak in de achterklep Exterieur > 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilver, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter (R88) > Dak met stof in black > Grille in black > tridion veiligheidskooi in black Interieur > Dashboard en portieren in stof oranje, accentdelen in zwart/grijs en stoelbekleding in stof zwart/oranje > Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in wit en stoelbekleding in stof zwart/wit > Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in zwart/grijs en stoelbekleding in stof zwart/zwart Opberg pakket 3 Exterieur > 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter (R87) > Dak met stof in black > Grille in black > tridion veiligheidskooi in black Interieur > Dashboard en portieren in stof zwart, accentdelen in zwart/grijs en stoelbekleding in leder zwart met grijze siernaden > Pompadoertas aan de achterzijde van de bestuurders- en voorpassagiersstoel Functionaliteit en elektrische systemen > Stoelverwarming voor de bestuurder en passagier Opberg pakket 3 > Leeslampje voor de bestuurder en passagier > Bagageruimteverlichting > Rugleuningverstelling met one-touch-functie voor de bestuurder en passagier Functionaliteit en elektrische systemen > Combi-instrument met 8,9 cm (3,5 inch) TFT-kleurendisplay en boordcomputer > Serviceklep, afsluitbaar > Inklapbare sleutel met afstandsbediening, tweede sleutel met vaste baard passion prime proxy Exterieur > 40,6 cm (16 inch) acht-y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R16 achter (R95) > Panoramadak met zonwering > Grille in black (white zonder meerprijs) > tridion veiligheidskooi in black (white zonder meerprijs) Interieur > Dashboard en portieren in stof blauw en accentdelen in wit > Stoelbekleding in lederlook/stof wit/blauw > Pompadoertas aan de achterzijde van de bestuurders- en voorpassagiersstoel Sleek Style pakket 3 Cool & Audio pakket 3 Opberg pakket 3 1 In combinatie met 66 kw, versnellingshendelknop in leder. 2 Alleen in combinatie met handgeschakelde vijfversnellingsbak. 1 Verschillend ten opzichte van de standaarduitvoering. 2 Buitenspiegels generfd (zwart) in combinatie met uitrustingslijn passion en tridion in black. 3 Zie pagina 74 voor de inhoud van de pakketten. Ontdek ook onze plus uitrustingslijnen in de prijslijst!

36 Uitrustingslijsten & technische gegevens Uitrustingspakketten Opties Uitrustingspakketten leverbaar voor de uitrustingslijnen passion, prime en proxy Sleek Style pakket > 40,6 cm (16 inch) acht-y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart (R95), met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R16 achter (als optie ook leverbaar met lichtmetalen velgen R84, R91 en R97) > Sportonderstel 10 mm verlaagd > Uitlaat met verchroomd uitlaatsierstuk > Driespaaks multifunctioneel sportstuur in leder met grijze siernaden (in combinatie met twinamic automatische transmissie met dubbele koppeling: inclusief stuurschakelpaddles) > Sportpedalen in geborsteld rvs met rubbernoppen Urban Style pakket 1 Ten opzichte van het Sleek Style pakket uitgebreid met: > Wielkasten met opschrift smart > 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart (R91), met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R16 achter (als optie ook leverbaar met lichtmetalen velgen R84, R91 en R97) BRABUS Sport pakket > BRABUS driespaaks multifunctioneel sportstuur in nappaleder met grijze BRABUS siernaad (in combinatie met twinamic automatische transmissie met schakelpaddles) > BRABUS versnellingshendelknop in leder > BRABUS handremgreep in leder > Sportpedalen in geborsteld rvs met rubbernoppen > BRABUS 43,2 cm (17 inch) Monoblock IX lichtmetalen velgen in matgrijs (R89), met banden 185/50 R16 voor, 205/40 R17 achter > BRABUS sportonderstel, 10 mm verlaagd LED & Sensor pakket > H4-halogeenkoplampen met welcome-functie, geïntegreerde dagrijverlichting als led-lichtstrook en led-achterlichten > Mistlampen met afslagverlichting > Regen- en lichtsensor Cool & Media pakket 2 > smart Media-System met 17,8 cm (7 inch) multitouch TFTdisplay, aux-/usb-aansluiting (middenconsole), sleuf voor sd-kaart, spraakgestuurde bediening, Bluetooth -interface met handsfreefunctie, audiostreaming voor muziekoverdracht, MirrorLink 3, navigatiesysteem voor heel Europa met drie jaar TomTom LIVE-services 4 > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter Opberg pakket > Dashboardkastje afsluitbaar > Bagagenet > Gordel voor bevestiging van voorwerpen op de passagiersstoel Uitrustingspakket leverbaar voor de standaarduitvoering en uitrustingslijnen passion, prime en proxy Cool & Audio pakket > smart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth voor handsfreefunctie, audiostreaming en koppeling aan de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android 5 ) > Airconditioning met automatische temperatuurregeling en actieve-koolstoffilter Comfort pakket > Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar > Gordel voor bevestiging van voorwerpen op de voorpassagiersstoel > Stuurkolom in hoogte verstelbaar > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar 6 Exterieur > Panoramadak met zonwering 7 > tridion veiligheidskooi in white, jupiter red, cool silver (metallic) lava orange (metallic) of graphite grey (matt) > bodypanels in black-to-yellow (metallic), cool silver (metallic), hazel brown (metallic), lava orange (metallic), midnight blue (metallic), moon white (matt) of titania grey (matt) > Grille in black 9, 10, white 9, cool silver 9, black-to-yellow 9 > Folieset in grijs-geel of wit-geel, voor het dak, de zijkanten en het front 10 > 38,1 cm (15 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter (R87) > 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter (R86) > 38,1 cm (15 inch) achtspaaks lichtmetalen velgen, zilver, met banden 165/65 R15 voor en 185/60 R15 achter (R88) > 40,6 cm (16 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, glanzend zwart, met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R16 (R91) 11 > 40,6 cm (16 inch) acht-y-spaaks lichtmetalen velgen, zwart, 12, 13 met banden 185/50 R16 voor en 205/45 R16 achter (R95) > BRABUS 40,6 cm (16 inch) Monoblock VIII lichtmetalen velgen, mat antraciet en glansgedraaid, met banden 185/50 R16 voor 9, 14 en 205/45 R16 achter (R97) > BRABUS 40,6 cm (16 inch) Monoblock VIII lichtmetalen velgen, zilver en glansgedraaid, met banden 185/50 R16 voor en 9, /45 R16 achter (R84) > Wielkasten met opschrift smart 11 > All-season banden in plaats van zomerbanden 15 > Wieldoppen voor stalen velgen (R83) 17 > Mistlampen Interieur > Sfeerverlichting met indirecte verlichting van de portieren, 9, 16 beenruimtes, dashboardkastje en middenconsole > Stoelbekleding in lederlook zwart 17 > Middenarmsteun voor opklapbaar en dubbele bekerhouder voor, bekerhouder achter 9 > Veloursmatten in zwart > Dashboardkastje afsluitbaar 18 > Instaplijsten, tweedelige set > Opbergvak in de achterklep > Bagageruimtebak laag Functionaliteit en elektrische systemen > Dashboardinstrument met cockpitklok en toerenteller > Stoelverwarming voor de bestuurder en passagier > Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar > Asbak en sigarettenaansteker Techniek > twinamic zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling Veiligheid en assistentiesystemen > Automatische afstandswaarschuwing met licht- en geluidssignalen > Spoorassistent met zicht- en hoorbare waarschuwing > Parkeerhulp aan de achterzijde met hoorbare waarschuwingen > Achteruitrijcamera 19 > Antidiefstalsysteem met bewaking portieren en serviceklep (afsluitbaar) > Pechset met compressor en bandenreparatieset > EHBO-set > Gevarendriehoek Infotainment, navigatie en communicatie > smart Audio-System met aux-/usb-aansluiting, Bluetooth voor handsfreefunctie, audiostreaming voor muziekoverdracht en koppeling aan de smart cross connect app (afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor ios en Android) 20 > Houder voor de smartphone 21 > Smartphone oplaadkabel kit voor micro-usb und Apple Lightning > JBL Soundsystem inclusief zeskanaals DSP-versterker met een vermogen van 240 watt, acht hoogvermogenluidsprekers 9, 22 inclusief uitneembare subwoofer in de bagageruimte > Digitale radio voor de standaards DAB, DAB+ en DMB 23 > Radiovoorbereiding met twee luidsprekers, antenne en 1-DIN-schacht 1 Extra componenten Urban Style pakket voor de proxy als optie leverbaar. 2 Alleen in combinatie met elektrisch bedienbare buitenspiegels. 3 Informatie over compatibele smartphones en apps vind je op mirrorlink.com. 4 Drie jaar gratis, daarna individueel te verlengen. 5 Voor ios en bepaalde smartphones, zie smart.com/connect voor de compatibiliteit. 6 In combinatie met standaarduitvoering buitenspiegels in tridion kleur. 7 Inclusief handgreep voor de voorpassagier en brillenvak voor de bestuurder. 8 Standaard in combinatie met antidiefstalsysteem. 9 Niet in combinatie met standaarduitvoering. 10 Alleen in combinatie met panoramadak. 11 Standaard in combinatie met Urban Style pakket. 12 Standaard in combinatie met Sleek Style pakket. 13 Standaard in combinatie met uitrustingslijn proxy. 14 Alleen in combinatie met Urban Style pakket of Sleek Style pakket. 15 Niet in combinatie met de lichtmetalen velgen R84, R89, R91, R95 en R Alleen in combinatie met dashboardinstrument. 17 Alleen in combinatie met standaarduitvoering. 18 Voor passion en prime alleen in combinatie met het Opberg pakket, standaard bij proxy. Voor standaarduitvoering als optie leverbaar. 19 Alleen in combinatie met Cool & Media pakket en elektrisch bedienbare buitenspiegels. 20 Standaard in combinatie met Cool & Audio pakket. 21 Alleen in combinatie met Cool & Audio pakket en smart Audio-System. 22 Niet in combinatie met standaarduitvoering, alleen in combinatie met Cool & Audio pakket of Cool & Media pakket en in combinatie met elektrisch bedienbare buitenspiegels. 23 Alleen in combinatie met Cool & Audio pakket, Cool & Media pakket of smart Audio-System.

cabrio >> Push the button and get ready. De nieuwe smart fortwo >> Let your city in.

cabrio >> Push the button and get ready. De nieuwe smart fortwo >> Let your city in. D-CH smart infocenter (Gratis nummer. Eventuele kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800-2 777 7777 De nieuwe smart fortwo cabrio >> Let your city

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 11 augustus 2014. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motoren in combinatie met handgeschakelde versnellingsbak 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor,

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zitplaatsen, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour combineert typische smart innova ties en oplossingen met de veelzijdigheid

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

>> De nieuwe smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. >> De nieuwe smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. 2 smart fortwo >> smart fortwo. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 benzine driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: Een idee dat niet tegen te houden is, omdat het de status quo als uitdaging

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. smart fortwo 3 >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015.

>> De nieuwe smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. >> De nieuwe smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 15 januari 2015. 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. Motor/vermogen 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3, handgeschakelde vijfversnellingsbak

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

fortwo >> De nieuwe smart The urban original.

fortwo >> De nieuwe smart The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer, nu nog eens opnieuw uitgevonden: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad.

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Originele accessoires

Originele accessoires Originele accessoires voor de smart fortwo, smart fortwo cabrio en smart forfour. Graag wijzen wij u op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen leverbaar voor de smart fortwo

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was nooit alleen maar een autofabrikant: het ging altijd om een groots idee van stedelijke mobiliteit. Een idee dat

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

>> De smart. forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november inclusief plus voordeelpakketten

>> De smart. forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november inclusief plus voordeelpakketten >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 november 2016. inclusief plus voordeelpakketten smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen.

>> de nieuwe smart. fortwo. Prijzen. >> de nieuwe smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart fortwo >>smart fortwo Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3cilinderinlijn motor handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> De smart electric drive

>> De smart electric drive >> De smart electric drive Prijslijst. Geldig vanaf 10 maart 2017. 4% bijtelling. Al vanaf 30 netto p/m. BPM-vrij/MRB-vrij. 2 smart electric drive >> Nieuwe energie voor de stad. smart electric drive.

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen.

>> de nieuwe smart. forfour. Prijzen. >> de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 31 juli 2014 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor handgeschakelde 5-versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

smart EQ fortwo en forfour Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018.

smart EQ fortwo en forfour Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018. smart EQ fortwo en forfour Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018. 2 smart smart 3 >> Nieuwe energie voor de stad. smart is altijd meer geweest dan een ultracompacte auto met een kleine draaicirkel - hij

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

smart forfour The smart among the fourseaters.

smart forfour The smart among the fourseaters. smart forfour The smart among the fourseaters. For ideas, answers, fun & functions smart forfour 03 05 smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

smart electric drive >> A big idea. Fully electric.

smart electric drive >> A big idea. Fully electric. smart electric drive >> A big idea. Fully electric. smart 02 03 Inhoud smart Een nieuw uitgangspunt voor stedelijke mobiliteit. Intelligent verbonden Digitaal verbonden met je smart. Volledig elektrisch

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 februari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

>> De smart electric drive

>> De smart electric drive >> De smart electric drive Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. 4% bijtelling. BPM-vrij/MRB-vrij. 2 smart electric drive >> Nieuwe energie voor de stad. smart electric drive. smart electric drive 3 Dat

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 22 juli inclusief plus voordeelpakketten

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 22 juli inclusief plus voordeelpakketten >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 22 juli 2016. inclusief plus voordeelpakketten 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW BTW 21% BPM Cons.prijs incl. BTW/BPM

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari inclusief plus voordeelpakketten

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari inclusief plus voordeelpakketten >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. inclusief plus voordeelpakketten smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE smart: benzine. >> Prijslijst 2019. Op alle benzinemodellen zijn speciale fleetkortingen voor bedrijven/professionals van toepassing. Vraag uw smart dealer welk kortingspercentage u geniet! BENZINE >>

Nadere informatie

>> De smart electric drive

>> De smart electric drive >> De smart electric drive Prijslijst. Geldig vanaf 5 mei 2017. 4% bijtelling. BPM-vrij/MRB-vrij. 2 smart electric drive >> Nieuwe energie voor de stad. smart electric drive. smart electric drive 3 Dat

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke ideeën

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

tailor made smart BRABUS >> Van origineel naar uniek exemplaar.

tailor made smart BRABUS >> Van origineel naar uniek exemplaar. NL smart infocenter (Gratis nummer. Eventuele kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800-2 777 7777 smart BRABUS tailor made >> Van origineel naar uniek

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 26 november 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

fortwo >> De smart The urban original.

fortwo >> De smart The urban original. >> De smart fortwo The urban original. De revolutie voor het stadsverkeer: maak kennis met een auto die als geen ander werd ontwikkeld voor mobiliteit in de stad. En die jou de weg door de stad iedere

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters.

>> De nieuwe smart. forfour. The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met slimme oplossingen en unieke ideeën waardoor

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De nieuwe smart The smart among the fourseaters. >> De nieuwe smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt typische innovatieve ideeën en intelligente oplossingen van smart met

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 5 januari 205 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet is tegen

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

forfour >> De smart The smart among the fourseaters.

forfour >> De smart The smart among the fourseaters. >> De smart forfour The smart among the fourseaters. Vier zetels, vijf deuren, duizend mogelijkheden: de smart forfour koppelt innovatieve ideeën en intelligente oplossingen met de veelzijdigheid van een

Nadere informatie

smart BRABUS Prijslijst. Geldig vanaf 13 juli 2016.

smart BRABUS Prijslijst. Geldig vanaf 13 juli 2016. smart BRABUS Prijslijst. Geldig vanaf 13 juli 2016. Motorvarianten 3 >> smart BRABUS fortwo/cabrio en smart BRABUS forfour. De prijzen. Motoren Code Netto cat. prijs excl. BTW BTW 21% BPM Cons. prijs

Nadere informatie

>>de smart. fortwo. Prijzen.

>>de smart. fortwo. Prijzen. >>de smart fortwo Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 3 smart fortwo >> smart fortwo Motoren. motor/kracht Uitrusting Maandelijkse huur* EUR 45 kw (61pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

>>de nieuwe smart forfour

>>de nieuwe smart forfour >>de nieuwe smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 7 november 204 2 smart forfour >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (60pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

>>de smart. forfour. Prijzen.

>>de smart. forfour. Prijzen. >>de smart forfour Prijzen. Geldig vanaf 3 juli 2015 smart forfour 3 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 45 kw (61 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

smart fortwo >> The urban original.

smart fortwo >> The urban original. smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> For a new urban joy. smart fortwo 03 05 Inhoud 02 smart fortwo Voor meer plezier in de stad. 08 Design En typisch smart. 20 Rijplezier Meer plezier

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018

forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018 forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 1 juni 2018 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017.

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017. smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017. 02 Nieuwe energie voor de stad >> Nieuwe energie voor de stad. smart electric drive. Nieuwe energie voor de stad 03 Dat smart veel durf, ideeën

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA SCALA

DE NIEUWE ŠKODA SCALA DE NIEUWE ŠKODA SCALA EEN NIEUW TIJDPERK Met de nieuwe SCALA zet ŠKODA zelfverzekerd een grote stap vooruit. De geraffineerde vormgeving creëert een opvallend spel van licht en schaduw, dat tijdloos design

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016

de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 2016 de smart fortwo >> Prijzen. Geldig vanaf 22 juli 206 02 smart fortwo >> smart fortwo. Prijzen. Motor/kracht 45 kw (6 pk) benzine 3-cilinder-in-lijn motor, 999 cc handgeschakelde 5-versnellingsbak 52 kw

Nadere informatie

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,-

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- ŠKODA FABIA CLEVER Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- De FABIA Clever nu vanaf 18.490,- (Combi vanaf 19.390,-) ŠKODA maakt het rijden in de FABIA nog bijzonderder dan het al was. De FABIA Clever is

Nadere informatie

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017

smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017 smart electric drive >> Prijzen. Geldig vanaf 10 maart 2017 02 Nieuwe energie voor de stad >> Nieuwe energie voor de stad. smart electric drive. Nieuwe energie voor de stad 03 Dat smart veel durf, ideeën

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017

forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017 forfour >>de smart >> Prijzen. Geldig vanaf 14 juli 2017 smart forfour 03 >> smart forfour. Motoren. motor/kracht 52 kw (71 pk) benzine 3cilinderinlijn motor, 999 cc handgeschakelde 5versnellingsbak automatisch

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

De smart. forfour. The smart among the fourseaters.

De smart. forfour. The smart among the fourseaters. De smart forfour The smart among the fourseaters. FOR smart forfour 03 05 ideas, answers, fun & functions smart heeft een revolutie ontketend in stedelijke mobiliteit. Met uitgekiende oplossingen en unieke

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie