Economisch administratieve : diensten Informatisering & Automatisering : Diversen : Gastvrijheid: de vijf gouden regels (1) Bijlagen :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Economisch administratieve : diensten Informatisering & Automatisering : Diversen : Gastvrijheid: de vijf gouden regels (1) Bijlagen :"

Transcriptie

1 INFOBULLETIN 24 Redactie:. Marieke Pronk. Janita Bodegraven. Paul Zegveld Nummer 24, 29 november 2013 Kopij inleveren vóór 12 december 2013 Via In dit nummer Directie Personeel & opleiding : Nieuw of aangepast in Filelinx Nieuwe aanwinsten bibliotheek Een kado waar muziek in zit : Signalering Eduweb Premies zorgverzekeringen 2014 bekend Wonen en dagbesteding : Extramurale dienstverlening/wmo : Behandeling en inhoudelijke : Introductie medicatiemappen ondersteuning Medische en Paramedische dienst : Palito facilitair bedrijf : Gevonden voorwerpen Economisch administratieve : diensten Informatisering & Automatisering : Diversen : Gastvrijheid: de vijf gouden regels (1) Bijlagen : Nieuw of aangepast in Filelinx Aanvraagformulier CIZ Toestemming aanvraag herindicatie CIZ Voortzetting wachtlijst plaats 2013 Voorlopige beoordeling intramuraal 2013 Nieuwe aanwinsten bibliotheek CAP-J, classificatiesysteem voor de aard van de problematiek van cliënten in de jeugdzorg, NJI Een kind met mogelijkheden, een andere kijk op LVG-kinderen, Albert Ponsioen Vertrouwensrelatie voor ontwikkeling, Paula Sterkenburg (Bartimeus Reeks)

2 Een kado waar muziek in zit Band Op Grijze Wijze speelt duofiets voor Leekerweide bij elkaar Jaarlijks goed doel De band Op Grijze Wijze heeft ieder jaar een project. De opbrengsten van hun optredens komen ten goede aan een bepaald doel. Afgelopen jaar heeft de band gespeeld voor Leekerweide. Met een prachtig resultaat: een duofiets met elektrische trapondersteuning ter waarde van 6500 euro. Met deze fiets kunnen cliënten van Wentel 5B en de Veerman er met een begeleider op uit trekken. Deze duofiets is op 14 november op feestelijke wijze aan Leekerweide overhandigd. Leekerweide de gelukkige Samen muziek maken, optreden voor een enthousiast publiek, plezier maken en genieten. Dat is voor ons beloning genoeg. Dus waarom de vergoeding voor het optreden niet in een project gestopt en anderen er blij mee maken? Dat was de gedachte van ons allemaal uit de band. Ieder jaar kiezen we daarom een doel uit. Dit jaar is dat Leekerweide. En dan speciaal de woningen Wentel 5B en de Veerman. We hebben toch wel een wat speciale band met Leekerweide. Dit omdat twee bandleden hun dochters op Leekerweide wonen. Dan geeft zo een mooi resultaat wel een bijzonder gevoel. Met de duofiets kunnen de cliënten van de genoemde woningen er op toerbeurt op uit trekken. De woningen doen samen met de fiets. Op de fiets is een plaatje bevestigd waarop staat dat de fiets geschonken is door Op Grijze Wijze aan de cliënten van Leekerweide. Duofiets is uitkomst Jolanda Kappelhof en Suzanne Broersen, clusterhoofden van de woningen Wentel 5B en Veerman, zijn heel blij met de fiets. We hadden deze aanvraag bij Stichting Vrienden van Leekerweide uitgezet. Zulke uitgaven mogen we niet vanuit het zorgbudget doen. Hiervoor zijn we dus afhankelijk van giften en donaties. Stichting Vrienden zet zich in voor het realiseren van dit soort zaken. Hartstikke goed, want zulke kado s betekenen heel veel voor onze cliënten. Onze cliënten zijn al wat ouder en niet iedereen is goed ter been. Een stukje wandelen is fijn, maar we komen niet zo heel ver. Dat is met de duofiets wel anders. De horizon wordt verbreed, we kunnen echt even 1-1 er met een cliënt op uit. Zo betekent de duofiets betekent voor hen een stukje vrijheid. Lekker trappen in de wind, of regen dat kan ook een goed gevoel zijn. Naar de winkel, naar het sportveld

3 of gewoon, lekker een ommetje maken. Wij zijn dus heel blij. Namens onze cliënten: bandleden van Op Grijze Wijze: heel erg bedankt!!! Personeel & Opleiding Signalering Eduweb Als je bekwaam bent voor een voorbehouden of risicovolle handeling is deze bekwaamheid 18 maanden geldig. Je kunt dit zelf zien in Eduweb bij GAP analyse, bekwaam/niet bekwaam. Het programma Edumanager waar Eduweb deel van uitmaakt wordt steeds verder doorontwikkeld. Sinds een paar maanden gebruiken we een nieuwe versie. In deze versie hebben we de mogelijkheid om je te waarschuwen als je bekwaamheid verloopt. Een half jaar voordat je bekwaamheid verloopt krijg je een automatische mail waarin hiervan melding wordt gemaakt. Je hebt dan nog voldoende tijd om de toetsing in te plannen. Als je bekwaamheid daadwerkelijk is verlopen krijgen jij en je leidinggevende een mail dat je bekwaamheid is verlopen en dat je vanaf dat moment de handeling niet meer uit mag voeren. Wat we ook hebben ingesteld is een herinneringsmail voor het deelnemen aan een cursus. Deze mail krijg je een week voordat de cursus plaatsvindt. Makkelijker kunnen we het niet maken. Opleidingen Premies zorgverzekeringen 2014 bekend De nieuwe premies voor de zorgverzekering 2014 zijn bekend. Elke zorgverzekeraar is wettelijk verplicht om dezelfde basiszorg aan te bieden. De basisverzekering vergoedt zorg die veel voorkomt, zoals huisarts, ziekenhuiszorg, kraamzorg of tandheelkundige zorg tot 18 jaar. Daarnaast biedt elke verzekering vergoedingen voor aanvullende zorg. Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij speciale prijsafspraken. IZZ, Univé en Zilveren Kruis bieden medewerkers van Leekerweide en hun familieleden een aantrekkelijk pakket aan. Het kan de moeite waard zijn om de pakketten eens met elkaar te vergelijken. Overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar kan tot 1 januari IZZ Zorgverzekering (www.izz.nl) IZZ is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk die direct verbonden is aan onze CAO. IZZ biedt een ruime keuze aan pakketten. De premie voor de collectieve IZZ Basisverzekering variant natura is per ,50 per maand (zonder eigen risico). Als je wel een eigen risico wil dragen, gaat de premie omlaag. De collectieve IZZ Basisverzekering variant restitutie kost 84,85 per maand (zonder eigen risico). De premie voor de aanvullende Zorg voor de Zorg pakket - het pakket waarvoor een werkgeversbijdrage van 13,67 bruto per maand geldt - blijft in 2014 gelijk. De premie van de overige aanvullende pakketten daalt in 2014 met ongeveer 5%. Met

4 ingang van 2014 gaan meeverzekerde studerende kinderen vanaf 18 jaar premie betalen voor hun aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar blijven ook in 2014 gratis aanvullend meeverzekerd met de hoofdverzekerde. Een totaal overzicht van de premies vindt je op Univé (www.unive.nl.). Ook Univé heeft geen winstoogmerk. Univé heeft een breed pakket aan mogelijkheden voor de zorgverzekering en biedt een aantrekkelijke korting aan medewerkers en hun gezinsleden. Je kunt je eigen pakket op maat samenstellen en je ontvangt via Leekerweide korting. De basisverzekering bedraagt 90,04 per maand (zonder eigen risico), maar als je wel een eigen risico wilt dragen, gaat de premie omlaag. Univé heeft verschillende aanvullende verzekeringen: De extra zorg polis Goed ( 13,45), Beter ( 23,95) en Best ( 33,95 per maand). Bepaal zelf wat het beste bij je past. Daarnaast is er een Jong Pakket, Fit & Vrij Pakket, Gezin Pakket of Vitaal Pakket. Keuze genoeg! Ben je nieuwsgierig naar de premie? Kijk op De gevraagde internetcode voor de collectiviteitskorting van Leekerweide is ps66qb53 (Let op de hoofdletters). Of bel gratis Natuurlijk kun je ook even binnenlopen bij het Univé kantoor bij jou in de buurt. Zilveren kruis (www.zilverenkruis.nl) Ook bij Zilveren Kruis krijgen medewerkers van Leekerweide en hun gezinsleden een collectiviteitskorting van 5%. De volgende polissen aangeboden: De Beter Af Select Polis is 83,13 per maand, de Beter Af Polis is 99,95 per maand en de Beter Af Exclusief Polis kost 109,95 per maand. Deze bedragen zijn inclusief de korting. Daarnaast heeft Zilveren Kruis aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen en extra aanvullende pakketten waarop eveneens de korting voor Leekerweide van toepassing is. Er zijn dus allerlei mogelijkheden om een pakket te kiezen die bij je past. Je kunt zelf makkelijk jouw premie berekenen. Ga naar Voor de korting kun je invullen dat je bij Leekerweide werkt. Ons collectiviteitsnummer is Behandeling en inhoudelijke ondersteuning Nieuws vanuit de medicatiecommissie De medicatie commissie, met ondersteuning van een medewerker van de woning en dagbesteding, heeft zich de laatste tijd beziggehouden met het samenstellen van een medicatiemap. De medicatiemap ziet er voor alle woningen en dagbestedingslocaties hetzelfde uit en vervangt daarmee de huidige medicatiemappen. In deze medicatiemap zijn alle belangrijke aspecten opgenomen die betrekking hebben op het op een veilige wijze verstrekken en gebruiken van medicatie.

5 De medicatiemappen worden eind november verspreid onder alle woningen en dagbestedingslocaties van Leekerweide. Met ingang van 1 december a.s. moet gewerkt gaan worden met deze nieuwe medicatiemap. Alle clusterhoofden hebben een instructie gekregen over het gebruik van de medicatiemap. Heb je daar vragen over, ga dan naar je clusterhoofd. Wij raden je aan om het A4-tje door te lezen waarin uitleg wordt gegeven over het juiste gebruik van de medicatiemap én een instructie is opgenomen over hoe om te gaan met de medicatie naar dagbesteding. Dit A4-tje vind je links in de map als je de map openslaat. Het document medicatiemap (zie achter laatste tabblad) is geactualiseerd en bevat een aantal nieuwe onderwerpen, waaronder zelfmedicatie en medicatie in eigen beheer. Wij zijn ons er van bewust dat wetgeving en/of landelijke ontwikkelingen ervoor kunnen zorgen dat aspecten rondom medicatie veranderen en het noodzakelijk maken dat de medicatiemap met enige regelmaat wordt aangepast. Eenmaal per jaar evalueert de medicatie commissie de inhoud van de medicatiemap en beoordeelt in overleg met het hoofd medische/paramedische dienst of de veranderingen een nieuwe medicatiemap rechtvaardigen. Tot slot nog een paar praktische zaken: Let op: de termijn voor het bewaren van de toedienlijsten is aangepast. In plaats van het bewaren van deze lijsten voor 3 maanden vereist de Inspectie voor de Gezondheidszorg een bewaartermijn van 2 jaar! Mocht je nog insteekhoezen nodig hebben, kun je hiervoor bij het magazijn terecht. Heb je vragen over de inhoud van de medicatiemap, stuur dan een mail naar de medicatie commissie De medicatiecommissie Gevonden voorwerpen Oktober/November 2013 Een Cisa sleutel met aan de sleutelhanger een dubbeltje Een bril van van Gils, zwart montuur. Gevonden in het leekerhuisje een mobiele telefoon merk Nokia Pakje Jetgum kauwgom gevonden in leslokaal Een zadelhoesje, met gekleurde rondjes Een zwarte portemonnee merk Apexx Zwart plastic tasje met 8 shirtjes, maat S, Plastic tasje met 7 shirtjes, een in het bijzonder, een grijze polo met V&D erop. Een lange taupe sjaal.

6 Deze voorwerpen liggen nog 4 weken bij de receptie, daarna wordt het weg gedaan.

7 Gastvrijheid De 5 gouden regels van gastvrijheid Wat zijn de gouden gastvrijheidsregels van collega's in de zorgsector? Iedereen in de zorg heeft gastvrijheid in het hart en in de genen, maar het is door de drukte van de dag te vaak weggezakt naar de tenen! De commissie gastvrijheid wil de 5 gouden regels graag met jullie delen de komende 10 weken. Hieronder de eerste: 1. Wees bereikbaar, betrokken, betrouwbaar en bevlogen Dit zijn kernwaarden die veel zeggen over hoe we omgaan met onze cliënten. Het gaat om oprechte aandacht voor de cliënt. Niet alleen verbaal, maar vooral ook nonverbaal door een glimlach, oogcontact of een hand. Dit kost weinig moeite en levert een grote bijdrage aan de beleving van onze cliënten

Zo voelt de collectieve zorgverzekering van Univé

Zo voelt de collectieve zorgverzekering van Univé Univé Zorg Samen 2011 Zo voelt de collectieve zorgverzekering van Univé Deze brochure is goedgekeurd door Stichting Makkelijk Lezen Wat leest u in deze brochure? Voorwoord 3 Overzicht verzekeringen 4 Basisverzekering

Nadere informatie

Univé Zorgverzekering 2010

Univé Zorgverzekering 2010 Univé Zorgverzekering 2010 Meer weten? Onze website www.unive.nl Ons telefoonnummer Klantenservice: (072) 527 75 95 Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur - 21.00 uur Zaterdag van 09.00 uur tot

Nadere informatie

ZORGTIPS.NL. Kies de juiste zorgverzekering. Praktische tips & tricks bij het kiezen en overstappen van zorgverzekering

ZORGTIPS.NL. Kies de juiste zorgverzekering. Praktische tips & tricks bij het kiezen en overstappen van zorgverzekering ZORGTIPS.NL Kies de juiste zorgverzekering Praktische tips & tricks bij het kiezen en overstappen van zorgverzekering 2 Hoe kies je de juiste zorgverzekering voor 2015? Het einde van het jaar komt weer

Nadere informatie

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering 2010 www.vgz.nl Voor meer informatie: 0900-0750 (lokaal tarief) GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering Deze brochure is goedgekeurd

Nadere informatie

FAQ zorgverzekeringen 2014 20 december 2013

FAQ zorgverzekeringen 2014 20 december 2013 FAQ zorgverzekeringen 2014 20 december 2013 Inhoud: 1. Over DVN zorgverzekeringen p.1 2. Over zorgverzekeringen in het algemeen p.2 3. Over de voorgenomen wijzigingen bij zorgverzekeraars p.4 1. Over DVN

Nadere informatie

Bent u ziekenfonds of particulier?

Bent u ziekenfonds of particulier? Uitgave: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Bezoekadres: Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag Postadres: Postbus 20350 2500 EJ Den Haag Juli 2005 Informatie Wilt u na het lezen van deze brochure

Nadere informatie

Minigids. Zorg 2014 Nieuwe regelingen & vergoedingen ZORG- VERZEKERINGEN. 10 x besparen op zorgkosten Overstappen kan lonen

Minigids. Zorg 2014 Nieuwe regelingen & vergoedingen ZORG- VERZEKERINGEN. 10 x besparen op zorgkosten Overstappen kan lonen Minigids 10 november 2013 ZORG- VERZEKERINGEN Zorg 2014 Nieuwe regelingen & vergoedingen 10 x besparen op zorgkosten Overstappen kan lonen MEER INFO: WWW.CONSUMENTENBOND.NL/ZORG Gezondgids Wilt u bewust

Nadere informatie

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Alle aandacht voor goede zorg

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Alle aandacht voor goede zorg 2010 www.vgz.nl Voor meer informatie: 0900-0750 (lokaal tarief) GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ Deze brochure is goedgekeurd door Stichting Makkelijk Lezen Alle aandacht

Nadere informatie

Zorgverzekering AZG. Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C

Zorgverzekering AZG. Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C U n i vé Zorg v e r z e k e r i n g 2 0 1 1 Zorgverzekering AZG Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C Deze brochure is goedgekeurd door Stichting

Nadere informatie

CZ zorgverzekeringen. De basis van een zorgeloze verzekering

CZ zorgverzekeringen. De basis van een zorgeloze verzekering CZ zorgverzekeringen De basis van een zorgeloze verzekering Inhoud Een zorgverzekering bij CZ: een prima keuze Het gemak van de CZ Zorg-op-maatpolis De keuzevrijheid van de CZ Zorgkeuzepolis Aanvullende

Nadere informatie

Welkom bij de Plusregeling

Welkom bij de Plusregeling Welkom bij de Plusregeling Je toekomst uitgestippeld Welkom bij de Plusregeling 1 Inhoudsopgave Colofon Redactie : Syntrus Achmea Tekst : Syntrus Achmea Vormgeving : Vormplan design bno, Amsterdam 3e druk

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2012

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2012 CZ Zorgverzekeringen Collectief 2012 1 Alles voor betere zorg Als u een behandeling nodig hebt, dan wilt u natuurlijk de best mogelijke zorg. Maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat u ook de beste

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen. Via uw tussenpersoon

CZ Zorgverzekeringen. Via uw tussenpersoon CZ Zorgverzekeringen Via uw tussenpersoon 2012 1 Alles voor betere zorg Als u een behandeling nodig hebt, dan wilt u natuurlijk de best mogelijke zorg. Maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat u ook

Nadere informatie

Geen centje pijn in 2012?

Geen centje pijn in 2012? Geen centje pijn in 2012? Medisch Centrum IBIS wil u graag informeren omtrent: Wijzigingen Zorgverzekering 2012. Het eind van het jaar is weer in zicht. Voor 19 november krijgt u een aanbod van uw huidige

Nadere informatie

Geen centje pijn in 2012? Verzeker je van genoeg fysiotherapie! (www.defysiotherapeut.com)

Geen centje pijn in 2012? Verzeker je van genoeg fysiotherapie! (www.defysiotherapeut.com) Geen centje pijn in 2012? Verzeker je van genoeg fysiotherapie! (www.defysiotherapeut.com) Jaarlijks gaan ongeveer 3 miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Kortweg kan worden gesteld dat fysiotherapie

Nadere informatie

De zorgverzekeringswet

De zorgverzekeringswet De zorgverzekeringswet De invoering van de Zorgverzekeringswet (ZVW) en de wet op de Zorgtoeslag vanaf 1 januari 2006 is een feit. Hierdoor ontstaat er één zorgverzekering voor iedereen, waarmee het onderscheid

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2012

CZ Zorgverzekeringen 2012 CZ Zorgverzekeringen 2012 1 Alles voor betere zorg Als u een behandeling nodig hebt, dan wilt u natuurlijk de best mogelijke zorg. Maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat u ook de beste zorg krijgt.

Nadere informatie

Zorgspecial. magazine. KORTING bij 3 grote verzekeraars. PAAoRver te stappen. Kruiswerk Achterhoek helpt

Zorgspecial. magazine. KORTING bij 3 grote verzekeraars. PAAoRver te stappen. Kruiswerk Achterhoek helpt Zorgspecial Zorgspecial is een uitgave van Kruiswerk Achterhoek, december 201 magazine Die overstap scheelt me vele euro s per jaar Els Averdonk Collectieve KORTING bij 3 grote verzekeraars Goed verzekerd?

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Fincover 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en aansluit

Nadere informatie

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Speciaal voor Havenbedrijf Rotterdam NV 70457-D/2014-12 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Welkom bij de Plusregeling

Welkom bij de Plusregeling Welkom bij de Plusregeling Je toekomst uitgestippeld Welkom bij de Plusregeling 1 Colofon Redactie : Syntrus Achmea Tekst : Syntrus Achmea Vormgeving : Vormplan design bno, Amsterdam 2 e druk april 2008

Nadere informatie

Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering Overlijdensrisicoverzekering Wat is De Reaal Overlijdensrisicoverzekering geeft recht op een eenmalige uitkering als een door jou aangegeven persoon overlijdt. Deze persoon noemen wij een verzekerde. Je

Nadere informatie

Inkomen Nieuwe wet kan gevolgen voor u hebben! 4 Collectieve zorgverzekering 4 Bijstandsuitkering en beslaglegging 5

Inkomen Nieuwe wet kan gevolgen voor u hebben! 4 Collectieve zorgverzekering 4 Bijstandsuitkering en beslaglegging 5 November 2011 Naam Adres Woonplaats In deze nieuwsbrief hebben we u weer veel te melden. Sinds kort is er bijvoorbeeld een nieuwe ontmoetingsruimte, speciaal voor u. We bieden u daar trainingen, zoals

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Sticol 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en aansluit

Nadere informatie

Het pensioenmagazine over uw inkomen voor vandaag, morgen of later

Het pensioenmagazine over uw inkomen voor vandaag, morgen of later OVER MORGEN januari 2015 Het pensioenmagazine over uw inkomen voor vandaag, morgen of later Pensioenregeling aangepast Nieuwe voorzitter: Peter van Gameren De komst van de kleine zorgt ervoor dat je over

Nadere informatie

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 2 Inhoudsopgave DSW - Goed voor je! 4 Wat biedt DSW? 5 De premies 6 Uw verzekering in 2014 7 Vergoedingen 8 Het eigen risico 9 Onze website 11 Gemakkelijk overstappen! Overstappen

Nadere informatie

Ook besparen met de collectieve zorgverzekering van de KBO?

Ook besparen met de collectieve zorgverzekering van de KBO? Ook besparen met de collectieve zorgverzekering van de KBO? 75,- terug * Neem gerust even de tijd om ons aanbod te bekijken. Heeft u vragen? Alle antwoorden vindt u op www.zk.nl/uniekbo of bel gerust (071)

Nadere informatie

Even het Medisch acceptatieproces bij de Overlijdensrisicoverzekering.

Even het Medisch acceptatieproces bij de Overlijdensrisicoverzekering. Even het Medisch acceptatieproces bij de Overlijdensrisicoverzekering. Uitleg en inzicht . In deze digitale folder leest u wat u kunt verwachten bij ons medisch acceptatieproces. Hoe zorgt u ervoor dat

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014 CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u

Nadere informatie

Startershandleiding voor 'startende ondernemers'

Startershandleiding voor 'startende ondernemers' Startershandleiding voor 'startende ondernemers' 0497Administratie Turnhoutseweg 22G 5541 NX Reusel Telefoon: 0497-64 44 44 Email: Website: info@0497administratie.nl www.0497administratie.nl Startershandleiding

Nadere informatie