Fazantstraat 60 Alphen aan den Rijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fazantstraat 60 Alphen aan den Rijn"

Transcriptie

1 Alphen aan den Rijn Julianastraat CG Alphen aan den Rijn telefoon: Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: rijnwoude@koppesmakelaardij.nl Fazantstraat 60 Alphen aan den Rijn Vraagprijs: Huurprijs: Oplevering: ,= k.k. 850,= per maand in overleg

2 TOTAAL vernieuwde woning!! Een 3-kamerappartement in het centrum van Alphen a/d Rijn 7x NIEUW 2014! Nieuw: glad gestuukte wanden en plafonds Nieuw: laminaatvloer, extra brede plank mét V-groef en hoge plint Nieuw: Complete luxe keuken incl. 5x inbouwapparatuur Nieuw: volledig betegelde badkamer met inloopdouche en RVS afvoerdrain Nieuw: separaat toilet met vrijhangend wandcloset Nieuw: cv-installatie incl. radiatoren, leidingwerk én Remeha HR cv-ketel 2014 Nieuw: moderne meterkast en alle schakelmateriaal in de woning Het appartement is gelegen op de 2 de verdieping en heeft maar liefst 3 balkons! Dit appartement biedt u onder meer: een ca. 10m diepe woonkamer, 2 slaapkamers die zijn voorzien van vaste kasten en in het souterrain is een fietsenberging. Voor het complex is voldoende parkeergelegenheid. Kortom, wil je voor een aantrekkelijke prijs op loopafstand van het centrum wonen in een TOTAAL NIEUWE woning, dan is dit de kans!

3 De indeling is als volgt: Begane grond: De centrale entree met de postbussen, de fietsenbergingen en het trappenhuis naar de boven gelegen verdiepingen. Het appartementencomplex is in 2007 en 2012 aan de buitenzijde geheel gerenoveerd. Zo is de gevel gereinigd en is recentelijk al het buitenschilderwerk gedaan. De VvE is bijzonder actief. 2 e verdieping: Entree, een ruime hal met toegang tot de royale en lichte woonkamer (voorheen 2 kamers) met een fraaie laminaatvloer met houtnerf en V-groef. De op maat gemaakte 12cm hoge en glanzend gelakte plint maakt het helemaal af. De woonkamer is maar liefst 10 meter diep, heeft een klein balkon aan de voorzijde en een ruim balkon aan de achterzijde.

4

5

6

7 Voorbeeld keuken De keuken: Deze woning wordt afgeleverd met een geheel NIEUWE keuken! De keuken wordt uitgevoerd met: Witte fronten Natuurstenen werkblad RVS plint een 4-pits gaskookplaat een RVS afzuigkap een combimagnetron een koelkast met vriesvak een vaatwasser Kortom, een moderne en complete keuken! Bij het ophangen van de cv-ketel is speciaal rekening gehouden met het formaat van de daarvoor bestemde keukenkast om de ketel aan het zicht te onttrekken. Vanuit de keuken is het 3 e balkon van de woning te bereiken.

8 De badkamer is echt een plaatje en helemaal van nú. De badkamer is volledig betegeld met een combinatie van grote witte wandtegels, speels vormgegeven antracietgrijze stroken en een grote antraciet grijze vloertegel. De douche is voorzien van een RVS afvoerdrain en een thermostaatkraan. De wastafel is modern en strak en uitgevoerd met een mengkraan. Om het helemaal af te maken is ook een design radiator geplaatst. Naast de badkamer is de separate en uiteraard ook volledig vernieuwde toiletruimte bereikbaar. De toiletruimte is overeenkomstig de badkamer betegeld en voorzien van een vrijhangend wandcloset met inbouwreservoir en een fonteintje.

9 De slaapkamers: Er zijn twee slaapkamers, beide voorzien een vaste kast. De kasten zijn in stijl met de plinten en binnendeuren strak geschilderd. Alle binnendeuren zijn voorzien van nieuw deurbeslag.

10

11 Naast veel grote zaken is in deze woning ook oog voor detail geweest tijdens de renovatie. Zo zijn al het schakelmateriaal en de meterkast vernieuwd. Bij het aanleggen van de centrale verwarming zijn alle verwarmingsbuizen in de vloer gefreesd, waardoor ze aan het zicht onttrokken zijn. Daarnaast zijn de nieuwe radiatoren strak en modern vormgegeven. De Remeha HR ketel is van 2014, is energie zuinig en heeft een hoog warmwater comfort. In de vaste kast op de hal is een wasmachineaansluiting gemaakt zodat ook de wasapparatuur volledig aan het zicht ontrokken kan worden.

12 Dit wordt uw toekomstige woonomgeving! Impressies van het nieuwe centrum Lage Zijde.

13 Bijzonderheden: Bouwjaar : 1963 Woonoppervlakte : 73m² Inhoud : 220m³ Externe bergruimte : 8m² Servicekosten : 136,= per maand Hierin is o.m. inbegrepen de opstal- en glasverzekering, onderhoud, reserve groot onderhoud, schoonmaak e.d. Kadastrale gegevens: Gemeente Sectie Nummer : Oudshoorn : C : 7318 index A21 Technische gegevens: Cv installatie / warmwater : Remeha HR cv-ketel, bouwjaar 2014 Isolatie : Deels voorzien van dubbel glas Elektrische installatie : 5 groepen en een aardlekschakelaar (2014 nieuw) Overige bijzonderheden: Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging liggen ter inzage bij ons op kantoor. Dit appartement is een voormalige huurwoning; Voor het opmaken van de leveringsakte is een vaste projectnotaris aangesteld: Limes Netwerk Notarissen, Hazeveld 30 te Alphen aan den Rijn. Verkoper is een beleggingsmaatschappij en heeft zelf nooit in de woning gewoond; Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden, aangevuld met een aantal specifieke clausules (model is op kantoor aanwezig); Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

14

15 HUURVOORWAARDEN De huurprijs bedraagt 850,= per maand, excl. gas, licht, water Servicekosten 25,= per maand Waarborgsom: 1 maand huur Huurbemiddeling: 250,= excl. BTW INKOMENSNORM Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 3 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegeteld. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) dienen op het inkomen in mindering gebracht te worden. WERKGEVERSVERKLARING Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken. VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S) In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhoudersverklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld. HUURPERIODE De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 6 maanden. INSCHRIJFKOSTEN De inschrijfkosten als woningzoekende voor een huurwoning bedragen 25,= inclusief BTW. Deze kosten dienen bij of voor het indienen van de aanvraag te worden voldaan. Rabobank Rijnstreek, rekeningnummer NL81 RABO t.n.v. Koppes Makelaardij b.v. Inschrijfkosten worden niet gerestitueerd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

16 INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager Voornamen. Man/Vrouw * Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend* Geboorteplaats en datum. Huidig adres.. Postcode/Woonplaats.. Telefoon Privé : Zaak : Beroep. Burgerservicenummer (Post) Banknummer : 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* Achternaam echtgeno(o)t(e)/partner Voornamen. Man/Vrouw * Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend* Geboorteplaats en datum. Huidig adres.. Postcode/Woonplaats.. Telefoon Privé : Zaak : Beroep. Burgerservicenummer (Post) Banknummer : 3. Gegevens huidige woning Huidige woning Huurwoning/Koopwoning/Inwonend* (Indien u inwonend bent verzoeken wij u een uittreksel bevolkingsregister te overleggen) Type woning/aantal kamers Eengezinswoning/appartement/kamer/maisonnette.. kamer(s) Huidige huurprijs. Heeft u eerder een woning bij ons gehuurd?? Ja/Nee*

17 4. Gezinssamenstelling Inwonende kinderen Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Andere inwonenden Worden muziekinstrumenten bespeeld? Ja/Nee* Zo ja, welke Hoeveel uur per dag Worden huisdieren gehouden? Ja/Nee* Zo ja, welke.. 5. Heeft u nog betalingverplichtingen? Bijv. Alimentatie/persoonlijke leningen/hypotheek? Ja/Nee* Zo ja, soort van leningen. Nog te betalen na heden: Bedrag termijn à Welke financieringsinstelling 6. Ik schrijf mij in voor een huurwoning: Kerk en Zanen, ééngezinswoning La Gare fase 3 Specifiek adres: Anders:. Algemene bepalingen - Aanvrager en eventuele overige aanvrager dienen een kopie van een geldig legitimatiebewijs bij te voegen. - De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. - Aan de ondertekening van dit formulier kan geen recht op toewijzing van een woning worden ontleend. - Aanvrager dient bij dit formulier gegevens toe te voegen waaruit het inkomen blijkt. - Aanvrager zal bij het tot stand komen van een huurovereenkomst een huurcontract tekenen overeenkomstig het model dat bij de desbetreffende verhuurder gebruikelijk is. - Alle mondelinge en schriftelijke mededelingen betreffende enige verhuur van een woning worden geacht te zijn gedaan onder voorbehoud dat vergunning van overheidswege en toestemming door de eigenaar/rechthebbende zal worden verleend. Mocht achteraf blijken dat geen vergunning van overheidswege en/of toestemming is verkregen, dan zal de verhuur geacht worden niet tot stand te zijn gekomen en zal aan enige mededeling onzerzijds geen enkel recht kunnen worden ontleend jegens ons of jegens derden, wie dan ook, in de ruimste zin des woords. Elke aansprakelijkheid onzerzijds is te dezer zake uitgesloten. - Bij verhuur van in beheer zijnde woonruimte worden overeenkomstig de Voorwaarden en Tarieven van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en onroerende goederen NVM éénmalig verhuurkosten aan de huurder in rekening gebracht, te weten: 200,-- (exclusief B.T.W.) - Door het ondertekenen van dit aanvraagformulier gaat de aanvrager akkoord dat de vastgoedbeheerder/verhuurder het recht heeft eventueel een onderzoek te doen naar het betalingsgedrag van de aanvrager. De kosten van een dergelijk onderzoek zullen niet bij aanvrager in rekening worden gebracht. Het is aanvrager bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de vastgoedbeheerder/verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen. - Aanvrager is ermede bekend dat bovenstaande gegevens worden opgenomen in een persoonsregister aks bedoeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Indien er een huurovereenkomst tot stand komt, zullen deze gegevens aan de huurder verstrekt. Handtekening aanvrager Plaats datum Handtekening echtgeno(o)t(e)/partner Bij dit formulier behoren de huurvoorwaarden. Formulieren die niet volledig zijn ingevuld, getekend of waar noodzakelijke bijlage(n) ontbreken, worden niet in behandeling genomen. * Doorhalen wat niet van toepassing i

18 WAT U VERDER NOG MOET WETEN... Hypotheek: Bent u geïnteresseerd in deze woning en wilt u meer weten over de maandlasten en de mogelijkheden van een hypotheek dan willen wij u graag vrijblijvend verder informeren. Na een persoonlijk gesprek met één van onze erkende hypotheekadviseurs weet u exact wat de netto maandlasten van deze woning zijn. Onze kracht daarbij is dat u bij ons een keuze kunt maken uit vrijwel alle hypotheekverstrekkers van Nederland. Indien u een vrijblijvend advies wilt over de hypotheek dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Waarde van uw huidige woning: Indien u de financiële kant van de aankoop van deze woning of een andere woning op een rij gaat zetten, dan hoort daar ook een inschatting van de waarde van uw eventuele huidige woning bij. U kunt een afspraak maken met één van onze makelaars voor een vrijblijvende prijsindicatie van uw huidige woning dan weet u waar u aan toe bent. In het geval u in onderhandeling gaat en het eens wordt over de prijs, opleveringsdatum en eventuele andere voorwaarden, maken wij als verkopend makelaar de koopovereenkomst op conform het NVM-model. Hierin zijn onder meer de volgende clausules opgenomen: Notaris: de project notaris is, Limes Netwerk Notarissen te Alphen aan den Rijn. Oplevering: de woning dient te worden opgeleverd in de staat waarin zij zich bevond ten tijde van de bezichtiging, leeg en ontruimd behoudens de meeverkochte roerende goederen met alle zichtbare en onzichtbare gebreken en bijbehorende rechten, heersende/leidende erf dienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Baten en lasten: op het moment van eigendomsoverdracht bij de notaris komen alle baten en lasten, verschuldigde canons voor rekening van koper. Alle lopende baten, lasten e.d., met uitzondering van het deel feitelijk gebruik van de onroerende-zaakbelasting, worden door de notaris verrekend naar rato. Waarborgsom: tot zekerheid van verkoper voor nakoming van de verplichtingen door koper dient koper uiterlijk binnen 5 weken na tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten op de derdenrekening van de notaris, ter hoogte van 10% van de koopsom In plaats van deze waarborgsom kan koper een onvoorwaardelijk afgegeven schriftelijke bankgarantie doen stellen van een in Nederland gevestigde bankinstelling. Bouwkundige keuring: indien de woning bouwkundig gekeurd is, verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van het bouwkundige rapport. Asbest: Met betrekking tot de eventuele aanwezigheid van asbest verklaart koper ermee bekend te zijn, dat het ten tijde van de bouw en/of verbouwingen en renovaties van woningen vóór 1993 normale praktijk was asbesthoudende materialen te verwerken. Bij eventuele verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en aanvaardt de eventuele aanwezigheid van die materialen in of aan het verkochte en zal de verkopende partij in deze niet kunnen aanspreken.

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Marnixstraat 151 Alphen aan den Rijn

Marnixstraat 151 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sleutelbloem Weidelanden Hazerswoude-Dorp

Sleutelbloem Weidelanden Hazerswoude-Dorp Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Raafstraat 70 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 70 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aziëlaan 71 Alphen aan den Rijn

Aziëlaan 71 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marnixstraat 121 Alphen aan den Rijn

Marnixstraat 121 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pieter Doelmanstraat 5A Alphen aan den Rijn

Pieter Doelmanstraat 5A Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stadhoudersplein 17 Alphen aan den Rijn

Stadhoudersplein 17 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aziëlaan 327 Alphen aan den Rijn

Aziëlaan 327 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn

Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn huurprijs : servicekosten : 860,= per maand 50,= TE HUUR Sfeervol 3-kamer appartement met uitstekende ligging EN twee balkons(57m2) De woning is gelegen op de tweede

Nadere informatie

Goudenregenplantsoen 12 Alphen aan den Rijn

Goudenregenplantsoen 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

De Stadspoort Alphen aan den Rijn

De Stadspoort Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Hoogewaard 171 Koudekerk aan den Rijn

Hoogewaard 171 Koudekerk aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Thorbeckeplein 35 Alphen aan den Rijn

Thorbeckeplein 35 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Acaciastraat 36 Alphen aan den Rijn

Acaciastraat 36 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Roerdompstraat 56 Alphen aan den Rijn

Roerdompstraat 56 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Raafstraat 16 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 16 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Rhenanialaan 7A Alphen aan den Rijn

Rhenanialaan 7A Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pieter Doelmanstraat 10D Alphen aan den Rijn

Pieter Doelmanstraat 10D Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Raafstraat 80 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 80 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Diamantstraat 7 Alphen aan den Rijn

Diamantstraat 7 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Cantharel 27 Alphen aan den Rijn

Cantharel 27 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Wadding Estate/Park Triangel Waddinxveen

Wadding Estate/Park Triangel Waddinxveen Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Kopenhagensingel 11 Alphen aan den Rijn

Kopenhagensingel 11 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Thorbeckestraat 37 Alphen aan den Rijn

Thorbeckestraat 37 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sweelinckplein 30 Alphen aan den Rijn

Sweelinckplein 30 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Walenburg 12 Alphen aan den Rijn

Walenburg 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sparstraat 5 Alphen aan den Rijn

Sparstraat 5 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stellingmolen 63 Alphen aan den Rijn

Stellingmolen 63 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Lindestraat 17 Alphen aan den Rijn

Lindestraat 17 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Castellumstraat 66 Alphen aan den Rijn

Castellumstraat 66 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Brabantstraat 160 Alphen aan den Rijn

Brabantstraat 160 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Saffierstraat 5 Alphen aan den Rijn

Saffierstraat 5 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Denemarkensingel 30 Alphen aan den Rijn

Denemarkensingel 30 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aidaplein 136 Alphen aan den Rijn

Aidaplein 136 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sperwerstraat 26 Alphen aan den Rijn

Sperwerstraat 26 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat 138 Alphen aan den Rijn

Frederik Hendrikstraat 138 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Vinkebuurt 20 Zwammerdam

Vinkebuurt 20 Zwammerdam Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Brugstraat 106 Roosendaal

Brugstraat 106 Roosendaal Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Aalhorst 198 Alphen aan den Rijn

Aalhorst 198 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Zuidland 19 Alphen aan den Rijn

Zuidland 19 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marnixstraat 95 Alphen aan den Rijn

Marnixstraat 95 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

De Langestraat 14 Alphen aan den Rijn

De Langestraat 14 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Vliestroom 209 Alphen aan den Rijn

Vliestroom 209 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Cederstraat 103 Alphen aan den Rijn

Cederstraat 103 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stortemelk 84 Alphen aan den Rijn

Stortemelk 84 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Poortwachter 12 Alphen aan den Rijn

Poortwachter 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Lindenhovestraat 57 Zwammerdam

Lindenhovestraat 57 Zwammerdam Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat 98 Alphen aan den Rijn

Frederik Hendrikstraat 98 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Saffierstraat 65 Alphen aan den Rijn

Saffierstraat 65 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 102 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 102 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Zuiderkeerkring 357 Alphen aan den Rijn

Zuiderkeerkring 357 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Te Koop. Loerikseweg AE Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Loerikseweg AE Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Loerikseweg 54 3991 AE Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Loerikseweg 54 te 3991 AE Houten HUURPRIJS HUURPERIODE : 1.300,-

Nadere informatie

Korenmolen 7 Alphen aan den Rijn

Korenmolen 7 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 78 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 78 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aquamarijn 101 Alphen aan den Rijn

Aquamarijn 101 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

1. Personalia aanvrager huurwoning. 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* 3. Gegevens gewenste woning. 4. Gegevens huidige woning

1. Personalia aanvrager huurwoning. 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* 3. Gegevens gewenste woning. 4. Gegevens huidige woning Aanvraagformulier huurappartementen Ecclésia Kaatsheuvel + bijlage sturen naar: Westpoint 190 te 5038 KG Tilburg. Telefoon: 013-5720000 / vastgoed@lbb.nl 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager

Nadere informatie

Breitnerlaan 8 Hazerswoude-Dorp

Breitnerlaan 8 Hazerswoude-Dorp Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341 27 36 Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl

Nadere informatie

Preludeweg 638 Alphen aan den Rijn

Preludeweg 638 Alphen aan den Rijn Alphen aan den RijnJulianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sweelinckplein 156 Alphen aan den Rijn

Sweelinckplein 156 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marnixstraat 89 Alphen aan den Rijn

Marnixstraat 89 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Nigeriapad 13 Alphen aan den Rijn

Nigeriapad 13 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Amerikalaan 37 Alphen aan den Rijn

Amerikalaan 37 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Zuiderkeerkring 361 Alphen aan den Rijn

Zuiderkeerkring 361 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stellingmolen 77 Alphen aan den Rijn

Stellingmolen 77 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Acaciastraat 4 Alphen aan den Rijn

Acaciastraat 4 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Alphen aan den Rijn. Hendrick Avercampstraat 10. Vraagprijs : Oplevering : ,= k.k. in overleg

Alphen aan den Rijn. Hendrick Avercampstraat 10. Vraagprijs : Oplevering : ,= k.k. in overleg Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marnixstraat 75 Alphen aan den Rijn

Marnixstraat 75 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Groenhof 26 Hazerswoude-Rijndijk

Groenhof 26 Hazerswoude-Rijndijk Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341 27 36 Email: rijnwoude@koppesmakelaardij.nl Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon:

Nadere informatie

Aardster 237 Alphen aan den Rijn

Aardster 237 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Toussaintstraat 18 Alphen aan den Rijn

Toussaintstraat 18 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw*

Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw* 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw* Geboorteplaats en datum... Huidig adres... Postcode/Woonplaats... Telefoon Privé:... Zaak:... E-mail... (IBAN) Banknummer...

Nadere informatie

Thorbeckestraat 97 Alphen aan den Rijn

Thorbeckestraat 97 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 169 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 169 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Tsarenhof 133 Alphen aan den Rijn

Tsarenhof 133 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Zeewinde 10 Alphen aan den Rijn

Zeewinde 10 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Briljantstraat 424 Alphen aan den Rijn

Briljantstraat 424 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Lijsterlaan 84 Alphen aan den Rijn

Lijsterlaan 84 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Maarten Bogaardhof 20 Aarlanderveen

Maarten Bogaardhof 20 Aarlanderveen Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Ortolaanstraat 9 Alphen aan den Rijn

Ortolaanstraat 9 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Thorbeckestraat 19 Alphen aan den Rijn

Thorbeckestraat 19 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Klaproosstraat 72 Alphen aan den Rijn

Klaproosstraat 72 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat 98 Alphen aan den Rijn

Frederik Hendrikstraat 98 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 13 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 13 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pelmolen 22 Alphen aan den Rijn

Pelmolen 22 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Kees Mustersstraat 31 Alphen aan den Rijn

Kees Mustersstraat 31 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Bergmolen 14 Alphen aan den Rijn

Bergmolen 14 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Voorstraat 20 Alphen aan den Rijn

Voorstraat 20 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Juweelstraat 74 Alphen aan den Rijn

Juweelstraat 74 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Polderpeil 440 Alphen aan den Rijn

Polderpeil 440 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Vogelenzang 8, 2801 XD Gouda

Vogelenzang 8, 2801 XD Gouda Vogelenzang 8, 2801 XD Gouda Huurprijs 1.000,- p.m. (inclusief servicekosten V.v.E) Omschrijving Middenin het fraaie stadshart van Gouda ligt op de locatie van het voormalige Politiebureau aan de Houtmansgracht

Nadere informatie

J.P. Coenlaan 12 Alphen aan den Rijn

J.P. Coenlaan 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sleutelbloem 30 Hazerswoude-Dorp

Sleutelbloem 30 Hazerswoude-Dorp Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Plutostraat 238 Alphen aan den Rijn

Plutostraat 238 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik van Eedenplein 2 Hazerswoude-Rijndijk

Frederik van Eedenplein 2 Hazerswoude-Rijndijk Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie