Instructiemap. Uitgave jan. 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Instructiemap. Uitgave jan. 2014"

Transcriptie

1 Instructiemap Uitgave jan Unieke gebruiker Unieke code Secured : Pieter van Sighem : AX0175 : track & trace

2 copyrights reserved Index Voorwoord Internet access Marktonderzoek Affliate marketing Persoonlijke code Beveiliging auteursrechten Identificatie Aansluiting Inschrijvingen onderzoekbureaus Inschrijvingen portals Affm / MO Startersvergoedingen Optimaal rendement Uw werk organiseren Informatiestroom adressen Strategie Verdienmodel Lijst geselecteerde totalportals Lijst geselecteerde marktonderzoek bureaus

3 Voorwoord Internet access Welkom in de wereld van internet, een groots netwerk dat kennis, bedrijven, diensten, producten en mensen aan elkaar verbindt. Bijna iedereen maakt er tegenwoordig gebruik van. Het digitale informatieverkeer is qua uitwisseling zichtbaar middels IP-adressen. Dit zijn unieke cijfercombinaties die horen bij de computer waarvan u gebruik maakt. Ook geldverkeer is mogelijk met beveiligde SSLverbindingen. U ziet later hoe belangrijk dit is. Marktonderzoek Marktonderzoek is heel belangrijk voor grote bedrijven. Dit om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen voor introductie op de markt. Onze behoeftes veranderen snel, voor bedrijven reden genoeg om vinger aan de pols van de consument te houden. Heeft men een bestaand product in een direct concurrentiële markt dan is het imago van de fabrikant en het bestaansrecht van het product erg belangrijk. Heeft men een nieuw idee (concept) dan wil men graag weten wat wij als consument daarvan vinden. Als na marktonderzoek blijkt dat het product te weinig haalbaarheid heeft, dan zal de fabrikant zonder twijfel zijn betreffende productontwikkeling stopzetten. In het andere geval heeft men reden genoeg om door te ontwikkelen en het product snel op de markt te introduceren. Binnen het domein marktonderzoek valt ook de activiteit affliate marketing. Affliate marketing is gebaseerd op betaling per click. Bedrijven bereiken de consument bijvoorbeeld per nieuwsbrief en betalen per opening van de nieuwsbrief (zie later de totalportals). Affliate marketing Binnen het domein marktonderzoek valt ook de activiteit affliate marketing. Affliate marketing is gebaseerd op betaling per click. Bedrijven bereiken de consument bijvoorbeeld per nieuwsbrief en betalen per opening van de nieuwsbrief (zie later de totalportals). Om affliate marketing goed te gebruiken in uw verdienmodel, vraagt dit de nodige aandacht qua organisatie in uw werkmethodiek. Dit houdt in dat u verschillende Postvak IN s zult creëren middels GMail accounts, deze laatste werken snel, overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk. We komen hier op terug bij het hoofdstuk Uw werk organiseren.

4 Persoonlijke code Beveiliging auteursrechten Wij hebben voor u de Nederlandse markt van online marktonderzoek via onderzoeksbureaus en totalportals, 1 jaar lang intensief geanalyseerd, bureaus en portals geselecteerd en uiteindelijk een rendabel werksysteem ontwikkeld. Dit is monnikenwerk en vraagt veel tijd en precisie in elke discipline. De resultaten tijdens de analysefase hebben wij vergeleken op niveau van : Functionaliteit Gebruiksvriendelijkheid Integriteit persoonsgegevens Hoeveelheid aangeboden werk Tijdsduur per marktonderzoek Verdiensten per marktonderzoek Betalingsgaranties Systeemveiligheid Het werksysteem biedt u alles wat u nodig heeft : Maximaal rendement in verdiensten per tijdseenheid Maximum aan integriteit (bescherming persoonsgegevens) Maximum aan persoonlijke voldoening en gebruikscomfort Het werksysteem is auteursrechtelijk beveiligd en mag niet vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijk toestemming van ons. Wij kunnen altijd zien of het werksysteem verspreid wordt naar derden middels print- of verzendopdrachten (track and trace). Deze manual is een interactief document. U kunt rechtstreeks op de links clicken en u wordt doorgeleid naar de betreffende webpagina s die u nodig heeft voor inschrijving of aanmaak adressen. Doe eerst uw inschrijvingen stuk voor stuk.

5 Aansluiting Inschrijvingen portals Affm / MO U sluit zich aan op de verschillende totalportals die zowel marktonderzoek als affliate marketing aanbieden. Daarnaast zijn er enkele die ook amusement en ontspanning aanbieden als u hiervan gebruik zou willen maken. Inschrijvingen onderzoekbureaus U sluit zich aan op de verschillende marktonderzoekbureaus. Iedere dag zult u uitnodigingen ontvangen voor deelname aan marktonderzoeken. Het staat u vrij om erop in te gaan of niet. Dit laatste heeft niet onmiddellijk geen consequenties. De ene dag is drukker dan de andere. Voor het aansluiten gebruikt u bijgevoegde lijst geselecteerde marktonderzoek bureaus, u kunt onmiddellijk op de lichtgroene pijlen clicken (MO1 en MO2). De andere 3 bureaus nodigen u per uit tot inschrijving. Startersvergoedingen De portals en marktonderzoekbureaus verwelkomen u met een startersvergoeding. Deze wordt direct op uw bijbehorende internetrekening gestort. U kunt via beveiligde SSL-verbinding het geld van uw internetrekening overmaken naar uw bankrekening. Optimaal rendement De mix van bestbetalende en meest integere marktonderzoekbureaus is samengesteld, dit geldt ook voor de totalportals. Volg de instructies nauwgezet om er zeker van te zijn dat u 10 per uur netto verdient.

6 Uw werk organiseren Informatiestroom Doordat u gebruik maakt van veel verschillende bureaus en portals, is het belangrijk om te weten dat opdeling over verschillende Postvak IN s de beste resultaten biedt. adressen Het verdienmodel laat u zien dat als u verschillende adressen gebruikt, u het meeste geld verdient. U maakt het beste gebruik van 3 extra adressen via Gmail. Hoe gaat dat in zijn werk : Click hier en alles wijst zichzelf. Strategie Verdienmodel Als laatste pagina van de manual vindt u het verdienmodel. Dit model is opgebouwd uit alle voorgeselecteerde aanbieders en wat u moet doen om zo snel mogelijk uw eerste geld te verdienen. Stap 1 Alles begint met u bij alle portals in te schrijven via de interactieve links in deze manual. Eens overal ingeschreven wordt u rechtstreeks vergoed voor uw aanmelding en kunt u via inschrijving voor alle nieuwsbrieven / gratis acties in de portals, uw startersvergoeding van 55 veiligstellen (belangrijk!). Lijst geselecteerde totalportals Op de volgende pagina s vindt u de betreffende lijst. Begin met u in te schrijven bij de portals, dan is er al een mooi bedrag verdiend! Lijst geselecteerde marktonderzoek bureaus Op de volgende pagina s vindt u de betreffende lijst. Begin met u in te schrijven bij de portals, dan is er al een mooi bedrag verdiend! Bij de marktonderzoek bureaus krijgt u een startersvergoeding maar voor de grotere bedragen moet u wachten op uitnodiging tot deelname aan een marktonderzoek.

7 Waar komt uw geld precies vandaan? Alles begint bij de basis voor de 4 fases in totaal, deze manual is bedoeld voor fase 1: 8 Totalportals Marktonderzoek bureau 1 Marktonderzoek bureau 2 Marktonderzoek bureau 3 Marktonderzoek bureau 4 Marktonderzoek bureau 5 Stap 1 Inschrijven bij alle 8 totalportals via de links in de lijst voorgeselecteerde totalportals (blauwe pijlen). De totalportals zijn het belangrijkst voor de grote ondernemingen in Nederland. Zij investeren veel geld in deze portals. U moet overal uw profiel invullen en inschrijven via de gratis geldacties op nieuwsbrieven etc. Deze nieuwsbrieven moet u in uw 2 e, 3 e of 4 e adres laten komen (zie aanmaken Gmail accounts). Deze grote bedrijven steken ook hun geld in de marktonderzoek bureaus. Maar zij geven u pas meer en meer marktonderzoeken nadat u zo goed mogelijk omgaat met de totalportals. Stap 2 Inschrijven bij alle 5 marktonderzoek bureaus via de links (2 stuks) in de lijst voorgeselecteerde marktonderzoek bureaus (groene pijlen) en via uitnodiging tot inschrijving (3 stuks) via uw postvak-in.

8 De verdiensten Het geld dat u gaat verdienen bestaat uit 2 stromen : 1. Via de totalportals 2. Via de marktonderzoek bureaus (betaalde enquetes) Hou als u kunt iedere dag uw postvak-in s in de gaten, open de nieuwsbrieven van de totalportals en klik op de vakjes voor innen van de verdiensten die meestal onderaan de nieuwsbrieven vermeld staan. De reden dat u het beste 3 extra Gmail-accounts zou aanmaken is het volgende : Vaak zit een grote adverteerder in 3 totalportals tegelijk. U hoeft alleen uw adres in te vullen bij inschrijven op hun nieuwsbrieven en krijgt daar direct een vergoeding voor. Als u dat bij 3 portals doet dan moeten de adressen verschillend zijn. U verdient wel direct 3 keer zoveel met uw 3 adressen! U krijgt via de marktonderzoek bureaus per in uw postvak-in de uitnodigingen tot deelname aan de enquetes. Er wordt vermeld hoe lang het gaat duren en hoeveel u direct betaald krijgt. Let op : Als u een uitnodiging voor enquete krijgt dan kan het zijn dat u absoluut geen tijd heeft. Dat geeft niets. U opent uw s wanneer u dat wilt en begint aan uw enquetes wanneer u dat wilt! Een uitnodiging voor deelname aan enquete heeft wel een soort tijdslimiet, na 2 of 3 dagen bestaat de kans dat het maximum aantal deelnemers al bereikt is. Dit is op zich geen probleem, u krijgt gewoon weer nieuwe uitnodigingen van het marktonderzoek bureau, zij houden geen rekening met de vorige keren wel of niet meegedaan U kunt bij alle portals en marktonderzoek bureaus steeds op hun site via mijn saldo kijken hoeveel u heeft verdiend. Gebruik aub iedere keer bij inschrijving bij een totalportal of marktonderzoek bureau dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord!!! Zo kunt u zich nooit vergissen.

9 Schematische opbouw van uw verdiensten Module 1 Portal Totaal portals Portals Saldo Saldo per portal Portal 1 Portal 2 Portal 3 Portal 4 Portal 5 Portal 6 Portal 7 Portal 8 Totaal Module 2 Marktonderzoek bureaus Totaal MOB s Mob Saldo Marktonderzoekburo 1.. Marktonderzoekburo 2.. Marktonderzoekburo 3.. Marktonderzoekburo 4.. Marktonderzoekburo 5.. Totaal.. U vindt hieronder een dashboard van uw verdiensten. Zo heeft u altijd inzicht in uw totale verdiensten en kunt u zelf beslissen wat u met het geld gaat doen, opnemen of laten staan. Als u zich in een uitkeringspositie bevindt dan heeft de uitkeringsinstantie altijd het recht om uw bankafschriftjes op te vragen. Uw geld bevindt zich op internetaccounts, hier geldt een heel andere wetgeving, gegevens worden NOOIT gedeeld met derden, dus ook niet met de overheid. U bent safe als u een rekening opent bij de ASN-bank. U krijgt een pasje en kunt uw geld uit de muur halen. Hieronder vindt u een schema van verdiensten. Uw allereerste geld kunt u direct verdienen door u bij alle totalportals in te schrijven, uw profiel overal in te vullen en via de gratis geldacties in te schrijven op alle nieuwsbrieven. Dit is ruim 40 en pakweg 2 uurtjes werk! Erg goed verdiend dus! Hou het iedere week bij, zo hou je het overzicht.

10

11 Lijst geselecteerde totalportals fase 1 Click op het woord Totalportal met betreffend nummer en u wordt automatisch doorgelinked naar de velden om u in te schrijven. De betreffende aanmeldingspagina wordt direct geopend. U kunt de link gewoon toestaan als uw computer daar om vraagt. Schrijf u direct in, wij krijgen terugmelding. In de meeste gevallen wordt een bevestigings naar uw opgegeven adres gestuurd met daarin de activatielink. Open uw en click op de activatielink. U bent nu aangesloten en kunt via het verdienmodel zoveel mogelijk uit de totalportals halen. Totalportal1 1 Euroclix M/V Totalportal2 2 Moneymiljonair M/V Totalportal3 3 NuCash M/V Totalportal4 4 Cash4Ladies M/V Totalportal5 5 Ladymail M/V Totalportal6 6 ZinnGeld M/V Totalportal7 Totalportal8 7 Surfrace 8 icentje M/V M/V

12 Beschrijving en maximaal rendement Totalportal1 Euroclix U kunt geld verdienen via het onderdeel : Hoe komt u op de site van de portal om saldo etc. te bekijken U ontvangt reclames van adverteerders of rechtstreekse in uw Postvak IN. Door op het logo Euroclix van de portal te clicken komt u op de homepage terecht. Op de homepage kunt u uw keuze maken om bijvoorbeeld het saldo-overzicht te zien via de linkerkolom van het menu. Panelclix Dit zijn iedere keer marktonderzoeken waar u soms rechtstreeks voor uitgenodigd wordt per , maar het is aan te bevelen iedere dag een paar keer op de site te gaan en in de linkerkolom het onderdeel Panelclix aan te clicken. Gratis geld acties U kunt u aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven (soms dezelfde als andere totalportals), gebruik voor het ontvangen en openen van de nieuwsbrieven daarvoor een 2 e adres dat u heeft aangemaakt op Gmail (zie beschrijving ). Openen van nieuwsbrieven Open in het 2 e postvak de nieuwsbrieven en click onderaan op Klik voor Clix. U wordt iedere dag voorzien van nieuwsbrieven, open deze en sluit ze daarna weer, het tegoed wordt bijgeschreven op uw account. Overige activiteiten Naar onze mening minder rendabel, mogelijk wel ontspannend. Belangrijk Euroclix drukt verdiensten uit in het aantal clix, u ziet direct daarnaast het bedrag in dat u via de site kunt overschrijven naar uw eigen bankrekening. Wacht hier een tijdje mee, spaar eerst een tijd uw clix op, erg belangrijk is dat de waarde van 1 clix zodanig oploopt tot de waarde van 1,7 clix, dit betekent 70% meer rendement. Voorbeeld : U doet mee aan een kort marktonderzoek van 100 clix. Dat betekent voor een aantal minuten tijd dat u 1,00 heeft verdiend. Nadat u al een tijd uw clix heeft opgespaard zijn de 100 clix van het onderzoekje al 1,70 waard!!! Kijk op langere termijn zeker even wie er van adverteerders / nieuwsbrieven is bijgekomen op de site, laat aub geen geld liggen.

13 Totalportal2 MoneyMiljonair U kunt geld verdienen via het onderdeel : Hoe komt u op de site van de portal om saldo etc. te bekijken U ontvangt reclames van adverteerders of rechtstreekse in uw Postvak IN. Door op het logo MoneyMiljonair van de portal te clicken komt u op de homepage terecht. Als u rechtsbovenaan op saldo clickt, wordt automatisch uw saldo-overzicht gegeven. Doe mee met een onderzoek Dit zijn iedere keer korte marktonderzoeken waar u rechtstreeks voor uitgenodigd wordt per , de uitnodigingen komen binnen via het door u opgegeven adres bij inschrijving. Gratis geld acties U kunt u aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven (soms dezelfde als andere totalportals), gebruik voor het ontvangen en openen van de nieuwsbrieven daarvoor een ander adres dat u heeft aangemaakt op Gmail (zie beschrijving verdienmodel), op deze manier ontvangt u voor dezelfde adverteerder als in een andere totalportal wederom een inschrijffee zonder enige verplichting. Het gebruik van een 2 e, 3 e of zelfs 4 e adres is alleen van toepassing als de adverteerder bij aanmelding nieuwsbrief alleen om uw adres vraagt en niet om NAW gegevens. Openen van nieuwsbrieven Open in het 2 e postvak de nieuwsbrieven en click onderaan op ik ontvang sowieso 1000 parels. U wordt iedere dag voorzien van nieuwsbrieven, open deze en sluit ze daarna weer, het tegoed wordt bijgeschreven op uw account. Overige activiteiten Naar onze mening minder rendabel, mogelijk wel ontspannend. Belangrijk MoneyMiljonair drukt verdiensten per handeling uit in het aantal parels, u ziet direct daarnaast het bedrag in dat u via de site kunt overschrijven naar uw eigen bankrekening. Kijk op langere termijn zeker even wie er van adverteerders / nieuwsbrieven is bijgekomen op de site, laat aub geen geld liggen.

14 Totalportal3 NuCash U kunt geld verdienen via het onderdeel : Hoe komt u op de site van de portal om saldo etc. te bekijken U ontvangt reclames van adverteerders of rechtstreekse in uw Postvak IN. Als u de nieuwsbrief opent, staat er bovenaan de nieuwsbrief de tekst Klik hier voor de online versie. Door op deze link te clicken komt u op de homepage terecht. Op de homepage kunt u uw keuze maken om bijvoorbeeld het saldo-overzicht te zien. Voor saldo clickt u rechtstreeks linksbovenaan op mijn account. Doe mee aan de prijsvragen en enquetes Dit zijn iedere keer korte marktonderzoeken of prijsvragen die u rechtstreeks onder de tabs enquetes/prijsvragen kunt vinden en aanclicken. U zult via het verdienmodel zien wat u precies moet doen. Gratis geld acties U kunt u aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven (soms dezelfde als andere totalportals), gebruik voor het ontvangen en openen van de nieuwsbrieven daarvoor een ander adres dat u heeft aangemaakt op Gmail (zie beschrijving verdienmodel), op deze manier ontvangt u voor dezelfde adverteerder als in een andere totalportal wederom een inschrijffee zonder enige verplichting. Het gebruik van een 2 e, 3 e of zelfs 4 e adres is alleen van toepassing als de adverteerder bij aanmelding nieuwsbrief alleen om uw adres vraagt en niet om NAW gegevens. Openen van nieuwsbrieven Open in het 2 e postvak de nieuwsbrieven en click onderaan op klik hier voor cashcoins. U wordt iedere dag voorzien van nieuwsbrieven, open deze en sluit ze daarna weer, het tegoed wordt bijgeschreven op uw account. Overige activiteiten Naar onze mening minder rendabel, mogelijk wel ontspannend. Belangrijk NuCash drukt verdiensten per handeling uit in het aantal cashcoins, u ziet direct daarnaast het bedrag in dat u via de site kunt overschrijven naar uw eigen bankrekening. Kijk op langere termijn zeker even wie er van adverteerders / nieuwsbrieven is bijgekomen op de site, laat aub geen geld liggen.

15 Totalportal4 Cash4Ladies let op : alleen voor vrouwen! U kunt geld verdienen via het onderdeel : Hoe komt u op de site van de portal om saldo etc. te bekijken U ontvangt reclames van adverteerders of rechtstreekse in uw Postvak IN. Onderaan de nieuwsbrieven staat de link Cash4Ladies bezoeken. Door op deze link te clicken komt u op de homepage terecht. Op de homepage kunt u uw keuze maken om bijvoorbeeld het saldo-overzicht te zien. Dit doet u door rechtsbovenaan op het saldo te clicken. Doe mee aan de prijsvragen en enquetes Dit zijn iedere keer korte marktonderzoeken of prijsvragen die u rechtstreeks onder de tabs enquetes/prijsvragen kunt vinden en aanclicken. U zult via het verdienmodel zien wat u precies moet doen. Gratis geld acties U kunt u aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven (soms dezelfde als andere totalportals), gebruik voor het ontvangen en openen van de nieuwsbrieven daarvoor een ander adres dat u heeft aangemaakt op Gmail (zie beschrijving verdienmodel), op deze manier ontvangt u voor dezelfde adverteerder als in een andere totalportal wederom een inschrijffee zonder enige verplichting. Het gebruik van een 2 e, 3 e of zelfs 4 e adres is alleen van toepassing als de adverteerder bij aanmelding nieuwsbrief alleen om uw adres vraagt en niet om NAW gegevens. Openen van nieuwsbrieven Open in het 2 e postvak de nieuwsbrieven en click onderaan op klik hier om je vergoeding te ontvangen. U wordt iedere dag voorzien van meerdere nieuwsbrieven, open deze en sluit ze daarna weer, het tegoed wordt bijgeschreven op uw account. Overige activiteiten Naar onze mening minder rendabel, mogelijk wel ontspannend. Belangrijk Cash4Ladies drukt verdiensten per handeling uit in euro s, u ziet direct het bedrag in dat u via de site kunt overschrijven naar uw eigen bankrekening. Kijk op langere termijn zeker even wie er van adverteerders / nieuwsbrieven is bijgekomen op de site, laat aub geen geld liggen.

16 Totalportal5 Ladymail let op : alleen voor vrouwen! U kunt geld verdienen via onderstaande onderdelen : Hoe komt u op de site van de portal om saldo etc. te bekijken U ontvangt reclames van adverteerders of rechtstreekse in uw Postvak IN. Onderaan de nieuwsbrieven staat de link Ladymail bezoeken. Door op deze link te clicken komt u op de homepage terecht. Ga linksbovenaan naar Home en click er op. U komt nu op de pagina Accountbeheer en u kunt uw saldo raadplegen. Doe mee aan de prijsvragen en enquetes Dit zijn iedere keer korte marktonderzoeken of prijsvragen die u rechtstreeks onder de tabs enquetes/prijsvragen kunt vinden en aanclicken. U zult via het verdienmodel zien wat u precies moet doen. Gratis geld acties U kunt u aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven (soms dezelfde als andere totalportals), gebruik voor het ontvangen en openen van de nieuwsbrieven daarvoor een ander adres dat u heeft aangemaakt op Gmail (zie beschrijving verdienmodel), op deze manier ontvangt u voor dezelfde adverteerder als in een andere totalportal wederom een inschrijffee zonder enige verplichting. Het gebruik van een 2 e, 3 e of zelfs 4 e adres is alleen van toepassing als de adverteerder bij aanmelding nieuwsbrief alleen om uw adres vraagt en niet om NAW gegevens. Openen van nieuwsbrieven Open in het 2 e postvak de nieuwsbrieven en click onderaan op klik hier om je vergoeding te ontvangen. U wordt iedere dag voorzien van meerdere nieuwsbrieven, open deze en sluit ze daarna weer, het tegoed wordt bijgeschreven op uw account. Overige activiteiten Naar onze mening minder rendabel, mogelijk wel ontspannend. Belangrijk Ladymail drukt verdiensten per handeling uit in euro s, u ziet direct het bedrag in dat u via de site kunt overschrijven naar uw eigen bankrekening. Kijk op langere termijn zeker even wie er van adverteerders / nieuwsbrieven is bijgekomen op de site, laat aub geen geld liggen.

17 Totalportal6 ZinnGeld U kunt geld verdienen via het onderdeel : Hoe komt u op de site van de portal om saldo etc. te bekijken U ontvangt reclames van adverteerders of rechtstreekse in uw Postvak IN. Linksbovenaan staat het logo ZinnGeld. Click hierop en u komt op de homepage met menustructuur. In de linkerkolommen vindt u onder andere Mijn saldo bekijken. Click aan en u heeft uw saldo-overzicht. Doe mee aan de prijsvragen en enquetes Dit zijn iedere keer korte marktonderzoeken of prijsvragen die u rechtstreeks onder de tabs enquetes/prijsvragen kunt vinden en aanclicken. U zult via het verdienmodel zien wat u precies moet doen. Gratis geld acties U kunt u aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven (soms dezelfde als andere totalportals), gebruik voor het ontvangen en openen van de nieuwsbrieven daarvoor een ander adres dat u heeft aangemaakt op Gmail (zie beschrijving verdienmodel), op deze manier ontvangt u voor dezelfde adverteerder als in een andere totalportal wederom een inschrijffee zonder enige verplichting. Het gebruik van een 2 e, 3 e of zelfs 4 e adres is alleen van toepassing als de adverteerder bij aanmelding nieuwsbrief alleen om uw adres vraagt en niet om NAW gegevens. Openen van nieuwsbrieven Open in het 2 e postvak de nieuwsbrieven en click onderaan op klik hier om je vergoeding te ontvangen. U wordt iedere dag voorzien van meerdere nieuwsbrieven, open deze en sluit ze daarna weer, het tegoed wordt bijgeschreven op uw account. Overige activiteiten Naar onze mening minder rendabel, mogelijk wel ontspannend. Belangrijk ZinnGeld drukt verdiensten per handeling uit in zinns, u ziet bij uw saldo direct het bedrag in dat u via de site kunt overschrijven naar uw eigen bankrekening. Kijk op langere termijn zeker even wie er van adverteerders / nieuwsbrieven is bijgekomen op de site, laat aub geen geld liggen.

18 Totalportal7 Surfrace U kunt geld verdienen via het onderdeel : Hoe komt u op de site van de portal om saldo etc. te bekijken U ontvangt reclames van adverteerders of rechtstreekse in uw Postvak IN. Onderaan staat onder andere Gratis acties. Click hierop en u komt op de algemene pagina van Surfrace terecht. In de rechterkolommen vindt u Inloggen. Log in met uw gebruikersnaam en password (zie die u na aanmelding gekregen heeft met activatielink). U komt nu op uw persoonlijke pagina terecht. Rechts staat Saldo, click aan en u heeft uw saldo-overzicht. Doe mee aan de prijsvragen en enquetes Dit zijn iedere keer korte marktonderzoeken of prijsvragen die u rechtstreeks onder de tabs enquetes/prijsvragen kunt vinden en aanclicken. U zult via het verdienmodel zien wat u precies moet doen. Gratis geld acties U kunt u aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven (soms dezelfde als andere totalportals), gebruik voor het ontvangen en openen van de nieuwsbrieven daarvoor een ander adres dat u heeft aangemaakt op Gmail (zie beschrijving verdienmodel), op deze manier ontvangt u voor dezelfde adverteerder als in een andere totalportal wederom een inschrijffee zonder enige verplichting. Het gebruik van een 2 e, 3 e of zelfs 4 e adres is alleen van toepassing als de adverteerder bij aanmelding nieuwsbrief alleen om uw adres vraagt en niet om NAW gegevens. Openen van nieuwsbrieven Open in het 2 e postvak de nieuwsbrieven en click onderaan op klik hier om je vergoeding te ontvangen. U wordt iedere dag voorzien van meerdere nieuwsbrieven, open deze en sluit ze daarna weer, het tegoed wordt bijgeschreven op uw account. Overige activiteiten Naar onze mening minder rendabel, mogelijk wel ontspannend. Belangrijk Surfrace drukt verdiensten per handeling uit in waves, u ziet bij uw saldo direct het bedrag in dat u via de site kunt overschrijven naar uw eigen bankrekening. Kijk op langere termijn zeker even wie er van adverteerders / nieuwsbrieven is bijgekomen op de site, laat aub geen geld liggen.

19 Totalportal8 icentje U kunt geld verdienen via het onderdeel : Hoe komt u op de site van de portal om saldo etc. te bekijken U ontvangt reclames van adverteerders of rechtstreekse in uw Postvak IN. Onderaan staat de link icentje bezoeken. Click hierop en u komt op de algemene pagina van icentje terecht. Linksbovenaan in het menu vindt u Home. Click hierop en u heeft uw saldo-overzicht. Doe mee aan de prijsvragen en enquetes Dit zijn iedere keer korte marktonderzoeken of prijsvragen die u rechtstreeks onder de tabs enquetes/prijsvragen kunt vinden en aanclicken. U zult via het verdienmodel zien wat u precies moet doen. Gratis geld acties U kunt u aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven (soms dezelfde als andere totalportals), gebruik voor het ontvangen en openen van de nieuwsbrieven daarvoor een ander adres dat u heeft aangemaakt op Gmail (zie beschrijving verdienmodel), op deze manier ontvangt u voor dezelfde adverteerder als in een andere totalportal wederom een inschrijffee zonder enige verplichting. Het gebruik van een 2 e, 3 e of zelfs 4 e adres is alleen van toepassing als de adverteerder bij aanmelding nieuwsbrief alleen om uw adres vraagt en niet om NAW gegevens. Openen van nieuwsbrieven Open in het 2 e postvak de nieuwsbrieven en click onderaan op klik hier om je vergoeding te ontvangen. U wordt iedere dag voorzien van meerdere nieuwsbrieven, open deze en sluit ze daarna weer, het tegoed wordt bijgeschreven op uw account. Overige activiteiten Naar onze mening minder rendabel, mogelijk wel ontspannend. Belangrijk icentje drukt verdiensten per handeling uit in euro s, u ziet bij uw saldo direct het bedrag in dat u via de site kunt overschrijven naar uw eigen bankrekening. Kijk op langere termijn zeker even wie er van adverteerders / nieuwsbrieven is bijgekomen op de site, laat aub geen geld liggen.

20 startbonus adr 1 adr 2 adr 3 adr 4 17,00 MoneyMiljonair Euroclix NuCash Global TM Toluna icentje Surfrace MintVine Cash4Ladies Ladymail Zinn geld Totaal 58,88 Site 41,875 5,45 4,47 3, ,4 7,5 5,1 4,5 1,15 5,7 1 Aanmld fee direct 1,85 1, ,1 2,5 1 Aanmld fee gratis vrdn Nieuwsbrieven 0 Watch2day 0,2 ZinnGeld 0,4 Easykamer.nl 0,1 Boekvandaag 0,02 NLBieder 0,06 0,1 Veilingacties.NL 0,1 1DayFly 0,06 0,1 Wereldwijzer Reisforums 0,05 Arkefly 0,06 0,05 Mamaplaats 0,1 Europarcs 0,15 0,5 Livera 0,06 0,1 0,5 SuperDagDeal 0,05 LOI 0,1 ebookers 0,06 0,05 Hypoyheekrentetarieven.nl 0,15 Kamer.nl 0,15 Vinden.NL 0,15 Zoover 0,15 Unitedconsumers 0,9 0,5 Opinieland 1,25 Sinterklaas pakjes openen 0,1 0,1 Happy house 0,1 Open je pakje 0,1 Uitbieden.nl 0,20 0,1 0,1 VIP Veiling 2 0,1 Lotto tel de ballen 0,1 Staatsloterij - Lucky Fish 0,1 Gratis hotelvoucher 0,15 Blooperbios 0,15 0,15 Westwing home&living 0,1 Win een ipad mini 0,1

21 Kies een prijs 0,1 Tester trendy horloges 0,1 Test en win iphone5 0,2 Draai het rad 0,1 Zuki.be 0,16 Testemonial 0,25 Hogenboom Vakantieparken 0,06 Zelf.nl 0,15 M&S mode 0,06 Uw geluksgetal 0,06 Photobox 0,13 Roompotbrochure 0,06 van Tilburg 0,06 0,1 0,1 C&A 0,06 Nationale kortingsbox 0,06 Boodschappen enq 0,06 nationaal buurtonderzoek 0,13 Groupdeal 0,06 0,1 Macon 0,06 Nederland collectief.nl 0,06 Kadobox 0,06 Trouwzeker 0,06 V&D kadokaart 0,5 0,5 Skala nwsbrf 0,1 0,05 Practicomfort 1,5 Inkclub 1 Gratis gezondheidspakket 2 1 Etam nwsbrf 0,1 0,05 Miriale 0,5 Interano 0,5 1,5 Win iphone 0,1 0,1 HP nwsbrf 0,1 Centurion 0,5 Proefpakket stppn mt roken 1 Kranten.com 0,1 Freegadget 0,1 Marktplaats nwsbrf 0,1 Bingogames 5 Fruitkings 5 Bingocams 5 0,63 0,5 1 Wijzigingen zijn voorbehouden, afhankelijk van samenstelling / aanbod portals en MO s.

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

Handleiding gebruik Facebook en Twitter

Handleiding gebruik Facebook en Twitter Handleiding gebruik Facebook en Twitter Hoe maak je effectief gebruik van deze social media kanalen? Datum : 17-05-2013 Auteur : Rico Kramers (stagiaire) Organisatie : Adyta Relatie : - Project : - PAGINA

Nadere informatie

Handleiding Cubigo MKB

Handleiding Cubigo MKB Handleiding MKB Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke wijze.

Nadere informatie

Voortgezet onderwijs. Junior company 1. starten

Voortgezet onderwijs. Junior company 1. starten Voortgezet onderwijs Junior company 1. starten Stichting Stichting Jong Jong Ondernemen: Ondernemen: Postbus Postbus 93002 93002 2509 2509 AA AA Den Den Haag Haag Bezuidenhoutseweg Bezuidenhoutseweg1212

Nadere informatie

EMMA Handleiding E-mailmarketing

EMMA Handleiding E-mailmarketing EMMA Handleiding E-mailmarketing Inleiding Succesvolle e-mailmarketing campagnes leggen de focus (terug) bij de ontvanger. Het versturen van e-mailmarketing is nog steeds populair en kan, wanneer goed

Nadere informatie

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads.

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads. INHOUD INLEIDING... 3 TIP 1: DOELGROEPOVERZICHT... 4 TIP 2: WAAR KOMEN UW BEZOEKERS BINNEN?... 5 TIP 3: HOE KOMEN BEZOEKERS BINNEN?... 8 TIP 4: FILTERS... 9 TIP 5: GOAL TRACKING... 10 TIP 6: INTELLIGENCE

Nadere informatie

2010 2012 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1

2010 2012 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1 2010 2012 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1 Inleiding Social media neemt een steeds grotere en belangrijkere rol in bij het voeren van conversaties. Niet alleen tussen individuen,

Nadere informatie

Samen Online Ondernemen Startersgids

Samen Online Ondernemen Startersgids Samen Online Ondernemen Startersgids Google Adwords voor Ondernemers Editie 2015 Index Index... 1 1. Hoe past Google AdWords binnen mijn marketingstrategie?... 2 1.1 Het bepalen van een goede AdWords-strategie...

Nadere informatie

Basishandleiding Welkom in de basishandleiding van Researchtool.

Basishandleiding Welkom in de basishandleiding van Researchtool. Basishandleiding Welkom in de basishandleiding van Researchtool. Met deze handleiding kunt u zelf snel en eenvoudig uw eigen onderzoek opzetten en uitvoeren. De opzet van de handleiding is zo dat u stapsgewijs

Nadere informatie

FastBird Mailer Programma

FastBird Mailer Programma Handleiding FastBird Mailer Inhoud Het installeren van de Mailer... 1 Wat heeft u nodig om de Mailer te kunnen installeren en gebruiken?... 1 Een goede internetverbinding... 2 Software installeren... 2

Nadere informatie

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6 Inhoud 1 Inleiding... 1 1.1 Marktanalyse... 1 1.2 Website promotie door adverteren... 1 1.3 Zelfstandig je website promoten... 1 1.4 Google en Linkbuilding... 2 2 Linkbuilding Tool... 4 2.1 Linkbuilding

Nadere informatie

Jumbo Academy INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT

Jumbo Academy INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT 1. Hoe kan ik inloggen? 1. Activeer je voucher 2. Hoe ziet mijn gebruikersnaam eruit? 3. Ik ben een tweeling, hoe moet ik inloggen? 4. Waarom moet ik mijn e-mailadres invullen?

Nadere informatie

Minder omzet? Concurrentie van webshops? Leegstaande winkels in de omgeving? of:

Minder omzet? Concurrentie van webshops? Leegstaande winkels in de omgeving? of: Minder omzet? Concurrentie van webshops? Leegstaande winkels in de omgeving? of: De definitie van ondernemerswaanzin? Hetzelfde blijven doen en toch betere resultaten verwachten Het gaat niet goed met

Nadere informatie

Het maken van back-ups voor het MKB

Het maken van back-ups voor het MKB Het maken van back-ups voor het MKB Recent heb ik op mijn blog (http://blog.zandstra.it) al een stuk hierover gewijd. Aangezien dit wellicht toch meer uitweiding verdiend, maar dit niet afdoende in een

Nadere informatie

Vragen over BoekelNet en lokale diensten. Vragen over het glasvezelnetwerk. Vragen over de aanleg. Infoavond KBO

Vragen over BoekelNet en lokale diensten. Vragen over het glasvezelnetwerk. Vragen over de aanleg. Infoavond KBO Infoavond KBO Vragen over BoekelNet en lokale diensten Kunnen particulieren ook diensten gaan aanbieden op het netwerk? Ja dat kan. Het is een open netwerk dus behalve bedrijven kunnen ook verenigingen

Nadere informatie

Clientenraden UWV. Handleiding Website cliëntenraad-uwv.nl

Clientenraden UWV. Handleiding Website cliëntenraad-uwv.nl Clientenraden UWV Handleiding Website cliëntenraad-uwv.nl Versie: 19 juli 2011 Politiek Online Prinses Mariestraat 36 2514 KG Den Haag T: 070 362 97 97 F: 070 345 45 41 info@politiekonline.nl www.politiekonline.nl

Nadere informatie

De Nederlandse Handleiding WORDPRESS VOOR HET BEHEREN VAN JE WEBSITE

De Nederlandse Handleiding WORDPRESS VOOR HET BEHEREN VAN JE WEBSITE De Nederlandse Handleiding WORDPRESS VOOR HET BEHEREN VAN JE WEBSITE Stap-voor-stap instructies over het gebruik van WordPress en hoe je hier gemakkelijk je website mee kunt beheren. Een publicatie van

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.8 18 oktober 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

Handleiding Flimer systeem www.flimer.nl

Handleiding Flimer systeem www.flimer.nl Handleiding Flimer systeem www.flimer.nl Versie: 1.0 Datum: 9-12- 2010 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Algemeen 4 2.1. Facturatie 4 2.2. Debiteurenbeheer 5 2.3. Incasso 5 2.4. Administratie 5 3. Gebruik

Nadere informatie

2010 2011 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1

2010 2011 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1 2010 2011 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1 Inleiding Social media neemt een steeds grotere en belangrijkere rol in bij het voeren van conversaties. Niet alleen tussen individuen,

Nadere informatie

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen.

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen. Instructies U zult het geld verdienen met het versturen van e-mail. Deze e-mail bestaat uit 4 verschillende rapporten. Deze rapporten geven kennis omtrent het lucratief maken van het internet verkeer.

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

Handleiding Office 365 Small

Handleiding Office 365 Small Handleiding Office 365 Small DISCLAIMER De resultaten van de in deze gids beschreven oplossingen zijn afhankelijk van diverse aspecten, die per organisatie sterk kunnen verschillen. De uiterste zorg is

Nadere informatie

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker iedereen een website deel 1: Structuur en Inhoud - 01-09-2012 mijndomein.nl Basiscursus WEBSITEMAKER Om deze cursus te kunnen volgen moet je: Beschikken over de

Nadere informatie

HANDLEIDING INSUSITE

HANDLEIDING INSUSITE HANDLEIDING INSUSITE Gentseweg 203-8792 Waregem T. 056 36 14 94 - F. 056 36 14 96 info@crm.be - www.crm.be 2 INHOUD Inleiding 1. Wordpress Basics 1.1 Inloggen in het adminpaneel 1.2 Het Dashboard 1.3 De

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

Waar moet u op letten bij de levensloopregeling?

Waar moet u op letten bij de levensloopregeling? Waar moet u op letten bij de levensloopregeling? Onafhankelijke informatie voor consumenten Waar gaat deze folder over? Deze folder gaat over de levensloopregeling. Waarom een levensloopregeling? Veel

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT. online (samen)werken

Cursus Onderwijs en ICT. online (samen)werken Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 1, deel 4 (versie 1.0 po/vo/bve NL 11-11-2009) online (samen)werken door Serge de Beer Inleiding Op de tijdslijn van de geschiedenis is het nog niet zo heel lang geleden,

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie