Nieuwsbrief December. Linda locatie coördinator. Aad en Tien ophaal opa & oma. Kerstvakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief December. Linda locatie coördinator. Aad en Tien ophaal opa & oma. Kerstvakantie"

Transcriptie

1 Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan JK Pijnacker, T Pijnacker@ziezoo.nl Nieuwsbrief December In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige activiteiten en praktische informatie. Linda locatie coördinator Vanaf januari 2015 zal Linda de taken van Anita, als locatie coördinator en verantwoordelijke, overnemen. Anita doet om gezondheidsredenen even een stapje terug om later weer een stap vooruit te kunnen maken. Zij zal bovendien waarschijnlijk naar Rijswijk verhuizen waardoor zij ook wat meer zal werken op ZieZoo in Voorburg. Maar u komt haar zeker nog tegen. Met onze carrousel van activiteiten zal zij ook nog in Pijnacker werkzaam zijn. Linda is daarmee uw aanspreekpunt voor bijvoorbeeld het aanvragen van extra dagen, aan- of afwezigheid, vragen omtrent het programma, enz. Natuurlijk staan onze overige medewerkers u ook graag te woord en kunt u ook altijd via onze ouderportal dagen aanvragen en ziekmelding doorgeven. Aad en Tien ophaal opa & oma Wij halen kinderen van 6 scholen op en dat doen we graag met eigen mensen. Omdat Pijnacker aan het groeien is, helpen Aad en Tien ons bij het ophalen. Aad is een van onze buschauffeurs. Hij heeft enorme ervaring met het vervoer van schoolkinderen. Maar Aad kan veel meer. Zo geeft hij al jarenlang judo les aan volwassenen en kinderen. Dat doet hij dus ook voor ZieZoo. Aad is voor zijn leeftijd zeer vitaal en dat is heel handig want op de uitjes met de bus kan hij onze medewerkers gedurende de dag ondersteunen. We noemen Aad ook wel onze ophaal-opa. Tien (Catharina) is zijn echtgenote. Zij heeft jarenlange ervaring in het vervoer voor kinderen in het speciaal onderwijs. Tien haalt ook voor ons kinderen op uit school en als gastvrouw voorziet zij de kinderen ook van drinken en eten. Tien kunnen we dus eigenlijk ook onze ophaal-oma noemen. Wij zijn erg blij met hun enthousiaste en flexibele inzet voor ons. Kerstvakantie De kerstvakantie vangt nu aan. In onze vorige nieuwsbrief hebben wij het programma vermeld. Indien u een wijziging heeft in de aan-/afwezigheid van uw kind, belt u ons dan graag even. Het is prettig als u uw kind uiterlijk 9 uur brengt zodat wij ook tijdig kunnen vertrekken voor uitjes. Zorgt u voor geschikte kleding (let op het programma) en vooral warme kleding. Denk dan aan warme waterdichte schoenen, warme jas, handschoenen, sjaal en muts. Let op: op 2 januari gaan wij schaatsen. Handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan! Voorkom uzelf een ritje terug naar huis om vergeten handschoenen op te halen. Kinderen met museumjaarkaart: graag meenemen!

2 Tarief De tarieven van 2015 zijn inmiddels aan u bekend gemaakt. Deze zijn goedgekeurd door onze Ouderraad. Ook heeft u van ons uw kostenoverzicht voor 2015 ontvangen. Dat kunt u gebruiken voor de aanvraag van uw kinderopvangtoeslag. Heeft u nog vragen, laat het ons weten. Sinterklaas Op 2 december vierden wij Sinterklaas. Zwarte Piet had de groepscadeaus overal verstopt. Ook buiten. Maar gelukkig had hij opdrachten achtergelaten en konden zij op zoektocht. Met rode wangen kwamen de kinderen weer binnen. De laatste cadeautjes waren binnen verstopt. Dat viel nog niet mee want ze moesten er zelfs voor op de bank klimmen om erbij te komen. Ook hadden zij hun schoen gezet bij onze zelfgemaakte open haard. Natuurlijk zat daar ook een schoencadeautje in. Nog wat chocolademelk en snoepgoed en kinderen en (groot)ouders gingen voldaan naar huis. Op onze website (gallery) staan alle foto s (met dank aan de vader van Christian). Sint is ook gesignaleerd in onze Stint (dat rijmt!). De Sint, die basisschool De Ackerweide aandeed, vond deze milieuvriendelijk manier van vervoeren wel leuk om eens mee te maken. Dus zaten er nu eens geen ZieZoo kinderen in, maar Sinterklaas en Zwarte Piet. En natuurlijk wilde Anita Sint en Piet wel even brengen! Ouderraad (OR) Eerder deden wij een oproep voor de Ouderraad. Henriette heeft de OR verlaten en Esperanza zal binnenkort stoppen. We zijn blij Geke als nieuw OR lid te hebben gestrikt. Wij zijn nog op zoek naar 1 à 2 ouders die willen deelnemen in onze Ouderraad. Zie ook de oproep in de nieuwsbrief van oktober. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de OR via het mailadres: or.pijnacker.ziezoo@gmail.com.

3 Mijn naam is Geke de Jong, de moeder van Tijn en Mees, die op dinsdag en donderdag worden opgevangen door Ziezoo Pijnacker. Sinds 1 augustus 2014 is basisschool de Keizerskroon, waar Tijn en Mees op school zitten, overgestapt op een continurooster. Dat is voor ons als ouders de aanleiding geweest om meer stil te staan bij de invulling van de tijd die de kinderen doorbrengen op de opvang (vanaf uur) met als resultaat dat we zijn overgestapt naar ZieZoo. Wij zijn tevreden en Tijn en Mees ook. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs in Rijswijk en heb al eerder als schooldirecteur kennis gemaakt met ZieZoo. Vanwege mijn kennis en ervaring met onderwijs en opvang ben ik gevraagd of ik me wil inzetten voor de Ouderraad. Dat wil ik. Naast persoonlijke belangen wil ik me inzetten voor algemene belangen van ouders. (jr) FLL Onze teams van de (Jr) First Lego League hebben met succes deelgenomen aan de regiofinale in Delft zaterdag 13 december jl. Er deden maar liefst 4 teams van ZieZoo mee waaronder 2 teams uit Pijnacker. Zij hebben het allen fantastisch gedaan. De competitie had als thema Think Tank, redefining learning (hoe ziet het onderwijs er uit?). The Cool Kids Ons junior team The Cool Kids bestond uit Thomas, Wesley, Twan, Youri, Thomas, Milan, Menno en Leon onder leiding van coach Tycho. In de junior competitie moeten de teams hun onderzoek uitleggen. Zij vertellen aan de jury welke oplossing zij hebben onderzocht. Dat doen ze aan de hand van een poster die ze zelf hebben gemaakt. Ze maken gebruik van speciale lego die programmeerbaar is. En dus moeten ze ook een technische demonstratie geven. De coaches

4 mogen in dit stadium niet helpen, de kinderen doen hun eigen verhaal. We zijn ongelofelijk trots! Het junior team ging met de creativiteitsprijs naar huis. In deze categorie is er 1 hoofdprijs en krijgt elk team een prijs die is gebaseerd op het aspect waarin zij zich onderscheidden. Onze Coole Kids zijn dus uitzonderlijk creatief! Op de foto met The Drone Boys uit Voorburg. Met hun deelname certificaat en medaille. Wij bedanken de moeder van Leon voor de onder-steunende begeleiding op de dag zelf. Ons First team, met kinderen van de basisschool en het Stanislas College, deed mee onder de naam SUPER Robo Team. Hugo, Leon, Kiran, Lucas, Rick, Mattie en Jan werden begeleid door coaches Jan (ZieZoo) en Nina (Stanislas). In deze competitie worden zogenaamde missies uitgevoerd. De kinderen leren robots programmeren. In een competitite van 3 rondes moeten zij proberen binnen de tijd zoveel mogelijk missies uit te voeren. De jury bekijkt ook het robotontwerp. Het team houdt een presentatie over hun onderzoek (het project) en een teamopdracht waarvan de inhoud van te voren onbekend is. De zogenaamde Core Values zijn van belang. De jury kijkt dan ook goed hoe het team samenwerkt. Het thema van dit jaar was World Class, learning unleashed (Wat is de toekomst van leren). Een prijs wennen in deze competitie is niet vanzelfsprekend maar ons team won zowaar de Publieksprijs. Een prijs die verbonden is aan de presentatie Ons SUPER Robo Team met hun certificaat, medaille en publieksprijs!

5 over het onderzoek. Gefeliciteerd!

6 Alle teams kwamen met onze Amerikaanse schoolbus naar het Science Centre (TU Delft), om alvast de teamspirit te vergroten. Ze kregen hun teamsweater die ze na afloop mee naar huis mochten nemen. In januari geven de teams nog demonstraties voor de scholen. Meer foto s van de finaledag op onze website. Voorschoolse opvang We hebben een aantal verzoeken gehad omtrent voorschoolse opvang. Wij zijn van plan om deze opvang snel te starten maar we zijn nog in afwachting van de scholen voor welk tarief zij ons ruimte kunnen aanbieden. Helaas vraagt de gemeente zeer veel geld voor de extra huur vanaf 7 uur s ochtend waardoor de kosten voor ons veel te veel uit de pan rijzen. Sowieso is deze opvang niet rendabel maar we overwegen het wel als service voor ouders die ook naschoolse opvang afnemen. Wij verzoeken ondertussen alle ouders die behoefte hebben aan voorschoolse opvang ons dat te melden o.v.v. startdatum, dag(en) van de week. Voorlichting allergie Op maandag 12 januari om uur houden wij een bijeenkomst voor ons team en ouders met als onderwerp Allergieën. Deze voorlichting wordt gegeven door een JGZ arts. Wij signaleren een toenemend aantal kinderen met allergieën en wij vinden het belangrijk dat wij weten hoe wij hier mee om moeten gaan. Naast voorlichting over de verschillende allergieën wordt ook het gebruik van de epipen behandeld. Heeft u interesse om meer over dit onderwerp te weten? Meldt u zich dan aan bij ons. Deze bijeenkomst houden wij op onze locatie in Voorburg. Mochten er vooral ouders uit Pijnacker geïnteresseerd zijn, dan overwegen wij om de locatie naar Pijnacker te verplaatsten. Meldt u aan via pijnacker@ziezoo.nl. Activiteitenprogramma periode 1 Na de kerstvakantie starten wij met een nieuwe periode van activiteiten. Het is een leuk programma geworden. Per leeftijd bieden we verschillende activiteiten aan. We passen dat aan de groepsgrootte en leeftijdsverdeling aan alsmede flexibiliteit qua leeftijd. Houdt in de gaten of uw kind op een dag komt waarbij geschikte kleding/schoeisel nodig is. De activiteiten (workshops) vinden meestal van 16 tot 17 uur plaats, soms ook van tot uur. Op woensdag van tot 15 uur. Daarnaast is er natuurlijk altijd begeleid vrij spel. Niets moet, veel mag. Ook betrekken we de kinderen in het programma (kinderparticipatie). Ziet u een interessante activiteit op een dag waarop uw kind niet komt? Ook dan kunt u uw kind inschrijven. Dat hoeft dus niet een extra BSO dag te zijn maar u kunt inschrijven via de ouderportal voor alleen de workshops. Dit geldt ook voor kinderen die niet naar de BSO gaan. Vriendjes/vriendinnetjes kunnen dus ook inschrijven. Deze losse workshops zijn heel aantrekkelijk qua tarief en komen ook voor kinderopvangtoeslag in aanmerking. We bieden de workshops ook aan de scholen aan. We vragen speciaal uw aandacht voor de start van gitaarles voor kinderen vanaf 7 jaar.

7 Weekdag/leeftijd 4-6 jaar 7-10 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wedstrijdje met... Wedstrijdjes kan je natuurlijk op verschillende manieren doen. Slakkenrace, wedstrijdje met bodemdiertjes en nog veel meer! Buitenactiviteit: geschikte kleding en schoenen/laarzen Sprookjesmixtheater Er bestaan enorm veel sprookjes. Zoals je misschien weleens hebt gezien in bijvoorbeeld De Efteling, komt alles samen in het theater. We gaan sprookjes naspelen, omgooien en uiteindelijk mixen: een sprookje met een twist! Brain games Met bijzondere spellen, quizzen, proefjes en testjes proberen we je zintuigen uit te dagen. Maar ook gaan we heel veel nieuwe dingen leren met taalspelletjes. Op een onbewoond eiland De kinderen gaan diverse survival trucjes leren waarmee ze kunnen overleven op een onbewoond eiland Buitenactiviteit: geschikte kleding en schoenen (laarzen). ZieZoo Lab Mini-musical Zingen, dansen en toneelspelen komen allemaal samen in deze mini-musical. Samen met de kinderen bepalen we onderwerp, scenes, decor en kostuums, zoeken er een lied bij en creëren een bijpassende dans. Natuurlijk voeren we de musical op het eind van de periode op. Binnen: makkelijke kleding aan Guitar Hero Akoestische gitaar leren spelen voor beginners. Eigen gitaar mag maar is niet vereist. We hebben kindergitaren op ZieZoo. Filmpje Altijd al zelf regisseur willen zijn en een eigen filmpje willen maken? Gezamenlijk wordt er een avontuur/verhaal bedacht. Dit wordt verbeeld in een stopmotion filmpje. Er mag gekozen worden voor verschillende technieken. Poppetjes van klei, getekend of misschien wel legopoppetjes. Het verhaal wordt gespeeld, gefotografeerd en vervolgens wordt er een filmpje van gemaakt. Fotografie Met een andere kijk naar de wereld! Hoe zou de wereld eruit zien vanaf het oogpunt van een hond? Elke week wordt er een nieuw onderwerp gegeven. Aan de hand van dat onderwerp moeten de kinderen foto s gaan maken. Zo gaan ze de elke week op pad en maken ze foto s in de rol van verschillende personen of dieren. Buitenactiviteit: geschikte kleding en schoenen. Geen eigen camera nodig. Wetenschap is leuk. Voor jongens en meiden! We doen proefjes en maken zo kennis met natuur- en scheikunde.

8 ZieZoo wenst u hele gezellige kerstdagen toe en een voorspoedig en gezond 2015! Marriëtte, Per, Jan, Colinda, Marthe, Anita, Bas, Linda en Tycho

Kerstvakantie. Tarief. Sinterklaas

Kerstvakantie. Tarief. Sinterklaas Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Ni In deze nieuw afgelopen maanden, Kerstvakantie De kerstvakantie vangt nu aan.

Nadere informatie

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Waar je groeit met plezier! workshops leeftijd: 4-6 jaar Brain games 6 x op woensdag 14, 21, 28 januari, 4, 11, 18 februari 13.30-15.00 uur wo - 1 Met bijzondere

Nadere informatie

Wij wensen wij iedereen hele gezellige feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2014!

Wij wensen wij iedereen hele gezellige feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2014! Nieuwsbrief December Kerstvakantie Van 23 december tm 6 januari is het weer kerstvakantie. U ziet onze huiskamer waarschijnlijk al veranderen in een winterlandschap. Want dit jaar hebben wij het thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan 1 2642 JK Pijnacker, T 015 202 3033 Pijnacker@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief November In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Waar je groeit met plezier! workshops maandag Sportclub teamwork ma-3 29 september 6, 13, 27 oktober 3, 10 november 6 x op maandag 15.45-17.15 uur 42,00 Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief November In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden,

Nadere informatie

Wij wensen wij iedereen hele gezellige feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2014!

Wij wensen wij iedereen hele gezellige feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2014! Nieuwsbrief December Kerstvakantie Van 23 december tm 6 januari is het weer kerstvakantie. U ziet onze huiskamer waarschijnlijk al veranderen in een winterlandschap. Want dit jaar hebben wij het thema

Nadere informatie

Naam kind(eren): Aanwezig op de volgende dagen (graag kruisje zetten indien aanwezig): Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 23 tm 27 feb

Naam kind(eren): Aanwezig op de volgende dagen (graag kruisje zetten indien aanwezig): Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 23 tm 27 feb Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan 1 2642 JK Pijnacker, T 015 202 3033 Pijnacker@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief Januari In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief december. Medewerkers. Oudercommissie Nootdorp

Nieuwsbrief december. Medewerkers. Oudercommissie Nootdorp Kindercentrum ZieZoo Nootdorp Poort 4 2631 PT Nootdorp, T 015 202 3125 Nootdorp@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief december In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari-Februari

Nieuwsbrief Januari-Februari Kindercentrum ZieZoo t Loo Nieuwsbrief Januari-Februari Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Het is voorjaarsvakantie en de kinderen zijn op

Nadere informatie

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen.

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen. Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief Januari In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden,

Nadere informatie

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer Schoolregel januari Nieuwsbrief 9 16 e jaargang 27 januari 2015 Januari Donderdag 29 Rapportavond groep 1 t/m 7 Februari Maandag 2 Rapportavond groep 1 t/m 7 Woensdag t/m vrijdag 18 t/m 20 Papiercontainer

Nadere informatie

Vakantie. Ouderportal. Vernieuwd pakket. Nieuwsbrief februari 2018

Vakantie. Ouderportal. Vernieuwd pakket. Nieuwsbrief februari 2018 Kindercentrum ZieZoo Nootdorp Poort 4, 2631 PT Nootdorp, T 015 202 3125 Nootdorp@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief februari 2018 In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Triodus doet mee aan de First Lego League 2012! Sluitingstijd en verlengde opvang Verplichting burgerservicenummer Aanvragen en wijzigen kinderopvangtoeslag Terugkoppeling oudertevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 5-23 december 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Vrijdag 23 december Maandag 26

Nadere informatie

Triodus doet mee aan de First Lego League 2012!

Triodus doet mee aan de First Lego League 2012! Nieuwsbrief December 2012 Triodus doet mee aan de First Lego League 2012! Sluitingstijd en verlengde opvang Verplichting burgerservicenummer Aanvragen en wijzigen kinderopvangtoeslag Terugkoppeling oudertevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Nr. 16 maandag 18 december 2017 In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Belangrijke data Woensdag 20 december: Kerstbuffet Elegaststraat: aanvang

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Data om te onthouden: Vrijdag 24 november: show Mad Science voor gr. 3 t/m 8 Vrijdag 1 december: continurooster voor groep 1 t/m 8 i.v.m. schaatsen Maandag 4 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Musical Wat hebben we genoten van twee avonden Coole Kikker; het zag er prachtig uit, al die kinderen van klein tot groot op het podium; er werd enthousiast gezongen, goed geacteerd

Nadere informatie

De laatste periode voor de zomervakantie vonder er weer diverse leuke activiteiten plaats.

De laatste periode voor de zomervakantie vonder er weer diverse leuke activiteiten plaats. Nieuwsbrief Juni/Juli Zomervakantie U heeft reeds een aparte nieuwsbrief ontvangen met het zomerprogramma en informatie over het eerste kamp van ZieZoo Pijnacker! Die nieuwsbrief kunt u overigens nog nalezen

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief September-Oktober. Nieuw telefoonnummer. Zomervakantie

Nieuwsbrief September-Oktober. Nieuw telefoonnummer. Zomervakantie Nieuwsbrief September-Oktober Nieuw telefoonnummer Om onze bereikbaarheid te verbeteren hebben wij sinds kort een nieuw vast telefoonnummer (zie kader). Kindercentrum ZieZoo t Loo Sportpark t Loo Prinses

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

VOORJAAR 2019 PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN. Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen Beste ouders/verzorgers,

VOORJAAR 2019 PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN. Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen Beste ouders/verzorgers, PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN Beste ouders/verzorgers, Ook in het voorjaar van 2019 zullen er in Noorderlicht weer een aantal workshops en activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd.

Nadere informatie

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster juli 2017 Belangrijke data Hierbij de allerlaatste Bijgepraat van schooljaar 2016-2017. Bedankt voor alle hulp, inzet en betrokkenheid in het afgelopen schooljaar! We wensen jullie allemaal een fijne vakantie

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig en gezond 2016!

Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig en gezond 2016! BSO de Triangel: Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO de Triangel Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig

Nadere informatie

Kerstvakantie VakantieZotheid. BSO Locaties, Eigen&Wijzer Loosdrecht

Kerstvakantie VakantieZotheid. BSO Locaties, Eigen&Wijzer Loosdrecht Kerstvakantie 2016 VakantieZotheid BSO Locaties, Eigen&Wijzer Loosdrecht MAANDAG 26 DECEMBER: Tweede Kerstdag Wij wensen jullie allemaal een fijne tweede Kerstdag! DINSDAG 27 DECEMBER:, Hallinckveld/de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Steampoint STEAMPOINT HEERENVEEN OPEN! PLASTIC FANTASTIC. Be a maker!

Steampoint STEAMPOINT HEERENVEEN OPEN! PLASTIC FANTASTIC. Be a maker! NIEUWSBRIEF NO 3 JANUARI-FEBRUARI 2019 Steampoint Be a maker! STEAMPOINT HEERENVEEN OPEN! Hoera!, het is zover! Onze locatie bij Basisschool Futura is open! Het lokaal is omgetoverd tot een echt Steampoint

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Voorwoord December 2015 Sinterklaas is net weer achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Altijd weer een drukke maand de decembermaand, maar wel

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Wijzigingen in het kerstvakantieprogramma 2017 worden voorbehouden vanwege mogelijke weersomstandigheden of dergelijke onvoorziene omstandigheden.

Wijzigingen in het kerstvakantieprogramma 2017 worden voorbehouden vanwege mogelijke weersomstandigheden of dergelijke onvoorziene omstandigheden. Het is bijna kerstvakantie! Tijd voor een feestje bij de BSO! Een vakantie vol leuke en uitdagende activiteiten om te genieten van een welverdiende kerstvakantie. Informatie voor alle papa s en mama s:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Deze keer leest u onder andere: Woord van Roger Bosdag kleuters Testlab groep 7 Nieuws uit groep 8 We gaan bouwen! Eindelijk! De kogel is door de spreekwoordelijke

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief 14 29 november 2018 Belangrijke data 04-12 Bezoek Sinterklaashuis groep 3-4 05-12 Sinterklaasviering 06-12 Studiedag, alle leerlingen vrij 07-12 1 e Rapport mee groep 1 t/m 8 11-12 Rapportgesprekken

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief november

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief november Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 12-18 november Met deze week: Ouderbijdrage - Sinterklaasviering oudsten - Schoolfruit- Presentaties: voor altijd jong! - Dagje Sinterklaas -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomervakantie

Nieuwsbrief zomervakantie Nieuwsbrief zomervakantie In deze nieuwsbrief het programma van de zomervakantie, met het ZieZoo kamp! Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Groen van Prinstererlaan 2641 CA Pijnacker 06 4311 5324 (zomervakantie)

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

t Hoornnieuws Januari 2016 In dit nummer Samenwerken maakt het verschil

t Hoornnieuws Januari 2016 In dit nummer Samenwerken maakt het verschil Samenwerken maakt het verschil Januari 2016 In dit nummer Activiteiten Wat is er gebeurd en staat er te gebeuren Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen

Nadere informatie

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur.

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. 2016 voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur We kijken tevreden terug op 2016. Wij hebben afgelopen jaar zowel bij de BSO als bij het kinderdagverblijf veel nieuwe kinderen, baby s en peuters mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Allereerst de beste wensen voor 2013. Prijsverhoging. Onze prijs gaat 1,55% omhoog. De prijs was 6.57 en wordt 6.67. Nieuwe sportclinic Op maandag 21 januari beginnen we met kinderyoga.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart/April. Meivakantie

Nieuwsbrief Maart/April. Meivakantie Nieuwsbrief Maart/April Meivakantie Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Groen van Prinstererlaan 2641 CA Pijnacker 015 361 8576 (tijdelijk) pwa@ziezoo.nl LRK nr 183035793 Met het koude weer van de afgelopen

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS VIER DE Zomervakantie BIJ WORKSHOPS 5,- OF GRATIS Van maandag 22 juli tot en met zondag 1 september kun je bij Cultura de zomervakantie vieren! Kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. Bekijk

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Ringkantertjes

Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, augustus 2016 Een nieuw peuterspeelzaaljaar. De zomervakantie ligt weer achter ons. We hopen dat iedereen lekker uitgerust en vol energie aan een nieuw peuterspeelzaaljaar

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR Nieuwsbrief 14-12-2016 Samen op stap Beste ouders, Zoals eerder aangekondigd, krijgt u vandaag voor het eerst de nieuwsbrief in nieuwe stijl. We hebben gekozen voor een modernere uitstraling en hopen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op dinsdag 15 december 2015

Het volgende Spionneke verschijnt op dinsdag 15 december 2015 t Spiionneke Speelllleercentrum de Piioniier Nrr... 7 2015--2016 Kopiiijjj Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk maandag 14 december in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Tweewekelijkse nieuwsbrief nr. 13 31 januari 2017 IN DIT NUMMER: Koffieochtend taalmethode STAAL Uitnodiging schoolgezinsdienst Open dag donderdag 16

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 6. schooljaar december Datum Groep Activiteit Tijd

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 6. schooljaar december Datum Groep Activiteit Tijd IKC DE EGLANTIER VOORHOF Gebouw IB: I.B.-Bakkerstraat 2, 2624 NX Delft, Tel. 015-2564208 Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel. 015-2565577 E-mailadres: directie@eglantierdelft.nl Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 8 december 2017 nummer: 7 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Van de Sint naar de Kerst Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Highlights van de FIRST Lego League World Festival in St. Louis (VS)

Highlights van de FIRST Lego League World Festival in St. Louis (VS) Highlights van de FIRST Lego League World Festival in St. Louis (VS) The Lego Hackerz hebben zich gekwalificeerd om mee te doen aan het FLL World Festival. Hier komen 106 teams van over de hele wereld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Rommelpieten Afgelopen dinsdag mochten alle kinderen hun schoen zetten. Meester Ron had dit jaar de hulp ingeschakeld van speurneus

NIEUWSBRIEF. Rommelpieten Afgelopen dinsdag mochten alle kinderen hun schoen zetten. Meester Ron had dit jaar de hulp ingeschakeld van speurneus Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 7 30 NOVEMBER 2018 AGENDA Vanaf heden versturen

Nadere informatie

Beste ouders en of verzorgers,

Beste ouders en of verzorgers, Beste ouders en of verzorgers, Om te beginnen willen wij alle ouders van Happy Kids Almere bedanken voor de gezelligheid en het eten dat zij hebben meegenomen tijdens het eindjaarfeest. We vonden het super

Nadere informatie