Jaarverslag HTC over het seizoen 2010/2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag HTC over het seizoen 2010/2011"

Transcriptie

1 Jaarverslag HTC over het seizoen 2010/2011 Het eerste volledige seizoen in het nieuwe gebouw. In aanloop naar het WK tafeltennis in Rotterdam kreeg HTC de mogelijkheid om op woensdag 6 april een WK-clinic te organiseren, met WK-deelnemers Li Jiao en Koen Hageraats. Met een groot aantal toeschouwers en veel aandacht in de pers was dit weer een geslaagd evenement. Ook het WK in Rotterdam was een hoogtepunt, met ruim 50 HTC-bezoekers. Op zaterdag 18 december werd de druk bezochte kerstbingo weer gehouden, en op zaterdag 25 juni werd het seizoen afgesloten met een volleybaltoernooi en de traditionele HTCbarbecue. Senioren De commissie is ongewijzigd gebleven en bestaat uit Dirk van Driel (voorzitter en interne toernooien), Marije Anker (wedstrijdsecretariaat), Ton Groeneweg (externe toernooien), Cor Kastelein (HTC toernooien, ook voor andere clubs) en Karel Jorritsma (algemeen lid en verzorgen van prijzen). De commissie is in 2011 vier keer bij elkaar geweest. Najaar 2010 In de najaarscompetitie traden 17 HTC teams aan in het strijdperk: het 1 e herenteam en het 1 e damesteam in de landelijke 3 e divisie en de overige 15 teams in de afdelingscompetitie: 1 x hoofdklasse, 1x 1 e klasse, 1x 2 e klasse, 5x 3 e klasse, 1x 4 e klasse, 1x 5 e klasse, 3x 6 e klasse en 2x 7 e klasse. Van deze teams wist het eerste herenteam zich bij hun debuut (voor sommige teamleden rentree) in de derde divisie te handhaven. Kampioensteams waren team 4 (2 e klasse) en 15 (7 e klasse). Degradanten waren team 2 (Hoofdklasse) en 9 (3 e klasse). Veteranentoernooi Gehouden op zaterdag 4 september en de 24 deelnemers zagen dat Roel Bisschop van HBC de A klasse won, Han Dekker (Heemstede) de B klasse en Robert v.d. Wateren (HTC) de C klasse. Dubbeltoernooi Dit werd nog net in het oude jaar verspeeld (10 december 2010) en er hadden zich 38 leden opgegeven. Winnaars werden: Hoofdronde Karel Jorritsma en Rein Lageweg, troostronde Ceryl Benjamins en David Anker. Bekerwedstrijden Hier aan namen 6 teams deel waarvan uiteindelijk team 1 in de 2 e klas en team 2 in de 3 e klas de finaleavond haalden. Het 1 e team met Celine Moorman, Gerben Posthumus en David Los werden 2 e en het 2 e team met Mark Zaal en Robert van Ollefen werden 3 e. Voorjaar 2011 In het voorjaar seizoen 2011 waren er 18 teams ingeschreven waarvan het 1 e heren en het 1 e dames team uitkwamen in de landelijke 3 e divisie en de overige 16 in de afdeling: 3 x 1 e klas, 1 x 2 e klas, 4 x 3 e klas, 2 x 4 e klas, 1 e x 5 e klas, 4 x 6 e klas en 1 x 7 e klas.

2 Kampioen werden team 2 in de 1e klas, 8 in de 3e klas, 10 in de 4e klas, 12 in de 5e klas en team 14 in de 6e klas. Team 16 degradeerde naar de 7e klas. Alle overige teams konden hun klasse handhaven. Afdelingskampioenschappen Hieraan namen een redelijk aantal leden aan mee. Patrick Heppner werd 3 e in de D klasse en samen met Jorrit Kalkman 1 e in het dubbel C/D klasse. David Los werd 2 e in de F klasse, Steven v.d. Wateren 1 e in de G klasse, Rob Murk 3 e in de H klasse en Paul Cattel won samen met Heemstede dubbelpartner Meijer het dubbel in de G klasse. Door deze resultaten won HTC bij de senioren de verenigingsprijs. Clubkampioenschappen Deze werden verspeeld in het weekend van 15 en 16 januari. De B klasse bij de dames werd gewonnen door Emmy Nieman voor Monica Louman en Lina Bulovaite. De dames A klasse werd wederom gewonnen door Simone Broersen, tweede werd Tessa Margaroli en derde Celine Moorman. Heren C: 1 e Paul Hoogervorst, 2 e Steven v.d. Wateren en 3 e Paul Cattel Heren B: 1 e Robert van Ollefen, 2 e Jeroen Freriks en 3 e Richard Tates Heren A klasse: 1 e Nard Koppen, 2 e Patrick Heppner en 3 e Mervyn Fong Bedrijventoernooi. Verspeeld op zaterdag 19 maart met het maximale aantal van 16 teams. Het team van Forbo Flooring Krommenie werd winnaar voor titelverdediger Van Mouriks klussenbedrijf. Derde werd het team van Haute Equipe. De troostronde werd gewonnen door Creyf s uitzendbureau voor de Politie van Amsterdam. Plankentoernooi Op 29 april met 36 deelnemers en voor iedereen hetzelfde plankje werd dit weer een gezellige lange avond. Steven v.d.wateren won in een spannende finale van Paul Bakker, Jeroen Freriks werd 3 e. De troostfinale werd door Stefan Bos gewonnen door met 2-1 van Danny Kap te winnen. Trainingen Naast de al jarenlang bestaande training op de maandagavond is er nu ook een training op de woensdagavond bij gekomen en hebben we voor elk niveau een avond waaronder leiding van een trainer elk lid training kan krijgen Maandagavond voor competitiespelers van 6 e en 7 e klas en recranten. Trainers zijn bij toerbeurt Wiebe Anema, Jeroen Freriks, Rijko Kramer, Patrick de Vries, Marlous Jansen en Dirk van Driel Dinsdagavond voor leden van 3 e klas en hoger onder leiding van Jan Ternede Woensdagavond voor 4 e en 5 e klassers onder leiding van Rijko Kramer De maandagavond is al jarenlang een zeer succesvolle formule en gemiddeld komen er elke avond tussen de 20 en 25 leden die deels de training volgen en deels vrijspelen. De nieuw gestarte woensdag is na een inloopperiode ook goed gevuld. De dinsdagavond blijft zoals al jaren goed bezocht

3 Externe toernooien US Open, Amsterdam Een grote HTC-afvaardiging naar dit nieuwe toernooi (2 e editie). Goede resultaten waren er voor Eric Buiel (halve finale G-licenties), Jan Willem Baas (finale D-licenties) en David Los (winnaar F-licenties). Senioren Meerkampen Karel Jorritsma eindigde op de finaledag op een eervolle 3 e plaats bij de G-licenties. In het voorjaar worden voor de D-licenties de eerste ronden gespeeld. Nard Koppen, Patrick Heppner en Maurice Schulten hebben hier goed gepresteerd en mogen zo volgend seizoen aan de halve finale meedoen. Wutto toernooi, Hilversum Aan dit officiële plankentoernooi heeft alleen Karel Jorritsma meegedaan. Helaas geen sprekend resultaat maar wel een gezellige dag. Maasland Toernooi, Oss Zeven teams hadden ingeschreven, geen enkele viel in de prijzen. Veteranentoernooi Doing, Zoetermeer Vier HTC ers hebben een zeer gezellige dag gehad. Karel Jorritsma werd 2 e in de B klasse.

4 Jeugd De commissie bestond aan het begin van het seizoen uit: Rijko Kramer (voorzitter), Monica Louman (competitiezaken) en Patrick Heppner (toernooien). Voor de organisatie van de scholentoernooien bestond een vacature. Trainingsweek Een nieuw seizoen begint standaard met de trainingsweek in augustus. Dit keer weer gewoon intern bij HTC. Naast veel tafeltennistrainingen ook weer ouderwets zwemmen en bowlen. Trainingen Wekelijks verzorgen de trainers van HTC de trainingen voor twee startersgroepen (D en E) en drie groepen voor gevorderden (A, B en C). De A-groep bestaat uit een mix van senioren en jeugd. Najaar 2010 Er werd begonnen met acht teams aan de najaarscompetitie, met drie jongensteams in de landelijke klassen en de overige teams in de diverse afdelingsklassen (waaronder twee welpen/pupillenteams). Helaas geen kampioenen. Voorjaar 2011 In het voorjaar hetzelfde aantal teams in de jeugdcompetitie als in het najaar. Er was deze competitie één kampioensteam te begroeten: HTC 6 in de vijfde klasse, bestaande uit Myron van Haastrecht, Erik de Bruin, Joppe Pelgrim en Denise Verhaart. Toernooien Scholentoernooien In de herfstvakantie is het basisscholierentoernooi weer georganiseerd met ruim 120 deelnemers, en in de kerstvakantie voor het eerst Tablestars. Beide toernooien zijn gevolgd door enkele vervolgtrainingen voor geïnteresseerde kinderen. HTC welpen/pupillen toernooi Dit nieuwe toernooi, voor het eerst gespeeld op 21 november, is speciaal bedoeld voor de jongere spelers die niet veel toernooien spelen. Het blijkt in een behoefte te voorzien, met ruim 40 deelnemers van diverse verenigingen heeft iedereen een leuke dag. Oliebollentoernooi Op donderdagmiddag 30 december was het voor ruim 20 deelnemers weer tijd voor gekke ballen, rare batjes en de vreemdste tafelopstellingen, en natuurlijk de nodige oliebollen en appelflappen. Familietoernooi Op zondag 23 januari was het met 16 familieteams een drukte van belang. Team Vergeer (Ralph en Floris) wonnen de finale van de hoofdronde voor Team Kastelein (André en Sanne). Ruan en Hannes Greyling, en Quentin en Erwin v.d. Schinkel werden respectievelijk 1 e en 2 e in de troostronde. Ranglijsttoernooien - Heel (september 2010): halve finales hoofdronde voor Oliver Akerblad en Tom Engelen.

5 - Hoorn (oktober 2010): Tessa Margaroli wint het troosttoernooi bij de meisjes junioren-b. Sanne Kastelein wint knap het hoofdtoernooi bij de meisjes pupillen-c en verovert zo een B-licentie. - Berkel (november 2010): Daan Nieuwenhuizen haalt de finale in de hoofdronde bij de jongens junioren-d; Ruan Greyling doet hetzelfde bij de pupillen-c. - Assen (december 2010): met 10 deelnemers een grote afvaardiging, maar helaas geen prijswinnaars. - Nijmegen (februari 2010): Ruan Greyling haalt bij de jongens pupillen-c de halve finale in de hoofdronde. - NK (Nijmegen, april 2010): Bij de meisjes junioren-b haalt Sophia Hodge de halve finale en mag daarmee ook op zondag bij de A meedoen. Lynn van Wissen van Veen haalt bij de B-kadetten de finale in de troostronde. Ook in de troostronde, maar dan bij de jongens B- kadetten haalt Tom Engelen de halve finale. - Aalsmeer (mei 2010): Genoeg HTC-ers bij de deelnemers en de organisatie, maar helaas geen prijswinnaars. Clubkampioenschappen Deze werden verspeeld op zaterdag 18 juni. Vanwege de geringe belangstelling ging de eerder geplande datum van 15 januari niet door. Voor het eerst werd er gemengd gespeeld, verdeeld over een pupillen/ welpen en een junioren/kadetten klasse. Uitslag: Pupillen/welpen 1. Max Koopman 2. Brent Bakker 3. Edward van Vliet Junioren/kadetten 1. Tom Helle 2. Max Koopman 3. Simone Broersen Afdelingskampioenschappen jeugd In Beverwijk mocht de vorig seizoen behaalde verenigingsbeker worden verdedigd. Helaas ging HBC dit keer met de beker aan de haal en eindigde HTC op de derde plaats. Namens HTC waren de volgende prijswinnaars te noteren: Tessa Margaroli (2 e prijs meisjes jun/kad AB) Simone Broersen (3 e prijs meisjes jun/kad AB en 1 e prijs kad B dubbel) Lynn van Wissen van Veen (3 e prijs meisjes kad D) Tom Helle (2 e prijs jongens jun/kad AB) Daan Nieuwenhuizen (1 e prijs jongens jun D) Mike Jung (1 e prijs jun B dubbel) David Brussaard (2 e prijs jun B dubbel) Joey Smit (2 e prijs jun B dubbel) Jos Ritmeester (1 e prijs kad B dubbel)

Nard en Simone clubkampioenen 2011. 38 e jaargang, februari 2011

Nard en Simone clubkampioenen 2011. 38 e jaargang, februari 2011 Nard en Simone clubkampioenen 2011 38 e jaargang, februari 2011 2 38e jaargang, nummer 1 Februari 2011 38 e jaargang, nummer 1 Service: Een uitgave van de Hoofddorpse Tafeltennis Club Verschijnt vijf á

Nadere informatie

38 e jaargang, juni/juli 2011

38 e jaargang, juni/juli 2011 Patrick en Maurice winnen NK 38 e jaargang, juni/juli 2011 2 38e jaargang, nummer 3 juni/juli 2011 38 e jaargang, nummer 3 Service: Een uitgave van de Hoofddorpse Tafeltennis Club Verschijnt vijf á zes

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

38 e jaargang, december 2011

38 e jaargang, december 2011 Kom ook naar de kerstbingo! 38 e jaargang, december 2011 2 38e jaargang, nummer 5 December 2011 38 e jaargang, nummer 5 Service: Een uitgave van de Hoofddorpse Tafeltennis Club Verschijnt vijf keer per

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Evenementenkalender 2019

Evenementenkalender 2019 Evenementenkalender 2019 De vet gedrukte data vinden plaats in Tafeltenniscentrum Hilversum Augustus 2019 Zaterdag 31 augustus: Almere United Open (jeugd) Open Utrechtse Kampuioenschappen (SVE) NK Heren

Nadere informatie

38 e jaargang, april 2011

38 e jaargang, april 2011 Kom ook naar de clinic op 6 april! 38 e jaargang, april 2011 2 38e jaargang, nummer 2 April 2011 38 e jaargang, nummer 2 Service: Een uitgave van de Hoofddorpse Tafeltennis Club Verschijnt vijf á zes keer

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juni 2017

Nieuwsbrief MTC juni 2017 Nieuwsbrief MTC juni 2017 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je veel informatie over de verschillende competities, foto s van het Oranjetoernooi van de jeugd en een oproep om alle e-mail

Nadere informatie

Evenementenkalender 2019

Evenementenkalender 2019 Evenementenkalender 2019 De vet gedrukte data vinden plaats in Tafeltenniscentrum Hilversum Juli 2019 Za. 13 juli: Aanvang zomervakantie (t/m 25/8) Ma. 8 juli t/m vr. 12 juli Oskamzaal niet beschikbaar

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

40 e jaargang, maart 2012

40 e jaargang, maart 2012 Weer een nieuwe prijsvraag 40 e jaargang, maart 2012 2 40e jaargang, nummer 1 Maart 2013 40 e jaargang, nummer 1 Service: Een uitgave van de Hoofddorpse Tafeltennis Club Verschijnt periodiek REDACTIE:

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Evenementenkalender 2019

Evenementenkalender 2019 Evenementenkalender 2019 De vet gedrukte data vinden plaats in Tafeltenniscentrum Hilversum Februari 2019 Do. 1/2 t/m za. 3/2 Maandag 28/1 t/m vr. 1/2: Zaterdag 2 februari: Zondag 3 februari: Zaterdag

Nadere informatie

Tot de uitvinding van pong was ping maar een saai spelletje

Tot de uitvinding van pong was ping maar een saai spelletje Help mee met het B/C toernooi 39 e jaargang, mei 2012 Tot de uitvinding van pong was ping maar een saai spelletje 2 39e jaargang, nummer 2 Mei 2012 39 e jaargang, nummer 2 Service: Een uitgave van de Hoofddorpse

Nadere informatie

Evenementenkalender 2019

Evenementenkalender 2019 Evenementenkalender 2019 De vet gedrukte data vinden plaats in Tafeltenniscentrum Hilversum Maart 2019 Zaterdag 16 maart: Zondag 17 maart: 5 e ronde landelijke senioren- en jeugdcomp. (land.+afd.) A-ranglijsttoernooi

Nadere informatie

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties 1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties Competitie o Dames: Om de licentie te verkrijgen: een sterktegetal van tenminste 505. Het sterktegetal wordt berekend over voorronde en play-offs gezamenlijk.

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen september zondag 4 september 2016 uitwissellings toernooi - jeugd Venlo Lokaal september vrijdag 9 september 2016 recreantentoernooi Noord-Limburg Sevenum Regio september zaterdag 10 september 2016 uitwissellings

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

1 juni 2017 jaargang 59, no. 10

1 juni 2017 jaargang 59, no. 10 TTV De Batswingers 1 juni 2017 jaargang 59, no. 10 Juni-Juli 2017 Met nog 7 trainingen te gaan is dit de laatste Sorry dit seizoen. Vooruitkijkend het Familietoernooi (1 juni) voor alle jeugd en senioren,

Nadere informatie

Najaarscompetitie tennis 2019

Najaarscompetitie tennis 2019 Extra Nieuwsbrief Mei 2019 In dit nummer: Najaarscompetitie tennis 2019 Najaarscompetitie padel 2019 Van de redactie Najaarscompetitie tennis 2019 Het is weer tijd om je op te geven voor de Najaarscompetitie.

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

WUTTO HILVERSUM OPEN 2008 toernooi voor standaard bats

WUTTO HILVERSUM OPEN 2008 toernooi voor standaard bats WUTTO HILVERSUM OPEN 2008 toernooi voor standaard bats Datum: zondag 21 december 2008 Plaats: Tafeltenniscentrum, Vaartweg 54, 1217 SV Hilversum ORGANISATIE / INSCHRIJFADRES WUTTO Hilversum Open, Postbus

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2 Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging Nummer 2 Inhoud: pagina Van de Voorzitter 2 Van het Bestuur 3 Van de dinsdag-indeelavond Joop 3 Van de Technische Commissie 4 - Clubkampioenschappen dubbel/mixed

Nadere informatie

JEUGD. Veel leesplezier.

JEUGD. Veel leesplezier. Hallo allemaal, Wat waren het spannende dagen!. De E-jeugd, CJ en de CM speelden voor het NK. De CJ haalden het helaas niet tegen De Zaan. De E-jeugd werd 5e en de CM werden Nederlands Kampioen. De AJ

Nadere informatie

PROMOTIE- EN DEGRADATIEREGELING JUNIOREN VELDHOCKEY SEIZOEN ZUID NEDERLAND

PROMOTIE- EN DEGRADATIEREGELING JUNIOREN VELDHOCKEY SEIZOEN ZUID NEDERLAND PROMOTIE- EN DEGRADATIEREGELING JUNIOREN VELDHOCKEY SEIZOEN 2016-2017 ZUID NEDERLAND In dit document is de promotie- en degradatieregeling opgenomen voor de districtscompetities van Zuid Nederland die

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie

Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie Mijn vakantie zit er al weer op. Twee weken vakantie in de Algarve Portugal. Geen druppel regen gehad met een temperatuur van elke dag zo'n 30 graden. Maar zo beroerd

Nadere informatie

DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur

DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis 2018 Vrijdag 5 januari Veteranentoernooi aanvang: 19.30 uur Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur Zondag 7 januari Seniorentoernooi aanvang: 9.00 uur Locatie:

Nadere informatie

1 februari 2017 jaargang 59, no. 6

1 februari 2017 jaargang 59, no. 6 TTV De Batswingers 1 februari 2017 jaargang 59, no. 6 Februari 2017 De kop is er af, met een drukke toernooimaand net achter de rug. Het Darttoernooi is een groot succes en Ron de koelste kikker. Robin

Nadere informatie

TAFELTENNIS VERENIGING SVE 2013-2014 Jaarverslagen

TAFELTENNIS VERENIGING SVE 2013-2014 Jaarverslagen TAFELTENNIS VERENIGING SVE 2013-2014 Jaarverslagen Jaarverslag Algemene Zaken SVE 2013-2014 SVE heeft wederom een goed jaar achter de rug. Financieel gezien gaat het nog steeds goed (kleine winst), onze

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Waterpolo

Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag waterpolo 2014.docx ZV De Waterwolf Pagina 1 Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2014 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo/trainer/coach - Jessica Stricker

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. Versterking van de zwemcommissie. Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. Versterking van de zwemcommissie. Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz. WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl NIEUWSBRIEF DATUM: mei 2014 Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Met deze nieuwsbrief van

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen.

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie start op 2 februari 2019. De indelingen zijn wel al allemaal bekend.

Nadere informatie

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 a. 8&9-competitie (2 dubbels) op donderdagavond NIEUW De laagste klasse is de tweede klasse. Deelname is alleen mogelijk voor spelers en speelsters

Nadere informatie

Waterpolo Federatie Nederland

Waterpolo Federatie Nederland 2014-2015 (Kick-off) Agenda: Doel & uitgangspunten Deelnemende teams Gastspelers Wedstrijdschema Kampioenschap Doel Talentontwikkeling stimuleren, weerstand verhogen, grote uitslagen regiocompetities voorkomen;

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

Tafeltennis Reporter nr april 2015

Tafeltennis Reporter nr april 2015 Tafeltennis Reporter nr. 10 29 april 2015 Algemene mededelingen Wijzigingen wedstrijdsecretariaat Hoewel er deze competitie maar ook in voorafgaande competitie weken achtereen in de TTR een stukje staat

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE SHOT

INFORMATIEBOEKJE SHOT WORD JIJ HET NIEUWSTE LID VAN DE LEUKSTE SPORTVERENIGING VAN ZWIJNDRECHT? Openingstijden We hebben de op de volgende dagen en tijden tot onze beschikking. Maandag Zaal 1 17:00-18:30 Training jeugd groep

Nadere informatie

Wedstrijdschema (per. 1 = 1e periodekampioen)

Wedstrijdschema (per. 1 = 1e periodekampioen) Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse. De periodekampioenen spelen met de overige periodekampioenen van alle 1 e klassen en de nummers 11 en 12 van de hoofdklassen

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

Jaarverslag VVC-Vught 2012/2013

Jaarverslag VVC-Vught 2012/2013 Jaarverslag VVC-Vught 2012/2013 Voorwoord Het seizoen 2012/2013 ligt al weer wat maanden achter ons. Het was een enerverend jaar met uitschieters naar alle kanten op. We hadden teams die kampioen werden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Het wordt een belangrijk weekend voor onze eredivisieteams. Onze heren strijden om een veilige eindplek in de play-downs, uit in Hattem, en de Dames strijden zondag a.s. om 14:00

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Jaaroverzicht AFC Volleybal

Jaaroverzicht AFC Volleybal Jaaroverzicht AFC Volleybal 2016-2017 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Bestuur... 3 Vrijwilligers in onze club... 3 Ledenontwikkeling... 4 Financieel Jaarverslag 2016/2017... 4 Uit de technische commissie...

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL D.O.V. 2014

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL D.O.V. 2014 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL D.O.V. 2014 Op vrijdag 17 oktober 2014 zijn de clubkampioenschapp0en dubbel van D.O.V. gehouden. Er hadden zich acht koppels ingeschreven, maar één uur voor de wedstrijden kreeg

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Jaargang 8 Nummer 1 Zoetermeer, 4 januari 2018 Contact: squeeze@birds-zoetermeer.nl 2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Na een mooi en succesvol seizoen in 2017 wenst de redactie alle lezers van de

Nadere informatie

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema 2018-2019 WR artikel 3.1.7.1 De Organisator publiceert vóór 1 april - Het systeem waarmee het komende toernooi wordt gespeeld: - Het aantal teams

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Vrijdag 18 september 2008 VANAF NU WEKELIJKS DIGITAAL: COMPETITIE-NIEUWS

Vrijdag 18 september 2008 VANAF NU WEKELIJKS DIGITAAL: COMPETITIE-NIEUWS Nieuwsbrief september 2008 nummer 1 Redactieadres: Communicatie werkgroep NTTB afd. Limburg. Telefoon: 06-50873199, e-mail: communicatie@nttblimburg.nl Vrijdag 18 september 2008 VANAF NU WEKELIJKS DIGITAAL:

Nadere informatie

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Respons De enquête is door 121 personen ingevuld. Als wij uitgaan van een bezetting van de toernooien door ongeveer 160 tot

Nadere informatie

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK 1 september 2012 Almere Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK Het OFK van de Almeerse Tafeltennis Club ATC is uitgegroeid tot een klassiek en ontzettend leuk evenement

Nadere informatie

Clubblad Zomer 2017 Pagina 1

Clubblad Zomer 2017 Pagina 1 www.bcbios.nl Clubblad Zomer 2017 Pagina 1 Badmintonclub BIOS Opgericht 21 april 1959 Speelgelegenheid: Sportpark Duinwetering, Duinwetering 105, Tel. 071-3615493 Voorzitter: Michael Weterings Binnenhof

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Een avondje badmintonnen voor de gezelligheid of fanatiek trainen en competitie spelen: bij bca kan het allebei!

Een avondje badmintonnen voor de gezelligheid of fanatiek trainen en competitie spelen: bij bca kan het allebei! Algemene informatie Seizoen 2013 2014 2 Van de Voorzitter Een avondje badmintonnen voor de gezelligheid of fanatiek trainen en competitie spelen: bij bca kan het allebei! Badminton Combinatie Assen is

Nadere informatie

Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles,

Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles, t Digi-kliertje Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles, www.maasshuttles.nl, info@maasshuttles.nl Beste leden van de Maasshuttles, Het badmintonseizoen 2013-2014 loopt alweer

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 4, jaargang 3

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 4, jaargang 3 Hallo allemaal, Het seizoen 2011-2012 is klaar en veel leden en supporters genieten van hun vakantie. Toch gaan diverse leden ook in de zomer weer door met basketbal. Lekker spelen op een pleintje, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 In deze uitgave Finales Matchplaykampioenschap 2016 Fotoboek Zomeravond wedstrijden Vacatures NGF competitie 2017 Familiegolf 18 september Agenda Finales Matchplaykampioenschap

Nadere informatie

Aan: Geïnteresseerde verenigingen voor deelname aan de landelijke B-competitie (2014-2015); de Eredivisie B-Jeugd.

Aan: Geïnteresseerde verenigingen voor deelname aan de landelijke B-competitie (2014-2015); de Eredivisie B-Jeugd. Nieuwegein, 20 mei 2014 Aan: Geïnteresseerde verenigingen voor deelname aan de landelijke B-competitie (2014-2015); de Eredivisie B-Jeugd. Inleiding Geachte heer/mevrouw, In het seizoen 2014-2015 gaat

Nadere informatie

Ignart verloor de eerste set met 6 1 van Sjoerd, maar daarna kwam hij ijzersterk terug. Hij won de tweede set met 6 4 en de derde met 6 2.

Ignart verloor de eerste set met 6 1 van Sjoerd, maar daarna kwam hij ijzersterk terug. Hij won de tweede set met 6 4 en de derde met 6 2. Zondag 26 augustus is gestart met de clubkampioenschappen. Er zijn 5 wedstrijden gespeeld, 3 heren enkels en 2 dames enkels. Het weer was gelukkig goed en met name bij de heren hebben we leuke potten tennis

Nadere informatie

Een product van de Nederlandse Bowling Federatie

Een product van de Nederlandse Bowling Federatie Dag der Kampioenen Jeugd 2019 Een product van de Nederlandse Bowling Federatie Dag der Kampioenen Jeugd 2019 Zoals de titel al zegt, kent dit evenement alleen maar winnaars. De Kampioenen van het seizoen

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2017 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 31 oktober tot en met zaterdag 4 november vindt alweer de 15e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

Inleiding. 4 vs 4. presents

Inleiding. 4 vs 4. presents Pag. 1 presents Doet jou school ook mee aan het 4 vs 4 Basisscholen toernooi of willen jullie hieraan ook meedoen. Het 4 vs 4 toernooi word de 1 e keer op een woensdag middag in Almere Haven gehouden.

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

KNVB West I nacompetitie 2015-2016, B junioren

KNVB West I nacompetitie 2015-2016, B junioren Herkanser (Nr 10 3e divisie A) Herkanser (Nr 11 3e divisie A) Nacompetitie 3e divisie A/4e divisie A en F Kampioen 4e divisie A Periode 1 4e divisie A Periode 2 4e divisie A Periode 3 4e divisie A Kampioen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een verslag van het Tententoernooi voor de jeugd, nieuws van de competitieleiders, nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15 Maart 2011 Editie nummer 15 Nieuwsbrief Van de voorzitter Bestuurslid gevraagd De snoezelkamer bij Promens Care Clubkampioenschappen en slotdag De Doe-Mee-Pas Uitslag regionale kampioenschappen Slotavond

Nadere informatie