Uw Muziek + Onze Passie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw Muziek + Onze Passie"

Transcriptie

1 Uw Muziek + Onze Passie

2 What Hi-Fi? Sound and Vision beveelt aan Volgens het toonaangevende tijdschrift What Hi-Fi? Sound and Vision zijn de Cambridge Audio Azur 340A SE geïntegreerde versterker en 340C CD-speler de perfecte combinatie met de Sirocco S30 stereo luidsprekers. De redactie was laaiend enthousiast over deze set en meende dat elk onderdeel hier een koopje is en het complete systeem een regelrechte aanrader een echte prijskraker. Ook is de Sirocco reeks in zijn element wanneer deze wordt gecombineerd met het opmerkelijke nieuwe geïntegreerde Cambridge Audio One systeem of de ongelofelijke Sonata mini componenten serie. De geïntegreerde Azur 340A SE versterker en 340C CD-speler zijn een grote favoriet bij What Hi-Fi?

3 Cambridge Audio introduceert een nieuwe luidsprekerreeks Met de introductie van de nieuwe Sirocco luidsprekerreeks combineert Cambridge Audio uitstekende prestaties, elegante vormgeving en een bijzonder gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding. Perfect voor zowel stereo als home cinema systemen en aan te passen aan uw specifieke eisen. Stereo in al zijn eenvoud voor elke kamer Sirocco biedt de eenvoudigst denkbare oplossingen voor een stereo-opstelling. De minimalistische S20 boekenplank luidspreker past in elke omgeving en de prijswinnende S30 biedt een nog dynamischer klank. Voor de ultieme synthese tussen strakke vormgeving, kracht en overtuiging hoeft u niet verder te zoeken dan de slanke nieuwe S70 vloerstaander. Sirocco levert ideale home cinema De Sirocco reeks van Cambridge Audio maakt het kiezen van een home cinema opzet gemakkelijk doordat elke luidspreker zo is ontworpen dat deze perfect integreert met de volgende. Ongeacht de grootte of vorm van uw kamer, u weet zeker dat u een luidsprekerset krijgt die, zowel wat model als functie betreft, waar voor uw geld biedt. De bescheiden Sirocco satelliet luidsprekers vinden overal een plaatsje dankzij het compacte ontwerp, terwijl de speciale center luidspreker moeiteloos de dialoog van de film weergeeft. Naar beneden in het spectrum wordt de diepe bas die nodig is om het filmgeluid realistisch te maken, verzorgd door een extra basluidspreker uit de indrukwekkende reeks Sirocco subwoofers. De Sirocco reeks overtreft zichzelf met de Ultima upgrade Elke luidspreker is afgewerkt met prachtig zwarte pianolak, maar het gaat uiteraard om het inwendig ontwerp: daar ligt de magische kracht van Cambridge Audio. De eigen dome tweeter levert een uitgelezen en rijk hoog, terwijl de geoptimaliseerde frontplaat de spreiding verbetert en inductoren met een hoog verzadigingspunt de vervorming drukken en de basweergave verbeteren. In de kast wordt speciaal voor audio ontwikkelde interne demping toegepast en strategische versterkingen om hinderlijke resonanties tegen te gaan. De Ultima modellen zijn afgewerkt met vergulde aansluitingen, geschikt voor bi-wiring. Maak van de Sirocco Ultima reeks uw ultieme stereo en home cinema luidsprekers.

4 S20 Boekenplank luidspreker Flexibiliteit en kracht zijn geen vreemde begrippen voor de kleine S20. Met een zeer fraai en exact hoog en opmerkelijk diep laag, zijn deze bescheiden monitoren ideaal in kleinere ruimten. U kunt ze inzetten als deel van een home cinema systeem, maar ze komen ook werkelijk tot leven in combinatie met een bijpassende Sirocco subwoofer. S30 Luidspreker gemonteerd op stand De S30 was een doorbraak bij zijn introductie en heeft van de HiFi wereldpers veel lof gekregen. What Hi-Fi? Sound & Vision (VK) en Stereo (Duitsland) gaven in hun tests beide vijf sterren. Een 4,5 composiet geweven woofer is belastbaar met 100 watt en geeft een krachtige, maar gecontroleerde bas en slechts zeer weinig vervorming. Deze woofer wordt gecombineerd met een softdome tweeter met een neodymium magneet voor een state-of-the-art aandrijving en een streng geselecteerde spreekspoelconstructie. S50 Center luidspreker De S50 van Cambridge Audio is een speciale center luidspreker voor het weergeven van de veeleisende dialoog bij home cinema. De S50 is qua timbre aangepast aan de andere Sirocco luidsprekers voor een omringende weergave en natuurlijke surround sound belevenis. Hij is ook magnetisch afgeschermd en kan daardoor probleemloos onder elk beeldscherm worden geplaatst. SL20 Boekenplank luidspreker Met een beproefd concept als basis maakt de SL20 nu nog meer indruk, dankzij de implementatie van sommige zeer hoogwaardige componenten zoals een opgewaardeerd wisselfilter en tweeter ontwerp. Met een klank die veel indrukwekkender is dan de afmetingen zouden doen verwachten, worden bijzondere prestaties geleverd en hij ziet er in de eersteklas pianolak afwerking dan ook geweldig uit. SL30 Luidspreker op stand Voortbordurend op het succes van de vaak onderscheiden oorspronkelijke opzet, heeft de SL30 Sirocco Ultima een aantal inwendige verbeteringen ondergaan voor een indrukwekkende weergave uit een bijzonder compact ontwerp. Zo geeft een verbeterde versie van de veelgeprezen zijde tweeter een rustig en rijk hoog, terwijl inductoren met een hoog verzadigingspunt in het wisselfilter voor lage vervorming zorgen en zo het laag verbeteren. Afgewerkt met een verbluffend fraaie zwarte pianolak is de SL30 ideaal voor elke luisterruimte en maakt hem tot de ideale partner voor de nieuwe Cambridge Audio geïntegreerde en mini componentensystemen. SL40 Slimline Premium Center luidspreker Bederf het effect van uw prachtige, nieuwe TV-scherm niet met onooglijke luidsprekers. De SL40, vlekkeloos afgewerkt met fraaie zwarte pianolak, vult het mooiste vlakke beeldscherm aan en geeft iets voornaams aan elke home cinema opstelling. De kern van dit nieuwe ontwerp zijn de dubbele, bijzonder krachtige composiet woofers, waarmee de SL40 een krachtig beeld neerzet met een uitstekende integratie van de front luidsprekers. De hogere frequenties zijn zowel zeer gedetailleerd als extreem gecontroleerd.

5 S70 Vloerstaande luidspreker De S70 vloerstaander is een combinatie van uitstekend hoog en overtuigend laag en biedt daardoor opmerkelijke resultaten. Naast een soft dome tweeter voor gedetailleerd en realistisch hoog, beschikt de S70 ook over twee indrukwekkende laag/midden eenheden voor krachtige lage frequenties. De elegant gevormde behuizing is zorgvuldig versterkt voor optimale stijfheid en een plint met spikes zorgt voor een uitstekende stabiliteit. De S70 heeft drieweg vergulde aansluitingen, geschikt voor bi-wiring en is magnetisch afgeschermd voor gemakkelijke opstelling. S80 Compacte subwoofer Met een vloeroppervlak nauwelijks groter dan een A-4tje, past deze compacte subwoofer perfect bij de S20 satelliet luidsprekers en het Cambridge Audio One geïntegreerde entertainment systeem. De naar voren afstralende subwoofer is aangevuld met een naar beneden gerichte baspoort en levert opmerkelijke prestaties. De zachte rubberen pootjes zorgen ervoor dat de luidspreker op elk type vloer kan worden geplaatst. S90 subwoofer De organisch gevormde S90 subwoofer is de ideale aanvulling op de rest van de Siroccoreeks. De compacte en discrete uitstraling verberen een indrukwekkende basoutput tot wel 35Hz. Het beschikt over een automatische aan/uitregeling, zodat deze alleen actief wordt wanneer er een signaal wordt gedetecteerd. Voor de perfecte systeemintegratie kan de crossover-frequentie worden bijgesteld afhankelijk van welke front luidsprekers worden gebruikt, terwijl het beheer van de basfunctionaliteit kan worden geregeld via een AV-ontvanger met een 5.1 input. SL90 premium subwoofer Dankzij de zwarte pianolak is de SL90 een geweldig ogende subwoofer. Veel krachtiger dan het gewicht zou doen vermoeden, levert de SL90 een indrukwekkende 70 watt puur vermogen en integreert perfect met de andere aangesloten luidsprekers voor levensechte weergave van muziek en filmgeluid. SL70 Slimline Premium Vloerstaande luidspreker Zoekt u kamervullende weergave, maar wilt u geen grote kasten, dan hoeft u niet verder te kijken dan de nieuwe SL70 die zowel in klank als in vormgeving overtuigt. De rustige en onbelemmerde weergave wordt geleverd door speciaal ontwikkelde eenheden en een uiterst inerte behuizing met een extreem lage resonantie. Het plaatje wordt afgerond met een nieuwe zijden tweeter voor extreem gedetailleerd en levensecht hoog. Afwerking: Naturel eiken alleen Sirocco modellen Zwart alleen Sirocco modellen Zwarte pianolak alleen Ultimo modellen

6 Technische gegevens Type S20 S30 S50 S70 S80 S90 Aanbevolen maximum versterker vermogen Eenheden Impedantie (nominaal) 80 watt 100 watt 80 watt 120 watt 1 x 9cm (3.5") 1 x 11,5cm (4.5") 2 x 9cm (3.5") 2 x 13cm (5") Nominaal Vermogen 50 watt 70 watt 16.5cm (6.5") lang throw woofer 20cm (8") lang throw woofer 4 8 Ohms 4 8 Ohms 4 8 Ohms 4 8 Ohms N/A N/A Frequentiebereik 80Hz 20 khz 55Hz 20kHz 80Hz 20kHz 39Hz 20kH Hz Hz Wisselfilter 2 Weg 1ste orde 2 Weg 1ste orde 2 Weg 2de orde 2,5 Weg 2de orde Actief Actief Magnetische afscherming Ja Ja Ja Ja Tot op 150 mm afstand Tot op 100 mm afstand Type SL20 SL30 SL40 SL70 SL90 Aanbevolen maximum versterker vermogen 80 watt 100 watt 80 watt 100 watt Nominaal Vermogen 70 watt Eenheden 1 x 9cm (3.5") 1 x 11,5cm (4.5") 2 x 9cm (3.5") 1 x 2.5cm (1") 2 x 13cm (5") 20cm (8") lang throw woofer Impedantie(nominaal) 4 8 Ohms 4 8 Ohms 4 8 Ohms 4 8 Ohms N/A Frequentiebereik 90Hz 20 khz 55Hz 20kHz 80Hz 20kHz 42Hz 20kH 35Hz 180Hz Wisselfilter Magnetische afscherming Modern 2-Weg 1ste orde Modern 2-Weg 1ste orde Modern 2-Weg 1ste orde Modern3-weg 2de orde Ja Ja Ja Ja Actief Tot op 100 mm afstand Ontworpen en toegewijd gebouwd in Londen, Engeland. AP26254/1 Ga naar om de leverancier bij u in de buurt te vinden, alsmede volledige specificaties, product-reviews en ondersteuning. Cambridge Audio is een merknaam van Audio Partnership Plc.Hoofdkantoor: Gallery Court, Hankey Place, London SE1 4BB, United Kingdom Geregistreerd in Engeland nr Cambridge Audio voert een beleid van continue verbetering. De specificaties kunnen daarom zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle rechten voorbehouden 2009 Cambridge Audio, Cambridge Audio en One is een merknaam van Audio Partnership Plc. Uw Muziek + Onze Passie

Genius. Omdat het oog ook wat wil.

Genius. Omdat het oog ook wat wil. Genius Omdat het oog ook wat wil. Gooi de letters van genius door elkaar, vervang de u door een d en je krijgt design. Zo dicht liggen klank en vormgeving hier bij elkaar. De Genius-reeks is eigentijds

Nadere informatie

Uw Muziek + Onze Passie

Uw Muziek + Onze Passie Uw Muziek + Onze Passie Minx stelt zich ten doel de relatie tussen klankrijkdom, luxueuze HiFi en bescheiden vormgeving te herstellen. Tot nu toe bleef de keus beperkt tot weliswaar goed klinkende maar

Nadere informatie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Introductie van de Sound First Azur 350 Serie! Het ontwikkelen van een toonaangevend HiFi systeem in de betaalbare klasse is in allerlei opzichten

Nadere informatie

Uw muziek + onze passie

Uw muziek + onze passie Uw muziek + onze passie Aansluitingen Sonata is veel meer dan zomaar een goed klinkend ipod compatible HiFi-systeem Het is ook een perfecte aanvulling op uw TV Met zijn 2.1* configuratie is de Sonata de

Nadere informatie

Twenty. Twenty. 26 De 3-weg luidspreker van de Twenty range. Vermogensbereik w, Drivers 27mm SONOLEX HF, PMC 50mm

Twenty. Twenty. 26 De 3-weg luidspreker van de Twenty range. Vermogensbereik w, Drivers 27mm SONOLEX HF, PMC 50mm Twenty PMC Twenty series Twenty 21 Twenty 22 Twenty 23 Twenty 24 Twenty 26 Twenty C Sub Twenty.21 Ontworpen voor meubel of voor stand plaatsing. De twenty.21 projecteren een vol geluid, vaak verbluffend

Nadere informatie

MasterONE & Coax Serie

MasterONE & Coax Serie MasterONE & Coax Serie MasterONE H 122 cm, W 28 cm, D 55 cm 60 kg - 3-weg systeem dipool vloerstaande speakers - Gevoeligheid: 92 db/w/m - Frequentie bereik: 18 Hz - 50 khz - 2 x 22 cm MOM bass - 1 x C1

Nadere informatie

Volwaardige 5.1-set voor ongekend mooie surround sound en perfecte weergave van muziek!

Volwaardige 5.1-set voor ongekend mooie surround sound en perfecte weergave van muziek! Mini arthouse bios Consono 25 Mk3 Volwaardige 5.-set voor ongekend mooie surround sound en perfecte weergave van muziek! 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights: 5/5 bij

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

PRIMUS SPEAKER SYSTEMS HANDLEIDING Primus 140 Primus 150 Primus 160 NEDERLANDS

PRIMUS SPEAKER SYSTEMS HANDLEIDING Primus 140 Primus 150 Primus 160 NEDERLANDS PRIMUS SPEAKER SYSTEMS HANDLEIDING Primus 140 Primus 150 Primus 160 NEDERLANDS INFINITY PRIMUS SERIE De Primus Serie luidsprekers is een voortzetting van de langdurige betrokkenheid van Infinity bij hoogwaardige

Nadere informatie

Jouw muziek + onze passie

Jouw muziek + onze passie Jouw muziek + onze passie Geen compromis meer... Als je van je muziek houdt, moet je vaak een enorme compromissen sluiten ten aanzien van de keuze van een mini-hifi-systeem. Stijlvolle allesin-één-oplossingen

Nadere informatie

SPECIFICATIES. SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer. SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer

SPECIFICATIES.  SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer. SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer SPECIFICATIES SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer Freq.-respons 150 Hz - 20 khz 50 Hz - 150 Hz SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer Freq.-respons 150 Hz - 20 khz 40 Hz - 150 Hz Aanbevolen versterking

Nadere informatie

Scansonic brengt gloednieuwe M-serie op de markt Ook nieuw: de MB-10 Subwoofer

Scansonic brengt gloednieuwe M-serie op de markt Ook nieuw: de MB-10 Subwoofer Scansonic brengt gloednieuwe M-serie op de markt Deze nieuwe modellen, de M10 standmount, de M20. M40 vloerstaanders en de M -10B subwoofer werden tijdens de München High End al met veel succes gedemonstreerd.

Nadere informatie

Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien

Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien T 6 Hybrid De T 6 Hybrid is een stereo speaker met een zeer krachtige en nauwkeurige basweergave zonder extra stand-alone subwoofer. Extreem veel power, intelligent

Nadere informatie

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. Feestbeest Kombo 22 Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS

SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS PIEGA PREMIUM 501 LUIDSPREKER Marnix Bosman SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS Zeg: Piega, dan zeg ik: Bandtweeter. Het Zwitserse Piega is één van de weinige merken dat dit type tweeter in alle modellen

Nadere informatie

Cinema 300. Home Theater Luidsprekersysteem. Beknopte handleiding

Cinema 300. Home Theater Luidsprekersysteem. Beknopte handleiding Cinema 300 Home Theater systeem Beknopte handleiding DANK U VOOR DE AANSCHAF VAN DIT JBL PRODUCT De Cinema 300 is een compleet zesdelig home theater luidsprekersysteem met vier identieke tweeweg magnetisch

Nadere informatie

De boekenplank speaker surround set

De boekenplank speaker surround set Date: 2.08.206 De boekenplank speaker surround set Ultima 20 Surround "5.-Set" Onze fans vroegen er om - nu is het een feit: de Ultima 20 Surround. Compacte 5. set met de beste prijskwaliteitverhouding.

Nadere informatie

ORANGEAUDIO. luidspreker brochure 2015

ORANGEAUDIO. luidspreker brochure 2015 OA ORANGEAUDIO luidspreker brochure 2015 OA ORANGEAUDIO www.orange-audio.com Onze inbouw luidsprekers Opvallend onopvallend Wanneer u fantastisch geluid wilt horen maar niet persé luidsprekers hoeft te

Nadere informatie

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin Merlin multi-format geïntegreerde versterker met luidsprekers Om aan te tonen dat de betere audio niet alleen is weggelegd voor alleenstaanden

Nadere informatie

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date:

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date: Sonic Space 5. Cinebase Compacte soundbase voor een perfecte integratie in de woonkamer. Eindeloos geluid, diepe en krachtige bassen. De Cinebase ondersteunt je tv zowel fysiek als sonisch. 599,99 (Adviesprijs)

Nadere informatie

Prijslijst 1 januari, 2015

Prijslijst 1 januari, 2015 Prijslijst 1 januari, 2015 Samenvatting Master Line Source MasterONE & Coax Serie Premium Serie Classic Serie TMicro Serie AP Serie Center Serie Subwoofers Accessoires Master Line Source (MLS) Pag 4 MasterONE

Nadere informatie

STUDIO L SERIES L810, L820, L830, L880, L890, LC1, LC2 HANDLEIDING

STUDIO L SERIES L810, L820, L830, L880, L890, LC1, LC2 HANDLEIDING STUDIO L SERIES L810, L820, L830, L880, L890, LC1, LC2 HANDLEIDING LUIDSPREKEROPSTELLING Optimale opstelling van de luisprekers is een belangrijke factor in het krijgen van het juiste resultaat. Onderstaande

Nadere informatie

Happi. Waterafstotend én minimalistisch 27 INBOUW HAPPI

Happi. Waterafstotend én minimalistisch 27 INBOUW HAPPI Happi Waterafstotend én minimalistisch Happi is Fins voor open, zuurstof. De Happi luidsprekers kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Deze designreeks heeft een uiterst dun chassis. Dankzij de ingebouwde

Nadere informatie

Dit moet toch allemaal beter kunnen! moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al

Dit moet toch allemaal beter kunnen! moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al Dit moet toch allemaal beter kunnen! moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al decennia samengewerkt en besloten dat na een carrière bij

Nadere informatie

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product.

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product. GEBRUIKSAANWIJZING Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product. Lees deze handleiding goed door. Er staan tips in die u helpen de weergavekwaliteit van uw geluidssysteem te optimaliseren. Als

Nadere informatie

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Ervaar geluid dat speciaal voor u is ontworpen Onze passie voor muziek komt tot leven in een perfect afgestelde audio-ervaring. Wanneer wij een nieuwe Volvo ontwerpen,

Nadere informatie

Radius series. Gebruikershandleiding

Radius series. Gebruikershandleiding Radius series Gebruikershandleiding Inhoud Inhoud 61 Introductie 62 Configuratie en opstelling 62 Radius One 62 Radius 200 62 Opstelling - Voorste luidsprekers 63 Opstelling - Surround luidsprekers 63

Nadere informatie

Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC

Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge

Nadere informatie

Mini Theatre M-1 PV1D

Mini Theatre M-1 PV1D Mini Theatre M-1 PV1D Tweevoudige keuze Er zijn twee verschillende systemen Mini Theatre beschikbaar: de basisuitvoering MT-50 en het vlaggenschip MT-60D (tegenover elkaar afgebeeld), met de krachtige

Nadere informatie

FL15 3-Amp actieve bass kast

FL15 3-Amp actieve bass kast db Technologies Fifty Line Plus systeem. De FIFTY LINE PLUS is een compact uit multiplex van hoge kwaliteit vervaardigd systeem welke van een robuuste zwarte structuurlak is voorzien. Dankzij de ingebouwde

Nadere informatie

daudio Daudio ASP AMP

daudio Daudio ASP AMP Daudio ASP AMP Gebruiksaanwijzing 4 mei 2014 Introductie De daudio ASP AMP bevat actieve filtering en versterking die specifiek zijn ontwikkeld voor de daudio luidsprekers. Voor een stereo systeem zijn

Nadere informatie

Special. HOBO hifi. Special Edition. mensen, muziek en film. Elac FS-187. voor en door. De HiFidelity Special is een uitgave van HiFi.nl -

Special. HOBO hifi. Special Edition. mensen, muziek en film. Elac FS-187. voor en door. De HiFidelity Special is een uitgave van HiFi.nl - losse verkoop > 0 00 euro XXS VERSIE 6 pagina s 3 e jaargang _nummer 13 mensen, muziek en film Special Het verhaal van een luidspreker voor en door HOBO hifi HOBO hifi Special Edition Elac FS-187 De HiFidelity

Nadere informatie

Intiimi 9 INBOUW INTIIMI

Intiimi 9 INBOUW INTIIMI Intiimi 9 INBOUW INTIIMI Intiimi Betekent: puurheid, pure intimiteit Oorsprong van het oord: Fins Puurheid: dat is at ArtSound met deze gloednieue high-end luidsprekerreeks il omhelzen. De line-up van

Nadere informatie

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS V-Series V-CAN Hoofdtelefoonversterker V-CAN Hoofdtelefoonversterker De nieuwe V-CAN van Musical Fidelity is de eerste telg van zeven uit de familie van de V-Series.

Nadere informatie

THRUSTMASTER HANDLEIDING ENGLISH TECHNISCHE SPECIFICATIES INHOUD VAN DE VERPAKKING HOTLINE

THRUSTMASTER HANDLEIDING ENGLISH TECHNISCHE SPECIFICATIES INHOUD VAN DE VERPAKKING HOTLINE THRUSTMASTER HANDLEIDING ENGLISH TECHNISCHE SPECIFICATIES Uitgangsvermogen systeem: 900 W P.M.P.O. of 60 W RMS (effectief) Uitgangsvermogen subwoofer: 300 W P.M.P.O. of 20 W RMS (effectief) Uitgangsvermogen

Nadere informatie

All is Fyne... kijk voor meer informatie op

All is Fyne... kijk voor meer informatie op F702 Dit moet toch allemaal beter kunnen! moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al decennia samengewerkt en besloten dat na een carrière

Nadere informatie

BMW 760Li F02 Individual High-end Surround Sound System

BMW 760Li F02 Individual High-end Surround Sound System BMW 760Li F02 Individual High-end Surround Sound System SPECIFICATIES Speakers 17 vol aktieve speakers 7 exact! tweeters 7 Gladen midranges 3 Gladen subwoofers waarvan 1 in de kofferbak en 2 onder de voorstoelen

Nadere informatie

Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC

Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC VERSTERKERS + PRE D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge volumeregeling.

Nadere informatie

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort.

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. Real power Koptelefoon Aureol Real Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. 99,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart,wit Gratis verzending reviews:

Nadere informatie

Outsiders. Wie buiten spelen zegt, zegt ArtSound

Outsiders. Wie buiten spelen zegt, zegt ArtSound Outsiders Wie buiten spelen zegt, zegt ArtSound Life is too short not to lighten up your ears. Neem je favoriete muziek mee naar buiten. Weer of geen weer. We hebben vijf modellen in ons assortiment, elk

Nadere informatie

860w 1060w 1062w 1260w 1262w

860w 1060w 1062w 1260w 1262w DEUTSCH ENGLISH R E F E R E N C E 860w 1060w 1062w 1260w 1262w PORTUGUÊS DANSK SVENSK ITALIANO NEDERLANDS ESPAÑOL FRANÇAIS SUOMI Русский POLSKI R E F E R E N C E Dank u voor de aanschaf van een Infinity

Nadere informatie

Multi-inzetbare en waterdichte speakers voor binnen èn buiten met draadloze verbinding na de versterker.

Multi-inzetbare en waterdichte speakers voor binnen èn buiten met draadloze verbinding na de versterker. Unchained Omniton 202 Wireless Multi-inzetbare en waterdichte speakers voor binnen èn buiten met draadloze verbinding na de versterker. 511,96 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro.

Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro. Nieuwsbrief III Speakerkits november 2015 Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro. Geachte relatie, In het afgelopen jaar hebben wij voor de gevorderde luidsprekerbouwers een nieuwe luidspreker de

Nadere informatie

Monitor Audio Platinum PL300

Monitor Audio Platinum PL300 Monitor Audio Platinum PL300 van passief naar actief met DEQX Hier wordt de upgrade beschreven van een high-end fabrieksspeaker. Dit 3-weg systeem is van fabriek af uitgerust met een passief wisselfilter.

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Systeemplanning NED-1

Systeemplanning NED-1 Systeemplanning Juiste systeemplanning is de beste manier om de prestaties van uw versterker te maximaliseren. Door zorgvuldig uw installatie te plannen kunt u situaties voorkomen waarin de betrouwbaarheidsprestaties

Nadere informatie

perfectie in beeld & geluid

perfectie in beeld & geluid 2007 HD perfectie in beeld & geluid Discmaster 8.0 «AV Master 8.0 «CD speler awards «Pre vs2, 6 vs2 & 8 vs2 «DAB 8.0 «6 Power «8 Power wat is HD? HD is de laatste generatie digitale videotechnologie met

Nadere informatie

Klassieke hifi-installatie met extra bas

Klassieke hifi-installatie met extra bas Date: 9.09.206 Klassieke hifi-installatie met extra bas Kombo 42 XBE De Kombo 42 XBE is een mini stereo installatie met aparte actieve subwoofer, speciaal voor de fans van lage tonen. 499,99 (Adviesprijs)

Nadere informatie

USB DAC Gebruikershandleiding 2 NEDERLANDS. Uw muziek + onze passie

USB DAC Gebruikershandleiding 2 NEDERLANDS. Uw muziek + onze passie USB DAC Gebruikershandleiding 2 NEDERLANDS Uw muziek + onze passie Inhoud Aansluitingen...3 Bedieningsinstructies...4 Led-kleuren/knipperingen...4 Led-kleuren...4 USB-klasse...4 Voor Mac...4 Voor Windows...5

Nadere informatie

Ontdek het Sonossysteem

Ontdek het Sonossysteem Ontdek het Sonossysteem The Wireless HiFi System Met het draadloos HiFi-systeem van Sonos klinkt alle muziek ter wereld warm, vol en kristalhelder, in elke kamer. Sonos vult je huis met muziek en combineert

Nadere informatie

Home Theatre KHT7005 KHT8005. Het geluid dat uw tv verdient

Home Theatre KHT7005 KHT8005. Het geluid dat uw tv verdient Home Theatre KHT7005 KHT8005 Het geluid dat uw tv verdient Welkom bij de plezier-upgrade High definition voor het oor Het enige nadeel van grote flatscreen-tv s is dat de geluidskwaliteit vaak niet in

Nadere informatie

Qosmio: hoor het verschil

Qosmio: hoor het verschil Qosmio: hoor het verschil PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio de betere luisterervaring RECORDER VIRTUAL SURROUND Met de introductie van de Qosmio, een mobiel entertainment

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Fraai geluid Waar de professionals voor kiezen

Fraai geluid Waar de professionals voor kiezen CM Serie Fraai geluid Met de nieuwe CM Serie van Bowers & Wilkins krijgt het woord fraai een volledig nieuwe invulling. Ontdaan van alle overbodige details behoren ze met hun strakke lijnen en hoogwaardige

Nadere informatie

Personal Audio Producten

Personal Audio Producten Personal Audio Producten Nautilus de luidspreker die een revolutie ontketende in de audio industrie en die de basis vormt voor de baanbrekende technologieën en vormconcepten die ook worden toegepast in

Nadere informatie

ONDERZOEK VOOR EEN HOGE KWALITEIT REVEL CONCERTA2 M16

ONDERZOEK VOOR EEN HOGE KWALITEIT REVEL CONCERTA2 M16 REVEL CONCERTA2 M16 Marnix Bosman ONDERZOEK VOOR EEN HOGE KWALITEIT Een goede luidspreker is veel meer dan zes planken en een aantal luidsprekerunits. Een goede luidspreker stel je samen op basis van kennis,

Nadere informatie

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

CXA60/80 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER

CXA60/80 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER CXA60/80 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER houdsopgave Afstandsbediening Afstandsbediening... 2 Bedieningselementen aan de voorkant... 3 Aansluitingen aan de achterkant... 3 Aansluitingen... 4 stellingsmenu...

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

New Acoustic Dimension

New Acoustic Dimension NAD staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al meer dan 40 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en video-liefhebbers, die hogere eisen aan de componenten van hun hifi installatie

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

Fabrieksbezoek Raidho Scansonic

Fabrieksbezoek Raidho Scansonic Fabrieksbezoek Raidho Scansonic 17 november 2015 Jaap Veenstra Denen maken al jaren prachtige hifi. Sterker nog: het is een echt hifi en high-end audio land. Ga maar na: Dynaudio, Scan Speak, Jamo, DALI,

Nadere informatie

VERLEG UW GRENZEN. Sporthoofdtelefoon met verstelbaar oorhaakje SHQ3405BL/00

VERLEG UW GRENZEN. Sporthoofdtelefoon met verstelbaar oorhaakje SHQ3405BL/00 Pre-salesfolder voor Nederland () Sporthoofdtelefoon met microfoon Beste voor binnengebruik Zweet- en waterbestendig oorhaakje SHQ3405BL/00 VERLEG UW GRENZEN Sporthoofdtelefoon met verstelbaar oorhaakje

Nadere informatie

G55 Multichannel Eindversterker 3.995,00 5x 100Watt continu vermogen aan 8 Ohm, gebrugd 2x 500Watt aan 8 Ohm

G55 Multichannel Eindversterker 3.995,00 5x 100Watt continu vermogen aan 8 Ohm, gebrugd 2x 500Watt aan 8 Ohm 1/5 Componenten Audio Core 200 Stereo DSP Loudspeaker Controller 1.295,00 Audio Inputs: 2x S/PDIF coaxial digital, 2x 3.5mm analogue/digital optical, 1x Mini-DIN for i80, 2x analogue stereo RCA type, 1x

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HARMAN KARDON HKTS 7

Uw gebruiksaanwijzing. HARMAN KARDON HKTS 7 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Special. Klipsch KF-28. vloerstaande luidspreker. mensen, muziek en film. Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail dan naar

Special. Klipsch KF-28. vloerstaande luidspreker. mensen, muziek en film. Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail dan naar losse verkoop > 0 00 euro XS VERSIE 7 pagina s 5 e JAARGANG _nummer 45 mensen, muziek en film Special Klipsch KF-28 vloerstaande luidspreker Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail dan naar

Nadere informatie

Drie fantastische soundbars met Dolby Atmos, DTS:X en ingebouwde Chromecast

Drie fantastische soundbars met Dolby Atmos, DTS:X en ingebouwde Chromecast PERSBERICHT Drie fantastische soundbars met Dolby Atmos, DTS:X en ingebouwde Chromecast De SC-HTB900 en SC-HTB700 produceren een intens geluidsbeeld met Dolby Atmos- en DTS:X-content De SC-HTB900 is getuned

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

SENSE. Een nieuwe Dovre sensatie.

SENSE. Een nieuwe Dovre sensatie. SENSE Een nieuwe Dovre sensatie www.dovre.be Vertrouw op Dovre: Uw warmtecomfort. Onze traditie en ons vakmanschap. De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge Noorden.

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Juni a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Juni a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment Juni 2018 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie

Bestnr mivoc Actieve subwoofer SW 1100 A

Bestnr mivoc Actieve subwoofer SW 1100 A Bestnr. 34 02 86 mivoc Actieve subwoofer SW 1100 A Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT WELKOM BIJ DE RADICAAL NIEUWE MANIER OM NAAR MUZIEK TE LUISTEREN. STREAM ALLE MUZIEK TER WERELD NAAR ELKE KAMER VAN JE HUIS. DRAADLOOS, MET HiFi-GELUID. EN BEDIEN

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

ESTHETIEK EN AKOESTIEK IN HARMONIE.

ESTHETIEK EN AKOESTIEK IN HARMONIE. ESTHETIEK EN AKOESTIEK IN HARMONIE. Stijlvolle woonwereld ontmoet voortreffelijke klankwereld. inside In exclusieve samenwerking met www.huelsta.com Welkom in de klankwereld van www.huelsta.com Welkom

Nadere informatie

HKTS30SAT-2. Twee Satelliet Luidsprekers. Designed to Entertain. Handleiding Nederlands

HKTS30SAT-2. Twee Satelliet Luidsprekers. Designed to Entertain. Handleiding Nederlands HKTS30SAT-2 Twee Satelliet s Handleiding Nederlands Designed to Entertain. Harman Kardon HKTS30SAT-2 Inleiding Dank u voor de aanschaf van het Harman Kardon HKTS30SAT-2 luidsprekerpaar waar u vele jaren

Nadere informatie

Aurix bovenop de Octave MKII. " Hoofdtelefoonversterker. "AuriX. Gebruiksaanwijzing. Bijgewerkt per Made by ALL Engineering

Aurix bovenop de Octave MKII.  Hoofdtelefoonversterker. AuriX. Gebruiksaanwijzing. Bijgewerkt per Made by ALL Engineering Aurix bovenop de Octave MKII "AuriX " Hoofdtelefoonversterker Gebruiksaanwijzing Bijgewerkt per 11-01-2014 Introductie De Aurix is niet zomaar een aanvulling op de bestaande product range van Metrum acoustics

Nadere informatie

Special. Bowers & Wilkins Mini Theatre series MT-60D. mensen, muziek en film

Special. Bowers & Wilkins Mini Theatre series MT-60D. mensen, muziek en film losse verkoop > 0 00 euro XXS VERSIE 6 pagina s 4 e jaargang _nummer 30 mensen, muziek en film Special Bowers & Wilkins Mini Theatre series MT-60D Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

Een klasse hoger. Een ongeëvenaarde stamboom

Een klasse hoger. Een ongeëvenaarde stamboom Q -SERIE De meerdere malen bekroonde Q-serie is gebaseerd op KEF s kenmerkende technologie, de Uni-Q driver array. Na vijfentwintig jaar continue verfijning, zijn de luistervoordelen van deze unieke configuratie

Nadere informatie

Media Systems DD-8/DD-3/DD-1. www.jvc.nl www.jvc.be

Media Systems DD-8/DD-3/DD-1. www.jvc.nl www.jvc.be Media Systems DD-8/DD-3/DD-1 www.jvc.nl www.jvc.be Maak kennis met een nieuwe dimensie Met een netwerk in uw huiskamer kunt u genieten van veel meer bronnen dan alleen DVD en CD. Met de innovaties van

Nadere informatie

Trapleuningen en trapleuninghouders

Trapleuningen en trapleuninghouders Trapleuningen en trapleuninghouders Van alle tijden Door de jaren heen is de rol van trapleuningen en trapleuninghouders sterk veranderd. Was de trapleuning gisteren nog een puur functioneel houvast,

Nadere informatie

The Luxury Bed with integrated Television

The Luxury Bed with integrated Television The Luxury Bed with integrated Television Bed & Stijl slaapadviseurs Lifestyle bedding Stadhouderskade 114 B-2360 Oud Turnhout, Belgie 1073 AX Amsterdam Tel. 020 676 85 02 info@lifestylebedding.eu www.lifestylebedding.eu

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1. INTRODUCTIE Inhoud van de doos Technische kenmerken Aanbevolen gebruik... 2

INHOUDSOPGAVE. 1. INTRODUCTIE Inhoud van de doos Technische kenmerken Aanbevolen gebruik... 2 INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE... 2 1.1. Inhoud van de doos... 2 1.2. Technische kenmerken... 2 1.3. Aanbevolen gebruik... 2 2. INSTALLATIE VAN HET XPS 2.140 SPEAKERSYSTEEM... 3 2.1. De luidsprekers positioneren...

Nadere informatie

VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS

VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS Prijslijst September 2015 VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge volumeregeling.

Nadere informatie

X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW

X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW 3760179291094 in Class AB 2 x 220W / 8 Ohm (2 x 400W / 4 Ohm). VU meters. 2 x 45W in Class A (schakelbaar), D/A converter Burr Brown PCM1796, USB-B converter X-MOS USB3318.

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM WELKOM BIJ DE FAMILIE THE WIRELESS HiFi SYSTEM THE WIRELESS HiFi SYSTEM Alleen Sonos biedt HiFi-geluidskwaliteit in combinatie met een supersolide draadloos netwerk in één intelligent systeem, waarmee

Nadere informatie

NEDERLANDS HOME THEATER IN-WAND SERIE. HTI6, HTI8, HTI55 en HTI6C HANDLEIDING

NEDERLANDS HOME THEATER IN-WAND SERIE. HTI6, HTI8, HTI55 en HTI6C HANDLEIDING HOME THEATER IN- SERIE HTI6, HTI8, HTI55 en HANDLEIDING DANK U VOOR DE AANSCHAF VAN JBL Al meer dan 50 jaar is JBL betrokken bij elke vorm van muziek en film opname en reproductie, van live opnamen tot

Nadere informatie

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem folder digitaal BMC 35 Easy Met de BMC35Easy realiseert u op een eenvoudige en snelle manier muziek in uw keuken

Nadere informatie

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs CalcuMouse Product specificaties CalcuMouse Artikel nummer: CM-01 Kleur(en): Hoogglans wit, Mat grijs/donkergrijs Materiaal: Kunststof Specificaties: Plug & play 800 dpi Geïntegreerde calculator Optische

Nadere informatie

Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf.

Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf. Nieuwsbrief Speakerkits december 2015 Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf. Geachte relatie, In de afgelopen maand zijn 2 Allegro luidsprekers door klanten van Speakerkits in productie genomen.

Nadere informatie

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXA80 / CXA60 INTEGRATED AMPLIFIERS

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXA80 / CXA60 INTEGRATED AMPLIFIERS CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXA80 / CXA60 INTEGRATED AMPLIFIERS CXA60/CXA80 INTEGRATED AMPLIFIERS TWEE GEÏNTEGREERDE VERSTERKERS VOOR HET DIGITALE TIJDPERK De CXA60 en CXA80 van Cambridge zijn

Nadere informatie

CS-1800 HANDLEIDING. CS-1800_manual_nl

CS-1800 HANDLEIDING.   CS-1800_manual_nl CS-1800 HANDLEIDING www.visionaudiovisual.com/nl/techaudio/cs-1800/ 1 CONFORMITEITSVERKLARING Indien van toepassing, zijn alle producten van Vision gecertificeerd en voldoen ze aan alle bekende lokale

Nadere informatie

11 Elektrodynamische weergevers voor hybride systemen en subwoofers

11 Elektrodynamische weergevers voor hybride systemen en subwoofers 11 Elektrodynamische weergevers voor hybride systemen en subwoofers In dit hoofdstuk worden vier dynamische weergevers besproken, die in combinatie met een ESL worden gebruikt. Voor deze luidsprekers is

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Zomer a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Zomer a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment Zomer 2017 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie