Werkplaatstips voor stuurdelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Werkplaatstips voor stuurdelen"

Transcriptie

1 Werkplaatstips voor stuurdelen

2 Competentie van de OE fabrikant van aandrijftechniek GKN Aftermarkets & Services is uw partner voor onderdelen en systemen voor aandrijftechniek, voor reparaties en onderhoud en voor de ontwikkeling en productie van speciale aandrijfoplossingen. Wij leveren techniek die wordt toegepast in de automobielindustrie, de bouw, de landbouw, de industrie, Militair, maritiem en alternatieve energie. Aandrijf- en stuurtechnologie: een uitgebreid aanbod van kwaliteitsonderdelen Naast de populaire, kwalitatief hoogstaande portfolio van aandrijfassen, homokineten, hoezen, afzonderlijke homokineten en speciale gereedschappen, levert GKN Aftermarkets & Services een uiterst uitgebreid aanbod van stuur- en ophangingsdelen voor Europese, Japanse en Koreaanse auto s en lichte bedrijfswagens. Stuur- en ophangingsdelen van SPIDAN zijn de betrouwbaarste onderdelen voor een betere en veiligere rijervaring. SPIDAN stuurdelen zijn ontworpen door hoog gekwalificeerde ingenieurs en worden geproduceerd in Europa. Op die manier garanderen ze een maximale kwaliteit en perfecte prestaties.

3 De kwalitatief hoogstaande stuuren ophangingsdelen van SPIDAN zijn betrouwbaarder op het gebied van: Remafstand Tests hebben aangetoond dat rijden met versleten (of minder kwaliteitsvolle) stuur- en ophangingsdelen een negatieve invloed heeft op de remafstand. Bij 50 km/h is de remafstand van een auto met versleten stuur- en ophangingsdelen 2 meter langer! Wegligging Vanaf een snelheid van 57 km/h verliest een auto met minder kwaliteitsvolle stuur- en ophangingsdelen wegcontact. Hetzelfde gebeurt als men uitwijkt voor obstakels op de weg. De stuurinrichting speelt een belangrijke rol in de beperking van chassisbewegingen van de auto. Aquaplaning Aquaplaning treedt op als de banden het water op de weg niet meer kunnen afvoeren. Als de stuur- en ophangonderdelen niet correct functioneren, verhoogt het risico op aquaplaning.

4 Montage-instructies: fuseekogel 1 Breng de auto met de hefbrug tot op werkhoogte en verwijder het wiel. Draai de moeren en de bouten van de fuseekogel los. 2 Als de fuseekogel met klinknagels op de draagarm is bevestigd, dient u de klinknagels te verwijderen. 3 Gebruik het speciale demontagegereedschap (fuseekogel trekker) zoals weergegeven, om de fuseekogel te verwijderen. 4 Monteer de SPIDAN fuseekogel. Gebruik altijd de bouten en moeren die in de reparatieset zitten. Let erop dat u de stofhoes niet beschadigt en neem de aandraaimomenten volgens de OEmontage-instructies in acht.

5 LET OP! Let op uw eigen veiligheid en die van anderen. Werk veilig en gebruik veiligheidsuitrusting. Vallende onderdelen of gereedschappen kunnen ernstige verwondingen veroorzaken. LET OP! Leef de instructies en procedures na zoals aanbevolen in de werk plaats handleiding. De aandraaimomenten die door de auto- of onderdelenfabrikant worden opgegeven, dienen altijd in acht te worden genomen. 5 Monteer het wiel en laat de auto zakken. Draai de wielbouten vast. Neem het aandraaimoment volgens de instructies van de autofabrikant in acht. Maak een proefrit en controleer de uitlijning van de wielen zorgvuldig. Corrigeer indien nodig. Wijs uw klant erop, dat de wielbouten na de aangegeven tijdsperiode volgens gegevens van de autofabrikant nogmaals moeten worden aangehaald. Wist u dit al? Alle stuurdelen en rubberen montagestukken van SPIDAN voldoen aan, of overtreffen de normen voor originele onderdelen. Dat is het resultaat van uitgebreide tests: hardheidstests van alle onderdelen materiaalanalyses duw- en trektests en cyclische tests duurzaamheidtests onderdelen worden getest in reële rijomstandigheden op de weg (gedurende km) waterinfiltratie test

6 Reparatietip: stuurkogels Beweeg vóór de montage de pin en de stofhoes verschillende keren. Controleer of die beweging vlot loopt Ontlucht de stofbescherming Olie de pen. Gebruik geen vet Reparatietip: fuseekogels Zorg ervoor dat de binnenzijde van de draagarm schoon en stofvrij is, voor u de fuseekogel inperst Gebruik altijd de juiste speciale gereedschappen! Controleer of de bovenkant van de stofhoes correct is bevestigd Controleer altijd of bouten en moeren goed vastzitten Neem de aandraaimomenten zoals opgegeven door de autofabrikant in acht Gebruik nooit een pneumatische sleutel om bouten aan te draaien! Gebruik altijd nieuwe moeren en bouten

7 Inspectie Stuur- en ophangingsdelen zijn slijtageonderdelen. De inspectie ervan moet worden uitgevoerd in het kader van regelmatige onderhoudsroutines. Normaal onderhoud van auto s en detectie van afwijkingen bij onderdelen zijn noodzakelijk om ernstige mechanische problemen en ongemak voor de chauffeur te voorkomen. Instructies voor een routine-inspectie: Reinig de fuseekogel Let op! Let er goed op dat u de stofbescherming niet beschadigt! Controleer de stofbescherming: scheuren, sneden of beschadigingen aan de hoes kunnen ervoor zorgen dat vuil binnendringt. Dat verhoogt de slijtage aan de binnenkant van de fusee en bemoeilijkt uiteindelijk de beweging van de fuseepen. De fuseekogel dient onmiddellijk te worden vervangen! Controleer de rugplaat op schade Controleer het huis op slijtage. Als water het huis kan binnendringen, verroest de kogel en wordt het slijtage proces versneld Voor de controle van de speling dient u ervoor te zorgen dat het voertuig stabiel op een vlak oppervlak staat. Ondersteun de wielen of onderste draagarmen voor de inspectie Gebruik een gepast gereedschap om te controleren op mogelijke slijtage (losse zitting) tussen de fuseekogel en de fusee Plaats het gereedschap of koevoet tussen de fusee en de fuseekogel en wrik naar onderen De minste zichtbare speling volstaat om de fuseekogel te vervangen, omdat de bovenste moer dan aan sterke krachten is blootgesteld en kan breken Breng de veiligheid van de chauffeur en de inzittenden niet in gevaar!

8 Montage-instructies: draagarm (en bussen) 1 Breng de auto tot op werkhoogte en verwijder het wiel. Maak de moeren en bouten van de fuseekogel los. 2 Draai de bouten/moeren los van de draagarm. 3 Demonteer de draagarm. 4 Vervang deze door het SPIDAN onderdeel. Breng de bevestigingsbouten aan, maar draai ze nog niet aan!

9 LET OP! Let op uw eigen veiligheid en die van anderen. Werk veilig en gebruik veiligheidsuitrusting. Vallende onderdelen of gereedschappen kunnen ernstige verwondingen veroorzaken. Let op! Leef de instructies en procedures na zoals aanbevolen in de werkplaatshandleiding. De aandraaimomenten die door de auto- of onderdelenfabrikant worden opgegeven, dienen altijd in acht te worden genomen. 5 Monteer het wiel en laat de auto zakken. Beweeg de auto verschillende keren naar voren en naar achteren. Draai vervolgens de bevestigingsbouten van de draagarm vast. Gebruik geen pneumatische sleutel! 6 Draai de wielbouten aan. Neem het aandraaimoment volgens de instructies van de autofabrikant in acht. 7 Controleer zorgvuldig de uitlijning van de wielen en corrigeer indien nodig. 8 Maak een proefrit.

10 Reparatietip: Draagarm bussen (silent blocks) Let op! Als u een universele hefboom gebruikt zoals links weergegeven, zorg er dan voor dat u de bussen niet overbelast (en beschadigt). Als u de ophangarm of draagarm vervangt, dient u ervoor te zorgen dat het voertuig op zijn wielen staat (ruststand) vóór u de bevestigingsbouten vast draait. Ter voorkoming van vroegtijdig slijtage van de bussen. Monteer de SPIDAN draagarm bussen m. b. v. een daarvoor geschikte (hydraulische) pers. Let op! Neem altijd uw eigen veiligheid en die van anderen in acht. Werk veilig en gebruik veiligheidsuitrusting. Vallende onderdelen of gereedschappen kunnen ernstige verwondingen veroorzaken. Let op! Leef de instructies en procedures na zoals aanbevolen in de werk plaatshand leiding. De aandraaimomenten die door de auto- of onderdelenfabrikant worden opgegeven, dienen altijd in acht te worden genomen.

11 Montage-instructies: stabilisatorstang 1 Breng de auto tot op werkhoogte. Verwijder het wiel indien nodig. Maak beide moeren van de stabilisatorstang los. 2 Let op! Gebruik nooit een pneumatische sleutel om de bouten/moeren te monteren! Vervang de stabilisatorstang door SPIDAN onderdelen. Vervang de stabilisatorstangen altijd per paar! 3 In het geval van stabilisatorstangen met kogels: Monteer de moeren met een ringsleutel en een inbussleutel. Indien stabilisatorstangen met bussen: Monteer zonder spanning en monteer het wiel. 4 Volgens draai de bevestigingsbouten/wielbouten vast. Neem het aandraaimoment de instructies van de autofabrikant in acht. Maak een proefrit.

12 Montage-instructies: spoorstang eind/axiaal gewricht 1 Breng de auto tot op werkhoogte en verwijder het wiel. 2 Maak de contramoer op spoorstang los. 3 Maak de bevestigingsmoer van de stuurkogel (in de fusee) los. 4 Gebruik het montagegereedschap zoals weergegeven, om de stuurstang te demonteren.

13 5 Let op! Leef de instructies en procedures na zoals aanbevolen in de werkplaatshandleiding. De aandraaimomenten die door de auto- of onderdelenfabrikant worden opgegeven, dienen altijd in acht te worden genomen. Verwijder de klemmen en de stuurhoes. Meet de afstand van hart stuurkogel tot de aanslag van het axiaal gewricht. 6 Verwijder de axiaalkogel van de tandheugel. Zorg ervoor dat de tandheugel niet verdraait of beschadigt. 7 Monteer SPIDAN axiaalgewricht. Neem het aandraaimoment volgens de instructies van de autofabrikant in acht. 8 Monteer de SPIDAN stuurhoes en bevestig klemmen. (De klem aan de stuurhuiszijde nog niet vast zetten.) Zie vervolg op de volgende pagina

14 Montage-instructies: spoorstang eind/ axiaal gewricht LET OP! Let op uw eigen veiligheid en die van anderen. Werk veilig en gebruik veiligheidsuitrusting. Vallende onderdelen of gereedschappen kunnen ernstige verwondingen veroorzaken. 9 Draai nu de stuurkogel aan/in het axiaal gewricht. Vergeet niet eerst de borgmoer te monteren. Draai de stuurkogel zover aan/in het axiaal gewricht zodat de afstand overeenkomt zoals gemeten in stap 5. Zet de klem vast van de stuurhoes (stuurhuiszijde) en monteer de pin van de stuurkogel in de fusee en zet deze vast. 10 Neem het aandraaimoment volgens de instructies van de autofabrikant in acht. 11 Monteer het wiel en laat de auto zakken. Beweeg de auto verschillende keren naar voren en naar achteren. Draai vervolgens de wielbouten vast. Neem het aandraaimoment volgens de instructies van de autofabrikant in acht. 12 Controleer zorgvuldig de uitlijning van de wielen. Corrigeer indien nodig. Maak een proefrit.

15 Montage-instructies: stabilisatorbevestiging 1 Let op! Leef de instructies en procedures na zoals aanbevolen in de werkplaatshandleiding. De aandraaimomenten die door de auto- of onderdelenfabrikant worden opgegeven, dienen altijd in acht te worden genomen. Breng de auto tot op werkhoogte. Verwijder het wiel indien nodig. Verwijder de bevestigingsbeugels van de stabilisator. 2 Vervang alle stabilisatorbevestigingsonderdelen door SPIDAN onderdelen. Vervang de onderdelen altijd per paar! 3 Installeer de bevestigingsbeugels en neem daarbij het aandraaimoment in acht zoals aanbevolen door de autofabrikant. 4 Monteer (indien verwijderd) het wiel en draai de wielbouten vast. Neem het aandraaimoment de instructies van de autofabrikant in acht. Maak een proefrit.

16 De SPIDAN catalogus voor stuurdelen Steering Parts Lenkungsteile Stuurdelen Pièces de direction Parte de lo sterzo Rotulas y Partes de Dirección Bespaar geld! Bestel alleen de onderdelen die u echt nodig hebt! Edition 2011 De SPIDAN catalogus bevat alle benodigde onderdelen voor een professionele reparatie Elk product heeft zijn eigen onderdeelnummer Alle onderdelen zijn compatibel met de corresponderende stuurdelen en accessoires Foto s helpen om het benodigde onderdeel snel te vinden OE-referenties voor precieze identificatie Uw SPIDAN dealer: GKN Land Systems Aftermarkets & Services Hoofdkantoor: GKN Service International GmbH Nussbaumweg Rösrath, Germany Art. No _11/2011 GKN. All rights reserved.

Ashoessets / werkplaats gereedschap

Ashoessets / werkplaats gereedschap Ashoessets / werkplaats gereedschap LÖBRO Ashoessets LÖBRO Ashoessets De originele hoezen van de OE fabrikant. Ashoezen zijn van vitaal belang voor het betrouwbaar functioneren van de aandrijving. GKN,

Nadere informatie

Vertrouw het origineel

Vertrouw het origineel Werkplaatstips Vertrouw het origineel GKN is een geprivilegieerde partner voor onderdelen en systemen voor aandrijftechniek, voor reparaties en onderhoud en voor de ontwikkeling en productie van speciale

Nadere informatie

Competentie van de OE fabrikant

Competentie van de OE fabrikant Werkplaatstips Competentie van de OE fabrikant GKN Driveline is wereldwijd de no. 1 OEM fabrikant van automotive aandrijfassen en systemen. Dit is gebaseerd op een jarenlange technologische ontwikkeling

Nadere informatie

R Montage en demontage instructies

R Montage en demontage instructies R140.06/NL/01-07-2014 R140.06 Montage en demontage instructies NISSAN: OPEL: R.V.I.: RENAULT: Interstar (I, II en II FL) Movano (A, A FL en A FL 2) Mascott Master II, Master II fase 2 en fase 2 FL OE-referentie

Nadere informatie

R157.32 Montage/demontage richtlijnen

R157.32 Montage/demontage richtlijnen R157.32 Montage/demontage richtlijnen AUDI: SEAT: SKODA: VOLKSWAGEN: A1, A2 Cordoba IV, Ibiza (III, IV, V) Fabia (FL, II), Roomster, Rapid Polo (VII, VIII, IX), Fox OE referentie 6R0407621E IDENTIFICATIE

Nadere informatie

VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR

VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR HANDELING Nr. H78.433-1a: Vervanging van een torsiestaaf voor. 1 VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR ZEER BELANGRIJK: Gezien de nogal grote kracht die met behulp van een hefboom moet worden uitgeoefend

Nadere informatie

KD Montage-/demontage-instructies

KD Montage-/demontage-instructies KD459.56/NL/01 04-2015 KD459.56 Montage-/demontage-instructies CITROËN: C4, C4 Picasso, C5 FL, C5 X7, C8, Jumpy II, Dispatch II PEUGEOT: 307, 307 Restyling, 407, 807, Expert II MOTOREN 1.8 i 2.0 i OE-referentie

Nadere informatie

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen (Dutch) DM-HB0003-04 Dealerhandleiding RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie

Nadere informatie

Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN ) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN ) A en A

Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN ) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN ) A en A Nederlands Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN 461332) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN 471042) A9638059 en A9638060 Hartelijk dank dat u voor deze originele Triumph-accessoireset

Nadere informatie

DM-CD (Dutch) Dealershandleiding. Kettingapparaat SM-CD50

DM-CD (Dutch) Dealershandleiding. Kettingapparaat SM-CD50 (Dutch) DM-CD0001-00 Dealershandleiding Kettingapparaat SM-CD50 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealershandleiding is in de eerste plaats bedoeld om gebruikt te worden door profesionele fietsmonteurs. Gebruikers

Nadere informatie

Vlak pedaal. Dealerhandleiding DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Geen Serie PD-GR500. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets DM-PD

Vlak pedaal. Dealerhandleiding DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Geen Serie PD-GR500. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets DM-PD (Dutch) DM-PD0001-04 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Vlak pedaal DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Geen Serie PD-GR500 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING...

Nadere informatie

1) Demonteer het wiel. 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

1) Demonteer het wiel. 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Uitbouwen 1. Uitbouwen 1) Demonteer het wiel 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. 3) Maak de remtang los van zijn steun, waarbij de remleiding

Nadere informatie

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype)

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) (Dutch) DM-HB0001-05 Dealerhandleiding Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) RACE HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Trekking HB-T670 FH-T670

Nadere informatie

Demonteren achterbrug

Demonteren achterbrug 6 mm imbus sleutel 10 hamer draad 1. Het handigste begin je met het delen van de ketting. Om wat meer ruimte te krijgen haal je de ketting van de spanner voorin. 1 2 2. Nu kun je bij de achteras de ketting

Nadere informatie

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 INHOUDSOPGAVE BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE VEILIGHEID...1 VOORAFGAANDE AAN IEDERE RIT!...2 INSTALLATIE-INSTRUCTIES...2 UW ZADEL MONTEREN...3 DE VEERSPANNING

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Niveauregeling. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 17

Installation instructions, accessories. Niveauregeling. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 17 Installation instructions, accessories Instructienr. 8685630 Versie 1.1 Ond. nr. 8685627 Niveauregeling Volvo Car Corporation Niveauregeling- 8685630 - V1.1 Pagina 1 / 17 Uitrusting A0000162 A0000161 A0000197

Nadere informatie

FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82

FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 (Dutch) DM-FC0001-00 Dealershandleiding FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealershandleiding is in de eerste plaats bedoeld om gebruikt te worden door profesionele fietsmonteurs.

Nadere informatie

Stuurklep revisie (power steering valve) Dutch Corvette Supplies

Stuurklep revisie (power steering valve) Dutch Corvette Supplies Stuurklep revisie (power steering valve) 65-82 Dutch Corvette Supplies Deze stuurklep regelt de aansturing van de stuurcylinder. Na vele jaren moeizame arbeid is deze stuurklep wel eens aan vervanging

Nadere informatie

R Montage en demontage instructies

R Montage en demontage instructies R154.13/NL/01-06-2014 R154.13 Montage en demontage instructies AUDI: SEAT: SKODA: VOLKSWAGEN: 50, 80 (81, 89-8A), 90 (81, 85, 89,8A), Coupé 85 Arosa, Cordoba (I en II), Ibiza (II en II FL1), Toledo serie

Nadere informatie

KD Montage-/demontage-instructies

KD Montage-/demontage-instructies KD455.62/NL/01-06-2014 KD455.62 Montage-/demontage-instructies OPEL: RENAULT: Movano (A, FL, FL2), Vivaro (A, A FL) Avantime, Espace (IV, IV.2) Laguna (II, II.2), Master (II, II.2) Trafic (II, II.2) VAUXHALL:

Nadere informatie

Bandenwisselaar handbediend

Bandenwisselaar handbediend 9706552 Bandenwisselaar handbediend Gebruikershandleiding 1 Bewaar deze handleiding op een veilige plek! U wordt verwezen naar deze handeling voor de montage-instructies, operationele procedures, veiligheidsinformatie

Nadere informatie

Demontage van het fusee Klik met muis of spatiebalk voor volgende dia

Demontage van het fusee Klik met muis of spatiebalk voor volgende dia Demontage van het fusee Klik met muis of spatiebalk voor volgende dia Om het lager te vervangen moet eerst het fuseehuis worden gedemonteerd (hier zit het lager met flens in) Als 1 e moet de centrale naafmoer

Nadere informatie

DM-SL (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller. RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700

DM-SL (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller. RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700 (Dutch) DM-SL0006-02 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Schakelversteller RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP...

Nadere informatie

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype)

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) (Dutch) DM-MEHB001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) HB-TX500 FH-TX500 FH-TY500 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING...

Nadere informatie

DM-MACD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ Comfort-fiets KETTINGHOUDER SM-CD800

DM-MACD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ Comfort-fiets KETTINGHOUDER SM-CD800 (Dutch) DM-MACD001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ Comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE KETTINGHOUDER SM-CD800 INHOUD INHOUD...2 BELANGRIJKE MEDEDELING...3 VEILIGHEID VOOROP...4 LIJST VAN

Nadere informatie

Vervangt hoofdstuk 29 van Service Mededelingen 2639A en 2651A

Vervangt hoofdstuk 29 van Service Mededelingen 2639A en 2651A SERVICE MEDEDELING Edition néerlandaise (wit) SAFRANE JANUARI 1997 77 11 192 134 Type B 54 L, F 2697A Service 0422 S/Chapitre 29 Vervangt hoofdstuk 29 van Service Mededelingen 2639A en 2651A 29 BIJZONDERHEDEN

Nadere informatie

Caliper rem met dubbel scharnierpunt

Caliper rem met dubbel scharnierpunt (Dutch) DM-BL0001-03 Dealerhandleiding Caliper rem met dubbel scharnierpunt BR-4700 BR-4600 BR-3500 BR-2400 BL-R780 BL-4700 BL-4600 BL-3500 BL-2400 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste

Nadere informatie

Sulky Line Painter 1200

Sulky Line Painter 1200 Form No. 3355 9 Rev C Sulky Line Painter 00 Modelnr. 403 6000000 en hoger Gebruikershandleiding Registreer uw product op www.toro.com Vertaling van de oorspronkelijke instructies (NL) Inhoud Blz. Inleiding....................................

Nadere informatie

KD Montage-/demontage-instructies

KD Montage-/demontage-instructies AUDI: SKODA: VOLKSWAGEN: KD457.48/NL/01-05-2016 KD457.48 Montage-/demontage-instructies A4 (serie 2, 2 FL, cabriolet), A6 (serie 2, 2FL, allroad), A8 Superb Passat MOTOREN 2.5TDi SCHEMA DISTRIBUTIERIEMSET

Nadere informatie

KD Montage-/demontage-instructies A4 (serie 1 FL, serie 2, serie 2 FL, cabriolet I en II), A6 (serie 2 en 2 FL) Superb

KD Montage-/demontage-instructies A4 (serie 1 FL, serie 2, serie 2 FL, cabriolet I en II), A6 (serie 2 en 2 FL) Superb AUDI: SKODA: VOLKSWAGEN: SEAT: KD457.45 Montage-/demontage-instructies A4 (serie 1 FL, serie 2, serie 2 FL, cabriolet I en II), A6 (serie 2 en 2 FL) Superb Passat V FL Exeo MOTOREN 1.8 i, 1.8 i Turbo,

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Sneeuwkettingen. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 15 R

Installation instructions, accessories. Sneeuwkettingen. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 15 R Installation instructions, accessories Instructienr. 30664147 Versie 1.0 Ond. nr. Sneeuwkettingen R7700468 Volvo Car Corporation Sneeuwkettingen- 30664147 - V1.0 Pagina 1 / 15 Uitrusting A0000162 R7700458

Nadere informatie

VEILIGHEID INZAKE REGELING VAN DE TORSIEVEER

VEILIGHEID INZAKE REGELING VAN DE TORSIEVEER VEILIGHEID INZAKE REGELING VAN DE TORSIEVEER Doc date : Doc :I-ONDH-BE 2010-02-NL-veiligheid inzake regeling van de torsieveer Last Rev date : 2011-01-24 n/a 1 - Inleiding: Onderhavige instructies dienen

Nadere informatie

Remschijfnaaf voor wegfiets

Remschijfnaaf voor wegfiets (Dutch) DM-HB0004-01 Dealerhandleiding Remschijfnaaf voor wegfiets HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie bedoeld voor professionele fietsmonteurs.

Nadere informatie

Krik 22 ton luchtdruk

Krik 22 ton luchtdruk 9705395 Krik 22 ton luchtdruk Montage en instructiehandleiding 1 Waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften Waarschuwing: Wanneer u gereedschap gebruikt dient u altijd de veiligheidsvoorschriften op te

Nadere informatie

Raadpleeg het Pole Position programma voor meer informatie over het SKF productgamma. Voor meer informatie, neem contact op met uw SKF distributeur

Raadpleeg het Pole Position programma voor meer informatie over het SKF productgamma. Voor meer informatie, neem contact op met uw SKF distributeur Raadpleeg het Pole Position programma voor meer informatie over het SKF productgamma. Voor meer informatie, neem contact op met uw SKF distributeur vsm.skf.com SKF Group 2006 PUB80/P7 6394 NL 06 SKF Homokinetische

Nadere informatie

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de voorremmen. VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de voorremmen. VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL HANDELING Nr. H78.451-1: Werkzaamheden aan de voorremmen. 1 VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL NB: Met ingang van februari 1967, zijn de remtrommels van een ander materiaal gemaakt. Het is noodzakelijk om twee

Nadere informatie

Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, of GreensPro 1200 greensrol

Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, of GreensPro 1200 greensrol Form No. 338-643 Rev A Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, 44906 of 44907 GreensPro 00 greensrol Modelnr.: 7-5899 Modelnr.: 7-5907 Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË

Nadere informatie

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller METREA SL-U5000

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller METREA SL-U5000 (Dutch) DM-UASL001-01 Dealerhandleiding WEG MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Schakelversteller METREA SL-U5000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

KDP Montage-/demontage-instructies

KDP Montage-/demontage-instructies KDP459.510/NL/01 07-2014 KDP459.510 Montage-/demontage-instructies CITROËN: FIAT: LANCIA: PEUGEOT: Berlingo (M49 en M59), Dispatch, Jumpy, Xsara FL, Xsara Picasso, C4. Scudo, Ulysse (U6) Zeta 206, 306

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Voornaaf/ cassettenaaf (schijfrem)

Voornaaf/ cassettenaaf (schijfrem) (Dutch) DM-HB0005-03 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voornaaf/ cassettenaaf (schijfrem) HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33 FH-RM33 FH-RM35 HB-TX505

Nadere informatie

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Kettingblad METREA FC-U5000. BB-unit SM-BBR60 SM-BB72-41B

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Kettingblad METREA FC-U5000. BB-unit SM-BBR60 SM-BB72-41B (Dutch) DM-UAFC001-01 Dealerhandleiding WEG MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Kettingblad METREA FC-U5000 BB-unit SM-BBR60 SM-BB72-41B INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID

Nadere informatie

Handleiding MultiMotion Double

Handleiding MultiMotion Double Handleiding MultiMotion Double Versie 1.1 Juli 2018 1 Voor gebruik Verwijder zorgvuldig alle verpakkingen. Vermijd het gebruik van messen of andere scherpe instrumenten, omdat dit het product kan beschadigen.

Nadere informatie

SCdefault. 9-5 Montagerichtlijn

SCdefault. 9-5 Montagerichtlijn SCdefault 9-5 Montagerichtlijn SITdefault Wielophangingskit MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

DM-MBCS (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Cassettetandkrans SLX CS-M CS-HG500-10

DM-MBCS (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Cassettetandkrans SLX CS-M CS-HG500-10 (Dutch) DM-MBCS001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Cassettetandkrans SLX CS-M7000-11 CS-HG500-10 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP...

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

Voorste kettingblad. Dealerhandleiding. Non-Series FC-RS400 FC-RS510. BB-unit BB-RS500 BB-RS500-PB. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets

Voorste kettingblad. Dealerhandleiding. Non-Series FC-RS400 FC-RS510. BB-unit BB-RS500 BB-RS500-PB. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets (Dutch) DM-RCFC001-02 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorste kettingblad Non-Series FC-RS400 FC-RS510 BB-unit BB-RS500 BB-RS500-PB INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING...

Nadere informatie

TRAKRITE WHEEL ALIGNMENT RANGE. Trakrite magnetische meetapparaat voor wielvlucht, naspoor & fuseependwarshelling (KPI)

TRAKRITE WHEEL ALIGNMENT RANGE. Trakrite magnetische meetapparaat voor wielvlucht, naspoor & fuseependwarshelling (KPI) Het wereldberoemde TRAKRITE WHEEL ALIGNMENT RANGE Trakrite magnetische meetapparaat voor wielvlucht, naspoor & fuseependwarshelling (KPI) Onderdeelnr. 77099 Instructies Inleiding: Specificatie: Naspoormeetapparaat

Nadere informatie

Voorste kettingblad. Dealerhandleiding. Non-Series FC-RS400. BB-unit BB-RS500 BB-RS500-PB. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets DM-RCFC001-00

Voorste kettingblad. Dealerhandleiding. Non-Series FC-RS400. BB-unit BB-RS500 BB-RS500-PB. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets DM-RCFC001-00 (Dutch) DM-RCFC001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorste kettingblad Non-Series FC-RS400 BB-unit BB-RS500 BB-RS500-PB INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING...

Nadere informatie

DM-TRFD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur DEORE XT FD-T8000

DM-TRFD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur DEORE XT FD-T8000 (Dutch) DM-TRFD001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorderailleur DEORE XT FD-T8000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Stuurkolom. Met elektrische stuurbekrachtiging OPEL CORSA B. Veiligheidsaanwijzingen. Benodigd speciaal gereedschap.

Stuurkolom. Met elektrische stuurbekrachtiging OPEL CORSA B. Veiligheidsaanwijzingen. Benodigd speciaal gereedschap. Stuurkolom Met elektrische stuurbekrachtiging OPEL CORSA B Veiligheidsaanwijzingen Bij werkzaamheden aan de stuurbekrachtiging dient op orde en netheid te worden gelet. Tijdens de demontage van de stuurkolom

Nadere informatie

Reparatiehandleiding voor. koppelschotel JSK 26 D

Reparatiehandleiding voor. koppelschotel JSK 26 D Reparatiehandleiding voor koppelschotel JSK 26 D ZDE 199 7 17 6/213 1 Voorwoord Inhoudsopgave Pagina Koppelschotels zijn mechanische koppelinrichtingen voor voertuigen welke onderhevig zijn aan typegoedkeuring

Nadere informatie

DM-RBCS (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Cassette CS-HG400-9 CS-HG50-8

DM-RBCS (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Cassette CS-HG400-9 CS-HG50-8 (Dutch) DM-RBCS001-02 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Cassette CS-HG400-9 CS-HG50-8 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

DM-RBRD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Achterderailleur

DM-RBRD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Achterderailleur (Dutch) DM-RBRD001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Achterderailleur CLARIS RD-R2000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Overzicht. Inhoudsopgave

Overzicht. Inhoudsopgave 1 13 3 4 1 11 13 M+P-11A-0349 Overzicht 1. Beschermdop. Kogelkop 3. Vergrendelingskogel 4. Arrêteerkogel (voor vergrendeling). Knop. Stop. Sleutel 11. Rode markering op knop 1. Witte markering op kogelkop

Nadere informatie

1. Waarom sturen? 1.1 Bereikbaarheid

1. Waarom sturen? 1.1 Bereikbaarheid 1. Waarom sturen? Er zijn verschillende redenen om te sturen, zoals de bereikbaarheid, de bandenslijtage en ook de slijtage aan het chassis en de as-ophanging. Dit heeft als gevolg dat de onderhoudskosten

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING KS

GEBRUIKERSHANDLEIDING KS GEBRUIKERSHANDLEIDING KS150.2450 Geachte klant, U hebt een product van KS Tools via Beneparts BVBA gekocht. Bedankt voor uw aankoop en vertrouwen. In deze gids vindt u al het nodige terug voor een veilig

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Dakbox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr

Installation instructions, accessories. Dakbox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr Instructienr. Versie Ond. nr. 30664082 1.0 Dakbox M8901893 Pagina 1 / 10 Uitrusting A0000162 A0000161 M8901899 Pagina 2 / 10 M8901898 Pagina 3 / 10 M8901892 Pagina 4 / 10 INLEIDING Lees de hele instructie

Nadere informatie

Keystone OM13 - EPI-2 driedraads module Handleiding voor installatie en onderhoud

Keystone OM13 - EPI-2 driedraads module Handleiding voor installatie en onderhoud Voor installatie moeten deze instructies volledig zijn gelezen en begrepen Inhoud 1 Optionele module 13: driedraads module.. 1 2 Installatie... 2 3 OM13-module instellen en configureren... 8 4 OM13-pakketten...

Nadere informatie

Motorset GreensPro 1200 rol voor greens

Motorset GreensPro 1200 rol voor greens Motorset GreensPro 00 rol voor greens Modelnr.: 36-689 Form No. 344-755 Rev A Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Dit product bevat een chemische stof of chemische

Nadere informatie

GA357.09 Montage/demontagerichtlijnen

GA357.09 Montage/demontagerichtlijnen Hulpsystemen GA357.09 Montage/demontagerichtlijnen AUDI: A3 Series 1 (AU34) SEAT: Cordoba III, Ibiza II, Leon I, Toledo Series 2 SKODA: Octavia I, Octavia I FL VOLKSWAGEN: Bora, Caddy II, Golf IV, New

Nadere informatie

Overzicht. Inhoudsopgave

Overzicht. Inhoudsopgave 1 11 3 10 9 8 4 M+P-11A-1 Overzicht 1. Beschermdop. Kogelkop 3. Vergrendelingskogels 4. Ontspannerkogel (voor vergrendeling). Knop. Stop. Sleutel 8. Centrering 9. Rode markering op knop 10. Witte markering

Nadere informatie

SCdefault. 9-5 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :60-45 Nov

SCdefault. 9-5 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :60-45 Nov SCdefault -5 Montagerichtlijn SITdefault Trekhaak, afneembaar MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Nadere informatie

SCdefault. 900 Montagerichtlijn

SCdefault. 900 Montagerichtlijn SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Fietshouder, dak MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl Lees mij eerst! 1Lees deze handleiding zorgvuldig voor de laadbrug te gebruiken. De handleiding omschrijft

Nadere informatie

De draai- en transportkoppeling is betrouwbaar en veilig.

De draai- en transportkoppeling is betrouwbaar en veilig. Toepassing van de draai-en transportkoppeling bij de productie van buizen in diverse afmetingen. De draai- en transportkoppeling is betrouwbaar en veilig. De draai- en transportkoppeling kan ook worden

Nadere informatie

(Dutch) DM-RACS Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Cassette DURA-ACE CS-R9100 ULTEGRA CS-R8000 CS-HG800-11

(Dutch) DM-RACS Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Cassette DURA-ACE CS-R9100 ULTEGRA CS-R8000 CS-HG800-11 (Dutch) DM-RACS001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Cassette DURA-ACE CS-R9100 ULTEGRA CS-R8000 CS-HG800-11 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID

Nadere informatie

DM-MACN (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ Comfort-fiets KETTING XTR CN-M9100 SM-CN910-12

DM-MACN (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ Comfort-fiets KETTING XTR CN-M9100 SM-CN910-12 (Dutch) DM-MACN001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ Comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE KETTING XTR CN-M9100 SM-CN910-12 INHOUD INHOUD...2 BELANGRIJKE MEDEDELING...3 VEILIGHEID VOOROP...4

Nadere informatie

Stuurkogelhoezen vervangen 2cv6

Stuurkogelhoezen vervangen 2cv6 Stuurkogelhoezen vervangen 2cv6 De rubbers om de stuurkogelhoezen zijn een APK punt en moeten dus goed zijn. Onderdelen 2 x veer 2 x splitpen 2 x borgplaatje 2 x hoes 4 x kogelschotel 2 x speciale moer

Nadere informatie

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden.

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden. DE POTEN AFSTELLEN Bij het installeren van de koelkast, of wanneer deze verplaatst wordt, moeten de poten afgesteld worden om te garanderen dat de deuren goed sluiten en dat de koelkast stabiel en waterpas

Nadere informatie

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmschermen HZ-T2600 Montage / Gebruikershandleiding Montage Handleiding HZ-T2600 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade of verwondingen!

Nadere informatie

KAPTIV-CS SERVICE KIT

KAPTIV-CS SERVICE KIT Installatie & onderhouds instructies KAPTIV-CS SERVICE KIT Electronisch niveaugestuurde condensaataftap ALGEMENE BESCHRIJVING 11/12 De KAPTIV-CS (Compact Solution) is een compacte elektronisch niveaugestuurde

Nadere informatie

VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen

VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen KB-M/NL/02-12/2015 VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen Het veerpootlager en de veerschotel moeten samen met de schokdempers worden vervangen. Vervang de veerpootlagers en veerschotels altijd paarsgewijs.

Nadere informatie

MOTOR - K SERIE 34 REPARATIES. 1 of 1 07/04/ :02 DISTRIBUTIE-RIEM - NOKKENAS - K SERIE

MOTOR - K SERIE 34 REPARATIES. 1 of 1 07/04/ :02 DISTRIBUTIE-RIEM - NOKKENAS - K SERIE wmln000d_169 1 of 1 07/04/2015 20:02 DISTRIBUTIE-RIEM - NOKKENAS - K SERIE Service-reparatienr. - 12.65.18 Verwijderen - motoren met niet-automatische distributieriem-spanner 1. Maak de negatieve accukabel

Nadere informatie

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen Gedetailleerde instructies voor Fiat 500 1.2 l motorcode 169 A4.000 ContiTech toont hoe fouten bij het vervangen van riemen kunnen vermeden

Nadere informatie

Tripmastermontage voor CRF1000L Africa Twin

Tripmastermontage voor CRF1000L Africa Twin Inhoud van kit Tripmasterteller Voorwielsensor Remschijfmagneet Schakelaarregeling links 2 x klem voor teller 2 x 6mm-bout 2 x 5mm-borgmoer 1 Om de tripmaster op de motorfiets te monteren, moeten de volgende

Nadere informatie

1 of 4 20/01/ :42

1 of 4 20/01/ :42 1 of 4 20/01/2013 20:42 Uitgegeven: 16-nov-2012 Voorwielophanging - Voorwiellager en wielnaaf Auto's gebouwd vanaf 01/1999 Verwijderen en aanbrengen Verwijderen 1. Krik de voorkant van het voertuig op.

Nadere informatie

KD Montage-/demontage-instructies

KD Montage-/demontage-instructies KD459.51/NL/02-07-2014 KD459.51 Montage-/demontage-instructies CITROËN: FIAT: LANCIA: PEUGEOT: Berlingo (M49 en M59), Dispatch, Jumpy, Xsara FL, Xsara Picasso, C4 Scudo, Ulysse (U6) Zeta 206, 307, 307

Nadere informatie

Cassettetandwiel (11 versnellingen)

Cassettetandwiel (11 versnellingen) (Dutch) DM-CS0004-02 Dealershandleiding Cassettetandwiel (11 versnellingen) CS-9000 CS-6800 CS-5800 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealershandleiding is in de eerste plaats bedoeld om gebruikt te worden door

Nadere informatie

Saab 9-3 CV M04-, 4D/5D M06-

Saab 9-3 CV M04-, 4D/5D M06- SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Sportchassis Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

Cassette tandkrans. Dealerhandleiding

Cassette tandkrans. Dealerhandleiding (Dutch) DM-CS0003-07 Dealerhandleiding Cassette tandkrans CS-M9000 CS-M9001 CS-M8000 CS-HG500-10 CS-HG400-9 CS-HG300-9 CS-HG200-9 CS-HG200-8 CS-HG200-7 CS-HG50-9 CS-HG50-8 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding

Nadere informatie

Cater-thermokoppel Overzichtskaart voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden

Cater-thermokoppel Overzichtskaart voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden MagiCater Model LPCE Instructies voor de vervanging van de thermokoppel Technische instructies voor vervanging & installatie van onderdelen Lees de instructies volledig door alvorens te beginnen. BEWAAR

Nadere informatie

Knikarmscherm HZ-D3400. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmscherm HZ-D3400. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmscherm HZ-D3400 Montage / Gebruikershandleiding Inhoud 1 De HZ-D3400... 3 1.1 Producteigenschappen... 3 2 Muursteunen plaatsen... 4 2.1 Gegevens verzamelen... 4 2.2 Positie van de muursteunen...

Nadere informatie

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding Uitdeukset hydraulisch 4 ton 9706155 Handleiding Gebruiksaanwijzing en onderdelenlijst Lees voor uw eigen veiligheid de instructies, voor gebruik, goed door. Nummer Omschrijving Aantal 1 Kunststof kist

Nadere informatie

Installatie-instructies

Installatie-instructies -instructies Inleiding Afbeelding 1, Systeemoverzicht en afzonderlijke componenten -2- Inleiding IEIDING Onderdelenlijst Hoeveelheid/hoogte Referentie: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Productomschrijving A1 1

Nadere informatie

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch s hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch nl/ta-bjxxxx -1 INHOUDSOPGAVE pagina 1 Inleiding 02 2 Gebruik van de handleiding 02 3 Beschrijving van de hefbrugkrik 02 4 Veiligheid 02 5 Technische specificaties

Nadere informatie

Demontage en montage van een servicecompactlager

Demontage en montage van een servicecompactlager Demontage en montage van een servicecompactlager Pagina 1 / 6 De demontage en montage van de wielnaaf kan per autofabrikant verschillen. Wij adviseren het vervangen van de servicecompactlager alleen door

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Chassisset Polestar. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , ,

Installation instructions, accessories. Chassisset Polestar. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , , Installation instructions, accessories Instructienr. 31454807 Versie 1.0 Ond. nr. 31454590, 31454591, 31650299, 31650300 Chassisset Polestar Volvo Car Corporation Chassisset Polestar- 31454807 - V1.0 Pagina

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET

GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET Hartelijk dank voor de aankoop van deze E4B ombouwset Deze handleiding is geschikt voor alle E4B ombouwsets. Deze handleiding is bedoeld hoe u uw eigen fiets kunt ombouwen

Nadere informatie

Dealerhandleiding. WEG Kettingblad voor FC-9000 FC-6800 FC-5800 FC-4700 FC-4703 SM-BB9000 SM-BBR60 SM-BB92-41B SM-BB72-41B BB-RS500 BB-RS500-PB

Dealerhandleiding. WEG Kettingblad voor FC-9000 FC-6800 FC-5800 FC-4700 FC-4703 SM-BB9000 SM-BBR60 SM-BB92-41B SM-BB72-41B BB-RS500 BB-RS500-PB (Dutch) DM-FC0003-06 Dealerhandleiding WEG Kettingblad voor FC-9000 FC-6800 FC-5800 FC-4700 FC-4703 SM-BB9000 SM-BBR60 SM-BB92-41B SM-BB72-41B BB-RS500 BB-RS500-PB INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID

Nadere informatie