TE KOOP KAVEL PASTOOR THIJSSENLAAN ONG. TE STERKSEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP KAVEL PASTOOR THIJSSENLAAN ONG. TE STERKSEL"

Transcriptie

1 TE KOOP KAVEL PASTOOR THIJSSENLAAN ONG. TE STERKSEL Heeft u altijd al uw eigen droomwoning willen bouwen op een droomlocatie? Dan is dit uw kans! Dit fantastische kavel is ten zuiden van Sterksel in het prachtige buitengebied gelegen. Realiseer samen met uw architect en aannemer een fraai landhuis. Uitoefening van een beroep aan huis is mogelijk. Indien gewenst is het huren van een weide van circa 4.000m 2 mogelijk voor bijvoorbeeld het houden van paarden. Natuurgebieden, uitvalswegen en de kernen Heeze, Maarheeze en Someren zijn gelegen op korte afstand! Kavelgrootte : Ca m 2 Koopprijs : ,-- v.o.n.

2 Ligging: Sterksel is ideaal gelegen op korte afstand van belangrijke uitvalswegen als de A2 richting Eindhoven en Weert en de A67 naar Venlo. In Sterksel is het dorpse karakter nog sterk aanwezig en treft u kleinschalige detailhandel. Vooral de natuurrijke omgeving drukt sterk haar stempel op dit leuke dorp. De kernen Maarheeze, Heeze en Someren met vele voorzieningen bevinden zich op korte afstand.

3 Het geheel is in een natuurrijke omgeving gelegen tussen de weilanden. De bossen, met diverse fiets- en wandelroutes, zijn nabij. De bouwkavel is kadastraal bekend als deel van Heeze sectie H 880. De grootte is een schatting daar het kavel nog moet worden ingemeten. Verkoper draagt hiervoor zorg. Aan de achterzijde van het perceel is landbouwgrond gelegen waardoor u hier een heerlijk blijvend vrij uitzicht heeft.

4 Foto s kavel:

5 Voorschiften: Bebouwingsvoorschriften woningen en bijgebouwen De op te richten woningen moeten aan bepaalde bebouwingsvoorschriften voldoen. Voor het bouwen van hoofdgebouwen gelden de volgende bepalingen: - Hoofdgebouwen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd; - De nokrichting van de woning dient haaks op de Pastoor Thijssenlaan gelegen te zijn; - Per bouwvlak is niet meer dan één woning toegestaan; - De goothoogte van het hoofdgebouw mag niet meer dan 4,50 meter bedragen; - De bouwhoogte van het hoofdgebouw mag niet meer dan 9 meter bedragen; - De dakhelling van de gebouwen mag niet minder dan 12º en niet meer dan 50º bedragen; - De inhoud van de woning mag niet meer bedragen dan m³; - De afstand van de woning tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt minimaal 5 meter; - De afstand van de gevel van de woning tot de perceelsgrens aan de voorzijde bedraagt minimaal 5 meter. Voor het bouwen van bijgebouwen, aanbouwen en overkappingen gelden de volgende bepalingen: - De gezamenlijke oppervlakte van de bijgebouwen, aanbouwen en overkappingen mag niet meer dan 80 m² bedragen; - De goothoogte van een bijgebouw mag niet meer dan 3 meter bedragen; - De nokhoogte van een bijgebouw mag niet meer dan 5 meter bedragen; - De bouwhoogte van overkappingen mag niet meer dan 3 meter bedragen; - De afstand van de bijgebouwen en overkappingen tot de zijdelingse en achterste perceelsgrens bedraagt minimaal 5 meter; - Bijgebouwen en overkappingen mogen zowel aangebouwd als vrijstaand gebouwd worden; - Bijgebouwen en overkappingen dienen minimaal 3 meter achter de gevel aan de zijde van de Pastoor Thijssenlaan en in alle gevallen ten minste 10 meter uit de kant van de weg gesitueerd te worden. Ondergrondse gebouwen zijn alleen toegestaan als onderbouw onder hoofdgebouwen. De diepte mag niet meer bedragen dan 4 meter beneden maaiveld.

6 Ontsluiting van het project, inclusief parkeren De herontwikkeling van de locatie betreft de oprichting van een woning met een (al dan niet vrijstaand) bijgebouw op het daarvoor aangegeven perceel. De woning wordt ontsloten vanaf de Pastoor Thijssenlaan. Dit komt overeen met de aan deze straat aanwezige woningen. De toekomstige bewoner dient ervoor zorg te dragen dat er tenminste twee parkeerplaatsen (exclusief garage) op eigen terrein gerealiseerd worden. Water Het streefbeeld van het waterschap is het afvoeren van vuil water via de riolering en het lokaal verwerken van het schone hemelwater. De locatie is gelegen in een attentiezone. Bij locaties gelegen in deze aanduiding is het extra van belang om tot een hydrologisch neutrale inrichting te komen. Het hemelwater dat op het te verharden oppervlakte valt zal hergebruikt moeten worden of opnieuw in de bodem dienen te worden geïnfiltreerd. Bodemonderzoek Er is een verkennend bodemonderzoek conform de richtlijnen van de NEN-5740 uitgevoerd. Uit de verzamelde gegevens uit het vooronderzoek blijkt dat de onderzoekslocatie als onverdacht kan worden beschouwd. De resultaten van dit bodemonderzoek geven geen aanleiding tot het uitvoeren van een aanvullend of nader bodemonderzoek. Het verkennend bodemonderzoek is uitgevoerd door Aeres Milieu te Roermond. Archeologisch onderzoek Er is verkennend archeologisch onderzoek verricht door Synthegra archeologie te Doetinchem. De grond is archeologisch beschermd en mag niet dieper worden bewerkt dan ongeveer 45 cm. Bij het uitgraven van de bouwput moet archeologische begeleiding aanwezig zijn. Geluid Er is een geluidsonderzoek uitgevoerd door K+Adviesgroep te Echt (geluidsrapport d.d. 15 september 2008 met kenmerk M ). Uit dit geluidsrapport blijkt dat de voorkeursgrenswaarde op de woningen wordt overschreden. De maximale ontheffingswaarde van 63 db wordt niet overschreden. Derhalve is door verkoper een verzoek tot het vaststellen van een hogere waarde vastgesteld. De gemeente heeft daartoe een hogere waarde vastgesteld. In het kader van de Wet Geluidshinder moet aangetoond worden dat de geluidsbelasting van de extra woningen zal voldoen aan de wettelijke geluidsgrenswaarde van 48 db. Bij de technische uitwerking van de woningen zal rekening gehouden moeten worden met het bovenstaande door bijvoorbeeld gebruik te maken van dubbele kierdichting, geluidsisolerend glas, geluidsisolerende gevel en dakconstructie.

7 Vrijstellingsprocedure De bouwkavels zijn conform de regeling Ruimte voor Ruimte ontwikkeld. De regeling Ruimte voor Ruimte heeft tot doel de ruimtelijke kwaliteit te verbeteren door zo nodig in afwijking van de programmering voor de woningbouw of in afwijking van de regel dat geen burgerwoningen mogen worden toegevoegd aan het buitengebied, de bouw van woningen op passende locaties toe te staan, in ruil voor de sloop van agrarische bedrijfsgebouwen die in gebruik zijn of waren voor de intensieve veehouderij. Inmiddels is een vrijstellingsprocedure ex artikel 19 lid 1 WRO voor de realisatie van de bouwkavels doorlopen. Foto s directe omgeving:

8 Foto s Sterksel:

9 Algemeen: Omstreeks 1800 bestond Sterksel hoofdzakelijk uit natuurgebied en behoorde het tot de gemeente Soerendonk. Na 1916 kwamen uit alle windstreken van Nederland nieuwe bewoners naar Sterksel toe om het gebied met de hulp van ossen te ontginnen. De Os in het centrum van Sterksel staat dan ook symbool voor de vroegere ontginningswerkzaamheden. Vanaf die periode is het inwoneraantal van Sterksel blijven stijgen en sinds 1997 behoort het dorp tot een van de kernen binnen de gemeente Heeze-Leende. In Sterksel is het heerlijk wonen met een aantal basisvoorzieningen binnen handbereik, zoals de supermarkt, bibliotheek en diverse sportverenigingen. Bovendien zijn in de naastgelegen dorpen Heeze/Leende/Someren vele voorzieningen binnen circa 10 minuten bereikbaar. Sterksel staat vooral bekend om haar prachtige ligging in een natuurrijke omgeving. Denk daarbij aan de Hubertusbossen en de Strabrechtseheide met wandel- en fietsroutes in overvloed. Onderzoeksplicht koper: Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voordat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs en kadastraal uittreksel. Financiering: Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. Bedenktijd: In het kader van de wet koop onroerende zaken wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

10 Waarborgsom / Bankgarantie: Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. Verantwoording: Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op wens worden afgegeven.

11 Bijlage: Voor de volledigheid zijn de onderstaande bijlage aan deze brochure toegevoegd: Kadastrale tekening. Plattegrond ligging. Kantoor Heeze Kantoor Veghel Makelaardij OLAV Veldhuizen B.V. Kijkt u ook eens op onze internetsite om alle objecten te bekijken. Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van uur tot uur. En natuurlijk altijd op elk gewenst moment op afspraak, tijdens de avonden en in het weekend op het tijdstip dat het u schikt. Makelaardij OLAV Veldhuizen B.V. Telefoon : Kapelstraat 11 Fax : HC Heeze Mobiel : info@makelaardijolav.nl

WILHELMINASTRAAT 22,

WILHELMINASTRAAT 22, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: E-mail: www.damenmakelaardij.nl info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: E-mail: www.damenmakelaardij.nl info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Sint Sebastiaanweg 12,

Sint Sebastiaanweg 12, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: E-mail : www.damenmakelaardij.nl info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden SCHOOLSTRAAT 33,

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden SCHOOLSTRAAT 33, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Heer Dickbierweg 3, Mierlo

Heer Dickbierweg 3, Mierlo Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

HEER DE SWAEFFSTRAAT 17, MIERLO

HEER DE SWAEFFSTRAAT 17, MIERLO Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: E-mail: www.damenmakelaardij.nl info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u te koop aanbieden

Nadere informatie

Burg.v. Houtlaan 156, Helmond Mierlo

Burg.v. Houtlaan 156, Helmond Mierlo Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Montgolfierstraat 2c, Helmond

Montgolfierstraat 2c, Helmond Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Montgolfierstraat

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k. Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Vraagprijs: k.k. Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k. Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Vraagprijs: k.k. Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

TE KOOP DE IMKER 13 TE HEEZE

TE KOOP DE IMKER 13 TE HEEZE TE KOOP DE IMKER 13 TE HEEZE Ruime en goed onderhouden, geschakelde tweekapper met garage en vrij uitzicht aan zowel voor- als achterzijde. De woning is in de loop der jaren aan de voor- en achterzijde

Nadere informatie

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden LOCHTENBERG 10,

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden LOCHTENBERG 10, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

TE KOOP HOOGVELD 24 TE BOEKEL

TE KOOP HOOGVELD 24 TE BOEKEL TE KOOP HOOGVELD 24 TE BOEKEL In een gewilde woonwijk de Dooleggen in Boekel ligt deze verrassende twee onder één kap woning op loopafstand van het winkelcentrum en scholen. De ruime woonkamer met houtkachel,

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden LANGENAKKER 126,

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden LANGENAKKER 126, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Heer Dickbierweg 15, MIERLO

Heer Dickbierweg 15, MIERLO Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Wilhelminastraat 90, Mierlo Mierlo

Wilhelminastraat 90, Mierlo Mierlo Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Langenakker 218,

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Langenakker 218, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u te koop aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u te koop aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u te koop aanbieden

Nadere informatie

TE KOOP. Dammerstraat 1 Budel. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. Dammerstraat 1 Budel. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP Dammerstraat 1 Budel Koopprijs: 175.000 v.o.n. Perceel: 787m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 175.000 v.o.n. Vrijstaand Inrichting Afmetingen Perceelgrootte

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Op geliefde en rustige villalocatie gelegen geheel gemoderniseerd licht

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Op geliefde en rustige villalocatie gelegen geheel gemoderniseerd licht Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Langenakker 152,

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Langenakker 152, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Den Joris 4, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u

Nadere informatie

Steensel Riethovenseweg

Steensel Riethovenseweg De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Steensel Riethovenseweg Zeer fraai gelegen, ruime bouwkavel, nabij bossen en landerijen, eventueel

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k. Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Vraagprijs: k.k. Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: E-mail: www.damenmakelaardij.nl info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

MARGRIETSTRAAT 62, MIERLO

MARGRIETSTRAAT 62, MIERLO Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP BOUWKAVEL PASVERLDWEG 5, ROGGEL MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Koopprijs 165.000,- v.o.n. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL Altijd al naar eigen inzicht een huis willen bouwen en betaalbaar willen wonen in

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

BISS. V. MIERLOSTRAAT 11, MIERLO

BISS. V. MIERLOSTRAAT 11, MIERLO Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Willem Knaapenstraat 59, Geldrop

Willem Knaapenstraat 59, Geldrop Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Telefoon: 0492 66 54 54 Mobiel:: 06 53 72 25 37 Internet: E-mail: www.damenmakelaardij.nl info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden: Willem

Nadere informatie

MUNNIKENAKKER 13, MIERLO

MUNNIKENAKKER 13, MIERLO Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Marktstraat 40,

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Marktstraat 40, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN Gerst 16, Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Mierlo Op rustige

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: E-mail: www.damenmakelaardij.nl info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS waardoor twee HALFVRIJSTAANDE WONINGEN gerealiseerd kunnen worden.

De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS waardoor twee HALFVRIJSTAANDE WONINGEN gerealiseerd kunnen worden. Te koop aangeboden: RUIME BOUWKAVEL voor de bouw van een VRIJSTAANDE WONING gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van BEEK gem. MONTFERLAND De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS

Nadere informatie

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Telefoon: 0492 66 54 54 Mobiel: 06 53 72 25 37 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Hooghuis

Nadere informatie

Biss.v. Mierlostr. 164, Mierlo

Biss.v. Mierlostr. 164, Mierlo Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Burg. v. Lokvenstraat 54, Mierlo

Burg. v. Lokvenstraat 54, Mierlo Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Telefoon: 0492 66 54 54 Mobiel:: 06 53 72 25 37 Internet: E-mail: www.damenmakelaardij.nl info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden: Burg.

Nadere informatie

TE KOOP. De Wiet 1-4 Soerendonk. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. De Wiet 1-4 Soerendonk. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP De Wiet 1-4 Soerendonk Koopprijs: 145.390 v.o.n. Perceel: 434m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs 145.390 v.o.n. Type grond Hoofdtype Vrijstaand Bouwjaar 2017 Algemene staat Inrichting Afmetingen

Nadere informatie

TE KOOP DWINGEL 7 TE GELDROP

TE KOOP DWINGEL 7 TE GELDROP TE KOOP DWINGEL 7 TE GELDROP Binnen het prachtige nieuwbouwproject overburght is deze semibungalow in 2009 gerealiseerd. De woning is bijzonder goed afgewerkt en een lust voor het oog. Op de verdieping

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Verrassend ruim charmant stijlvol karakteristiek HALFVRIJ-

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden. Verrassend ruim charmant stijlvol karakteristiek HALFVRIJ- Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Heesch Royaal bouwperceel, groot circa m² meer grond bespreekbaar tot m²

Heesch Royaal bouwperceel, groot circa m² meer grond bespreekbaar tot m² Heesch Royaal bouwperceel, groot circa 2.000 m² meer grond bespreekbaar tot 9.430 m² Plaatselijk bekend: Wijststraat ongenummerd Situering Het bouwperceel gelegen aan en nabij de Wijststraat te Heesch,

Nadere informatie

HAELEN. Prijs op aanvraag HOUTRUSTLAAN

HAELEN. Prijs op aanvraag HOUTRUSTLAAN HAELEN HOUTRUSTLAAN Ruime, bouwrijpe bouwkavel van 1.710 m² Afmeting ca. 29 x 59 meter Uniek bestemmingsplan Straat met gelijkgestelde percelen Grenzend aan een bosrijk gebied Geschikt voor een woonhuis

Nadere informatie

Oude Borculoseweg 20

Oude Borculoseweg 20 Oude Borculoseweg 20 Warnsveld OUDE BORCULOSEWEG 20 Warnsveld Elke ochtend wakker worden van de vogels en genieten van het weidse uitzicht over weilanden? Dat kan in dit vrijstaande woonhuis gelegen aan

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Wijststraat ong. Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Bouwkavel van ca. 1.350m² voor

Nadere informatie

13/26716/B/R/FH R21327.01. Rapportnummer. Dossiernummer INFORMATIEBROCHURE. Vrij ong. te Siebengewald

13/26716/B/R/FH R21327.01. Rapportnummer. Dossiernummer INFORMATIEBROCHURE. Vrij ong. te Siebengewald Rapportnummer Dossiernummer 13/26716/B/R/FH R21327.01 INFORMATIEBROCHURE Vrij ong. te Siebengewald Gelegen aan een rustige weg, op korte afstand van allerlei natuurschoon, de golfbaan, vliegveld Weeze

Nadere informatie

Bernhardstraat ongenummerd Rucphen. Schitterend royaal bouwperceel gelegen op korte afstand van de dorpskern groot circa m²

Bernhardstraat ongenummerd Rucphen. Schitterend royaal bouwperceel gelegen op korte afstand van de dorpskern groot circa m² ongenummerd Rucphen Schitterend royaal bouwperceel gelegen op korte afstand van de dorpskern groot circa 1.500 m² Situering Het bouwperceel is landelijk gelegen en op korte afstand van openbare voorzieningen

Nadere informatie

Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze

Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze Rustig in het groen gelegen met weids uitzicht. Schaapdijk 2 te Gilze Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F.

Nadere informatie

Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5

Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5 Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5 Op zeer gunstige locatie, in een mooie laan op een fraai perceel in het kerkdorp Oerle gelegen, vrijstaande bungalow met garage en grote tuin, aan de achterzijde grenzend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Landbouwgrond Blenkert te Roggel R153155.002/FHE. Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV

Informatiebrochure. Landbouwgrond Blenkert te Roggel R153155.002/FHE. Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Documentnummer R153155.002/FHE Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Kerkstraat 4, Ubachsberg 6367 JE Voerendaal T (045) 575 32 55 F (045) 575 15 09 Kerkstraat 2 6095 BE Baexem T (0475) 459 260 F

Nadere informatie

12/26623/B/R/FH R20360.02. Rapportnummer. Dossiernummer INFORMATIEBROCHURE. Behelp ong. te Heusden (gemeente Asten)

12/26623/B/R/FH R20360.02. Rapportnummer. Dossiernummer INFORMATIEBROCHURE. Behelp ong. te Heusden (gemeente Asten) Rapportnummer Dossiernummer 12/26623/B/R/FH R20360.02 INFORMATIEBROCHURE Behelp ong. te Heusden (gemeente Asten) Nabij de dorpskern van Heusden bieden wij u twee riante bouwkavels aan waarop u uw droomhuis,

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Oppervlakte 1000 m 2 Vraagprijs 250.000,- Kosten koper TE KOOP Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Aan de rand van Cadier en Keer met het Limburgse Heuvelland als achtertuin, zijn deze twee kavels gelegen. Het

Nadere informatie

TE KOOP SCHUTBOEI 5 TE STERKSEL

TE KOOP SCHUTBOEI 5 TE STERKSEL TE KOOP SCHUTBOEI 5 TE STERKSEL Rust, ruimte en sfeer, dat is toch wel heel kenmerkend voor deze tweekapper met garage en diepe tuin van ca. 35 m. De sfeervolle L- vormige woonkamer met zitkuil, openhaard

Nadere informatie

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 BOUWKAVEL IN EEN LANDELIJKE EN GELIEFDE OMGEVING! Scherpenzeel is centraal gelegen in de Gelderse Vallei te midden van de weilanden, bossen en landgoederen. Het plangebied

Nadere informatie

TE KOOP IT RIANTE BOUWPERCEEL (CA M2) IS GELEGEN TUSSEN DE WONINGEN BIESSTRAAT 72 EN 74 TE HEYTHUYSEN. DE

TE KOOP IT RIANTE BOUWPERCEEL (CA M2) IS GELEGEN TUSSEN DE WONINGEN BIESSTRAAT 72 EN 74 TE HEYTHUYSEN. DE TE KOOP D IT RIANTE BOUWPERCEEL (CA. 1.600 M2) IS GELEGEN TUSSEN DE WONINGEN BIESSTRAAT 72 EN 74 TE HEYTHUYSEN. DE MOGELIJKHEDEN ZIJN HET BOUWEN VAN EEN ENKELE EN VRIJSTAANDE WONING OP EEN PERCEEL GROND

Nadere informatie

TE KOOP. Damenweg 7a SOERENDONK. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. Damenweg 7a SOERENDONK. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP Damenweg 7a SOERENDONK Koopprijs: 250.000 v.o.n. Perceel: 900m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 250.000 v.o.n. Vrijstaand Inrichting Afmetingen Perceelgrootte

Nadere informatie

TE KOOP. Zeer ruime woningbouwkavel. Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n.

TE KOOP. Zeer ruime woningbouwkavel. Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n. TE KOOP Zeer ruime woningbouwkavel Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n. Korte omschrijving object Type Inhoud Aan- en bijgebouwen Perceeloppervlakte Ligging Contactpersoon : bouwkavel voor

Nadere informatie

[1] Passie voor het vak & Liefde voor uw huis DIJKBEEMD, BEST. Bank NL76 RABO KvK BTW NL B01

[1] Passie voor het vak & Liefde voor uw huis DIJKBEEMD, BEST. Bank NL76 RABO KvK BTW NL B01 [1] Passie voor het vak & Liefde voor uw huis DIJKBEEMD, BEST Bank NL76 RABO 01204 28261 KvK 17189393 BTW NL1415.10.584.B01 Geachte heer / mevrouw, Wij danken u voor uw getoonde interesse in deze bouwkavel.

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Molenstraat 0-ong. Reek Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Molenstraat ong. 5375 te Reek : 250.000,--

Nadere informatie

ZELF BOUWEN. Aanvaarding: per direct. Keunenhoek tussen 23a en 25 Budel

ZELF BOUWEN. Aanvaarding: per direct. Keunenhoek tussen 23a en 25 Budel ZELF BOUWEN Op een prachtlocatie in het buurtschap de Keunenhoek in Budel, een bouwperceel van maar liefst 1000 m² voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis. Het perceel is gelegen in het buitengebied

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL

INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL KOLKSTRAAT ONG. SPRUNDEL Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. KOLKSTRAAT nabij huisnummer 5a, SPRUNDEL Kadastraal perceel: gemeente Rucphen, sectie

Nadere informatie

ALGEMEEN. : Kerkstraat 2, 6083 AE Nunhem. Perceelsgrootte : 777 m² FOTO S VAN HET BOUWPERCEEL

ALGEMEEN. : Kerkstraat 2, 6083 AE Nunhem. Perceelsgrootte : 777 m² FOTO S VAN HET BOUWPERCEEL TE KOOP ALS U RUSTIG EN LANDELIJK WIL WONEN EN BOVENDIEN GEHEEL NAAR EIGEN VISIE WIL BOUWEN IS DIT UW KANS! WE KUNNEN EEN BOUWPERCEEL AANBIEDEN TER GROOTTE VAN 777 M2 OP EEN MOOIE LOCATIE AAN EEN BEEK

Nadere informatie

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T Theerestraat 105 5271VL, SINT-MICHIELSGESTEL Vraagprijs Soort woning : Type woning : 649.000 k.k. bouwgrond bouwgrond T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Omschrijving:

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. MARIA-HOOP VLASKUILSEWEG Prachtige bouwkavel van maar liefst 3.228 m² Goedgekeurd bouwplan voor modern woonhuis De kans om uw eigen droomhuis te creëren Gelegen nabij de natuur In rustige woonstraat Vraagprijs

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl BOUWKAVEL FINESTRAAT ONG. TE RIJSBERGEN Perc. opp. : ca. 1.400 m²

www.vanhasselmakelaars.nl BOUWKAVEL FINESTRAAT ONG. TE RIJSBERGEN Perc. opp. : ca. 1.400 m² BOUWKAVEL FINESTRAAT ONG. TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 295.000,00 k.k. Perc. opp. : ca. 1.400 m² ROYALE BOUWKAVEL GELEGEN IN HET BUITENGEBIED MET DE MOGELIJKHEID EEN RUIME VRIJSTAANDE VILLA/LANDHUIS TE BOUWEN.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Karreweg-Noord 17a te Kessel

Informatiebrochure. Karreweg-Noord 17a te Kessel Informatiebrochure Karreweg-Noord 17a te Kessel Documentnummer R170615.002/BBE Informatiebrochure Karreweg-Noord 17a te Kessel Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Kerkstraat 4 Kerkstraat 2 6367

Nadere informatie

Bosstraat 25 ong 2 Didam

Bosstraat 25 ong 2 Didam Bosstraat 25 ong 2 Didam Vraagprijs 125.000,- v.o.n. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving In de landschappelijke

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. NOARDBURGUM, VELDMANSWEG VRAAGPRIJS 145.000,= K.K. Op rustige landelijke locatie aan de rand van het dorp doch nabij de dorpsvoorzieningen gelegen royale bouwkavel van 1320 m² eigen grond voor de bouw

Nadere informatie

Haneveldsweg 2 BELTRUM

Haneveldsweg 2 BELTRUM Haneveldsweg 2 BELTRUM Omschrijving In het buitengebied ten zuiden van Beltrum, doch met uitzicht op het dorp, bieden wij u een bouwkavel aan ter grootte van 1.800 m². De bouwkavel mag bebouwd worden met

Nadere informatie

Sterksel Averbodeweg kavel 2

Sterksel Averbodeweg kavel 2 Sterksel Averbodeweg kavel 2 In Sterksel aan de Averbodeweg nieuw te bouwen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, een werkkamer op de begane grond, vier riante slaapkamers en een tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Balijeweg kavel te Wolfheze

Balijeweg kavel te Wolfheze Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Omschrijving Balijeweg kavel te Wolfheze

Nadere informatie

ZELF BOUWEN. Aanvaarding: per direct. Bergbosweg ongenummerd Budel

ZELF BOUWEN. Aanvaarding: per direct. Bergbosweg ongenummerd Budel ZELF BOUWEN Op een prachtlocatie in het buurtschap De Berg in Budel, een riant bouwperceel van maar liefst 1270 m² voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis. Het perceel is gelegen in het buitengebied

Nadere informatie

Floralaan West 266 Eindhoven

Floralaan West 266 Eindhoven Floralaan West 266 Eindhoven FLORALAAN WEST 266 te EINDHOVEN-ZUID (Stratum) Aan één van de meest geliefde lanen van Eindhoven gelegen, vrijstaand herenhuis met o.a.: ruime hal/entree met bordestrap naar

Nadere informatie

Bouwkavel. Bouwkavel te Beuningen

Bouwkavel. Bouwkavel te Beuningen Bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Bouwkavel te Beuningen Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Bouwkavel ca. 2545 m² voor vrijstaande woning 0413-336800 620439107 Vraagprijs 515.000,- V.O.N.

Nadere informatie

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2 Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2 Op een fraaie, vrij gelegen locatie in het buitengebied van Nuenen gelegen riante bouwkavel met een oppervlakte van ca. 3.000 m². De aankoop van een grotere bouwkavel

Nadere informatie

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Voortmansweg, 7524 Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving In landgoederenzone "De Groene Scheg" op het landgoed 't Welna ligt deze unieke bouwkavel met een totaal oppervlakte van maximaal 9.000

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

Bouwkavel. Nabij Bekadeweg 8 Sommelsdijk. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Bouwkavel. Nabij Bekadeweg 8 Sommelsdijk. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden Bouwkavel TE KOOP Nabij Bekadeweg 8 Sommelsdijk Riante bouwkavel op mooie locatie Kavelgrootte van 2.500 m² 355.000 k.k. MAKELAARDIJ W. Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 06 51280104 0413-336800

Nadere informatie

a house is made of bricks & beams a home is build with love & dreams

a house is made of bricks & beams a home is build with love & dreams Hazenveldweg Deurne Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Aelmans is niet aansprakelijk voor onjuistheden en/of drukfouten. a house is made of bricks & beams a home is build with love

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtige ligging op ca. 500 m1 van de bebouwde kom

TE KOOP. Prachtige ligging op ca. 500 m1 van de bebouwde kom TE KOOP Plaats: Jacobskamp Den Dungen Adres: Tennispad nabij Hooidonksestraat ` Vraagprijs: 298.000,- V.O.N. per kavel Prachtige ligging op ca. 500 m1 van de bebouwde kom IN PRIJS VERLAAGD!!! Aan de Tennispad

Nadere informatie

Informatiebrochure. Perceel akkerland gelegen te Beek

Informatiebrochure. Perceel akkerland gelegen te Beek Informatiebrochure Perceel akkerland gelegen te Beek Documentnummer R185679.002/EVA Informatiebrochure Perceel akkerland gelegen te Beek Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Vestigingen te Ubachsberg,

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Koopprijs 850.000,-- k.k.

Koopprijs 850.000,-- k.k. HEYTHUYSEN DORPSTRAAT 51 EN 51A Multifunctioneel bedrijfspand Inclusief eigen parkeerplaatsen Gelegen op goede locatie in Heythuysen Verzorgingsgebied van ± 37.000 inwoners Bestemming: kantoor-/winkelruimte

Nadere informatie