OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Instore Retail Solutions B.V. Nummer: 4 Datum: 9 juni 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Instore Retail Solutions B.V. Nummer: 4 Datum: 9 juni 2015"

Transcriptie

1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Instore Retail Solutions B.V., statutair gevestigd te Zeewolde en zaakdoende te (1327 CJ) Almere aan het adres Palmpolstraat 92, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Faillissementsnummer : C/16/14/804 F Datum uitspraak : 26 augustus 2014 Curator : mr. M.G. Oud-Elfferich R-C : mr. C.P. Lunter Activiteiten onderneming : Volgens het Handelsregister van de Kamer van Koophandel bestaan de activiteiten uit het drijven van een groothandel in media en haar mediadragers. In de praktijk kwamen de werkzaamheden neer op reclameactiviteiten zoals het ontwerpen van huisstijlen, logo s, folders e.d. voor verschillende ketens. In het kader van deze werkzaamheden is ook een aparte printafdeling opgericht onder de naam Flevoprints. Omzetgegevens : De omzet bedroeg in in ; in 2014 werd een omzet verwacht van circa Personeel gemiddeld aantal : 8 Saldo einde verslagperiode : ,67 Verslagperiode : 9 maart juni 2015 Bestede uren in verslagperiode : 6 uur en 18 minuten Bestede uren Totaal : 78 uur en 28 minuten 1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : De bestuurder en enig aandeelhouder van de failliete vennootschap is de besloten vennootschap Total-Sense B.V., waarvan de heer E.M.W. van der Jagt bestuurder en enig aandeelhouder is. De heer van der Jagt is middellijk bestuurder van de failliete vennootschap.

2 1.2 Winst en verlies : In 2012 was sprake van een positief resultaat na belastingen van 8.717, in 2011 was dit In 2013 zou een verlies zijn geleden van De betreffende jaarrekening zou nog niet definitief zijn vastgesteld dan wel zijn goedgekeurd. 1.3 Balanstotaal : 2013: Lopende procedures : Er is niet gebleken van lopende procedures. 1.5 Verzekeringen : 2012: : De lopende verzekeringen zijn zoveel mogelijk beëindigd, de inventarisverzekering is beëindigd nadat de bedrijfsmiddelen waren verkocht en het pand was leeggeruimd. 1.6 Huur : Het pand aan de Palmpolstraat 92 te Almere wordt gehuurd door de failliete vennootschap. Deze huurovereenkomst is met machtiging van de rechter-commissaris opgezegd tegen de vroegst mogelijke datum. Het pand is in verslagperiode 2 (eind oktober jl.) opgeleverd aan de verhuurder. 1.7 Oorzaak faillissement : Het bedrijf is in 2005 opgericht, waarna in 2008 de aandelen volledig zijn over gegaan naar de huidige aandeelhouder. Volgens de bestuurder heeft de onderneming vervolgens tegen de stroom in goed gedraaid, is het klantenbestand fors gegroeid en is er meer personeel aangenomen. In 2012 waren er 18 werknemers werkzaam. Daarnaast werd een printafdeling opgezet om een volledige formule aan de klanten te kunnen aanbieden. De extra financiering van circa die hiervoor nodig zou zijn, zou volgens de bank in oktober 2012 op korte termijn geregeld kunnen worden. Op basis van deze mededeling besloot de bestuurder per maart 2013 van start te gaan met de printafdeling. Medio 2013 bleek niet alleen dat de financiering niet rondkwam. Ook nam de omzet niet toe; dit zou met name gelegen zijn in de zogeheten startende formules : de betreffende klanten liet een complete nieuwe formule ontwerpen, doch kregen vervolgens zelf geen financiering om deze ook daadwerkelijk ten uitvoer te brengen. Doordat de failliet werkte op basis van no cure no pay en pas na het doorvoeren van de formule 20% van de winst van de klanten zou ontvangen, is er een lange periode slechts geïnvesteerd zonder dat daar iets tegenover stond. Nadat ook de financieringsaanvraag definitief werd afgewezen, heeft de bestuurder zich genoodzaakt gezien een saneringstraject in te stellen.

3 In het najaar van 2013 zouden diverse maatregelen zijn getroffen, waaronder het terugbrengen van het personeelsbestand, het opheffen van de afdeling online en het aanbieden van een akkoord aan de Belastingdienst en de overige crediteuren. Ook voor dit akkoord benodigde krediet ad werd evenwel geen financiering verkregen. Een deel van het akkoord zou alsnog zijn uitgevoerd ten laste van de cashflow. De onderneming is in januari 2014 van Dronten naar Almere verhuisd. Bij de bestuurder bestond de verwachting dat hier (weer) meer mogelijkheden waren om te groeien, het ging om een groter pand op een betere locatie doch met dezelfde huur. In mei 2014 heeft de bestuurder evenwel moeten vaststellen dat de omzetten steeds verder gedaald waren onder meer door het wegvallen van een grote klant en dat dit niet op korte termijn zou verbeteren. Klanten zouden de opdrachten vanwege eigen financieringsproblemen steeds maar weer uitstellen. Er is nog één poging gedaan om een tweede sanering door te voeren, doch omdat de lopende verplichtingen niet meer voldaan konden worden heeft de bestuurder geen andere mogelijkheid meer gezien dan het aanvragen van het faillissement. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faill. : Aantal in jaar voor faill. : Datum ontslagaanzegging : 28 augustus Werkzaamheden : De arbeidsovereenkomsten zijn opgezegd en op 2 september heeft het UWV de aanvragen voor de overname van de loonbetalingsverplichting in behandeling genomen. Deze zouden wellicht met betrekking tot enkele werknemers beperkt blijven, nu de koper van de immateriële activa voornemens zou zijn deze een nieuw dienstverband aan te bieden. Het UWV heeft ter zake inmiddels (boedel)vorderingen ingediend. 3. Activa Bedrijfsmiddelen 3.6 Beschrijving : Diverse kantoormeubelen, computers met toebehoren, materiaalopslag (stellingen, ladder, gereedschapswagen) et cetera. 3.7 Verkoopopbrengst : ,37 (incl BTW) 3.8 Boedelbijdrage : niet van toepassing, zie 3.9

4 3.9 Bodemvoorrecht fiscus : De fiscus heeft reeds in 2013 bodembeslag gelegd en inmiddels ook meerdere vorderingen ingediend waarvoor een bodemvoorrecht geldend kan worden gemaakt. De boedel oefent deze rechten ten behoeve van de boedel uit en heeft uit dien hoofde verkoopmaatregelen getroffen Werkzaamheden : In de eerste weken na faillissementsdatum zijn de inspanningen vooral gericht geweest op een zogeheten doorstart, in het kader waarvan ook alle bedrijfsmiddelen zouden worden overgenomen. Omdat er onder meer vragen waren gerezen met betrekking tot de waarde van de inventaris (het door de bestuurder overgelegde taxatierapport week wezenlijk af van de boekwaarden), heeft deze onderhandse verkoop geen doorgang kunnen vinden. Vervolgens zijn de goederen in opdracht van de curator nogmaals getaxeerd. Nadat bleek dat er geen overeenstemming (meer) kon worden bereikt over een overname van het geheel, is besloten alle onderdelen separaat te verkopen. De bedrijfsmiddelen zijn bezichtigd door enkele opkopers en veilingbedrijven. De verwachting bestond dat met een veiling via Proveiling een hoogst mogelijke opbrengst gerealiseerd zou kunnen worden. Deze heeft dan ook de goederen in de afgelopen verslagperiode verkaveld en (online) geveild. De werkzaamheden zijn eind oktober jl. grotendeels afgerond. De afrekening ter zake is inmiddels ook ontvangen, de opbrengst zal, na aftrek van de kosten, op korte termijn worden overgeschreven naar de boedelrekening. Er resteert thans nog een basketbalopstelling die apart geveild zal worden. De opbrengst van de veiling is ontvangen. Met de verkoop van de basketbalopstelling is gewacht tot het voorjaar omdat dan een hogere opbrengst werd verwacht. De veiling heeft in de afgelopen verslagperiode plaatsgevonden. De eindafrekening en opbrengst dient nog te worden ontvangen. Vervolgens resteren er geen werkzaamheden meer op dit punt. Voorraden/ onderhanden werk 3.11 Beschrijving : Een restant van zogeheten grijpvoorraad, bestaande uit papier, enveloppen et cetera 3.12 Verkoopopbrengst : zie onder Boedelbijdrage : (Nog) niet van toepassing, de verwachting bestaat dat de pandhouder reeds voldaan kan worden uit de incassering van de debiteuren, zodat zij vooralsnog geen aanspraak maakt op de opbrengst van de voorraden Werkzaamheden : De voorraden zijn met bedrijfsmiddelen geveild; er resteren geen werkzaamheden meer.

5 Andere activa 3.15 Beschrijving : Immateriële activa, waaronder een klantenbestand, goodwill, handelsnaam, domeinnaam et cetera. Daarnaast zijn er werkzaamheden verricht na faillissementsdatum in het kader van enkele lopende opdrachten. Dit onderhanden werk is eveneens in de overname van de immateriële activa begrepen Verkoopopbrengst : ,= 3.17 Werkzaamheden : De immateriële activa zijn onderhands verkocht aan de bestuurder, die de activiteiten vanuit een nieuwe vennootschap GewoonDoen B.V. zal gaan verrichten. In het kader van deze overname zijn nog enkele afrondende werkzaamheden verricht (oversluiten telefoonnummers, inlichten klanten etc) 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren : De debiteurenportefeuille sloot per faillissementsdatum op ruim ,-; daarvan zou meer dan de helft van de vorderingen, te weten ruim ,-, betwist worden dan wel betrekking hebben op debiteuren die zelf in staat van faillissement verkeren dan wel anderszins niet tot betaling in staat bleken. Daarnaast was door de Belastingdienst derdenbeslag gelegd onder enkele grotere debiteuren van de onderneming. Inmiddels heeft de Belastingdienst bericht geen bedragen te hebben geïnd, onder meer omdat enkele debiteuren geen gelden meer onder zich zouden hebben. 4.2 Opbrengst : 7.197, Boedelbijdrage : Er is een boedelbijdrage van 1.000,= overeengekomen met de pandhouder ter zake de werkzaamheden die door de boedel verricht worden om alle informatie over de debiteuren ter beschikking te stellen. 4.4 Werkzaamheden : Er is getracht om de debiteurenportefeuille, in het kader van een doorstart, te verkopen. Omdat er ook over de omvang van de debiteurenportefeuille grote onduidelijkheden bestonden, heeft deze onderhandse verkoop geen doorgang kunnen vinden. Met de pandhouder is vervolgens overeengekomen dat zij zelf tot incassering zal overgaan; de boedel heeft ter zake alle benodigde informatie verstrekt. Omdat de vordering van de pandhouder lager is dan de openstaande debiteuren, bestond al de verwachting dat de boedel te zijner tijd de incasso van de dan nog resterende vorderingen zelf ter hand zal nemen. Inmiddels is gebleken dat de vordering van de bank vrijwel volledig zal worden voldaan door de openstaande vordering op één van de grotere debiteuren.

6 De vordering van de bank is voldaan, de resterende debiteuren zijn door de curator aangeschreven. Vooralsnog heeft dit weinig opgeleverd. In de komende verslagperiode zal de incasso worden voortgezet, waarbij ook zal worden onderzocht of en welke (rechts)maatregelen er genomen moeten worden. 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) : De Rabobank had vorderingen ingediend met een totaal van ,75. De Rabobank heeft op basis van haar pandrecht op de debiteuren inmiddels een hoger bedrag geïncasseerd dan haar vordering, zodat haar vordering volledig is voldaan. 5.2 Leasecontracten : Er is sprake van een operational lease van een koffiemachine alsmede van een Canon Printstraat. De printstraat is in de afgelopen verslagperiode door de leasemaatschappij verwijderd. De koffiemachine zal nog worden opgehaald. Ter zake van een tweetal personenauto s, te weten een Audi en een Chevrolet Spark, alsmede een VW Crafter bus, zijn verschillende financial leaseovereenkomsten gesloten. De voertuigen zijn door de betreffende leasemaatschappijen (Alphera Financial Services en Volkswagen Bank) opgehaald en worden thans geveild. Indien en voor zover de opbrengst hoger is dan de resterende leaseverplichting, zal deze in de boedel vloeien. 5.3 Beschrijving zekerheden : Door de failliet gestelde zekerheden bestaat uit een verpanding van de inventaris, voorraden en vorderingen op derden. 5.4 Separatistenpositie : De inventaris is door de boedel verkocht ten behoeve van de fiscus; de pandhouder is zelf overgegaan tot het incasseren van de debiteurenportefeuille. De vordering van de pandhouder is inmiddels volledig voldaan door incassering van de vordering van een grote debiteur. 5.5 Boedelbijdragen : 1.000,= 5.6 Eigendomsvoorbehoud : (vooralsnog) niet van toepassing 5.7 Reclamerechten : niet van toepassing 5.8 Retentierechten : niet van toepassing 5.9 Werkzaamheden : Overleg met de bank/pandhouder en leasemaatschappijen. De Volkswagen Crafter is in de afgelopen verslagperiode verkocht, de meeropbrengst is op de boedelrekening bijgeschreven. Ter zake de Chevrolet was geen sprake van een overwaarde, de restantvordering is in het faillissement ingediend. De vordering van de Rabobank is volledig voldaan. Het door de Rabobank te veel

7 geïncasseerde (opbrengst incasso vordering) ad ,07 is overgemaakt naar de boedelrekening. Er resteren dus geen werkzaamheden meer. 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden : Enkele werknemers hebben kort doorgewerkt na faillissementsdatum, zulks met het oog op de afronding van de opdrachten en in de verwachting dat er een doorstart kon worden gerealiseerd. Op 29 augustus 2014 werd weliswaar overeenstemming bereikt met de doorstartende partij, doch deze overeenkomst is ontbonden nadat op 2 september bleek dat er geen toestemming werd verleend voor de onderhandse verkoop. Daarop zijn de bestuurder en de nog aanwezige werknemers direct verzocht het pand te verlaten en zijn de sloten veranderd door een slotenmaker (teneinde de boedel veilig te stellen). 6.2 Financiële verslaglegging : Er zijn geen specifieke kosten gemoeid geweest met de afronding van de werkzaamheden. 6.3 Werkzaamheden : geen. Doorstart 6.4 Beschrijving : Direct na faillissementsdatum is divers overleg gevoerd over een overname van de immateriële en materiële activa, om vanuit de bestaande locatie de activiteiten voortzetten en waarbij er tevens enkele werknemers van de failliete vennootschap een nieuw dienstverband zou worden aangeboden. Zoals ook onder punt 3 van dit verslag is weergegeven, is een doorstart niet mogelijk gebleken. Wel zijn alsnog de immateriële activa overgenomen en zal de koper de activiteiten in afgeslankte vorm voortzetten vanuit een nieuwe vennootschap, in een kleinere ruimte in hetzelfde pand. 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht : De curator heeft de belangrijkste delen uit de boekhouding ontvangen; in de afgelopen verslagperiode zijn deze nader onderzocht. De curator heeft daarbij vastgesteld dat er op zichzelf aan de boekhoudplicht ex artikel 2:10 BW is voldaan, doch er zijn wel vragen gerezen met betrekking tot enkele materiële rechtmatigheidsaspecten.

8 7.2 Depot jaarrekeningen : De jaarrekeningen t/m 2013 zijn tijdig gedeponeerd. 7.3 Goedk. Verkl. Accountant : niet van toepassing 7.4 Stortingsverpl. aandelen : Hoewel de curator geen aandeelhoudersregister heeft mogen ontvangen, is een eventuele vordering tot volstorting van de aandelen reeds verjaard nu de gefailleerde vennootschap langer dan vijf jaar geleden is opgericht. Dit aspect zal dan ook niet verder worden onderzocht. 7.5 Onbehoorlijk bestuur : Nog in onderzoek; ter zake van enkele overboekingen en verrekeningen die zijn gedaan op grond van de managementovereenkomst zijn vragen gerezen. De bestuurder wordt verzocht om een toelichting te geven. 7.6 Paulianeus handelen : Wordt nader onderzocht, zie onder Werkzaamheden : Nader onderzoek boekhouding, overleg met de bestuurder. 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen : Het UWV heeft boedelvorderingen ingediend met een totaal van ,=. Ter zake de huurpenningen over de opzegtermijn vanaf faillissementsdatum is een vordering ingediend van 5.618,05. Daarnaast heeft de verhuurder bericht dat er schade is ontstaan aan het pand in de periode dat het pand door de curator werd gebruikt teneinde de activa te verkopen. In de afgelopen verslagperiode is hier een nader onderzoek naar gedaan. De curator heeft vastgesteld dat het ontstaansmoment inderdaad ligt in de periode na faillissementsdatum, doch voordat het pand werd opgeleverd. De verhuurder is daarom uitgenodigd de hoogte van de herstelkosten te melden. Aanvankelijk heeft de verhuurder daarop laten weten de schade pas te zullen (laten) herstellen nadat het schadebedrag zou zijn ontvangen.

9 De verhuurder had ter zake reeds een offerte laten uitbrengen, op grond waarvan de reparatie zou neerkomen op 2.940,35 inclusief BTW. Omdat er echter vooralsnog sprake is van een negatieve boedel, bestaat er (nog) geen verwachting dat de boedelvorderingen geheel kunnen worden voldaan. De verhuurder is daarom nogmaals uitgenodigd opgave te doen van de vordering onder toezending van de factuur van de reparatiekosten. Naar verwachting zal deze opgave in de komende verslagperiode worden ontvangen. 8.2 Pref. vord. van de fiscus : ,= 8.3 Pref. vord. van het UWV : , Andere pref. crediteuren : 1.088,= (ter zake van achterstallig 8.5 Aantal concurrente crediteuren : 24 vakantiegeld). 8.6 Bedrag concurrente crediteuren : , Verwachte wijze van afwikkeling : Nog niet bekend, vooralsnog is er sprake van een negatieve boedel. 8.8 Werkzaamheden : Overleg met de verhuurder. 9. Procedures 9.1 Naam wederpartij(en) : (nog) niet van toepassing 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faill. : ca. 3-6 maanden 10.2 Plan van aanpak : Afwachten eindafrekening ter zake de veiling van de basketbalopstellingen; incasso debiteuren en overleg met de bestuurder naar aanleiding van enkele vragen die zijn gerezen op het punt van de rechtmatigheid Indiening volgend verslag : 9 september 2015

Verslagperiode : 3 december 2014 9 maart 2015 Bestede uren in verslagperiode : 3 uur en 20 minuten Bestede uren Totaal : 72 uur en 10 minuten

Verslagperiode : 3 december 2014 9 maart 2015 Bestede uren in verslagperiode : 3 uur en 20 minuten Bestede uren Totaal : 72 uur en 10 minuten Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Instore Retail Solutions B.V., statutair gevestigd te Zeewolde en zaakdoende te (1327 CJ) Almere aan het adres Palmpolstraat 92, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Instore Retail Solutions B.V. Nummer: 1 Datum: 25 september 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Instore Retail Solutions B.V. Nummer: 1 Datum: 25 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Instore Faillissementsnummer : C/16/14/804 F Datum uitspraak : 26 augustus 2014 Retail Solutions B.V., statutair gevestigd te Zeewolde en zaakdoende te (1327

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Instore Retail Solutions B.V. Nummer: 5 Datum: 8 september 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Instore Retail Solutions B.V. Nummer: 5 Datum: 8 september 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Instore Retail Solutions B.V., statutair gevestigd te Zeewolde en zaakdoende te (1327 CJ) Almere aan het adres Palmpolstraat 92, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/804 NL:TZ:0000001565:F001 26-08-2014 mr. M.G. Oud-Elfferich mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 4 (eind) Datum: 18 mei 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 4 (eind) Datum: 18 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap De Brink Schoonmaakbedrijf B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1336 MA) Almere aan het adres André Franquinweg 18, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG XHS B.V. Nummer: 2 Datum: 17 juli 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG XHS B.V. Nummer: 2 Datum: 17 juli 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap XHS B.V., tevens handelend onder de namen Telecombizz en Neoluxx, statutair gevestigd en zaakdoende te Almere aan het adres Spoordreef 38, ingeschreven bij

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Happy Faces Egelantier B.V. Nummer: 2 Datum: 4 november 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Happy Faces Egelantier B.V. Nummer: 2 Datum: 4 november 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Happy Faces Faillissementsnummer : C/16/14/582 F Datum uitspraak : 1 juli 2014 Egelantier B.V., statutair gevestigd te Almere en zaakdoende aan de Pieter

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap De Brink Schoonmaakbedrijf B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1336 MA) Almere aan het adres André Franquinweg 18, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Grafibind Holland B.V. Nummer: 1 Datum: 19 november 2013

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Grafibind Holland B.V. Nummer: 1 Datum: 19 november 2013 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Grafibind Holland B.V., statutair gevestigd te Naarden, zaakdoende te (1351 AT) Almere aan De Steiger 185, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Recora Holding B.V., tevens handelend onder de naam Friet & Zo Almere, statutair gevestigd te Almere, voorheen feitelijk gevestigd te Almere aan de Grote

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Grafibind Holland B.V. Nummer: 3 Datum: 19 juni 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Grafibind Holland B.V. Nummer: 3 Datum: 19 juni 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Grafibind Holland B.V., statutair gevestigd te Naarden, zaakdoende te (1351 AT) Almere aan De Steiger 185, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 13 Datum: 7 augustus 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 13 Datum: 7 augustus 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Recora Holding Faillissementsnummer : C/16/14/359 F Datum uitspraak : 22 april 2014 B.V., tevens handelend onder de naam Friet & Zo Almere, statutair gevestigd

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG XHS B.V. Nummer: 1 Datum: 17 april 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG XHS B.V. Nummer: 1 Datum: 17 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap XHS B.V., tevens handelend onder de namen Telecombizz en Neoluxx, statutair gevestigd en zaakdoende te Almere aan het adres Spoordreef 38, ingeschreven bij

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Existo Media B.V. Nummer: 1 Datum: 5 december 2013

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Existo Media B.V. Nummer: 1 Datum: 5 december 2013 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Existo Media B.V., tevens handelend onder de naam De Huisdrukker Lelystad statutair gevestigd en kantoorhoudende te (8239 DA) Lelystad aan het adres Apolloweg

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Heeman Doemere B.V. Nummer: 1 Datum: 18 maart 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Heeman Doemere B.V. Nummer: 1 Datum: 18 maart 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Heeman Doemere B.V., statutair gevestigd en zaakdoende te (1334 LT) Almere aan het adres Washingtonstraat 34, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Happy Faces Tjalk B.V. Nummer: 3 Datum: 4 februari 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Happy Faces Tjalk B.V. Nummer: 3 Datum: 4 februari 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Happy Faces Tjalk B.V., statutair gevestigd te Lelystad en zaakdoende te (8232 MB) Lelystad aan de Tjalk 25 28, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Happy Faces BSO Sport B.V. Nummer: 4 (eind) Datum: 29 april 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Happy Faces BSO Sport B.V. Nummer: 4 (eind) Datum: 29 april 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Happy Faces BSO Sport B.V., statutair gevestigd te Lelystad en zaakdoende te (8223 PA) Lelystad aan de Badweg 21, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Heeman Doemere B.V. Nummer: 3 (eind) Datum: 18 september 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Heeman Doemere B.V. Nummer: 3 (eind) Datum: 18 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Heeman Doemere B.V., statutair gevestigd en zaakdoende te (1334 LT) Almere aan het adres Washingtonstraat 34, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NDY NEDERLAND B.V. Nummer: 1 Datum: 14 april 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NDY NEDERLAND B.V. Nummer: 1 Datum: 14 april 2015 Gegevens onderneming : NDY Nederland B.V. Faillissementsnummer : C/16/15/216 F Datum uitspraak : 17 maart 2015 Curator : mr. M. Telderman R-C : mr. E.T.M. Schoevaars Activiteiten onderneming : ICT-dienstverlening

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Happy Faces Noordersluisweg B.V. Nummer: 4 Datum: 4 mei 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Happy Faces Noordersluisweg B.V. Nummer: 4 Datum: 4 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Happy Faces Noordersluisweg B.V., statutair gevestigd te Lelystad en zaakdoende te (8243 PR) Lelystad aan de Noordersluisweg 16, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schilder- en afwerkingsbedrijf E. Hoogeweg

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG One Cleaning Services B.V. Nummer: 3 Datum: 28 oktober 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG One Cleaning Services B.V. Nummer: 3 Datum: 28 oktober 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONE CLEANING SERVICES B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, voorheen feitelijk gevestigd aan de Witte de Withstraat 123

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 2 oktober 2014 Gegevens onderneming : Aannemingsbedrijf

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 3 Datum: 10 november 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 3 Datum: 10 november 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Recora Holding Faillissementsnummer : C/16/14/359 F Datum uitspraak : 22 april 2014 B.V., tevens handelend onder de naam Friet & Zo Almere, statutair gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schilder- en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

: Bouwkundig Bureau Caltek B.V. 28048854 Faillissementsnummer : F12/879 Datum uitspraak : 4 december 2012

: Bouwkundig Bureau Caltek B.V. 28048854 Faillissementsnummer : F12/879 Datum uitspraak : 4 december 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 januari 2013 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Bouwkundig Bureau Caltek B.V. 28048854 Faillissementsnummer : F12/879 Datum uitspraak

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012

Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/44 NL:TZ:0000024884:F001 30-01-2018 mr J.A. Breeman mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG STICHTING ABC BEHEER Nummer: 6 Datum: 31 maart 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG STICHTING ABC BEHEER Nummer: 6 Datum: 31 maart 2015 Gegevens onderneming : STICHTING ABC BEHEER, gevestigd te (8243 PK) Lelystad aan het adres Zeilweg 12, ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 39083896. Faillissementsnummer

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 maart 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 23 maart 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 23 maart 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 23 maart 2012 Gegevens onderneming : OX-Two B.V. Faillissementsnummer : F 09 / 582 Datum uitspraak : 15.09.2009 Curator : mr P.E.A.M. Gerritse R-C : mr D.A.E.M.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/15/552 NL:TZ:0000002504:F001 03-11-2015 mr. H. Boven mr. M.C. Bosch Algemeen Gegevens onderneming Rayon BV Activiteiten onderneming

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 10 augustus Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 10 augustus Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 10 augustus 2011 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012)

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 18 januari 2012 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/251 NL:TZ:0000013447:F001 23-05-2017 mr. E.H. Bruggink mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/641 NL:TZ:0000000633:F001 25-08-2015 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 26 juli 2012. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 26 juli 2012. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 juli 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : restaurant De Zwaan B.V. 28018278 Faillissementsnummer : F12/505 Datum uitspraak

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NDY NEDERLAND B.V. Nummer: 2 Datum: 3 juli 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NDY NEDERLAND B.V. Nummer: 2 Datum: 3 juli 2015 Gegevens onderneming : NDY Nederland B.V. Faillissementsnummer : C/16/15/216 F Datum uitspraak : 17 maart 2015 Curator : mr. M. Telderman R-C : mr. E.T.M. Schoevaars Activiteiten onderneming : ICT-dienstverlening

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/376 NL:TZ:0000015296:F001 05-09-2017 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Hakort & Partners B.V. Opgericht

Nadere informatie

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 3 december 2014 Gegevens onderneming : Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister Faillissementsnummer : C/09/13/510 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/15/552 NL:TZ:0000002504:F001 03-11-2015 mr. H. Boven mr. M.C. Bosch Algemeen Gegevens onderneming Rayon BV Activiteiten onderneming

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Heeman Doemere B.V. Nummer: 2 Datum: 18 juni 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Heeman Doemere B.V. Nummer: 2 Datum: 18 juni 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Heeman Doemere B.V., statutair gevestigd en zaakdoende te (1334 LT) Almere aan het adres Washingtonstraat 34, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Stichting Zadelhoff Online B.V. Nummer: 1 Datum: 7 juli 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Stichting Zadelhoff Online B.V. Nummer: 1 Datum: 7 juli 2014 Gegevens onderneming : de stichting Stichting Zadelhoff Online, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Hilversum aan het adres Laan van de Heelmeesters 129, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/593 NL:TZ:0000000536:F001 14-07-2015 Mr. D.J.J. Vrijbergen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18-03-2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.01/15/621 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000006949:F001 Datum uitspraak: 06-10-2015 Curator: mr. L.P.J.M. van Woensel R-C: mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Elin B. V. Kapelweg

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/104 NL:TZ:0000002817:F001 10-02-2015 mr. M.C.C. Stoové mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te Amsterdam aan de Van Woustraat 217, ingeschreven bij

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Samen Sterk B.V. Nummer: 2 Datum: 9 juni 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Samen Sterk B.V. Nummer: 2 Datum: 9 juni 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SAMEN STERK B.V., handelend onder de naam Musical Kidz 1, statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd Gershwinstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2010 Gegevens onderneming : Gasterij De Vendel BV, gevestigd te (3905 LC) Veenendaal aan de Vendelseweg 69, KvK Utrecht dossnr. 18045892 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/426 NL:TZ:0000013710:F001 09-04-2013 mr. S.B.M. Tilman mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming I-Deal B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/483 NL:TZ:0000000476:F001 16-06-2015 Mr. L. Kuiper mr. A.M. Koene Algemeen Gegevens onderneming Perron 6 ICT BV h.o.d.n. The

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) In het faillissement van (hierna: Franchise), gevestigd te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Amsterdam onder

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 14092017 Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/15/324 NL:TZ:0000006938:F001 23062015 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE van der BorstLeppens Algemeen Gegevens onderneming

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) In het faillissement van (hierna: Moria), gevestigd te Hilversum, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/65 NL:TZ:0000004727:F001 22-03-2016 mr. M.J. Ubbens mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming Romu Kantoorinstallaties

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 24 maart Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 24 maart Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 08-09-2014 Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan rechtbank Zeeland-West-Brabant)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/62 NL:TZ:0000010965:F001 07-02-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. Lablans Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 5 (eindverslag) Datum: 8 januari 2013 Gegevens onderneming: Sijpkes Touringcars (Stadskanaal) B.V., gevestigd te Datum uitspraak:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/62 NL:TZ:0000010965:F001 07-02-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. Lablans Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 Gegevens onderneming : Facta Nova B.V. Faillissementsnummer : F 02/13/281 Datum uitspraak : 19 maart 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

: Fourteen-O-Six B.V. t.h.o.d.n. Parkside. 28092073. Faillissementsnummer

: Fourteen-O-Six B.V. t.h.o.d.n. Parkside. 28092073. Faillissementsnummer OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 13 maart 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Fourteen-O-Six B.V. t.h.o.d.n. Parkside. 28092073. Faillissementsnummer : F13/202.

Nadere informatie

Verslagperiode : 7 augustus 2011 t/m 17 november 2011 Bestede uren in verslagperiode : Bestede uren totaal : 21,7 Saldo boedelrekening nihil 3.

Verslagperiode : 7 augustus 2011 t/m 17 november 2011 Bestede uren in verslagperiode : Bestede uren totaal : 21,7 Saldo boedelrekening nihil 3. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 22 november 2011 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Remco Fashion B.V. 28106052 Den Haag Faillissementsnummer : F11/339 Datum uitspraak

Nadere informatie

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011)

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 2 november 2011 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 mei 2015 Gegevens onderneming : Seizoenfeestartikelen

Nadere informatie

handelsbemiddeling in de verkoop van zeilboten. Omzetgegevens : ,-

handelsbemiddeling in de verkoop van zeilboten. Omzetgegevens : ,- OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer:3 Datum: 3 april 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Nautical Center B.V. 817287590 Faillissementsnummer : F 11/749 Datum uitspraak : 4

Nadere informatie

Verslagperiode : 4 juni 2014 t/m 4 september 2014 Bestede uren in verslagperiode 2

Verslagperiode : 4 juni 2014 t/m 4 september 2014 Bestede uren in verslagperiode 2 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 september 2014 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : De Graaff Nieuwegein B.V. Datum uitspraak : 29 april 2014 Curator R-C : mr. W. Ploeg : mr. D.M.

Nadere informatie

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 2 januari 2012 Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk Faillissementsnummer : 10/929 F

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/379 NL:TZ:0000007066:F001 28-06-2016 mr. M. Telderman mr. A.M. Koene Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012

Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 13022017 Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: RC: NL:TZ:0000008840:F001 26012016 mr. G.M. Volkerink mr. Joske Marsman Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Postema Las & Constructie

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/82 NL:TZ:0000027321:F001 13-02-2018 mr J.A. Breeman mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Technische Handelsonderneming De Molen B.V. Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 18 november 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Technische Handelsonderneming De Molen B.V. Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 18 november 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap: TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING DE MOLEN, statutair gevestigd te Huizen, vestigingsadres Kaap Hoornstroom 4, 1271 EL Huizen, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 15 oktober 2014

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 15 oktober 2014 Faillissementsverslag nummer 4 datum: 15 oktober 2014 Gegevens onderneming : G.S. Schilderwerken B.V. te Ter Aar Faillissementsnummer : F.09/13/908 Datum uitspraak : 15 oktober 2013 Curator : mr. A.Y.

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 15 april 2014

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 15 april 2014 Faillissementsverslag nummer 3 datum: 15 april 2014 Gegevens onderneming : G.S. Schilderwerken B.V. te Ter Aar Faillissementsnummer : F.09/13/908 Datum uitspraak : 15 oktober 2013 Curator : mr. A.Y. Kroll

Nadere informatie

Nummer: 5 Datum: 7 november : mr. R.J. Ottens, wnd. Mr. J. Kok Paleisbox : 215

Nummer: 5 Datum: 7 november : mr. R.J. Ottens, wnd. Mr. J. Kok Paleisbox : 215 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2011 Gegevens onderneming : Van Duuren Woninginrichting Katwijk B.V. Faillissementsnummer : 10/330F Datum uitspraak : 4 mei 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Longhouse B.V. Faillissementsnummer : F 09/ 523 Datum uitspraak : 21 juli 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.03/15/375 NL:TZ:0000000948:F001 20-10-2015 mr. M.J.A.M. Muijres mr. M.J.A.G. Baal Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/13/934 NL:TZ:0000013289:F001 05112013 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming HSI Trading B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 1. Algemeen Mr. A. Koene Curator: Datum uitspraak: NL:Tz:00000004o9:Fool F.16/1 5/380 Insolventienummer: R-C Mr. L. Kuiper 1905-2015 Toezichtzaaknummer: Pagina 1 van 7 Aandelenbeheer De Eijckenhorst is

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/896 NL:TZ:0000004209:F001 16-12-2014 mr. S.B.M. Tilman mr. H.W.P.J. Hopmans Algemeen Gegevens onderneming Autobedrijf Doggen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 11 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 11 september 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 11 september 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/459 NL:TZ:0000007947:F001 13-09-2016 mr. J.H.A. van den Wildenberg mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming A27 Personeel

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/234 NL:TZ:8891:F3 1-11-216 mr. J.M. Sprangers mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Juri B.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) In het faillissement van (hierna: Moria), gevestigd te Hilversum, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Gooi-,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/236 NL:TZ:0000005572:F001 19-04-2016 mr. F.A.M Nowee mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming All Culture Flexwork B.V. Bij

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag

FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober 2012 Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag GEGEVENS ONDERNEMING : FERONA SERVICES B.V. Faillissementsnummer : F12/112 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000007356:F001 19-07-2016 mr. C.G.H. Hofland mr. Thomas van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Budget Fitness bergen op Zoom BV Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/16/186 NL:TZ:0000005201:F001 05-04-2016 mr. J. Thiele mr. W.J. Don Algemeen Gegevens onderneming Broadway BV. statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 23 december 2010. Faillissementsnummer : F10.462 Datum uitspraak : 22 juni 2010.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 23 december 2010. Faillissementsnummer : F10.462 Datum uitspraak : 22 juni 2010. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 23 december 2010 Gegevens onderneming : John de Haas Transport B.V. Faillissementsnummer : F10.462 Datum uitspraak : 22 juni 2010 Rechter-commissaris : mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/18 NL:TZ:0000002172:F001 07-01-2014 Mr. H.J. Alberts mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming Vorselaars Hout B.V., gevestigd

Nadere informatie