AANVRAAG VOOR DE OVERDRACHT VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AANVRAAG VOOR DE OVERDRACHT VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST"

Transcriptie

1 AANVRAAG VOOR DE OVERDRACHT VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST Art. 10 bis van de ordonnantie van 27 april 1995 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur, gewijzigd bij de ordonnantie van 11 juli 2002 en van 20 juli Art. 62, 63 et 77 van het besluit van Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 29 maart 2007 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur. Aangetekend te versturen aan : Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Mobiel Brussel BUV Directie Taxi s Vooruitgangstraat, 80/ Brussel Informatie : Mevr. Caroline Docquiert - Tel. : 02/ Mevr. Anna Kadi - Tel. : 02/ A. Door de overdrager in te vullen : Dhr./Mevr.. wonende te. zaakvoerder van maatschappelijke zetel Telefoon :... GSM :... FAX : BTW : Ondernemingsnr. (BTW) : Verklaart sinds ten minste tien jaar ononderbroken houder te zijn van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst, en de exploitatie van deze dienst definitief stop te zetten. De vergunning voor het exploiteren van een taxidienst werd verkregen op.. /.. /.... en verstrijkt op.. /.. /.... Heeft de eer de overdracht van de vergunning voor het exploiteren van een taxidienst aan te vragen, overeenkomstig de bepalingen van artikel 10bis van de ordonnantie van 27 april 1995, gewijzigd bij de ordonnantie van 11 juli 2002 en van 20 juli 2006 en de artikelen 62, 63 et 77 van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 29 maart 2007, slaande op voertuig(en). De identificatieplaat (-platen) nr(s)..

2 wordt (worden) overgedragen ten gunste van : B. Door de overnemer in te vullen : Dhr./Mevr.. wonende te. zaakvoerder van.. maatschappelijke zetel.... Telefoon :... GSM :... FAX : BTW : Ondernemingsnr. :. Verklaart hierbij houder te zijn van vergunning(en) voor het exploiteren van een taxidienst, slaande op. voertuig(en). 1. De algemene kenmerken van het (de) in te zetten voertuig(en) : (indien er meerdere voertuigen zijn, gelieve de gegevens ervan in een bijlage te vermelden) Merk :..... Type :... Chassisnummer. :.... Eerste ingebruikname : Nummerplaat:... Kleur : ZWART - WIT (schrappen wat niet past). CO 2 -normen : EURO 4 Categorie: Taxi Gemengde Taxi (schrappen wat niet past) 2. Algemene exploitatiekenmerken : Eventuele aansluiting bij een telefooncentrale: Adres van de garage en standplaats buiten de openbare weg :.....

3 3. Verklaring betreffende het tewerkgestelde personeel : (Gelieve het overeenstemmende vakje aan te kruisen) O Ik verklaar op mijn erewoord dat ik geen personeel, onderworpen aan de R.S.Z., in dienst heb, aangezien alleen de zaakvoerder(s) of de exploitant(en), houder van het (de) bekwaamheidsattest(en) nr(s)., voor de vennootschap werkt (werken). O Ik verplicht mij er op mijn erewoord toe, zodra ik in het bezit ben van de vergunning,... bezoldigde chauffeur(s) voltijds... bezoldigde chauffeurs(s) deeltijds aan te werven. O Ik verklaar hierbij dat ik..... bezoldigde chauffeur(s) heb aangeworven : NAAM en voornamen Nr bekwaamheidsattest Afgiftedatum Arbeidscontract C. Bij de aanvraag te voegen documenten : Overdrager : - Kopie van de identiteitskaart van de zaakvoerder(s). - Lijst van de bezoldigde chauffeurs van de overdrager (naam, voornaam, datum van het in dienst treden, arbeidsregime en dimonanummer) en lijst van de zelfstandige chauffeurs van de laatste 3 jaar. - Attest van de R.S.Z. waaruit blijkt dat de overdrager in orde is met de betaling van de bijdragen voor zijn personeel. - Bewijs van de betaling van de belasting op de exploitatie van een taxidienst, geheven ten laste van de overdrager (d.i. 575 EUR per plaatje). Indien dit bedrag nog niet betaald is, dient het gestort of overgeschreven te worden op rekeningnummer (met de mededeling : belasting - plaatnummer(s).). - Bewijs van de betaling van het recht voor de opening van een dossier van vergunningsoverdracht (d.i. 250 EUR per vergunning). Dit bedrag, dient te worden gestort of overgeschreven op rekeningnummer : , (met de mededeling : Overdracht plaat nummer(s).). - Attest betreffende de teruggave van het (de) identificatieplaatje(s), het (de) verklikkerlicht(en) en de door de loketten afgeleverde administratieve documenten (oranje kaart en vergunning).

4 Overnemer : - Kopie van de identiteitskaart van de zaakvoerder(s). - De bij de griffie van de Handelsrechtbank neergelegde statuten van de onderneming die de vergunning overneemt (of uittreksel Staatsblad) of document van inschrijving in het Handelsregister en bij de B.T.W. voor de natuurlijke personen. - Getuigschrift van goed zedelijk gedrag van de zaakvoerder(s) van minder dan drie maanden oud (Model 1). - Volledig uittreksel van de gegevens van de onderneming, afgeleverd door een erkend Ondernemingsloket, waaruit blijkt dat de zaakvoerder(s) of de gedelegeerd bestuurder belast met het dagdagelijks beheer een basiskennis van bedrijfsbeheer heeft enkel voor vennootschappen die na 1 januari 1999 opgericht zijn. - Attest van de sociale verzekeringskas voor zelfstandigen waaruit blijkt dat de zaakvoerder(s) in orde is (zijn) met de betaling van zijn (hun) bijdragen. - Attest van de R.S.Z. waaruit blijkt dat de overnemer in orde is met de betaling van de bijdragen voor zijn personeel. - Bijlage (hierbij gevoegd), ingevuld en ondertekend door overdrager en overnemer. D. Afhaling van de vergunningsdocumenten : De documenten tot regeling van de overdracht zullen enkel worden overhandigd in aanwezigheid van beide partijen. De ondergetekenden verklaren een exemplaar van de ordonnantie van 27 april 1995, gewijzigd bij de ordonnanties van 11 juli 2002 en 20 juli 2006 en het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 29 maart 2007 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Bovendien zal de overnemer de door de bevoegde overheid uitgevaardigde wetten, besluiten en regelgevingen naleven en zal hij het tarief toepassen dat door de Brusselse Hoofdstedelijke Regering is goedgekeurd. Opgemaakt te , op../../. De overdrager, (naam en voornamen) Handtekening voorafgegaan door de handgeschreven vermelding "Gelezen en goedgekeurd" De overnemer, (naam en voornamen) Handtekening voorafgegaan door de handgeschreven vermelding "Gelezen en goedgekeurd"

5 Bijlage bij de aanvraag om overdracht van de vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Art. 10 bis van de ordonnantie van 27 april 1995 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur, gewijzigd bij de ordonnanties van 11 juli 2002 en 20 juli Art. 62, 63 et 77 van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 29 maart 2007 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur. DE OVERDRAGER DE OVERNEMER IDENTIFICATIEPLAATJE A. Door de overdrager in te vullen Motieven van de overdracht : Definitieve stopzetting van de exploitatie : vanaf Hernieuwing van de vergunning : Ik verklaar al mijn verplichtingen te zijn nagekomen, ook deze aangaande de jaarlijkse hernieuwing van mijn vergunning. Afdrukapparaat - kredietkaartlezer : Ik verklaar op mijn erewoord dat het (de) toestel(len) - afdrukapparaat en/of kredietkaartlezer - waarvoor het Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een (of meerdere) subsidie(s) toekende, in goede staat van werking verkeert (verkeren). een exemplaar van het ontvangstbewijs bijvoegen. Verklikkerlicht : Overeenkomstig artikel 39 van het besluit van 29 maart 2007 werd het verklikkerlicht met het nummer... proper en goed werkend afgegeven bij het Bestuur. het getuigschrift van de loketten bijvoegen. Opgemaakt te , op.. /.. /.... De overdrager, (naam en voornamen) Handtekening voorafgegaan door de handgeschreven vermelding "Gelezen en goedgekeurd")

6 B. Door de overnemer in te vullen Commercieel gedeelte van de overdracht : bedrag van de transactie :.Euro. Ik heb er kennis van genomen dat de beslissing om de overdracht al dan niet toe te staan, genomen zal worden binnen een termijn van drie weken tot maximum drie maanden na het indienen van het volledige dossier. Ik werd er eveneens in kennis van gesteld dat ik het commerciële gedeelte van de overdracht hoe dan ook niet mag uitvoeren alvorens de Minister tot wiens bevoegdheid het bezoldigd vervoer van personen per taxi behoort zijn toestemming verleent. Iedere betaling, van welke aard ook, die ik ten gunste van de overdrager zou verrichten vóór het verkrijgen van de toestemming van de Minister, zou geschieden op mijn eigen risico en buiten de verantwoordelijkheid van het Bestuur. Failliet : Ik heb er kennis van genomen dat de overdracht vervalt ingeval de overdrager failliet wordt verklaard vóór de handtekening van de Minister. De vergunning wordt automatisch ingetrokken en de platen dienen aan het Bestuur terug te worden bezorgd. Statuut van de vergunning : Ik erken dat de afgeleverde vergunning geen betrekking heeft op elk voertuig afzonderlijk maar dat ze algemeen geldt voor alle voertuigen die ik bezit of zal bezitten en dat de eventuele latere overdracht van de vergunning bijgevolg slechts kan worden aanvaard mits het definitief en volledig stopzetten van de exploitatie van de toegelaten taxidienst. De exploitatievergunning kan worden verdeeld bij de overdracht ervan. Kleur van de voertuigen : Ik heb er kennis van genomen dat, vanaf 1 juli 1994, de voertuigen die door een exploitant voor het eerst als taxi gebruikt worden, zwart of wit moeten zijn. In geval van overdracht van een natuurlijk persoon aan een rechtspersoon of omgekeerd, zullen de voertuigen die door de overnemer in het verkeer gebracht worden, verplicht zwart of wit moeten zijn. Ouderdom van de voertuigen : Ik heb er kennis van genomen dat de voertuigen die als taxi s worden ingezet niet ouder dan zeven jaar mogen zijn, te rekenen vanaf de eerste ingebruikname zoals vermeld op het inschrijvingsbewijs.

7 CO 2 -normen : Ik heb er kennis van genomen dat de voertuigen die door een exploitant voor het eerst voor een taxidienst worden ingezet, uitgerust moeten zijn met motoren waarvan de uitstoot aan de rechtstreeks van toepassing zijnde Europese normen beantwoordt, alsook aan de normen goedgekeurd door de voor deze materie bevoegde federale overheid. een kopie van het kentekenbewijs en het gelijkvormigheidsattest van het voertuig, waarin de waarden van de emissie van uitlaatgassen en de CO 2 -uitstoot vermeld worden, bijvoegen. Taxameter : Ik verzeker op erewoord dat de in mijn voertuig opgestelde taxameter beantwoordt aan de voorschriften van artikel 41 van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 29 maart 2007 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur. Afdrukapparaat en kredietkaartlezer : Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 41, 5 van genoemd besluit, werd een afdrukapparaat, verbonden met de taxameter, in mijn voertuig geplaatst door de firma..... een kopie van de aankoopfactuur en een exemplaar van het ontvangstbewijs bijvoegen. Naleving van de geldende wetgeving : De overnemer verbindt zich ertoe het besluit van 29 maart 2007 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur na te leven, met name : - artikelen 3 en 4 : de exploitant is ertoe gehouden al de op de vergunningsakte vermelde voertuigen ter beschikking te stellen van het publiek. - artikel 32 1 : de voertuigen moeten voldoen aan de voorwaarden op het gebied van kwaliteit, comfort, gerieflijkheid en properheid. Opgemaakt te......, op../../. De overnemer, (naam en voornamen) Handtekening voorafgegaan door de handgeschreven vermelding "Gelezen en goedgekeurd"

8 De algemene kenmerken van het (de) voertuig(en) die ingezet zullen worden (indien er meerdere voertuigen zijn, gelieve de gegevens ervan in een bijlage te vermelden) Merk :..... Type :... Chassisnummer :.... Eerste ingebruikname : Nummerplaat:... Kleur : ZWART - WIT (schrappen wat niet past). CO 2 -normen : EURO 4 Categorie: Taxi Gemengde Taxi (schrappen wat niet past) Merk :..... Type :... Chassisnummer :.... Eerste ingebruikname : Nummerplaat:... Kleur : ZWART - WIT (schrappen wat niet past). CO 2 -normen : EURO 4 Categorie: Taxi Gemengde Taxi (schrappen wat niet past) Merk :..... Type :... Chassisnummer :.... Eerste ingebruikname : Nummerplaat:... Kleur : ZWART - WIT (schrappen wat niet past). CO 2 -normen : EURO 4 Categorie: Taxi Gemengde Taxi (schrappen wat niet past)

AANVRAAG VOOR DE OVERDRACHT EN VERDELING VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST

AANVRAAG VOOR DE OVERDRACHT EN VERDELING VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST AANVRAAG VOOR DE OVERDRACHT EN VERDELING VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST Art. 10 bis van de ordonnantie van 27 april 1995 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING TAXI

STATUTENWIJZIGING TAXI STATUTENWIJZIGING TAXI Aangetekend te versturen aan : Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest B.U.V. Directie Taxi s Vooruitgangstraat 80/1 1035 Brussel Informatie : Mevr. Caroline Docquiert

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR DE VOORTZETTING VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST

AANVRAAG VOOR DE VOORTZETTING VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST AANVRAAG VR DE VRTZETTING VAN EEN VERGUNNING VR HET EXPLITEREN VAN EEN TAXIDIENST Art. 10 van de ordonnantie van 27 april 1995 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING TAXI

STATUTENWIJZIGING TAXI STATUTENWIJZIGING TAXI Aangetekend te versturen aan : Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Mobiel Brussel - B.U.V. Directie Taxi s Vooruitgangstraat 80/1 1035 Brussel Informatie : Mevr. Caroline

Nadere informatie

TAXI Aanvraag voor de overdracht van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

TAXI Aanvraag voor de overdracht van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst TAXI Aanvraag voor de overdracht van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Per post te verzenden naar het volgende adres: GOB - Brussel Mobiliteit Directie Taxi s Vooruitgangstraat 80/1

Nadere informatie

LIMOUSINE Wijziging(en) van statuten

LIMOUSINE Wijziging(en) van statuten Per post te verzenden naar het volgende adres: GOB - Brussel Mobiliteit Directie Taxi s Vooruitgangstraat 80/1 1035 Brussel LIMOUSINE Wijziging(en) van statuten Of af te geven in de brievenbus van de loketten

Nadere informatie

TAXI Wijziging(en) van statuten

TAXI Wijziging(en) van statuten Per post te verzenden naar het volgende adres: GOB - Brussel Mobiliteit Directie Taxi s Vooruitgangstraat 80/1 1035 Brussel TAXI Wijziging(en) van statuten Of af te geven in de brievenbus van de loketten

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst.

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst. Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst. Aanvraag vergunning voor het exploiteren van een taxidienst, eventueel met reservevoertuigen, of om een bestaande vergunning voor het

Nadere informatie

AANVRAAG VERGUNNING EXPLOITEREN TAXIDIENST

AANVRAAG VERGUNNING EXPLOITEREN TAXIDIENST AANVRAAG VERGUNNING EXPLOITEREN TAXIDIENST STAD NINOVE Centrumlaan 100 9400 Ninove Tel. 054 / 31 32 82 Fax 054 / 32 38 49 E-mail : bram.vermeulen@ninove.be Waarvoor dient dit formulier? - Een vergunning

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst Gemeente Brasschaat Bredabaan 182 2930 BRASSCHAAT Tel. 03 650 02 00 - Fax 03 652 08 72 E-mail: secretariaat@brasschaat.be Waarvoor dient

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst 1 Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst STAD TURNHOUT Dienst Economie Campus Blairon 200, 2300 Turnhout Tel. 014/44.33.60 - Fax 014/44.33.69 Contactpersoon: Melanie Ryckaert

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst 1 Bijlage I Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst STAD RONSE Grote Markt 12 9600 Ronse Tel. 055/232729 - Fax 055/232718 E-mail: economie@ronse.be Waarvoor dient dit formulier?

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst MOBILITEIT@TERNAT.BE College van Burgemeester en Schepenen Gemeentehuisstraat 21 1740 Ternat T: 02 582 10 06 F: 02 582 77 85 E: mobiliteit@ternat.be

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Bijlage 1: modelformulier Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst MOW-02-070601 College van burgemeester

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van met bestuurder College van burgemeester en schepenen Gemeentelaan 60 2381 RAVELS Tel. 014 65 67 04 - Fax 014 65 94

Nadere informatie

Aanvraag VERGUNNING. Mobiliteitsbedrijf Sint-Michielsplein 9 9000 Gent Tel.: 09/266.28.00 Fax: 09/266.28.99

Aanvraag VERGUNNING. Mobiliteitsbedrijf Sint-Michielsplein 9 9000 Gent Tel.: 09/266.28.00 Fax: 09/266.28.99 Mobiliteitsbedrijf Sint-Michielsplein 9 9000 Gent Tel.: 09/266.28.00 Fax: 09/266.28.99 Van Den Abeele Stephanie (09/266.77.37) De Bruyne Lenore (09/266.28.66) Vanhauwaert Annika (09/266.28.33) Aanvraag

Nadere informatie

Vergunning exploiteren van een verhuurdienst voertuigen met bestuurder

Vergunning exploiteren van een verhuurdienst voertuigen met bestuurder Info Vergunning exploiteren van een verhuurdienst voertuigen met bestuurder Neem voor bijkomende info contact op met de dienst burgerzaken: burgerzaken@rijkevorsel.be - 03 340 00 30 (*) verplicht in te

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst te De Panne

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst te De Panne Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst te De Panne Dienst Lokale Economie (t.a.v. CBS) Zeelaan 21, 8660 DE PANNE Tel. 058 42 16 16 Fax 058 42 16 17 Lokale.economie@depanne.be

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Bijlage 7: Modelformulier Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van met bestuurder Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Dorpsstraat 99, 2940 Stabroek Tel. 03 568 80 80 Fax 03 568 19 29 E-mail: urbanisatie@stabroek.be

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Kerkstraat 4 2560 Nijlen 03 480 02 11 Mail: assia.van.brandt@nijlen.be Waarvoor dient dit formulier? Dit formulier gebruikt u om ofwel: een vergunning aan te vragen

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Dorpsstraat 99, 2940 Stabroek Tel. 03 568 80 80 Fax 03 568 19 29 E-mail: urbanisatie@stabroek.be

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst MOW-02-070601 College van burgemeester en schepenen Administratie Centrum Brusselsestraat 25, 1840 Londerzeel Tel. 052 / 31 50 63 Fax

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Bijlage 1: Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Grote Markt 54,

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Gemeentelaan 60 2381 RAVELS Tel. 014 65 67 04 - Fax 014 65 94 68 secretiaat@ravels.be Waarvoor

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst MOW-02-070601 College van burgemeester en schepenen Paradeplein 2 bus 1, 2500 LIER Tel. 03 80 00 382 E-mail: economie@lier.be Waarvoor

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder College van burgemeester en schepenen Mijnschoolstraat 88 3580 Beringen Tel. 0-43 03 07 E-mail:

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Bijlage 7: Modelformulier Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van met bestuurder Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Bijlage 1: modelformulier Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst MOW-02-070601 College van burgemeester

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Bijlage 1: modelformulier Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Gemeentebestuur

Nadere informatie

Aanvraag VERGUNNING. Mobiliteitsbedrijf Sint-Michielsplein 9 9000 Gent Tel.: 09/266.28.00 Fax: 09/266.28.99

Aanvraag VERGUNNING. Mobiliteitsbedrijf Sint-Michielsplein 9 9000 Gent Tel.: 09/266.28.00 Fax: 09/266.28.99 Mobiliteitsbedrijf Sint-Michielsplein 9 9000 Gent Tel.: 09/266.28.00 Fax: 09/266.28.99 De Bruyne Lenore (09/266.28.66) Vanhauwaert Annika (09/266.28.33) Aanvraag VERGUNNING Oktober 2014 1 2 Afsprakenregeling

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Gemeentebestuur Alveringem Sint-Rijkersstraat 19 8690 Alveringem Tel. 058/28.88.81 - Fax 058/28.88.83 E-mail: economie@alveringem.be

Nadere informatie

AANVRAAG VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN DIENST VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER

AANVRAAG VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN DIENST VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER Ontvangstdatum dossier: (in te vullen door de dienst mobiliteit) AANVRAAG VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN DIENST VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER STAD NINOVE Dienst Mobiliteit

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Mijnschoolstraat 88 3580 Beringen Tel. 0-43 03 07 E-mail: ondernemen@beringen.be Waarvoor dient

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraagformulier voor een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Aanvraagformulier voor een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Waarvoor dient dit formulier? Met dit formulier vraagt u een vergunning aan voor

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET BEKOMEN VAN HET ATTEST

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET BEKOMEN VAN HET ATTEST Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Bestuur van Financiën en Begroting Vooruitgangstraat 80 bus 1 1030 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET BEKOMEN VAN HET ATTEST Aanvraagformulier voor het

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Snellegemsestraat 1 te 8210 Zedelgem Tel. 050/288607 Fax 050/288348 E-mail: ondernemersloket@zedelgem.be

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder College van burgemeester en schepenen Botermarkt 1, 9000 GENT Tel. 09 266 28 00 Fax 09 266 28 99 E-mail: mobiliteit.taxi@stad.gent Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een dienst voor het

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst van individueel bezoldigd personenvervoer

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst van individueel bezoldigd personenvervoer Bijlage 1. Modelformulier als vermeld in artikel 3, eerste lid VR 2019 1907 DOC.1055/3 Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst van individueel bezoldigd personenvervoer College

Nadere informatie

Gemeentelijk reglement betreffende de algemene voorwaarden tot het exploiteren van een taxidienst en een dienst voor het

Gemeentelijk reglement betreffende de algemene voorwaarden tot het exploiteren van een taxidienst en een dienst voor het Gemeentelijk reglement betreffende de algemene voorwaarden tot het exploiteren van een taxidienst en een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Vastgesteld door de gemeenteraad op 27 maart

Nadere informatie

SCHRAPPING ONDERNEMING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

SCHRAPPING ONDERNEMING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN SCHRAPPING ONDERNEMING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN 1. VOORAFGAANDE INFORMATIE DE AANVRAAG WORDT INGEVULD DOOR (HET VAKJE AANKRUISEN) : o DE ZELFSTANDIGE o EEN ERFGENAAM o HET ORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een dienst van individueel bezoldigd personenvervoer

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een dienst van individueel bezoldigd personenvervoer Bijlage 1. Modelformulier als vermeld in artikel 3, eerste lid VR 2019 2604 DOC.0616/3BIS Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een dienst van individueel bezoldigd personenvervoer MOW-02-190404

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst

Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst College van burgemeester en schepenen Botermarkt 1, 9000 GENT Tel. 09 266 28 00 Fax 09 266 28 99 E-mail: mobiliteit.taxi@stad.gent Aanvraag van een vergunning voor de exploitatie van een taxidienst Waarvoor

Nadere informatie

(van toepassing vanaf ) HOOFDSTUK I. - Definities.

(van toepassing vanaf ) HOOFDSTUK I. - Definities. Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 januari 1999 betreffende het verlaagd tarief van de successierechten in geval van overdracht van kleine en middelgrote ondernemingen (van toepassing

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van met bestuurder Te bezorgen aan: College van burgemeester en schepenen Administratief Centrum Brusselsestraat 25 1840

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van met bestuurder Waarvoor dient dit formulier? Dit formulier gebruikt u om: - een vergunning aan te vragen voor het exploiteren

Nadere informatie

ONDERNEMINGSLOKET WIJZIGING RECHTSPERSOON

ONDERNEMINGSLOKET WIJZIGING RECHTSPERSOON ONDERNEMINGSLOKET WIJZIGING RECHTSPERSOON (IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN) VOORAFGAANDE INFORMATIE De aanvraag wordt ingevuld door: (het vakje aankruisen) het orgaan van de vennootschap (gedelegeerd

Nadere informatie

INSCHRIJVING RECHTSPERSOON

INSCHRIJVING RECHTSPERSOON ONDERNEMINGSLOKET INSCHRIJVING RECHTSPERSOON (IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN) VOORAFGAANDE INFORMATIE De aanvraag wordt ingevuld door: (het vakje aankruisen) het orgaan van de vennootschap (gedelegeerd

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds te laatste op 30 juni

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds en dat uiterlijk op

Nadere informatie

STEDELIJK TAXIREGLEMENT

STEDELIJK TAXIREGLEMENT STEDELIJK TAXIREGLEMENT Artikel 1 Algemene bepalingen en definities De exploitatie van taxidiensten en van diensten voor het verhuren van voertuigen met bestuurder op het grondgebied van de stad Lier wordt

Nadere informatie

INSCHRIJVING RECHTSPERSOON

INSCHRIJVING RECHTSPERSOON ONDERNEMINGSLOKET VOORAFGAANDE INFORMATIE De aanvraag wordt ingevuld door: (het vakje aankruisen) INSCHRIJVING RECHTSPERSOON (IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN) het orgaan van de vennootschap (gedelegeerd

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot vergunning om de activiteit van reisagentschap te oefenen op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 1

Aanvraagformulier tot vergunning om de activiteit van reisagentschap te oefenen op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 1 TOERISTSCH ONDERNEMEN Aanvraagformulier tot vergunning om de activiteit van reisagentschap te oefenen op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 1 De vergunningsaanvraag kan elektronisch

Nadere informatie

Referentie advies. Pagina 2/7

Referentie advies. Pagina 2/7 OPVOLGINGSNOTA Ordonnantie tot wijziging van de ordonnantie van 27 april 1995 betreffende de taxidiensten en de diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur Economische en Sociale Raad voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds en dat uiterlijk op

Nadere informatie

I. IDENTITEIT. 1. IDENTITEIT VAN DE AANVRAGER (groepering) A. RECHTSPERSOON B. FEITELIJKE VERENIGING

I. IDENTITEIT. 1. IDENTITEIT VAN DE AANVRAGER (groepering) A. RECHTSPERSOON B. FEITELIJKE VERENIGING Aanvraagformulier voor tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor de kosten voor diensten voor twee of meerdere artsen die deel uitmaken van een groepering Dit formulier moet opgestuurd worden naar het

Nadere informatie

Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1. Bijzonder Bestek nr. 1438

Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1. Bijzonder Bestek nr. 1438 Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1 Bijzonder Bestek nr. 1438 Net RAAMOVEREENKOMST VOOR ONDERHOUDSWERKEN VAN SIGNALISATIE VOOR BLINDEN EN

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts Dit formulier moet ten laatste op 30 juni 2012 opgestuurd worden naar het Participatiefonds, ofwel via

Nadere informatie

WIJZIGING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

WIJZIGING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN WIJZIGING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN 1. VOORAFGAANDE INFORMATIE DE AANVRAAG WORDT INGEVULD DOOR (HET VAKJE AANKRUISEN) : o DE ZELFSTANDIGE (IN GEVAL VAN EENMANSZAAK) o HET ORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP

Nadere informatie

STEDELIJK REGLEMENT INZAKE DE TAXIDIENSTEN EN DE DIENSTEN VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER

STEDELIJK REGLEMENT INZAKE DE TAXIDIENSTEN EN DE DIENSTEN VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER STEDELIJK REGLEMENT INZAKE DE TAXIDIENSTEN EN DE DIENSTEN VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER Versie 23-03-2018 TITEL I ALGEMENE BEPALINGEN HOOFDSTUK 1 TOEPASSELIJKE WETGEVING EN DEFINITIES

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - EPB-KLIMAATREGELINGSTECHNICUS - - CONTROLEUR -

AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - EPB-KLIMAATREGELINGSTECHNICUS - - CONTROLEUR - AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - EPB-KLIMAATREGELINGSTECHNICUS - - CONTROLEUR - 1. HOE DIENT U UW ERKENNINGSAANVRAAGDOSSIER IN? - Dit formulier invullen, het dateren en ondertekenen - De verklaring(en)

Nadere informatie

Bijzonder Bestek nr Raamovereenkomst voor de signalisatie voor blinden en slechtzienden in verschillende stations van het net

Bijzonder Bestek nr Raamovereenkomst voor de signalisatie voor blinden en slechtzienden in verschillende stations van het net BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST Mobiel Brussel (B.U.V.) Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1030 BRUSSEL 1 Bijzonder Bestek nr. 1348 Raamovereenkomst voor

Nadere informatie

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN (I.A.B.)

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN (I.A.B.) INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN (I.A.B.) Instituut opgericht bij wetten van 21 februari 1985 en van 22 april 1999 Belgisch Staatsblad van 28 februari 1985 en 11 mei 1999 Zetel:

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST 1. 1. Vul drie exemplaren van de stageovereenkomst volledig in en onderteken ze allen.

STAGEOVEREENKOMST 1. 1. Vul drie exemplaren van de stageovereenkomst volledig in en onderteken ze allen. B.I.V. - stageovereenkomst 2015-2 - Pagina 1/6 Luxemburgstraat 16 B 1000 BRUSSEL Tel. : 02/505.38.50 Fax : 02/503.42.23 www.biv.be STAGEOVEREENKOMST 1 PRAKTISCHE INSTRUCTIES: 1. Vul drie exemplaren van

Nadere informatie

de laatste wijzigingen door de gemeenteraad op 30 juni 2015 staan [blauw] aangeduid in de tekst, zij gelden vanaf 1 juli 2015

de laatste wijzigingen door de gemeenteraad op 30 juni 2015 staan [blauw] aangeduid in de tekst, zij gelden vanaf 1 juli 2015 Gemeentelijk reglement betreffende de algemene voorwaarden tot het exploiteren van een taxidienst en een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder hervastgesteld door de gemeenteraad op 27

Nadere informatie

bestek nummer: blad nummer 1/5

bestek nummer: blad nummer 1/5 bestek nummer: 2011 021 01 blad nummer 1/5 OPDRACHTGEVER: OPDRACHT: WZC DE LINDE Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem UITBREIDEN BESTAAND WOON- EN ZORGCENTRUM Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem PERCEEL

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor de uitbating van een toeristisch logies

Aanvraag van een vergunning voor de uitbating van een toeristisch logies Aanvraag van een vergunning voor de uitbating van een toeristisch logies Toerisme Vlaanderen Afdeling Kwaliteitszorg Grasmarkt 61, 1000 BRUSSEL Tel. 02 504 03 00 Fax 02 504 03 66 website: http://www.toerismevlaanderen.be

Nadere informatie

WIJZIGING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN HANDELSONDERNEMING

WIJZIGING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN HANDELSONDERNEMING WIJZIGING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN HANDELSONDERNEMING 1. ALGEMENE INFORMATIE ONDERNEMINGSTYPE: NATUURLIJK PERSOON RECHTSPERSOON 2. GEGEVENS VAN DE KLANT ONDERNEMINGSNUMMER:... NATUURLIJK PERSOON

Nadere informatie

KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN

KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN KBO-PUB-NL006-060327 Pagina 1 van 13 KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN Aanvraag voor de invoering van gegevens van een ontbrekende onderneming en vestigingseenheid rechtspersoon KBO-PUB-NL006

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST Vul drie exemplaren van de stageovereenkomst volledig in en onderteken ze allen.

STAGEOVEREENKOMST Vul drie exemplaren van de stageovereenkomst volledig in en onderteken ze allen. B.I.V. - stageovereenkomst 2018 - Pagina 1/6 Luxemburgstraat 16 B 1000 BRUSSEL Tel. : 02/505.38.50 Fax : 02/503.42.23 www.biv.be STAGEOVEREENKOMST 1 PRAKTISCHE INSTRUCTIES: 1. Vul drie exemplaren van de

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR -

AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR - AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR - 1. HOE HET DOSSIER VAN UW ERKENNINGSAANVRAAG INDIENEN? - dit formulier

Nadere informatie

REGULERINGSCOMMISSIE VOOR ENERGIE IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST. BRUGEL-Advies

REGULERINGSCOMMISSIE VOOR ENERGIE IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST. BRUGEL-Advies REGULERINGSCOMMISSIE VOOR ENERGIE IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST Advies BRUGEL-Advies-20150702-209 Betreffende De toekenning van een leveringsvergunning voor gas in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 1431

BIJZONDER BESTEK NR. 1431 MAATSCHAPPIJ VOOR HET INTERCOMMUNAAL VERVOER TE BRUSSEL MIVB KONINGSTRAAT 76 1000 BRUSSEL (1) BIJZONDER BESTEK NR. 1431 Aanpassing van het bovengrondse net Kleine reparaties aan de halten en beddingen

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST 1 PRAKTISCHE INSTRUCTIES:

STAGEOVEREENKOMST 1 PRAKTISCHE INSTRUCTIES: B.I.V. - stageovereenkomst 2012 - Pagina 1/6 Luxemburgstraat 16 B 1000 BRUSSEL Tel. : 02/505.38.50 Fax : 02/503.42.23 www.biv.be STAGEOVEREENKOMST 1 PRAKTISCHE INSTRUCTIES: 1. Vul drie exemplaren van de

Nadere informatie

1 Retail Estates / GVV Formulier voor de uitoefening van het recht van uittreding Vertrouwelijk

1 Retail Estates / GVV Formulier voor de uitoefening van het recht van uittreding Vertrouwelijk 1 Naamloze Vennootschap Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Maatschappelijke zetel te Industrielaan 6, 1740 Ternat (België) Ondernemingsnummer: 0434.797.847 (RPR Brussel) FORMULIER VOOR DE UITOEFENING

Nadere informatie

HOOFDSTUK I. - VERGUNNING TOT HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST EN EEN DIENST VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER

HOOFDSTUK I. - VERGUNNING TOT HET EXPLOITEREN VAN EEN TAXIDIENST EN EEN DIENST VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER Gemeentelijk reglement betreffende de algemene voorwaarden tot het exploiteren van een taxidienst en een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder vastgesteld door de gemeenteraad op 27 maart

Nadere informatie

Gelet op de aanvraag van het Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 8 juni 2007;

Gelet op de aanvraag van het Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 8 juni 2007; SCSZ/07/124 1 BERAADSLAGING NR. 07/038 VAN 3 JULI 2007 MET BETREKKING TOT DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS AAN DE DIRECTIE TAXI S EN BIJZONDERE VORMEN VAN GEREGELD VERVOER VAN HET BESTUUR UITRUSTING

Nadere informatie

COLLECTIEVE TAXIS VERHUUR VAN VOERTUIGEN MET CHAUFFEUR. Toegang tot het beroep

COLLECTIEVE TAXIS VERHUUR VAN VOERTUIGEN MET CHAUFFEUR. Toegang tot het beroep COLLECTIEVE TAXIS VERHUUR VAN VOERTUIGEN MET CHAUFFEUR Toegang tot het beroep Instituut voor de autocar en de autobus vzw Dobbelenberg Metrologielaan 8-1130 Brussel 02/245 90 53-02/245 91 29 BE 445.494.076

Nadere informatie

MELDINGEN VAN INRICHTINGEN GERANGSCHIKT ONDER KLASSE III VOOR INSTALLATIES ONDERWORPEN AAN DE MILIEUVERGUNNING DOKUMENTEN OVER TE MAKEN

MELDINGEN VAN INRICHTINGEN GERANGSCHIKT ONDER KLASSE III VOOR INSTALLATIES ONDERWORPEN AAN DE MILIEUVERGUNNING DOKUMENTEN OVER TE MAKEN MELDINGEN VAN INRICHTINGEN GERANGSCHIKT ONDER KLASSE III VOOR INSTALLATIES ONDERWORPEN AAN DE MILIEUVERGUNNING DOKUMENTEN OVER TE MAKEN 1. het formulier, behoorlijk ingevuld, tezamen met de nodige bijlagen;

Nadere informatie

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING VAN EEN RECHTSPERSOON (Terug te sturen per aangetekend schrijven ter attentie van de voorzitter van de Uitvoerende Kamer)

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING VAN EEN RECHTSPERSOON (Terug te sturen per aangetekend schrijven ter attentie van de voorzitter van de Uitvoerende Kamer) BIV AANVRAAG RECHTSPERSOON / 2018 pagina 1/5 (Wet van 11 februari 2013 B.S. 22 augustus 2013) 1 Luxemburgstraat 16 B - 1000 BRUSSEL - Tel. 02/505.38.50 - Fax 02/503.42.23 - www.biv.be AANVRAAG TOT INSCHRIJVING

Nadere informatie

Reglement voor taxidiensten met lichte elektrische voertuigen

Reglement voor taxidiensten met lichte elektrische voertuigen Reglement voor taxidiensten met lichte elektrische voertuigen HOOFDSTUK I ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Toepassingsgebied Dit reglement regelt het taxivervoer met lichte elektrische voertuigen op het grondgebied

Nadere informatie

ERKENNING ALS EXAMENCENTRUM KOELTECHNIEK

ERKENNING ALS EXAMENCENTRUM KOELTECHNIEK ERKENNING ALS EXAMENCENTRUM KOELTECHNIEK LEEFMILIEU BRUSSEL - BIM Afdeling Vergunningen en Partnerschappen THURN & TAXIS-site Havenlaan 86C bus 3000 1000 Brussel E-mail : permit_agr@leefmilieu.brussels

Nadere informatie

AANVRAAG TOT ERKENNING ALS OPHALER VAN GEVAARLIJKE AFVALSTOFFEN, AFVALOLIEN EN/OF PCB/PCT IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST REGLEMENTERING

AANVRAAG TOT ERKENNING ALS OPHALER VAN GEVAARLIJKE AFVALSTOFFEN, AFVALOLIEN EN/OF PCB/PCT IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST REGLEMENTERING AANVRAAG TOT ERKENNING ALS OPHALER VAN GEVAARLIJKE AFVALSTOFFEN, AFVALOLIEN EN/OF PCB/PCT IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST Aanwijzingen betreffende het opstellen van de dossiers REGLEMENTERING DE

Nadere informatie

Formulier 2015 (Aanvraag loonkosten/kosten voor diensten 2014)

Formulier 2015 (Aanvraag loonkosten/kosten voor diensten 2014) Aanvraagformulier voor tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor de kosten voor diensten voor twee of meerdere artsen die deel uitmaken van een groepering Dit formulier moet opgestuurd worden naar het

Nadere informatie

ADVIES DIENST REGULERING

ADVIES DIENST REGULERING DIENST REGULERING ADVIES DR-061117-51 betreffende de aanvraag van een leveringsvergunning door de naamloze vennootschap SPE ten gevolge van haar overname van de naamloze vennootschappen Luminus, ALG Négoce

Nadere informatie

DEEL IV: OFFERTEFORMULIER

DEEL IV: OFFERTEFORMULIER 34 DEEL IV: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Klanten & Ondersteuning Boudewijnlaan 30 bus 60 1000 BRUSSEL Bestek 2014/AFM/OA/28686 Open aanbesteding voor

Nadere informatie

1. Voor de onderneming:

1. Voor de onderneming: Aanvraag tot vergunning onderneming voor camerasystemen versie december 2017 Toepassing van de Wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid - Koninklijk besluit van 12 november

Nadere informatie

J U S T E L - Geconsolideerde wetgeving Einde Eerste woord Laatste woord Wijziging(en) Aanhef Parlementaire werkzaamheden.

J U S T E L - Geconsolideerde wetgeving Einde Eerste woord Laatste woord Wijziging(en) Aanhef Parlementaire werkzaamheden. LOI -WET Page 1 of 20 J U S T E L - Geconsolideerde wetgeving Einde Eerste woord Laatste woord Wijziging(en) Aanhef Parlementaire werkzaamheden Handtekening Inhoudstafel Einde 65 uitvoeringbesluiten 7

Nadere informatie

AAN TE VULLEN IN HOOFDLETTERS. Naam en voornaam:, Woonplaats: Telefoonnummer (GSM): Benaming: Zetel:

AAN TE VULLEN IN HOOFDLETTERS. Naam en voornaam:, Woonplaats:   Telefoonnummer (GSM): Benaming: Zetel: 1 FORMULIER VOOR DE UITOEFENING VAN HET RECHT VAN UITTREDING OPGESTELD MET TOEPASSING VAN ARTIKEL 77 VAN DE WET VAN 12 MEI 2014 BETREFFENDE DE GEREGLEMENTEERDE VASTGOEDVENNOOTSCHAPPEN Dit document is een

Nadere informatie

nationale arbeidsraad

nationale arbeidsraad nationale arbeidsraad A D V I E S Nr. 1.349 ------------------------------ Zitting van dinsdag 15 mei 2001 Onderwerping aan de sociale zekerheid, van de personen die vervoer van personen verrichten x x

Nadere informatie

INSCHRIJVING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN HANDELSONDERNEMING

INSCHRIJVING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN HANDELSONDERNEMING INSCHRIJVING IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN HANDELSONDERNEMING 1. ALGEMENE INFORMATIE ONDERNEMINGSTYPE: NATUURLIJK PERSOON RECHTSPERSOON BEGINDATUM VAN DE ACTIVITEIT:... /... /... 2. GEGEVENS VAN

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR -

AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR - AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR - 1. HOE HET DOSSIER VAN UW ERKENNINGSAANVRAAG INDIENEN? - dit formulier

Nadere informatie

BIJZONDER LASTENBOEK

BIJZONDER LASTENBOEK BIJZONDER LASTENBOEK voor de verkoop van de bestemmingswijzigende zone gelegen Aastraat met een oppervlakte van 7 a 34 ca VERKOOP UIT DE HAND MET BEKENDMAKING EN OFFERTEPROCEDURE Aanbestedende overheid

Nadere informatie

A renovatie van de voorgevel B verfraaiing van de commerciële ruimte C beide. eigenaar van het pand

A renovatie van de voorgevel B verfraaiing van de commerciële ruimte C beide. eigenaar van het pand Vak bestemd voor administratie Dossiernummer:... Aanvraagdatum:... Aanvraagformulier toelage renovatie handelspanden Met dit formulier dient u een aanvraag in voor het verkrijgen van een toelage voor de

Nadere informatie

FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN &

FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN & FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN & PLAATSEN RAMEN/DEUREN jtjxj1iwle 1 Inleiding Infrax heeft een formulier samengesteld dat de kandidaat-aannemer dient in te vullen om een ontvankelijk

Nadere informatie

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DIRECTIE HUISVESTING CCN - Noordstation - Vooruitgangstraat 80 bus 1 H.T 1035 Brussel Aanvraagformulier (uitgave 2008) Opdat de aanvraag op geldige wijze

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST 1 2

STAGEOVEREENKOMST 1 2 B.I.V. - stageovereenkomst - 2010 - Pagina 1/6 Luxemburgstraat 16 B 1000 BRUSSEL Tel. : 02/505.38.50 Fax : 02/503.42.23 www.biv.be STAGEOVEREENKOMST 1 2 1 WAARSCHUWING Door dit model te gebruiken erkennen

Nadere informatie

mevr. Voornaam : Naam :... Adres :... Mail :. ...

mevr. Voornaam : Naam :... Adres :... Mail :. ... Kader 1 : Identificatie van de candidaat «EPB-Adviseur» De heer mevr. Voornaam : Naam :...... Nationaliteit : Adres :... Tel. :.. Fax :... Mail :. Naam van het studiebureau of van de firma waarvoor U werkt

Nadere informatie

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING VAN EEN RECHTSPERSOON (Terug te sturen per aangetekend schrijven ter attentie van de voorzitter van de Uitvoerende Kamer)

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING VAN EEN RECHTSPERSOON (Terug te sturen per aangetekend schrijven ter attentie van de voorzitter van de Uitvoerende Kamer) BIV AANVRAAG RECHTSPERSOON / 2018 pagina 1/5 (Wet van 11 februari 2013 B.S. 22 augustus 2013) 1 Luxemburgstraat 16 B - 1000 BRUSSEL - Tel. 02/505.38.50 - Fax 02/503.42.23 - www.biv.be AANVRAAG TOT INSCHRIJVING

Nadere informatie

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP HET TABLEAU VAN DE INTERNE BOEKHOUDERS BIBF

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP HET TABLEAU VAN DE INTERNE BOEKHOUDERS BIBF PASFOTO (geen nietjes) Ik, ondergetekende: vraag in toepassing van artikel 52 ter van de Wet van 22 april 1999 mijn inschrijving op het tableau van de interne boekhouders, zoals bijgehouden door het Beroepsinstituut

Nadere informatie