Op donderdag 30 juni gaan we op schoolreisje naar het Dolfinarium!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op donderdag 30 juni gaan we op schoolreisje naar het Dolfinarium!"

Transcriptie

1 ALGEMEEN Schoolreis Op donderdag 30 juni gaan we op schoolreisje naar het Dolfinarium! De poort van de school gaat voor alle leerlingen open om 8.00 uur. Om 8.15 uur zal de bel gaan en worden alle leerlingen in de klas verwacht. Om 8.30 uur vertrekken we met de bus richting Harderwijk. Voor alle groepen geldt dat er wel een lunchpakketje mee genomen moet worden. Eventueel drinken en snoepjes voor tussendoor. In het park krijgen de kinderen nog een lekkere verrassing. In de week van het schoolreisje zullen alle leerlingen een groen Peppelshirt mee naar huis krijgen om deze vervolgens op de dag van het schoolreisje aan te trekken. Zo zijn onze kinderen voor de leiding en elkaar goed zichtbaar in het park. Graag na het schoolreisje weer gewassen mee naar school nemen. Iedere leerling heeft deze dag tevens een polsbandje om met daarop het telefoonnummer van de betreffende leerkracht. Per gehele klas wordt er onder begeleiding een route door het park gelopen. Variërend van ongeveer 4 leerlingen per begeleider in de onderbouw tot ongeveer 8 leerlingen in de bovenbouw. Bij bepaalde noodsituaties is juf Cisca te bereiken op: De Peppel: De Bolderik: Mobiel: Om uur vertrekken we vanuit Harderwijk richting Dussen. We verwachten rond uur weer terug te zijn op school. We kijken uit naar een gezellige dag!

2 Datum musical Dinsdag 12 juli is de musicalvoorstelling van groep 8. In de middag onder schooltijd is de eerste voorstelling voor de groepen 1 t/m 7. In de avond is de tweede voorstelling voor genodigden. De leerlingen krijgen 4 uitnodigingen mee naar huis toe voor deze avondvoorstelling. Wie willen er helpen met schminken en de haren in model brengen op dinsdag 12 juli? Opgeven bij juf Ilona of Marleen. Engelse ochtend Op dinsdag 12 juli wordt er voor de groepen 1 t/m 7 een Engelse ochtend georganiseerd. Deze ochtend bestaat uit activiteiten waarin het vak Engels centraal zal staan. Nadere informatie volgt. Eerste paal de Dussenaar Vorige week woensdag is op een feestelijke wijze de eerste paal van de MFA de Dussenaar, door wethouder Machiel de Gelder, de grond in geboord. Hierbij waren veel kinderen, ouders en leerkrachten aanwezig. In september zal de eerste steen worden gelegd, de precieze datum is nog niet bekend. Herinnering; The Running Peppel Aanstaande zondag is het zover; The Running Peppel! Om 12.15uur starten we met de warming-up. Je kunt jezelf zondag nog inschrijven vanaf 10.15uur. Wij hebben er veel zin in, tot zondag!

3 Groep 1/2 A & B Rapporthoesjes Wil iedereen aub weer de rapporthoesjes mee naar school nemen? B.v.d. Zo kunnen de juffen de hoesjes op tijd verzamelen en voor het einde van dit schooljaar vullen met het laatste rapport. Nieuw thema: in en om de zee / zomer Vanaf volgende week werken we tot de zomervakantie aan het thema in en om de zee. Hierbij zal het seizoen zomer natuurlijk ook centraal staan. Er komen veel verschillende onderdelen aan bod; de mooiste vis van de zee (sociaalemotionele ontwikkeling), leuke zomerse knutselopdrachten, de winkel wordt omgetoverd tot ijswinkel en nog veel meer! Water- en zandtafel Vanaf maandag hebben we weer twee extra werkhoeken, namelijk de zand- en watertafel!! Groepen 3/4 Juffendag Op woensdag 13 juli zullen juf Myrthe en juf Ilona samen hun verjaardag vieren voor groep 3/4. We gaan er een feestelijke ochtend van maken! Meer informatie over deze ochtend zal nog volgen. Klokkentoetsen In groep 3 en 4 zijn we aan het oefenen met het klok kijken. Er staan toetsen in verband met de analoge klok gepland op dinsdag 21 juni. Groep 3> hele en halve uren. Groep 4> kwartieren en minuten aflezen.

4 Groep 5 Gymles We hebben de afgelopen weken geoefend met de koprol over elkaar. Een enkele leerling kon zelfs een koprol over drie leerlingen heen. Daarnaast hebben we ook leren wandklimmen. Lesje geschiedenis voor de ouders Bij Brandaan hebben we geleerd hoe een kasteel met het dorp eromheen uitgroeide tot een Middeleeuwse stad. Deze contouren zijn nog in veel steden te zien. Hieronder ziet u het verloop van de stad Breda. Eerst was er een kasteel waarbij de boeren binnen de muren van het kasteel kwamen wonen voor de veiligheid. Ze werden hier door de landheer beschermd tegen rovers. Dit is Breda rond 1300, waarbij de stadsmuur verplaatst is waardoor er ruimte komt voor een kasteel, kerk en een marktplein. Rond 1600 breidde de stad zich steeds verder uit. De oude stadsmuren waren niet meer voldoende om de stad te beschermen. Vandaar dat er gekozen werd voor een vestingmuur zodat je de vijand van verre aan zag komen.

5 In de huidige tijd zijn de vormen van de stad nog steeds te herkennen. Ook diverse straatnamen hebben nog een verwijzing naar de middeleeuwse functies; vismarktstraat, havermarkt. Ook werden de straten vernoemd naar gebouwen of beroepen. Groep 6 Natuurlessen Robinson Crusoe De afgelopen weken zijn wij op donderdag bezig geweest met natuurlessen. Deze lessen stonden in het teken van Robinson Crusoe. De eerste les hebben de kinderen aandachtig geluisterd naar het verhaal van Robinson. Tijdens de tweede les zijn wij naar buiten gegaan om takken en bladeren te verzamelen. Hiervan hebben zij mooie vlotten gebouwd! In de derde les hebben de kinderen verschillende soorten thee geproefd van natuurlijke producten, zoals citroenthee, verse muntthee, brandnetelthee en kaneelthee. Zij moesten proberen te raden met welke natuurlijke producten de thee gezet was. Onder het genot van een bekertje thee, hebben we gekeken of de vlotten ook daadwerkelijk bleven drijven. Hieruit bleek dat wij ontzettend goede vlottenbouwers in de klas hebben, want alle vlotten bleven drijven! Tips voor ouders rekenmethode Alles telt Op staan tips voor ouders die thuis met hun kind willen rekenen. Er wordt een aantal suggesties en spelletjes voor thuis gegeven, om de rekenvaardigheid van kinderen te stimuleren.

6 Groep 7 Anne Frank Krant In 2016 staat in de Anne Frank Krant het thema herinneren centraal. Vanuit dit thema wordt een koppeling gemaakt tussen het verleden en de leefwereld van de leerlingen. We lezen veel teksten, bekijken foto s en filmpjes en maken opdrachten in de krant en online. Op vrijdag zullen we allemaal een brief schrijven aan een leerling in Kidssport Zomerspelen Vorige week en de aankomende 2 weken staan de gymlessen in het teken van zomerspelen. Vorige week heeft Gidion met ons een badmintonparcours afgelegd en deze week staat de frisbee op het programma. De laatste les zullen de straatspelen aan bod komen. Groep 8 Infoavond kamp Wij zien u graag op de informatie avond over het schoolkamp op maandag 13 juni om uur. We zijn nog op zoek naar hulp bij het vervoer van de spullen en de spooktocht. Denkt u ook aan de betaling van het schoolkamp. EHBO lessen We zijn sinds een aantal weken begonnen met EHBO lessen. We hebben een les theorie vanuit het lesboek, werkboek en ondersteuning met filmpjes. Ook hebben we een les praktijk, vanuit de EHBO vereniging komen Christel en Jolinda ons daarbij helpen.

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 5 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 5 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 37,

INFO. Jaargang 23, Nummer 37, INFO Jaargang 23, Nummer 37, 20-6-2017 Deze week: Erfgoedproject Het Bruine Goud Maandag 19 juni Bezoek Veenpark gr. 5 t/m 8 Directie s ochtens aanwezig Dinsdag 20 juni Directie aanwezig Woensdag 21 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - mei 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 24 mei t/m 27 mei Wandelvierdaagse 30 mei Schoolreis groep 3

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie.

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie. Aan de ouders van groep 4,5 en 6 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 27 Juli 2018 WOENSDAG KOMT DE BRANDWEER VOOR WATERPRET ZORGEN. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde - Waterpret met de brandweer! MEER INFO VERDEROP IN

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018 Nieuwsbrief Week 22 27 mei t/m 2 juni 2018 Belangrijke data Maandag 4 t/m woensdag 6 juni: schoolkamp groep 7/8. Dinsdag 5 juni: cultuuruitstapje groep 1/2 naar Garmerwolde. Woensdag 6 juni: cultuuruitstapje

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 Kind op maandag: Mij niet gezien! Ester 1 Koning Ahasveros geeft een groot feest. Maar als hij koningin Wasti vraagt om te komen, weigert ze. De koning en zijn ministers zijn

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep leraar Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Groepsinformatie 3. Extra dit jaar 4. Huiswerk 5. Leerstofaanbod 6. LVS 7. Overige informatie 1. Inleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 5 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 5 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Mededelingen 18 Schooljaar juni 2018

Mededelingen 18 Schooljaar juni 2018 Mededelingen 18 Schooljaar 2017-2018 7 juni 2018 11 t/m 15 juni Toetsweek groep 1 t/m 7 13 t/m 15 juni Kamp groep 8 11 en 12 juni Schoolfotograaf 22 juni Verslag mee naar huis leerlingen groep 1 t/m 7

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

1. Studiedagen 23 en 24 september jl.

1. Studiedagen 23 en 24 september jl. nieuwsbrief 3 schooljaar 2015-2016 29 september 2015 Open dag: 10 oktober a.s., zie blz. 2 1. Studiedagen 23 en 24 september jl. Vorige week woensdag en donderdag waren de leerlingen vrij. Wij hebben met

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

7 juni 2019

7 juni 2019 1439 www.clarafabriciusschool.nl 7 juni 2019 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag 11 14 juni Avondvierdaagse 12 juni Juf- en meesterdag 14 juni Groep 6 excursie airborne museum/bergaafplaats

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 30-05-2018 Belangrijke data: Donderdag 31 mei 14.00u Open podium groep 3D, 4VD, 5KK, 6PW, 7C Vrijdag 1 juni 14.00u Open podium groep 1-2M, 3SM, 4S, 6D, 7JB Donderdag 7 juni Praktijkexamen

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 4 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Groepsinformatie 3. Extra dit jaar 4. Huiswerk 5. Leerstofaanbod 6. LVS 7. Overige informatie

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5.

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Groepsbrief U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. Hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Informatieboekje Groep 7 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Groepsinformatie 3. Extra dit jaar 4. Huiswerk 5. Leerstofaanbod 6. LVS

Nadere informatie

Herhaling; Let op! Eerder uit op woensdag 16 november

Herhaling; Let op! Eerder uit op woensdag 16 november ALGEMEEN Herhaling; Let op! Eerder uit op woensdag 16 november Op woensdag 16 november is de school een uur eerder uit, om 11.30 uur dus. Wij zijn volop bezig met de inrichting van onze nieuwe school en

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 16, 2 juni 2017

Schooljaar Nummer 16, 2 juni 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 16, 2 juni 2017 Kalender: 6 tm 9 juni Avondvierdaagse 10 juni ZOMERMARKT op De Regenboog 13 juni Schoolreis en kleuterfeest 14 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 15 juni

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

TOELICHTING KLOKKIJKEN

TOELICHTING KLOKKIJKEN TOELICHTING KLOKKIJKEN 1 4 2 5 3 6 18153_rv_wb_klokkijken_bw.indd 2-3 31-12-2013 9:56:14 Rekenvlinder Klokkijken Toelichting Uitgeverij Zwijsen B.V., Tilburg www.rekenvlinder.nl TOELICHTING Klokkijken

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje!

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje! Infobrief nummer 20, 2016-2017 AGENDA Ma. 10-07-2017 Di. 11-07-2017 Potje Wo. 12-07-2017 Ochtendprogramma tot 12.00 uur GEKKE HAREN DAG Do. 13-07-2017 13.15 uur eiergooikampioenschappen De Borgwal Daltonbasisschool

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Oudernieuwsbrief 11 mei 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: De kalender De avondvierdaagse Uitstapjes en schoolreisjes Van onze verslaggevers Interessante website Wist u dat? De kalender 15 mei groep

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 4 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Groepsinformatie 3. Extra dit jaar 4. Huiswerk 5. Leerstofaanbod 6. LVS 7. Overige informatie

Nadere informatie

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!!

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!! Nr 19 AGENDA: 3 juni 2016 OUDPAPIER 8 juni 2016 SCHOOLREIS groep 1,2 12 juni 2016 KOFFIE- CONCERT 13 Juni 2016 AVONDVIER- DAAGSE 17 juni 2016 MARGEDAG WELKOM! Nieuwe leerling. In groep 1 is er de afgelopen

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA03

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA03 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 28 24-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA27 15.00 uur: Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7?

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7? WEETJE WEETJE Kath. basisschool de Kringloop Breezandpad 7, 6843 JM Arnhem Tel: 026 3830651 e-mail: info@dekringloop.nl Jaargang 2015-2016 nr.40 website: www.dekringloop.nl 12-7-2016 Ouderbijdrage De penningmeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren.

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren. PRIKBORD 13 3 september 2014 21 juli 2016 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 2 3 de directie Afscheid nemen. We nemen afscheid van de kinderen van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie