We verhuizen naar de Brederodeweg 23

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We verhuizen naar de Brederodeweg 23"

Transcriptie

1 Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 39 nummer maart 2015 We verhuizen naar de Brederodeweg 23 In dit nummer o.a.: Op maandag 13 april openen wij ons nieuwe kantoor. U vindt ons dan niet meer op de Baroniestraat, maar voortaan aan de Brederodeweg 23 (links naast de brandweerkazerne, als je er voor staat). Verhuizing Om alles goed te regelen, passen wij onze openingstijden tijdelijk aan. Op donderdag 9 april zijn wij vanaf uur niet meer bereikbaar. Vrijdag 10 april is ons kantoor de hele dag gesloten. Voor spoedreparaties blijven wij natuurlijk wel bereikbaar op (0411) Speciaal ontvangst Komt u ook een keer langs? Wij nodigen u van harte uit! Voor alle bezoekers staat de eerste week iets lekkers klaar! Open Huis We organiseren nog een Open Huis. Die dag stellen wij onze deuren open zodat u ons hele kantoor kunt bezichtigen. Bereikbaarheid Ook op het nieuwe bereikt u ons verder op de vertrouwde wijze: Via op: Via Twitter Via telefoon op: (0411) (naast de brandweerkazerne) Reparatieverzoek Heeft u een reparatieverzoek? Dan belt u vanaf 13 april - als we in ons nieuwe kantoor zitten - naar (0411) Een nieuw nummer, maar met dezelfde service! Ook buiten kantooruren kunt u op dit nummer terecht voor uw spoedreparaties Maatwerk in Wonen 2 De deur staat open bij... 5 Samen 6 Duurzaamheid 7 Gouden huurders 8

2 2 ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt Deurwijzer Redactie- & Bezoekadres Woonstichting St. Joseph Brederodeweg 23 VANAF 13 APRIL Correspondentieadres Woonstichting St. Joseph Postbus AV BOXTEL Bereikbaarheid Woonstichting St. Joseph Internet Redactie Deurpost Openingstijden Op werkdagen uur Telefoonnummers Algemeen Kies 1 voor Klantenservice Kies 2 voor Huurincasso Kies 3 voor overige vragen (of blijf aan de lijn) Reparatieverzoeken (NIEUW) Glasschade Rioolfonds (NIEUW) Storingen CV - Firma Breman (Boxtel) - Firma Kemkens (Liempde) - Firma Sankomij (Bewoners project Hof ter Aa e.o.) CALAMITEITEN NA SLUITINGSTIJD BEL (0411) (NIEUW) Prima resultaten project Maatwerk in Wonen Vorig jaar startten we met het project Maatwerk in Wonen. Huurders die minimaal 60 zijn, woonachtig in een eengezinswoning (met zeker 3 slaapkamers) kunnen met voorrang en korting verhuizen naar een van onze seniorencomplexen! Annelies Kint ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt Uw persoonlijke woonwensen vervuld kaft brochure AlleZes Geslaagd Maar liefst 15 huishoudens maakten vorig jaar gebruik van dit aanbod! Daarmee is het voor ons al een geslaagd project. U kunt zich nog tot 1 januari 2016 aanmelden als u interesse heeft. Op onze website vindt u de brochure AlleZes waarin wij de 6 complexen voor 60-plussers beschrijven. Huisbezoek Wilt u liever persoonlijk uitleg? Ook dat kan! Onze consulent Annelies Kint komt graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden. Zij kan ook berekenen wat het financieel voor u betekent. U bereikt haar op (0411)

3 Woningaanbod regio altijd beschikbaar Even aanbellen bij... projectgroep Daarwilikwonen.nu In deze rubriek spreken we met partijen waarmee we samenwerken. Dit keer de projectgroep van drie corporaties die samen hun woningen aanbieden. Marlies Bodewus (linksboven), Gezien Wilgenhof (linksonder) en Inge Coopmans (rechtsonder) Op staat sinds kort het totale woningaanbod van St. Joseph (Boxtel), Huis & Erf (Schijndel/Sint-Michielsgestel) en Wovesto (Sint-Oedenrode). Zo kunnen deze corporaties hun klanten nog beter bedienen. In het nieuwe systeem is één keer inschrijven voldoende om te reageren op het totale aanbod. Ook gelden overal dezelfde regels en behandelen de corporaties urgentieaanvragen samen. Het aanbod is altijd beschikbaar en wordt dagelijks ververst. Reageren op een woning kan direct via de site. De woningzoeker kan zien hoeveel mensen reageren en heeft altijd inzicht in zijn eigen gegevens. Vragen? Kom langs! is nu enkele weken actief. De meeste woningzoekers hebben hun inschrijving digitaal bevestigd en reageren positief. Vanzelfsprekend kregen de corporaties enkele vragen, vooral van ouderen. Daar hielden we rekening mee, vertelt Gezien Wilgenhof, manager Wonen van St. Joseph. Iedereen kan in ons kantoor terecht voor uitleg, we helpen graag. Ook bij de Huurders Belangen Vereniging aan de Van der Aastraat 2 kunnen mensen terecht met hun vragen. Het was de laatste tijd erg gezellig in onze ontvangsthal, lacht Marlies Bodewus, manager Klant & Wonen van Huis & Erf. We konden iedereen vlot helpen. We merken dat ouderen elkaar helpen of mensen kennen die hen ondersteunen. Zo lossen de meesten het onderling op. Ons advies blijft: kom langs met je vraag. Samen lossen we het op. Uitbreiden Het belangrijkste criterium voor woningtoewijzing is de inschrijvingsduur. Soms knelt dat echter, als een woningzoeker geen urgentie heeft maar wel snel wil verhuizen. Bijvoorbeeld kleinbehuisde stellen die een kind verwachten, vertelt beleidsmedewerker Inge Coopmans van Wovesto. We bekijken de mogelijkheid om soms een woning te verloten. Mensen die snel een woning zoeken maar nog niet lang ingeschreven staan, maken dan meer kans. Mogelijk krijgt het systeem ook een tipbericht: de woningzoeker krijg als een woning vrijkomt die voldoet aan zijn wensen. We bekijken hoe we dat in het systeem kunnen opnemen, aldus Inge Coopmans. Heeft u vragen over dit nieuwe systeem? Bel dan met onze Klantenservice op (0411)

4 4 Open Deurtjes Woonwensenonderzoek Samen met de gemeente en Goed Wonen Liempde onderzoeken wij momenteel de woonwensen van de Boxtelaar. Heeft u de vragenlijst al ingevuld? In de volgende editie hopen we de uitkomsten te vertellen graag weten hoe zij denken over hun woning en de woonomgeving. Karin: Ik word overal erg gastvrij ontvangen en de bewoners zijn erg openhartig. Achter elke voordeur tref ik een ander verhaal. De meeste mensen wonen er heel fijn en zijn tevreden. Voor iedereen is Hendrika van Haeftenstraat het wel duidelijk dat er iets met de woningen moet gebeuren. Het verfraaien van de buitenzijde en parkeergelegenheid worden veelvuldig genoemd. Een enkeling klaagt over gehorigheid. De woningen zijn klein en compact, voor sommigen meer dan voldoende. De huurprijs wordt als positief punt genoemd. Als alle bezoeken zijn afgerond, beslissen we wat we in de toekomst met de woningen gaan doen Hoog bezoek Op maandag 19 januari bezocht Bouwend Nederland, onder aanvoering van voorzitter Maxime Verhagen ons onderhoudsproject Hof ter Aa, Harperhof en Keizerstraat. Men was onder de indruk van de werkzaamheden, de aanpak en de centrale rol die bewoners in het werk innemen. Voor de zomervakantie hopen we dat de werkzaamheden aan de zes gebouwen afgerond zijn Paul Krikhaar (rechts) en Ad van de Laar (links) Wijziging Raad van Toezicht Op 1 januari wijzigde de samenstelling van ons toezichtsorgaan. De voorzittershamer is overgenomen door Ad van de Laar. De plekken die oud-voorzitter Paul Krikhaar en Boxtelaar Jan de Kok innamen, zijn ingenomen door Anton van Aert (burgemeester van Best) en Giel Janssens, advocaat Onderhoud in 2015 Ook dit jaar staan er weer veel werkzaamheden gepland. Op onze website vindt u een volledig overzicht (sintjoseph.nl/ huurder/onderhoud/po2015) Breukelen Karin van Ditmars van ContourdeTwern bezoekt onze bewoners van de witte duplexwoningen aan de Hendrika van Haeftenstraat en de Van Hugenpothstraat. Wij willen Maxime Verhagen (links) van Bouwend Nederland en Rob Dekker (rechts), directeur van St. Joseph.

5 Energiezuinig huren in Zonnegolven De deur staat open bij... Hugo van Boxmeer spreken aat open bij st ur e d e D riek van In onze rub n Boxmeer va o en. ug H ur e r Zonnegolv ve o g n we met direct ni o K Stam & De bouwbedrijf De bouw van twintig huurwoningen start binnenkort. Een gangbaar project, vertelt directeur Hugo van Boxmeer van bouwbedrijf Stam & De Koning uit Eindhoven. Wat deze woningen bijzonder maakt, is het lage energieverbruik, zonder dat de bewoners dat merken. Behalve in hun portemonnee. Er komt een gewone cv-ketel en ook de ventilatie is gangbaar. Dat maakt deze woningen eenvoudig in gebruik, zonder afwijkende zaken. De isolatie en zonnepanelen maken ze energiezuinig, vertelt de directeur. De panelen verzorgen energie voor verwarming, ventilatie en verlichting. Ze verlagen de energiekosten en daarmee de totale woonlasten voor de huurder. De Energie Coöperatie Boxtel (ECB) installeert de panelen op de zuidkant van het dak, te zien vanaf de Schijndelseweg. Stam & De Koning verzorgt het voorbereidende werk. De oplevering staat gepland voor eind september, begin oktober. Daarna start de bouw van nog eens achttien vergelijkbare woningen op deze locatie. Dat worden koopwoningen die Stam & De Koning realiseert in opdracht van Slokker Vastgoed. Het totale project is ontworpen door Architectenbureau Snijders & Van Stekelenburg uit Boxtel. Spouw De huurwoningen hebben 111 vierkante meter gebruiksoppervlak, een gemiddelde grootte voor een eengezinswo- ning. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, op de eerste etage zijn drie slaapkamers en onder de kap vindt de huurder een ruime bergzolder. In tegenstelling tot de andere woningen in Zonnegolven krijgen deze huizen een voortuintje. Stam & De Koning omzoomt de achtertuinen met een hekwerk met klimplanten. De afrasteringen tussen de woningen doen de huurders zelf. De gevels en tussenmuren bestaan uit twee keer negen centimeter beton met een spouw ertussen. In de gevels wordt die opgevuld met isolatie, in de tussenmuren met lucht. Dat zorgt voor hoge geluidsisolatie. Technisch gezien staan de woningen bijna los van elkaar. Van bewoners horen we vaak: het is heerlijk stil binnen. En dat is ook precies de bedoeling, vindt Van Boxmeer. Knipkaart Sinds enige tijd heeft Stam & De Koning de helpdesk-formule Coffee & Tools. Dit betekent dat het bouwbedrijf na oplevering een paar keer komt checken hoe de woningen bevallen. Kleine gebreken worden dan direct opgelost. De huurders krijgen van ons een knipkaart voor kleine klussen, belooft de directeur. Interesse in deze woningen? Wij adverteren de woningen in mei 5

6 Participatie 6 Samen Op deze pagina leest u de activiteiten die wij op het gebied van participatie uitvoeren. Want samen met u krijgen we meer voor elkaar! Landelijke opschoondag Op zaterdag 28 maart steken door het hele land vrijwilligers de handen uit de mouwen om te laten zien dat ze schoon genoeg hebben van zwerfafval. Wethouder Herman van Wanrooij geeft om uur op het gemeentehuis het startsein voor de actie. Daarna gaan op diverse locaties bewoners gewapend met bezem en/of prikker en afvalzak op pad. De actie is rond 13:00 uur afgelopen. De WOP steunt de landelijke opschoondag! Dit jaar slaan wij, de gemeente Boxtel, ContourdeTwern en de WOP (WoonOmgevingsPloeg) de handen in elkaar. Een schone en veilige woonomgeving levert namelijk een grote bijdrage aan de leefbaarheid. Daarom ondersteunt de WOP deze dag de bewoners Laat geen onaangekondigd bezoek binnen! Als onze medewerkers of medewerkers van een onderhoudsbedrijf bij u in de woning moeten zijn, kondigen wij dit altijd vooraf aan. U krijgt een brief of een telefoontje. Dat geldt vaak ook voor andere bedrijven. Maak dus niet zomaar de deur open als u geen bezoek verwacht. Er wordt helaas steeds vaker geprobeerd onder valse voorwendselen binnen te komen. Wees alert!! Voorlichting Clarissenhof Op 10 februari organiseerden wij een bijeenkomst samen met de wijkagent om bewoners te wijzen op de risico s en datgene wat ze zelf kunnen doen om de kans op insluiping te voorkomen. De 3 belangrijkste tips: Maak uw deur niet open voor vreemden als u geen bezoek verwacht. Ook niet voor een bloemetje of pakketje wat u niet heeft besteld. Wacht bij het betreden van het complex tot de algemene toegangsdeur weer gesloten is. Loopt er toch iemand met u mee naar binnen? Vraag wat deze persoon komt doen zonder sleutel. Vertrouwt u iets niet? Meld het dan direct bij de politie via of 112 WOP Op 28 maart tekenen we een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met de gemeente en de WSD voor de WOP. Wij voelen ons samen verantwoordelijk voor de leefbaarheid en een schone woonomgeving. Organiseert u een activiteit in uw straat of buurt waarbij de WOP u kan ondersteunen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Opschoondag Harperhof Op 28 februari organiseerden wij de laatste opschoondag binnen project Hof ter Aa. Bewoners konden die dag eenmalig gratis de spullen die zij niet wilden bewaren, wegdoen. Er waren die dag mensen van de WOP aanwezig om onze huurders te helpen. Er is ruim 48 kuub afval ingezameld. Dat zijn 2 grote containers met een flinke kop erop

7 Duurzaamheid Zonnepanelen Ook in 2015 gaan we door met het project Zonnig Huren. We streven ernaar om ook dit jaar ongeveer panelen op onze woningen te (laten) plaatsen. Niet alleen in Boxtel maar ook in Liempde. Binnenkort schrijven we de huishoudens aan die voor panelen in aanmerking komen. En Boxtels onderzoek laat zien. De huurders die meededen, hebben echt voordeel! Men bespaart gemiddeld 150 tot 225 per jaar Duurzaamheid Wij zetten ons graag in voor duurzaamheid. Daarvoor tuigen wij verschillende initiatieven op en brengen we u op de hoogte van diverse projecten. Hieronder een greep uit onze activiteiten. Onderzoek zonnepanelen gestapelde bouw Het project Zonnig Huren is gericht op eengezinswoningen. Wij onderzoeken dit jaar of we ook op appartementencomplexen zonnepanelen kunnen plaatsen. Eerder installeerden we al zonnepanelen op de Kasteellaan om de gemeenschappelijke ruimtes te voorzien van elektriciteit. Maar dit jaar gaan we verder. We zoeken een antwoord op de vraag: Is het ook voor individuele huurders van een woongebouw interessant? Wij houden u op de hoogte Mondiale voetafdruk Jaarlijks meten wij hoe duurzaam onze organisatie is. We startten daarmee in We gebruiken daarvoor de mondiale voetafdruk. In het eerste jaar dat wij onze voetafdruk lieten meten, was deze 67,1 hectare. Met trots melden wij u dat wij onze voetafdruk in 5 jaar tijd met 33% hebben verlaagd tot 45,1 hectare voor het jaar De verdere daling verklaren we door: het dalen van ons energieverbruik; de overstap naar duurzame energie (elektra en gas); het verminderen van het papierverbruik en tot slot; het verbeteren van de mobiliteit. Ons doel is om eind dit jaar op 40 hectare uit te komen 7

8 Naar de revue We kregen veel aanmeldingen voor de voorstelling van Gerard van Maasakkers. De gelukkige winnaars waren uiteindelijk mevrouw Ketelaars (Liempde) en mevrouw Tinnebroek (Oost). Naar de revue Luider & Van Donselaar treden vrijdag 17 april om uur op bij Podium Boxtel. Zij nemen u mee in wat tot nu toe hun meest stoute, sexy, gewaagde en hilarische voorstelling is. Geraffineerd balanceren zij op het randje van fantasie en werkelijkheid, met een vette knipoog naar gezellig en warm volksvermaak: Revue! Wilt u gratis naar deze voorstelling? Het enige dat u hoeft te doen is ons bellen op Mailen kan ook naar de redactie Op woensdag 8 april trekken we twee winnaars uit alle aanmeldingen Colofon Eindredactie Inge Huisman Teksten Peter de Koning (Boxtel) Medewerkers Woonstichting St. Joseph Fotografie PdK Fotografie (Boxtel) Medewerkers Woonstichting St. Joseph Vormgeving Kippenvel Ontwerp (Boxtel) Productie Drukkerij Tielen (Boxtel) Verspreiding WSD-Groep Volgende uitgave: (uiterlijk) vrijdag 26 juni 2015 Gouden huurders Ook deze editie kwamen veel aanmeldingen van gouden huurders binnen. Het aantal was zo overweldigend dat we kozen voor een andere ontmoeting. We nodigden alle gouden huurders uit bij de Deugniet. Alle dames en heren genoten! Wij feliciteren nogmaals: Familie Schut (Selissenwal) Familie Jilesen (Oost) Familie Van de Steen (Oost) Familie Van de Rijt (Oost) Mevrouw Van den Brand (Selissenwal) De heer Waals (Selissenwal) Familie Schalkx (Selissenwal) Mevrouw Thomassen (Liempde) en mevrouw Timmermans (Selissenwal) konden er niet bij zijn en bezochten we later persoonlijk. Bent u ook al 50 jaar (of langer) huurder van St. Joseph. Laat het ons weten op of bel (0411)

Nummer 2 - December 2013 Molenstraat in Terwolde en de Schaeckerhof in Twello

Nummer 2 - December 2013 Molenstraat in Terwolde en de Schaeckerhof in Twello Nummer 2 - December 2013 Molenstraat in Terwolde en de Schaeckerhof in Twello Een nieuwe stek 2 Eindelijk duidelijkheid, we kunnen weer aan het werk Na 10 jaar gedoe weten we weer waar we aan toe zijn...

Nadere informatie

o W Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw jasje pagina 8 a s t e t e m en

o W Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw jasje pagina 8 a s t e t e m en t o p S n o o W edion a t S t e m m en a s t e h f e Bele azine # 1 g a m n o o w mei 2015 Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw

Nadere informatie

HUURDERSMAGAZINE VAN TRIVIRE JAARGANG 2 NUMMER 1

HUURDERSMAGAZINE VAN TRIVIRE JAARGANG 2 NUMMER 1 HUURDERSMAGAZINE VAN TRIVIRE JAARGANG 2 NUMMER 1 colofon Vitirine is een uitgave van Stichting Trivire en verschijnt 4 keer per jaar. Teksten: Eindredactie: Redactieraad Trivire Communicatie Trivire Ontwerp

Nadere informatie

Groene Hart. te besparen houdt u geld over. Veranderingen in de zorg waar kunt u terecht? Binnenkijken bij Ferm Werk en Vluchtelingen Steunpunt

Groene Hart. te besparen houdt u geld over. Veranderingen in de zorg waar kunt u terecht? Binnenkijken bij Ferm Werk en Vluchtelingen Steunpunt GroenWest nr.1-2015 Veranderingen in de zorg waar kunt u terecht? Binnenkijken bij Ferm Werk en Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart Door bewust op energie te besparen houdt u geld over ThuisBest Inhoud

Nadere informatie

Magazine. Inhoud. 100plus... en daarna?

Magazine. Inhoud. 100plus... en daarna? Magazine Uitgave 2 november 2014 Inhoud 100plus... en daarna? Ben C. Pluimer directeur-bestuurder HW Wonen Colofon Het WoonMagazine is een uitgave van HW Wonen. Dit magazine is bestemd voor huurders en

Nadere informatie

woonvenster Persoonlijke aandacht staat altijd voorop, hoe druk het ook is inhoud 3 Wat te doen bij schade in uw woning?

woonvenster Persoonlijke aandacht staat altijd voorop, hoe druk het ook is inhoud 3 Wat te doen bij schade in uw woning? woonvenster uitgave 3 14 de jaargang september 2012 inhoud 2 Team Woonservice: Fijn om écht het verschil te kunnen maken 3 Wat te doen bij schade in uw woning? 4 Grote opknapbeurt seniorenwoningen: van

Nadere informatie

Je komt van alles tegen

Je komt van alles tegen Een uitgave van Woningstichting Brummen 21e jaargang - winter 2011 Allround-reparateur Jan Woertman zwaait na 45 jaar af Je komt van alles tegen Voor het uitvoeren van reparaties en het oplossen van storingen

Nadere informatie

bericht Nieuwbouw Van den Boschstraat bereikt hoogste punt Schoolkinderen onthullen nieuwe bouwborden Nieuwe Woningwet daagt Habeko wonen uit

bericht Nieuwbouw Van den Boschstraat bereikt hoogste punt Schoolkinderen onthullen nieuwe bouwborden Nieuwe Woningwet daagt Habeko wonen uit BEWONERSMAGAZINE VAN WONINGBOUWVERENIGING bericht Wetgeving Nieuwe Woningwet daagt Habeko wonen uit pagina 3 Op bezoek Directeur over de vloer pagina 6 Schoolkinderen onthullen nieuwe bouwborden Nieuwbouw

Nadere informatie

Buurtbeheerders letten op uw wijk

Buurtbeheerders letten op uw wijk Buurtbeheerders letten op uw wijk Energieneutraal wonen in Olden Tempel Klooster Weurt: wonen en samenkomen Woongroep voor senioren in ônder onnes Jaargang 7 nr. 2 augustus 2013 Standpunt Eerlijk gezegd

Nadere informatie

OpenHuis: komt u ook?

OpenHuis: komt u ook? vivinfo Het bewonersblad van Viverion dat u regelmatig op een levendige manier informeert, activeert en inspireert april 2010 Nieuw kantoor, zelfde dienstverlening! Een jaar lang ontvingen we onze klanten

Nadere informatie

Wonen. Tekenaar Drago Pečenica werkt in alle rust. Bewonersmagazine van Woningstichting Nijkerk

Wonen. Tekenaar Drago Pečenica werkt in alle rust. Bewonersmagazine van Woningstichting Nijkerk Bewonersmagazine van Woningstichting Nijkerk Tekenaar Drago Pečenica werkt in alle rust. Wonen Juni 2012 jaargang 37 nr. 2 Lees verder op pagina 6! Wo o n g e l u k: p e n t e k e n a a r Dr ag o P e č

Nadere informatie

magazine Woonmensen Bewoners in Orden denken mee Actief in de buurt Normaalste zaak van de wereld Verkoop gestart, Schatkamer van Zuid zorgwonenbuurt

magazine Woonmensen Bewoners in Orden denken mee Actief in de buurt Normaalste zaak van de wereld Verkoop gestart, Schatkamer van Zuid zorgwonenbuurt nr. 1 Mei 2012 Magazine voor klanten en relaties van de Actief in de buurt Normaalste zaak van de wereld Bewoners in Orden denken mee Verkoop gestart, Schatkamer van Zuid zorgwonenbuurt Magazine voor klanten

Nadere informatie

oonwijs Positief nieuws Feestelijke opening De Kleine Maatjes Geen onderhoud meer aan de woning? Het bewonersblad van de Stichting Wonen Wierden Enter

oonwijs Positief nieuws Feestelijke opening De Kleine Maatjes Geen onderhoud meer aan de woning? Het bewonersblad van de Stichting Wonen Wierden Enter Het bewonersblad van de Stichting Wonen Wierden Enter oonwijs Jaargang 16 December 2011 Nummer 3 winter Positief nieuws Feestelijke opening De Kleine Maatjes Geen onderhoud meer aan de woning? Terugblik

Nadere informatie

Muiderwaard. Facelift flats. + lagere woonlasten door energieveiling www.woonwaard.nl/thuis. bij Woonwaard. Vragen beantwoord: Bewoners

Muiderwaard. Facelift flats. + lagere woonlasten door energieveiling www.woonwaard.nl/thuis. bij Woonwaard. Vragen beantwoord: Bewoners Thuis! Vragen beantwoord: bewonersparticipatie Bewoners fleuren buurten op bij Woonwaard Herfst 2012 Jaargang 02 Facelift flats Muiderwaard 4 zie Tips voor de herfsttuin pag. 2 + lagere woonlasten door

Nadere informatie

nummer 100 jaar Volkshuisvesting Hoeksche Waard volkshuisvesting in de Hoeksche Waard Magazine Mijn HW Wonen Huurverhoging 2014 Uitgave 1 april 2014

nummer 100 jaar Volkshuisvesting Hoeksche Waard volkshuisvesting in de Hoeksche Waard Magazine Mijn HW Wonen Huurverhoging 2014 Uitgave 1 april 2014 volkshuisvesting in de Hoeksche Waard Magazine Uitgave 1 april 2014 Gratis met maximaal 6 personen naar tentoonstelling 100 jaar Zie pagina 21 Indit nummer 100 jaar Volkshuisvesting Hoeksche Waard Mijn

Nadere informatie

Het bewonersblad voor huurders van Waterweg Wonen jaargang 17, nummer 2, juli 2015

Het bewonersblad voor huurders van Waterweg Wonen jaargang 17, nummer 2, juli 2015 Het bewonersblad voor huurders van Waterweg Wonen jaargang 17, nummer 2, juli 2015 ANDERE TIJDEN DUS AFVAL SCHEIDEN GLAS PLASTIC PAPIER 3 Een verbouwing meefinancieren? Dat kan nu ook! 8 Thuis Bewoners

Nadere informatie

Middenin. het bewonersblad van woningbouwvereniging de Kombinatie

Middenin. het bewonersblad van woningbouwvereniging de Kombinatie April 2011 48 Middenin het bewonersblad van woningbouwvereniging de Kombinatie Meld u aan voor ons digitale Klantenpanel Kinderen Op Dreef school op excursie in de L-flat Kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid

Nadere informatie

Gewoon goed wonen MAGAZINE

Gewoon goed wonen MAGAZINE Magazine voor huurders van Stichting Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken nummer 1, lente 2011 Gewoon goed wonen MAGAZINE Ruim wonen in Blaricum Bijvanck op pad met projectleider groot onderhoud Martin

Nadere informatie

woningen te koop Mevrouw ir. G.N. Sweringa

woningen te koop Mevrouw ir. G.N. Sweringa 1 Appartementen te huur Deurkruk werkt zo! Een prachtig nieuw huis OFW Vizier februari 2012-15de jaargang C O L O F O N OFW Postbus 89, 8250 AB Dronten De Noord 47-49, Dronten E woondiensten@ofw.nl I www.ofw.nl

Nadere informatie

De Sleuteldrager. Paaspuzzel doe mee en win! In dit nummer onder meer: Reageren op een woning. Huurverhoging 2014. Nieuwbouw. Dak- en vloerisolatie

De Sleuteldrager. Paaspuzzel doe mee en win! In dit nummer onder meer: Reageren op een woning. Huurverhoging 2014. Nieuwbouw. Dak- en vloerisolatie Paaspuzzel doe mee en win! Infomagazine voor huurders en relaties April 2014 jaargang 15 nummer 1 De Sleuteldrager In dit nummer onder meer: Reageren op een woning Huurverhoging 2014 Nieuwbouw Dak- en

Nadere informatie

No 10. Jongerenspecial TE KOOP. Huurwoningen (0598) 45 14 82. Jaargang 6 juni 2014. Met onder andere:

No 10. Jongerenspecial TE KOOP. Huurwoningen (0598) 45 14 82. Jaargang 6 juni 2014. Met onder andere: Groninger Thuis is het bewonersblad voor alle huurders van Woonstichting Groninger Huis No 10 Jongerenspecial Met onder andere: Jaargang 6 juni 2014 Onze Raad van Commissarissen 3 Jongeren over jongerenhuisvesting

Nadere informatie

De één houdt van klassieke muziek, de ander van house

De één houdt van klassieke muziek, de ander van house H e t i n f o r m a t i e m a g a z i n e v a n M e r c a t u s Energie besparen is geld besparen Woningaanbieding: schrijf u in op Woningnet! De één houdt van klassieke muziek, de ander van house In contact

Nadere informatie

WoonWerk Bewonersblad van Woningstichting Barneveld

WoonWerk Bewonersblad van Woningstichting Barneveld WoonWerk Bewonersblad van Woningstichting Barneveld Nr. 2 September 2014 Huurders opgelet: Schrijf u tot 31 december gratis in bij huiswaarts.nu en behoud uw woonduur meer op p. 12 Renovatie maisonnettes

Nadere informatie

leuk, lekker en gezond We staan voor u klaar vanuit één centraal kantoor met één centraal telefoonnummer en één bezoekadres Eten uit eigen tuin

leuk, lekker en gezond We staan voor u klaar vanuit één centraal kantoor met één centraal telefoonnummer en één bezoekadres Eten uit eigen tuin GroenWest nr.3-2014 Eten uit eigen tuin leuk, lekker en gezond We staan voor u klaar vanuit één centraal kantoor met één centraal telefoonnummer en één bezoekadres ThuisBest Inhoud 4 6 7 8 9 10 11 12 13

Nadere informatie

De kleur van. In dit nummer o.a.:

De kleur van. In dit nummer o.a.: In dit nummer o.a.: Huurverhoging 2012 Sies Zuur 40 jaar in dienst Huurtoeslag aanvragen Roparunners in de startblokken Stichting Welzijnswerk Sliedrecht Voorkomen van huisuitzettingen Woningen voor middeninkomens

Nadere informatie

Tip: bewaar de achterkant met belangrijke nummers! Deze editie voor het laatst in het woonkwartier.

Tip: bewaar de achterkant met belangrijke nummers! Deze editie voor het laatst in het woonkwartier. woon kwartier Voorjaar 2014 Tip: bewaar de achterkant met belangrijke nummers! Deze editie voor het laatst in het woonkwartier. o.a. in dit nummer: Een nieuwe P9 keuken? De keuken vormt een belangrijk

Nadere informatie

woonvenster Helvoirt en Haaren maken zich op voor nieuwbouw van Leyenhof en Haarensteyn Wateroverlast door regen Puzzel 9 4 2 2 1 5 www.puzzelpro.

woonvenster Helvoirt en Haaren maken zich op voor nieuwbouw van Leyenhof en Haarensteyn Wateroverlast door regen Puzzel 9 4 2 2 1 5 www.puzzelpro. Adressen en openingstijden Bezoekadres Afrikalaan 92, 5152 MD Drunen Postadres Postbus 127, 5150 AC Drunen T 0416-37 87 80 F 0416-37 32 76 E info@woonveste.nl www.woonveste.nl Openingstijden Maandag t/m

Nadere informatie

Opschoondag in Waddinxveen Komst weekendschool stap dichterbij Huurwoningen t Leliepark opgeleverd. Kwartaaluitgave van Woonpartners Midden-Holland

Opschoondag in Waddinxveen Komst weekendschool stap dichterbij Huurwoningen t Leliepark opgeleverd. Kwartaaluitgave van Woonpartners Midden-Holland NUMMER 1 APRIL 2009 Kwartaaluitgave van Woonpartners Midden-Holland Opschoondag in Waddinxveen Komst weekendschool stap dichterbij Huurwoningen t Leliepark opgeleverd w w w.w o o n p a r t n e r s - m

Nadere informatie

Bewonerskrant Woonstichting SSW uitgave 64, juni 2013. Klantenpanel huisvesting senioren. naar een kleinere, meer geschikte woning.

Bewonerskrant Woonstichting SSW uitgave 64, juni 2013. Klantenpanel huisvesting senioren. naar een kleinere, meer geschikte woning. Bewonerskrant Woonstichting SSW uitgave 64, juni 2013 Wonen & Welzijn Klantenpanel huisvesting senioren Op maandagavond 8 april 2013 spraken twaalf huurders van SSW over de motieven om (op termijn) te

Nadere informatie

COLOFON. Op eigen kracht. Inhoudsopgave. Column: Gerard van de Ven, directeur. Samenwerkingsovereenkomst Omnia Wonen en de S.H.O.W.

COLOFON. Op eigen kracht. Inhoudsopgave. Column: Gerard van de Ven, directeur. Samenwerkingsovereenkomst Omnia Wonen en de S.H.O.W. Voel je thuis! Het informatieblad Het informatieblad van Omnia Wonen Zoekt u iets, kunt u iets, heeft u iets, deel het! Katrien Ruitenburg van Stichting Present aan het woord Zeker van een goede verzekering!

Nadere informatie