We verhuizen naar de Brederodeweg 23

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We verhuizen naar de Brederodeweg 23"

Transcriptie

1 Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 39 nummer maart 2015 We verhuizen naar de Brederodeweg 23 In dit nummer o.a.: Op maandag 13 april openen wij ons nieuwe kantoor. U vindt ons dan niet meer op de Baroniestraat, maar voortaan aan de Brederodeweg 23 (links naast de brandweerkazerne, als je er voor staat). Verhuizing Om alles goed te regelen, passen wij onze openingstijden tijdelijk aan. Op donderdag 9 april zijn wij vanaf uur niet meer bereikbaar. Vrijdag 10 april is ons kantoor de hele dag gesloten. Voor spoedreparaties blijven wij natuurlijk wel bereikbaar op (0411) Speciaal ontvangst Komt u ook een keer langs? Wij nodigen u van harte uit! Voor alle bezoekers staat de eerste week iets lekkers klaar! Open Huis We organiseren nog een Open Huis. Die dag stellen wij onze deuren open zodat u ons hele kantoor kunt bezichtigen. Bereikbaarheid Ook op het nieuwe bereikt u ons verder op de vertrouwde wijze: Via op: Via Twitter Via telefoon op: (0411) (naast de brandweerkazerne) Reparatieverzoek Heeft u een reparatieverzoek? Dan belt u vanaf 13 april - als we in ons nieuwe kantoor zitten - naar (0411) Een nieuw nummer, maar met dezelfde service! Ook buiten kantooruren kunt u op dit nummer terecht voor uw spoedreparaties Maatwerk in Wonen 2 De deur staat open bij... 5 Samen 6 Duurzaamheid 7 Gouden huurders 8

2 2 ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt Deurwijzer Redactie- & Bezoekadres Woonstichting St. Joseph Brederodeweg 23 VANAF 13 APRIL Correspondentieadres Woonstichting St. Joseph Postbus AV BOXTEL Bereikbaarheid Woonstichting St. Joseph Internet Redactie Deurpost Openingstijden Op werkdagen uur Telefoonnummers Algemeen Kies 1 voor Klantenservice Kies 2 voor Huurincasso Kies 3 voor overige vragen (of blijf aan de lijn) Reparatieverzoeken (NIEUW) Glasschade Rioolfonds (NIEUW) Storingen CV - Firma Breman (Boxtel) - Firma Kemkens (Liempde) - Firma Sankomij (Bewoners project Hof ter Aa e.o.) CALAMITEITEN NA SLUITINGSTIJD BEL (0411) (NIEUW) Prima resultaten project Maatwerk in Wonen Vorig jaar startten we met het project Maatwerk in Wonen. Huurders die minimaal 60 zijn, woonachtig in een eengezinswoning (met zeker 3 slaapkamers) kunnen met voorrang en korting verhuizen naar een van onze seniorencomplexen! Annelies Kint ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt Uw persoonlijke woonwensen vervuld kaft brochure AlleZes Geslaagd Maar liefst 15 huishoudens maakten vorig jaar gebruik van dit aanbod! Daarmee is het voor ons al een geslaagd project. U kunt zich nog tot 1 januari 2016 aanmelden als u interesse heeft. Op onze website vindt u de brochure AlleZes waarin wij de 6 complexen voor 60-plussers beschrijven. Huisbezoek Wilt u liever persoonlijk uitleg? Ook dat kan! Onze consulent Annelies Kint komt graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden. Zij kan ook berekenen wat het financieel voor u betekent. U bereikt haar op (0411)

3 Woningaanbod regio altijd beschikbaar Even aanbellen bij... projectgroep Daarwilikwonen.nu In deze rubriek spreken we met partijen waarmee we samenwerken. Dit keer de projectgroep van drie corporaties die samen hun woningen aanbieden. Marlies Bodewus (linksboven), Gezien Wilgenhof (linksonder) en Inge Coopmans (rechtsonder) Op staat sinds kort het totale woningaanbod van St. Joseph (Boxtel), Huis & Erf (Schijndel/Sint-Michielsgestel) en Wovesto (Sint-Oedenrode). Zo kunnen deze corporaties hun klanten nog beter bedienen. In het nieuwe systeem is één keer inschrijven voldoende om te reageren op het totale aanbod. Ook gelden overal dezelfde regels en behandelen de corporaties urgentieaanvragen samen. Het aanbod is altijd beschikbaar en wordt dagelijks ververst. Reageren op een woning kan direct via de site. De woningzoeker kan zien hoeveel mensen reageren en heeft altijd inzicht in zijn eigen gegevens. Vragen? Kom langs! is nu enkele weken actief. De meeste woningzoekers hebben hun inschrijving digitaal bevestigd en reageren positief. Vanzelfsprekend kregen de corporaties enkele vragen, vooral van ouderen. Daar hielden we rekening mee, vertelt Gezien Wilgenhof, manager Wonen van St. Joseph. Iedereen kan in ons kantoor terecht voor uitleg, we helpen graag. Ook bij de Huurders Belangen Vereniging aan de Van der Aastraat 2 kunnen mensen terecht met hun vragen. Het was de laatste tijd erg gezellig in onze ontvangsthal, lacht Marlies Bodewus, manager Klant & Wonen van Huis & Erf. We konden iedereen vlot helpen. We merken dat ouderen elkaar helpen of mensen kennen die hen ondersteunen. Zo lossen de meesten het onderling op. Ons advies blijft: kom langs met je vraag. Samen lossen we het op. Uitbreiden Het belangrijkste criterium voor woningtoewijzing is de inschrijvingsduur. Soms knelt dat echter, als een woningzoeker geen urgentie heeft maar wel snel wil verhuizen. Bijvoorbeeld kleinbehuisde stellen die een kind verwachten, vertelt beleidsmedewerker Inge Coopmans van Wovesto. We bekijken de mogelijkheid om soms een woning te verloten. Mensen die snel een woning zoeken maar nog niet lang ingeschreven staan, maken dan meer kans. Mogelijk krijgt het systeem ook een tipbericht: de woningzoeker krijg als een woning vrijkomt die voldoet aan zijn wensen. We bekijken hoe we dat in het systeem kunnen opnemen, aldus Inge Coopmans. Heeft u vragen over dit nieuwe systeem? Bel dan met onze Klantenservice op (0411)

4 4 Open Deurtjes Woonwensenonderzoek Samen met de gemeente en Goed Wonen Liempde onderzoeken wij momenteel de woonwensen van de Boxtelaar. Heeft u de vragenlijst al ingevuld? In de volgende editie hopen we de uitkomsten te vertellen graag weten hoe zij denken over hun woning en de woonomgeving. Karin: Ik word overal erg gastvrij ontvangen en de bewoners zijn erg openhartig. Achter elke voordeur tref ik een ander verhaal. De meeste mensen wonen er heel fijn en zijn tevreden. Voor iedereen is Hendrika van Haeftenstraat het wel duidelijk dat er iets met de woningen moet gebeuren. Het verfraaien van de buitenzijde en parkeergelegenheid worden veelvuldig genoemd. Een enkeling klaagt over gehorigheid. De woningen zijn klein en compact, voor sommigen meer dan voldoende. De huurprijs wordt als positief punt genoemd. Als alle bezoeken zijn afgerond, beslissen we wat we in de toekomst met de woningen gaan doen Hoog bezoek Op maandag 19 januari bezocht Bouwend Nederland, onder aanvoering van voorzitter Maxime Verhagen ons onderhoudsproject Hof ter Aa, Harperhof en Keizerstraat. Men was onder de indruk van de werkzaamheden, de aanpak en de centrale rol die bewoners in het werk innemen. Voor de zomervakantie hopen we dat de werkzaamheden aan de zes gebouwen afgerond zijn Paul Krikhaar (rechts) en Ad van de Laar (links) Wijziging Raad van Toezicht Op 1 januari wijzigde de samenstelling van ons toezichtsorgaan. De voorzittershamer is overgenomen door Ad van de Laar. De plekken die oud-voorzitter Paul Krikhaar en Boxtelaar Jan de Kok innamen, zijn ingenomen door Anton van Aert (burgemeester van Best) en Giel Janssens, advocaat Onderhoud in 2015 Ook dit jaar staan er weer veel werkzaamheden gepland. Op onze website vindt u een volledig overzicht (sintjoseph.nl/ huurder/onderhoud/po2015) Breukelen Karin van Ditmars van ContourdeTwern bezoekt onze bewoners van de witte duplexwoningen aan de Hendrika van Haeftenstraat en de Van Hugenpothstraat. Wij willen Maxime Verhagen (links) van Bouwend Nederland en Rob Dekker (rechts), directeur van St. Joseph.

5 Energiezuinig huren in Zonnegolven De deur staat open bij... Hugo van Boxmeer spreken aat open bij st ur e d e D riek van In onze rub n Boxmeer va o en. ug H ur e r Zonnegolv ve o g n we met direct ni o K Stam & De bouwbedrijf De bouw van twintig huurwoningen start binnenkort. Een gangbaar project, vertelt directeur Hugo van Boxmeer van bouwbedrijf Stam & De Koning uit Eindhoven. Wat deze woningen bijzonder maakt, is het lage energieverbruik, zonder dat de bewoners dat merken. Behalve in hun portemonnee. Er komt een gewone cv-ketel en ook de ventilatie is gangbaar. Dat maakt deze woningen eenvoudig in gebruik, zonder afwijkende zaken. De isolatie en zonnepanelen maken ze energiezuinig, vertelt de directeur. De panelen verzorgen energie voor verwarming, ventilatie en verlichting. Ze verlagen de energiekosten en daarmee de totale woonlasten voor de huurder. De Energie Coöperatie Boxtel (ECB) installeert de panelen op de zuidkant van het dak, te zien vanaf de Schijndelseweg. Stam & De Koning verzorgt het voorbereidende werk. De oplevering staat gepland voor eind september, begin oktober. Daarna start de bouw van nog eens achttien vergelijkbare woningen op deze locatie. Dat worden koopwoningen die Stam & De Koning realiseert in opdracht van Slokker Vastgoed. Het totale project is ontworpen door Architectenbureau Snijders & Van Stekelenburg uit Boxtel. Spouw De huurwoningen hebben 111 vierkante meter gebruiksoppervlak, een gemiddelde grootte voor een eengezinswo- ning. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, op de eerste etage zijn drie slaapkamers en onder de kap vindt de huurder een ruime bergzolder. In tegenstelling tot de andere woningen in Zonnegolven krijgen deze huizen een voortuintje. Stam & De Koning omzoomt de achtertuinen met een hekwerk met klimplanten. De afrasteringen tussen de woningen doen de huurders zelf. De gevels en tussenmuren bestaan uit twee keer negen centimeter beton met een spouw ertussen. In de gevels wordt die opgevuld met isolatie, in de tussenmuren met lucht. Dat zorgt voor hoge geluidsisolatie. Technisch gezien staan de woningen bijna los van elkaar. Van bewoners horen we vaak: het is heerlijk stil binnen. En dat is ook precies de bedoeling, vindt Van Boxmeer. Knipkaart Sinds enige tijd heeft Stam & De Koning de helpdesk-formule Coffee & Tools. Dit betekent dat het bouwbedrijf na oplevering een paar keer komt checken hoe de woningen bevallen. Kleine gebreken worden dan direct opgelost. De huurders krijgen van ons een knipkaart voor kleine klussen, belooft de directeur. Interesse in deze woningen? Wij adverteren de woningen in mei 5

6 Participatie 6 Samen Op deze pagina leest u de activiteiten die wij op het gebied van participatie uitvoeren. Want samen met u krijgen we meer voor elkaar! Landelijke opschoondag Op zaterdag 28 maart steken door het hele land vrijwilligers de handen uit de mouwen om te laten zien dat ze schoon genoeg hebben van zwerfafval. Wethouder Herman van Wanrooij geeft om uur op het gemeentehuis het startsein voor de actie. Daarna gaan op diverse locaties bewoners gewapend met bezem en/of prikker en afvalzak op pad. De actie is rond 13:00 uur afgelopen. De WOP steunt de landelijke opschoondag! Dit jaar slaan wij, de gemeente Boxtel, ContourdeTwern en de WOP (WoonOmgevingsPloeg) de handen in elkaar. Een schone en veilige woonomgeving levert namelijk een grote bijdrage aan de leefbaarheid. Daarom ondersteunt de WOP deze dag de bewoners Laat geen onaangekondigd bezoek binnen! Als onze medewerkers of medewerkers van een onderhoudsbedrijf bij u in de woning moeten zijn, kondigen wij dit altijd vooraf aan. U krijgt een brief of een telefoontje. Dat geldt vaak ook voor andere bedrijven. Maak dus niet zomaar de deur open als u geen bezoek verwacht. Er wordt helaas steeds vaker geprobeerd onder valse voorwendselen binnen te komen. Wees alert!! Voorlichting Clarissenhof Op 10 februari organiseerden wij een bijeenkomst samen met de wijkagent om bewoners te wijzen op de risico s en datgene wat ze zelf kunnen doen om de kans op insluiping te voorkomen. De 3 belangrijkste tips: Maak uw deur niet open voor vreemden als u geen bezoek verwacht. Ook niet voor een bloemetje of pakketje wat u niet heeft besteld. Wacht bij het betreden van het complex tot de algemene toegangsdeur weer gesloten is. Loopt er toch iemand met u mee naar binnen? Vraag wat deze persoon komt doen zonder sleutel. Vertrouwt u iets niet? Meld het dan direct bij de politie via of 112 WOP Op 28 maart tekenen we een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met de gemeente en de WSD voor de WOP. Wij voelen ons samen verantwoordelijk voor de leefbaarheid en een schone woonomgeving. Organiseert u een activiteit in uw straat of buurt waarbij de WOP u kan ondersteunen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Opschoondag Harperhof Op 28 februari organiseerden wij de laatste opschoondag binnen project Hof ter Aa. Bewoners konden die dag eenmalig gratis de spullen die zij niet wilden bewaren, wegdoen. Er waren die dag mensen van de WOP aanwezig om onze huurders te helpen. Er is ruim 48 kuub afval ingezameld. Dat zijn 2 grote containers met een flinke kop erop

7 Duurzaamheid Zonnepanelen Ook in 2015 gaan we door met het project Zonnig Huren. We streven ernaar om ook dit jaar ongeveer panelen op onze woningen te (laten) plaatsen. Niet alleen in Boxtel maar ook in Liempde. Binnenkort schrijven we de huishoudens aan die voor panelen in aanmerking komen. En Boxtels onderzoek laat zien. De huurders die meededen, hebben echt voordeel! Men bespaart gemiddeld 150 tot 225 per jaar Duurzaamheid Wij zetten ons graag in voor duurzaamheid. Daarvoor tuigen wij verschillende initiatieven op en brengen we u op de hoogte van diverse projecten. Hieronder een greep uit onze activiteiten. Onderzoek zonnepanelen gestapelde bouw Het project Zonnig Huren is gericht op eengezinswoningen. Wij onderzoeken dit jaar of we ook op appartementencomplexen zonnepanelen kunnen plaatsen. Eerder installeerden we al zonnepanelen op de Kasteellaan om de gemeenschappelijke ruimtes te voorzien van elektriciteit. Maar dit jaar gaan we verder. We zoeken een antwoord op de vraag: Is het ook voor individuele huurders van een woongebouw interessant? Wij houden u op de hoogte Mondiale voetafdruk Jaarlijks meten wij hoe duurzaam onze organisatie is. We startten daarmee in We gebruiken daarvoor de mondiale voetafdruk. In het eerste jaar dat wij onze voetafdruk lieten meten, was deze 67,1 hectare. Met trots melden wij u dat wij onze voetafdruk in 5 jaar tijd met 33% hebben verlaagd tot 45,1 hectare voor het jaar De verdere daling verklaren we door: het dalen van ons energieverbruik; de overstap naar duurzame energie (elektra en gas); het verminderen van het papierverbruik en tot slot; het verbeteren van de mobiliteit. Ons doel is om eind dit jaar op 40 hectare uit te komen 7

8 Naar de revue We kregen veel aanmeldingen voor de voorstelling van Gerard van Maasakkers. De gelukkige winnaars waren uiteindelijk mevrouw Ketelaars (Liempde) en mevrouw Tinnebroek (Oost). Naar de revue Luider & Van Donselaar treden vrijdag 17 april om uur op bij Podium Boxtel. Zij nemen u mee in wat tot nu toe hun meest stoute, sexy, gewaagde en hilarische voorstelling is. Geraffineerd balanceren zij op het randje van fantasie en werkelijkheid, met een vette knipoog naar gezellig en warm volksvermaak: Revue! Wilt u gratis naar deze voorstelling? Het enige dat u hoeft te doen is ons bellen op Mailen kan ook naar de redactie Op woensdag 8 april trekken we twee winnaars uit alle aanmeldingen Colofon Eindredactie Inge Huisman Teksten Peter de Koning (Boxtel) Medewerkers Woonstichting St. Joseph Fotografie PdK Fotografie (Boxtel) Medewerkers Woonstichting St. Joseph Vormgeving Kippenvel Ontwerp (Boxtel) Productie Drukkerij Tielen (Boxtel) Verspreiding WSD-Groep Volgende uitgave: (uiterlijk) vrijdag 26 juni 2015 Gouden huurders Ook deze editie kwamen veel aanmeldingen van gouden huurders binnen. Het aantal was zo overweldigend dat we kozen voor een andere ontmoeting. We nodigden alle gouden huurders uit bij de Deugniet. Alle dames en heren genoten! Wij feliciteren nogmaals: Familie Schut (Selissenwal) Familie Jilesen (Oost) Familie Van de Steen (Oost) Familie Van de Rijt (Oost) Mevrouw Van den Brand (Selissenwal) De heer Waals (Selissenwal) Familie Schalkx (Selissenwal) Mevrouw Thomassen (Liempde) en mevrouw Timmermans (Selissenwal) konden er niet bij zijn en bezochten we later persoonlijk. Bent u ook al 50 jaar (of langer) huurder van St. Joseph. Laat het ons weten op of bel (0411)

Deur ost. Open Huis. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.:

Deur ost. Open Huis. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.: Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 39 nummer 166 - juni 2015 Open Huis In dit nummer o.a.: Half april verhuisden wij met onze organisatie naar de Brederodeweg 23. We werken nu al

Nadere informatie

Uitwerking naar thema s

Uitwerking naar thema s Inleiding Op woensdag 23 november organiseerden we een bijeenkomst bij Molenwijk (Boxtel) om onze relaties te vertellen over onze activiteiten in 2016. De opkomst was groot. Het gezelschap was divers.

Nadere informatie

Deur ost. Slim uitkomen met inkomen. met inkomen! eef van opdorp bekend van tv. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.

Deur ost. Slim uitkomen met inkomen. met inkomen! eef van opdorp bekend van tv. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a. met inkomen! met Eef van Opdorp bekend van TV met eef van opdorp bekend van tv Slim uitkomen met inkomen! Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 38 nummer 161 - maart 2014 DonDerDagavonD

Nadere informatie

Deur ost. We pakken Selissenwal grondig aan. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.:

Deur ost. We pakken Selissenwal grondig aan. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.: Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 38 nummer 162 - juni 2014 Gestapelde woningen aan Het Schild worden gesloopt (april 2014) We pakken Selissenwal grondig aan In dit nummer o.a.:

Nadere informatie

Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid.

Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid. Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid. Inhoud Welkom thuis pagina 3 U praat mee... pagina 6 Onze organisatie

Nadere informatie

Stedelijk Vernieuwingsurgent

Stedelijk Vernieuwingsurgent Stedelijk Vernieuwingsurgent beleid: november 2008, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt 12.000 woningen in Vlaardingen. Een flink deel van die woningen is bereikbaar voor mensen met een laag inkomen.

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Dienstverlening van SallandWonen

Dienstverlening van SallandWonen Dienstverlening van SallandWonen 100% wonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen Wat kunt u verwachten van een kwaliteitscorporatie 3 Even voorstellen U huurt een woning bij SallandWonen of bent dat van plan.

Nadere informatie

Deur ost. Zelf uw zaken online regelen. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.:

Deur ost. Zelf uw zaken online regelen. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.: Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 39 nummer 168 - Zelf uw zaken online regelen In dit nummer o.a.: Wij werkten de afgelopen maanden aan Mijn St. Joseph. Een onderdeel van onze

Nadere informatie

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan Leefbaarheid Samen werken aan prettig wonen in uw wijk Plezierig wonen wordt niet alleen bepaald door uw woning. Minstens zo belangrijk is een schone, veilige buurt, waarin de bewoners prettig met elkaar

Nadere informatie

d e ce m b e r 2 0 1 4 j a a rg a n g 8

d e ce m b e r 2 0 1 4 j a a rg a n g 8 3 d e ce m b e r 2 0 1 4 j a a rg a n g 8 We r k a a n j e w o n i n g : l a n g e r z e l f s t a n d i g w o n e n M e v r o u w S p e e k s i s b l i j m e t w o n i n g a a n p a s s i n g We t h o

Nadere informatie

U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren.

U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren. U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren. Inhoud Veel woningen, veel woningzoekenden pagina 3 Eerst inschrijven... pagina 4...dan reageren op een

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Op zoek naar een woning 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan, krijgt werk in een andere plaats of heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verhuizing. Uitnodiging

NIEUWSBRIEF. Verhuizing. Uitnodiging 1 mei 2010 Openingstijden en telefoonnummers: Verhuizing Openingstijden van ons kantoor: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 08.30

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte

VERHUURBROCHURE. 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte VERHUURBROCHURE 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte Verhuurbrochure Marktstraat 65 Raalte Inleiding... 3 De omgeving... 3 Duurzaamheid... 3 Hergebruik van gebouw... 3 Energiezuinig...

Nadere informatie

Zorgeloos wonen bij SallandWonen

Zorgeloos wonen bij SallandWonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen 100% wonen Reparatieverzoeken en onderhoudsservice Duidelijke afspraken en snelle service Onze woningen verkeren in goede staat. Toch kunnen reparaties nodig zijn. SallandWonen

Nadere informatie

Sociaal Plan bij herstructurering

Sociaal Plan bij herstructurering Het Sociaal Plan is een overeenkomst tussen Woonstichting Groninger huis en bewoners van een wijk of straat waar sloop of ingrijpende renovatie plaats zal vinden. Het Sociaal Plan behandelt de rechten

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

Lekker wonen, lagere lasten

Lekker wonen, lagere lasten Lekker wonen, lagere lasten Lees hoe u energie kunt besparen met het energiepakket van Woonservice. Het energiepakket Een huishouden is gemiddeld 150,- per maand kwijt aan energie. Dat is een kwart van

Nadere informatie

Samenvatting SeysterPanel In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd

Samenvatting SeysterPanel In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd Januari 2014 Samenvatting SeysterPanel 2013 In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd gevraagd naar hun tevredenheid. Tevredenheid over de woningen,

Nadere informatie

Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren

Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren Welbions is dé woningcorporatie van en voor Borne en Hengelo We verhuren, verkopen, beheren, bouwen en onderhouden woningen. Ongeveer 27.500 mensen wonen

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Samen bouwen aan beter wonen Op zoek naar een woning 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan, krijgt werk

Nadere informatie

Focus op beperkte doelgroep. Input aanwezigen (o.l.v. Saskia van de Sande) - Men begrijpt dat St. Joseph er speciaal is voor de mensen met

Focus op beperkte doelgroep. Input aanwezigen (o.l.v. Saskia van de Sande) - Men begrijpt dat St. Joseph er speciaal is voor de mensen met Een uitwerking van 7 januari 2016 Thema 1 Focus op beperkte doelgroep Input aanwezigen (o.l.v. Saskia van de Sande) De komende jaren zetten wij ons in voor voldoende betaalbare woningen voor de mensen

Nadere informatie

Zuinig met energie. waar je thuis bent...

Zuinig met energie. waar je thuis bent... Zuinig met energie waar je thuis bent... Goed voor het milieu en voor uw portemonnee HEEMwonen investeert fors in energiebesparende maatregelen. Dit doen we heel bewust. Zo verlagen we de energielasten

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Namens de Raad van Commissarissen, het Bestuur en de medewerkers van Woningschng Maasdriel

Namens de Raad van Commissarissen, het Bestuur en de medewerkers van Woningschng Maasdriel 15 december 2011 Openingstijden en telefoonnummers: Openingstijden van ons kantoor: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 08.30

Nadere informatie

Zicht op een toegankelijke woning

Zicht op een toegankelijke woning Zicht op een toegankelijke woning Heeft u een lichamelijke beperking of bent u slecht ter been? Zoekt u een woning met (zorg)voorzieningen in de buurt? Wilt u ook op latere leeftijd graag zo lang mogelijk

Nadere informatie

Lekker wonen, lagere lasten

Lekker wonen, lagere lasten Lekker wonen, lagere lasten Lees hoe u energie kunt besparen met het energiepakket van Woonservice. Lekker wonen, lagere lasten Het energiepakket van Woonservice Energiekosten bepalen voor een groot deel

Nadere informatie

Huren. De leukste plekjes in de buurt

Huren. De leukste plekjes in de buurt Huren De leukste plekjes in de buurt De groeiplek Helemaal je eigen plek Elke woning en buurt heeft z n eigen charme. Het is maar net waar je van houdt en wat op dat moment het best past in je leven. En

Nadere informatie

inschrijven als woningzoekende

inschrijven als woningzoekende inschrijven als woningzoekende Inschrijven als woningzoekende bij Woonbedrijf Op zoek naar een huurwoning? We helpen u graag! Inschrijven als woningzoekende 3 Een gewone eengezinswoning, een luxe appartement,

Nadere informatie

Informatieboekje. project Oosterhaar. 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur

Informatieboekje. project Oosterhaar. 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur Informatieboekje project 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur Overzicht Het project bestaat uit drie delen Appartementen Anjerplein 43 appartementen boven het winkelcentrum. De winkels komen

Nadere informatie

Deur ost. Adviesraad Betaalbaar wonen. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. Samen. 6 Boxtelse verbin Colofon

Deur ost. Adviesraad Betaalbaar wonen. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. Samen. 6 Boxtelse verbin Colofon Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 40 nummer 170 - juni 2016 Adviesraad Betaalbaar wonen Een van de belangrijkste onderwerpen waar wij ons de komende jaren voor inzetten, is het

Nadere informatie

Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden

Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden Informatie over het systeem voor de verdeling van huurwoningen in Zwolle, Kampen en IJsselmuiden e.o. Bent u op zoek naar een huurwoning in Zwolle, Kampen

Nadere informatie

Hoe kan ik energie besparen? De Woningstichting helpt u!

Hoe kan ik energie besparen? De Woningstichting helpt u! energie besparen = woonlasten verlagen VRAGEN? Bent u geïnteresseerd in één van de mogelijkheden die in deze brochure zijn beschreven, heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de kosten? Vul dan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. In deze nieuwsbrief. Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode. stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur

Nieuwsbrief 1. In deze nieuwsbrief. Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode. stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur Nieuwsbrief 1 Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode december 2013 jaargang 1 In deze nieuwsbrief Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Zicht op een toegankelijke woning

Zicht op een toegankelijke woning Zicht op een toegankelijke woning Heeft u een lichamelijke beperking of bent u slecht ter been? Zoekt u een woning met (zorg)voorzieningen in de buurt? Wilt u ook op latere leeftijd graag zo lang mogelijk

Nadere informatie

In vijf stappen naar een nieuwe woning

In vijf stappen naar een nieuwe woning In vijf stappen naar een nieuwe woning Zoekt u een huurwoning in Tilburg, Berkel-Enschot of Udenhout? Dan heeft u zelf een actieve rol. Hieronder vertellen we hoe u in vijf stappen een geschikte woning

Nadere informatie

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT Beste bewoner, In dit boekje leest u welke vijf keuzes u heeft als bewoner van de te slopen woningen in de Zeeheldenbuurt. Mocht

Nadere informatie

Als u een (andere) huurwoning zoekt in Leerdam

Als u een (andere) huurwoning zoekt in Leerdam Als u een (andere) huurwoning zoekt in Leerdam U wilt in aanmerking komen voor een (andere) huurwoning in de gemeente Leerdam? Dat kan! Sinds 4 maart 2010 zijn er geen bindingseisen meer en kan iedereen

Nadere informatie

Huuropzegging. Wat er komt kijken bij beëindiging van de huur

Huuropzegging. Wat er komt kijken bij beëindiging van de huur Huuropzegging Wat er komt kijken bij beëindiging van de huur 1 In deze folder leest u wat er allemaal komt kijken bij de beëindiging van de huur: wát moet u zelf doen en wát doet Woonstichting St. Joseph.

Nadere informatie

Extra editie Bereikbaarheid Gewijzigde inkomensgrenzen. Magazine. Energiezuinige woningen. Wat verandert er voor u in 2017?

Extra editie Bereikbaarheid Gewijzigde inkomensgrenzen. Magazine. Energiezuinige woningen. Wat verandert er voor u in 2017? Magazine Extra uitgave editie januari 2017 Wat verandert er voor u in 2017? Extra editie Bereikbaarheid Gewijzigde inkomensgrenzen Energiezuinige woningen Ontstoppingen Is er in uw woning een verstopping

Nadere informatie

Een huurwoning zoeken. buitengewoon. Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past?

Een huurwoning zoeken. buitengewoon. Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past? Een huurwoning zoeken buitengewoon Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past? Inhoudsopgave Een passende woning zonder poespas Een passende woning zonder poespas 3 1. Inschrijven 4 2. Een woning

Nadere informatie

Verslag plenaire bijeenkomst 11 maart 2015

Verslag plenaire bijeenkomst 11 maart 2015 Verslag plenaire bijeenkomst 11 maart 2015 Aanwezig namens bestuur Wmo Adviesraad: Afwezig (m.k.): Henny Kerkhof, voorzitter Harriëtte Timmermans Marjolein van Eijndhoven Lia van Abeelen Mieke Daniëls

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Bij Woonservice hebben we het vinden van een woning opgedeeld in 6 stappen. In deze brochure leest u er alles over. Op zoek naar een woning? Zo werkt

Nadere informatie

E E ALGEMEENN Vormgeving en druk: Woudenbergse Drukkerij bv

E E ALGEMEENN Vormgeving en druk: Woudenbergse Drukkerij bv ZORGELOOS zorgeloos HUREN huren ALGEMEEN KLUSSEN K Wilt u een woning van Vallei Wonen huren of bent u al huurder bij ons? Dan is het goed om te weten dat wij veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

Tips. Handige tips voor u als nieuwe bewoner

Tips. Handige tips voor u als nieuwe bewoner Tips Handige tips voor u als nieuwe bewoner Inhoudsopgave 5 6 8 9 11 Inschrijven als woningzoekende Huurbetaling Huurtoeslag Inschrijving Burgerzaken Energieleverancier Inboedelverzekering Gebreken Ventileren

Nadere informatie

14 Juli 20 U zoekt een woning

14 Juli 20 U zoekt een woning U zoekt een woning U zoekt een huurwoning in Noordoost-Groningen? Dan kunt u terecht bij Acantus. Wij verhuren zo n 13.000 sociale huurwoningen. Van eengezinswoningen tot seniorenappartementen, in verschillende

Nadere informatie

Zonnig huren Boxtel In 10 weken op 100 woningen 1000 zonnepanelen! Woonstichting St. Joseph Energie coöperatie Boxtel

Zonnig huren Boxtel In 10 weken op 100 woningen 1000 zonnepanelen! Woonstichting St. Joseph Energie coöperatie Boxtel Zonnig huren Boxtel In 10 weken op 100 woningen 1000 zonnepanelen! Woonstichting St. Joseph Energie coöperatie Boxtel U bespaart samen al energie! 4000 3500 3520 3614 3604 3420 3316 Bijna 10% besparing

Nadere informatie

Kado Drielse Missionarissen

Kado Drielse Missionarissen 1 mei 2009 Openingstijden en telefoonnummers: Kado Drielse Missionarissen Openingstijden van ons kantoor: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Telefonisch zijn we op werkdagen

Nadere informatie

Op zoek naar een huurwoning

Op zoek naar een huurwoning Op zoek naar een huurwoning Informatiebrochure over woningtoewijzing bij Oosterpoort Op zoek naar een huurwoning Woningaanbod via Entree 4 Meettijd: voor doorstromers, starters én herstarters 5 Woningaanbieding

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Dr. Bouwdijkstraat 21b, 21c, 21d, 21e, 21f en 25a In het centrum van Zoeterwoude Dorp Huurprijs 499,20 1 woning op de begane grond

Nadere informatie

wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt

wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt Huurders hebben vaak goede ideeën voor hun buurt. Bo-Ex wil graag uw idee ondersteunen. Er is een potje met geld

Nadere informatie

Back to the future. Goed Wonen Special Woningwet 2015

Back to the future. Goed Wonen Special Woningwet 2015 Back to the future Goed Wonen Special Woningwet 2015 De Woningwet 2015 geeft duidelijke spelregels voor de sociale huursector. In deze special van Goed Wonen leggen we uit wat er verandert, wat we als

Nadere informatie

> Inwoning, samenwoning, medehuur & woningruil

> Inwoning, samenwoning, medehuur & woningruil > Inwoning, samenwoning, medehuur & woningruil Wat is inwoning? Wanneer u als huurder voor korte tijd iemand bij u in de woning wilt laten wonen, noemen we dit inwoning. Bij inwoning voert u geen gezamenlijke

Nadere informatie

Klussen in huis. Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het?

Klussen in huis. Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het? Klussen in huis Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het? Heeft u zin om uw woning onder handen te nemen? Dat kan! Woonplus vindt het een prima idee als u uw woning wilt verbeteren. 1 Lees de

Nadere informatie

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis.

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis. Nieuwe huurder Welkom in uw nieuwe huis. In deze folder vindt u informatie die van belang is voor het betrekken van een huurwoning of tijdens het bewonen ervan. In deze folder vindt u informatie die van

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

Scoudestraat 9 - Krabbendijke

Scoudestraat 9 - Krabbendijke q Scoudestraat 9 - Krabbendijke Vraagprijs 127.500,- k.k. Omschrijving Scoudestraat 9 - Krabbendijke In een leuke straat op een steenworp afstand van het centrum gelegen, netjes onderhouden hoekwoning

Nadere informatie

Ik zoek een woning. Woonwensen staan voorop

Ik zoek een woning. Woonwensen staan voorop Ik zoek een woning Woonwensen staan voorop Wij verhuren zo n 2.200 woningen in alle kernen van de gemeente Laarbeek. In soorten en maten, goed, gevarieerd en betaalbaar. Voor gezinnen, stelletjes en alleenstaanden.

Nadere informatie

EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN

EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN Wonen is meer dan een dak boven je hoofd. Prettig wonen doe je ook in een schone veilige woonomgeving. De Veenendaalse Woningstichting (VWS) wil graag dat

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Wonen waar u zich thuis voelt Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Algemene Informatie Aan de Jan van Galenlaan in Winschoten realiseert Acantus samen met bouwonderneming Gebr. Benus

Nadere informatie

wonen bij elkien Woningverbetering Plangebied Jan van Scorelstraat e.o. Zaanderwijk DYNAMISCH VASTGOEDONDERHOUD

wonen bij elkien Woningverbetering Plangebied Jan van Scorelstraat e.o. Zaanderwijk DYNAMISCH VASTGOEDONDERHOUD wonen bij elkien Plangebied Jan van Scorelstraat e.o. Zaanderwijk DYNAMISCH VASTGOEDONDERHOUD De situatie In de wijk Huizum bezit Elkien een groot aantal woningen. Deze woningen wil Elkien graag verbeteren.

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 5 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 6 Inschrijfformulier

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Hier zit het goed Op zoek naar een woning Op zoek naar woonruimte 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan,

Nadere informatie

Nieuws & achtergronden NIEUWSBRIEF nr. 7 - West-Indische buurt

Nieuws & achtergronden NIEUWSBRIEF nr. 7 - West-Indische buurt Nieuws & achtergronden NIEUWSBRIEF nr. 7 - West-Indische buurt Bewonersavond in april overbodig De Huurderswerkgroep Surinamestraat e.o. heeft aangegeven, dat een bewonersavond in april niet zinvol zou

Nadere informatie

Informatieboekje. Sloop Wat nu? Pinksterbloem 2 t/m 144 (even nummers) Leiderdorp

Informatieboekje. Sloop Wat nu? Pinksterbloem 2 t/m 144 (even nummers) Leiderdorp Informatieboekje Sloop Wat nu? Pinksterbloem 2 t/m 144 (even nummers) Leiderdorp Maart 2017 Inleiding 1. Sloop Rijnhart Wonen heeft besloten om de woningen aan de Pinksterbloem 2 t/m 144, even nummers,

Nadere informatie

Stappen in duurzaamheid

Stappen in duurzaamheid 2Voorwoord Stappen in duurzaamheid Wist u dat als u een klein restje vet weg moet spoelen, u dit het beste kunt doen met koud water? Ik niet, maar toch is het zo. Hoe dat zit kunt u lezen in de tips van

Nadere informatie

Verhuurinformatie St. Vitusstraat

Verhuurinformatie St. Vitusstraat Verhuurinformatie St. Vitusstraat St. Vitusstraat 4 t/m 30 1404 HS BUSSUM Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 St. Vitusstraat... 2 Indeling en faciliteiten... 3 Afwerking... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid. Energiebesparende maatregelen. informatie. Kenmerken van project Het Oude Ambacht

Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid. Energiebesparende maatregelen. informatie. Kenmerken van project Het Oude Ambacht informatie HET OUDE AMBACHT MAART 2015 Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid In 2015 wil Intermaris bij 118 woningen aan Het Oude Ambacht in Hoorn de vloer

Nadere informatie

Beëindiging van de huur

Beëindiging van de huur > Huuropzegging Beëindiging van de huur In deze folder leest u wat er allemaal komt kijken bij de beëindiging van de huur: wát moet u zelf doen en wát doet Woonstichting St. Joseph. Ook geven we u uitleg

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners ENERGIE ZUINIGER WONEN! Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners 1 Energiebesparingsproject Energie besparen is een zaak van iedereen. Daarom investeert Woonpartners samen met haar huurders

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Prettig wonen

Natuurlijk wonen. Prettig wonen Natuurlijk wonen Prettig wonen 1 Prettig wonen in de wijk, dat doen we samen Wonen is meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Wie wil er niet graag in een buurt wonen waar het schoon, veilig en prettig

Nadere informatie

6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof. Hoogerheide. koopwoningen. 1 Starterswoningen Hoogerheide

6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof. Hoogerheide. koopwoningen. 1 Starterswoningen Hoogerheide 6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof Hoogerheide 1 Starterswoningen Hoogerheide koopwoningen Wonen West Brabant, een betrouwbare partner Wonen West Brabant is een woningcorporatie met ongeveer

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

U huurt de woning Huurovereenkomst Nazorg en evaluatie Werkzaamheden, wensen, ideeën

U huurt de woning Huurovereenkomst Nazorg en evaluatie Werkzaamheden, wensen, ideeën LARIS OVER HUREN Wanneer u een woning betrekt van Laris zijn er allerlei zaken waar u mee te maken krijgt. Om u daarbij vooraf al van dienst te zijn, staat in deze folder beschreven wat er gebeurt als

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid. Energiebesparende maatregelen. informatie. Kenmerken van project Grote Waal Noord

Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid. Energiebesparende maatregelen. informatie. Kenmerken van project Grote Waal Noord informatie GROTE WAAL NOORD FEBRUARI 2015 Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid In 2015 wil Intermaris bij 146 woningen in de Grote Waal Noord de vloer en het

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Zicht op een toegankelijke woning

Zicht op een toegankelijke woning Zicht op een toegankelijke woning Zicht op een toegankelijke woning Heeft u een lichamelijke beperking of bent u slecht ter been? Zoekt u een woning met (zorg)voorzieningen in de buurt? Wilt u ook op latere

Nadere informatie

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen Mooiland realiseert nieuwbouwhuurwoningen in Beugen op de locatie van de (voormalige) huurwoningen aan de Brouwers-,

Nadere informatie

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in de Wever 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in De Wever Mooiland realiseert vernieuwbouw huurappartementen in de Weverstraat in Gennep. Gennep is een stadje in de provincie Limburg waar

Nadere informatie

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Ook op zoek naar een tikkie eigenwijs wonen? Dan zit je goed in de Bach- en Mozartflat in Venray. In deze folder lees je wat de Bach- en Mozartflat

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Februari 2015 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Klachten en geschillen { )

Klachten en geschillen { ) Klachten en geschillen { ) Klachten en geschillen We vinden het belangrijk dat onze huurders tevreden zijn over onze dienstverlening. Onze medewerkers proberen u altijd correct te woord te staan, uw vragen

Nadere informatie

Jaarbericht 2015/2016

Jaarbericht 2015/2016 Jaarbericht 2015/2016 Meneer en mevrouw Van der Naalt uit Marum zijn al 50 jaar huurder van Wold & Waard. Onze activiteiten in 2015 Onze financiën in 2015 Onze plannen in 2016 Zicht op 2015/2016 In dit

Nadere informatie

Wonen op Stapelen. Stapelen nu

Wonen op Stapelen. Stapelen nu > Wonen op Stapelen Wonen op Stapelen Kasteel Stapelen staat al ruim negen eeuwen in Boxtel. Het woongebouw tegenover het kasteel bestaat uit 86 huurappartementen. Stapelen is uniek gelegen: vlakbij het

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten Thuis in de buurt Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt. Over dit onderwerp geven wij u

Nadere informatie

Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid

Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid informatie WATERSNIP KIEVIT FEBRUARI 2017 Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid In 2017 wil Intermaris bij 213 woningen aan de Watersnip en Kievit in Hoorn

Nadere informatie

Start bouw dit jaar Eerste paal in juli 2017

Start bouw dit jaar Eerste paal in juli 2017 nieuwsbrief MAART 2017 nr 7 Start bouw dit jaar Eerste paal in juli 2017 Velen van u zagen we half december tijdens de kerstmarkt. We onthulden het bouwdoek en de aannemers presenteerden hun woningen.

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

Zo werkt het. Wij hebben een steile trap in huis. Wij willen hem minder steil. Doe mee via de site

Zo werkt het. Wij hebben een steile trap in huis. Wij willen hem minder steil. Doe mee via de site extra editie 5 september 2015 Als je het mij vraagt Klanten, mensen uit hun netwerk en medewerkers van Dichterbij praten in de komende tijd met elkaar over hun wensen, kansen en mogelijkheden. Dat gebeurt

Nadere informatie

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat Programma van vanavond: Inleiding Renovatieplan/werkzaamheden - pauze - Woonlasten Sociaal plan Vragen Inleiding Inleiding: Samenwerking heeft in 2011 aangekondigd de badkamer, de keuken en het toilet

Nadere informatie

Sloop en nieuwbouw Linschotensingel en Vronesteinlaan. Informatieboekje

Sloop en nieuwbouw Linschotensingel en Vronesteinlaan. Informatieboekje Sloop en nieuwbouw Linschotensingel en Vronesteinlaan Informatieboekje Inleiding Portaal heeft besloten om uw woning te slopen. Eind vorig jaar hebben we u geïnformeerd over de sloopplannen. Inmiddels

Nadere informatie