We verhuizen naar de Brederodeweg 23

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We verhuizen naar de Brederodeweg 23"

Transcriptie

1 Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 39 nummer maart 2015 We verhuizen naar de Brederodeweg 23 In dit nummer o.a.: Op maandag 13 april openen wij ons nieuwe kantoor. U vindt ons dan niet meer op de Baroniestraat, maar voortaan aan de Brederodeweg 23 (links naast de brandweerkazerne, als je er voor staat). Verhuizing Om alles goed te regelen, passen wij onze openingstijden tijdelijk aan. Op donderdag 9 april zijn wij vanaf uur niet meer bereikbaar. Vrijdag 10 april is ons kantoor de hele dag gesloten. Voor spoedreparaties blijven wij natuurlijk wel bereikbaar op (0411) Speciaal ontvangst Komt u ook een keer langs? Wij nodigen u van harte uit! Voor alle bezoekers staat de eerste week iets lekkers klaar! Open Huis We organiseren nog een Open Huis. Die dag stellen wij onze deuren open zodat u ons hele kantoor kunt bezichtigen. Bereikbaarheid Ook op het nieuwe bereikt u ons verder op de vertrouwde wijze: Via op: info@sintjoseph.nl Via Twitter Via telefoon op: (0411) (naast de brandweerkazerne) Reparatieverzoek Heeft u een reparatieverzoek? Dan belt u vanaf 13 april - als we in ons nieuwe kantoor zitten - naar (0411) Een nieuw nummer, maar met dezelfde service! Ook buiten kantooruren kunt u op dit nummer terecht voor uw spoedreparaties Maatwerk in Wonen 2 De deur staat open bij... 5 Samen 6 Duurzaamheid 7 Gouden huurders 8

2 2 ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt Deurwijzer Redactie- & Bezoekadres Woonstichting St. Joseph Brederodeweg 23 VANAF 13 APRIL Correspondentieadres Woonstichting St. Joseph Postbus AV BOXTEL Bereikbaarheid Woonstichting St. Joseph Internet Redactie Deurpost Openingstijden Op werkdagen uur Telefoonnummers Algemeen Kies 1 voor Klantenservice Kies 2 voor Huurincasso Kies 3 voor overige vragen (of blijf aan de lijn) Reparatieverzoeken (NIEUW) Glasschade Rioolfonds (NIEUW) Storingen CV - Firma Breman (Boxtel) - Firma Kemkens (Liempde) - Firma Sankomij (Bewoners project Hof ter Aa e.o.) CALAMITEITEN NA SLUITINGSTIJD BEL (0411) (NIEUW) Prima resultaten project Maatwerk in Wonen Vorig jaar startten we met het project Maatwerk in Wonen. Huurders die minimaal 60 zijn, woonachtig in een eengezinswoning (met zeker 3 slaapkamers) kunnen met voorrang en korting verhuizen naar een van onze seniorencomplexen! Annelies Kint ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt ALLE ZES appartementen in Boxtel met zorg in de buurt Uw persoonlijke woonwensen vervuld kaft brochure AlleZes Geslaagd Maar liefst 15 huishoudens maakten vorig jaar gebruik van dit aanbod! Daarmee is het voor ons al een geslaagd project. U kunt zich nog tot 1 januari 2016 aanmelden als u interesse heeft. Op onze website vindt u de brochure AlleZes waarin wij de 6 complexen voor 60-plussers beschrijven. Huisbezoek Wilt u liever persoonlijk uitleg? Ook dat kan! Onze consulent Annelies Kint komt graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden. Zij kan ook berekenen wat het financieel voor u betekent. U bereikt haar op (0411)

3 Woningaanbod regio altijd beschikbaar Even aanbellen bij... projectgroep Daarwilikwonen.nu In deze rubriek spreken we met partijen waarmee we samenwerken. Dit keer de projectgroep van drie corporaties die samen hun woningen aanbieden. Marlies Bodewus (linksboven), Gezien Wilgenhof (linksonder) en Inge Coopmans (rechtsonder) Op staat sinds kort het totale woningaanbod van St. Joseph (Boxtel), Huis & Erf (Schijndel/Sint-Michielsgestel) en Wovesto (Sint-Oedenrode). Zo kunnen deze corporaties hun klanten nog beter bedienen. In het nieuwe systeem is één keer inschrijven voldoende om te reageren op het totale aanbod. Ook gelden overal dezelfde regels en behandelen de corporaties urgentieaanvragen samen. Het aanbod is altijd beschikbaar en wordt dagelijks ververst. Reageren op een woning kan direct via de site. De woningzoeker kan zien hoeveel mensen reageren en heeft altijd inzicht in zijn eigen gegevens. Vragen? Kom langs! is nu enkele weken actief. De meeste woningzoekers hebben hun inschrijving digitaal bevestigd en reageren positief. Vanzelfsprekend kregen de corporaties enkele vragen, vooral van ouderen. Daar hielden we rekening mee, vertelt Gezien Wilgenhof, manager Wonen van St. Joseph. Iedereen kan in ons kantoor terecht voor uitleg, we helpen graag. Ook bij de Huurders Belangen Vereniging aan de Van der Aastraat 2 kunnen mensen terecht met hun vragen. Het was de laatste tijd erg gezellig in onze ontvangsthal, lacht Marlies Bodewus, manager Klant & Wonen van Huis & Erf. We konden iedereen vlot helpen. We merken dat ouderen elkaar helpen of mensen kennen die hen ondersteunen. Zo lossen de meesten het onderling op. Ons advies blijft: kom langs met je vraag. Samen lossen we het op. Uitbreiden Het belangrijkste criterium voor woningtoewijzing is de inschrijvingsduur. Soms knelt dat echter, als een woningzoeker geen urgentie heeft maar wel snel wil verhuizen. Bijvoorbeeld kleinbehuisde stellen die een kind verwachten, vertelt beleidsmedewerker Inge Coopmans van Wovesto. We bekijken de mogelijkheid om soms een woning te verloten. Mensen die snel een woning zoeken maar nog niet lang ingeschreven staan, maken dan meer kans. Mogelijk krijgt het systeem ook een tipbericht: de woningzoeker krijg als een woning vrijkomt die voldoet aan zijn wensen. We bekijken hoe we dat in het systeem kunnen opnemen, aldus Inge Coopmans. Heeft u vragen over dit nieuwe systeem? Bel dan met onze Klantenservice op (0411)

4 4 Open Deurtjes Woonwensenonderzoek Samen met de gemeente en Goed Wonen Liempde onderzoeken wij momenteel de woonwensen van de Boxtelaar. Heeft u de vragenlijst al ingevuld? In de volgende editie hopen we de uitkomsten te vertellen graag weten hoe zij denken over hun woning en de woonomgeving. Karin: Ik word overal erg gastvrij ontvangen en de bewoners zijn erg openhartig. Achter elke voordeur tref ik een ander verhaal. De meeste mensen wonen er heel fijn en zijn tevreden. Voor iedereen is Hendrika van Haeftenstraat het wel duidelijk dat er iets met de woningen moet gebeuren. Het verfraaien van de buitenzijde en parkeergelegenheid worden veelvuldig genoemd. Een enkeling klaagt over gehorigheid. De woningen zijn klein en compact, voor sommigen meer dan voldoende. De huurprijs wordt als positief punt genoemd. Als alle bezoeken zijn afgerond, beslissen we wat we in de toekomst met de woningen gaan doen Hoog bezoek Op maandag 19 januari bezocht Bouwend Nederland, onder aanvoering van voorzitter Maxime Verhagen ons onderhoudsproject Hof ter Aa, Harperhof en Keizerstraat. Men was onder de indruk van de werkzaamheden, de aanpak en de centrale rol die bewoners in het werk innemen. Voor de zomervakantie hopen we dat de werkzaamheden aan de zes gebouwen afgerond zijn Paul Krikhaar (rechts) en Ad van de Laar (links) Wijziging Raad van Toezicht Op 1 januari wijzigde de samenstelling van ons toezichtsorgaan. De voorzittershamer is overgenomen door Ad van de Laar. De plekken die oud-voorzitter Paul Krikhaar en Boxtelaar Jan de Kok innamen, zijn ingenomen door Anton van Aert (burgemeester van Best) en Giel Janssens, advocaat Onderhoud in 2015 Ook dit jaar staan er weer veel werkzaamheden gepland. Op onze website vindt u een volledig overzicht (sintjoseph.nl/ huurder/onderhoud/po2015) Breukelen Karin van Ditmars van ContourdeTwern bezoekt onze bewoners van de witte duplexwoningen aan de Hendrika van Haeftenstraat en de Van Hugenpothstraat. Wij willen Maxime Verhagen (links) van Bouwend Nederland en Rob Dekker (rechts), directeur van St. Joseph.

5 Energiezuinig huren in Zonnegolven De deur staat open bij... Hugo van Boxmeer spreken aat open bij st ur e d e D riek van In onze rub n Boxmeer va o en. ug H ur e r Zonnegolv ve o g n we met direct ni o K Stam & De bouwbedrijf De bouw van twintig huurwoningen start binnenkort. Een gangbaar project, vertelt directeur Hugo van Boxmeer van bouwbedrijf Stam & De Koning uit Eindhoven. Wat deze woningen bijzonder maakt, is het lage energieverbruik, zonder dat de bewoners dat merken. Behalve in hun portemonnee. Er komt een gewone cv-ketel en ook de ventilatie is gangbaar. Dat maakt deze woningen eenvoudig in gebruik, zonder afwijkende zaken. De isolatie en zonnepanelen maken ze energiezuinig, vertelt de directeur. De panelen verzorgen energie voor verwarming, ventilatie en verlichting. Ze verlagen de energiekosten en daarmee de totale woonlasten voor de huurder. De Energie Coöperatie Boxtel (ECB) installeert de panelen op de zuidkant van het dak, te zien vanaf de Schijndelseweg. Stam & De Koning verzorgt het voorbereidende werk. De oplevering staat gepland voor eind september, begin oktober. Daarna start de bouw van nog eens achttien vergelijkbare woningen op deze locatie. Dat worden koopwoningen die Stam & De Koning realiseert in opdracht van Slokker Vastgoed. Het totale project is ontworpen door Architectenbureau Snijders & Van Stekelenburg uit Boxtel. Spouw De huurwoningen hebben 111 vierkante meter gebruiksoppervlak, een gemiddelde grootte voor een eengezinswo- ning. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, op de eerste etage zijn drie slaapkamers en onder de kap vindt de huurder een ruime bergzolder. In tegenstelling tot de andere woningen in Zonnegolven krijgen deze huizen een voortuintje. Stam & De Koning omzoomt de achtertuinen met een hekwerk met klimplanten. De afrasteringen tussen de woningen doen de huurders zelf. De gevels en tussenmuren bestaan uit twee keer negen centimeter beton met een spouw ertussen. In de gevels wordt die opgevuld met isolatie, in de tussenmuren met lucht. Dat zorgt voor hoge geluidsisolatie. Technisch gezien staan de woningen bijna los van elkaar. Van bewoners horen we vaak: het is heerlijk stil binnen. En dat is ook precies de bedoeling, vindt Van Boxmeer. Knipkaart Sinds enige tijd heeft Stam & De Koning de helpdesk-formule Coffee & Tools. Dit betekent dat het bouwbedrijf na oplevering een paar keer komt checken hoe de woningen bevallen. Kleine gebreken worden dan direct opgelost. De huurders krijgen van ons een knipkaart voor kleine klussen, belooft de directeur. Interesse in deze woningen? Wij adverteren de woningen in mei 5

6 Participatie 6 Samen Op deze pagina leest u de activiteiten die wij op het gebied van participatie uitvoeren. Want samen met u krijgen we meer voor elkaar! Landelijke opschoondag Op zaterdag 28 maart steken door het hele land vrijwilligers de handen uit de mouwen om te laten zien dat ze schoon genoeg hebben van zwerfafval. Wethouder Herman van Wanrooij geeft om uur op het gemeentehuis het startsein voor de actie. Daarna gaan op diverse locaties bewoners gewapend met bezem en/of prikker en afvalzak op pad. De actie is rond 13:00 uur afgelopen. De WOP steunt de landelijke opschoondag! Dit jaar slaan wij, de gemeente Boxtel, ContourdeTwern en de WOP (WoonOmgevingsPloeg) de handen in elkaar. Een schone en veilige woonomgeving levert namelijk een grote bijdrage aan de leefbaarheid. Daarom ondersteunt de WOP deze dag de bewoners Laat geen onaangekondigd bezoek binnen! Als onze medewerkers of medewerkers van een onderhoudsbedrijf bij u in de woning moeten zijn, kondigen wij dit altijd vooraf aan. U krijgt een brief of een telefoontje. Dat geldt vaak ook voor andere bedrijven. Maak dus niet zomaar de deur open als u geen bezoek verwacht. Er wordt helaas steeds vaker geprobeerd onder valse voorwendselen binnen te komen. Wees alert!! Voorlichting Clarissenhof Op 10 februari organiseerden wij een bijeenkomst samen met de wijkagent om bewoners te wijzen op de risico s en datgene wat ze zelf kunnen doen om de kans op insluiping te voorkomen. De 3 belangrijkste tips: Maak uw deur niet open voor vreemden als u geen bezoek verwacht. Ook niet voor een bloemetje of pakketje wat u niet heeft besteld. Wacht bij het betreden van het complex tot de algemene toegangsdeur weer gesloten is. Loopt er toch iemand met u mee naar binnen? Vraag wat deze persoon komt doen zonder sleutel. Vertrouwt u iets niet? Meld het dan direct bij de politie via of 112 WOP Op 28 maart tekenen we een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met de gemeente en de WSD voor de WOP. Wij voelen ons samen verantwoordelijk voor de leefbaarheid en een schone woonomgeving. Organiseert u een activiteit in uw straat of buurt waarbij de WOP u kan ondersteunen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Opschoondag Harperhof Op 28 februari organiseerden wij de laatste opschoondag binnen project Hof ter Aa. Bewoners konden die dag eenmalig gratis de spullen die zij niet wilden bewaren, wegdoen. Er waren die dag mensen van de WOP aanwezig om onze huurders te helpen. Er is ruim 48 kuub afval ingezameld. Dat zijn 2 grote containers met een flinke kop erop

7 Duurzaamheid Zonnepanelen Ook in 2015 gaan we door met het project Zonnig Huren. We streven ernaar om ook dit jaar ongeveer panelen op onze woningen te (laten) plaatsen. Niet alleen in Boxtel maar ook in Liempde. Binnenkort schrijven we de huishoudens aan die voor panelen in aanmerking komen. En Boxtels onderzoek laat zien. De huurders die meededen, hebben echt voordeel! Men bespaart gemiddeld 150 tot 225 per jaar Duurzaamheid Wij zetten ons graag in voor duurzaamheid. Daarvoor tuigen wij verschillende initiatieven op en brengen we u op de hoogte van diverse projecten. Hieronder een greep uit onze activiteiten. Onderzoek zonnepanelen gestapelde bouw Het project Zonnig Huren is gericht op eengezinswoningen. Wij onderzoeken dit jaar of we ook op appartementencomplexen zonnepanelen kunnen plaatsen. Eerder installeerden we al zonnepanelen op de Kasteellaan om de gemeenschappelijke ruimtes te voorzien van elektriciteit. Maar dit jaar gaan we verder. We zoeken een antwoord op de vraag: Is het ook voor individuele huurders van een woongebouw interessant? Wij houden u op de hoogte Mondiale voetafdruk Jaarlijks meten wij hoe duurzaam onze organisatie is. We startten daarmee in We gebruiken daarvoor de mondiale voetafdruk. In het eerste jaar dat wij onze voetafdruk lieten meten, was deze 67,1 hectare. Met trots melden wij u dat wij onze voetafdruk in 5 jaar tijd met 33% hebben verlaagd tot 45,1 hectare voor het jaar De verdere daling verklaren we door: het dalen van ons energieverbruik; de overstap naar duurzame energie (elektra en gas); het verminderen van het papierverbruik en tot slot; het verbeteren van de mobiliteit. Ons doel is om eind dit jaar op 40 hectare uit te komen 7

8 Naar de revue We kregen veel aanmeldingen voor de voorstelling van Gerard van Maasakkers. De gelukkige winnaars waren uiteindelijk mevrouw Ketelaars (Liempde) en mevrouw Tinnebroek (Oost). Naar de revue Luider & Van Donselaar treden vrijdag 17 april om uur op bij Podium Boxtel. Zij nemen u mee in wat tot nu toe hun meest stoute, sexy, gewaagde en hilarische voorstelling is. Geraffineerd balanceren zij op het randje van fantasie en werkelijkheid, met een vette knipoog naar gezellig en warm volksvermaak: Revue! Wilt u gratis naar deze voorstelling? Het enige dat u hoeft te doen is ons bellen op Mailen kan ook naar de redactie (deurpost@sintjoseph.nl). Op woensdag 8 april trekken we twee winnaars uit alle aanmeldingen Colofon Eindredactie Inge Huisman Teksten Peter de Koning (Boxtel) Medewerkers Woonstichting St. Joseph Fotografie PdK Fotografie (Boxtel) Medewerkers Woonstichting St. Joseph Vormgeving Kippenvel Ontwerp (Boxtel) Productie Drukkerij Tielen (Boxtel) Verspreiding WSD-Groep Volgende uitgave: (uiterlijk) vrijdag 26 juni 2015 Gouden huurders Ook deze editie kwamen veel aanmeldingen van gouden huurders binnen. Het aantal was zo overweldigend dat we kozen voor een andere ontmoeting. We nodigden alle gouden huurders uit bij de Deugniet. Alle dames en heren genoten! Wij feliciteren nogmaals: Familie Schut (Selissenwal) Familie Jilesen (Oost) Familie Van de Steen (Oost) Familie Van de Rijt (Oost) Mevrouw Van den Brand (Selissenwal) De heer Waals (Selissenwal) Familie Schalkx (Selissenwal) Mevrouw Thomassen (Liempde) en mevrouw Timmermans (Selissenwal) konden er niet bij zijn en bezochten we later persoonlijk. Bent u ook al 50 jaar (of langer) huurder van St. Joseph. Laat het ons weten op deurpost@sintjoseph.nl of bel (0411)

Deur ost. Open Huis. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.:

Deur ost. Open Huis. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.: Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 39 nummer 166 - juni 2015 Open Huis In dit nummer o.a.: Half april verhuisden wij met onze organisatie naar de Brederodeweg 23. We werken nu al

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Op zoek naar een woning 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan, krijgt werk in een andere plaats of heeft

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Samen bouwen aan beter wonen Op zoek naar een woning 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan, krijgt werk

Nadere informatie

Deur ost. Slim uitkomen met inkomen. met inkomen! eef van opdorp bekend van tv. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.

Deur ost. Slim uitkomen met inkomen. met inkomen! eef van opdorp bekend van tv. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a. met inkomen! met Eef van Opdorp bekend van TV met eef van opdorp bekend van tv Slim uitkomen met inkomen! Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 38 nummer 161 - maart 2014 DonDerDagavonD

Nadere informatie

U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren.

U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren. U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren. Inhoud Veel woningen, veel woningzoekenden pagina 3 Eerst inschrijven... pagina 4...dan reageren op een

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Uitwerking naar thema s

Uitwerking naar thema s Inleiding Op woensdag 23 november organiseerden we een bijeenkomst bij Molenwijk (Boxtel) om onze relaties te vertellen over onze activiteiten in 2016. De opkomst was groot. Het gezelschap was divers.

Nadere informatie

Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid.

Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid. Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid. Inhoud Welkom thuis pagina 3 U praat mee... pagina 6 Onze organisatie

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

Stedelijk Vernieuwingsurgent

Stedelijk Vernieuwingsurgent Stedelijk Vernieuwingsurgent beleid: november 2008, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt 12.000 woningen in Vlaardingen. Een flink deel van die woningen is bereikbaar voor mensen met een laag inkomen.

Nadere informatie

Dienstverlening van SallandWonen

Dienstverlening van SallandWonen Dienstverlening van SallandWonen 100% wonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen Wat kunt u verwachten van een kwaliteitscorporatie 3 Even voorstellen U huurt een woning bij SallandWonen of bent dat van plan.

Nadere informatie

Een huurwoning zoeken. buitengewoon. Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past?

Een huurwoning zoeken. buitengewoon. Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past? Een huurwoning zoeken buitengewoon Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past? Inhoudsopgave Een passende woning zonder poespas Een passende woning zonder poespas 3 1. Inschrijven 4 2. Een woning

Nadere informatie

Deur ost. We pakken Selissenwal grondig aan. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.:

Deur ost. We pakken Selissenwal grondig aan. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.: Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 38 nummer 162 - juni 2014 Gestapelde woningen aan Het Schild worden gesloopt (april 2014) We pakken Selissenwal grondig aan In dit nummer o.a.:

Nadere informatie

d e ce m b e r 2 0 1 4 j a a rg a n g 8

d e ce m b e r 2 0 1 4 j a a rg a n g 8 3 d e ce m b e r 2 0 1 4 j a a rg a n g 8 We r k a a n j e w o n i n g : l a n g e r z e l f s t a n d i g w o n e n M e v r o u w S p e e k s i s b l i j m e t w o n i n g a a n p a s s i n g We t h o

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verhuizing. Uitnodiging

NIEUWSBRIEF. Verhuizing. Uitnodiging 1 mei 2010 Openingstijden en telefoonnummers: Verhuizing Openingstijden van ons kantoor: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 08.30

Nadere informatie

Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren

Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren Welbions is dé woningcorporatie van en voor Borne en Hengelo We verhuren, verkopen, beheren, bouwen en onderhouden woningen. Ongeveer 27.500 mensen wonen

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Sociaal Plan bij herstructurering

Sociaal Plan bij herstructurering Het Sociaal Plan is een overeenkomst tussen Woonstichting Groninger huis en bewoners van een wijk of straat waar sloop of ingrijpende renovatie plaats zal vinden. Het Sociaal Plan behandelt de rechten

Nadere informatie

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan Leefbaarheid Samen werken aan prettig wonen in uw wijk Plezierig wonen wordt niet alleen bepaald door uw woning. Minstens zo belangrijk is een schone, veilige buurt, waarin de bewoners prettig met elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. In deze nieuwsbrief. Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode. stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur

Nieuwsbrief 1. In deze nieuwsbrief. Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode. stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur Nieuwsbrief 1 Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode december 2013 jaargang 1 In deze nieuwsbrief Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur

Nadere informatie

Deur ost. Zelf uw zaken online regelen. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.:

Deur ost. Zelf uw zaken online regelen. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. In dit nummer o.a.: Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 39 nummer 168 - Zelf uw zaken online regelen In dit nummer o.a.: Wij werkten de afgelopen maanden aan Mijn St. Joseph. Een onderdeel van onze

Nadere informatie

Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden

Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden Informatie over het systeem voor de verdeling van huurwoningen in Zwolle, Kampen en IJsselmuiden e.o. Bent u op zoek naar een huurwoning in Zwolle, Kampen

Nadere informatie

Lekker wonen, lagere lasten

Lekker wonen, lagere lasten Lekker wonen, lagere lasten Lees hoe u energie kunt besparen met het energiepakket van Woonservice. Het energiepakket Een huishouden is gemiddeld 150,- per maand kwijt aan energie. Dat is een kwart van

Nadere informatie

Zicht op een toegankelijke woning

Zicht op een toegankelijke woning Zicht op een toegankelijke woning Heeft u een lichamelijke beperking of bent u slecht ter been? Zoekt u een woning met (zorg)voorzieningen in de buurt? Wilt u ook op latere leeftijd graag zo lang mogelijk

Nadere informatie

Zorgeloos wonen bij SallandWonen

Zorgeloos wonen bij SallandWonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen 100% wonen Reparatieverzoeken en onderhoudsservice Duidelijke afspraken en snelle service Onze woningen verkeren in goede staat. Toch kunnen reparaties nodig zijn. SallandWonen

Nadere informatie

Welkom bij Ressort Wonen! Wat kun je van ons verwachten?

Welkom bij Ressort Wonen! Wat kun je van ons verwachten? Welkom bij Ressort Wonen! Wat kun je van ons verwachten? In je woning wil je je echt thuis voelen. Het moet in goede staat zijn en in een fijne leefomgeving hebben. Wij zetten ons in om betaalbaar wonen

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

Namens de Raad van Commissarissen, het Bestuur en de medewerkers van Woningschng Maasdriel

Namens de Raad van Commissarissen, het Bestuur en de medewerkers van Woningschng Maasdriel 15 december 2011 Openingstijden en telefoonnummers: Openingstijden van ons kantoor: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 08.30

Nadere informatie

In vijf stappen naar een nieuwe woning

In vijf stappen naar een nieuwe woning In vijf stappen naar een nieuwe woning Zoekt u een huurwoning in Tilburg, Berkel-Enschot of Udenhout? Dan heeft u zelf een actieve rol. Hieronder vertellen we hoe u in vijf stappen een geschikte woning

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte

VERHUURBROCHURE. 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte VERHUURBROCHURE 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte Verhuurbrochure Marktstraat 65 Raalte Inleiding... 3 De omgeving... 3 Duurzaamheid... 3 Hergebruik van gebouw... 3 Energiezuinig...

Nadere informatie

14 Juli 20 U zoekt een woning

14 Juli 20 U zoekt een woning U zoekt een woning U zoekt een huurwoning in Noordoost-Groningen? Dan kunt u terecht bij Acantus. Wij verhuren zo n 13.000 sociale huurwoningen. Van eengezinswoningen tot seniorenappartementen, in verschillende

Nadere informatie

Zicht op een toegankelijke woning

Zicht op een toegankelijke woning Zicht op een toegankelijke woning Heeft u een lichamelijke beperking of bent u slecht ter been? Zoekt u een woning met (zorg)voorzieningen in de buurt? Wilt u ook op latere leeftijd graag zo lang mogelijk

Nadere informatie

Samenvatting SeysterPanel In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd

Samenvatting SeysterPanel In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd Januari 2014 Samenvatting SeysterPanel 2013 In 2011 hielden wij voor de eerste keer een groot woononderzoek. Huurders van Seyster Veste werd gevraagd naar hun tevredenheid. Tevredenheid over de woningen,

Nadere informatie

Informatieboekje. project Oosterhaar. 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur

Informatieboekje. project Oosterhaar. 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur Informatieboekje project 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur Overzicht Het project bestaat uit drie delen Appartementen Anjerplein 43 appartementen boven het winkelcentrum. De winkels komen

Nadere informatie

inschrijven als woningzoekende

inschrijven als woningzoekende inschrijven als woningzoekende Inschrijven als woningzoekende bij Woonbedrijf Op zoek naar een huurwoning? We helpen u graag! Inschrijven als woningzoekende 3 Een gewone eengezinswoning, een luxe appartement,

Nadere informatie

Zuinig met energie. waar je thuis bent...

Zuinig met energie. waar je thuis bent... Zuinig met energie waar je thuis bent... Goed voor het milieu en voor uw portemonnee HEEMwonen investeert fors in energiebesparende maatregelen. Dit doen we heel bewust. Zo verlagen we de energielasten

Nadere informatie

wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt

wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt Huurders hebben vaak goede ideeën voor hun buurt. Bo-Ex wil graag uw idee ondersteunen. Er is een potje met geld

Nadere informatie

U huurt de woning Huurovereenkomst Nazorg en evaluatie Werkzaamheden, wensen, ideeën

U huurt de woning Huurovereenkomst Nazorg en evaluatie Werkzaamheden, wensen, ideeën LARIS OVER HUREN Wanneer u een woning betrekt van Laris zijn er allerlei zaken waar u mee te maken krijgt. Om u daarbij vooraf al van dienst te zijn, staat in deze folder beschreven wat er gebeurt als

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Hoe werkt het? Een woning zoeken in regio Haaglanden. Haaglanden WOONNET HAAGLANDEN

Hoe werkt het? Een woning zoeken in regio Haaglanden. Haaglanden WOONNET HAAGLANDEN Hoe werkt het? Een woning zoeken in regio Haaglanden Haaglanden WOONNET HAAGLANDEN Een woning zoeken in regio Haaglanden Als u bent ingeschreven als woningzoekende in de regio Haaglanden kunt u op zoek

Nadere informatie

Ik zoek een woning. Woonwensen staan voorop

Ik zoek een woning. Woonwensen staan voorop Ik zoek een woning Woonwensen staan voorop Wij verhuren zo n 2.200 woningen in alle kernen van de gemeente Laarbeek. In soorten en maten, goed, gevarieerd en betaalbaar. Voor gezinnen, stelletjes en alleenstaanden.

Nadere informatie

Hoe kan ik energie besparen? De Woningstichting helpt u!

Hoe kan ik energie besparen? De Woningstichting helpt u! energie besparen = woonlasten verlagen VRAGEN? Bent u geïnteresseerd in één van de mogelijkheden die in deze brochure zijn beschreven, heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de kosten? Vul dan het

Nadere informatie

Focus op beperkte doelgroep. Input aanwezigen (o.l.v. Saskia van de Sande) - Men begrijpt dat St. Joseph er speciaal is voor de mensen met

Focus op beperkte doelgroep. Input aanwezigen (o.l.v. Saskia van de Sande) - Men begrijpt dat St. Joseph er speciaal is voor de mensen met Een uitwerking van 7 januari 2016 Thema 1 Focus op beperkte doelgroep Input aanwezigen (o.l.v. Saskia van de Sande) De komende jaren zetten wij ons in voor voldoende betaalbare woningen voor de mensen

Nadere informatie

> Inwoning, samenwoning, medehuur & woningruil

> Inwoning, samenwoning, medehuur & woningruil > Inwoning, samenwoning, medehuur & woningruil Wat is inwoning? Wanneer u als huurder voor korte tijd iemand bij u in de woning wilt laten wonen, noemen we dit inwoning. Bij inwoning voert u geen gezamenlijke

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

Stappen in duurzaamheid

Stappen in duurzaamheid 2Voorwoord Stappen in duurzaamheid Wist u dat als u een klein restje vet weg moet spoelen, u dit het beste kunt doen met koud water? Ik niet, maar toch is het zo. Hoe dat zit kunt u lezen in de tips van

Nadere informatie

Lekker wonen, lagere lasten

Lekker wonen, lagere lasten Lekker wonen, lagere lasten Lees hoe u energie kunt besparen met het energiepakket van Woonservice. Lekker wonen, lagere lasten Het energiepakket van Woonservice Energiekosten bepalen voor een groot deel

Nadere informatie

Energie besparen doen we samen! 18 november 2014 Ilse Hoenderdos Brabantse Milieufederatie

Energie besparen doen we samen! 18 november 2014 Ilse Hoenderdos Brabantse Milieufederatie Energie besparen doen we samen! 18 november 2014 Ilse Hoenderdos Brabantse Milieufederatie Brabantse Milieufederatie Stichting, non-profit maatschappelijke belangenorganisatie Natuur, milieu, landschap

Nadere informatie

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT Beste bewoner, In dit boekje leest u welke vijf keuzes u heeft als bewoner van de te slopen woningen in de Zeeheldenbuurt. Mocht

Nadere informatie

Huren. De leukste plekjes in de buurt

Huren. De leukste plekjes in de buurt Huren De leukste plekjes in de buurt De groeiplek Helemaal je eigen plek Elke woning en buurt heeft z n eigen charme. Het is maar net waar je van houdt en wat op dat moment het best past in je leven. En

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Hier zit het goed Op zoek naar een woning Op zoek naar woonruimte 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan,

Nadere informatie

Asbest. Informatie over onze woningen

Asbest. Informatie over onze woningen Asbest Informatie over onze woningen beleid: september 2011, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens

Nadere informatie

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners ENERGIE ZUINIGER WONEN! Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners 1 Energiebesparingsproject Energie besparen is een zaak van iedereen. Daarom investeert Woonpartners samen met haar huurders

Nadere informatie

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Bij Woonservice hebben we het vinden van een woning opgedeeld in 6 stappen. In deze brochure leest u er alles over. Op zoek naar een woning? Zo werkt

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Prettig wonen

Natuurlijk wonen. Prettig wonen Natuurlijk wonen Prettig wonen 1 Prettig wonen in de wijk, dat doen we samen Wonen is meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Wie wil er niet graag in een buurt wonen waar het schoon, veilig en prettig

Nadere informatie

Stedelijk Vernieuwingsurgent

Stedelijk Vernieuwingsurgent Stedelijk Vernieuwingsurgent beleid: november 2008, versie: 2018 Waterweg Wonen verhuurt ruim 11.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Welkom thuis bij Haag Wonen

Welkom thuis bij Haag Wonen Welkom thuis bij Haag Wonen 1 Thuis bij Haag Wonen U verdient een plek waar u zich ècht thuis voelt. Een goede woning in een prettige buurt. Haag Wonen verhuurt woningen in heel Den Haag. Aan allerlei

Nadere informatie

Tips. Handige tips voor u als nieuwe bewoner

Tips. Handige tips voor u als nieuwe bewoner Tips Handige tips voor u als nieuwe bewoner Inhoudsopgave 5 6 8 9 11 Inschrijven als woningzoekende Huurbetaling Huurtoeslag Inschrijving Burgerzaken Energieleverancier Inboedelverzekering Gebreken Ventileren

Nadere informatie

Deur ost. Adviesraad Betaalbaar wonen. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. Samen. 6 Boxtelse verbin Colofon

Deur ost. Adviesraad Betaalbaar wonen. een uitgave van Woonstichting St. Joseph. Samen. 6 Boxtelse verbin Colofon Deur ost een uitgave van Woonstichting St. Joseph jaargang 40 nummer 170 - juni 2016 Adviesraad Betaalbaar wonen Een van de belangrijkste onderwerpen waar wij ons de komende jaren voor inzetten, is het

Nadere informatie

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Inhoud Een goede basis voor uw VvE. 3 U bepaalt zelf wat u nodig heeft. 4 Bent u voor genoeg geld verzekerd? Wij helpen

Nadere informatie

Op zoek naar een huurwoning

Op zoek naar een huurwoning Op zoek naar een huurwoning Informatiebrochure over woningtoewijzing bij Oosterpoort Op zoek naar een huurwoning Woningaanbod via Entree 4 Meettijd: voor doorstromers, starters én herstarters 5 Woningaanbieding

Nadere informatie

Huuropzegging. Wat er komt kijken bij beëindiging van de huur

Huuropzegging. Wat er komt kijken bij beëindiging van de huur Huuropzegging Wat er komt kijken bij beëindiging van de huur 1 In deze folder leest u wat er allemaal komt kijken bij de beëindiging van de huur: wát moet u zelf doen en wát doet Woonstichting St. Joseph.

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten Thuis in de buurt Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt. Over dit onderwerp geven wij u

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

ProWonen ondersteunt uw initiatief

ProWonen ondersteunt uw initiatief ProWonen ondersteunt uw initiatief ProWonen ondersteunt uw initiatief Organiseert uw vereniging een bijzondere activiteit? Wilt u met de buurtvereniging een gezamenlijke barbecue houden? Houdt uw vereniging

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG HUURPRIJS 1.1. HOE HOOG WORDT MIJN HUURPRIJS BIJ MODERNISERING? Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden bij modernisering. Een aantal maatregelen

Nadere informatie

6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof. Hoogerheide. koopwoningen. 1 Starterswoningen Hoogerheide

6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof. Hoogerheide. koopwoningen. 1 Starterswoningen Hoogerheide 6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof Hoogerheide 1 Starterswoningen Hoogerheide koopwoningen Wonen West Brabant, een betrouwbare partner Wonen West Brabant is een woningcorporatie met ongeveer

Nadere informatie

Kwaliteit, zo werkt het

Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

Nieuws & achtergronden NIEUWSBRIEF nr. 7 - West-Indische buurt

Nieuws & achtergronden NIEUWSBRIEF nr. 7 - West-Indische buurt Nieuws & achtergronden NIEUWSBRIEF nr. 7 - West-Indische buurt Bewonersavond in april overbodig De Huurderswerkgroep Surinamestraat e.o. heeft aangegeven, dat een bewonersavond in april niet zinvol zou

Nadere informatie

Zo werkt het. Wij hebben een steile trap in huis. Wij willen hem minder steil. Doe mee via de site

Zo werkt het. Wij hebben een steile trap in huis. Wij willen hem minder steil. Doe mee via de site extra editie 5 september 2015 Als je het mij vraagt Klanten, mensen uit hun netwerk en medewerkers van Dichterbij praten in de komende tijd met elkaar over hun wensen, kansen en mogelijkheden. Dat gebeurt

Nadere informatie

Kado Drielse Missionarissen

Kado Drielse Missionarissen 1 mei 2009 Openingstijden en telefoonnummers: Kado Drielse Missionarissen Openingstijden van ons kantoor: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Telefonisch zijn we op werkdagen

Nadere informatie

Klussen in huis. Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het?

Klussen in huis. Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het? Klussen in huis Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het? Heeft u zin om uw woning onder handen te nemen? Dat kan! Woonplus vindt het een prima idee als u uw woning wilt verbeteren. 1 Lees de

Nadere informatie

Scoudestraat 9 - Krabbendijke

Scoudestraat 9 - Krabbendijke q Scoudestraat 9 - Krabbendijke Vraagprijs 127.500,- k.k. Omschrijving Scoudestraat 9 - Krabbendijke In een leuke straat op een steenworp afstand van het centrum gelegen, netjes onderhouden hoekwoning

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

Welkom in uw nieuwe woning

Welkom in uw nieuwe woning Welkom in uw nieuwe woning thuis in Deventer Inhoud Mijn Rentree p. 4 Huur betalen p. 5 Onderhoud aan de woning p. 6 Samen prettig wonen p. 7 Meepraten p. 8 Zelf regelen bij verhuizing p. 9 thuis... in

Nadere informatie

Als u een (andere) huurwoning zoekt in Leerdam

Als u een (andere) huurwoning zoekt in Leerdam Als u een (andere) huurwoning zoekt in Leerdam U wilt in aanmerking komen voor een (andere) huurwoning in de gemeente Leerdam? Dat kan! Sinds 4 maart 2010 zijn er geen bindingseisen meer en kan iedereen

Nadere informatie

Ik zoek een woning. Hoe kom ik in aanmerking voor een woning van Actium?

Ik zoek een woning. Hoe kom ik in aanmerking voor een woning van Actium? Ik zoek een woning Hoe kom ik in aanmerking voor een woning van Actium? Actium verhuurt rond de 16.000 woningen in Drenthe en Zuidoost Friesland. Ons werkgebied omvat de gemeenten Assen, De Wolden, Hoogeveen,

Nadere informatie

Wonen op Stapelen. Stapelen nu

Wonen op Stapelen. Stapelen nu > Wonen op Stapelen Wonen op Stapelen Kasteel Stapelen staat al ruim negen eeuwen in Boxtel. Het woongebouw tegenover het kasteel bestaat uit 86 huurappartementen. Stapelen is uniek gelegen: vlakbij het

Nadere informatie

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Het Hoefijzer Het Hoefijzer bestaat uit 45 levensloopbestendige appartementen verdeeld over twee gebouwen in drie bouwlagen. Het hoofdgebouw, voorzien van

Nadere informatie

wonen begint bij mensen Verhuizen

wonen begint bij mensen Verhuizen wonen begint bij mensen Verhuizen U gaat binnenkort verhuizen of bent nog op zoek naar een andere woning. Verhuizen is een hele klus; er moet veel worden geregeld. In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Doe mee aan de jubilieum editie van de Klimaatverbond Energy Battle!

Doe mee aan de jubilieum editie van de Klimaatverbond Energy Battle! Doe mee aan de jubilieum editie van de Klimaatverbond Energy Battle! Dit najaar start de 5 de editie van de Klimaatverbond Energy Battle. Nederlandse gemeenten gaan de uitdaging aan om met drie teams van

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis

Stap voor stap naar je eigen huis Stap voor stap naar je eigen huis Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? In 9 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Belangstelling? Kopen bij Rochdale U woont in een huurwoning

Nadere informatie

Wat te doen bij een klacht?

Wat te doen bij een klacht? Wat te doen bij een klacht? Wat te doen bij een klacht? Alle medewerkers van ProWonen doen dagelijks hun best om ervoor te zorgen dat u plezierig kunt wonen. Meestal lukt dat prima, maar helaas gaat er

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

Het beste uit jezelf

Het beste uit jezelf Het beste uit jezelf 2 3 Met elkaar bouwen aan het Huis van Philadelphia Philadelphia wil dat mensen met een beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom doen we ons werk

Nadere informatie

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp Habeko wonen gewoon goed Weidelanden Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp 6 appartementen en 6 maisonnettes op een mooie

Nadere informatie

Schriftelijk opzeggen

Schriftelijk opzeggen De huur opzeggen Als u gaat verhuizen, moet u de huur opzeggen en de woning heel, schoon en leeg opleveren. Een nieuwe huurder komt uw huis misschien bekijken. En medewerkers van Trivire komen de woning

Nadere informatie

Belanghoudersbijeenkomst

Belanghoudersbijeenkomst V e r s l a g Belanghoudersbijeenkomst Donderdag 17 november was u met ruim 30 andere genodigden aanwezig bij de belanghoudersbijeenkomst van Woningstichting Bergh. Een bijeenkomst waarbij wij graag twee

Nadere informatie

Verslag plenaire bijeenkomst 11 maart 2015

Verslag plenaire bijeenkomst 11 maart 2015 Verslag plenaire bijeenkomst 11 maart 2015 Aanwezig namens bestuur Wmo Adviesraad: Afwezig (m.k.): Henny Kerkhof, voorzitter Harriëtte Timmermans Marjolein van Eijndhoven Lia van Abeelen Mieke Daniëls

Nadere informatie

Zicht op een toegankelijke woning

Zicht op een toegankelijke woning Zicht op een toegankelijke woning Zicht op een toegankelijke woning Heeft u een lichamelijke beperking of bent u slecht ter been? Zoekt u een woning met (zorg)voorzieningen in de buurt? Wilt u ook op latere

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Een strakke keuken, mét kookeiland. Eindelijk een dakraam, een houten vloer, beneden én boven U wilt graag een en ander in uw woning

Nadere informatie

E E ALGEMEENN Vormgeving en druk: Woudenbergse Drukkerij bv

E E ALGEMEENN Vormgeving en druk: Woudenbergse Drukkerij bv ZORGELOOS zorgeloos HUREN huren ALGEMEEN KLUSSEN K Wilt u een woning van Vallei Wonen huren of bent u al huurder bij ons? Dan is het goed om te weten dat wij veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit

Nadere informatie