Wijzigingen nieuwe voorwaarden AOV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijzigingen nieuwe voorwaarden AOV"

Transcriptie

1 Wijzigingen nieuwe voorwaarden AOV Oud Nieuw (per 1 februari 2016) Risicoverminderaar, versie 5.1 Risicoverminderaar, versie 5.2 Risicoverminderaar Vast Inkomen, versie 1.1 Risicoverminderaar Vast Inkomen, versie 1.2 Algemene voorwaarden, versie 1.0 Wijzigingen voor de RisicoVerminderaar en de RisicoVerminderaar Vast Inkomen Grondslag voor de verzekering Het artikel over de grondslag van de Dit heeft geen gevolgen voor u. Het artikel was niet verzekering staat niet meer in de voorwaarden. nodig omdat de grondslag is geregeld in het Verzekeringsrecht. Plichten bij schade Wij hebben een aantal aanvullende plichten toegevoegd wanneer u schade heeft. Wijzingen in uw situatie We vragen u aanvullende wijzigingen door te geven. Wat is niet verzekerd? We hebben een aantal onderdelen aangepast van wat wel en niet verzekerd is (uitsluitingen). Verzekering beëindigen We hebben voorwaarden toegevoegd waaronder wij de verzekering kunnen stoppen. We hebben de voorwaarden voor het opzeggen van de verzekering eenvoudiger gemaakt, wanneer Univé de verzekering wijzigt. Verjaring De termijn waarop u bezwaar kunt maken tegen de vastgestelde arbeidsongeschiktheid is Verhoging arbeidsongeschiktheid en uitkering We hebben de voorwaarden voor het aanpassen van de uitkering aan een stijging van de arbeidsongeschiktheid eenvoudiger en duidelijker gemaakt. Raakt u arbeidsongeschikt? Dan geldt dat: U probeert meer schade te voorkomen; U met ons overlegt voordat u kosten maakt voor herstel; U geen beloftes doet aan anderen dat wij schade vergoeden; U aangifte doet bij een misdrijf. Wijzigt er iets in uw situatie? In de Algemene Voorwaarden en in de productvoorwaarden staat wat u aan ons moet doorgeven. Wij betalen nu niet als u arbeidsongeschikt raakt door een vulkaan, aardbeving of overstroming. Bent u jonger dan 22 jaar en rijdt u op een motor van meer dan 49cc? Dan is nu meeverzekerd. Wij kunnen de verzekering stoppen als u: Onze medewerkers ongewenst behandelt; Onze eigendommen beschadigt; Op een sanctielijst staat. Verandert Univé de premie en/of voorwaarden voor alle verzekerden? En bent u het niet eens met de wijzigingen? Dan kunt u de verzekering altijd opzeggen. Als we de verzekering wijzigen informeren we u uiterlijk 30 dagen voor de wijziging ingaat. U heeft nu 3 jaar de tijd om bezwaar te maken tegen de arbeidsongeschiktheid die door ons is vastgesteld. Bent u deels arbeidsongeschikt en wordt uw arbeidsongeschiktheid hoger? Dan passen we voortaan uw uitkering direct aan. We baseren de uitkering op het eerstejaarsrisico als u in het eerste jaar meer arbeidsongeschikt raakt. We baseren de uitkering op het na-

2 eerstejaarsrisico als u na het eerste jaar meer arbeidsongeschikt raakt. Premie De regels bij het te laat of niet betalen van de premie bij de start van uw verzekering zijn De regels bij het te laat of niet betalen van de premie zijn De voorwaarden voor onze betalingsregeling zijn Verlagingsrecht en terugkeerregeling U kunt uw verzekerde inkomen gemakkelijker verlagen. Voorlopige dekking De voorwaarden voor de voorlopige dekking zijn Inlooprisico Univé heeft het inlooprisico toegevoegd aan onze verzekering. Herbeoordeling Univé biedt de mogelijkheid voor een second opinion (herbeoordeling of contra-expertise). Heeft u voor het eerstejaarsrisico een hoger verzekerd inkomen dan voor het naeerstejaarsrisico? En bent u minder dan 45% arbeidsongeschikt en stijgt dit percentage tijdens het na-eerstejaarsrisico? Dan valt uw uitkering misschien lager uit. Dit geldt voor een kleine groep verzekerden. Voorheen baseerden we de nieuwe uitkering in dit geval op het eerstejaarsrisico. Of dit voor u nadelig is hangt ook af van uw eigen risicotermijn. Bij vragen kunt u het beste contact opnemen met uw adviseur. Betaalt u uw eerste premie niet op tijd? Dan sturen we u eerst een herinnering. We stoppen uw verzekering niet direct. Meer informatie staat in de Algemene Voorwaarden, hoofdstuk 6. Betaalt u uw premie niet op tijd? Dan sturen we u eerst een herinnering. Uw dekking stopt niet direct. Meer informatie staat in de Algemene Voorwaarden, hoofdstuk 6. Kunt u de premie niet of niet op tijd betalen? In onze Algemene Voorwaarden, hoofdstuk 6 staat welke mogelijkheden er dan zijn. moment verlagen. U hoeft hiervoor geen jaarcijfers of inkomensgegevens te sturen. Wilt u uw verzekerde inkomen daarna weer verhogen? Dat kan dat binnen 3 jaar, zonder gezondheidsverklaring of medische keuring. Meer informatie hierover leest u in de voorwaarden op Heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering aangevraagd en loopt uw medische keuring en beoordeling? Dan bent u deze hele periode verzekerd voor uw aangevraagde verzekerde inkomen (eerstejaarsrisico). Dit geldt als u jonger bent dan 56 jaar. Sluit u een bestaande arbeidsongeschiktheidsverzekering over naar Univé? En raakt u voor de start van de verzekering arbeidsongeschikt? Dan krijgt u van ons een uitkering. Alle informatie hierover en de voorwaarden vindt u op Bent u het niet eens met de vastgestelde arbeidsongeschiktheid? Dan bieden we de mogelijkheid van een second opinion door een andere onafhankelijke deskundige. Univé betaalt de kosten hiervan, als dit redelijke kosten zijn en als we van te voren de keuze van de deskundige met elkaar afstemmen.

3 Preventie We hebben onze dienstverlening rondom preventie uitgebreid. Dekking We hebben de dekking orgaandonatie toegevoegd. De voorwaarden voor een uitkering bij adoptie zijn aangepast. Fraude en privacy (in geval van rechtshulp) Bent u arbeidsongeschikt en krijgt u rechtshulp van Univé Rechtshulp? Dan gelden nieuwe afspraken over fraude en privacy. Ongevallendekking We hebben de uitkeringspercentages van de ongevallendekking aangepast. De regels voor het optellen van percentages bij schade aan meerdere lichaamsdelen zijn De termijn voor het vaststellen van de eindtoestand na een ongeval is verruimd. We hebben een aantal uitsluitingen verwijderd en een aantal uitsluitingen toegevoegd. De voorwaarden voor het ontvangen van wettelijke rente zijn U kunt nu preventief arbeidsdeskundig advies vragen en preventieve cursussen volgen. Daarnaast blijft u van ons elke 3 jaar de preventiecheque ontvangen. Hiermee kunt u onder andere een gezondheidscheck laten uitvoeren. Wanneer u een orgaan doneert, ontvangt u een uitkering voor de periode dat u hierdoor niet kunt werken. U kunt nu vanaf de start van uw verzekering een aanvraag doen voor een adoptie-uitkering. Univé Rechtshulp geeft het aan ons door als zij stoppen met de behandeling van uw dossier en ook de reden waarom zij stoppen. Univé Rechtshulp geeft het ook aan ons door als u fraude pleegt. Pleegt u geen fraude? Dan verandert er niets voor u. We keren hogere uitkeringspercentages uit voor een aantal onderdelen. Bij schade aan meerdere lichaamsdelen tellen we de percentages bij elkaar op. Het kan dan voorkomen dat u meer dan 100% uitkering krijgt. We stellen na 2 jaar de eindtoestand vast en de hoogte van de uitkering. Verwacht u een verdere verslechtering? Dan maken we afspraken met u over een later onderzoek en een eventueel voorschot. Uiterlijk na 5 jaar bepalen we de eindtoestand en uw definitieve uitkering. Wat is wel verzekerd? Wij betalen wel bij: Schade door of in verband met een operatie, straling of andere behandeling die verband houdt met het ongeval. Wat is niet meer verzekerd? Wij betalen niet bij schade door een ongeval: Ontstaan door zelfmoord, poging tot zelfmoord of zelfverminking; Met een motorrijtuig dat niet aan de wet voldoet; Door activiteiten met een motorrijtuig of vaartuig waarbij snelheid belangrijk is; Door risicovolle sporten zoals klimsport, bergtochten, skispringen, speedskiën en heliskiën, bobsleeën, sport-, hobby- en zweefvliegen, parachutespringen, bungeejumping en fietswedstrijden; Door een psychische afwijking (tenzij de afwijking door een eerder verzekerd ongeval is ontstaan). U krijgt nu al na 1 jaar wettelijke rente.

4 Wijzigingen voor de RisicoVerminderaar Vast Inkomen 1.2 Indexering We hebben de mogelijkheden voor indexering U kon al kiezen voor indexering van uw uitkering. U uitgebreid. kunt nu ook uw verzekerde inkomen jaarlijks laten indexeren. Een combinatie is dan ook mogelijk: indexering van uw verzekerde inkomen en van uw uitkering. Jaarlijks verhogen we dan uw verzekerde inkomen met een vooraf afgesproken percentage. Raakt u arbeidsongeschikt dan wordt uw verzekerde inkomen een uitkering. Uw uitkering blijft dan jaarlijks meestijgen. Kiest u niet voor indexering dan betaalt u minder premie. Maar uw verzekerde inkomen en uw uitkering worden dan elk jaar minder waard. Wij controleren uw inkomensgegevens niet meer periodiek. Optierecht We hebben de mogelijkheden en de voorwaarden voor het verhogen van uw verzekerde inkomen U hoeft ons geen jaarcijfers of inkomensgegevens meer te sturen. Raakt u arbeidsongeschikt, dan stellen wij uw uitkering vast op basis van het verzekerde inkomen dat op uw polis staat. We kijken dan niet naar het werkelijke inkomen dat u de afgelopen drie jaar heeft verdiend. moment verhogen, zonder gezondheidsverklaring of medische keuring. Dit kan eenmaal per jaar. Hierbij gelden de volgende voorwaarden: De verhoging is maximaal 15%; Het verzekerde inkomen is niet hoger dan 80% van het gemiddelde inkomen in de afgelopen 3 kalenderjaren; U bent jonger dan 56 jaar; U bent volledig arbeidsgeschikt en u bent de afgelopen 180 dagen niet arbeidsongeschiktheid geweest.

5 Wijzigingen voor de RisicoVerminderaar 5.2 Inkomenscorrectie na 2 jaar De regels en afspraken voor het toetsen van uw Bent u arbeidsongeschikt en krijgt u van ons een inkomen bij arbeidsongeschiktheid zijn uitkering? Dan toetsen we pas na 2 jaar uw inkomen en trekken we eventueel te veel aan inkomen van onze uitkering af. Ontvangt u andere uitkeringen om uw inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op te vangen? Dan trekken we deze wel van uw uitkering af. Dit doen we direct. Bent u na 2 jaar nog steeds arbeidsongeschikt? En heeft u op dat moment meer inkomen dan in de 3 kalenderjaren ervoor? Dan trekken we dit af van onze uitkering aan u. Optierecht We hebben de mogelijkheden en de voorwaarden voor het verhogen van uw verzekerde inkomen moment verhogen, zonder gezondheidsverklaring of medische keuring. Dit kan eenmaal per jaar. Hierbij gelden de volgende voorwaarden: U bent jonger dan 56 jaar; U bent volledig arbeidsgeschikt en u bent de afgelopen 180 dagen niet arbeidsongeschiktheid geweest.

Univé Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers. Zorgeloos ondernemen met de arbeidsongeschiktheidsverzekering

Univé Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers. Zorgeloos ondernemen met de arbeidsongeschiktheidsverzekering Univé Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Zorgeloos ondernemen met de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Univé 2 Univé Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Voorwaarden Risicoverminderaar Vast Inkomen

Voorwaarden Risicoverminderaar Vast Inkomen N.V. Univé Schade Voorwaarden Risicoverminderaar Versie 1.4 2045.03/18 Pagina 2/32 Als u arbeidsongeschikt wordt, gaat u waarschijnlijk achteruit in inkomen. Met deze verzekering krijgt u als u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering N.V. Univé Schade Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering Versie 1.0 2230.08/19 Pagina 2/16 Als u arbeidsongeschikt wordt, gaat u waarschijnlijk achteruit in inkomen. Met deze verzekering krijgt

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden RisicoVerminderaar Vast Inkomen Versie 1.2

N.V. Univé Schade. Voorwaarden RisicoVerminderaar Vast Inkomen Versie 1.2 N.V. Univé Schade Voorwaarden RisicoVerminderaar Vast Inkomen Versie 1.2 Als u arbeidsongeschikt wordt, gaat u waarschijnlijk achteruit in inkomen. Met deze verzekering krijgt u in dat geval een uitkering.

Nadere informatie

Voorwaarden zzp flexibele inkomensverzekering bij ziekte en ongevallen

Voorwaarden zzp flexibele inkomensverzekering bij ziekte en ongevallen N.V. Univé Schade Voorwaarden zzp flexibele inkomensverzekering bij ziekte en ongevallen versie 1.0 Als u arbeidsongeschikt wordt, gaat u waarschijnlijk achteruit in inkomen. Met deze verzekering krijgt

Nadere informatie

Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschikt, en dan? /18

Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschikt, en dan? /18 0341.07/18 Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschikt, en dan? Voor wie is deze folder bedoeld? U heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Univé en u wilt een uitkering voor arbeids ongeschiktheid

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden RisicoVerminderaar Versie 5.3

N.V. Univé Schade. Voorwaarden RisicoVerminderaar Versie 5.3 N.V. Univé Schade Voorwaarden RisicoVerminderaar Versie 5.3 Als u arbeidsongeschikt wordt, gaat u waarschijnlijk achteruit in inkomen. Met deze verzekering krijgt u in dat geval een uitkering om uw inkomen

Nadere informatie

Voorwaarden RisicoVerminderaar

Voorwaarden RisicoVerminderaar N.V. Univé Schade Voorwaarden RisicoVerminderaar Versie 5.3 2040.03/18 Pagina 2/34 Als u arbeidsongeschikt wordt, gaat u waarschijnlijk achteruit in inkomen. Met deze verzekering krijgt u in dat geval

Nadere informatie

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer

Nadere informatie

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschikt, en dan?

Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschikt, en dan? Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschikt, en dan? 2 Arbeidsongeschikt, en dan? Voor wie is deze folder bedoeld? U heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Univé en u wilt een uitkering

Nadere informatie

Royaal Opstap AOV. Informatiefolder

Royaal Opstap AOV. Informatiefolder Royaal Opstap AOV Informatiefolder De assurantieadviseur Een assurantieadviseur is op de hoogte van de verschillende verzekeringen die er te koop zijn en kan u zodoende een goed verzekeringsadvies geven.

Nadere informatie

Productwijzer. Carrière Stop Polis

Productwijzer. Carrière Stop Polis Carrière Stop Polis Productwijzer Carrière Stop Polis Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de Carrière Stop polis. Welke risico s dekt deze verzekering?

Nadere informatie

Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Productwijzer collectieve Ongevallen- verzekering voor werknemers

Productwijzer collectieve Ongevallen- verzekering voor werknemers collectieve Ongevallenverzekering voor werknemers Productwijzer collectieve Ongevallenverzekering voor werknemers Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over

Nadere informatie

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Productwijzer collectieve Ongevallenverzekering voor werknemers

Productwijzer collectieve Ongevallenverzekering voor werknemers Productwijzer collectieve Ongevallenverzekering voor werknemers Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de collectieve Ongevallenverzekering voor werknemers.

Nadere informatie

Allianz. Wagenparkmanagement. Arbeidsongeschiktheids- verzekeringen. Zekerheid over uw eigen inkomen. Allianz Inkomensverzekeringen

Allianz. Wagenparkmanagement. Arbeidsongeschiktheids- verzekeringen. Zekerheid over uw eigen inkomen. Allianz Inkomensverzekeringen Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen 1 Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Opstap AOV

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Opstap AOV Klaverblad Verzekeringen Royaal Opstap AOV Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de Royaal Opstap AOV. In deze folder leest u wat er van u verwacht wordt als u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Uitleg van de onderstreepte begrippen vindt u onderaan deze voorwaarden bij Wat bedoelen wij met?.

Uitleg van de onderstreepte begrippen vindt u onderaan deze voorwaarden bij Wat bedoelen wij met?. N.V. Univé Schade Voorwaarden Ongevallenverzekering versie 2 Het is belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van deze ongevallenverzekering. In deze voorwaarden staat waarvoor de verzekering

Nadere informatie

Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering

Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering (BBV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de Betalingsbeschermingsverzekering. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) In deze productwijzer vindt u belangrijke algemene informatie over de Individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering. U leest wat dit voor

Nadere informatie

Klaverblad AOV Flex: betaalbaar verzekerd bij arbeidsongeschiktheid

Klaverblad AOV Flex: betaalbaar verzekerd bij arbeidsongeschiktheid Klaverblad AOV Flex: betaalbaar verzekerd bij arbeidsongeschiktheid De assurantieadviseur Een assurantieadviseur is op de hoogte van de verschillende verzekeringen die er te koop zijn en kan u zodoende

Nadere informatie

Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Wat leest u in deze productkaart? In deze productkaart vindt u informatie over de TVM transport AOV. De informatie in

Nadere informatie

Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschikt, en dan? /18

Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschikt, en dan? /18 0323.07/18 Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschikt, en dan? Voor wie is deze folder bedoeld? U heeft een Univé zzp flexibele inkomensverzekering bij ziekte en ongevallen en u wilt een uitkering

Nadere informatie

2 De grondslag van uw module Arbeidsongeschiktheid Inloop 2.1 De informatie die we van u krijgen bij de start van de module (mededelingsplicht)

2 De grondslag van uw module Arbeidsongeschiktheid Inloop 2.1 De informatie die we van u krijgen bij de start van de module (mededelingsplicht) Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering 3-12 jaar Basismodule Arbeidsongeschiktheid Inloop In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u kunt ontlenen

Nadere informatie

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) In deze productwijzer vindt u belangrijke algemene

Nadere informatie

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV In deze productwijzer vindt u belangrijke algemene informatie over de individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Voorwaarden Collectieve Ongevallenverzekering

Voorwaarden Collectieve Ongevallenverzekering N.V. Univé Schade Voorwaarden Collectieve Versie 1 2201.03/18 Pagina 2/13 Het is belangrijk dat u precies weet wat u en de verzekerden kunnen verwachten van deze collectieve ongevallenverzekering. In deze

Nadere informatie

Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering 3-12 jaar. Inhoudsopgave

Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering 3-12 jaar. Inhoudsopgave Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering 3-12 jaar Basismodule Arbeidsongeschiktheid In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u kunt ontlenen aan

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Plus AOV en Royaal AOV

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Plus AOV en Royaal AOV Klaverblad Verzekeringen Royaal Plus AOV en Royaal AOV Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. In deze folder leest u wat er

Nadere informatie

Uitleg van de onderstreepte begrippen vindt u onderaan deze voorwaarden bij Wat bedoelen wij met?.

Uitleg van de onderstreepte begrippen vindt u onderaan deze voorwaarden bij Wat bedoelen wij met?. N.V. Univé Schade Voorwaarden Collectieve Ongevallenverzekering versie 1 Het is belangrijk dat u precies weet wat u en de verzekerden kunnen verwachten van deze collectieve ongevallenverzekering. In deze

Nadere informatie

Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschikt, en dan?

Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschikt, en dan? Wegwijs bij arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschikt, en dan? 2 Arbeidsongeschikt, en dan? Voor wie is deze folder bedoeld? U heeft een Univé zzp flexibele inkomensverzekering bij ziekte en ongevallen en

Nadere informatie

De AOV voor zelfstandig ondernemers

De AOV voor zelfstandig ondernemers Pag. 1/5 Delta Lloyd Schadeverzekering NV / September / 2011 De AOV voor zelfstandig ondernemers O 01.1.04-0911 Er zijn nauwelijks wettelijke voorzieningen voor ondernemers en directeuren grootaandeelhouders

Nadere informatie

ARBEIDSONGESCHIKT? Samen zoeken we de oplossing die bij u past. Verzekerd van alle aandacht.

ARBEIDSONGESCHIKT? Samen zoeken we de oplossing die bij u past. Verzekerd van alle aandacht. ARBEIDSONGESCHIKT? Samen zoeken we de oplossing die bij u past Verzekerd van alle aandacht. Inhoudsopgave IDit kunt u verwachten 3 Met wie kunt u te maken krijgen? 8 Als u twijfelt of het ergens niet mee

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Univé Verzekeringen

Algemene voorwaarden Univé Verzekeringen N.V. Univé Schade Algemene voorwaarden Univé Verzekeringen Versie 1 2000.03/18 Pagina 2/14 Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten als u bij Univé verzekerd bent. In deze voorwaarden

Nadere informatie

Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering. (uitgebreide variant)

Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering. (uitgebreide variant) Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering (uitgebreide Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de collectieve WGA-hiaatverzekering (uitgebreide. Welke

Nadere informatie

Allianz Arbeidsongeschiktheids-

Allianz Arbeidsongeschiktheids- Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

VOORWAARDEN AOV. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 32

VOORWAARDEN AOV. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 32 VOORWAARDEN AOV Verzekerd van alle aandacht. 1 van 32 VOORWAARDEN AOV 03-2015 Inhoudsopgave Belangrijk Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Zo leest u de voorwaarden Mijn verzekering 1. Voor

Nadere informatie

Productwijzer Erfrente

Productwijzer Erfrente Productwijzer Erfrente Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de erfrente. Welke risico s dekt deze verzekering? Hoe hoog is de premie en wat doet de

Nadere informatie

De voorwaarden Generali AOV

De voorwaarden Generali AOV De voorwaarden Generali AOV Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Deze voorwaarden horen bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): de Generali AOV. Hierin leest u waarvoor u verzekerd bent,

Nadere informatie

Collectieve WGA-hiaatverzekering (uitgebreide variant)

Collectieve WGA-hiaatverzekering (uitgebreide variant) Productwijzer Collectieve WGA-hiaatverzekering (uitgebreide variant) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de collectieve WGA-hiaatverzekering (uitgebreide

Nadere informatie

VKG & Avéro Achmea. Apeldoorn, 21 september 2017

VKG & Avéro Achmea. Apeldoorn, 21 september 2017 VKG & Avéro Achmea Apeldoorn, 21 september 2017 AOV Feiten en fabels (1) Een AOV is duur - Gemiddeld bruto 3.000,- - 1,56 per gewerkt uur Als ik ziek word keren ze toch niet uit - Gemiddeld 95% leidt tot

Nadere informatie

ARBEIDSONGESCHIKT? Samen zoeken we de oplossing die bij u past. Verzekerd van alle aandacht.

ARBEIDSONGESCHIKT? Samen zoeken we de oplossing die bij u past. Verzekerd van alle aandacht. ARBEIDSONGESCHIKT? Samen zoeken we de oplossing die bij u past Verzekerd van alle aandacht. Inhoudsopgave IDit kunt u verwachten 3 Met wie kunt u te maken krijgen? 8 Als u twijfelt of het ergens niet mee

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Algemene voorwaarden Univé Verzekeringen versie 1

N.V. Univé Schade. Algemene voorwaarden Univé Verzekeringen versie 1 N.V. Univé Schade Algemene voorwaarden Univé Verzekeringen versie 1 Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten als u bij Univé verzekerd bent. In deze voorwaarden staan afspraken tussen

Nadere informatie

Reaal Ondernemers AOV

Reaal Ondernemers AOV Reaal Ondernemers AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Startende ondernemer Zelfstandige zonder personeel Vrije beroepsbeoefenaar Directeur-grootaandeelhouder 1. Wat is verzekerd? Met de Reaal

Nadere informatie

Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering. (uitgebreide variant)

Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering. (uitgebreide variant) collectieve WGAhiaatverzekering (uitgebreide variant) Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering (uitgebreide variant) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering Basismodule WIA Bodem In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u kunt ontlenen aan de module WIA Bodem. In de algemene

Nadere informatie

Voorwaarden WIA Bodem werkgever. Inhoudsopgave

Voorwaarden WIA Bodem werkgever. Inhoudsopgave Voorwaarden WIA Bodem werkgever In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u kunt ontlenen aan de module WIA bodem. In de algemene voorwaarden van uw Moduleverzekering

Nadere informatie

(AOV) voor zelfstandig ondernemers

(AOV) voor zelfstandig ondernemers De AOV voor zelfstandig ondernemers Er zijn nauwelijks wettelijke voorzieningen voor ondernemers en directeuren grootaandeelhouders en mensen in vrije beroepen. Alleen de bijstand blijft over als u een

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan?

Arbeidsongeschikt. En dan? Arbeidsongeschikt En dan? Inhoud 1 Arbeidsongeschikt, en dan? 2 U vraagt een uitkering aan 3 Onze deskundigen 4 U krijgt een uitkering 5 Wij helpen u graag weer aan het werk 6 Hoe gaan wij om met uw medische

Nadere informatie

arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder?

arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? 2 Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? Deze brochure is voor u van belang als u een beroep wilt doen op uw arbeids

Nadere informatie

Productwijzer. Loss of License (kapitaal polis voor de luchtvaart)

Productwijzer. Loss of License (kapitaal polis voor de luchtvaart) Loss of License (kapitaal polis voor de luchtvaart) Productwijzer Loss of License (kapitaal polis voor de luchtvaart) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

1. Het verzekerde bedrag Het verzekerde bedrag is het jaarbedrag dat u wenst uitgekeerd te krijgen wanneer er sprake is van arbeidsongeschiktheid.

1. Het verzekerde bedrag Het verzekerde bedrag is het jaarbedrag dat u wenst uitgekeerd te krijgen wanneer er sprake is van arbeidsongeschiktheid. Hieronder vindt u de verschillende variabelen waarmee u tijdens de vergelijking te maken krijgt. Deze variabelen zijn ieders van invloed op de premie de AOV. Aan de hand van deze variabelen kunt u uw AOV

Nadere informatie

Reaal Ondernemers AOV

Reaal Ondernemers AOV Reaal Ondernemers AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Startende ondernemer Zelfstandige zonder personeel Vrije beroepsbeoefenaar Directeur-grootaandeelhouder 1. Wat is verzekerd? Met de Reaal

Nadere informatie

Productwijzer Erfrente

Productwijzer Erfrente Erfrente Productwijzer Erfrente Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de erfrente. Welke risico s dekt deze verzekering? Hoe hoog is de premie en wat

Nadere informatie

Allianz Arbeidsongeschiktheids-

Allianz Arbeidsongeschiktheids- Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen 1 Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Productwijzer collectieve verzekering voor vaste WIAaanvulling

Productwijzer collectieve verzekering voor vaste WIAaanvulling Productwijzer collectieve verzekering voor vaste WIAaanvulling Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de collectieve verzekering voor vaste WIA-aanvulling.

Nadere informatie

Waar kunt u of een nabestaande terecht na een ongeval?

Waar kunt u of een nabestaande terecht na een ongeval? N.V. Univé Schade Voorwaarden Ongevallenverzekering versie 1 Belangrijke informatie Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw ongevallenverzekering. In deze voorwaarden

Nadere informatie

De voorwaarden Generali AOV Extra

De voorwaarden Generali AOV Extra De voorwaarden Generali AOV Extra Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Deze voorwaarden horen bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): de Generali AOV Extra. Hierin leest u waarvoor u

Nadere informatie

Productwijzer collectieve WIAexcedentverzekering. voor werknemers

Productwijzer collectieve WIAexcedentverzekering. voor werknemers Productwijzer collectieve WIAexcedentverzekering voor werknemers Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de Collectieve WIAexcedentverzekering voor werknemers.

Nadere informatie

Productwijzer Spaarhypotheekverzekering

Productwijzer Spaarhypotheekverzekering Spaarhypotheekverzekering Productwijzer Spaarhypotheekverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de spaarhypotheekverzekering. Welke risico s

Nadere informatie

VOORWAARDEN AOV EXTRA. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 51

VOORWAARDEN AOV EXTRA. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 51 VOORWAARDEN AOV EXTRA Verzekerd van alle aandacht. 1 van 51 VOORWAARDEN AOV EXTRA 03-2015 Inhoudsopgave Belangrijk Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Zo leest u de voorwaarden Mijn verzekering

Nadere informatie

Allianz Inkomensverzekeringen. Productwijzer collectieve WGA-hiaatverzekering (uitgebreide variant)

Allianz Inkomensverzekeringen. Productwijzer collectieve WGA-hiaatverzekering (uitgebreide variant) Allianz Inkomensverzekeringen Productwijzer collectieve WGA-hiaatverzekering (uitgebreide variant) Allianz Inkomensverzekeringen Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene

Nadere informatie

Productwijzer collectieve verzekering voor vaste WIA-aanvulling

Productwijzer collectieve verzekering voor vaste WIA-aanvulling collectieve verzekering voor vaste WIA-aanvulling Productwijzer collectieve verzekering voor vaste WIA-aanvulling Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over

Nadere informatie

Productwijzer collectieve WIAexcedentverzekering. voor werknemers

Productwijzer collectieve WIAexcedentverzekering. voor werknemers collectieve WIAexcedentverzekering voor werknemers Productwijzer collectieve WIAexcedentverzekering voor werknemers Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

De voorwaarden Generali AOV

De voorwaarden Generali AOV De voorwaarden Generali AOV Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Deze voorwaarden horen bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): de Generali AOV. Hierin leest u waarvoor u verzekerd bent,

Nadere informatie

Allianz Inkomensverzekeringen. Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wagenparkmanagement

Allianz Inkomensverzekeringen. Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wagenparkmanagement Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Inkomenszekerheid voor iedere ondernemer U weet dat u niet onaantastbaar bent.

Nadere informatie

Voorkomen, verzekeren en werken aan uw terugkeer. Wat kan Generali voor u betekenen?

Voorkomen, verzekeren en werken aan uw terugkeer. Wat kan Generali voor u betekenen? Voorkomen, verzekeren en werken aan uw terugkeer Wat kan Generali voor u betekenen? I n h o u ds o p g av e Arbeidsgeschikt of arbeidsongeschikt? 3 2 Hoe voorkomt u arbeidsongeschiktheid? 4 U raakt toch

Nadere informatie

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering Basismodule WIA AO minder dan 35% In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u heeft bij de module WIA AO minder dan

Nadere informatie

Toelichting gezondheidsverklaring levensverzekering

Toelichting gezondheidsverklaring levensverzekering Toelichting gezondheidsverklaring levensverzekering Met arbeidsongeschiktheidsdekking Verzekeraars verzekeren risico s. Zij schatten deze risico s graag goed in. Daarom vraagt de verzekeraar informatie

Nadere informatie

Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering. (basisvariant)

Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering. (basisvariant) Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering (basisvariant) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de collectieve WGA-hiaatverzekering (basisvariant).

Nadere informatie

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering Basismodule WGA-gat Basis In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u kunt ontlenen aan de module WGA-gat Basis. In

Nadere informatie

VOORWAARDEN AOV EXACT. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 47

VOORWAARDEN AOV EXACT. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 47 VOORWAARDEN AOV EXACT Verzekerd van alle aandacht. 1 van 47 VOORWAARDEN AOV EXACT 12 03-2015 Inhoudsopgave Belangrijk Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Zo leest u de voorwaarden Mijn verzekering

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid Allianz Inkomensverzekeringen Arbeidsongeschiktheid Productinformatie voor de adviseur Algemeen Allianz Inkomensverzekeringen biedt vijf verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in drie categorieën:

Nadere informatie

VOORWAARDEN OPBOUW AOV EXTRA 12. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 52

VOORWAARDEN OPBOUW AOV EXTRA 12. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 52 VOORWAARDEN OPBOUW AOV EXTRA 12 Verzekerd van alle aandacht. 1 van 52 VOORWAARDEN OPBOUW AOV EXTRA 12 03-2015 Inhoudsopgave Belangrijk Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Zo leest u de voorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers (Schadeverzekering) O C

Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers (Schadeverzekering) O C Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers (Schadeverzekering) O 03.2.48 C Voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers (Schadeverzekering)

Nadere informatie

De voorwaarden Generali AOV Exact

De voorwaarden Generali AOV Exact De voorwaarden Generali AOV Exact Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Deze voorwaarden horen bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): de Generali AOV Exact. Hierin leest u waarvoor u

Nadere informatie

arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder?

arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? Deze brochure is voor u van belang als u een beroep wilt doen op uw arbeids

Nadere informatie

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering Basismodule WGA-gat Uitgebreid In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u kunt ontlenen aan de module WGA-gat Uitgebreid.

Nadere informatie

Collectieve WGA-hiaatverzekering (basisvariant)

Collectieve WGA-hiaatverzekering (basisvariant) Productwijzer Collectieve WGA-hiaatverzekering (basisvariant) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de collectieve WGA-hiaatverzekering (basisvariant).

Nadere informatie

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering Basismodule WGA-gat Basis In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u heeft bij de module WGA-gat Basis. In de algemene

Nadere informatie

Polisvoorwaarden WIA Bodem (AO minder dan 35%)

Polisvoorwaarden WIA Bodem (AO minder dan 35%) Postbus 2705 6401 DE Heerlen T 0900-369 33 33 Postbus 2296 5600 CG Eindhoven T 0900-369 33 33 www.aevitae.com info@aevitae.com Polisvoorwaarden 2017 9406 - WIA Bodem (AO minder dan 35%) Inhoudsopgave pag.

Nadere informatie

Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering

Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering Overlijdensrisicoverzekering Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de overlijdensrisicoverzekering. Welke

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als. ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als. ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat u inspireert. Want ondernemers

Nadere informatie

Voorwaarden. WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A

Voorwaarden. WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A Voorwaarden WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A 2017-1 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 De grondslag van uw verzekering WIA AO minder

Nadere informatie

VOORWAARDEN OPBOUW AOV 12. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 52

VOORWAARDEN OPBOUW AOV 12. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 52 VOORWAARDEN OPBOUW AOV 12 Verzekerd van alle aandacht. 1 van 52 Inhoudsopgave Belangrijk Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Zo leest u de voorwaarden Mijn verzekering 1. Voor wie gelden deze

Nadere informatie

Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering. (basisvariant)

Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering. (basisvariant) collectieve WGAhiaatverzekering (basisvariant) Productwijzer collectieve WGAhiaatverzekering (basisvariant) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de

Nadere informatie

3 Polissen onderling vergelijken:

3 Polissen onderling vergelijken: Arbeidsongeschiktheidscriterium Verzekerde ongeschikt volgens rubriek A Aanpassing werkzaamheden eigen bedrijf rubriek A 1/3 Amersfoortse Arbeidsongeschiktheidsverzekering 2/3 Amersfoortse Budget Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden AO WIA-volgende verzekeringen en herverzekeringen alsmede verzekering van premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid

Bijzondere Voorwaarden AO WIA-volgende verzekeringen en herverzekeringen alsmede verzekering van premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid Bijzondere Voorwaarden AO WIA-volgende verzekeringen en herverzekeringen alsmede verzekering van premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid Versie oktober 2018 Inhoud Bijzondere voorwaarden WIA-volgende

Nadere informatie

Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV

Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV 12 350 15-06 Uw persoonlijke offerte voor de Reaal Ondernemers AOV U heeft een offerte voor de Ondernemers AOV bij uw financieel adviseur aangevraagd.

Nadere informatie

De voorwaarden Generali AOV Extra

De voorwaarden Generali AOV Extra De voorwaarden Generali AOV Extra Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Deze voorwaarden horen bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): de Generali AOV Extra. Hierin leest u waarvoor u

Nadere informatie

De voorwaarden Generali AOV Extra

De voorwaarden Generali AOV Extra De voorwaarden Generali AOV Extra Waarom deze voorwaarden belangrijk voor u zijn Deze voorwaarden horen bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): de Generali AOV Extra. Hierin leest u waarvoor u

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van de Koninklijke Metaalunie, Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

Reaal UNIM AOV. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: 1. Wat is verzekerd? 2. Waarom de Reaal UNIM AOV? 3. Zo blijf je gezond en veerkrachtig

Reaal UNIM AOV. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: 1. Wat is verzekerd? 2. Waarom de Reaal UNIM AOV? 3. Zo blijf je gezond en veerkrachtig Reaal UNIM AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Medicus en paramedicus. Adviseur, zoals accountant, notaris, belastingadviseur, financieel planner, advocaat, controller, organisatieadviseur.

Nadere informatie

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV voor de installatiebranche De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van UNETO-VNI Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie