Gebruikershandleiding. Digitale oven/vlees/timer thermometer Model E341 Artikel nummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding. Digitale oven/vlees/timer thermometer Model E341 Artikel nummer"

Transcriptie

1 NL Gebruikershandleiding Digitale oven/vlees/timer thermometer Model E341 Artikel nummer Van harte gefeliciteerd met de aankoop van onze SUNARTIS Digitale oven/vlees/timer thermometer. Lees deze handleiding en vooral de veiligheidsinstructies a.u.b. zorgvuldig door, voordat u dit product gaat gebruiken. Bewaar de handleiding goed voor later gebruik en geef deze aan en geef deze aan een eventuele nieuwe eigenaar door. Navolgend verstrekken wij belangrijke informatie aangaande het gebruik van de digitale oven/vlees timer thermometer. Gebruiksaanwijzingen: Reinig de sonde met een vochtige doek, voordat u deze gebruikt. Verwijder de isolatie van de batterij, voordat u het toestel voor de eerste keer gebruikt. Plaats het toestel a.u.b. niet helemaal in de oven. De sonde en de metalen kabel zijn de enige delen die ontworpen zijn om bij hoge temperaturen te werken (max. 260 C/ 500 F). Voor een langdurig gebruik mogen de sonde en de metalen kabel niet blootstaan aan temperaturen die hoger zijn dan 260 C/ 500F. LET OP! Het hoofdgedeelte van de thermometer (het gedeelte met LCD) moet zich steeds buiten de oven bevinden en mag niet blootgesteld worden aan temperaturen die buiten het volgende bereik liggen: -10 C tot +50 C (14 F tot 122 F). Na het gebruik: Veeg de thermometer met een vochtige doek af en druk op de oprol-knop om de kabel na gebruik weer op te rollen. 1. Gebruik 1.1. Modi: Normale/Gaar-modus, Timer modus, Alarm modus, Kalender/ Klok modus Het toestel schakelt zich in de normale modus automatisch in. Er is een alarmsignaal te horen als de sonde de gewenste gaartemperatuur heeft bereikt (PREF, de temperatuur rechtsonder in het LCD). Tegelijkertijd

2 begint de timer vooruit te tellen. De timer geeft aan, hoeveel tijd het vlees langer gegaard heeft dan de geplande tijd. De digitale oven/vlees/timer thermometer biedt verschillende modi voor meerdere gebruiksmogelijkheden. I. De normale/gaar-modus: om de temperatuur van de oven en het vlees te meten voor perfecte gaarresultaten. II. De timer modus: biedt een instelbare timer (max. 99 uur en 59 minuten) en een stopwatch functie voor elk soort timing. III. De alarm modus: een functie om een dagelijks alarmsignaal (in de kalender modus) als terugkerende geheugensteun in te stellen; geeft bovendien de actuele temperatuur van de omgeving aan. IV. De kalender/klok modus: geeft de tijd, datum en de omgevingstemperatuur als displayfunctie aan als het toestel niet in gebruik is. Om naar een andere modus te schakelen, moet u de actuele modus (timer-, opteltimer-, of alarm-modus) stop zetten. Druk op de MEAT/MODE knop en houd de knop ongeveer 2 sec. ingedrukt. Volgorde van de modi: Normale/Gaar-modus Timer modus Alarm modus Kalender/Klok modus Normale/Gaar-modus enz., enz. ). I. Normale/gaar-modus: Steek de rvs sonde minstens 2,5cm in het vlees en zorg ervoor dat de sonde uit de buurt van botten blijft, zodat de interne temperatuur exact gemeten wordt. Als u het toestel inschakelt, is het aangegeven verschil tussen de geschatte en de actuele gaartijd te groot, vanwege het feit dat er onvoldoende gegevens zijn verzameld. De waarde van de geschatte gaartijd is slechts als een richtwaarde te beschouwen. Afbeelding 1 Afbeelding 2 Als u deze modus inschakelt, beweegt het LCD heen en weer tussen de geschatte gaartijd en de streeftemperatuur (zie afb. 1 en 2).

3 Terwijl de thermometer in werking is, schat het programma de gaartijd aan de hand van de verzamelde temperatuurgegevens. De onderste regel van het LCD beweegt zich in de normale modus heen en weer tussen de geschatte gaartijd (WAIT FOR, 38:28 - zie afb. 2) en streef-/alarm temperatuur (BEEF MED: 71 - zie afb. 1). Om een vleessoort te selecteren, gaat u als volgt te werk: a) Druk op de MEAT/MODE knop om het soort vlees te selecteren (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte, varkensvlees, ham). b) Druk op de PREF/SET knop om de gewenste gaarheid te kiezen (MEDium, WELLdone, MediumRAR voor rund-, kalfs-, lams-, en varkensvlees en COOKed en FRESH voor ham. Gevogelte moet altijd goed doorbakken zijn. Om de gebruikersinstellingen te selecteren, gaat u als volgt te werk: a) Druk op de MEAT/MODE knop om de GEBRUIKERS optie te selecteren. b) Om de gewenste gaartemperatuur (PREF) in te stellen, drukt u op de of knop (Houd de of knop ingedrukt voor een snelle instelling). Vlees Gaarheid/Voorkeur Temperatuur F/ C GEBRUIKER (Vrij instelbaar) 160/71 Rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees Medium rare Medium Well Done Vleestabel volgens de FTA 145/63 160/71 170/77 Gevogelte (altijd doorbakken) 165/74 Varkensvlees (altijd doorbakken) 160/71 Ham Voorgekookt Vers 140/60 160/71 II. Timer modus Timer modus inschakelen: Controleer of het alarmsignaal/de opteltimer in de normale modus uitgeschakeld is (dus stop gezet is). Houd de MEAT/MODUS knop in de normale modus ingedrukt, totdat het VLEES menu linksonder in het LCD verdwijnt. Nu is de timer modus ingeschakeld. Zo lang de timer een waarde telt die onder de minuut ligt (0 tot 59 seconden), verdwijnen de H en M (uur/minuut) symbolen rechtsonder in het LCD.

4 Afbeelding 3 Als u op de timer modus overschakelt, wordt bovenaan in het display de oventemperatuur weergegeven, in het midden de sondetemperatuur en onderaan de timer die op nul staat. Om de opteltimer te starten, gaat u als volgt te werk: a) Druk op de START/STOP knop, als de timer niet telt en de waarde is dan: 00 (de max. waarde is 99 uur : 59 min.). b) Druk nog eens op de START/STOP knop om de timer stop te zetten. c) Druk op de START/STOP knop om het tellen voort te zetten. d) Om de timer weer terug te zetten, drukt u op de of knop terwijl de timer stop gezet is (druk op de START/STOP knop om de timer stop te zetten). Om een tijdsduur in te stellen, gaat u als volgt te werk: a) Druk op de knop om de uren in te stellen (max. 99) en op de knop om de minuten in te stellen (max. 59). Als de maximale tijd verstreken is, begint de timer weer bij nul te tellen. Houd de knop ingedrukt als u de tijd snel wilt instellen. b) Als u de timer ingesteld hebt, drukt u op de START/STOP knop om de timer te activeren. c) Het toestel laat een minuut lang een alarmsignaal horen en de timer begint te tellen, en wel vanaf: 00 (de max. waarde is 99 uur : 59 min.). d) Om de timer weer terug te zetten, drukt u op de of knop terwijl de timer stop gezet is (druk op de START/STOP knop om de timer stop te zetten). III. Wekker modus Het toestel laat in elke modus een alarmsignaal horen, zodra de actuele tijd overeenkomt met de tijd die op de wekker ingesteld is. Om het alarmsignaal te stoppen, drukt u op de START/STOP knop.

5 Afbeelding 4 Om de wekker modus te activeren, zet u de timer en het alarmsignaal in de timer modus stop. Houd de MEAT/MODE knop 2 seconden lang ingedrukt om de wekker modus te activeren. De weergave van de timer rechtsonder in het LCD verdwijnt, nu wordt de temperatuur weergegeven en een symbool verschijnt in het midden van het LCD (zie afb. 4). Om een tijd in te stellen, gaat u als volgt te werk: a) Houd de PREF/SET knop 2 sec. lang ingedrukt om de instelmodus van de wekker te activeren. De cijfers voor de uren knipperen. Een bel-symbool verschijnt naast. b) Druk op de of knop om het gewenste uur in te stellen (houd de of knop ingedrukt als u het uur snel wilt instellen) c) Druk nog eens op de PREF/SET knop om de minuten in te stellen. De cijfers voor de minuten knipperen. d) Druk op de of knop om het gewenste aantal minuten in te stellen (houd de of knop ingedrukt als u de minuten snel wilt instellen) e) Om de instelmodus te bevestigen en te verlaten, drukt u nogmaals op de PREF/SET knop. f) De ingestelde tijd wordt opgeslagen en het toestel gaat van de instelmodus terug naar de wekker modus (automatisch), als er binnen ca. 2 min. niet op een knop wordt gedrukt. g) Druk op de knop om de wekker te activeren of te deactiveren. Als het l symbool in het midden van het LCD verschijnt, is de wekker geactiveerd. IV. De kalender/ klok modus In de kalender/klok modus neemt de thermometer elke 30 seconden een steekproef. Het toestel laat een alarmsignaal horen en schakelt automatisch naar de normale modus, als de temperatuur van de sonde de alarmtemperatuur bereikt (in de normale modus).

6 Afbeelding 5 Om de kalender/klok modus te activeren, moet u het alarmsignaal stop zetten (als de alarm modus ingeschakeld is). Houd de MEAT/MODE knop 2 seconden lang ingedrukt om de kalender/klok modus te activeren. De klok en de kalender verschijnen in het midden en aan de bovenkant van het LCD. Om de klok en de kalender in te stellen, gaat u als volgt te werk: a) 24-uur of 12-uur formaat: houd de PREF/SET knop 2 sec. lang ingedrukt om de instelmodus van de klok te activeren. Druk op de of knop om de gewenste tijd in 24-uur of 12-uur formaat te selecteren. Druk daarna op PREF/SET om de instelling te bevestigen en stel vervolgens het uur in. b) Uur instellen: druk op de of knop om het gewenste uur in te stellen (houd de of knop ingedrukt als u het uur snel wilt instellen) Druk daarna op PREF/SET om de instelling te bevestigen en stel vervolgens de minuten in. c) Minuten instellen: druk op de of knop om het gewenste aantal minuten in te stellen (houd de of knop ingedrukt als u de minuten snel wilt instellen) Druk daarna op PREF/SET om de instelling te bevestigen en stel vervolgens het jaar in. d) Jaar instellen: druk op de of knop om het gewenste jaar op de kalender in te stellen (houd de of knop ingedrukt als u het jaar snel wilt instellen) Druk daarna op PREF/SET om de instelling te bevestigen en stel vervolgens de maand in. e) Maand instellen: druk op de of knop om de gewenste maand op de kalender in te stellen (houd de of knop ingedrukt als u de maand snel wilt instellen) Druk daarna op PREF/SET om de instelling te bevestigen en stel vervolgens de dag in. f) Dag instellen: druk op de of knop om de gewenste dag op de kalender in te stellen (houd de of knop ingedrukt als u de dag snel wilt instellen) Druk daarna op PREF/SET om de instelling te bevestigen en ga naar escape om de instelmodus te verlaten. g) Auto escape: De waarden van de klok en de kalender worden opgeslagen en het toestel keert automatisch (vanuit de instelmodus) terug naar de klok/kalender modus, als er binnen ca. 2 minuten geen knop ingedrukt wordt. De seconden worden automatisch op nul gezet, als de of knop ingedrukt wordt tijdens het instellen van de minuten.

7 1.2. Taal selecteren De taal keert terug naar de fabrieksinstelling, als de batterij van het toestel leeg is. Om de geïnstalleerde talen te selecteren, gaat u als volgt te werk: a) Om de Taal modus te activeren, houdt u de PREF/SET knop ingedrukt, terwijl u de batterij aanbrengt. Het toestel activeert de Taal modus automatisch. b) Laat de PREF/SET knop los en druk op de of knop om de taal te selecteren (volgorde van de talen: EN, DE, FR, IT, ES, SW, NL). c) Nadat u de gewenste taal geselecteerd heeft, drukt u op de PREF/SET knop om de taal te bevestigen en verlaat u de Taal modus Oprolbare kabel Attentie! Om verwondingen te vermijden, moet u erop letten dat u de sonde stevig vasthoudt, terwijl de kabel weer opgerold wordt. Het toestel is voorzien van een oprolbare kabel die tot aan de sonde ca. 100 cm lang is. Deze lengte is voldoende om de sonde in het vlees te plaatsen en de rest van toestel ver genoeg buiten de oven te houden. a) Om de kabel uit te trekken, houdt u het toestel stevig met de ene hand vast en vervolgens trekt u de sonde en de kabel met de andere hand uit de toestel. b) Om de kabel weer op te rollen, houdt u de sonde met één hand vast. Daarna drukt u op de oprol-knop en houdt de knop ingedrukt. De kabel wordt weer opgerold en in het toestel getrokken. 2. Reiniging Attentie! Dompel het toestel a.u.b. niet in water of zet het niet in de vaatwasser, omdat het toestel niet bestand is tegen water en ook niet waterdicht is. U kunt het toestel met een vochtige doek reinigen. Na gebruik kan de stalen sonde heet zijn. Om brandwonden te voorkomen, mag u de sonde pas reinigen, als deze afgekoeld is. Maak uitsluitend gebruik van een vochtige doek om het toestel te reinigen. Maak uitsluitend gebruik van een vochtige doek om het roestvrij staal voor en na het gebruik te reinigen.

8 3. Batterij vervangen: Gebruik uitsluitend batterijen van het type AA AM3, LR6 1.5V. Verwijder de batterij a.u.b. als afval volgens de wettelijke voorschriften voor afvalverwijdering (zie punt 7 'Afvalverwijdering'). Vervang de batterij als het LCD onduidelijk wordt of als het symbool Om de batterij te vervangen, gaat u als volgt te werk: " verschijnt. a) Open het batterijvakje aan de achterkant van het toestel. b) Vervang de batterij en let hierbij op de juiste polariteit die op de bodem van het batterijvakje aangegeven is. c) Sluit het batterijvakje. 4. Belangrijkste functies Reactietijd van 5 seconden Uitgebreid temperatuurbereik: oven 0 ~300 C (32 ~572 F) Uitgebreid temperatuurbereik: vlees 0 ~200 C (32 ~392 F) Alarmsignaal 6 soorten vlees met een verschillende selectie van de gaarheid 1 gebruikersinstelling als optie om de gewenste alarmtemperatuur toe te voegen. Timer functie 7 talen voor Vlees (Meat) menu (UK,FR,IT,ES,SW,NL) Klok/kalender en wekkerfuncties Selecteerbaar C/ F display Duale sensor Premium klasse rvs sonde Oprolbare kabel 1 x1.5v AA batterij inclusief 5. Technische gegevens Behuizing: ABS plastic Sonde: Roestvrij staal 18/8 Afmetingen: x 85 x 41.6 mm Meetbereik: Vlees: 0 tot +200 C (32 tot +392 F) Oven: 0 tot ~300 C (32 tot ~572 F) Meetprecisie: ± 1 C (0 C tot 100 C) ± 2 C (200 C tot 300 C) ± 5 C (200 C tot 300 C) 6. Algemene waarschuwingen

9 Attentie! Plaats het toestel a.u.b. niet helemaal in de oven. De sonde en de metalen kabel zijn de enige delen die ontworpen zijn om voor korte tijd bij hoge temperaturen te werken (onder 260 C/ 500 F). Voor een langdurig gebruik mogen de sonde en de metalen kabel niet blootgesteld worden aan temperaturen die hoger zijn dan 260 C/ 500F. Het hoofdgedeelte van de thermometer (het gedeelte met LCD) moet zich steeds buiten de oven bevinden en mag niet blootgesteld worden aan temperaturen onder de -10 of boven de 50 C (14 tot 122 F). Om verwondingen te vermijden, moet u erop letten dat u de sonde stevig vasthoudt, terwijl de kabel opgerold wordt. Reinig de sonde grondig na elk gebruik. De thermometer is NIET waterdicht en NIET vaatwasserbestendig. Dompel het hele toestel niet onder in water of reinig het niet in de vaatwasser. U kunt het toestel met een vochtige doek reinigen. Na gebruik kan de stalen sonde heet zijn. Om brandwonden te voorkomen, mag u de sonde pas reinigen, als deze afgekoeld is. Vervang de batterij a.u.b. zodra het display onduidelijk wordt. Verwijder de gebruikte batterijen a.u.b. volgens de voorschriften. 7. Afvalverwijdering Het product, de verpakking en de batterijen zijn vervaardigd van waardevolle materialen, die gerecycled kunnen worden. Door recycling wordt de hoeveelheid afval verminderd en het milieu beschermd. Biedt de verpakking aan bij een recyclingpunt dat materialen sorteert. Maak gebruik van de plaatselijke inzamelplaatsen voor het verzamelen van papier, karton en lichtgewicht verpakking. Batterij Houd er a.u.b. rekening mee dat dit product een batterij bevat. Batterijen en accu's mogen niet samen met het gewone huisvuil worden verwijderd. Batterijen en accu's moeten als afval verwijderd worden via de beschikbare inzamelplaatsen voor de verwijdering en recycling van batterijen en accu's. Denk a.u.b. aan het milieu en zorg voor een milieuvriendelijke verwijdering van uw batterijen. Hartelijk dank voor uw medewerking. Product: Dit product bevat waardevolle onderdelen die gerecycled kunnen worden, om de uitwerking op het milieu te verminderen. Maak a.u.b. gebruik van de gemeentelijke inzamelplaatsen voor afval.

10 Verpakking: Verpakkingsmaterialen kunnen gerecycled worden. Verwijder de verpakking a.u.b. op een milieuvriendelijke manier als afval. 8. Markering: Door de CE-markering ( 'Communauté Européenne' = 'European Community') aan te brengen, bevestigt de fabrikant dat het product overeenkomt met de vereisten van de toepasselijke richtlijnen voor de productveiligheid. Interseroh: Wij doen mee aan het duale systeem voor de milieuvriendelijke verwerking van verpakkingen. Help ons a.u.b. hierbij door een dienovereenkomstige afvalverwijdering. 9. Klantenservice: Bij eventuele vragen over het product staat Mingle Instrument GmbH Europe u graag ter beschikking. Wij zijn telefonisch bereikbaar gedurende de normale kantooruren, van 8.00 tot 17.00, of op elk moment via . Virmondstr. 143 D Willich, Germany Tel.: +49(0) Fax: +49(0) info@mingle-europe.com

Gebruikershandleiding. Digitale Vleesthermometer. Model ET578A Artikel nummer 5-0011

Gebruikershandleiding. Digitale Vleesthermometer. Model ET578A Artikel nummer 5-0011 NL Gebruikershandleiding Digitale Vleesthermometer Model ET578A Artikel nummer 5-0011 Van harte gefeliciteerd met de aankoop van onze SUNARTIS Digitale Vleesthermometer. Lees deze handleiding en vooral

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding NL Gebruikershandleiding Digitale volumetric Weeglepel Model nr.:es560 Artikelnummer 1-3012 Wij danken u voor de aankoop van onze SUNARTIS Digitale volumetric Weeglepel. Onze digitale weeglepel geeft een

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Sunartis digitale pastatimer Model E359

Gebruiksaanwijzing. Sunartis digitale pastatimer Model E359 Gebruiksaanwijzing Sunartis digitale pastatimer Model E359 Algemene gegevens Meetbereik: (~200) C/(32~392) F Batterij: CR2032 Materiaal: Meetkop - SS304 Kunststof onderdelen - PC Waterbestendig: Na verwijdering

Nadere informatie

Kern-thermometer 361

Kern-thermometer 361 NL/B Kern-thermometer 361 A291.040 Technische gegevens: Nauwkeurige instelling temperatuurbereik van: Afmetingen: Insteekbereik: Lengte van de kabel: 0 C ~ 200 C (32 F ~ 392 F) B 60 x D 20 x H 100 mm ca.

Nadere informatie

Bedieningshandleiding

Bedieningshandleiding AA KW 45WO-2011 Bedieningshandleiding Digitale QUIGG Weeglepel Model ES559A Wij feliciteren u met de aankoop van onze digitale QUIGG weeglepel. Met de weeglepel kunt u kruiden, melk, meel enz. heel precies

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Bodemvochtmeter PCE-SMM 1

GEBRUIKSAANWIJZING Bodemvochtmeter PCE-SMM 1 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Bodemvochtmeter PCE-SMM 1

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HiTRAX GO stopwatch

Gebruiksaanwijzing HiTRAX GO stopwatch Gebruiksaanwijzing HiTRAX GO stopwatch Gefeliciteerd! U hebt nu een HiTrax stopwatch van TFA. U hebt een klok, een wekker, een stopwatch en een timer in één apparaat. U kunt HiTrax Go op alle gebieden

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

RM318P(Dutch)a 28-1 OK 1 RF PROJECTIEKLOK. Gebruikershandleiding Model: RM318P INLEIDING ACHTERAANZICHT VOORAANZICHT BOVENAANZICHT.

RM318P(Dutch)a 28-1 OK 1 RF PROJECTIEKLOK. Gebruikershandleiding Model: RM318P INLEIDING ACHTERAANZICHT VOORAANZICHT BOVENAANZICHT. RM318P(Dutch)a 28-1 OK 1 1 BOVENAANZICHT De RM318P is hoofdzakelijk radiogestuurd. Indien het toestel geen bereik heeft, dan heeft u echter wel de mogelijkheid om handmatig gegevens in te brengen. Andere

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJ110 NL Gebruiksaanwijzing Netherlands 1 Belangrijk Kennisgeving Eventuele wijzigingen of modificaties aan het apparaat die niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Insteek thermometer PCE-ST 1

GEBRUIKSAANWIJZING Insteek thermometer PCE-ST 1 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Insteek thermometer

Nadere informatie

WS 9006 instructiehandleiding. Gebruikershandleiding 1. Functies

WS 9006 instructiehandleiding. Gebruikershandleiding 1. Functies WS 9006 instructiehandleiding Gebruikershandleiding 1. Functies 1.1 Regenmeter - Controle van de Actuele, 1 H, 24 H en Totale Regenval - Controle Dagelijkse, Wekelijkse en Maandelijkse Regenval in Staafdiagrammen

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE Geachte klant, dank u voor het aanschaffen van de UMA, de electronische weegschaal van CASA BUGATTI. Zoals elk huishoudelijk apparaat moet ook deze zorgvuldig behandeld worden om

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER PRC 280 NL. PROJECTIE WEKKER EN. PROJECTION ALARM CLOCK DE. PROJEKTIONSWECKER FR. RÉVEILLE PROJECTION GEBRUIKSAANWIJZING INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG MODE D EMPLOI GEBRUIKSAANWIJZING Wij feliciteren

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Thermometer PCE-666

GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Thermometer PCE-666 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Thermometer

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Sprekende klok FC-24

GEBRUIKSAANWIJZING. Sprekende klok FC-24 GEBRUIKSAANWIJZING Sprekende klok FC-24 FC-24 De Fysic FC-24 is een sprekende klok met datum en kalender weergave, wekfunctie en thermometer. OVERZICHT KLOK 1 2 3 4 5 6 7 13 8 9 10 11 12 14 15 16 17 1.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EasyView K-type thermometer Model EA11A Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech EasyView thermometer. Dit apparaat biedt een enkelvoudige K-type thermokoppelinvoer met

Nadere informatie

CHANNEL (CH) Selectie kanaal 1, 2, 3, automatisch scrollen Zoeken naar externe sensor

CHANNEL (CH) Selectie kanaal 1, 2, 3, automatisch scrollen Zoeken naar externe sensor ULTRADUN WEERSTATION Gebruikershandleiding - Item 975876 Hartelijk dank voor uw aankoop van dit nieuwe-generatie ultradunne weerstation. Dit instrument is ontworpen en vervaardigd met geavanceerde technologie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE

Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE Gefeliciteerd met de aanschaf van uw NR05WE Digitale Alarmklok. De kenmerken van het model NR05WE bevatten: - LED-display-verlichting voor nachtverlichting

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm

Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm INGEBRUIKNAME Plaats de 4 AA batterijen op de juiste wijze in het compartiment Om de carrousel te openen, drukt u rustig met uw duim het voorste lipje

Nadere informatie

testo 105 Levensmiddelen thermometer Handleiding

testo 105 Levensmiddelen thermometer Handleiding testo 105 Levensmiddelen thermometer Handleiding 2 art.nr. 0613 1051 art.nr. 0613 1052 1. Algemeen 3 1. Algemeen Lees deze handleiding aandachtig door alvorens de meter te gebruiken! Houd deze handleiding

Nadere informatie

Maverick ET 732 Handleiding

Maverick ET 732 Handleiding Handleiding Maverick ET-732 Redi Chek Gefeliciteerd met de aankoop van uw Redi Chek thermometer. Vanaf nu kunt u op afstand de temperatuur in de gaten houden van uw oven/bbq en tegelijkertijd de kerntemperatuur

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

en voorzorgsmaatregelen die u moet in acht nemen.

en voorzorgsmaatregelen die u moet in acht nemen. INHOUD Over deze gebruiksaanwijzingen... 2 Overzicht van het toestel... 3 Om te beginnen... 5 De batterijen... 5 Het Veiligheidskoord... 5 Om naar andere modi over te schakelen... 5 Om de instellingen

Nadere informatie

Precisie hygrothermometer Model RH490

Precisie hygrothermometer Model RH490 Gebruikershandleiding Precisie hygrothermometer Model RH490 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech RH490 precisie hygrothermometer. Dit apparaat meet vochtigheid, luchttemperatuur, dauwpunttemperatuur,

Nadere informatie

Dubbele vochtmeter Pro Pen / Penloze vochtmeter met verwijderde sonde

Dubbele vochtmeter Pro Pen / Penloze vochtmeter met verwijderde sonde Gebruikershandleiding Dubbele vochtmeter Pro Pen / Penloze vochtmeter met verwijderde sonde Model MO265 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech MO265 vochtmeter. De MO265 detecteert vocht

Nadere informatie

VibraLITE 3. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones.

VibraLITE 3. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones. VibraLITE 3 Horlogefuncties Dubbele uuraanduiding. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones. 2 Alarmfuncties Wekker

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

Feuchtigkeits-Detector Moisture detector. Handleiding... 14

Feuchtigkeits-Detector Moisture detector. Handleiding... 14 Feuchtigkeits-Detector Moisture detector MD Handleiding... 14 INLEIDING Bedieningshandleiding Deze vochtigheidsdetector is een nuttig instrument voor het bepalen van de vochtigheidsgraad van hout of bouwstoffen

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

Handleiding. 2011 VTech Printed in China 91-002604-006

Handleiding. 2011 VTech Printed in China 91-002604-006 Handleiding 2011 VTech Printed in China 91-002604-006 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal ontworpen

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

ANHANG AW 500 U1

ANHANG AW 500 U1 ANHANG 1 2 3 4 5 AW 500 U1 AW 500 1 Knop "Tijd" 2 Knop "Wekker" 3 Knop "Wijzigen" 4 Kroontje voor het instellen van de analoog weergegeven tijd 5 Knop "Selecteren" De horloge instellen Opmerking: Druk

Nadere informatie

TIMER MET PILLENDOOS MODEL: PMP238N Gebruiksaanwijzing

TIMER MET PILLENDOOS MODEL: PMP238N Gebruiksaanwijzing TIMER MET PILLENDOOS MODEL: PMP238N Gebruiksaanwijzing INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van deze gebruiksvriendelijke Timerpillendoos (PMP238N). Dit product combineert verscheidene unieke kenmerken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444

GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 66

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 66 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter

Nadere informatie

Specificatie: Temperatuurmeetbereik: -5 C ~ +50 C Voeding: DC 1,5 V AA-formaat x 2 stuks Afmetingen: b255 x h164 x d33 mm

Specificatie: Temperatuurmeetbereik: -5 C ~ +50 C Voeding: DC 1,5 V AA-formaat x 2 stuks Afmetingen: b255 x h164 x d33 mm 866424 Onderdelen: Radiogestuurde klok met DCF-signaal Doorlopende kalender tot het jaar 2069. Keuze uit 12/24-uurs tijdweergave. Kalenderweergave Dagelijks alarm met voorafgaande geleidelijke waarschuwing

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SRP3011. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SRP3011. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SRP3011 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Uw universele afstandsbediening

Nadere informatie

Kalender-klok met rekenmachine

Kalender-klok met rekenmachine G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 77 31 10 Kalender-klok met rekenmachine Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Bestnr HITRAX Stappenteller met klok

Bestnr HITRAX Stappenteller met klok Bestnr. 86 00 13 HITRAX Stappenteller met klok Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 66

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 66 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0) 900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389

Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389 Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389 1. LCD klok 2. LCD alcohol test 3. Aan-knop (POWER-knop) 4. Adem inhalator 5. Menu-knop (MODE-knop) 6. SET-knop 7. ADJ knop 8. Batterijklepje 9.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423

Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede Nederland Tel.: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 430 36 46 info@pcebenelux.nl Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423 Inhoud 1 Uitrusting......3 2

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal PCE-BS 6000

GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal PCE-BS 6000 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal

Nadere informatie

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen.

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. HANDLEIDING SAS1000WHB-7DF / (master) klokthermostaat Omschrijving; De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. Technische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding vochtmeter FMW * * FMW Vochtmeter. Gebruiksaanwijzing Versie 3.13 VOCHTMETERS

Gebruikershandleiding vochtmeter FMW * * FMW Vochtmeter. Gebruiksaanwijzing Versie 3.13 VOCHTMETERS 28.07.999 Gebruikershandleiding vochtmeter FMW *28.07.999* FMW Vochtmeter Gebruiksaanwijzing Versie 3.13 VOCHTMETERS Voorwoord Gefeliciteerd met de aankoop van de FMW microprocessor gestuurde vochtmeter.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-hygrometer PCE-TH 5

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-hygrometer PCE-TH 5 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-hygrometer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA AAN EN UITSCHAKELEN Het bedieningspaneel van de oven kan in twee standen werken, de handmatige stand, en de geprogrammeerde stand. In

Nadere informatie

HANDLEIDING VH CONTROL PLUG-IN THERMOSTAAT PROGRAMMEERBAAR

HANDLEIDING VH CONTROL PLUG-IN THERMOSTAAT PROGRAMMEERBAAR HANDLEIDING VH CONTROL PLUG-IN THERMOSTAAT PROGRAMMEERBAAR ALGEMEEN KENMERKEN Input 230 VAC/50Hz Schakelbaar vermogen 16A / 3600 Watt Omgevingstemperatuur -10 º C 70 º C (weergave 0 60 º C) Accuraatheid

Nadere informatie

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 NL HANDLEIDING NL HANDLEIDING WAARSCHUWING: OM HET RISICO OP BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE REDUCEREN, STEL HET APPARAAT NIET BLOOT AAN REGEN OF VOCHT. LET OP Het

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

NOSE AND EAR HAIR TRIMMER

NOSE AND EAR HAIR TRIMMER NOSE AND EAR HAIR TRIMMER MT 3910 NEDERLANDS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing voor schakelklok "Onderbouw"

Gebruiksaanwijzing voor schakelklok Onderbouw Gebruiksaanwijzing voor schakelklok "Onderbouw" Model: EFP700ET A. Functie 1. 20 programma's per dag, 15 instelmogelijkheden per week. 2. Countdown, 1 minuut tot 99 uur en 59 minuten 3. Toevalsfunctie

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2 in 1 Springtouw. 2012 VTech 91-002707-002 NL. Printed in China

HANDLEIDING. 2 in 1 Springtouw. 2012 VTech 91-002707-002 NL. Printed in China HANDLEIDING 2 in 1 Springtouw 2012 VTech Printed in China 91-002707-002 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

Timersymbool Wordt tijdens aftellen weergegeven. Batterijsymbool Geeft energieniveau batterij aan. symbool Geeft aan dat knoppengeluid AAN staat.

Timersymbool Wordt tijdens aftellen weergegeven. Batterijsymbool Geeft energieniveau batterij aan. symbool Geeft aan dat knoppengeluid AAN staat. KNOPPEN SYMBOLEN & BESCHRIJVINGEN MODUS AUTOMatisch ACHTERGRONDLICHT Alarmtest AR01 : WJ10 AR02 : WJ11 AR03 : WJ12 AR04 : WJ13 GARANTIEBEWIJS MODUS/INSTELLING LICHT Tijdzonesymbool Geeft in TIJDmodus tijdzone

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Absolute vochtigheidsmeter PCE-PMI 2

GEBRUIKSAANWIJZING Absolute vochtigheidsmeter PCE-PMI 2 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Absolute vochtigheidsmeter

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de 3D stappenteller. Deze stappenteller is een sensor type dat stappen in elke dimensie kan detecteren. De stappenteller is uitgerust met klok,

Nadere informatie

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland HANDLEIDING VOOR DE DEALER DIGITAAL BEDIENINGSPANEEL JUMBO-SERIE 0,6 0,4 VACUUM 0,8-1 0 0,2 SEAL HENKELMAN BV Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland Postadres Postbus 2117 5202 AE

Nadere informatie

HANDLEIDING Don de Pteranodon

HANDLEIDING Don de Pteranodon HANDLEIDING Don de Pteranodon 2012 VTech Printed in China 91-002677-008 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

LightBoy DIGI 12V. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

LightBoy DIGI 12V. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 84 46 08 LightBoy DIGI 12V Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Item 972483 Radiogestuurde projectieklok met binnentemperatuur Gebruikershandleiding

Item 972483 Radiogestuurde projectieklok met binnentemperatuur Gebruikershandleiding Item 972483 Radiogestuurde projectieklok met binnentemperatuur Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze geavanceerde projectieklok. Dit instrument is ontworpen en ontwikkeld met ultramoderne

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HITRAX Stappenteller met klok. EUROtops bestelnr

GEBRUIKSAANWIJZING HITRAX Stappenteller met klok. EUROtops bestelnr GEBRUIKSAANWIJZING HITRAX Stappenteller met klok EUROtops bestelnr. 24333 HITRAX Step 3D stappenteller met klok 1. Functies Met 3D-sensor kan overal aan gedragen worden (riem, tas, etc.) Instelbare stappenlengte

Nadere informatie

Item GEBRUIKSAANWIJZING

Item GEBRUIKSAANWIJZING Item 622415 GEBRUIKSAANWIJZING 1 Alarm 1 11 DOWN-toets 2 Z z -symbool (snooze) 12 MODE-toets 3 Alarm 2 13 UP-toets 4 Minutenweergave 14 SET-toets (Alarm 1) 5 Radiosymbool 15 Weekdagweergave 6 Batterijsymbool

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Pen Multimeter PCE-TT 3

GEBRUIKSAANWIJZING Pen Multimeter PCE-TT 3 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Pen Multimeter

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

NEDERLANDS TH82712V. Digitale plug-in timer. De keuze van de installateur cdvibenelux.com

NEDERLANDS TH82712V. Digitale plug-in timer. De keuze van de installateur cdvibenelux.com NEDERLANDS Digitale plug-in timer De keuze van de installateur 1. DAGELIJKSE/WEKELIJKSE ELEKTRONISCHE TIMER Alvorens uw timer in gebruik te nemen, gelieve de volgende handleiding aandachtig te lezen. Dit

Nadere informatie

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic. OPMERKING: Deze gebruikers handleiding bevat belangrijke informatie, zoals veiligheid & installatie punten, die u er toe zal leiden om het beste uit uw apparaat te halen. Hou het op een veilige plaats,

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Thermometer PCE-779N

GEBRUIKSAANWIJZING Thermometer PCE-779N PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Thermometer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding (NL)

Gebruikershandleiding (NL) PROcross V2 A-106 Gebruikershandleiding (NL) 2 PROcross V2 A-106 Aansluiten van de sensoren Achterkant: Infrarood / magnetisch Temperatuur 1 batterij (type: CR2450) RPM (extra gevoelig) RPM (normaal) Vervangen

Nadere informatie

Magische kubusklok. Gebruikshandleiding magische klok TWO. nr:

Magische kubusklok. Gebruikshandleiding magische klok TWO. nr: Magische kubusklok nr: 224-635 Gebruikshandleiding magische klok TWO Inleiding: Uw nieuwe PHILIPPI-apparaat bestaat uit 2 kubussen. De hoofdkubus beschikt over bedieningstoetsen, de tweede kubus heeft

Nadere informatie

testo 540 Handleiding

testo 540 Handleiding testo 540 Handleiding nl 2 Korte handleiding testo 540 3 Korte handleiding testo 540 À Beschermkap Á Lichtsensor  Display à Toetsen Ä Batterijvak (achterzijde) Basisinstellingen Instrument is uit > 2s

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Drukmeter PCE-P01/P05

GEBRUIKSAANWIJZING Drukmeter PCE-P01/P05 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Drukmeter PCE-P01/P05

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren

Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren De BeauHeat digitale thermostaat is een digitale klokthermostaat voor automatische bediening van elektrische handdoekradiatoren. Een externe

Nadere informatie

elero Lumo Gebruiksaanwijzing De handleiding goed bewaren!

elero Lumo Gebruiksaanwijzing De handleiding goed bewaren! Lumo elero Gebruiksaanwijzing De handleiding goed bewaren! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309020 Nr. 18 100.3601/0604 Inhoudsopgave Aanwijzingen

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2010 VTech Printed in China 91-002483-004

HANDLEIDING. 2010 VTech Printed in China 91-002483-004 HANDLEIDING 2010 VTech Printed in China 91-002483-004 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal ontworpen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. FIRT 550-Pocket

Gebruikershandleiding. FIRT 550-Pocket Gebruikershandleiding FIRT 550-Pocket 1 BEDIENINGSELEMENTEN: 1) Infrarood-sensor 2) LCD-display 3) knop / laser pointer 4) toets / verlichting 5) MODE-knop 6) Meetfunctie toets 7) Batterijklep 8) Handvat

Nadere informatie

ES-D1A. Draadloze bewegingsdetector. www.etiger.com

ES-D1A. Draadloze bewegingsdetector. www.etiger.com ES-D1A Draadloze bewegingsdetector www.etiger.com NL Inhoud van de verpakking 1 x PIR bewegingsdetector 1 x steun 1 x gebruikershandleiding 1. Detectievenster 2. LED-lampje 3. Steun Vóór het eerste gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING. Hap Hap Hippo VTech Printed in China

HANDLEIDING. Hap Hap Hippo VTech Printed in China 2010 VTech Printed in China 91-002467-004-000 HANDLEIDING Hap Hap Hippo Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon+31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

HANDLEIDING. Tel & Leer Stofzuiger VTech Printed in China

HANDLEIDING. Tel & Leer Stofzuiger VTech Printed in China HANDLEIDING Tel & Leer Stofzuiger 2011 VTech Printed in China 91-002591-005 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

testo 610 Handleiding

testo 610 Handleiding testo 610 Handleiding nl 2 Korte handleiding testo 610 3 3 Korte handleiding testo 610 À Beschermkap Á Vocht-, temperatuursensor  Display à Toetsen Ä Batterijvak (rugzijde) nl en fr es it Basisinstellingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Digitale lepelweegschaal voor de keuken Model ES559E. Artikelnummer

Gebruiksaanwijzing. Digitale lepelweegschaal voor de keuken Model ES559E. Artikelnummer DE Gebruiksaanwijzing Digitale lepelweegschaal voor de keuken Model ES559E Artikelnummer 1-3010 Wij feliciteren u met de aankoop van onze digitale SUNARTIS lepelweegschaal. Met de lepelweegschaal kunt

Nadere informatie

Handleiding LifeGuard

Handleiding LifeGuard Handleiding LifeGuard I Introductie De LifeGuard bestaat uit een basisstation en een armband, die gebruikt kunnen worden als alarm bij onderdompeling in water en bij verdwalen. Ga naar www.manual-guide.com

Nadere informatie

2500V Digital Insulation Resistance Tester Model:

2500V Digital Insulation Resistance Tester Model: 2500V Digital Insulation Resistance Tester Model: 72-0405 SAFETY INSTRUCTIONS Nederlands Deze meter voldoet aan de IEC61010 veiligheidsmetingbehoefte. Verontreinigingsgraad 2, CAT III 600V. Lees de volgende

Nadere informatie

Precisie hygrothermometer Model RH490

Precisie hygrothermometer Model RH490 Gebruikershandleiding Precisie hygrothermometer Model RH490 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech RH490 precisie hygrothermometer. Dit apparaat meet vochtigheid, luchttemperatuur, dauwpunttemperatuur,

Nadere informatie

HANDLEIDING Lex de T-Rex

HANDLEIDING Lex de T-Rex HANDLEIDING Lex de T-Rex 2012 VTech Printed in China 91-002676-007 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Item Uiterlijk van hoofdeenheid

Item Uiterlijk van hoofdeenheid Item 862438 Functies Radiogestuurde tijd met handmatige instelmogelijkheid Temperatuurmeting: bereik van 0 C ~ +50 C. Doorlopende kalender tot het jaar 2069. Keuze uit 12/24-uurs tijdweergave. Dagaanduiding

Nadere informatie

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Lees deze handleiding aandachtig door voor een veilig en correct gebruik van de mobiele airconditioner. Bewaar de handleiding zorgvuldig, zodat

Nadere informatie

HANDLEIDING. Was & Leer Badolifant VTech Printed in China

HANDLEIDING. Was & Leer Badolifant VTech Printed in China HANDLEIDING Was & Leer Badolifant 2011 VTech Printed in China 91-002551-005-000 INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de Was & Leer Badolifant van VTech. Wij van VTech doen ons uiterste best goede

Nadere informatie

4 Knops afstandsbediening

4 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 4 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie