Alle reinigingsytemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle reinigingsytemen"

Transcriptie

1 Alle reinigingsytemen Hogedrukreinigers kranzle Voor elke opdracht hebben we een toestel die uw taken tot een goed einde brengen. Uitvoeringen: Wij bieden u Kränzle toestellen aan in 4 verschillende uitvoeringen. De Therm 895-1, en beschikken over een 5,5 kw motor. Daarnaast is de Therm uitgerutst met een 4 kw motor. Alle toestellen hebben een digitaal instelbare thermostaat (die voor een uiterst constante temperatuur zorgt). Alle modellen beschikken trouwens over een vlambewaking, d.m.v. een fotocel. D.w.z. dat de Therm- 1 hogedrukreinigers stationair mogen opgesteld worden, net als de Kränzle Therm C warm water hogedrukreinigers. Slangtrommel: Optioneel kan U de slangtrommel met 20 m staalversterkte hogedrukslang, en 1 m verbindingslang bekomen. Best.-Nr

2 De nieuwe Kränzle therm C werd ontwikkeld voor professioneel en intensief gebruik. Overal waar hardnekkige en grote vervuilingen te reinigen zijn, zorgt de therm C ervoor dat deze grondig en probleemloos verwijderd kunnen worden en dit door z'n sterke punten : hoge druk, voldoende debiet en zeer hoge watertemperatuur. die daarenboven traploos regelbaar zijn. Een toestel van professionelen, voor professionelen De nieuwe Profi-familie bouwt verder op de succesvolle serie T: De nieuwe Profi hogedrukreinigers overtuigen door een modern design en prestatiegerichte technieke. Zo werd bv. een enorm groot drijfwerk gemonteerd, dat de levensduur van het toestel aanzienlijk verhoogt. De open bouw van het toestel vergemakkelijkt de toegang tot alle belangrijke onderdelen; De voordelen van het opbergprincipe van Kränzle zijn de standaard slangtrommel, kokers voor pistool, lans en vuilfrees evenals de elektrokabel-opwikkeling. Alles is zeer eenvoudig toegankelijk en bedienbaar. De slangtrommel is beduidend groter in vergelijking met de T-serie, om het oprollen van de HD-slang te vergemakkelijken. Naast gekende Kränzle troeven beschikken de Profi hogedrukreinigers over een eenvoudig demonteerbare waterreservoir, uniek in z'n categorie

3 Met geïntegreerde slangtrommel: De vast ingebouwde slangtrommel zorgt op een eenvoudige wijze voor orde. Nooit meer verwarde of slordig weggelegde hogedrukslangen die voor begin van het werk gezocht of ontward moeten worden! Dit betekent ook een langere levensduur van de slang! Met vertraagde motoruitschakeling: Veel aan- en uitschakelingen van de motor omwille van de werkomstandigheden leiden bij de middelgrote en grote qaudros tot sterke belastingen van het stroomnet en verhoogde slijtage van de schakelelementen in het apparaat. Daarom schakelt de pomp 30 seconden na sluiten van het pistool drukloos verder via een bypass, pas daarna wordt de motor van deze apparaten uitgeschakeld. Na het uitschakelen van de motor wordt deze weer gestart door het openen van het pistool. Met waterreservoir: Het bij alle quadro-modellen grote waterreservoir dient als wateropslag en buffer tussen de waterleiding en de pomp. Met reinigingsmiddeltoevoer aan de zuigkant: Reinigingsmiddelinjectoren aan de drukzijde van gebruikelijke apparaten die in de handel zijn, gebruiken 30% reinigingsenergie, onafhankelijk of deze actief zijn of niet. Door de aanwezigheid van het waterreservoir is het nu mogelijk de reinigingsmiddelen direct in de pomp aan te zuigen, wat een vermindering van de prestatie verhindert en tot een verhoging van de werkzaamheid leidt. De toegevoegde middelen worden met onverminderde werkdruk afgegeven.

4 Schrobmachines RMC GO is de nieuwe compacte schrobzuigmachine ontwikkeld door RCM voor het snel reinigen oppervlakken waar geen natte sporen geduld worden. Men kan dit toestel overal eenvoudig aanwenden, zelfs in de smalste passage en bovenal, het laat nergens natte sporen na! Dit betekent dat men meer dan 20 % werktijd uitspaart, omdat men achteraf geen natte sporen meer moet opzuigen. Compact en klein, maar groot in daden. De GO is verkrijgbaar in 3 modellen, nl. met elektrokabel (werkbreedte van 500 mm) of met batterijen (werkbreedte van 530 mm), met of zonder tractie. Opties: Beide schrobmachines op batterijen (GO 532) zijn eveneens verkrijgbaar in een SUPERSILENT uitvoering voor ziekenhuizen, rusthuizen, etc. Allerlei toebehoren: grote variatie aan borstels, padhouders, pads, batterijen en batterijladers.

5 Drive De bediening zit dicht bij elkaar en is zeer gebruiksvriendelijk Goed overzicht voor de gebruiker, zowel vooraan als aan de zijkanten Parkeerrem aan de handgreep Elektronische aandrijving, zowel voor- als achteruit Automatische borstelstop (met timer) Robuuste parabole zuigmond met zuigrubber die maar liefst 4x kan herbruikt worden Zuigmond gaat automatisch omhoog bij het achteruitrijden Anti-corrosie tanks uit polyethyleen met een grote inhoud Grote batterij capaciteit voor lange werkduur Vuilwatertank is eenvoudig te reinigen Zeer goede grip op tractiewiel (voorwiel) Streepvrije achterwielen Mogelijkheid om de schrobmodules snel te wisselen en dit zonder gereedschap De Drive is een compacte zit schrobzuigmachine geschikt voor het schoonmaken van middelgrote tot grote oppervlakten waar een lange werktijd noodzakelijk is. De Drive is ontworpen voor professioneel gebruik en combineert hoge betrouwbaarheid met een eerste klas resultaat. Het eenvoudige doch robuuste chassis maakt de machine sterk en duurzaam, zowel tijdens het werk als tijdens het transport. De Drive heeft polyethylene tanks met voor haar klasse een grote inhoud. De technische keuzes maken de machine eenvoudig en praktisch in het gebruik. Verder valt deze machine op door de uitwisselbare schrobmodules die zonder gereedschap in minder dan 5 minuten omgewisseld kunnen worden. Ideaal voor schoonmaak bedrijven!

6 Veegmachines Turbo Veegmachine volgens het dubbel walsprincipe Zijborstel die mechanisch omhoog kan gehaald worden Manueel schudsysteem om de filter schoon te maken Paneel filter zorgt voor een ruim filteroppervlakte en een optimale stofbeheersing in stoffige omstandigheden Afsluitbare afzuiging voor vochtige omstandigheden Verstelbare beugel Handrem Met een veegbreedte van 70 cm zorgt de Twinny voor een goed schoonmaak resultaat, zowel binnen als buiten. Deze veegmachines is zeer gebruiksvriendelijk, mede dankzij de SMART TRACTION. De Twinny is gebouwd om snel en gemakkelijk mee te vegen voor in kleinere ruimtes. De machine doet het werk van 5 man met de traditionele bezem, maar dan geheel stofvrij. De Twinny veegmachine is een moderne industriele machine die voldoet aan alle professionele standaards. Uw vloer wordt efficient geveegd waardoor u geld en tijd bespaard wat weer bijdraagt aan de gezondheid van u en uw bedrijf. De Twinny is eenvoudig te gebruiken, robuust en betrouwbaar. De Twinny is leverbaar als batterij uitvoering en met een Honda benzine motor, zonder tractie.

7 Turbo 6005 "Over-throw" veeg systeem om de opvangbak optimaal te vullen Afzuiging op de zijborstel(s) ("Dust-Buster" systeem) voor stofvrij vegen (PATENT RCM) Bestuurdersstoel aan de voorkant voor perfect zicht Elektrisch filter schudsysteem om de filter schoon te maken Drie filter cartouches zorgen voor een ruim filteroppervlakte en een optimale stofbeheersing in stoffige omstandigheden Afsluitbare afzuiging voor vochtige omstandigheden Flap met flaphendel Handrem, rubberen bumper, urenteller,... Met een veegbreedte van 1100 mm bij 2 zijborstels, is de Turbo 6005 een compacte zit-veger ontworpen om kleinere oppervlakten te vegen, zowel binnen als buiten, die tot nu toe alleen toegankelijk waren voor achterloop machines. De Turbo 6005 is een snelle en efficiente oplossing voor alle veeg problemen. De machine is speciaal ontworpen voor stofvrij vegen door het gebruik van het unieke en gepatenteerde "Dust-Buster" systeem. De ergonomisch ontworpen Turbo 6005 is zo eenvoudig te gebruiken dat ongetrainde bestuurders er veilig op kunnen rijden. Onderhoud is eenvoudig en de borstels zijn vanaf de zitting te stellen. De Turbo 6005 heeft ook een parfum cartridge zodat de geveegde ruimte niet alleen schoon en stofvrij is maar ook nog eens lekker ruikt.

8 Verso Kantelbare tank Extra sterke en slagvaste tank in PP of INOX Apart chassis met wielen Stevig en slagvaste motorkop in PP Extra stevige klemmen in PP voor bevestiging motorkop Streepvrije wielen Standaard toebehoren Ø 40 Spanning : V 2 motoren : 2 traps (bij VERSO WP220) 3 motoren : 3 traps (bij VERSO WP330) Geluidsniveau : 57 db(a) Droog en nat zuigen Exel, de krachtige stofzuiger met grote ketel in basis uitvoering: De Verso is een stof- en waterzuiger met 2 of 3 krachtige motoren (1.100 Watt) en een grote kantelbare tank (77 ltr). Daarenboven beschikt de Verso van Elsea ook over Ø 40 toebehoren (zie toebehoren kit hieronder). De Verso is zowel met een plastiek als met een inox ketel beschikbaar.

9 De Steam Wave is oorspronkelijk ontwikkeld voor thuisgebruik maar door zijn sterke prestaties kan het toestel zeker ook dienen in hotels, restaurants, slagerijen, enz. Mede dankzij de uitgebreide standaard toebehorenset is de Steam Wave een geschikt toestel om een veelheid aan reinigingsprobleemn zeer accuraat en diepgaand aan te pakken. Bovendien wordt het water naar de boiler automatisch bijgevuld waaroor zonder onderbreking stoom gegenereerd kan worden. De Steam Wave is conform met de HACCP richtlijn. (afbeelding niet overeenkomstig met toestel)

Deel 1: Stof en waterzuigers

Deel 1: Stof en waterzuigers Deel 1: Stof en waterzuigers Inhoudsopgave Type Type Pagina Esat Stof en waterzuiger 1 Ares White Room Stofzuiger 2 Bio Stof en waterzuiger 3 Ares Plus Stof en waterzuiger 4 Verso Stof en waterzuiger 5

Nadere informatie

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 HORECA voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch.

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch. MP Nederland Hengelderweg 22, 6942 NB Didam Tel. 0316 523142 - info@mpnederland.nl Productblad MP 50 OMSCHRIJVING Maximale oppervlakte prestatie Werkbreedte centrale borstel Werkbreedte met een zijborstel

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen

Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen RETAIL 0 professional Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen De reinigingsoplossingen van Kärcher maken het verschil www.karcher.nl www.karcher.be Efficiënte reiniging van uw buitenterrein/parking. Met

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Z i t-ve e gzu ig mac hine s met e e n opp e r vla k te re nde me nt tot 7.20 0 m 2 /h

Nadere informatie

> juiste toestel. > goede nadienst. type wateropbrengst werkdruk volt catalogusprijs nu inruilpremie actieprijs

> juiste toestel. > goede nadienst. type wateropbrengst werkdruk volt catalogusprijs nu inruilpremie actieprijs INDUSTRIËLE REINIGINGSTOESTELLEN Koop bij een specialist! > vakkundige uitleg > juiste toestel > goede nadienst Reinigen wordt plezierig! Reinigingsmachines warmwaterhogedrukreiniger, kwaliteit van s werelds

Nadere informatie

Combinatie CR 1100/1200/1400

Combinatie CR 1100/1200/1400 Doe het in één keer en doe het goed! De CR 1100/1200/1400 zijn complete vloeronderhoudsmachines omdat ze zowel kunnen vegen als schrobben in één arbeidsgang. Tevens bestaat de mogelijkheid om de machines

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

Dulevo Pure power Revolutionary. Batterij Diesel Benzine/ LPG

Dulevo Pure power Revolutionary. Batterij Diesel Benzine/ LPG Dulevo 1100 Batterij Diesel Benzine/ LPG Pure power Revolutionary Een veegmachine voor diverse klussen in te zetten, van zware industrie tot het lichtere werk. De veegmachine is volledig hydraulisch aangedreven

Nadere informatie

Reinigen wordt plezierig! Reinigingsmachinesingsmac. Koop bij een specialist! warmwaterhogedrukreiniger, kwaliteit van s werelds grootste fabrikant

Reinigen wordt plezierig! Reinigingsmachinesingsmac. Koop bij een specialist! warmwaterhogedrukreiniger, kwaliteit van s werelds grootste fabrikant Reinigen wordt plezierig! INDUSTRIËLE REINIGINGSTOESTELLEN Koop bij een specialist! > vakkundige uitleg > juiste toestel > goede nadienst Reinigingsmachinesingsmac warmwaterhogedrukreiniger, kwaliteit

Nadere informatie

AGRO voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

AGRO voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 AGRO voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

Revolutionair nieuw schrobdeksysteem, uitstekende prestaties

Revolutionair nieuw schrobdeksysteem, uitstekende prestaties De Nilfisk BR 652/752 serie schrobzuigmachines is een enorme stap voorwaarts in innovatie in de schoonmaakbranche. Feitelijk is er een nieuwe benchmark ontstaan die deze ingenieus ontwikkelde en ontworpen

Nadere informatie

warmwaterhogedrukreiniger

warmwaterhogedrukreiniger > vakkundige uitleg > juiste toestel INDUSTRIËLE REINIGINGSTOESTELLEN > goede nadienst Koop bij een specialist! Reinigen wordt plezierig! warmwaterhogedrukreiniger warmwaterhogedrukreiniger, kwaliteit

Nadere informatie

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC 545/553/BOOST 5

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC 545/553/BOOST 5 Medium klasse - walk behind Product kenmerken Deze serie is bijzonder geschikt voor diegene die snel en effectief wilt reinigen tegen zo laag mogelijke kosten. De machine heeft een uitzonderlijk laag geluidsniveau,

Nadere informatie

ACTIES Voorjaar Voor iedere toepassing een Kränzle. Hogedrukreinigers, stof/waterzuigers, schrob- veegmachines en toebehoren. imbema.

ACTIES Voorjaar Voor iedere toepassing een Kränzle. Hogedrukreinigers, stof/waterzuigers, schrob- veegmachines en toebehoren. imbema. ACTIES Voorjaar 2019 Geldig tot 31 juli 2019 Voor iedere toepassing een Kränzle Hogedrukreinigers, stof/waterzuigers, schrob- veegmachines en toebehoren imbema.com Kränzle importeur Kränzle = topkwaliteit

Nadere informatie

Medium klasse - walk-behind

Medium klasse - walk-behind 5 serie Deze Nilfisk schrobzuigmachine is zeer geschikt voor plaatsen waar behoefte is aan hoogwaardige reiniging zoals in ziekenhuizen, fabrieken en hotels. Dankzij de efficiency - het snel en grondig

Nadere informatie

Dulevo 120 Elite. Pure power Simply industrial. Batterij Diesel LPG

Dulevo 120 Elite. Pure power Simply industrial. Batterij Diesel LPG Dulevo 120 Elite Batterij Diesel LPG Pure power Simply industrial Eén van de grotere veegmachine van Dulevo is de krachtige 120 Elite. Met een veegbreedte van maar liefst 150cm (één zijborstel) levert

Nadere informatie

Dulevo 90 Elite. Oscar winning performance. Benzine/ LPG Batterij Diesel

Dulevo 90 Elite. Oscar winning performance. Benzine/ LPG Batterij Diesel Dulevo 90 Elite Benzine/ LPG Batterij Diesel Oscar winning performance Deze veegmachine is o.a. ontworpen met het oog op comfort, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Standaard is de veegmachine voorzien

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv. Uitrusting: Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv. Uitrusting: Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv Zeer comfortabele end krachtige éénschijfsmachine met onderhoudsvrije planeetwieloverbrenging en een grotere werkbreedte voor een zeer grote oppervlakteprestatie. Uitrusting:

Nadere informatie

Standaard accessoires

Standaard accessoires Ideaal voor alle klussen rond het huis. Reinigen van wagens, opritten, omheining... met de gewone lans of vuilfrees voor het hardnekkige vuil. Messing pompkop met 3 rvs pistons. Start-stop functie: het

Nadere informatie

Dulevo Oscar winning performance. Batterij Diesel

Dulevo Oscar winning performance. Batterij Diesel Dulevo 1300 Batterij Diesel Oscar winning performance Met een veegbreedte van 125 cm (één zijborstel), een grote opvangbak van 340 liter en een sterkte zuigmotor is de veegmachine uitermate geschikt voor

Nadere informatie

ZORGVULDIG GEREINIGD TOT IN DE KLEINSTE HOEKJES.

ZORGVULDIG GEREINIGD TOT IN DE KLEINSTE HOEKJES. REGISTREER* je aangekocht toestel op www.karcher.be en ontvang 2 TICKETS de SUPERPRESTIGE CYCLOCROSS ZORGVULDIG GEREINIGD TOT IN DE KLEINSTE HOEKJES. Van professionals professionals. PROFESSIONAL EINDEJAARFOLDER

Nadere informatie

Professioneel reinigen

Professioneel reinigen Professioneel reinigen RA 431 IBC Robuuste schrob-/zuigmachine voor middelgrote oppervlakken Perfect inzetbaar in kantoor en industrie Voorzien van revolutionaire OPTIMA batterijen Verplaatst zich d.m.v.

Nadere informatie

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30 K 4 Premium De "K4 Premium" is uitgerust met een watergekoelde motor en is ideaal voor een occasioneel gebruik rondom het huis. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de verwijdering van middelmatige vervuiling

Nadere informatie

AGRO 2011 professional

AGRO 2011 professional AGRO 2011 professional Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Dit abonnement draagt bij aan een langere levensduur van uw machine

Nadere informatie

Meer productiviteit, betere reiniging en betrouwbaarheid.

Meer productiviteit, betere reiniging en betrouwbaarheid. R 6 schrobzuigmachine De Nilfisk R6 serie bestaat uit vier modellen schrob-/ zuigmachines. Drie hiervan zijn uitgevoerd met een schijfborstel (tot 1 meter schrobbreedte) en één met een cilindrische borstel.(tot

Nadere informatie

KM 75/40 W G. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging

KM 75/40 W G. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging KM 75/40 W G "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide zuigmachine met betrouwbare, krachtige Honda benzinemotor, ideaal voor een grondige, stofvrije reiniging buitenhuis van oppervlakken van ongeveer

Nadere informatie

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2015-11-18

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2015-11-18 K 3 De Kärcher "K3" zegt vaarwel tegen gewoon vuil. Deze hogedrukreiniger met Quick Connect pistool en een 6 m lange hogedrukslang is geschikt voor occasioneel gebruik rondom het huis van bv. fietsen,

Nadere informatie

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30 K 4 Premium De "K4 Premium" is uitgerust met een watergekoelde motor en is ideaal voor een occasioneel gebruik rondom het huis. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de verwijdering van middelmatige vervuiling

Nadere informatie

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30 K 7 Premium De "K7 Premium" omvat talrijke kenmerken zoals een watergekoelde motor, een slangtrommel voor een handig gebruik en opberging, een Quick Connect spuitpistool, een 10 m lange rubberen hogedrukslang

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Hard tegen vuil - eenvoudig in gebruik'comfortabele en heel compacte zitveeg-/zuigmachine op batterij waarbij de onderhoudsvrije batterijen en elektronisch gestuurde

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van 6.000 tot 7.800 m². Uitrusting: Rond polyester filter Manueel

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buitenvoor oppervlakken van 8.000 tot 10.400 m². Uitrusting: Rond polyester filter Manueel

Nadere informatie

K 2 Premium Car. K 2 Premium Car, 1.673-307.0, 2015-05-30

K 2 Premium Car. K 2 Premium Car, 1.673-307.0, 2015-05-30 K 2 Premium Car Een handig reinigingsmiddelenreservoir maakt het werken met de 'K2 Premium Car' hogedrukreinigers bijzonder praktisch. De toestellen zijn uitgerust met een wasborstel, een Foam nozzle en

Nadere informatie

K 3 Home. K 3 Home, 1.601-821.0, 2015-05-30

K 3 Home. K 3 Home, 1.601-821.0, 2015-05-30 K 3 Home De 'K3 Home' met Home Kit is de perfecte hogedrukreiniger voor een occasionele verwijdering van lichte vervuiling rondom het huis, zoals op fietsen, tuinhekken en moto's. Het uitrustingpakket

Nadere informatie

KM 75/40 W Bp. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging

KM 75/40 W Bp. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging KM 75/40 W Bp "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide veegmachine met batterij-aandrijving waarbij de batterij en de elektronisch gecontroleerde lader niet standaard zijn inbegrepen in de levering.

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

K 7 K 7, 1.168-502.0, 2015-11-18

K 7 K 7, 1.168-502.0, 2015-11-18 K 7 De "K7" met watergekoelde motor werd ontworpen voor veelvuldig gebruik en voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling op bv. paden, zwembaden, fietsen of grote voertuigen. Zijn uitrusting omvat

Nadere informatie

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC 8/BOOST 8

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC 8/BOOST 8 SCRUBTEC 8 serie Product kenmerken De nieuwe SCRUBTEC 8-serie schrob-/zuigmachines biedt veel gemak met reinigen en werkt zeer efficiënt. Elke van de vijf modellen in de SCRUBTEC 8 serie is zeer geschikt

Nadere informatie

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken De twee motorige ATTIX 9-serie is dé stofzuiger wanneer je hoge prestaties verwacht bij zware toepassingen en intensief gebruik. Ze zijn robuust dankzij

Nadere informatie

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30 K 7 Premium De "K7 Premium" omvat talrijke kenmerken zoals een watergekoelde motor, een slangtrommel voor een handig gebruik en opberging, een Quick Connect spuitpistool, een 10 m lange rubberen hogedrukslang

Nadere informatie

KM 75/40 W G. Onderhoudsvriendelijk. Vuilreservoir met trolleygreep

KM 75/40 W G. Onderhoudsvriendelijk. Vuilreservoir met trolleygreep KM 75/40 W G "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide zuigmachine met betrouwbare, krachtige Honda benzinemotor, ideaal voor een grondige, stofvrije reiniging buitenhuis van oppervlakken van ongeveer

Nadere informatie

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC R 4 / BOOST R 4

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC R 4 / BOOST R 4 Gebruiksvriendelijke, batterij-aangedreven, ride on schrob-zuigmachine met lader De 4 is een van de meest veelzijdige platforms in ons assortiment, geschikt voor verschillende vloeren en toepassingen.

Nadere informatie

De juiste partner voor schoonmaken

De juiste partner voor schoonmaken Voskamp Bouw en industrie Veegmachines en sneeuwschuivers De juiste partner voor schoonmaken Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring

Nadere informatie

Industrieel veegvermogen dat u niet laat zitten - nooit!

Industrieel veegvermogen dat u niet laat zitten - nooit! veegmachine De Nilfisk industriële veegmachine reinigt grote oppervlakken in een fractie van de tijd die een conventionele veegmachine gebruikt. Het innovatieve DustGuard vernevelingssysteem zorgt voor

Nadere informatie

BR 55/40 C Bp Bp Pack

BR 55/40 C Bp Bp Pack Handgeleide schrob-/zuigmachine met borstelwals met accu-aandrijving BR 55/40 C Bp Bp Pack Productidee Kenmerken en voordelen De BR 55/40 C Bp en Bp Pack zijn comfortabele walk behind schrob-/zuigmachines

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Compact Klasse K 2.410

Compact Klasse K 2.410 Compact Klasse K 2.410 Uitermate geschikt voor incidenteel gebruik, een paar keer per jaar. Uitrusting: Geïntegreerde water fijnfilter Adapter tuinslang 3/4" Hogedrukslang 6 m Reinigingsmiddelentank Pistool

Nadere informatie

KM 120/150 R Bp. Hoofdbezem met ECO-functie. Comfortabele werkplek. Werkverlichting. Hooglediging

KM 120/150 R Bp. Hoofdbezem met ECO-functie. Comfortabele werkplek. Werkverlichting. Hooglediging KM 120/150 R Bp De KM 120/150 R Bp is een compacte, moderne en functionele veegmachine voor professioneel gebruik op middelgrote tot grote oppervlakken zowel binnen als buiten met een werkbreedte van 1200

Nadere informatie

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers Grondig reinigen Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring hebben wij gebruikt om een optimaal

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Hoge zuigkracht Made, 28 maart 2019 De nieuwe stof-/waterzuiger van Kärcher combineert voor het eerst het beproefde NT 75/2 stofzuigermodel met een nieuwe

Nadere informatie

Speciale stof-waterzuigers NT 611 ECO K

Speciale stof-waterzuigers NT 611 ECO K Speciale stof-waterzuigers NT 611 ECO K Professionele stof-/waterzuiger met één motor met een reservoircapaciteit van 55 l voor alle toepassingen in ambachtelijke bedrijven, handel en schoonmaakbedrijven.standaard

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Batterij - Openbare diensten XMM ECO STEAM PU Autonomie Waterverbruik XMM ECO STEAM PU 11.999 9.916,53 100 Liter Gel accu 12 V (150 Ah) 4U 0,4-0,6 l/min

Nadere informatie

VEEGMACHINES & HOGEDRUKREINIGERS. NuClean

VEEGMACHINES & HOGEDRUKREINIGERS. NuClean VEEGMACHINES & HOGEDRUKREINIGERS NuClean VEEGMACHINES De NuSweep veegmachines zijn verkrijgbaar in vier varianten. De handaangedreven machine is onmisbaar voor kleinere oppervlakten waarbij batterij aandrijving

Nadere informatie

INDUSTRIE voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

INDUSTRIE voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 INDUSTRIE voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

Schrobzuigmachines BA 651/751/851

Schrobzuigmachines BA 651/751/851 Een nieuwe generatie schrobzuigmachines Product kenmerken Grotere veelzijdigheid, grotere productiviteit, grotere betrouwbaarheid, extreem stille werking en meest ergonomische schrobzuigmachine ooit. De

Nadere informatie

Industrieel veegvermogen dat u niet laat zitten - nooit!

Industrieel veegvermogen dat u niet laat zitten - nooit! De Nilfisk industriële veegmachine reinigt grote oppervlakken in een fractie van de tijd die een conventionele veegmachine gebruikt. Het innovatieve DustGuard vernevelingssysteem zorgt voor een lichte

Nadere informatie

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine TM from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine Reken af met stof en vuil met de veelzijdige 636 Green Machine. Aantrekkelijke openbare ruimtes. De 636 laat een zeer

Nadere informatie

Schrobzuigmachines SCRUBTEC R 6

Schrobzuigmachines SCRUBTEC R 6 Schrobzuigmachines R 6 De R6 serie bestaat uit vier modellen. Drie hiervan zijn uitgevoerd met een schijfborstel (tot 1 meter schrobbreedte) en één met een cilindrische borstel (tot 71cm schrobbreedte).

Nadere informatie

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren.

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. KMR 1250 D KAT Zitveeg-/zuigmachine met elektrische hooglediging van het vuilreservoir voor grote buitenterreinen. Met katalysator voor een lagere uitstoot. Het overgooiprincipe zorgt ervoor dat het afvalreservoir

Nadere informatie

KM 75/40 W Bp. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging

KM 75/40 W Bp. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging KM 75/40 W Bp "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide veegmachine met batterij-aandrijving waarbij de batterij en de elektronisch gecontroleerde lader niet standaard zijn inbegrepen in de levering.

Nadere informatie

Nilfisk-Advance BV - Nilfisk-Advance NV-sa Versterkerstraat 5, Almere Internationalelaan 55, Brussel Tel: Fax:

Nilfisk-Advance BV - Nilfisk-Advance NV-sa Versterkerstraat 5, Almere Internationalelaan 55, Brussel Tel: Fax: Schrobzuigmachine met een meerwaarde voor industriële reiniging De Nilfisk BR 850S/1050S serie ride-on schrobzuigmachines zijn al enige tijd bekend en befaamd om hun betrouwbaarheid en hun prestaties.

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

K 5 Compact. K 5 Compact, 1.630-720.0, 2015-11-18

K 5 Compact. K 5 Compact, 1.630-720.0, 2015-11-18 K 5 Compact De "K5 Compact" hogedrukreiniger is ideaal voor de occasionele verwijdering van middelmatige vervuiling. De machine is ideaal voor de reiniging van bv. grote voertuigen, stenen muren of fietsen.

Nadere informatie

K 2 Premium HOME. K 2 Premium HOME, 1.673-300.0, 2015-04-29

K 2 Premium HOME. K 2 Premium HOME, 1.673-300.0, 2015-04-29 K 2 Premium HOME De "K2 Premium Home" is uitgerust met een reinigingsmiddeltank voor extra comfort. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor een occasioneel gebruik en voor de verwijdering van normale vervuiling

Nadere informatie

KM 75/40 W Bp. Onderhoudsvriendelijk. Vuilreservoir met trolleygreep

KM 75/40 W Bp. Onderhoudsvriendelijk. Vuilreservoir met trolleygreep KM 75/40 W Bp "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide veegmachine met batterij-aandrijving waarbij de batterij en de elektronisch gecontroleerde lader niet standaard zijn inbegrepen in de levering.

Nadere informatie

PRIJSLIJST VEEGMACHINES EN ONKRUIDBORSTEL 2016

PRIJSLIJST VEEGMACHINES EN ONKRUIDBORSTEL 2016 VEEGMACHINES werkbreedte 70 cm. Limpar 67 Limpar 72 Limpar Accu 26 Art.nr.: 22400752 22400751 22400790 GCV 140 OHC GCV 140 OHC Accu 24 volt Vermogen: 2,2 kw / 135 cc 2,2 kw / 135 cc 0,5 kw Rijsnelheid:

Nadere informatie

Stof-/Waterzuigers & Tapijtreinigers

Stof-/Waterzuigers & Tapijtreinigers Piccolo Geluidsarme Stofzuigers De Piccolo P is een geluidsarme, compacte en extra krachtige maar toch robuuste stofzuiger die zowel geschikt is voor huishoudelijk als voor professioneel gebruik in hotels,

Nadere informatie

Hogedrukreinigers consumenten

Hogedrukreinigers consumenten De E130.3 X-tra is zeer mobiel, mede door zijn staande model en brede wielen. Door de telescopische handgreep is de E130.3 X-tra makkelijk in gebruik maar ook eenvoudig op te ruimen. Dankzij in hoogte

Nadere informatie

Industriële stofzuigers ATTIX 115 & 125

Industriële stofzuigers ATTIX 115 & 125 De Nilfisk ATTIX 115 & 125 worden aangedreven door onafhankelijke bypass motoren (3x1000 W). Zij hebben een ketelinhoud van 100 liter en zijn gemaakt van metalen platen/buizen (epoxy-verf), die zorgen

Nadere informatie

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive -

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Festool, Waddinxveen maart 2009 Ware grootte zit van binnen Mobiele stofafzuigers CLEANTEX CT 26 CT 36 De nieuwe CLEANTEX overtuigt zowel door zijn compacte

Nadere informatie

Nilfisk-Advance B.V. Postbus AC Almere Tel: Fax:

Nilfisk-Advance B.V. Postbus AC Almere Tel: Fax: Betere ergonomie, betere reiniging, grotere betrouwbaarheid De Nilfisk serie is de nieuwe generatie schrobzuigmachines waarbij de nadruk ligt op de prestaties, de ergonomie en de betrouwbaarheid. Het nieuwe

Nadere informatie

Hogedrukreinigers K 7 Premium

Hogedrukreinigers K 7 Premium Hogedrukreinigers K 7 Premium Geschikt voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling op bv. paden, zwembaden, fietsen of voertuigen - de "K7 Premium" met watergekoelde motor is hard voor vuil. Met een

Nadere informatie

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11 K 5 De K5 voor middelmatige vervuiling is ideaal voor de reiniging van grote voertuigen, stenen muren of fietsen. Deze hogedrukreiniger is uitgerust met een krachtige watergekoelde motor en een spuitpistool

Nadere informatie

Industrieel veegvermogen

Industrieel veegvermogen veegmachine De Nilfisk industriële veegmachine reinigt grote oppervlakken in een fractie van de tijd die een conventionele veegmachine gebruikt. Het innovatieve DustGuard vernevelingssysteem zorgt voor

Nadere informatie

Hogedrukreinigers K 5 Compact

Hogedrukreinigers K 5 Compact Hogedrukreinigers K 5 Compact De "K5 Compact" hogedrukreiniger met watergekoelde motor is geschikt voor de gematigde vervuiling. De machine kan heel handig worden vervoerd en opgeborgen. Uitrusting: Geïntegreerde

Nadere informatie

TOPPRESTATIES KRACHTIG DOELGERICHT ZET U SCHRAP. REINIGINGSSPEKTAKEL!

TOPPRESTATIES KRACHTIG DOELGERICHT ZET U SCHRAP. REINIGINGSSPEKTAKEL! TOPPRESTATIES KRACHTIG DOELGERICHT ZET U SCHRAP. REINIGINGSSPEKTAKEL! Ga voor de winst... TOPPRESTATIES IN DE REINIGING! Wij zijn continu in beweging en blijven ons ontwikkelen en zullen altijd al het

Nadere informatie

Speciale stof-waterzuigers NT 611 Eco K

Speciale stof-waterzuigers NT 611 Eco K Speciale stof-waterzuigers NT 611 Eco K Professionele stof-/waterzuiger met één motor met een reservoircapaciteit van 55 l voor alle toepassingen in ambachtelijke bedrijven, handel en schoonmaakbedrijven.standaard

Nadere informatie

KM 75/40 W Bp Pack. Handgeleide veegmachine in batterij-versie. Batterij en elektronisch gecontroleerde lader zijn in de levering inbegrepen.

KM 75/40 W Bp Pack. Handgeleide veegmachine in batterij-versie. Batterij en elektronisch gecontroleerde lader zijn in de levering inbegrepen. KM 75/40 W Bp Pack Handgeleide veegmachine in batterij-versie. Batterij en elektronisch gecontroleerde lader zijn in de levering inbegrepen. 1 2 3 4 1 2 Vuilreservoir met trolleygreep Grepen vergemakkelijken

Nadere informatie

7-120. 7 l/min. Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Technische gegevens: Eenvoudig te verplaatsen. Nozzel grote. Stille 1400 toeren elektromotor

7-120. 7 l/min. Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Technische gegevens: Eenvoudig te verplaatsen. Nozzel grote. Stille 1400 toeren elektromotor 7-120 r a b 0 2 1. x ma 7 l/min Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Eenvoudig te verplaatsen 10-120 bar Stille 1400 toeren elektromotor Nozzel grote 2003 7 liter per/min. (1.400 U/min.) Warm water

Nadere informatie

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot 16.200 m 2 /h Sweepmaster 1200/1500

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

Behangafstomer LMB290

Behangafstomer LMB290 Behangafstomer LMB290 Spanning Opwarmingstijd Autonomie tank Inhoud tank Lengte stoomslang Afmetingen 230V 2900W Ca. 16min Ca. 90min 7,5 l 5m 10kg 47x45x41cm Hogedrukreiniger koudwater HD6/15C Spanning

Nadere informatie

KM 90/60 R Bp Pack Adv

KM 90/60 R Bp Pack Adv KM 90/60 R Bp Pack Adv Robuuste, compacte, wendbare en emissievrije KM 90/60 R Bp Pack Adv zitveegmachine met Tact-filterreiniging, Home Base, Easy Operation-bediening en praktisch pick-up-oppervlak. 1

Nadere informatie

GRATIS Stofvrije en waterbestendige ORTLIEB Sport Bag bij aankoop van een Kärcher uit de zomercampagne* ZOMER 2015! PROFESSIONAL ZOMER 2015

GRATIS Stofvrije en waterbestendige ORTLIEB Sport Bag bij aankoop van een Kärcher uit de zomercampagne* ZOMER 2015! PROFESSIONAL ZOMER 2015 GRATIS Stofvrije en waterbestendige ORTLIEB Sport Bag bij aankoop van een Kärcher uit de zomercampagne* ZOMER 2015! ( * ) Kijk de actiewaarden en de details over deze ultieme Sport Bag op www.karcher.nl/nl/zomer2015

Nadere informatie

KM 90/60 R Bp Pack Adv

KM 90/60 R Bp Pack Adv KM 90/60 R Bp Pack Adv Robuuste, compacte, wendbare en emissievrije KM 90/60 R Bp Pack Adv zitveegmachine met Tact-filterreiniging, Home Base, Easy Operation-bediening en praktisch pick-up-oppervlak. 1

Nadere informatie

INDUSTRIE 2011 professional

INDUSTRIE 2011 professional INDUSTRIE 2011 professional Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Dit abonnement draagt bij aan een langere levensduur van

Nadere informatie

Nilfisk-Advance BV - Nilfisk-Advance NV-sa Versterkerstraat 5, Almere Internationalelaan 55, Brussel Tel: Fax:

Nilfisk-Advance BV - Nilfisk-Advance NV-sa Versterkerstraat 5, Almere Internationalelaan 55, Brussel Tel: Fax: Betere ergonomie, betere reiniging, grotere betrouwbaarheid De Nilfisk serie is de nieuwe generatie schrobzuigmachines waarbij de nadruk ligt op de prestaties, de ergonomie en de betrouwbaarheid. Het nieuwe

Nadere informatie

K 5 Premium eco!ogic. K 5 Premium eco!ogic, 1.181-262.0, 2016-02-09

K 5 Premium eco!ogic. K 5 Premium eco!ogic, 1.181-262.0, 2016-02-09 K 5 Premium eco!ogic Indrukwekkend milieuvriendelijk en uiterst efficiënt. De 'K5 Premium eco!ogic' met zijn krachtige watergekoelde eco-motor is de ideale hogedrukreiniger voor een occasioneel gebruik

Nadere informatie

mecleanr Hogedrukreinigers

mecleanr Hogedrukreinigers mecleanr Hogedrukreinigers AQUAJET PRO Messing pompkop, ceramische plunjers Professionele, radiale pomp met regelbare invoer Opbergruimte voor lansen en slang Extra lans met vuilfrees Met geïntegreerde

Nadere informatie