1931 IN S-HERTOGENBOSCH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1931 IN S-HERTOGENBOSCH"

Transcriptie

1 GEOBUZZ IN S-HERTOGENBOSCH 22 & 23 NOVEMBER Uitnodiging voor een bijdrage in het inspirerende en interactieve programma. De mogelijkheden, van Talk tot Innovatie in het Innovatie & Start-Up Arena.

2 GEOBUZZ: UW PODIUM GEOBUZZ VOOR U B is hét onafhankelijke congres met beurs rondom geo-informatie in de breedste zin van het woord. Ruim mensen komen jaarlijks samen om informatie in te winnen en te delen. Naast het volgen van presentaties, het participeren in workshops en discussiëren aan de ronde tafels speelt het netwerken een belangrijke rol. De deelnemers zijn medewerkers van overheden, bedrijven, kennisorganisaties en studenten. De belangstelling van management en bestuur neemt toe in wat de geodeskundigen en geo-gebruikers bezig houdt. Vertegenwoordigers komen uit vele disciplines zoals: Beheer Openbare Ruimte, Ruimtelijke Ordening, Sociaal domein, Infrastructuur, Bouw, Water, Milieu, Landbouw, Verkeer, Vastgoed en aanliggende sectoren waarin geo-informatie wordt gebruikt. Er zijn kansen voor u en uw organisatie om in het programma een bijdrage te leveren. De mogelijkheden zijn in deze folder beschreven. Naast de genoemde mogelijkheden worden ook de volgende programma s verzorgd: Een tweedaags programma van GIN, een studentenprogramma op 23 november, een tweedaags programma over Datakwaliteit, een tweedaags programma van het Kadaster, een tweedaags programma over de BGT en een programma van DataLand op 22 november. TIJDSCHEMA 22 november 23 november 09:00 10:00 11:30 12:00 12:45 13:30 14:15 15:00 15:30 16:15 19:00 21:00 Start van de beurs Plenair programma Pauze Themasessies ronde 1 Lunch Presentaties van bedrijven Themasessies ronde 2 Pauze Themasessies ronde 3 Receptie - Beurs - Pitches - Buffet Soiree Einde 09:00 10:00 11:00 12:00 12:45 13:30 14:15 14:45 15:30 17:00 Start van de beurs Themasessies ronde 1 & Studenten plenair Themasessies ronde 2 Lunch Presentaties van bedrijven Themasessies 3 Pauze Themasessies 4 Borrel Einde

3 VOLOP MOGELIJKHEDEN PROGRAMMAMOGELIJKHEDEN Positioneer uw idee voor een of meerdere bijdragen in een van onderstaande programmamogelijkheden en dien uw voorstel(len) in via: Dien uw voorstellen uiterlijk 8 september in. Zij worden uiterlijk 15 september beoordeeld en de geselecteerde voorstellen worden dan per direct uitgenodigd om uiterlijk 1 oktober de eventueel aanvullende informatie voor het programma aan te leveren. Speech Theater (Talks) Geef een speech van 15 minuten. Dit gebeurt in een bijzondere ambiance: een rode stip in een amfitheater, het publiek om u heen en zo min mogelijk slides. Het gaat om uw verhaal. Daarmee brengt u uw enthousiasme, kennis of ervaring over. Na uw speech is er 10 minuten de gelegenheid voor vragen en interactie. Laat u inspireren door het thema: Onze leefomgeving verandert en geef een speech. Tijdens B 2015 waren er drukbezochte speeches die onder de naam Talks werden gegeven. Op verzoek van velen is dit onderdeel opnieuw geprogrammeerd bij B Inspiratie-verhalen Heeft u een inspirerend verhaal te vertellen of een bijzondere presentatie? Dan kunt u een sessie van 45 minuten vullen geïnspireerd door het thema: Onze leefomgeving verandert. Ga daarbij in op de vragen: - Hoe ziet u de leefomgeving veranderen? - Wat is uw bijdrage daaraan? Welke product, dienst of idee heeft u die daar concreet invulling aan geeft? - Waar leidt dit toe? Hoe ziet u de toekomst? Tijdens B 2015 waren er mooie verhalen over o.a. de zelfrijdende auto, een Egyptische Farao en bodemdaling. Geeft u tijdens B 2016 een inspirerende presentatie? Ronde Tafel (nieuw) Nieuw in 2016 is de Ronde Tafel, gehost door DataLand. Een intieme setting om een ronde tafel. Ga het gesprek aan met maximaal 18 tafelgenoten. De tafel staat op het gemeenteplein en gastheer is Pieter van Teeffelen van DataLand. De gesprekken dienen geïnspireerd te zijn op het thema: Onze leefomgeving verandert, wat betekent dit voor de overheid? Meldt uw gespreksonderwerp aan met de kernwoorden en argumentatie waarom u hierover een gesprek wilt organiseren. Als u al een idee heeft horen we graag welke deelnemers u beoogt aan tafel te treffen. Dit is uw kans voor een diepgaand gesprek met een kleine groep over onderwerpen die u aan het hart gaan, actueel zijn of om een nadere beschouwing vragen.

4 DIEN IN VOOR 8 SEPTEMBER Participatie Theater Op de beurs staan tribunes voor een presentatieplatform. Daar vinden presentaties en interacties plaats met als thema: Participatie in onze veranderende leefomgeving. Heeft u ervaringen met of ideeën over nieuwe vormen van participatie? Bereid dan een sessie van 45 minuten voor. Wij zijn op zoek naar praktijkvoorbeelden, inzicht in ontwikkelingen en visies over participatie. Graag ontvangen wij uw voorstel. Innovatie- Start-Up Arena Op het beursgedeelte met als naam Campus & Start-Ups staat de innovatie- en Start-Ups arena. U krijgt de gelegenheid om daarin te vertellen over uw innovatie of uw vernieuwende activiteiten. Onderwijs-, kennisinstellingen en Start-Ups worden uitgenodigd om een voorstel in te dienen. Laat zien op welke wijze u bijdraagt aan de veranderende leefomgeving. OGT Awards (nieuw) Ga de uitdaging aan. Laat zien wat er met de TOP10Vector/TOP10NL/BRT kan, welk product of speciale bewerking is er mee gerealiseerd? (zie ook: Nomineer een project, onderzoek of een andere ontwikkeling van uzelf of van een ander als hét toonbeeld van gebruik, stimulering, verrijking van de OP10Vector/TOP10NL/BRT. Alles mag, alles kan, zolang het maar heeft plaatsgevonden tussen 2005 en september U mag een persoon nomineren, een onderzoeksgroep, een overheidsinstantie, een ontwikkel-community, of wie dan ook. Mooie verhalen worden natuurlijk uitgenodigd om op B verteld te worden. Er zijn vier prijzen van 1.000,- in de categorieën: eindgebruikers, ontwikkelaars, onderzoekers en studenten. Tijdens de soiree op 22 november van 19:00-21:00 uur worden de prijzen bekend gemaakt en uitgereikt. Stuur voor 1 oktober uw nominatie in via de B website of rechtstreeks aan e.verbree@tudelft.nl onder vermelding OGT Award". De OGT-Awards worden georganiseerd door het Overlegplatform Gebruikers Topografie (OGT).

5 BRENG UW ENTHOUSIASME OVER ONDERSTEUNING VAN UW BIJDRAGE Aan iedereen die een programmabijdrage levert wordt een speciaal aanbod gedaan voor workshops. Presentatietraining Powerpoint Karaoke van TedX presentator Nathan de Groot. Leer in 1 dagdeel de kunst van het speechen: Hoe bouw je een speech op, hoe gebruik je de juiste lichaamstaal en met welke truuiks genereer je applaus. De workshop is nuttig en leerzaam voor elke presentator. SlideDesign training van TEdX trainer, communicationdesigner en storyteller Maarten van der Schaal. In een halve dag leer je hoe jouw slides aansprekend, inspirerend en effectief worden. Speech in a Day. Leer de techniek van het geven van een speech. Speciaal voor de mensen die een Talk gaan houden. BETAALDE PROGRAMMAONDERDELEN Naast de bovenstaande mogelijkheden kunt u op diverse manieren programmatijd kopen. Bij deze mogelijkheden bepaalt u zelf de inhoud van uw programma. Er vindt geen selectie plaats. De beschikbare plaatsen worden op volgorde van aanmelden uitgegeven. Wees er op tijd bij. De ervaring is dat de beschikbare plaatsen snel vergeven zijn. Bedrijfspresentatie ( 400,-) Op 22 november om 13:30 uur en op 23 november om 12:45 uur zijn de bedrijfspresentaties van 30 minuten. Op dat moment zijn in de zalen alleen bedrijfspresentaties. U kunt een reserveringsaanvraag doen voor een presentatie. U bepaalt zelf de inhoud van uw presentatie. Uw presentatie wordt integraal met de overige programma informatie gecommuniceerd. 1 inleider krijgt vrij entree (excl. catering). Zaalhuur 22 november ( 1.250,-) Op 22 november kunt u een zaal (cap. 60 personen) huren om een eigen programma te verzorgen. Er is ruimte voor (3) sessies van 45 minuten om 12:00, 14:15 en 15:30 uur. U kunt de zaal naar eigen inzicht aankleden en uw eigen uitingen aanbrengen bij de ingang van de zaal. De inleiders en 2 organisatoren krijgen vrij entree (excl. catering). Zaalhuur 23 november ( 1.650,-) Op 23 november kunt u een zaal (max. 60 personen) huren om een eigen programma te verzorgen. Er is ruimte voor (4) sessies van 45 minuten om 10:00, 11:00, 13:30 en 14:45 uur. U kunt de zaal naar eigen inzicht aankleden en uw eigen uitingen aanbrengen bij de ingang van de zaal. De inleiders en 2 organisatoren krijgen vrij entree (excl. catering).

6 BENT U AANWEZIG IN HET PROGRAMMA? Sessie van 45 minuten ( 500,-) U kunt een of meerdere sessies van 45 minuten geven op 22 of 23 november. De inleider krijgt vrij entree (excl. catering). Pitch tijdens borrel-buffet op 22 november ( 150,-) Op 22 november kunt u tijdens de borrel van 16:00 19:00 uur een pitch van 15 minuten geven in een van de theaters die op de beurs staan. Vanaf 16:00 uur is er vrij entree. Een mooie kans om uw bedrijf, producten en/of diensten te presenteren. U kunt meerdere pitches aanvragen. Hands-on/On-line workshop sessies ( 500,-) Er wordt wederom een ingerichte computerruimte verzorgd waar hands-on gebruik gemaakt kan worden van laptops, netwerk en wifi. U kunt een blok van 45 minuten huren. Tijdens B 2015 was dit onderdeel een groot succes en werden de sessies druk bezocht. INTERESSE? Via de website ( kunt u een programmamogelijkheid reserveren.

GEOBUZZ 1931 IN S-HERTOGENBOSCH. GeoBuzz beurs is er voor U

GEOBUZZ 1931 IN S-HERTOGENBOSCH. GeoBuzz beurs is er voor U GEOBUZZ 1931 IN S-HERTOGENBOSCH 22 & 23 NOVEMBER 2016 B beurs is er voor U B biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijf en organisatie om op de beurs aanwezig te zijn, in het programma iets te doen of als

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2016 De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

leergang projectontwikkeling

leergang projectontwikkeling Inleiding Professionalisering van het vak is in alle NEPROM-opleidingen hét uitgangspunt Een goede samenwerking tussen overheid en smaatschappijen bevorderen, staat bij de NEPROM hoog op de agenda. Daarnaast

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

Interactieve transformatiestrategie de Koog Gemeente Purmerend IS MAATWERK

Interactieve transformatiestrategie de Koog Gemeente Purmerend IS MAATWERK Interactieve transformatiestrategie de Koog Gemeente Purmerend IS MAATWERK Gerard Jan Hellinga 06 54234930 Harry Mars 06 22 60 1972 t Nopeind 20 1027 AE Amsterdam www.ismaatwerk.nl december 2017 Interactieve

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

Een bijeenkomst op maat

Een bijeenkomst op maat Een bijeenkomst op maat Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw presentatie, vergadering, receptie of verjaardagsfeest? Onze zalen zijn geschikt voor kleine en grote evenementen, van 8 tot 200 personen.

Nadere informatie

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS Na een zeer succesvolle eerste congres in 2017 organiseert De Zorg Brandveilig op dinsdag 27 maart opnieuw een bijzonder congres over risicogestuurde

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

gemeente Tiel ontvangen op:

gemeente Tiel ontvangen op: gemeente Tiel ontvangen op: 05-06-2018 **ID18.04370 ID18.04370 Van: Ans Borninkhof [mailto:burgerschapsvormingadvies@gmail.com] Verzonden: dinsdag 5 juni 2018 20:36 Aan: Smb TL Gemeente

Nadere informatie

ONDERNEMER LIVE. Het event is ingericht rondom een meetingplaza. plaats zullen vinden. Daaromheen zijn 4 themapleinen ingericht waar organisaties

ONDERNEMER LIVE. Het event is ingericht rondom een meetingplaza. plaats zullen vinden. Daaromheen zijn 4 themapleinen ingericht waar organisaties Deelnamemogelijkheden 2017 ONDERNEMER LIVE 2017 HET businessevent van de regio Arnhem. Op 22 en 23 juni 2017 kunt u uw organisatie 2 dagen in de spotlight zetten voor ruim 1500 bezoekers. OndernemerLIVE

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Ontmoet de beste studenten van Nederland en België!

Ontmoet de beste studenten van Nederland en België! SRC informatiepakket voor partners Ontmoet de beste studenten van Nederland en België! Partners 2017: Algemene informatie De Student Research Conference 2017, waar uw bedrijf jong talent ontmoet! De Student

Nadere informatie

Enquête 43ste Reuvensdagen Groningen, 15 en 16 november 2013

Enquête 43ste Reuvensdagen Groningen, 15 en 16 november 2013 Enquête 43ste Reuvensdagen Groningen, 15 en 16 november 213 1. U heeft de 43ste Reuvensdagen bezocht. Hoe is uw algemene oordeel over het congres? N.v.t. 119 88 11 1 2. Er volgen nu enkele vragen over

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht

Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering 50 50 Food - Leger des Heils Midden Nederland Theaterzaal Thorbeckepark & Lunchroom DIEP Thorbeckelaan 18B 3552 CS Utrecht T: 030 223

Nadere informatie

Verkennen van digitale zorginnovaties in samenwerking met de (eind)gebruikers

Verkennen van digitale zorginnovaties in samenwerking met de (eind)gebruikers Verkennen van digitale zorginnovaties in samenwerking met de (eind)gebruikers Geleerde lessen uit de praktijk (versie 1.0) Digitale Steden Agenda, Zorgende Stad Daniëlle Branje - november 2014 1 Deze leaflet

Nadere informatie

MAG I E I N J E BROCHURE. Je da c ht dat je een goed. d a t é c h t a n d ers e n é c h t g o e d. 4 - daagse podiumtraining

MAG I E I N J E BROCHURE. Je da c ht dat je een goed. d a t é c h t a n d ers e n é c h t g o e d. 4 - daagse podiumtraining MAG I E I N J E CO M M U N I C ATI E BROCHURE 4 - daagse podiumtraining T a k i n g t h e s ta g e Je da c ht dat je een goed v er h a a l h a d, m a a r h i er w o r d t d a t é c h t a n d ers e n é

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - sprekers - Directeuren - Managers - Adviseurs - jou Wat - Presenteren van plannen

Nadere informatie

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven seats2meet strijp-s eindhoven werken, vergaderen ontmoeten SEATS2MEET STRIJP-S IN EINDHOVEN, DÉ PLEK OM HET WERKEN VAN NU TE ERVAREN! ont-moeten dan mag dus alles! Voorheen het gesloten terrein van Philips,

Nadere informatie

Uitnodiging. Marktontmoeting innovatieve openbare verlichting

Uitnodiging. Marktontmoeting innovatieve openbare verlichting Uitnodiging Marktontmoeting innovatieve openbare verlichting Vrijdag 31 mei Het Concern Congres Centrum Weesperstraat 113, 1018 VN Amsterdam Bepaal mee wat de toekomst van openbare verlichting in Nederland

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

Festival Leren en Innoveren met Lef

Festival Leren en Innoveren met Lef Festival Leren en Innoveren met Lef De datum waarop we het festival gaan houden is nu vastgesteld. Het wordt zaterdag 10 november 2018 op de Marnix Academie tussen 10.00 19.00 We hebben dan het gehele

Nadere informatie

GUIDO - Tarieven zalen 2014. Voordelige zalen in heel Arnhem Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplek Cursussen, workshops

GUIDO - Tarieven zalen 2014. Voordelige zalen in heel Arnhem Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplek Cursussen, workshops GUIDO - Tarieven zalen 2014 Voordelige zalen in heel Arnhem Altijd gratis parkeren Catering Vergaderen, flexwerkplek Cursussen, workshops Akker71 Akkerwindestraat 71, 6832 CV, Arnhem Receptie: 026 321

Nadere informatie

Beleef het! RobotXperience, brengt innovatie tot leven

Beleef het! RobotXperience, brengt innovatie tot leven Beleef het! RobotXperience, brengt innovatie tot leven Hartelijk dank voor uw interesse in onze high tech belevenissen! Wij willen mensen graag op een verrassende en toegankelijke manier in contact brengen

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Wegens succes!! Extra training op 20 september 2013 Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - Directeuren - Managers - Adviseurs

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard

uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard I uw event op IPKW? Industriepark Kleefse Waard ipkw.nl tailor made versie januari

Nadere informatie

VIP OKT TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN.

VIP OKT TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN. ANTWERPEN 13-20 OKT 2019 VIP TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN.BE DE EUROPEAN OPEN WERELDTENNIS IN ANTWERPEN 2018 WINNAAR

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

TED x AmsterdamED X. = indepentently organized TED event FROM AN OUTSIDE PERSPECTIVE. School Events MBO/HBO/WO

TED x AmsterdamED X. = indepentently organized TED event FROM AN OUTSIDE PERSPECTIVE. School Events MBO/HBO/WO TED x AmsterdamED X = indepentently organized TED event FROM AN OUTSIDE PERSPECTIVE School Events MBO/HBO/WO samen met TED x AmsterdamED onderwijsinnovatie op uw onderwijsinstelling stimuleren? Op veel

Nadere informatie

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop!

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen het oude forteiland

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF HOSPITALITY 2 www.duurzaamheidsfabriek.nl Hospitality map DZHF 3 Inhoudsopgave WELKOM 3 ZALEN Energia Innovare Creativia Plenair Marritimo & Technica FACILITEITEN Catering PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT

Nadere informatie

CleanTech. Business Day 2013. Profileringsvoorstel. 11 december 2013

CleanTech. Business Day 2013. Profileringsvoorstel. 11 december 2013 CleanTech Business Day 2013 Het event voor ontwikkelaars, producenten, afnemers en financiers van duurzame en schone technologieën die samen nieuwe business willen ontwikkelen 11 december 2013 Profileringsvoorstel

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

early bird 5 t m 9 november

early bird 5 t m 9 november early bird 5 t m 9 november 2018 www.like2shareontour.nl 5 t m 9 november 2018 Alles over ICT & Onderwijs bij u in de buurt! Like to Share ON TOUR is een beurs over de impact van Technologie op Leren.

Nadere informatie

Design for what? Your customers (future) success!

Design for what? Your customers (future) success! 5 JAAR INSPIRATIE Design for what? Your customers (future) success! KENNISDELING NETWERKEN 5 JAAR Innoversum Innovatiecongres - achtergrond Het Innoversum Innovatiecongres is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

Powerful Presentations Incompany

Powerful Presentations Incompany Incompany Wat levert het voor jouw organisatie op als medewerkers beter dan ooit in staat zijn om met meer impact te spreken? De klant koopt het product Er worden nieuwe stappen gezet Collega s worden

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019 MASTERCLASS RETAILMARKETING De retailwereld verandert sneller dan ooit tevoren. Het is cruciaal om het retail spel goed te begrijpen om in te kunnen spelen op die veranderingen. Daarom organiseert Q&A

Nadere informatie

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer Zaalverhuur Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer 3 Zaalverhuur PBLQ heeft prachtige zalen te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Nadere informatie

Donderdag 15 maart 2012. Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur. Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder.

Donderdag 15 maart 2012. Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur. Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 15 maart 2012 Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Programmaboekje

Nadere informatie

Oogst van de connected thinking sessie van prof. dr. Jeff Gaspersz tijdens de A+O Metalektrodag op 22 maart 2018

Oogst van de connected thinking sessie van prof. dr. Jeff Gaspersz tijdens de A+O Metalektrodag op 22 maart 2018 Oogst van de connected thinking sessie van prof. dr. Jeff Gaspersz tijdens de A+O Metalektrodag op 22 maart 2018 Hier vindt u de oogst van de ideeën op de vraag: Hoe kunnen we vanuit HR bijdragen aan het

Nadere informatie

Vrijwillig aan het werk bij Welzijn Capelle. welzijncapelle. Wat je moet wetenen

Vrijwillig aan het werk bij Welzijn Capelle. welzijncapelle. Wat je moet wetenen Vrijwillig aan het werk bij Welzijn Capelle Wat je moet wetenen Welzijn Capelle werkt vanuit de visie dat iedere Capellenaar zo zelfstandig mogelijk functioneert in het persoonlijk leven en waar mogelijk

Nadere informatie

Evaluatierapport Terugkomdagen 2014 Nationale Opleiding MediaCoach Februari 2015 www.nomc.nl

Evaluatierapport Terugkomdagen 2014 Nationale Opleiding MediaCoach Februari 2015 www.nomc.nl Evaluatierapport Terugkomdagen 2014 Nationale Opleiding MediaCoach Februari 2015 www.nomc.nl De terugkomdagen Najaar 2014 van de Nationale Opleiding MediaCoach werden als goed en zelfs uitstekend beoordeeld,

Nadere informatie

Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie.

Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie. Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie. Theater Walhalla, Kantine Walhalla, FC Walhalla & Werkplaats Walhalla Met vragen

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

DE BOUWCAMPUS GIDS VAN EEN MERK

DE BOUWCAMPUS GIDS VAN EEN MERK DE BOUWCAMPUS GIDS VAN EEN MERK VERSIE JUNI 2014 INLEIDING De Bouwcampus staat in de steigers: hier pakken we de uitdagingen binnen de bouw gezamenlijk op. In vraagstukken die zowel private als publieke

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST. LANDGOED DUINLUST DUINLUSTWEG 16 2051 AA OVERVEEN T. 023 5100651 F. 023 5100650 INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.COM LAND NDGO GOED DUI NLUST IN HET KOR T Prachti ge natuur aansluitend op Middenduin Stijlkame

Nadere informatie

WELKOM. Wij zien u graag in CreativeHaus! Isah & Anouk

WELKOM. Wij zien u graag in CreativeHaus! Isah & Anouk WELKOM Wij heten u graag welkom in Creativehaus. Als zussen en werkende moeders misten wij een mooie en creatieve plek, waar mensen kunnen samenkomen om zich te laten inspireren. Toen we het geheel lege

Nadere informatie

LEERACTIVITEIT Elevator Pitch Ent-teach Module 4 Financieel management

LEERACTIVITEIT Elevator Pitch Ent-teach Module 4 Financieel management LEERACTIVITEIT Elevator Pitch Ent-teach Module 4 Financieel management Beschrijving van de leeractiviteit De docent biedt de leerlingen leesmateriaal en inspirerende video s over het aantrekken van investeringen

Nadere informatie

TED x AmsterdamED X. = indepentently organized TED event FROM AN OUTSIDE PERSPECTIVE. School Events PO/VO

TED x AmsterdamED X. = indepentently organized TED event FROM AN OUTSIDE PERSPECTIVE. School Events PO/VO TED x AmsterdamED X = indepentently organized TED event FROM AN OUTSIDE PERSPECTIVE School Events PO/VO Samen met TED x AmsterdamED onderwijsinnovatie op uw school stimuleren? Op vele plekken in het land

Nadere informatie

Wat is voor ons duurzaam bouwen? Hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Wat kunnen wij daaraan bijdragen?

Wat is voor ons duurzaam bouwen? Hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Wat kunnen wij daaraan bijdragen? Wat is voor ons duurzaam bouwen? Duurzaam bouwen is het op milieubewuste wijze ontwikkelen van de gebouwde omgeving, die de wensen van gebruikers en veranderingen in tijd kan verwerken. Hoe kunnen wij

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus 8412100110_ER&I_brochure_Impulse.indd 1 12-3-2015 11:20:26 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

Nadere informatie

Willem van Ansem, Manager Consulting AOS Studley

Willem van Ansem, Manager Consulting AOS Studley AOS Studley en NFC organiseren een bijzonder evenement voor alle benchmarkklanten! Bij BENCHMARK XL staan kennis delen, leren van elkaar en verbeteren centraal - op veler verzoek nu met een brede groep

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Participatiemogelijkheden Nationaal Brandveiligheidscongres 2014

Participatiemogelijkheden Nationaal Brandveiligheidscongres 2014 Participatiemogelijkheden Nationaal Brandveiligheidscongres 2014 Versie februari 2014 Pagina 1 van 8 Inleiding Voor de 8 e opeenvolgende keer zal op 17 april 2014 het Nationaal Brandveiligheidscongres

Nadere informatie

PRACTICUM PROCESMANAGEMENT. Open inschrijving

PRACTICUM PROCESMANAGEMENT. Open inschrijving PRACTICUM PROCESMANAGEMENT Open inschrijving 1 ONTWIKKELEN VAN IDEEËN TOT DUURZAME UITKOMSTEN edereen stond achter het idee, en enthousiasme overheerste. Er gebeurt nu alleen niets meer. Hoe had ik dit

Nadere informatie

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF HOSPITALITY 2 www.duurzaamheidsfabriek.nl Hospitality map DZHF 3 Inhoudsopgave WELKOM 3 ZALEN Energia Innovare Creativita Plenair Marritimo & Technica FACILITEITEN Catering PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT

Nadere informatie

Nascholingsaanbod muzische opvoeding op maat van kinderen en leerkrachten

Nascholingsaanbod muzische opvoeding op maat van kinderen en leerkrachten Nascholingsaanbod muzische opvoeding op maat van kinderen en leerkrachten Geachte, biedt een nascholingsaanbod muzische opvoeding op maat van uw school aan. Als ervaren onderwijzer, organisator en begeleider

Nadere informatie

MKB Leerprogramma: Focus op core business door digitalisering en service innovatie. START: EIND 2018

MKB Leerprogramma: Focus op core business door digitalisering en service innovatie. START: EIND 2018 MKB Leerprogramma: Focus op core business door digitalisering en service innovatie. START: EIND 2018 Is jouw bedrijf..geïnteresseerd in het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe diensten?..geïnteresseerd

Nadere informatie

65.65.85.854 IBAN: NL64. INGB.0656.5858.54 BIC: INGBNL2A

65.65.85.854 IBAN: NL64. INGB.0656.5858.54 BIC: INGBNL2A Den Haag, 5 december 2012 Betreft: Bijlage: Informatie lokale veteranendagen en uitnodiging Toolkit gemeentelijke ondersteuning Geachte burgemeester, Nederland telt ongeveer 130.000 veteranen die ingezet

Nadere informatie

KAZERNESTRAAT 3D-CAFÉ KADASTER-ZAAL AUDITORIUM

KAZERNESTRAAT 3D-CAFÉ KADASTER-ZAAL AUDITORIUM GeoZalen Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen oude charme en innovatieve geotechnieken. GeoFort biedt u de keuze uit een combinatie van

Nadere informatie

veel opgestoken! Programma voldeed niet aan mijn verwachting en half uur later beginnen stoorde mij.

veel opgestoken! Programma voldeed niet aan mijn verwachting en half uur later beginnen stoorde mij. prima Dat de hele keten was uitgenodigd. Goed om een beeld te hebben welk systemen er allemaal zijn en waar ze toe dienen. Afwisselende onderwerpen. De sfeer, locatie en informatie. iets meer inzicht in

Nadere informatie

TRAINING 1. Tijd: Onderwerp: Waarom Resultaat Werkvorm Materiaal

TRAINING 1. Tijd: Onderwerp: Waarom Resultaat Werkvorm Materiaal DRAAIBOEK TRAINING 1, 2,3,4,5 REALISTEN ROADMOVIE De prezi presentatie voor de trainingsbijeenkomsten vindt u via de onderstaande link. https://prezi.com/0txqqdqmauta/training-realisten-roadmovie-5-bijeenkomsten/

Nadere informatie

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid Pagina 1 In 2014 is het totaal aantal bedrijven in Nederland toegenomen met 5%. Vorig jaar zijn 187.177 startende bedrijven bijgeschreven in het Handelsregister. Om deze starters zo goed mogelijk te informeren

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn snow. fun ss. b u. s d i n o e o f snow & teambuilding TEAMBUILDEN MET MEERWAARDE... In onze teambuildingsactiviteiten staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, communicatie en groepsdynamiek centraal.

Nadere informatie

DYNAMIEK IN DE ACUTE INTENSIEVE ZORG

DYNAMIEK IN DE ACUTE INTENSIEVE ZORG INVITATIONAL CONFERENCE Donderdag 19 november 2015 vanaf 12.00 uur Locatie: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Kapittelweg 33, Nijmegen DYNAMIEK IN DE ACUTE INTENSIEVE ZORG in samenwerking met: twitter

Nadere informatie

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen!

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen! Partnerpakketten Word partner van de Promotiedagen! U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

Vier jaar werken aan energiebesparing en woningkwaliteit

Vier jaar werken aan energiebesparing en woningkwaliteit Vier jaar werken aan energiebesparing en woningkwaliteit Verslag Slotmanifestatie op 31 januari 2013 Renovatie- en energiebeleid verandert De corporatiesector is onderhevig aan grote dynamiek. De schaal,

Nadere informatie

Creatieve sessie Meer Profijt uit Data

Creatieve sessie Meer Profijt uit Data Creatieve sessie Meer Profijt uit Data 8 juni 2017 Binnen het project Meer Profijt uit Data is gebruikersonderzoek uitgevoerd bij apps van verschillende case partners. Het gebruikersonderzoek is gehouden

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Masterclass Succes in gebiedsontwikkeling

Masterclass Succes in gebiedsontwikkeling Masterclass Succes in gebiedsontwikkeling Werkt u mee aan gebiedsontwikkelingsprojecten en kunt u deskundige feedback gebruiken? Wilt u een succesvol gebiedsplan realiseren? Dan is de Masterclass Succes

Nadere informatie

VAN REGIE NAAR EIGENAARSCHAP

VAN REGIE NAAR EIGENAARSCHAP VAN REGIE NAAR EIGENAARSCHAP THUIS IS WAAR IK LEKKER KAN UITBLAZEN Sinds 2012 zet Volckaert in op een verandering van cultuur- en organisatie waar de cliëntvraag leidend is en regie en eigenaarschap van

Nadere informatie

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview Inview Vergaderen verhuur van ruimtes voor meetings & events Organiseer uw bijeenkomst bij Inview servicegerichtheid betrouwbaarheid betrokkenheid flexibiliteit accuratesse diversiteit openheid eerlijkheid

Nadere informatie

Globaal voorstel voor een ontwikkelprogramma voor de mediors van Business Unit Finance.

Globaal voorstel voor een ontwikkelprogramma voor de mediors van Business Unit Finance. Globaal voorstel voor een ontwikkelprogramma voor de mediors van Business Unit Finance. Doelen: - Verbinding: allemaal een belangrijke rol op project, daardoor vaak verspreid en weinig contact met elkaar.

Nadere informatie

Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij ze wakker?

Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij ze wakker? Pagina 5 Op deze manieren kun je deelnemers een actieve rol geven in je programma... Pagina 2 Laat me je vertellen over een bijeenkomst die ik nooit zal vergeten... Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij

Nadere informatie

Partnership elementen naar keuze

Partnership elementen naar keuze s Inhoudelijke bijdrage elementen Partnership elementen naar keuze Partner sessie Presenteer jouw organisatie door middel van een klantencase op interactieve wijze -> breng je klant mee! Silent Seminar

Nadere informatie

Evaluatie Kennissessie met transavia.com 11 februari 2014

Evaluatie Kennissessie met transavia.com 11 februari 2014 Evaluatie Kennissessie met transavia.com 11 februari 2014 1. Welk cijfer geef je de Kennissessie? 8,5 Wat waren je verwachtingen en heeft de Kennissessie aan je verwachtingen voldaan? Niet helemaal Ik

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie