met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand"

Transcriptie

1 met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand

2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pg. 2 Inleiding pg. 3 Stands pg. 4 Wanden Opbouw pg. 5 Wanden Type pg. 6 3 x 4 pg. 7 4 x 4 pg. 8 3 x 3 pg. 9 3 x 2 pg x 3 pg. 11 Grondplaten Recht pg. 12 Grondplaten Hoek pg. 13 Grondplaten pg. 14 Stoelen & Tafels pg. 15 pg. 16 pg. 17 Brochurehouders pg. 18 pg. 19 pg. 20 Lampen & Accessoires pg. 21 pg. 22 Design & Multimedia pg. 23 pg. 24

3 Inleiding In deze brochure vindt u alle specificaties en afmetingen van de Eco Stand. Deze specificaties en afmetingen zijn gekozen aan de hand van een aantal standaard afmetingen van beursstands in Nederland. Te weten 3x4, 4x4, 3x3, 3x2 en 5x3. Op de hierna volgende pagina s zijn alle indelingen, opties en accessoires gespecificeerd. De modulaire stand en alle accessoires van Megavista zijn geheel gemaakt van hoogwaardig karton. De diktes en sterktes van het karton zijn afgestemd op de toepassing en levensduur van de artikelen als-mede de wens van de klant. Het karton is 100% full colour te bedrukken en eenvoudig af te werken. Alle producten kunnen qua vorm en aankleding naar wens worden aangepast. Megavista levert aan de klant een ontwerp sjabloon, opdat deze de producten zelf kan aankleden. Aanpassingen van de vormen dient altijd in overleg met Megavista te gaan. De stands zijn gemaakt van 16 mm Re-board karton. Re-board is leverbaar met een B1-certificaat. Door gebruik van een aluminium laag (30 μm) is dit karton brandvertragend. Ondanks deze aluminium laag is het karton toch recyclebaar. De cradle - to - gate CO² emissie voor 16 mm Re-board is minder dan 2 kg/m². Re-board bestaat uit een binnenwerk van golfend karton (85%) en een toplaag met een door klei gecoat wit papier.

4 Stands Type s Een wand is gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat structuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is deze stand milieuvriendelijk. binnen- Er zijn 3 type wanden. Deze verschillen in breedte formaten om elke standvorm te kunnen maken. Door een speciaal vouwschema is het dak geintergreerd. Tevens kan men hierdoor de wanden aan elkaar koppelen in slechts enkele seconden. Binnenstructuur Kenmerken e e Een wand is door het geïntergreerde dak volledig plat te leveren. Dit maakt het transport eenvoudig en goedkoper. Kg. Door het gebruik van 16 mm Re-board karton zijn de stand en alle bijbehorende accessoires lichtgewicht. Ook dit werkt bevordelijk voor een makkelijk transport. Vormen L vorm U vorm kop stand Er zijn 3 standvormen mogelijk. L- Vorm: 1 Achterwand + 1 Zijwand U-Vorm: 1 Achterwand + 2 Zijwanden Kopstand: 1 Achterwand + 1 Brochurehouder ter stabilisatie. Kg.

5 Wanden Opbouw cm 15 cm 100 cm

6 Wanden Type Type 1 Type 2 Type cm 250 cm 250 cm 15 cm 100 cm 15 cm 97 cm 15 cm 91 cm

7 4 x cm 15 cm 379 cm 282 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

8 4 x cm 15 cm 379 cm 382 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

9 3 x cm 15 cm 279 cm 282 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

10 3 x cm 15 cm 279 cm 182 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

11 5 x cm 479 cm 282 cm Verkrijgbaar in: L vorm U vorm kop stand

12 Grondplaten Recht Type 1 Steen Type 2 Gras 18 cm 18 cm 400 cm

13 Grondplaten Hoek Type 1 Steen Type 2 Gras

14 Gras/Steen Grondplaten Type 1 Steen Een grondplaat gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur.door het gebruik van 100% karton is de grondplaat milieuvriendelijk. Deze grondplaten zijn ontworpen met een puzzelvorm. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te verbinden. Verkrijgbaar in twee verschillende prints. Witte kiezel of Antraciete kiezel. Tevens is deze afscheiding zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Type 2 Gras Een grondplaat gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur.door het gebruik van 100% karton is de grondplaat milieuvriendelijk. Deze grondplaten zijn ontworpen met een puzzelvorm. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te verbinden. Deze gondplaten hebben een gebogen contour met een gras print. Tevens is deze afscheiding zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

15 Stoelen & Tafels Stoel Luxe Krukje Tafel Basis 40 cm 105 cm 35 cm 35 cm 110 cm 110 cm 110 cm 79 cm 66.5 cm 50 cm Stoel Basis Tafel Luxe Inbouw Tafel 35 cm 110 cm 120 cm 78 cm 79 cm 42 cm 50 cm 70 cm

16 Stoelen Stoel Luxe Een stoel gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnen-nennstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze luxe stoel is door het gebruik van 16 mm karton erg solide en comfortabel. Tevens is de stoel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Stoel Basis s Een stoel gemaakt van 4,5 mm golfkarton met een EB binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze stoel is ondanks het gebruik van 4,5 mm karton solide. Tevens is de stoel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Krukje Een krukje gemaakt van 4,5 mm golfkarton met een EB binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Dit krukje is ondanks het gebruik van 4,5 mm karton solide. En door de aanwezigheid van twee handvaten is hij makkelijk vervoerbaar. Tevens is de stoel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

17 Tafels Tafel Luxe Een tafel gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze luxe tafel is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. Dit komt door het gebruik poten met een dikte van 64 mm. Tevens is de tafel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Tafel Basis Een tafel gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze luxe tafel is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De poten van deze tafel hebben een dikte van 32 mm. Tevens is de tafel zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Inbouwtafel Een tafel gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de stoel milieuvriendelijk. Deze tafel is integreerbaar in een wand. Geschikt om een laptop op te zettenten voor een multimedia-wand met een geïntegreerd TFT-scherm. Tevens biedt deze tafel extra opbergruimte door een interne plank.

18 Brochurehouders 100 cm Brochurehouder 100 cm Brochurehouder Bird 114 cm 20 cm 20 cm A6 A5 Vitrine Totem 154 cm 250 cm 35 cm 50 cm Folderdisplay A4 A5 A6 194 cm Plank 15 cm 20 cm 50 cm 50 cm

19 Brochurehouders Brochurehouder Een display gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnen- nenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de display milieuvriendelijk. Deze display is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De display is zowel stand-alone als integreerbaar te verkrijgen. Tevens is deze display zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Folderdisplay d Een brochurehouder gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de brochurehouder milieuvriendelijk. Deze brochurehouder is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De houder is stand-alone en heeft een fraaie designvorm. Geschikt om folders te etaleren. Tevens is deze houder zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Vitrine Een vitrine gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de vitrine milieuvriendelijk. Deze modulaire vitrine is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De is zowel stand-alone als integreerbaar te verkrijgen. Tevens is deze vitrine zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

20 Brochurehouders Plank Een plank gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnen- n- structuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is deze plank milieuvriendelijk. Deze plank is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. De plank is integreerbaar in elke wand. Ideaal voor het etaleren van producten. Binnenstructuur Art A4 A5 A6 Een brochurehouder gemaakt van 5 mm golfkarton met een E binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de brochurehouder milieuvriendelijk. De houder heeft een fraaie designvorm. Hij is verkrijgbaar in meerdere formaten. Geschikt om bijna elke soort van folders te etaleren. Tevens is deze houder zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

21 Lampen & Accessoires Lamphouder incl. lamp 33.5 cm 65 cm 250 cm Lamp 42 cm Prullenbak 15 cm 70 cm 34 cm

22 Lampen & Accessoires Lamp Staand Een lamphouder gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de houder milieuvriendelijk. Deze lamphouder heeft een fraaie designvorm en is ideaal om lampen die de onderkant van de stand verlichten te verbergen. Tevens is deze houder zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. De houder wordt inclusief LED-lamp geleverd. Binnenstructuur Lamp Hang Een lamp om boven aan de wanden te koppelen, om uw stand extra onder de aandacht te brengen. Er zijn per wand twee lampen mogelijk om te installeren. De lamp is gemaakt van aluminium en wordt geleverd in een doos met snoer en adapter. Eenvoudig aan te sluiten. Prullenbak Een prullenbak gemaakt van 4,5 mm golfkarton met een EB binnenstructuur. uur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de prullenbak milieuvriendelijk. Deze prullenbak is ideaal om uw stand mooi schoon te houden. Tevens is deze prullenbak zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig.

23 Design & Multimedia Design hek 100 cm 100 cm TFT Scherm 74 cm 250 cm max 32" 100 cm TFT T scherm tot 32" Design boom 240 cm 15 cm

24 Design & Multimedia Hekje Een afscheiding gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de display milieuvriendelijk. Dit hekje is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. Dit hekje is zowel stand-alone als integreerbaar te verkrijgen. Ideaal om een lage afscheiding te creëren. Tevens is deze afscheiding zeer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. Binnenstructuur Design decoratie e Een decoratie gemaakt van 16 mm Re-board karton met een honingraat binnenstructuur. Hij is volledig te personaliseren naar uw wens. Door het gebruik van 100% karton is de decoratie milieuvriendelijk. Deze design decoratie is door het gebruik van 16 mm karton erg solide. Deze decoratie met een fraaie designvormen biedt een goede ondersteuningng voor de wanden. Geschikt voor een kopstand. Tevens is deze decoratie zeerer eenvoudig in elkaar te zetten en is er geen gereedschap voor nodig. TFT-scherm Een TFT-scherm met een maximaal diagonaalfomaat van 32 inch (81,3 cm) max 32" Dit scherm is volledig intergreerbaar in een wand. Hierop kunt u video s en animaties afspelen. In combinatie met de intergreerbare tafel kunt u met een laptop uw stand multimediaal maken.

25 Portugallaan DR Assen T: +31 (0) F: +31 (0) E: W:

Video wall - XL wandsteunen expanding video wall experiences

Video wall - XL wandsteunen expanding video wall experiences Video wall - XL wandsteunen expanding video wall experiences Modulaire oplossingen voor video walls en extra grote schermen Modulaire oplossingen voor video walls en extra grote schermen Grote schermen

Nadere informatie

12 Volt Tuinverlichting

12 Volt Tuinverlichting Plug&Play 12 Volt Tuinverlichting Inhoudsopgave Pag. 2-3 12 Volt LED-Technologie Overige lichtbronnen Pag. 4-5 Systeemuitleg Plug & Play Pag. 6 Installatie-tips Pag. 14-18 Producten Pag. 19 Accessoires

Nadere informatie

PREMIUM ACCESSOIRES VOOR UW CAMPER

PREMIUM ACCESSOIRES VOOR UW CAMPER PREMIUM ACCESSOIRES VOOR UW CAMPER Trekhaken Steunsystemen Veersystemen Garagesystemen Dragersystemen Lichtmetalen velgen AANKOOPADVIES Trekhaken en dragersystemen Informatie Kan elke camper achteraf met

Nadere informatie

K I J K W A T LICHT K A N DOEN

K I J K W A T LICHT K A N DOEN K I J K W A T LICHT K A N DOEN 2015 2016 INHOUD 3 4 10 16 22 24 26 30 32 34 ZONDER LICHT GEEN TUIN INSPIRATIETUIN 1 INSPIRATIETUIN 2 INSPIRATIETUIN 3 HET 12V IN-LITE SYSTEEM ZELF IN-LITE AANLEGGEN IN-LITE

Nadere informatie

J&S Packaging produceerde 100 miljoen schaaltjes voor de AGF-sector in 2014

J&S Packaging produceerde 100 miljoen schaaltjes voor de AGF-sector in 2014 J&S Packaging produceerde 100 miljoen schaaltjes voor de AGF-sector in 2014 Tholen - J&S Packaging is al jarenlang actief in diverse soorten verpakkingen en sinds vijf jaar levert het bedrijf aan de AGF-sector

Nadere informatie

HANDBOEK VOOR INSTALLATEURS

HANDBOEK VOOR INSTALLATEURS HANDBOEK VOOR INSTALLATEURS Handboek voor de installatie van VELUX dakvensters handboek voor de verwerkers van VELUX daglichtsystemen Voorwoord Inhoud Dit handboek is bedoeld voor de verwerkers van VELUX

Nadere informatie

12 volt buitenverlichting. gewoon zelf doen!

12 volt buitenverlichting. gewoon zelf doen! 12 volt buitenverlichting gewoon zelf doen! 12 volt buitenverlichting gewoon zelf doen! Ontwerp, installeer en verander uw lichtplan zelf, heel simpel en veilig Kabels en lampen zeer eenvoudig met elkaar

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

De vrijheid van zelf bouwen. Snel en efficiënt bouwen onder architectuur

De vrijheid van zelf bouwen. Snel en efficiënt bouwen onder architectuur Snel en efficiënt bouwen onder architectuur Vertrouwd in bouwen Welkom bij de combinatie riz bouw en Verstoep. Samen hebben wij voor u een achttal woningtypen ontworpen die een ideale oplossing zijn voor

Nadere informatie

Afdekkingen. lamellen. Overdrive. Overdrive prijs lamellen per m² (exclusief transportkosten)

Afdekkingen. lamellen. Overdrive. Overdrive prijs lamellen per m² (exclusief transportkosten) Afdekkingen11 11 11 Afdekkingen Overdrive lamellen Unieke stevigheid, duurzaamheid en design, korte installatietijd. 3 waterdichte/gesloten kamers, profielbreedte 60mm. Slimme einddoppen. Minder kalkaanslag

Nadere informatie

Handleiding gebruik presentaties Basisopleiding Bedrijfshulpverlener

Handleiding gebruik presentaties Basisopleiding Bedrijfshulpverlener Handleiding gebruik presentaties Basisopleiding Bedrijfshulpverlener Inhoud pagina 1. Copyright 2 2. Lettergrootte aanpassen 2 3. Dia s verbergen 3 4. Nieuwe dia s maken 4 5. Animatie regel-voor-regel

Nadere informatie

Aanleverspecificaties. Aanleverspecificaties.

Aanleverspecificaties. Aanleverspecificaties. Aanleverspecificaties. Er gaat bij het aanleveren en verwerken van digitale bestanden nogal wat fout en soms zijn de gevolgen verstrekkend. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben BNO, Koninklijke KVGO

Nadere informatie

FlexiClic De snelste weg naar vorstbeveiliging

FlexiClic De snelste weg naar vorstbeveiliging FlexiClic De snelste weg naar vorstbeveiliging FlexiClic Raychem FlexiClic vorstbeveiligingssystemen zorgen ervoor dat het water blijft stromen en de vloeistof in de leidingen niet bevriest! Isolatie alleen

Nadere informatie

TIP! Een boek opmaken in Word. Om uw boek te maken hebben wij verschillende PDF bestanden nodig:

TIP! Een boek opmaken in Word. Om uw boek te maken hebben wij verschillende PDF bestanden nodig: Een boek opmaken in Word Om uw boek te maken hebben wij verschillende PDF bestanden nodig: 1 PDF bestand voor het binnenwerk (de daadwerkelijke inhoud) 1 PDF bestand voor het omslag of kaft 1 PDF bestand

Nadere informatie

gen O Verm D DV V e r z e k e r i n g e n - z A k e L i J k r i S i C O B e H e e r - H y p O t H e k e n - p e n S i O e n p L A n n i n g

gen O Verm D DV V e r z e k e r i n g e n - z A k e L i J k r i S i C O B e H e e r - H y p O t H e k e n - p e n S i O e n p L A n n i n g DVD Vermogen Verzekeringen - ZAKELIJK RISICOBEHEER - Hypotheken - pensioenplanning In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo

Nadere informatie

Bekkenbodemproblemen ring of pessarium

Bekkenbodemproblemen ring of pessarium Gynaecologie Bekkenbodemproblemen ring of pessarium www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Wanneer is een ring zinvol... 3 Het plaatsen van een ring... 3 Bijwerking van een ring... 4 Zelf een ring in- of uithalen...

Nadere informatie

Cirkelhark met één harkelement

Cirkelhark met één harkelement Cirkelhark met één harkelement V O E D E R W I N N I N G O P M A A T! De cirkelharken van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat niets de rentabiliteit van een investering te boven. KUHN geeft al sinds

Nadere informatie

POLITERM POLYSTYREENKORRELS VOOR MORTEL EN LICHT THERMO-AKOESTISCH BETON

POLITERM POLYSTYREENKORRELS VOOR MORTEL EN LICHT THERMO-AKOESTISCH BETON POLITERM POLYSTYREENKORRELS VOOR MORTEL EN LICHT THERMO-AKOESTISCH BETON POLITERM -korrels zijn een essentieel element uit ons vloergamma. Het gaat om zuivere polystyreenschuimkorrels van gecontroleerde

Nadere informatie

EEN HANGMAT MET OF ZONDER SPREIDSTOK?

EEN HANGMAT MET OF ZONDER SPREIDSTOK? EEN HANGMAT MET OF ZONDER SPREIDSTOK? Afbeelding: ligging op een hangmat zonder spreidstok. WELK FORMAAT KIES IK? Hangmat met spreidstok U kiest een hangmat waarbij de lengte van het doek (niet de totale

Nadere informatie

Serve-Rite to you Technische speci caties Germany & Luxembourg Gewichten PowerPack Koeling en aandrijving Ladecon guraties The Netherlands

Serve-Rite to you Technische speci caties Germany & Luxembourg Gewichten PowerPack Koeling en aandrijving Ladecon guraties The Netherlands Serve-Rite to you De perfecte buffetwagen met een gastvriendelijke uitstraling Facilitair i manager Wij werken niet met hardware, maar met care-ware. Goede zorg bouw je op goede apparatuur. De uitdaging

Nadere informatie

Microsoft Office Word 2007

Microsoft Office Word 2007 Microsoft Office Word 2007 Inhoudsopgave 1 WORD 2007... 3 1.1 Easy Learning... 3 1.2 Vind je Easy Learning leuk?... 3 1.3 Sneller werken met Word... 3 Links direct doorklikken... 3 Documenten direct in

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: De Word Gebruikersinterface

Hoofdstuk 1: De Word Gebruikersinterface Hoofdstuk 1: De Word Gebruikersinterface 1.0 Inleiding Word 2007 introduceerde de nieuwe Lint interface die de tot dan toe gebruikte menu s en werkbalken verving. Dit was een drastische wijziging. In Word

Nadere informatie

Moodle: Leidraad voor goed cursusontwerp

Moodle: Leidraad voor goed cursusontwerp Moodle: Leidraad voor goed cursusontwerp Koen Roggemans Gebaseerd op Best practices for course design van Michelle Moore 1 Inhoudsopgave Bedenkingen bij het lezen van deze gids...2 1Gebruik niet meer dan

Nadere informatie

ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht.

ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht. ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht. Professioneel, effectief en met de snelheid van het

Nadere informatie

DOSSIER Met informatie over onder meer: Indicatie zuurstof, thuisgebruik, systemen, zuurstof op reis en veiligheidsvoorschriften.

DOSSIER Met informatie over onder meer: Indicatie zuurstof, thuisgebruik, systemen, zuurstof op reis en veiligheidsvoorschriften. DOSSIER Met informatie over onder meer: Indicatie zuurstof, thuisgebruik, systemen, zuurstof op reis en veiligheidsvoorschriften. In samenwerking met: Longfibrosepatiëntenvereniging Stichting Pulmonale

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be. HP Deskjet 2540 All-in-One series

Downloaded from www.vandenborre.be. HP Deskjet 2540 All-in-One series HP Deskjet 2540 All-in-One series Inhoudsopgave 1 Help bij HP Deskjet 2540 series... 1 2 Kennis maken met de HP Deskjet 2540 series... 3 Printeronderdelen... 4 Functies van het bedieningspaneel... 5 Draadloze

Nadere informatie

Multidoos, da s handig! Installeren was nog nooit zo eenvoudig

Multidoos, da s handig! Installeren was nog nooit zo eenvoudig Multidoos, da s handig! Installeren was nog nooit zo eenvoudig Beproefd, bejubeld en bewezen! De Multidoos MD4050. Deze multifunctionele inbouwdoos maakt het werken met verschillende inbouwdozen overbodig.

Nadere informatie

Verheug u op de meest indrukwekkende Tabbert-product-première ooit!

Verheug u op de meest indrukwekkende Tabbert-product-première ooit! HET NIEUWE TABBERT-TIJDPERK BEGINT: Verheug u op de meest indrukwekkende Tabbert-product-première ooit! Beste handelspartners, Markten veranderen, doelgroepen zijn in beweging, dat heeft gevolgen voor

Nadere informatie