VERKOOPBROCHURE VEEMBROEDERHOF 198 AMSTERDAM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERKOOPBROCHURE VEEMBROEDERHOF 198 AMSTERDAM"

Transcriptie

1 VERKOOPBROCHURE VEEMBROEDERHOF 198 AMSTERDAM

2 Dit topappartement op de bovenste verdieping van het prestigieuze nieuwbouwproject de Loodsen aan het IJ wordt door de eigenaar, een (interieur)architect, te koop aangeboden. Het appartement meet ca. 73m2 en bevindt zich aan de stadse kant op het westen op de tiende (tevens hoogste) verdieping van het appartementencomplex Koffie. Het uitzicht over de stad is fenomenaal. Je ziet de stad omgeven door de ringweg A10 met Fashion Garden en zelfs het hoofdkantoor van de ING aan de Zuidas. Aan de noordzijde kijkt men uit op de IJhaven met zijn beroepsvaart en de prachtige boten tijdens Sail. Ook de lucht boven Amsterdam is iedere dag weer een spektakel. Het complex De tien verdiepingen tellende hoge toren Koffie telt slechts 50 appartementen en heeft 6 woningen per verdieping. Er zijn 2 speedliften zodat het praktisch nooit voorkomt dat de lift bezet is. Onder het gebouw is de parkeergarage. Op level -1 bevindt zich de openbare garage voor gasten, op level -2 de afgesloten particuliere garage voor de eigenaren van de woningen. De parkeerplaats die bij deze woning hoort is de beste plek van de hele garage. De parkeerplaats is 1,5 keer zo breed als een reguliere plaats. Hij is gelegen naast de lift en heeft geen buren. De plek is uitermate geschikt voor een grote SUV of een auto met ernaast een scooter of motor. Ook zou hij als invalideplaats gebruikt kunnen worden.

3 In de onderbouw, ook op level -1 bevinden zich de privé bergingen van de woningen en een gezamenlijke fietsenstalling voor de bewoners. De woningen in het gebouw zijn allen optimaal geïsoleerd en voorzien van extra dikke vloeren voor vloerverwarming. Het glas is dikker dan normaal en laat geen buitengeluid door. Een afvoer- en inblaassysteem zorgt voor ventilatie, de ramen hoeven dus niet te worden geopend. Alle woningen beschikken over een intercominstallatie met camera. Daarnaast heeft het complex een eigen beheerder die toeziet op het functioneren van alle gemeenschappelijke installaties en op ordentelijk gebruik van het complex en de garage. Het appartement Het appartement is door de architect geoptimaliseerd waardoor meer nuttige ruimte in de woning is ontstaan. Zo is er een aparte wasruimte en een inpandige berging die als inloopkast wordt gebruikt. De woning is ruimtelijker gemaakt door het uitzicht vanuit alle woonruimtes zichtbaar te maken. Het appartement heeft vier dubbele vensters tot op de vloer zodat ook zittend de stad te zien is. De vloer, die van vloerverwarming is voorzien, is door de gehele woning belegd met de kostbare tegels Terra Maestricht van Mosa. Een zeer duurzaam tegeltype dat harder is dan graniet maar een zeer warme indruk wekt en de vloerverwarming optimaal laat renderen. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk. De badkamer is zo gewijzigd dat er een grote doucheruimte is ontstaan. Hier kan eventueel ook een ligbad worden geplaatst. De badkamer is voorzien van een Hansa colourshower, hangend toilet, rvs wastafel en een grote ingebouwde bergkast met spiegeldeuren. Voor de waterdruk is in het appartement een eigen hydrofoor geplaatst. De keuken is handgemaakt en bestaat uit een rvs Smeg gasfornuis met oven, Smeg combi-inbouwmagnetron en een vaatwasser van AEG. Een handgemaakt rvs werkblad completeert het geheel. Het terras aan de woning grenst aan de woonkamer en heeft vanaf ca uur tot zonsondergang de zon. Omgeving: Het appartement ligt in het Oostelijk Havengebied naast de IJhaven. Via de Kattenburgerstraat fietst men zo het centrum in. Het havengebied is modern en trendy en heeft populaire horecagelegenheden zoals Panama, het Lloyd hotel, restaurant Fifteen van Jamie Oliver en Odessa. Het Muziekgebouw, Bimhuis en Passenger Terminal liggen iets verderop aan de kade en de nieuwe OBA (Openbare Bibliotheek) is tevens op loopafstand.

4 Vereniging van Eigenaren: De grote Vereniging van Eigenaren (Koffie en Katoen) bestaat uit 196 woningen, 121 huurwoningen, 5000m2 bedrijfsruimten en 446 parkeerplaatsen. De VvE wordt professioneel beheerd door de Ymere. Het dagelijks bestuur wordt gedaan door de bewoners zelf. De servicekosten voor dit appartement bedragen 115,64 per maand voor de woning en 27,52 per maand voor de parkeergarage. De servicekosten worden betaald voor o.a. de beheerder, schoonmaakwerkzaamheden in de centrale ruimtes, wassen van de ramen, jaarlijks onderhoud aan de individuele CV ketels en de ventilatie units, het opbouwen van een reservefonds voor het onderhoud van het pand, de opstalverzekering en gebruik van elektra in de centrale ruimtes. Een meerjarig onderhoudsplan is aanwezig. Bereikbaarheid: Het appartement ligt erg centraal en is vanuit de diverse hoeken van de stad goed te bereiken. Met de auto vanaf de ring A10 afslag S114 (Piet Heintunnel) of S116 (IJtunnel) rijdt u zo de stad in. En met het openbaar vervoer is het Centraal Station voor alle trein, tram, bus en metro verbindingen op loopafstand. Voor de deur heeft lijn 26 een halte voor naar het CS en naar de andere kant een speciale overstaphalte naar lijn 10 die helemaal rond Amsterdam rijdt. Eigenaarlasten: De WOZ waarde bedraagt ,- (peildatum ). Gekoppeld hieraan is de OZBE 133,23 en het rioolrecht 149,41. De waterschapslasten zijn 177,46 per jaar. De stookkosten van de huidige eigenaar zijn 73,50 per maand.

5 Bijzonderheden: - Gebruikersoppervlakte wonen is 73m2 (NEN2580), terras 4m2 en berging 3,5m2. - Woning is gebouwd onder GIW garantie. - Verwarming en warm water via CV ketel (2006). - Gelegen op afgekochte erfpachtgrond tot Oplevering in overleg. Vraagprijs Woning ,- k.k. Parkeerplaats ,- k.k.

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Notariskeuze De koopakte dient binnen een werkweek na overeenkomst te worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam. Koper heeft de keuze voor aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Zaandam/Amsterdam of binnen een straal van maximaal 5 km van het ter verkoop aangeboden object. Uitbrengen van biedingen Ten behoeve van verkoop en afbakening van verantwoordelijkheden, geven wij de verkoopcondities aan indien u geen gebruik wenst te maken van deskundige aankoopbegeleiding in de vorm van een beëdigd of gecertificeerde makelaar. Betreffende de onderhandelingen dient u: Aan ons, naar genoegen aan te tonen dat uw voorstel voldoende financieel is gewaarborgd. Dit kan door contact met of afgifte van een uitgebracht advies door een deskundige en erkende financiële instelling of hypotheekadviseur. De vraagprijs is een indicatie en een uitnodiging tot het uitbrengen van een bieding. Biedingen worden slechts behandeld indien deze schriftelijk (per post, fax en/of ) aan de verkopende makelaar zijn toegezonden met een kopie van een geldige legitimatie. Verkoper en diens makelaar zullen aan aspirant-koper al hetgeen meedelen dat ter kennis van koper behoort te worden gebracht. Echter inlichtingen over feiten welke aan koper bekend zijn of uit eigen onderzoek bekend hadden kunnen zijn, voor zover dit naar de geldende verkeersopvattingen van koper verlangd mag worden, door verkoper en/of diens makelaar niet behoeven te worden verstrekt. U aanvaardt uw eigen onderzoeksplicht als zodanig. U dient zelf de voor koop gangbare informatiebronnen te raadplegen. Biedingen blijven van kracht tot het moment waarop verkoper (en/of zijn makelaar) antwoord met een acceptatie, het uitbrengen van een ander voorstel of door afwijzing van het door u uitgebrachte bod. Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat, het zg. EPA certificaat. Koper gaat ermee akkoord dat ook bij levering dit certificaat niet aanwezig is. Koper kan alsnog voor zijn kosten dit certificaat aanvragen. Verkoper verleent dan zijn medewerking hieraan. Kijk ook op: Een kopersbedenktijd van 3 dagen vangt aan daags na ondertekening van de koopakte. Drie dagen termijn, in geval van ontbinding door koper wegens het aan de koper toekomende wettelijke recht de koop binnen drie dagen nadat een afschrift van het koopcontract aan koper ter hand is gesteld te ontbinden, zal aan voormalig koper door verkopend makelaar kosten in rekening worden gebracht van 250,= ex BTW, welke binnen zeven dagen na ontbinding dient te zijn voldaan. Middels het uitbrengen van een bieding conformeert aspirant-koper zich aan alle hierboven gestelde voorwaarden. Woningen worden verkocht in de staat waarin zij zich bevinden tijdens het bezichtigen. Hoewel deze brochure met zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

APPARTEMENT BEYSTERVELD AMSTERDAM. Vraagprijs 795.000,00 kosten koper. MTH Makelaars B.V. T 020-5736000. 1071 KG AMSTERDAM I www.mthmakelaars.

APPARTEMENT BEYSTERVELD AMSTERDAM. Vraagprijs 795.000,00 kosten koper. MTH Makelaars B.V. T 020-5736000. 1071 KG AMSTERDAM I www.mthmakelaars. APPARTEMENT BEYSTERVELD AMSTERDAM Vraagprijs 795.000,00 kosten koper Omschrijving FANTASTISCHE WONING, VOLLEDIG INGERICHT WAAR U ALLEEN UW KOFFER HOEFT UIT TE PAKKEN!! ZEER EXCLUSIEF LOFT APPARTEMENT VAN

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE MARNIXSTRAAT 87 A AMSTERDAM

OBJECT-INFORMATIE MARNIXSTRAAT 87 A AMSTERDAM OBJECT-INFORMATIE MARNIXSTRAAT 87 A AMSTERDAM VOORGEVEL ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE MARNIXSTRAAT 87 A AMSTERDAM ALGEMEEN In de bruisende Jordaan, om de hoek van de Lindengracht en de Westerstraat ligt dit

Nadere informatie

Egelantiersstraat 230 D

Egelantiersstraat 230 D Vraagprijs: 215.000,- K.K. Goed ingedeeld 2 kamer appartement (circa 48 m 2 ) op de derde en tevens hoogte verdieping op een geweldige locatie in hartje Jordaan. De woning is voorzien van dubbele beglazing,

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE AMSTEL 216 H AMSTERDAM VOORGEVEL

OBJECT-INFORMATIE AMSTEL 216 H AMSTERDAM VOORGEVEL OBJECT-INFORMATIE AMSTEL 216 H AMSTERDAM VOORGEVEL ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE AMSTEL 216 H AMSTERDAM Unieke kans! ALGEMEEN Op een toplocatie aan de Amstel, tegenover de Hermitage, ligt het monumentale

Nadere informatie

Hestiastraat 77-II Amsterdam

Hestiastraat 77-II Amsterdam Hestiastraat 77-II Amsterdam Hestiastraat 77-II Zojuist gereedgekomen en direct te betrekken! In Amsterdam Oud Zuid (Olympisch Kwartier) verkopen wij dit geheel door Zuider Vastgoed gerenoveerde appartement

Nadere informatie

Bestevaerstraat 124-hs te Amsterdam

Bestevaerstraat 124-hs te Amsterdam Bestevaerstraat 124-hs te Amsterdam Vraagprijs 219.000,- k.k. Amsterdam Bestevaerstraat 124-hs Vraagprijs: 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg Thuis in de regio. Modern gerenoveerd 2 kamer begane grond

Nadere informatie

TE KOOP. Het Laagt 46 Amsterdam. Vraagprijs 117.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Laagt 46 Amsterdam. Vraagprijs 117.500,-- kosten koper TE KOOP Het Laagt 46 Amsterdam Vraagprijs 117.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

TE KOOP. Het Hoogt 239 Amsterdam. Vraagprijs 159.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Hoogt 239 Amsterdam. Vraagprijs 159.500,-- kosten koper TE KOOP Het Hoogt 239 Amsterdam Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

TE KOOP. Het Hoogt 80 Amsterdam. Vraagprijs 137.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Hoogt 80 Amsterdam. Vraagprijs 137.500,-- kosten koper TE KOOP Het Hoogt 80 Amsterdam Vraagprijs 137.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

Spaarndammerplantsoen 14 Amsterdam

Spaarndammerplantsoen 14 Amsterdam Spaarndammerplantsoen 14 Amsterdam Koopsom 245.000,= kosten koper Hendrik Jacobszstraat 10 Amsterdam [T] 020-800 23 83 www.mooijekindvleut.nl amsterdam@mooijekindvleut.nl Leuk, ruim driekamer appartement

Nadere informatie

T TE KOOP. Thorbeckeplein 4 te Breda. Vraagprijs 175.000,= k.k. met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder

T TE KOOP. Thorbeckeplein 4 te Breda. Vraagprijs 175.000,= k.k. met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder T TE KOOP Thorbeckeplein 4 te Breda met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder Vraagprijs 175.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl

Nadere informatie

M. Vaumontlaan 48 Heemstede. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 125.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl

M. Vaumontlaan 48 Heemstede. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 125.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl Heemstede 125.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

Wierdestraat 33 te Amsterdam

Wierdestraat 33 te Amsterdam Wierdestraat 33 te Amsterdam Vraagprijs 205.000 kosten koper Eengezinswoning gelegen in woonwijk De Punt in Amsterdam- Osdorp. De Punt is een ruim opgezette, groene en kindvriendelijke woonwijk met winkels

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel 183 3066 TC Rotterdam

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel 183 3066 TC Rotterdam Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel 183 3066 TC Rotterdam Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel 183 3066 TC Rotterdam Vraagprijs : 170.000,-k.k. Omschrijving : Mooi gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Generaal Foulkesweg 347 Wageningen www.barten-tiemessen.nl

Generaal Foulkesweg 347 Wageningen www.barten-tiemessen.nl Generaal Foulkesweg 347 Wageningen www.barten-tiemessen.nl Generaal Foulkesweg 9, 6703 BH Wageningen Telefoon (0317) 42 26 00 E-mail: info@barten-tiemessen.nl Omschrijving Generaal Foulkesweg 347 - Wageningen

Nadere informatie

Kraaienhorst 51 Haarlem

Kraaienhorst 51 Haarlem Haarlem 315.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

Woonoppervlakte 147 m 2 Vraagprijs 435.000,- kosten koper. Graaf Florisstraat 17 Voorburg TE KOOP. Makelaar: Edwin Rosenbrand

Woonoppervlakte 147 m 2 Vraagprijs 435.000,- kosten koper. Graaf Florisstraat 17 Voorburg TE KOOP. Makelaar: Edwin Rosenbrand Woonoppervlakte 147 m 2 Vraagprijs 435.000,- kosten koper TE KOOP Graaf Florisstraat 17 Voorburg Makelaar: Edwin Rosenbrand OMSCHRIJVING Unieke kans om in Voorburg in een aangeklede nieuwbouwwoning te

Nadere informatie

Veldzigtlaan 144 Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 117.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl

Veldzigtlaan 144 Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 117.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl Haarlem 117.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Valeriaanweg 21 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

Haarlem Bloemhofstraat 22 - D. 189.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Haarlem - Bloemhofstraat 22 - D

Haarlem Bloemhofstraat 22 - D. 189.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Haarlem - Bloemhofstraat 22 - D Haarlem - Bloemhofstraat 22 - D Haarlem Bloemhofstraat 22 - D 189.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum

Nadere informatie

TE KOOP " Groene Woud 27 C Breda. Woonoppervlakte 88 m 2 Vraagprijs 199.900,- kosten koper

TE KOOP  Groene Woud 27 C Breda. Woonoppervlakte 88 m 2 Vraagprijs 199.900,- kosten koper Woonoppervlakte 88 m 2 Vraagprijs 199.900,- kosten koper TE KOOP " Groene Woud 27 C Breda 3-kamerappartement met balkon, privé berging en parkeerplaats in de wijk Blauwe Kei in Breda zuidoost. ALGEMEEN

Nadere informatie

Amersfoort Centrum. Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k.

Amersfoort Centrum. Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k. Amersfoort Centrum Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k. Drenth Makelaars Bergstraat 39-41 3811 NG AMERSFOORT T 033-4652602 E amersfoort@drenthmakelaars.nl

Nadere informatie

Haarlem Laurens Reaellaan 4 - III. 210.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Haarlem - Laurens Reaellaan 4 - III

Haarlem Laurens Reaellaan 4 - III. 210.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Haarlem - Laurens Reaellaan 4 - III Haarlem - Laurens Reaellaan 4 - III Haarlem Laurens Reaellaan 4 - III 210.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor

Nadere informatie

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein )

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail:

Nadere informatie

Aalscholversingel 544 VELP GLD

Aalscholversingel 544 VELP GLD Aalscholversingel 544 VELP GLD Vraagprijs: 125.000,- kosten koper Woninginformatie Aalscholversingel 544 te VELP GLD Indeling SCHERPE VANAFPRIJS! Biedingen vanaf 125.000,- worden door verkoper serieus

Nadere informatie

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt NIEUWE PLEIN 8-2 ARNHEM VRAAGPRIJS 134.500,--k.k. Grenzend aan de gezellige Korenmarkt en nabij de mooie omgeving van de Rijnkade, kortom: midden in het bruisende hart van Arnhem ligt dit gemoderniseerde

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Reidans 24 2907 TD Capelle aan den IJssel

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Reidans 24 2907 TD Capelle aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE KOOP Reidans 24 2907 TD Capelle aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE KOOP Reidans 24 2907 TD Capelle aan den IJssel Vraagprijs : 125.000,-k.k. Omschrijving

Nadere informatie

www.vanderhoekmakelaars.nl

www.vanderhoekmakelaars.nl Middeldijk 2 - Rockanje Vraagprijs 449.500,= k.k. Omschrijving Unieke mogelijkheid voor wonen en werken, in combinatie met veel woonruimte voor een gezin met kinderen. In de jaren dertig gebouwd als postkantoor

Nadere informatie