Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011"

Transcriptie

1 Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011 Een nieuwe wijk dichtbij het centrum Arnhem Deltakwartier heeft alles wat ik zoek! Beste koop voor beste prijs Ruime eengezinswoning of royale stadswoning? Ontdek uw ideale thuis v e r ra s s e n d b e r e i k b a a r Een project van Portaal

2 Voorwoord Marco de Wilde, directeur Portaal Voor u ligt een bijzonder magazine, Deltatijd. Het is zo n bijzonder magazine geworden omdat het over zo n bijzondere wijk gaat, over Deltakwartier. In een groot gebied in Arnhem-Noord staat een forse metamorfose op stapel. Wie over een paar jaar rondwandelt in het nieuwe Deltakwartier, zal de buurt niet meer herkennen - zelfs de straatnamen zijn geheel nieuw. De komende jaren gaat hier iets heel moois ontstaan, als climax van een proces dat achter de schermen al jaren bezig is. Slimme Arnhemmers zullen dit magazine zeker met extra aandacht lezen. Want uw nieuwe woning kan wel eens op een heel verrassende plek komen te staan: hier, in Deltakwartier! Arnhem is een stad met veel gezichten. Maar een gezicht zoals Deltakwartier was er nog niet. Eigentijdse nieuwbouw, met comfortabele woningen in verschillende typen, in een wijk waar iedereen wel iets mee heeft. Hier, aan de rand van Presikhaaf, krijgt het nieuwe gezicht van Arnhem de komende vijf jaar vorm. Deltakwartier zal u ongetwijfeld aangenaam verrassen. Natuurlijk, nieuwbouw heeft zo zijn voordelen. Maar meestal krijgt u een steriele en aangeharkte nieuwbouwwijk op de koop toe. Hier niet. De woningen liggen in het decor van een levendige wijk, een wijk waar altijd iets te beleven is. Een wijk waar je boeken over zou kunnen schrijven, als je er de tijd voor had. Laten we maar eens beginnen met een magazine. Een magazine dat uw entree kan zijn naar een nieuwbouwwoning in Deltakwartier. Want ook voor ú is het verrassend bereikbaar. Veel leesplezier!

3 Inhoud Deltatijd Welkom in Arnhem! 04 Arnhem Noord en Presikhaaf 06 Deltakwartier bouwt aan de toekomst 08 Winkels, voorzieningen, bereikbaarheid 10 Deltakwartier in vogelvlucht 12 Situatietekening 14 Eengezinswoningen 16 presentatie eengezinswoning woonimpressie eengezinswoning indeling eengezinswoning Veiligheid in en rondom de woning 22 Stadswoningen 24 presentatie stadswoning woonimpressie stadswoning indeling stadswoning Evenementen, cultuur en recreatie 30 Wie slim is 32 Kopersinformatie koop- woningen vanaf ,- v.o.n. 16 Zeer ruime eengezinswoningen Met vier kamers kan iedereen straks z n eigen plekje krijgen 24 Een royale Stadswoning Hier heeft u alle ruimte, wonen over vier woonlagen

4 Welkom in Arnhem 04 Deltakwartier is gunstig gelegen in Arnhem Noord. VELPERWEG VELPERWEG A12 A50 VELPERWEG A12 VELP A50 ARNHEM VOETIUSLN. J. DE WITTLAAN IJSSELLAAN ARNHEM PRESIKHAAF L. V. PRESIKHAAF Deltakwartier PARK PRESIKHAAF IJSSELLAAN L. V. PRESIKHAAF LANGE WATER IJSSELLAAN LANGE WAL MIDDACHTEN- PRESIKHAAF WEST LANGE WATER PRESIKHAAF OOST SINGEL CENTRUM Deltakwartier A325 Kijkt u maar op de kaart: Deltakwartier is heel aantrekkelijk gelegen in Arnem-Noord. Eigenlijk bent u straks overal dichtbij: het gezellige centrum van Arnhem, het NS-station Presikhaaf, de winkels en de uitvalswegen. Is er een plek in Arnhem Noord die beter bereikbaar is? Een metamorfose voor een groot gebied Deltakwartier wordt in meerdere fasen gerealiseerd. Het gehele gebied ligt tussen de Volkerakstraat, de Laan van Presikhaaf, het spoor en de IJssellaan. In totaal komen hier zeshonderd nieuwe woningen te staan. In deze fase gaat het om 16 koop stadswoningen, 15 koop eengezinswoningen en 15 huur eengezinswoningen gelegen tussen de IJssellaan, de Slaakweg en de Haringvlietstraat. In de komende jaren gaat de vernieuwing van het gebied door. Er staat straks dus een compleet nieuwe wijk. Een wijk die u niet meer herkent: groen, ruim van opzet en... verrassend bereikbaar!

5 A348 Op zondagmiddag een stevige stadswandeling maken?

6 Marc van den Broek, 33 jaar Beste koop voor beste prijs Met z n tweetjes stonden we voor de keus om een huis te gaan kopen. Ik kom oorspronkelijk uit Arnhem Klarendal mijn vriendin uit Velp. En Arnhem Noord met de stad had toch onze voorkeur. Maar je weet zelf wat een beetje huis kost tegenwoordig. We willen ook nog wel andere leuke dingen blijven doen dan alleen maar hypotheek betalen. Overal waar we keken, liep het stuk op de prijs. We hadden al iets gehoord over de vernieuwing in Deltakwartier en zijn een keer gaan kijken. Ja, van vroeger kende ik het wel. Echt, ik herkende de buurt nú al niet meer terug! Wat is hier veel veranderd. Veel meer voorzieningen. De winkels, het park, nieuwe woningen... En er gaat nog veel meer veranderen. Het wordt een compleet nieuwe wijk, met de voordelen van vroeger: overal lekker dichtbij. En als ik heel eerlijk ben: voor een prijs als deze koop je nergens zo n schitterende woning als hier!

7 Arnhem Noord en Presikhaaf Wat is er allemaal al gebeurd in 07 Presikhaaf? 1 Er komen veel nieuwe woningen. Als de wijk klaar is zijn er in het totaal zeshonderd nieuwe woningen bij. De zeven pluspunten van Deltakwartier 2 De wijk wordt groener. De nieuwbouw bestaat niet alleen maar uit stenen. De gehele openbare ruimte wordt vernieuwd: Er is veel groen met genoeg bomen, voldoende speelplekken, water en nieuwe wegen. 3 Het winkelcentrum wordt gerenoveerd. Boodschappen doet u het liefst in uw eigen buurt. En in het uitgebreide winkelcentrum Presikhaaf is het ook nog eens prima shoppen. Daarnaast krijgt het winkelcentrum een flinke opknapbeurt. 4 Er komt meer diversiteit in de woningen. Deltakwartier wordt een wijk voor iedereen. Daarom bouwt Portaal verschillende typen woningen. Van stadswoningen en eengezinswoningen tot appartementen. Die verschillende woningen trekken weer andere soorten bewoners aan. 5 Er is meer te doen in de wijk. Deltakwartier is een nieuwe wijk in de stad. Er zijn nieuwe scholen, er is een nieuw gezondheidscentrum, u kunt er een rondje wandelen door de ecozone. En deze wijk hád al veel voorzieningen, zoals het winkelcentrum, het NS-station Presikhaaf, en een stadsboerderij! 6 Het is er schoner. In een nieuwbouwwijk letten mensen veel meer op hun woonomgeving. Geen rommel op straat, geen rondslingerende oude fiets tegen een boom. De wijk is schoon en compleet. 7 Er is een nieuw elan. Eerlijk is eerlijk, de wijk was aan vernieuwing toe. Nu de eerste stappen zijn gezet, is het effect meteen merkbaar. Mensen hebben weer zin in hun wijk. De sfeer is verbeterd, het is er weer leuk wonen. En... het kan er alleen nog maar beter worden de komende jaren!

8 Deltakwartier bouwt aan de toekomst Over 5 jaar ken je het hier niet meer terug. Het begin van het nieuwe Deltakwartier! Er wordt al heel lang gesproken over vernieuwingen in dit deel van Arnhem. Die lange tijdsduur heeft alles te maken met de grootschalige vernieuwingen die op stapel staan. De bestaande wijk Presikhaaf gaat voor een groot gedeelte plaatsmaken voor nieuwbouw. Vijf jaar hebben de gemeente Arnhem en de woningcorporaties Portaal en Vivare uitgetrokken voor de metamorfose. Een létterlijke metamorfose: als u hier over vijf jaar een kijkje zou nemen, herkent u de wijk niet meer! Veel woningen die hier nu nog staan, zijn gebouwd in de periode van de wederopbouw na de oorlog. Die woningen voldoen meestal niet meer aan de eisen van vandaag. Voor veel woningen is de sloophamer het enige alternatief. Zeshonderd nieuwe woningen komen ervoor in de plaats. Andere woningen blijven staan en hebben groot onderhoud gehad. Een wijk die 100% nieuw is De nieuwe wijk Deltakwartier is straks van de eerste tot en met bijna de laatste steen geheel nieuw. Zelfs het stratenplan gaat op de schop. De namen van de nieuwe straten zijn één voor één ontleend aan de namen van de Zeeuwse Delta. De plannenmakers voor Deltakwartier hebben niet alleen maar oog gehad voor stenen en straten. Een wijk is meer dan huizen alleen. In de opzet van Deltakwartier is daarom veel oog voor leefbaarheid. De buurt wordt groen, met speelveldjes, bomen en een eigen ecozone aan de zuidrand. Voorzieningen zijn op niveau, van onderwijs en gezondheidszorg tot winkels. Zo weet u zeker dat u hier met plezier woont! Het is geen nieuwe naam voor de bestaande wijk, het is een compleet nieuw gebied.

9 Bij Portaal willen we meer dan alleen huizen bouwen. 09 Woningcorporatie Portaal neemt het voortouw in de grootschalige vernieuwing van de wijk. De eerste huurwoningen in Deltakwartier (nabij de Bethaan) worden binnenkort opgeleverd. De realisatie van de 16 koop stadswoningen, 15 koop eengezinswoningen en de volgende 15 huur eengezinswoningen is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Deltakwartier. En er gaat nog veel meer gebeuren, zegt projectontwikkelaar Michèle de Ruiter die enthousiast is over de plannen. Een wijk een nieuwe toekomst geven Op tafel staat de maquette van een wijk in wording. Aan de wand hangen schetsen die een wijk laten zien met een nieuw toekomstperspectief. Het is duidelijk dat de gebiedsontwikkeling in Arnhem niet over één nacht ijs gaat. Achter de schermen zijn Portaal en de gemeente Arnhem al langer actief. De eerste veranderingen werden zichtbaar in juni Toen ging de stadsvernieuwing officieel van start met de sloop van de flat op de hoek van de Braakmanstraat en de Haringvlietstraat. Ruim twee jaar later gaat het volgende deel van de vernieuwing in première. De zeshonderd woningen die er worden gebouwd, zijn van de hand van vier architectenbureaus: De bureaus ontwerpen de woningen in hun eigen stijl, terwijl het stedenbouwkundig plan van Buro Oost de eenheid in architectuur waarborgt. Bijzonder aan het plan is dat het niet gaat om een paar plukjes met nieuwe woningen in een bestaande wijk die verder intact blijft. De wijk wordt compleet nieuw. Daarom is er ook voor een nieuwe naam gekozen, Deltakwartier. Een complete wijk Onderdeel van het gebied zijn niet alleen maar nieuwe huizen. In de afgelopen jaren is er al veel veranderd, somt Michèle op. Bijvoorbeeld de bouw van gezondheidscentrum De Bethaan in 2008, op de plaats van de vroegere Bethaniëkerk. Het is een van de modernste gezondheidscentra van Nederland, met huisartsen, fysiotherapeuten, een apotheek, verloskundigen, thuiszorg en bedrijfszorg onder één dak. Welkom in KUNSTportaal Van die vernieuwende initiatieven zijn er meer te vinden: aan de Scheldestraat bijvoorbeeld. Het voormalige kantoor van Portaal gaat sinds juni 2011 door het leven als KUNSTportaal. Michèle: Dit is een broedplaats voor kunstenaars in Arnhem geworden. De kunstenaars van Stichting Atelierbeheer SLAK hebben er een eigen ateliers. Ook de buurtbewoners kunnen er terecht, voor allerlei verschillende workshops, van schilderen tot fotograferen en van keramiek maken tot multimedia. KUNSTportaal is ook bedoeld voor cliënten van de RIBW Arnhem en Veluwe Vallei. Voor hen zijn hier weer faciliteiten voor dagbesteding gecreëerd. Ook verrassende evenementen passen in het beeld van het nieuwe Deltakwartier. Sinds 2009 bijvoorbeeld strijden trekpaarden op stadsboerderij Presikhaaf om de internationale Powerhorse Competition. Daarnaast wordt er jaarlijks in augustus met veel succes de Openlucht Bioscoop georganiseerd. Met andere woorden, het is Portaal ernst om een nieuwe wijk neer te zetten die meer is dan nieuwbouw alleen!

10 NS-station Presikhaaf op maar 5 minuten lopen!

11 Winkels, voorzieningen, bereikbaarheid Alle voorzieningen lekker in de buurt. 11 Waar wilt u naartoe? Naar het centrum van Arnhem? Boodschappen doen? Naar school met de kleintjes? Of naar uw werk buiten Arnhem? Vanuit Deltakwartier bent u overal dichtbij. In uw eigen wijk zijn al heel veel voorzieningen te vinden. En door de ideale situering van Deltakwartier bent u ook een-twee-drie de stad uit! NS-station op loopafstand U hoeft niet over een auto te beschikken om te gaan en staan waar u wilt. Want het NS-station Arnhem-Presikhaaf is vlákbij. Een paar minuutjes lopen, meer is het niet. En dan heeft u alle bestemmingen binnen het bereik. Zonder drukte op de weg of moeilijkheden om een parkeerplaats voor uw auto te vinden! Compleet winkelcentrum om de hoek U kunt naar hartje stad om te shoppen. Maar het hóeft niet. Want om de hoek ligt winkelcentrum Presikhaaf. Met een kleine honderd winkels kunt u rustig van een volwassen winkelcentrum praten. Alle bekende landelijke ketens zijn in Presikhaaf te vinden. Van Albert Heijn tot Hema en Kruidvat. En aan de andere kant van de IJssellaan zit nog Jan Fleur, de bekendste bloemist van Arnhem. Veel andere voorzieningen Wonen in Deltakwartier heeft nog een paar streepjes voor. Het Leerpark (ROC) en de Hogeschool (HAN) zijn net als verschillende basisscholen vlakbij. Voor de meest voorkomende behandelingen bent u snel in gezondheidscentrum Presikhaaf. En een keertje met de kleintjes naar de kippen en geiten op de stadsboerderij? Ook die is vanuit Deltakwartier verrassend goed bereikbaar. Net als het Park Presikhaaf waar altijd wat te doen is. Het centrum op 10 minuten fietsen Tien minuten fietsen en u staat middenin hartje centrum. Via het prachtig aangelegde en veilige vrijliggende fietspad tussen het centrum en Presikhaaf rijdt u langs het Broek lekker met de fiets naar de gezelligheid, winkels, cafés en restaurants en de evenementen van Arnhem. Parkeerproblemen zijn er niet meer bij. Zó de stad uit Deltakwartier ligt ook gunstig ten opzichte van de uitvalswegen Welke richting wilt u op? U heeft een directe verbinding met belangrijke verkeersaders rond Arnhem zoals de A12, de A50, de A348 en de A325.

12 Vogelvlucht Ruim, groen en gevarieerd: dat is Deltakwartier!

13 Deltakwartier in vogelvlucht 13 Nee, veel herinneringen aan het verleden zijn er niet meer. Wel sluit de nieuwe structuur van het gebied nog steeds aan bij de kracht en helderheid die de naoorlogse stedenbouw typeert: Duidelijke blokken, rechte lijnen. Maar het nieuwe Deltakwartier combineert dit met de hedendaagse speelsheid in de vormgeving van de openbare ruimte en een rijke variatie in achitectuur en een ruimte variatie van verschillende woningtypen.

14 Situatietekening Zegt u maar: Waar u wilt wonen? IJssellaan Deurloo Braakma et Haringvli n et Haringvli Haringvliet Het Zwin stg Ma at Stadswoningen Eengezinswoningen Huurwoningen Studie gebied

15 15 an La n va af a ikh es Pr Op welk type valt u? Aan u de keus. gen Grevelin Aan de uiterste rand van Deltakwartier staat de verkoop van de eerste woningen op het programma. 16 stadswoningen, 15 eengezinswoningen markeren het begin van uw nieuwe wijk. Heeft u al een voorkeur? Of wilt u zich laten inspireren door de schetsen op de volgende pagina s? t raa lke Vo st rak In Deltakwartier komen straks verschillende woningtypen te staan. Zo wordt de wijk ook aantrekkelijker,van jong tot oud, van starter tot gezin. In deze fase ligt het accent op de stadswoningen en de eengezinswoningen. Die zijn beide verschillend van architectuur en opzet, maar overeenkomsten zijn er ook. Nergens anders in Arnhem Noord koopt u voor zo n scherpe prijs zoveel woonruimte. En bij uw drie of vier verdiepingen tellende woning hoort ook nog eens een heerlijke buitenruimte!

16 Eengezinswoning We krijgen hier straks allemaal een eigen kamer!

17 type Eengezinswoning 17 Drie verdiepingen. Meer dan genoeg ruimte en een royale achtertuin. De eengezinswoningen in de eerste fase maken het u wel héél aantrekkelijk om te verhuizen. Met vier slaapkamers kan iedereen straks een eigen plekje krijgen. Voor buitenplezier is er het grasveld, waaraan de woningen gelegen zijn. En optioneel een dakterras op de tweede verdieping, groot genoeg om op zondagmorgen lekker met z n allen te ontbijten of te relaxen.

18 Eengezinswoning type Eengezinswoning Vergelijk maar rustig met andere eengezinswoningen. Tien tegen één dat de keus uiteindelijk toch op Deltakwartier valt. Neem nu eens die heerlijk lichte en ruime eengezinswoning. Hoeveel meer ruimte kun je je wensen? Ook op de andere twee verdiepingen is het goed gesteld met de ruimte. Drie slaapkamers op de eerste etage, een ruime tweede verdieping met de mogelijkheid voor nóg een kamer. En met de vele mogelijkheden aan opties kunt u de woning helemaal op uw eigen wensen en gezinssituatie afstemmen!

19 Een lichte en ruime woonkamer. 19 Sfeerimpressie

20 Eengezinswoning 20 Architectonisch verspringende gevels Ruim tien meter diep, inhoud 465 m 3 Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping Tweede verdieping met ruimte voor een extra slaapkamer of hobbyruimte Veel optiemogelijkeheden zoals o.a. een dakterras op de tweede verdieping Parkeren op hof achter de woning Groenstrook met speelveld voor de woning 5,4 m type Eengezinswoning Woonoppervlakte 135 m 2 Aantal (slaap)kamers 4 Aantal woonlagen 3 Gevelbreedte 5,4 mtr. 10,5 m Hiernaast vindt u een voorbeeld van één van de indelingsvarianten. U ziet er zijn volop mogelijkheden om uw woning geheel aan te passen naar uw eigen smaak en woonwensen begane grond geschetst met opties

21 Voor ons huis ligt straks een ruime groenstrook. Mogelijkheden genoeg om de woning naar eigen inzicht verder uit te bouwen en in te richten Zie voor alle optiemogelijkheden en de technische omschrijving. Standaard plattegronden Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Woonkamer Woonkamer Traphek Traphek Traphek Kast Kast Overloop Overloop Overloop Overloop Badkamer Overloop Badkamer Overloop Badkamer Hal Hal Berging Berging Berging Keuken Keuken Keuken Toilet Toilet Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Kruipluik Kruipluik Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Optie indeling badkamer met bad Optie dakterras eerste verdieping geschetst met opties tweede verdieping geschetst met opties

22 Veilig wonen in uw eigen huis.

23 Veiligheid in en rondom de woning De kinderen spelen lekker buiten, Net als vroeger! 23 Belangrijke vraag als u zich gaat oriënteren op een andere woning: is het wel een buurt die veilig is? En kunnen de kinderen er wel ongestoord buiten spelen? Op die twee vragen krijgt u in Deltakwartier twee keer onomwonden ja te horen. Ja, het is een veilige wijk. En ja, uw kinderen hebben hier letterlijk en figuurlijk alle ruimte om lekker te kunnen ravotten met leeftijdsgenoten. Dat is nu eenmaal het voordeel van een nieuwe wijk: vanaf het begin kan veiligheid als een belangrijk element worden meegenomen bij de verdere ontwikkeling.vroeger. Ja vroeger, toen kon je tenminste lekker buiten spelen. Geen geparkeerde auto s op de stoep, geen scootertjes slingerend door de straat. Deltakwartier wordt een moderne wijk met eigentijdse voorzieningen, maar in sommige opzichten is het ook een wijk van vroeger. Want hier kunt u straks de kleintjes weer met een gerust hart naar buiten sturen. Mogelijkheden genoeg. Speelstraat Wist u dat ze hier zelfs hun eigen straat krijgen, de Speelstraat? Die wordt straks het privédomein van spelende kinderen. Ingericht met speeltoestellen en voorzien van alles wat kinderen maar kan stimuleren om met anderen buiten te spelen. Trouwens, her en der in de wijk zijn ook speelveldjes te vinden. En door de verkeersluwe opzet - het wordt een 30 km-zone - hoeft u niet bang te zijn voor ongelukken. De veiligheid rond uw woning is weer een ander belangrijk criterium bij uw woningselectie. Zet er meteen maar een vinkje bij op uw checklist: goed geregeld. Woningen zijn stuk voor stuk voorzien van robuust hang- en sluitwerk. En een beetje sociale controle doet de rest. Hier voelt u zich snel thuis. Veiligheid zit m in de kleine details Woningen voorzien van degelijk hang- en sluitwerk Verkeersluwe opzet Eigen speelstraat voor de kinderen Veel speelfaciliteiten verdeeld door de wijk

24 Stadswoning Wonen en werken kan ik hier prima combineren.

25 type Stadswoning 25 Valt u voor de charme van een stadswoning? Zo n woning over meerdere bouwlagen, statig en robuust? Niet verder kijken. In Deltakwartier komen er in de eerste fase zestien te staan. Vier woonlagen, dus een zee van ruimte. Nergens anders dan in Arnhem Noord vindt u een woning waar u de mogelijkheid heeft tot zes slaapkamers of een woon/werk combinatie te realiseren? Met zijn donkerrode baksteen en verschillende raampartijen zijn het woningen die allure ademen. En dat alles ook nog eens prima geprijsd.

26 Stadswoning 26 Wat een ruimte heeft zo n stadswoning!

27 type Stadswoning De indeling van de stadswoning prikkelt uw fantasie. U woont namelijk op de eerste verdieping! En die etage hoeft u niet te delen met de keuken, want op de begane grond heeft u een volwaardige eetkeuken. Alle ruimte dus voor een speelse indeling van de woonkamer. En trouwens, ook de andere twee verdiepingen mogen er zijn. Woonlaag drie en vier bieden u alle mogelijkheden om breeduit te wonen. Nog andere wensen? Die zijn ongetwijfeld te realiseren met de veelheid aan opties. Deze impressie is indicatief. In werkelijkheid heeft de woning een gesloten trap.

28 Stadswoning 28 type Stadswoning Woonoppervlakte 175 m 2 Aantal (slaap)kamers 6 Aantal woonlagen 4 Gevelbreedte 5,1 mtr. Royaal wonen langs de IJssellaan 16 zeer grote stadswoningen Vier woonlagen, inhoud maar liefst 600 m 3 Mogelijkheid om vijf of zes slaapkamers te creëren Ruime badkamer met optioneel ligbad Zonnige tuin op het zuiden Parkeren op hof achter de woning Ideale ruimte op de begane grond voor praktijk aan huis 5,1 m 9,8 m begane grond geschetst met opties eerste verdieping geschetst met opties

29 Ieder een kamer en ook nog eens een kantoor aan huis. Mogelijkheden genoeg om de woning naar eigen inzicht verder uit te bouwen en in te richten Zie voor alle optiemogelijkheden en de technische omschrijving. Standaard plattegronden n Woonkeuken Woonkeuken Woonkeuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Traphek Traphek Traphek Traphek ilet Toilet Toilet Overloop Overloop Badkamer Overloop Badkamer Overloop Badkamer Badkamer Overloop Berging Overloop Berging Overloop Berging Overloop Berging st Kast Kast Multifunctie Multifunctie Multifunctie Multifunctie Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Hal Hal Hal Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 ruipluik Kruipluik Kruipluik Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Derde verdieping Optie indeling badkamer met bad tweede verdieping geschetst met opties derde verdieping geschetst met opties

30 In Arnhem is voor jong en oud van alles te doen.

31 Evenementen, cultuur en recreatie in Arnhem 31 De vijf leukste attracties van Arnhem. 1 Openluchtmuseum 2 Burgers Zoo 3 Park Sonsbeek 4 Rijnkade 5 Stedelijk museum In 2009 hadden we al de beste binnenstad van Nederland. ANWB-leden bekroonden Arnhem in 2011 ook als de stad met het leukste uitje van Nederland (Burgers Zoo). Dus is het toevallig dat de veertiende stad van Nederland ( inwoners) ook één van de populairste is om te wonen? Arnhem heeft veel te bieden. Liefhebbers van shoppen kennen de stad van de vele grote winkelketens en de bijzondere speciaalzaken die het centrum telt. een binnenstad met meer gezelligheid per vierkante meter is niet gauw te vinden. Cafés, clubs en restaurants genoeg - alleen al op de Korenmarkt! Ook de historie van Arnhem is boeiend. Zelfs voor de eigen inwoners levert een stadswandeling bijzondere feiten op. En wel eens een kijkje genomen in de Historische Kelders van Arnhem? De stad is ook nog eens een multifunctioneel stadion rijk, want als Vitesse niet speelt in het Gelredome dan is er altijd wel een muziekevent dat op de kalender staat. Op het gebied van cultuur heeft Arnhem weer opvallende evenementen als de Mode Biennale, World Statues, Sonsbeek Avenue en de Ronde Weide concerten binnen de poorten. Burgers Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en het Nederlands Watermuseum trekken niet voor niets tal van bezoekers uit het gehele land. Uitgaan in Arnhem vraagt een lange adem: Ja, eigenlijk is Arnhem gewoon een heel plezierige stad om te wonen. Met precies de schaal om alle voorzieningen in eigen huis te hebben en tóch overzichtelijk te blijven. Of beter gezegd, om alles op fietsafstand te houden. Tien minuten vanaf Deltakwartier, verder is de beste binnenstad van Nederland voor u straks niet!

32 Wie slim is... Puzzeltijd in Deltatijd. -L ak=im v t v Colofon Kuiper makelaardij Apeldoornseweg SM Arnhem telefoon t=w + -d Willemsen Makelaars Jansplaats GB Arnhem telefoon Dit is een project van Portaal -k Concept en vormgeving: Ladenius Communicatie Fotografie: Peete van Spankeren Disclaimer De artist impressions (perspectieftekeningen en geïllustreerde plattegronden) in de brochure geven een impressie. Het zijn met recht artist impressions, waarin de artist zich soms wat artistieke vrijheden heeft gegund. In de artist impressions wordt de standaard woning gecombineerd met optionele uitvoeringen. De werkelijke kleuren van gevels, schilderwerk en dakbedekking kunnen afwijken. De tuinaanleg en de inrichting van de openbare ruimte is naar fantasie van de illustrator ingevuld. Aan deze impressies kunnen, ondanks alle zorgvuldigheid die is nagestreefd, geen rechten worden ontleend. + b=d + -k -p

33 Kopersinformatie Informatie en verkoop. 33 Inleiding Deze algemene verkoop informatie en technische omschrijving hebben betrekking op de 16 stadswoningen (4 lagen) en de 15 eengezinswoningen (2.5 lagen).in de verkoopmap vindt u de verkoopstukken van het project Deltakwartier, 16 stadswoningen en 15 eengezinswoningen gelegen aan de IJssellaan en de Haringvliet te Arnhem. Daartoe zijn onder andere de volgende stukken opgenomen: verkoopflyer met algemene omschrijving van de woningen en 3D visualisaties. verkooptekeningen inclusief situatie, renvooi, plattegronden, gevels en doorsneden van de woning en de berging. handleiding koperskeus en optielijst. deze algemene (verkoop) informatie en technische omschrijving met een afwerkstaat per ruimte en een kleurenstaat. koop -/ en aannemingsovereenkomst met bijlagen. Woningborg Garantie- en waarborgregeling Bij de makelaar en de notaris liggen tevens ter informatie de plattegronden waarin conform het Bouwbesluit de gebruiksoppervlakten zijn aangegeven en de verdeling van verblijfsgebieden, verkeersruimten etc. De koop- en aannemingsovereenkomst met bijlagen worden u bij overeenstemming door de makelaar ter ondertekening aangeboden. Hierin zijn alle koop- en verkoopvoorwaarden opgenomen. Met het ondertekenen hiervan geeft u aan dat de inhoud van de contractstukken u bekend is. Algemeen De verkoopmap waarin o.a. opgenomen deze algemene informatie met technische omschrijving en de verkooptekeningen is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de gegevens van de tekeningen verstrekt door de gemeente, de architect en de adviseurs van dit plan. Ondanks het bovenstaande moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen op deze stukken, voortvloeiend uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Eveneens behouden wij ons het recht voor wijzigingen in het plan aan te brengen tijdens de (af)bouw, waarvan de noodzaak tijdens de uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de waarde, kwaliteit, uiterlijk, aanzien en bruikbaarheid van de woningen. Deze wijzigingen geven geen van de partijen het recht tot het vragen van verrekening van meerdere of mindere kosten. De wijzigingen zullen, tenzij die van zeer ondergeschikte aard zijn, worden geregistreerd op een errata en naar u toegezonden. De plattegronden van de woningen zijn getekend op schaal 1:50 en de gevels schaal 1:100. De aangegeven maten kunnen in werkelijkheid enige afwijkingen vertonen. De op tekening aangegeven maten zijn circa maten in millimeters, met wandafwerking is geen rekening gehouden. De plaatsen, aantallen en afmetingen van de schakelaars, lichtpunten, wandcontactdozen, sanitaire toestellen, radiatoren en installatieapparatuur zijn bij benadering en ter indicatie op de plattegronden aangegeven. Hiervoor zijn symbolen en afkortingen gebruikt die in het renvooi zijn verklaard. De op tekening aangegeven apparatuur, inrichting en dergelijke dienen uitsluitend ter oriëntering van de plaatsingsmogelijkheden en zijn, voor zover niet uitdrukkelijk in deze omschrijving genoemd, niet in de koopsom begrepen en worden ook niet geleverd. worden ontleend. Deze openbare voorzieningen worden gerealiseerd onder verantwoording van de gemeente Arnhem. Wijzigingen hierop vallen buiten de invloedssfeer van Portaal. Indien in deze technische omschrijving en tekeningen strijdige zaken voorkomen dan is de rechtskracht als volgt: de technische omschrijving geldt als eerste boven de tekeningen. De 3D visualisaties zijn bedoeld om een indruk te geven van de toekomstige situatie en pretenderen geenszins een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product waaraan rechten kunnen worden ontleend. Kosten De Grondprijs vermeerderd met de aanneemsom van de woning is de totale verkoopprijs of vrij op naam prijs van de woning (v.o.n.), De volgende kosten zijn bij de prijs inbegrepen: grondkosten bouwkosten honorarium adviseurs, zoals architect, constructeur e.d. notariskosten in verband met de transportakte makelaarscourtage / verkoopkosten kosten Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2010 gemeenteleges i.v.m. omgevingsvergunning BTW (eventuele wijzigingen worden doorberekend) aansluitkosten voor montage van de NUTS (water, riool, elektra, stadsverwarming) kosten voor gebruik van water, warmte, elektra tot aan de dag van oplevering kosten kadastrale uitmeting Kosten die verband houden met de financiering van de woning en abonnementen zijn niet bij de koop-/aanneemsom inbegrepen, zoals: notariskosten inzake de hypotheekakte; afsluitprovisie hypotheek; premie voor risicolevensverzekering; eventuele taxatiekosten; abonnee en entree kosten op het telefoonnet; abonnee en entree kosten op CAI. Verzekeringen Tijdens de bouw zijn de woningen verzekerd tegen onder meer de risico s van brand en storm. De opstallen dienen vanaf de sleuteloverdracht van de woning tegen deze risico s door de eigenaren verzekerd te worden. U dient ervoor ter zorgen dat dit tijdig voor de oplevering geregeld is. Verkoopinformatie Van aankoop tot oplevering Een nieuwbouwwoning kunt u niet bekijken vóór u tot aankoop besluit. Nadat de koop gesloten is duurt het bovendien nog geruime tijd alvorens u de woning kunt betrekken. Om u toch een voorstelling te kunnen laten maken van de woning is de verkoopdocumentatie samengesteld uit zo compleet mogelijke informatie en illustraties. Deze kunnen echter nooit meer dan een globaal beeld geven van de werkelijkheid. Aangezien wij graag zien dat u tevreden bent met uw woning, informeren wij u zo volledig mogelijk. Bij het maken van uw afweging kunt u altijd de vragen, die voor u van belang zijn, aan de verkopende makelaar stellen. De indeling op de situatietekening van de openbare en aangrenzende terreinen (aanleg wegen, inrichting en infrastructuur, groenvoorzieningen, parkeerplaatsen e.d.) is aangegeven aan de hand van de laatst bekende gegevens, dit is slechts een impressie, deels ontleed aan de beschikbare gegevens van de gemeente. Aan toestand, aanleg en inrichting van openbare voorzieningen, verhardingen en infrastructuur als aangegeven op de situatietekening kunnen geen rechten Koop- en aannemingsovereenkomst De inhoud van de verkoopdocumentatie is niet alleen informatief, maar vormt tevens de basis voor de overeenkomsten tussen u, Portaal en de aannemer. Door ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst geeft u opdracht aan Portaal om de woning van uw keuze conform tekeningen en technische omschrijving door de bij dit project betrokken aannemer te laten bouwen.

Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie

Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie Ontwikkeld door: Meer weten? Punt Makelaars Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Tel. 030 273 74 64 nieuwbouw@puntmakelaars.nl Lauteslager Makelaars

Nadere informatie

De Rietkraag. Waddinxveen. Met Koopstart koop je jouw droomhuis met korting! 12 woningen type Rietgors

De Rietkraag. Waddinxveen. Met Koopstart koop je jouw droomhuis met korting! 12 woningen type Rietgors De Rietkraag Waddinxveen 12 woningen type Rietgors Met Koopstart koop je jouw droomhuis met korting! Inhoudsopgave Voorwoord 2 Voorwoord 3 Waddinxveen 5 De Triangel 7 enieten in een gloednieuw huis 8 Situatietekening

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

25 RIJWONINGEN. inhoud

25 RIJWONINGEN. inhoud 25 RIJWONINGEN 25 RIJWONINGEN inhoud 04 Het beste van 2 werelden 06 In gesprek met de projectontwikkelaar 09 Ons mooie Son en Breugel 11 De wijk Sonniuspark 12 De architect aan het woord 14 De landschapsarchitect

Nadere informatie

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE EN TECHNISCHE OMSCHRIJVING Parkbos Stadhouderspark Vught. Rij- en hoekwoningen type 3. Twee onder één kap woningen type 4

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE EN TECHNISCHE OMSCHRIJVING Parkbos Stadhouderspark Vught. Rij- en hoekwoningen type 3. Twee onder één kap woningen type 4 ALGEMENE KOPERSINFORMATIE EN TECHNISCHE OMSCHRIJVING Parkbos Stadhouderspark Vught Rij- en hoekwoningen type 3 (bouwnummer 32 t/m 36 en 43 t/m 48) Twee onder één kap woningen type 4 (bouwnummer 49 t/m

Nadere informatie

16 eengezinswoningen 2 maisonnettes. De leukste woonplek van de Leidsebuurt in Haarlem

16 eengezinswoningen 2 maisonnettes. De leukste woonplek van de Leidsebuurt in Haarlem 16 eengezinswoningen 2 maisonnettes De leukste woonplek van de Leidsebuurt in Haarlem 2 3 Inhoud 6-9 Centrum van cultuur en historie 10-11 Wonen in de Leidsebuurt 12-15 Nieuw! Oost Indië 16-17 Situatie

Nadere informatie

Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag

Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag 26 MGE woningen type Rietgors TECHNISCHE OMSCHRIJVING EN ALGEMENE INFORMATIE Informatie Locatie De Rietkraag en Waddinxveen WADDINXVEEN Een goed huwelijk

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN 2 STIJLVOL, KARAKTERISTIEK EN NOSTALGISCH WONEN De Gouden Buurten kenmerken zich als een wijk, waar dorpse charme met stads comfort wordt gecombineerd. Met traditioneel Hollandse

Nadere informatie

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Helperoostsingel Stijlvol wonen aan het Helperdiep 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Veelzijdig Groningen Planinformatie Wonen in de stad Groningen biedt u veel voordelen. Het levendige

Nadere informatie

V A N D R O M E N N A A R W O N E N

V A N D R O M E N N A A R W O N E N Rotterdam, 1 december 2014 Geachte heer/mevrouw, Het kopen van een huis is een spannende en bijzondere gebeurtenis. Dat begrijpen wij als geen ander. Of het nu uw eerste huis is of niet, bij de aanschaf

Nadere informatie

WONEN IN PLAN WATERSCHOUW. ASSENDELFT. 20 Twee-onder-één-kapwoningen fase II

WONEN IN PLAN WATERSCHOUW. ASSENDELFT. 20 Twee-onder-één-kapwoningen fase II WONEN IN PLAN WATERSCHOUW. ASSENDELFT 20 Twee-onder-één-kapwoningen fase II 1 Plan Waterschouw, een fantastisch vooruitzicht voor mensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van wonen 2 In deze prospectus

Nadere informatie

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel VEENDAM KOMPAS RUIME EENGEZINSWONINGEN Hoek kavel ca 175 m² Tussen kavel ca 130 m² Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen een tussenwoning vanaf 132.500 von een hoekwoning vanaf 147.500 von

Nadere informatie

Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl.

Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl. Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl. Een nieuwe jaren 30-woonwijk met alle comfort van nu Eindhoven heeft de beste binnenstad Eindhoven de gekste, wordt de hoofdstad van Brabant wel eens voor de grap

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving 8 eengezinswoningen type Albatros 33 ruime eengezinswoningen type Bosuil Keijzershof Deelplan Vogelwijk, Pijnacker-Nootdorp Technische Omschrijving en Algemene Informatie Datum

Nadere informatie

tot bloei komen... omschrijving laat uw woonwensen technische De nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen

tot bloei komen... omschrijving laat uw woonwensen technische De nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen Niets is lekkerder dan je helemaal thuis te voelen laat uw woonwensen tot bloei komen... De nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen in je woonomgeving. Het is echt een feestje om hier te wonen! De buurtbewoners

Nadere informatie

4 nieuwbouwappartementen Vissingahuysen te Assen

4 nieuwbouwappartementen Vissingahuysen te Assen 4 nieuwbouwappartementen Vissingahuysen te Assen locatie V 2 De ligging van Vissingahuysen H et project Vissingahuysen is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Assen, op de hoek van Het Kanaal en

Nadere informatie

SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN

SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN INHOUDSOPGAVE IDONGEN 4 DE BELJAART 5 GEMEENTE 6 SANS SOUCI 7 ARCHITECT 8 SITUATIE EN VOGELVLUCHT 10 VRIJSTAANDE WONINGEN 12 Vrijstaande woning (1 en

Nadere informatie

Diever. 8 ruime eengezinswoningen. Hof van Kalteren Diever

Diever. 8 ruime eengezinswoningen. Hof van Kalteren Diever Diever 8 ruime eengezinswoningen Hof van Kalteren Diever 8 ruime eengezinswoningen Hof van Kalteren Diever 2 Hof van Kalteren INHOUD Diever.... 3 Buurtschap ten westen van Diever. Bronnen vermelden: Calthorne

Nadere informatie

BRANSVEEN DEDEMSVAART

BRANSVEEN DEDEMSVAART Langewijk 47 7701 AB Dedemsvaart mail@vrieling.nl 0523-282728 J.C. Kellerlaan 22 7772 SG Hardenberg info@vandijkgroep.com 0523-263949 BRANSVEEN DEDEMSVAART 12 twee-onder-één-kap woningen Schokker Mittendorffwerf

Nadere informatie

Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie

Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie 2 3 Het project In de wijk Klarenbeek, aan de Noordsingel in Middelburg, werkt Woongoed aan een prachtig project. In een parkachtige setting

Nadere informatie

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap ALGEMENE KOPERSINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING STAAT VAN AFWERKING Woningtypen A t/m E d.d. 12 juni 2013 Geachte heer

Nadere informatie

Holland Park Buitengewoon

Holland Park Buitengewoon Holland Park Buitengewoon wonen Blok 1 in het kort 131 appartementen gemeenschappelijke binnentuin 80 parkeerplaatsen appartementen vanaf 43 m 2 tot 136 m 2 eigen grond Wonen in Blok 1 3 WELKOM IN HOLLAND

Nadere informatie

Eilanden. magazine. Verkoop. van Berkel. Ontdek het eilandgevoel in Berkel en Rodenrijs! Uniek wonen aan het water

Eilanden. magazine. Verkoop. van Berkel. Ontdek het eilandgevoel in Berkel en Rodenrijs! Uniek wonen aan het water Eilanden van Berkel Verkoop magazine Ontdek het eilandgevoel in Berkel en Rodenrijs! Uniek wonen aan het water Klassekeuken in een kwaliteitshuis Hier draait het om: goede plattegronden! Alles in de buurt

Nadere informatie

TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder

TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder Blok 34 en 35 Plan Nieuwland-Oost, Brielle 22 juni 2015 Afbeelding blok 35 Rehorst Bouw Algemene Informatie en Technische Omschrijving Datum

Nadere informatie

Dagpauwoog. 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega

Dagpauwoog. 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega Dagpauwoog 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega Heerlijk wonen in de Lindewijk in Wolvega, in de aangename zuidoosthoek van Friesland. Met natuur, ruimte voor uw gezin en alle voorzieningen

Nadere informatie

Dagpauwoog. 5 vrijstaande woningen in de Lindewijk te Wolvega

Dagpauwoog. 5 vrijstaande woningen in de Lindewijk te Wolvega Dagpauwoog 5 vrijstaande woningen in de Lindewijk te Wolvega Heerlijk wonen in de Lindewijk in Wolvega, in de aangename zuidoosthoek van Friesland. Met natuur, ruimte voor uw gezin en alle voorzieningen

Nadere informatie

w a t e r e n n a t u u r A a n t r e k k e l i j k w o n e n i n e e n w e r e l d v a n 27 GRACHTENPANDEN 6 GRACHTAPPARTEMENTEN type

w a t e r e n n a t u u r A a n t r e k k e l i j k w o n e n i n e e n w e r e l d v a n 27 GRACHTENPANDEN 6 GRACHTAPPARTEMENTEN type Amersfoort - Vathorst A a n t r e k k e l i j k w o n e n i n e e n w e r e l d v a n w a t e r e n n a t u u r type 27 GRACHTENPANDEN 6 GRACHTAPPARTEMENTEN Inhoud Pagina Onderwerp 4 Amersfoort 5 Vathorst

Nadere informatie

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Project Megenseind te Afferden (Gld.)

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Project Megenseind te Afferden (Gld.) ALGEMENE OMSCHRIJVING Project Megenseind te Afferden (Gld.) Datum: 03-12-2012 / Pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1. Projectgegevens... 3 2. Algemeen... 4 3. Koopsom Vrij Op Naam (VON)... 4 4. Een woning met

Nadere informatie

Een nieuwbouwwoning kopen: ken uw rechten!

Een nieuwbouwwoning kopen: ken uw rechten! Een nieuwbouwwoning kopen: ken uw rechten! Inhoud 1. Goed beschermd 04 2. Wettelijke bescherming 06 3. Het kopen van een nieuwbouwwoning 10 4. Een huis kopen met GIW-certificaat 14 5. De oplevering 16

Nadere informatie

SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN

SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN Koopsom 239.000,= v.o.n. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Nieuw te realiseren sfeervol 3-kamerappartement op geliefde locatie in de wijk Hees. Winkels, cultuur en het centrum van

Nadere informatie