Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011"

Transcriptie

1 Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011 Een nieuwe wijk dichtbij het centrum Arnhem Deltakwartier heeft alles wat ik zoek! Beste koop voor beste prijs Ruime eengezinswoning of royale stadswoning? Ontdek uw ideale thuis v e r ra s s e n d b e r e i k b a a r Een project van Portaal

2 Voorwoord Marco de Wilde, directeur Portaal Voor u ligt een bijzonder magazine, Deltatijd. Het is zo n bijzonder magazine geworden omdat het over zo n bijzondere wijk gaat, over Deltakwartier. In een groot gebied in Arnhem-Noord staat een forse metamorfose op stapel. Wie over een paar jaar rondwandelt in het nieuwe Deltakwartier, zal de buurt niet meer herkennen - zelfs de straatnamen zijn geheel nieuw. De komende jaren gaat hier iets heel moois ontstaan, als climax van een proces dat achter de schermen al jaren bezig is. Slimme Arnhemmers zullen dit magazine zeker met extra aandacht lezen. Want uw nieuwe woning kan wel eens op een heel verrassende plek komen te staan: hier, in Deltakwartier! Arnhem is een stad met veel gezichten. Maar een gezicht zoals Deltakwartier was er nog niet. Eigentijdse nieuwbouw, met comfortabele woningen in verschillende typen, in een wijk waar iedereen wel iets mee heeft. Hier, aan de rand van Presikhaaf, krijgt het nieuwe gezicht van Arnhem de komende vijf jaar vorm. Deltakwartier zal u ongetwijfeld aangenaam verrassen. Natuurlijk, nieuwbouw heeft zo zijn voordelen. Maar meestal krijgt u een steriele en aangeharkte nieuwbouwwijk op de koop toe. Hier niet. De woningen liggen in het decor van een levendige wijk, een wijk waar altijd iets te beleven is. Een wijk waar je boeken over zou kunnen schrijven, als je er de tijd voor had. Laten we maar eens beginnen met een magazine. Een magazine dat uw entree kan zijn naar een nieuwbouwwoning in Deltakwartier. Want ook voor ú is het verrassend bereikbaar. Veel leesplezier!

3 Inhoud Deltatijd Welkom in Arnhem! 04 Arnhem Noord en Presikhaaf 06 Deltakwartier bouwt aan de toekomst 08 Winkels, voorzieningen, bereikbaarheid 10 Deltakwartier in vogelvlucht 12 Situatietekening 14 Eengezinswoningen 16 presentatie eengezinswoning woonimpressie eengezinswoning indeling eengezinswoning Veiligheid in en rondom de woning 22 Stadswoningen 24 presentatie stadswoning woonimpressie stadswoning indeling stadswoning Evenementen, cultuur en recreatie 30 Wie slim is 32 Kopersinformatie koop- woningen vanaf ,- v.o.n. 16 Zeer ruime eengezinswoningen Met vier kamers kan iedereen straks z n eigen plekje krijgen 24 Een royale Stadswoning Hier heeft u alle ruimte, wonen over vier woonlagen

4 Welkom in Arnhem 04 Deltakwartier is gunstig gelegen in Arnhem Noord. VELPERWEG VELPERWEG A12 A50 VELPERWEG A12 VELP A50 ARNHEM VOETIUSLN. J. DE WITTLAAN IJSSELLAAN ARNHEM PRESIKHAAF L. V. PRESIKHAAF Deltakwartier PARK PRESIKHAAF IJSSELLAAN L. V. PRESIKHAAF LANGE WATER IJSSELLAAN LANGE WAL MIDDACHTEN- PRESIKHAAF WEST LANGE WATER PRESIKHAAF OOST SINGEL CENTRUM Deltakwartier A325 Kijkt u maar op de kaart: Deltakwartier is heel aantrekkelijk gelegen in Arnem-Noord. Eigenlijk bent u straks overal dichtbij: het gezellige centrum van Arnhem, het NS-station Presikhaaf, de winkels en de uitvalswegen. Is er een plek in Arnhem Noord die beter bereikbaar is? Een metamorfose voor een groot gebied Deltakwartier wordt in meerdere fasen gerealiseerd. Het gehele gebied ligt tussen de Volkerakstraat, de Laan van Presikhaaf, het spoor en de IJssellaan. In totaal komen hier zeshonderd nieuwe woningen te staan. In deze fase gaat het om 16 koop stadswoningen, 15 koop eengezinswoningen en 15 huur eengezinswoningen gelegen tussen de IJssellaan, de Slaakweg en de Haringvlietstraat. In de komende jaren gaat de vernieuwing van het gebied door. Er staat straks dus een compleet nieuwe wijk. Een wijk die u niet meer herkent: groen, ruim van opzet en... verrassend bereikbaar!

5 A348 Op zondagmiddag een stevige stadswandeling maken?

6 Marc van den Broek, 33 jaar Beste koop voor beste prijs Met z n tweetjes stonden we voor de keus om een huis te gaan kopen. Ik kom oorspronkelijk uit Arnhem Klarendal mijn vriendin uit Velp. En Arnhem Noord met de stad had toch onze voorkeur. Maar je weet zelf wat een beetje huis kost tegenwoordig. We willen ook nog wel andere leuke dingen blijven doen dan alleen maar hypotheek betalen. Overal waar we keken, liep het stuk op de prijs. We hadden al iets gehoord over de vernieuwing in Deltakwartier en zijn een keer gaan kijken. Ja, van vroeger kende ik het wel. Echt, ik herkende de buurt nú al niet meer terug! Wat is hier veel veranderd. Veel meer voorzieningen. De winkels, het park, nieuwe woningen... En er gaat nog veel meer veranderen. Het wordt een compleet nieuwe wijk, met de voordelen van vroeger: overal lekker dichtbij. En als ik heel eerlijk ben: voor een prijs als deze koop je nergens zo n schitterende woning als hier!

7 Arnhem Noord en Presikhaaf Wat is er allemaal al gebeurd in 07 Presikhaaf? 1 Er komen veel nieuwe woningen. Als de wijk klaar is zijn er in het totaal zeshonderd nieuwe woningen bij. De zeven pluspunten van Deltakwartier 2 De wijk wordt groener. De nieuwbouw bestaat niet alleen maar uit stenen. De gehele openbare ruimte wordt vernieuwd: Er is veel groen met genoeg bomen, voldoende speelplekken, water en nieuwe wegen. 3 Het winkelcentrum wordt gerenoveerd. Boodschappen doet u het liefst in uw eigen buurt. En in het uitgebreide winkelcentrum Presikhaaf is het ook nog eens prima shoppen. Daarnaast krijgt het winkelcentrum een flinke opknapbeurt. 4 Er komt meer diversiteit in de woningen. Deltakwartier wordt een wijk voor iedereen. Daarom bouwt Portaal verschillende typen woningen. Van stadswoningen en eengezinswoningen tot appartementen. Die verschillende woningen trekken weer andere soorten bewoners aan. 5 Er is meer te doen in de wijk. Deltakwartier is een nieuwe wijk in de stad. Er zijn nieuwe scholen, er is een nieuw gezondheidscentrum, u kunt er een rondje wandelen door de ecozone. En deze wijk hád al veel voorzieningen, zoals het winkelcentrum, het NS-station Presikhaaf, en een stadsboerderij! 6 Het is er schoner. In een nieuwbouwwijk letten mensen veel meer op hun woonomgeving. Geen rommel op straat, geen rondslingerende oude fiets tegen een boom. De wijk is schoon en compleet. 7 Er is een nieuw elan. Eerlijk is eerlijk, de wijk was aan vernieuwing toe. Nu de eerste stappen zijn gezet, is het effect meteen merkbaar. Mensen hebben weer zin in hun wijk. De sfeer is verbeterd, het is er weer leuk wonen. En... het kan er alleen nog maar beter worden de komende jaren!

8 Deltakwartier bouwt aan de toekomst Over 5 jaar ken je het hier niet meer terug. Het begin van het nieuwe Deltakwartier! Er wordt al heel lang gesproken over vernieuwingen in dit deel van Arnhem. Die lange tijdsduur heeft alles te maken met de grootschalige vernieuwingen die op stapel staan. De bestaande wijk Presikhaaf gaat voor een groot gedeelte plaatsmaken voor nieuwbouw. Vijf jaar hebben de gemeente Arnhem en de woningcorporaties Portaal en Vivare uitgetrokken voor de metamorfose. Een létterlijke metamorfose: als u hier over vijf jaar een kijkje zou nemen, herkent u de wijk niet meer! Veel woningen die hier nu nog staan, zijn gebouwd in de periode van de wederopbouw na de oorlog. Die woningen voldoen meestal niet meer aan de eisen van vandaag. Voor veel woningen is de sloophamer het enige alternatief. Zeshonderd nieuwe woningen komen ervoor in de plaats. Andere woningen blijven staan en hebben groot onderhoud gehad. Een wijk die 100% nieuw is De nieuwe wijk Deltakwartier is straks van de eerste tot en met bijna de laatste steen geheel nieuw. Zelfs het stratenplan gaat op de schop. De namen van de nieuwe straten zijn één voor één ontleend aan de namen van de Zeeuwse Delta. De plannenmakers voor Deltakwartier hebben niet alleen maar oog gehad voor stenen en straten. Een wijk is meer dan huizen alleen. In de opzet van Deltakwartier is daarom veel oog voor leefbaarheid. De buurt wordt groen, met speelveldjes, bomen en een eigen ecozone aan de zuidrand. Voorzieningen zijn op niveau, van onderwijs en gezondheidszorg tot winkels. Zo weet u zeker dat u hier met plezier woont! Het is geen nieuwe naam voor de bestaande wijk, het is een compleet nieuw gebied.

9 Bij Portaal willen we meer dan alleen huizen bouwen. 09 Woningcorporatie Portaal neemt het voortouw in de grootschalige vernieuwing van de wijk. De eerste huurwoningen in Deltakwartier (nabij de Bethaan) worden binnenkort opgeleverd. De realisatie van de 16 koop stadswoningen, 15 koop eengezinswoningen en de volgende 15 huur eengezinswoningen is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Deltakwartier. En er gaat nog veel meer gebeuren, zegt projectontwikkelaar Michèle de Ruiter die enthousiast is over de plannen. Een wijk een nieuwe toekomst geven Op tafel staat de maquette van een wijk in wording. Aan de wand hangen schetsen die een wijk laten zien met een nieuw toekomstperspectief. Het is duidelijk dat de gebiedsontwikkeling in Arnhem niet over één nacht ijs gaat. Achter de schermen zijn Portaal en de gemeente Arnhem al langer actief. De eerste veranderingen werden zichtbaar in juni Toen ging de stadsvernieuwing officieel van start met de sloop van de flat op de hoek van de Braakmanstraat en de Haringvlietstraat. Ruim twee jaar later gaat het volgende deel van de vernieuwing in première. De zeshonderd woningen die er worden gebouwd, zijn van de hand van vier architectenbureaus: De bureaus ontwerpen de woningen in hun eigen stijl, terwijl het stedenbouwkundig plan van Buro Oost de eenheid in architectuur waarborgt. Bijzonder aan het plan is dat het niet gaat om een paar plukjes met nieuwe woningen in een bestaande wijk die verder intact blijft. De wijk wordt compleet nieuw. Daarom is er ook voor een nieuwe naam gekozen, Deltakwartier. Een complete wijk Onderdeel van het gebied zijn niet alleen maar nieuwe huizen. In de afgelopen jaren is er al veel veranderd, somt Michèle op. Bijvoorbeeld de bouw van gezondheidscentrum De Bethaan in 2008, op de plaats van de vroegere Bethaniëkerk. Het is een van de modernste gezondheidscentra van Nederland, met huisartsen, fysiotherapeuten, een apotheek, verloskundigen, thuiszorg en bedrijfszorg onder één dak. Welkom in KUNSTportaal Van die vernieuwende initiatieven zijn er meer te vinden: aan de Scheldestraat bijvoorbeeld. Het voormalige kantoor van Portaal gaat sinds juni 2011 door het leven als KUNSTportaal. Michèle: Dit is een broedplaats voor kunstenaars in Arnhem geworden. De kunstenaars van Stichting Atelierbeheer SLAK hebben er een eigen ateliers. Ook de buurtbewoners kunnen er terecht, voor allerlei verschillende workshops, van schilderen tot fotograferen en van keramiek maken tot multimedia. KUNSTportaal is ook bedoeld voor cliënten van de RIBW Arnhem en Veluwe Vallei. Voor hen zijn hier weer faciliteiten voor dagbesteding gecreëerd. Ook verrassende evenementen passen in het beeld van het nieuwe Deltakwartier. Sinds 2009 bijvoorbeeld strijden trekpaarden op stadsboerderij Presikhaaf om de internationale Powerhorse Competition. Daarnaast wordt er jaarlijks in augustus met veel succes de Openlucht Bioscoop georganiseerd. Met andere woorden, het is Portaal ernst om een nieuwe wijk neer te zetten die meer is dan nieuwbouw alleen!

10 NS-station Presikhaaf op maar 5 minuten lopen!

11 Winkels, voorzieningen, bereikbaarheid Alle voorzieningen lekker in de buurt. 11 Waar wilt u naartoe? Naar het centrum van Arnhem? Boodschappen doen? Naar school met de kleintjes? Of naar uw werk buiten Arnhem? Vanuit Deltakwartier bent u overal dichtbij. In uw eigen wijk zijn al heel veel voorzieningen te vinden. En door de ideale situering van Deltakwartier bent u ook een-twee-drie de stad uit! NS-station op loopafstand U hoeft niet over een auto te beschikken om te gaan en staan waar u wilt. Want het NS-station Arnhem-Presikhaaf is vlákbij. Een paar minuutjes lopen, meer is het niet. En dan heeft u alle bestemmingen binnen het bereik. Zonder drukte op de weg of moeilijkheden om een parkeerplaats voor uw auto te vinden! Compleet winkelcentrum om de hoek U kunt naar hartje stad om te shoppen. Maar het hóeft niet. Want om de hoek ligt winkelcentrum Presikhaaf. Met een kleine honderd winkels kunt u rustig van een volwassen winkelcentrum praten. Alle bekende landelijke ketens zijn in Presikhaaf te vinden. Van Albert Heijn tot Hema en Kruidvat. En aan de andere kant van de IJssellaan zit nog Jan Fleur, de bekendste bloemist van Arnhem. Veel andere voorzieningen Wonen in Deltakwartier heeft nog een paar streepjes voor. Het Leerpark (ROC) en de Hogeschool (HAN) zijn net als verschillende basisscholen vlakbij. Voor de meest voorkomende behandelingen bent u snel in gezondheidscentrum Presikhaaf. En een keertje met de kleintjes naar de kippen en geiten op de stadsboerderij? Ook die is vanuit Deltakwartier verrassend goed bereikbaar. Net als het Park Presikhaaf waar altijd wat te doen is. Het centrum op 10 minuten fietsen Tien minuten fietsen en u staat middenin hartje centrum. Via het prachtig aangelegde en veilige vrijliggende fietspad tussen het centrum en Presikhaaf rijdt u langs het Broek lekker met de fiets naar de gezelligheid, winkels, cafés en restaurants en de evenementen van Arnhem. Parkeerproblemen zijn er niet meer bij. Zó de stad uit Deltakwartier ligt ook gunstig ten opzichte van de uitvalswegen Welke richting wilt u op? U heeft een directe verbinding met belangrijke verkeersaders rond Arnhem zoals de A12, de A50, de A348 en de A325.

12 Vogelvlucht Ruim, groen en gevarieerd: dat is Deltakwartier!

13 Deltakwartier in vogelvlucht 13 Nee, veel herinneringen aan het verleden zijn er niet meer. Wel sluit de nieuwe structuur van het gebied nog steeds aan bij de kracht en helderheid die de naoorlogse stedenbouw typeert: Duidelijke blokken, rechte lijnen. Maar het nieuwe Deltakwartier combineert dit met de hedendaagse speelsheid in de vormgeving van de openbare ruimte en een rijke variatie in achitectuur en een ruimte variatie van verschillende woningtypen.

14 Situatietekening Zegt u maar: Waar u wilt wonen? IJssellaan Deurloo Braakma et Haringvli n et Haringvli Haringvliet Het Zwin stg Ma at Stadswoningen Eengezinswoningen Huurwoningen Studie gebied

15 15 an La n va af a ikh es Pr Op welk type valt u? Aan u de keus. gen Grevelin Aan de uiterste rand van Deltakwartier staat de verkoop van de eerste woningen op het programma. 16 stadswoningen, 15 eengezinswoningen markeren het begin van uw nieuwe wijk. Heeft u al een voorkeur? Of wilt u zich laten inspireren door de schetsen op de volgende pagina s? t raa lke Vo st rak In Deltakwartier komen straks verschillende woningtypen te staan. Zo wordt de wijk ook aantrekkelijker,van jong tot oud, van starter tot gezin. In deze fase ligt het accent op de stadswoningen en de eengezinswoningen. Die zijn beide verschillend van architectuur en opzet, maar overeenkomsten zijn er ook. Nergens anders in Arnhem Noord koopt u voor zo n scherpe prijs zoveel woonruimte. En bij uw drie of vier verdiepingen tellende woning hoort ook nog eens een heerlijke buitenruimte!

16 Eengezinswoning We krijgen hier straks allemaal een eigen kamer!

17 type Eengezinswoning 17 Drie verdiepingen. Meer dan genoeg ruimte en een royale achtertuin. De eengezinswoningen in de eerste fase maken het u wel héél aantrekkelijk om te verhuizen. Met vier slaapkamers kan iedereen straks een eigen plekje krijgen. Voor buitenplezier is er het grasveld, waaraan de woningen gelegen zijn. En optioneel een dakterras op de tweede verdieping, groot genoeg om op zondagmorgen lekker met z n allen te ontbijten of te relaxen.

18 Eengezinswoning type Eengezinswoning Vergelijk maar rustig met andere eengezinswoningen. Tien tegen één dat de keus uiteindelijk toch op Deltakwartier valt. Neem nu eens die heerlijk lichte en ruime eengezinswoning. Hoeveel meer ruimte kun je je wensen? Ook op de andere twee verdiepingen is het goed gesteld met de ruimte. Drie slaapkamers op de eerste etage, een ruime tweede verdieping met de mogelijkheid voor nóg een kamer. En met de vele mogelijkheden aan opties kunt u de woning helemaal op uw eigen wensen en gezinssituatie afstemmen!

19 Een lichte en ruime woonkamer. 19 Sfeerimpressie

20 Eengezinswoning 20 Architectonisch verspringende gevels Ruim tien meter diep, inhoud 465 m 3 Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping Tweede verdieping met ruimte voor een extra slaapkamer of hobbyruimte Veel optiemogelijkeheden zoals o.a. een dakterras op de tweede verdieping Parkeren op hof achter de woning Groenstrook met speelveld voor de woning 5,4 m type Eengezinswoning Woonoppervlakte 135 m 2 Aantal (slaap)kamers 4 Aantal woonlagen 3 Gevelbreedte 5,4 mtr. 10,5 m Hiernaast vindt u een voorbeeld van één van de indelingsvarianten. U ziet er zijn volop mogelijkheden om uw woning geheel aan te passen naar uw eigen smaak en woonwensen begane grond geschetst met opties

21 Voor ons huis ligt straks een ruime groenstrook. Mogelijkheden genoeg om de woning naar eigen inzicht verder uit te bouwen en in te richten Zie voor alle optiemogelijkheden en de technische omschrijving. Standaard plattegronden Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Woonkamer Woonkamer Traphek Traphek Traphek Kast Kast Overloop Overloop Overloop Overloop Badkamer Overloop Badkamer Overloop Badkamer Hal Hal Berging Berging Berging Keuken Keuken Keuken Toilet Toilet Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Kruipluik Kruipluik Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Optie indeling badkamer met bad Optie dakterras eerste verdieping geschetst met opties tweede verdieping geschetst met opties

22 Veilig wonen in uw eigen huis.

23 Veiligheid in en rondom de woning De kinderen spelen lekker buiten, Net als vroeger! 23 Belangrijke vraag als u zich gaat oriënteren op een andere woning: is het wel een buurt die veilig is? En kunnen de kinderen er wel ongestoord buiten spelen? Op die twee vragen krijgt u in Deltakwartier twee keer onomwonden ja te horen. Ja, het is een veilige wijk. En ja, uw kinderen hebben hier letterlijk en figuurlijk alle ruimte om lekker te kunnen ravotten met leeftijdsgenoten. Dat is nu eenmaal het voordeel van een nieuwe wijk: vanaf het begin kan veiligheid als een belangrijk element worden meegenomen bij de verdere ontwikkeling.vroeger. Ja vroeger, toen kon je tenminste lekker buiten spelen. Geen geparkeerde auto s op de stoep, geen scootertjes slingerend door de straat. Deltakwartier wordt een moderne wijk met eigentijdse voorzieningen, maar in sommige opzichten is het ook een wijk van vroeger. Want hier kunt u straks de kleintjes weer met een gerust hart naar buiten sturen. Mogelijkheden genoeg. Speelstraat Wist u dat ze hier zelfs hun eigen straat krijgen, de Speelstraat? Die wordt straks het privédomein van spelende kinderen. Ingericht met speeltoestellen en voorzien van alles wat kinderen maar kan stimuleren om met anderen buiten te spelen. Trouwens, her en der in de wijk zijn ook speelveldjes te vinden. En door de verkeersluwe opzet - het wordt een 30 km-zone - hoeft u niet bang te zijn voor ongelukken. De veiligheid rond uw woning is weer een ander belangrijk criterium bij uw woningselectie. Zet er meteen maar een vinkje bij op uw checklist: goed geregeld. Woningen zijn stuk voor stuk voorzien van robuust hang- en sluitwerk. En een beetje sociale controle doet de rest. Hier voelt u zich snel thuis. Veiligheid zit m in de kleine details Woningen voorzien van degelijk hang- en sluitwerk Verkeersluwe opzet Eigen speelstraat voor de kinderen Veel speelfaciliteiten verdeeld door de wijk

24 Stadswoning Wonen en werken kan ik hier prima combineren.

25 type Stadswoning 25 Valt u voor de charme van een stadswoning? Zo n woning over meerdere bouwlagen, statig en robuust? Niet verder kijken. In Deltakwartier komen er in de eerste fase zestien te staan. Vier woonlagen, dus een zee van ruimte. Nergens anders dan in Arnhem Noord vindt u een woning waar u de mogelijkheid heeft tot zes slaapkamers of een woon/werk combinatie te realiseren? Met zijn donkerrode baksteen en verschillende raampartijen zijn het woningen die allure ademen. En dat alles ook nog eens prima geprijsd.

26 Stadswoning 26 Wat een ruimte heeft zo n stadswoning!

27 type Stadswoning De indeling van de stadswoning prikkelt uw fantasie. U woont namelijk op de eerste verdieping! En die etage hoeft u niet te delen met de keuken, want op de begane grond heeft u een volwaardige eetkeuken. Alle ruimte dus voor een speelse indeling van de woonkamer. En trouwens, ook de andere twee verdiepingen mogen er zijn. Woonlaag drie en vier bieden u alle mogelijkheden om breeduit te wonen. Nog andere wensen? Die zijn ongetwijfeld te realiseren met de veelheid aan opties. Deze impressie is indicatief. In werkelijkheid heeft de woning een gesloten trap.

28 Stadswoning 28 type Stadswoning Woonoppervlakte 175 m 2 Aantal (slaap)kamers 6 Aantal woonlagen 4 Gevelbreedte 5,1 mtr. Royaal wonen langs de IJssellaan 16 zeer grote stadswoningen Vier woonlagen, inhoud maar liefst 600 m 3 Mogelijkheid om vijf of zes slaapkamers te creëren Ruime badkamer met optioneel ligbad Zonnige tuin op het zuiden Parkeren op hof achter de woning Ideale ruimte op de begane grond voor praktijk aan huis 5,1 m 9,8 m begane grond geschetst met opties eerste verdieping geschetst met opties

29 Ieder een kamer en ook nog eens een kantoor aan huis. Mogelijkheden genoeg om de woning naar eigen inzicht verder uit te bouwen en in te richten Zie voor alle optiemogelijkheden en de technische omschrijving. Standaard plattegronden n Woonkeuken Woonkeuken Woonkeuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Slaapkamer 4 Traphek Traphek Traphek Traphek ilet Toilet Toilet Overloop Overloop Badkamer Overloop Badkamer Overloop Badkamer Badkamer Overloop Berging Overloop Berging Overloop Berging Overloop Berging st Kast Kast Multifunctie Multifunctie Multifunctie Multifunctie Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Hal Hal Hal Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 Slaapkamer 3 ruipluik Kruipluik Kruipluik Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Derde verdieping Optie indeling badkamer met bad tweede verdieping geschetst met opties derde verdieping geschetst met opties

30 In Arnhem is voor jong en oud van alles te doen.

31 Evenementen, cultuur en recreatie in Arnhem 31 De vijf leukste attracties van Arnhem. 1 Openluchtmuseum 2 Burgers Zoo 3 Park Sonsbeek 4 Rijnkade 5 Stedelijk museum In 2009 hadden we al de beste binnenstad van Nederland. ANWB-leden bekroonden Arnhem in 2011 ook als de stad met het leukste uitje van Nederland (Burgers Zoo). Dus is het toevallig dat de veertiende stad van Nederland ( inwoners) ook één van de populairste is om te wonen? Arnhem heeft veel te bieden. Liefhebbers van shoppen kennen de stad van de vele grote winkelketens en de bijzondere speciaalzaken die het centrum telt. een binnenstad met meer gezelligheid per vierkante meter is niet gauw te vinden. Cafés, clubs en restaurants genoeg - alleen al op de Korenmarkt! Ook de historie van Arnhem is boeiend. Zelfs voor de eigen inwoners levert een stadswandeling bijzondere feiten op. En wel eens een kijkje genomen in de Historische Kelders van Arnhem? De stad is ook nog eens een multifunctioneel stadion rijk, want als Vitesse niet speelt in het Gelredome dan is er altijd wel een muziekevent dat op de kalender staat. Op het gebied van cultuur heeft Arnhem weer opvallende evenementen als de Mode Biennale, World Statues, Sonsbeek Avenue en de Ronde Weide concerten binnen de poorten. Burgers Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en het Nederlands Watermuseum trekken niet voor niets tal van bezoekers uit het gehele land. Uitgaan in Arnhem vraagt een lange adem: Ja, eigenlijk is Arnhem gewoon een heel plezierige stad om te wonen. Met precies de schaal om alle voorzieningen in eigen huis te hebben en tóch overzichtelijk te blijven. Of beter gezegd, om alles op fietsafstand te houden. Tien minuten vanaf Deltakwartier, verder is de beste binnenstad van Nederland voor u straks niet!

32 Wie slim is... Puzzeltijd in Deltatijd. -L ak=im v t v Colofon Kuiper makelaardij Apeldoornseweg SM Arnhem telefoon t=w + -d Willemsen Makelaars Jansplaats GB Arnhem telefoon Dit is een project van Portaal -k Concept en vormgeving: Ladenius Communicatie Fotografie: Peete van Spankeren Disclaimer De artist impressions (perspectieftekeningen en geïllustreerde plattegronden) in de brochure geven een impressie. Het zijn met recht artist impressions, waarin de artist zich soms wat artistieke vrijheden heeft gegund. In de artist impressions wordt de standaard woning gecombineerd met optionele uitvoeringen. De werkelijke kleuren van gevels, schilderwerk en dakbedekking kunnen afwijken. De tuinaanleg en de inrichting van de openbare ruimte is naar fantasie van de illustrator ingevuld. Aan deze impressies kunnen, ondanks alle zorgvuldigheid die is nagestreefd, geen rechten worden ontleend. + b=d + -k -p

33 Kopersinformatie Informatie en verkoop. 33 Inleiding Deze algemene verkoop informatie en technische omschrijving hebben betrekking op de 16 stadswoningen (4 lagen) en de 15 eengezinswoningen (2.5 lagen).in de verkoopmap vindt u de verkoopstukken van het project Deltakwartier, 16 stadswoningen en 15 eengezinswoningen gelegen aan de IJssellaan en de Haringvliet te Arnhem. Daartoe zijn onder andere de volgende stukken opgenomen: verkoopflyer met algemene omschrijving van de woningen en 3D visualisaties. verkooptekeningen inclusief situatie, renvooi, plattegronden, gevels en doorsneden van de woning en de berging. handleiding koperskeus en optielijst. deze algemene (verkoop) informatie en technische omschrijving met een afwerkstaat per ruimte en een kleurenstaat. koop -/ en aannemingsovereenkomst met bijlagen. Woningborg Garantie- en waarborgregeling Bij de makelaar en de notaris liggen tevens ter informatie de plattegronden waarin conform het Bouwbesluit de gebruiksoppervlakten zijn aangegeven en de verdeling van verblijfsgebieden, verkeersruimten etc. De koop- en aannemingsovereenkomst met bijlagen worden u bij overeenstemming door de makelaar ter ondertekening aangeboden. Hierin zijn alle koop- en verkoopvoorwaarden opgenomen. Met het ondertekenen hiervan geeft u aan dat de inhoud van de contractstukken u bekend is. Algemeen De verkoopmap waarin o.a. opgenomen deze algemene informatie met technische omschrijving en de verkooptekeningen is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de gegevens van de tekeningen verstrekt door de gemeente, de architect en de adviseurs van dit plan. Ondanks het bovenstaande moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen op deze stukken, voortvloeiend uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Eveneens behouden wij ons het recht voor wijzigingen in het plan aan te brengen tijdens de (af)bouw, waarvan de noodzaak tijdens de uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de waarde, kwaliteit, uiterlijk, aanzien en bruikbaarheid van de woningen. Deze wijzigingen geven geen van de partijen het recht tot het vragen van verrekening van meerdere of mindere kosten. De wijzigingen zullen, tenzij die van zeer ondergeschikte aard zijn, worden geregistreerd op een errata en naar u toegezonden. De plattegronden van de woningen zijn getekend op schaal 1:50 en de gevels schaal 1:100. De aangegeven maten kunnen in werkelijkheid enige afwijkingen vertonen. De op tekening aangegeven maten zijn circa maten in millimeters, met wandafwerking is geen rekening gehouden. De plaatsen, aantallen en afmetingen van de schakelaars, lichtpunten, wandcontactdozen, sanitaire toestellen, radiatoren en installatieapparatuur zijn bij benadering en ter indicatie op de plattegronden aangegeven. Hiervoor zijn symbolen en afkortingen gebruikt die in het renvooi zijn verklaard. De op tekening aangegeven apparatuur, inrichting en dergelijke dienen uitsluitend ter oriëntering van de plaatsingsmogelijkheden en zijn, voor zover niet uitdrukkelijk in deze omschrijving genoemd, niet in de koopsom begrepen en worden ook niet geleverd. worden ontleend. Deze openbare voorzieningen worden gerealiseerd onder verantwoording van de gemeente Arnhem. Wijzigingen hierop vallen buiten de invloedssfeer van Portaal. Indien in deze technische omschrijving en tekeningen strijdige zaken voorkomen dan is de rechtskracht als volgt: de technische omschrijving geldt als eerste boven de tekeningen. De 3D visualisaties zijn bedoeld om een indruk te geven van de toekomstige situatie en pretenderen geenszins een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product waaraan rechten kunnen worden ontleend. Kosten De Grondprijs vermeerderd met de aanneemsom van de woning is de totale verkoopprijs of vrij op naam prijs van de woning (v.o.n.), De volgende kosten zijn bij de prijs inbegrepen: grondkosten bouwkosten honorarium adviseurs, zoals architect, constructeur e.d. notariskosten in verband met de transportakte makelaarscourtage / verkoopkosten kosten Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2010 gemeenteleges i.v.m. omgevingsvergunning BTW (eventuele wijzigingen worden doorberekend) aansluitkosten voor montage van de NUTS (water, riool, elektra, stadsverwarming) kosten voor gebruik van water, warmte, elektra tot aan de dag van oplevering kosten kadastrale uitmeting Kosten die verband houden met de financiering van de woning en abonnementen zijn niet bij de koop-/aanneemsom inbegrepen, zoals: notariskosten inzake de hypotheekakte; afsluitprovisie hypotheek; premie voor risicolevensverzekering; eventuele taxatiekosten; abonnee en entree kosten op het telefoonnet; abonnee en entree kosten op CAI. Verzekeringen Tijdens de bouw zijn de woningen verzekerd tegen onder meer de risico s van brand en storm. De opstallen dienen vanaf de sleuteloverdracht van de woning tegen deze risico s door de eigenaren verzekerd te worden. U dient ervoor ter zorgen dat dit tijdig voor de oplevering geregeld is. Verkoopinformatie Van aankoop tot oplevering Een nieuwbouwwoning kunt u niet bekijken vóór u tot aankoop besluit. Nadat de koop gesloten is duurt het bovendien nog geruime tijd alvorens u de woning kunt betrekken. Om u toch een voorstelling te kunnen laten maken van de woning is de verkoopdocumentatie samengesteld uit zo compleet mogelijke informatie en illustraties. Deze kunnen echter nooit meer dan een globaal beeld geven van de werkelijkheid. Aangezien wij graag zien dat u tevreden bent met uw woning, informeren wij u zo volledig mogelijk. Bij het maken van uw afweging kunt u altijd de vragen, die voor u van belang zijn, aan de verkopende makelaar stellen. De indeling op de situatietekening van de openbare en aangrenzende terreinen (aanleg wegen, inrichting en infrastructuur, groenvoorzieningen, parkeerplaatsen e.d.) is aangegeven aan de hand van de laatst bekende gegevens, dit is slechts een impressie, deels ontleed aan de beschikbare gegevens van de gemeente. Aan toestand, aanleg en inrichting van openbare voorzieningen, verhardingen en infrastructuur als aangegeven op de situatietekening kunnen geen rechten Koop- en aannemingsovereenkomst De inhoud van de verkoopdocumentatie is niet alleen informatief, maar vormt tevens de basis voor de overeenkomsten tussen u, Portaal en de aannemer. Door ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst geeft u opdracht aan Portaal om de woning van uw keuze conform tekeningen en technische omschrijving door de bij dit project betrokken aannemer te laten bouwen.

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

APPARTEMENTEN COMFORTABEL WONEN IN EEN RIJKE HISTORIE

APPARTEMENTEN COMFORTABEL WONEN IN EEN RIJKE HISTORIE APPARTEMENTEN M I D D E N D O R P COMFORTABEL WONEN IN EEN RIJKE HISTORIE W onen in een landelijke omgeving met een zeer groot aanbod van horeca en gespecialiseerde winkels? Drunen biedt het. Comfortabel

Nadere informatie

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede 19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede Hier ga ik wonen Wonen aan het water in het groene hart van De Engk Op steenworp afstand gelegen van het centrum van Wijk bij Duurstede, wordt in de wijk

Nadere informatie

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt.

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt. maart 2013 Een huis kopen in Kerckebosch Zeist Zeisteroever 1, 3704 GB Zeist T 030 69 40 200 www.seysterveste.nl Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving In een fijne jonge woonwijk gelegen eengezinswoning, met voor- en achtertuin, vrijstaande stenen berging in de voortuin.

Nadere informatie

Binnenweg 2 Giesbeek

Binnenweg 2 Giesbeek Binnenweg 2 Giesbeek Omschrijving Dit zeer royale object zou binnenkort zomaar uw nieuwe droomhuis kunnen zijn. Het is sinds de bouw in gebruik geweest als kantoor, maar zou tot een prachtige woning verbouwd

Nadere informatie

Geffen... appartementen

Geffen... appartementen Geffen... Uw eigen nieuwbouwwoning in het centrum van Geffen kan nu werkelijkheid worden. Het project is gelegen aan de Dorpstraat. Deze straat leidt u direct naar een compact centrum met een volwaardig

Nadere informatie

Salsastraat 9 1448 VE Purmerend

Salsastraat 9 1448 VE Purmerend Salsastraat 9 1448 VE Purmerend Vraagprijs: 189.000,- kosten koper Superleuke woning in de populaire woonwijk De Weidevenne. Arthur de Bock ERA Makelaardij Mastbos 2 1447 TL, PURMEREND Tel: 0299-666641

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie

Algemene verkoopinformatie Algemene verkoopinformatie 1 Ter inleiding Bij het kopen van een appartement moeten de nodige stappen worden gezet voordat u zich eigenaar mag noemen. Wij verduidelijken u in deze wegwijzer wat u kunt

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord 16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord Een woningbouwprogramma voor alle doelgroepen met ééngezinswoningen, tweekappers en bouwkavels voor vrijstaande woningen. 16 Fraaie tweekappers In Noord

Nadere informatie

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam Veeringplein Nieuwbouw Rosmolenwijk 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam De Rosmolenwijk, dichtbij alles De Rosmolenwijk is zeer centraal gelegen en biedt veel voorzieningen in de directe

Nadere informatie

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen 14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen Park Uythofs, wonen in het groen! Wonen in Park Uythofs, is wonen in het beste stukje van Den Haag. Hier woont u in het groen, vlakbij

Nadere informatie

DE GILDEN DRONTEN 8 ROYALE WATERWONINGEN

DE GILDEN DRONTEN 8 ROYALE WATERWONINGEN 8 ROYALE WATERWONINGEN O N E N A A N H E T W A T E R W O N E N A A N H E T W A T E R W DE GILDEN DRONTEN In haar nog maar vijftig jaar jonge bestaan heeft Dronten zich ontwikkeld tot een bloeiende gemeenschap

Nadere informatie

Melkkruid XS Purmerend

Melkkruid XS Purmerend Melkkruid 33 1441 XS Purmerend Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Arthur de Bock ERA Makelaardij Mastbos 2 1447 TL, PURMEREND Tel: 0299-666641 E-mail: info@arthurdebock.nl Informatie brochure Algemene

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

Heerlijk ruim royaal wonen

Heerlijk ruim royaal wonen Heerlijk ruim royaal wonen 20 ROBUUSTE RIJWONINGEN Buiten spelen tot het donker wordt RUST EN RUIMTE Je woont in de groene wijk Kernhem: een levendige wijk waar je je direct thuis voelt! De wijk met een

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR

20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR 20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR 1 Alkmaar centrum: Centraal station: Station Alkmaar Noord: Winkelcentrum de Mare: Heerhugowaard centrum: 9 min. 7 min. 4 min. 3 min. 12 min.

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

TE KOOP. Smaragdstraat 34, 7601 HC ALMELO NOG (1) TE KOOP! Koopsom: ,- v.o.n. (incl. uitbouw woonkamer, ramen zijgevel)

TE KOOP. Smaragdstraat 34, 7601 HC ALMELO NOG (1) TE KOOP! Koopsom: ,- v.o.n. (incl. uitbouw woonkamer, ramen zijgevel) NOG (1) TE KOOP!.. TE KOOP Smaragdstraat 34, 7601 HC ALMELO Koopsom: 193.800,- v.o.n. (incl. uitbouw woonkamer, ramen zijgevel).. Omschrijving Op korte afstand van de binnenstad van Almelo in de nieuw

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Otto Smikstraat 11 - Zwolle Otto Smikstraat 11 - Zwolle Vraagprijs 259.500,= k.k. Omschrijving Otto Smikstraat 11 - Zwolle Een unieke combinatie: gelijkvloers wonen (slaapkamer en badkamer op de begane grond), een mooie tuin en een

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING De prachtige twee-onder-een-kapwoning met zijentree heeft extra ruime afmetingen en is voorzien van een aangebouwde, stenen berging en eigen parkeerplaats. Dat is luxe wonen en

Nadere informatie

Ruijsdaelstraat 31-A-0. 3043 PL Rotterdam. Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars

Ruijsdaelstraat 31-A-0. 3043 PL Rotterdam. Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars Ruijsdaelstraat 31-A-0 3043 PL Rotterdam woonoppervlakte 97 m2 perceeloppervlakte 125 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth Situatie Algemeen: Verwarming: - c.v.-ketel Details Inhoud (circa) : 1.868 m³ Perceeloppervlakte : perceeloppervlak m² Vloeroppervlakte (ca.) : 500 m² Bouwperiode (ca.) :

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

geschakelde ngen fase

geschakelde ngen fase woningen fase D 9 geschakelde geschakelde woningen Bouwnummers 8 en 9 9 geschakelde woningen Bouwnummers 1 t/m 7 2 Wonen. Daar denk je goed over na. De hypotheek moet kloppen. En de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT. VRAAGPRIJS: 119.500,- v.o.n.

TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT. VRAAGPRIJS: 119.500,- v.o.n. TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Havenstraat 155. 199.000 k.k. 3024 SJ Rotterdam. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 106 m2. perceeloppervlakte 101 m2. 1 slaapkamers.

Havenstraat 155. 199.000 k.k. 3024 SJ Rotterdam. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 106 m2. perceeloppervlakte 101 m2. 1 slaapkamers. Havenstraat 155 3024 SJ Rotterdam woonoppervlakte 106 m2 perceeloppervlakte 101 m2 1 slaapkamers te koop 199.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0889660000 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken

Nadere informatie

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18, IJSSELMUIDEN Verrassend gelegen hoekwoning met garage en vrij uitzicht op een groot perceel (276 m²). Indeling: beg. grond: entree, meterkast, toilet

Nadere informatie

Aan woonerf gelegen woning met royale woonkamer en 8 meter diepe tuin op het zuiden.

Aan woonerf gelegen woning met royale woonkamer en 8 meter diepe tuin op het zuiden. DORDRECHT MERWEDEPOLDER WESTERDIEP 27 Een steuntje in de rug nodig bij het kopen van uw eerste woning? De Corporatie Starterslening maakt uw eerste koopwoning betaalbaar! Aan woonerf gelegen woning met

Nadere informatie

Groen Van Prinstererweg 202

Groen Van Prinstererweg 202 Groen Van Prinstererweg 202 3317 ST Dordrecht woonoppervlakte 69 m2 te koop Vraagprijs: 75.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 088-966 03 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Weerdesteynstraat 63. 3077 DD Rotterdam. Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars

Weerdesteynstraat 63. 3077 DD Rotterdam. Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars Weerdesteynstraat 63 3077 DD Rotterdam woonoppervlakte 95 m2 perceeloppervlakte 106 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE OVERVEEN GESCHIEDENIS OMGEVING FACILITEITEN PROJECT BROUWERSKOLK DE SITUATIE DE WONINGEN WONINGBORG DISCLAIMER P04 P05 P06

INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE OVERVEEN GESCHIEDENIS OMGEVING FACILITEITEN PROJECT BROUWERSKOLK DE SITUATIE DE WONINGEN WONINGBORG DISCLAIMER P04 P05 P06 6 LUXE EN 1 2 INHOUDSOPGAVE P04 P05 P06 P07 P08 P09 P10 P11 P26 P29 INTRODUCTIE OVERVEEN GESCHIEDENIS OMGEVING FACILITEITEN PROJECT BROUWERSKOLK DE SITUATIE DE EN BORG DISCLAIMER 3 INTRODUCTIE Met het

Nadere informatie

Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten

Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten De Gilden, leven met veel woongenot De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woning-

Nadere informatie

TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: 242.500,- k.k.

TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: 242.500,- k.k. TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Jol te Lelystad

Jol te Lelystad Jol 26 23 te Lelystad Biedprijs vanaf 150.000 k.k. Meentweg 1, 8224 BP Lelystad Telefoon: 0320-237120 Fax: 0320-237129 E-Mail: info.lelystad@de4linden.nl Internet: www.de4linden.nl Omschrijving: Bieden

Nadere informatie

DRIELAAGSE RIJWONING. Beukmaat 5,1 meter (type A): bouwnummers 13 en 14. Beukmaat 5,7 meter (type B): bouwnummers 12, 15 tot en met 18.

DRIELAAGSE RIJWONING. Beukmaat 5,1 meter (type A): bouwnummers 13 en 14. Beukmaat 5,7 meter (type B): bouwnummers 12, 15 tot en met 18. DRIELAAGSE RIJWONING Wat een heerlijke plek om thuis te komen! Een ideale plek om vrienden te ontvangen, lekker te tafelen en vanuit hier erop uit te trekken. De drielaagse rijwoningen zijn er in twee

Nadere informatie

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Welkom in Nieuwendijk De gemeente Werkendam ligt in de regio Land van Heusden en Altena en omvat de kernen Dussen, Hank, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam. Een plattelandsgemeente

Nadere informatie

Havikskruid 35 - Kampen

Havikskruid 35 - Kampen Havikskruid 35 - Kampen Vraagprijs 174.500,= k.k. Omschrijving Havikskruid 35 - Kampen Helft van een dubbel woonhuis met garage!! In de woonwijk Cellesbroek-Middenwetering in Kampen is deze fraai gelegen

Nadere informatie

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede /

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede / TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Rustige straat Aan rustige straat met karakteristieke gevels gelegen, in zeer

Nadere informatie

IJsvogelstraat 1 te Westzaan

IJsvogelstraat 1 te Westzaan IJsvogelstraat 1 te Westzaan IJsvogelstraat 1 te Westzaan Vraagprijs 225.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

www.droomhuismakelaardij.nl

www.droomhuismakelaardij.nl Smidsweg 26 Rheden Algemene object omschrijving: Op één van de mooiste plekjes van Rheden staat deze vrijstaande woning op een perceel van 353 m² met een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten. U heeft

Nadere informatie

TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT. VRAAGPRIJS: 234.000,- k.k.

TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT. VRAAGPRIJS: 234.000,- k.k. TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw

Nadere informatie

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Brink aan de Weide 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Ben jij klaar voor het huis van je dromen? In het zuidwesten van Arnhem, in de moderne wijk Schuytgraaf, komt het spiksplinternieuwe

Nadere informatie

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k. Schaarweg 6 te Huizen Vraagprijs 235.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Tekeningen Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject RUIME

Nadere informatie

Eemplein 12 te ALMERE

Eemplein 12 te ALMERE Eemplein 12 te ALMERE Marktmeesterstraat 53, 1315GB Almere Telefoon: 036-5480870 Fax: 036-5480879 E-Mail: info.almere@de4linden.nl Internet: www.de4linden.nl Omschrijving: Let op deze woning wordt aangeboden

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Te Huur Aangeboden. Hertogshoef 53 Raamsdonksveer. Huurprijs 775,00 p.m.

Te Huur Aangeboden. Hertogshoef 53 Raamsdonksveer. Huurprijs 775,00 p.m. Te Huur Aangeboden Hertogshoef 53 Raamsdonksveer Huurprijs 775,00 p.m. www.kanters.net Over Garantiemakelaars Geachte Geïnteresseerde, Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaar is uniek. Want

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN

ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

Johanna Westerdijkstraat TJ Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars

Johanna Westerdijkstraat TJ Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars Johanna Westerdijkstraat 10 3207 TJ Spijkenisse woonoppervlakte 90 m2 perceeloppervlakte 130 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 169.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Puttershoek, Haagwinde 51

Puttershoek, Haagwinde 51 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Haagwinde 51 Bijzonder nette en uitgebouwde eengezinswoning met grote houten berging en zonnige tuin, gelegen in een

Nadere informatie

Karel de Grotelaan 153

Karel de Grotelaan 153 Ruim 4-kamer-appartement op de 3 de woonlaag van een karakteristiek en kleinschalig complex met een grote woonkamer met aangrenzende eetkamer, 2 slaapkamers, maar liefst 2 balkons en eigen berging in het

Nadere informatie

Per bouwnummer is voorzien in een inpandige berging op de begane grond.

Per bouwnummer is voorzien in een inpandige berging op de begane grond. Prijslijst De Tuin van Rembrandt 34 appartementen te Bleiswijk april 2017 De koopsommen op de volgende pagina s zijn vrij op naam () en in de koopsom is begrepen: de grondkosten (eigen grond op basis van

Nadere informatie

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum 2 Project Bloemstraat nieuwbouw fase 1 Comfortabel stads wonen in een complete nieuwbouwwoning Op een steenworp afstand van het centrum van Zaandam

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

Indeling begane grond

Indeling begane grond Terreinplan Indeling begane grond Indeling verdieping Legenda IMPRESSIES Prijzen (inclusief BTW) 1. Casco afwerking (omschrijving op volgende pagina): 310.000,-- 2. Complete afwerking (omschrijving op

Nadere informatie

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning Wonen in Erp Erp, behorende bij de gemeente Veghel, telt zo n 4800 inwoners. Het is een typisch Brabants Dorp met een ruime mate aan eigen voorzieningen en

Nadere informatie

GROENHOVEN LC - AMSTERDAM ZUID-OOST.

GROENHOVEN LC - AMSTERDAM ZUID-OOST. GROENHOVEN 152. 1103 LC - AMSTERDAM ZUID-OOST. Vraagprijs 117.500,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Ceintuurbaan 33 te Huizen Vraagprijs 395.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject VOOR-OORLOGSE

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Bellefleur 46 Duiven Algemene object omschrijving: Duiven, een gezellig dorp in De Liemers. Het centrum van Duiven heeft de uitstraling van een een typisch dorpscentrum. Kleine, gezellige straten, supermarkten,

Nadere informatie

twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen

twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen Bouwnummers 3a en 4a Bouwnummers 1a en 2a Bouwnummers 1a en 2a Wonen. aar denk je goed over na. e hypotheek moet kloppen. n de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

Te Koop. Putter RP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Putter RP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Putter 17 3435 RP Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Putter 17 te 3435 RP Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,-- k.k.

Nadere informatie

12 profijt -woningen rond groen hof Hoogeweidseweg in Tiel

12 profijt -woningen rond groen hof Hoogeweidseweg in Tiel 12 profijt -woningen rond groen hof Hoogeweidseweg in Tiel De Hoogeweidseweg Wonen nabij het stadscentrum van Tiel In het hart van Tiel heeft stadsvernieuwing alle aandacht. Het levend en aantrekkelijk

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede /

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede / TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Charmante vrijstaande woning Net buiten de singels en toch rustig gelegen, in

Nadere informatie

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N.

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. NOVA VESTA makelaars - Egginklaan 2-4 - 7971 CA Havelte Object : Schoolstraat 37 A 7975 AB Uffelte Type woning : Twee onder een kapwoning Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP MR. TRIPKADE 50 3571 SZ UTRECHT. VRAAGPRIJS: 498.000,- k.k.

TE KOOP MR. TRIPKADE 50 3571 SZ UTRECHT. VRAAGPRIJS: 498.000,- k.k. TE KOOP MR. TRIPKADE 50 3571 SZ UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Oosterbakenpad 110. 195.000 k.k. 3192 XV Hoogvliet Rotterdam. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.

Oosterbakenpad 110. 195.000 k.k. 3192 XV Hoogvliet Rotterdam. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars. Oosterbakenpad 110 3192 XV Hoogvliet Rotterdam woonoppervlakte 111 m 2 2 slaapkamers te koop 195.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

PRINS MAURITSSTRAAT 2 8281 CV GENEMUIDEN

PRINS MAURITSSTRAAT 2 8281 CV GENEMUIDEN PRINS MAURITSSTRAAT 2 8281 CV GENEMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 PRINS MAURITSSTRAAT 2, GENEMUIDEN Gelegen aan de Prins Mauritsstraat staat

Nadere informatie

Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht

Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 274.500 k.k. Aangeboden sinds 16-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Laan Van Avant-Garde RA Rotterdam. Koopsom: k.k. Woonbron Makelaars

Laan Van Avant-Garde RA Rotterdam. Koopsom: k.k. Woonbron Makelaars Laan Van Avant-Garde 249 3059 RA Rotterdam woonoppervlakte 105 m2 perceeloppervlakte 65 m2 2 slaapkamers koopregeling Koopcomfort te koop Koopsom: 222.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam Admiraliteitskade 32D te Rotterdam Mooi, volledig gemeubileerd 3-kamer appartement op de vierde verdieping met balkon en prachtig uitzicht over het Boerengat. De ruime woonkamer en openkeuken maken het

Nadere informatie

GROENHOVEN LS - AMSTERDAM ZUID-OOST.

GROENHOVEN LS - AMSTERDAM ZUID-OOST. GROENHOVEN 608. 1103 LS - AMSTERDAM ZUID-OOST. Vraagprijs 125.000,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode

Nadere informatie

Kerkstraat 191 A te Oostzaan

Kerkstraat 191 A te Oostzaan Kerkstraat 191 A te Oostzaan Kerkstraat 191 A te Oostzaan Vraagprijs 275.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Seinestraat CJ Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars

Seinestraat CJ Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars Seinestraat 41 3207 CJ Spijkenisse woonoppervlakte 105 m 2 perceeloppervlakte 140 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 182.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 088-966 03 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM.

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. Voorwoord Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode spannend en uiteraard zijn zij zeer

Nadere informatie

Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen

Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen Eengezinswoningen Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen Eengezinswoningen met eigen voor- en achtertuin Achtertuin grenzend aan gemeenschappelijke

Nadere informatie

s-gravendeel, Singelhof 2

s-gravendeel, Singelhof 2 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Singelhof 2 Vrijstaand woonhuis met garage en tuin, gelegen op een mooie, rustige locatie. Met de achtertuin grenzend

Nadere informatie

Torenstraat TP Dordrecht. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 90 m2 3 slaapkamers te koop

Torenstraat TP Dordrecht. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 90 m2 3 slaapkamers te koop Torenstraat 57 3311 TP Dordrecht woonoppervlakte 90 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 142.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Palmyraplaats 68. 2624 NN Delft. Koopsom: 157.500 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 60 m2 2 slaapkamers koopregeling Koopcomfort te koop

Palmyraplaats 68. 2624 NN Delft. Koopsom: 157.500 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 60 m2 2 slaapkamers koopregeling Koopcomfort te koop Palmyraplaats 68 2624 NN Delft woonoppervlakte 60 m2 2 slaapkamers koopregeling Koopcomfort te koop Koopsom: 157.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Dijkgraaflaan 150 - Oudewater

Dijkgraaflaan 150 - Oudewater - Vraagprijs 199.000 Kosten Koper Omschrijving Dijkgraaflaan 150 - Royale woning met aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over de weilanden en de Ruyge Weide. Deze woning heeft 5 slaapkamers, een zonnige

Nadere informatie

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN Waar woonwensen werkelijkheid worden 1 2 DROOMPLEK GEVONDEN? OF ZOEKT U NOG? HOE WORDT UW DROOMWONING WERKELIJKHEID? Iedereen heeft dromen. Zeker als het om wonen gaat. Maar

Nadere informatie

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage De Buitenplaats Welkom in Geldermalsen Wonen in de Betuwe Nieuwbouwproject De Plantage, dé plek voor heerlijk wonen, lekker leven. Jonge stellen, gezinnen met kinderen

Nadere informatie

Prijslijst Cluster two & three

Prijslijst Cluster two & three commercieel - 0 - Waterfront Park geen extra hoog plafond op begane grond 4m 32 The Large 1-11,0 Waterfront Park 5,5 plafondhoogte 2,9m THE MANOR 33 The Little 1-11,0 Waterfront Park 4,5 plafondhoogte

Nadere informatie