VENLO Anne Frankstraat 102 Vraagprijs k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VENLO Anne Frankstraat 102 Vraagprijs 127.500 k.k."

Transcriptie

1 VENLO Anne Frankstraat 102 Vraagprijs k.k. Uitstekend onderhouden appartement met een woonlaag op de tweede en een slaaplaag met 3 slaapkamers en badkamer op de derde verdieping. De gezellige woonkamer beschikt over een groot balkon op het westen. De keuken heeft een mooie inbouwcombinatie. Het appartement is instapklaar. Bj: 1981 Inh: 305 m³ Woonopp: 90 m² Bruynen Makelaardij & Taxaties, Bosbeeklaan 13, 5991 MA Baarlo T: M: Website:

2 OBJECTOMSCHRIJVING Instapklare maisonette met 3 slaapkamers en ruim balkon. Dit appartement ligt op de tweede en derde verdieping van een flatcomplex in Venlo-Zuid. Vanaf het balkon heb je een mooi zicht op de omgeving. De Maas, het stadscentrum en alle andere voorzieningen als scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op loop- of fietsafstand. De maisonette heeft een ruime woonkamer (22 m²) met groot balkon (13 m²). Het balkon is gesitueerd op het westen (middag- en avondzon) en voorzien van een knikarm zonnescherm. De ruime keuken (10 m²) bevat een tijdloze inbouwcombinatie met onder meer keramische kookplaat, koelkast, vriezer, oven en magnetron. Deze verdieping is geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer (zomer 2014) en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Op de bovenste verdieping liggen 3 slaapkamers (14, 13 en 9 m²), alle met laminaatvloer en behangwanden. De moderne badkamer (4 m²) is geheel betegeld en uitgerust met een kwartronde douchecabine en vaste wastafel. Het witgoed en de cv-ketel zijn netjes weggewerkt in een aparte ruimte in de hal, waar ook nog een praktische trapkast is. De separate berging (9 m²) bevindt zich op de begane grond. Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, inclusief de fraaie voordeur met 3- punts veiligheidssluiting. Het platte dak van het complex is onlangs volledig vernieuwd en extra geïsoleerd. De VVE is gezond en de maandelijkse servicekosten bedragen 129,52 incl. opstalverzekering, water en reservering klein en groot onderhoud. Is je interesse in dit uitstekend onderhouden appartement gewekt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij leiden je graag rond.

3 OBJECTGEGEVENS Adres : Anne Frankstraat 102, 5912 HH Venlo Type woning : maisonette / appartement Bouwjaar : 1981 Inhoud : 305 m³ Gebruiksopp. wonen : 90 m² Overige inpandige ruimte : - Geb.geb. buitenruimte : 13 m² Externe bergruimte : 9 m² Aantal kamers : 4 (3 slaapkamers) Kadastrale aanduiding : gemeente Venlo, sectie T, nummers 380 A 112 en 380 A 181 Indeling 2 de verdieping Indeling 3 de verdieping Berging : hal met toiletruimte, was- en cv-ruimte en trapopgang; woonkamer (22 m²) met balkon (13 m²); keuken (10 m²) : overloop; 3 slaapkamers (14, 13 en 9 m²); badkamer (4 m²) : berging (9 m²) op begane grond Vloeren : beton Muren : metselwerk in spouw Dakbedekking : platdak met bitumineuze bedekking Kozijnen : kunststof Centrale verwarming : cv-ketel Warmwatervoorziening : via cv-ketel Isolatie : dakisolatie en geheel dubbelglas Energielabel : indicatief label B Staat van onderhoud : uitstekend VVE : de Vereniging van Eigenaars is actief en gezond; maandelijkse servicekosten zijn 129,52 incl. opstalverzekering, water en reservering klein en groot onderhoud. Financieringsvoorbehoud : 5 weken Bankgarantie : vereist Aanvaarding : in overleg

4 INDELING Begane grond: Trappenhuis en berging: vanaf de begane grond voert een overdekt trappenhuis naar de verdiepingen. De berging (4.30x2.00m) heeft een centrale ingang op de begane grond. Tweede verdieping: Entree: de fraaie en degelijke voordeur geeft toegang tot de hal, met daarin de toiletruimte (wandcloset en geheel betegeld), een muurkast waarin het witgoed en de cv-ketel zijn opgenomen, een trapkast en de opgaande trap naar de slaaplaag.

5 Woonkamer: de gezellige woonkamer (5.17x4.30m) vangt veel licht door het grote glasoppervlak in de westgevel. Een loopdeur voert naar het royale balkon (5.20x2.50m) dat een mooi uitzicht biedt op de omgeving. Het balkon ligt op het westen, waardoor je er kunt genieten van de namiddag- en avondzon. En zijn de zonnestralen te fel, dan draai je het knikarm zonnescherm uit ter beschutting.

6

7 Keuken: de eetkeuken (4.52x2.64m) is uitgerust met een moderne inbouwcombinatie met veel bergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, magnetron, koelkast en vriezer.

8 Derde verdieping: Overloop: de overloop is lekker ruim en geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Badkamer: de geheel betegelde badkamer (2.00x1.90m) is uitgerust met een kwartronde douchecabine, een vaste wastafel met ingebouwde spiegel met verwarming, een los badmeubel en een handdoekradiator. Slaapkamers: de ouderslaapkamer (4.35x3.00m) ligt linksachter en heeft een hoekkozijn en een raamkozijn in de zijgevel.

9 De grootste slaapkamer (3.45x5.18/2.45m) bevindt zich boven de hal en de keuken, heeft een speelse indeling en eveneens 2 raamkozijnen. De kleinste slaapkamer (4.35x2.10m) ligt rechtsachter en heeft 1 raamkozijn. Alle slaapkamers en de overloop hebben een laminaatvloer.

10 PLATTEGRONDEN

11

12 KADASTRALE KAART

13 LIJST ROERENDE ZAKEN

14 VASTE LASTEN* Onroerendezaakbelasting (eigenaar) 238,09 p.j. Rioolheffing 170,90 p.j. Afvalstoffenheffing 226,00 p.j. Watersysteemheffing 86,93 p.j. Zuiveringsheffing 142,11 p.j. Gas- en elektriciteitsverbruik 134,00 p.m. * Deze lasten zijn gebaseerd op het gebruik van de huidige bewoners en zijn indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. HYPOTHEEKADVIES Het kopen van een woning is een belangrijke gebeurtenis en een grote uitgave. Daarom is het raadzaam u tevoren goed te laten informeren. Wij werken samen met enkele onafhankelijke hypotheekspecialisten in de regio, die u een gedegen advies geven. Afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bent u geïnteresseerd, laat het ons weten en wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan zowel op kantoor als bij u thuis.

15 GOED OM TE WETEN Schriftelijkheidsvereiste Wordt een woning gekocht door een natuurlijk persoon, die dit niet voor zijn beroep of bedrijf doet, dan moet de koop schriftelijk worden aangegaan. Tot 1 september 2003 was een mondelinge overeenkomst ook geldig. Het schriftelijkheidsvereiste geldt alleen voor aankoop van een woning voor eigen bewoning. Voor aile andere aankopen van onroerende zaken blijven de huidige regels gelden, met dien verstande dat ook deze koopovereenkomst kan worden ingeschreven bij het Kadaster (zie hierna). Voor het opstellen van de koopovereenkomst kan een notaris of makelaar worden ingeschakeld. Dit is niet verplicht. Drie dagen bedenktijd Als de schriftelijke koopovereenkomst eenmaal is getekend, dan heeft de koper het recht om binnen drie dagen nadat de koopovereenkomst aan hem ter hand is gesteld, van de koop af te zien. De koper hoeft hiervoor geen redenen op te geven. De gedachte achter deze bedenktijd is dat de koper nog de gelegenheid heeft om deskundigen te raadplegen. De termijn van drie dagen is zodanig, dat daarin in ieder geval twee werkdagen moeten vallen. De verkoper heeft geen bedenktijd. Naast deze bedenktermijn van drie dagen kunnen uiteraard nog steeds de gebruikelijke ontbindende voorwaarden worden opgenomen, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een hypothecaire geldlening of een woonvergunning. De bedenktijd van drie dagen kan niet worden uitgesloten. Bedenktijd en termijnenwet De bedenktijd is minimaal drie dagen en begint te lopen op de dag na de dag waarop de koper een kopie van de door beide partijen getekende koopakte heeft ontvangen. Op de bedenktijd is de Algemene Termijnenwet van toepassing, waarin staat dat ten minste twee van de drie dagen geen zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag mogen zijn. Als een bedenktijd eindigt op zo n dag, wordt zij verlengd tot de eerstvolgende dag die geen zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. Zie hiervoor het volgende overzicht (hierin zijn algemeen erkende feestdagen niet meegenomen): Ondertekende koopakte door koper ontvangen Bedenktijd eindigt op Bedenktijd bedraagt Maandag Donderdag Drie kalenderdagen Dinsdag Vrijdag Drie kalenderdagen Woensdag Maandag Vijf kalenderdagen Donderdag Maandag Vier kalenderdagen Vrijdag Dinsdag Vier kalenderdagen Zaterdag Dinsdag Drie kalenderdagen Zondag Woensdag Drie kalenderdagen Inschrijving van de koopovereenkomst bij het Kadaster Een koopovereenkomst kan worden ingeschreven bij het Kadaster. Alleen een notaris kan voor deze inschrijving zorgen. Het voordeel van inschrijving bij het Kadaster is dat de koper door deze inschrijving wordt beschermd tegen calamiteiten aan de zijde van de verkoper zoals dubbele verkoop, faillissement, schuldsanering en dreigende beslagen. Wordt het eigendom van de woning niet binnen zes maanden na het ondertekenen van de koopovereenkomst aan de koper geleverd, dan vervalt deze bescherming.

16 VEELGESTELDE VRAGEN (EN ANTWOORDEN) De meest gestelde vragen over bezichtigingen, onderhandelingen, koopovereenkomsten en meer. Word ik koper als ik de vraagprijs bied? en Wanneer komt de koop tot stand? zijn vragen waar veel misverstanden over bestaan. Wij geven u antwoord op o.a. deze vragen, alsmede over enkele andere zaken waar veel onduidelijkheden over bestaan. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? U kunt niet afdwingen dat u in onderhandeling bent. U bent pas in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod. Dus: als de verkoper een tegenbod doet. Ook kan de verkopende makelaar uitdrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. U bent niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal overleggen. 2. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Dat mag. Een onderhandeling hoeft nog niet tot een verkoop te leiden. De verkoper wil daarnaast wellicht graag weten of er meer belangstelling is. De eerste bieder hoeft nog niet de beste te zijn. Daarom gaan de bezichtigingen door. Vaak zal de verkopende makelaar aan belangstellenden vertellen dat hij, zoals dat heet, onder bod is. Een belangstellende mag dan wel een bod uitbrengen, maar krijgt daar geen antwoord op tot de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De makelaar zal geen mededelingen doen over de hoogte van biedingen. Dit zou het overbieden kunnen uitlokken. 3. Kan verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? Het antwoord is ja. Als de vraagprijs alleen een uitnodiging is tot het doen van een bod (zoals beschreven onder Word ik koper als ik de vraagprijs bied? ), dan kan de verkoper ook besluiten de vraagprijs te verlagen of te verhogen. Tijdens een onderhandeling doen partijen vaak over en weer biedingen. Als de verkopende partij een bod aanvaardt, is er sprake van een koop. Als de verkoper een tegenbod doet, kan de koper door dit te aanvaarden de koop tot stand brengen. Andersom kan dat ook. Als de potentiële koper een tegenbod doet dat afwijkt van het bod dat de verkopende partij eerder heeft gedaan, dan vervalt het eerdere bod van de verkopende partij. Dus ook als de partijen naar elkaar toekomen in het biedingproces kan de verkoper ineens besluiten om toch zijn tegenbod weer te verhogen en de koper om zijn bod weer te verlagen. 4. Word ik koper als ik de vraagprijs bied? Over deze vraag bestaan veel misverstanden. Het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, heeft in een arrest bepaald dat de vraagprijs van een woning een uitnodiging is tot het doen van een bod. Als u de vraagprijs uit een advertentie of woninggids biedt, dan doet u een bod. De verkoper kan dan nog beslissen of hij uw bod wel of niet aanvaardt of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. 5. Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Dat mag. Een van de partijen mag de onderhandeling beëindigen. Soms zijn er zoveel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk is te bepalen wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar - natuurlijk in overleg met de verkoper - besluiten de lopende onderhandeling af te breken en de biedprocedure te wijzigen. Uiteraard dient hij eerst de eventuele gedane toezeggingen na te komen (zie ook vraag 7 en 8). De makelaar kiest vervolgens bijvoorbeeld voor een inschrijvingsprocedure. AIle bieders hebben dan een gelijke kans om een hoogste bod uit te brengen. 6. Wat is een optie? Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan al wel eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijv. nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo n optie nog wel gebruikelijk. Bij het aankopen van een al bestaande woning wordt vaak ten onrechte het begrip optie gebruikt. Dan heeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopend makelaar kan doen aan een belangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo n toezegging kan bijv. inhouden dat een belangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar zal in de tussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning.

17 7. Als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging, als ik de eerste ben die de woning bezichtigt of als ik de eerste ben die een bod uitbrengt, moet de makelaar in deze gevallen ook het eerste met mij in onderhandeling gaan? Op al deze vragen is het antwoord nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u daarover te informeren. Het is verstandig als u serieus belangstelling heeft de makelaar te vragen wat uw positie is. Dat kan veel teleurstelling voorkomen. Doet de makelaar u een toezegging, dan dient hij deze na te komen. 8. Wanneer komt de koop tot stand? Als de verkoper en koper het mondeling eens worden over de voor hen belangrijkste zaken bij de koop (dat zijn meestal de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan is er een koop. De verkopende makelaar legt deze koop schriftelijk vast in een koopakte. Daarin moet staan wat de partijen mondeling hebben afgesproken. Meestal wordt er nog een aantal afspraken vastgelegd in de koopakte. Denk bijvoorbeeld aan de boeteclausule. Dergelijke aanvullende afspraken gelden pas zodra de koopakte door beide partijen is getekend of van tevoren mondeling akkoord is bevonden. Een ontbindende voorwaarde is overigens een belangrijk onderwerp. Hierover moeten beide partijen het eens zijn vóór de mondelinge koop. Let op: u krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor de financiering. Bij uw bod moet u melden dat dit 'onder voorbehoud financiering' is. 9. Wat betekent k.k. (kosten koper)? Bestaande woningen worden meestal verkocht voor een prijs k.k. Het betekent dat u naast de koopsom rekening moet houden met de volgende bijkomende kosten: Overdrachtsbelasting; belasting die wordt geheven over de koopsom van een woning (2%) Kosten transportakte; bij de notaris wordt het onroerend goed op uw naam overgeschreven Financiering; indien u een hypotheek nodig heeft wordt u geconfronteerd met: - afsluitprovisie voor de hypotheekbank - kosten voor het taxatierapport ter verkrijging van de hypotheek - kosten voor het passeren van de hypotheekakte bij de notaris - eventuele kosten voor het aanvragen van de nationale hypotheek garantie (NHG) De kosten koper belopen over het algemeen circa 6% van de koopsom 10. Ik kan toch ook zonder makelaar een huis verkopen of kopen? Dat kan. U moet dan echter wel bereid zijn om veel tijd te investeren in de voorbereiding, in het zoeken van de juiste koper, of de juiste woning, in het verkoop- of aankoopproces, en in het juridische gedeelte betreffende de onderhandelingen en de contractfase. Doet u dat niet, dan loopt u veel risico. Als koper heeft u bijvoorbeeld een onderzoeksplicht, en als verkoper een meldplicht. Maar wat moet u precies melden of onderzoeken? Dit is nog maar één reden waarom u een deskundige zou kunnen inschakelen. Ook onderhandelen is een vak op zich. Het gaat tenslotte niet om kleine bedragen, en de bijkomende ontbindende voorwaarden spelen ook een grote rol. Wilt u uw risico s verkleinen, geen tijd verspillen, de stress en onzekerheid zoveel mogelijk vermijden, en uw kansen op een goed resultaat vergroten, schakel dan een makelaar in. Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug!!!

18 TOT BESLUIT Geachte belangstellende, Namens de verkoper is getracht u in deze brochure een zo goed mogelijke indruk te geven van het object. De omschrijving van dit registergoed, foto s, vaste lasten en, indien voorhanden, plattegronden zijn slechts een indicatieve weergave. De gegevens, bedragen etc. kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Hoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze verkoopbrochure door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheden van vermelde gegevens. De koper wordt er uitdrukkelijk op geattendeerd dat ook (eventuele) mededelingen over gebreken niet betekent dat de eigenaar en/of makelaar garandeert dat de onroerende zaak voor het overige vrij is van gebreken, gebruikelijke slijtage en veroudering/beperkte levensduur. Voor objecten die vóór 1993 zijn gebouwd of een verbouwing of renovatie hebben ondergaan, geldt dat het normale praktijk was asbesthoudende materialen te verwerken die al of niet zichtbaar zijn. De beoordeling van de bouwkundige staat en het onderhoud, zoals omschreven in deze brochure, berust op visuele waarneming. Deze opname beoogt uitdrukkelijk geen bouwtechnische keuring en/of inspectie ten behoeve van een aankoop te zijn. In geval van een aankoop, specifiek bij oudere panden, adviseren wij te allen tijde een bouwtechnische keuring uit te laten voeren door een specifieke bouwkundige. Los van het feit dat de eigenaar/verkoper een mededelingsplicht heeft, wordt in het Burgerlijk Wetboek ook de onderzoeksplicht van de koper vermeld. Dit houdt in dat ook de koper zijn verantwoordelijkheid cq. onderzoeksplicht heeft met betrekking tot hetgeen voor hem/haar bij de aankoop belangrijk is. Uitdrukkelijk wordt ook door de verkoper gesteld dat de transactie niet eerder tot stand kan komen nadat niet alleen over de hoofdzaken, prijs e.d., maar ook over de details, zoals roerende zaken, datum overdracht etc., overeenstemming is bereikt tussen beide partijen. Wij gaan ervan uit dat u, vóórdat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Daartoe behoort minimaal het bestuderen van de informatie die door ons wordt aangeboden, het inwinnen van informatie bij derden en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Ook raden wij u aan bij twijfel een ter zake deskundige in te schakelen (aankoopmakelaar, bouwkundige etc.) Na een tot stand gekomen overeenkomst zal door de makelaar een koopakte worden opgesteld. Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij verlangt verkoper dat koper een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom stort op een derdengeldrekening van de notaris, danwel dat er een bankgarantie wordt afgegeven ter grootte van dit bedrag. De notaris mag worden aangewezen door de koper, tenzij verkoper hierover een nadrukkelijk voorbehoud maakt. Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Indien dit pand toch niet datgene is wat u zoekt, kunnen wij u wellicht van dienst zijn als aankoopbemiddelaar. Over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, informeren wij u graag. Met vriendelijke groet, Jean Bruynen makelaar en taxateur o.z.

Barten ERA Makelaars

Barten ERA Makelaars Hoofdstraat 68 6671 CG Zetten Tel: 0488-453322 info@barteneramakelaars.nl www.barteneramakelaars.nl Vraagprijs : 269.000,- k.k. Aanvaarding : in overleg Ruime twee onder één kapwoning met aangebouwde Type

Nadere informatie

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Verzorgd en ruim 3-kamerappartement van ca. 57 m2, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in een rustige wijk in Amsterdam- West.

Nadere informatie

Waterbospark 91 te Rijnsburg

Waterbospark 91 te Rijnsburg Waterbospark 91 te Rijnsburg Als u een vrijstaande woning aan het water zoekt en de hoogste kwaliteit eist bent u hier aan het goede adres! Deze woning is in 2011 geheel gerenoveerd en uitgebreid met een

Nadere informatie

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Te Koop! Singel 8 Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Omschrijving Zeer complete

Nadere informatie

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam Vraagprijs 149.000,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3191 EK HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website: www.synchrowonen.nl Omschrijving Unieke kans! Keuzemogelijkheid

Nadere informatie

Kwikstaart 11 RAALTE. Vraagprijs: 175.000,- kosten koper. Kwikstaart 11 8103 CB RAALTE NL

Kwikstaart 11 RAALTE. Vraagprijs: 175.000,- kosten koper. Kwikstaart 11 8103 CB RAALTE NL Kwikstaart 11 RAALTE Vraagprijs: 175.000,- kosten koper Woninginformatie Kwikstaart 11 te RAALTE Indeling Op een kindvriendelijke locatie gelegen goed onderhouden en royale HOEKWONING met zonnige

Nadere informatie

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

Otterstraat 80 - Utrecht

Otterstraat 80 - Utrecht Otterstraat 80 - Utrecht Vraagprijs 340.000,- k.k. Klaassen Makelaars Slotlaan 66 3701 GN, ZEIST Tel: 030-6933222 E-mail: info@klaassenmakelaars.nl Website: www.klaassenmakelaars.nl Omschrijving Otterstraat

Nadere informatie

Rheezerveen, Elfde Wijk 40 A-20

Rheezerveen, Elfde Wijk 40 A-20 Rheezerveen, Elfde Wijk 40 A-20 Op het bungalowpark Stoetenslagh gelegen vrijstaande recreatiebungalow. De bungalow is bij de ingang van het park gelegen op een perceel van 715 m2 grond. Indeling: entree

Nadere informatie

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

Te koop. Nieuwstraat 3 Dinxperlo

Te koop. Nieuwstraat 3 Dinxperlo Te koop Nieuwstraat 3 Dinxperlo NIEUWSTRAAT 3 DINXPERLO Aantrekkelijk geprijsd diepe tuin ruime garage/berging. Kort nabij het centrum gelegen HALFVRIJSTAAND WOONHUIS met vrijstaande stenen garage/berging

Nadere informatie

TE KOOP BOREELPLEIN 16 DEVENTER. Koopsom: 217.500,- k.k. Adfinis makelaardij hypotheek verzekeringen

TE KOOP BOREELPLEIN 16 DEVENTER. Koopsom: 217.500,- k.k. Adfinis makelaardij hypotheek verzekeringen TE KOOP BOREELPLEIN 16 DEVENTER Koopsom: 217.500,- k.k. Adfinis makelaardij hypotheek verzekeringen Keizerstraat 29 7411 HD Deventer Tel. (0570) 64 22 99 www.adfinis.nl ADFINIS MAKELAARS Wij stellen ons

Nadere informatie

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe Vraagprijs 299.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3190 AH HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website:www.synchrowonen.nl Omschrijving Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

Aalscholversingel 544 VELP GLD

Aalscholversingel 544 VELP GLD Aalscholversingel 544 VELP GLD Vraagprijs: 125.000,- kosten koper Woninginformatie Aalscholversingel 544 te VELP GLD Indeling SCHERPE VANAFPRIJS! Biedingen vanaf 125.000,- worden door verkoper serieus

Nadere informatie

A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht

A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Fax: 030-2318388

Nadere informatie

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k.

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden en licht 3-kamerhoekappartement met een zonnig balkon, eigen berging en eigen parkeerplaats op het afgesloten

Nadere informatie

Inhoud: 160 m3 Woonopp.: 60 m2 Bouwjaar: 1976

Inhoud: 160 m3 Woonopp.: 60 m2 Bouwjaar: 1976 VIJVERWEG 16 HUISJE 64 NIEUWE NIEDORP Park De Rijd kenmerkt zich door zijn fraaie rustgevende autoluwe omgeving met veel groen en waterpartijen en biedt de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen en

Nadere informatie

Egelantiersstraat 230 D

Egelantiersstraat 230 D Vraagprijs: 215.000,- K.K. Goed ingedeeld 2 kamer appartement (circa 48 m 2 ) op de derde en tevens hoogte verdieping op een geweldige locatie in hartje Jordaan. De woning is voorzien van dubbele beglazing,

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m.

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Omschrijving Zowel te koop als te huur conform Leegstandwet: In de wijk Generalenbuurt gelegen, ruim 3-kamerappartement

Nadere informatie

Oude Wolbers. www.oudewolbers.nl. Kortenaerstraat 6-7 Enschede. Vraagprijs 275.000,- k.k. Verzekeringen Hypotheken Makelaars

Oude Wolbers. www.oudewolbers.nl. Kortenaerstraat 6-7 Enschede. Vraagprijs 275.000,- k.k. Verzekeringen Hypotheken Makelaars Kortenaerstraat 67 Enschede Vraagprijs 275.000, k.k. Omschrijving Residence "de Ruyter" Wonen in alle rust in directe nabijheid van centrum, karakteristiek en hoogwaardig afgewerkt Hoekappartement met

Nadere informatie

TE KOOP. Helmond, Weg door de Rijpel 89

TE KOOP. Helmond, Weg door de Rijpel 89 TE KOOP Ruime maisonnette woning op 2 de en 3 de verdieping met ruim balkon, berging en 1 zeer ruime slaapkamer (mogelijkheid voor 2 slaapkamers). Gelegen op mooie locatie in de wijk Rijpelberg nabij diverse

Nadere informatie

TE KOOP Bultsweg 61, Enschede Vraagprijs 125.000,- k.k.

TE KOOP Bultsweg 61, Enschede Vraagprijs 125.000,- k.k. TE KOOP Bultsweg 61, Enschede Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Aan een rustige straat gelegen, goed onderhouden tussenwoning, voorzien van thermopane beglazing en op gunstige afstand van winkels

Nadere informatie

Leeuwerik 7 RAALTE. Vraagprijs: 165.000,- kosten koper. Leeuwerik 7 8103 AA RAALTE NL

Leeuwerik 7 RAALTE. Vraagprijs: 165.000,- kosten koper. Leeuwerik 7 8103 AA RAALTE NL Leeuwerik 7 RAALTE Vraagprijs: 165.000,- kosten koper Woninginformatie Leeuwerik 7 te RAALTE Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze woning kun je

Nadere informatie

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon ERA MAAS REGIO Poststraat 9, 5801 BC Venray Tel. 0478-636922

Nadere informatie

Projectinformatie. Schoolstraat 15 te Zevenaar

Projectinformatie. Schoolstraat 15 te Zevenaar Projectinformatie Schoolstraat 15 te Zevenaar Guijt Grietsestraat 60 B 6901 GW Zevenaar T 0316580860 F 0316580861 E zevenaar@guijt.nl I www.guijt.nl TE KOOP Schoolstraat 15 Zevenaar Schoolstraat 15 te

Nadere informatie

LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547-262626 Fax: 0547-260303 E-mail: makelaardij@lofwonen.nl. Laarstraat 100 Goor

LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547-262626 Fax: 0547-260303 E-mail: makelaardij@lofwonen.nl. Laarstraat 100 Goor LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547262626 Fax: 0547260303 Email: makelaardij@lofwonen.nl Laarstraat 100 Goor Omschrijving Laarstraat 100, 7471 DG Goor Zeer goed onderhouden karakteristieke 2/1

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

BIGGEKERKE (GR. VALKENISSE) DE RUISER

BIGGEKERKE (GR. VALKENISSE) DE RUISER 09-21 Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens(brochure), kunnen geen rechten worden ontleend. BIGGEKERKE (GR. VALKENISSE) DE RUISER 2 DICHTBIJ DE DUINEN LIGT in HET KLEINSCHALIGE VAKANTIEPARKJE DE

Nadere informatie

TE KOOP Schoolstraat 49, Oldenzaal Vraagprijs 319.000,- k.k.

TE KOOP Schoolstraat 49, Oldenzaal Vraagprijs 319.000,- k.k. TE KOOP Schoolstraat 49, Oldenzaal Vraagprijs 319.000,- k.k. Meer informatie? Kreffer Makelaardij Deurningerstraat 44 7571 BD Oldenzaal Omschrijving In hartje centrum gelegen luxe afgewerkt sfeervol herenhuis

Nadere informatie