Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg"

Transcriptie

1 Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 27 augustus tot 19 oktober 2012

2

3 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is weer het knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met een heleboel nieuwe, spetterende en natuurlijk leuke workshops. Deze keer gaan we op reis door de kunst. Samen met de vrolijke poppetjes en kleurtjes van de wereldberoemde kunstenaar Keith Haring. Wat lijkt jou leuk om te doen? Wat dacht je van: Theater Fashion Dance Fotografie Tennis Hockey Zwemmen of misschien toch Action painting? In dit boekje lees je alles over deze workshops. Blader lekker door, zoek uit wat je leuk vindt en meld je aan. Is de workshop niet op jouw BSO? Geen probleem! We halen je op en brengen je terug. Dus doe mee met Leuk Ypenburg! De redactie van LEUK! namens: BSO Combisport, BSO Fontein, BSO In de Wolken, BSO Luchtkasteel, BSO Vliegende Vis en BSO Wings. Wilt u uw kind inschrijven voor één van onze workshops? Gebruik hiervoor het digitale inschrijfformulier dat u per heeft ontvangen. Met uitzondering van zwemles en gitaarles zijn er aan de workshops geen extra kosten verbonden. De kosten van gitaarles en zwemles staan vermeld bij deze workshops.

4 Maandag: Fotografie Hoe ziet een foto eruit als een kikker deze gemaakt heeft? En wat als een vogel een camera zou meenemen op zijn vlucht? Wat is nu eigenlijk een Fisheye (vissenoog) lens? Hoe fotografeer je bliksem? Op deze vragen krijg je allemaal antwoord tijdens onze workshop fotografie. Samen met Angela ga je met je camera op ontdekkingsreis. We vertellen je hoe een camera werkt en welke leuke dingen je ermee kunt doen. Ook krijg je handige tips om mooie foto s te kunnen maken. En natuurlijk ga je het zelf uitproberen. Heb je geen camera? Geen probleem, dan lenen we je er een. Wil je leren hoe je de mooiste foto s kan maken van je hond, kat of goudvis? Of hoe je die stoere sportauto mooi op de foto kan zetten? Er kunnen 10 kinderen meedoen dus meld je snel aan! De workshop fotografie is voor kinderen van 5 tot 9 jaar en wordt gegeven op BSO Fontein. Zit uw kind niet op Fontein? Geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO.

5 Maandag: Tennis Heb je gezien hoe Serena Williams en Roger Federer Wimbledon wonnen? Wil jij ook leren hoe je met een racket de bal over het net en langs je tegenstander krijgt? Vind je het leuk om een balletje te slaan? Op de velden bij Combisport leert Rob hoe je het racket goed vast houdt. Maar ook hoe het werkt als je een ace slaat en hoe het nu zit met al die lijnen op het veld en die rare puntentelling. En natuurlijk speel je een echte wedstrijd. Het voordeel is dat je bij ons eerst kunt ontdekken of je tennissen echt leuk vindt. Na je proefperiode kun je dan op eigen gelegenheid bij een vereniging verder gaan met lessen. Je hebt alleen sportieve kleding nodig (dit hoeft niet per se tenniskleding te zijn) en een paar sportschoenen. Tennisracket en tennisballen liggen klaar voor je. Dus zie jij jezelf over 10 jaar in de finale van Wimbledon? Meld je dan aan voor de tennislessen van Rob. Maar wees snel, er kunnen maar 10 kinderen meedoen. De tennislessen zijn voor kinderen van 7 tot 13 jaar en worden gegeven op BSO Combisport. Zit uw kind niet op Combisport? Geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO.

6 Dinsdag: Fashion Vind je de boeken van Topmodel top? Droom je ervan om jouw creaties echt te zien schitteren op een podium? Dat kan. Ariet leert je hoe je met naald, draad en de naaimachine van een lapje stof de mooiste creaties maakt. Maar we gebruiken niet alleen draad en stof. Net als Tommy Hillfinger of Janice (van Project Catwalk) maken we mode met veel verschillende dingen en materialen. Aan het eind van deze workshop heb je jouw eigen Keith Haring outfit gemaakt. Dus laat je fantasie in de vrije loop en kijk wat er uit komt. Ben jij het nieuwe toptalent, de master van het podium? Meld je dan nu aan! Wees snel, er is maar plek voor 10 kinderen. De workshop fashion is voor kinderen van 7 tot 13 jaar en wordt gegeven op BSO Wings. Zit uw kind niet op Wings? Geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO.

7 Dinsdag: Dance Vind je het leuk om te dansen? Zomaar, of op een liedje dat je kent? Kom dan dansen bij Dance. Iedere week leer je nieuwe moves en kun je lekker dansen op jouw favoriete muziek. Dansen kun je op allerlei manieren. Draaien met je hoofd, zwaaien met je armen, wiegen met je heupen. Met een opzwepende beat en een lekkere melodielijn gaan je voeten vanzelf van de grond. Je hele lijf doet mee! Op BSO Luchtkasteel is het iedere dinsdag feest. Je kunt je eigen moves laten zien, maar ook nieuwe moves leren. Dus wil je dansen en werken aan spetterende danspassen op swingende muziek. Schrijf je dan nu in! Maar wees snel, want er is maar plek voor 10 kinderen! Dance is voor kinderen van 4 tot 8 jaar en wordt gegeven op BSO Luchtkasteel. Zit uw kind niet op Luchtkasteel? Geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO.

8 Woensdag: Hockey Snel ren je met de bal over het veld. Je gaat recht op het doel af en scoort! Je team en het publiek juichen!!! Op het grote veld bij Wings kijk je of je hockey echt leuk vindt. Je leert verschillende technieken en speelt samen partijtjes. Je hebt alleen wat sportieve kleding nodig (dit hoeft niet per se hockeykleding te zijn) en een paar sportschoenen. De hockeyspullen liggen al klaar voor je. Lijkt het je helemaal leuk om met een hockeystick en bal zigzaggend om je tegenstanders heen te scoren? Of wil je liever op het doel staan en ervoor zorgen dat er niet gescoord wordt? Meld je dan nu aan. Wees snel, er kunnen 10 kinderen mee doen. Hockey is voor kinderen van 7 tot 13 jaar en wordt gegeven op de sportvelden van BSO Wings. Zit uw kind niet op Wings, geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO.

9 Donderdag: Action painting Gewoon lekker kliederen met verf. Spetteren, gooien, smijten. Alles mag. Een workshop om echt helemaal bij los te gaan. Je hoeft helemaal niet te kunnen schilderen voor deze supertoffe verfworkshop. Samen met Roelof, graffiti kunstenaar, ga je aan de slag om je eigen schilderij te maken Roelof: Zondagse kleren thuis laten. Trek je oudste spullen aan want het wordt een lekkere smeerboel. Je mag met je handen verven. Eerst ga je verf op een doek smeren, daarna ga je met je vingers figuren in de verf tekenen. En aan het eind van alle workshops mag iedereen die dat wil komen kijken op onze expositie. Lijkt dit je leuk? Doe dan mee met Roelof in kinderatelier Vliegende Vis. Er kunnen 10 kinderen meedoen, dus meld je snel aan. Deze workshop action painting is voor kinderen van 4 tot 8 jaar en wordt gegeven in BSO Vliegende Vis. Zit uw kind niet op Vliegende Vis, geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO.

10 Donderdag: Theater Toneelspelen is lekker doen alsof. Doen alsof je heel erg boos bent, of juist verdrietig. Je mag de baas spelen over je leraar. Of de kikker kussen. Misschien wel griezelen van een mooie bloem. Lijkt je dat leuk? Doe dan mee met onze workshop theater. Thomas leert je zó goed te doen alsof, dat iedereen je gelooft. Om jou moeten mensen lachen, ze huilen met je mee...zo goed dat iedereen door jou betoverd raakt! Wil jij eens doen alsof je een echt standbeeld bent? Of misschien een vreselijk monster? Maar ook mensen betoveren op het podium? Meld je dan aan! Wees snel, er is maar plek voor 10 kinderen op ons podium! Deze workshop theater is voor kinderen van 7 tot 13 jaar en wordt gegeven op BSO Wings. Zit uw kind niet op Wings, geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO.

11 Vrijdag: Gitaar Vind je het leuk om jezelf te kunnen begeleiden op gitaar als je een liedje zingt? Of wil je gewoon lekker gitaar leren spelen, zodat je mee kunt spelen met de coole rocksongs die je hoort op de radio. Meld je dan nu aan voor gitaarles en wie weet speel je over een paar jaar in je eigen band! Een leraar van muziekschool Ypenburg geeft iedere vrijdag aan 8 kinderen les. Je leert accoorden spelen. Maar ook samen muziek kunnen maken is belangrijk. Gitaarles is voor kinderen van 8 tot 13 jaar en wordt gegeven op BSO In de Wolken. Zit uw kind niet op In de Wolken, geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO. Aan gitaarles zijn kosten verbonden. U betaalt 32,50 per maand voor een half uur gitaarles in de week. Vragen over de betaling of huur van instrumenten kunt u mailen naar info@muziekschoolypenburg.nl Vermeld hierbij dat het om de muziekles bij In de Wolken gaat. Overige vragen kunt u en naar leuk@kinderopvang-plein.nl Uiteraard hoort thuis oefenen ook bij gitaarles! Een mooie gitaar + hoes + gitaar standaard is te huur ( 100,- borg. Daar gaat per maand 2 euro afschrijving vanaf, dat is de huur). De gitaar groeit met de kinderen mee. Als het kind toe is aan een nieuwe gitaar dan wordt de gitaar ingeruild. Meer informatie staat in het huurreglement van Muziekschool Ypenburg op www. muziekschoolypenburg.nl

12 Vrijdag: Zwemles Wil je kunnen duiken als een dolfijn, zwemmen als een vis en dat allemaal zonder bandjes. Of helemaal alleen in het diepe terwijl papa en mama aan de kant staan te kijken. Ga dan mee naar zwemles en haal je A, B en C-diploma! Wil je roetsjend van de glijbaan zo kopje onder in de wildwaterbaan? Meld je dan nu aan voor de zwemlessen van Ralph. Maar wees er snel bij, er kunnen maar 12 kinderen tegelijk in het water. Wij werken samen met het Zweminstituut. Zo kan uw kind onder BSO tijd leren zwemmen. Het kost u geen tijd want wij regelen het vervoer. Uw kind wordt opgeleid voor het A/B/C zwemdiploma in zwembad De Schilp in Rijswijk. De zwemgroepjes bestaan uit maximaal zes kinderen. De instructeur gaat mee het water in en heeft zo alle tijd en aandacht voor iedereen. De zwemlessen zijn op vrijdag van 16: uur. Het lesgeld is 11,50 euro per les per kind. Eenmalig inschrijfgeld 17,50. Dit betaalt u rechtstreeks aan het Zweminstituut. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Ga naar of administratie@zweminstituut.com

13 Onze gekwalificeerde buschauffeurs

14 Een uitgave van Stichting Rijswijkse Kinderopvang Postbus AN RIJSWIJK Telefoon:

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 29 oktober t/m 21 december 2012 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is weer het knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met een heleboel nieuwe, spetterende en natuurlijk

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 7 januari 2013 t/m 22 februari 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is weer het knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met nieuwe, spetterende en natuurlijk

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 maart t/m 26 april 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 13 mei t/m 12 juli 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 12 mei t/m 11 juli 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke

Nadere informatie

Activiteitengids. Kinderopvang Ypenburg 31 oktober t/m 23 december 2016 YPENBURG

Activiteitengids. Kinderopvang Ypenburg 31 oktober t/m 23 december 2016 YPENBURG Activiteitengids Kinderopvang Ypenburg 31 oktober t/m 23 december 2016 YPENBURG Pak je plezier! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe boekje van LEUK Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein NaSchoolse Activiteiten programma September november 2019 NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe NSA-programma dat in september 2019 van start

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Legmeervogels Uithoorn 2019

Legmeervogels Uithoorn 2019 snessukgnirp kelp speorg kelp speorg niutleeps kelp speorg >-- 2 dlev raan >-1 dle V ra an Legmeervogels Uithoorn kelp speorg 2019 gnagni Hallo! De zomervakantie komt er weer aan! Dit jaar is er voor alle

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Toverspan

Vakantieprogramma BSO Toverspan Week 1 Maandag 1 juli Kunst &cultuur 4-12 jaar Kunstdag. Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is? Dit wordt de inspiratie bron. We gaan terug naar de tijd

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang De Sprong Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang De Sprong Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang De Sprong 8-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie c 06 51 45 38 03 8 juli t/m 16 augustus Graag via Ouderportaal afmelden Altijd opvang.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

naschoolse activiteiten

naschoolse activiteiten vanaf maandag 25 september Kinderyoga Ontspan door heerlijk weg te dromen en fijne oefeningen te leren. Voor alle groepen! Neem wel je eigen handdoek mee! Lestijd: 14.30-15.15 uur Groep 1 en 2 8 dlnrs

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Waar je groeit met plezier! workshops leeftijd: 4-6 jaar Brain games 6 x op woensdag 14, 21, 28 januari, 4, 11, 18 februari 13.30-15.00 uur wo - 1 Met bijzondere

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

naschoolse activiteiten

naschoolse activiteiten vanaf maandag 22 januari Voetballen Kinder Leer de beste voetbaltrucs, net als Ronaldo en Messi! Aanvang: 22 januari 2018 (4 lessen) Geschikt voor: Groep 4 t/m groep 8 Max. deelnemers: 20 vanaf (data volgt

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Workshopsboekje. Januari februari Tour de Talent

Workshopsboekje. Januari februari Tour de Talent Workshopsboekje Januari februari 2018 Tour de Talent Tour de talent 8 januari tot 23 februari Kunst, cultuur en media talent Zomaar even wat namen: Pablo Picasso, Keith Haring, Piet Mondriaan, Vincent

Nadere informatie

Delftlanden Bovenbouw voorjaar 2016

Delftlanden Bovenbouw voorjaar 2016 Delftlanden Bovenbouw voorjaar 2016 Activiteitenladder Activiteitenladder voorjaar 2016 Voor je ligt de activiteitenladder van de Brede School Delftlanden bovenbouw. Hierin staat een breed aanbod op gebied

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

Workshops BSO Rakker-pret. 29 febr. t/m 8 juli 2016.

Workshops BSO Rakker-pret. 29 febr. t/m 8 juli 2016. Workshops BSO Rakker-pret 29 febr. t/m 8 juli 2016. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Workshop-programma Mozaïek met tijdschriften Bami koken/eten Paas knutsel Boekenlegger Overzicht workshops

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 24 april 2017 Aanwezig vóór: 09:30 uur Ophalen vanaf: 17:00 uur Trek maar kleren en schoenen aan die vies mogen worden, want vandaag gaan wij naar: Stadsboerderij De Korenmaat in Rijkerswoerd!

Nadere informatie

Activiteitenboekje januari - juni 2018

Activiteitenboekje januari - juni 2018 Activiteitenboekje januari - juni 2018 dansen 1/2 circus 1/2/3 dansen 3/4 knutselen 3/4 mysteries - planeten - schelpen 4/5 djembe 3/4/5 schaken 5/6/7/8/ mysteries- schelpen microscoop 6/7/8 Inkscape 6/7/8

Nadere informatie

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters In de komende periode (12 januari tot en met 20 februari) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema In the spotlight. De kinderen zullen vooral zelf in the spotlights staan want we gaan onder andere

Nadere informatie

De verlengde schooldag kost slechts 2,50 per periode. Deze 2,50 euro betaal je in de 1 ste week bij je eigen leerkracht!

De verlengde schooldag kost slechts 2,50 per periode. Deze 2,50 euro betaal je in de 1 ste week bij je eigen leerkracht! 2016-2017 Op maandag 27 februari start de derde periode van de verlengde schooldag. Deze periode loopt van maandag 27 februari t/m donderdag 6 april (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) en duurt 6

Nadere informatie

Buiten-speelweek. Maandag 9 juli

Buiten-speelweek. Maandag 9 juli Buiten-speelweek Maandag 9 juli We starten de vakantie met een modderdag! Na de lunch gaan we naar buiten om lekkere moddertaartjes te maken. Graaf je liever diepe kuilen of wil je met de waterpomp spelen?

Nadere informatie

LICHT, CAMERA, ACTIE. 30 Supergeheime Fototips. ( Niet voor volwassenen! )

LICHT, CAMERA, ACTIE. 30 Supergeheime Fototips. ( Niet voor volwassenen! ) LICHT, CAMERA, ACTIE 30 Supergeheime Fototips ( Niet voor volwassenen! ) - 2 - Voorwoord Speciaal omdat het zomer is zal ik het niet te lang maken. We hebben namelijk veel leukere dingen te doen wanneer

Nadere informatie

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Nieuwsbrief 2 Alle workshops van Talent in Bloei zijn gericht op jouw ontwikkeling; je leert er allerlei nieuwe dingen die van pas komen op school. Daarnaast kun je

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info:

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info: Cursusaanbod na schooltijd voor de groepen 1 t/m 8 van de scholen OBS Vleuterweide, PC Jenaplan Zonnewereld en RKBS de Twaalfruiter Periode 3 : 06-05-2019 / 12-07-2019 Beste leerling, Ontdek je talenten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode stonden er weer leuke activiteiten van Ben Bizzie op het programma. Op alle scholen kon er meegedaan worden met trefbalspelen en expeditie Robinson. Hierbij werd in twee kampen tegen

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

1. Werken met natuurlijke materialen

1. Werken met natuurlijke materialen Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei juni 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Werken met natuurlijke materialen...1 2. Voetbalworkshop...3 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Op eigen houtje!...5

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet Het is bijna zover... zomervakantie!! Uiteraard hebben wij weer allerlei leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. Elke week heeft een ander thema. Dit

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! KOPPEN MET SPIJKERS 22 juli Kan jij al een spijker in een plankje slaan? Vandaag komt er een echte timmerman langs om ons dat te leren. Misschien kan je het wel zo goed dat we wat in

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Kies je sport! periode 1 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker

Kies je sport! periode 1 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker Kies je sport! periode 1 Spoorwijk Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker 2 Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

AANBOD NSA BLOK 1: Week 36 t/m 41 Kosten 10,- Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

AANBOD NSA BLOK 1: Week 36 t/m 41 Kosten 10,- Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het eerste blok van de naschoolse activiteiten 2013 2014 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016 Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016 Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 De hoogtepunten van deze week! Thema: Cowboys & indianen Cowboy & indianenfeest (6+) Ik hou van Holland voor de hele familie Disco (13+) Slecht weer:

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Opdracht 1 bij 8.2 Lees de vragen. Geef antwoord. 1. Kun je bij jou in de buurt cursussen volgen? Waar dan? 2. Volg jij een cursus of heb je een cursus gevolgd? Welke

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) 11.30u Ardennen Rangers (8+) 15:30u Uw entertainers

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Delftlanden Onderbouw voorjaar 2016

Delftlanden Onderbouw voorjaar 2016 Delftlanden Onderbouw voorjaar 2016 Activiteitenladder Activiteitenladder voorjaar 2016 Voor je ligt de activiteitenladder van de Brede School Delftlanden onderbouw. Hierin staat een breed aanbod op gebied

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 MAANDAG Wij gaan op berenjacht Meespeeltheater voor jonge kinderen. Fysieke theaterworkshops waar de nadruk ligt op samenspel en het leren van de eerste basisprincipes

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk:

Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk: Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk: 1. Krachtige Ik Een combinatie van leuke sociale vaardigheidsoefeningen en mindfulness onder leiding van een professional die jarenlange ervaring

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat er

Nadere informatie

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur Beste leerlingen, Jullie zijn geïnformeerd over het masterclassprogramma voor periode 1. In dit boekje kun je nog eens rustig nalezen waar de masterclasses over gaan en hoe en wanneer je je kunt inschrijven.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je deze week

Nadere informatie

13 e. Creatief bezig zijn Glas in Lood Pagina 4. Nieuw. Theaterlessen Muzieklessen Pagina 5. aanbod! Pagina 4&5

13 e. Creatief bezig zijn Glas in Lood Pagina 4. Nieuw. Theaterlessen Muzieklessen Pagina 5. aanbod! Pagina 4&5 13 e Creatief bezig zijn Glas in Lood Pagina 4 Theaterlessen Muzieklessen Pagina 5 Nieuw aanbod! Pagina 4&5 GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS Jij leert. Jij inspireert! De nieuwe Click

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten (NSA). In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Overzicht vakantie-activiteiten zomervakantie 2016 Hoogvliet. Periode: 9 juli t/m 21 augustus. Dag

Overzicht vakantie-activiteiten zomervakantie 2016 Hoogvliet. Periode: 9 juli t/m 21 augustus. Dag Overzicht vakantie-activiteiten zomervakantie 2016 Hoogvliet Periode: 9 juli t/m 21 augustus Iedere maandag (m.u.v. verbouwingsweek, zie http://www.rotterdamzwemt.nl/) Zwemmen Zwembad Hoogvliet Zwembad

Nadere informatie

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Voorjaar/zomer 2017 ONTMOETINGSHUIS voorwoord Beste ouders/verzorgers, Met veel plezier presenteren wij ons programmaboekje met het naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

22 juli-26 juli. Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen

22 juli-26 juli. Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen 22 juli-26 juli Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spring je rot! Op ons eigen springkussen!!! Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen Smullen

Nadere informatie

1. Schilderen in het Ruslandjaar

1. Schilderen in het Ruslandjaar Brede School Activiteitenaanbod (BSA) maart-april 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Schilderen in het Ruslandjaar...1 2. Volleybal...2 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Zeepkisten maken...5

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO De Zevensprong

Vakantieprogramma BSO De Zevensprong Zomervakantie week 1 Maandag 1 juli natuur Hutten bouwen 4-12 jaar aanwezig om: 11:00uur ophalen vanaf: 17:15uur Zo! We gaan de vakantie eens goed beginnen! We gaan met de bus naar de instuif in De Laar.

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012. ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012. ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012 ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf 1. Maak Mooi Mozaïek...1 2. Tuinieren...2 3. Religieuze ontdekkingstocht...2 4. Peuter-

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Rijnvogels

Vakantieprogramma BSO Rijnvogels Maandag 1 juli Natuur Sonsbeekpark 4 t/m 12 jaar Het is vakantie!!! We gaan met zijn allen naar Sonsbeekpark in Arnhem om te genieten van een gezellige picknick om de vakantie goed in te luiden. PAASVAKANTIE

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di Schooljaar 2019-2020 sport cultuur educatie In samenwerking met SG Hou je van sporten of van cultuur? Kies elk blok jouw favoriet en doe mee! Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van alle basisscholen in

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie