Naam kind(eren): Aanwezig op de volgende dagen (graag kruisje zetten indien aanwezig): Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 23 tm 27 feb

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Naam kind(eren): Aanwezig op de volgende dagen (graag kruisje zetten indien aanwezig): Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 23 tm 27 feb"

Transcriptie

1 Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan JK Pijnacker, T Pijnacker@ziezoo.nl Nieuwsbrief Januari In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige activiteiten en praktische informatie. Voorschoolse opvang Vanaf 1 maart a.s. bieden wij voorschoolse opvang aan. Voorlopig hebben wij alleen aanvragen gehad van ouders van de scholen Ackerweide en Bonte Tol en beperken wij ons tot het brengen naar deze scholen. Als blijkt dat er meer vraag is, zullen wij bekijken of wij deze service ook kunnen aanbieden voor kinderen van andere scholen. We doen dit reeds voor groep 1 van de Mariaschool die op woensdag de hele dag vrij is. De voorschoolse opvang start om uur. Kinderen krijgen een ontbijt (indien gewenst) en we maken er een ontspannen moment van met een spelletje, boekje of voorlezen. We brengen de kinderen op tijd naar school. Tijdens de vakantiedagen bestond reeds de mogelijkheid voor opvang vanaf uur. U kunt voorschoolse opvang aanvragen voor de schoolweken, de vakantieweken of voor het gehele jaar. Heeft u voorschoolse opvang nodig of kent u ouders die dit graag zouden wensen, bericht u ons dan of vraag de opvang aan via de ouderportal. Voorjaarsvakantie Binnenkort is het weer vakantie. Het thema van de voorjaarsvakantie is de Food Factory. Elke dag staat er een ander soort fruit of groente centraal. Dat belooft veel culinaire momenten maar ook educatieve, creatieve en sportieve! Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen. Heeft u de aan- of afwezigheid van uw kind nog niet doorgegeven of in de ouderportal ingevoerd? Wilt u dan onderstaand strookje bij ons inleveren? Naam kind(eren): Aanwezig op de volgende dagen (graag kruisje zetten indien aanwezig): Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 23 tm 27 feb Let op het programma dat op de locatie vooraf aangekondigd wordt. Houdt er rekening mee dat we met de kinderen naar buiten willen. Dus warme jas, sjaal, muts en handschoenen. En voor sportactiviteiten geschikte kleding en schoenen. Hierna treft u ons programma aan.

2 Food Factory Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Mangalicious Mysterieus restaurant Popeye Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? Groe, groe, groente Vandaag leren wij over de mango, waar wij uiteraard een heerlijke smoothie van gaan maken met de Kittens. De Lynxen & Rangers gaan een overheerlijke soep maken. Daarnaast gaan we ook een kelnerrace (Kittens) doen en Dansmemory (Lynxen & Rangers). Wat wordt er geserveerd in de mysterieuze keuken in het restaurant van ZieZoo? Daar komen de Kittens vandaag achter! Maar eerst nog lekker ren je rot! spelen. De Lynxen & Rangers maken vandaag een heerlijke salade. En we gaan koek happen en appel duiken. Spinazie, wie lust dat niet?! Vandaag leren wij waar spinazie allemaal goed voor is en maken we hier natuurlijk ook weer iets lekkers mee. Ook maken wij een heerlijke gezonde cake. Pindakaas heb je van allerlei merken, met of zon-der stukjes. Maar eigen gemaakte pindakaas is het allerlekkerste! (Lynxen & Rangers). Ook gaan ze dubbel 30 doen, dit is een actief spel dat over de hele dag verdeeld wordt. De Kittens leren vandaag van alles over Spaanse spelletjes die in het teken van voe-ding staan, daar-naast kunnen ze hun energie kwijt tijdens een mini Bootcamp. Let op, het programma is onder voorbehoud! Er wordt rekening gehouden met allergieën. Pasta, wie is er niet dol op! Vandaag gaan wij een bijzonder pasta recept maken met courgette. Jammie! Marshmallows roosteren vinden wij allemaal lekker, maar wist je dat je ook groentes kunt roosteren! Hoe? Dat leren wij vandaag bij ons eigen gemaakt vuurtje. Kerstvakantie Tijdens de kerstvakantie stapten we in een tijdmachine. Helemaal terug de tijd in leerden we allerlei verschillende soorten dino s kennen. We ontdekten tekeningen in de grotten van ZieZoo. Ridders en jonkvrouwen aan het dansen. We deden spellen uit verschillende tijden. Kookten met specerijen van de V.O.C. En we schaatsten zoals ze dat deden op de schilderijen van de Oude Meesters. Uitstapjes naar de schaatsbaan en het Museon vormden een afwisseling voor het sporten op de velden en de verschillende kook-, dansen kunstactiviteiten binnen. Het was een leuke vakantie met gevarieerde activiteiten tussen de feestdagen door. Daarnaast ook een leerzame vakantie zodat de kinderen met een grote dosis verhalen het nieuwe jaar in gaan! Hierna een kleine selectie van alle leuke momenten.

3 Ook sportief reisden wij door de tijd. De uitvoering was wel wat moderner dan toen of zouden er toen ook blauw en gele knotsen hebben bestaan? Zien we hier ridders en jonkvrouwen? Hoe werd er geschreven? Wat een monnikenwerk!

4 Op schilderijen van toen zien wij vaak landschapsafbeeldingen van bevroren sloten en schaatsende mensen. Ook maar eens uitproberen! Schaatsen is vet gaaf! Help er zijn hier dino s! Maar wij zijn ook stoer.! Studio ZieZoo

5 Ouderraad (OR) Wij zijn erg blij dat Sonja, moeder van Twan en Mara, onze OR vanaf heden zal versterken. Hieronder stelt zij zich aan u voor. Op onze website staat meer informatie over de OR. Mijn naam is Sonja Esser. Ik ben de moeder van Twan en Mara. In het dagelijks leven werk ik als Jeugdverpleegkundige binnen de Jeugdgezondheidszorg in Den Haag en binnenkort hoop ik de opleiding tot Forensisch Verpleegkundige af te kunnen ronden. Sinds eind 2013 jaar gaan onze kids op maandag en donderdag naar ZieZoo, waar zij het enorm naar hun zin hebben. Met leuke en afwisselende activiteiten worden de kinderen bezig gehouden en steeds opnieuw uitgedaagd iets nieuws te proberen en hun grenzen te verleggen. Onze kids zijn echte buitenkinderen, dus bij ZieZoo zitten zij wat dat betreft op de juiste opvangplek. Ik ben gevraagd plaats te nemen in de ouderraad en heb hiermee ingestemd. Vanuit mijn werk beschik ik over ruime kennis en ervaring voor wat betreft het welbevinden en gezond opgroeien van kinderen. Ook gezonde voeding is hierbij van belang. Ik wil mij dan ook graag inzetten om de gezondheid en het welbevinden van de kinderen te (blijven) optimaliseren. Daarnaast denk ik graag mee in het ontwikkelen van beleid en het uitdragen van de goede reputatie van en ervaringen met ZieZoo. Mocht u vragen, ideeën of opmerkingen hebben, ik hoor deze graag van u. Wellicht tot ziens op de locatie Pijnacker! Gitaarles en activiteitenprogramma Deze periode bieden wij op dinsdag gitaarles aan voor kinderen vanaf 7 jaar. We hebben 2 groepen kunnen vormen. De volgende programma periode zal er ook weer een groep starten waarvoor reeds kinderen zijn ingeschreven. Meer informatie vindt u ook op onze website. Deze lessen staan, net als onze andere activiteiten, open voor kinderen die niet op een/onze BSO zitten. Maar ook voor kinderen van ZieZoo die ons op andere dagen bezoeken, bestaat de mogelijkheid om in te schrijven voor onze activiteiten. Kijk op de website locatie Pijnacker in het submenu activiteitenprogramma huidige periode. Zo weet u precies welk programma uw kind aangeboden krijgt en kunt u evt. ook rekening houden met passende kleding.

6 Training allergie Deze maand heeft JGZ voor ons een training allergie verzorgd. Omdat wij steeds meer kinderen met allergieën op ZieZoo hebben waaronder ook kinderen met een epipen, wilden wij meer informatie hebben om situaties beter in te kunnen schatten en goed en snel te kunnen handelen. ZieZoo Kidsrun 30 mei save the date Op 30 mei a.s. zal de eerste ZieZoo Kidsrun in Pijnacker plaatsvinden. Deze is gekoppeld aan de Ladiesrun Oostland. Vorig jaar deden wij al mee aan de eerste editie van deze Ladiesrun waarmee wij het goede doel steunden. Dit jaar bieden wij onze maar ook alle andere schoolkinderen de mogelijkheid om te rennen voor het goede doel (en natuurlijk ook voor zichzelf!). Voorafgaand aan de Kidsrun bieden wij ook looptraining aan zodat de kinderen goed voorbereid aan de start komen. Wij hopen dat de scholen hun medewerking verlenen en dat zo veel mogelijk kinderen voor het goede doel kunnen rennen. We steunen hiermee Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. De Kidsrun wordt door ons georganiseerd en gesponsord, het is een non profit evenement. Maatschappelijke betrokkenheid is een aspect van ons (pedagogisch) beleid. Derhalve organiseren wij met regelmaat diverse non profit activiteiten. Binnenkort komen wij met meer informatie. Maar noteert u alvast de datum in uw agenda? Nationale voorleesdagen Maandag 19 januari kwam wethouder Minderhoud (Pijnacker-Nootdorp) bij ons langs om voor te lezen. Ruim 30 kinderen van ZieZoo en basisschool Ackerweide luisterden, onder het genot van een drankje en koekje, aandachtig naar maar liefst 3 verhalen.

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen.

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen. Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief Januari In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan 1 2642 JK Pijnacker, T 015 202 3033 Pijnacker@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief November In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief November In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari. Medewerkers. Voorschoolse opvang. Slofjes. In deze nieuwsbrief o.a. het programma van de voorjaarsvakantie

Nieuwsbrief februari. Medewerkers. Voorschoolse opvang. Slofjes. In deze nieuwsbrief o.a. het programma van de voorjaarsvakantie Kindercentrum ZieZoo Nootdorp Poort 4 2631 PT Nootdorp, T 015 202 3125 nootdorp@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief februari In deze nieuwsbrief o.a. het programma van de voorjaarsvakantie Medewerkers

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari-Februari

Nieuwsbrief Januari-Februari Kindercentrum ZieZoo t Loo Nieuwsbrief Januari-Februari Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Het is voorjaarsvakantie en de kinderen zijn op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli. Zomervakantie Spelregels. In deze extra nieuwsbrief praktische informatie en het programma voor de zomervakantie 2017.

Nieuwsbrief juli. Zomervakantie Spelregels. In deze extra nieuwsbrief praktische informatie en het programma voor de zomervakantie 2017. Kindercentrum ZieZoo Nootdorp Poort 4, 2631 PT Nootdorp, T 015 202 3125 Nootdorp@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief juli In deze extra nieuwsbrief praktische informatie en het programma voor de zomervakantie

Nadere informatie

Kerstvakantie. Tarief. Sinterklaas

Kerstvakantie. Tarief. Sinterklaas Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Ni In deze nieuw afgelopen maanden, Kerstvakantie De kerstvakantie vangt nu aan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December. Linda locatie coördinator. Aad en Tien ophaal opa & oma. Kerstvakantie

Nieuwsbrief December. Linda locatie coördinator. Aad en Tien ophaal opa & oma. Kerstvakantie Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan 1 2642 JK Pijnacker, T 015 202 3033 Pijnacker@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief December In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart/April. Meivakantie

Nieuwsbrief Maart/April. Meivakantie Nieuwsbrief Maart/April Meivakantie Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Groen van Prinstererlaan 2641 CA Pijnacker 015 361 8576 (tijdelijk) pwa@ziezoo.nl LRK nr 183035793 Met het koude weer van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uit de groepen. Gelukkig nieuwjaar! 11 januari Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Uit de groepen. Gelukkig nieuwjaar! 11 januari Beste leerlingen, ouders en verzorgers, ] Nieuwsbrief 11 januari 2019 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Gelukkig nieuwjaar! Allereerst wensen wij alle leerlingen en ouders een heel gelukkig en leerzaam nieuwjaar. Wij hopen dat iedereen

Nadere informatie

Tijdens vakantieweken 10,5 uur x 5 dagen = 52,5 uur Opgeteld: 52,5 uur per week

Tijdens vakantieweken 10,5 uur x 5 dagen = 52,5 uur Opgeteld: 52,5 uur per week SCHERPE AL INCLUSIEVE TARIEVEN Al onze scherpe tarieven zijn inclusief vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, lunch en drinken(op woensdag en tijdens de vakantieopvang), uitstapjes, activiteiten en materialen.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer Schoolregel januari Nieuwsbrief 9 16 e jaargang 27 januari 2015 Januari Donderdag 29 Rapportavond groep 1 t/m 7 Februari Maandag 2 Rapportavond groep 1 t/m 7 Woensdag t/m vrijdag 18 t/m 20 Papiercontainer

Nadere informatie

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo

Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Kinderworkshops Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Waar je groeit met plezier! workshops maandag Sportclub teamwork ma-3 29 september 6, 13, 27 oktober 3, 10 november 6 x op maandag 15.45-17.15 uur 42,00 Als

Nadere informatie

Vakantie. Ouderportal. Vernieuwd pakket. Nieuwsbrief februari 2018

Vakantie. Ouderportal. Vernieuwd pakket. Nieuwsbrief februari 2018 Kindercentrum ZieZoo Nootdorp Poort 4, 2631 PT Nootdorp, T 015 202 3125 Nootdorp@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief februari 2018 In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe Programma Kerstvakantie 2017/2018 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Spil (Kameelstraat 24-26) worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Spil, BSO

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Programma Voorjaarsvakantie BSO Baloe

Programma Voorjaarsvakantie BSO Baloe Programma Voorjaarsvakantie 2017 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie Dorpsstraat 11/13 worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Neck, De Harpoen, Wormerwieken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Vanuit het management Beste ouders/ verzorgers, Dit is de allerlaatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Het is een mooi jaar geweest waarin wij u willen bedanken voor alle oudercontacten

Nadere informatie

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig Jaargang 54 * nummer 2 * oktober/november 2016 Wist u dat: Dat wij 6 oktober 4 kinderboekenschrijvers op bezoek hadden en dat zij in de groepen hebben voorgelezen? Ook dit schooljaar Ans Reder en Nico

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 1 15 e jaargang 9 september 2014 Schoolregel september SEPTEMBER Dinsdag 16 Schoolreis groep 1 t/m 4 Woensdag t/m vrijdag 17 t/m 19 Papiercontainer Donderdag 18 Schoolreis groep 5 t/m 8 Woensdag

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Welkom. bij de buitenschoolse opvang. Dudoklaan RP Wageningen

Welkom. bij de buitenschoolse opvang.   Dudoklaan RP Wageningen Welkom bij de buitenschoolse opvang www.kindercentrumschateiland.nl Dudoklaan 10 6708 RP Wageningen 0317-420777 Kindercentrum Schateiland. Waar kinderen zichzelf kunnen zijn. Bij Schateiland kunnen kinderen

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten en uitstapjes. De ene keer

Nadere informatie

Wij wensen wij iedereen hele gezellige feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2014!

Wij wensen wij iedereen hele gezellige feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2014! Nieuwsbrief December Kerstvakantie Van 23 december tm 6 januari is het weer kerstvakantie. U ziet onze huiskamer waarschijnlijk al veranderen in een winterlandschap. Want dit jaar hebben wij het thema

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2018/2019. Thema: Er was eens BSO Baloe

Programma Kerstvakantie 2018/2019. Thema: Er was eens BSO Baloe Programma Kerstvakantie 2018/2019 Thema: Er was eens BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Eendragt (Dorpsstraat 13) worden op maandag, dinsdag en donderdag alle kinderen van BSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Lesbrief groep 1 en 2 Winter

Lesbrief groep 1 en 2 Winter Lesbrief groep 1 en 2 Winter De vakantie ligt al weer een week achter ons en langzaam beginnen de kleuters alweer te wennen. Vorige week maandag zijn we begonnen in de kring en ze zaten vol verhalen over

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomervakantie

Nieuwsbrief zomervakantie Nieuwsbrief zomervakantie In deze nieuwsbrief het programma van de zomervakantie, met het ZieZoo kamp! Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Groen van Prinstererlaan 2641 CA Pijnacker 06 4311 5324 (zomervakantie)

Nadere informatie

Sterrenschool. info juni 2016

Sterrenschool. info juni 2016 Sterrenschool info juni 2016 R.K.B.S. Driehuis Bozenhoven 156 3641 AJ Mijdrecht Tel: 0297-255436 E-mail: directie@driehuisschool.nl Website : www.driehuisschool.nl Driehuis Sterrenschool Onze Sterren :

Nadere informatie

Wijzigingen in het kerstvakantieprogramma 2017 worden voorbehouden vanwege mogelijke weersomstandigheden of dergelijke onvoorziene omstandigheden.

Wijzigingen in het kerstvakantieprogramma 2017 worden voorbehouden vanwege mogelijke weersomstandigheden of dergelijke onvoorziene omstandigheden. Het is bijna kerstvakantie! Tijd voor een feestje bij de BSO! Een vakantie vol leuke en uitdagende activiteiten om te genieten van een welverdiende kerstvakantie. Informatie voor alle papa s en mama s:

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 november 2016.

Nieuwsbrief. 17 november 2016. Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e- mail: wumkesskoalle@ cbo-meilan.nl Nieuwsbrief. 17 november 2016. Geachte ouders, Kerk en schooldienst in

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders, Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 2 2012-2013 2013 In verband met de sportdagen van afgelopen donderdag en vrijdag hebben wij besloten om het Kringgesprek pas vandaag, maandag 17 september, aan uw kind

Nadere informatie

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen.

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. Versie april 2014 2Bevers Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. 1. Adresgegevens Naam: Kindercentrum

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus Zomervakantie week 1 Maandag 25 juli BSO Kubus Sport & Spel Leuke Linde 4-12 jaar De vakantie wordt geopend met iets heel bijzonders! En veel knallers en confetti!. In de speeltuin zijn er allerlei leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Allereerst de beste wensen voor 2013. Prijsverhoging. Onze prijs gaat 1,55% omhoog. De prijs was 6.57 en wordt 6.67. Nieuwe sportclinic Op maandag 21 januari beginnen we met kinderyoga.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016

Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen : Inspectiebezoek Internationale schakelklas Veiligheid dependance&auto s Hernieuwde samenwerking AH Parade Les over

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes!

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes! NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 www.mikz.nl Mikz helpt Villa Pardoes! Breng oude kleren en schoenen naar de kledingcontainer van Villa Pardoes op locaties de Rups, de Carrousel en de Duinsprong en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Parade

Vakantieprogramma BSO de Parade Vakantieprogramma BSO de Parade Meivakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan

Nadere informatie

Weekbrief 29 januari 2016

Weekbrief 29 januari 2016 Weekbrief 29 januari 2016 Maandag 1 februari Maandopening Vrijdag 5 februari Carnaval Informatie in de weekbrief In deze weekbrief kunt u onder andere lezen over de maandsluiting, het voorleesontbijt,

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 22 juni 2018 Jaargang 15 nummer 35. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 22 juni 2018 Jaargang 15 nummer 35. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 22 juni 2018 Jaargang 15 nummer 35 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Heksenbos

Vakantieprogramma BSO Heksenbos Maandag 8 juli 2019 / BSO Podium Techniek/Bouwen en sjouwen/4-7 jaar Aanwezig om 9.00 uur/ophalen vanaf 17.00 uur Vandaag gaan wij op visite bij BSO Wolvenbende. We gaan daar tenten bouwen, een parcour

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Welkom in de Windroos

Welkom in de Windroos Welkom in de Windroos Bij juf Ann in de mollenklas 2 Inhoudstafel : 1 Schooluren P. 4 2 Wat zit er in onze boekentas P.6 3 Klassen p. 8 4 bewegingsopvoeding p. 8 5 Verjaardag p. 9 6 Nuttige weetjes p.

Nadere informatie

Vakantieplanning voor de BSO Zeester

Vakantieplanning voor de BSO Zeester Vakantieplanning voor de BSO Zeester De Zomervakantie is weer in zicht! Het worden weer spetterende en gezellige weken! Kijk snel verder! De thema s: Week 1: het wilde westen Week 2: op expeditie Week

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3

KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief september NB 2016 Nr 3 Inhoudsopgave: Studiedag 26 september 2016 De Borgh een Gezonde school, typecursus door Typen Twente, Kinderboekenweek

Nadere informatie

17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019

17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019 17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019 17.1 Breed en flexibel aanbod BSO Kids 4 life heeft een breed en flexibel aanbod. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je 52, 48, 46 of 40 weken per jaar BSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief december. Medewerkers. Oudercommissie Nootdorp

Nieuwsbrief december. Medewerkers. Oudercommissie Nootdorp Kindercentrum ZieZoo Nootdorp Poort 4 2631 PT Nootdorp, T 015 202 3125 Nootdorp@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief december In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige activiteiten

Nadere informatie

Let op: tijdens vakanties voegt BSO Binnenhaven samen met BSO de Kleine Pijler, Rijtuigweg 1.

Let op: tijdens vakanties voegt BSO Binnenhaven samen met BSO de Kleine Pijler, Rijtuigweg 1. Rotterdam, 6 juli 2015 Beste ouders/verzorgers, Het is weer zover, de zomervakantie staat weer voor de deur! In deze 6 weken hebben wij weer een leuk programma met leuke activiteiten en uitstapjes. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Jacob Maris Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop de uitjes

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Pedagogisch werkplan BSO Erve Hooyerinck

Pedagogisch werkplan BSO Erve Hooyerinck Pedagogisch werkplan BSO Erve Hooyerinck (buitenschoolse opvang) Versie september 2018 Dit pedagogisch werkplan is een uitwerking van ons pedagogisch beleid, die voor de gehele organisatie Kinderopvang

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie