Ecovale. Chiocciola. presenteert. Fiets met elektronische trapondersteuning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ecovale. Chiocciola. presenteert. Fiets met elektronische trapondersteuning"

Transcriptie

1 Ecovale presenteert Chiocciola Fiets met elektronische trapondersteuning Chiocciola is een ebike met elektrische trapondersteuning waarmee u makkelijk en comfortabel kan fietsen. Het is ideaal en plezierig om zonder moeite af te reizen van huis naar kantoor, winkelen of lichamelijke activiteiten. Gelieve zorgvuldig de bijgesloten handleiding te lezen voor het gebruik van de ecovale ebike. Neem de juiste veiligheidsmaatregelen om uzelf en anderen op de weg te beschermen. Tijden het rijden, houd u aan de wegenverkeerswet. Geniet van uw nieuwe ecovale ebike!

2 INDEX 1. Technische eigenschappen en specificaties. 2. Waarschuwingen en instructies. 3. Advies over gebruik. 4. Handleiding voor beginners. 5. Batterij en batterij lader. 6. Onderhoud. 7. Probleemoplossing. 8. Serienummers. 9. Gebruikersinformatie.

3 1. Specificaties van de elektrische fiets. Gewicht: 32kg (exclusief batterij). Maximum snelheid: 25km/u. Batterij levensduur: 50km (met trapondersteuning). Batterij: lithium-ion 10A. Motor vermogen: 180W 36V. Oplader stroomvoorziening input voltage: AC100V-240V 50HZ-60HZ. Output voltage: 29,4V/2A. Oplaadtijd: 7/8 uur.

4 Wat is trapondersteuning? 2. Waarschuwingen en instructies. Dit is een fiets met trapondersteuning. De motor neemt het trappen over. Om trapondersteuning te activeren, draai de sleutel op ON. Druk vervolgens op de aan/uit knop op het paneel. Zet de standaard omhoog en start met trappen: trapondersteuning zal de motor activeren. Controle over het vermogen van trapondersteuning is mogelijk, selecteer het gewenste niveau op het paneel aan de linkerzijde van het stuur. Alles wat u hoeft te weten over de trapondersteuning fiets. Als trapondersteuning is geactiveerd, zal het rijden makkelijker worden dan normaal fietsen. Om deze rede wordt geadviseerd om normaal fietsen te leren voor u de weg op gaat. Het is aan te raden om de beginnen met het trapondersteuning programma. Als trapondersteuning niet is geactiveerd, heeft de fiets een minimale weerstand en kan het worden gebruikt als een conventionele fiets, ook zonder de batterij. Volgens de wet is de maximum snelheid van een trapondersteunende fiets 25km/u, om deze rede zal het ondersteuning programma afnemen of uitschakelen wanneer de snelheid van 25km/u wordt bereikt. De fiets activiteitsgegevens zijn afhankelijk van de accuspanning en het gebruik ervan. De aangegeven data activiteitsgegevens worden gemeten in gemiddelde omstandigheden. De gegevens belangrijkste beïnvloedende factoren zijn: de rijders gewicht, de rijsnelheid, het weg niveau, de banden druk, de windrichting, het aantal keer remmen en schakelen (in de stad) en de buitentemperatuur. Een lage temperatuur heeft een negatieve invloed op de prestaties van de fiets. Het is belangrijk om rekening te houden met al deze factoren.

5 3. Waarschuwingen en instructies. 1. Lees eerst de handleiding van de ecovale ebike voor gebruik van trapondersteuning. 2. Let op de officiële fietsers wegcode die van kracht zijn in uw land. 3. Zorg ervoor dat u de fiets uitschakelt met het controlepaneel (op het handvat) wanneer u geen gebruik maakt van de fiets. 4. Zet het zadel niet hoger dan de aangegeven veiligheidslijn. Zet het laag genoeg zodat u tenminste de veiligheidslijn niet kan zien. 5. Zet het stuur niet hoger dan de aangegeven veiligheidslijn. 6. Voor u gaat rijden, controleer of de voor- en achterremmen goed functioneren en dat de banden voldoende druk hebben. 7. Controleer dat het aanhaalmoment van de voor- en achterkant hub boutjes zijn vastgezet. 8. Om elektrische schokken te voorkomen, was de fiets niet terwijl deze is aangesloten met de oplader die verbonden is met de batterij. 9. Dompel de batterij niet in water. Niet rijden door water dieper dan 15cm. 10. Niet knoeien met de elektrische besturing. Het kan gevaarlijk zijn voor de rijder en de garantie vervalt. 11. Regelmatig schoonmaken en smeer de voorste en achterste delen, centrale assen, voorvorken, vliegwiel en andere bewegende delen zoals: ketting en crankstel.

6 4. Handleiding voor beginners. Volg de onderstaande instructies om de batterij op te laden. Stel de stoel en het stuur op de hoogte van uw voorkeur en zorg ervoor dat u niet boven de aangegeven veiligheidslijn gaat. Controleer de bandenspanning en de voor- en achterremmen. Doe de sleutel in de slot en draai hem in de stand ON en druk op de rode knop op het bedieningspaneel. Draai de sleutel naar de OFF positie om uit te schakelen (Figuur 1). Figuur 1. Als de stroom is ingeschakeld, druk op de rode POWER knop op het controlepaneel (Figuur 2) om te zien hoeveel vermogen er nog is. De letter L geeft de lage stroomwaarde en H de hoge stroomwaarde. De knop MODE reguleert het niveau van trapondersteuning met LOW, MED en HIGH. Figuur 2. De fiets is klaar voor gebruik. Rij op de fiets zoals bij een normale fiets. Na een aantal keer trappen zal de motor het overnemen afhankelijk van het niveau dat u heeft geselecteerd.

7 Wanneer u schakelt met het handvat (1-6 versnellingen), zal de kettingrail verschuiven, dit verplaatst de ketting naar boven of naar beneden om de snelheid te veranderen (Figuur 3-4). Figuur 3. Controle (versnellingen). Figuur 4. Ketting en kettingrail. Let op: De fiets heeft een bereik van 50km (met trapondersteuning). Dit is afhankelijk van het niveau geselecteerd op het controle paneel, het wegniveau, het gewicht van de rijder, bandenspanning, windrichting en overige factoren die invloed hebben op het verbruik van energie door de motor. Om stroom te besparen, schakel de batterij uit wanneer het niet gebruikt wordt.

8 Figuur 5. Fietsstandaard blok. Let op: Voor een goede stand, maak gebruik van het blok om de standaard op slot te zetten. Dit beveiligd de fietsstandaard. Om te deblokkeren, duw de fiets voorwaarts. Zonder de blokkering kan de fiets niet staan. Rijden zonder trapondersteuning. U kunt de fiets gebruiken als conventionele fiets. Deactiveer het PAS (pedal assistance (trapondersteuning)) door de stroom uit te schakelen met de OFF knop op het controle paneel, dit schakelt de batterij uit. Om veilig te rijden met slecht zicht, schakel het voor- en achterlicht aan.

9 5. Batterij en batterij lader. Bewaar deze handleiding met de nodige instructies en informatie over het veilig gebruik van de batterij en lader. Lees de handleiding voor het gebruik van de batterij en de batterij lader en lees de etiketten op hen. Laad de batterij in een afgesloten ruimte. Om optimaal gebruik te garanderen, houdt de batterij lader uit de buurt van vocht en regen. Niet gebruiken bij temperaturen lager dan 0 of boven 35. Gebruik alleen de speciale batterijlader. Gebruik niet de speciale batterij lader om andere batterijen op te laden. Probeer niet om de speciale batterij lader kabel te verlengen of te openen en te knoeien met de batterij lader. De batterij in de temperatuur niet bewaren boven 50, zoals in de auto in de zomer, omdat dit de prestaties in gevaar kunnen brengen. Gooi de batterij niet in het vuur, dit kan een explosie veroorzaken. Gebruik alleen de batterij lader op basis van de INPUT en OUTPUT spanning. Gebruik altijd de batterij lader in een geventileerde ruimte en dek het niet af tijdens het opladen. Wanneer niet in gebruik, bewaar de batterij op een veilige en droge plaats. Om de levensduur van de batterij en de kwaliteit te verlengen gedurende lange periode van inactiviteit, opladen om de 2/3 maanden. Gooi de lader en batterijen weg door middel van de geldende recycling methode.

10 Om de batterij te verwijderen of te opladen. 1. Deblokkeer het zadel met het slot eronder. 2. Gebruik de sleutel om het batterijslot te draaien die aanwezig is bij de onderzijde van het achterwiel. 3. Zet het zadel omhoog en verwijder voorzichtig de batterij door aan de hendel te trekken. Plaats de batterij terug op juiste wijze volgens de geleidende rails. Batterij opladen: De batterij wordt opgeslagen in een omhulsel aan de binnenzijde van het fietsframe en kan worden opgeladen zonder het te verwijderen. Bij het voor de eerste keer opladen, kan het tot wel 8 uur duren voor het volledig is opgeladen. Houdt de plug huls omhoog en verbind het met de batterij. Verbind de lader met een geschikte stroomaansluiting. Het kan tot 8 uur duren om de batterij volledig op te laden, afhankelijk van het huidige stroomniveau van de batterij. Verbind de lader met de batterij en verbind de batterij lader. Het rode LED lampje geeft aan dat de batterij aan het opladen is. Het groene LED lampje geeft aan dat de batterij volledig is opgeladen. Indien volledig opgeladen, verwijder eerst de kabel van de stroomvoorziening voordat u de kabel van de batterij verwijdert.

11 6. Onderhoud. Controle Laat uw fiets regelmatig controleren door een fietsenmaker. Het is belangrijk om een eerste controle te laten uitvoeren binnen de eerste 3 maanden, daarna jaarlijks. Het regelmatig controleren voorkomt lange termijn schade en bespaart dure reparaties. Het verstandig gebruiken draagt mee aan het behoudt van een goede fiets. Hoe zorgt u voor uw fiets: Algemene controles 1. Controleer de bandenspanning en conditie van de banden. 2. Controleer regelmatig de remmen voor slijtage. 3. Verwijder enig vuil op de sensor van het pedaal met een vochtige doek. 4. Smeer regelmatig de ketting. 5. Enig probleem met de wielen, laat een fietsenmaker het controleren. 6. Controleer de batterijverbindingen elke 2/3 maanden. Verwijder enig vuil of vocht van de verbindingen wanneer de batterij niet op de fiets is. Maak het schoon met een gladde, droge borstel/doek. De motor heeft geen onderhoud nodig. Schoonmaken. Maak de fiets schoon met een zachte borstel/doek en reinig met warm water. Het regelmatig schoonmaken zorgt dat fiets goed blijft werken. Laat water niet in contact komen met de batterijhuls. Maak droog met een zachte doek. Nooit schoonmaken met een hogedrukreiniger om schade te voorkomen. Smeren. Buiten het normale schoonmaken, om roest te voorkomen en om goed schakelen te behouden, zorg ervoor dat de ketting en kettingrail goed gesmeerd zijn met vaseline olie, verkrijgbaar bij fietsenmakers.

12 Controles Een eerste controle wordt geadviseerd binnen de eerste 3 maanden na aankoop. Controleer de wielen, banden (vervorming van de wielen, spanning van de spaken, bandenspanning). Controleer alle sluitingen op de fiets. Remmen: Controleer op slijtage kabelspanning en het functioneren van de remmen. Controleer het stuur. Houdt de ketting schoon en gesmeerd met een specifiek product. Elektronisch systeem: laad de batterij op gedurende 8 uur en zorg ervoor dat alle elektrische onderdelen goed functioneren. Snelheid aanpassen: Zorg ervoor dat schakelen vlekkeloos verloopt en pas aan indien nodig. Laat uw fiets jaarlijks controleren. Controleer regelmatig het volgende: Is de batterij opgeladen? Werken de remmen naar behoren? Zitten de remoppervlakken, boutjes en moertjes goed vast? Zijn de kabels beschadigd? Zijn de oppervlakken schoon en vetvrij? Zijn de remoppervlakken versleten? Is de fiets in balans.? Zitten het zadel en stuur boven de veiligheidslijn? Is de spanning van de spaken goed? Zijn de wielen vervormd? Zijn er spaken kapot? Zitten de wielen los? Is de bandenspanning voldoende? Is er voldoende profiel? Zitten het stuur en het zadel strak? Werken de lampen? Zijn ze zichtbaar in het donker? Zijn de reflectoren schoon? Zijn de reflectoren op de wielen schoon en op de juiste positie? Werkt trapondersteuning op de juiste manier? Werken de versnellingen? Is de fiets schoon? Is de fiets onlangs nog gecontroleerd?

13 7. Probleemoplossing. Ga bij voorkeur altijd naar een geautoriseerde ecovale dealer voor enig probleem dat niet op te lossen is via deze handleiding. Belangrijk: We behouden het recht om wijzigingen te maken aan de elektrische fiets zonder berichtgeving hiervan. 8. Serienummers. De serienummers zijn geplaatst op het frame van de fiets. Hiermee kunt u de fiets identificeren. We raden u aan om het nummer hieronder te noteren ter referentie. Serienummer: 9. Gebruikersinformatie. In overeenstemming met art. 13 wetgevende decreet 25 anno 2005 n de Europese Unie richtlijnen: 2002/95/EC; 2002/96/EC en 2003/108 EC; wijzigen door wetgevend decreet 14/3/2014 n.49, met betrekking tot de beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS) richtlijn voor elektrische en elektronische apparatuur en de correcte verwerking van het zelfde. Het logo op het product geeft aan dat dit product aan het einde van zijn leven, niet moet worden gedumpt of weggegooid met uw huishoudelijk afval. U bent aansprakelijk om te ontdoen van al uw elektronische of elektrische apparatuur door het af te voeren via speciale verzamelpunten voor de recycling van dergelijke elektrisch of elektronisch afval of het kan ook worden teruggebracht naar de winkel van aankoop zonder verplichting van aankoop van een nieuw gelijkwaardig product. Juiste terugwinning van elektronische en elektrische apparatuur op het moment van de verwijdering, zal helpen bij het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het recyclen van het materiaal in het apparaat. Bovendien, juiste terugwinning van elektronische en elektrische apparatuur, zal zorgen voor de veiligheid van de menselijke gezondheid en het milieu. Illegale verwijdering van het product kan oplopen tot administratieve sancties: artikel 50, del D.Lgs. n. 22/1997 geïmplementeerde richtlijn 91/156/CEE met betrekking tot afval, 91/689/CEE voor gevaarlijk afval, en 94/62/CE met betrekking tot afval en verpakking.

Kantelbescherming van 45 voorwaarts en achterwaarts.

Kantelbescherming van 45 voorwaarts en achterwaarts. Wat is het? owheel is de nieuwe manier van mobiliteit dat aspecten heeft overgenomen van ruimtevaart technologie, software algoritmes en gyroscoop systemen om balans te behouden door voorover en achterover

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden

Nadere informatie

Handleiding. Breeze. Elektrische fiets

Handleiding. Breeze. Elektrische fiets Handleiding Breeze Elektrische fiets Indeling handleiding: - Technische specificaties Pag. 3 - Functies Pag. 4 - Onderhoud Pag. 7 - Storingen Pag. 8 Technische specificaties: Framemaat Wiel- en bandenmaat

Nadere informatie

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt.

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. WAARSCHUWING Laad de Jump Starter niet op op gevaarlijke plaatsen, zoals in de

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

HANDLEIDING JOLEX ebikes

HANDLEIDING JOLEX ebikes 1 www.jolex-ebikes.nl info@jolex-ebikes.nl HANDLEIDING JOLEX ebikes 2 FRAME NUMMERS (VIN) De framenummers vindt u op het frame van de fiets onderaan de trapas. Aan de hand van het framenummer kan het model

Nadere informatie

PERLHEOKI TARZIVSNC MHCEYRUM FBILELTHSP ATLAS

PERLHEOKI TARZIVSNC MHCEYRUM FBILELTHSP ATLAS PERLHEOKI TARZIVSNC MHCEYRUM FBILELTHSP ATLAS Voorwoord Mijn gloednieuwe elektrische schoonheid U bent de trotse bezitter van een Prestige elektrische fiets. De fiets is uitgerust met elektronische trapbekrachtiging

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing B ebike 9

Gebruiksaanwijzing B ebike 9 Gebruiksaanwijzing B ebike 9 Gefeliciteerd! U bent de gelukkige eigenaar van de elektrische fiets B ebike. Deze fiets is uitgerust met elektrische trapondersteuning, zodat u op een totaal nieuwe manier

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing B'eBike 5

Gebruiksaanwijzing B'eBike 5 Gebruiksaanwijzing B'eBike 5 Gefeliciteerd! U bent de trotse bezitter van een B'eBike elektrische fiets. De fiets is uitgerust met elektrische trapbekrachtiging wat garant staat voor een compleet nieuwe

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Fold-E Gebruikshandleiding

Fold-E Gebruikshandleiding Gebruikshandleiding Fold-E Gebruiksaanwijzing In deze gebruikershandleiding vindt u alle informatie over de juiste omgang met uw E-bike. Wij raden u daarom aan om deze handleiding zorgvuldig door te lezen.

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Elektrische fiets. Handleiding

Elektrische fiets. Handleiding Elektrische fiets Handleiding 6-7-2009 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...1 Display:...2 Openen van de Accubehuizing...3 Hoe de accu wordt opgeladen...3 U kunt de accu als volgt opladen:...3 Onderhoud van

Nadere informatie

Sterke opbouw ondersteuning /Po (Power) Rustige opbouw ondersteuning /Co (Comfort) 5. LED-Display voorwielmotor S-02

Sterke opbouw ondersteuning /Po (Power) Rustige opbouw ondersteuning /Co (Comfort) 5. LED-Display voorwielmotor S-02 5. LED-Display voorwielmotor S-02 5.1 Displayinstructies De 4 LED-lampjes tonen de actuele capaciteit van de accu. De lampjes onder 1, 2 en 3 laten het ondersteuningsniveau zien. Sterke opbouw ondersteuning

Nadere informatie

Mijn gloednieuwe elektrische schoonheid www.prestigefietsen.be

Mijn gloednieuwe elektrische schoonheid www.prestigefietsen.be PERLHEOKI TARZIVSNC MHCEYRUM FBILELTHSP Voorwoord Mijn gloednieuwe elektrische schoonheid U bent de trotse bezitter van een Prestige elektrische fiets. De fiets is uitgerust met elektronische trapbekrachtiging

Nadere informatie

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning Gebruikersinstructies Led Display, accu en lader V2.4 Double Performance BV Antwerpseweg 13/1 2803 PB Gouda Tel: 0182-573833 Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met

Nadere informatie

1. Lader Onderdelen. Lader Contactpunt. Bedieningsdisplay. Groen indicatielampje Stekker

1. Lader Onderdelen. Lader Contactpunt. Bedieningsdisplay. Groen indicatielampje Stekker Inhoud 1. Lader...4 1.1. Onderdelen...4 1.2. Batterijpakket opladen...5 1.2.1. Opladen bij normaal gebruik... 5 1.2.2. Volledig leeg batterijpakket opladen... 6 1.2.3. Opmerkingen opladen van het batterijpakket...

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING Service, Onderhoud en Veiligheid

GEBRUIKSHANDLEIDING Service, Onderhoud en Veiligheid GEBRUIKSHANDLEIDING Service, Onderhoud en Veiligheid Modellenreeks 2011 www.yuccabikes.nl WELKOM Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Yucca E-Bike! Deze handleiding helpt u op weg met het gebruik

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING ELEKTROMOBIEL

GEBRUIKERSHANDLEIDING ELEKTROMOBIEL GEBRUIKERSHANDLEIDING ELEKTROMOBIEL Projectgroep 8 Hogeschool Gent elektromechanica Valentin Vaerewyckweg 1 9000 Gent Eerste uitgave (16/05/2016) WOORD VOORAF De elektromobiel is ontworpen door studenten

Nadere informatie

Elektrische fiets Pedelec

Elektrische fiets Pedelec Versie 06/2010 Bestnr. 86 20 23 Elektrische fiets Pedelec Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN).

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN). Batterijoplader BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN). LEES AANDACHTIG DE VOLGENDE INSTRUCTIES DOOR OM HET RISICO VAN BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE VERMINDEREN. Handleiding Art. -Nr:201604

Nadere informatie

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Referentie: TES162 Versie: 1.3 Taal: Nederlands WWW.CLIPSONIC.COM U hebt een product van het merk CLIPSONIC aangekocht en wij willen u daarvoor bedanken. Wij besteden

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe Brinckers fiets!

Gefeliciteerd met uw nieuwe Brinckers fiets! Gefeliciteerd met uw nieuwe Brinckers fiets! We zijn blij dat u voor ons mooie merk heeft gekozen: met deze nieuwe fiets heeft u vele onbezorgde en plezierige fietskilometers in huis gehaald. Brinckers

Nadere informatie

28V Laadapparaat voor robotgazonmaaier NL

28V Laadapparaat voor robotgazonmaaier NL WA3744 1 2 a b A B C 1. Netstroomadapter 2. Aansluiting Niet alle afgebeelde of beschreven toebehoren worden standaard meegeleverd. Wij adviseren u alle accessoires te kopen in de winkel waar u het gereedschap

Nadere informatie

4 functies in 1, te gebruiken als oplader voor diverse apparaten, om de auto of motorfiets te starten als starthulp en als lamp.

4 functies in 1, te gebruiken als oplader voor diverse apparaten, om de auto of motorfiets te starten als starthulp en als lamp. GEBRUIKSAANWIJZING Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mini jumpstarter/lader. Dit product wordt geleverd met 1 jaar garantie. Let op de garantie vervalt in volgende gevallen doch kan worden hersteld

Nadere informatie

Handleiding. Proficiat! U heeft zojuist een Venturelli elektrische plooifiets. gekocht! Met deze fiets kan u (her)ontdekken hoe aangenaam

Handleiding. Proficiat! U heeft zojuist een Venturelli elektrische plooifiets. gekocht! Met deze fiets kan u (her)ontdekken hoe aangenaam NL Handleiding Proficiat! U heeft zojuist een Venturelli elektrische plooifiets gekocht! Met deze fiets kan u (her)ontdekken hoe aangenaam fietsen wel kan zijn wanneer u met sprekend gemak hellingen op

Nadere informatie

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST INTRODUKTIE Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor de Puch Tempo / Tempo+, een fiets met trapondersteuning. Een nieuwe wereld zal voor u opengaan en u zult van het gemak

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen...4 2 Display en bediening... 6 2.1 Functies stuurbediening... 6 2.2 Functies display... 7 2.3 Gashendel (Optioneel)... 9 3 atterijpakket en lader...

Nadere informatie

Gebruikers handleiding versie

Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding versie 280109 Gebruikers handleiding 1. Gebruik Een fiets met VTS ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het VTS systeem zorgt voor een extra ondersteuning die instelbaar

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Inductie Lader

Gebruikershandleiding. Inductie Lader Gebruikershandleiding Inductie Lader INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 3 WAARSCHUWINGEN... 3 FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 INHOUD VAN DE VERPAKKING / ACCESSOIRES... 4 PRODUCTOVERZICHT... 4 HOE DE INDUCTIE

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONCORDIA Comfort C. by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden

HANDLEIDING. CONCORDIA Comfort C. by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden HANDLEIDING CONCORDIA Comfort C by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden 1 Geachte klant Gefeliciteerd met de aanschaf van de CONCORDIA Comfort C E-Bike met het

Nadere informatie

ICR-200. www.ices-electronics.com

ICR-200. www.ices-electronics.com ICR-200 www.ices-electronics.com FM WEKKERRADIO MET BATTERIJ BACK-UP 1. SNOOZE/SLEEP OFF-KNOP 2. ALARM INSTELLEN-KNOP 3. TIJD INSTELLEN-KNOP 4. SLAAP INSTELLEN-KNOP 5. UREN INSTELLEN-KNOP 6. MINUTEN INSTELLEN-KNOP

Nadere informatie

Reinigen en conserveren 11 Inspecteren 12

Reinigen en conserveren 11 Inspecteren 12 Inhoud Geachte klant 3 Snelstart 4 A. De aflevering 4 B. Uw E-Bike bedienen 4 C. Opstappen en wegrijden 5 1. Zadelhoogte en stuurhoogte instellen 5 2. Ondersteuning kiezen 7 D. Accu opladen en accugebruik

Nadere informatie

E-Bike. Gebruikers handleiding versie B2

E-Bike. Gebruikers handleiding versie B2 E-Bike Gebruikers handleiding versie 160609-B2 Gebruikers handleiding 1. Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Elektrische Babboe Big

Gebruikershandleiding Elektrische Babboe Big Gebruikershandleiding Elektrische Babboe Big Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe Big. Deze handleiding geeft u meer informatie over de accu, het gebruik van de accu en het

Nadere informatie

VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER

VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER Gebruikshandleiding 31889 Lees deze handleiding a.u.b. voordat u dit product in gebruik neemt. Anders kunt u ernstig letsel oplopen. Hartelijk bedankt voor het aanschaffen

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Specificatie onderdelen

Specificatie onderdelen Inhoud 1. Onderdelen 2. Belangrijk voordat u fiets 3. Veiligheidstips voor oplader en batterij 4. Batterij informatie 5. Stap voor stap instructies voor vouwen en monteren 6. Besturen E-bike 7. Algemeen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel:

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel: Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe City. Deze handleiding geeft u meer informatie over de

Nadere informatie

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2 Nokia Charging Plate DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Uitgave 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Charging Plate DT-600 kunt u de batterijen van vijf compatibele apparaten

Nadere informatie

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel:

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel: Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe City. Deze handleiding geeft u meer informatie over de

Nadere informatie

Nokia Mini Speakers MD /1

Nokia Mini Speakers MD /1 Nokia Mini Speakers MD-8 9209474/1 7 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting people en het logo van Nokia Original Accessories zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen...4 2 Display en bediening... 6 2.1 Functies stuurbediening... 6 2.2 Functies display... 8 2.3 Gashendel... 11 3 Batterijpakket en lader... 12 3.1 Batterijpakket

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN

VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN HANDLEIDING Espacio Nexus 3 en Nexus 8 De elektrische fiets met lage instap hoge actieradius voor een minimumprijs! INHOUDSOPGAVE 1. GEBRUIK TRAPONDERSTEUNING...

Nadere informatie

NL Gebruikershandleiding Hoptown 500E

NL Gebruikershandleiding Hoptown 500E NL Gebruikershandleiding Hoptown 500E Pack.ref : 2131616 1 Beste klant. Hartelijk dank voor u aankoop van de B TWIN elektrische fiets. Vanaf nu verplaatst u zich met plezier op 2 wielen naar uw hobby s,

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING Gezichtsreiniger set TB-14838 HANDLEIDING TB-14838 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3.

Nadere informatie

LCD scherm va LCD scherm

LCD scherm va LCD scherm scherm 1. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN

GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN Een kleine e-bike met grote prestaties :) Lees de handleiding goed door voordat u de e-bike in gebruik neem. Als u vragen heeft kunt u via de bovenstaande gegevens

Nadere informatie

Curve. Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740

Curve. Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Curve Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe Curve. Deze handleiding geeft u meer informatie

Nadere informatie

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr. 073-5997042 Accu en oplader instructies: 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer

Nadere informatie

Wat zit er in de verpakking

Wat zit er in de verpakking Wat zit er in de verpakking Hoofdapparaat Handleiding 3.5mm naar 3.5mm kabel (voor hoofdtelefoonuitgang TV) Netsnoer Ontwerp en specificaties zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. 1 Belangrijke

Nadere informatie

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag Onderhoud en opslag Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag 9.1 Onderhoud van het maaidek Robomow is een functionele mulch maaier. Daarom kunnen zich grasresten ophopen onder het maaidek, vooral bij het maaien

Nadere informatie

Garagekrik 3 ton + assteunen 3 ton Handleiding

Garagekrik 3 ton + assteunen 3 ton Handleiding Garagekrik 3 ton + assteunen 3 ton 9706554 Handleiding Gebruiksaanwijzing en onderdelenlijst Lees voor uw eigen veiligheid de instructies, voor gebruik, goed door Onderdeel Omschrijving Aantal A Krik 1

Nadere informatie

Veiligheidsymbolen... 4. Basissituaties... 5. Opvouwen in 3 stappen... 6. Fietsonderdelen... 7. Waarschuwing en aandacht... 8

Veiligheidsymbolen... 4. Basissituaties... 5. Opvouwen in 3 stappen... 6. Fietsonderdelen... 7. Waarschuwing en aandacht... 8 Inhoud Veiligheidsymbolen... 4 Basissituaties... 5 Opvouwen in 3 stappen... 6 Fietsonderdelen... 7 Waarschuwing en aandacht... 8 Elektrische fiets opstarten... 9 Opladen van de accu... 10 Instructies voor

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJ110 NL Gebruiksaanwijzing Netherlands 1 Belangrijk Kennisgeving Eventuele wijzigingen of modificaties aan het apparaat die niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

Factoren die het bereik beïnvloeden Overige gegevens. Overzicht van de onderdelen

Factoren die het bereik beïnvloeden Overige gegevens. Overzicht van de onderdelen Inhoudsopgave 1 Algemeen 1.1 Zo gebruikt u deze handleiding goed 1. Service en technische ondersteuning Veiligheid.1 EnergyPak. Oplader. Bagagedrager NL Bereik.1. Factoren die het bereik beïnvloeden Overige

Nadere informatie

Handleiding Gebruiker Aandrijving Quattrocycle

Handleiding Gebruiker Aandrijving Quattrocycle Handleiding Gebruiker Aandrijving Quattrocycle NL N.B.: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u het voertuig in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding zorgvuldig. Inhoudsopgave GEBRUIK VOLGENS

Nadere informatie

D27-1 Schouderklopband Handleiding

D27-1 Schouderklopband Handleiding D27-1 Schouderklopband Handleiding TotalSeat Spaceshuttle 6-G 3824 ML Amersfoort 033 30 200 10 info@totalseat.nl www.totalseat.nl Hartelijk dank voor uw aanschaf van deze klopmassageband. Wij wensen u

Nadere informatie

Handleiding voor E-conomic elektrische fiets

Handleiding voor E-conomic elektrische fiets (NE) Handleiding voor E-conomic elektrische fiets 1 Inhoudstafel I Inhoud en benaming van de onderdelen II Montage instructies III Werking fiets en display IV Controle voor gebruik V Laden van de batterij

Nadere informatie

Scheerapparaat voor vrouwen

Scheerapparaat voor vrouwen Scheerapparaat voor vrouwen TB-1459 HANDLEIDING TB-1459 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444

GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444

Nadere informatie

Nokia Lader- en Datakabel CA-126

Nokia Lader- en Datakabel CA-126 Nokia Lader- en Datakabel CA-126 NEDERLANDS Via deze kabel kunt u gegevens synchroniseren en overdragen tussen een compatibele pc en een Nokia-apparaat. U kunt de kabel ook gebruiken om tegelijkertijd

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR ELECTRIC POWER ASSISTED CYCLE (EPAC)

HANDLEIDING VOOR ELECTRIC POWER ASSISTED CYCLE (EPAC) C9985591-NL HANDLEIDING VOOR ELECTRIC POWER ASSISTED CYCLE (EPAC) DE ELEKTRISCH ONDERSTEUNENDE FIETS Welkom in de wereld van de elektrische fietsen. Bedankt voor het kiezen van de fiets met elektrische

Nadere informatie

handleiding gebruiksaanwijzing voor de elektrische bezorgfiets

handleiding gebruiksaanwijzing voor de elektrische bezorgfiets handleiding gebruiksaanwijzing voor de elektrische bezorgfiets Inhoud 2 3 5 7 8 11 12 E-bike introductie Zadel met snelsluiting Slot Verlichting Functies en symbolen van het display Bediening en gebruik

Nadere informatie

Florø. Inhoudsopgave

Florø. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Computersysteem inschakelen... 2 2. Bediening, trapondersteuning en het display lezen... 2 3. Accu: in de fiets plaatsen, uit de fiets halen, gebruik... 2 4. Verlichting... 3 5. Snelheidsbegrenzing

Nadere informatie

Bluetooth Auto Luidspreker

Bluetooth Auto Luidspreker ENVIVO Bluetooth Auto Luidspreker GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE...4 WELKOM...4 ALGEMENE INFORMATIE EN VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...5 WAARSCHUWING...5 PRODUCT AFBEELDING & BELANGRIJKSTE FUNCTIES...6

Nadere informatie

Om een prettige ondersteuning te behouden, adviseren wij u eens per maand de E-bike te kalibreren.

Om een prettige ondersteuning te behouden, adviseren wij u eens per maand de E-bike te kalibreren. Service indicatie Een steeksleutel (H) wordt op het display weergegeven samen met vijf streepjes als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Neem contact op met uw dealer. 3.4 Fiets kalibreren Als de bekrachtiging

Nadere informatie

PURE WHITE MR. BLUE JUICY LIME HOT ORANGE THINK PINK

PURE WHITE MR. BLUE JUICY LIME HOT ORANGE THINK PINK PL Instrukcja obsługi DE Bedienungsanleitung EN User's manual NL Gebruiksaanwijzing PURE WHITE MR. BLUE JUICY LIME HOT ORANGE THINK PINK NL GEBRUIKSAANWIJZING DE COTTIEN NICK>

Nadere informatie

INTRO. Nogmaals hartelijk dank voor de aanschaf van de Granville E-PERFORMANCE

INTRO. Nogmaals hartelijk dank voor de aanschaf van de Granville E-PERFORMANCE INTRO Gefeliciteerd met de aanschaf van deze Granville E-PERFORMANCE. De Granville E-PERFORMANCE zal u vele kilometers fietsplezier met een buitengewoon comfortabel rijgedrag bezorgen.

Nadere informatie

HANDLEIDING. V303 SEEKER - GPS model. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften. Advies hergebruik batterij

HANDLEIDING. V303 SEEKER - GPS model. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften. Advies hergebruik batterij HANDLEIDING V303 SEEKER - GPS model Specificaties Veiligheidsvoorschriften Lees deze handleiding zorgvuldig en compleet Dit model is niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar en bevat kleine onderdelen

Nadere informatie

INTRO. Nogmaals hartelijk dank voor de aanschaf van de Granville e-trend

INTRO. Nogmaals hartelijk dank voor de aanschaf van de Granville e-trend INTRO Gefeliciteerd met de aanschaf van deze Granville e-trend. De Granville e-trend zal u vele kilometers fietsplezier met een buitengewoon comfortabel rijgedrag bezorgen. De geavanceerde

Nadere informatie

beixo electra gebruiksaanwijzing

beixo electra gebruiksaanwijzing beixo electra gebruiksaanwijzing manual electra 36V-A519-2-2015.indd 1 23-2-2015 14:49:35 Inhoudsopgave 1. Introductie pag. 3 2. Voor het eerste gebruik pag. 4 3. Display en bediening pag. 4 4. De accu

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort kort Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Positie zitting Om de positie van de stoel correct in te stellen zet de berijder een voet op het pedaal in de uiterste stand vanaf de berijder. Stel de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

Producteigenschappen... 3. Veiligheidssymbolen... 4. Gebruikssituaties... 4. Fietsonderdelen... 6. Opvouwen in 5 stappen... 7

Producteigenschappen... 3. Veiligheidssymbolen... 4. Gebruikssituaties... 4. Fietsonderdelen... 6. Opvouwen in 5 stappen... 7 Inhoud Producteigenschappen... 3 Veiligheidssymbolen... 4 Gebruikssituaties... 4 Fietsonderdelen... 6 Opvouwen in 5 stappen... 7 Waarschuwing en aandacht... 8 Elektrische fiets opstarten... 9 Elektrische

Nadere informatie

LCD scherm ve LCD scherm

LCD scherm ve LCD scherm scherm. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica zelf

Nadere informatie

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 75 NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS 75 -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

TTS is er trots op deel uit te maken van

TTS is er trots op deel uit te maken van Garantie & ondersteuning Dit product heeft een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen tijdens normaal gebruik. Het verkeerd gebruik van Speed Tracker of het openen van de eenheid zullen de

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 20/50/75/120 R NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS R -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Inhoudsopgave TAMPERE

Inhoudsopgave TAMPERE Inhoudsopgave 1. Computersysteem inschakelen... 3 2. Bediening, trapondersteuning en het display lezen... 3 3. Accu: in de fiets plaatsen, uit de fiets halen, gebruik... 3 4. Verlichting... 4 5. Versnellingen...

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Van Speijk

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Van Speijk GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSBOEKJE LUXE MODEL Gefeliciteerd met de aankoop van uw Van Speijk De intellectuele Elektrische Fiets, één van de meest betrouwbare fietsen met uitstekende prestaties. Deze

Nadere informatie

Fig Veiligheid

Fig Veiligheid 3.4.2 Crankstel; bij inrijden van een nieuwe skelter Na een gebruiksperiode van enkele dagen (bij intensief gebruik) tot twee weken (bij normaal gebruik) dienen de bevestigingsbouten (zie Fig. 3) waarmee

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie