15 september In dit nummer :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "15 september In dit nummer :"

Transcriptie

1 15 september 2016 In dit nummer : Bestuurlijke mededelingen Sikopi In Woord en Beeld aftrap nieuw Lazy Friday-seizoen Sportief verslag 04/09 : Sikopi Riviera Sportief verlsag Nationaal Tornooi 03/09 : U12 en U16 Sportief verslag Nationaal Tornooi 10/09 : U12 Wedstrijdkalender Promoklasse tot einde oktober Wedstrijdkalender JEUGD tot einde oktober Sikopi voor jong en oud!!! Agenda Aankondiging Sikopi s Bibbertocht Tooglijsten Verantwoordelijke uitgever : Marc Vyt Sikopi vzw

2 !!! Bestuurlijke mededelingen!!! Voor een vlotte verwerking van de Pionier, gelieve volgende deadlines te respecteren : de 8 ste van de maand (publicatie de 15 de v/d maand) de 22 ste van de maand (publicatie de 1 ste v/d maand) Gelieve alles ter publicatie in de Pionier zijnde wedstrijdverslagen, foto s, aankondigingen allerlei (mosselfeest, cava-party ), TIJDIG te sturen naar sara.bastiaensens@sikopi.be te sturen!!!!! De Pionier nu ook beschikbaar online!!! De Pionier kan je vanaf nu ook raadplegen via de Sikopi website:

3 !!! Bestuurlijke mededelingen!!! De 6 geboden van de Sikopi korfballer. Naar aanleiding van de RESPECT actie van de KBKB, vorig jaar gelanceerd, stelde Sikopi de 6 geboden van de Sikopi korfballer op. Deze richtlijnen zijn er voor alle spelers, jong en oud, en zorgen ervoor dat korfballen op Sikopi leuk is, voor iedereen. Samen gaan we ervoor! Want Sikopi is en blijft een leuke korfbalclub voor iedereen. De 6 geboden van de Sikopi korfballer Ik gedraag me altijd respectvol tegenover anderen. 1.Iedereen verdient mijn respect: medespelers, tegenspelers, scheidsrechter, coach, coach van de tegenpartij,... Ik communiceer goed met mijn trainer of coach. 1.Ik praat met mijn trainer of coach als ik een probleem of een vraag heb. Ik ben regelmatig aanwezig. 1.Ik speel in een team, dus ik doe mijn best om zo veel als mogelijk aanwezig te zijn. Ik kom altijd op tijd. 1.De trainer bepaalt om hoe laat je aanwezig moet zijn voor de training (meestal 15 minuten) of de wedstrijd (meestal 1 uur). Hou je aan deze tijd. 2.Als je niet op tijd kunt komen, dan geef je tijdig een seintje aan de trainer. Ik draag de juiste outfit. 1.Ik draag kledij aangepast aan de temperaturen. 2.Ik draag de juiste schoenen: stabils of shoes met kort toppen op het kunstgras, shoes met langere toppen op echt gras, schone sportschoenen in de sportzaal 3.Bij een wedstrijd draag ik mijn volledige wedstrijdoutfit van Sikopi: wedstrijdshirt, rok/short, effen witte sokken, trainingspak, (opwarmshirt). Ik heb respect voor het materiaal. 1.Samen met de andere spelers zet ik materiaal klaar voor de wedstrijd of training. 2.Na de training of wedstrijd zetten we samen alle materiaal terug op de juiste plaats. Als er materiaal stuk is, dan zeg ik dat meteen tegen de trainer of coach.

4 Voorbije activiteiten Op 2 september trapten de 3 de gewestelijken het Lazy Friday seizoen af met de Italian Edition. Het was een groot succes, met veel aanwezigen en met lekkere lasagne en macaroni. Bedankt!

5 Zondag 04/09/2016 A-PLOEG : Sikopi - Riviera 22-9 Onverwachte vloedgolf over Riviera! Speelden voor Sikopi : Lars Mattheyses (6), Johan Moons (6), Jeroen Van de Velde (3), Nils De Bremaeker (1), Joni Junes (2), Nikki van Poucke (2), Karen Van Brempt (1), Enya Michielsen, Zoë De Roeck (1), Indra Delbaere, Arne Van Bavel, Mathias Van der Linden In de eerste spelminuut maakte Lars Mattheyses het openingsdoelpunt. Via o.a. Lars Mattheyses (driemaal), Johan Moons (tweemaal), Joni Junes, Karen Van Brempt en Nikki van Poucke (vanop strafworp) werd de score uitgebreid tot 9-2. Johan Moons miste jammer genoeg een strafworp, maar Jeroen Van de Velde nam het heft in eigen handen en maakte er 10-2 van. Lars Mattheyses en Jeroen Van de Velde (tweemaal) breidden de score verder uit naar Riviera trachtte de situatie aan te pakken en voerde enkele wissels uit. Zo kwam ervaren rot Mitch Lenaerts op het terrein. Jeroen Van de Velde werd opgemerkt met enkele knappe steals, maar in de Sikopi-aanval liep het nu iets stroever. Met een goal van Riviera werd het 13-4 in de rust. Nils De Bremaeker maakte het openingsdoelpunt in de tweede helft, maar Riviera kon meteen tegenscoren met een korte kans. Johan Moons en Lars Mattheyses gingen verder op hun elan: We noteerden ook Jeroen Van de Velde en Johan Moons, die een sterke beurt maakten in de rebound. Met sterk tactisch inzicht lokte Joni Junes de strafworp uit. Wederom miste Johan Moons, maar vanop de korte kans maakte hij dat meteen goed. Via Joni Junes werd het Een lange periode zonder goal volgde, met een sterke verdediging van beide teams (o.a. veel steals). Vervolgens een fout op Enya Michielsen en Nikki Van Poucke zette de strafworp om: Met nog een kwartier op de klok werd het 20-7, o.a. via Johan Moons. Johan Moons maakte dan een mooie combinatie met Jeroen Van de Velde, wat de 21-7 inluidde. Ook Riviera miste een strafworp nu, een duidelijk werkpunt voor beide ploegen. Vanop de vrijworp lukte Riviera de 21-8, maar de net ingekomen Zoë De Roeck dacht daar anders over: Via een strafworp voor Riviera werd het 22-9 en met enkele wissels kregen onze talentvolle B-spelers de kans om enkele speelminuten mee te pikken. Met deze stand werd de wedstrijd beëindigd; een mooie overwinning voor het hele team en een opsteker voor de aankomende topwedstrijden. Rik Mattheyses en Sara Bastiaensens

6 B-PLOEG : Sikopi - Riviera Verdiend succes pas in laatste 10 minuten Pas gestart en Sikopi B lag al 0-3 achter. Linda, Arne en Leen effenden moeizaam tot 3-3, maar Riviera kwam opnieuw op voorsprong, tot 6-8. Mathias en Indra geraakten tot 8-8, maar toch gingen we rusten met 8-9. In de tweede helft lukte Arne een derde maal een gelijke stand, maar het wilde niet mee voor Sikopi: De inbreng van Christoph bracht een definitieve kentering. Een knappe combinatie Mathias-Niels bracht ons eindelijk op voorsprong en een inloper van Matthias verdubbelde die voorsprong. Arne, Zoë en Mathias bereikten in enkele minuten dan toch nog een ruime zege. C-PLOEG Sikopi Riviera: 5-0 Forfait vanwege Riviera Aangezien de tegenpartij niet kwam opdagen, hebben onze C-tjes dan maar beslist om onderling een potje te korfballen. Zo konden ze deze dag toch nog een beetje sportief afronden.

7 Zaterdag 03/09/2016 Kort overzicht nationaal tornooi U12 Wedstrijd 1: TEMSE SIKOPI Knap schot van Rob Goede match en toen we 2-1 maakten, heeft men zelfs iemand van de A-ploeg opgesteld Waarschijnlijk kregen ze schrik van ons. Wedstrijd 2: AKC SIKOPI Mooi schot van Joppe, van aan de zijlijn Strafworp gemist 3-1 Strafworp gemist 3-2 Schot Rob Kort schotje achter de korf Joppe 5-3 Goede match en het zat er echt in om te winnen! Wedstrijd 3: AGO AALST (2de jaars) SIKOPI Jef Rob 2-3 Joppe onder de korf Ook weer goed gespeeld en hiervan hadden we ook kunnen winnen Wedstrijd 4: LEUVEN SIKOPI Weer goed gespeeld met veel kansen maar ook veel slechte passen, maar we waren beter Het was een goede leerschool en dit seizoen kunnen we alleen maar groeien. Yves Peeters en Katie Muys (ouders Joppe)

8 Onze U12 jes

9 Zaterdag 03/09/2016 Verslag nationaal tornooi U16: Jammer genoeg een off-day Sikopi - Verde 4-0 Kwik A - Sikopi 20-1 Sikopi - Joki 3-4 Sikopi - Floriant A 1-6 Kobe (3+1s), Dante (1+2s), Johanna (2), Janne, Hanne, Lena, Pauline, Maarten, Tuur, Yari De eerste dag van het Nationaal Tornooi draaide jammer genoeg uit op een teleurstelling voor de U16. De ploeg, waar nochtans voldoende talent in zit, had een off-day en faalde vooral in de afwerking. De eerste wedstrijd tegen Verde was een festival van gemiste kansen. Waar we eigenlijk 10 á 15 doelpunten moeten maken tegen deze ploeg, stond de teller na een wedstrijdje van 30 min. op een schamele 4. Verde kwam amper tot een kans en scoorde dan ook niet. Een verlies tegen de zaalkampioen van vorige jaar, Kwik A, was ingecalculeerd, maar een 20-1 pandoering kwam hard aan. We kunnen als verzachtende omstandigheid inroepen dat Kwik echt wel alles binnen gooide. Als ploeg mag je echter geen 20 doelpunten tegen krijgen en er maar ééntje scoren. De wedstrijd tegen Joki was evenwel de echte domper. Op alle vlakken overklasten we individueel alle spelers, maar de ballen gingen er niet in, het vertrouwen geraakte zoek en het spel werd chaotisch. Het ondenkbare geschiedde en het verlies werd een feit. In de laatste wedstrijd tegen Floriant A speelden we een sterke eerste helft, maar opnieuw ging de bal er niet in en bij de pauze stonden we 1-2 in het krijt. Opnieuw begonnen we zenuwachtig te spelen, durfden we geen shots meer nemen en stapelden we de fouten op in verdediging, met een 1-6 tot gevolg. Deze U16 was duidelijk niet klaar voor het Nationaal Tornooi. Door de vele afwezigheden konden we niet voltallig trainen in de voorbereiding, maar de gedrevenheid op training kon ook wat beter. Laten we die focus van vorig seizoen terugvinden en laten we de tweede dag van het Tornooi iets rechtzetten. Bob Delbaere

10 Zaterdag 10/09/2016 Kort overzicht nationaal tornooi U12 1 ste match: Sikopi - Rijko 1-0 knappe inloper van Soetkin 2-0 weer een knappe inloper, maar dit keer van Jef en een mooie steun van Soetkin Dan begon Rijko beter te spelen en ook te scoren Rust, en kwam Rob in de ploeg ipv Joppe knappe inloper van Mette 3-6 einduitslag Als we in de competitie tegen deze ploeg moeten spelen, ben ik er zeker van dat we hiervan kunnen winnen! 2 de match: Sikopi - Catba 1-0 Mooie inloper van Flint door een knappe bal-onderschepping van Joppe 2-0 Weer hetzelfde duo, mooie pas van Joppe en knap binnengegooid door Flint Rust. Jef kwam in de ploeg voor Thomas Strafworp gemist door Sikopi Strafworp ook gemist door Catba 2-1 Het werd dan nog even spannend maar dan kwam de verlossende goal van Jef achter de paal 3-1 en onze eerste match GEWONNEN!

11 3 de match: KCBJ - Sikopi Dan missen wij weer een strafworp 3-1 Rob mooi binnen gegooid na een knappe pas van Thomas Joppe knap erin gegooid onder de paal Thomas een knap ver schot na een mooie pas van Rob 5-4 eindelijk een strafworp erin gegooid door Joppe Daarna weer een strafworp gemist 5-5 Soetkin knap erin gegooid door weer een mooie pas van Joppe Gelijke stand en dan moesten we weer die verdomde strafworpen gaan gooien en dan heeft KCBJ aan het langste eind getrokken en gewonnen met 3-2 Einduitslag 8-7 maar toch een knappe en spannende match! We zijn als ploeg aan het groeien en kunnen alleen maar beter en beter worden :-) Groetjes, Katie

12 Nog enkele sfeerbeelden van deze zonovergoten sportieve dag En de grootste fan zag dat het goed was

13 Wednr Datum Uur Reeks Thuis Bezoekers Locatie Uitslag V :30 Promoklasse SIKOPI RIVIERA Sikopi 22-9 V :00 Promoklasse Res SIKOPI RES RIVIERA RES Sikopi V :40 1Ste Gew Promoklasse SIKOPI 2 RIVIERA 2 Sikopi V :45 2De Gew D SIKOPI 3 ASKC 4 Sikopi 9-7 V :00 3De Gew A SIKOPI 4 Vrij Sikopi - V :30 Promoklasse SIKOPI VOBAKO Sikopi V :40 1Ste Gew Promoklasse SIKOPI 2 VOBAKO 2 Sikopi 13-4 V :45 2De Gew D CATBA 4 SIKOPI 3 Catba V :00 3De Gew A KWIK 4 SIKOPI 4 Kwik 9-9 V :00 Promoklasse Res SIKOPI RES VOBAKO RES Sikopi 21-8 V :30 Promoklasse SIKOPI LEUVEN Sikopi V :00 Promoklasse Res SIKOPI RES LEUVEN RES Sikopi V :40 1Ste Gew Promoklasse SIKOPI 2 LEUVEN 2 Sikopi V :45 2De Gew D SIKOPI 3 GANDA 4 Sikopi V :45 3De Gew A SIKOPI 4 RIVIERA 4 Sikopi V :30 Promoklasse TEMSE SIKOPI Temse V :30 1Ste Gew Promoklasse TEMSE 2 SIKOPI 2 Temse V :45 Promoklasse Res TEMSE RES SIKOPI RES Temse V :00 2De Gew D HOVE 2 SIKOPI 3 Hove V :00 3De Gew A BEVEREN_WAAS SIKOPI 4 Beveren-Waas V :30 Promoklasse SIKOPI VOORWAARTS Sikopi V :00 Promoklasse Res SIKOPI RES VOORWAARTS RES Sikopi V :40 1Ste Gew Promoklasse SIKOPI 2 VOORWAARTS 2 Sikopi V :45 2De Gew D SIKOPI 3 Hoboken/Mercurius 4 Sikopi V :45 3De Gew A SIKOPI 4 Hoboken/Mercurius 5 Sikopi V :45 3De Gew A SIKOPI 4 SPARTACUS 4 Sikopi V :00 Promoklasse ASKC SIKOPI ASKC V :40 1Ste Gew Promoklasse ASKC 2 SIKOPI 2 ASKC V :15 2De Gew D BOECKENBERG 4 SIKOPI 3 Boeckenberg V :30 Promoklasse Res ASKC RES SIKOPI RES ASKC V :45 2De Gew D SIKOPI 3 BORGERHOUT/GW 5 Sikopi V :00 3De Gew A KCOV 2 SIKOPI 4 KCOV V :45 3De Gew A SIKOPI 4 SPARTA RANST 2 Sikopi V :45 2De Gew D ASKC 4 SIKOPI 3 ASKC V :00 3De Gew A BOECKENBERG 5 SIKOPI 4 Boeckenberg

14 Wednr Datum Uur Reeks THUIS BEZOEKERS Uitslag V :00 U16 1D SIKOPI BOECKENBERG A V :00 U12 1EGP KCBJ A SIKOPI A V :00 U19 2F VRIJ SIKOPI V :00 U14 2D SIKOPI TEMSE B V :00 U12 2E SIKOPI BORGERHOUT/GW V :00 U16 1D RIVIERA SIKOPI V :00 U12 1EGP SIKOPI A CATBA V :00 U19 2F SIKOPI HOEVENEN V :15 U14 2D PUTSE B SIKOPI V :30 U12 2E AGO AALST SIKOPI V :15 U16 1D PUTSE A SIKOPI V :00 U12 1EGP AKC/Luma SIKOPI A V :00 U19 2F SIKOPI SPARTA RANST V :30 U14 2D VOBAKO C SIKOPI V :00 U12 2E SIKOPI SINT_GILLIS_WAAS V :15 U16 1D BOECKENBERG A SIKOPI V :00 U12 1EGP SIKOPI A KCBJ A V :00 U19 2F SIKOPI VRIJ V :30 U14 2D TEMSE B SIKOPI V :00 U12 2E BORGERHOUT/GW SIKOPI V :00 U16 1D SIKOPI RIVIERA V :00 U12 1EGP CATBA SIKOPI A V :00 U19 2F HOEVENEN SIKOPI V :00 U14 2D SIKOPI PUTSE B V :00 U12 2E SIKOPI AGO AALST V :00 U16 1D SIKOPI PUTSE A V :00 U12 1EGP SIKOPI A AKC/Luma V :45 U19 2F SPARTA RANST SIKOPI V :00 U14 2D SIKOPI VOBAKO C V :00 U12 2E SINT_GILLIS_WAAS SIKOPI

15 Schatjes van patatjes met deugniet-oogjes ;)

16 Vrijdag 16/09 : Cocktailparty Temptation Edition Zondag 18/09 : 09:45 SIKOPI 4 - Riviera 4 10:45 SIKOPI 3 - Ganda 4 13:40 SIKOPI C - Leuven 14:00 SIKOPI B - Leuven B 15:30 SIKOPI A - Leuven A Donderdag 22/09 : 19:30 RvB Vrijdag 23/09 : 15:00 Feest Lyceum Antwerpen 20:00 BvB SIKOPI - Scaldis Zaterdag 24/09 : 17:30 Temse C - SIKOPI C 18:45 Temse B - SIKOPI B 20:30 Temse A - SIKOPI A Zondag 25/09 : 11:00 Beveren-Waas - SIKOPI 4 12:00 Hove 2 - SIKOPI 3 Woensdag 28/09 : 19:00 BvB U12 Putse - SIKOPI 19:00 BvB U16 SIKOPI - Temse 19:00 BvB U14 SIKOPI - KCBJ De agenda kunt U ook steeds raadplegen via de website Wijzigingen zullen daar aangepast worden.

17 Zondag 02/10 : 09:45u SIKOPI 4 - Hoboken/Mercurius 5 10:45u SIKOPI 3 - Hoboken/Mercurius 4 12:40u SIKOPI C - Voorwaarts C 14:00u SIKOPI B - Voorwaarts B 15:30u SIKOPI A - Voorwaarts A Vrijdag 07/10 : Lazy Friday Zaterdag 08/10 : BvB U10 SIKOPI - Borgerhout/GW Zondag 09/10 : 09:45u SIKOPI 4 - Spartacus 4 10:15u Boeckenberg 4 - SIKOPI 3 12:40u ASKC C - SIKOPI C 14:00u ASKC B - SIKOPI B 15:30u ASKC A - SIKOPI A Vrijdag 14/10 : Feest Patsy en Guy Zondag 16/10 : 10:45 SIKOPI 3 - Borgerhout/GW 5 12:00u KCOV 2 - SIKOPI 4 Woensdag 19/10 : KORFBALINSTUIF Vrijdag 21/10 : JEUGDSTAGE Zaterdag 22/10 : JEUGDSTAGE Zondag 23/10 : JEUGDSTAGE 09:45u SIKOPI 4 - Sparta Ranst 2 10:45u ASKC 4 - SIKOPI 3 Zaterdag 29/10 : Bibbertocht Zondag 30/10 : 10:00 Boeckenberg 5 - SIKOPI 4

18 Hou alvast zaterdag 29 oktober 2016 in je agenda vrij.als je van een potje griezelen houdt!!! Groepen van 6-8 deelnemers Prijs : Volwassenen 12 Jongeren tot 16j. 8 Inschrijven bij rudi.schram@sikopi.be OPGELET!! Inschrijven is betalen!!!

19 Beste Sikopi-leden, Gezien het grote succes van de toogploegen in de zaal, heeft het Sikopi-bestuur besloten om vanaf dit jaar ook op het veld hiermee van start te gaan. Het principe is als volgt : - U krijgt op regelmatige basis een update van de tooglijsten, via en in de Pionier. Kijk aub de hele lijst na, om te kijken waar u aangeduid staat. - Indien u op een toegewezen moment niet kunt, dan zoekt u ZELF naar vervanging. Dit moet gecommuniceerd worden naar de weekverantwoordelijke (gsm nummer in lijst). Bij hem/haar kan u ook terecht voor al uw vragen. - U hoeft niet zelf de kantine te openen, maar wees op tijd aanwezig. De huidige tooglijst zal al snel een update krijgen, nadat het schema van de jeugdploegen bekend is. Laten we hier samen een succes van maken! Het Sikopi-bestuur Week 12/09-18/09 Tijdschema Weekverantwoordelijke De Roeck Zoë Ploegsamenstelling Woensdag 14/09 TRAINING Muys Katie Vrijdag 16/09 TRAINING + COCKTAILPARTY Bastiaensens Sara Tot Zaterdag 17/09 JEUGD??? De Wachter Leo Gysels Cynthia Zondag 18/ Philips Sven Vanden Bilcke Philip Peeters Yves, Muys Katie, Van Schelvergem Sabine Snoeck Luka Lamein Linda

20 Week 19/09-25/09 Tijdschema Weekverantwoordelijke Van Steelandt Christophe Ploegsamenstelling Woensdag 21/09 TRAINING Muys Katie Vrijdag 23/09 TRAINING Schram Rudi Zaterdag 24/09 JEUGD??? Zondag 25/09 JEUGD??? Week 26/09-02/10 Tijdschema Weekverantwoordelijke Bastiaensens Sara Ploegsamenstelling Woensdag 28/09 TRAINING Muys Katie Vrijdag 30/09 TRAINING Schram Rudi Zaterdag 01/10 JEUGD??? De Pus Gorik De Blanger Marc Zondag 02/ Van Geert Nathalie Luyts Johan Geerts Chara, Tesseur Tobias, Van Kerckhove Inne Arens Nina Verdonck Steve

21 Week 03/10-09/10 Tijdschema Weekverantwoordelijke De Roeck Walter Ploegsamenstelling Woensdag 05/10 TRAINING Schram Rudi Vrijdag 07/10 LAZY FRIDAY Ploeg Ploeg Zaterdag 24/09 JEUGD??? Zondag 25/ Bruyninckx Erna Ott Inge Week 10/10-16/10 Tijdschema Weekverantwoordelijke Vyt Marc Ploegsamenstelling Woensdag 12/10 TRAINING Muys Katie Vrijdag 14/10 TRAINING De Roeck Nin Zaterdag 15/10 JEUGD??? Zondag 16/ Verbruggen Ludo Van den Bergh Wendy Week 17/10-23/10 Tijdschema Weekverantwoordelijke Mattheyses Lars Ploegsamenstelling Woensdag 19/10 TRAINING Schram Rudi Vrijdag 21/10 TRAINING De Roeck Nin Zaterdag 22/10 JEUGD??? Zondag 23/ Muys Sam Muys Joeri

22 Week 24/10-30/10 Tijdschema Weekverantwoordelijke De Ceulaer Tom Ploegsamenstelling Woensdag 26/10 TRAINING Muys Katie Vrijdag 28/10 TRAINING De Roeck Nin Zaterdag 29/10 JEUGD??? + BIBBERTOCHT Zondag 30/10 JEUGD??? Week 31/10-06/11 Tijdschema Weekverantwoordelijke Van de Velde Jeroen Ploegsamenstelling Woensdag 02/11 TRAINING Schram Rudi Vrijdag 04/11 LAZY FRIDAY Ploeg Ploeg Zaterdag 05/11 JEUGD??? Zondag 06/11 JEUGD???

01 oktober In dit nummer :

01 oktober In dit nummer : 01 oktober 2016 In dit nummer : Bestuurlijke mededelingen Sikopi in Woord & Beeld Sportieve verslagen : Kern U16 U12 Gewestelijken Recreanten Aankondiging Bibbertocht Wedstrijdkalender Kern & Jeugd Agenda

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2018 In dit nummer : Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 15/04: Floriant-Sikopi Upcoming evenementen Sportief verslag 22/04: Boeckenberg-Sikopi Sponsorpagina Agenda Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 01 April 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 2017-2018 Verantwoordelijke uitgever : Marc

Nadere informatie

01 Maart In dit nummer :

01 Maart In dit nummer : 01 Maart 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Sportief Verslag 19/02/17 Kern Sikopi-Vobako Publi : LAZY FRIDAY Kaas & Wijn Sportief Verslag 11/02/17 U12 A AKC/Luma-Sikopi A Sportief Verslag 19/02/17

Nadere informatie

01 Maart In dit nummer :

01 Maart In dit nummer : 01 Maart 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 18/02: Catba-Sikopi Sportief verslag U16 17/02: ASKC-Sikopi Sportief verslag 17/02: Recreantentornooi te Aalst Sponsorpagina Evenementenkalender Upcoming

Nadere informatie

01 Oktober In dit nummer :

01 Oktober In dit nummer : 01 Oktober 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Sportieve Verslagen 17/09: Sikopi-Boeckenberg Sportieve Verslagen 24/09: AKC/Luma-Sikopi Coming-up Evenementen Publi : Sikoquiz Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

01 januari In dit nummer :

01 januari In dit nummer : 01 januari 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Verloren Kledij Sikopi s Club van 50 Sikopi s Warme hart Van Goud : MFL De Warmste Training Overzicht, Foto s Sportief Verslag 17/12/16 Kern Vobako-Sikopi

Nadere informatie

15 Maart In dit nummer :

15 Maart In dit nummer : 15 Maart 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 24/02: MeeuwenSikopi Sportief verslag KERN 04/03: SikopiTemse Sportief verslag U12 04/03: Sikopi ROODRijko C Sportief verslag U12 10/03: Sikopi ROODSparta

Nadere informatie

15 oktober In dit nummer :

15 oktober In dit nummer : 15 oktober 2016 In dit nummer : Voorwoord Voorzitter Bestuurlijke Mededelingen Sportieve verslagen Kern, Jeugd en Gewestelijken Publiciteit : Sikopi s Bibbertocht Wedstrijdkalender Promoleague Wedstrijdkalender

Nadere informatie

15 november In dit nummer :

15 november In dit nummer : 15 november 2016 In dit nummer : Bestuurlijke mededelingen : RvB nodigt uit! Voorbije activiteiten : Jeugdstage en Bibbertocht Aankondiging Sinterklaasbrunch Sportief verslag 12/11/2016 : Riviera-Sikopi

Nadere informatie

15 Februari In dit nummer :

15 Februari In dit nummer : 15 Februari 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Sportief Verslag 04/02/17 Kern Sikopi-Temse Sportief Verslag 12/02/17 Kern Catba-Sikopi Sportief Verslag 05/02/17 U12 A U12 B Wriemelen in Voorwaarts!!

Nadere informatie

15 September In dit nummer :

15 September In dit nummer : 15 September 2017 In dit nummer : Sportieve Verslagen 03/09: Kwik-Sikopi Sportieve Verslagen 08/09: Beker van België Sportieve Verslagen 10/09: Sikopi-Floriant Coming-up Evenementen Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

15 November In dit nummer :

15 November In dit nummer : 15 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Tarieven en abonnementen Zaal 2017-2018 Upcoming evenementen Publi : 24/11 Lazy Friday Recreanten Publi : 02/12 Sinterklaasfeest op Sikopi Agenda Seizoen

Nadere informatie

15 januari In dit nummer :

15 januari In dit nummer : 15 januari 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Lage emissiezone, nieuwe penningmeester Coming-Up evenement : Nieuwjaarsreceptie 20/01/2017 Sportief Verslag 08/01/17 Kern Putse-Sikopi Sportief Verslag

Nadere informatie

15 december In dit nummer :

15 december In dit nummer : 15 december 2016 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Sikopi s Club van 50 Coming up-evenementen : MFL De Warmste Training Sportief Verslag 04/12/16 Kern Temse-Sikopi Sportief Verslag 10/12/16 Kern Sikopi-Catba

Nadere informatie

15 Januari In dit nummer :

15 Januari In dit nummer : 15 Januari 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 16/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag KERN 06/01: Temse-Sikopi Sportief verslag U12 Rood 17/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag U12 Rood 07/01: Rijko-Sikopi

Nadere informatie

15 Oktober In dit nummer :

15 Oktober In dit nummer : 15 Oktober 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Toogdiensten Sportieve Verslagen 01/10: Sikopi-Scaldis Sportieve Verslagen 08/10: Borgerhout G/W-Sikopi Sportieve Verslagjes U10 Sportieve Verslagen 01/10:

Nadere informatie

01 december In dit nummer :

01 december In dit nummer : 01 december 2016 In dit nummer : Bestuurlijke Mededelingen Aankondiging : Sinterklaasbrunch Kleurplaat Sinterklaas voor onze allerkleinsten Sportief Verslag 19/11/16 Kern Verde-Sikopi Sportief Verslag

Nadere informatie

01 September In dit nummer :

01 September In dit nummer : 01 September 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Sportieve Verslagen Voorbije Evenementen Publi : Coming-up evenementen Coming-up evenementenkalender Wedstrijdkalender Seizoen

Nadere informatie

01 Juni In dit nummer :

01 Juni In dit nummer : 01 Juni 2018 In dit nummer : Sportief verslag 13/05: Sikopi-Borgerhout GW Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 20/05: Sikopi-Voorwaarts Upcoming evenementen : Feestelijke clubdag op 9 juni

Nadere informatie

15 Mei In dit nummer :

15 Mei In dit nummer : 15 Mei 2018 In dit nummer : Sportief verslag 29/04: Sikopi-AKC/Luma Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 06/05: Scaldis-Sikopi Sportief verslag 06/05: U12 Rood ATBS/Meeuwen-Sikopi Sportief

Nadere informatie

15 Maart In dit nummer :

15 Maart In dit nummer : 15 Maart 2017 In dit nummer : Bestuurlijk nieuws Publi: Restaurantdag op Sikopi 13/05/2017 Sportief Verslag 05/03/17 Kern Sikopi-Putse Sportief Verslag 25/02/17 Gew3 Supernova-Sikopi 3 Coming-Up evenementen

Nadere informatie

01 Februari In dit nummer :

01 Februari In dit nummer : 01 Februari 2018 In dit nummer : Nieuwjaarsspeech Voorzitter Sportief verslag KERN 14/01: Putse-Sikopi Sportief verslag KERN 20/01: Sikopi-Leuven Sportief verslag U16 21/01: Sikopi-AKC/Luma B Evenementenkalender

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Sportief Verslag 23/04/2017 Kern Vobako-Sikopi Publi : Restaurant-dag op Sikopi 13/05/2017 Voorbije Evenementen Coming-up Evenementen Kalender Eindronde Veldseizoen

Nadere informatie

01 Februari In dit nummer :

01 Februari In dit nummer : 01 Februari 2017 In dit nummer : Nieuwjaarsspeech Voorzitter Bestuurlijk Nieuws Sikopi s Club van 50 Coming-Up evenement : Lazy Friday Breughelavond Recreanten Sportief Verslag 14/01/17 Kern Sikopi-Riviera

Nadere informatie

01 November In dit nummer :

01 November In dit nummer : 01 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Evenementenkalender Sportieve Verslagen Kern Sportieve Verslagen U14 Sportieve Verslagen U12 Sportieve Verslagen U10 Sportieve Verslagen Gew4 Sportieve

Nadere informatie

01 December In dit nummer :

01 December In dit nummer : 01 December 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Tarieven en abonnementen Zaal 2017-2018 Publi : 02/12 Sinterklaasfeest op Sikopi Kleurplaat Sinterklaas Upcoming evenementen 22/12: De Warmste Training

Nadere informatie

15 April In dit nummer :

15 April In dit nummer : 15 April 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Publi : Restaurant-dag op Sikopi 13/05/2017 Sportief Verslag 09/04/2017 Kern Riviera-Sikopi Sportief Verslag 29/03/2017 U12 Scaldis-Sikopi Sportief Verslag

Nadere informatie

01 november In dit nummer :

01 november In dit nummer : 01 november 2016 In dit nummer : Bestuurlijke Mededelingen Sportief verslag U14 08.10.2016 : Temse B-Sikopi Sportief verslag U12 15.10.2016 : Catba-Sikopi Sportief verslag Scholentornooi 17-21 oktober

Nadere informatie

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 2 In dit nummer: 08-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 1 Cadettennieuws 1 Scholierennieuws 1 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Kernnieuws

Nadere informatie

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 09/10/2013 dinsdag 22/10/2013 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 20 Oct 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 34 In dit nummer: Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 2 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Wintercompetitie 3 Programmatie veld 3 Uitslagen zaal

Nadere informatie

01 April In dit nummer :

01 April In dit nummer : 01 April 2017 In dit nummer : Bestuurlijk nieuws Publi: Restaurantdag op Sikopi 13/05/2017 Sportief Verslag 04/03/17 U16 Sikopi-Riviera Coming-Up evenementen Wedstrijdkalender Veld 2016-2017 Kleurplaat

Nadere informatie

ANGRIJKE MEDEDELING!!

ANGRIJKE MEDEDELING!! Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) Erkenningsnummer P911138 woensdag 14/08/2013 dinsdag 27/08/2013 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.5 27 Apr 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

01 juni In dit nummer :

01 juni In dit nummer : 01 juni 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter uit de JAV van 12/05/2017 Bestuurlijk Nieuws Sportief Verslag 14/05/2017 Kern Voorwaarts-Sikopi Voorbije Evenementen : Restaurantdag Coming-up Evenementen

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 7 mrt 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 11 7 Okt 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport bied

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.13 28 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten Jaargang 3 nummer 36 23-04-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Beste leden, Naar jaarlijkse gewoonte worden alle spelersbloesjes verzameld door de ploegverantwoordelijken.

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 6 05-09-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

22/08/2012 Wervingsdag Sint-Job (Vlierbeslaan 29) van 18:00 20:30. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00

22/08/2012 Wervingsdag Sint-Job (Vlierbeslaan 29) van 18:00 20:30. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 4 In dit nummer: 22-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 2 Pupillennieuws 2 Cadettennieuws 2 Scholierennieuws 3 Juniorennieuws 3 Wervingsdagen 4 Recreantennieuws

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 5 30-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie Technikorf TURNHOUT in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie.. jaargang 17 augustus 2010 nr.1 Verantwoordelijke

Nadere informatie

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Uitslagen speelgelegenheid recreanten 19 maart 2016, rechtzetting Sfeerfoto geleide training EKERSE ATBS 5 0 FF KAPELLEN CATBA wordt naar een latere datum verschoven 16 april

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.1 23 jan 2019 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 18 dec 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 28 Nov 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 14 4 November 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 15 Mrt 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Zaalcompetitie

Zaalcompetitie Zaalcompetitie 2012-2013 Versie 2 - d.d. 22/10/2011 1 2 3 Hierbij de programmatie. Indien er vergissingen zijn, kan je dit laten weten, en indien nodigzullen we dit herprogrammeren wedstrijden die niet

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 2 07-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen Na de kalendervergadering van 09/08/2013 zal deze lijst verder uitgebreid

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.10 14 Sep 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 1 6 Januari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 3 19 Februari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 RECREANTENFLASH Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 Verslag van de geleide training Onder een stralende zon gingen we op zaterdag 23 september 2017 om 10u van start op de terreinen van Temse. Er waren 29

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 13 feb 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.7 28 aug 2019 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

15 Mei In dit nummer :

15 Mei In dit nummer : 15 Mei 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Sportief Verslag 28/04/2017 Kern Sikopi-Putse Sportief Verslag 30/04/2017 Kern Leuven-Sikopi Sportief Verslag 07/05/2017 Kern Sikopi-Temse Sportief Verslag

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 21 Feb 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 22 08-01-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 01/02/2014 zwemmen (alle leden) organisatie JAC 07/02/2014 ASKC kweelt

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 13 NIET VERGETEN KALENDER

ASKC Nieuws Nr. 13 NIET VERGETEN KALENDER Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 13 In dit nummer: 24-10-2012 NIET VERGETEN In de nacht van zaterdag 27/10 op zondag 28/10 begint de wintertijd. Wij draaien dan de klok 1 uur achteruit.

Nadere informatie

15 juni In dit nummer :

15 juni In dit nummer : 15 juni 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Speech Voorzitter Clubdag 3 juni 2017 Voorbije Evenementen : Veldfinales, Clubdag, Ouders vs Jeugd Agenda Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Koninklijke Minerva Korfbal Club vzw Clubblad nr.1 1 / 8

Nadere informatie

BBQ EN PLOEGENVOORSTELLING

BBQ EN PLOEGENVOORSTELLING Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 27/08/2013 - dinsdag 09/09/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever : Olaerts Kamiel - Wouter Dilftlaan

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 86-12 07 november 2016 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34, bus 1

Nadere informatie

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Jaargang 10 nummer 7 Augustus/ September 2016 Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Een twijfelachtige dag. Gaat het een miezerige dag worden of komen er opklaringen en wat zon! Dat

Nadere informatie

BENECUP MARCEL VAN DAMME 16/08/ /08/2019

BENECUP MARCEL VAN DAMME 16/08/ /08/2019 Beste korfbalvrienden, In de eerste plaats willen wij alle ingeschreven ploegen alvast bedanken voor hun deelname aan ons 31 ste internationale korfbaltoernooi. Doordat we dit jaar ons tornooi een week

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Mei / juni 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

BENECUP MARCEL VAN DAMME 10/08/ /08/2018

BENECUP MARCEL VAN DAMME 10/08/ /08/2018 Beste korfbalvrienden, In de eerste plaats willen wij alle ingeschreven ploegen alvast bedanken voor hun deelname aan ons 30 ste internationale korfbaltoernooi. Dit jaar voor het eerst op onze eigen Kunstgrasvelden

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.9 30 Aug 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.15 22 Dec 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 31 KALENDER MINIEMENNIEUWS PUPILLENNIEUWS

ASKC Nieuws Nr. 31 KALENDER MINIEMENNIEUWS PUPILLENNIEUWS Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 31 06-03-2013 KALENDER 17/03/2013 Zaalfinales (voor iedereen) 30/03/2013 Paasbrunch 01/04/2013 Busuitstap naar de ardennen 20/04/2013 Bonte Avond 01/05/2013

Nadere informatie

Voorwoord. Beste leden,

Voorwoord. Beste leden, Voorwoord Beste leden, We zijn ondertussen de maand november en we merken in de ledenadministratie dat er nog een aantal leden hun lidmaatschap in orde moeten maken. We vragen daarom aan diegenen die willen

Nadere informatie

Upcoming events: Kalender 1. Medische keuringen 2 Oefenwedstrijden 2. Tornooien 2. Lustornooi. Clinics 3 Sleutelnieuws 4

Upcoming events: Kalender 1. Medische keuringen 2 Oefenwedstrijden 2. Tornooien 2. Lustornooi. Clinics 3 Sleutelnieuws 4 Artemis-Schoten Kor balclub vzw Nieuwsbrief 6 10-08-2011 In dit nummer: Kalender 1 Medische keuringen 2 Oefenwedstrijden 2 Tornooien 2 Programmatie 3 Lustornooi Clinics 3 Sleutelnieuws 4 Wedstrijdprogramma

Nadere informatie

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Geleide training zaterdag 3 oktober 2015 De geleide training onder leiding van Tom Bastianen was een succes. Er waren 33 sportievelingen ingeschreven. (uit volgende clubs

Nadere informatie

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man 75 ste jaargang: 2016-2017 Acc. 1 Acc. 2 Te Boelaerpark Sportsite Drakenhof Arthur Matthyslaan 80 Borsbeeksesteenweg 65 a 2140 Borgerhout 2100 Deurne Tel.: 03

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 15 06-11-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 09/11/2013 Mexicaanse Avond organisatie Evenementencel 23/11/2013

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 86-15 28 november 2016 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34, bus 1

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 7 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 86-04 12 september 2016 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34 2100 Deurne

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 26 05-02-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 07/02/2014 ASKC kweelt 01/03/2014 Filmavond (alle jeugd) organisatie

Nadere informatie

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013 APPEL - BLITS Beste allemaal Vorig weekend ging het Internationaal Jeugdtornooi Vlaanderen door in onze regio, meer bepaald de U14 en U16 in sporthal Appels. Onze

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 22 feb 2019 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.13 7 Nov 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 25 29-01-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 01/02/2014 zwemmen (alle leden) organisatie JAC 07/02/2014 ASKC kweelt

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 22 VOORWOORD KALENDER

ASKC Nieuws Nr. 22 VOORWOORD KALENDER Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 22 02-01-2013 VOORWOORD De eerste ASKC-nieuws van het nieuwe jaar Dat 2013 een jaar mag worden... met een goede gezondheid zonder blessures met veel overwinningen

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 87-03 11 september 2017 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34, bus 1

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 13 15 Nov 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 20 KALENDER MINIEMENNIEUWS

ASKC Nieuws Nr. 20 KALENDER MINIEMENNIEUWS Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 20 In dit nummer: 12-12-2012 KALENDER 22/12/2012 Kerstfeestje scholieren/junioren 29/12/2012 Eindejaarsdrink (buiten) 19/01/2013 Zwemmen Februari/2013 Theater

Nadere informatie

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE - BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV - wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 87-06 2 oktober 2017 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34, bus 1 2100

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 8 29 Mei 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport bied

Nadere informatie

BERICHT VAN DE JEUGDCEL

BERICHT VAN DE JEUGDCEL Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 41 KALENDER 25/05/2013 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 01/06/2013 Mini-survival 08/06/2013 Nationaal recreantentornooi 15/06/2013 Supportersfeest 22/06/2013

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 28 mrt 2019 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Kalender Kalender 1. Miniemen 1. Pupillen 2. Recreanten 2. Wintercompe e 2. Uitslagen zaal 3. Verslag 4. Dringend gezocht 4

Kalender Kalender 1. Miniemen 1. Pupillen 2. Recreanten 2. Wintercompe e 2. Uitslagen zaal 3. Verslag 4. Dringend gezocht 4 Artemis-Schoten Kor balclub vzw ASKC Nieuws Nr. 27 In dit nummer: Kalender 1 Miniemen 1 Pupillen 2 Recreanten 2 Wintercompe e 2 Uitslagen zaal 3 Sponsor 3 Verslag 4 Dringend gezocht 4 Zaalprogramma e 5

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller KFC Meulebeke - Bruno Derveaux ziet periodetitel als beloning voor erg jonge spelersgroep. Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller Coach Bruno Derveaux wil na de belangrijke maanden

Nadere informatie