Mac Data Recovery 7.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mac Data Recovery 7.0"

Transcriptie

1 Stellar Phoenix Mac Data Recovery 7.0 installatiehandleiding

2 Inleiding Stellar Phoenix Mac Data Recovery v7 is een totaaloplossing voor al uw gegevensverliesproblemen. Gegevensverlies kan voorkomen door gegevenscorruptie- en verwijdering. Deze veelomvattende software zal al uw kwijtgeraakte gegevens terughalen en herstellen vanaf corrupte, beschadigde, verwijderde of geformatteerde Mac-volumes. Stellar Phoenix Mac Data Recovery scant grondig (geformatteerde, verwijderde of beschadigde) volumes en vindt alle kwijtgeraakte gegevens zoals documenten, s, afbeeldingen, audio- en videobestanden en nog meer. Na het scannen zal de software alle herstelde bestanden en mappen in een structuuroverzicht laten zien. De optie Geavanceerd Herstel herstelt deze bestanden/mappen, slaat ze op een veilige locatie op en verzekert dat u uw waardevolle gegevens kunt herstellen vanaf corrupte en beschadigde schijven. De software kan ook gegevens herstellen vanaf fysiek beschadigde of gedeeltelijk gebrande optische disks. Het ondersteunt alle CD / DVD / BD / HD dvd-formaten en gebruikelijke bestandssystemen zoals ISO 9660, Joliet, UDF, HFS en Rock Ridge bestandssystemen. Stellar Phoenix Mac Data Recovery heeft vier herstelopties -Snel, Verwijderd, Geavanceerd, en Grof. Stellar Phoenix Mac Data Recovery heeft een aantal kenmerken die u helpen uw gegevens gemakkelijk en efficiënt te herstellen. Het heeft kenmerken zoals automatische vernieuwing van de schijvenlijst, voorbeeldweergaven tijdens het scanproces, en scaninformatie opslaan zodat u het herstel later kunt hervatten of een kopie van het volume of de gehele schijf kunt maken. Daarnaast maakt de Filteroptie het eenvoudiger voor u om de gewenste bestanden en mappen te identificeren en herstellen. U kunt ook naar specifieke bestanden in de voorbeeldweergave zoeken met de 'filterlijst'- optie. Belangrijkste kenmerken van Stellar Phoenix Mac Data Recovery: Herstel verwijderde / kwijtgeraakte bestanden en mappen. Zoek naar verwijderde / kwijtgeraakte volumes. Herstel gegevens vanaf corrupte, beschadigde, verwijderde of geformatteerde Mac -volumes. Herstel gegevens vanaf of gedeeltelijk / verkeerd gebrande CD s/dvd s. Herstel elk specifiek bestandstype met de 'filterlijst' -optie. Maak images van schijven / volumes. Use drive / volume images to facilitate recovery process. Herstel gegevens vanaf media die slechte sectoren hebben door het gebruik van image-bestanden. Verbeter de herstelsnelheid door het gebruik van image-bestanden.

3 Verberg partities die kleiner of gelijk zijn aan een vastgestelde grootte tijdens de Zoek naar Kwijtgeraakte / Verwijderde Volumes -optie. Toon / Verberg voorbeeldweergaven van foto s / tekstbestanden tijdens de scanoptie. Rechtermuisknop-optie om bestanden en mappen te herstellen. Rechtermuisknop-optie voor de 'Quick Look'-functie. 'Voorbeeldweergave -optie om bestanden alvast te bekijken na het scannen. Ondersteunt het NTFS-bestandssystemen (Boot Camp Ondersteuning).. Ondersteunt Macintosh-bestandssystemen HFS en HFS+ HFS en HFS+ voor Snel Herstel, 'Verwijderd Herstel', Geformatteerde Media / Kwijtgeraakt Bestand-Herstel, Fotoherstel en Grof Herstel -opties. Ondersteunt FAT, NTFS en Ex FAT-bestandssystemen voor Snel Herstel, 'Verwijderd Herstel, Geformatteerde Media / Kwijtgeraakt Bestand-Herstel, Fotoherstel en Grof Herstel -opties. Toont resolutie, cameramodelnaam, datum van opname en wijziging, en tijdstempelingondersteuning voor sommige bestandsformaten in de Foto herstel -optie.

4 Wat is er Nieuw in Deze Versie? Stellar Phoenix Mac Data Recovery software heeft de volgende nieuwe functies: Nieuwe en verbeterde gebruikersinterface. Ondersteuning voor Yosemite Ondersteunt versleutelde bestandssysteem voor 'Snel Herstel', 'Geavanceerde Herstel ', 'Verwijderd Herstel', 'grof Herstel', 'foto herstel' en 'Afbeelding Maken' optie. Ondersteuning voor Time Machine Backup schijfherstel. Detailweergave, lijstweergave en miniatuurweergave optie voor herstelde bestanden en mappen. Verbeterde ondersteuning voor herstellen van HFS+, FAT32, ExFAT, NTFS en DVD. Geavanceerde optie voor voorbeeldweergave in Voorkeuren. Ondersteuning van 'gebruik schijf' voor snellere verwerking en 'minimale RAM gebruik' bij grotere stations met ruime hoeveelheid gegevens. Geavanceerde filteroptie voor bestanden en mappen. Bijgewerkte stationinformatie toegevoegd. Ondersteuning voor SMART status van de schijf. Optie om Check-Uncheck file(s) en folder(s) voor herstel met spatiebalk. Quick Look Update ondersteuning voor Mac OSX 10.7 en 10,8 10,9 10,10. Optie voor Raw Recovery op verloren schijven. Voorbeeldweergave ondersteuning voor corrupte bestanden in de veilige modus, zowel in de miniatuurweergave als voorbeeldweergave.

5 Systeemvereisten Alvorens de Stellar Phoenix Mac Data Recovery software te installeren, zorg ervoor dat uw systeem aan de volgende vereisten voldoet. Minimum Systeemvereisten Verwerkingseenheid: Intel Besturingssysteem: Mac OS X 10.6 and above Geheugen: 1 GB RAM Harde Schijf: 50 MB of free space

6 Installeren Stellar Phoenix Mac Data Recovery Om Stellar Phoenix Mac Data Recovery te installeren, volgt u de stappen hieronder: 1. Unzip het StellarPhoenixMacDataRecovery.dmg.zip bestand. 2. Dubbelklik op het dmg-bestand. Dit zal een virtueel volume 'mounten' - StellarPhoenixMacDataRecovery. 3. Sleep de StellarPhoenixMacDataRecovery-toepassing van het gemounte virtuele volume naar de Toepassingen-map. 4. Dubbelklik op Stellar Phoenix Mac Data Recovery in de Toepassingen-map om de software te starten. 5. Accepteer de Licentieovereenkomst en het hoofdvenster van de Stellar Phoenix Mac Data Recovery software zal worden getoond. Als u de software wilt verwijderen, sleept u Stellar Phoenix Mac Data Recovery van de Toepassingen-map naar de Prullenbak en zet u hem daar neer.

7 Stellar Phoenix Mac Data Recovery Opstarten Volg een van de hieronder genoemde stappen om Stellar Phoenix Mac Data Recovery op uw Mac te draaien: Of, Of, Dubbelklik op het Stellar Phoenix Mac Data Recovery-bestand in de Toepassingen-map, Dubbelklik op de Stellar Phoenix Mac Data Recovery-bureaubladsnelkoppeling (als u er een aangemaakt heeft), Klik op het Stellar Phoenix Mac Data Recovery-icoon in de dock (als het bestaat).

8 Hoe Updaten? U kunt de update-eigenschap van Stellar Phoenix Mac Data Recovery gebruiken om op de meest recente updates voor de toepassing te controleren en deze te installeren. Hiermee houd u uw toepassing up-to-date. Als er updates beschikbaar zijn voor het product, zal de update wizard tevoorschijn komen wanneer u Stellar PhoenixMacDataRecovery draait. Anders kunt u ook de Controleer op Updates-optie selecteren onder Voorkeuren > Updaten in het StellarPhoenixMacDataRecovery-menu. Om Stellar Phoenix Mac Data Recovery bij te werken, kunt u een van de volgende dingen doen: Om automatisch te controleren: Draai Stellar Phoenix Mac Data Recovery, het Update-venster wordt getoond naast de hoofdgebruikersinterface. Om de meest recente versie te downloaden, klikt u op de Update-knop. Het kan een paar seconden tot een paar minuten duren totdat de bestanden gedownload zijn. Zodra het voltooid is, zal het 'Update met succes geïnstalleerd' -bericht verschijnen. Klik op OK. Om handmatig te controleren: Draai Stellar Phoenix Mac Data Recovery. In het Stellar Phoenix Mac Data Recovery-menu, klik op de Voorkeuren-optie. Klik op de Anderen in het Voorkeuren-venster. Selecteer de Controleer nu op updates-optie en geef aan of u dagelijks, wekelijks of maandelijks op updates wilt controleren. Of, Klik op de Controleer nu op updates-knop. Als er updates beschikbaar zijn, wordt het Update-venster weergegeven. Volg de volgende stap op. Als er geen updates beschikbaar zijn, wordt een bericht weergegeven met 'Geen updates beschikbaar'. Klik op de Update-knop om de meeste recente versie te downloaden. Het kan een paar seconden tot een paar minuten duren totdat de bestanden gedownload zijn. Zodra het voltooid is, zal het 'Update met succes geïnstalleerd'-bericht verschijnen. Klik op OK.

9 Gebruikersinterface Stellar Phoenix Mac Data Recovery heeft een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken grafische gebruikersinterface. Het bevat alle eigenschappen die nodig zijn om een compleet gegevensherstel uit te voeren. Gebruikersinterface bevat Menu en Button waarmee u eenvoudig toegang krijgt tot verschillende functies van de software. Hoofd-Gebruikersinterface U hebt twee opties op het hoofdscherm namelijk Start Nieuwe Scan en Hervat Opgeslagen Scan om data recovery op een harde schijf uit te voeren. menu's StellarPhoenixMacDataRecovery

10 Info Over StellarPhoenixMacDataRecovery Gebruik deze optie om informatie te lezen over Stellar Phoenix Mac Data Recovery. Voorkeuren Gebruik deze optie om voorkeuren in te stellen om het proces naar uw wens aan te passen. Tools Registreren Na aankoop van een licentie kunt u deze optie gebruiken om uw exemplaar van de Stellar Phoenix Mac Data Recovery-toepassing te registreren. Help Help Onderwerpen Gebruik deze optie om de hulphandleiding van StellarPhoenixMacDataRecovery te bekijkenl. Bestel StellarPhoenixMacDataRecovery Gebruik deze optie om de Stellar Phoenix Mac Data Recovery software te kopen. naar Stellar Support Gebruik deze optie om een against any problem. Bekijk Support Gedeelte

11 Gebruik deze optie om de hulppagina van stellarinfo.com te bekijke Aanvraag Genereren Gebruik deze optie om een Aanvraag te versturen naar stellarinfo.com. Bekijk Kennisbank Artikelen Gebruik deze optie om de kennisbank artikelen van stellarinfo.com te bekijken. Button U vindt de volgende knoppen in de hoofd-gebruikersinterface van de Stellar Phoenix Mac Data Recovery-software: Voorkeuren Gebruik deze knop om set Voorkeuren voor Stellar Phoenix Mac Data Recovery. Registreren Gebruik deze knop om Stellar Phoenix Mac Data Recovery te registreren. Online Kopen Gebruikt de knop kopen om Stellar Phoenix Mac Data Recovery online te kopen. Help Gebruik deze knop om de help-handleiding voor de software. Over Gebruik deze knop om algemene informatie over geselecteerde schijf of het volume. Gebruik de knop Start Nieuwe Scan om verloren gegevens op te sporen.

12 Gebruik deze Hervat Opgeslagen Scan knop om het herstelproces te starten vanaf opgeslagen scaninformatie of een image-bestand.

13 Bestellen en Registreren Stellar Phoenix Mac Data Recovery bestellen U kunt de software online te kopen. Voor meer informatie over prijzen details en een bestelling te plaatsen, bezoek Hier U kunt daarnaast ook op de Kopen Koop-knop klikken in de hoofdgebruikersinterface, om de software digitaal te kopen. Zodra de bestelling bevestigd is zult u per een pre-paid registratiesleutel ontvangen, waarmee u de software kunt registreren. Stellar Phoenix Mac Data Recovery registreren Hoe het product te registreren: 1. Klik op de Registreren-knop in de hoofdgebruikersinterface of selecteer Registreer in het Tools-menu. Het registratievenster wordt dan getoond 2. Voer één van de volgende stappen uit: Als u na aankoop van het product de registratiesleutel heeft, o Selecteer de 'Ik heb een sleutel om het product te registreren'-optie. Klik op OK. o Typ de sleutel in het tekstvak voor de Registratiesleutel. Klik op OK Of, Als u geen registratiesleutel heeft, o Selecteer de 'Ik heb geen sleutel om het product te registreren'-optie. Klik op OK om online te gaan en het product te kopen.

14 Stellar Ondersteuning Onze Technische Ondersteuninsdeskundigen hebben oplossingen voor al je vragen m.b.t. de Stellar Producten. Bel ons of Ga Oline naar onze ondersteunende afdeling op Voor prijsopgave en bestellingen, Chat Live met een Online deskundige op Zoek in ons uitgebreid Kennisbestand op Dien een verzoek in op Stuur een naar Stellar Ondersteuning op Stellar Ondersteuning HelpLine Maandag t/mo vrijdag [ 24 uur per dag ] VS (Toll free Pre Sales Queries) VS (Post Sales Queries) VK (Europa) Australie & Asia Pacific Nederland Pre & Post Verkoop Ondersteuning Wereldwijd Bestellingen

Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0

Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0 Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0 1 Overzicht Stellar OST to PST Converter biedt een complete oplossing om OST bestanden naar Microsoft Outlook Personal Storage (PST) bestanden om

Nadere informatie

Paragon NTFS voor Mac OS X

Paragon NTFS voor Mac OS X PARAGON Software GmbH Heinrich-von-Stephan-Str. 5c 79100 Freiburg, Duitsland Tel. +49 (0) 761 59018201 Fax +49 (0) 761 59018130 Internet www.paragon-software.com E-mail sales@paragon-software.com Paragon

Nadere informatie

Update 3. Gebruikershandleiding

Update 3. Gebruikershandleiding Update 3 Gebruikershandleiding Copyright Acronis, Inc., 2000-2011. Alle rechten voorbehouden. 'Acronis', 'Acronis Compute with Confidence', 'Acronis Recovery Manager', 'Acronis Secure Zone', Acronis True

Nadere informatie

Update 2. Gebruikershandleiding

Update 2. Gebruikershandleiding Update 2 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Inleiding...7 1.1 Wat is Acronis True Image 2014?... 7 1.2 Wat is Acronis True Image 2014 Premium?... 8 1.3 Nieuw in deze versie... 8 1.4 Systeemvereisten

Nadere informatie

1 Inleiding... 6 1.1 Wat is Acronis True Image 2015?... 6 1.2 Nieuw in deze versie... 6. 1.2.1 Alternatieven voor de verwijderde functies...

1 Inleiding... 6 1.1 Wat is Acronis True Image 2015?... 6 1.2 Nieuw in deze versie... 6. 1.2.1 Alternatieven voor de verwijderde functies... Inhoudsopgave 1 Inleiding... 6 1.1 Wat is Acronis True Image 2015?... 6 1.2 Nieuw in deze versie... 6 1.2.1 Alternatieven voor de verwijderde functies... 7 1.3 Systeemvereisten en ondersteunde media...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding bij Norton Ghost De software die in dit boek wordt beschreven, wordt geleverd met een licentieovereenkomst en mag alleen worden gebruikt volgens de voorwaarden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding bij Norton Save and Restore De software die in dit boek wordt beschreven, wordt geleverd met een licentieovereenkomst en mag alleen worden gebruikt volgens de

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN NETWORK SPACE FAMILY

GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN NETWORK SPACE FAMILY GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN NETWORK SPACE FAMILY KLIK HIER VOOR TOEGANG TOT EEN UP-TO-DATE ONLINE VERSIE van dit document voor de meest recente inhoud en functies zoals uitbreidbare illustraties, eenvoudigere

Nadere informatie

My Passport Essential en Essential SE Uiterst draagbare harde schijven Gebruikershandleiding

My Passport Essential en Essential SE Uiterst draagbare harde schijven Gebruikershandleiding My Passport Essential en Essential SE Uiterst draagbare harde schijven Gebruikershandleiding Extern Draagbaar Gebruikershandleiding My Passport Essential en Essential SE WD-service en -ondersteuning Mocht

Nadere informatie

ZIEZO Remote Back-up Personal

ZIEZO Remote Back-up Personal handleiding ZIEZO Remote Back-up Personal Versie 4 1 INLEIDING... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 BELANGRIJKSTE FUNCTIES... 3 2 INSTALLATIE BACK-UP MANAGER... 4 2.1 VOLLEDIGE DATA BESCHIKBAARHEID IN 3 STAPPEN...

Nadere informatie

Externe Desktop. My Book. Studio en Studio LX Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding My Book Studio en Studio LX

Externe Desktop. My Book. Studio en Studio LX Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding My Book Studio en Studio LX My Book Studio en Studio LX Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding My Book Studio en Studio LX Externe Desktop WD-service en -ondersteuning Mocht u tegen een probleem aanlopen, geeft u ons dan eerst

Nadere informatie

Avira System Speedup Gebruikershandleiding

Avira System Speedup Gebruikershandleiding Avira System Speedup Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Productinformatie...4 1.1 Functies... 4 1.2 Licenties...4 1.3 Systeemvereisten... 5 2 Installeren Avira System Speedup... 6 3 Aan

Nadere informatie

PATManager v4 1 / 152

PATManager v4 1 / 152 PATManager v4 1 / 152 Table of contents Welkom... 4 Over PATManager v4... 6 Nieuwe functies... 7 Ondersteunende testers... 7 PATManager v4 start... 9 PATManager instaleren... 9 Standalone installatie...

Nadere informatie

Back-up deel 1: introductie

Back-up deel 1: introductie Back-up deel 1: introductie In dit cursusdeel leer je wat een back-up is, waarom je deze moet maken en van welke bestanden. Je leert ook waar je de back-up het beste op kunt slaan. Zo leer je hoe je een

Nadere informatie

RTM. Gebruikershandleiding

RTM. Gebruikershandleiding RTM Gebruikershandleiding Copyright Acronis International GmbH, 2002-2012. Alle rechten voorbehouden. 'Acronis', 'Acronis Compute with Confidence', 'Acronis Recovery Manager', 'Acronis Secure Zone', Acronis

Nadere informatie

Nero BackItUp Handleiding

Nero BackItUp Handleiding Nero BackItUp Handleiding Nero AG Informatie over auteursrecht en handelsmerken De volledige handleiding van Nero BackItUp is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Nero AG. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Extern Desktop. My Book. Essential Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding My Book Essential

Extern Desktop. My Book. Essential Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding My Book Essential My Book Essential Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding My Book Essential Extern Desktop WD-service en -ondersteuning Mocht u tegen een probleem aanlopen, geeft u ons dan eerst de kans om dit aan

Nadere informatie

Externe Harde Schijf Korte. Handleiding

Externe Harde Schijf Korte. Handleiding Externe Harde Schijf Korte Handleiding Bewerkingen met multifunctionele knop: Druk op de knop en houd deze ingedrukt totdat het lampje gaat branden de schijf start voor het eerst op. Druk na het opstarten

Nadere informatie

Introductie Mamut Online Backup

Introductie Mamut Online Backup Mamut Active Services Introductie Mamut Online Backup Versie 4 MOB.BKL.INTRO.NL.040.01 1 Mamut Online Backup Inhoud Mamut Online Backup... 3 Nieuw in versie 4... 5 Introductie... 6 Aan de slag... 12 Zo

Nadere informatie

Handleiding. Voor Windows en Mac. LiveSchijf Burgemeesterlaan 14 3971 CS DRIEBERGEN-RIJSENBURG info@liveschijf.nl liveschijf.nl

Handleiding. Voor Windows en Mac. LiveSchijf Burgemeesterlaan 14 3971 CS DRIEBERGEN-RIJSENBURG info@liveschijf.nl liveschijf.nl Handleiding Voor Windows en Mac LiveSchijf Burgemeesterlaan 14 3971 CS DRIEBERGEN-RIJSENBURG info@liveschijf.nl liveschijf.nl Voor vragen stuurt u een e-mail naar support@liveschijf.nl Inhoud Online Backup

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding // Mamut Business Software Installatiehandleiding Introductie Deze handleiding is bedoeld om de installatie en eerste opstart van Mamut Business Software te vereenvoudigen. De structuur van de handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor avast! BackUp voor Windows

Gebruikershandleiding voor avast! BackUp voor Windows Gebruikershandleiding voor avast! BackUp voor Windows Inhoud Hoofdstuk 1: Overzicht van avast! BackUp...5 Hoofdstuk 2: avast! BackUp installeren...7 avast! BackUp downloaden...7 De avast! BackUp-client

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding V1.0 Januari 2008 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD....3 2. MINIMALE SYSTEEMEISEN....3 3. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...4 3.1. INSTALLATIE WIZARD OPENEN....4 3.2. ACCEPTATIE VAN DE LICENTIEOVEREENKOMST....5

Nadere informatie

SLEEK. Anti-Virus. Anti-Virus & Content Security. Gebruikershandleiding

SLEEK. Anti-Virus. Anti-Virus & Content Security. Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TM NEW SLEEK & POWERFUL Anti-Virus Anti-Virus & Content Security Introductie 3 Een aantal nieuwe functies in escan AV 3 Enkele geavanceerde functies in escan AV 3 Vereisten voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding bij Norton Ghost

Gebruikershandleiding bij Norton Ghost Norton Ghost Gebruikershandleiding bij Norton Ghost De in dit boek beschreven software wordt verstrekt onder een licentieovereenkomst en mag uitsluitend worden gebruikt in overeenstemming met de voorwaarden

Nadere informatie

My Passport Draagbare harde schijf

My Passport Draagbare harde schijf My Passport Draagbare harde schijf Gebruikershandleiding Extern Draagbaar Gebruikershandleiding voor My Passport WD-service en -ondersteuning Mocht u tegen een probleem aanlopen, geeft u ons dan eerst

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Backup Zeker V1.3 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1.0 Backup Zeker - Installatie... 4 1.1 Systeemeisen... 4 1.2 Setup / Installatie... 4 1.3 Eerste start - Registratie

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING RUGGED RAID

GEBRUIKERSHANDLEIDING RUGGED RAID GEBRUIKERSHANDLEIDING RUGGED RAID Klik hier voor toegang tot een up-to-date online versie van dit document. Daar vindt u de meest recente inhoud en ook uitvouwbare illustraties, eenvoudigere navigatie

Nadere informatie

WD SmartWare -software

WD SmartWare -software WD SmartWare -software Gebruikershandleiding Versie 2.4.x WD SmartWare Softwaregebruikershandleiding, Versie 2.4.x Back-upsoftware WD-service en -ondersteuning Mocht u tegen een probleem aanlopen, geeft

Nadere informatie

WD SmartWare -software

WD SmartWare -software WD SmartWare -software Gebruikershandleiding Versie 2.0.x Back-upsoftware WD SmartWare Softwaregebruikershandleiding, Versie 2.0.x WD-service en -ondersteuning Mocht u tegen een probleem aanlopen, geeft

Nadere informatie