Mac Data Recovery 7.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mac Data Recovery 7.0"

Transcriptie

1 Stellar Phoenix Mac Data Recovery 7.0 installatiehandleiding

2 Inleiding Stellar Phoenix Mac Data Recovery v7 is een totaaloplossing voor al uw gegevensverliesproblemen. Gegevensverlies kan voorkomen door gegevenscorruptie- en verwijdering. Deze veelomvattende software zal al uw kwijtgeraakte gegevens terughalen en herstellen vanaf corrupte, beschadigde, verwijderde of geformatteerde Mac-volumes. Stellar Phoenix Mac Data Recovery scant grondig (geformatteerde, verwijderde of beschadigde) volumes en vindt alle kwijtgeraakte gegevens zoals documenten, s, afbeeldingen, audio- en videobestanden en nog meer. Na het scannen zal de software alle herstelde bestanden en mappen in een structuuroverzicht laten zien. De optie Geavanceerd Herstel herstelt deze bestanden/mappen, slaat ze op een veilige locatie op en verzekert dat u uw waardevolle gegevens kunt herstellen vanaf corrupte en beschadigde schijven. De software kan ook gegevens herstellen vanaf fysiek beschadigde of gedeeltelijk gebrande optische disks. Het ondersteunt alle CD / DVD / BD / HD dvd-formaten en gebruikelijke bestandssystemen zoals ISO 9660, Joliet, UDF, HFS en Rock Ridge bestandssystemen. Stellar Phoenix Mac Data Recovery heeft vier herstelopties -Snel, Verwijderd, Geavanceerd, en Grof. Stellar Phoenix Mac Data Recovery heeft een aantal kenmerken die u helpen uw gegevens gemakkelijk en efficiënt te herstellen. Het heeft kenmerken zoals automatische vernieuwing van de schijvenlijst, voorbeeldweergaven tijdens het scanproces, en scaninformatie opslaan zodat u het herstel later kunt hervatten of een kopie van het volume of de gehele schijf kunt maken. Daarnaast maakt de Filteroptie het eenvoudiger voor u om de gewenste bestanden en mappen te identificeren en herstellen. U kunt ook naar specifieke bestanden in de voorbeeldweergave zoeken met de 'filterlijst'- optie. Belangrijkste kenmerken van Stellar Phoenix Mac Data Recovery: Herstel verwijderde / kwijtgeraakte bestanden en mappen. Zoek naar verwijderde / kwijtgeraakte volumes. Herstel gegevens vanaf corrupte, beschadigde, verwijderde of geformatteerde Mac -volumes. Herstel gegevens vanaf of gedeeltelijk / verkeerd gebrande CD s/dvd s. Herstel elk specifiek bestandstype met de 'filterlijst' -optie. Maak images van schijven / volumes. Use drive / volume images to facilitate recovery process. Herstel gegevens vanaf media die slechte sectoren hebben door het gebruik van image-bestanden. Verbeter de herstelsnelheid door het gebruik van image-bestanden.

3 Verberg partities die kleiner of gelijk zijn aan een vastgestelde grootte tijdens de Zoek naar Kwijtgeraakte / Verwijderde Volumes -optie. Toon / Verberg voorbeeldweergaven van foto s / tekstbestanden tijdens de scanoptie. Rechtermuisknop-optie om bestanden en mappen te herstellen. Rechtermuisknop-optie voor de 'Quick Look'-functie. 'Voorbeeldweergave -optie om bestanden alvast te bekijken na het scannen. Ondersteunt het NTFS-bestandssystemen (Boot Camp Ondersteuning).. Ondersteunt Macintosh-bestandssystemen HFS en HFS+ HFS en HFS+ voor Snel Herstel, 'Verwijderd Herstel', Geformatteerde Media / Kwijtgeraakt Bestand-Herstel, Fotoherstel en Grof Herstel -opties. Ondersteunt FAT, NTFS en Ex FAT-bestandssystemen voor Snel Herstel, 'Verwijderd Herstel, Geformatteerde Media / Kwijtgeraakt Bestand-Herstel, Fotoherstel en Grof Herstel -opties. Toont resolutie, cameramodelnaam, datum van opname en wijziging, en tijdstempelingondersteuning voor sommige bestandsformaten in de Foto herstel -optie.

4 Wat is er Nieuw in Deze Versie? Stellar Phoenix Mac Data Recovery software heeft de volgende nieuwe functies: Nieuwe en verbeterde gebruikersinterface. Ondersteuning voor Yosemite Ondersteunt versleutelde bestandssysteem voor 'Snel Herstel', 'Geavanceerde Herstel ', 'Verwijderd Herstel', 'grof Herstel', 'foto herstel' en 'Afbeelding Maken' optie. Ondersteuning voor Time Machine Backup schijfherstel. Detailweergave, lijstweergave en miniatuurweergave optie voor herstelde bestanden en mappen. Verbeterde ondersteuning voor herstellen van HFS+, FAT32, ExFAT, NTFS en DVD. Geavanceerde optie voor voorbeeldweergave in Voorkeuren. Ondersteuning van 'gebruik schijf' voor snellere verwerking en 'minimale RAM gebruik' bij grotere stations met ruime hoeveelheid gegevens. Geavanceerde filteroptie voor bestanden en mappen. Bijgewerkte stationinformatie toegevoegd. Ondersteuning voor SMART status van de schijf. Optie om Check-Uncheck file(s) en folder(s) voor herstel met spatiebalk. Quick Look Update ondersteuning voor Mac OSX 10.7 en 10,8 10,9 10,10. Optie voor Raw Recovery op verloren schijven. Voorbeeldweergave ondersteuning voor corrupte bestanden in de veilige modus, zowel in de miniatuurweergave als voorbeeldweergave.

5 Systeemvereisten Alvorens de Stellar Phoenix Mac Data Recovery software te installeren, zorg ervoor dat uw systeem aan de volgende vereisten voldoet. Minimum Systeemvereisten Verwerkingseenheid: Intel Besturingssysteem: Mac OS X 10.6 and above Geheugen: 1 GB RAM Harde Schijf: 50 MB of free space

6 Installeren Stellar Phoenix Mac Data Recovery Om Stellar Phoenix Mac Data Recovery te installeren, volgt u de stappen hieronder: 1. Unzip het StellarPhoenixMacDataRecovery.dmg.zip bestand. 2. Dubbelklik op het dmg-bestand. Dit zal een virtueel volume 'mounten' - StellarPhoenixMacDataRecovery. 3. Sleep de StellarPhoenixMacDataRecovery-toepassing van het gemounte virtuele volume naar de Toepassingen-map. 4. Dubbelklik op Stellar Phoenix Mac Data Recovery in de Toepassingen-map om de software te starten. 5. Accepteer de Licentieovereenkomst en het hoofdvenster van de Stellar Phoenix Mac Data Recovery software zal worden getoond. Als u de software wilt verwijderen, sleept u Stellar Phoenix Mac Data Recovery van de Toepassingen-map naar de Prullenbak en zet u hem daar neer.

7 Stellar Phoenix Mac Data Recovery Opstarten Volg een van de hieronder genoemde stappen om Stellar Phoenix Mac Data Recovery op uw Mac te draaien: Of, Of, Dubbelklik op het Stellar Phoenix Mac Data Recovery-bestand in de Toepassingen-map, Dubbelklik op de Stellar Phoenix Mac Data Recovery-bureaubladsnelkoppeling (als u er een aangemaakt heeft), Klik op het Stellar Phoenix Mac Data Recovery-icoon in de dock (als het bestaat).

8 Hoe Updaten? U kunt de update-eigenschap van Stellar Phoenix Mac Data Recovery gebruiken om op de meest recente updates voor de toepassing te controleren en deze te installeren. Hiermee houd u uw toepassing up-to-date. Als er updates beschikbaar zijn voor het product, zal de update wizard tevoorschijn komen wanneer u Stellar PhoenixMacDataRecovery draait. Anders kunt u ook de Controleer op Updates-optie selecteren onder Voorkeuren > Updaten in het StellarPhoenixMacDataRecovery-menu. Om Stellar Phoenix Mac Data Recovery bij te werken, kunt u een van de volgende dingen doen: Om automatisch te controleren: Draai Stellar Phoenix Mac Data Recovery, het Update-venster wordt getoond naast de hoofdgebruikersinterface. Om de meest recente versie te downloaden, klikt u op de Update-knop. Het kan een paar seconden tot een paar minuten duren totdat de bestanden gedownload zijn. Zodra het voltooid is, zal het 'Update met succes geïnstalleerd' -bericht verschijnen. Klik op OK. Om handmatig te controleren: Draai Stellar Phoenix Mac Data Recovery. In het Stellar Phoenix Mac Data Recovery-menu, klik op de Voorkeuren-optie. Klik op de Anderen in het Voorkeuren-venster. Selecteer de Controleer nu op updates-optie en geef aan of u dagelijks, wekelijks of maandelijks op updates wilt controleren. Of, Klik op de Controleer nu op updates-knop. Als er updates beschikbaar zijn, wordt het Update-venster weergegeven. Volg de volgende stap op. Als er geen updates beschikbaar zijn, wordt een bericht weergegeven met 'Geen updates beschikbaar'. Klik op de Update-knop om de meeste recente versie te downloaden. Het kan een paar seconden tot een paar minuten duren totdat de bestanden gedownload zijn. Zodra het voltooid is, zal het 'Update met succes geïnstalleerd'-bericht verschijnen. Klik op OK.

9 Gebruikersinterface Stellar Phoenix Mac Data Recovery heeft een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken grafische gebruikersinterface. Het bevat alle eigenschappen die nodig zijn om een compleet gegevensherstel uit te voeren. Gebruikersinterface bevat Menu en Button waarmee u eenvoudig toegang krijgt tot verschillende functies van de software. Hoofd-Gebruikersinterface U hebt twee opties op het hoofdscherm namelijk Start Nieuwe Scan en Hervat Opgeslagen Scan om data recovery op een harde schijf uit te voeren. menu's StellarPhoenixMacDataRecovery

10 Info Over StellarPhoenixMacDataRecovery Gebruik deze optie om informatie te lezen over Stellar Phoenix Mac Data Recovery. Voorkeuren Gebruik deze optie om voorkeuren in te stellen om het proces naar uw wens aan te passen. Tools Registreren Na aankoop van een licentie kunt u deze optie gebruiken om uw exemplaar van de Stellar Phoenix Mac Data Recovery-toepassing te registreren. Help Help Onderwerpen Gebruik deze optie om de hulphandleiding van StellarPhoenixMacDataRecovery te bekijkenl. Bestel StellarPhoenixMacDataRecovery Gebruik deze optie om de Stellar Phoenix Mac Data Recovery software te kopen. naar Stellar Support Gebruik deze optie om een against any problem. Bekijk Support Gedeelte

11 Gebruik deze optie om de hulppagina van stellarinfo.com te bekijke Aanvraag Genereren Gebruik deze optie om een Aanvraag te versturen naar stellarinfo.com. Bekijk Kennisbank Artikelen Gebruik deze optie om de kennisbank artikelen van stellarinfo.com te bekijken. Button U vindt de volgende knoppen in de hoofd-gebruikersinterface van de Stellar Phoenix Mac Data Recovery-software: Voorkeuren Gebruik deze knop om set Voorkeuren voor Stellar Phoenix Mac Data Recovery. Registreren Gebruik deze knop om Stellar Phoenix Mac Data Recovery te registreren. Online Kopen Gebruikt de knop kopen om Stellar Phoenix Mac Data Recovery online te kopen. Help Gebruik deze knop om de help-handleiding voor de software. Over Gebruik deze knop om algemene informatie over geselecteerde schijf of het volume. Gebruik de knop Start Nieuwe Scan om verloren gegevens op te sporen.

12 Gebruik deze Hervat Opgeslagen Scan knop om het herstelproces te starten vanaf opgeslagen scaninformatie of een image-bestand.

13 Bestellen en Registreren Stellar Phoenix Mac Data Recovery bestellen U kunt de software online te kopen. Voor meer informatie over prijzen details en een bestelling te plaatsen, bezoek Hier U kunt daarnaast ook op de Kopen Koop-knop klikken in de hoofdgebruikersinterface, om de software digitaal te kopen. Zodra de bestelling bevestigd is zult u per een pre-paid registratiesleutel ontvangen, waarmee u de software kunt registreren. Stellar Phoenix Mac Data Recovery registreren Hoe het product te registreren: 1. Klik op de Registreren-knop in de hoofdgebruikersinterface of selecteer Registreer in het Tools-menu. Het registratievenster wordt dan getoond 2. Voer één van de volgende stappen uit: Als u na aankoop van het product de registratiesleutel heeft, o Selecteer de 'Ik heb een sleutel om het product te registreren'-optie. Klik op OK. o Typ de sleutel in het tekstvak voor de Registratiesleutel. Klik op OK Of, Als u geen registratiesleutel heeft, o Selecteer de 'Ik heb geen sleutel om het product te registreren'-optie. Klik op OK om online te gaan en het product te kopen.

14 Stellar Ondersteuning Onze Technische Ondersteuninsdeskundigen hebben oplossingen voor al je vragen m.b.t. de Stellar Producten. Bel ons of Ga Oline naar onze ondersteunende afdeling op Voor prijsopgave en bestellingen, Chat Live met een Online deskundige op Zoek in ons uitgebreid Kennisbestand op Dien een verzoek in op Stuur een naar Stellar Ondersteuning op Stellar Ondersteuning HelpLine Maandag t/mo vrijdag [ 24 uur per dag ] VS (Toll free Pre Sales Queries) VS (Post Sales Queries) VK (Europa) Australie & Asia Pacific Nederland Pre & Post Verkoop Ondersteuning Wereldwijd Bestellingen orders@stellarinfo.com

Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Installatiehandleiding

Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Installatiehandleiding 1 Overzicht Stellar OST to PST Converter - Technical biedt een volledige oplossing voor het omzetten van file OST te MS Outlook (PST)

Nadere informatie

Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0

Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0 Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0 1 Overzicht Stellar OST to PST Converter biedt een complete oplossing om OST bestanden naar Microsoft Outlook Personal Storage (PST) bestanden om

Nadere informatie

Stellar Phoenix Photo Recovery 7.0. Installatie gids

Stellar Phoenix Photo Recovery 7.0. Installatie gids Stellar Phoenix Photo Recovery 7.0 Installatie gids Overzicht Digitale multimedia bestanden kunnen per ongeluk worden verwijderd bij het verwijderen van bestanden of bij het formatteren van de opslag.

Nadere informatie

Acer erecovery Management

Acer erecovery Management 1 Acer erecovery Management Acer erecovery Management is een hulpprogramma dat door het softwareteam van Acer werd ontwikkeld en u een eenvoudig, betrouwbaar en veilig middel biedt om uw computer opnieuw

Nadere informatie

Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0. Installatie gids

Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0. Installatie gids Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0 Installatie gids Overzicht Stellar Phoenix Outlook PST Repair biedt een volledige oplossing voor het repareren van beschadigde Microsoft Outlook Personal Storage

Nadere informatie

Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0. installatie gids

Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0. installatie gids Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0 installatie gids Overzicht Stellar OST to PST Converter - Technician biedt een volledige oplossing voor het omzetten van file OST te MS Outlook (PST) bestanden.

Nadere informatie

Samsung Auto Backup FAQ

Samsung Auto Backup FAQ Samsung Auto Backup FAQ Installatie V: Ik heb het Samsung externe harde schijfstation aangesloten maar er gebeurt niets. A: Controleer de verbinding met de USB-kabel. Als het Samsung externe harde schijfstation

Nadere informatie

Stellar OST to PST Converter 6.0. installatiegids

Stellar OST to PST Converter 6.0. installatiegids Stellar OST to PST Converter 6.0 installatiegids Overzicht Stellar OST to PST Converter biedt een complete oplossing om OST bestanden naar Microsoft Outlook Personal Storage (PST) bestanden om te zetten.

Nadere informatie

Stellar Phoenix Photo Recovery 7.0. Installatie gids

Stellar Phoenix Photo Recovery 7.0. Installatie gids Stellar Phoenix Photo Recovery 7.0 Installatie gids Overzicht Digitale multimedia bestanden kunnen per ongeluk worden verwijderd bij het verwijderen van bestanden of bij het formatteren van de opslag.

Nadere informatie

Schijven en stations formatteren

Schijven en stations formatteren Schijven en stations formatteren Vaste schijven, de primaire opslagapparaten op uw computer, moeten worden geformatteerd voordat u deze kunt gebruiken. Als u een schijf formatteert, configureert u de schijf

Nadere informatie

Nero AG SecurDisc Viewer

Nero AG SecurDisc Viewer Handleiding SecurDisc Nero AG SecurDisc Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van

Nadere informatie

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY DOWNLOADER Versie 1.1 GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Deze software Kan controleren of er nieuwe versies zijn van de gebruikte software. Indien er een nieuwe versie is,

Nadere informatie

Handleiding voor snelle installatie

Handleiding voor snelle installatie Handleiding voor snelle installatie ESET NOD32 Antivirus v3.0 ESET NOD32 Antivirus biedt de beste beveiliging voor uw computer tegen kwaadaardige code. Gebouwd met de ThreatSense scanmachine, die geïntroduceerd

Nadere informatie

Linux te installeren Media Creation (USB)

Linux te installeren Media Creation (USB) Linux te installeren Media Creation (USB) Het maken van een USB opstartschijf aan laars Linux. Geschreven door: Nick INTRODUCTIE Distributies dit werkt met: Universal Wat deze gids volbrengt: Het maken

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van

Nadere informatie

MS Virtual pc 2007 Handleiding

MS Virtual pc 2007 Handleiding MS Virtual pc 2007 Handleiding Start de Virtual PC 2007 console en klik op [New...] om een nieuwe virtuele pc aan te maken. De wizzard voor het aanmaken van een nieuwe, virtuele pc start op. New Virtual

Nadere informatie

Het installeren van Mac OS X 10.5 Leopard

Het installeren van Mac OS X 10.5 Leopard Het installeren van Mac OS X 10.5 Leopard Geschreven door: Walter Galan INTRODUCTIE Op het moment van schrijven van deze gids, OS X 10.5 Leopard is de huidige versie van Apple. De nieuwste besturingssysteem

Nadere informatie

Installatiehandleiding Norman Endpoint Protection SOHO Small Office Home Office

Installatiehandleiding Norman Endpoint Protection SOHO Small Office Home Office Installatiehandleiding Norman Endpoint Protection SOHO Small Office Home Office Installatiehandleiding NPRO SOHO licentie 1 12-november-2013 Inhoudsopgave Introductie... 3 Systeemvereisten... 3 Norman

Nadere informatie

Memeo Instant Backup Introductiehandleiding. Stap 1: Maak uw gratis Memeo-account. Stap 2: Sluit een opslagapparaat aan op de pc

Memeo Instant Backup Introductiehandleiding. Stap 1: Maak uw gratis Memeo-account. Stap 2: Sluit een opslagapparaat aan op de pc Inleiding Memeo Instant Backup is een eenvoudige oplossing voor een complexe digitale wereld. De Memeo Instant Backup maakt automatisch en continu back-ups van uw waardevolle bestanden op de vaste schijf

Nadere informatie

Ashampoo Rescue Disc

Ashampoo Rescue Disc 1 Ashampoo Rescue Disc Met de software kunt u een Rescue (Herstel) CD, DVD of USB-stick maken. Het rescue systeem (redding systeem) is voor twee typen situaties bedoeld: 1. Om een back-up naar uw primaire

Nadere informatie

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 INHOUDSOPGAVE Het installeren van Microsoft Office... 2 Informatie voor de installatie... 2 Het installeren van Microsoft Office... 3 Hoe te

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

UBUNTU 8 installatie. 13/10/2009 http://www.ivowebschool.be/uploads/ ivowebschool.be/ /205bc10d-ef8e-4a 1/14. Onderwerpen

UBUNTU 8 installatie. 13/10/2009 http://www.ivowebschool.be/uploads/ ivowebschool.be/ /205bc10d-ef8e-4a 1/14. Onderwerpen UBUNTU 8 installatie Onderwerpen Ubuntu downloaden VMWare klaarmaken Ubuntu installeren VMWare tools installeren 1. Ubuntu downloaden ( ) Je kan ubuntu gratis downloaden via de website www.ubuntu.com.

Nadere informatie

Inhoudsopgave PC Software installeren... 2 BlackBerry back-up maken of terugplaatsen... 7 BlackBerry resetten... 9 BlackBerry Activeren...

Inhoudsopgave PC Software installeren... 2 BlackBerry back-up maken of terugplaatsen... 7 BlackBerry resetten... 9 BlackBerry Activeren... Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je BlackBerry erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet

Nadere informatie

HP Backup and Recovery Manager

HP Backup and Recovery Manager HP Backup and Recovery Manager Gebruikershandleiding Versie 1.0 Inhoudsopgave Inleiding Installatie Installatieprocedure Taalondersteuning HP Backup and Recovery Manager Herinneringen Periodieke back-ups

Nadere informatie

Een Image van Windows maken

Een Image van Windows maken Een Image van Windows maken Waar een back-up zich in het algemeen richt op het veiligstellen en zo nodig herstellen van uw bestanden, herstelt u met images de volledige inhoud van een partitie of harde

Nadere informatie

// Mamut Business Software

// Mamut Business Software // Mamut Business Software Eenvoudige installatiehandleiding Inhoud Voor de installatie 3 Over het programma 3 Over de installatie 4 Tijdens de installatie 5 Voorwaarden voor installatie 5 Zo installeert

Nadere informatie

Handleiding VirtualBox

Handleiding VirtualBox Pagina 1 van 18 Handleiding VirtualBox Inhoud 1) Wat is VirtualBox?... 2 2) Installatie... 2 3) Schermopbouw VirtualBox... 6 4) Downloaden van Linux ISO... 7 5) Virtuele Machine aanmaken... 7 6) Besturingssysteem

Nadere informatie

Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO

Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO Handleiding- CrashplanPRO - Online Backup Download de clients hier: Windows 32- bit: http://content.cloud2.nl/downloads/back01- cra.backupnoc.nl/crashplan_x86.exe Windows

Nadere informatie

Handleiding installatie van Norman Endpoint Protection Small Office Home Office Licentie SOHO

Handleiding installatie van Norman Endpoint Protection Small Office Home Office Licentie SOHO Handleiding installatie van Norman Endpoint Protection Small Office Home Office Licentie SOHO Handleiding installatie van NPRO_SOHO licentie 1 25 juli 2011 Inhoud Inhoudsopgave Algemeen... 3 Introductie...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Whisper380-computerhulp 2

Inhoudsopgave. Whisper380-computerhulp 2 Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp Datum: 23-11-2010 Inhoudsopgave Wat gaan we doen?...3 Wat hebben we nodig?...3 Downloaden van het programma:...3 Het programma registreren

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie

Backup maken. Backup terugzetten. H O O F D S T U K 4 Backup

Backup maken. Backup terugzetten. H O O F D S T U K 4 Backup H O O F D S T U K 4 Backup Om een goede ondersteuning te leveren is het van cruciaal belang dat de gebruiker regelmatig een backup maakt. Volgens de gebruikersvoorwaarden van de software moet de gebruiker

Nadere informatie

Remote Back-up Personal

Remote Back-up Personal handleiding Remote Back-up Personal Versie 4 1 INLEIDING... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 BELANGRIJKSTE FUNCTIES... 3 2 INSTALLATIE BACK-UP MANAGER... 4 2.1 VOLLEDIGE DATA BESCHIKBAARHEID IN 3 STAPPEN...

Nadere informatie

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG Startersgids Nero BackItUp Ahead Software AG Informatie over copyright en handelsmerken De gebruikershandleiding bij Nero BackItUp en de inhoud hiervan zijn beschermd door midddel van copyright en zijn

Nadere informatie

Installatie. Klik vervolgens op OK om verder te gaan met de installatie. Om verder te gaan met de installatie kunt op op Volgende klikken.

Installatie. Klik vervolgens op OK om verder te gaan met de installatie. Om verder te gaan met de installatie kunt op op Volgende klikken. Installatie De client software van Backup+ kan worden gedownload op de Internet Limburg website. Kijk hiervoor op http://www.ilimburg.nl/downloads. Na het downloaden en openen van het backup+.exe bestand

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

ZIEZO Remote Back-up Personal

ZIEZO Remote Back-up Personal handleiding ZIEZO Remote Back-up Personal Versie 4 1 INLEIDING... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 BELANGRIJKSTE FUNCTIES... 3 2 INSTALLATIE BACK-UP MANAGER... 4 2.1 VOLLEDIGE DATA BESCHIKBAARHEID IN 3 STAPPEN...

Nadere informatie

Windows 8.1 Update stap voor stap

Windows 8.1 Update stap voor stap Windows 8.1 Update stap voor stap Windows 8.1 installeren en bijwerken BIOS, applicaties en stuurprogramma s bijwerken en Windows Update uitvoeren Selecteer het type installatie Windows 8.1 installeren

Nadere informatie

Paragon Backup & Recovery: herstelmedium gebruiken

Paragon Backup & Recovery: herstelmedium gebruiken Paragon Backup & Recovery: herstelmedium gebruiken Handleiding van Auteur: K!pje Oktober 2014 handleiding: Paragon Backup & Recovery: herstelmedium gebruiken In de vorige nieuwsbrief heb ik uitgelegd hoe

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING Versie 1.0 Modellen waarop dit van toepassing is (sinds januari 2016) PN-60TW3/PN-70TW3/PN-80TC3/PN-L603W/PN-L703W/PN-L803C (De verkrijgbaarheid

Nadere informatie

Zeg gewoon JA. Lees verder.

Zeg gewoon JA. Lees verder. Zeg gewoon JA PartSmart Internet Updating Service is Sneller dan Ooit We zijn verheugd bekend te kunnen maken, dat de PartSmart Internet Updating Service vanaf nu beschikbaar is. Het PartSmart-team heeft

Nadere informatie

De Windows 8 Upgrade is níét te installeren als nieuw product: Er moet een legitieme, werkende Windows-versie aanwezig zijn op de computer.

De Windows 8 Upgrade is níét te installeren als nieuw product: Er moet een legitieme, werkende Windows-versie aanwezig zijn op de computer. Stappenplan installeren Windows 8 Door HCC in samenwerking met Kick de Wolff (zie www.hcchaaglanden.nl/w8 voor zijn uitgebreide versie en meer informatie en adviezen over de Upgrade Windows 8). Snel van

Nadere informatie

Capture Pro Software. Handleiding. A-61640_nl

Capture Pro Software. Handleiding. A-61640_nl Capture Pro Software Handleiding A-61640_nl Aan de slag met Kodak Capture Pro Software Deze gids bevat simpele procedures waarmee u snel aan de slag kunt, onder meer voor het installeren en starten van

Nadere informatie

Kijk eerst in Computer (Mijn Computer) van je werkplek. Welke stationsletters zie je op de PC?

Kijk eerst in Computer (Mijn Computer) van je werkplek. Welke stationsletters zie je op de PC? Korte omschrijving van dit practicum We zullen spelenderwijze ervaren wat enkele van de virtualisatietechnieken inhouden. We gaan aan de slag met een freeware applicatie voor het aanbieden van een gevirtualiseerde

Nadere informatie

Samsung Drive Manager - veelgestelde vragen

Samsung Drive Manager - veelgestelde vragen Samsung Drive Manager - veelgestelde vragen Installeren V: Mijn externe harde schijf van Samsung is aangesloten, maar er gebeurt niets. A: Controleer de USB-kabel. Als de externe harde schijf van Samsung

Nadere informatie

Bestandssystemen. yvan vander sanden. 16 maart 2015

Bestandssystemen. yvan vander sanden. 16 maart 2015 Bestandssystemen yvan vander sanden 16 maart 2015 Bij elk operating system is het belangrijk te begrijpen hoe schijven en bestandssystemen werken. Schijven moeten geformatteerd worden met een specifiek

Nadere informatie

Handleiding. Online backup PC

Handleiding. Online backup PC Handleiding Online backup PC Inhoudsopgave 1. Installatie 2 2. Configuratie eerste keer 4 3. Bepalen waarvan een backup gemaakt moet worden 5 4. Instellen wanneer de backup wordt uitgevoerd 5 5. Beveiliging

Nadere informatie

Windows 8.1 Update stap voor stap

Windows 8.1 Update stap voor stap Windows 8.1 Update stap voor stap Windows 8.1 installeren en bijwerken BIOS, applicaties en stuurprogramma s bijwerken en Windows Update uitvoeren Selecteer het type installatie Windows 8.1 installeren

Nadere informatie

Een externe stick / disk formatteren voor OS X en Windows

Een externe stick / disk formatteren voor OS X en Windows Een externe stick / disk formatteren voor OS X en Windows 8/2012 ~ R. Sellis Regelmatig krijg ik de vraag hoe een externe schijf het makkelijkste te gebruiken is als zowel Microsoft Windows als Apple OS

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Benodigdheden 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4

Nadere informatie

Werken met uw LaCie little disk of LaCie petit hard disk

Werken met uw LaCie little disk of LaCie petit hard disk Studio Visual Steps Werken met uw LaCie little disk of LaCie petit hard disk LaCie Little disk LaCie Petit hard disk 1 Werken met uw LaCie little disk of LaCie petit hard disk Een externe harde schijf

Nadere informatie

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows XP)

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows XP) Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows XP) Werk je met Windows XP? Hoewel Windows 7 dan geen upgrade-installatie ondersteunt, kun je toch eenvoudig van Windows XP naar Windows 7 overstappen

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Benodigdheden 5 Installatie-overzicht 5 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 5 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 5

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017

Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017 Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Dashboardmail 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatieprocedure vanuit de installatiemail: Installatie van

Nadere informatie

Macrium Reflect Free. Mirror Back-up:

Macrium Reflect Free. Mirror Back-up: Macrium Reflect Free. Mirror Back-up: Een ideaal programma voor een reserve kopie van uw werkende computer is Macrium Reflect Free. Op dit moment nog versie 6 maar op korte termijn verschijnt hiervan de

Nadere informatie

Rhino versnellen met RAM-disk

Rhino versnellen met RAM-disk Rhino versnellen met RAM-disk Een RAM-disk is een virtuele harde schijf. Een deel van het werkgeheugen (RAM) wordt gebruikt, door het besturingssysteem, om een harde schijf na te bootsen. Aan deze schijf

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Inleiding

Hoofdstuk 1: Inleiding Hoofdstuk 1: Inleiding 1.1 Inhoud van de verpakking Controleer bij ontvangst van uw TVGo A03 of de volgende items werden meegeleverd met uw USB TV Super Mini-pakket. TVGo A03 Cd met stuurprogramma Afstandsbediening

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Whisper380-computerhulp

Inhoudsopgave: Whisper380-computerhulp Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Datum: 17-10-2010 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 2 Het programma downloaden.... 3 Het programma downloaden... 4 De installatie van het programma... 6 Het

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

Handleiding Nero RescueAgent

Handleiding Nero RescueAgent Handleiding Nero RescueAgent Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding van Nero RescueAgent en de volledige inhoud van de handleiding zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014 Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatie procedure vanuit de installatie-email 4 2.2 Installatie procedure

Nadere informatie

Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie)

Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie) Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie) Als u geen upgrade kunt uitvoeren voor uw computer met Windows Vista naar Windows 7 voert u een aangepaste installatie uit.

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Mac - OSX 10.6 en hoger. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Mac - OSX 10.6 en hoger. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Mac - OSX 10.6 en hoger Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van de software 4 2.2 Installeren van de software

Nadere informatie

HANDLEIDING DESKTOP PUBLISHER

HANDLEIDING DESKTOP PUBLISHER BHV VCA Outlook Windows Vista Windows XP Office 2003 Office 2007 cursus elearningredacteur HANDLEIDING DESKTOP PUBLISHER 1 van 13 1. DESKTOP PUBLISHER Wat is de desktop Publisher? De desktop Publisher

Nadere informatie

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista)

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista) Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista) Werk je met Windows Vista? Je kunt eenvoudig een upgrade naar Windows 7 uitvoeren. Bij een upgrade blijven de bestaande gegevens en programma

Nadere informatie

Samsung SecretZone FAQ

Samsung SecretZone FAQ Samsung SecretZone FAQ De volgende lijst met vragen en antwoorden geeft oplossingen op problemen die u kunt ondervinden bij het gebruik van Samsung SecretZone. V: Ik kan Samsung SecretZone niet installeren.

Nadere informatie

GEEF UW INVESTERINGEN EEN BOOST MET LIVE TRADER

GEEF UW INVESTERINGEN EEN BOOST MET LIVE TRADER GEEF UW INVESTERINGEN EEN BOOST MET LIVE TRADER Klaar om LIVE TRADER te gebruiken? Ontdek de belangrijkste functies van deze tool. Het hoofdscherm gebruiken De modules organiseren Effecten zoeken Het overzicht

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4 Stap 3: Windows

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Aan de slag...3

Hoofdstuk 1: Aan de slag...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Inhoud 2 Inhoud Hoofdstuk 1: Aan de slag...3 1.1 Wat moet er na de installatie gebeuren?...4 1.1.1 Abonnement beheren...4 1.1.2 Het product openen...4 1.2 Hoe zorg ik ervoor

Nadere informatie

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing Rabo CORPORATE CONNECT Certificaatvernieuwing Inhoud 1 INLEIDING... 3 2 SYSTEEMVEREISTEN... 4 3 CERTIFICAAT VERNIEUWEN... 6 4 TROUBLESHOOTING... 8 5 ONDERSTEUNING EN SERVICE... 9 BIJLAGE 1 INSTALLATIE

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Leica icon Series. Handleiding licentie installeren en activeren. Versie 1.0 Nederlands

Leica icon Series. Handleiding licentie installeren en activeren. Versie 1.0 Nederlands Leica icon Series Handleiding licentie installeren en activeren Versie 1.0 Nederlands Inhoudsopgave In deze handleiding Hoofdstuk Blz. 1 icon robot 50 3 1.1 Firmware van de icon robot 50 updaten 3 1.2

Nadere informatie

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Lees dit document voordat u Mac OS X installeert. Dit document bevat belangrijke informatie over de installatie van Mac OS X. Systeemvereisten

Nadere informatie

Priva Blue ID Network scanner / Syslog Tool

Priva Blue ID Network scanner / Syslog Tool Priva Blue ID Network scanner / Syslog Tool Versie 1.3.15.0 Bladzijde 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie:... 3 Systeemeisen:... 4 Installeren op een SX100:... 5 De Werking:... 6 Scannen van

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN. 1. Hoe start de FixMeStick voor Mac? 2. Hoe start de FixMeStick voor Windows? 3. Hoe start de FixMeStick vanuit BIOS?

VEELGESTELDE VRAGEN. 1. Hoe start de FixMeStick voor Mac? 2. Hoe start de FixMeStick voor Windows? 3. Hoe start de FixMeStick vanuit BIOS? SUPPORT HANDLEIDINGEN VEELGESTELDE VRAGEN 1. Hoe start de FixMeStick voor Mac? 2. Hoe start de FixMeStick voor Windows? 3. Hoe start de FixMeStick vanuit BIOS? 4. Hoe kan je de FixMeStick voor Mac een

Nadere informatie

Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening. 11 april 2007 ZorgTTP

Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening. 11 april 2007 ZorgTTP Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening 11 april 2007 ZorgTTP Inleiding In het kader van Risicoverevening wordt gepseudonimiseerd informatie aangeleverd aan het College voor Zorgverzekeringen

Nadere informatie

Recuva Recuva Tip: Tip: Installatie

Recuva Recuva Tip: Tip: Installatie Recuva Recuva is een gratis programma waarmee verwijderde bestanden op de harde schijf kunnen worden hersteld. Dat een bestand is verwijderd uit de prullenbak betekent niet dat het verwijderd is van de

Nadere informatie

Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0

Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0 Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0 Volg de stappen op deze pagina om de downloadversie van Kaspersky Anti-Virus (KAV) te installeren. Tip: print dit document uit als u begint met installeren.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Remote Backup

Gebruiksaanwijzing Remote Backup Gebruiksaanwijzing Remote Backup December 2015 Versie 1.3 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Ondersteunde browsers... 3 Inloggen in portal... 3 Gebruik op meerdere

Nadere informatie

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Inleiding... 4 1. Installatie Windows XP/Vista/7/2000/2003 of 2008... 5 2. Backupset maken... 11 3. Extra Backupset

Nadere informatie

Nieuwe versie! BullGuard. Backup

Nieuwe versie! BullGuard. Backup 8.0 Nieuwe versie! BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIEHANDLEIDING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Sluit alle geopende toepassingen, met uitzondering van Windows. 2 3 Volg de aanwijzingen op

Nadere informatie

CrashPlan PROe installatie handleiding. Versie 2.2-17-04-2016. Mac-Up! - CrashPlan PROe Installatie Handleiding - 1

CrashPlan PROe installatie handleiding. Versie 2.2-17-04-2016. Mac-Up! - CrashPlan PROe Installatie Handleiding - 1 CrashPlan PROe installatie handleiding Versie 2.2-17-04-2016 Mac-Up! - CrashPlan PROe Installatie Handleiding - 1 1 - Ga naar de gedownloade CrashPlanPROe_Mac-Up!.zip (staat standaard in jouw Downloads

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Installatiehandleiding

Urenregistratie MKB. Installatiehandleiding Urenregistratie MKB Installatiehandleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy

Nadere informatie

MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet

MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet Dit document beschrijft hoe u de software of content van uw navigatiesysteem kunt bijwerken. De screenshots die in deze

Nadere informatie

Capture Pro Software. Aan de slag. A-61640_nl

Capture Pro Software. Aan de slag. A-61640_nl Capture Pro Software Aan de slag A-61640_nl Aan de slag met Kodak Capture Pro Software en Capture Pro Limited Edition De software installeren: Kodak Capture Pro Software en Network Edition... 1 De software

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Update van uw Mamut programma EEN GEDETAILLEERDE STAP-VOOR-STAP BESCHRIJVING VAN HOE U EEN UPDATE KUNT MAKEN VAN UW MAMUT BUSINESS SOFTWARE PROGRAMMA (VAN VERSIE 9.0 OF NIEUWER).

Nadere informatie

INSTRUCTIES SYNC-SOFTWARE UPDATE

INSTRUCTIES SYNC-SOFTWARE UPDATE INSTRUCTIES SYNC-SOFTWARE UPDATE Deze instructies helpen je met het updaten van je SYNC 3 systeem naar de nieuwste softwareversie. Tijdens de update kan je gewoon blijven rijden. Het kan zijn dat het systeem

Nadere informatie

Backup en Recovery. Een Introductie HCC Senioren Academie H.C.A.H. Moerkerken h.moerkerken@kader.hcc.nl

Backup en Recovery. Een Introductie HCC Senioren Academie H.C.A.H. Moerkerken h.moerkerken@kader.hcc.nl Backup en Recovery Een Introductie HCC Senioren Academie H.C.A.H. Moerkerken h.moerkerken@kader.hcc.nl Bekende scenario s? En toen had ik het bestand per ongeluk gewist en kon ik het niet meer terug vinden..

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Server Back-up Online

Veelgestelde vragen Server Back-up Online Veelgestelde vragen Server Back-up Online Welkom bij de Veel gestelde vragen Server Back-up Online van KPN. Geachte Server Back-up Online gebruiker, Om u nog sneller te kunnen helpen zijn veel problemen

Nadere informatie

Handleiding Opslag Online Client voor Windows. Versie maart 2015

Handleiding Opslag Online Client voor Windows. Versie maart 2015 Handleiding Opslag Online Client voor Windows Versie maart 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Systeemeisen 4 2.2 Downloaden van de software 4 2.3 Installeren van

Nadere informatie

MANUAL PICTURE BOOK MANUAL

MANUAL PICTURE BOOK MANUAL MANUAL PICTUREBOOK PICTUREBOOK 1 Welkom scherm: Klik op volgende om door te gaan Lees de algemene voorwaarden alvorens u verder gaat. Kies hier waar u het programma wilt installeren De installatie is bezig...

Nadere informatie

Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten

Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten 1.0 Introductie Wanneer je een product hebt aangeschaft van Eminent waarbij het vereist is een harde schijf in te bouwen, kan het vaak lastig zijn een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Mac

Gebruikershandleiding voor Mac Gebruikershandleiding voor Mac Inhoud Aan de slag... 1 Het formatteerhulpprogramma voor de Mac gebruiken... 1 De FreeAgent-software installeren... 4 Stations veilig uitwerpen... 9 Uw stations beheren...

Nadere informatie

EM7047 IDE/SATA hard disk enclosure

EM7047 IDE/SATA hard disk enclosure EM7047 IDE/SATA hard disk enclosure 2 NEDERLANDS EM7047 IDE/SATA hard disk enclosure Waarschuwingen en aandachtspunten Laat reparatie altijd uitvoeren door gekwalificeerd personeel van Eminent! Inhoudsopgave

Nadere informatie

Labo 4 : Installatie Windows XP Professional Edition

Labo 4 : Installatie Windows XP Professional Edition Labo 4 : Installatie Windows XP Professional Edition In dit hoofdstuk gaan we op een volledig nieuwe PC met een lege harde schijf Windows XP Professional Edition installeren. Alle stappen voor de installatie

Nadere informatie