Marktconsultatie aansluitgebied Snikkenet Haulerwijk. 24 juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marktconsultatie aansluitgebied Snikkenet Haulerwijk. 24 juni 2016"

Transcriptie

1 Marktconsultatie aansluitgebied Snikkenet Haulerwijk 24 juni 2016 Pagina 1 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

2 Inhoudsopgave 1Inleiding 3 2Het beoogde aansluitgebied 4 2.1Huidige beschikbaarheid aansluitgebied 5 2.2De vraagbundeling 6 2.3Gebiedsanalyse 6 3De marktconsultatie 7 4Programma van Eisen en interfacing 8 5Postcode en adressenlijst aansluitgebied 9 Pagina 2 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

3 1 Inleiding Uit diverse onderzoeken is naar voren gekomen dat er in de provincie Friesland problemen zijn met de beschikbaarheid van (voldoende) bandbreedte naar alle woningen en bedrijven. Geconstateerd is ook dat marktpartijen alleen in die gebieden investeren waar voldoende aansluitingen gerealiseerd kunnen worden zodat de investering voor hen voldoende rendement realiseert. Door deze investeringskeuzes constateren we dat in grote delen van Friesland zogenaamde witte gebieden ontstaan waar bewoners en bedrijven over een beperktere bandbreedte beschikken dan passend en noodzakelijk is bij hun woon/werk situatie, nu en in de toekomst. Dit wordt maatschappelijk gezien als een bedreiging van de leefbaarheid van het platteland. Gelet hierop heeft Plaatselijk Belang Haulerwijk een breedband actieplan opgezet om bewoners en bedrijven te stimuleren en te faciliteren om zelf in hun (grijs en wit) gebied plannen te ontwikkelen om een NGA-netwerk te realiseren. Daarop is vanuit Plaatselijk Belang bewonersinitiatief Snikkenet gestart met een vraaginventarisatie of vraagbundeling en heeft een realistische kosten-batenanalyse gemaakt met betrekking tot de kosten voor de aanleg van een breedband netwerk in hun gebied. Op basis van deze ontwikkeling wordt thans aan belanghebbenden gevraagd of zij plannen hebben om in de Haulerwijk en omliggend gebied een NGA-breedband netwerk naar alle adressen uit te rollen. De provincie Friesland vindt deze marktconsultatie belangrijk om de belangstelling en eventuele concrete plannen van de marktpartijen in Haulerwijk en voor de relevante gebieden te inventariseren. Indien blijkt dat de marktpartijen geen belangstelling en plannen hebben, is er ondersteuning mogelijk vanuit de provincie in de ontwikkeling van een eigen breedband netwerk in het witte gebied. Het ondersteunen van initiatieven vereist een open publieke marktconsultatie op grond van de huidige Europese regelgeving betreffende staatssteun, waarbij belanghebbenden in de gelegenheid worden gesteld hun opmerkingen te maken. Dit document betreft de uitgangspunten voor de marktconsultatie voor de aanleg van een breedband NGA-netwerk naar alle woningen en bedrijven in Haulerwijk en enkele direct aangrenzende adressen. Pagina 3 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

4 2 Het beoogde aansluitgebied Het aansluitgebied Snikkenet in Haulerwijk en direct omgeving in de gemeente Ooststellingwerf De bewoners en de initiatiefgroep Snikkenet, hebben de ambitie om aangesloten te worden op een open, toekomstbestendig, duurzaam en energiebesparend NGA-netwerk. De bewoners beogen hiermee een optimale toegang te krijgen tot voldoende breedbandcapaciteit en daarbij vrij te kunnen kiezen tussen verschillende leveranciers van diensten. Zij vinden dit een randvoorwaarde voor een aantrekkelijk leef- en vestigingsklimaat in hun gebied. De bewoners constateren, dat de ontwikkeling van NGA-breedbandnetwerken in de kleine kernen en het buitengebied niet tot stand zal komen zonder zelf hiertoe het initiatief te nemen in een bewonersinitiatief. Het gaat hierbij om het buitengebied evenals de kern van het dorp Haulerwijk. Hierbij is een aantal woningen meegenomen dat onder Haule, Bakkeveen of Oosterwolde valt, gezien deze woningen qua aanleg het meest efficiënt vanuit het gebied Haulerwijk kunnen worden ontsloten. Onder de bewoners is een vraagbundeling gehouden en er is een gebiedsanalyse en kosten onderzoek uitgevoerd. Pagina 4 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

5 2.1 Huidige beschikbaarheid aansluitgebied In het aansluitgebied heeft het bewonersinitiatief Snikkenet de vraaginventarisatie afgerond en is massaal door bewoners vallend onder de doelgroep gereageerd en aangegeven dat men expliciet een aansluiting op een glasvezelnetwerk wenst. Hiermee beogen zij dat iedereen een optimale toegang krijgt tot voldoende breedbandcapaciteit en daarbij vrij kan kiezen tussen de verschillende leveranciers van de diensten. Zij vinden dit een randvoorwaarde voor een aantrekkelijk leef- en vestigingsklimaat in hun gebied. Deze ambitie draagt volgens hen ook bij aan zowel de leefbaarheid in het gebied als de bereikbaarheid ervan. Het aansluitgebied van Snikkenet is deels een wit NGA-gebied. Een wit gebied is volgens de van toepassing zijnde Europese regelgeving een gebied waar geen basisbreedband- of NGA-netwerk aanwezig is en waar dit soort infrastructuur in de komende drie jaar waarschijnlijk niet op zakelijke voorwaarden wordt ontwikkeld. In dit gebied is alleen KPN-koper over lange afstanden beschikbaar met een gemiddelde internet bandbreedte van 2 tot 5 Mbps. Daarnaast hebben de bewoners Digitenne en/of Canal Digital voor de ontvangst van televisie. In de kern van het dorp Haulerwijk en een deel lintbebouwing buiten de bebouwde kom is een coax netwerk aanwezig. Het aansluitgebied Haulerwijk (gemeente Ooststellingwerf) Rood = grijs 1295 aansluitingen Blauw = wit 162 aansluitingen Pagina 5 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

6 2.2 De vraagbundeling Als eerste hebben de bewoners vanuit eigen belang en overwegingen in het aansluitgebied gezamenlijk een vraagbundeling/inventarisatie uitgevoerd. De vraagbundeling/inventarisatie heeft zowel in het buitengebied als in de kern plaatsgevonden. De bewoners en bedrijven in de kern hebben expliciet aangegeven om aan deze vraagbundeling/inventarisatie mee te willen doen. Uit het resultaat van deze eerste vraagbundeling blijkt dat niet alleen de bewoners in het buitengebied maar ook bewoners en bedrijven in de kern aangesloten willen worden op het NGA-netwerk. Duurzaamheid, toekomstbestendigheid en keuzevrijheid zijn de belangrijkste argumenten om ook aan deze inventarisatie mee te willen doen. Naast deze argumenten spelen kwaliteit en ervaringen van de huidige voorzieningen een belangrijke rol in hun keuze. Resultaten vraagbundeling stand 1 april In de eerste vraagbundeling/inventarisatie door Snikkenet heeft ruim 53% van alle (circa 1458) adressen aangegeven aangesloten te willen worden op een NGA-netwerk. Dit is nader te specificeren in 50% van alle grijze adressen en 83% van alle witte adressen. 2.3 Gebiedsanalyse Er is een analyse uitgevoerd op basis waarvan de gemiddelde kosten per aansluiting zijn berekend. De architectuur en toegepaste materialen, aanlegmethodiek en modellen voor het netwerk en de componenten zijn marktconform in prijs en kwaliteit. Het buitengebied van Haulerwijk kent grote afstanden voor de BasisInfraStructuur en de huisaansluitingen. Enkele aansluitingen in het buitengebied verhogen de gemiddelde aansluitkosten per woning aanzienlijk. De kosten per HC* in de kern bedraagt gemiddeld 961,- per aansluiting. De kosten per HC* buiten de kern bedragen gemiddeld 2.035,- per aansluiting. * = Homes Connected De provincie Friesland is voornemens de bewonersinitiatieven in het voorgestelde aansluitgebied te ondersteunen bij de uitrol van een NGA-netwerk in het witte gebied. Dit zal waarschijnlijk niet op zakelijke voorwaarden worden uitgerold hetgeen via een open publieke consultatie dient te worden nagegaan. Vandaar deze open publieke consultatie. Pagina 6 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

7 3 De marktconsultatie Op basis van de in dit document beschreven uitgangspunten vragen wij aan marktpartijen en overige belanghebbenden het volgende: 1. Bent u voornemens om binnen drie jaar gerekend vanaf de bekendmaking van dit document, om in het voorgestelde aansluitgebied een NGA-netwerk te realiseren naar alle woningen en bedrijven waarvan de adressen en postcodes genoemd staan in hoofdstuk 5? 2. Als de bewonersinitiatieven (de coöperatie) het netwerk zelf gaan aanleggen wilt u dan als actieve operator en dienstenaanbieder gebruik maken van dit netwerk? 3. Als de bewonersinitiatieven (de coöperatie) het netwerk gaan aanleggen en de actieve laag verzorgt wilt u dan als diensten aanbieder diensten leveren over dit netwerk? Indien u meent dat u een NGA-netwerk zou kunnen aanleggen in Haulerwijk en buitengebied en binnen een periode van drie jaar zonder dat daarvoor gemeenschapsgeld (zoals een subsidie, lening, achtergestelde lening, revolverend fonds) nodig is, dan kunt u daartoe een plan indienen. De investering dient plaats te vinden in gebieden waarin geen infrastructuur van dezelfde categorie (basisbreedband- of NGA-netwerk) voorhanden is. Wat moet u doen? U kunt uw eventuele vragen via een schriftelijke reactie indienen bij bewonersinitiatief Snikkenet, via info@snikkenet.nl of per post: Snikkenet, Oosterwoldseweg 44A, 8433 PW, Haulerwijk. Dit kan tot en met 20 juli Wij zullen uiterlijk 3 augustus 2016 de reactie op de gestelde vragen in de vorm van een Nota van Inlichtingen schriftelijk aan u verstrekken. U dient uw plan via een schriftelijke reactie in bij de bewonersinitiatief Snikkenet, via info@snikkenet.nl of per post: Snikkenet, Oosterwoldseweg 44A, 8433 PW, Haulerwijk. Dit plan is opgesteld aan de hand van een door uw Raad van Bestuur geaccordeerd voorstel en conform de criteria genoemd in de Algemene Groepsvrijstellingsverordening: Verordening (EG) nr. 651/2014, Pb L187/1 van de Commissie van 17 juni 2014 waarbij bepaalde categorieën steun op grond van de artikelen 107 en 108 Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie (VWEU) met de gemeenschappelijke markt verenigbaar worden verklaard, met name Deel 10 (Steun voor breedbandinfrastructuur). U toont aan dat u een gefinancierd investering- en realisatieplan hebt, dat voorzien is van voor de uitvoering benodigde goedkeuringen en dat binnen 3 jaar leidt tot tenminste een vergelijkbaar NGA-aanbod. U dient uw plan uiterlijk 17 augustus 2016 schriftelijk in bij bewonersinitiatief Snikkenet via info@snikkenet.nl of per post: Snikkenet, Oosterwoldseweg 44A, 8433 PW, Haulerwijk. U zult dan contractueel gehouden worden aan de uitvoering van uw plan(nen). Pagina 7 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

8 4 Programma van Eisen en interfacing Een uitvoerende partij voor concrete aanleg (en eventuele exploitatie) dient door het bewonersinitiatief (de coöperatie) conform de geldende Europese staatssteunregels met een openbare, transparante en niet-discriminerende concurrerende selectieprocedure te worden geselecteerd. Indien het netwerk wordt aangelegd door de bewonersinitiatieven (de coöperatie) worden in het programma van eisen normen gehanteerd en eisen gesteld aan het netwerk en aangelegd passend binnen de geldende PvE s voor aanleg van FttH passieve infrastructuren. Voor het verlenen van toegang op laag 1 kan een overeenkomst op het gebied van ODFtoegang worden aangegaan. De locatieovereenkomst en annexen zijn standaard en bestaan uit: Locatieovereenkomst Annex Tarieven Annex Facturering Annex Dienstenbeschrijving Service Level Agreements voor: Ordering en levering Serviceniveaus voor service en instandhouding Technische beschrijvingen Operationele interfaces Annex Definities Overlegprotocol. Voor het verlenen van toegang op laag 2 kan een overeenkomst op het gebied van WBA worden aangegaan. Pagina 8 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

9 5 Postcode en adressenlijst aansluitgebied Eventuele omissie in deze informatie betekent dat deze woningen buiten deze marktconsultatie vallen en in de uitvoering niet worden aangesloten. Alle onderstaande adressen liggen in de gemeente Ooststellingwerf. Berkenweg JT Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JT Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JT Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JT Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JT Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JT Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg 26B 8433 JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Berkenweg JX Haulerwijk Blauwe Bos PK Haule Blauwe Bos PK Haule Blauwe Bos LK Haulerwijk Blauwe Bos PK Haule Blauwe Bos LK Haulerwijk Blauwe Bos PK Haule Blauwe Bos LK Haulerwijk Blauwe Bos PK Haule Blauwe Bos PK Haule Blauwe Bos PK Haule De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije 2A 8433 KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk Pagina 9 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

10 De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KB Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KC Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Leije KD Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk Pagina 10 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

11 De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JL Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk De Splitting JM Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MH Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat 46A 8433 MJ Haulerwijk Pagina 11 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

12 Dokter Beumerstraat 46B 8433 MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat 46C 8433 MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat 46D 8433 MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat 46E 8433 MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat 46F 8433 MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat 46G 8433 MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Dokter Beumerstraat MJ Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Pagina 12 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

13 Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat 34A 8433 NE Haulerwijk Ds Groot-Nibbelinkstraat NE Haulerwijk Eikensingel JH Haulerwijk Eikensingel JH Haulerwijk Eikensingel 2A 8433 JH Haulerwijk Eikensingel JH Haulerwijk Eikensingel JH Haulerwijk Eikensingel 4A 8433 JH Haulerwijk Eikensingel JH Haulerwijk Eikensingel JH Haulerwijk Eikensingel 6A 8433 JH Haulerwijk Eikensingel JH Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JJ Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Eikensingel JK Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Pagina 13 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

14 Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart LT Haulerwijk Elleboogsvaart 13A 8433 LT Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Elleboogsvaart 19A 8433 LV Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Elleboogsvaart 20A 8433 LV Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Elleboogsvaart LV Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Ericastraat JZ Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Pagina 14 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

15 Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Gerrit de Vriesstraat NC Haulerwijk Het Dagwerk PK Haulerwijk Het Dagwerk PK Haulerwijk Het Dagwerk PK Haulerwijk Het Dagwerk PK Haulerwijk Het Dagwerk PK Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LA Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LB Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Pagina 15 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

16 Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LC Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven 57A 8433 LD Haulerwijk Hoofdweg - boven 57C 8433 LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LD Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Hoofdweg - boven LE Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat 8A 8433 LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Pagina 16 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

17 Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LH Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat 19A 8433 LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat 23A 8433 LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LJ Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Kerkstraat LK Haulerwijk Pagina 17 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

18 Kerkstraat LK Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg 2A 8433 JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JW Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koudenburgerweg JV Haulerwijk Koumansburg PJ Haulerwijk Koumansburg PJ Haulerwijk Lange Singel PH Haule Lange Singel PH Haule Lange Singel PH Haule Pagina 18 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

19 Lange Singel PH Haule Lange Singel PH Haule Lange Singel PH Haule Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KE Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KG Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Laweijstraat KH Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Pagina 19 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

20 Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg 8A 8433 KV Haulerwijk Leeksterweg 8B 8433 KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg 23A 8433 KG Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KV Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg 33A 8433 KW Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg 37A 8433 KW Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg 38A 8433 KX Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KX Haulerwijk Leeksterweg 40A 8433 KX Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Pagina 20 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

21 Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg 49A 8433 KW Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg 50A 8433 KZ Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg 52A 8433 KZ Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg KZ Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg 63A 8433 KZ Haulerwijk Leeksterweg 63B 8433 KW Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg KW Haulerwijk Leeksterweg 2A 8433 KV Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Loswal HD Haulerwijk Meester Jongebloedstr 1a 8433 NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Pagina 21 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

22 Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NA Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester Jongebloedstraat NB Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NH Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Pagina 22 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

23 Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NL Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van der Meistr NK Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat 3A 8433 KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat 3B 8433 KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat 3C 8433 KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat 3D 8433 KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat 3E 8433 KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat 3F 8433 KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat 3G 8433 KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KJ Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KM Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KM Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KM Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KM Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KM Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Pagina 23 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

24 Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester van Ekstraat KK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MS Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat MK Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Pagina 24 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

25 Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Voortmanstraat ML Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat KR Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Pagina 25 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

26 Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meester Zuidemastraat MN Haulerwijk Meidoornlaan LZ Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan LZ Haulerwijk Meidoornlaan LZ Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan LZ Haulerwijk Meidoornlaan LZ Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Meidoornlaan MA Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg 1A 8433 JE Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg 2A 8433 JG Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JE Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Pagina 26 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

27 Molenweg JG Haulerwijk Molenweg JG Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg 6B 8433 LL Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg LL Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LM Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LN Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Pagina 27 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

28 Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LP Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LR Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Pagina 28 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

29 Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Norgerweg LS Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg 2B 8433 PV Haulerwijk Oosterwoldseweg 2C 8433 PV Haulerwijk Oosterwoldseweg 2D 8433 PV Haulerwijk Oosterwoldseweg 2E 8433 PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg 6A 8433 PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PV Haulerwijk Oosterwoldseweg 28A 8433 PV Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PW Haulerwijk Oosterwoldseweg 30A 8433 PW Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PW Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PW Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PW Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PW Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Oosterwoldseweg PW Haulerwijk Oosterwoldseweg PS Haulerwijk Pagina 29 van 40 Marktconsultatie Snikkenet Haulerwijk e.o. - Datum:

Marktconsultatie Aansluitgebied De Wolden

Marktconsultatie Aansluitgebied De Wolden Marktconsultatie Aansluitgebied De Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a De Drentse Zaak Beilerstraat 24 9401 PL Assen platform@verbinddrenthe.nl 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 4 2.1 Huidige

Nadere informatie

Marktconsultatie aansluitgebied gemeente Aa en Hunze

Marktconsultatie aansluitgebied gemeente Aa en Hunze Marktconsultatie aansluitgebied gemeente Aa en Hunze 1 november 2016 Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a Brink 8 9401 HS Assen platform@verbinddrenthe.nl 1 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied

Nadere informatie

Marktconsultatie aansluitgebied gemeente Hoogeveen

Marktconsultatie aansluitgebied gemeente Hoogeveen Marktconsultatie aansluitgebied gemeente Hoogeveen 19-07-2017 Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a Postbus 12 9480 AA Vries platform@verbinddrenthe.nl 1 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 4

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Eext-Annen- Eexterzandvoort

Marktconsultatie Aansluitgebied Eext-Annen- Eexterzandvoort Aansluitgebied Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a De Drentse Zaak Beilerstraat 24 9401 PL Assen platform@verbinddrenthe.nl 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 4 2.1 Huidige beschikbaarheid

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Peizermade en Peizerwolde

Marktconsultatie Aansluitgebied Peizermade en Peizerwolde Aansluitgebied Author Contact Table of contents 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 3 2.1 Huidige beschikbaarheid 4 2.2 De vraagbundeling 4 2.3

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Holsloot, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Weijerswold e.o.

Marktconsultatie Aansluitgebied Holsloot, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Weijerswold e.o. Aansluitgebied Holsloot, Dalerveen, Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a Brink 8 9401 HS Assen platform@verbinddrenthe.nl 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 4 2.1 Huidige beschikbaarheid aansluitgebied

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Roderesch, Alteveer, Steenbergen e.o.

Marktconsultatie Aansluitgebied Roderesch, Alteveer, Steenbergen e.o. Aansluitgebied Roderesch, Alteveer, Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a Brink 8 9401 HS Assen platform@verbinddrenthe.nl 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 4 2.1 Huidige beschikbaarheid aansluitgebied

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Een en Een West

Marktconsultatie Aansluitgebied Een en Een West Aansluitgebied Een en Een West Author Contact 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 3 2.1 Huidige beschikbaarheid Aansluitgebied 4 2.2 De vraagbundeling

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Roderwolde

Marktconsultatie Aansluitgebied Roderwolde Aansluitgebied Author Contact Table of contents 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 3 2.1 Huidige beschikbaarheid 4 2.2 De vraagbundeling 5 2.3

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Zeijen e.o.

Marktconsultatie Aansluitgebied Zeijen e.o. Aansluitgebied Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a Brink 8 9401 HS Assen platform@verbinddrenthe.nl 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 4 2.1 Huidige beschikbaarheid aansluitgebied 5 2.2 De

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Pesse, Fluitenberg en Stuifzand

Marktconsultatie Aansluitgebied Pesse, Fluitenberg en Stuifzand Aansluitgebied Pesse, Fluitenberg en Stuifzand Author Contact Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 3 2.1 Huidige beschikbaarheid Aansluitgebied

Nadere informatie

Marktconsultatie Aansluitgebied Taarlo, Oudemolen, Gasteren, Anloo, Schipborg, Loon en Zuidlaarderveen

Marktconsultatie Aansluitgebied Taarlo, Oudemolen, Gasteren, Anloo, Schipborg, Loon en Zuidlaarderveen Aansluitgebied Taarlo, Oudemolen, Schipborg, Loon en Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a De Drentse Zaak Beilerstraat 24 9401 PL Assen platform@verbinddrenthe.nl 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied

Nadere informatie

PA 9623PB 9623PC 9623PE 9623PG 9623PH 9623PJ 9623PK 9623TH PA 9624PB

PA 9623PB 9623PC 9623PE 9623PG 9623PH 9623PJ 9623PK 9623TH PA 9624PB 1 9616 9616TC 9616TH 9616TM 9617 9617AA 9617AN 9617AR 9617AT 9617AV 9617TB 9617TC 9618 9618PA 9618PB 9618PC 9618PD 9618PE 9618PG 9618PH 9619 9619PA 9619PD 9619PL 9619PM 9619PR 9619PS 9619PT 9619TA 9619TB

Nadere informatie

Glasvezel Ommen-Hardenberg Nieuwsbrief januari 2014

Glasvezel Ommen-Hardenberg Nieuwsbrief januari 2014 Glasvezel Ommen-Hardenberg Nieuwsbrief januari 2014 Afgelopen jaar bent u geïnformeerd over de mogelijkheden voor aanleg van glasvezel in de buitengebieden van de gemeenten Ommen en Hardenberg. In de tweede

Nadere informatie

Gemeente Westerveld 16 april 2014. Evert Blansjaar. Kwartiermaker provincie Drenthe

Gemeente Westerveld 16 april 2014. Evert Blansjaar. Kwartiermaker provincie Drenthe Gemeente Westerveld 16 april 2014 Evert Blansjaar Kwartiermaker provincie Drenthe Achtergrond Onze samenleving wordt steeds afhankelijker van hoogwaardige en toekomstvaste breedbandinfrastructuren. Geen

Nadere informatie

Ranglijst woongebied land van matena 1 januari 2019

Ranglijst woongebied land van matena 1 januari 2019 Toelichting Ranglijst woongebied land van matena 1 januari 2019 Hieronder treft u de geanonimiseerde ranglijst per 1 januari 2019 aan voor het woongebied van Land van Matena. Het betreft een momentopname.

Nadere informatie

Marktconsultatie. Aansluitgebied. Midden Drenthe

Marktconsultatie. Aansluitgebied. Midden Drenthe Aansluitgebied Stichting Breedbandplatform Drenthe p/a De Drentse Zaak Beilerstraat 24 9401 PL Assen platform@verbinddrenthe.nl 1 of 107 1 Inleiding 3 2 Het beoogde aansluitgebied 4 2.1 Huidige beschikbaarheid

Nadere informatie

Breedband: Stand van zaken tbv lokale initiatieven

Breedband: Stand van zaken tbv lokale initiatieven Breedband: Stand van zaken tbv lokale initiatieven 14 juni 2016 Agenda Welkom Huidig beleid Taskforce aanpak Stand van zaken Besluit GS 31 mei Vervolg Relevant voor lokale initiatieven Uitgangspunten huidige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Utrecht- West

Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Utrecht- West Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Utrecht- West Artikel 1: Definities ALGEMEEN Artikel 2: Onderwerp Artikel 3: Algemene bepalingen Artikel 4: Toepasselijkheid Artikel 5: Totstandkoming

Nadere informatie

Breedband Provincie Drenthe

Breedband Provincie Drenthe Hoogwaardig breedband op het Drentse platteland Samen maken we het mogelijk! Breedband Provincie Drenthe Jan Hut 06-53235426 Even voorstellen Jan Hut 59 jaar; Woont in Visvliet 25 jaar bij PTT Telecommunicatie;

Nadere informatie

Zaaknummer: Raadsvergadering d.d. 26 februari 2019 agendapunt. Aan: De Gemeenteraad. Vries, 29 januari 2019

Zaaknummer: Raadsvergadering d.d. 26 februari 2019 agendapunt. Aan: De Gemeenteraad. Vries, 29 januari 2019 Zaaknummer: 560534 Raadsvergadering d.d. 26 februari 2019 agendapunt Aan: De Gemeenteraad Vries, 29 januari 2019 Portefeuillehouder: J.H. Lammers Behandelend ambtenaar: J. Willemse Doorkiesnummer: 926

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Kaag en Braassem

Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Kaag en Braassem Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Kaag en Braassem Artikel 1: Definities ALGEMEEN Artikel 2: Onderwerp Artikel 3: Algemene bepalingen Artikel 4: Toepasselijkheid Artikel 5:

Nadere informatie

Breedband in Overijssel

Breedband in Overijssel Breedband in Overijssel Aanleiding project (I) Breedband van strategisch belang voor provincie Vraag naar bandbreedte neemt exponentieel toe (30-40% / jaar). Randvoorwaarde voor aantrekkelijk vestigingsklimaat

Nadere informatie

INFORMATIENOTITIE. College van Burgemeester en Wethouders. Vervolgscenario regionaal breedbandproject

INFORMATIENOTITIE. College van Burgemeester en Wethouders. Vervolgscenario regionaal breedbandproject INFORMATIENOTITIE AAN VAN ONDERWERP De leden van de Gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Vervolgscenario regionaal breedbandproject DATUM 28 maart 2019 BIJLAGE - REGISTRATIENUMMER GEM -

Nadere informatie

Marktconsultatie Texel

Marktconsultatie Texel Marktconsultatie Texel Versie 1.1 Stichting Glasvezel Texel Den Burg, 18 september 2017 Marktconsultatie Texel 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Gebiedsanalyse... 3 3. Marktconsultatie... 4 4. Postcode

Nadere informatie

Voorwaarden en privacy verklaring snel internet buitengebied. Gebiedscoöperatie O-Gen

Voorwaarden en privacy verklaring snel internet buitengebied. Gebiedscoöperatie O-Gen Gebiedscoöperatie O-Gen Voorwaarden en privacy verklaring snel internet buitengebied Artikel 1: Definities ALGEMEEN Artikel 2: Onderwerp Artikel 3: Algemene bepalingen Artikel 4: Toepasselijkheid Artikel

Nadere informatie

Breedband Provincie Drenthe

Breedband Provincie Drenthe Hoogwaardig breedband op het Drentse platteland Samen maken we het mogelijk! Breedband Provincie Drenthe Evert Blansjaar Ons datagebruik Waarom verbind Drenthe We worden steeds afhankelijker van hoogwaardige

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof AA DEN HAAG

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof AA DEN HAAG > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401

Nadere informatie

Breedband Provincie Drenthe

Breedband Provincie Drenthe Hoogwaardig breedband op het Drentse platteland Samen maken we het mogelijk! Breedband Provincie Drenthe Evert Blansjaar Waarom verbind Drenthe We worden steeds afhankelijker van Breedbandvoorzieningen.

Nadere informatie

Verslag Informatiesessie Tenderprocedure achtergestelde lening glasvezelnetwerk

Verslag Informatiesessie Tenderprocedure achtergestelde lening glasvezelnetwerk Verslag Informatiesessie Tenderprocedure achtergestelde lening glasvezelnetwerk Plaats: Provinciehuis Leeuwarden Wanneer: 16 februari 2017 van 10.00 tot 12.00 uur Begeleiding en presentatie door: Fedde

Nadere informatie

Aan: Coöperatie De Kop Breed t.a.v. de heer E. Blansjaar Roderwolderweg 31 9314 TB FOXWOLDE 9314 TB31

Aan: Coöperatie De Kop Breed t.a.v. de heer E. Blansjaar Roderwolderweg 31 9314 TB FOXWOLDE 9314 TB31 Aan: Coöperatie De Kop Breed t.a.v. de heer E. Blansjaar Roderwolderweg 31 9314 TB FOXWOLDE 9314 TB31 project- en financiering plan Roderwolde dt_poststempel Roderwolderweg 31 9314 TB 201501393-00575768

Nadere informatie

GLASVEZEL VRIJWILLIGERSWERK

GLASVEZEL VRIJWILLIGERSWERK GLASVEZEL VRIJWILLIGERSWERK GLASVEZEL van VRIJWILLIGERSWERK naar PROFESSIONEEL BEDRIJF GLASVEZEL van VRIJWILLIGERSWERK naar PROFESSIONEEL BEDRIJF Waarom glasvezel? Oorspronkelijk bedoeld voor Later geschikt

Nadere informatie

Snel internet op de bedrijventerreinen - Zoerbeemden, - Gronsveld en - Aan de Fremme Gemeente Eijsden-Margraten

Snel internet op de bedrijventerreinen - Zoerbeemden, - Gronsveld en - Aan de Fremme Gemeente Eijsden-Margraten Snel internet op de bedrijventerreinen - Zoerbeemden, - Gronsveld en - Aan de Fremme Gemeente Eijsden-Margraten Informatiebijeenkomst voor belanghebbenden 18 januari 2018 1 Wat is snel internet? 1. Formeel:

Nadere informatie

Provinde Noord-Holland 4

Provinde Noord-Holland 4 \IW Provinde 4 DE ONDERGETEKENDEN: 1., een publiekrechtelijke rechtspersoon, gezeteld Dreef 3, 2012HR te Haarlem, ingeschreven in het handelsregister met KvK-nummer 34362354, op grond van het Besluit mandaat,

Nadere informatie

30 september 2013. Pilot Glasvezel Buitengebied

30 september 2013. Pilot Glasvezel Buitengebied 30 september 2013 Pilot Glasvezel Buitengebied Inhoud 1. Uitgangssituatie 2. Plangebied en Realisatiemodel 3. Financieringsmodel 4. Gevraagde inzet provinciale middelen 5. Beheer en exploitatie netwerk

Nadere informatie

Bestaande situatie agrarische bedrijven

Bestaande situatie agrarische bedrijven Bestaande situatie agrarische bedrijven Gemeente Postcode + huisnummer Referentie Straat Plaats Datum besluit Jaar Paarden Em.Paarden Schapen Em.Schapen Melkrundvee Em.Melkrundvee Vleesvee Em.Vleesvee

Nadere informatie

Bijlage B Overzicht van geluidgevoelige objecten waarbij na uitvoering van het project onderzoek naar de binnenwaarde nodig kan zijn

Bijlage B Overzicht van geluidgevoelige objecten waarbij na uitvoering van het project onderzoek naar de binnenwaarde nodig kan zijn Bijlage B Overzicht van geluidgevoelige objecten waarbij na uitvoering van het project onderzoek naar de binnenwaarde nodig kan zijn Kern Hank maatregel(en) geadviseerde maatregel(en) Keizersveer 25 4273LD

Nadere informatie

adres X coörd. Y coörd. Norm cumulatieve geurbelasting achtergrond

adres X coörd. Y coörd. Norm cumulatieve geurbelasting achtergrond cumulatieve geur omliggende woningen Tabel 1 toont de cumulatieve geur van de meest kritische omliggende geurgevoelige woningen in de beoogde situatie binnen en buiten de bebouwde kom. adres X coörd. Y

Nadere informatie

Start werkzaamheden Zorgeloos Wonen

Start werkzaamheden Zorgeloos Wonen jl PAGINA 2012 1 I S kz Zl W Ml Uv R jk Pl Pk Sppy U cl E vll Lj v D Pk. W. I z v pl v v v. I p v jp v. S kz Zl W Zl v k lz c Zl W jp v v. Il k v cv k jk. D v v Zl W, v v kz k v, c, zj pl 2 jl zj kz l

Nadere informatie

Doel van deze brief: Verstrekken lening aan 4 initiatieven aanleg breedbandinfrastructuur

Doel van deze brief: Verstrekken lening aan 4 initiatieven aanleg breedbandinfrastructuur STATENBRIEF Onderwerp: Projectvoorstellen Digitale bereikbaarheid Doel van deze brief: Verstrekken lening aan 4 initiatieven aanleg breedbandinfrastructuur Het college van Gedeputeerde Staten verzoekt

Nadere informatie

IKWILGLASINZEIST O P E N G L A S V E Z E L N E T W E R K I N Z E I S T. Niels van Dijk B E W O N E R S I N I T I A T I E F V O O R E E N

IKWILGLASINZEIST O P E N G L A S V E Z E L N E T W E R K I N Z E I S T. Niels van Dijk B E W O N E R S I N I T I A T I E F V O O R E E N IKWILGLASINZEIST B E W O N E R S I N I T I A T I E F V O O R E E N O P E N G L A S V E Z E L N E T W E R K I N Z E I S T Niels van Dijk WAT IS HET PROBLEEM? INTERNET, TELEFOON EN TV ZIJN IN ZEIST IN HANDEN

Nadere informatie

Regeling Energielening MKB Flevoland

Regeling Energielening MKB Flevoland I: Regeling Energielening MKB Flevoland Vastgesteld bij het besluit van de raad van Toezicht van de Stichting DE-on d.d. 27 juni 2016. A. OVERWEGINGEN: 1. STICHTING DE-ON is opgericht met als doel de energietransitie

Nadere informatie

Informatiesessie. Tenderprocedure achtergestelde lening. 16 februari 2017 door Fedde Moedt

Informatiesessie. Tenderprocedure achtergestelde lening. 16 februari 2017 door Fedde Moedt Informatiesessie Tenderprocedure achtergestelde lening 16 februari 2017 door Fedde Moedt Deel 1 Introductie Besluit GS 22 november 2016 Besluit PS 25 januari 2017 Een marktconforme achtergestelde lening:

Nadere informatie

Westerveld op Glas 10 maart 2015

Westerveld op Glas 10 maart 2015 WELKOM Welkom bij de presentatie van Westerveld op Glas 10 maart 2015 Sneller internet ook in Vledderveen 1. Opening Programma 1. Opening / Voorstellen 2. Waar staan we vandaag 3. Breedband nut en noodzaak

Nadere informatie

Alle voordelen voor uw gemeente op een rij wanneer u samenwerkt met Glasvezel buitenaf;

Alle voordelen voor uw gemeente op een rij wanneer u samenwerkt met Glasvezel buitenaf; Datum: 17 mei 2018 Onderwerp: Snel internet in het buitengebied van Regio Rivierenland Geacht raadslid, De projectgroep Regio Rivierenland, waarin ook uw gemeente vertegenwoordigd is, is al jarenlang actief

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Datum : : Z66702/Raad Nee. : Breedband Buitengebied. Geachte leden van de gemeenteraad, Inleiding: Achtergrond

Raadsvoorstel. Datum : : Z66702/Raad Nee. : Breedband Buitengebied. Geachte leden van de gemeenteraad, Inleiding: Achtergrond Raadsvoorstel Datum : 26-10-2017 Kenmerk Portefeuillehouder Nee Onderwerp : Z66702/Raad-00295 : P.H.M. Seesing : Breedband Buitengebied Geachte leden van de gemeenteraad, Inleiding: Achtergrond Inwoners

Nadere informatie

Breedbandloket. www. Breedbandfryslan.frl

Breedbandloket. www. Breedbandfryslan.frl Informatie 2015: snel breedband internet Voortgang snel internet breedband Breedbandloket www. Breedbandfryslan.frl Coöperatieve Vereniging U.A. Fryslân Ring Opgericht in 2006 met steun van de provincie

Nadere informatie

Naar aanleiding van dit besluit is opdracht verstrekt voor een haalbaarheidsonderzoek.

Naar aanleiding van dit besluit is opdracht verstrekt voor een haalbaarheidsonderzoek. Zaaknummer Documentnummer Z-14-13853 INT/012020 Raadsvergadering : 24 september 2015 Agendapunt : Onderwerp : Fase 2 Breedband Sint Anthonis Samenvatting voorstel Het haalbaarheidsonderzoek naar een breedbandnetwerk

Nadere informatie

nummer 23 van 2005 Vaststelling Beleidsregels bij het Kader voor projectontwikkeling kijk

nummer 23 van 2005 Vaststelling Beleidsregels bij het Kader voor projectontwikkeling kijk nummer 23 van 2005 Vaststelling Beleidsregels bij het Kader voor projectontwikkeling ICT in Drenthe: een economische kijk Besluit van gedeputeerde staten van Drenthe van 22 februari 2005, kenmerk 5.3/2005001126,

Nadere informatie

Bijeenkomst raadsleden Breedband Utrecht

Bijeenkomst raadsleden Breedband Utrecht Bijeenkomst raadsleden Breedband Utrecht ir.ing. Reg Brennenraedts MBA Dialogic 12 september 2016 1 2 3 Breedband heeft een maatschappelijke en economische meerwaarde Bijdrage aan een goed vestigingsklimaat

Nadere informatie

Breedband in Gelderland

Breedband in Gelderland Breedband in Gelderland Symposium breedband innovatie NGS Euregio 6 maart 2014 Martijn Bruil, projectleider breedband Provincie Gelderland Aanleiding Coalitie-akkoord: verdere uitrol breedband en inzet

Nadere informatie

Raadsvergadering : 8 december 2015 agendapunt : Commissie : Bestuur en Ruimte

Raadsvergadering : 8 december 2015 agendapunt : Commissie : Bestuur en Ruimte Zaaknummer : 129650 Raadsvergadering : 8 december 2015 agendapunt : Commissie : Bestuur en Ruimte Onderwerp : Aanleg glasvezel Berkelland Collegevergadering : 10 november 2015 agendapunt : 30. Portefeuillehouder

Nadere informatie

rj) provinsje fryslân provincie fryslân b Provinciale Staten van Fryslân Postbus 20120 8900 HM Leeuwarden Leeuwarden, 26 februari 2013 Verzonden, 27

rj) provinsje fryslân provincie fryslân b Provinciale Staten van Fryslân Postbus 20120 8900 HM Leeuwarden Leeuwarden, 26 februari 2013 Verzonden, 27 Provinciale Staten van Fryslân Postbus 20120 8900 HM Leeuwarden provinsje fryslân provincie fryslân b postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25

Nadere informatie

Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND BUNSCHOTEN 18 SEPTEMBER 2017

Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND BUNSCHOTEN 18 SEPTEMBER 2017 Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND BUNSCHOTEN 18 SEPTEMBER 2017 * Agenda inloop het hoe en wat van breedband in het buitengebied toelichting project breedband in het buitengebied wat kan de

Nadere informatie

Raadsmededeling - Openbaar

Raadsmededeling - Openbaar Raadsmededeling - Openbaar Nummer : 181/2015 Datum : 25 november 2015 B&W datum : Beh. ambtenaar : G.J. van de Vooren Portefeuillehouder : D.W. Luiten Onderwerp : Realisatie breedband buitengebied en ontwikkelingen

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof AA DEN HAAG

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof AA DEN HAAG > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE VRAGEN

SCHRIFTELIJKE VRAGEN SCHRIFTELIJKE VRAGEN Datum: 28 april 2016 Aan de voorzitter van de raad Onderwerp: Glasvezel tot in alle hoeken van onze gemeente Regio Rivierenland heeft een tender uitgeschreven waarbij niet de aanleg

Nadere informatie

Communicatieplan Glasvezel buitenaf. Februari 2019

Communicatieplan Glasvezel buitenaf. Februari 2019 Communicatieplan Glasvezel buitenaf Februari 2019 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Uitgangspunten... 4 3 Communicatie... 5 3.1 Aanbod... 5 3.2 Dienstaanbieders... 6 3.3 Communicatiedoelstellingen GVB...

Nadere informatie

Overzicht televisies geschikt voor CI+ CAM

Overzicht televisies geschikt voor CI+ CAM Overzicht televisies geschikt voor CI+ CAM Onderstaand overzicht bevat alle televisies met typenummer en softwareversie van het merk LG die geschikt zijn voor een CI+ CAM module. LG LG 2009 32LH3300 V1.00.30

Nadere informatie

Het goede wonen in de LeySTER Den Haag

Het goede wonen in de LeySTER Den Haag Het goede wonen in de LeySTER Den Haag Woningtype KA - vloeroppervlakte van ± 113 m² - voorzien van schuifdeur naar - open - - met ligbad, douche en wastafel - van ± 9 m² op het noordoosten 14e verdieping

Nadere informatie

De provincie Overijssel telt 25 gemeenten, waarvan Zwolle de hoofdstad is. Hieronder is de Provincie schematisch weergegeven:

De provincie Overijssel telt 25 gemeenten, waarvan Zwolle de hoofdstad is. Hieronder is de Provincie schematisch weergegeven: Uitgangssituatie In dit hoofdstuk bespreken we de huidige breedbandsituatie in de provincie Overijssel. Het vorige hoofdstuk heeft laten zien wat het potentieel van breedband is, in dit hoofdstuk komt

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT RESULTATEN VAN DE AANBESTEDINGSPROCEDURE

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT RESULTATEN VAN DE AANBESTEDINGSPROCEDURE Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT RESULTATEN VAN DE AANBESTEDINGSPROCEDURE Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Coöperatie Sterk MiddenDrenthe

Nadere informatie

Glasvezel in de gemeente Bernheze? Inhoud van de avond. Exploitatie netwerken. Werkbijeenkomst raad 27 januari 2014

Glasvezel in de gemeente Bernheze? Inhoud van de avond. Exploitatie netwerken. Werkbijeenkomst raad 27 januari 2014 Glasvezel in de gemeente Bernheze? Werkbijeenkomst raad 27 januari 2014 Inhoud van de avond Twee partijen: Stichting Glasvezel Bernheze, roepnaam Breedband Bernheze Gemeente Bernheze Doelstelling Proces

Nadere informatie

Aan: Coöperatie Sterk Midden Drenthe t.a.v. het bestuur Weijerdstraat PJ BEILEN 9411 PJ7

Aan: Coöperatie Sterk Midden Drenthe t.a.v. het bestuur Weijerdstraat PJ BEILEN 9411 PJ7 Aan: Coöperatie Sterk Midden Drenthe t.a.v. het bestuur Weijerdstraat 7 9411 PJ BEILEN 9411 PJ7 project financiering "Wit en Grijs" Sterk Midden Drenthe o.g.v. uitvoeringsregeling aanleg breedband Drenthe

Nadere informatie

Breedband in buitengebieden; wat kan en wat mag? 9 maart Gemeente Hollands Kroon

Breedband in buitengebieden; wat kan en wat mag? 9 maart Gemeente Hollands Kroon Breedband in buitengebieden; wat kan en wat mag? 9 maart 2017 Gemeente Hollands Kroon Het breedbandprobleem Vraag Wat kunnen en mogen decentrale overheden doen om het breedbandprobleem op te lossen? Digitale

Nadere informatie

Contact en vragen via 5

Contact en vragen via 5 Nummer Contact en vragen via 5 Technischevragen@hollandskroon.nl Portefeuillehouder Th.J. Meskers Datum raadsvergadering Datum B&W-besluit 20 juni 2017 23 mei 2017 Onderwerp Toekomstbestendig breedband

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland. FiberNH

Provincie Noord-Holland. FiberNH Glasvezelnetwerk Noord Holland Samenwerkingsovereenkomst inzake de aanleg van glasvezelnetwerk DE ONDERGETEKEN DEN:, een publiekrechtelijke rechtspersoon, gezeteld Dreef 3, 2012HR te Haarlem, ingeschreven

Nadere informatie

Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND UTRECHTSE HEUVELRUG 16 MAART 2016

Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND UTRECHTSE HEUVELRUG 16 MAART 2016 Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND UTRECHTSE HEUVELRUG 16 MAART 2016 * Agenda 19.30 uur: inloop 20.00 uur: welkom door wethouder Jan Willem van Dongen 20.10 uur: het hoe en wat van breedband

Nadere informatie

Bijeenkomst glasvezel gemeente Steenwijkerland 5 maart 2015

Bijeenkomst glasvezel gemeente Steenwijkerland 5 maart 2015 Bijeenkomst glasvezel gemeente Steenwijkerland 5 maart 2015 Breedband in het buitengebied 1. Opening Wethouder Wim Brus Gemeente Steenwijkerland 2. De praktijk Anne Glasbergen Plaatselijk Belang Brekkenpolder-Tacozijl

Nadere informatie

BOSZ - NET SPOORLANDEN ZENDIJK PRESENTATIE NETWERK EN DIENSTEN VOOR ONDERNEMERS EN ICT-LEVERANCIERS

BOSZ - NET SPOORLANDEN ZENDIJK PRESENTATIE NETWERK EN DIENSTEN VOOR ONDERNEMERS EN ICT-LEVERANCIERS BOSZ - NET SPOORLANDEN ZENDIJK PRESENTATIE NETWERK EN DIENSTEN VOOR ONDERNEMERS EN ICT-LEVERANCIERS PROGRAMMA VANAVOND 15 okt 2014 Informatie avond BOSZ-net 19h30 20h15 20h45 21h00 22h00 Inloop met koffie

Nadere informatie

Glasvezel de Wolden B.V. de heer G. Kippers Dijkhuizen RUINERWOLD Geachte heer Kippers UBR subsidie (incl. Verplichting) M 1/1/1 (1)

Glasvezel de Wolden B.V. de heer G. Kippers Dijkhuizen RUINERWOLD Geachte heer Kippers UBR subsidie (incl. Verplichting) M 1/1/1 (1) Aan: Glasvezel de Wolden B.V. t.a.v. de heer G. Kippers Dijkhuizen 7 7961 AE RUINERWOLD 7961 AE7 project Glasvezel De Wolden o.g.v. uitvoeringsregeling aanleg breedband Drenthe Dijkhuizen 7 7961 AE 201601681-00680382

Nadere informatie

Doel van deze brief: Verstrekken lening aan 7 initiatieven aanleg breedbandinfrastructuur

Doel van deze brief: Verstrekken lening aan 7 initiatieven aanleg breedbandinfrastructuur STATENBRIEF Onderwerp: Projectvoorstellen Digitale bereikbaarheid 2013 ronde 2 Doel van deze brief: Verstrekken lening aan 7 initiatieven aanleg breedbandinfrastructuur Het college van Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

F. Buijserd burgemeester

F. Buijserd burgemeester 4fe Gemeente Nieuwkoop Colleae van Burgemeester en Wethouders iiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiniiiiiiniiiiiii G140574 nieuwkoop raadsvoorstel portefeuillehouder opgesteld door Registratienummer collegebesluit vergaderdatum

Nadere informatie

Bijeenkomst glasvezel Oosterwolde Agenda

Bijeenkomst glasvezel Oosterwolde Agenda 16 februari 2015 Bijeenkomst glasvezel Oosterwolde Agenda 1. Opening en introductie 2. Snel internet is toch voor iedereen? 3. Hoe start je een project? 4. De situatie in gemeente Ooststellingwerf 5. Wat

Nadere informatie

Snel internet in buitengebied

Snel internet in buitengebied Snel internet in buitengebied 9 November 2015 26 oktober 2015 Kader Witte gebieden (gebieden zonder NGA) Dit zijn gebieden die binnen nu en 3 jaar downloadsnelheden van minder dan 30 Mbit/s houden (dus

Nadere informatie

Blij dat we op korte termijn van start kunnen

Blij dat we op korte termijn van start kunnen Informatiebulletin november 2016 Over het actieplan van de provincie Groningen voor snel internet voor alle Groningers. In dit informatiebulletin leest u hoe de provincie Groningen ervoor wil zorgen dat

Nadere informatie

Referentie model "Operationeel beheer en Onderhoud" voor het FttH netwerk van Sterk Midden Drenthe

Referentie model Operationeel beheer en Onderhoud voor het FttH netwerk van Sterk Midden Drenthe Referentie model "Operationeel beheer en Onderhoud" voor het FttH netwerk van Sterk Midden Drenthe 1 Inhoud 1. Algemeen introductie:... 3 2. Doel van het aangaan van een overeenkomst voor Operationeel

Nadere informatie

T I P S I N V U L L I N G E N H O O G T E T E G E N P R E S T A T I E S B O M +

T I P S I N V U L L I N G E N H O O G T E T E G E N P R E S T A T I E S B O M + T I P S I N V U L L I N G E N H O O G T E T E G E N P R E S T A T I E S B O M + A a n l e i d i n g I n d e St a t e nc o m m i s si e v o or R ui m t e e n G r o e n ( n u g e n o em d d e St at e n c

Nadere informatie

Stad Straat PCMin PCMax Verzekeraar Product PrijsMin PrijsMax Verschil Verchil % Jaarbasis Eindhoven Karel de Grotelaan 5615ST HC - 154

Stad Straat PCMin PCMax Verzekeraar Product PrijsMin PrijsMax Verschil Verchil % Jaarbasis Eindhoven Karel de Grotelaan 5615ST HC - 154 Stad Straat PCMin PCMax Verzekeraar Product PrijsMin PrijsMax Verschil Verchil % Jaarbasis Karel de Grotelaan 5615ST - 145 5653HC - 154 Nationale-Nederlanden Nationale-Nederlanden Autoverzekering 62,44

Nadere informatie

Weer een aantal interessante bijeenkomsten in het vooruitzicht - ons nieuws van mei

Weer een aantal interessante bijeenkomsten in het vooruitzicht - ons nieuws van mei pagina 1 van 5 Subscribe Past Issues Tra Gecombineerde nieuwsbrief kleine kernen, gemeenschapsaccommodaties en zorgcollectieven Limburg. Bekijk deze mailing in uw browser Deze editie aandacht voor: Wensbusbijeenkomsten

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel:

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 1 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: Voor raadsvergadering d.d.: 11-10-2016 Agendapunt: Onderwerp: Aanleg glasvezelnetwerk

Nadere informatie

College van Burgemeester en wethouders gemeente Tynaarlo

College van Burgemeester en wethouders gemeente Tynaarlo College van Burgemeester en wethouders gemeente Tynaarlo Vergadering d.d. Agendapunt: 29 januari 2019 Zaaknummer: 560534 Portefeuillehouder : J.H. Lammers Openbaar Besloten Team : Team Maatschappij en

Nadere informatie

Begrippen In deze verordening en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder:

Begrippen In deze verordening en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder: Algemene toelichting Begrippen In deze verordening en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder: - algemene groepsvrijstellingsverordening: verordening (EG) nr. 800/2008 van de Commissie van

Nadere informatie

Glasvezel voor iedereen?

Glasvezel voor iedereen? Glasvezel voor iedereen? Breedband heeft toch iedereen? Alleen adsl is beschikbaar, men belooft 8 mb/s maar wij ontvangen maar 0.35 mb/s. Opschalen naar een hoger abonnement had geen zin i.v.m. de afstand

Nadere informatie

Het algemeen bestuur van de gemeenschappelijke regeling Waddenfonds, gelet op artikel 5 van de gemeenschappelijke regeling Waddenfonds,

Het algemeen bestuur van de gemeenschappelijke regeling Waddenfonds, gelet op artikel 5 van de gemeenschappelijke regeling Waddenfonds, Verordening van 30 maart 2015 van het algemeen bestuur van de gemeenschappelijke regeling Waddenfonds, houdende bepalingen tot wijziging van de Subsidieverordening Waddenfonds 2014; (2 e Wijzigingsverordening

Nadere informatie

Aan de leden van Provinciale Staten. Nr.: 2003-20.133/47/A.20, EZ Groningen, 20 november 2003

Aan de leden van Provinciale Staten. Nr.: 2003-20.133/47/A.20, EZ Groningen, 20 november 2003 Aan de leden van Provinciale Staten Nr.: 2003-20.133/47/A.20, EZ Groningen, 20 november 2003 Behandeld door : Schouwstra, P. Telefoonnummer : (050) 3164080 Antwoord op : Bijlage : Onderwerp : digitale

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Tytsjerksteradiel 21 april 2015

Informatiebijeenkomst Tytsjerksteradiel 21 april 2015 Informatiebijeenkomst Tytsjerksteradiel 21 april 2015 Informatiebijeenkomst Tytsjerksteradiel 21 april 2015 Agenda 1. Opening en introductie 2. Waar gaat het om? Snel internet is er toch voor iedereen?

Nadere informatie

1.1.1 Deze code bevat de gebiedsindeling van de netbeheerders, zoals bedoeld in artikel 12b, eerste lid, onderdeel f, van de Gaswet.

1.1.1 Deze code bevat de gebiedsindeling van de netbeheerders, zoals bedoeld in artikel 12b, eerste lid, onderdeel f, van de Gaswet. Ons kenmerk: ACM/DE/2015/207309 Zaaknummer: 14.0048.66 Besluit van de Autoriteit Consument en Markt van (datum), houdende de vaststelling van de voorwaarden als bedoeld in artikel 12b van de Gaswet (Gebiedsindelingscode

Nadere informatie

PROCEDURE EN CRITERIA VOOR VERSTREKKING

PROCEDURE EN CRITERIA VOOR VERSTREKKING PROCEDURE EN CRITERIA VOOR VERSTREKKING financiële bijdragen uit het leefbaarheidsbudget 1 1. Inleiding De gemeenteraad van Hellendoorn heeft enkele budgeten overgedragen aan de dorpen en wijken in de

Nadere informatie

VR 2015 2509 DOC.0987/2BIS

VR 2015 2509 DOC.0987/2BIS VR 2015 2509 DOC.0987/2BIS Besluit van de Vlaamse Regering betreffende steun aan projecten in het kader van het Europees Fonds voor de Regionale Ontwikkeling en het Europees Sociaal Fonds DE VLAAMSE REGERING,

Nadere informatie

Datum raadsvergadering 10/14 november 2016

Datum raadsvergadering 10/14 november 2016 Raadsvoorstel Datum vaststelling voorstel door het college 6 september 2016 Datum raadsvergadering 10/14 november 2016 Nummer raadsvoorstel 2016-332 Bijbehorend veld van de programmabegroting Economische

Nadere informatie

Toelichting op de Algemene Subsidieverordening Gemeente Heerde 2017

Toelichting op de Algemene Subsidieverordening Gemeente Heerde 2017 Toelichting op de Algemene Subsidieverordening Gemeente Heerde 2017 Begripsomschrijvingen In deze verordening en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder: - algemene groepsvrijstellingsverordening:

Nadere informatie

Snel internet in buitengebied Noord Veluwe

Snel internet in buitengebied Noord Veluwe Glasvezel voor het buitengebied van de Noord Veluwe View this email in your browser Snel internet in buitengebied Noord Veluwe De stichting Breedband Noord Veluwe heeft als doel het realiseren van een

Nadere informatie

SAMEN AAN DE SLAG: BELEIDSREGELS BEWONERSBIJDRAGE GEMEENTE DRIMMELEN 2015

SAMEN AAN DE SLAG: BELEIDSREGELS BEWONERSBIJDRAGE GEMEENTE DRIMMELEN 2015 SAMEN AAN DE SLAG: BELEIDSREGELS BEWONERSBIJDRAGE GEMEENTE DRIMMELEN 2015 Het college van Burgemeester en Wethouders, Gelet op de Algemene subsidieverordening Drimmelen 2007; overwegende dat; Het college

Nadere informatie

Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND HOUTEN 7 MAART 2016

Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND HOUTEN 7 MAART 2016 Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND HOUTEN 7 MAART 2016 * Agenda 19.30 uur: inloop 20.00 uur: welkom door wethouder Herman Geerdes 20.10 uur: het hoe en wat van breedband in het buitengebied

Nadere informatie

Gelet op artikel 2 van de Algemene subsidieverordening Noord-Holland 2011; 2. In het derde lid wordt vierde vervangen door: derde.

Gelet op artikel 2 van de Algemene subsidieverordening Noord-Holland 2011; 2. In het derde lid wordt vierde vervangen door: derde. Besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 27 maart 2018, nr. 954884/1058001, tot wijziging van de Uitvoeringsregeling subsidie herstructurering en intelligent ruimtegebruik bedrijventerreinen

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Wij stellen voor: Doorontwikkeling digitale snelweg Teylingen. besluitvormend de raad van de gemeente Teylingen

Raadsvoorstel. Wij stellen voor: Doorontwikkeling digitale snelweg Teylingen. besluitvormend de raad van de gemeente Teylingen Raadsvoorste l Raadsvoorstel Doorontwikkeling digitale snelweg Teylingen doel: aan: besluitvormend de raad van de gemeente Teylingen Kenmerk: 168791 datum voorstel: 14 oktober 2016 datum collegevergadering:

Nadere informatie

Informatie avond - Breedband

Informatie avond - Breedband Informatie avond - Breedband AGENDA - Welkom - Project Reuzenbreedband - Presentatie Breedband - Vraag en antwoord Project Reuzenbreedband Dorpsverenigingen van Schoonoord en van De Kiel Gestart met Project

Nadere informatie

Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND BUNNIK 5 APRIL 2016

Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND BUNNIK 5 APRIL 2016 Breedband in het buitengebied INFORMATIE AVOND BUNNIK 5 APRIL 2016 * Agenda 19.30 uur: inloop 20.00 uur: welkom door wethouder Rob Zakée 20.10 uur: het hoe en wat van breedband in het buitengebied 20.20

Nadere informatie

GEDELEGEERDE VERORDENING (EU) Nr. /.. VAN DE COMMISSIE. van

GEDELEGEERDE VERORDENING (EU) Nr. /.. VAN DE COMMISSIE. van EUROPESE COMMISSIE Brussel, 11.3.2014 C(2014) 1410 final GEDELEGEERDE VERORDENING (EU) Nr. /.. VAN DE COMMISSIE van 11.3.2014 tot aanvulling van Verordening (EU) nr. 1301/2013 van het Europees Parlement

Nadere informatie