Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP)"

Transcriptie

1 Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Het kiezen van dit type dossier doet u in de verwijzing. U maakt daar een nieuwe verwijzing aan en u kiest Chronisch Pijn Protocol bij Dossier type. U kunt vervolgens het dossier op de 3 gebruikelijke wijzen het dossier openen (patiëntenkaart, F8 en patiëntmanager). Wij vermelden hier alleen de zaken die anders zijn dan in het standaard dossier. Voor de basis principes kunt u de Help van het Standaard dossier raadplegen. Menu Als het dossier geopend is dan ziet u boven aan de toolbar staan. Het 1 e icoontje van de toolbar is gegevens opslaan Het 2 e icoontje is voor de instellingen van het standaard dossier Het 3 e icoontje is om een compleet verslag te kunnen weergeven en uit te printen. Het 4 e icoontje is om brieven te maken via Word Het 5 e icoontje is om brieven te maken via Zorgmail Het 6 e icoontje is om het documenten beheer te openen. Zie hiervoor de Help van Documentenbeheer. Het 7 e icoontje is om de meetresultaten weer te geven De kleine icoontjes achter de genoemde 4 zijn voor het tabblad Journaal Instellingen: U kunt hier 3 zaken instellen. 1. Het inlezen van een aangepast richtlijnen bestand. Lees hier voor de Help van Richtlijnen aanpassen. Let op voor dit dossier wordt het bestand Richtlijnen_CPP.csv gebruikt. 2. U kunt aangeven welke meetinstrumenten u in het CPP dossier weergegeven wilt hebben. U kunt meetinstrumenten die u nooit gebruikt bij deze groep patiënten uitzetten door het hokje er voor uit te klikken. Nieuwe meetinstrumenten kunt u toevoegen door juist een vinkje in het hokje te zetten. U verlaat het scherm met het kruisje in het wordt dan direct opgeslagen. U moet daarna het dossier even opnieuw opstarten zodat de juiste lijst meetinstrumenten zichtbaar wordt. 3. U kunt de kleur instellen waarmee de geselecteerde keuzes in het dossier weergegeven worden. Zoals bij meetinstrumenten en richtlijnen.

2 Aanmelding (tabblad) Als de patiënt via verwijzing bij u is gekomen dan geeft u op de verwijzing bij Toestemming Verleend aan en dan opent het dossier met Op verwijzing van. Als de patiënt via DTO gekomen is de veranderd u Toestemming op de verwijzing in Directe Toegang. Het dossier opent dan met Directe Toegang op het tabblad Aanmelding. Veel informatie wordt op dit tabblad, uit de patiëntenkaart en van de verwijskaart gehaald. De resterende gegevens kunt u zelf invullen. De techniek van opslaan en bewerken is anders dan u gewend bent (wel hetzelfde als alle andere dossiers). b.v. in de patiëntenkaart moet u eerst op bewerk drukken en daarna op opslaan als u iets gewijzigd heeft. In het DPD kunt u meteen wijzigen en dan op de opslaan knop drukken. Er wordt zelfs bij gehouden of u iets veranderd heeft. Mocht u het DPD willen afsluiten zonder het gewijzigde te hebben opgeslagen, dan zal de vraag alsnog gesteld worden of u het wilt opslaan. Maar wen u zelf aan om voordat u van tabblad wisselt op de knop opslaan te drukken.

3 Pijnanalyse I (tabblad) Pijnanalyse II (tabblad) Bij eerder verleende zorg kunt u op Hulpverleners drukken en dan aanvinken bij welke hulpverleners de patiënt geweest is. ADL (tabblad) Pijnanalyse III (tabblad)

4 Pijnanalyse IV (tabblad) Voor gebruik van dit tabblad is toch wel enige uitleg nodig. Meetinstrumenten Op dit tabblad kunt u meetinstrumenten toevoegen aan het dossier van de patiënt. U wordt hier verondersteld dat u de benodigde kennis over de meetinstrumenten paraat heeft. Het meetinstrument zelf, complete uitleg, validiteit en bij behorende literatuur wordt niet door Fairware verzorgd. In het dossier staan links de door u bij instellingen geselecteerde meetinstrumenten en de door u voor deze patiënt geselecteerde meetinstrumenten staan rechts. Om een meetinstrument voor deze patiënt te selecteren klikt u op het meetinstrument in de linker kolom. Klik dan nog een keer op het meetinstrument, maar houdt nu de linker muistoets ingedrukt en sleep het meetinstrument naar de rechter kolom en laat daar de muistoets los. Het instrument is geselecteerd. Om het meetinstrument te openen moet u dubbelklikken op het meetinstrument in de rechter kolom. Resultaten U kunt de resultaten van de ingevulde meetinstrumenten overzichtelijk terug lezen op het tabblad Evaluatie onder de knop [Toon meetresultaten] en met het staafdiagram icoontje in de toolbar boven in het scherm. Werkdocumenten Hier kunt u documenten die u aan de patiënt mee wilt geven selecteren en printen. In het vak Log wordt bijgehouden wat u heeft uit geprint voor deze patiënt. U kunt hier ook zelf tekst intypen. Om documenten te kunnen kiezen moet u deze zelf opslaan in de map (C:\) winmens\documenten_cpp. Als u, na het opnieuw opstarten van het dossier, in de combobox van Werkdocumenten kijkt ziet u alle, door u in die map opgeslagen, documenten staan.

5 Google docs U kunt patiënten online formulieren in laten vullen die u zelf ook tussendoor kunt bekijken. Denk hierbij aan het Graded Activity formulier of andere dagboekformulieren. Dit kan b.v. met Google docs. Het werkt als volgt. U maakt online het formulier aan en stuurt de patiënt een link. Diezelfde link kunt u aan het dossier toevoegen. U drukt dan op het 2e knopje (met het plusje). U ziet dan het volgende scherm: In het vak achter link plakt u of typt u de link naar het online document en drukt u op de knop [Akkoord] Heeft u de link toegevoegd en wilt u het document bekijken dan klikt u hem aan en drukt dan op het 1 e knopje (gele map) en het document opent. Met het 3 e knopje kunt u een toegevoegde link verwijderen. Selecteer eerst met de muis welke link u wilt verwijderen en druk dan op het 3 e knopje (met het minteken). Analyse (tabblad) De inhoud van de oefentherapeutische diagnose staat rechts vermeld. U kunt alle genoemde zaken vanuit het dossier overnemen met de knop [Genereer]. Vult u de tabbladen later aan en wilt u die gegevens ook overnemen in de diagnose, wist dan eerst de gehele diagnose en druk opnieuw op de knop [Genereer]. Behandelplan (tabblad) In het vak Behandeldoel van de patiënt incl. subdoelen kunt u zelf tekst typen. Er is hier niet gekozen voor hulp bij het samenstellen van het doel. Behandelplan samenstellen Het samenstellen van behandelplan gaat samen met het kiezen van de richtlijn. U drukt op de knop [Selecteer de richtlijnen] en u kiest daar de richtlijn Chronisch Pijn Protocol door op het plusje ervoor te klikken. Vervolgens opent de richtlijn zich en verschijnen de bijbehorende subdoelen (zie afbeelding hieronder). U kunt de gewenste subdoelen selecteren door ze aan te vinken. Door op (de)selecteer te drukken wordt de selectie omgedraaid, alle lege hokjes worden aangevinkt en de aangevinkt hokjes gaan uit. Heeft u alles geselecteerd wat u wenst te behandelen klik dan op [Akkoord]. De richtlijnen worden in het dossier gezet bij behandelplan. U kunt het richtlijnen bestand zelf aanvullen of veranderen. Hoe u dit doet vindt u in de Help Aanpassen Richtlijnen.

6 Bij journaal kunt u aangeven welk subdoel u gaat behandelen en welke u van plan bent de volgende sessie te gaan doen. De status van wat u behandeld heeft en afbehandeld is kunt u dan zien in de kolom op het tabblad behandelplan. Deze hokjes hoeft u hier niet aan of uit te vinken. Verder op het tabblad Behandelplan kunt u de frequentie van de behandeling aangeven. Het totaal aantal benodigde weken en behandelingen wordt daarna door het programma berekend. Journaal (tabblad) Werkt alle precies hetzelfde als het standaard dossier Evaluatie (tabblad) Afsluiting (tabblad) Notities (tabblad) Op dit tabblad kunt u notities invullen. WO (tabblad) Doet u mee aan het onderzoek van het Netwerk Chronisch Pijn dan kunt u hier de vragen die daar betrekking op hebben invullen.

Digitale Cliënten Dossier (DPD) Logopedie

Digitale Cliënten Dossier (DPD) Logopedie Digitale Cliënten Dossier (DPD) Logopedie Inleiding Het Digitale Cliënten Dossier hierna te noemen, DPD, is een zeer uitgebreide vorm van digitale verslaglegging. Dankzij deze digitale vorm kunnen de gegevens

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS digital4u.nl effectief op internet Inhoudsopgave Algemene handleiding 03 04 04 05 05 06 06 07 07 08 09 11 12 13 15 16 17 Introductie Inloggen Dashboard Berichten

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 4.0 KraamzorgCompleet versie 4.0 Inhoudsopgave Update documentatie versie 4.0 Hoofdstuk 1 Declareren partusassistentie...1 1.1 Declareren partusassistentie

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Handleiding Concrete5 website. Outbound Media

Handleiding Concrete5 website. Outbound Media Handleiding Concrete5 website Outbound Media In deze handleiding behandelen we de basis benodigdheden om uw website up-to-date te kunnen houden. We behandelen: Inloggen editen (bewerken) van tekst een

Nadere informatie

Update documentatie. Intramed versie 8.2. Intramed versie 8.2

Update documentatie. Intramed versie 8.2. Intramed versie 8.2 Update documentatie Intramed versie 8.2 Intramed versie 8.2 Inhoudsopgave Update documentatie Hoofdstuk 1 Afwijkende declaratiecodes...1 1.1 Gebruik Afwijkende declaratiecode...1 Hoofdstuk 2 Agenda...4

Nadere informatie

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios NotuBiz Trias III K.P. v.d. Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Telefoon: 010-789 09 90 E-mail:

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Handleiding Cubigo MKB

Handleiding Cubigo MKB Handleiding MKB Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke wijze.

Nadere informatie

Handleiding AndoMail met Zarafa

Handleiding AndoMail met Zarafa Handleiding AndoMail met Zarafa Inhoud AndoLan - Zarafa Webmail (e-mail)...3 1 Webmail met AndoMail...3 1.2 Nieuwe e-mail versturen...4 1.3 Een bijlage toevoegen...6 2 Een e-mailadres opzoeken / adresboek...7

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie 1. Inleiding:.2 2. Inrichten stamgegevens:....2 2.1 Debiteuren..2 2.2 Betalingscondities..3 2.3 Artikelgroepen 4 2.4 Artikelen..4 3. Verkoopfacturen:

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.8 18 oktober 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

Aan de slag met Three Ships N@Tschool! voor studenten

Aan de slag met Three Ships N@Tschool! voor studenten Aan de slag met Three Ships N@Tschool! voor studenten Three Ships N@Tschool! versie 11 28-7-2010 Aan de gebruiker Wij stellen je terugkoppeling zeer op prijs. Voor vragen en opmerkingen over Three Ships

Nadere informatie

Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Handleiding Landelijk Indicatie Protocol programma pagina 1 of 18 Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Welkom bij LIP Lip is ontstaan uit een toegevoegde module aan het kraamzorg administratie pakket van

Nadere informatie

Probleemstelling: Hoe kan binnen CRMcorner (standaard) sjablonen gekoppeld worden aan bepaalde overzichten en het communicatie centrum.

Probleemstelling: Hoe kan binnen CRMcorner (standaard) sjablonen gekoppeld worden aan bepaalde overzichten en het communicatie centrum. Instructiekaart: Sjablonen beheer- Standaard documenten. Kaartnummer: 06 Versie: 0106 Probleemstelling: Hoe kan binnen CRMcorner (standaard) sjablonen gekoppeld worden aan bepaalde overzichten en het communicatie

Nadere informatie

Handleiding. NutriCount Online. Versie 1.1, augustus 2013. Pagina 1

Handleiding. NutriCount Online. Versie 1.1, augustus 2013. Pagina 1 Handleiding NutriCount Online Versie 1.1, augustus 2013 Pagina 1 Voorwoord Gefeliciteerd met je aankoop van NutriCount Online, het berekeningsprogramma voor iedere professional die een uitgebreide analyse

Nadere informatie

Lined Content Management System v.2 (LCMS 2)

Lined Content Management System v.2 (LCMS 2) Lined Content Management System v.2 (LCMS 2) Inhoudsopgave Lined Content Management System v.2 (LCMS 2)...2 Wat is LCMS 2?...3 Hoe gebruik ik LCMS 2?...3 De modules...4 Instellingen...4 Gebruikers...4

Nadere informatie

Quick Reference MS Word Merge Addon SE

Quick Reference MS Word Merge Addon SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference MS Word Merge Addon SE Block: MS Word

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009 HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE versie 4.0.2.0 januari 2009 Inhoudsopgave Downloaden Premie Berekening Software 3 Installatie Premie Berekening Software 7 Gebruik Premie Berekening Software 13 Algemene

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Door to Door Engine Handleiding

Door to Door Engine Handleiding Door to Door Engine Handleiding www.doortodoorengine.be huis-aan-huiscommunicatie Door to Door Engine inhoudsopgave Door to Door Engine introductie 3 1. Getting started 4 2. De opties Weergave en Toon

Nadere informatie

Handleiding Horde webmail

Handleiding Horde webmail Handleiding Horde webmail In deze handleiding wordt uitgelegd wat je allemaal met Horde Webmail kunt doen. Want behalve gewoon je e-mails ontvangen, kun je met Webmail nog veel meer. De handleiding is

Nadere informatie

QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA

QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA QUICKSTART HANDLEIDING INSPECTORA INLEIDING Dit document is bedoeld om u in staat te stellen met Inspectora te werken. In deze quickstart handleiding worden de hoofdlijnen van het programma uitgelegd.

Nadere informatie

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker iedereen een website deel 1: Structuur en Inhoud - 01-09-2012 mijndomein.nl Basiscursus WEBSITEMAKER Om deze cursus te kunnen volgen moet je: Beschikken over de

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2016 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 31 mei

Nadere informatie

SpinOffice handleiding

SpinOffice handleiding SpinOffice handleiding Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van de software. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand met documentbeheer

Nadere informatie